LG P7200 - opinie
Telefony LG LG P7200 Opinie o LG P7200

LG P7200

w sumie: 44
  • 0

    1. ~  2006-04-12 16:25:11  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    1000 razy lepszy niz ten przykry SE K750i ( nienawidze SE!) Brawo dla LG, lepsze telefony niz motorola juz robi a wiec moze wskoczyc na podium ;D

  • 0

    2. ~  2006-04-13 08:05:04  host: ejy82.internetdsl.tpnet.pl

    o boże jaki pasztet!!!!!...SE sa lepsze

  • 0

    3. ~Aspyr  2006-04-19 16:22:23  host: system858917570.mtvk.pl

    cudo postarali się może go kupie jak będzie na rynku :)))

  • 0

    4. ~  2006-04-19 18:36:54  host: 82.160.85.253

    ale brzydal. do czołówki jeszcze troche brakuje LG

  • 0

    5. ~Maximus  2006-06-16 19:50:29  host: 80.48.109.2

    W dupie SE sa lepsze te Joystick'i sobie można w buty wsadzić. Lipa zdjęcia OK, ale to sterowanie ponizej średniej afrykańskiej

  • 0

    6.  2006-06-26 11:56:09

    no no LG sie postaralo. Szkoda ze nie ma go jeszcze w polskich sieciach.

  • 0

    7. ~PUMA  2006-08-11 09:57:26  host: xdsl-6210.walbrzych.dialog.net.pl

    Mam takiego i jestem z niego bardzo zadowolony

  • 0

    8. ~Dawid2605  2006-10-29 20:10:37  host: 217.97.232.130

    Jestem szczęśliwym posiadaczem:D i chciałbym uzupełnić dane: telefon posiada długie wiadomości, profile, notatnik oraz system głośnomówiący, a nie posiada wymiennej obudowy, listy zadań, stoperu ani minutnika. Pozdrawiam...

  • 0

    9. ~M_azu_R  2006-11-19 23:32:47  host: chello084010175170.chello.pl

    a jak tam z bateria? bardzo mi na tym zaley. ile trzyma i czy mozna dokupic jakas mocniejsza?

  • 0

    10. ~  2006-12-01 09:17:52  host: ebal.media4.pl

    w electroword telefon w cenie 620 zl

  • 0

    11. ~lordi  2006-12-05 15:54:08  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    Cene nie jest zbyt niska , ale kupię go . Pozdro dla wszystkich którzy mają tego LG

  • 0

    12. ~skiptik  2007-01-30 20:14:18  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Zamierzam takiego kupic, powiedzcie jak on sie sprawuje, jak chodzi soft i wogole czy sie nie wiesza i czy pracuje stabilnie? Pozdrawiam

  • 0

    13. ~janos84  2007-01-31 12:05:53  host: zakus.ita.pwr.wroc.pl

    kupilem go za 620 w dzien moich urodzin 01.12 nie narzekam male wady ktore nie zmieniaja mojej opinii wady: lekko skrzypii wolno chodzi(ale to nie komp) pozdro all leute

  • 0

    14. ~skiptik  2007-01-31 12:12:07  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Wolno chodzi? Co soft tak zamula? Az tak zle czy da sie wytrzymac :-)

  • 0

    15. ~skiptik  2007-02-01 12:27:36  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Aha i za te 620zl masz nowy telefon? Na allegro widzialem 750-799 nowki wiec gdzie mozna wyrwac taniej nowego :-D

  • 0

    16. ~janos84  2007-02-02 13:43:32  host: 156.17.30.240

    byla wtedy promos w electroworld wroclaw bielany czy az tak wolno nie szybciej czasmi jak moj komp na allegro ktos musi zarobic ale lepiej zebys wiedzial pozno niz wcale pozdro

  • 0

    17.  2007-02-03 18:54:40

    To jest link do postu na temat tego fona prosze sie wpisywac: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=13007

  • 0

    18. ~skiptik  2007-02-05 15:59:22  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    janos84 wrzuc na fotosika albo cos podobnego fotki jakie robi ten fonik, bylbym wdzieczny

  • 0

    19. ~BRENC  2007-03-15 18:45:10  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    CZY MOZNA NA DZWONEK USTAWIC MP3???? I W MP3 PLAYERZE MOZNA PZREWIJAC PIOSENKI I MOZNA GO ZMINIMALIZOWAC I PISAC NP SMS???? A JESZCZE JEDNO CZY MOZNA PRZEWIJAC FILMIKI I CZY MOZNA JE NAGRYWAC BEZ OGRANICZEN????? TROCHE TEGO DUZO ALE Z GORY DZIEKI!!!!!!!

  • 0

    20. ~janos84  2007-03-22 19:02:40  host: zcs.pwr.wroc.pl

    tak mozna ustawic mp3 na dzwonek nie mozna przewijac piosenek i i minimalizowac playera i pisac wtedy smsy filmiki mozna przewijac i nagrywac bez ograniczen( max tyle ile masz pamieci)

  • 0

    21. ~ecstasy  2007-04-09 19:19:05  host: host-89-191-163-251.tvteletronik.pl

    mam ten telefonik 3 dni i jestem zadowolony ze szok,,jestem koneserem telefonow mialem juz 42 telefony i powiem ze ten jest wyjatkowy

  • 0

    22. ~janos84  2007-05-18 18:08:46  host: zcs.pwr.wroc.pl

    jest wyjatkowy lecz nie ukrywam ze ma swoje wady ale tez nie ukrywam ze nie ma telefonow bez wad

  • 0

    23. ~paplacz  2007-07-28 21:36:35  host: r.escom.net.pl

    mam ten telefonik od nie dawna i mam pytanie, zna ktos kod zabezpieczajacy do resetowania ustawien bo nigdzie nie moge w instrukcji go znaleźć ?? dziękuje

  • 0

    24. ~soprano10  2007-08-26 18:45:00  host: host-89-228-65-56.olsztyn.mm.pl

    siema telefon w kit troszke soft zamula ale da sie wytrzymac!!!pozdrawiam

  • 0

    25. ~Użytkownik  2007-09-01 00:09:22  host: public-gprs42735.centertel.pl

    Czy ktoś wie dlaczego ten telefon gwałtownie zwalnia? Czy ktoś wie dlaczego ten telefon nie wysyła i nie odbiera mms powyżej 100kb gdzie zdjęcie 640x480 100kb potrafi przekroczyc. Czy ktoś wie dlaczego nie działają zalączniki do klienta e-mail które mają limit do 300kb? Czy ktoś wie dlaczego serwis nie posiada żadnego oprogramowania nowszego a istnieje tylko jedno-gdy telefon wyprodukowano? Jak ktoś wie to poproszę o odpowiedź.

  • 0

    26. ~werolka  2007-09-08 16:56:52  host: ablo148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem wacham sie jeszcze doradzcie kupic ta czy lg kg800 z góry dzięki

  • 0

    27. ~werolka  2007-09-08 16:58:03  host: ablo148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem wacham sie jeszcze doradzcie kupic ta czy lg kg800 z góry dzięki

  • 0

    28. ~janos84  2007-09-19 14:00:26  host: dns.pwr.wroc.pl

    uzytk. mowilem ma zalety jak i te wady dziwne - wg mnie to jak wyjatkowy model auta rzadko mozna poznac jego rozwiazania techniczne

  • 0

    29. ~majkel  2007-09-26 00:01:51  host: chello089079146089.chello.pl

    mam ten phonik jakis tydzien. plus: ladny i z bajerem jak ktos lubi dotykowe klawisze. minus: brak karty pamieci i niezbyt szybki, ale moze byc! aaa i bateria to po prostu zenada :( max. 3dni, ale ostatnio to prawie zawsze standard. ogolnie polecam! zobaczymy co bedzie za jakis miesiac :)

  • 0

    30. ~Alcia  2007-11-01 09:02:30  host: aaem191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do was prosbe wielka chodzi mi o instrukcja obslugi do tego fona jak byscie mieli cos takiego bardzo bym prosila moj telfon 516801727 badz @ szwan@op.pl lub gg 5068869

  • 0

    31. ~adam22  2007-11-18 14:04:48  host: gky243.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic ten telefonik.Jakie są minusy a jakie silne plusy tego fona??. Najbardziej interesuje mnie jak odtwarza MP4 i inne klipy?. Zacina sie albo coś takiego. Odpowiedzcie szybko.A aparat jakiej jakosci robi zdjecia? A czy lampa błyskowa zamontowana w tym telefonie to focus rodem z sony ericsoona czy porządna migawka ktora podswietla gdy wciskamy przycisk do zrobienia zdjęcia???

  • 0

    32. ~marco  2007-11-21 20:30:21  host: egi163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy klapka sie rozwala

  • 0

    33. ~MisieQ  2008-01-11 20:13:20  host: abkl230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klapka sie nie rozwala mam ten fonik i jest the best tylko szkoda że nie można wymienic obudowy;((

  • 0

    34. ~janos84  2008-02-25 12:54:32  host: zakus.ita.pwr.wroc.pl

    instrukcja obslugi jest na stronce lg chyba jako pdf a wg mnie on nie odtwarza mp4 tylko filmiki gp3 jakosc moze byc i nie zacinaja sie wogole nawet pelnometrazowe przerobione z avi czytane z kardy microSD polecam tylko bateria nie jestem pewien czy wytrzyma ten seans

  • 0

    35. ~Gryzli  2008-04-19 21:32:07  host: h-87-199-18-120.dolsat.pl

    Ktos pisal ze nieda sie przewinąc piosenki.... da sie przewijac :] mam go 1 dzien i jest zajebistty tylko lakier schodzi :(

  • 0

    36. ~yogij23  2008-05-08 16:29:11  host: hmn42.internetdsl.tpnet.pl

    mam prozbe wie ktos gdzie moge dostac baterie do tego LG,za pomoc bede wdzieczny

  • 0

    37. ~sily  2008-05-26 07:23:11  host: apn-77-114-35-45.gprs.plus.pl

    witam wszystkich mam ten telefon już dłuższy czas i jestem z niego bardzo zadowolony bateria działa całkiem dobrze poza tym jest niezły aparat i fajne menu ogólnie yelefon mi się podoba

  • 0

    38. ~uffie  2008-06-26 18:01:54  host: 89.191.134.120

    mam telefon od ponad roku. dziala w porzadku. z ta farba-racja. bardzo latwo odpryskuje. ja zdrapalam cala i mam srebrno-czarny telefon. bateria trzyma ok tyg. jak dla mnie moglby troche szybciej dzialac. tzn ciagle wiedze ta klepsydreeeee:D

  • 0

    39. ~uffie  2008-06-26 18:04:33  host: 89.191.134.120

    tylko nadal nie wiem czy mozna wylaczyc autofocus (moim zdaniem niewiele dajacy) a samemu ustalac przyblizenie.

  • 0

    40. ~xDxD  2008-09-25 19:34:32  host: public63429.xdsl.centertel.pl

    mam ten tel już ponad rok i jestem bardzo zadowolona z niego!:D Tylko, że bateria trochę krótko trzyma;))

  • 0

    41. ~jd  2008-10-25 19:45:51  host: ced170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nadzieje z komus pomoge moja opinią, a więc na poczatek moze plusy, kto bedzie chcial go kupic to na tym poprezstanie: wygląd, obrotowa klapka ale to chyba tylko jako szpan służy hmm to chyba na tyle.. minusy: głosnik słabo gra, na wsyztsko trzeba czekac , czkolwiek by sie nie wlaczylo pojawia sie klepsydra i napis prosze czekac, czasami trace cierpliwosc przy robieniu zdjec ktore zeby zapisac czasami czeka sie nawet 10 sekund... nastepnie, czasami sie sam restartuje, albo traci zasieg, co któres włączenie wyswietla mi sie "blad rejestracji karty sim" szczerze nie polecam.

  • 0

    42. ~jakoor  2008-10-30 02:07:16  host: host-89-228-156-200.gorzow.mm.pl

    co wy widzicie w tym zlomie?! tandeta do bolu!!! LG to kaszana jesli chodzi o fony

  • 0

    43. ~wilczek  2008-11-12 16:05:30  host: apn-77-112-59-27.gprs.plus.pl

    czy ktos wie jaki jest kod telefonu

  • 0

    44. ~janos84  2008-12-09 00:13:47  host: ip-94-42-41-221.multimo.gtsenergis.pl

    witam, i stało się zepsuł się, oddałem do naprawy w electroworld a serwis jedno naprawił drugie popsuł. sprawa ciągnie się 5 miech - teraz u rzecznika konsumenta. Sklep Electroworld we Wrocku to największa kicha jaką poznałem. Na początku miło grzecznie, ale jak coś się zepsuje a po co dlaczego pewnie Pan sam młotkiem zniszczył- porażka już więcej tam nic nie kupię - mają to jak w banku:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet