LG P970 Swift Black - opinie
Telefony LG LG P970 Swift Black Opinie o LG P970 Swift Black

LG P970 Swift Black

w sumie: 70
  • 2

    1.  2011-01-05 22:57:48

    WiFi b/g/n i kamerka 2Mpx z przodu robi wrażenie.

  • 0

    5. ~  2011-01-07 15:24:22  host: ip-94-42-14-53.multimo.pl

    wersja z 5 lub 8mpx czy jak to rozumiec?

  • 0

    8.  2011-01-10 15:11:55

    2 Mpx?? wow... generalnie wydaje mi się spoko, wygląd jest dośc elegancki, Lg zaskakuje. Pytanie, bo nie widze... czy posiada mulitouch'a? jezeli tak to moze stanie się moim godnym następca fali ;)

  • 0

    9. ~ziome3eknh  2011-01-11 21:33:31  host: 89-77-92-156.dynamic.chello.pl

    Za pewne tak, że będę dwie wersje w sprzedaży 5 i 8mpx. :)

  • 0

    10. ~Szymon  2011-01-12 11:13:58  host: 31-162.89-161.tel.tkb.net.pl

    A ile to ma cali ?

  • 0

    11.  2011-01-12 18:02:27

    Dobre pytanie z tą kamerką oraz... jaka jest przekątna ekranu, czy przypadkiem te NOVA display nie mają też wiekszej rozdzielczości?

  • 0

    12.  2011-01-16 11:46:41

    Jest to wyświetlacz NOVA o przekątnej 4 cali.

  • 0

    13. ~dym  2011-01-19 15:11:55  host: ane9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny telefon wygladajacy jak iphone

  • 0

    16. ~matej  2011-01-25 21:32:36  host: public13303.xdsl.centertel.pl

    To cudo ma 2 rdzenie po 1,2 GHz każdy jakby co i ekran 4,3 cale :)

  • 0

    17. ~#13  2011-01-29 12:51:42  host: host-057.skynet.net.pl

    telefon godny uznania wyceniam go na 1200zł a pierwasza wersja 1000zł z pewnie 0.5 mpix(przednia kamera)

  • 0

    18. ~  2011-01-29 15:34:30  host: 89-77-70-139.dynamic.chello.pl

    trochę przypomina galaxy s :) Ciekawe jak z procesorem,ramem i układem graficznym.

  • 0

    20. ~P@c!u  2011-02-05 12:41:56  host: dur195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie nie przepadam za LG ale te jest całkiem całkiem :)

  • 0

    21. ~Paweł  2011-02-08 23:34:07  host: dynamic-78-8-66-12.ssp.dialog.net.pl

    A ma to radio

  • -1

    22. ~  2011-02-27 11:10:23  host: 178.219.120.38

    CZŁOWIEKU POKAŻ MI TELEFON BEZ RADIA a wogule po co. JAKIE TO MA PARAMETRY EKRANU cudeńko

  • 0

    23. ~  2011-03-06 00:12:30  host: z18-13.opera-mini.net

    chyba jednak lepiej za 200zlp więcej wziąść Optmusa2x z dwurdzenową Tegrą-to jest dopiero maszynka

  • 0

    25. ~neoptb  2011-05-17 15:59:00  host: acqb59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon od poniedziałku dostępny w sieci Plus.

  • 0

    26. ~liah  2011-05-19 13:39:50  host: 46.205.7.143.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Oba te modele są warte uwagi i mają bardzo dużo fajnych funkcji. Widziałam wyświetlacz tego telefonu, w porównaniu z innymi wypada super, obraz jest bardzo czytelny a w słonecznym świetle na wyświetlaczu są widoczne wszystkie funkcje.

  • 0

    28. ~arturro  2011-05-21 13:55:10  host: 212-76-49-191.home.aster.pl

    Jak bedzie w Plusie to chetnie sobie podejde i zobacze jak sie prezentuje ten telefon.A fajnie bedzie go sobie dobrze obejrzec przed zakupem,bo własnie taki mam zamiar.

  • 0

    29. ~prefix  2011-05-23 13:48:07  host: 91.209.141.10

    też jestem ciekawa jak telefon będzie się prezentował "na żywo", wiadomo, że na zdjęciach wygląda super, ale test musi zostać mimo wszystko zrobiony osobiście.

  • 0

    30. ~liah  2011-05-23 19:38:27  host: 188.147.20.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    No i ja mam zamiar wybrać się do salonu i przyjrzeć się temu swiftowi z bliska. Mi również przypadł bardzo do gustu, ma ciekawe funkcje i fajny design no i ten jasny wyświetlacz.

  • 0

    31. ~prefix  2011-05-26 12:33:40  host: 91.209.141.10

    To daj znać jak pierwsze wrażenia z testowania telefonu.

  • 0

    32.  2011-05-27 07:50:23

    Pierwszy raz zobaczyłam ten telefon w necie, od razu mi się spodobał. jade z chłopakiem go obejrzeć, jestem go bardzo ciekawa.

  • 0

    33. ~arturro  2011-05-27 12:45:40  host: 212-76-49-191.home.aster.pl

    JA byłem i widziałem.Tak jak oczekiwałem i myslałem telefon bardzo zaskakuje,to co jeszcze dobiło mnie pozytywnie to to,ze obsługuje on standard Wi-Fi Direct, który umożliwia szybkie przesyłanie wysokiej jakości danych pomiędzy urządzeniami mobilnymi.

  • 0

    34. ~  2011-05-28 13:07:50  host: 87-207-4-19.dynamic.chello.pl

    22. SE w910 jest muzyczny bez radia, po co? Żeby sobie słuchać. Poza tym zamilcz.

  • 0

    35. ~pawłowicz  2011-05-28 13:31:49  host: free-ip-12-35.budimpex.net

    Mnie od samego poczatku bardzo zainteresował ten telefon ze wzgl.na grubośc zaledwie 9,2 mm to najcieńszy inteligentny telefon dostępny w ofercie LG. LG Optimus Black waży jedynie 109 g, ma elegancką linię oraz łagodne krawędzie.Po prostu inteligentny telefon.

  • 0

    37. ~mlody_92  2011-06-07 07:56:28  host: iaz162.internetdsl.tpnet.pl

    ...macie pojęcie czy dostępny już jest w t-mobile?

  • 0

    38. ~PROCEESOR !!!  2011-06-13 20:18:08  host: 212.160.172.70

    jaki procek ?? czemu nie jest napisane :///

  • 0

    39. ~szukajacysmartphona  2011-06-14 18:04:54  host: 178-73-13-177.home.aster.pl

    ma ktos może już ten telefon? czy smsy można przeglądać tak samo jak np w iphonie? nie ma folderów typu wysłane i odebrane dzieki za odp :)

  • 0

    42.  2011-06-19 22:00:45

    mam telefon od dzisiaj, ale kocham go od pierwszego wejrzenia ;) wyświetlacz robi wrażenie, przejrzyste menu, aparat robi świetne zdjęcia :) smsy są tak jak w iphonie, "chmurki" z prawej i lewej :)

  • 0

    43.  2011-06-21 10:52:33

    ~PROCEESOR !!! - procesor to 1 Ghz ~szukajacysmartphona - oczywiście rozwiązanie smsów tak samo jako w iphonie. Nie trzeba smigać po osobny folderach. Telefon mam już przeszło miesiąc i narazie póki co jestem zadowolony. Kilka aspektów denerwuje no ale nie można mieć wszystkiego. Wreszcie to tylko LG a nie HTC :(

  • 0

    44. ~lgik  2011-06-21 22:27:39  host: static-ip-77-89-87-87.promax.media.pl

    tak, ja posiadam ten telefon i jestem bardzo zadowolony :) jeśli chodzi o przeglądanie smsów to wygląda to tak jak iphonie

  • 0

    45. ~39  2011-06-26 10:30:41  host: 85-31-245-164.internetia.net.pl

    w kazdym telefonie z androidem mozna tak ustawic sms / doinstalowac aplikacje z marketu ;)

  • 0

    46. ~max  2011-07-04 11:10:47  host: fcj226.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie do użytkowników tego modelu. Jak długo trzyma Wam bateria przy normalnym użytkowaniu?

  • 0

    47.  2011-07-13 11:49:32

    Bateria na normalnym użytkowaniu, czyli smsy, dzwonienie, troche korzystania z internetu to około 36h maks.

  • 0

    48. ~78  2011-07-21 13:51:17  host: afqe83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon absolutnie zaj..sty, ekran jest niesamowity, wszystko płynnie chodzi i jakość zdjęć jest jak na taki 5 mpix aparat więcej niż dobra. Bateria trzyma przy bawieniu się 2 dni, podejrzewam, ze w normalnym uzytkowaniu z cztery potrzyma, LG zrobiło tym razem kawał dobrej roboty i moim skromnym zdaniem wygląd ma więcej niż przyzwoity, bardzo dobrze lezy w dłoni, dotyk jak się człowiek przyzwyczai, działa płynnie, bez przycięć. POLECAM Windows Mobile przy Androidzie jednak nie ma szans ;)

  • 0

    49.  2011-07-30 22:30:40

    Na lg przesiadlem sie z samsunga galaxy s, i gdyby nie brak lampy blyskowej nigdy bym tego bledu nie popelnil. Po pierwsze tandetne wykonanie mam wrazenie jakbym trzymal telefon za 300zl a nie za 1000, ekran trzymany pod katem praktycznie niewidoczny. Nie bardzo dostrzegam ta super jasnosc ktora tak szczyci sie lg za to wyraznie dostrzegalny jest brak czerni jest ona siwa. Brak mozliwosci podlaczenia pod telewizor, malo miejsca na instalowanie aplikacji chyba ze zrootujemy telefon i powalczymy z softem wtedy jest mozliwosc instalacji na karcie sd. Aparat mimo takich samych parametrow jak sgs robi gorsze zdjecia lampa led w nocy slabiutko sie spisuje. Wiec jesli mialbym wybierac w 100% polecam samsunga, praktycznie za ta sama kase i mimo ze miedzy tymi aparatami jest rok roznicy na korzysc lg samsung przerasta go wykonaniem jakoscia i parametrami.

  • 1

    50.  2011-08-03 12:52:32

    Co do procka i GPU. Doczytałem gdzieś, że jest wyposażony w układ TI OMAP coś tam coś tam, a w jego skład wchodzą procek Cortex A8 podrasowany do 1,0 GHz oraz układ graficzny PowerVX SGX530 (odrobinę gorszy od SGX549 użytego w Galaxy S, iPadzie, czy iP 4).

  • 0

    51. ~dj jakub  2011-08-09 22:11:58  host: ip-89.171.227.250.dsl.crowley.pl

    kupiłem tego fona jest super tylko mam problem jak chce zrobic zdjecie czy wgrac muze to pisze mi brak karty sd choc mam 1.5 gb pamieci wewnetsznej jak ustawic zeby mi na pamiec wewnetszna zapisywało muze zdjeciac itp czy musze karte sd dokupic czekam na odpowiedz...

  • 0

    52. ~dj jakub  2011-08-11 23:08:54  host: ip-89.171.227.250.dsl.crowley.pl

    kupilem karte mikro sd 4gb i chodzi jak burza dotyk chodzi rewelacyjnie super czuly ekran super jesny i czytelny telefon jest super i ma radio i mulitouch'a z wygladu wyglada na drogiego smartfona i ma lampe led ktura rewelacyjnie doswietla...

  • 0

    53. ~Oczko  2011-08-12 20:22:03  host: ip-193-106-101-27.insport.pl

    Ten nie wygląda jak iphon ;P bardziej przypomina htc. Ten nie ma 2 rdzeni tylko lg p990 optimus 2x.

  • 0

    54. ~daronson  2011-08-24 09:15:56  host: kyd106.internetdsl.tpnet.pl

    tel nawet fajny. Szkoda, że tak tandetnie zrobiony. Boje się go mocniej scisnąć przy wyjmowaniu z kieszeni.

  • 0

    55.  2011-09-16 08:39:11

    proszę podzielić się wrażeniami odnośnie baterii; jak długo trzyma przy standartowym użytkowaniu?

  • 0

    56. ~tomalo  2011-10-05 21:27:09  host: 178-73-13-177.home.aster.pl

    nie działa mi odbiór mmsów, dostaje i pokazuje tylko "pobierz" dotykam i jest ściąganie i nic sie nie dzieje, ktoś też tak ma???

  • 0

    57. ~  2011-10-06 10:33:07  host: 212.160.172.70

    Posiadam ten telefon od 4 3 miesięcy i powiem, że sprawuje się naprawdę super. Jedyny minus - tylna obudowa bardzo mocno się rysuje...

  • 0

    58.  2011-10-08 15:22:42

    ja też go mam- jedyny minus-bateria- z wyłączonym netem jest ok ale jak sie zaczyna bawic netem to 5-7 godzin i podłączamy do ładowania

  • 0

    59. ~pepe  2011-10-25 14:53:48  host: 157.25.157.162

    pawel84czarny ty nigdy nie miałeś tego telefonu w ręku a Twoja miłość do innej firmy jest ślepa, ewentualnie płatna. Ten telefon ma rewelacyjny ekran. Widać w każdych warunkach. W słońcu, pod kątem i to jest obraz doskonałej jakości. Lepszy niż widziane przeze mnie AMOLEDowe. Ale być może te nowe w SGS2 są lepsze. Na baterii jak każdy Android trzyma średnio. Wifi w każdym telefonie ssie baterie i w tym też. U mnie tak średnio 1.5 dnia. Lekko pewnie 2 dni. Polecam telefon jak za taką cenę.

  • 0

    60. ~radom  2011-11-15 19:31:48  host: public9950.xdsl.centertel.pl

    Ej jak to jest ten tel ma 5 mpix aparat??? Troche mało tak mi sie zdaje i tylko 512 ram dl porownania htc desire hd ktory wszedł na rynek w zeszłym roku ma 8 mpix i 768 ram ... ;/

  • 0

    61.  2012-01-01 20:23:37

    @radom a masz pojecie o czym piszesz wiesz ze aparat 12 mpix moze byc duzo gorszy od aparatu 3mpx ? losc mpx to nie wyznacznik jakosc aparau kiedy sie wbijecie to do waszych lbow?

  • 0

    62. ~sewix5  2012-01-03 15:51:22  host: 83.230.40.53.gl.digi.pl

    Telefon posiadam od dwóch tygodni i jestem naprawdę zadowolony. Zalety: 1) Design - bardzo prosty, bez żadnych bzdurnych srebrzeń, śliskich powierzchni, po prostu elegancki 2) grubość, a raczej "cienkość" i do tego jest bardzo lekki 3) Multimedia - świetna animacja po przewróceniu telefonu na bok w odtwarzaczu muzyki, świetna jakość dźwięku, super odtwarza filmy w HD, po prostu WOW 4) Ekran - bardzo jasny, kontrastowy i wielki, ładnie wyświetla kolory 5) Szybkość - bez żadnych przestojów, wszystkie gry chodzą bardzo płynnie, tak samo przemieszczanie się po menu czy między pulpitami - rewelka 6) System - nie ma co pisać, Android to obecnie najlepszy, najszybciej rozwijający się system świata :) 7) Interfejs - LG się postarało, ikonki, widżety, wszystko jest dopracowane, można zmieniać rozmiary, do tego dynamiczne tapety, świetna pogodynka MAŁE WADY: - nieco skrzypi i szybko rysuje się tylna klapka, Gorilla Glass na ekranie też nie jest taka super, ja już mam dość widoczną rysę na środku ekranu 2) bateria, wiadomo, przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje dzień. Wszystko!

  • 0

    63. ~  2012-01-10 12:39:09  host: staticline58424.toya.net.pl

    telefon bardzo dobry jak na lg , wady tego telefonu to bateria , szybko sie rozladowywuje przy korzystaniu z internetu i grach , wytrzymuje mi 1dzien , bez gier i internetu mysle ze 2 dni wytrzyma , dal bym do tego telefonu baterie min 1850mAh , no i jeszcze ta tylna klapka , zrobiona troche tandetnie jak w jakims tanim telefonie , mogi ja zrobic troszke grubsza to bylaby solidniejsza , pozatym telefon super , szybko wszystko dziala nawet przy androidzie 2.2 froyo

  • 0

    64. ~adaskoo  2012-01-10 12:43:18  host: staticline58424.toya.net.pl

    posiadam ten telefon tydzien i wedlug mnie mowiac krotko to slaba bateria , dal bym tam chociaz 1850mAh , no i druga wada to tylna klapka troche tandetna , jakby byla troszeczke grubsza to bylaby solidniejsza , pozatym telefon dziala szybko mimi ze ma androida 2.2 froyo , jak na lg to bardzo porzadny telefon, mysle ze lepszy od SGS SCL I9003

  • 0

    65. ~Luziiik  2012-01-31 11:41:26  host: http-v.fe.bosch.de

    Nie wiem czemu az tak narzekacie na baterie - jak ułozy sie spokojnie wytrzymuje 48 h, telefon firmowy wiec duzo rozmowiam + wi fi ale nie tu uwaga załączane tylko gdy chce przegladać net.

  • 0

    66. ~streetman  2012-02-05 20:29:26  host: host-212.96.227.97.tvksmp.pl

    Posiadam ten telefon od kilku miesięcy. Bateria rzeczywiście trzyma słabo. Przy bardzo intnsywnym użytkowaniu (cały czas włączona sieć 3G, gry, smsy)pociągnie cały dzień, tak więc co noc trzeba ładować. Na szczęście udało mi się znaleźć dobre rozwiązanie tego problemu. Często wyjeżdzam w podróże i nie mam dojścia do gniazdka, żeby podładować telefon. Zakupiłem więc przenośną ładowarkę (koszt max 100 zł) i jestem bardzo z niej zadowolony. Dokupiłem kartę pamięci i rysik, i stwierdzam, że telefon jest genialny. Niczego mu już nie brakuje.

  • 0

    67. ~Markom  2012-02-26 22:28:43  host: 178.181.27.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kupiony w t-mobile LG świetny wyświetlacz. Bateria trzyma 2 dni (wi-fi, gps, i jaśniejsze wyświetlanie włączane według potrzeb). Przy wyłączaniu na tryb samolotowy w nocy i bez budzika 5 dni. Lekki i cienki polecam natomiast dokupić folię na ekran i futerał.

  • 0

    68. ~  2012-02-28 09:17:59  host: proxy.noblebank.pl

    Ja przesiadłem się na Blacka z LG Swifta GT540, więc różnica ogromna. LG Black Swift to jest super telefon, ekran bardzo czytelny i przejrzysty, telefon chodzi bardzo sprawnie i szybko, gry i przeglądanie internetu to poezja, dotyk bardzo czuły, jakoś muzyki na słuchawkach bardzo fajna ( jest eq ), zdjęcia oraz filmiki HD - fajna jakość jak na telefon, 2 mpix z przodu robi wrażenie - dobre dla skype. Bardzo ładny designe ( lepszy od sgs+ który jak dla mnie jest kobiecy ). Największy minus telfonu to tylna klapka, która dość szybko się porysuję, więc polecam kupić jakiś futerał czy nakładkę gumową na telefon. Ogólnie polecam :)!

  • 0

    69. ~artur  2012-10-13 14:34:43  host: gateway.firepunch.net

    Posiadam telefon od tygodnia i jak na razie jedynymi jego wadami są: brak przycisku do aparatu i słaby głośnik, zobaczymy jak się będzie sprawował dalej.

  • 0

    70. ~qwqwqw  2012-11-05 20:03:26  host: c-h236.net.e-net24.pl

    Przycisk G można przerobić na spust aparatu, wystarczy edytować jeden plik tekstowy.Poszukaj w google.

  • 0

    71. ~Kimkujadek  2012-12-12 18:40:00  host: afjt129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może ktoś potwierdzić, że jest już oryginalny ICS dla blacka (v30b)??

  • 0

    72. ~Pawel727  2013-01-03 19:58:57  host: 81.219.84.18

    Gdzie można pobrać aktualizację do wersji 2.3???

  • 0

    73. ~cinek  2013-01-14 13:39:39  host: acx1.praga.podlaczamy.net

    jest już oficjalny ics 4.0.4. działa dość sprawnie mimo, że telefon czasami delikatnie muli. generalnie polecam.

  • 0

    74. ~  2013-01-31 18:36:55  host: public8355.xdsl.centertel.pl

    czy ktoś wie ile bateria trzyma???

  • 0

    75. ~artur  2013-02-20 12:30:44  host: 91-150-162-3.ip.netia.com.pl

    Bateria trzyma niecałe dwa dni, jest bardzo słaba, tak przy okazji, czy u was też jest taki problem? mianowicie telefon leży sobie bezczynnie i co chwilę zaświeca się jego ekran i za chwilkę gaśnie. Miał ktoś z was taki problem, słyszałem że wymiana systemu może pomóc, chyba że ktoś z was rozwiązał to inaczej.

  • 0

    76. ~niki1990  2013-02-27 14:29:07  host: 212.160.130.67

    Zamierzam ten tel zakupic, do tego baterie min 2000 mAh i bedzie śmigał jak marzenie

  • 0

    77. ~  2013-03-23 13:17:11  host: 79-139-22-225.prenet.pl

    Ja wlasnie dostalem aktualizacje od LG do 4.0.4ICS. Siec RBM

  • 0

    78. ~basienka1  2013-03-23 15:13:42  host: acaz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateia bardzo słaba, bardzo delikatne cacko, uwazajcie żeby nie upadł, bo drogo zapłacicie :) poza tym ciekawy w obsłudze, polecam, jak wrzucić aplikacje ? np. zgubiłam latarkę

  • 0

    79. ~andy1983  2013-04-06 17:06:28  host: host-62-141-205-151.swidnica.mm.pl

    Może ktoś wie jak działa przeglądarka internetowa w tym telefonie i czy są takie same problemy jak w noki lumi z tym bluetooth że nie wszystkie pliki można przesłać?

  • 0

    80. ~Herr  2013-05-18 14:42:46  host: dnr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przymierzam się obecnie do zmiany na Swifta G albo Optimusa 4X HD, ale tylko ze względu na performance i gry. P970 służy mi od dwóch lat i jest fantastyczny :) Minęło bardzo dużo czasu, a on w ogóle się nie zestarzał, dalej wygląda świetnie, ekran robi wrażenie a wszystko pięknie śmiga na Zeusie opartym na ICS. Polecam odwiedzić sobie temat optimusa na XDA Developers, zrzucenie całego syfu od producentów i operatorów przyśpiesza sprzęt o 40%

  • 0

    82.  2013-06-27 02:18:40

    Posiadam telefon od ponad pół roku i szczerze powiem, że jestem zadowolony. ;) Telefon przeżył upadek z drogiego piętra, kilkanaście razy upadł mi na ziemię - Raz mi wypadł z ręki kiedy to próbowałem zakończyć rozmowę używając gestów, było śmiesznie. Ogólnie telefon spisuje się świetnie pod każdym względem. Jest to mój mini przenośny komputer, który mnie nie zawiódł w najbardziej wymagających chwilach. Poniżej obecnię poszczególne aspekty tego telefonu. SYSTEM - ICS 4.0.4 - Android jak Android. Posiada wszystko, co inne telefony. Lecz owa wersja posiada kilka błędów tj. resetowanie się ustawień dźwięków po podłączeniu telefonu do komputera, czasami nie za każdym razem uwierzytelnia połączenia z internetem za pomocą danych. WYŚWIETLACZ - Rewelacja! Bardzo przejrzysty, jasny ekran wykonany w technologii IPS. Pokryty jest szkłem Gorilla Gllas, który powoduje, że owy telefon jest bardzo odporny na ewentualne upadki. Nie ma do czego się przyczepić. Chyba, że do bardz słabej jakości powłoki ekranu, która jest podatna na ryski. APARAT(y) - "Szału nie ma, dupy nie urywa". Uważam, że aparat szału nie robi. Fakt, w dzień zrobi naprawdę super zdjęcia, lecz w nocy - porażka. Nie wiem, czy wtedy w ogóle można nazwać to zdjęciem. Plusem aparatu po aktualizacji systemu jest taki, że możemy palcem wskazać na ekranie gdzie aparat ma skupić swoją uwagę. Albo skupi ją na bliższych, bądź dalszych elementach. Można zrobić nim naprawdę ciekawe zdjęcia, ale musi być dobre swiatloi najlepiej bez ruchu. Co do kamerki przednej - Za dużo jej nie używam, lecz podoba mi się, że ma jednakte 2 Mpix i robiąc zdjęcie jakoś ono wygląda. Filmy w jakości HD robią wrażenie- idealnie nie jest, ale jak na telefon za taką cenę... BATERIA - Porażka, porażka i jeszcze raz porażka. Przy moim użytkowaniu telefonu(cały czas podłączony do internetu, troszkę muzyki, kilkadziesiąt

  • 0

    83. ~Breejg  2014-01-31 00:12:05  host: 89-71-156-164.dynamic.chello.pl

    Mam pewien problem, niestety nigdzie nie mogę znaleźć, że ktoś ma ten sam problem co ja. Otóż karta sim co jakiś czas sama się odłącza (raz dziennie lub dwa razy, różnie). Niestety nie wiem co z tym zrobić, czy może ktoś miał ten problem i wie jak na to poradzić?

  • 0

    84. ~siakiś  2014-06-30 09:58:55  host: klapa.denko.com.pl

    wymień modół z czytnikiem kart

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet