LG Optimus L7 II - opinie
Telefony LG LG Optimus L7 II Opinie o LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II

w sumie: 72
  • 2

    1. ~stokrotka  2013-02-27 11:01:02  host: 195.116.10.240

    bardzo mi ię podoba ciekawe w jakiej cenie

  • 2

    2. ~kokos-  2013-02-27 16:57:07  host: 89-75-84-86.dynamic.chello.pl

    specyfikacja jak w s advance

  • 2

    3. ~matz  2013-02-27 19:09:49  host: nat171-88.izacom.pl

    Galaxy S advance ma 5mpx i jedna rdzeń, a w dodatku jeszcze nie ma upgrade do 4.0 nawet.. Więc nie wiem co widzisz tutaj podobnego..

  • 2

    4. ~xxx  2013-02-27 19:11:24  host: d56-88.icpnet.pl

    tylko ze w advance masz baterie 1500 a nie 2460...

  • -1

    5. ~premier  2013-02-28 19:39:02  host: dnm214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @3 czytamy! myślimy! dopiero później piszemy! http://www.telepolis.pl/wiadomosci/samsung-galaxy-s-advance-juz- z-jelly-bean,2,3,27215.html poczytaj sobie chłopcze, dopiero wtedy się wypowiadaj

  • 2

    6. ~L9  2013-03-01 07:33:08  host: 178.181.100.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Ogólnie to L7II ma specyfikację podobną do obecnej L9, ciekawe co zaprezentują w L9II (jak bedzie)

  • 0

    7. ~-alfa  2013-03-01 09:36:49  host: ad221.alfaks.com

    premier - ciekawe, że wpis "kokosa" nie był tak kąśliwie przez Ciebie skomentowany. Prawda, czytamy, myślimy i staramy się być obiektywni! Tobie obiektywizmu jak widać brakuje - rozumiem, że lepszy aparat, zdecydowanie lepsza bateria to dla Ciebie żadne argumenty?! Spece z Samsunga od PR nieźle wyprali ci głowę! Tych dwóch modeli nie ma co porównywać - Samsung w zestawieniu większości parametrów wygląda blado przy L7 II, można go raczej porównywać z L9 ale i tutaj jest słabszy w parametrach!

  • 0

    8. ~Rado  2013-03-12 15:25:44  host: 77-255-45-220.adsl.inetia.pl

    Ktoś chciał po prostu zwrócić uwagę że advance ma też dwa rdzenie a nie jeden....

  • 2

    9. ~wyw  2013-03-16 11:54:33  host: PC-78-31-150-18.wegrow.domtel.com.pl

    Wychodzi na to, ze to Samsung S Advance z naprawdę dużą bateria i wcale nie taki gruby (nawet nie 1cm), myślę ze znajdzie wielu odbiorców.

  • 0

    10. ~Inco  2013-04-03 22:28:23  host: torland1-this.is.a.tor.exit.server.torland.is

    Telefon wypada naprawdę dobrze w w starciu z konkurencją.Ekran IPS (zdecydowanie lepszy od AMOLED), naprawdę pojemna bateria (ponad 2K mAh) i atrakcyjny dla oka wygląd.

  • 0

    11. ~Hektor  2013-04-23 21:48:30  host: 89-70-19-42.dynamic.chello.pl

    Ciekawy i fajnie przygotowany telefon ;) Używałem długo LG L7 i teraz przesiądę się na jego odświeżoną wersję. Trudno odejść od czegoś wygodnego i łatwego w użyciu

  • 0

    12. ~kali  2013-05-11 14:10:04  host: ip-194.28.49.228.iwacom.net.pl

    advance: 2 rdzenie i android nadal stary. w l7 II zaskakuje bateria, naprawdę bardzo dobry pomysł

  • 0

    13. ~Slepnir  2013-05-14 21:50:33  host: 46.105.178.226.serv4web.pl

    Odświeżona i wzbogacona wersja starszej L7. Taki lifting wyszedł temu telefonowi na plus ;) Jeżeli ktoś szuka atrakcyjnego telefonu z dobrymi parametrami i nie chce wydać całego budżetu to spokojnie może zdecydować się na ten model. LG stworzyło go tak aby spokojnie dał sobie radę z droższą konkurencją

  • 0

    14. ~Carter  2013-06-28 21:50:30  host: ns2296704.ovh.net

    Fajnie odnowiona L7-ka. Nowszy procesor i jeszcze do tego poprawiony design. Odmładzanie wyszło temu modelowi na dobrze, zapewnił sobie popularność na parę najbliższych lat ze względu na dobry stosunek cena-moc.

  • 0

    15. ~dahon  2013-06-28 21:55:39  host: pc224.am.osi.pl

    mam ten telefon - bajka -telefon przy minimalnym używaniu wytrzymuje ponad tydzień, przy intensywnym kilka dni - polecam każdemu

  • 0

    16. ~madlena  2013-07-07 22:46:35  host: ip-80-245-181-71.uznam.net.pl

    kiedy bedzie dostepny w regularnej sprzedarzy?

  • 0

    17. ~DreiSechsen  2013-08-07 17:52:12  host: eee105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież ten smartfon nie nagrywa video w 720p, tylko 480p

  • 0

    18. ~Rafal19871607  2013-08-10 23:03:26  host: 178-36-118-99.adsl.inetia.pl

    NIewie ktoś czy ten tel. ma Gorille Glass ?? Niby ma, ale niema oficjalnej informacji. Bede miał go pojutrze, ale zapowiada sie świetnie, miałem wczesniej LG L7 i był super :) polecam każdemu, a Gorilla Glass powala, rysowałem nożyczkami, widelcem, nożem i ani jednej najmniejszej ryski niebyło :)

  • 0

    19. ~TOMEK  2013-08-15 08:45:25  host: dlw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj do mnie przyszedł. Kupiłem go ze wzgędu na baterię, bo na wcześniejszym sgs II był z nią straszny problem. Póki co dostałem go wczoraj ok 11 z baterią naładowaną niecałe 50%, sporo się bawiłem i konfigurowałem poprzez wifi, pisałem kilkanaście smsów oraz odbyłem kilka minut połączeń i w tym momencie ma 17% czyli jak dla mnie zapowiada się bardzo dobrze. Co do menu i szybkości działania widać różnice między samsungiem oczywiście na korzyść sgs II. Nakładka LG jest dużo prostsza i mniej kolorowa. Aparat jak również wideo są słabszej jakości jak również lampa ma słabą wydajność. Brak wbudowanej klawiatury swype i troche okrojone funkcje wysyłania sms, np. wysłanie wiadomości bez polskich znaków to rzecz która jak narazie najbardziej mi przeszkadza. Po kilku tygodniach użytkowania napisze coś więcej. Pozdro

  • 0

    20. ~Bartas  2013-08-16 09:17:15  host: abtk105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak telefon ma gorill glass i jest chyba najlespzym telefonem do 700 zł

  • 0

    21. ~takaTam  2013-08-16 21:14:32  host: 81.219.84.18

    advance ma 2 rdzenie a nie jeden...poza tym aktualizacja Androida do 4.1 jelly bean, procesor cordex a5 i wyświetlacz 4.3 cale, gdzie tu jakiekolwiek podobieństwo do advance?? juz ne wspomnę o aparacie i bateri.

  • 0

    22. ~modycysia  2013-08-21 00:34:15  host: 31.133.22.5

    Mógłby ktoś opisać wrażenia z użytkowania tego smartfona ? Interesuje mnie przede wszystkim jak z wydajnością procesora i jak z baterią, czy naprawde jest taka dobra jak w specyfikacji ;)

  • 0

    24. ~maciek  2013-08-21 15:13:34  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    czy telefon obsługuje pliki office i czy jest mozliwośc ich edycji

  • 1

    25. ~Zocha  2013-08-21 15:55:22  host: gw.casus.com.pl

    Dziś miałam doczynienia z tym telefonem,i jest bardzo przejżysty. Robi fantastyczne zdjęcia,podoba mi się funkcja pisania notatek bezpośrednio na ekranie,słownik języków obcych dziękiu któremu mogę przetłumaczyć nie zroumiały dla mnie tekst,najeżdżając nań aparatem jest bardzo dobrym rozwiązaniem,obcja z tą naklejką dzięki której odrazu włączam to co chce np Blutooth w 1 sek to też coś z czego często bym korzystała:) Procesor i bateria poprawiona,cena przystępna jak dla mnie bomba,tylko brać :)

  • 0

    26. ~chłopczyk  2013-08-28 21:28:08  host: m177.class99.petrotel.pl

    Po 1. Ten telefon nie ma Gorillaglass, nie wiem skąd taka dziwna informacja. Po 2 to android więc tak, obsługuje pliki typu office. Bateria trzyma bardzo fajnie. Przy wyłączonych apkach bateria nie traci nic jeśli się nie włączy wyświetlacza. Więc potrafi trzymać nawet tydzień w moim wypadku. Aparat całkiem niezly chociaż zdjęcia są dość blade no ale to nie jest cyfrówka tak? Przednim aparatem można też robić zdjecia (tzw. SELFI) :D. Poza tym chodzi dość sprawnie, jeszcze nie grałem na nim w nic więc o prędkości w grach się nie wypowiem ale przy 2 rdzeniach pewnie nie ma lipy. Polecam kupić pokrowiec na niego i folie bo LG niestety tym razem dala gladki plastki na tył a wyświetlacz tak jak w przypadku poprzedniej serii L-style też troche się rysuje.

  • 0

    27. ~smartek  2013-09-05 17:13:11  host: d70-177.icpnet.pl

    Ciekawa kontynuacja udanej budżetowej serii. Fajnie wyglada, a cena powinna być w sam raz.

  • 0

    28. ~paul  2013-09-13 00:01:03  host: 37.31.60.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Skandal - telefon po podłączeniu pod ładowarkę traci zasięg 2g. A że to jest u mnie jedyny zasięg - nie można się do mnie dodzwonić. Nie pomogła ani instalacja najnowszego firmware'u (10e) bez brandu Plusa, ani hard reset. Jestem w szoku, że można sprzedawać taki bubel. Telefon ogólnie bardzo fajny, gdyby nie ten problem z ładowaniem.

  • 0

    29. ~kapiozo  2013-09-22 10:37:29  host: 088156213061.radom.vectranet.pl

    Czy wie ktoś może, jak ustawić telefon tak, aby dane aplikacji zapisywane były na karcie pamięci? Gdy chce zainstalować jakąś aplikacje, która musi dociągnąć dodatkowe dane, wyskakuje komunikat "brak miejsca na dysku". Tymczasem na karcie pamięci mam jeszcze ponad 6 GB miejsca wolnego.

  • 0

    30. ~smartek  2013-09-24 10:54:31  host: d70-177.icpnet.pl

    A może miałeś pecha i telefon powinien trafić do naprawy?

  • 0

    31. ~siwy  2013-10-07 11:05:47  host: 178-36-118-95.adsl.inetia.pl

    mozna wysylac krotkie filmy poprzez mms?

  • -1

    32. ~Reed  2013-10-19 09:01:47  host: user-5-173-75-145.play-internet.pl

    Telefon posiada Gorilla Glass. Nie wiem skąd te mylne info ? Bateria naprawdę fantastyczna, menu intuicyjne, procek Cortex A5 świetnie współgra z Jelly Bean. Nic się nie wiesza, obudowa się nie grzeje (zresztą obudowa wygląda bardzo solidnie w porównaniu np. do Noki 625 mojej siostry). Zdjęcia robi niesamowite a stabilizacja działa a nie tylko "JEST". No i 768 ramów robi różnicę. Kolory bardzo fajne. Smartfon najlepszy w swojej klasie i to ZDECYDOWANIE !!! Oczywiście ma minusy (brak polskiej trzcionki przy wysyłaniu sms oraz słabą wydajność lampy błyskowej ale dla mnie to mniej ważne sprawy). Jeżeli jednak ktoś zastanawia się nad telefonem w abonamencie za ok.50zł to polecam play'a a w szczególności plusa bo tam chyba jest najtańszy.

  • 0

    33.  2013-10-21 19:40:29

    Witam mam problem z konfiguracją telefonu pod kątem sieci play(dostęp do internetu przez sieci komórkowe i mms) - telefon na brand plusa wersję b. Domyślnie wysyła się sms o treści PLAY na numer 9999, przychodzi sms zwrotny, że za chwilę dostanę smsa konfiguracyjnego jednak nic nie przychodzi. Spróbowałem tego na poprzednim telefonie i wszystko działa. Wie ktoś jak to zrobic krok po kroku byłbym wdzięczy

  • 0

    34.  2013-11-02 22:34:02

    Posiadam ten telefon od 2 października, czyli dokładnie miesiąc temu zakupiłem go. Krótko mówiąc, nie żałuję wydanych 50 zlotych dopłaty w abonamencie Plus. Zacznę może od baterii - spokojnie wytrzymuje 2-3 dni, przy normalnym użytkowaniu (trochę WiFi, HSDPA, około 20 SMS i 20 minut rozmów). Android na tym urządzeniu chodzi znakomicie, procesor mimo już dość przestarzałej architektury, daje radę. Czytałem gdzieś opinię, że w GTA 3 nie da się zagrać na tym telefonie bez lagów - jest to największe kłamstwo jakie widziałem, spokojnie przy maksymalnych ustawieniach ilość klatek na sekundę waha się pomiedzy 10 a 15, czyli jest OK. Wyświetlacz jest wysokiej jakości, pomimo dość niedużego ppi, nie widać pojedynczych pikseli na ekranie, oczywisćie na upartego z bardzo małej odległości, idzie się dopatrzeć. Głebia barw wyświetlanych przez ten panel jest kontrastowa, jasne kolory są soczyste, natomiast czerń jest dosyć głeboka. Dźwięk na dołaczonych słuchawkach jest na niskim poziomie, brakuje głebokich basów, natomiast po podłączeniu swojego ulubionego zestawu słuchawkowego, jest genialny. Telefonik posiada Dolby Mobile, który tworzy tak przestrzenny dźwięk, że można poczuć się jakbyśmy byli w filharmonii. Internet śmiga aż miło, osobiście odradzałbym przeglądarkę Google Chrome, ponieważ już kiedy mamy otwartą 3 zakładkę, zaczyna przycinać. Telefon obsługuje Flash, bynajmniej u mnie, polecam przeglądarkę Maxthon na naszego Androida oraz na PC. Obudowa jest wykonana dostatecznie dobrze, nie słychać trzeszczenia, ani skrzypienia, ale na upratego można sie do tego przyczepić, iż kiedy zakładamy pokrywę od baterri, to obudowa trzeszczy w miejscu portu micro USB. Aparat - wystarczający, ale mając porównanie do Nokii Lumii 800 (która poniekąd ma tą samą rozdzielczość przetwornika), niestety, ale robi gorsze zdjęcia. Zdjęcia są jakby robione przez mgłę, nawet kiedy robimy je

  • 0

    35.  2013-11-02 22:38:44

    Do Pana 32. Po pierwsze, polska czcionka jest - wystarczy czasami trochę rozumu i wszystko się znajdzie. Co do lampy błyskowej - jak najbardziej się zgadzam. Stabilizacji obrazu niestety w tym telefonie nie ma - jest natomiast autofocus, który nie znaczy to samo co stabilizacja obrazu. Zdjęcia pomimo autofocusa wychodzą dosyć marne, jak już wspomniałem w swojej opinii - zdjęcia są robione jakby przez mgłę. Na szczęście nie jest to telefon, za cenę którego możnaby kupić auto, więc nie powinno się go porównywać do droższych modeli. Idealny kompromis pomiędzy ceną, a jakośćią. Pozdrawiam

  • -1

    36. ~zielona stokrotka  2013-11-05 07:46:59  host: pij25.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Jak rozpocząć wideorozmowę w tym telefonie?

  • 0

    37. ~Baca2.0  2013-11-10 12:55:08  host: 87-205-191-223.adsl.inetia.pl

    Telefon robi b. ładne ostre zdjecia, zadnej mgly! Ponadto... jestesmy bardzo dobrze slyszani i dobrze slyszymy rozmowce. Telefon szybki, lagi i zwiehy sa rzadkoscia. Wyswietlacz wyrazny, swietna biel. Dorze sie go trzyma w dloni, ma optymalne wymiary. Generalnie swietny produkt!

  • 0

    38. ~piotreko  2013-11-17 13:50:13  host: 31.42.1.242.alfanet24.pl

    Jak zainatalowac karte sd ?

  • 0

    39. ~szczecinski styl  2013-11-29 14:33:15  host: 89-65-93-231.dynamic.chello.pl

    Niestety telefon nie posiada Gorilla Glass. potwierdzone info od działu konsumenta LG

  • 0

    40. ~Wideoniefan  2013-12-12 20:59:50  host: 89-72-145-60.dynamic.chello.pl

    Ludzie, w najnowszych telefonach nie robią wideorozmów...

  • 0

    41. ~sergio  2013-12-15 11:59:10  host: nsithb25.blokowe.pl

    USTAWIENIA-APLIKACJE-PRZENIEŚ NA KARTĘ PAMIĘCI. Przytrzymanie dłużej litery w sms i są polskie znaki.

  • 0

    42. ~pawel  2014-01-03 08:00:38  host: dxs50.internetdsl.tpnet.pl

    Mój traci zasięg po podpięciu ładowarki a po odpięciu zasięg wraca. Dawałem 2 razy tel do naprawy i przywrócono ustawienia fabryczne a usterka dalej występuje. Teraz wysłałem jako niezgodność z umową. W lg polska tłumaczą się, że to niemożliwe. Osobiście odradzam tel bo to usterka z którą lg nie może sobie poradzić.

  • 0

    43. ~  2014-01-08 19:25:41  host: n05-08-06.opera-mini.net

    40, jak producent chce to zrobi zwykle wideorozmowy po 3G. W moim telefonie z androidem 4.1.2 dzialaja bardzo dobrze.

  • 0

    44. ~x  2014-02-09 12:15:59  host: bky63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od niedawna, telefon ma fajny wyświetlacz i dużo przydatnych aplikacji, dużą pojemność baterii, nie podoba mi się jedynie jego wygląd, mam pytanie jak zmienić kolor motywu z białego tła np przy wpisywaniu numerów, na czarne?

  • 0

    45. ~magda  2014-02-10 07:49:05  host: gateway.debnet.pl

    Mam ten sam problem, a mianowicie gdy podłączam telefon pod ładowarke kompletnie traci zasięg nie wiem o co z tym chodzi ale to natwiękSzy minus

  • 0

    46. ~Onaaa  2014-02-14 15:22:56  host: djv16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu robiac zdj L7 pokazuja mi sie uszkodzone zdj? nie moge ich zobaczyc ani przeslac ..

  • 0

    47.  2014-02-18 09:33:16

    telefoon bardzo dobry, przy korzystaniu z internetu i eskach, bateria wytrzymuje średnio 3,4 dni, wiec wynik jak najbardziej pozytywny, telefon się nie tnie, działa bardzo płynnie, zdjęcia wychodzą bardzo ładne;) , OSOBIŚCIE POLECAM TEN TELEFON BO WARTO;)

  • 0

    48. ~Karola  2014-03-10 18:34:42  host: 31.42.1.237.alfanet24.pl

    Witam, czy ten telefon również posiada home button led, który się podświetla i informuje o nieodebranych połączeniach, wiadomościach itp jak LG L5 II?? Bardzo proszę o odpowiedź.

  • 0

    49. ~terres90  2014-03-12 08:02:36  host: inptr-212-3.comarch.com

    Jednym słowem: świetny. Bateria przy sieci 3G, słuchaniu muzyki- 30min/dziennie, czytaniu e-boków 1h/dziennie, rozmowy 30min/dziennie, sms 40/dziennie, internet 20min/dziennie, granie - sporadyczne, jasność ekranu 60% wytrzymuje spokojnie 4 pełne dni i poziom rozładowania dochodzi do 20-30% więc jeszcze jeden dzień spokojnie wytrzyma. Aparat - bardzo dobre, ostre zdjęcia, również te przy słabym oświetleniu, głośność rozmów rewelacyjna, my również jesteśmy bardzo dobrze słyszani, wydajność - nie grałem w żadne wymagające gry, ale angry birds chodzą b. dobrze:), bardzo czuły dotyk, ekran - świetny (kolory , kąty widzenia, ostrość, wyrazistość)

  • 0

    50.  2014-03-12 13:19:29

    zdecydowanie polecam telefon, za tą cene nie ma sobie równych, jak ktoś nie ma kasy a potrzebuje solidny sprzęt to w w abonamencie playa (tel za 1 zł abonament 49z), zastanawialem sie czy za gotówe nie kupić ale plany się zmieniły a oferta fajna. telefon głównie do internetu i w tej dzienie super sie sprawuje.

  • 0

    51.  2014-03-19 12:33:36

    Mam telefon z PLUSA, największa poraszka to, brak łączności z siecią po podłączeniu ładowarki- przewodu USB. Polskie znaki diaktryczne na klawiaturze po przytszymaniu konkretnej litery i przesunięcie palca na wybrany znak. Powiadomienia o wiadomościach i nie odebranych połączeniach mamy w ustawieniach telefonu. Czytać instrukcie i nie zadawać głupich pytań.:)) ps. LG-L7II.pdf instrukcja do pobrania na chomikuj.pl

  • 0

    52. ~jack  2014-03-29 10:48:42  host: host-46-175-47-114.wtvk.pl

    oto przepis na najelpsza baterie:

    wylaczac na noc tel, kto wam dzowni?

  • 0

    53.  2014-04-17 17:36:47

    Jak ten smartfon obsługuje gry?? I czy zdjęcia są dobrej jakości? Chciałabym kupić ten teleon w playu za bardzo korzystną cene. Prosze o obiektywne opinie :)

  • 0

    54. ~Maya  2014-04-23 02:09:15  host: cable19315179-059.astral.lodz.pl

    Mam ten telefon i działa powiedzmy w porządku , tylko mam takie pytanie dlaczego telefonu komputer nie widzi tzn widzi ale nie do końca a mianowicie po podłączeniu wyświetla się instalacja i na pasku go widzi ale tylko przez chwilę a później dopiero pokazuje się jako urządzenie przenośne ale już na pasku ikonki nie ma i jak chcę coś zrzucić to nie zrzuca mi wszystkiego tylko niektóre elementy .Nie ma bezpiecznego usuwanie sprzętu ,dodam że podpięte pod kompa wszystkie telefony które miałam dotychczas wykrywał bez problemu i teraz nie wiem co się dzieje .Może ktoś coś doradzi ??...?

  • 0

    55. ~Iza  2014-05-03 15:40:20  host: 178.183.218.53.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Mam telefon pare dni i generalnie jestem zadowolona z telefonu, jednak kazdyncieszy sie z dlugosci wytrzymawania baterii a mi przy nawet nieuzywanym telefonie bateria trzyma pol dnia, 10minut temu odlaaczylam ladowerke przy 100% teraz mam 85% to chyba nie jest normalne. Pomocy :(

  • 0

    56. ~Dominika  2014-05-08 12:12:11  host: abko238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon:)Jestem bardzo z niego zadowolona:)Jak podlaczam telefon do ładowania to mam zasięg.:) Pozdrawiam i polecam ten telefon :)

  • 0

    58. ~Justyha  2014-05-15 14:17:30  host: 89.174.79.182

    Witam!!
    Piszę do was ponieważ mam mały problem z tym telefonem. Gdy pisze wiadomości z polskimi znakami, to wysyłają sie i jest okay. Jednak kiedy przychodzą to bez polskich znaków i nie wiem jak moge to zmienić :/// PROSZĘ O POMOC

  • 0

    59. ~weronika  2014-05-29 20:34:56  host: ppp-5-49.pppoe.sistbg.net

    czy ten telefon ma latarkę?

  • 0

    60. ~kim  2014-05-30 17:41:58  host: 31.42.15.1.alfanet24.pl

    nie wie ktoś jak zresetować hasło? wziełam włączyłam sobie odblokuj za pomocą hasła i zapomniałam hasło. niestety nie ma tekiego czegoś jak włączenie za pomocą kodu dodatkowego. pomocy!!!

  • 0

    61. ~kornela  2014-06-23 21:50:43  host: public-gprs562019.centertel.pl

    Po kilku dniach użytkowania zniknęła mi nawigacja. Czy ktoś wie, w jaki sposób można ją odzyskać?

  • 0

    62. ~  2014-07-18 14:21:58  host: acin26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak się aktualizuje tego fona? Przez Wi=Fi czy PeCeta i kabel?

  • 0

    63. ~eska131190  2014-08-06 12:19:49  host: 95-90-194-241-dynip.superkabel.de

    Maz ma lg od października wszystko ok gdyby nie sama z siebie pękła szybka dodam że nigdzie nie spadł jesteśmy w szoku kuzyn ce rozłal się ekran

  • 0

    64.  2014-08-15 18:28:21

    62. Przez Wi-Fi lub PC-ta :)
    A tak pozatym, posiadam ten telefon pare dni i jak na telefon za taką cene jest dobrym wyborem.
    Robi bardzo dobre zdjęcia (8 mpx) posiada przednią kamere, której nie posiadał mój poprzedni telefon, Samsung Galaxy Ace.
    Mieści się na nim dużo aplikacji, nie tnię się póki co, dobrze działają gry i co tu dalej o nim mówić? Bateria napewno lepsza od tych co są w Samsungach na pewno.
    Polecam jak najbardziej!

  • 0

    65. ~Mini  2014-08-17 19:16:33  host: abdi127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wydluzyc czas pracy baterii ?

  • 0

    67. ~trol  2014-10-29 11:25:45  host: serwer.sekocenbud.pl

    pierwszy i ostatni raz kupiłem jakikolwiek produkt LG
    żadna aplikacja graficzna nie działa
    support NIE ISTNIEJE, na pytania albo nie umieją odpowiedzieć albo nawet nie odpisują
    multum błędów w działaniu systemu
    po aktualizacji zbrandowało mi soft a LG ma to gdzieś :/

  • 0

    68. ~moro  2014-11-21 14:33:11  host: 095160013148.warszawa.vectranet.pl

    Bardzo dobry telefonik. Używam od dłuższego czasu. Świetna jest dioda sygnalizacyjna. Polecam opis na smartsfera.pl

  • 0

    69. ~#messi11  2015-01-23 15:50:14  host: user-94-254-145-141.play-internet.pl

    Działa bez zarzutów. Nie umiem tylko otworzyć schowka i aplikacji ze sklepu Play, ale i tak polecam.

  • 0

    70. ~baryla  2015-02-23 00:16:26  host: 87-205-95-15.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon z rok i nie jest taki fajny jak niektorzy tutaj pisza, bateria trzyma bardzo krotko przy kilku polaczeniach dziennie i kilku smsach, czesto sie zacina, ale jest wytrzymaly, tyle razy juz mi spadl i ciagle dzialaa.
    Pozdrawiam

  • 0

    71. ~anonim234591  2015-03-14 15:27:13  host: host-89-228-206-182.kalisz.mm.pl

    Mam ten telefon od ponad roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Zdjęcia robi bardzo wyraźne tylko przednia kamerka nie za bardzo no ale co można oczekiwać od aparatu 0.3 Mpix. Jest bardzo wytrzymały. Upadł mi wiele razy i nie zacina się za bardzo, ale nie zacinał by się w ogóle gdybym bardziej o niego dbała. W telefonie też latarki jako takiej nie ma, ale przez aplikacje (którą najpierw trzeba pobrać) można ją włączyć. Według mnie mój telefon chodzi bez zarzutów, mimo tego że parę razy znalazł się na podłodze. Jest wart swojej ceny. Najbardziej podoba mi się funkcja podświetlania przycisku LED (tak jak w lg l5). Bateria trzymała mi długo(ok 4 dni), ale wydaję mi się, że ją popsułam, bo teraz trzyma mi tylko dzień, chociaż nie jestem pewna czy to nie przez to, że długo siedzę na transferze danych. Jest to jeden z najlepszych telefonów jakie miałam w ręce. Na prawdę polecam. Jest świetny :)

  • 0

    72. ~Remos  2015-05-25 23:38:58  host: apn-31-1-97-2.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam, mam ten telefon od ponad 2 lat bo od majówki 2013, ekran mam już w pajęczynie, aczkolwiek wszystko działa jak należy, mało tego, ułamało się kawałek wyświetlacza a kamerka przednia wciąż działa. Osoba która projektowała Nokie 3310 musiała mieć coś wspólnego i z tym modelem, bo jest to po prostu prawie że niezniszczalne :) Zdjęcia z głównego aparatu są naprawdę ok, jak na telefon za 250 zł nie ma co tu więcej oczekiwać. Wszystko chodzi i działa, polecam jak najbardziej. Osobiście zmieniam na HTC Desire 620, zobaczymy co to za cudo. :)

  • 0

    73. ~Czeslav  2015-09-08 20:53:54  host: host-31-6-222-180.dynamic.mm.pl

    Mam telefon od roku, ogólnie funkcjonalnie jest super bo ma to czego chciałem, diodę powiadomień funkcyjny przycisk, dobrą baterie ładne kolory oraz kształt i wygląd.
    Ale... zaczęły się problemy z zasięgiem, oddałem do serwisu i wgrali 4.4.2 i telefon chodzi kiepsko, tnie i ma opóźnienie ze 4 sekundy. do tego śmieci od play i jestem zmuszony go sprzedać bo już nie mogę...

  • 0

    74. ~zyrol81  2015-10-20 07:54:36  host: skwam-s.umed.lodz.pl

    Posiadam ten telefon od 2-ch lat. Niedługo kończy mi się umowa i żałuje, że nie jest już dostępny. Chętnie wziąłbym go jeszcze raz. Poza jedna wadą - podczas wygaszonego wyświetlacza nie przełączają się utwory w playliście. Ani razu nie zawiódł. Działa szybko i sprawnie, choć czasem gry potrafią się przyciąć, gdy np słuchamy jeszcze muzyki lub instalujemy jakieś oprogramowanie. Mogę z czystym sumieniem polecić telefon. Jest taki jaki powinien być. Szybki, lekki, z dobrą jakością dźwięku... gdyby tylko nie ta muzyka...

    GPS łapie szybko i jest dosyć dokładny. Wifi, choć zazwyczaj pokazuje dość niski poziom sygnału to działa stabilnie. z LTE bywa różnie - raz działa bardzo dobrze, a raz po prostu nie działa w ogóle i nie zależy to od miejsca. W tym samym miejscu raz mam lte i wszystko śmiga, innym razem mam lte i nie działa nic. Ale po resecie transmisji danych znowu zaczyna działać.

    Bateria nawet po tych 2-ch latach trzyma 2-4 dni w zależności od użytkowania. W zasadzie zabijają ją tylko gry i transmisja danych. Cała reszta (filmy, muzyka...) już nie pożera baterii tak bardzo.

  • 0

    75. ~uzytkowniczka p710  2015-12-19 20:34:31  host: 088156208180.radom.vectranet.pl

    Też mam ten telefon już dość długo, specjalnie szukałam produktu tej firmy, wybierając go, gdyż byłam bardzo zadowolona z mojego poprzedniego lg.

    Nie wiem skąd opisane problemy, muszą być to jakieś wadliwe egzemplarze chyba, bo ja nie mam się do czego doczepić. Może jedynie tego, że jak już przegładam internet kilka godzin z rzędu (tak, tak, młodzież XXI w.), przegrzewa się, wyłącza internet i muszę się pofatygować, by znów kliknąć ikonkę :p
    Problem też miałam z pojawianiem się klawiatury zaraz po włączeniu telefonu. Potrafiła nie wyświetlać się godzinami, a mi puszczały nerwy i kopiowałam literki z wcześniej napisanych smsów. Przywróciłam jednak ustawienia systemowe, co trochę odciążyło telefon, bo musiałam opróżnić go ze wszystkich plików i teraz czekam maksymalnie kilka minut. Nie miałam problemów ze zmianą utworów przy wyłączonym wyświetlaczu, a bateria zaskakuje mnie bardzo pozytywnie (w porównaniu do poprzedniego samsunga jest o niebo lepiej). Oczywiście wszystko zależy od użytkowania, np jak byłam na obozie, gdzie nie miałam ani zasięgu, ani dostępu do internetu, telefonem nie robiłam absolutnie nic, po prostu był włączony, bateria wytrzymała tydzień :)
    Teraz jednak mam mały problem, bo po podłączeniu telefonu chłopaka do głośnika przez bluetooth, głośnik odczytał mu sms, który przyszedł, a mi nie czyta. Nie wiem czy to kwestia ustawień, czy brakuje mi jakiejś apki, ciągle szukam, ale nie jestem chyba na tyle sprytna, by to ustawić. Jak ktoś ma jakiś pomysł, będę wdzięczna.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet