LG L70 - opinie
Telefony LG LG L70 Opinie o LG L70

LG L70

w sumie: 51
  • 1

    1. ~Adam M  2014-03-11 12:55:57  host: h4-52.net.euron.pl

    autofocus - tak, ma (to jest ten sam aparat co w L90)

  • 1

    2. ~gosc  2014-03-15 09:18:52  host: public149765.cdma.centertel.pl

    Wreszcie cos idealnego dla mnie :) za rozsadna cene
    1 generacja byla ladna 2 byla okropna :( ale 3 jest swietna :)

  • 1

    3. ~gosc  2014-03-15 09:18:56  host: public149765.cdma.centertel.pl

    Wreszcie cos idealnego dla mnie :) za rozsadna cene
    1 generacja byla ladna 2 byla okropna :( ale 3 jest swietna :)

  • 1

    5. ~Witt  2014-03-24 17:16:19  host: 89-70-18-219.dynamic.chello.pl

    Zapowiada się przyjemny w użytku i całkiem wydajny smartphone. Parametry niczego sobie, cena pewnie również sprawi że będzie dostępny dla szerokiego grona odbiorców.

  • -1

    6. ~Michal  2014-05-23 23:11:35  host: 78-131-143-4.tktelekom.pl

    Aparat w tym tel to pomylka. Mam dwa dni i tragedzia dla porownamia galaxy tremd czy core z takim samem aparat robie bardzo donre fotki

  • -1

    7. ~art  2014-06-02 19:53:07  host: 82.160.207.3

    gdyby tylko nie ta tragiczna ilość pamięci wewnętrznej - z tych 4 Giga zostaje dla użytkownika tylko około 1 GB, a karty SD są wolniejsze niż pamięć wewnętrzna co oznacza częste zwiechy...

  • -1

    8. ~hihi  2014-06-06 19:38:07  host: user-46-113-67-68.play-internet.pl

    Posiadam LG L70 jestem z niego zadowolona ;3 tylko cieżko dostać do niego etui takie gumowe szukam i szukam xp

  • 1

    9. ~luckilucek  2014-06-12 19:34:02  host: 9-11.zicom.pl

    Mam od tygodnia. Naprawdę spoko. Jak za tą kasę to super. Po co mi jakieś smartfony za 2 tyś jak ten ma to co potrzeba.

  • 1

    10. ~Ala :*  2014-06-20 16:15:39  host: byb80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już niedługo będę mieć ten telefon :) Z tego co przeczytałam, myślę że to naprawdę fajny smartphone.

  • 0

    11. ~Ewa  2014-06-23 11:07:13  host: 78.133.163.190

    To ma LTE czy nie ma?

  • 0

    12. ~wojt  2014-06-25 15:44:45  host: adr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak usatwić aparat na lepsze zdjęcia? Ma ktoś pomysł??

  • 0

    13. ~gość12  2014-06-30 20:05:44  host: jzo227.internetdsl.tpnet.pl

    Hej wiecie może jak sprawuje się aparat w tym telefonie i czy robi ładne zdjęcia??? Z góry dziękuje za odpowiedź :)

  • 0

    14. ~Gustavo  2014-07-02 17:01:02  host: public34969.xdsl.centertel.pl

    dajcie znać jak zachowuje się telefon podczas rozmów? u mnie trzeszczy i nie wiem czy to wina telefonu

  • 1

    15. ~Dankan  2014-07-04 14:38:03  host: 088156191235.wejherowo.vectranet.pl

    Tak dla ścisłości panowie z Telepolis ,bez urazy ale telefon posiada adreno 305 nie 302 do tego karta nie microSD lecz zwykła standardowa Sim.Pozatym sam telefon jak za tą cenę bardzo przyzwoity napewno lepszy wubór niż 4czy 6 rdzeniowce z hiper bajerami firm chińskich np : (lenovo,zte) gdzie mamy praktyczny brak wsparcia technicznego oraz serwisowego.

  • 1

    16. ~DARIA  2014-07-04 18:38:15  host: byc72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM GO OD 4 DNI I JEST ŚWIETNY, PODOBA MI SIĘ. OSOBIŚCIE NIE PRZEPADAM ZA TELEFONAMI LG, ALE TEN TELEFON MI SIĘ SPODOBAŁ. POLECAM

  • 0

    17. ~Boguś  2014-07-08 18:36:56  host: 88-199-92-66.tktelekom.pl

    czesc nie dawno kupiłem lg L70 i jest naprade spoko.Tylko ze co jakis czas pobiera mi jakies oplaty z kąta nie wiem za co. Mozecie mi poiedziec czy sa moze jakies aplikacje w tym telefonie zsa co sie placi? Prosze o pomoc

  • 0

    18. ~  2014-07-09 11:47:24  host: adip113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma GPS

  • 0

    19. ~Nick  2014-07-09 13:41:29  host: c163-99.icpnet.pl

    telefon spoko, ale z pamięcią tragedia. Podobno ma 4giga, a mi sie już pamięć skończyła po zrobieniu kilku fotek i ściągnięciu kilku gierek, dosłownie kilku. wyświetla sie informacja, że tel ma 1,5 gb, a nie 4!

  • 0

    20. ~donie  2014-07-10 10:26:57  host: 82-160-15-2.tktelekom.pl

    Świetny telefon, ale mam pytanie:
    Czy tylko mój aparat ma problem z wyostrzaniem zdjęć i nagrywaniem? (Np. ruszam aparatem podczas nagrywania i jak to potem odtworze to są duże pixele)

  • 0

    21. ~0natalia00  2014-07-12 17:16:46  host: afdo101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje w zwyklym sklepie z telefonami ?

  • 0

    22. ~Kris  2014-07-14 18:57:30  host: bst6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Czy to normalne, że widzę tylko 1,5GB pamięci wewnętrznej?

  • 0

    23. ~miki  2014-07-19 19:35:05  host: esy34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo trzyma wam bateria?? (u mnie to tragedia) ma ktoś pomysł jak wydłużyć jej wytrzymałość?

  • -1

    24. ~andzia  2014-07-23 12:54:01  host: p5B221039.dip0.t-ipconnect.de

    Telefony lg too jedno wielkie scierwo mam tez lg l7 wszystkie modele jak sie scinaly tak sie beda scinac po dluszym czasie uzytkowania ... lg to jeden wielki szajs samsungi sa o wiele razy lepsze

  • 0

    25. ~łysy  2014-07-27 19:00:47  host: 87-205-130-137.adsl.inetia.pl

    Jak włączyć GPSa w tym telefonie?

  • 0

    26. ~janek  2014-08-01 23:06:51  host: esl56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Dankan a co ma karta micro SD do karty Sim?

  • 0

    27. ~Mali  2014-08-02 21:21:13  host: 5-57-160-253.internetia.net.pl

    Telefon niczego sobie, ładnie pracuje, dość szybki ale ma strasznie słaby odtwarzacz muzyki. Brak equalizera i dżwięk w słuchawkach to jakaś tragedia...

  • 0

    28. ~seba  2014-08-11 15:17:15  host: 87-206-168-216.dynamic.chello.pl

    Super. Telefon

  • 1

    29. ~ryspop  2014-08-13 23:05:22  host: 078088074197.polkowice.vectranet.pl

    Mam telefon dopiero kilka dni z sieci PLUS i mogę powiedzieć tak - w końcu telefon tani a działający jak trzeba. Nie zacina się przy byle pierdole, mam już kilka aplikacji a tel tego nie czuje. Świetnie skonfigurowany, zdjęcia czy muzyka super. Za kilka tyg. napiszę coś więcej :)

  • 0

    31. ~l65  2014-08-28 07:26:07  host: aasi240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy pojawi się L65 ?

  • 0

    32. ~uham  2014-09-12 21:36:38  host: user-94-254-193-56.play-internet.pl

    Jak na te cene spoko , jak ktos chce aparat zestaw do sluchania muzyki itd itd to trzeba dolozyc troche sianka i kupic s3 lte ...to niestety tylko lg i nie rozumiem placzkow to zle tamto zle...jak na kom za 400-500zl to jest ok bez zawiech na necie itd

  • 0

    33. ~mietek  2014-09-14 09:56:00  host: public-gprs516351.centertel.pl

    Nie mam tego fona i nie chce miec. Lg=zgon.

  • 0

    34. ~mati  2014-09-17 00:26:55  host: static-nat-189.broadband.greenlan.pl

    ja mam problem ze sciaganiem gier pisze ze za malo pamieci a pamiec jeszcze wolna jest co to moze byc????

  • 0

    35. ~john.l70  2014-09-26 18:01:18  host: ip-188-95-27-136.globitel.pl

    Moim zdaniem nie jest zly, aparat moze szalu nie robi
    Pamieci troche malo ale karta sd ratuje

  • 0

    37. ~Karolina  2014-09-26 22:08:22  host: aaek103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od miesiąca. Jest to mój pierwszy smartfon więc nie mam porównania. Jest on solidnie wykonany, łatwo można zdjąć tylną obudowe co dodaje konfortu. Aparat jak na swoje parametry robi świetne zdjęcia. Telefon działa płynnie, nie zacina się. Jego wadą jest bardzo mała pamięć.

  • 0

    38. ~Ja  2014-09-30 22:41:11  host: public-gprs516335.centertel.pl

    Jak działa gps bo w lg l5 II jest tragiczny. Ten fon ma 4rdzenia?

  • 0

    39. ~Melo  2014-10-12 12:32:43  host: 89-67-219-199.dynamic.chello.pl

    Posiadam telefon od czerwca. I w sumie jestem zadowolony aczkolwiek pamięć wewnętrzna tragiczna. Musi się człowiek nagimnastykować żeby coś zainstalować. Można też zapomnieć o grach powyżej 1,5 GB. Wyświetlacz ładny, nic się nie tnie. Pierwszy model dostałem z martwymi pixelami lecz serwis szybko przyjął i oddał mi nowy egzemplarz. Za te pieniądze warto. Elo.

  • 0

    40. ~gość  2014-10-24 18:01:01  host: 88.220.178.6

    telefon fajny, ale jak dla mnie poważnym minusem jest głośnik z tyłu, jak telefon leży płasko na stole to nie słychać jak ktoś do mnie dzwoni. Jak go podniose do góry to wtedy słychać. A może jest to problem tylko z moim egzemplarzem..czy ktoś mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii?

  • 0

    41. ~Andrzej  2014-10-31 21:19:05  host: 46.77.124.115

    Jak obchodzicie sie z baterią w pierwszych dniach zycia telefonu zeby jak najdłuzej potem trzymała jak sie smiga po necie i wgl. ?

  • 0

    42. ~olka  2014-11-03 16:11:10  host: 78.11.38.2

    Ja mam ten telefon i jestem z niego zadowolona a co do zdjec to robi ladne i przejrzyste :)

  • 0

    43. ~Olka  2014-11-03 16:15:02  host: 78.11.38.2

    Hej ja mam ten telefon i co to pobierania oplaty z konta to to jest za aktualizacje ktore sa nie potrzebne po prostu idz do sieci w ktorej masz i tam ci poda kod i ci nie bedzie pobieralo :)

  • 0

    44. ~Madrusia  2014-11-03 16:16:38  host: 78.11.38.2

    Ja mam ten telefon i jest on zajebisty !!!

  • 0

    45.  2014-12-08 01:31:12

    Zero scinek, bateria przy moim uzytkowaniu to 1 dzien, zdarzało sie ladowac i 2 razy dziennie ale z internetu najczesciej korzystam tylko na L70. Aparatu nie uzywam ale z tego co widzialem to chyba nie jest to sprzet dla kogos kto pstryka foty na potege i zalezy mu na jakosci. Internet, jakosc rozmow, wyswietlacz, brak zaciec... jak najbardziej na plus.

    Minusy? Zbyt dlugie wybudzanie po rozmowie, brak diody powiadomień, mało pam. wewnętrznej...

    Telefon nie jest mułowaty, radzi sobie calkiem dobrze i przy takiej cenie, oczywiscie jest godny polecenia!

  • 0

    46. ~damian  2014-12-09 20:43:17  host: host-62-141-221-164.swidnica.mm.pl

    Bateria , tragedia trzyma mi nawet nie 1 dzień nie wiem dlaczego .

  • 0

    47. ~yoanka91  2015-01-09 21:44:56  host: 213.158.222.226

    jak zrobic konfiguracje L70

  • 0

    48. ~yap  2015-01-10 13:16:32  host: ahv116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ponad pół roku. Sprawuje się bardzo dobrze, bateria trzyma do dwóch dni, szybki, wszystko co potrzebne jest. Zdjęcia robi ładne, ale bez szału. Jedyne co mi przeszkadza to faktycznie mało pamięci wewnętrznej - 2GB. Przy kilku apkach brakuje miejsca. Ale ogólnie na duży plus!

  • 0

    49. ~asia  2015-01-21 22:05:44  host: host-81-190-118-45.gdynia.mm.pl

    Podczas rozmowy ekran się wygasza ...możliwy problem to np. przesłonięcie czujnika zbliżeniowego folią zabezpieczającą.., od tego chcę zacząć, tylko gdzie do licha jest ten czujnik..?? proszę o pomoc

  • 0

    51. ~Monia  2015-02-23 13:46:09  host: aggi159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szczerze nie polecam, strasznie mała pamieć wewnętrzna. Po zainstalowaniu aplikacji typu fb, messenger, snapchat, instagram i powiedzmy jeszcze 2 innych nie ma już na nic pamięci. Ciągle wyskakują powiadomienia żeby zrobić aktualizacje, tyle że zajmuje ona tyle pamięci że trzeba albo coś usunąć albo się męczyć z wyskakującym na ogół co 2 dni okienkiem. Poza tym telefon się zacina. Mama go 6 miesiecy i na prawdę czasami jest ciężko, koleżanka ma ten sam telefon i te same problemy. Mimo że wizualnie robi bardzo dobre wrażenie i cena również jest niewysoka nie polecam

  • 0

    52. ~noorbi2004  2015-03-12 06:43:53  host: apn-46-77-124-177.dynamic.gprs.plus.pl

    Pewnie masz wirusa albo gdzieś ci się zabił. A co do telefonu to chciałem sprawdzoć tylko jaką wersje blutucz ma mój telefon

  • 0

    53. ~kondzikos  2015-06-30 16:38:14  host: host-212.96.231.42.tvksmp.pl

    użytkuję ten telefon od roku czasu i jedynym błędem tego telefonu jest ta pamięć wewnętrzna. gdy zaczyna brakować miejsca to nie można aktualizować co wiąże się z zamuleniem telefonu. w tym momencie staje się to coraz bardziej wkurzające

  • 0

    54. ~Tosia1979  2016-02-21 12:32:21  host: public-gprs360150.centertel.pl

    4 gb pamięci? U mnie pojawia się, że jest 1,5!

  • 0

    55. ~zawiedziona  2016-05-23 18:25:47  host: eal4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon beznadziejny. Bateria trzyma 8 godzin mimo,że dużo nie rozmawiam i nie korzystam z internetu. Ładuję 2 razy dziennie. Nagrzewa się, zrobi 1 zdjęcie, drugie już nie. Reklamowałam go 3 razy, za każdym razem odpisywali, że jest sprawny technicznie. Kosztował mnie 480 zł + zakup drugiej oryginalnej baterii 60 zł i dalej te same problemy. Żałuję, ze zakupiłam ten model. W serwisie LG zero zainteresowania.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet