LG P880 Optimus 4X HD - opinie
Telefony LG LG P880 Optimus 4X HD Opinie o LG P880 Optimus 4X HD

LG P880 Optimus 4X HD

w sumie: 150
  • 0

    1. ~marjos83  2012-02-28 18:55:06  host: z02-02.opera-mini.net

    Ciekawia mnie jego wymiary. 4,7 cala to dla mnie ideal ale czy wejdzie w kieszen? Smartfon marzenie ale na razie nie wiadomo jak sie sprawuje. Warto poczekac

  • 0

    3.  2012-02-29 20:38:23

    Telefonik prezentuje się naprawdę świetnie, tylko jest mały minus...dlaczego wstawili 1GB pamięci RAM, uważam że do takiego procesora i grafiki powinno być co najmniej 2GB, a najlepiej 4GB, wydaje mi się że postęp technologiczny z pewnością na to pozwala.

  • 0

    4. ~Art  2012-03-05 09:39:17  host: staticline22626.toya.net.pl

    wszystko fajnie, tylko aktualizacje w LG to porażka, tylko obietnice ... inne telefony już miały, a LG ściemnniało przez prawie rok, że już za chwileczkę 2.3 do Blacka czy Swifta

  • 0

    5. ~Paf  2012-03-05 11:20:30  host: ip243-168.zetosa.krakow.pl

    @Up: Nie wydaje mi się, żeby 4GB RAMu było aż tek konieczne. Na SII (który ma 1GB) nawet po uruchomieniu kilku (!!) wymagających gier (DeadSpace i RF2012) ilość pamięci pozostaje na poziomie około 200MB.

  • 0

    6.  2012-03-06 18:30:16

    wyświetlacz kolorowy, wow nie spodziewałem się tego!

  • 0

    7. ~Stan  2012-03-15 15:32:13  host: aaej36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest jego waga?

  • 0

    8. ~daredave  2012-03-26 16:54:26  host: cpc11-nrte22-2-0-cust228.8-4.cable.virginmedia.com

    Tak do kieszeni wejdzie. Jesli moj note w futerale wchodzi ;) 1gb ram wystarczy.. trzeba paietac ze android jak kazdy linux sam zamyka apki jak mu zaczyna brakowac pamieci. Dlatego nigdy nie uzywajcie jakis programow do zabijania aplikacji. Pozdrawiam

  • 0

    9. ~Yotamus  2012-03-26 18:33:46  host: user-31-175-120-242.play-internet.pl

    Ten smartfon wykonany jest hiper ultra leciutkiego materiału - tak niesamowicie lekkiego, że nawet nic nie waży ;]

  • 0

    10. ~Dante  2012-04-02 23:28:32  host: 5e07d0b1.bb.sky.com

    Mordka mi się uśmiała na widok baterii :) Nareszcie pomyśleli żeby dać więcej niż 1500-1700 do 4'7 cala z quadem w środku. Zapowiada się całkiem zacnie.

  • 0

    11. ~  2012-04-10 12:19:46  host: aazy68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w koncu cos wartego uwagi smukly design mocne podzespoly to jest to

  • 0

    12. ~  2012-04-13 20:23:02  host: 195.136.33.140

    łopata - ludzie o jakich kieszeniach mówicie?albo w marynarce albo tylna w jeansach - do innych bez szans przerost formy nad treścią no ale taki być musi by android mógł jako tako działać

  • 0

    13. ~Mortal Kombat III  2012-04-23 08:33:03  host: gwx-sub46-209-182.tvgawex.pl

    Waga to 0g kupujesz nicość!!!!

  • 0

    14. ~mobiletab.pl  2012-06-01 18:24:37  host: ddn108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z łopatą to nie przesadzajmy, korzystałem z 5" della i nie było problemu

  • 0

    15. ~  2012-06-03 20:52:56  host: z48-15.opera-mini.net

    Warto bylo czekac. Teraz czekam az bedzie u operatorow i jest moj :)

  • 0

    16.  2012-06-20 22:44:29  host: 92.40.254.12.threembb.co.uk

    Ci co pytają czy wejdzie do kieszeni nie mieli chyba nigdy smartphone'a.... Sgs 2 mieści się bez problemu a.ten jest tylko centymetr dłuższy... Note może się nie wszystkim mieścić ale nie ten lg-ik...

  • 0

    18. ~gosc  2012-09-01 23:27:08  host: amq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy LG Optimus 4X posiada videorozmowy bo tu pisze ze nie ma a w innych ze ma ? to jak jest w koncu

  • 0

    19. ~dojczu  2012-09-03 20:09:00  host: 89.204.139.137

    testował go ktoś już?:d bo mam zamiar to coś kupić :d i nie wiem czy się opłaca

  • 0

    20. ~JA-  2012-09-08 13:12:50  host: 87-205-185-201.adsl.inetia.pl

    Telefon zbyt szybko się nagrzewa. No i jak sama nazwa wszystko nam mówi że to LG więc brak aktualizacji z tej strony chyba zakończy się na 4 gdyż lg nigdy się nie wyrabia z tymi aktualizacjami. Nie jest tak świetny jak się wydaje. Ja bym go nikomu nie polecił. Ale to jest moje zdanie.

  • 0

    21. ~...  2012-09-12 09:20:32  host: 176-97-251-55.tonetic.pl

    Sprzęt całkiem przyzwoity, w większości kieszeni mieści się bez problemu (ze skórzanym etui). Chodzi bardzo płynnie, ani razu mi się nie zawiesił czy odmówił współpracy. Bateria na początku trzymała słabiutko, ale po tygodniu się ustabilizowała i przy w miarę normalnym używaniu (20 minut internetu, 20 minut rozmów, godzina grania plus trochę grzebania w telefonie) wytrzymuje mi półtora dnia. Jeżeli chodzi o aktualizacje to były już dwie, więc jest lepiej niż dobrze. Wykonanie jest bardzo dobre, ekran rewelacyjny, gry śmigają rewelacyjnie.

  • 0

    22. ~toczek  2012-09-24 21:43:45  host: 89-77-117-168.dynamic.chello.pl

    4X HD posiada nieprzecietny design, także technicznie spełnia moje wszystki wymagania.

  • 0

    23. ~ml8885  2012-09-26 22:21:21  host: fortes3.fortes.com.pl

    Kolejny ciekawy model od LG z niezłymi parametrami i ładną stylistyką.

  • 0

    24. ~s  2012-10-07 14:27:59  host: z38-06.opera-mini.net

    4 gb się nie da jeśli dobrze się orjętuje z tego samego powodu dla którego win xp 32bit zamiast 4 gb czy ile tam widzi max 3,5:)

  • 0

    25. ~szejkoo  2012-10-07 22:27:49  host: 82-160-73-63.tktelekom.pl

    Telefonik fajny i co najlepsze to parametrami zblizony do se i one x a cenowo bije wszystkich na glowe.

  • 0

    26. ~zulugula  2012-10-24 09:04:53  host: ip-151-248-37-205.free.aero2.net.pl

    Czy naprawdę nie ma wideorozmów czy to błąd w opisie? Po co mu przednia, druga kamera jeśli brak wideorozmów?

  • 0

    27. ~  2012-10-24 18:29:49  host: ip-37-209-147-72.free.aero2.net.pl

    Czy naprawdę nie ma wideorozmów? W takim razie po co kamera z przodu?

  • 0

    28. ~zulugula  2012-10-28 10:10:27  host: ip-151-248-35-68.free.aero2.net.pl

    Czy ten telefon naprawdę nie posiada wideorozmów?

  • 0

    29. ~pan Panda  2012-10-29 08:46:22  host: d212-123.icpnet.pl

    posiadam ten tel od tygodnia wszystko jest fajnie pieknie i super polecam ten tel jako alternatywa dla galaxy s3. Bateria wytrzymuje 6h ciągłej zabawy (gry film net rozmowa ) ale mysle ze ten wynik sie poprawi podkreslam 6h caly czas bez przerwy to dobry wynik

  • 0

    30. ~pan Panda  2012-11-05 23:25:55  host: d212-123.icpnet.pl

    po 2 tyg bateria trzyma juz 8h ciągłej zabawy jest dobrze. skype działa na 5 gry smigaja jak głupie net bajera polecam ten tel fajna zabawka prawie jak talet tyle ze miejszy :) A dla tych co pisza ze nie wejdzie do kieszeni to bujda prosze najpierw zobaczyc pobawic sie i dopiero wtedy piszcie opinie a nie ze kolor ze duzy itp

  • 0

    31. ~Czorny  2012-11-07 12:56:50  host: 77-253-52-199.adsl.inetia.pl

    Super telefon działa bez zarzutów. Lg wydało do tej pory 6 aktualizacji do androida ICS. Poprawili troszkę aparat i czas pracy na baterii. poprawie uległa także szybkość działania co widać na testach benchmark. Android IB ma pojawić się w 1Q 2013. Mam nadzieję że nastąpi to szybciej niż na XDA :)

  • 0

    32. ~LG 4x  2012-11-20 08:27:46  host: 88-199-249-198.tktelekom.pl

    Telefon rewelacyjny. Gry działają płynnie... przeglądarka działa bez zacięć odtwarzając filmy z netu... bateria trzyma bardzo długo w porównniu z Galaxy S2 od zanjomego... polecam ten telefon.

  • 0

    33. ~  2012-11-25 01:02:56  host: 89-77-210-205.dynamic.chello.pl

    A karty pamięci on obsługuje w końcu do 32 czy do 64 GB ??? Bo z różnymi opisami się spotkałem

  • 0

    34. ~szlaczek  2012-12-03 23:50:26  host: 77-254-168-34.adsl.inetia.pl

    Telefon zaje..y. Bateria troche kiepsko ale i tak co 2 dzień go ląduje, a dużo słucham muzyki. Wyświetlacz to rewelacja, aparat bajka. Trochę sie grzeje jak jest dużo aplikacji otwartych ale nie wiem co to zawiecha, płynność płynność płynność.

  • 0

    35.  2013-01-13 22:01:16

    Jak to jest z tą jakością dźwięku? Jest to dla mnie ważna kwestia, a czytam w wielu wypowiedziach, że pod tym względem 4x zawodzi.

  • 0

    36. ~stokrotka  2013-01-21 22:29:30  host: 195.116.10.240

    szkoda że nie ma go jeszcze u żadnego operatora ciekawe w jakiej cenie on będzie

  • 0

    37. ~Jacek  2013-01-21 22:53:55  host: 90-156-40-165.internetia.net.pl

    Jest w Play

  • 0

    38. ~stokrotka  2013-01-22 12:09:29  host: 195.116.10.240

    tylko w play u pozostałych go nie ma i nie wiem czy kiedykolwiek będzie

  • 0

    40. ~pablo  2013-01-25 23:53:18  host: user-109-243-200-6.play-internet.pl

    Po prostu wyczes,ponad dźwiękowa maszyna pracująca bez żadnego pierdnięcia.

  • 0

    41. ~m1988k  2013-01-25 23:55:26  host: anb169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Myślicie że warto go wziąć w Play? Abo. 79 zł cena tel, 329 zł na 24 m-ce. Jak on sie sprawuje w codziennym użytkowaniu mógłby napisać ktoś kto go ma?

  • 0

    42. ~pan Panda  2013-01-26 00:32:46  host: apn-31-2-49-193.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon jest wypas nawet sie nie zastanawiaj nad kupnem. Gry filmy i inne apki dzialaja super. Skype lepiej niz na kompie bo maszgo przy sobie. Bateria trzyma jak w kazdym smartfonie czym wiecej sie bawisz tym szybciej padnie. A taka zabawke trzeba pradem karmic. Nie pytajcie tylko czy sie zmiesci w kieszeni bo krew zalewa ( Nosimy wieksze rzeczy albo bardziej delikatne np. fajki i nic sie nie dzieje. ) rano ten tel mnie budzi i juz sie ciesze ze go mam ON UZALEZNIA i jest wmiare tani. W euro rtv agd 1499 i moze byc na karte to taniej niz w sieci:) OSOBISCIE JUZ NIGDY NIE KUPIE TELEFONU U OPERATORA

  • 0

    43.  2013-01-28 11:58:11

    Telefon rewelacyjny! To jest moj pierwszy LG. Mialem na początku pewne wątpliwości co do tej marki, ale jestem pod mega dużym wrażeniem. Telefon bardzo szybki, czytelny. Nie zawiesza się mimo iż jest właczonych dużo aplikacji. Posiadam nowy telewizor LG możliwość podłączenia bezprzewodowego ze smartphonem jest czymś niesamowitym. Bez jakich kolwiek trudności można przegladać zdjecia, film , YT na duzym ekranie. Bateria jak w każdym smartphonie jest jednodniowa ( przy ciągłej pracy) . Jedyne zastrzeżenia mam do zasięgu WiFi. Mieszkam w piętrowym domu , gdzie normalnie bedac z HTC Evo 3D w najodleglejszym koncie mam caly zasieg. Tu z kolei jest mniej niż pół zakresu. Kupując 4xHD mialem do wyboru HTC One X i Galaxy SIII. LG niczym nie odbiega zbytnio od tych wymienianych modeli. Jedynie cena i słaby prestiż marki powodują iż ludzie nie siegają po nigo. Naprawde warto. Polecam . Dzieki temu smartphonowi zmienilem nastawienie do tej marki.

  • 0

    44. ~Goh  2013-01-30 12:06:51  host: 89-70-23-234.dynamic.chello.pl

    Dziś idę po niego do salonu, czeka już na mnie :) mam nadzieję że będę tak samo zadowolona ja Wy :)

  • 0

    45. ~naimad83  2013-01-30 15:40:13  host: 91.212.242.203

    Telefon chciałęm zakupić bo jest naprawde spoko oraz godny polecenia. Tylko jest jedno ALE - brak aktualizacji, a przy obecnym androidzie telefon nie wykorzystuje w pełni swojego potencjału. Niestety lg ma nas w nosie. Już chyba od 2 miesięcy słyszę, że aktualizacja będzie, ale dalej jej nie ma. Z takim podejściem w szybkim tempie będą tracić klientów. Przestałem się łudzić, że dadza aktualizację i zdecydowałem się na One X i jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    46. ~Adi  2013-02-04 22:01:36  host: static-ip-77-89-80-90.promax.media.pl

    Przy wyborze telefonu myślałem nad SGS III, Galaxy Notem II oraz właśnie LG 4x HD. Po kilku tygodniach przemyśleń zwyciężył rozsądek i zdecydowałem się na LG mimo że nigdy nie miałem telefonu tej firmy, szczerze mówiąc nie wierzyłem, że potrafią zrobić telefon z najwyższej półki. Wiele świetnych recenzji, opinii czy testów przekonały mnie właśnie do zakupu Optimusa i nie żałuję. Jest zdecydowanie jednym z najlepszych telefonów na rynku, a już porównując jego parametry do ceny... chyba obecny numer 1. Świetny design, wyświetlacz, bardzo szybki procesor, niezły aparat, można by długo wymieniać. W niektórych opiniach mówiło się, że jego jedyną wadą jest słaba jakość odtwarzacza muzycznego. Nie jest to prawdą, mając dobre słuchawki, odtwarzacz naprawdę daje radę. Jak na razie jedynym mankamentem (notabene dość niecodziennym) jest brak diody powiadamiającym o nieodebranym połączeniu czy smsie. Można się z tym uporać instalując odpowiednią aplikację. Podsumowując, telefon jak najbardziej godny polecenia, nawet dla najbardziej wymagającym. Stosunek jakość - cena... rewelacja. Nie żałuję, że nie wziąłem oklepanego SGS III czy Note II choć Note był bardzo kuszącą propozycją.

  • 0

    47. ~Tom  2013-02-07 23:54:39  host: enn152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czas na mnie mam ten tel ponad tydzień. Wady - brak diody ale to jest moje przyzwyczajenie z poprzedniego tel (htc) - kiepski aparat tak na prawdę chyba oprogramowanie choc nie wiem. Pewne ze jest duzo szumów i słaba ostrosc. Jak na razie tylko tyle bateria z czasem sie rozkreciła. Zgadzam sie z poprzednikiem "Stosunek jakość - cena... rewelacja"

  • 0

    48. ~drom  2013-02-09 11:44:04  host: 178.182.78.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Po samsungu wave , iphone 4s i lg na windowsie przyszla pora na lg 4xhd. Zastanawialem sie nad sgs3 ale ze.wzgledu na wygorowana cene wybralem lg z nieukrywanym strachem. Po 2 tygodniach uzytkowania jedyny mankament to bateria podczas grania - jakies 2-3 godziny. Uzytkowanie jako tel, do smsow i internetu ok 4 godzin dziennie z wlaczonym wifi daje rade okolo dnia. Dzialanie telefonu bardzo Szybkie czywiscie iphone jest pod tym wzgledem bezkonkurencyjny ale i ak Jest przyzwoicie. Aparat robi dobre zdjecia chociaz sg wave robil delikatnie lepsze. Za te pieniadze rewelacyjny tel i wg mnie nie jest popularny tylko ze Wzgledu na to ze lg mialo kilka wpadek. Duzo apek za free. Jak dla mnie bije sgs 3 - duzo Tanszy a oferuje to samo

  • 0

    49. ~marcin  2013-02-19 18:41:28  host: abtr65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam lg4xHD od pazdziernika 2012. Tez sie podniecalem jego wygladem, wyswietlaczem grami itp. Wczoraj tel pojechal na serwis, dostawalem przez ponad 2 miechy bialej goraczki z tym jajcem. Wylazly na wyswietlaczu lub szybce(ciezko stwierdzic) biale kropki , ktore zaczely sie rozsiewac od centralnej jego czesci. Najgorsze jednak jest to ze telefonik robi mnie w bambuko, pokazuje zasieg lecz osobom ktore do mnie dzwonia odzywa sie pani i jedzie wszystkim dobrze znana regulke ,,abonent ma wylaczony telefon lub jest poza zasiegiem'' a gdy ja probuje zadzwonic to wybiera nr w nieskonczonosc i zero efektu.Po restarcie jest OK tylko nigdy nie wiem kiedy znow nawali.Mialem najnowsza wersje oprogramowania od LG nie brandowalem systemu, wszystko bylo oryginalnie.Aha procesor , ktory posiada tzn Tegra3 owszem i jest fany super grafika itd lecz przy grze NFS most wanted gdy jest blokada policyjny tnie sie na potege pisze o tym poniewaz tablet ktory posiadam firmy goclover czy cos tam jedzie z ta gra bez zaciencia a niby ma gorsze parametry.Mam nadzieje ze dostane nowy egzemplarz, wtedy napewno sie z nim pozegnam, nie bede nawet rozpakowywal.Moze akurat trafilem na felerny model.Za te 1500zl cholernie sie zawiodlem.

  • 0

    50. ~marcin  2013-02-19 18:49:15  host: abtr65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha jeszcze jedno. Moj samsung omnia1 z aparatem5mega robi o niebo lepsze zdjecia niz ten LG4xHD 8mega chyba 8 razy gorszy niz inne chcial napisac producent.Poki co niech firma LG wroci do produkcji odtwarzaczy DVD i telewizorow bo z tego jestem zadowolony.Pozdrawiam przyszlych posiadaczy telefonu LG (tel wchodzi bez problemu do kieszeni tylko nie polecam siadac bo wbija sie w gire)

  • 0

    51. ~BartekW  2013-02-21 18:53:36  host: 77-254-89-181.adsl.inetia.pl

    Jak w tym telefonie tworzy się Foldery na pulpicie ???????????????

  • 0

    52.  2013-02-21 23:15:40

    marcin: ty chyba miałeś pecha bo to jest 1 opinia negatywna ale jest uzasadniona (nie takie widzi mi się jak "za duży" itp.) wadliwy ekran +wadliwa antena....hmmm no ale miejmy nadzieje że będzie o.k telefon jest wszędzie chwalony ale nie tylko on L9 też oraz Optimus G ....wiem że jesteś sfrustrowany i dajesz na koniec znany stereotyp.... inni którym pękł ekran w Galaxy S3 też mówią "Szajsung" .... nie chce przypominać jak ludzie "jechali" po Nokii w trakcie afery "E52" kiedy właśnie ten model E52 miał poważne problemy....ale potem zostały zniwelowane.... na szczęście historia się nie powtórzyła w przypadku 4X HD bo poza tobą nikt się nie skarżył że coś nawala....więc myślę że jak dostaniesz nowy model to nic nie będzie szwankować....mój brat ma taki a siostra ma L9 nic się z nimi nie dzieje też chce nabyć 4X HD ale chyba pokuszę się na biały (czarny brata jakoś nie bardzo, za to biały L9 fajnie wygląda, a 4X HD jest bliźniaczo podobny

  • 0

    53. ~marcin  2013-02-24 11:17:57  host: eor216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sebek92: telefon jest dla mnie najwazniejszy pod katem technicznym, tak jak pisalem LG4xHD na poczatku fascynowal i bylo ok ale po szybkim czasie ( jak za te pieniadze) przy intensywnym uzywaniu zaczal sprawiac problemy z logowaniem sie w sieci operatora.Mialem kiedys sony ericsona chyba model T68i jeden z pierwszych telefonow z kolorowym wyswietlaczem, mial dolaczany aparat i takie tam bajery jak na tamte czasy.Robil szal wsrod znajomych ale co z tego skoro rowniez nie logowal sie do sieci, pokazywal zasieg a byl ,,gluchy'' Nie sadzilem ze jeszcze spotka mnie cos takiego przy dzisiejszym rozwoju technicznym i bede musial przeklinac pod nosem ze sprzet za 1500zl bedzie czesciej sluzyl jako konsola niz telefon

  • 0

    54.  2013-02-24 23:43:53

    marcin : może da się wymienić antenę, choć nie jest to tanie ale chyba to będzie najlepsze rozwiązanie....ja miałem inny problem z Samsungiem Soul, tracił sygnał nawet w centrum Warszawy....wymieniłem antenę i problem prysł

  • 0

    55. ~-tomek  2013-02-25 08:23:59  host: host-89-231-195-234.dynamic.mm.pl

    W Swift L9 kiedy klawiatura jest w trybie panoramicznym można ją rozsunąć na boki. Czy tak też jest i w tym modelu? Pytam bo L9 wyszła dużo później niż 4x xd.

  • 0

    56. ~marcin  2013-02-26 16:18:54  host: absp64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sebek92: nie wim czy to wina anteny nie znam sie, w kazdym razie zasieg pokazuje lecz nie da sie odbierac i wkonywac polaczen

  • 0

    57.  2013-02-27 10:53:41

    marcin : a może potrzebny jest nowy soft? jak go oddałeś do serwisu nic nie naprawili?

  • 1

    58. ~ENDI  2013-02-27 14:49:49  host: 212.33.80.212

    Dostałem kilka dni temu ten telefon i co mogę powiedzieć po testach po pierwsze telefon naprawdę duży, po przesiadce z HTC hero. Wyświetlacz piękny, jak i sm telefon, przy właczonym 3g za dnia, w domu wifi, 4 godziny na neta, godzina gry i sporo grzebana się po apkach bateria wytrzymała 17 godziny. Nie wiem czy to wynik dobry, ale może jesze się poprawi przy następnych ładowaniach. miałem porównanie do mydelniczki, i moge powiedzieć, że jeden i drugi jest bardzo podobny i ma wady i zalety. Czekam z niecierpliwością na JB , LG może dotrsyma słowa i wdroży dony system w tym półroczu. Czekam także na poprawki softu, bo aparat foto, a raczej oprogramowanie w tym telefonie leży i kwiczy. Osobicie to kupiłbym IP5, nie dlatego że jest bardziej prestiżowy, ale że jabłuszko jest bardziej poręczniejszy w kielni. A druga kwestia to ze trzeba było by dołozyc drugie tyle. Pozdrawiam wszystkich zastanawiających się nad 4x. Brać bo warto!

  • 0

    60. ~Tolo  2013-03-04 23:30:20  host: 159-205-121-0.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon i następnego dnia wysyłka do serwisu. Dziewięć martwych pikseli które świecą na zielono. NOWY FON I JUŻ NAPRAWIANY.

  • 0

    61. ~marcin2  2013-03-05 15:09:22  host: user-94-254-145-91.play-internet.pl

    Ja mam lg 4xhd miesiac i napisz tak ze jest super.. zaden galaxy s III.. moj kolega w tym samym czasie kupil sIII i tyle razy ile widzialem jak mu sie zawiesil to moj lg nigdy a aplikacji uzywa takich jak ja.. polecam !!!

  • 0

    62. ~MAM GO i DZIAŁA  2013-03-05 23:17:36  host: host-78-149-170-85.as13285.net

    Witam, posiadam ów telefon od 4 miesięcy. To kombajn, a ten co napisze, że sie mylę, to albo użytkownik iPhona albo Samsunga, taka prawda. Telefon bije na łeb, na szyję SIII. Oglądam w FullHD filmy, net śmiga jak burza, aparat miodzio (choć tu akurat plus dam Samsungowi SIII - ma lepsze odwzorowanie detali w ciemniejszych sceneriach), choć jestem zwolennikiem lustrzanek ;) , bateria trzyma od 6 rano do 18tej, przy korzystaniu non stop a maila oraz przy łączach z netem przez cały czas. Wiadomo, trzeba poinstalować lepszy odtwarzacz muzyczny, ale to każdy już niech rozważy pod swój gust. Gry, nawet wymagające pod względem technicznym (procesor i cała reszta) , to po prostu sama przyjemność. Nie ma co oczerniać LG bo jest mniej niby popularne niż Samsung... Wygląd? 100 razy lepszy w trzymaniu niż SIII, lekki i w kolorze bieli po prostu IDEALNY, bardzo elegancka maszynka, stylowa oraz bardzo solidna, warta pieniędzy.

  • 0

    63. ~xxx  2013-03-07 12:39:14  host: userone.netburg.pl

    Panowie czy warto kupić ten telefon nowy za 1200 złotych ?

  • 0

    64.  2013-03-08 21:11:45

    @63 : Tak warto , co słyszałem to aparat w porównaniu do SGS3 jest ciut gorszy....ale sam w sobie o.k nie musi być 100% wystarczy np. 95% ...ja go biorę za parę miesięcy

  • 0

    65. ~marcin  2013-03-13 21:19:49  host: 102-154.cpe.smnt.pl

    Wrócił mój LG z serwisu, wszystko ładnie pięknie jak na pierwszy rzut oka.Wyświetlacz bez skazy itp. poprostu malinka ale, no wlaśnie ,,ale '' niestety musi być. Nie wiem co za pracownik w serwisie LG zajmował sie moim telefonem. Nie spostrzegł po dokonaniu wymiany wyświetlacza iż prawa strona przy brzegu nie reaguje na dotyk.Czekałem na fona 3tygodnie a tu taka amatorka, nawet sprzedać go w takim stanie nie mogę.Brak mi słów. Zastanawiam się nad SONY Xperia Z może tu będzie lepiej. P.S jak wreszcie wyleczą 4xHD z jego problemów lub przyznają nowy to chętnie go odsprzedam za 1100zl

  • 0

    66. ~misiekk  2013-03-20 22:15:58  host: host8925238134.coner.3s.pl

    Mam tem telefon od miesiaca i powiem że jest mega extra , wyswietlacz ma super kontrast nawet w słońcu widać bez problemu wszystkie szczegóły.Procesor bezproblemowo radzi sobie z wszystkimi apkami.No i najważniejsze jest dużo ładniejszy od jajowato kobiecego galaxy s3.

  • 0

    67.  2013-03-20 22:53:24

    marcin : masz pecha kolego , a szkoda bo telefon fajny.....znajomy też ostatnio kupił..... każdy serwis to jakieś cymbały tam pracują....mój stary W995 kiedy wrócił z wymiany taśmy (stare dzieje sliderów) to guzik "podgłośnij) nie działał! musiałem reklamować.... jak coś naprawią to schrzanią co innego to samo z autem, mam Volvo 940 i podstawili mi części z 240...

  • 2

    68. ~kruq90  2013-03-25 09:29:27  host: 178.181.10.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam. Telefon polecam każdemu, kto kieruje się rozsądkiem przy wyborze telefonu. Za podobną kasę po prostu NIE MA KONKURENTA DLA LG 4X HD : ) Najbliższy rywal to SGSIII jednak trzeba zapłacić sporo więcej za praktycznie te same wnętrzności (nie licząc nieco lepszego aparatu) i o wiele gorszy design (choć to jest kwestią gustu). Wcześniej miałem LG Optimus Black P970. Przesiadka na 4XHD jest dla mnie niczym naturalna kolej rzeczy : ) LG Black sprawował mi się rewelacyjnie, chociaż brakowało mi w nim mocy. 4XHD z kolei przy moich wymaganiach jest telefonem idealnym. A ci, którzy narzekają na brak aktualizacji to niech lepiej ściągną LG Support Tool. Od dawna dostępny jest już Jelly Bean. Ja czekam na JB od Play ; ) Ci, natomiast, co smęcą na jakość wykonania (martwe piksele, brak reakcji na dotyk itp.), mieli po prosty pecha trafiając na wybrakowany towar. Ja w przypadku mojego 4XHD nie zauważyłem jakichkolwiek niedociągnięć, a jestem krytyczny pod tym względem ; ) Pozdrawiam i polecam!

  • 0

    69. ~warner  2013-03-25 13:36:29  host: iwb14.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest genialny. Jedyny problem to gorszy aparat niz w galaxy trojce. Mam tylko jeden problem. Muzyka sama mi sie pauzuję. Nie wiem od czego to zalesy, raz czesciej raz rzadziej. Macie pomysl dlaczego? Dodam ze dotyczy to roznych appek do odtwarzania muzyki.

  • 0

    70. ~danito  2013-03-26 18:07:44  host: 94.75.114.244

    witam mam pytanie czy ten telefon robi zdjecia pnoramiczne?

  • 0

    71. ~proxx  2013-04-01 10:54:57  host: cpe-109-207-146-42.docsis.tczew.net.pl

    Tak, robi zdjęcia panoramiczne. Wygląda to tak, że włączając moduł panoramy, filmujesz obraz, który staje się panoramą.

  • 0

    72. ~Roland  2013-04-01 21:32:20  host: 84-10-76-74.dynamic.chello.pl

    Obsługuje te wideorozmowy, czy nie?! Bo nikt nie raczył odpowiedzieć.

  • 0

    73. ~manchild  2013-04-02 10:55:23  host: user-164-126-14-89.play-internet.pl

    telefon robi panoramy, po aktualizacji do jelly beans jeszcze lepszy aparat :) a co do palzowania muzyki to wylacz funkcje zatrzymywania po skierowaniu telefonu ekranem do dolu moze pomoze :)

  • 0

    74. ~EmDin  2013-04-02 12:02:48  host: staticline-31-182-165-223.toya.net.pl

    Witam, mam 4xHD od kilku dni i na telefon nie narzekam bo jest super, tylko jedno mnie zastanawia, czy bateria mi "trzyma" tyle co powinna. Lubie sobie przygrać w ICY Tower 2 i odrazu po naladowaniu odpalam sobie gre i po 30 minutach gry baterii mniej o 20 do 30 % Czy to normalne ?

  • 0

    75. ~DINODIN  2013-04-03 17:25:37  host: staticline-31-182-165-223.toya.net.pl

    Mam pytanko dotyczące baterii. Mianowicie chodzi mi o to, że lubię sobie pograć w ICY TOWER 2 , i zaraz po naładowaniu baterii na 100% zaczynam grać, pogram z 30 do 45 minut i bateria schodzi do 75 % , czy to w miare normalny wynik?

  • 0

    76.  2013-04-09 18:04:36

    @DINODIN u mnie bateria od 100% do ok 60% schodzi raz dwa... później się ten czas wydłuża ;)

  • 0

    77.  2013-04-10 15:41:00

    @EmDin, mi pomiędzy 100% a 60% bateria schodzi raz dwa... Póżniej się to stabilizuje ;) Nie zapominaj o tym, że bez znaczenia jaka gra a i tak zawsze 4rdzenie chodzą ;p

  • 0

    78. ~  2013-04-11 20:50:16  host: 159-205-188-94.adsl.inetia.pl

    Polecam smartfonik w 100% , ludzie nie bojcie sie LG , nie warto doplacac 300zl do HTC czy Samsunga. Nie zastanawiajcie sie tylko kupujcie !!

  • 0

    79. ~ze7zez  2013-04-17 13:05:39  host: 192.195.106.50

    Do Roland Nie obsługuje wideorozmów w klasycznym znaczeniu, czyli BEZ transmisji pakietowej. Poszukaj w necie. Ktoś napisał o swoich bojach z jedną z firm, która tak reklamowała 4x HD.

  • 0

    80. ~ORFEUSZ  2013-04-19 10:12:53  host: skylan.com.pl

    Powiedzcie jak jest w praktyce z tą diodą powiadomień... Zapala się jakaś dioda przy nie odebranym sms czy rozmowie w tym LG?

  • 0

    81. ~kosacky  2013-04-22 14:41:56  host: 77-45-16-170.sta.asta-net.com.pl

    @ORFEUSZ ten telefon nie ma żadnej diody led informującej o przychodzącym sms bądź nie odebranym połączeniu. Żałuje, że nie ma ten telefonik tego, ale nie narzekam przy codziennym użytkowaniu :)

  • 0

    82. ~tito  2013-04-25 10:29:59  host: public104874.xdsl.centertel.pl

    aparat w tym telefonie to totalne dno robi strasznie kiepskie zdjecia, poprzednio mialem SE arc s robil 100 razy lepsze fotki, drugi minus to brak diody nie wieadomo czy ktos dzwonil

  • 0

    83. ~Magda  2013-04-29 16:22:50  host: host-137-160.jkns.pl

    do tito - ty chyba nie ten tel miałeś w ręku....

  • 0

    84. ~  2013-05-02 09:21:25  host: cpe-109-207-146-42.docsis.tczew.net.pl

    Zaktualizuj android do 4.1.2 tam aparat smiga dobrze

  • 0

    85. ~Ramzes  2013-05-02 20:13:21  host: 213.77.117.9

    @tito Jak chcesz zdjęcia robić to sobie kup lustrzankę ;)

  • 0

    86. ~tatkoo  2013-05-05 10:18:15  host: 5acbf967.bb.sky.com

    @62 ogladasz filmy fullHD na wyswietlaczu HD ?? buahahaha, pomysl nastepnym razem jak cos napiszesz

  • 0

    87. ~Adam  2013-05-07 22:11:24  host: staticline-31-183-53-156.toya.net.pl

    Dwa tygodnie temu stałem się posiadaczem telefonu P880. Pierwsze wrażenie- telefon idealny. Drugie wrażenie- nie mogłem wybrać lepiej. Ciężko mi powiedzieć, czy to duży telefon, czy już mały tablet. Cztery rdzenie może nie są teraz w pełni wykorzystywane, ale patrząc perspektywicznie- za rok lub dwa będzie to minimum wymagań. Dotyk działa idealnie, precyzyjnie i nad wyraz szybko. GPS w ciągu sekundy pokazuje pozycję (wspomagane A-GPSem). Bateria przy odbieraniu maila, pisania ok. 50 smsów dziennie, godzina siedzenia na necie oraz pół godziny rozmów trzyma 1,5 doby. To jak dla mnie bardzo dobry wynik. Aparat spisuje się bardzo dobrze, choć jestem wymagający pod tym kątem. Polecam każdemu, kto się zastanawia nad kupnem tego telefonu.

  • 0

    88. ~gunner  2013-05-09 09:37:19  host: host194-188-252-29.limes.com.pl

    Mam pytanie jakie trzeba dokladnie sciagnac aplikacje aby byla ikonka ze ktos dzwonil czy tez ze jest nie odebrana wiadomosc?

  • 0

    89. ~gunner  2013-05-09 09:38:04  host: host194-188-252-29.limes.com.pl

    Mam pytanie,jaka dokladnie trzeba sciagnac aplikacje aby pokazywal telefon ze jest nie odebrane polaczenie lub tez wiadomosc?>

  • 0

    90.  2013-05-09 09:46:30

    Mam pytanie czy wiecie jak sie nazywaja dokladnie aplikacje ktore trzeba zaintsalowac aby pokazywala sie ikonka rozmow nie odebranych czy tez wiadomosc?

  • 1

    91. ~Ratte  2013-05-10 11:14:06  host: 85-222-25-247.home.aster.pl

    4x mam od ok 2 tygodni i muszę powiedzieć że za tą kasę jest to naprawdę świetny sprzęt (przesiadłem się z HTC Desire). Wszystko się ładuje szybko, dotyk działa super, ekran IPS nawet w słońcu jest czytelny, bateria hmm... najdłużej wytrzymała mi ponad 2 doby ( parędziesiąt połączeń, parę sms, 4x facebook po 5min - była akurat majówka więc za dużo go nie używałem) ale jak już zacznie się zabawa telefonem (GTAIII, Cordy2, truck Challenge, Battlefield 2, RiptideGP czy dzisiejsza nowość Carmageddon - tu aż łezka się zakręciła ale to inny temat :) to te 4 rdzenie dosyć szybko rozprawiają się z baterią...... z niedogodności to: brak diody sygnalizacyjnej sms/połaczenie/bateria, grzeje się po paru minutach grania (w zimę pewnie będzie na plus ;) no i po aktualizacji przez LG do 4.1.2 zniknął mi NFC Tag + od LG i nie wiem skąd to można pobrać bo google play nima i na LG też nikt nic nie wspomina... Moim zdaniem nie opłaca się dokładanie paru grubych stów do SGS3 czy HTC ONE X ale kto co lubi....

  • 0

    92. ~cool  2013-05-14 14:27:06  host: 89-78-35-194.dynamic.chello.pl

    Mam 2 tel. od LG tym razem lgp880 od tygodnia wcześniej wave 533 ;) wiec znaczny skok . Jedynym minusem jest dość słaby głośnik , ale gdy nie mamy porównania tak naprawde nie słychać różnicy , na słuchawkach porównywalnie ( czyli b.dobrze ) . No i bateria ale podobno w smartphonach tak jest . Pozatym świetna maszynka do gier i internetu szczerze Polecam ! P.S Ma świetny wygląd jak dla mnie , pochyłe krawędzie , srebrne ramki bardzo ładnie się prezentują oczywiście w wersji czarnej .

  • 0

    93. ~beata  2013-05-15 19:56:01  host: 87-207-220-145.dynamic.chello.pl

    prosze o pomoc.. czy mozna zmienic typ klawiatury i jak??? bo tu jest ze kazdy klawisz to pojedyncza litera.. co nejest wygodne.. i mozna to zmienic??

  • 0

    94. ~MiG  2013-05-16 15:04:50  host: 095160146090.rudaslaska.vectranet.pl

    Kusi mnie ten telefon, ale co z tymi wideo rozmowami? faktycznie ich nie ma?? Nie ukrywam ze to dla mnei dosc wazne. Albo czy chociaz ta przednia kamerka jest wykorzystywana podczas romozwy skype.

  • 0

    95. ~karol  2013-05-17 11:46:57  host: 178.218.231.134

    niestety kupilem 2 dni wczesniej telefon bylo ok jednak przy probie aktualizacji blad przy 11% i juz nic nie mozna zrobic , hard reset nie dziala tylko serwis..... choc plusem jest fakt ze latwo sie dodzwonic. po telefon przyjedzie kurier czas oczekiwania 14 dni.

  • 0

    96. ~Buzz  2013-05-18 14:36:08  host: user-5-173-21-238.play-internet.pl

    Witam, kiedy bedzie oficjalny upgrade 4xhd do jally beam-mam telefon w sieci play, wiem, ze jest mozliwosc uzycia Lg mobile tool, ale to ponoc niezalecane, interesuje mnie tylko aktualizacja przez OTA.

  • 0

    97. ~PAYTYK  2013-05-21 00:47:48  host: aerd232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od kwietnia i sprawuje się całkiem fajnie. Nie będę wymieniał zalet bo nie chce się rozpisywać Skype się więc na tym co mi przeszkadza. 1. Przydał by się przycisk fizyczny na środku na dole. Przyciski dotykowe są ładne ale przy odblokowywaniu trzeba sięgać na górę a przy pasku na klawiaturze często używa się spacji a przycisk home jest tuż pod nią wiec zdarza się go przypadkiem wcisnąć. 2. Przycisk uśpienia powinien być zrobiony jak w samsungach bo ciężko go dosięgnąć. 3. Telefon jest zbyt kanciasty i przez to trudniej jest dosięgnąć do brzegów bo te kanty przeszkadzają. 4. Nie wiem jak inne układy ale tegra 3 jest prazdozerna i strasznie się nagrzewa. Na koniec dodam że to najlepszy telefon w swojej cenie aktualnie w maju 2013 roku dostępny za 1000 zł Nowy. W tej samej cenie dostaniemy samsunga galaxy s2 który jest dużo słabszym telefonem.

  • 0

    98. ~lgp880  2013-05-21 01:06:28  host: 77.252.154.34

    Nie aktualizujcie androida do jelly bean bo sie zawiedziecie. Telefon muli sie strasznie a dodam ze nie mam zainstalowanych duzo aplikacji i gier. Po wychodzeniu z jakiego kolwiek ekranu na glowny ikonki wskakuja pojedynczo a trwa to z 15 sekund, nagrzewa sie strasznie. Wie ktos jak powrocic do poprzedniej wersji androida ?

  • 0

    99. ~lgp880  2013-05-21 01:08:44  host: 77.252.154.34

    Mi sie muli strasznie po aktualizacji do jelly bean. To jakies kompletne nieporozumienie.

  • 0

    100. ~Szajka  2013-05-21 19:37:20  host: v21-15.opera-mini.net

    Czyli Panowie, aktualizacja systemu została wprowadzona? Od dobrego tygodnia zastanawiam się nad wyborem nowej maszynki. Będzie to Mój, że tak powiem pierwszy telefon z górnych półek. Zawsze trzymałem się tych dolnych. Do tej pory wystarczało, ale nadszedł ten moment. Mam zamiar zakupić go w salonie play w najtańszym abonamencie dla firm. Cena telefonu wtedy jest akurat, bo idealnie taki budżet był kwotą maksymalną. Jednak może ktoś z was zaszczyci mnie jakimś pomysłem. Czy może doradzicie z wyborem tej oferty, by wyszło korzystniej. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!

  • 0

    101. ~Patryk  2013-05-22 11:38:34  host: glk66.internetdsl.tpnet.pl

    Kolego Szajka: Ja przerzuciłem się z iPhona 2G na tego LG i powiem Ci że w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Zobacz sobie na allegro za 1000 zł możesz Galaxy S2 lub Lg 4X jeżeli chodzi o telefon z androidem. Ja jednak wolę większy ekran, wydajniejszy procesor i po prostu nowszy telefon. A ja już od paru tygodniu używam systemu 4.1 Jelly Bean na Lg 4X. Jedyne wady napisałem 3 posty wyżej.

  • 0

    102. ~biała  2013-05-26 19:25:16  host: 46.227.242.165

    Telefon posiadam nowy od tygodnia. Wrażenia estetyczne są dobre, za wyświetlacz daje wielki +. Mam jedna dość duży problem z baterią. Przy całonocnym jej ładowaniu i odłączeniu o koło godz 5, o godz. 17 wyczerpuje mi się na zero i wyłącza telefon. Dodam przy tym, że z telefonu skorzystam z 3 razy by napisać sms czy sprawdzić godzinę. Resztę czasu wszystko jest wyłączone, wraz z aplikacjami. Nie wiem czy akurat trafiłam na felerną baterię czy to normalne? Bo po co mi taki telefon z którego na dobrą sprawę nie mogę skorzystać bo za 3 godz rozładowuje się???

  • 0

    103. ~lukasz  2013-05-27 01:57:47  host: host-89-191-169-18.tvteletronik.pl

    ~marcin mam dokładnie taki sam problem z moim, białe kropki pod wyświetlaczem gdzieś po środku no i taki sam problem z dzwonieniem... byłem u operatora i wymienili mi kartę, co niestety nie przyniosło efektu. W moim przypadku jest jeszcze dodatkowy problem, że praktycznie nie działa mi 3g, jak wybieram ten rodzaj sieci to nigdy nie może się połączyć ... :) Możesz mi powiedzieć czy serwis naprawił Ci ten problem?

  • 0

    104. ~mario  2013-05-28 20:57:10  host: 78.8.206.7

    do Szajka nic lepszego nie znajdziesz w tej cenie jest to najmocniejszy tel w swoim przedziale cenowym za przemawia ekran ips i niesamowitej jasności w dzień mocny procesor dobre wykonanie i aktualizacja do andka 4.1.2 jest możliwośc wgrania sobie 4.2 ale jest to nieoficjalny soft ogólnie już samo to że tel posiada tegre 3 to warto go zakupić pośmigasz we wszystkie dostępne gry a tel chodzi bardzo płynnie odsyłam na jkąś stronę z testem tego że modelu to rozwieje twoje wątpliwości np videotesty

  • 0

    105. ~xxxxx  2013-05-29 20:07:51  host: nsithb13.blokowe.pl

    Jest aktualizacja przez program lg.Mi wszystko dziala bez zarzutu....Nie chce zapeszyc,ale mialem juz lgp970,pozniej l9 a teraz ten i zawsze bylo wszystko spoko,choc wiem ze kazdy producent ma tez gorsze modele.To a ta trojka to chyba najlepsze modele tego producrenta pod wzgledem braku awaryjnosci.

  • 0

    106. ~kolo  2013-05-29 22:43:49  host: 178.180.111.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Biere dziada

  • 0

    107. ~honia  2013-06-05 21:34:30  host: ehp101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój mąż zakupił ten telefon dwa dni temu i jest z niego bardzo zadowolony. My nie mamy wymagań co do telefonów, a do firmy LG byliśmy również sceptycznie nastawieni. Ten telefon również mienił nasze nastawienie. Również polecamy jeżeli ktoś zastanawia się nad kupnem!

  • 0

    108. ~kinga  2013-06-06 14:13:53  host: user-31-175-39-16.play-internet.pl

    A co z tym wyświetlaczem, czy nie rysuje się?

  • 0

    109. ~Gregory  2013-06-11 13:04:44  host: dynamic-78-8-44-53.ssp.dialog.net.pl

    Ja mam tylko jedno pytanko: Czy telefon ma funkcję routera wi-fi? Tak, jak to miało miejsce w SGS I? Przyznam, że często muszę korzystać z tej funkcji.

  • 0

    110. ~Gregory  2013-06-11 23:58:23  host: dynamic-78-10-104-179.ssp.dialog.net.pl

    Pytanie mam jedno: Czy P880 może działać jako router Wi-Fi?

  • 0

    111. ~StanleyIpkiss  2013-06-14 23:15:18  host: ip-89-200-163-243.system-net.pl

    Witajcie. Zgadzam się z innymi. NIE aktualizować. Telefon zaczął zamulać i łapać zawiasy dość znaczące. Dodatkowo ze swoim modelem walczyłem od kwietnia. Grzał się niesamowicie w okolicach aparatu (przód i tył) Telefon wręcz parzył w palce. 4x serwis i 4 razy brak stwierdzonej usterki. Na szczęście operator wymienił mi telefon na nowy. Teraz chyba wystawię go na allegro. Telefon sam w sobie bardzo ciekawy, szybko działający (na andku 4.0) W moim przypadku idealny telefon na zimę :D Najbardziej rozczarował mnie serwis LG w Mławie. Zero chęci naprawy telefonu.

  • 0

    112. ~Lukical kak  2013-06-17 11:39:10  host: public713843.centertel.pl

    Ej ja he sobie go kupić ale niewiem czy warto? Napiszczie czy warto.

  • 0

    113. ~ProvoG  2013-06-17 19:26:02  host: ip-215-150.ap-media.pl

    Witam , telefonik ten zakupiłem na allegro ponad pół roku temu , od tamtego czasu ani raz nie wyszedł z pionowej kabury Sligo ( 0 rysek , zero otarć ) , telefon jest wizualnie jak i technicznie jak nowy .. Zero problemów z jakimikolwiek lagami ( nawet niema o tym mowy przy Tegrze 3 ). Każda gra , nawet najbardziej wymagająca działa bezproblemowo przy największej grafice, telefon oczywiście grzeje się jak każdy ale nie jakoś strasznie, jest poprostu ciepły wtedy, bo mialem kilka innych modeli różnych firm i czasami aż zaczęło parzyć od nagrzania :) . Pobrałem nowego andka , naprawilo się wiele bledow z aparatem, dzialaniem itp . Zadnych problemow z ekranem od tego czasu jak ktoś tam wyżej pisał , zdjecia bdb jakości ( nie wystarczy jakosc aparatu lecz umiejętnosci fotografa wykorzystania go ) . Jak najbardziej polecam wszystkim ktorzy nie są przekonani ! ;)

  • 0

    114.  2013-06-17 22:09:30

    biere czorta w przyszłym miechu :) będzie funn :D

  • 0

    115. ~zenek  2013-06-20 00:21:32  host: ahp225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma gorille glass ?

  • 0

    116. ~Hav3k  2013-06-24 12:19:45  host: host-212.96.239.194.tvksmp.pl

    Idź pan z tym telefonem nie dość że się grzeje bardziej od mojego kompa na crysisie 3 to jeszcze zepsuł się po dwóch dniach użytkowania lagi na grach niezoptymalizownych pod tegrę np. Real Racing 3 (Nvidia wracaj na kompy) co do awarii to po aktualizacji (od kiedy LG robi aktualizacje ?) do Androida 4.1 JB zaczęły mi się pokazywać poziome paski przy zaświeceniu ekranu oddałem do serwisu wrócił nietknięty poszedł jeszcze raz jak teraz nie naprawią to wystąpię o zwrot kasy i pójdę do konkurencji mianowicie SGS III lub HTC One X zdecydowanie nie polecam firmy LG a w szczególności tego smartfona.

  • 0

    117. ~pablo  2013-06-24 17:50:00  host: 78.30.114.237

    najlepszy telefon (cena-możliwości) za niecały tysiąc kupimy cztery rdzenie 4x1,5ghz nVidiaTegra3, u konkurencji w tej cenie dwurdzeniowe, które gorej wypadają w benchmarkach, a kosztują tyle samo :)

  • 0

    118. ~kaiN  2013-06-24 21:57:34  host: ip-5-172-246-112.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam, telefon mam pół roky i dzisiaj zauważyłam masę bialych plamel na środku ekranu :(

  • 0

    119. ~tatl  2013-06-26 13:58:38  host: undef-f-119.interblock.pl

    Kain, być może jest to kurz pod wyświetlaczem. Jeżeli masz gwarancję, to pójdź do serwisu.

  • 0

    120. ~  2013-06-26 16:36:12  host: 89-72-81-75.dynamic.chello.pl

    @116 : chyba używkę masz .... i to zajechaną ale u mnie Real Racing 3 nie tnie wcale, owszem nagrzewa się i bateria leci do dna ale tnie? w żadnej apce nigdy nie lagował ani nie ciął... masz pecha

  • 0

    121. ~Simon  2013-06-26 22:18:23  host: aarq140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy można włączyć Flesza ? Nie robiąc zdjęcia ?

  • 0

    122. ~cool  2013-06-27 00:50:21  host: 87-207-204-148.dynamic.chello.pl

    Telefon oczywiście ma funkcje routera wi-fi sam czesto korzystam i jest znakomicie . Nawet możemy ją sobie ustawić w pasku na górze ekranu co jest super jak dla mnie . Telefon mam ok 2 miesiące i jak narazie bardzo polecam.

  • -1

    123. ~marcin  2013-07-04 00:25:03  host: 102-154.cpe.smnt.pl

    Długo zwlekalem z kolejnym wpisem ale juz pora. Przyznano mi nowy telefon w kwietniu po 3 nieudolnej naprawie. Jaki byłem głupi dając LG4xHD drugą szansę. Zrobiłem aktualizacje do jelly bean i nic tylko beczeć. Ale zaczne od plusów> Po aktualizacji przestał sie nagrzewac w porównaniu z 4.0 ICS stał się bardziej przyjazny jezeli chodzi o funkcjonalność. Wady jakie wystąpiły po krotkim czasie od aktualizacji. -pamięć RAM na krytycznym poziomie 700MBzajęte (zamulało gry) -od czasu do czasu zrywa polączenia przychodzące po 7sek. rozmowy -wskaźnik zasięgu wariuje pokazujac zero lub maksa -raz wykonal samodzilene połaczenie -zmienił motyw, włącza tryb samolotowy, zmienia dzwonek na domyślny, włącza wi-fi, samodzielnie pobiera dane komórkowe co wiąze sie z oplatami mimo iz mialem wyłaczone -gdy odsuwam od ucha by zakonczyc rozmowe to ekran sie nie podswietla (kilkakrotnie sie zdarzyło) -czasem nie rozjasnia sie w trybie auto gdy wystawiam go na słońce Wracam chyba do samsunga w którym zdarzały sie byki ale nie takie, które by tak wkur..... jak w przypadku tej gimeli, ktorą kupiłem za 1500zł w 2012r. Cena kosmiczna jak na 100 pare gramów złomu. P.S jak widać nie tylko ja miałem problem z białymi kropkami na wyświetlaczu, więc to nie był felerny egzemplarz tylko badziewie , za które LG poinno zwracać pieniądze.

  • 0

    124. ~Martka  2013-07-09 20:08:47  host: emy139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy warto aktualizować?

  • 0

    125. ~Justyna  2013-07-24 21:54:36  host: net-93-159-128-38.connected.pl

    Mam pytanie jak właczyć intetnet , poza wifi?

  • 0

    126. ~koksu  2013-07-24 22:52:33  host: user-94-254-210-167.play-internet.pl

    Telefon rewelacyjny mam go od miesiąca i ani razu mi się nie zawiesił działają na nim bardzo dobre gry. polecam ale jest jedna wada szybko się nagrzewa po około 15 minutach jest bardzo gorący. Ale ogólnie bardzo polecam.

  • 1

    127. ~mazom  2013-08-06 22:44:26  host: user-5-173-167-86.play-internet.pl

    Mam ten telefon od lutego 2013 roku. Wziąłem w Play i nie żałuje. Na początku napaliłem się ja szczerbaty na suchara na galaxy s2 lub s3 ale po kilku miesiącach uważam, że wybór był celny. Porównując z telefonami znajomych: s2 ma bardzo słabą baterię ale design jest przyjemny dla oka, s3 okrutnie się rysuje na tylnej obudowie(bardziej biały niż stalowy- widziałem). Mój telefon nie posiada praktycznie żadnych rys, a nie używam żadnego etui czy tym podobnych wynalazków. Tyl telefonu ma oryginalna fakturę, która jest przyjemna w dotyku i mimo, iż jest to plastik robi przyzwoite wrażenie po względem wyglądu. Telefon mam w kolorze czarnym. Upadł kilka krotnie i nigdy się nie rozpadł. Telefon bardzo dobrze spasowany. Bateria przyzwoita, a czas czuwania zależy od tego jak używamy telefonu. Dużo neta, sms-ów, rozmów przez słuchawkę bluetooth to spokojnie wytrzyma dzień. Natomiast jak nie korzystamy z neta rozmawiamy parę kilkanaście minut dziennie, parę sms-ów to czas czuwania waha się miedzy 2-4 dni. Wyświetlacz dobrze odwzorowuje kolory, które wyglądają bardzo naturalnie. W przypadku s3 są jakby zbyt intensywne ale to tylko moje odczucie. Na ekranie nie mam nawet najdrobniejszej ryski co jest dla mnie bardzo pozytywnym rozczarowaniem w porównaniu z poprzednim telefonem Nokia Lumia 800, na której wyświetlaczu miałem rysę przy rysie... Zaktualizowałem Androida do 4.1.2 i mam wrażenie, że pracuje szybciej i robi lepsze zdjęcia. Grzeje się tak samo jak przed aktualizacją czyli dość intensywnie. Na razie tyle. Jak ktoś ma pytania odnośnie telefonu pisać, a ja w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć.

  • 0

    128. ~Seba9236  2013-08-11 09:58:20  host: bzq-79-177-126-180.red.bezeqint.net

    @marcin : Ja zakupiłem Optimusa 4X HD miesiąc temu i jedyne wady jakie dostrzegłem to: mocne nagrzewanie się i kiedy się nagrzeje to zaczyna zamulać (spada taktowanie aby nie grzał jeszcze bardziej) inna wada to że jak działa wymagająca gra która zżera baterię to jak podłączam do ładowarki to wyskakuje mi tryb "wolne ładowanie USB" co powoduje że telefon ładuje sie jak ślimak a czasem w ogóle się nie ładuje i jest tyle samo procent co przed ładowaniem (przy grze Real Racing 3). Ostatnie niedopatrzenie w 4X HD jest bardziej winą oprogramowania, chodzi o dzwonek który nie od razu dzwoni pełną głośnością tylko stopniowo zwiększa głośność, taka opcja była np. w starej Nokii 6233 ale można było ją wyłączyć, tu się nie da i to denerwuje. przydało by się 2GB RAM albo przynajmniej 1.5GB bo 1GB to ciut za mało chociaż u mnie jest po killowaniu aplikacji działających pozostaje około 450-350 mb wolnej pamięci RAM i nie tnie niczego póki nie jest gorący, po aktualizcji do 4.1.2 JB autofocus jest lepiej łapany, zdjęcia są o niebo lepsze .... masz pecha jak mój wujek który kupił Nokię E52 którą reperował kilkakrotnie ale i tak nic to nie dało i przeszedł właśnie na Samsunga. Ja jestem zadowolony choć 4X HD szczytem marzeń nie jest, procek w technologii 40nm odstaje od Nexusa 4 czy Galaxy S3 nie wspominając o S4. Mimo swoich wad da się go używać w porównaniu do Xperii J którą zakupiła 2 miesiące temu moja siostra. Pozdro.

  • 0

    129. ~xyz  2013-08-14 14:51:42  host: abky30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, Jaki jest najnowszy oficjalny room dla tego modelu? Kupiłem ten telefon z brandowanym softem w Austrii i chciałbym wgrać najnowszy oficjalny system ale niebrandowany.. Z góry dziękuję za pomoc.

  • 0

    130. ~adam  2013-08-15 15:52:23  host: ip-188-95-27-176.globitel.pl

    Jest już mój 3 tel. z androidem, po HTC I Samsungu najlepszy. Bateria naprawdę dobrze trzyma jak na telefon z ekranem hd i kilku-rdzeniowym procesorem. Filmy nagrywa bardzo dobrze, a zdjęcia też są ok (należy pamiętać, żeby przecierać szybkę aparatu jakaś mikrofibrą bo później są narzekania ;) ) . Gps zdaje egzamin, jak się go dobrze ustawi to się nie gubi (obsługuje glonass) .

  • 0

    131. ~Kt  2013-08-18 17:41:49  host: user-164-127-248-157.play-internet.pl

    Witam mam pytanie co zrobić w przypadku gdy ekran co jakiś czas sam się zapala? czerpie to baterie w żaden sposób nie wiem jak to naprawić.

  • 0

    132. ~pałkens  2013-09-04 18:50:05  host: acjd75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, ja byłam zadowolona z tego telefonu do pewnego czasu, jednakze ostatnio zaczely sie male problemy..podczas uzytkowania wi-fi samo sie wylaczalo, nie dalo sie sluchac muzyki..sama sie wylaczala..badz piosenki przeskakiwaly jedna po drugiej..masakra :D Mam pytanie, czy ktos moglby mi powiedziec ile czekal na rozpatrzenie reklamacji i jaki byl jej wynik? Pozdrawiam.

  • 0

    134. ~qwerty  2013-09-09 10:45:46  host: 89-73-249-189.dynamic.chello.pl

    mam takie pytanie lg 4x hd ma godzille glass czytam i czytam i raz pisze ze ma a raz pisze ze nie ma

  • 0

    135. ~stokrotka  2013-09-09 11:11:37  host: 195.116.10.240

    wszystko fajnie tylko cena dość wysoka

  • 0

    136. ~Ktoś  2013-09-11 23:44:15  host: 78.10.71.236

    Ten telefon to przereklamowane badziewie bateria musowo ładowanie co dzień do tego tragicznie muli 4 rdzeniowy procesor 1Gb ramu a chodzi gorzej niż mój stary HTC po prostu tragedia ludzie przetestujcie kilka miesięcy a później wystawiajcie opinie !!!!!!!!

  • 0

    137. ~Gwardzik  2013-09-14 20:53:07  host: nat-1.015.gwa.telkab.pl

    Witam, Ja kupiłem telefonik jakieś 2 miesiące temu. Na drugi dzień miałem już z nim problem gdyż sam się wyłączał jak tylko trochę poleżał bez używania. Działo się tak też gdy był podłączony do ładownia. Od czasu do czasu też nie chciał się odblokować - po naciśnięciu blokady zapaliły się tylko dotykowe "guziki" i koniec- trzeba było wyjąc baterię. Tak więc telefon kupiłem w Sobotę a w Poniedziałek oddałem go na serwis. Czekałem ponad miesiąc aż mi go oddadzą i znowu to samo... pierwszej nocy wyłączył się podczas ładowania :/ Czekałem tydzień aby zobaczyć jak to będzie dalej... a że nic się nie zmieniło więc oddałem go ponownie na serwis - mija już drugi tydzień, mam nadzieję, że tym razem będzie tam krócej niż miesiąc. Oczywiście mi telefon też grzał się dosyć mocno i nawet na początku gdy go kupiłem cały czas w użyciu było ok. 600-700 mb ramu:/ dodam że miałem system JB 4.1.2

  • 0

    138. ~4X  2013-09-17 21:53:33  host: 89-72-81-75.dynamic.chello.pl

    @134 : tak ma potwierdzone.... nie wiadomo tylko czy wersję 1 czy 2 (2 jest lepsza w reakcji na dotyk)

  • 0

    139. ~marcin  2013-09-19 21:36:56  host: 102-154.cpe.smnt.pl

    Może ktoś sprawdzić na swoim LG 4XHD jedną rzecz i odpisać.Mianowicie; włączyć tryb wibracje na ok gdzinę zadzwonić do znajomego. Po zakończonej rozmowie powrócić w tryb dźwięk i pononie wybrać nr znajomego (u mnie w tym momencie przełącza się automatcznie na wibracje, pomaga jedynie restart) Co za złom (jelly bean)

  • 0

    140.  2013-09-24 19:07:47

    @139 : zrobiłem to co powiedziałeś i mi nie odstawił na wibracje.... dziwne rzeczy z twoim 4X się dzieją, chyba czas na inny sprzęt... ja też się kiedyś zraziłem do Samsunga U900 Soul w 2009 roku , wymienili mi na nowy bo w pierwszym padł ekran i po naprawie za 2 dni znowu to samo, ten drugi miał problem z anteną, naprawili mi ją a i tak się zepsuła....chore ale się zdarza, od tamtej pory nie kupiłem żadnego Samsunga, obecnie 4X HD nie sprawia problemów ale irytuje mnie"wolne ładowanie" .... chyba nie ma telefonu bez wad, ale są takie co mają ich więcej a inne mniej.

  • 0

    141. ~fazer  2013-09-27 10:07:02  host: 87-206-125-157.dynamic.chello.pl

    Witam. Posiadam ten telefon od 3miesięcy. Parokrotnie zdążył się już zawiesić jak również w trakcie wybierania połączenia ekran robił się "czarny" i nie było możliwości połączenia się z wybranym numerem. Nie zawsze też pomagało wtedy wyłączenie i ponowne włączenie telefonu. Poprzednio również sparzyłem się na LG, ale mając nadzieje ,że był to przypadek, wziąłem Optimusa. Czas pokazał, że to był b.zły wybór. Osobiście odradzam zakup LG 4XHD, to b.zawodny telefon. O poziomie serwisu LG przemilczę bo wszystko już o ich nieudolności i poziomie napisano.

  • 0

    142. ~Wojtek  2013-11-24 21:30:48  host: 78-131-155-2.tktelekom.pl

    Telefonik bede miał we wtorek :D Myślę że się nie zawiodę *.* Wszędzie s3 i s3. Może teraz coś innego.. :)

  • 0

    143. ~Miniu20018  2013-12-20 20:00:34  host: 80.54.9.32

    Witam , mam pytanie a mianowicie , jaki ma dotyk ten lg , ponieważ kiedyś miałem lg i nie był on za dobry. Proszę o odpowiedz

  • 0

    144. ~ellie123  2013-12-21 18:39:37  host: n13-09-07.opera-mini.net

    czy ten telefon na prawdę jest taki zły? chce go kupić w najbliższym czasie ale po przeczytaniu opinii zaczynam się zastanawiać czy to oby na pewno dobry wybór.

  • 0

    145. ~Optimus4X  2014-01-18 19:18:34  host: 89-72-81-75.dynamic.chello.pl

    Telefon jest o.k , zła opinia paru osób nie jest zapewnieniem że ten smartphone jest zły... wręcz przeciwnie, jedyne co mnie denerwowało to przegrzewanie i launcher...mam Androida 4.1.2 i problem z launcherem dało się rozwiązać, osobiście korzystam teraz z Apex Launcher i już nie przeładowuje ikonki i widgety przez kilkadziesiąt sekund jak na oryginalnym.... tam nawet działo się to po wyjściu z facebooka czy instagram a one nie są wymagające... po wyjściu z Real Racing 3 dochodziło czekać nawet 2 minuty! teraz po wyjściu z RR3 dosłownie 2 sekundy i działa wszystko normalnie... więc polecam zmianę launchera, jest wiele darmowych w sklepie Play... co do przegrzewania, w zimie to nie problem, bo rzadko się przegrzewa a jak już to tylko po graniu 30 minut w RR3, i szybko się schładza, problem jest w lecie, ale da się wytrzymać. innych wad brak, ekran przecudny, pamięć 16GB (realnie 12,26GB) ponadto można wpakować kartę do 64GB (choć inne serwisy mówią 32GB ale wydaje mi się że zmieniło się to po instalacji JB na 64GB) aparat 8 megapixel świetny, ma HDR, brak problemu z autofokusem (w 4.0.3 ICS był problem), filmy FHD świetne, bateria 1,5-2 dni (wi-fi 2 godziny, 30 minut dzwonienia, parę SMS, parę fotek, oczywiście bez grania w RR3...), bateria ładuje się od 0 do pełna w 100 minut, jakość materiałów przebija SGS3 10 razy, plastik z tyłu jest dobrze wykonany nie jest śliski i jest miły w dotyku a po bokach mamy 2 rónolegle idące metalowe listwy, chwyt jest lepszy mimo że telefon jest prostokątny jak SGS2 ... inną zaletą dla osób mających jeszcze kartę SIM to że telefon obsługuje karty SIM a nie microSIM, no i ostatnia zaleta telefonu że jest o wiele tańszy od S3 tyle że ostatnimi czasy różnica się zmniejsza. Polecam wszystkim ale jak masz trochę więcej kasy to dołożyć i kupić Optimus G, podobny design ale więcej RAM lepszy aparat foto i trochę lepszy software (nie wiadomo kiedy trafi n

  • 0

    146. ~damian  2014-03-07 11:36:30  host: 115-11.echostar.pl

    relacja ceny do jakosci jest ok chociaz bardzo irytujace jest w tym telefonie jest duze obciazenie pamieci srednio od 600mb do 800 mb przez co strasznie spowalnia i zawiesza sie. polecam tym co nie maja duzych wymagan co do smartphone'a bo niestety mnie bardzo irytuje mulowatosc tego lg.

  • 0

    147. ~Artisto  2014-04-14 17:47:02  host: 178235119018.warszawa.vectranet.pl

    Muszę tutaj trochę wybielić złe opinie o tym telefonie.
    Główny zarzut to mulenie - co jest nie prawdą. U mnie telefon działa jak burza, nawet szybciej niż iPhone więc nie wiem na co narzekać. W Opcjach Programistycznych warto przyśpieszyć skalę trwania animacji, lub też całkowicie je wyłączyć. Do tego zmienić launcher - ja polecam Nova. Te dwa zabiegi i jesteśmy posiadaczami super-szybkiego sprzętu który może konkurować z najnowszymi flagowcami.
    Zużycie RAMu to odmienna sprawa- to nie Windows. Wolny ram to zmarnowany ram. Jeżeli przy zużyciu na poziomie 700-800MB telefon muli, to warto sprawdzić czy nie mamy jakiejś syfiastej aplikacji lub wirusów.
    Co do przegrzewania się - telefon robi się ciepły, miernik na baterii potrafi pokazać ponad 40 stopni, ale niestety taki jest procesor. Można to przeskoczyć wgrywając inny kernel, który lepiej zarządza procesorem i znacznie ogranicza grzanie.

  • 0

    148. ~margo  2014-05-17 12:57:25  host: user-46-113-9-241.play-internet.pl

    Witam, posiadam LG p880 już 1,5 roku. Nic się w nim złago nie dzieje, ani razu mi nie zamulił (przepraszam raz na aplikacji latarka-ale sama aplikacja była zrąbana) filmy super, internet smiga jak talala, jestem mega zadowolona. Ostatnio kupiłam sobie iPhona 5 i powiem szczerze, że oddałam go mężowi. Mulił, jakoś mi nie podpasował. Na LG nawigacja super działa, w iPhonie ciągle szuka gdzie jestem.
    Jestem mega zadowolona, jedyny minus to przy dużym użytkowaniu (nawigacja, rozmowe, internet, muzyka) bateria nie wytrzyma długo. Ale i tak nie zamieniłabym go na inny model :)

  • 0

    149. ~świetny telefon- niska kasa  2014-05-19 14:40:05  host: aefx67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4xhd to telefon, który miał być flagowcem koreańskiego koncernu LG, ale jak szybko zaczęli ludzie mówić niezbyt dobrze o tegrze 3 tak szybko Lg wycofywało się z założonego wcześniej postulatu, mówiąc nam iż przyszła seria ,,G'' będzie flagowcem. Pierwszy model G właściwie niczym innym się nie różni jak procesorem. No dobrze dorzucili mu jeszcze drugie 1 Gb by łącznie miał ich 2 GB ale to tylko dlatego by był większy przeskok miedzy tymi modelami. Niestety dobry sprzęt, spadł na niższą półkę, ale to nie powinno nas nie zadowalać ponieważ smartfon stał się przy okazji tańszy i to dlatego koncern Lg nie przykuwał takiej wagi w jakoś spasowania i pojawiał się kurz na wyświetlaczu . Miałem przyjemność obcować z telefonem Lg jak i z samsungiem s3, a wnioski mam takie że to Lg jest lepszy ma lepszy procesor więcej ramu(s3 -830MB reszta dla systemu), no i przede wszystkim Lg nie wygląda jak zabawka, zwłaszcza w kolorze białym telefon wygląda prestiżowo. Jedyne co mi brakuje w P880, to fakt że nie ma wsparcia w aktualizacje, i brak USB MHL co oznacza że nie podłączymy do telefonu przez port USB nic co nie ma swojego źródła zasilania, a w dzisiejszych czasach gdzie pendrive jest uniwersalnym urządzeniem do przenoszenia danych to tak jakby amputować sobie obie nogi i chcieć biegać. Co do Aplikacji zwłaszcza gier i to tych bardziej wymagających to polecam odwiedzić stronę Tegra Zone. Ponieważ procesory Tegra bardzo rożnią sie konstrukcyjnie od snapdragonów i innych, co oznacza że by gry chodziły płynnie muszą być tworzone pod procesor, inaczej tegra trochę jakby sie gubi . Lg ma ich aż 4 z czego wiem że wszystkie chodzą tylko i wyłącznie kiedy jest taka potrzeba. dzieje się to dlatego by zaoszczędzić Energie. Niestety 4x nie jest oszczędny głównie za sprawą procesora, choć tak duży ekran też musi coś jeść. Warto dlatego zaopatrzyć się w drugą baterię albo/i w ładowarkę prz

  • 0

    150.  2014-08-28 22:45:43

    Z tego co widzę ten telefon to jest nawet lepszy od LG L7 II p710 :D, co prawda starszy a lepszy ;)

  • 0

    151. ~ja12345  2014-10-20 12:11:08  host: user-94-254-193-78.play-internet.pl

    Witam. Mam teN telefon od prawie 2 lat i nie narzekam. Wyswietlacz ok. Aparat rowniez, filmy hd bez zastrzezen. Jezeli chodzi o tempetature to czasami lapie duza ale to jest telefon nie komputer z wentylatorami. Dzwiek czysty i glosny,dotyk ok. Bateria trzyma okolo 2 dni alee jak posiedzi sie na necie to i paru godzin nie wytrzyma.

  • 0

    152. ~Zdzisiek  2015-01-04 11:31:14  host: 38.194.159.178.ip4.hardcom.pl

    ogólnie spoko działa nawet jak sie z nim wykapiesz ;-)

  • 0

    153. ~goly  2015-02-13 21:32:16  host: sub2-193-249.elpos.net

    Telefon ten jest moją wielką, drogą porażką i rozczarowaniem, ok. 2 lat użytkowania i stwierdzam że nie był wart tych 1400zł jakie za niego zapłaciłem. Dlaczego?
    1. Wyświetlacz do bani (słabe kolory i rozdzielczość w porównaniu do telefonów z tej samej półki cenowej, punktem odniesienia były telefony samsung galaxy s advance , S3 , nexus)
    2. Telefon bardzo często się zawiesza i to przy normalnym użytkowaniu np. przy odbieraniu rozmowy czy też wybieraniu kontaktu trzeba wyjąć baterie aby dalej coś zrobić, sam się wyłącza?
    3. Zdjęcia są średniej jakiści
    4. Słaby zasięg wi-fi i gsm
    Jeśli chodzi o aktualizacje systemu to też jej brak? LG mogło by poprawić te błędy ale po co ?! Telefon ma potencjał ale system go blokuje do tego stopnia ,że przy codziennym użytkowaniu tego telefonu normalnie można nabawić się nerwicy. Nie po to płacimy takie pieniądze żeby bawić sie w instalowanie jakiś romów typu Cyanmogen itp.
    ? Odpowiedz

  • 0

    154. ~nie polecam  2015-03-02 07:44:48  host: post.polcard.com.pl

    Nie polecam. Przy kilku aplikacjach odpalonych jednoczesnie zacina się niemiłosernie. Nigdy wiecej LG.

  • 0

    155. ~Pol  2015-12-14 23:48:26  host: 91.200.105.148.kompex.pl

    Telefon mega h... wiesza sie i grzeje jak piec kaflowy. Nie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet