LG Optimus L3 II - opinie
Telefony LG LG Optimus L3 II Opinie o LG Optimus L3 II

LG Optimus L3 II

w sumie: 24
  • 0

    1. ~ja  2013-02-28 07:35:38  host: mail.studiokama.pl

    Bebechy niezłe a wyświetlacz dalej tragedia

  • 0

    2. ~elo  2013-03-02 12:07:21  host: v48-10.opera-mini.net

    LG nie ma pomysłu na swoje nowe smartphony i woli ulepszać tę stare

  • 0

    3. ~Halcedon  2013-04-11 21:47:47  host: 89-70-19-42.dynamic.chello.pl

    Bardzo udany model dla ludzi bez nadmiaru gotówki a z apetytem na smartphone. LG dało dobre parametry, przyzwoity ekran i dobre wykonanie za naprawdę niewygórowaną cenę.

  • 0

    4. ~piohabi  2013-04-11 22:47:50  host: ip12-jotanet.gl.digi.pl

    Do ~ja ekran daremny ?to jest IPS !!

  • 0

    5. ~Pirat  2013-05-14 22:00:30  host: 173.242.116.232

    @piohabi Tak to IPS. Cały telefon jest naprawdę fajny i nieduży. Nie jest może topowym super-wydajnym modelem ale możemy kupić go za całkiem przyzwoite pieniądze i cieszyć się multimedialnym urządzeniem.

  • 0

    6. ~NSX  2013-05-25 18:28:45  host: cnk46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POSIADAM GO I MUSZE POWIEDZIEC ZE NAWET NIEZLY ALE TROCHE JEGO KSZTALT BEZNADZIEJNY

  • 0

    7. ~RadioMuzeno 176.97.30.73:8000  2013-05-27 16:28:45  host: 176.97.30.73

    Tak, to fakt, za 300 zł telefon z 2013 roku ze wszystkim co trzeba, dla ukochanej idealny, odrazu Jej się spodobał, a Ja zaoszczędziłem sporo pieniędzy :PP

  • 0

    8. ~  2013-06-18 12:12:53  host: 46.205.64.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    a gdzieś ty go kupił za 3 stówy?

  • 0

    9. ~mirek  2013-06-24 10:21:42  host: jzi60.internetdsl.tpnet.pl

    Dokładnie, moja córka wzięła ten telefon od razu. zachwycona że nowy, nie używany. Cena jest naprawdę rewelacyjna. Cieszy ta nowa seria swiftów od LG.

  • 0

    10. ~Astrates  2013-06-28 22:33:29  host: ns2296704.ovh.net

    Prosty smartphone dla każdego kto szuka prostego smartphone dla młodego lub starszego użytkownika. Spełnia wszystkie podstawowe funkcje a do tego dobrze wygląda ;) LG zrobiło dobry ruch odświeżając popularną L3 do obecnych standardów ;)

  • 1

    11. ~Milusia  2013-09-04 14:44:50  host: static-ip-87-248-86-21.promax.media.pl

    wielcy znawcy telefonów!! tylko krytykować umiecie!! każdy kupuje taki telefon na jaki go stać!!

  • 0

    12. ~  2013-09-27 17:57:28  host: 89-66-249-1.dynamic.chello.pl

    Prosty, mały i niedrogi. Całkiem wydajny a do tego z przyjemną nakładką. Podobnie wykonanego telefonu w dobrej cenie ze świeczką szukać ;)

  • 0

    13. ~Krzychu  2014-01-09 17:27:08  host: 217.153.182.70

    Telefon petarda, bierzcie w T-Mobile, za jedyne 1 PLN!!!!!!!

  • 0

    15. ~edek  2014-01-10 22:04:16  host: 46.77.124.120

    Calkiem dobry telefon jak dlamnie pierwszy raz

  • 0

    16. ~Asia  2014-05-21 20:11:42  host: 89-78-70-167.dynamic.chello.pl

    kupując ten telefon trzeba wziąć pod uwagę, czy ma zamiar robić się nim zdjęcia. Ja myślałam, że prawie nie robię, kiedy przesiadałam się z SE x10 mini pro na ten model a teraz boli mnie to bardzo, że nie ma autofocusa - myślałam, że każdy sprzęt którym robisz zdjęcia w tym smartphone ma taką funkcjonalność więc się nawet w to nie wczytałam... zadne zdjecie jeszcze nie wyszlo mi odpowiednio ostre.

  • 0

    17.  2014-06-01 17:05:01

    Nie polecam tego telefonu (po prostu jak każdy smartphone szybko się psuję)

  • 0

    18.  2014-06-25 17:30:50

    NIE MOGE URUCHOMIC INTERNETU PROSZE O POMOC

  • 0

    19.  2014-09-16 19:56:45

    Witam. Mam ten telefon i niestety... nie mogę o nim napisać złego słowa. Bateria petarda, przy włączonej transmisji danych, gps, synchronizacja poczty, facebooka, telefony i sms wytrzymuje spokojnie 3 dni. Jak dla mnie to rewelacyjny wynik. Dodatkowym plusem jest intuicyjna obsługa a (niby) małe klawisze, podczas pisania sms, wklikują się bezproblemowo. Telefon niemal błyskawicznie reaguje na dotyk. Jak dla mnie mały ekranik jest zaletą, ponieważ nie jestem zwolenniczką wielkich cegieł, które nie mieszczą się w kieszeni a czasem nawet w ręce. Zdecydowanie polecam ten telefon. Przywrócił on mi wiarę w Androida.

  • 0

    20. ~wieczysta894@gmail.com  2014-11-30 20:18:47  host: user-94-254-209-104.play-internet.pl

    kupiłem go za stowe i nie żałuję. Pokażcie mi coś lepszego za te pieniądze

  • 0

    21.  2015-02-06 17:12:11

    Witam. Posiadam ten telefon od września 2014 roku. Na początku byłam bardzo zadowolona z jego funkcjonalności, działał sprawnie bez żadnych przycięć, aplikację typu Facebook, poczta, endomodo działały bez zarzutów. Niestety, z czasem telefon działa coraz gorzej, strasznie spowalnia aplikację, strony internetowe ładują się dość długo, jak na obecne standardy. Co więcej, coraz częściej zdarza mu się zacinać w trakcie pisania sms czy wybierania numeru telefonu, wówczas telefon jakby się wyłączał i trzeba odczekać ok. 5 minut, aż wszystko wróci do normy. Jedynym mocnym punktem tego telefonu jest bateria, która przy dość intensywnym użytkowaniu wytrzymuję spokojnie 3 dni. Polecam ten telefon osobom niewymagającym, którzy nie korzystają z gps, pakietu office i aplikacji społecznościowych. Jednym słowem telefon dla dzieci tudzież niewymagających emerytów.

  • 0

    22. ~kacoerjp  2015-02-12 19:41:36  host: user-94-254-133-60.play-internet.pl

    Telefon jest fajny niemam nic preciw

  • 0

    23. ~izzzzzzzz90  2015-10-22 17:05:34  host: aark137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja wam powiem, ze telefon mam od kwietnia 2014 bralam go za zlotowke w playu i wiecie co... telefon nadal.fziala nigdy nie nialam telefonu dluzej niz do pol roku. Historie byly przerozne zwykle zalanie woda tj wpadniecie do kibla do miski jeden pies mi zgryzl jak spalam ;D upadniecie roztrzaskanie, nie bylo mocnych... ten telefon spadl mi nie raz na kamienie, zwir plytki wlasciwie na wszystko co twarde i nie twarde wyswietlaczem w dol najczesciej, zalany byl konkretnie raz zostal wrzucony do dzbanka z woda z sokiem i wtwdy jedynie.mi sie ze tak powiem zresetowal a nie wyliwilam go odrazu gdyz skpnelam.sie pi czasei;D na danyh technicznych sie.nie znam, ale telefon jest niedozajebania od zewnatrz nieslugo przedluzam.umowe mysle.o lg spirit ale ten telefon dla ciap dziewczyn kobiet jak ja hehe. polecam strasznir bo chlop ciala to wiadomo jakis hammer czy solid ...a hammer chyba wyszedl dotykowy? Iron ? W kazdym razzie ten telefon bede wspominala z wieeeeelkim sentymentem a niepowiedziane ze do niego nie wroce. Zobaczymy

  • 0

    24. ~izzzzzzzz90  2015-10-22 17:14:24  host: aark137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A z danyh technicznych czy cos ;D jedyna wada dla mnie jest malapamiecwbudowana ale karte mozna dokupic i git. Ale internet smiga, telefon zajebiscie reaguje na dotyk, nie wylacza sie nie resetuje nie zamula muzyka jak dla.mnie glosnosc spoko fb spoko messanger spoko jest leciutki poreczny naprawde godny polecenia.. naprawde mam go ponad 1.5 roku przeszedl naprawdeeeeee wiele a mimo liczmych upadkow zalania i innych przygod nie widac ich specjalnje na telefonie... no blagam ktory telefon po upadku na kamienie wielkrotniee wyswietlaczem w dol by mial nadal caly wyswietlacz? Tym bardzjej ze nie mam.zadnego pokrowca folii silikonu itp wiec naprawde moim zdaniem.jest git. Furmowy tablet gorzej chodzi. Xd

  • 0

    25. ~Niemamnickuxd  2015-11-15 20:46:30  host: agbs243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie jest słaby i to dosłownie gdyż parę razy zaliczył glebę. Mój kolega miał tan sam model spadł z balkonu z 4 piętra o drzewo na rosę (nie jest wodoodporny) i przeżył więc polecam telefon dla budowlańców :). Ale ilość ramu mnie przeraża telefon nie jest mocny ale jest bardzo wytrzymały bateria cud miód trzyma nawet do 5 dni kiedy jest wyłączone Wi-Fi , Bluetooth i inne takie. Przepraszam twórców tego LG ale telefon mi się nie podoba ale i tak jak na swoją cenę oferuje coś bardzo duże coś jest mega telefon aparat całkiem spoko telefon POLECAM !!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet