LG P990 Swift 2X - opinie
Telefony LG LG P990 Swift 2X Opinie o LG P990 Swift 2X

LG P990 Swift 2X

w sumie: 47
  • 0

    1.  2011-02-01 18:58:53

    Już chyba wiem na co zmienię swoją półtora roczną Omnie I.Dobry procek,ciekawy system,duży wyświetlacz.Zapowiada się bardzo ciekawy model. :) NICE

  • 0

    2. ~Dawid  2011-02-09 22:13:21  host: user-46-112-169-207.play-internet.pl

    LG, podąża w konkretnym kierunku. Widać efekty nakładów finansowych na rozwój technologii. Jeśli konkurencja prześpi 3-4 miesiące, LG może zdobyć szerokie grono odbiorców.

  • 0

    3. ~tom777  2011-02-13 11:42:02  host: aecy68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny telefon, z bebechami lepszymi od mojego kompa :) Boje się jedynie o cenę, która będzie wynosić zapewne tyle, co obecnie kosztuje HTC Desire HD

  • 0

    4. ~EEE  2011-02-13 22:52:51  host: public66601.xdsl.centertel.pl

    Telefon z wyświetlaczem 3D, aparatem 3D, procek 1ghz, LG wraca do gry tak samo jak szajsung i motorola, ten telefon kupiłbym gdyby było mnie stać... jest super.

  • 0

    5. ~miku  2011-02-27 11:08:29  host: 178.219.120.38

    poczekamy sobie 2 lata AŻ CENA BĘDZIE PRZYSTĘPNA DLA ZWYKŁEGO SZARACZKA tera będzie na pewno około 3000zł

  • 0

    6. ~Falco  2011-02-27 21:56:56  host: edu14.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe kiedy wrzucą do sprzedaży w Plus-ie w Marcu kończy mi się umowa chętnie przedłużę w zamian za takie cacko. Omnia służyła mi doskonale i bateria trzymała super ciekawe jak przy dwu rdzeniach w LG oby się nie okazało że wytrzymuje dobę.

  • 0

    7. ~Am  2011-02-28 22:39:58  host: w3cache.dialog.net.pl

    kiedy będzie w sprzedaży? w orange?

  • 0

    9. ~wojo  2011-03-03 08:38:02  host: 83.1.168.42

    Już jest przedsprzedaż w rtv euro agd tego telefonu za 1799 :) a LG Swift 3D za 2200 wiec ceny sa wmiare trzeba zaczac już zbierac :) NICE

  • 0

    10. ~  2011-03-06 00:07:36  host: z18-13.opera-mini.net

    cena jest całkiem znośna zwłaszcza w porównaniu z Galaxy2. W sumie to samo a mniejsza cena o 1000zl

  • 0

    11. ~Lolek  2011-03-08 15:54:07  host: 212.160.172.70

    To cacko ma Tegre 2;) już sobie wyobrażam jakie gierki na to będą lazły;)

  • 0

    12. ~  2011-03-28 20:45:32  host: 212.160.172.70

    nie takie to samo... 512 ramu kontra 1gb tylko to mnie w nim boli :(

  • 0

    13. ~kijek  2011-04-04 21:09:25  host: 78.145.65.109

    a ja wlasnie odebralem swojego lg optimus 2x w sieci t-mobile telefon jak na razie bajka na glowe w predkosci dotyku bije mojego poprzedniego smartphona ktorego uzywalem do dzis htc hd2 na razie nie moge nic wiecej powiedziec bo jestem w trakcie poznawania telefonu

  • 0

    14. ~adaśś  2011-04-27 14:24:24  host: 212-76-49-191.home.aster.pl

    Bardzo fajny telefon.Widziałem go dokładnie na stronce LG,ale nawet jego same funkcje biorac chociazby na pierwsza linie aparaty fotograficzne z funkcją: autofocus, geotagging - znaczanie zdjęć i wideo danymi geograficznymi, samowyzwalacz, wykrywanie twarzy, wykrywanie usmiechu.To jest już niezłe cacko jesli chodzi o telefon.

  • 0

    15. ~lupo  2011-04-28 10:43:39  host: 91.209.141.10

    Tym telefonem LG udowadnia że jest bardzo mocnym konkurentem na rynku telefonii komórkowej, poza raz kolejny LG zostawiło w tyle konkurencję, jak dla mnie jest to najbardziej zaawansowany model na rynku, zobaczymy co na to odpowie konkurencja?

  • 0

    16. ~Lilka  2011-05-19 13:11:16  host: 46.205.60.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Konkurencja już dawno została w tyle :) Funkcje świetne, duży 4 calowy wyświetlacz, aparat 8 mpix, lampa Led, dwa głośniki, czujnik ruchu, 8 GB pamięci. Tak to prawda ten telefon to prawdziwe cacko.

  • 0

    17. ~  2011-05-20 16:05:38  host: 212.106.140.110

    mam go i telefon ten oprócz dwurdzeniowego procesora nie ma nic niezwykłego czego nie było by w smartphonach już rok temu jak np. w samsungu Wave S8500 którego również mam i w Samsungu Galaxy I9000 którego ma kumpel.

  • 0

    18. ~ArieL  2011-05-24 00:05:24  host: host-81-190-73-48.gdynia.mm.pl

    Moim zdaniem dwurdzeniowy procesor to duza roznica niz jeden rdzen..w LG tez masz lepszy uklad graficzny wiec jak dla ciebie to nie jest duzo to nie wiem po co go kupowales?

  • 0

    19. ~  2011-05-25 12:25:48  host: 212.160.172.70

    a czego sie kolego spodziewales? tu juz chodzi tylko o lepsza wydajnosc i fulmy w hd nagrywanie/odtwarzanie a jak pewnie sam zauwazyles jest dwa razy bardziej wydajny niz wave badz galaxy...

  • 0

    20. ~max  2011-07-04 11:08:16  host: fcj226.internetdsl.tpnet.pl

    koledzy, powiedzcie mi jak wygląda sprawa baterii? ile wytrzymuje przy normalnym użytkowaniu? bo podobno Tegra jest mało prądożerna (w co nie chcę mi się wierzyć przy dwuch rdzeniach)

  • 0

    21. ~kkk  2011-07-11 11:29:32  host: host222.ciechocinek24.eu

    no wlasnie jak bateria ??

  • 0

    22. ~anitaa  2011-07-31 09:45:24  host: host86-175-53-110.wlms-broadband.com

    tez chcialabym aby ktos sie wypowiedzial w kwestii baterii. przy w miare normalnym uzytkowaniu ( TROCHE neta, smsow, rozmow,zdjec) oraz przy intensywnym uzytku (duzo neta zdje, rozmow)

  • 0

    23. ~enter27  2011-08-04 16:21:54  host: idd18.internetdsl.tpnet.pl

    do 21... Wczoraj kupiłęm telefon i po całej nocy ładowania, odpięty o 8 rano a ok 15 zaczął trąbić że zostało 15% bakterii. No ale telefon zajeżdżany przez cały dzień. Wifi, 3g, od groma widgetów, animacje, muzyka no i 30 min gry w Angry Birds. Może jest nie za ciekawie ale tak samo na początku miałem z HTC desire. W miarę kolejnych łądowań bateria wytrzymywała dłużej.

  • 0

    24. ~Bubu  2011-08-08 11:33:19  host: 53555498.cm-6-6b.dynamic.ziggo.nl

    Przy większym użytkowaniu dzień a przy spokojnym tzn kilka smsów tel jakiś dwa dni pociągnie

  • 0

    25.  2011-08-09 19:31:42

    Posiadam ten telefon. jest genialny. Gry chodzą dużo lepiej niż SGSII. Cena za nowy od 1370zł opłaca się bardzo

  • 0

    26. ~bateria  2011-08-13 21:21:22  host: 178-37-4-175.adsl.inetia.pl

    czyli biorąc pod uwagę baterie , nie warto kupować

  • 0

    27. ~do baterii  2011-08-16 02:32:01  host: acrc235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli wam się nie podoba że taka maszyna trzyma dzień to weźcie na plecy 15kilogramowa baterie. wtedy wam będzie trzymać tygodniami, ale wtedy będzie za ciężki, lub kupcie nokie 6020 lub telefony z tego "okresu". co za problem przed położeniem się spać podłączyć telefon do ładowarki? ja nie widzę żadnego problemu. jak nie słaba bateria to za ciężki. Polakowi nie dogodzisz..

  • 1

    28. ~  2011-08-22 10:37:45  host: 212.160.172.70

    z takim telefonem rozmawiasz 2 razy szybciej wiec i oszczednosc minut z abonamentu i w porownaniu do klasycznego telefonu na jednym ladowaniu i tak zrobisz 2 razy wiecej czyt. w krotszym czasie :D

  • -2

    29. ~  2011-09-04 08:14:43  host: z07-07.opera-mini.net

    nie poruwnujcie go do sgs2 obejrzyjcie testy wydajnosciowe galaxy ma 3509 potem htc 1900 a was bidny lg okolo 1200 pkt wiec o czym mowa laiki

  • 0

    31.  2011-09-09 14:15:06

    @29 - nawet wypowiedzieć się nie potrafisz, a udajesz ogarniętego. Mam takie hardware'owe pytanko. Ile mamy fizycznej pamięci RAM do dyspozycji? Bo tutaj w danych jest napisane tylko ile mamy do dyspozycji użytkownika (domyślnie po odpaleniu systemu).

  • 0

    32. ~  2011-09-29 14:54:05  host: 77-253-33-76.adsl.inetia.pl

    Sam jesteś laik jeśli sądzisz, że jeden test cokolwiek powie Ci o telefonie, tu się liczy ogólna jego wydajność, która jest jak najbardziej ok biorąc pod uwagę fakt, że telefon ten pracuje jeszcze na androidzie 2.2, który nie jest w stanie obsłużyć dwóch rdzeni. Ponadto jak Ty chcesz porównywać tego LG chociażby do SGSII, który jest o 500 zł droższy? Dostaniemy aktualizację do Andka 2.3 to wtedy będzie można coś powiedzieć.

  • 0

    33. ~  2011-10-05 13:29:24  host: static-78-9-97-226.ssp.dialog.net.pl

    ten telefon powinien byc zakazany o0 jego procesor bije na glowe procek w moim lapku

  • 0

    34. ~Amira  2011-10-27 19:11:37  host: hoa250.internetdsl.tpnet.pl

    No to ja już też wiem na co zamienię swoją zdychającą nokię :)telefon marzenie pod każdym względem. Świetnych funkcji ma całą masę, po prostu bomba!

  • -1

    35. ~zainteresowany  2011-11-23 15:46:57  host: user-188-33-207-165.play-internet.pl

    czy ten telefon ma tylko klawiature Qwerty czy i normalna klawiature telefonu, dzieki za odp

  • 0

    36. ~Amira  2011-12-09 22:32:19  host: hoa250.internetdsl.tpnet.pl

    A może ktoś dostanie go na Gwiazdkę, fajnie byłoby znaleźć taki telefonik pod choinką :)

  • 0

    37. ~Mirek  2012-01-19 09:16:05  host: acrm190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słaba bateria (20 godzin normalnego użytkowania!!), nieatrakcyjna plastikowa obudowa, kiepski aparat i... rewelacyjne podzespoły, których w praktyce nie można wykorzystać do czasu aktualizacji OSa. Miało być super, a wyszło jak zawsze.

  • 0

    38. ~UPC  2012-01-24 22:44:31  host: 89-69-137-179.dynamic.chello.pl

    Niestety ten model ma słabą baterię do tego stopnia, że w praktyce niemal pół dnia trzymam go na "sznurku" : W pracy rano podładowuję, niestety przy bardziej intensywnym korzystaniu (przez te 8 godzin średnio kilkanaście rozmów, parę mmsów, surfowanie, poczta, skype) w samochodzie już potrafi włączyć się żebraczka i muszę go znów ładować, gdy np. trzeba skorzystać z nawigacji. Wykonanie średnie: na minus głównie brak fizycznych przycisków słuchawek oraz spustu migawki; na plus niezła czytelność jak na technologię LCD i elegancki solidny wygląd. Zasięg i jakość rozmów są przeciętne, dźwięk z głośnika słaby, za to na słuchawkach brzytwa. Zdjęciami jestem trochę rozczarowany: są przeciętne, często nieostre i przymglone. Mimo mocnych podzespołów zdarzają mi się lagi - głównie na pulpitach, może aktualizacja OSa rozwiąże problem.

  • 0

    39. ~Horus  2012-02-07 21:16:35  host: user-46-112-227-93.play-internet.pl

    Czy ktoś wie jak obecnie wygląda aktualizacja tego LG do Androida wersji 2.3 ?

  • 0

    40. ~megez  2012-02-08 23:33:43  host: user27-115.satfilm.net.pl

    do UPC fajną musisz mieć pracę....

  • 0

    41. ~chrish  2012-02-14 11:37:09  host: ip-81-13.mofnet.gov.pl

    Aktualizuje się sam - w ustawieniach w Informacjach o systemie jest opcja Aktualizacja oprogramowania. Na tel. kupionym nie od operatora instaluje się wersja 2.3.4 Jedyny problem z tel. jaki mam to GPS - trzeba trochę "ćwiczyć" by działał (zarówno w wersji z Andoidem 2.2 jak i 2.3). Pomoc techniczna LG oczywiście twierdzi, że wszystko jest cacy i działa, a jak nie działa to jest to wina używanego programu. Tylko, że to nie prawda, bo nie działa nawet nawigacja Google. Nie mówią co zrobić by działało i trzeba samemu szukać po necie co i jak. Dobrze że chociaż tam można znaleźć sposób by nawigacja działała...

  • 0

    42. ~komej  2012-10-06 08:46:54  host: 5-57-183-145.intergeo.pl

    Posiadam telefon ok. miesiąca ,jestem z niego bardzo zadowolony.Naprawde go polecam.

  • 0

    43. ~turo204  2012-11-12 15:44:10  host: oub226.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie do użytkowników. czy działają u was filmy ze strony kinomaniak.tv?

  • 0

    44. ~  2012-12-07 21:40:07  host: public-gprs386060.centertel.pl

    @43 działają

  • 0

    45. ~bombel  2013-02-19 12:04:09  host: aaga1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłbym dzisiaj gdyby nie 512 MB RAM :( na taki sprzęt 768 MB to niezbędne min a standardem powinien byc 1 GB.

  • 0

    46.  2013-03-02 21:47:12

    straszne padlo :( jakbym chciał go komuś sprzedać to pomysli ze jest zepsuty :P

  • 0

    47.  2013-03-08 16:32:08

    super telefon tylko słaby aparat

  • 0

    48.  2013-03-27 17:56:26

    KIEPSKI KIEPSKI KIEPSKI ! WYSLE NA GWARANCJE A POTEM MOGE ODDAC ZA 350ZL. nic juz nie kupie od LG !! bateria kiepska ogolnie wolny dziwiek tez kiepski . jedyny plus odporny na rysy

  • 0

    49. ~  2013-03-29 21:05:07  host: IP-91-192-1-17.techmedia.com.pl

    sprzedam za 350. ale wpierw go wysle na gwarancje.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet