LG Spirit LTE - opinie
Telefony LG LG Spirit LTE Opinie o LG Spirit LTE

LG Spirit LTE

w sumie: 20
  • 0

    1. ~leo  2015-05-08 07:44:21  host: 78.133.141.18

    Wady:
    -bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma 1 dzień - mniej niż chociażby Samsung Galaxy S+, czy S3 (te miałem),
    -przyciski na tylnej klapce to porażka, trzeba macać żeby trafić na odpowiedni lub odwrócić telefon żeby zobaczyć gdzie wcisnąć,
    -ekran mało kontrastowy w porównaniu do w/w telefonów,
    -po kulkudziesięcio minutowym używaniu nawigacji, telefon nagrzewa się, ekran jest rozjaśniony na ok. 70% i nie można zrobić jaśniej bo pojawia się komunikat, że telefon jest przegrzany,
    -czasami się restartuje, po czym nie wymaga wpisania pinu
    -czasami aplikacje nie chcą się włączać czy np. nie można włączyć przesyłania danych. Wtedy telefon trzeba zrestartować i zaczyna działać.
    Generalnie żałuję, że połaszczyłem się na LG, zaciekawił mnie Lolipop. Teraz na pewno wróciłbym do Samsunga.

  • 0

    2. ~Artur9891  2015-05-24 00:05:21  host: 77-255-253-48.adsl.inetia.pl

    Bateria troche słaba ale telefon godny polecenia

  • 0

    3. ~pati  2015-06-23 00:17:17  host: public-gprs517489.centertel.pl

    baaardzo słaba jakośc zdjęć jak na te 8 mpix... niewyraźne, często nieostre. W powiększeniu totalna masakra - mydło bez szczegółów. Już stara nokia n95 robiła dużo lepsze.. poza tym ujdzie. Niezła bateria, fajny GPS i mapy, działa płynnie jak narazie.

  • 0

    4. ~hc  2015-07-06 14:39:16  host: 81.219.84.18

    świetny telefon

  • 0

    5. ~Marek31  2015-07-16 12:44:41  host: 90-156-49-120.internetia.net.pl

    Świetny telefon w przyzwoitej cenie, dobrze wykonany, jestem zadowolony.
    Jedynie do czego można się przyczepić to bateria ale w dzisiejszej erze smatfonów, standardem jest krótka trzymająca bateria.

    Ogólnie to bardzo polecam

  • 0

    6. ~Madzia  2015-07-20 15:27:32  host: ip-194-147-108-120.taxcare.pl

    Jest słitaśny ;]

  • 0

    7. ~bykuman  2015-08-03 20:10:13  host: egress15.cws.sco.cisco.com

    Telefon mam od dwóch tygodni. Krótko:telefon bomba. Lekki,szybki,zero problemów z siecia . Bateria 2-3 dni bez problemu. Ekran-b.dobra jakosc. System -Lolipop-nic nadzwyczajnego,ale pracuje bez problemów. Przyciski na tylnej klapce-kwestia przyzwyczajenia,dobre rozwiazanie. Cena 450 zl - Na antutu taki sam wynik jak HTC m8. Dla przecietnego uzytkownika - nawet za duzo. Pozdrawiam

  • 0

    8. ~JanB  2015-08-11 13:47:21  host: people.gem.pl

    Wady:
    1. Aparat - jakość zdjęć tragiczna - kompletny brak ostrości, brak opcji focusa
    2. przyciski z tyłu to straszna porażka - niewygodne w użyciu, łatwo trafić w soczewkę aparatu zamiast w przycisk
    3. brak sensora oświetlenia, a co za tym idzie automatycznego ustawiania jasności wyświetlacza

  • 0

    9. ~Przemek  2015-08-13 14:08:45  host: adg18.internetdsl.tpnet.pl

    Używam telefonu od ok miesiąca.
    Telefon działa płynnie, bateria starcza na 3-4 dni normalnego używania (telefon, poczta, kilka filmików na YT, budzik, wifi). Nie gram na telefonie wiec czas działanie jest uzasadniony.

  • 0

    10. ~puszek  2015-08-15 02:44:46  host: user-46-112-204-15.play-internet.pl

    Polecacie mi go? Mam samsung galaxy s advance i dostaje *** Ten lg bedzie lepszy? Messenger i facebook nie beda sie scinac? Prosze o odpowiedz

  • 0

    12. ~Monika  2015-08-26 15:34:26  host: bti48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak jest z głośnością rozmówcy? Jest dobra? I czy można ją regulować?

  • 0

    13. ~bykuman  2015-09-15 20:23:06  host: egress15.cws.sco.cisco.com

    Telefon mam juz od Lipca- a wiec: dziala szybko ,internet bez problemu nawet bez LTE, zdjecia nie sa wcale tragiczne, fakt nie ma panoramy jak we wczesniejszych modelach ale to drobiazg.Chcesz miec lepsze zdjecia kup Soniaka z matryca 20mpx Ekran jest ostry ale czasami troche zaciemny. Chlopakowi kupilem jakiegos samsunga s 3-ke,nie ma LTE ale chodzi podobnie szybko i ekran jakby jasniejszy, Glosnosc rozmówcy -b.dobra nawet jak dac przez glosnik. Telefon na LTE zasówa jak F1, wciaga jednak wtedy wiecej bateri. Bateria spoko 3-4 dni nawet jak troche serfujesz po sieci(fora,meail,youtube itp) Messenger i facebook sie nie zacinaja.Google i inne poczty-jest apka na telefonie zeby je skonfigurowac -chodza ok Ogladanie filmów z sieci bez problemu. Rozpoznanie telefonu przez komputery-bezproblemu. Transfer plików-ja uzywam karty SD-która troche cieko wlozyc, ale po kilku próbach sie udaje. Guzik z tylu , fajna rzecz ale trzeba sie przyzwyczaic. W praktyce dziala b.dobrze. NIe mam opcji mirrorcast jak samsungi czy nowszy LG3 , mozna jednak przesylac filmy z youtuba na smart-televizor, albo filmiki i zdjecia za pomoca apek ze sklepu google/samsunga.Polecam silikonowy pokrowiec ,dobra rzecz. Generalnie telefon duzo szybszy niz mój wczesniejszy LG E610. Telefon sie nie zacina ,choc po jakims ciezkim serfowaniu po sieci , potrzebuje kilka sekund zeby wrócic do glównego menu .

  • 0

    14. ~mamamamam mia  2016-01-03 12:14:14  host: public-gprs364017.centertel.pl

    Telefon jest bardzo dobry polecam

  • 0

    15. ~Henio  2016-02-05 19:04:17  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Telefon w ogólnej ocenie jest bardzo dobry. Użytkuje go od początku listopada 2015 r. i nie narzekam.
    1 dzień baterii - a kogo to teraz dziwi? To normalne w smartfonach w obecnych czasach ;) Za to konkretną zaletą jest szybki czas ładowania baterii.
    Przyciski na tylnej klapce - jak już się przestawisz i przyzwyczaisz to BOMBA! Mega funkcyjne i wygodne.
    Jakość zdjęć jest rewelacyjna jak na te parametry aparatu tylko trzeba je dobrze ustawić w opcjach aparatu ;)
    Głośność rozmów jest bardzo dobra, a umieszczenie przycisków na tylnej klapce pozwala świetnie ją regulować podczas rozmowy. Również na głośnomówiącym słychać dobrze w obie strony.
    Jasność wyświetlacza jest w porządku, bardzo łatwo i wygodnie można ją regulować na bieżąco.
    Nie spotkałem się nigdy z sytuacją autorestartu telefonu czy problemem z uruchomieniem aplikacji. Telefon działa szybko i intuicyjnie. Jak za te pieniądze to chyba nic lepszego nie dostaniesz ;)

  • 0

    16. ~pinaklus  2016-05-13 00:25:45  host: 84-165-19-193.static.isp.enf.pl

    Jesli chodzi o zdjecia to nie zgadzam sie zdjecia robi wybitne. Tylko trzeba umiec je zrobic. Probki moge wyslac na maila a tu moj kontaktowy pinaklus@gmail.com

  • 0

    17. ~gogo  2016-05-19 15:27:00  host: host-89-231-15-23.biznes.mm.pl

    Kilka osób narzeka na aparat. Tylna kamera jest ok., nawet bardzo OK, natomiast przednia ma 0,3 Mpix więc czego się spodziewać. Ja uważam to za zaletę biorąc pod uwagę moją facjatę :-)

  • 0

    18. ~Marcin  2016-06-06 13:17:55  host: bnj239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj zaktualizowałem oprogramowanie, telefon kupiony w sieci Play - ku memu zaskoczeniu była to aktualizacja do Androida 6.0

  • 0

    19. ~Michał  2016-06-19 11:58:33  host: user-94-254-225-161.play-internet.pl

    Jak ktoś niżej pisał, przy używaniu nawigacji, a czasem nawet przy przegladaniu internetu telefon grzeje się i ściemnia ekran, no i nie ładuje się w uchwycie samochodowym

  • 0

    21. ~Piter  2016-07-25 23:29:56  host: user-94-254-227-200.play-internet.pl

    Po aktualizacji ro andka 6.0 mam wrazenie ze jakosc zdjec sie poprawila aparat lepiej łapie ostrość
    Natomiast zaczą sie barfziej zacinać i wolniej chodzić niż na 5.0

  • 0

    22. ~Piter  2016-07-25 23:30:55  host: user-94-254-227-200.play-internet.pl

    Po aktualizacji ro andka 6.0 mam wrazenie ze jakosc zdjec sie poprawila aparat lepiej łapie ostrość
    Natomiast zaczą sie barfziej zacinać i wolniej chodzić niż na 5.0

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet