LG Optimus F7 - opinie
Telefony LG LG Optimus F7 Opinie o LG Optimus F7

LG Optimus F7

w sumie: 17
  • -1

    1.  2013-02-27 09:25:56

    Boski. Kocham prostokątne płaskie telefony.

  • 1

    2. ~nofy  2013-02-27 09:50:40  host: navy.falcom.net.pl

    Zapowiada się całkiem fajnie,jakby jeszcze dorzucili certyfikat odporności byłoby super! ciekawe ile będzie kosztował na początku?

  • 1

    3. ~niki1990  2013-02-27 11:54:56  host: 212.160.130.67

    4,7 cala??? nie no szaleją w LG ale pozytywnie

  • 1

    4. ~niki1990  2013-02-27 12:02:35  host: 212.160.130.67

    Ale zauważyliście?? Nareszcie postęp jeśli chodzi o baterie

  • -1

    5. ~TNT  2013-02-27 12:54:40  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    każdy nowy smartphone ma ten sam wygląd budowy,ale jest bardzo miły i ekonomiczny

  • 0

    6. ~Dewj  2013-02-27 14:53:56  host: 75-159.komputersat.pl

    czy f7 bedzie dostepny w polsce?bo slyszalem ze f5 ma byc ale bardziej chodzi mi o f7 .wie ktos cos na ten temat?

  • 0

    7. ~MArcin  2013-02-27 15:19:52  host: 213-241-41-121.ip.netia.com.pl

    Troche dziwne posuniecie ze strony LG gdyz ten smartfon bedzie pewnie w cenie 1000zl a za ta cene mozemy kupic lepszy LG 4X HD, owszem F7 ma 2gb ramu ale procesor "jedynie" 2 rdzeniowy i 8bg pamieci.

  • 0

    8. ~nick  2013-02-27 15:55:46  host: 82-160-219-254.tktelekom.pl

    Nie podniecajcie sie tak bo sie w gacie zlejecie.

  • 0

    10. ~  2013-02-28 09:11:06  host: static-62-233-216-82.devs.futuro.pl

    a koreańczyk siedzi i zawija smartphone'y w te sreberka:):) @6 Dewj to jest właśnie najbardziej frapująca sprawa- dostępność, @7 MArcin czasem lepiej więcej ramu niż rdzeni procka. cena ta pewnie będzie przystępna. brawo LG

  • 0

    11.  2013-03-06 00:43:32

    @7 LG 4x HD to smartphone oparty na tegra 3(miesiąc temu zadebiutowała tegra 4), flagowym modelem został Optimus G F7 to następca modelu L9

  • 0

    12. ~natsu  2013-03-18 15:30:42  host: host942311126.microchip.net.pl

    do Marcin: owszem, ale to może być po prostu opcja dla mniej wymagających osób, zaraz obok 2X. Poza tym 1000zł to lekka przesada. 4X można już dostać za niecałe 1300zł, więc F7 po krótkim czasie powinien zejść do ceny około 800-900zł.

  • 0

    13. ~Lukassss91  2013-03-27 08:10:05  host: ip135-1.vtelecom.pl

    Bardzo fajny, ale do Polski dojdzie pewnie za pół roku albo i dłużej, tak jak to było z nexusem i optimus G. Optimus G miał być w tym miesiącu, a jeszcze go nie ma :(

  • 0

    14. ~Pataro  2013-04-11 21:15:41  host: 89-70-19-42.dynamic.chello.pl

    LG zrobiło kawał solidnej roboty ! Ładnie wykonany i bogato wyposażony telefon. Za dobre pieniądze można kupić takie urządzenie i bez problemu dłuugo używać ;)

  • 0

    15. ~  2013-07-15 20:28:28  host: 91.239.196.215.kompex.pl

    kiedy to cudo bedzie w koncu dostepne w sprzedazy??

  • 0

    16. ~Armisael  2014-01-10 20:55:15  host: host-91-222-101-146.tvoksywie.com.pl

    Wiadomo już kiedy ten telefonik będzie dostępny w Polsce?

  • 0

    17. ~aaa  2014-01-19 20:38:39  host: public-gprs516956.centertel.pl

    podbijam, gdzie i kiedy będzie można kupić ten telefon???

  • 0

    18. ~  2014-05-01 04:14:00  host: user-5-173-116-101.play-internet.pl

    Już jest w PL.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet