LG Swift G - opinie
Telefony LG LG Swift G Opinie o LG Swift G

LG Swift G

w sumie: 19
  • 0

    1.  2013-01-23 11:31:10

    Zapowiada się świetnie, szkoda, że tylko na papierze. Wiadomo jakie sąsmartfony LG, i nawet z najlepszymi parametrami potrafią się przyciąć. Cena na start pewnie będzie oscylowała w granicach 1799-2199.

  • 0

    2. ~piotrek  2013-02-01 16:11:12  host: 82-210-139-186.home.aster.pl

    chyba Marcin raczy żartować że coś na takim H/W będzie się zacinać, proszę nie siać czarnego PRu zanim lud nie oceni

  • 0

    3. ~domin13  2013-02-01 16:57:01  host: aaaw138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny tylko trochę spóźniony

  • 0

    4. ~stokrotka  2013-02-14 16:30:42  host: 195.116.10.240

    ciekawe w jakiej cenie on będzie

  • 0

    5.  2013-03-28 07:28:47

    Nic specjalnego. Mnóstwo sprzętu się teraz pojawia z podobną specyfikacją , jest tłok. A tu brak kart pamięci - nieładnie mimo wszystko. Szkoda że producenci często z tego rozwiązania rezygnują. Dobrze że Samsung tego typu wyjścia nie preferuje.

  • 0

    6. ~kisia  2013-04-12 18:24:48  host: 37.30.44.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Robi wrażenie, w funkcjach pisze brak JAVA, to duży problem? Może mógłby ktoś polecić coś lepszego w tej cenie głównie do słuchania muzyki i przeglądania internetu (raczej nie gram w gry). Tylko nie wyskakujcie z L9 ;) HTC One X już w Polsce nie można kupić (przynajmniej w play, a zależy mi na tej sieci bo przedłużam umowe i mam taniej, a w komisie nie bede przepłacać :)) Ciekawe jak bateria daje rade, ale myśle, że daje lepiej, niż w Vu ;) pomóżcie prosze ;)

  • 0

    7. ~jcb  2013-04-19 21:43:23  host: 89-67-242-110.dynamic.chello.pl

    Nic nie tnie. Mam ten telefon od paru dni. Bardzo ładni e wykonany, super wyświetlacz na razie nie mam opinii co do baterii. Mam nadzieję, że nie będzie taka kiepska jak w HTC XL

  • 0

    8. ~Ricki  2013-06-06 17:34:40  host: 77-253-131-116.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon faktycznie nie wspiera HD Voice?

  • 0

    9. ~młody  2013-06-14 19:50:46  host: dcp249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Wiadomo jakie sąsmartfony LG, i nawet z najlepszymi parametrami potrafią się przyciąć. " - smieszne rzeczy prawisz. Mam ten telefon od kilku dni i tylko raz sie lekko zwiesił (po nacisnieciu home, powrocil do ekranu głwonego w 1 sec, a nie w 1/4sec). Tak to jest jak posiadało sie telefon od danego producenta kilka lat temu i teraz nadal zyje stereotypem. LG poszlo bardzo do przodu jesli chodzi o smartfony, a ze nie sa tak ekspansywnie reklamowane jak Samsung, to moga dac nizsza cene. A dla wielu, cena ponizej 2 tys to juz trąci tandeta i brną w telefony, ktore widza na reklamie. Płaccie placcie samsungowi, a S7 bedzie kosztowal 4tys. Do sedna. Telefon bardzo przyzwoicie wykonany. Troche niepewnie lezy w dloni, poniewaz caly jest ze "szkla" i podczas dluzszej rozmowy w cieply dzien ciezko jest go utrzymac w mokrej rece. I telefon się nieco palcuje i trudno jest utrzymac czysty wyswietlacz. I to jedyne rzeczy do ktorej moge sie przyczepic. Reszta jest na +. Dioda powiadomien miga delikatnie, wiec nie przeszkadza w nocy. Głosnik gra bardzo dobrze jak na telefon. Wyswietlacz jest jasny, odwzorowanie kolorów poprawne. Tylko szukac dobrej ceny i kupowac bez zastanowienia.

  • 0

    10. ~Rysiu666  2013-06-18 23:10:45  host: ip-84-39-169-168.free.aero2.net.pl

    Zamówiony w Orange. W poniedziałek bedzie juz u mnie :)

  • 0

    11. ~Parato  2013-06-29 10:46:05  host: 89-70-19-42.dynamic.chello.pl

    Ciekawie wykonany i dobrze wyposażony flagowiec. LG zrobiło kawał dobrej roboty. Jest to sprzęt wydajny, posiada wiele przydatnych rozwiązań technologicznych. Ekran jest czuły na dotyk i odporny na zarysowania. Jako że jest to IPS ma naprawdę przyjemne kolory i jest czytelny w każdych warunkach

  • 1

    12. ~vader  2013-07-24 16:31:35  host: 178.212.123.42

    Mam ten telefonik 2 m-c i jeszcze ani razu się nie przycioł wyswietlacz jest lepszy niż superamoled samsunga i co ważniesze to bateria wytrzymuje dwa dni bo galaxy s3 tylko jeden dzień. LG swift G jest lepiej wykonany s3. Brak slotu na kartę pamięci mi osobiście nie przeszkadza wystarczy wzupełności pamięć wewnętrzna 32GB. Polecam ten telefonik osobiscie uważam, że jest lepiej wykonany niz galaxy s3.

  • 0

    13. ~radzio  2013-08-15 18:18:19  host: 77-253-242-82.adsl.inetia.pl

    A co z wytrzymałością takiej baterii, to znaczy jak długo wytrzyma? Pytam bo bateria jest nie wymienna.

  • -1

    14. ~Falisty  2013-08-30 23:33:39  host: 088156033245.olsztyn.vectranet.pl

    Telefon jest super, ma jednak kilka istotnych software'owych wad: Po kilku tygodniach użytkowania mogę wreszcie napisać także i o wadach tego modelu - z tego co mi przeszkadza to: 1. Telefon ma wadliwy soft blokady ekranu (telefonu). Po zablokowaniu ekranu nadal jest możliwe przełączanie funkcji z górnej belki (np. Dane, WiFi, BT i inne) oraz nie jest blokowany przycisk włączenia/wyłączenia telefonu - co skutkuje przypadkowym wyłączeniem urządzenia. 2. Co jakiś czas samoistnie znikają z katalogu Downloads pliki z rozszerzeniem .pdf - telefon nie ma wirusów - dzieje się tak nawet po fabrycznym resecie i bez instalowania dodatkowego softu. TrustGo nic nie wykrywa, więc to wina softu - być może aplikacji przeinstalowanej przez producenta. Mogliby wydać jakąś poprawkę, ale koro telefon już nie jest najnowszy, to raczej nie spodziewam się aktualizacji softu. Szkoda.

  • 0

    15. ~c-4  2013-10-10 12:41:06  host: pxgot4-ext.volvo.com

    Telefon mam od miesiąca. Ma on RADIO mimo, że w opisie jest inaczej. Wyświetlacz robi ogromne wrażenie, ja mam cały czas na 40% jasności, bo więcej to za bardzo daje po oczach (szczególnie w nocy). Tydzień po zakupie zaktualizowałem soft na niebrandowany i praca na baterii troszkę się poprawiła, ale najważniejsze, że jest w końcu LTE :D Google ogłosiło, że G dostanie 4.3 i 4.4 wiec jest super. Wykonanie świetne. Polecam

  • 0

    16. ~marcin  2014-01-13 18:08:42  host: 86-63-111-18.sta.asta-net.com.pl

    Wie ktoś z was czy ten telefon posiada hd voice?

  • 0

    17. ~Dyrian  2014-02-11 19:04:54  host: 85.219.163.130

    Bardzo dobrze wykonany telefon. Jest w podobnej cenie co galaxy s3 a ma dużo lepsze parametry. Dodatkowo bateria tak samo trzyma dluzej.

  • 0

    18. ~Asmoroth  2014-03-08 13:43:40  host: dzh104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon kilka misięcy. Jak dotąd zawsze byłem wierny Samsungowym Galaktykom ale pokusiłem się w końcu na zmianę marki i w żadnym wypadku nie żałuję. Wykonany rewelacyjnie z dobrych materiałów. Wytrzymała bateria, dobrej jakości dźwięk, wiele multimedialnych rozwiązań. Ekran świeci mocno i ma bardzo dobrze odwzorowane barwy. Żadnych przycięć czy zwiech nie zauważyłem. Telefon posiada prawdziwy multitasking i wykonywanie kilku, kilkunastu zadań naraz nie sprawia mu żadnych problemów. Jeśli chodzi o działanie, wykonanie i ogólny wygląd - ŻYLETA :-) Wadą dla mnie są . rzeczy i wcale nie przyczepię się tutaj do braku slotu na kartę SD. Instaluję wiele gier, aplikacji i posiadam dosyć pokaźną bibliotekę mediów, a mimi to nigdy jeszcze nie udało mi się pamięci zapełnić w 100%. Z resztą żyjemy w dobie chmury obliczeniowej i wszędzie tam, gdzie mamy zasięg wifi możemy zwiększyć pamięć smartfona do niebotycznych rozmiarów. Wracają do wspomnianych wad. Po pierwsze kłopotliwe jest szkło pokrywające przednią i tylną część obudowy. Wygląda majestatycznie ale zbiera odciski palców i kurz niemiłosiernie. Może nie tak bardzo jak np w xperiach ale jednak. Szkło to materiał śliski i jesteśmy narażeni na wypuszczenie smartofna z rąk bardziej niż w egzemplarzach pokrytych plastikiem. O ile gorilla glass jest mega odporny na rysy i przetarcia, o tyle przy upadku zwyczanie pęka. Niestety miałem nieszczęście upuścić Optimusa 2 tygodnie po zakupie z wysokoście ok 2,5 metra...Ekran rozbił się w drobny mak. Nie wiem jak jest przy upadkach z mniejszej wysokości ale np posiadany przeze mnie wcześniej Samsung Galaxy S spadał nawet z betonowych schodów i nigdy nic w nim nie pękło. Plastik fantastic Samsunga bądź co bądź ma swoje zalety i to przemyślane rozwiązanie. Drugą wadą Optimusa G jest wystające szkiełko aparatu/kamery. Jeśli aparat już musi wystawać powinien mieć jaką pr

  • 0

    19. ~JanosiQ  2014-05-02 21:18:10  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Okropnie drogi ;/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet