LG Optimus F5 - opinie
Telefony LG LG Optimus F5 Opinie o LG Optimus F5

LG Optimus F5

w sumie: 15
  • 0

    1. ~JakubK  2013-03-01 16:09:09  host: 87-205-78-44.adsl.inetia.pl

    Zapowiada się nieźle. Ciekawe jak cena, ale ta pewnie będzie przystępna. Sądząc po specyfikacjach to będzie to mieszanka SG SII i LG L9.

  • 0

    2. ~ja  2013-04-03 23:39:11  host: aahd88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wizualnie jak p990

  • 0

    3. ~KK  2013-06-03 12:14:18  host: host103.centrum.miedzyrzecz.com.pl

    Wszystko ładnie, pięknie, ale gdzie dioda LED (latarka) ;) ???????

  • 0

    4. ~Marek  2013-08-19 07:22:10  host: 46.205.94.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kompletnie nie rozumiem jak można spieprzyć tak dobrze zapowiadający się telefon takim drobiazgów jak brak diody Led i żyroskopu. Przecież to mógł być dla wielu osób Galaxy s2 w lepszym wydaniu i z lepszym ekranem.. .

  • 0

    5. ~Inhibitor  2013-08-30 18:39:01  host: 178.219.98.245

    A jest tu gorilla glass ? I czy można przenosić apki na sd? Skoro jest JB to powinno sie dać.

  • 0

    6. ~ToM  2013-09-03 07:20:31  host: bhl81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamówiłem tel w plusie przyjdzie w środę to coś więcej napisze.

  • 0

    7. ~Mam GO !  2013-09-06 09:13:54  host: mpk-gw.man.poznan.pl

    gorilla glass jest, aplikacje przenosi - niektóre lepiej inne gorzej. Bardzo fajny sprzęcik, wszystko działa płynnie. Szkoda, że radia brak... no bo chyba nie jest tak, że nie potrafię go znaleźć ?? Brak LED a jako lampy błyskowej nie przeszkadza w końcu to nie profesjonalny sprzęt do robienia zdjęć. W dobrym oświetleniu foto i video full HD mają jakość całkiem dobrą.

  • 0

    8. ~roback  2013-09-11 19:46:17  host: 185.17.163.63

    Dziś dostałem F5 i wychodzi na to, że można w niego włożyć kartę micro-usim. zwykła SIM nie wchodzi.

  • 0

    9. ~maro  2013-10-05 23:30:46  host: 89-72-38-23.dynamic.chello.pl

    nie ma radia

  • 0

    10. ~mikee  2013-10-09 21:14:19  host: desire24.com

    Sorki, ale procesor jest dual-core 1.5ghz. Robilem dwa benchmarki antutu i quadrant czyli najpopularniejsze i taki wynik wychodzi :) telefon bije google nexus 4 Ogólnie telefon polecam szybki,mam go tydzień i jeszcze ani razu się nic nie zacieło. Bateria praktycznie caly czas wifi,fb,yt,internet telefon spokojnie caly dzień wytrzyma. A jesli chodzi o aparat to pierwszy raz pomyslalem 5mpx słabo wczesniej mialem xperie S(12mpx) a tu bardzo mile zaskoczenie funcje serii zdjęć,HDR,i opcja time catch shot same fotki bardzo szczegółowe. Telefon 4/5. Minusy to brak lampy flesh i slaby dźwięk na sluchawkach(nie dla melomanów). Ogólnie polecam !! :)

  • 0

    12. ~Żaku  2014-01-09 08:08:33  host: 89-73-103-102.dynamic.chello.pl

    W moim egzemplarzu JEST ŻYROSKOP, nie wiem czy to błąd, czy jest tak w każdym, może inni posiadacze się wypowiedzą.

  • 0

    13. ~Damiano  2014-02-19 20:26:10  host: staticline-31-182-82-164.toya.net.pl

    Witam, ja swojego LG'ka mam od jakis 2 tygodni, jestem baardzo zadowolony, wzialem go w playu za 1zl, jak na razie zero zawiasow, wszystko chodzi ladnie plynnie, mam duzo zainstalowanych aplikacji i jeszcze ani razu nie bylo problemu, dwu rdzeniowy procek daje rade, w ciaglym uzyciu mam jakies 500-600mb RAM'u i jest elegancko, przy intensywnym uzytkowaniu (prawie caly dzien wifi, muzyka, sporo smsow, kilka polaczen) bateria trzyma ponad dzien, ekran na prawde spko, ladnie odwzorowuje kazdy kolor, obudowa generalnie troszke licha, polecam sobie kupic gumowe plecki i po sprawie ;) jakosc rozmow bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla, wszystko slysze bardzo dobrze i mnie rowniez slychac wysmienicie, sluchawki dolaczone do zestawu bardzo srednie, generalnie jestem baardzo zadowolony i polecam jak najbardziej ten telefonik ;)

  • 0

    14. ~Damiano  2014-02-19 20:28:58  host: staticline-31-182-82-164.toya.net.pl

    aaa zapomnialem o aparacie, szkoda ze niema lampy, zdjecia w trybie HDR robi fajnie, przedni aparat baardzo milo mnie zaskoczyl, robi o dziwo dobre zdjecia :D co do jakosci filmow jest juz troszke gorzej... tryb FHD (1920x1080) taki sobie, musza byc na prawde dobre warunki zeby filmik wyszedl dobry.

  • 0

    15.  2014-03-03 19:00:30

    Wybrałem F5 i nie żałuję :D Co prawda mam go dopiero 2 miechy, ale już mi się spodobał :D Gry się w ogóle nie zacinają, internet chodzi płynnie, zdjęcie są ok, wyświetlacz bardzo dobry. Polecam F5 każdemu, kto ma je na oku.?

  • 0

    16. ~KASIA  2014-09-15 13:38:31  host: eqg56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super, że zdecydowałam się na ten telefon wszystko ma co potrzebuje aby rozmowy i praca przebiegała bez zastrzeżeń, zakup był w kwietniu ale teraz po kilku miesiącach dokładnego sprawdzenia funkcji i wydajności mogę przekazać Wam swoja opinię,
    POLECAM ZAKUP
    Pozdrawiam,

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet