LG Prada 3.0 - opinie
Telefony LG LG Prada 3.0 Opinie o LG Prada 3.0

LG Prada 3.0

w sumie: 18
  • 0

    1.  2012-02-03 18:40:49

    ile działa bateria przy normalnym używaniu- mało rozmów, mało sms'ów i synchronizacja z fb ?

  • 0

    2. ~krakers  2012-02-17 12:52:46  host: stomil-poznan.pl

    Telefon dość fajnie wykonany, bateria jednak nie jest idealnym rozwiązaniem, moim zdaniem powinni się bardziej postarać jeśli chodzi o ten model, ale ogólnie 8/10

  • 0

    3. ~Plazma  2012-02-23 21:59:27  host: ebl195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria? Prosze Was, w Moim LG P920 3D bateria przy normalnym uzytkowaniu, dzwonienie z 30 min smsy z 30 dziennie z 30 min internetu bateria na styk wytrzymuje 3 dni. Czego chcieć więcej?

  • 0

    4. ~Tomasz  2012-03-01 12:18:24  host: anubis.lot.pl

    Korzystam z niego od trzech dni i jestem mega zadowolony. Może obudowa nie nalezy do najkonkretniejszych, ale funkcjonalnośc i szybkość działania każdej aplikacji jest powalająca!!!! Bateria 2 dni przy dość intensywnym użytkowaniu.

  • 0

    5. ~cogito101  2012-03-09 15:10:38  host: acoz64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam telefonu od kilku dni. Bateria w miarę ok. Obudowa kiepsko wykonana. O wiele bardziej jestem zadowolony z Samsunga SII.

  • 0

    6. ~nowy  2012-04-02 00:43:16  host: bjr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, szczególnie SGS2 to ma super obudowę, tylna klapkę to chyba wycieli z jednorazowego talerzyka...

  • 0

    7. ~waski  2012-05-30 23:52:31  host: d193-141.icpnet.pl

    no nie wiem jak w tym lg ale jezeli chodzi o klapke w SGS to nie jest to z talerzyka wyciete chociaz jest na maxa cienkie to bardzo wytrzymale ogolnie cala obodowa w SGSII jest swietna bo po roku uzytkowania wyglada jak dopiero co wyjety z pudelka wiec nie chrzan na temat SGSII skoro pewnie nawet na oczy go nie widziales

  • 0

    8. ~  2012-06-27 09:14:45  host: z16-02.opera-mini.net

    a na co jeszcze można widzieć, na uszy? :)

  • 0

    9. ~MASTER PLASTER  2012-06-29 18:22:17  host: public-gprs7307.centertel.pl

    Ten telefon ma NFC (wiem, bo mam).

  • 0

    10. ~nie wazne  2012-06-29 23:26:03  host: 87.204.223.102

    Polecacie ten telefon ? Bo się zastanawiam czy go nie kupić w abonamencie, mam do wyboru kilka, z ciekawszych to jeszcze Samsung Galaxy S Plus

  • 0

    11.  2012-07-04 19:37:13

    Dziś pojawił się update do ICS dla tej Prady jakby ktoś pytał. @10 Telefon zdecydowanie lepszy od SGS+. Brać i nie pytać :)

  • 0

    12.  2012-07-05 17:00:49

    Wczoraj pojawiła się aktualizacja do ICS dla tego telefonu. @10. Prada 3.0 jest zdecydowanie lepszym wyborem od SGS+.

  • 0

    13. ~  2012-09-27 22:56:52  host: 46.115.34.61

    Lubię często zmieniać telefony,i to takie z górnej półki. Od miesiąca mam Prade 3,0 i jestem zauroczona,jest przecudowny,klasa. Batera ,przy korzystaniu z neta ,dzwonieniu ,pisaniu sms-ów,tak normalnie wytrzyma trzy dni.Jak bylam za granicą i używałam tylko do sms ow,robienia zdjęć,budzik,radio, to bateria wytrzymuje tydzień

  • 0

    14. ~lolek  2012-11-17 01:41:09  host: dslb-088-074-184-040.pools.arcor-ip.net

    praca z wi-fi rozmowy telefoniczne i zabawa tym gazetem sprawia ,ze nie raz i nie dwa laduje go dwa razy dziennie ale to fajny telefona , po przesiadce z blackberry , jestem oczarowany androidem i tym telefonem a i fajny aparat foto , przesiadlem sie z BB na prad z powodu aparatu ktory robi dobre zdjecia,

  • 0

    15. ~Natalka  2013-02-14 17:08:46  host: ip-95-223-194-21.unitymediagroup.de

    Czy w tej wersji LG da sie ustawic dzwonek inny niz te podstawowe? Jakies MP3 czy cos :) Jesli tak, to niech ktos pomoze to ustawic, bo cos mi nie wychodzi ;p

  • 0

    16. ~POMOCY !!!  2013-03-16 20:25:08  host: 178-36-229-96.adsl.inetia.pl

    komputer zawiesza się podczas aktualizacji telefonu , wystąpił błąd i telefon się również zawiesił co robić

  • 0

    17.  2013-03-23 14:22:22

    15@ Droga Natalko wystarczy się udać do jakiegoś punktu obsługi i Ci to zrobią jeśli sama nie potrafisz :)

  • 0

    18. ~  2013-05-29 18:44:51  host: agaa213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    natalka da sie ustawić

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet