LG Optimus G Pro - opinie
Telefony LG LG Optimus G Pro Opinie o LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro

w sumie: 15
  • 0

    1. ~Monika  2013-04-02 16:22:07  host: apn-37-109-217-127.dynamic.lte.plus.pl

    Jeżeli chodzi o ten telefon to parametry ma dość ładne. I przede wszystkim mocną baterię. A przy dużym procku to jest jak najbardziej potrzebna. Według mnie telefon godny polecenia. Być może sobie go kupię ale muszę pomyśleć dobrze. Pozdrawiam :)

  • 0

    2. ~Damian  2013-04-09 03:42:53  host: 90-156-48-243.internetia.net.pl

    Kupisz sobie jak pojedziesz do Korei Południowej. Powodzenia :)

  • 0

    3. ~Lu  2013-04-16 11:57:36  host: 77-252-99-130.ip.netia.com.pl

    Mam telefon od dwoch dni ma fajny interfejs dobra baterie oraz jest po prostu elegancki, godny polecenie.dla.ludzi. majacych dosyc plastikowych galaxy

  • 0

    4. ~Karina  2013-04-21 15:13:55  host: afcv21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hahaha Damian, przecież w końcu pojawi się w Polszy :) Ja czekam z niecierpliwością, cenowo będzie najlepszy w swojej kategorii specyfikacyjnej, znając LG daję sobie rękę uciąć, że tak będzie.

  • 0

    5. ~mellor  2013-05-20 00:45:54  host: 89-74-194-91.dynamic.chello.pl

    lg to żadna marka. Taki trabant wśród innych.

  • 0

    6.  2013-05-26 21:52:04

    Na obecnym rynku, moze wygrywać z nim tylko Galaxy SIV ;)

  • 0

    7. ~cool  2013-05-28 17:56:06  host: 89-78-35-194.dynamic.chello.pl

    Up/ I wlasnie o to chodzi zeby nie placic za marke tylko za sprzet . Po co komu znaczek za 500zł ? Ja osobiscie wole niepromowane lg niz gorszy reklamowany samsung s3/4

  • 0

    8. ~LepikPL  2013-09-07 23:04:41  host: 77-255-92-128.adsl.inetia.pl

    Poluję na ten model. Szukam od miesiąca białej wersji e986 (quad band w trzech zakresach gsm/wcdma/lte). Jest tego strasznie mało. Większość oferowanych to modele nie na Europę e988. Problemy z zasięgiem gratis. Trzeba uważać. Bawiłem się nim kilka godzin. Wykonanie wspaniałe. Ekran cudowny (wolę LCD od amoledów). Krystaliczne Full HD. Technicznie porównywalny z Galaxy SIV, nieco mocniejszy od Note II. Ekran jest absolutnie urzekający.

  • 0

    9. ~Wojtek  2014-01-15 23:19:04  host: www.geodezja.katowice.pl

    Miałem Note 2, ale szybko się pozbyłem. Miałem ekran włączony parę godzin dziennie i na programie do testowania ekranu, na niebieskim jasnym tle, zauważyłem pierwsze symptomy wypalania się go (typowa cecha AMOLEDów). Tj po 2-3 tygodniach, dokładnie w miejscach gdzie bywał stały, jasny obraz (np kontur koła). Ciekawe, że o tym jakoś się mało mówi, a to bardzo poważna wada, gdy ktoś używa np często nawigacji, czytnika ebooków lub z innych przyczyn ma często i długo włączony ekran. U mnie po 2 tygodniach, nie było to jeszcze nic jakoś rzucającego się w oczy (i tylko na niebieskim tle, bo niebieski jak wiadomo w AMOLEDach, wypala się 2x szybciej niż czerwony i zielony składnik koloru), ale... i tak dziękuję za AMOLEDy na których jedzie samsung. Jeśli ktoś wymienia telefon co 2 lata, wyświetlacz włącza w miarę potrzeb (sporadycznie), to może są ok, ale tak to wolę matrycę IPS - taką jak w LG, która jest duuuuuuuużo, duuuuuuuuużo, duuuuuuuużo trwalsza.

  • 0

    10.  2014-08-27 14:55:53

    Mam ten telefon, wersja E-986. Posiada port podczerwieni i preinstalowany pilot do obsługi urządzeń RTV oraz klimatyzacji od LG. Wbudowana pamięć 16 GB a nie 32....

  • 0

    11.  2014-08-28 17:46:31

    LG G PRO posiada jak najbardziej port podczerwieni. Ma nawet fabrycznie wgranego pilota od LG który obsługuje urządzenia RTV również innych producentów...

  • 0

    12. ~rafal83  2015-05-14 19:53:51  host: n12-03-06.opera-mini.net

    super telefon..duzy wyswietlacz bateria i klawisze fizyczne a nie tak jak w lg g 3 czarny pasek na dole z klawiszami

  • 0

    13. ~ja  2015-08-11 10:59:59  host: user-94-254-193-105.play-internet.pl

    Wlasnie chcialabym kupić telefon ale nie wiem dokonca bo malo opini :/

  • 0

    14. ~majster  2016-02-13 11:14:47  host: 92.60.132.22

    @wosmar ja mam 32 GB :D

  • 0

    15. ~ArMata  2016-03-12 10:46:52  host: komp-95-171-218-252.protonet.pl

    LG G3 nie ma szans przy tym modelu. Mój kumpel ma LG G3 ja mam LG GPRO i on mi zazdrosci. Większy, lepsza bateria mam na LG GPRO androida 5.0 dzięki android Root. Cudoooo lepszego telefonu nie ma !!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet