LG P350 - opinie
Telefony LG LG P350 Opinie o LG P350

LG P350

w sumie: 78
  • 0

    2.  2011-02-12 07:36:02

    Cyferki się przestawiły w rozdzielczości ekranu ;)

  • 0

    3. ~lgrox  2011-02-12 11:37:30  host: dynamic-78-8-22-52.ssp.dialog.net.pl

    a ile cali ekran?

  • 0

    4. ~  2011-02-12 17:16:18  host: host-057.skynet.net.pl

    wygląd troche dziwny specyfikacja niezła tylko cena pewnie dużaaa...

  • 0

    5.  2011-02-12 23:37:08

    A to ma Bluetooth 2.0 czy juz 3.0 ?.

  • 0

    6. ~sprzedawca w Orange  2011-02-16 08:14:23  host: 212.160.172.70

    droższy Swift w innym opakowaniu?

  • 0

    7. ~  2011-03-15 11:43:38  host: xdsl.169.c83.petrotel.pl

    jak sie ustawia skrzynke odbiorczo

  • 0

    8. ~  2011-03-17 11:27:17  host: 87-205-193-99.adsl.inetia.pl

    mam pytanko czy ten tel napewno ma android 2.2 i możliwe jest instalowanie aplikacji na karcie pamieci?? cena jest podobna do zwyklego swifta zastanawiam sie nad kupnem

  • 0

    9. ~Pablo  2011-03-21 05:51:58  host: 83.218.103.180

    Ostatnio szukam jakiegoś taniego telefonu z androidem i powiem sczerze, że ten telefon przynajmniej patrząc na samą specyfikacje by mi odpowiadał. Na allegro można go dostać za około 350 zł, niestety wszystkie z simlockiem orange... Ale myślę, że za miesiąc będzie już sporo filmików, testów, opinii, które dokładniej powiedzą o zaletach i wadach tego telefonu. A i może cena trochę jeszcze spadnie :)

  • 0

    10. ~Pablo  2011-03-22 06:07:14  host: 83.218.103.180

    Rozdzielczość jest jednak niższa, a na filmikach widziałem, że podobnie jak p550 ma probmem z tzw. "touchscreen bugiem", który sprawia, że jeżeli dotkniemy na dłużej ekranu, to procek skacze do 100% wykorzystania i cały telefon staje się jednym wielkim lagiem :) PZDR!

  • 0

    11. ~raiders  2011-04-04 14:33:40  host: sale-db.wsb.gda.pl

    ja biore ten telefon za tydzien heheheh chyba najtanszy jest w mixplusie

  • 0

    12. ~Taurthl  2011-04-04 16:26:53  host: 78.8.35.182

    mam pytanko co do GPS. Ma on GPS z funkcja AGPS czy sam AGPS to dla mnie wazne...

  • 0

    13. ~  2011-04-12 20:18:28  host: 83-238-225-72.adsl.inetia.pl

    mam pytanie, czy ten telefon jest już dostępny w plusie?

  • 0

    14. ~Jola  2011-04-26 10:26:21  host: 188.137.74.99

    tragedia jeśli chodzi o wybieranie nr wewnętrznych, zbyt szybko włącza się blokada klawiatury :-(

  • 0

    15. ~poto  2011-05-05 12:26:51  host: 088156132031.radom.vectranet.pl

    Ten LG jest lepszy od Samsunga S5570, ponieważ ma mniejszy wyświetlacz, przy takiej samej liczbie px, liczbie kolorów, rodzaju wyświetlacza, PDA oraz posiada lepszą rozdzielczość video.

  • 0

    16. ~  2011-05-12 06:55:18  host: user-109-243-214-146.play-internet.pl

    @13 jest dostępny tylko w orange ;)

  • 0

    17. ~jam  2011-05-22 13:00:08  host: user-46-112-253-153.play-internet.pl

    W plisie też już jest

  • 0

    18. ~krzusiek  2011-05-25 14:15:21  host: host31-42-16-19.tvkdiana.pl

    on rzeczywiscie ma taki maly ekranik .. 240x320 ???

  • -1

    19. ~Dar43  2011-05-27 23:09:41  host: s196pc113.mmj.pl

    Rozdzielczość LCD to jakaś masakra, jak i cały ten telefon. Dotyk jak na pojemnościowy jest strasznie "oporny". Mój GT540 to rakieta przy tym dziadzie, nawet oporowy ekran zdaje się być bardziej dokładniejszy i bardziej czuły. I totalnie zrypany soft Orange dopełnia obrazu tragedii...

  • 0

    21. ~Gosia  2011-05-30 09:17:31  host: 088156132031.radom.vectranet.pl

    Adn.10. Racja. Też to zauważyłam przy robieniu zdjęć. Bo przycisk aparatu jest umieszczony na wyświetlaczu. I albo trzeba szybko nacisnąć przycisk, co może spowodować ucisk na wyświetlacz. Telefon absolutnie nie nadaję się do robienia zdjęć.

  • 0

    22. ~Sławek  2011-05-30 09:22:45  host: 088156132031.radom.vectranet.pl

    @18 On ma taką (240x320) rozdzielczość pikseli. Dla porównania dodam, że Sony Ericsson X10 mini też ma taką rozdzielczość tylko większy wyświetlacz. To tak samo jak z telewizorami LCD. Im więcej pixeli na mniejszym ekranie tym bardziej wyrazisty obraz.

  • -1

    23. ~Karli  2011-05-30 11:19:02  host: 088156132031.radom.vectranet.pl

    Nawiązują do opisu Orange pragnę zwrócić uwagę, że jest przereklamowany. Ekran 2,8"-trochę za mały. Odtwarzacz muzyki-bez korektora, a karta mikroSD za tylnią pokrywą. Aparat-bez zewnętrznego przycisku.Radio-bez RDS.Lekki, owszem. Ale nie za te pieniążki, co chce Orange.

  • 0

    24. ~plusikowe  2011-06-02 12:34:20  host: bxj98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest dostępny również w ofercie Plus!!

  • 0

    25. ~kosmaty  2011-07-08 11:35:33  host: vf249.internetdsl.tpnet.pl

    no i mam go - wydaje się być fajny, choć brakuje w nim przycisku zewnętrznego do aparatu (Karli pisze wyżej), wybieranie drobnych literek przy pisaniu nieco wkurza (mam palce kowala :) ) oraz - co mnie najbardziej wkurza - nie ma grup w kontaktach i nie można przypisać różnych dzwonków do kontaktów. fajne gry (darmowe). ogólnie to polecam, bo prosta obsługa, bateria długo trzyma. mam go z oranża

  • 0

    26. ~grzennio  2011-07-14 08:01:10  host: adts239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tą rozdzielczością jest o tyle problem, że większość gier na nij nie chodzi. Kupując telefon w Orange dostajemy 4 wgrane gry, których usunąć nie można a się nie włączają z uwagi na nieobsługiwaną przez nie rozdzielczośią. Gratulacje dla Orange!

  • 0

    27. ~p  2011-07-14 21:09:35  host: cache1.piekary.net

    dzisiaj kupilam lg p350 w sieci plus. Na poczatku bawilam sie troche tym telefonem (kupowalam go razem z nowym starterem za 10zl) i po jakichs 2-3 godzinach sprawdzilam stan mojego konta - wynosil -0,29zl. No stwierdzilam ze moze to przez jakies wchodzenie w nie te aplikacje w ktore powinnam. Zaladowalam konto za 5 zl i teraz, nic juz nie robiac specjalnego na tym telefonie - mam 2,56zl. Czy ktos wiec co moze byc powodem takiego naglego znikania pieniedzy?

  • 0

    28. ~  2011-07-15 15:27:56  host: 212.160.172.70

    wyłącz dostęp do neta na komórce w ustawieniach, albo zainstaluj aolikację APN Droid, nie sprawdzaj stanu na *200 lub *500 bo to płatne usługi

  • 0

    29. ~  2011-07-15 19:58:55  host: 77-255-123-130.adsl.inetia.pl

    poprostu andrid aktualizuje sie i dlatego znikaja złotówki z konta.

  • 0

    30. ~dudi  2011-07-16 17:02:21  host: user-109-243-127-72.play-internet.pl

    mialem ten sam problem nie wytlumacze ci tego fochowo bo sie nieznam ale to wina androjida zadzwon do biura obslugi klijenta to tam ci wytlumacza fachowo pozdro

  • 0

    31. ~Edyta  2011-07-23 00:50:05  host: public93472.cdma.centertel.pl

    czy ten telefon może wysyłać muzykę? proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    32. ~ciekawy  2011-07-25 14:46:05  host: 078088110106.swidwin.vectranet.pl

    Mozna wiedziec ile ten telefonik ma ram? i czy jest lepszy od galaxy mini?

  • 0

    33. ~  2011-07-29 01:40:29  host: system858917535.mtvk.pl

    żadnych danych nt procka, ramu, a bateria, to z *upy wzięta, bo ma 1500 mA/h

  • 0

    34. ~Marcela  2011-07-29 14:10:02  host: aebv146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze wysylac muzyke, musisz wejsc w think free office

  • 0

    35. ~DeDe  2011-07-29 14:29:06  host: 95.178.7.90

    jeśli chodzi o znikanie pieniędzy z konta to wiem coś o tym , miałam 19 a parę minut później już -0,68 gr . jeśli ktoś ma tel w plusie wystarczy wykupić pakiet internetowy polecam ten : Nowość! Pakiet internetowy 9 zł Non Stop 9 zł Po przekroczeniu 150 MB prędkość transferu może spaść, ale nie poniesiesz żadnych dodatkowych kosztów za dalszą transmisję na terenie Polski. Jeśli prędkość zostanie ograniczona dostaniesz wiadomość SMS. Pełną prędkość możesz przywrócić kupując ponownie Pakiet - wyłączając i włączając go powtórnie. *136*11*11# ;) .

  • 0

    36. ~Yorg  2011-08-03 14:44:02  host: nzd130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 tygodni, trochę trwało zanim się przyzwyczaiłem do trochę małych liter. Poza tym telefon jest wprost rewelacyjny jak na tak niska cenę. Wprost błyskawiczna reakcja nawet przy zajętości 70% pamięci karty. Przełożyłem ze starego telefonu 4GB, myślałem, że spowolni to jego pracę, jednak nie, dalej śmiga jak trzeba. Wyświetlacz bardzo czytelny, przyzwoity czas pracy. Dobrze działają aplikacje, zarówno użytkowe jak i gry. Trochę się bawiłem Simasmi i o dziwo działają znacznie lepiej niż na dużo droższych telefonach. Szczerze Polecam.

  • 0

    37. ~BONARKA  2011-08-04 11:04:32  host: abld137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    REWELACYJNY TELEFON OSTATNIO MIAŁEM OKAZJE KUPIC GO ZA NIEWIELKĄ CENE MYŚLAŁEM LG JAK LG ALE CZEGO ON NIE POTRAFI ZAINSTALOWAŁEM DARMOWĄ NAWIGACJĘ OK 30 APLIKACJI I WSZYSTKO PIĘKNIE DZIAŁA ANDROID REWELACYJNIE PRACUJE BATERIA JUZ 5 DZIEŃ WYTRZYMAŁA COŚ PISZCZY ALE PO PIĘCIU DNIACH :) ZASIĘG NICZEGO SOBIE LEPSZY NIŻ WMOJEJ STAREJ SŁUŻBOWEJ 6310 OGULNIE BARDZO POLECAM JEŚLI TYLKO KTOŚ CHCE SIE ZDECYDOWAĆ GORĄCO POLECAM

  • 0

    38. ~  2011-08-06 08:49:30  host: z06-01.opera-mini.net

    chcialam sb pobrac gg no i pobralo sie tylko nigdzi go znalesc nie moge..gdzie to moze byc .;/

  • 0

    39. ~michal  2011-08-11 18:57:42  host: 87-205-255-255.adsl.inetia.pl

    GG pobierz z android market(bezpłatne). Po ściągnięciu zapisuje się w menu na samym dole.

  • 0

    40. ~ania  2011-08-19 10:27:59  host: 86.80.244.87.dyn.jerseytelecom.net

    Dlaczego po przełożeniu karty sim z poprzedniego telefonu mam cały czas tryb awaryjny w tym telefonie?! może mi ktoś pomóc?!

  • 0

    41.  2011-08-20 20:17:36

    Jak z niego można wysyłać mms-y ?? powie mi ktoś

  • 0

    42. ~Lucas  2011-08-20 21:48:15  host: host-81-190-85-49.gdynia.mm.pl

    pewnie masz błąd co moja mama. co chwile był tryb awaryjny ,ale dała go do naprawy i juz jest git ;)

  • 0

    43. ~Ejsidisi  2011-08-26 16:27:16  host: dik237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak piszesz widomosc , wejdz w ustawienia zanczy lewy przycisk na dole , i dodaj temat , wtedy bd mial mms .;d

  • 0

    44. ~tosia  2011-09-15 23:27:16  host: e194169228010.ptim.net.pl

    Czy jest możliwość pisania sms'ów 'bokiem'? Tzn poziomo, tak jak np w avili? ;>

  • 0

    45. ~EE  2011-09-16 14:37:17  host: host-80-51-12-193.tvkstella.pl

    Jak się wylogować z Facebooka??

  • 0

    46. ~Kaziu  2011-09-23 23:57:00  host: z09-04.opera-mini.net

    Po podkręceniu procka daje rade;D

  • 0

    47. ~dorcia  2011-09-30 10:46:30  host: aajb113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak ustawia się kalibrację ekranu w tym telefonie?Może mi ktoś pomóc?

  • 0

    48. ~piotkek  2011-10-01 20:17:31  host: public77927.cdma.centertel.pl

    witam, kupilem lg za 230zl. prawie nowy, 0 rys. na oryginalnym romie mial male scinki, wgralem innego kernela, podkrecilem procka do 750mhz i nie ma aplikacji i gry , ktora moglaby sie zaciac. wyswietlacz z dobrym kontrastem, lecz mala rozdzielczoscia(daje rade) aparat troszke kiepski, ale nie robie zdjec wiec mnie to nie interesuje. gps i inne dodatki sa ok. ogolnie za ta kase nie ma nic lepszego!pozdrawiam

  • 0

    49. ~onecrash  2011-10-02 15:15:34  host: ns2.sti.net.pl

    Witam. Czy ktoś z was orientuje sie jak w tym telefonie ustawić mp3 na dzwonek ? Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

  • 0

    50. ~MadDog  2011-10-07 15:55:56  host: 88-199-98-75.tktelekom.pl

    a jak z pisaniem smsów? mam w miare dużą łape i chciałbym wiedzieć czy dam rade. na avili dałem

  • 0

    51. ~Xero  2011-10-12 17:22:54  host: 89-79-43-233.dynamic.chello.pl

    P350 ma 176MB pamięci RAM. Procesor jest faktycznie 600Mhz. Świetny telefon z tych tańszych.

  • 0

    52. ~SIWY  2011-10-12 18:16:38  host: 078088178195.elblag.vectranet.pl

    Witam. Czy ktoś z was orientuje sie jak w tym telefonie ustawić mp3 na dzwonek ? Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

  • 0

    53. ~Ezekiel  2011-10-13 18:23:29  host: apn-95-40-19-44.dynamic.gprs.plus.pl

    @50 Obawiam się że nie, wyświetlacz jest mały i literki na klawiaturze qwerty też. Ja zakupiłem telefon za granicą, jestem bardzo zadowolony, to mój pierwszy android więc nie porównam go z innymi telefonami. Często miałem tylko styczność z XPerią X8 i X10 mini, jak dla mnie LG P350 wygrywa z tymi modelami. Słuchawki wchodzą na jacka, czytnik kart sd jest pod pokrywą na baterie. Jak za takie pieniądze naprawdę się opłaca.

  • 0

    54. ~ravvcio  2011-10-15 18:53:34  host: 213.199.241.50

    Jak masz dużą to ten tel. chyba nie dla ciebie. Ja nie mam za dużych rąk, a co jakiś czas literówki się sypią. A tak to tel. spoko. :D

  • 0

    55. ~pyyza :)  2011-10-17 17:32:31  host: 80.50.4.10

    posiadam ten telefon od sierpnia. :) jest bardzo fajny. :) sms-y pisze się w miarę szybko. Po ustawieniu telefonu w poziomie klawiatura automatycznie przeskakuje na qwerty. Fakt, że na początku jest trudny w obsłudze, więc trzeba troszkę posiedzieć i pokombinować :) minusy są takie, że : nie ma z boku przycisku blokady tylko znajduje się razem z "czerwoną słuchawką" oraz szybko rysuje się tylna klapka.:) ogólnie telefon jest super - posiada wi-fi oraz niektóre portale społecznościowe :)

  • 0

    56. ~pyyza :)  2011-10-17 17:34:30  host: 80.50.4.10

    dodam, że bateria bardzo długo trzyma. ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu tego telefonu.

  • 0

    57. ~Lalka789  2011-10-23 19:53:54  host: 078088183039.elblag.vectranet.pl

    Jakie ten telefon ma gry w orange ?

  • 0

    58. ~avatar  2011-10-24 16:26:32  host: 144-093.nitka.net.pl

    hmm, zastanawiam się, jak mogę przyspieszyć działanie telefonu. mam go od czerwca, wszystko ok, ale czasami jak złapie ścinkę, to nie ma przebacz :c

  • 0

    59. ~oneman  2011-10-26 01:59:00  host: dynamic-78-8-244-161.ssp.dialog.net.pl

    co te dzieci wypisuja matko jedyna - tel w swojej klasie i cenie nie ma sobie rownych - zadne htc hero magic itp barbie - 2 miesiace zadnych odpalow a zawazmy z e mowimy tu o lg - dziala plynnie - swietny dotyk nawet pod wielkie palce - wifi lapie jak dobry laptop - nmozna zrootowac gingerbrakiem i odrootowac spokojnie - dzwonki z mp3 dzialaja idealnie - bateria na spokojnie 3 dni przy zwyklym uzywaniu, ladujac np dr web dluzej tzryma - odwtarza ciagle 5 godz divx - poreczny nie lekki, mozna sluchac mp3 glosno wyraznie, nawet flac i ogg chodza bez problemu - jedyna wada to ekran malej rozdzielczosci ale nawet na 0 jasnosci jest super widoczny - druga wada to dobry ale nie rewelacyjny procesor, z lepszym procesorem i wiekszym ekranem ten telefon nazywa sie optimus black:) pzdr lemury

  • 0

    60. ~LG  2011-11-03 16:24:27  host: host-80-51-12-193.tvkstella.pl

    Ej czy wam też zżera kase?

  • 0

    62. ~gg man  2011-11-10 07:17:39  host: apn-77-115-164-249.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam problem z gg jak t6 zrobic. a jak sciagam to wyskkuje informacja ze nie na ten typ telefonu ale to przeciez android ? co zrobic

  • 0

    63. ~kpereks  2011-11-19 12:01:03  host: user-31-175-53-234.play-internet.pl

    mam tego fona od paru dni i dosyć dobrze śmiga. czasem przytnie ale mimo wszystko nie ma z nim większych problemów. jeden minus to tylko wyświetlacz bo 2.8 cala

  • 0

    64. ~doma  2011-11-26 17:33:51  host: yz90.internetdsl.tpnet.pl

    Ja posiadam ten tel i jest spoko ale jego wadą jest to że nie ma gier i nie można wysyłać muzy przez bluetoth

  • 0

    65. ~Domi.  2011-11-26 18:42:19  host: d109-207.icpnet.pl

    Mam pytanie, czy da się przesyłać muzykę z LG P350 na inny telefon za pomocą Bluetooth ?

  • 0

    66. ~doma można w programie trink fr  2011-11-28 01:22:52  host: host-6-236.internetunion.pl

    doma można można wysyłać muzykę przez bluetooth w programie drink free office a i mam kilka problemów ogólnie telefon git straszne ma lagi normalnie szok jak wchodzę w menadżer urządzeń to dopiero mi wchodzi po 50 60 sek masakra i jak gram w jakieś gry typu pes12 to jak naciskam ekran to mi się laguje i w innych grach tak mam nie jest to wina małej pamięci na tel bo mam wszystko na karcie a kartę mam 4gb i wolne jest jeszcze 2 gb może to wina słabego procka ??????????

  • 0

    67. ~Bucu  2011-12-16 12:51:41  host: 082139015084.jeleniagora.vectranet.pl

    @ 65. ~Domi tak, można. w opcjach odtwarzacza, lub managerem plikow. ewentualnie managerem bluetooth.

  • 0

    68. ~Bucu  2011-12-16 12:53:19  host: 082139015084.jeleniagora.vectranet.pl

    tak poza tym to co do karty pamięci w zestawie - ja w plusie dostałem 2gb, a raczej nie była ona prezentem od operatora, więc w zestawie raczej jest :)

  • 0

    69. ~KAśś  2011-12-23 21:50:46  host: dii245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie, jak wyłączyć opcję internetu od operatora, żeby działał mi net z WIFI?

  • 0

    70. ~makkoli  2012-01-06 23:10:17  host: user-164-126-109-248.play-internet.pl

    Mam już tego fona 6 miesięcy jest super

  • 0

    71. ~kolo  2012-01-06 23:14:17  host: user-164-126-109-248.play-internet.pl

    nie pytajcie się o pierdoły wystarczy mieć go jakiś czas albo zajrzeć do instrukcji obs.

  • 0

    72. ~Dona2000  2012-01-13 17:05:03  host: host-89-230-132-129.inowroclaw.mm.pl

    Mam w posiadaniu ten telefonik.. :D Jest świetny.. ma wiele opcji .. mam go ponad dwa miesiące (od urodzin..^^) a jeszcze zajkakują mnie jego funkcje... Ma WiFi... można z niego zrobić router..:D Dosłownie wszystko.. :D Dla niedowiarków.. wersja androida 2.2.. :) Polecam ten telefon dla osób lubiących dużą funkcjonalność... Wade ma taką.. iż gdy ktoś ma duże palce to już ciężko mu będzie..Do dotyku trzeba przyzwyczaić się bo jest bardzo czuły.. :)

  • 0

    73. ~poinformowany  2012-01-18 17:29:00  host: dynamic-87-105-235-159.ssp.dialog.net.pl

    jak poszukacie to zaczęły wychodzić nie niego ROMy z CM 7 (:

  • 0

    74. ~detka  2012-02-03 14:06:44  host: host-62-122-237-4.wieszowanet.pl

    Czu u was na telefonie P350 potraficie wysyłać muzykę bo u mnie się nie da, próbowałam na wszystkie sposoby

  • 0

    75. ~grzechu_21  2012-02-05 20:45:37  host: 89-76-104-116.dynamic.chello.pl

    Witam. Mam tego tela już pół roku. Został kupiony w Orange, a ściągnięcie simlocka kosztowało mnie 40zł - dużo, ale teraz śmiga w Playu. Nawigacja słabo daje sobie radę nawet z najnowszymi programami, a miałem już GP Mapę oraz Sygic Mobile Maps. Zdjęcia robi ładne, ale tylko w ładną pogodę. Pomimo tych wad telefon jest łatwy w obsłudze i daje dużo możliwości. Szybki procek jak na tą klasę telefonów plus rozsądna ilość ramu stawią go w całkiem dobrym świetle. Jeśli chodzi o instalację programów na karcie SD to trzeba mieć uprawnienia SuperUser, jest do tego kilka prostych programów. Ogólnie polecam tela, ale należy pamiętać, żeby nie instalować zbyt dużej ilości programów, bo będzie to skutkowało zamulaniem tela.

  • 0

    76. ~ja  2012-04-16 23:09:01  host: public144217.xdsl.centertel.pl

    jak czytam komentarze to śmiać mi się chce co drugi jakieś problemy. ludzie troche poczytać w necie to nie boli. gry ściąga siędarmowo z android market większosć to demówki ale wystarczą. aplikacji dużo fajnych do ściągnięcia za darmo. muzykę idzie wysyłać bo pisali już tacy wyżej że nie idzie. dźwięki idzie przypisać do kontaktów. a jak chce się komuś poczytać fora to znajdzie także że można przypisać dźwięk do sms, co jest trochę bez pomocy neta nie do zrobienia samemu ale jak już się wie to prościzna. jak ktoś nie potrafi ustawić połączeń to zżera kasę ale to też nie jest trudne. bo przy uruchamianiu wybierasz żeby nie łączył sięz netem i to wszystko.

  • 0

    77. ~cookiemonster*.*  2012-04-20 19:51:10  host: ip-193-239-144-210.multi-telekom.pl

    ma on Wi-fi ?

  • 0

    78. ~Tomal  2012-05-14 15:15:15  host: gtb210.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam mam ten telefon od pol roku, wlasnie chce go sprzedac bo przesiadam sie na HTC Desire Z. Jak na tak tani i niewielki telefon daje mase mozliwosci. Nigdy nie mialem z nim problemow, jak zamula to trzeba go wylaczyc(raz na 2 tygodnie) i znow smiga. Z odpowiednimi aplikacjami wszystko chodzi super, nawigacja Sygic daje rade, do netu tylko Opera, do zarzadzania plikami Astro. W tej klasie za te pieniadze chyba najfajniejsza zabawka i swietny dla ludzi ktorzy cenia sobie male gabaryty

  • 0

    79. ~do 77.  2012-06-01 11:06:08  host: dfb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 77. Ma wifi ;) do tego możesz włączyć funkcję, że informuje Cię gdy możesz się do podłączyć do kogoś - mnie informowało non stop, więc ją musiałam wyłączyć w ustawieniach ;) 76 - dokładnie! Ludzie kupują ten telefon i dostają do niego instrukcję obsługi, no ale jasne, po co mają ją czytać :/ kupiłam go w wakacje w plusie, dostałam kartę 2gb - ktoś już wyżej pisał, jest bardzo czuły, ale dla mnie to plus - denerwują mnie dotykowe telefony, w które muszę dosłownie! uderzać :/ zdjęcia wychodzą prawie takie jak robione aparatem cyfrowym - o ile warunki na to pozwalają ;) na początku miałam problemy z nim, bo łączył się z internetem, ale poszłam do salonu i mi tę funkcję wyłączyli - dostałam dwa razy szału, gdy kilka godzin po doładowaniu konta przychodził sms, że na koncie zostało kilka groszy! Jak chcemy coś szybko zrobić np wejść szybko w galerię, wiadomości to lubi łapać zawiechę - przez kilkanaście sekund czarny ekran, zaaaaanim załapie o co chodzi... U mnie już nie raz lądował na ścianie/podłodze i nic się z nim nie stało. Szybciej łapać też, niestety!, nie zaczął ;P

  • 0

    80. ~kusiu  2012-10-05 16:31:32  host: 80.54.118.100

    Taki sobie telefon. Mam go już prawie rok, i często się resetuje i zamula. Ogólnie to tak 3/5 bym dał

  • 0

    81. ~  2012-12-27 13:43:43  host: 77-254-208-145.adsl.inetia.pl

    czy można wymieniac obudowe?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet