LG P700 Swift L7 - opinie
Telefony LG LG P700 Swift L7 Opinie o LG P700 Swift L7

LG P700 Swift L7

w sumie: 188
  • -5

    1. ~twoja stara  2012-05-20 15:26:03  host: public-gprs18802.centertel.pl

    ja nie moge wyglad caly zdarty z samsunga galaxy ace (no przynajmniej podobny :D) ale jesli chodzi o paramerty to nawet spoko :D ale i tak wolę kupic sobie Sony Xperia S :D pozdrawiam

  • -4

    3.  2012-05-30 09:57:29

    sciągany z s II widać odrazu.. samsung powinien wziąć i zgłosić to;/

  • 0

    4. ~  2012-06-05 22:10:41  host: dmn239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panowie znawcy a jak cos w czym ekran zajmuje prawie caly przod moze nie przypominac innych modeli na androidzie?Jak dla mnie to wlasnie te lg odroznia sie strasznie.

  • 0

    5. ~Staszek  2012-06-06 10:22:34  host: adhc155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Posiadam telefon od 3 dni i cos juz moge powiedziec o tym telefonie, a wiec najbardiej zaskoczyl mnie wyswietlacz jego konty widzenia jakosc obrazu i ostrosc bardzo dobra, tutaj lg postaral sie. Jakosc rozmow stoi na dobrym poziomie. Czujnik zblieniowy bardzo dobrze dziala. Muzyka jest dobrej jakosci nawet na standardowych sluchawkach (telefon posiada wyjscie 3,5 mm wiec nie ma problemu z innymi sluchawkami). Aparat robi nawet niezle zdjecia tylko minusem tego smartfona jest brak spustu aparatu (jest tylko na wyswietlaczu). Telefon chodzi sprawnie szybko nie ma problemow, zawieszen, ani lagow. Aha i zapomnial bym, zestaw jest troche ubogiponiewaz do telefonu dostajemy tylko: ladowarke, sluchawki, kabel usb, papierki jakies od lg,aktywator car mode prze nfc(nie wiem co aktywuje ale moze kiedys sprawdze), brak tutaj w zestawie jakiejs karty pamieci chociaz 4GB. Bateria jak na smartfona radi sobie calkiem niezle mi trzymala 2 dni (pare sms, pare polaczen, godzina w interneci na wifi, kilka plikow przeslanych prze bluetooth). ogolnie telefon godny polecenia, jest wart swojej ceny poniewaz cena nie jest az tak wygurowana. Jak byscie mieli jakies pytania piszcie a postaram sie odpowiedziec

  • 0

    6. ~Kaśka  2012-06-14 09:13:32  host: hbf165.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon super. A zdjęcia można robić również przyciskiem głośności z boku telefonu.

  • 0

    7. ~MuFo33  2012-06-16 18:49:38  host: 81.219.134.149

    LG i Samsung to praktycznie jeden koncern...Wiec, niech nie dziwi podobieństwo obu telefonów!

  • -1

    8. ~wojtek do BIGDILL  2012-06-20 17:40:03  host: cpg27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a iphone powinien zgłosić samsunga że kopiuje wygląd 4S

  • 0

    9. ~  2012-07-19 20:33:22  host: user-31-175-205-40.play-internet.pl

    @1 @2 Galaxy Ace jest z przodu taki sam jak iPhone (tylko przycisk Home jest prostokątny), a iPhone jest podobny do pierwszej Prady od LG, więc niech Samsung siedzi cicho! :P

  • 0

    10. ~tymon  2012-07-27 07:20:19  host: ip-93-94-190-166.uznam.net.pl

    mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony , wygodny , dobrze sie sprawuje , czytelny wyswietlacz , nawet przy ostrym sloncu wszystko widac , nigdy nie lubialem LG ale teraz jestem zaskoczony

  • 1

    11. ~  2012-07-29 19:17:19  host: CMPC-084-205-024-218.CNet.Gawex.PL

    jak długo trzyma Wam bateria przy normalnym użytkowaniu? tzn. trochę rozmów, smsy, hulanie po necie i gry...

  • 0

    12. ~zuurooo  2012-07-30 23:02:13  host: host-176-221-100-83.dynamic.mm.pl

    telefon robi swietne wrazenie, wielki wyswietlacz, design jest wysmienity, ja mam bialego a moja kobieta czarnego i naprawde kazdy sie pyta co to jest, android 4.0 daje rade, aparat spoko, muzyka tez, ekran bardzo dobrze reaguje na dotyk, za 1zl to naprawde swietny telefon:)

  • 0

    13. ~Partyzant  2012-08-04 12:26:05  host: public114713.xdsl.centertel.pl

    Bateria robi wrażenie,ciekawe czy długo trzymie?Ogólnie mi się podoba.

  • 0

    14. ~722  2012-08-04 14:21:47  host: 093105062220.siedlce.vectranet.pl

    Mam go już parę dni i jak na razie jestem bardzo zadowolony, nie jest to SII, ale za to cenę ma przyzwoitą.

  • 0

    15. ~baca  2012-08-05 13:24:39  host: 87.204.45.67

    Prośba o info, jak przegladarka daje rade w necie.

  • -1

    16. ~yacoob  2012-08-05 14:27:08  host: 91.230.86.91.rk-tech.pl

    Posiadam telefon od 2 miesięcy i jestem zadowolony. Nie wiem dlaczego w specyfikacji pominięto NFC skoro jest??

  • 0

    17. ~Kuba  2012-08-10 02:18:17  host: aasu86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepiej wybrać to L7 czy galaxy s+ ?:)Czy może coś innego polecacie?

  • -1

    18. ~Beznadzieja  2012-08-10 10:22:00  host: ip-46-21-210-206.nette.pl

    Mam telefon od 4 dni. Spisuje się beznadziejnie. Totalne dno. Aparat robi beznadziejne zdjęcia, małe kąty widzenia i ekran słabo reaguje na dotyk. Procesor bardzo wolny, wątpię czy to 1 GHZ bo prawie wszystkie gry się zacinają. Mało RAM-u. Powoli działa ekran startowy, a przejścia nie są płynne. Słaba grafika, gry wyglądają bardzo brzydko i menu jest okropne. Obsługa bardzo trudna i mało intuicyjna. Do tego bardzo niewygodnie leży w ręce. Ciężki i już po 4 dniach pojawiły się rysy na ekranie. Ma mało pamięci dla użytkownika. Bardzo słabo odbiera wifi i mała prędkość internetu. Jeśli ktoś chce słuchać muzyki odradzam, słabe głośniki, muzyka się zacina i słabo odbiera radio. Bateria po intensywnym użytkowaniu trzyma tylko 6 godzin. W stanie spoczynku 2 dni. A o rozmowach już nie wspomnę. Do tego drogi. Odradzam zakup. Sam chcę go się pozbyć ale wątpię czy znajdę kupca. Kupię sobie inny w tej samej cenie i na pewno będzie o niebo lepszym. Krótko mówiąc drogi, nieprzydatny i beznadziejny sprzęt. Szczerze nie polecam.

  • 1

    19. ~ences  2012-08-13 00:02:14  host: 89-72-252-126.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś czasu. Większych bzdur jak tu, to nie czytałem. Odtwarzam filmy w 480p, bez problemu. Po co więcej, to nie 48cali. Nie zaciął mi się ani razu. Fakt, nie gram w najnowsze gry w 5d, tylko nowe, ale takie, w które mogę zgrać w drodze do pracy, więc głębsza fabuła nie jest wskazana. Muzyka - świetna jakość, equalizer, choć słuchawki od zestawu made in nie wiem gdzie. Polecam ten tel, za taki ekran, no i Androida 4 ;)

  • 0

    20.  2012-08-14 14:36:27

    @5-a jak z jakoscia tego telefonu (chodzi mi o wykonanie). Po LG Chocalate jestem zrazony do tej marki i troche sie obawiam "psucia"..

  • 0

    21. ~Daw  2012-08-16 11:18:04  host: adso114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1 rdzen posiada?

  • 0

    22. ~como  2012-08-18 16:15:22  host: 81.219.84.18

    drogi? On jest drogi? Koles, piszesz, jakbys go w zyciu w lapie nie mial. Ciezki? Muzyka sie zacina? O czym Ty w ogole mowisz? Bo takich glupot, to w zyciu nie czytalam. Telefon sie swietnie spisuje, wszystko dziala plynnie, zeby rozladowac baterie w 6 godzin, to chyba musialabym obiad na nim gotowac. Wszystkie normalne gry dzialaja plynnie, po necie smiga az milo, a ekran- cudo. Jasny, obraz zyleta. Za tak niewielka cene swietny smart!

  • 0

    23. ~com  2012-08-18 19:16:45  host: acn154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    18. jesteś chyba jakimś hejterem LG, bo to już drugi, praktycznie taki sam komentarz do tego telefonu, który widzę na różnych forach. Treść prawie identyczna. Po pierwsze- wątpię, żebyś go chociaż w łapie trzymał, po drugie, skoro jest aż tak "drogi" (bzdura...), to nie użalaj sięna forum, tylko idź i go do komisu sprzedaj, chętnie wezmą. Kup sobie za to jakiś wypasiony smartfon z funkcją uprawiania seksu, bo jesteś z deka sfrustrowany. Telefon świetny, śmiga, nie zacina się (skąd takie info?), głośniki świetne, muzyka też gra płynnie (?), net śmiga, kąty widzenia i ogólnie jasność i kontrast ekranu na wysokim poziomie, jak na tak tani smartfon. Żeby rozładować go w 6 godzin, musialabym chyba nim dom posprzątać, albo obiad ugotować. Do tego same wzornictwo cudne- mogłabym na niego patrzyć i patrzyć... ;) polecam!

  • 0

    24. ~POLSAT  2012-08-19 14:09:34  host: dys143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POWIEM WAM TAK: MAM TEN TELEFON OD 2 TYG I WSZYSTKO JEST OK DUZY WYSWIETLACZ FAKT BATERIA DZIAŁA 1 DZIEN ALE KAZDY SMARTFON TAK MA NAWET IPHONE. OCZYWISCIE SUPER DZIALA NA DOTYK TROCHE OBUDOWA PLASTIKOWA NO ALE... MAM JEDEN PROBLEMN BO CHCE ZEBY MI ZAPISYWALO WSZYSTKO NA KARTE SD A NIE W PAMIECI TEL BO 2GB DLA UZYTKOWNIKA TO TROCHE MALO A KARTE MAM 16GB ALE TAK POZA TYM TO PLUS WIELKI DLA LG TYLKO W NASTEPNEJ WERSJI NIECH TYLKO ZMIENI OBUDOWE TYLNA NA COS MASYWNIEJSZEGO... TELEFON POLECAM OSOBISCIE

  • 0

    25. ~kam  2012-08-23 09:56:47  host: awe82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy klawiatura qwerty obraca sie w pionie i w poziomie?? czy można sciaganać na ten tel. aplikacje swype?

  • 0

    26. ~xtomix  2012-08-23 16:57:00  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    tak posiada 1 rdzeń.

  • 0

    27. ~qwerty  2012-08-24 09:05:19  host: gor82.internetdsl.tpnet.pl

    ja sie wacham czy kupic ten telefon czy sony xperie U

  • 0

    28. ~  2012-08-24 11:09:41  host: HOST-91-123-215-67.ssh.gliwice.pl

    @21: tak. jeden rdzeń

  • 0

    29.  2012-08-25 17:31:26

    Witam.Czy ktoś wie jak,w ogóle czy można, ustawić mp3 jako dźwięk SMS???

  • 0

    30. ~smolyk  2012-08-26 16:54:12  host: ip-93-154-139-213.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Czujnik światła posiada, bo nie mogę znaleźć ?

  • 0

    31. ~  2012-08-26 22:08:41  host: host-89-229-73-129.szczecin.mm.pl

    Witam, czy ktos może wie, czy będzie dostepna aktualizacja andka do 4.1 ew. kiedy?

  • 0

    32. ~aga219  2012-08-28 13:37:14  host: agem239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @27: nie wiem czy ci na tym zależy ale w Sony xperi U nie rozszerzysz pamięci kartą..

  • 0

    33. ~lggp700  2012-08-29 10:05:32  host: 83.238.201.25

    telefon super bardzo zadowolona z jego kupna :)))

  • 0

    34. ~ted  2012-08-30 02:32:37  host: host224.v60.interkam.pl

    Jest niezły , może nie entuzjastycznie dobry ale niezły. Komentarze w stylu "beznadzieja itd." są po prostu złośliwe i nieprawdziwe.

  • 0

    35. ~  2012-08-30 13:09:08  host: dynamic-78-8-185-191.ssp.dialog.net.pl

    29@ żeby ustawić dźwięk na sms musisz ustawić najpierw jako dzwonek żeby pojawił sie dany utwór w liście dźwięku i dopiero możesz ustawić na sms. ;) Przynajmniej ja tak robie.

  • 0

    36. ~Patrycja ; )  2012-09-03 00:08:51  host: staticline675.toya.net.pl

    Ja mam ten telefon od 3 Dni i sprawuje sie super ;) tylko zastanawia mnie jedna rzecz moze ktos z was znam odpowiedz jak zminia sie kolo menu .? to jest pytanie jezeli ktos wie i podpowie byla by, wdzieczna ;) Pozdrwaiam :)

  • 0

    37. ~  2012-09-03 17:55:41  host: z02-16.opera-mini.net

    łał, widze że moje stare sgs dalej jest w grze. nie muszę ciułać na inne sprzęty. do tego ics 4 0 4. to lg go tylko goni

  • 0

    38. ~slomek203  2012-09-03 21:49:18  host: host-46-186-11-200.dynamic.mm.pl

    Witam, telefon mam od ponad miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Telefon spisuje się ok. Net śmiga aż miło, wifi ok, gry fajnie hulają. Czyli wszystko co mi potrzebne działa bardzo fajnie w LG. Małe minusiki za, obudowę tylną, aparat i głośniczki, ale giga plus za wyświetlacz i cenę. Pozdrawiam

  • 0

    40. ~EMIL  2012-09-10 17:16:33  host: alr105.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Zastanawiam się nad kupnem i chciałbym się zapytać czy da się go podłączyć do kąpa i używać jako modem... znaczy, żeby mieć internet z telefonu na komputerze ??? Prosze o odpowiedź. :)

  • 0

    41. ~kasik.k.  2012-09-10 22:25:03  host: 095160249016.zabrze.vectranet.pl

    Jutro go zamawiam ... ciekawe jakie wrażenia będą, najwyżej się sprzeda. Ale chcę go przetestować.

  • 0

    42. ~franko  2012-09-11 10:14:33  host: klapa.denko.com.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć jak uruchomić internet po sieci komórkowej?

  • 0

    43. ~uzytkowniczka  2012-09-11 22:43:07  host: trux-2.tekanet.pl

    moze mi ktos powiedzieć gdzie jest opcja literowania i dodawania wyrazów do słownika t9 przy pisaniu sms?

  • 0

    44.  2012-09-12 21:20:42

    witam i proszę o pomoc jak uruchomić nawigację zainstalowaną w tym fonie?

  • 0

    45. ~obiektywna  2012-09-14 17:36:16  host: user-188-33-243-66.play-internet.pl

    Przeglądając oferty sieci Play myślę, że się na niego skuszę. Cena nie jest zbyt wygórowana, a niestety nie oferują nic co by mnie bardziej satysfakcjonowało.

  • 0

    46. ~piotrek  2012-09-17 22:26:21  host: user-164-127-127-131.play-internet.pl

    Co prawda nie jest to s3 lub s2 wiedz co wymagac telefonik jest jak na to cene bardzo fajny posiadam go juz tydzien testowalem praktycznie wszystko daje rada czasami sie przytnie ale to nie przeszkadza bo to tylko czasami bateria tez jak na taki wyswietlacz trzymala mi 3 dni przy niskim uzytkowaniu i 1,5 dnia przy wysokim zastanawialem sie czy moze kupic galaxy s2 ale jednak cena zrobila swoje niema wyswietlacza amuleda ale i tak kolorami daje rade co do filmow niewiem ale w hd calkiem dobrze sie sprawuje przy 480p tak jak kolega wyrzej pisal co do muzyki to glosniczki nie brzmia jak w s2 ale calkiem ladnie graja na sluchawkach creatiwa ogulnie takie pieniadze to polecam jak najbardziej a parametrami duzo nie ruzni sie od galaxy s2

  • 0

    47. ~danis  2012-09-24 12:22:33  host: ccp71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby napisać czy ten telefon ma uchwyt do smyczy? Jest to dla mnie jedna z najważniejszych funkcji.

  • -1

    48. ~Mayday  2012-09-25 15:03:28  host: 5-142-251-94.net.stream.pl

    Interesujacy telefon? Pytanie który wybrać LG L7 czy Sony Xperia Sola? Prosze o obiektywne odpowiedz jeśli można :)

  • 0

    49. ~salomon74  2012-09-26 08:47:45  host: 088156184086.wejherowo.vectranet.pl

    Bardzo udany produkt Lg ,bateria przynajmniej mi wytrzymuje 3 dni ,jakosc rozmow bardzo dobra dzwiek rowniez nieodstaje od konkurencji.Wyswietlacz 4.3' efektowny i ma bardzo dobre kolory,moze biel jest troche ciemna ale to kwestia jak komu sie podoba.Aparat 5mpx robi naprawde dobre fotki nawet przy zlym oswietleniu (lepsze niz sonyericsson neo V) ktorego rowniez posiadam. Filmy robi rownie dobrze z tym ze przy dobrym swietle. :)

  • 0

    50. ~Partyzant  2012-09-26 12:44:34  host: public122890.xdsl.centertel.pl

    Telefon jak za te pieniądze to rewelacja!Jak dla mnie Sony Xperia U,którą też 2 tygodnie testowałem to się kryje przy L7.Duzy czytelny wyświetlacz bez pixelozy!(po przejsciu z L5 się obawiałem że będzie taki sam,w L5 aż razi).Bateria rewelacja!Cały dzień grania Angry Birds i zużycie niecałe 80%.Czasami gdy jest zadużo aplikacji na chodzie to lubi przymulić ale nie zacina się.Warto powyłączać zbędne aplikacje i inne widżety których nieużywamy bądz rzadko używamy,przyciemnić ekran,naprawdę duzo daje i bateria dłużej trzymie.Aparat robi nawet fajne zdjęcia,wyrazne,w trybie makro jak i inne.Sprzydałby się boczny przycisk do aparatu bo to bardziej wygodnie.

  • 0

    51. ~ja  2012-09-26 21:16:14  host: c2-245.icpnet.pl

    działa na L7 office i pdf ?

  • 0

    52. ~kasik.k.  2012-09-26 21:36:30  host: 095160249016.zabrze.vectranet.pl

    Ludzie pomocy czy przycinają wam w tym telefonie czasami mp3 na karcie SD? I np. jak przychodzą wam jakiekolwiek powiadomienia do telefonu to czy też wam przytnie. Bo mnie to irytuje i obawiam się że to może być wina androida 4.0.3 Ice cream.

  • 0

    53. ~mateo  2012-09-27 13:50:31  host: 78-131-235-98.tktelekom.pl

    drodzy użytkownicy, a jak jest z rysowaniem ekranu? chciałem kupić Ace no ale chyba warto dołożyć te stówke i mieć to cudo? co myślicie ?

  • -2

    54. ~salomon74  2012-09-29 13:45:32  host: 088156184086.wejherowo.vectranet.pl

    Telefon posiadam od 1,5 miesiaca i mogę w tej chwili powiedziec ze byl wart zakupu.Ekran 4.3' robi wrazenie,kolory ładne katy widzenia rowniez,bateria trzyma mi 3-4 dni fakt ze nie bawie sie telefonem czasami dzwonie jakis sms.Co do aplikacji i gier daje spokojnie rade,aparat naprawde rewelacyjny nawet przy zlym oswietleniu robi dobre fotki, a w dzien idealne.Wi-fi dziala idealnie ,telefon niegubi zasiegu.POLECAM naprawde warto.

  • 0

    55. ~kasik.k  2012-10-05 05:22:29  host: 095160249016.zabrze.vectranet.pl

    Moi Drodzy jak wam bedzie przerywac mp3 to dobrze sformatujcie karte SD defragmentacja itp. Bedzie chodzila wydajniej karta. Mi przypadl winamp do gustu gdyz nie mam zaciec ani przeskokow. Uwierzylam ze to dobry smartfon. I tak jest. Polecam go! Akurat z niego pisze bo i wygodna klawiaturka.

  • 0

    56. ~Rivii  2012-10-07 22:44:05  host: 94.75.114.10

    Telefon posiadam ok tygodnia. Jak narazie sprawuje sie idealnie. Niema przycinek procek wyrabia nawet na grach 3D ktore mocno obciazaja grafike i procek. Zdjecia idealne muzyka swietna. Glosnik wcale nie jest cichy jak to bywalo kiedys w LG. Godny polecenia produkt a co do tego czy wybrac Ace lub L7 to zdecydowanie L7 bije Ace na glowe :)

  • 0

    57. ~sylvek  2012-10-08 13:26:13  host: 105.7.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    hej...no w koncu LG wypuscilo cos dobrego z telefonow.chodzi mi o modele l5 i l7.mozna smialo powiedziec ze to sztandarowe telefony firmy LG.telefon posiadam od 2 tygodni i jestem milo zaskoczony.niepewnie podchodzilem do telefonow LG ale trzeba przyznac ze wyszli na prosta i dorownuja najlepszym.wielki PLUS dla firmy i oby tak dalej!!!

  • -1

    58. ~  2012-10-11 15:30:26  host: public-gprs693745.centertel.pl

    JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.BARDZO A AJAK DOWIEDZIAŁAM SIE,ZE CHLOPAK MI ZAMOWIL TEN TEL TO ZROBIŁAM MU TAKA JAZDĘ,ZE MASAKRA PONIEWAZ JA CHCIALAM NOKIE ASHA 303 A TERAZ JESTEM WDZIECZNA ,ZE MAM TEN TEL.

  • 0

    59. ~kasik.k.  2012-10-16 22:10:30  host: 095160249016.zabrze.vectranet.pl

    Do LG L7 doskonale pasuje odtwarzacz TTPOD oraz Winamp - nie zacina muzyka, Przeglądarka Opera lub Mozilla Firefox - przeglądarki szybkie, Komunikator WhatsApp, TrackID, 1Tak Cleaner, Quick Mark, Cool Wallpapers, PicSpeed Wallpapers, TuneInRadio, GO keyboard,Mobi Calc Free oraz Kalendarz Świąt Nietypowych. Polecam!! I daję słowo że nic wam nie będzie zacinać i ładnie pracować ;)

  • 0

    60. ~niko  2012-10-18 10:20:06  host: dnd13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opanujcie się pajace, jak inaczej może wyglądać prostokącik z wyświetlaczem

  • 0

    62. ~Obserwator_911  2012-10-21 11:58:47  host: host111.stimo.net

    @48. ~Mayday: Nie bardzo rozumiem, jak można mieć dylemat między L7 i zabawka z 3.7 cala. Największym atutem tego telefonu jest rozmiar ekranu, więc jeśli komuś na tym zależy, to bierze (bo nic nowego nie kupi z taką matrycą w tej cenie). A jak ktoś nie potrzebuje dużego i wygodnego ekranu, to może brać cokolwiek z mocniejszymi bebechami.

  • 0

    63. ~nowak61  2012-10-22 21:28:39  host: apn-77-115-122-28.dynamic.gprs.plus.pl

    Pytanie do wszystkich uzytkownikow tegoz telefonu. Czy zauwazyliscie podczas rozmowy , ze w tle z glosnika slychac delikatny szum, ktory przeklada sie jakos slyszanego glosu? Telefon odebralem przed chwila z salonu i takie licho...;/ prosze o pomoc i odpowiedz. Pozdrawiam Piotr Nowakowski

  • 0

    64.  2012-10-23 19:34:48

    1~twoja stara : Bo LG koreańczyk i Samsung też koreańczyk :) Dlatego wyglądają podobnie. Obydwie marki tego samego producenta, chociaż więcej pracy wkładają w Samsunga, a jakiegoś tam LG od czasu do czasu wyprodukują.

  • 0

    65.  2012-10-30 22:46:21

    STASZEK! albo ktoś inny, napisz, bo nie napisałeś jeszcze tak : Jak tam wyświetlacz, ładnie reaguje na dotyk? Możesz to opisać? Jak tam leci muzyka z głośnika telefonu? Ładnie czy słabo? Bo ze słuchawek to mnie nie interesuje, słuchawki to możesz sobie podłączyć każde, lepsze, zbasowane jakieś, a głośnika do telefonu lepszego, głośniejszego nie włożysz :D A ogólnie jak tam, nie nudzi się szybko? Bo chociaż to jest najlepszy z tych 3 swiftów z tej serii L, a kosztuje ponad 700 zł, ja na początku myślałem że będzie tak za tysiaczka. Zastanawiałem się nad L5, ale jak zobaczyłem ile trzeba dopłacić do abonamentu za tego L7, to zrezygnowałem z L5-tki ;)

  • 0

    66. ~trolololololo  2012-11-04 04:40:23  host: chl148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rozumiem że jeżeli mamy dylemat między sg ace 2 i htc one V to L7 łamie ich na pół ? Bo parametry pokazują że nawet nie mam się co zastanawiać .

  • 0

    67.  2012-11-05 23:49:30

    Nowoczesny telefon na poziomie tych najlepszych z ciut słabszą specyfikacją za niedrogą cenę. Ale jeśli ktoś chce mieć nowoczesny telefon z górnej półki który może z pozoru jest jednym z tych najlepszych i tak właśnie wygląda, a nie chce wydawać 1300 pare złotych, a 700 pare to jest idealny telefon i idealna cena. Ale trzeba jednak powiedzieć że LG wypuszczając serię L wypuścił trzech słabiaków. Ale przynajmniej ceny nie są kosmiczne, a to jest bardzo dobre i jest do duży plus. 62.~Obserwator_911 Tylko że Sony Xperia Sola, którą ty nazywasz zabawką z 3,7 cala ma wydajniejszy procesor, bo dwurdzeniowy, chociaż nie jest to gigant z górnej półki, ale w abonamencie jest sporo droższy od Lg L7, nie wiem czemu.

  • -1

    68. ~rubik206  2012-11-07 16:21:40  host: adci110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz IPS

  • 0

    69. ~Quo  2012-11-16 17:21:49  host: dynamic-78-8-66-165.ssp.dialog.net.pl

    Witam, Użytkuję ten telefon drugi tydzień. Ogólnie pozytywne wrażenia. Bateria 1-2 dni przy normalnym korzystaniu, kilka rozmów, 30 minut gier, czasami Internet. Telefon posiada wiele pozytywnych cech, procesor jest stosunkowo wydajny. Cieszy możliwość swobodnego oglądania filmów w rmvb czy divix. Zastanawia jednak jedno - wyjście tv - out. Czy prócz bezprzewodowej łączności istnieje możliwość podłączenia z telewizorem starszego typu? Proszę o pomoc

  • 0

    70. ~JANO  2012-11-17 09:00:04  host: 46-148-0-143.inet-siec.pl

    KTO PISZE TAKIE BZDURY MAM GO OD TRZECH DNI JEST SUPER...A JA MAM GO OD WCZORAJ ROZPAKOWAŁEM KARTA SIM PIERWSZE POŁĄCZENIE I KLOPS W SŁUCHAWCE SŁYCHAĆ SYGNAŁ ALE EKRAN CZARNY I ANI RUSZ SIĘ ROZŁĄCZYĆ SYN MA LG-3 I TO SAMO TAKA CIEKAWOSTKA DLA WAZELINIARZY POZDRAWIAM...

  • 0

    71. ~Zdzisiek-1943  2012-11-17 09:01:29  host: 46.204.49.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon bardzo dobry wszystko działa poprawnie a zdjęcia - przecież to telefon a nie aparat fotograficzny.Mam tylko jeden problem nie mogę uruchomić wybierania głosowego.Może ktoś mi pomoże.

  • 0

    72.  2012-11-17 23:00:28

    wie ktoś jak ustawić mp3 jako dzwonek sms ? mp3 mozna ustawić jako dzwonek połączenia ale nie widzę możliwości jako sms

  • 1

    73. ~hajla  2012-11-18 21:08:41  host: 89-69-114-217.dynamic.chello.pl

    następca LG Optimus Black jest nagi. Gorszy od poprzednika. Gorsza kamera z przodu. Gorsza jakość obrazu, gorsze nagrywanie wideo. procesor ten co w poprzedniu. dziewczyna ma dwurdzeniowy 800mhz i lepiej dziala niz 1 rdzen 1ghz. wiekszy ekran przy tej samej rozdzielczosci = gorszy obraz.

  • 0

    74. ~  2012-11-21 14:38:34  host: user-109-243-130-111.play-internet.pl

    gdzie jest wideorozmowa??

  • 0

    75. ~Cudny Lolo  2012-11-22 09:40:30  host: switch.sdl.vectranet.pl

    Od czterech dni jestem posiadaczem L7 na którego przesiadłem się z Samsunga I5800. Jak na razie największy problem sprawia mi ogarnięcie Androida zainstalowanego w L7. Gdzie znajdują się i w jaki sposób można dostać się do folderów z zainstalowanymi np. dźwiękami dzwonków. Kiedy przeglądam zawartość pamięci poprzez aplikację ES Eksplorator widoczne są foldery ale są one puste. Tak samo są one puste przy przeglądaniu telefonu za pomocą komputera.

  • 0

    76. ~Acer1984  2012-11-22 12:22:05  host: 85-222-77-116.home.aster.pl

    Gość piszący o defragmentacji karty sam nie wie co mówi... Btw, mi się nic nie przycina i telefon ogólnie bardzo fajny!

  • 0

    77. ~  2012-11-24 21:16:36  host: v48-11.opera-mini.net

    Telefon posiadam od 8 dni . LG nigdy mnie nie kusilo do kupienia tych telefonów , ale jak oswoiłem się z telefonem jestem bardzo zadowolony ,bardzo dobry multitouch wi-fi,nie zawodne , bateria trzyma ( jak ciagle gram i surfuje po necie zero cięcia , lagów .Wyswietlacz bardzo ma,ostre kolory o to lg się postarał poprzedni teleofon,który miałem to był samsung avila "wielka porazka ..." ogolnie lg swift l7 goraco polecam

  • 0

    78. ~goodman  2012-11-24 21:51:54  host: 89-70-51-137.dynamic.chello.pl

    Telefonik w posiadaniu od ponad miesiąca- wnioski. Po pierwsze bardzo stabilny Os czasami tylko po bardzo dlugim okresie bez resetu potrafi przymulić. Aparat na + nawet na +++. Bateria z normalnym użytkowaniem do 2 dni. Wyświetlacz cudeńko:). Jak najbardziej polecam

  • 0

    79.  2012-11-26 18:27:06

    Co to znaczy, że telefon ma "wyjście TV"?

  • 0

    80. ~Zdzisiek-1943  2012-11-27 19:25:21  host: 188.147.252.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Może ktoś wie jak uruchomić wybieranie głosowe dużo jeżdżę samochodem i by mi bardzo się przydało.Za cholerę nigdzie o tym nie ma,ani w instrukcji ani w internecie.

  • 0

    81. ~pawelst221  2012-11-29 20:53:05  host: public32374.cdma.centertel.pl

    Telefon mam od tygodnia i jak do tej pory bardzo dobrze sie spisuje, ładowałem go dopiero 3 razy a używany jest codziennie długimi godzinami (sms, internet, gry), kolory na wyświetlaczu - świetne, aparat też robi swoje, martwiłem sie małą ilością RAM ale system chodzi płynnie nawet przy kilku uruchomionych aplikacjach w tym samym czasie, jedyne minusy to troche cichy głośnik i brak możliwości otwierania filmów HD:( ale to przecież tylko telefon, w dodatku w niskiej cenie

  • 0

    82. ~Lg7 user  2012-11-30 15:49:02  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    @Cudny Lolo ,foldery są puste ale wrzucając w nie dźwięki pojawiają się na liście dzwonków.Sam dodałem tak krótkie mp.3 na powiadomienia. (Navi z LOZ)

  • 0

    84. ~aska  2012-12-08 13:55:11  host: host-89-230-183-168.gdynia-laczpol.mm.pl

    czesc kupilam tydzien temu tego LG czy ktoś by mi mógł pomóc kiedy łącze się z wifi wszystko działa jednak kupilam startem MBANK i dokupiłam do tego pakiet transmisji danych 1GB skonfigurowalam APN włączyłam usluge gprs jednak kiedy wchodze w internet daje mi brak polaczenia BlaGAM POMOCY juz wszstkiego probowalam właczyłam tranmisje danych i tez nic nie dziala POMOCY

  • 0

    86. ~zzz  2012-12-18 22:36:09  host: adek40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile teraz kosztuje ten telefon w 48 lub 42 po 30 w mixplusie

  • 0

    87. ~nitk  2012-12-20 18:40:48  host: host-059.skynet.net.pl

    Telefon mam od miesiąca, to niedługo, ale wystarczająco by coś o nim móc powiedzieć. To mój pierwszy dotykowiec, długo się zastanawiałem czy brać w ogóle dotykowca, ale nie żałuję. Więc tak na plus: bateria bez katowania, normalne użytkowanie, czasem wifi net, smsy rozmowy, trochę gier ; dwa i pół dnia (mieszkam poza miastem,więc cały czas zmienia operatora i szuka sieci-tel chodzi w playu). Naprawdę dobry zasięg(tylko w takich przybytkach blaszanych, jak tesca castoramy potrafi zgubić i ręcznie trzeba mu przypomnieć o sieci).Wifi też ładnie łapie, nie tylko to domowe, ale i np. z kaefcaków i innych pizzówhutów, nawet w odległościach w których nie spodziewam się że będzie łapał.Aparat foto w dzień, bądz z lampą,jeżeli obiekt blisko to jest oki, ale generalnie kiepsko,ale to w porównaniu do sony ericsson k800i, a z aparatem w tamtym telefonie, to uważam że mało który aparat w telu może się równać, pomimo jego 3,2mpa. Autofocus, spełnia swoją funkcję. Jeszcze jedna ważna rzecz,zanim ktoś powie że ten telefon jest do d.py bo nie ma tego , nie ma tamtego,a to jest kiepskie bo w sgs3 to to jest lepsze a w iphone4, coś tam jest wygodniejsze, to niech weźmie pod uwagę stosunek ceny do jakości i możliwości (ja dałem 660pln na allegro, nowy prosto z playa, wszystkie papiery gwarancje itd). Smsy na takim ekranie pisze się naprawdę dobrze. Generalnie telefon nie ma większych zawiech i spowolnień, coś tam się zdarzy, czasem jakąś grę przytnie, ale to czasem może być wina aplikacji a nie telefonu. Ekran ma dobre kąty widzenia i ogólnie nie ma się co go czepiać, choć na mobzilli trochę po nim Łukasz Warzecha pojechał. android jako system uważam, że jest bardzo intuicyjny i każdy średnio inteligentny szympans opanuje go w ciągu kilku chwil, czego myślę nie można powiedzieć o windowsach phonach, osach nokii typu symbian itd. no ale może to ja jestem za głupi i za stary na inne systemy. Ogólnie telefon bardzo na plus zwłaszcza za te pieniądze za jakie można nabyć na aukcjach.

  • 0

    88. ~hmm hmm  2013-01-10 13:57:09  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    na zdjęciach są widgety których sam nie posiadam. Wiecie gdzie są dostępne?

  • 0

    89. ~bolec  2013-01-12 03:15:37  host: 178.182.4.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    telefon mam 3 miesiace w sumie nie narzekam bateria trzyma 1-1,5 dnia przy takim sporym katowaniu około 200 sms, co chwile grzebie w necie, jakieś zdjęcie sie walnie, gps trochę pochodzi, pogram trochę . co do aparatu no mógłby być lepszy chociaż to 8 i z jakaś optyką bo z tym jest średnio. co do gier no to niestety w bardziej wymagajace nie pogramy np gta sie cieło można było grać ale mnie osobiscie wkurzalo to. internet szybko płynnie chodzi teraz pisze właśnie z telefonu. system dobrze sie spisuje nieraz coś sie przytnie ale to po wylaczeniu np gry. wygląd ładny wydaje sie masywny ale po tygodniu noszenia w spodniach zaczyna lekko trzeszczeć obudowa. ekran działa bardzo intuicyjnie nie to co w sony xperia j. jak telefon za taka cenę to brać i nie zastanawiać sie. polecam.

  • 0

    90. ~lupiq  2013-01-18 19:10:43  host: cyg42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić telefon średniej klasy. Z tego co czytam posiada bardzo dobre opinie w porównaniu do LG Swift L5 (problemy z rozdzielczością). Z tego co się naczytałem jest duży co będzię leżał b.dobrze w moich rękach a mam duże. Mam nadzieję że resztę odkryję po zakupie :). 700 zł to bajeczna cena za taki telefon. Brzuch mnie boli jak pomyślę o ludziach którzy kupują telefony za 1300-1500 zł.

  • 0

    91. ~Alfi  2013-01-29 15:24:13  host: 103-101.cpe.smnt.pl

    Mam pytanko do użytkowników tego fona :-) czy można go podłączyć za pomoca jakiegoś usb lub bezprzewodowo (przez wi-fi) do laptopa lub tableta, żebym mógł korzystać z neta w laptopie? Tak żeby to telefon był modemem? Prosze o odp bo jestem zielony w tych sprawach i nie wiem czy wgl tak można. Pozdrawiam

  • 0

    92. ~Piotrrrrr  2013-02-01 11:11:24  host: host44-135.edata.net.pl

    Witam, mam ten telefon od niecałego tygodnia. Po pierwszym włączeniu bateria miała 37 % naładowania. Dużo się bawiłem, personalizowałem i po kilku godz bateria padła. Ale już po naładowaniu bateria dobrze trzyma. W normalnym użytkowaniu bateria już trzeci dzień mi trzyma i mam jeszcze 42 % baterii. Normalne użytkowanie to mam na myśli smsy - ok 15 dziennie + ok 1 godz rozmów na dzień. Nie używam aparatu - od tego mam cyfrówkę. Muzyki nie słucham - od tego jest iPod. Z internetu jeszcze nie korzystałem. Do normalnego użytkowania, tj. dzwonienie i smsy polecam jak najbardziej.

  • 0

    93. ~.pl  2013-02-02 13:34:34  host: elo174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuję smartphona 4,3 cala do internetu poradzcie co kupić z góry dzięki

  • 0

    94. ~Maniek  2013-02-02 14:41:26  host: abhb105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @93. SGSII lub Lumia 820 jeśli nie przeszkadzają Ci pewne ograniczenia

  • 0

    95. ~.pl  2013-02-03 16:02:49  host: elm204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o więcej szczegółów i propozycji telefonów do przeglądania neta z ek.4,3 cala

  • 0

    96. ~karolajna_1984  2013-02-04 00:06:25  host: host142.176-107-168.citysat.com.pl

    Witam, od 4 miesięcy jestem dumną posiadaczką LG Swift L7. Telefon jak dla mnie ma praktycznie same pozytywy. Po pierwsze ekran - duży i 16 mln kolorów mówi wszystko. Kolory są żywe, obraz idealny. Bardzo ładny i zgrabny - z początku wydawał mi się duży, ale to trwało dosłownie chwilę. Bateria 1700mAh jak dla mnie całkiem długo trzyma (poprzedni mój tel to Sony Ericsson Xperia X8 bodajże 1200mAh - różnica diametralna). Muszę powiedzieć, że dość dużo gram (gry chodzą bardzo fajnie, ładne kolory, grafika), siedzę w necie (dość fajnie chodzi), mniej piszę esów i dzwonię. Wtedy trzyma jakieś 1,5 dnia może dwa. Ogólnie dużo czasu przy nim spędzam - często zastępuje mi laptopa, którego najczęściej mam pod ręką. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia - w świetle dziennym, troszkę gorzej radzi sobie wieczorem, bądź przy sztucznym świetle, ale od czego jest lampa... no i jest stabilizacja obrazu. Oglądanie zdjęć na takim dużym wyświetlaczu to sama przyjemność, a jaki efekt... :) Znajomi często zaglądają z zazdrością ;) Kamera też spoko, oczywiście znowu najlepiej wypada w dzień przy naturalnym świetle. Dźwięk całkiem głośny - zarówno przy odtwarzaniu muzyki jak i wtedy gdy ktoś dzwoni. Wi- fi zwykle działa nieźle, czasem gorzej, ale to niestety wina miejsca w którym akurat się znajduję - nie telefonu. Zasięg się nie traci (telefon w Plusie) - przynajmniej nie zauważyłam jakoś specjalnie. Telefon sprawdza mi się idealnie - i wygląd i funkcje...i wcale mi się nie nudzi...nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniać...zresztą wystarczy przeczytać komentarze - zdecydowana większość bardzo sobie chwali ten tel. Szczerze polecam!

  • 0

    97. ~Michał  2013-02-05 18:27:06  host: host-91-222-118-23.myslenice.net.pl

    Witam zastanawiam się nad wyborem L7 z pośród Sony Xperia J, Nokia Lumnia 610/710, a Samsung Ace 2, który waszym zdaniem będzie najlepszy ?

  • 0

    98. ~adi  2013-02-05 21:14:33  host: public4213.cdma.centertel.pl

    Czy wybierzesz L7 czy Sony Xperia J to będziesz zadowolony, Nokii to nie bierz-nie warto.

  • 0

    99. ~Michał  2013-02-06 00:07:52  host: host-91-222-118-23.myslenice.net.pl

    A jeżeli chodzi o płynność systemu , oraz wydajność ekranu to który telefon bardziej ?

  • 0

    100. ~karolajna_1984  2013-02-06 13:01:52  host: host142.176-107-168.citysat.com.pl

    Ja mam LG L7 i nie narzekam na płynność systemu oraz wydajność ekranu - wszystko śmiga całkiem nieźle. :)

  • 0

    101. ~asia1718  2013-02-10 15:19:23  host: h-87-199-23-44.dolsat.pl

    mam pytanie jak ustawić zdjecie na tapecie zeby bylo cale a nie kawałek ktory rozciaga ?

  • 0

    102. ~Ziom41  2013-02-10 15:21:07  host: 178-37-58-71.adsl.inetia.pl

    Czy to jakiś żart? Andreo 200?

  • 0

    103. ~maciek  2013-02-10 19:01:35  host: host-n1-108-204.telpol.net.pl

    Do 300zł polecam

  • 0

    104. ~Golden  2013-02-16 21:11:38  host: host-89-231-189-250.dynamic.mm.pl

    Ludzie! Co wy macie z tymi porównaniami do iPhone'a?! Bo jest prostokątny to od razu iPhone? hahahaha.. Nie mogeee... A poza tym ta nazwa.. iPhone.. Coś w stylu SciPhone, MPhone.. chińskie ***

  • 0

    105. ~Golden  2013-02-16 21:12:39  host: host-89-231-189-250.dynamic.mm.pl

    Koles, nie ma układu graficznego ANDREO! Jest ADRENO!

  • 0

    106. ~  2013-02-16 22:35:50  host: aafx220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak się sprawuje Navigacja ? ile wytrzymuje ? ktoś wie :P

  • 0

    107.  2013-02-17 12:33:26

    Ziom41 masz nie tak pod sufitem, Andreo?? lol to jest ADRENO .....

  • 0

    108.  2013-02-17 12:35:08

    Golden: tak, jest taka firma MyPhone....ciekaw jestem który był pierwszy ipohone czy myphone.....

  • 0

    109. ~macio  2013-02-18 17:35:33  host: 093105160164.elblag.vectranet.pl

    Adreno 200 to w xperii x10i ^^ idioci tu jest dual core

  • 0

    110. ~gelu o  2013-02-19 22:07:28  host: 213-195-179-241.ip.netia.com.pl

    "BigDill 2012-05-30 09:57:29 sciągany z s II widać odrazu.. samsung powinien wziąć i zgłosić to;/ " k...wa jak telefon z androidem może byc sciagany z innego telefonu z androidem!? Wszystkie telefony z tym systemem to w kółko to samo! za co ma ich SAMSUNG podac? pogieło?

  • 0

    111.  2013-02-21 23:03:38

    macio : tu jest one core jak w starym HTC Desire....stare bebechy sprzed 3-4 lat 512mb RAM , co tu mówić, ja chciałem L9 ale rożnica w cenie między L9 a 4X HD jest 200-250zł więc dołożę i tyle.... telefon ścina ale nie tak bardzo jak animacje w Sony Xperia J (choć inni mówią że na odwrót) ....

  • 0

    112. ~mattayach  2013-02-27 14:39:28  host: 159-205-110-113.adsl.inetia.pl

    Mógłby ktoś napisać choć trochę więcej na temat tego telefonu i tego jak sie sprawuje po jakims czasie? Zastanawiam się nad tym lub Xperia J ( LG ma minimalnie lepsze parametry - ekran, wielkość pamięci flash) Przeanalizowałem je wiele razy pod każdym kątem i jestem już prawie zdecydowany na LG, ale troche zniechęca mnie jego wygląd. Interesuje mnie sprawowanie telefonu w użytkowaniu normalnym ( dzwonienie i pisanie sms ) oraz przegladanie internetu/fb czasem jakis filmik/yt itp. Bez giercowania nie wiadomo jakiego. Telefony u kazdego operatora kosztują niemal tyle samo... No i obiawiam się Xperii bo słyszałem o wadliwych modelach w sieci Plus... ponoć jak się trafi taki i od początku bedzie coś nie tak to już bedzie tragedia. A jak nie bedzie na poczatku problemów to tel. będzie jak igła ...

  • 0

    113.  2013-03-03 21:47:52

    Co to znaczy, że telefon ma wyjęcie TV?

  • 0

    114.  2013-03-05 10:10:03

    ....oczywiście chodziło mi o WYJŚCIE TV

  • 0

    115. ~LG FAN  2013-03-06 10:22:29  host: host-208-114-125-130.mtnsat.com

    Witam moja znajoma kupiła tego fona parę dni temu i ma problemy z kopiowaniem kontaktów z sima na fona,fon nie czyta muzy z karty SD,nie widzi zdjęć.czy ktoś miał podobne problemy,czy to kwestia ustawień fona. dzięki za odpowiedź

  • 0

    116.  2013-03-06 10:42:50

    @114 : że można do telewizora podłączyć....niezbyt potrzebny bajer na codzień

  • 0

    117.  2013-03-07 11:48:06

    @112 witam, ja również przed zakupem porównywałem te dwa telefony. Na początku byłem przekonany w 80% do Xperi J natomiast gdy zobaczyłem oba telefony na żywo odrazu zmieniłem zdanie i wziąłem L7. LG ma większy wyświetlacz (jakość wyświetlanych elementów jest na prawde na baaaardzo wysokim poziomie. widać dosłownie wszystko.) i chodzi szybciej niż Xperia ( porównując poruszanie sie po menu i po ustawieniach w obu telefonach można zauważyć lekkie opóźnienie w Xperii). Na codzień Lg sprawuje się bardzo dobrze, w rozmowie dobrze słyszymy naszego rozmówce (nie ma żadnych trzasków), klawiatura podczas pisania sms również jest przyjemna, a po odwróceniu telefonu na bok przyciski są na tyle duże że każdy z łatwością poradzi sobie w pisaniu. Filmy ogląda sie bardzo dobrze z uwagi na wyświetlacz który jest duży i widać na nim wszystko wyraźnie. FB też działa super, zdjęcia pokazuje w bardzo dobrej jakości (FB trzeba ściągnąć z marketu bo domyslnie nie zainstalowanej tej aplikacji). A co do Xperii to moich trzech znajomych wzieło ją w plusie i jednemu po tygodniu padł głośnik i mikrofon. teraz ma ją jakieś dwa tygodnie po serwisie i narazie działa wszystko bez zarzutu. pozdro

  • 0

    119. ~bartosz  2013-03-13 11:54:44  host: bwf199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ani jeden, ani drugi, polecam Swift L9

  • 0

    120. ~Piotr  2013-03-24 21:48:53  host: 195-238-167-246.luksus.net.pl

    Kiedy będzie aktualizacja do Jelly bean do L7

  • 0

    121. ~  2013-04-02 20:03:51  host: apn-5-60-148-90.dynamic.gprs.plus.pl

    Internet:szybko laduje film a bardzo wolno buforuje internet nakarte

  • 0

    122.  2013-04-03 21:55:36

    @119 : tak mam takie samo zdanie, ale ja jednak tacie kupię L7, bo L9 mu nie potrzebny, miał Nokię 6700 classic, więc nie ma wielu zapotrzebowań, bardzo ceni sobie szybkie wysyłanie emaili, czasem sobie zobaczy neta.... no i wielozadaniowość....ale on nie oczekuje cudów , widział L7 i mówi że mu starczy...ale nie brendowany ani na umowę...

  • 0

    123. ~lizergin  2013-04-06 02:49:21  host: 89-70-33-24.dynamic.chello.pl

    witajcie, posiadam ten telefon i bardzo mi się podoba ale ma on jeden irytujący problem: czy u was też podczas zablokowanego ekranu można zsunąć tą belkę (pasek powiadomień? od góry ekranu rozwija się), strasznie irytujące bo gdy przychodzi sms-połączenie to belka może podczas zablokowanego ekranu obniżyć i już po blokadzie... zauważyłem to gdy niekontrolowanie telefon sam odblokowywał mi się w kieszeni. w każdym LG tak jest czy tylko w aparatach od PLUSa? Problem znika jeśli na blokadę ekranu ustawi się wzór. Czy u was też tak jest ?

  • 0

    124. ~Piotrek  2013-04-14 22:16:34  host: 195-238-167-246.luksus.net.pl

    Witam wie ktoś kiedy będzie aktualizacja na brand z T-mobile do jelly bean ?

  • 0

    125. ~twix  2013-04-25 22:13:53  host: gw.adnex.pl

    Android to shit. mam ten tel. Przesiadłem sie ze symbiana na andka bo wszyscy wokoło mowili jaki jest cudowny. ja w nim zalet nie widze poza tym ze jest bardziej konfigurowalny niz inne systemy. do tego trzeba non stop przy telefonie grzebac zeby system chodził jak należy. teraz tylko należy zapłakać ze umarł system NA PRAWDE przyjazny użytkownikowi.

  • 0

    126. ~gurkowie  2013-05-03 14:31:41  host: host-79.173.39.204.tesatnet.pl

    do twix 2013-04-25 22:13:53 host: gw.adnex.pl. chyba Ci sie cos pomieszało. symbian był dobrym systemem ale żeby wszystko łądnie w nim chulalo trzeba bylo poswiecic sporo czasu juz nie wspominajac ze jak chciales zainstalowac oprogramowanie nie z marketu noki to trzeba bylo zlamac zabezpieczenia symbiana lub je podpisac co wcale nie bylo latwe i przyjemne

  • 0

    127. ~robert047  2013-05-05 00:05:40  host: user-31-175-44-150.play-internet.pl

    Witam! Telefonik naprawde super! Zainstalowałem NFS MOST WANTEED i śmiga bez jakichkolwiek zacięć,klatkowania itp. Naprawdę jestem w szoku że procek 1Ghz znakomicie daje sobie rade z taką grą! Posiadałem galaxy s2 plus i niestety gra się zacinała i klatkowała! Może trafiłem na wadliwy egzemplarz? A tu na L7 śmiga aż miło!!! Poza tym fajny telefonik i niedrogi! POLECAM !!!

  • 0

    129. ~axiar12  2013-05-05 22:20:40  host: apn-46-76-61-170.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie moge w LG L7 ustawic WI-FI

  • 0

    130. ~sniper  2013-05-06 18:34:41  host: bzj131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest aktualizacja do Jelly Bean. Duzo szybciej, stabilniej chodzi. Pozdrawiam.

  • 0

    131. ~twix  2013-05-08 09:18:51  host: gw.adnex.pl

    do gurkowie, chodziło mi o symbian belle. w l7 mialem jelly beana fakt lepiej było ale nadal to system specjalnej troski. na szczęście już go sprzedałem za niezłe pieniądze.

  • 0

    133. ~elo elo  2013-05-18 12:19:32  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    mam od paru dni wszystko jest ok ... jedyne ale to bateria ...czy ktoś wie jak zrobić żeby wydłużyć czas baterii ?? i nie chodzi mi o ,,szczędzanie energi '' ? :D

  • 0

    134.  2013-05-23 15:49:23

    Witam Wie ktoś może jak dodawać słowa do słownika T9 w sensie jak go wzbogacać bo jest dosyć ubogi. Zapewne Większość nie używa już ale może znajdzie się ktoś kto to rozkminił?

  • 0

    136. ~elo elo  2013-05-28 10:18:49  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    please help odnośnie baterii , tzn jak wydłużyć czas pracy baterii ? z góry thx za pomoc :D

  • 0

    137. ~user  2013-05-31 12:19:37  host: dqp148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie stare info, własnie weszla aktualizacja do Jelly Bean - 4.1.2 Telefon smiga az miło, szybciej sie wlacza i jest stabilniejszy. Polecam

  • 0

    138. ~syla  2013-06-01 00:25:06  host: 217.153.131.6

    ja posiadam tel od miesiaca, i jestem mega zadowlona poza jednym ... telefon podczas ladowania strasznie sie grzeje... co mnie zadziwia i jednoczesnie martiw... nie wiem czy Wy tak tez macie...;/

  • 0

    139. ~elo elo  2013-06-04 12:32:50  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    tak syla ja tez tak mam ..to norma mój aż czasem parzy w ręce przy ładowaniu haha :D ps. PONAWIAM MOJE PYTANIE ODNOŚNIE WYDŁUŻENIA CZASU PRACY BATERII !!!!! wie ktoś ?

  • 0

    141. ~Igorx98  2013-06-08 15:51:22  host: host-89-230-50-204.konin.mm.pl

    Witam czy wie ktoś jak zrobić nowy folder w menu głownym ?

  • 0

    142. ~mama  2013-06-11 16:41:21  host: 212.160.172.70

    łączysz dwie ikony i powstaje

  • 0

    143. ~HOPcola  2013-06-14 22:01:55  host: host-195-88-115-36.hypernet.biz.pl

    hej mam pytanie, l7 jest duzo wiekszy od l5? L5 widzialam na oczy jak wygla a l7 nie. Pytam bo wygladowo podoba mi sie l5 ale z tego co czytam to l7 lepszy. Prosze o odpowiedz i porade bo nie wiem ktory telefon kupic,l5 czy l7????

  • 0

    144. ~HOPcola  2013-06-15 12:43:56  host: host-195-88-115-36.hypernet.biz.pl

    hej mam pytanie, l7 jest duzo wiekszy od l5? L5 widzialam na oczy jak wygla a l7 nie. Pytam bo wygladowo podoba mi sie l5 ale z tego co czytam to l7 lepszy. Prosze o odpowiedz i porade bo nie wiem ktory telefon kupic,l5 czy l7????

  • 0

    145. ~  2013-06-19 08:27:44  host: ikj146.internetdsl.tpnet.pl

    144, jest troszkę większy i lepiej dołożyć trochę i kupić lepsze L7. Tak właśnie ja zrobiłem :)

  • 0

    146. ~Lena  2013-06-20 10:08:06  host: 83.142.121.126

    do "lizergin" - też mam L7 z Plusa i nie mam takiego problemu. Na ekranie blokady nie da się ściągnąć górnej belki, na szczęście

  • 0

    147. ~hbhbjbj  2013-06-20 17:12:45  host: 082139048036.radom.vectranet.pl

    jest o wiele lepszy od l5 . l7 ma większy wyświetlacz polecam

  • 0

    148. ~nie gadajcie glupot  2013-06-21 10:53:38  host: 77-254-251-249.adsl.inetia.pl

    wygląd ściągnięty jest ze straej prady LG a nie z żadnego samsunga... to raczej LG powinno podać samsunga anieżeli odwrotnie. szkoda czytać te wasze komentarze dotyczące wyglądu

  • 0

    149. ~madzik  2013-06-27 19:39:28  host: 89.174.36.146

    jak dodac nowy wyraz w lg l7

  • 0

    150. ~Irwin  2013-06-28 21:54:33  host: ns2296704.ovh.net

    Wygodny i niedrogi smartphone- ma wbudowany moduł NFC dzięki któremu możemy korzystać z płatności bezstykowych. Ekran IPS zapewnia dobrą czytelność nawet w pełnym słońcu. Warto też zwrócić na jego odświeżonego bliźniaka L7 II

  • 0

    151. ~KluzoL  2013-07-06 22:50:18  host: 195.116.46.47.ww-net.pl

    WItam, będzie L7 czytać karty microSDHC 16gb?

  • 0

    152. ~Radnaj  2013-07-07 13:42:09  host: cdy207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakiś czas temu nabyłem ten telefon. Po przeczytaniu Waszych komentarzy wcześniej miałem obawy co do jego funkcjonalności, szybkości itd. Jednak się zdecydowałem na niego bo bardzo podoba mi się jego design oraz ogromy wyświetlacz co pomaga mi w pracy. Za taką cenę myśle że warto go nabyć. Wcale nie jest taki wolny. Ładnie porusza się po internecie. Z wifi pracuje elegancko i łapie mi lepiej zasięg niż ten tel co miałem poprzednio. Do tego jeszcze ani razu mi się nie zawiesił. Rozmowy słychać bardzo dobrze przede wszystkim czysto i bez przerywania. Ogólnie jak dla mnie telefon się spisuje i jestem z niego bardzo zadowolony. Bateria może mogła by być troszkę lepsza bo trzyma dwa dni ale i tak nie oczekiwałem szału bo przecież telefon zawsze można podładować w pracy bądź samochodzie. Pozdrawiam

  • 0

    153. ~jula  2013-07-13 00:55:47  host: 178.182.152.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon idealny jak dla mnie.Mam go już z cztery dni i jest super.Duzy wyswietlacz,ladny glos a raczej czysty,bateria dluugo trzyma,bardzo ladna grafika.sliczna.A pisze mi sie na tym telefonie najlepiej od wszystkich

  • 0

    154. ~ja  2013-07-14 08:38:21  host: Netcom-176-101-133-28.Netcominternet.pl

    ogólnie świetny ale mój ma jedną wadę - czasem nie mogą wyjść z niego rozmowy wychodzące, oddałem do naprawy, wgrali nowszego andka ale problem nie zniknął. Może ktoś mi podpowie co zrobić?

  • 0

    155.  2013-07-14 20:09:24

    @151 : nawet 32GB karty odczyta! oczywiście bez problemu

  • 0

    156.  2013-07-24 13:43:41

    Plastikowe gówienko tragedia z resztą Lg to mówi samo za siebie

  • 0

    157. ~RichieRich  2013-08-03 18:04:30  host: user-31-175-235-40.play-internet.pl

    Mam te zabaweczke ponad pół roku iiii...i jestem zadowolony. po aktualizacjii andka nie ma opcjii zeby sie zawiesił. Szkoda tylko ze nie da przenosic poszczególnych appek na karte jak mozna robic w samsungach. widze, o tym nikt nie wspomniał;D

  • 0

    158. ~kasia  2013-08-15 21:58:01  host: user-109-243-164-159.play-internet.pl

    a czy ktoś wie jak przez usb podłączyć go do telewizora ( samsung). W instrukcji jest opisane tylko łączenie z ps.

  • 0

    159. ~Daniel  2013-08-19 12:51:48  host: 178-36-222-68.adsl.inetia.pl

    Witam.Mam LG P700 od pół roku, niedawno byłem w Anglii i tam z niewiadomych przyczyn zniknęła mi nawigacja co śmieszniejsze na drugi dzień córce w telefonie LG5 również sie to przydarzyło. Może komuś przydarzyła się podobna sytuacja i ktoś moze wie jak to przywrócić bez przywracania ustawień fabrycznych. Pozdrawiam

  • 0

    160. ~jr  2013-08-25 20:52:00  host: 178235094231.cieszyn.vectranet.pl

    telefon fajny ale dziala zaje.... dopiero na nie orgyginalnym sofcie . Na oryginalnym bateria trzymala mi 2 dni max a na avatarze juz 4 dzien leci i jeszcze ze 2 da rade.

  • 0

    161. ~ziomalo  2013-08-27 11:26:57  host: 80.54.78.177

    jak zaktualizować go legalnie do androida 4.1 ?

  • 0

    162. ~icitriss  2013-09-12 21:49:53  host: host-212-108.wad.pl

    zastanawiam się nad kupnem, czy naprawdę jest taki dobry jak na swoją cenę?

  • 0

    163. ~Patyk  2013-09-15 20:49:16  host: apn-77-114-20-61.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon ma jedną sporą wadę Brak zasięgu podczas ładowania tam gdzie jest zasięg 2G, w miastach gdzie jest zasięg 3G takich problemów nie ma. To bardzo denerwujące, LG pracuje nad tym problemem ale kiedy wypuści jakieś aktualizacje aby to rozwiązać ciężko powiedzieć

  • 0

    164. ~Nauś  2013-09-25 13:31:50  host: apn-95-41-160-17.dynamic.gprs.plus.pl

    mam problem kupiłam ten telefon dzisiaj,bateria mi padła podłączyłam pod ładowarke i nie mam zasięgu..też tak mieliście?? pomocy!!!

  • 0

    165. ~Patrycja  2013-09-26 11:56:13  host: z-outsourcing-ad-r.static.3s.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i muszę przyznac, że jest świetny! Wahałam się między L9, ale jak na kobietę, taka wielkosc telefonu jest wystarczająca, żeby fajnie zmieścił się w łapce :) Testuję wszystko, co tylko mogę i myślę, że bateria i tak długo wytrzymuje, jak na moje pisanie smsów i dzwonienie. Cena, jak za ten telefon jest stanowczo niska, więc opłaca się go kupic. Uważam, że marka LG jest naprawdę dobra, bo to już drugi dotykowy tel, jaki od nich mam. SERDECZNIE POLECAM!!!

  • 0

    166. ~Lechu  2013-09-28 18:42:49  host: public-gprs420716.centertel.pl

    W moim nie ma problemu z zasięgiem podczas ładowania, z telefonu jestem bardzo zadowolony, wyświetlacz znakomity, szybkość działania także bardzo dobra. Długo się zastanawiałem nad zakupem L7 II, ale dziś tego nie żałuję. Telefon kosztował mnie 699 zł, za takie pieniądze nie kupicie lepszego. W moim modelu jest jednak mała wada, przy aktualizacji poczty w skonfigurowanym poprawnie programie pocztowym, nie zawsze pobiera mi pełną listę e-maili, czasem muszę kilka razy aktualizować, żeby pobrać wszystkie. Chyba będę musiał korzystać z innego programu pocztowego z Google Play. Ogólnie telefon godny polecenia i nie żałuję zakupu.

  • 0

    167. ~KRIS  2013-10-10 00:48:30  host: ip-94-42-27-49.multimo.pl

    Szkoda słów. Co kilka godzin potrzebny restart. W sieci PLAY aplikacja "TELEFON' głupieje i wykonanie rozmowy staje się co jakiś czas niemożliwe. Restart przywołuje sprawność ale na krótko, najwyżej kilka godzin. i znów restart, i tak bez końca. Wrócił z serwisu i to samo. Ręce opadają...Jutro jedzie do Mławy ponownie, ale prawdę mówiąc, nie bardzo wierzę, że problem usuną. Ten typ tak ma i tylko porządny rzut o ścianę lub ciężki młotek może uwolnić od stresu oraz udręki korzystania z tego wynalazku.

  • 1

    168. ~piter  2013-10-11 08:21:19  host: 87-206-213-107.dynamic.chello.pl

    Kupiłem ten telefon miesiąc temu za 650 PLN w sklepie (nowy) i uważam, że za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie. Mam porównanie do Xperii J i bije ją na głowę. + duży jasny czytelny wyświetlacz + radio FM (w xperii gra jak by nie mogło i gubi zasięg) + Odtwarzacz mp3 (w xperii j pomimo walkaman gra o połowę ciszej) + prawie czysty system android 4.1.2 bez FB, a aplikacje Google można wyłączyć + można zrootować aplikacją z poziomu telefonu + górna rozsuwana belka gdzie można dowolnie ustawić skróty do włączników różnych funkcji (w xperii J są na stałe) + odwarza divix 640x480 + posiada wyjście do telewizora przez mini usb-hdmi. Nie testowałem ale ma +- bateria trzyma tak samo jak w xperii j, po intensywnej eksploatacji, po ok. 4,5 godziny oglądania filmów lub non stop surfowania bateria jest wyraźnie głodna :) Przy normalnym użytkowaniu na 14 godzin starczy +- aparat i kamera video takiej samej jakości jak w xperii J, tylko lepsze funkcje z głosowym wyzwalaczem - fajna sprawa, mówię do aparatu a on robi zdjęcie. - minus jak na razie jeden: po miesiącu lekko skrzypi tylna klapka Dla osób o mniejszych dłoniach obsługa jedną ręką może być utrudniona, bo kciukiem nie dostaniemy do klawisza wstecz lub menu - zależy w której ręce trzymamy. Długo używałem wyrobów Sony/Ericssona/ i jestem mile zaskoczony tym telefonem

  • 0

    169. ~FAjny  2013-10-14 18:14:16  host: dyj201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już dość długo , bardzo poolecam. Aparat robi zdj. bardzo dobre,a telefon. Nie ścina się i dobrze reaguje na dotyk .NAPRAWDĘ POLECAM :D

  • 0

    170. ~Karolcia  2013-10-16 11:55:51  host: 90-156-77-21.internetia.net.pl

    Moge nabyc ten telefon za 500 zl nowy, warto dolozyc 150 i kupic l7 ii ? Czy moze nie bedzie zbyt wielkiej roznicy? prosze o porady

  • 0

    171. ~Andrzej80  2013-10-23 19:33:34  host: 89-66-160-188.dynamic.chello.pl

    Mam L7 dokładnie 9 miesięcy. Jestem zadowolony z zakupu. Niestety 1Ghz i 512 MB RAM to za mało żeby płynnie działał system ICS. Po aktualizacji do JB 4.1.2 jest lekka poprawa. Kupiłem go za 649zł i nie żałuję.

  • 0

    172. ~LUkasz84  2013-11-11 19:24:59  host: arx12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napisze krótko, jest to moj pierwszy i ostatni LG. Ten telefon wogóle nie nadaje sie do uzytku wiesza sie na każdym kroku pomimo ze system jest praktycznie czysty budzik raz dzwoni raz nie zalezy chyba od jego nastroju, po dluższym nie uzywaniu telefonu trudno jest wogole go rozruszac po odblokowaniu totalny zawias. Nie polecam nikomu tego telefonu

  • 0

    173. ~Janek  2013-12-23 15:54:08  host: aox238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mój L7 nie ładuje baterii w ogóle. Czy ktoś miał taki problem?

  • 0

    174. ~jarek  2014-01-12 14:41:32  host: 46.77.124.246

    Mam.go.od.piatku.jak.zamknac.strone.w.internecie.prosi.o.zamknie cie.aby.otworzyc.druga

  • 0

    175. ~kaska  2014-01-14 09:38:23  host: host-37-190-198-241.dynamic.mm.pl

    hej dzis czekam na dostawe lg l7 mam nadzieje ze bede zadowolona :)

  • 0

    176. ~Dar  2014-02-06 22:23:26  host: 113-163.komputersat.pl

    Telefon w początkowym okresie użytkowania działał świetnie. Byłam bardzo zadowolona. Teraz kiedy mam już go rok z groszem, zacina się, głosnik siadł, nie mogę normalnie korzystać z internetu gdyż po kilku chwilach zacina się lub wraca do ekranu początkowego. Bateria nie trzyma w ogóle. Ładuję ja rano i wieczorem.

  • 0

    177. ~LgL7  2014-02-10 15:19:37  host: ihh242.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon od ponad roku telefon jest super wytrzymały , no fakt faktem obudowa lekko trzeszczy co nie zmienia foktu ze wielokrotnie mi upadł na ziemię , asfalt również z motocyklu jadąc .. ( musiałem go długo szukać ) rozmowy na tel są idealne aparat w mierę okej 7/10 czasami sie przycina przy bardziej wymagających grach ale to rzadko ogółem telefon okej . Ani razu nie miałem go u naprawy a dużo ze mną przeszedł

  • 0

    178.  2014-02-11 13:30:04

    Telefon jest po prostu żałosny...zacinało mi się nawet pisanie SMS co jest karygodne. Zmieniłem L7 na iPhone 3gs i jestem rozbawiony, że telefon z 2009 roku radzi sobie lepiej niż z 2012 xD

  • 0

    179. ~rach  2014-02-19 17:23:23  host: nat103.instalnet.com.pl

    Posiadam telefon juz od ponad roku dziala w sieci play i coz moge powiedziec o tym telefonie TOTALNE DNO telefon ma ten rowniez moja zona bo bralismy je razem i na temat jej telefonu moge powiedziec rowniez ze TOTALNE DNO. Telefony stale traca zasieg sa wolne zacinaja sie aparat słaby nawet jak za te pieniadze telefonu nie polecam lepiej dolozyc i kupic cos lepszego.

  • 0

    180. ~are  2014-03-17 19:34:42  host: host-5db0db25.sileman.net.pl

    mam ten telefon od roku, wyświetlacz -ok, bateria- ok (około 3 dni), itd. jednak braki w pamięci systemowej powodują że korzystanie z telefonu jest bardzo trudne wręcz irytujące !! moja zona posiada samsunga s3mini i jest o niebo lepszy, nawet nie ma ich co porównywać no może poza aparatami oba kiepskie.

  • 0

    181. ~amber400  2014-04-21 19:56:51  host: bfg94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dla ludzi o mocnych nerwach. wybieranie numeru telefonu totalna porażka , mam go od 8 miesięcy i żałuję zakupu .

  • 0

    182. ~mala~  2014-05-03 09:18:31  host: 213.158.216.148.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam pytanie czy w tym tel mozna ustawic na blokade telefonu wzor jakis normalny a nie taki dziewiecio punktowy? Z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    183. ~lgp700  2014-05-12 15:15:07  host: aafo249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie dajcie się nabrać! Telefon fajny przez pierwsze miesiące, potem- tragedia. Zawiesza się, wyłącza, odłącza się karta SD (bez ingerencji użytkownika), aplikacje się zawieszają, bateria szybko pada jeśli mamy załączony internet. Nie polecam, mam go półtora roku.

  • 1

    184. ~bielak51  2014-05-14 23:31:29  host: 5.172.252.121

    Posiadam telefon 6 miesięcy i jak szybko sie nim podjarałem tak szybko zawiodłem. Zacina się bez końca. Pobierałem wiele programow aby zwiekszyc jakos ten ram aby chociaz troszke przestal lagowac ale nic nie pomoglo. Są momenty gdy nie chce robic zdjec, podczas
    uzywania aplikacji i ni z tąd ni z owąt wraca do ekranu glownego, zacina sie przy pisaniu sms'a i dzwonieniu no po prostu wielkie DNO. Żałuje, ze go wybralem bo moglem wziasc Samsunga Note 2 albo 3 nijezeli to cos... I pomyslec, ze musze sie meczyc jeszcze z nim 19 miesięcy.. najdłuższy okres czasu ;/

  • 0

    185. ~...  2014-05-30 20:34:41  host: ass41.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już pół roku i jestem bardzo zadowolona z efektu.Przyznam czasem się zatnie ale tak już mają wszystkie telefony bez wyjątku ( nie wmówicie mi, że tak nie jest). Telefon polecam jest bardzo fajny jak za taką cene.Mam nadzieję, że dalej będzie działał jak teraz.Jedyna jego wada to jego bateria.

  • 0

    186. ~manka14  2014-06-21 23:15:48  host: n13-06-02.opera-mini.net

    hej. mam pytanie. mam ten tel od 6 m-c i wykupilam sb internet ale nie chce mi dzialac. moze wiece co moge zrobic zeby dzialal?

  • 0

    187. ~alek  2014-09-20 13:17:08  host: apn-95-40-159-91.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon beznadziejny najgorszy jaki miałam 2 do 3razy

    dziennie słabo działa na dotyk ,oddałam go do serwisu wyłancz sie i włancza sam nie polecam .

    włancz sie i wyłancz sam

  • 0

    188. ~Maryla  2014-09-28 17:51:29  host: 193-239-37-148.ksi-system.net

    Niech go nagła troista krew zaleje i cały serwis LG też. Oszuści jakich mało.... telefon trzy razy serwisowany, dwa razy odsyłany bez wgranej nakładki operatora i 2 razy wymieniana płyta główna. Telefon dalej tępy, chodzi jak jakaś chińska podróba. Masakra, moje ostatnie LG !! Wypiepsza z aplikacji, ładuje fotke z galerii ok 60 sek. Jak straci zasięg internetu np w tunelu już sam nie znajdzie tylko trzeba go zrestartować. PORAŻKA !!! :/

  • 0

    189. ~Maffcin  2014-10-30 15:46:05  host: 46.228.230.220

    Mam ten telefon ponad dwa miesiące i jestem dość zawiedzony. Telefon jest na prawde bardzo dobry, ale... Ma jeden bardzo ważny problem. Pamięć RAM I PROCESOR. Tnie się niesamowicie.

  • 0

    190. ~zniesmaczony  2014-11-22 18:17:46  host: ip-46-45-78-130.ksiezyc.pl

    co tu dużo pisać marka LG niby mówi za siebie wydawał sie fajny telefon ekran wymiary ma idealne po zakupie zniecheciłem się do tej firmy i nie polecam ..... zacina masakrycznie pisanie smsów to jest mordęga nie wspomne nawet jak coś na szybko chce się znaleźćw internecie zanim sie klawiatura pojawi na ekranie to zdążył bym sobie zapażyć melisy i wypićna uspokojenie wyżucanie kasy w błoto dotego dodam ze telefon ten nie pozwala na instalowanie ani na przenoszenie aplikacji na karte sd jak na małą pojemność pamięci wewnętrznej bo tylko 4GB to jest tragedia ba tragedia to mało powiedziane teraz nie chciał bym żadnego produktu LG nawet za free szkoda moich nerwów

  • 0

    191. ~delfineczka  2014-12-07 12:08:02  host: 178-36-224-17.adsl.inetia.pl

    MAM LG SWIFT L7 JUZ OKOLO 2 LAT JESTEM ZADOWOLONA CHOCIAZ JAK MAM DUZO PLIKOW NA TEL SCINA MI SIE I MAM PROBLEM Z GRAMI PONIEWAZ NIE CHHODZĄ TAK JAK POWINNY TELEFON SWIRUJE COS SIE Z NIM DZIEJE JAK JEST W OBUDOWIE BYC MOZE SIE PRZEGRZEWA I MRUGA EKRAN TROCHE PROBLEMY MAM ROWNIEZ Z DOTYKIEM DZWONI KIEDY CHCE A NIE WTEDY KIEDY JA CHCE WIEC NP NACISKAM NA ZIELONĄ SŁUCHAWKE NP DO KOGOS A TU ON NIE WYBIERA WIEC COS ZACZYNA SIE W NIM PSUC .MUZA GŁOSNA PRZEZ GŁOSNIKI FAJNIE ROBI ZDIĘCIA BARDZO CZYSTO .CZYSTO ODTWARZA FILMY .TELEDYSKI CHOC TERAZ SZUKAM WIEKSZEGO WYSWIETLACZA BO TEN MA 4,3 NIE JEST ZŁY ALE WOLE WIEKSZY DLATEGO TEZ SPRZEDAJE LG ALE DŁUGO GO MIAŁAM I Z RACJI TEGO CHCE COS NOWEGO OGOLNIE TELEFON ZAJEFAJNY NIE NARZEKAŁAM DO PUKI NIE MIAŁAM Z NIM PROBLEMU TERAZ TROCHE LIPNIE ALE I TAK J\

  • 0

    192. ~goh  2015-02-03 19:21:37  host: cgl147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie nawidze tego telefonu

  • 0

    193. ~gosc  2015-03-20 22:58:42  host: aepd126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dno. żona go ma. Aż się dziwię jak może z nim wytrzymać.. Cały czas zawiecha. Miałem SG Ace 2 i był o niebo lepszy. Nie polecam nikomu, nawet dla ludzi o mocnych nerwach się nie nadaje.

  • 0

    194. ~oke  2015-07-21 08:23:08  host: crd169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi. Tel dobrze dziala nie zacina sie ani nic poprostu ja jestem zadowolony z niego wszystko zajefajnie jest nawet bateria

  • 0

    195. ~klaudia  2015-08-07 20:22:35  host: PC-77-46-57-5.euro-net.pl

    Jak się przerzuca piosenki na karte SD?

  • 0

    196. ~misiek  2015-09-25 20:31:41  host: 78-21-96-134.access.telenet.be

    Ja tam nie narzekam. Trzy lata juz smiga i dalej mnie zaskakuje, niby nie wodoszczelny a po nocy na deszczu nic mu nie jest. A nawet jakby mu lepiej po kompieli

  • 0

    197. ~werusia  2015-09-30 19:24:33  host: n11-08-01.opera-mini.net

    ja ten tel mam już od 3 lat jak narazie wszystko jest ok mało co się zacina pracuje prawidłowo nawet przy bardzo ciężkim używaniu nie ma co narzekać ;) teraz planuje zakup lg g3s bo jak wiadomo nadszedł już czas na zmianę :) ale też bardzo zasmucilo mnie to że dla lg l7 nie ma nowego androida jak nam obiecywał producent poprostu zapomnieli o nim jeśli chodzi o aktualizacje.

  • 0

    198. ~  2016-05-17 17:47:20  host: 89-72-161-242.dynamic.chello.pl

    Ten telefon jest słaby. Mam go 4 lata i to porostu g▪▪▪▪ ! Nie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet