LG L65 - opinie
Telefony LG LG L65 Opinie o LG L65

LG L65

w sumie: 25
  • 0

    1. ~gosc  2014-09-30 17:05:44  host: 77-242-225-130.net.hawetelekom.pl

    Mam ten tel od miesiąca. sprawuje sie super, ale kilka podanych info sie nie zgadza. tel ma standardową karte sim, 1 gb ram... więc może lepiej byłoby weryfikować informacje...

  • 0

    2. ~ahmed  2014-10-17 12:09:10  host: apn-95-40-79-131.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon działa na zwykłą kartę sim oraz posiada 1 GB RAM, specyfikacja do poprawy.

  • 0

    3. ~greg  2014-10-30 19:19:14  host: 46.204.95.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten tel jakies 2 tyg nie ma sie do czego przyczepic jedynie zastanawia mnie to czy bedzie aktualizacja na ten model androida L? Pozatym polecam dobry smartfon za niedrogie pieniadze :)

  • 0

    4. ~jonas  2014-10-31 21:10:08  host: 46.77.124.115

    Dobry fon z dobrymi parametrami w super cenie polecam

  • 0

    5. ~lg  2014-11-05 04:40:49  host: n11-04-03.opera-mini.net

    ma 1g ram i ma nfc i zwykla sim

  • 0

    6. ~Adam  2014-11-10 16:22:51  host: 46.77.124.182

    Witam. Pytanie , jaką karte sim obsługuje ?

  • 0

    7. ~liberator  2014-11-29 12:14:04  host: user21-114.satfilm.net.pl

    Telefon posiadam od dwóch tygodni. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.

    Plusy:
    + Android 4.4.2
    + Płynne działanie
    + Wyraźny i czytelny ekran
    + bateria przy normalnym użytkowaniu (kilka rozmów i sms dziennie, przesyłanie danych kom., które wyłączam na noc) wytrzumuje 3-3,5 dnia.
    + aparat (nie mam zastrzeżeń, jeżeli ktoś wymaga idealnych zdjęć, sugeruję zakup profesjonalnego aparatu cyfrowego/lustrzanki)
    + Funkcjonalność (świetnie sprawdza się jako mały organizer)
    + Obudowa solidnie wykonana i dobrze spasowana przy tym całkiem elegancka i przyjemnie trzyma się w dłoni. Rozmiar urządzenia dla mnie w sam raz.

    Wady:
    Właściwie nie dostrzegam żadnych, może za krótko go używam. Telefon spełnia wszystkie moje potrzeby

  • 0

    8. ~ares220@  2014-11-29 15:32:36  host: host-89-229-2-203.torun.mm.pl

    Telefon uzywam 4 dzien i powiem szczeze jestem pozytywnie zaskoczony. Mialem wiele smartfonow ale ten spelnia wszystkie swoje funkcje. Szczeze polecam kazdemu ten model telefonu

  • 1

    11. ~zygfryd  2015-01-07 18:35:55  host: public-gprs514619.centertel.pl

    prosty telefon od lg. dobra jakośc połączeń i wyswietlacz. w cenie do 450 nie kupi sie nic lepszego. zasieg też dobrze trzyma. niestety aparat pomimo 5 mpx......jest po prostu kiepski. robi zdjecia na poziomie samsunga b2710 . mam obydwa to i moge porównac. duze szumy , brak detali . af działą dobrz i nie ma nieostrych. filmy tez kiepskie raczej . poza tym do rozmow czy sms jest dobry.

  • 0

    12. ~Smerff  2015-01-09 02:19:34  host: 178-36-12-115.adsl.inetia.pl

    Smartfon działa bardzo dobrze,bez przycięć,zdjęcia ok,dźwięk super.
    Minusem jest 1.5 GB pamięci wewnętrznej.
    Brak Roota - nie można przenosić aplikacji,gier. na kartę pamięci.
    Po pobraniu aktualizacji androida,smartfon zaczyna się wieszać,wszystko zapisywane jest na pamięć wewnętrzną,zdjęcia też.
    Nie można ustawić żeby robione zdjęcia zapisywały się na karcie,nie ma nawet takiej opcji,jak w innych telefonach,aby ustawić żeby zapisywały się na kartę.
    i kolejny minus- brak podświetlenia przycisków dolnych .

  • 0

    15.  2015-01-11 02:13:14

    Oprócz tego jest jeszcze telefon LG L65 D285, który posiada funkcję Dual SIM. Zaprezentowany w kwietniu 2014.

  • 0

    16. ~igor  2015-01-12 19:02:31  host: public-gprs515187.centertel.pl

    dobry telefon z tych tanich. bateria trzyma dwa dni przy kilku minutach rozmow. zasieg i jakośc połaczen głosowych jest dobra. niestety ale aparat to porażka. zdjecia sa kiepskie , zaszumione i rozmyte. moge je porównac do np: samsunga 2710 a którego mam też. tylko ,ze tam jest 2 mpx i nie ma autofokusa. telefon ma 4 gb pamieci ale to zajmuje system i dla użytkownika zostaje okolo 1.2 gb. po zrootowaniu systemu mozna przenoscic aplikacje na karte pamieci. w cenie do 500 zł a w jakiej jest w sklepach nie ma lepszego.

  • 0

    18. ~ares2201  2015-01-14 22:57:59  host: host-89-229-24-161.torun.mm.pl

    Mam ten telefoon od 3-ech miesiecy i powiem szcze jestem niezmiernie zadowolony wszystko plynnie chodzi wcale sie nie zawiesza chcialem xperie ale zona zrobila mi super prezent na mikolaja i trafila w samo sedno polecam kazdemu tego smartfona!!!!!!!!! Niezamienilbym go na zadnego innego jednym slowem SUPER SMARTFON!!!!!

  • -1

    21. ~wio  2015-01-27 13:52:32  host: user-94-254-129-145.play-internet.pl

    ten telefon to dno. bateria trzyma 8 godzin. w czasie uzywania skrzypi i trzeszczy. kłopot z zasiegiem. a serwis lg naprawic nie chce jak wysłałem im

  • 0

    22. ~Wyhylynybymy  2015-02-11 18:25:15  host: n10-08-08.opera-mini.net

    Mam Go Dobre 7 Miesięcy. Fajny Telefon. Bateria Świetna. Wydajność Dobra Za Taką Cenę. Jest Jeden minus, Lipny Aparat i Głośnik

  • -1

    27. ~admn  2015-03-31 17:56:46  host: 46.205.86.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Wersja D280N jest z modułem NFC; wersja D280 jest bez NFC. I na pudełku dostrzegłem napis HDvoice.

  • 1

    28. ~kotwicz  2015-04-04 17:56:18  host: user-94-254-193-3.play-internet.pl

    mam D280n i na pudełku jest napis hd voice. jednak jak pytałem na infolini LG to ten telefon nie ma hd voice. nie bedzie tez miał aktualizacji androida wyzej niż ma czyli 4.4.2. na wyświetlaczu jest gorilla glass2. ponadto konsultant powiedział ze zrobienie roota jest jednoznaczne z zabraniem gwarancji.

  • 0

    29. ~niki  2015-04-15 07:42:15  host: aefl40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od prawie roku i jesten zadowolona tel elegancki dziala jak należy tylko jedna wada tak jak kolega wyzej pisał nie mozna zdjęć i niektórych gier przenosic na kartę pamięci a przy malej pamieci tel to jest problem a tak poza tym jest super sprawnie śmiga

  • 0

    30.  2015-10-03 21:19:13

    Polecam

  • 0

    31. ~djsksjzj  2015-10-14 12:19:20  host: user-31-174-52-216.play-internet.pl

    Gry da się. Przesyłać się.Mam ten telefon jest super .Miałem dużo telefonów ale ten jest najlepszy zastanawia mnie to czemu mi sięnie chce android zauktalizować

  • 0

    32. ~xxx  2015-12-03 09:58:41  host: pestilence-219.core.ynet.pl

    Jest to badziew, będziesz chwalił ~jak nie miałeś do czynienia nigdy z dobrym telefonem .
    Wyswietlacz to jakaś tragedia , wieszanie się systemu , krótki czas pracy na baterii.

  • 0

    33. ~marcin  2015-12-08 00:29:34  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Jest napisane 1 GB RAM 1.5 GB ROM dla urzytkownika z 4 GB głąby

  • 0

    34. ~Lech5  2016-02-14 09:03:09  host: ip-79-175-228-130.cable.smsnet.pl

    Ciekawostka. Według programu CPU-Z LG L65 ma procesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926.

  • 0

    35. ~Kowalski  2016-02-21 09:24:21  host: 91-231-169-169.tsm.tarnobrzeg.pl

    Plusy:
    - tani
    - potrafi przetrwać upadki
    - na ekranie wszystko dobrze widać
    Minusy:
    - mało pamięci
    - raz na jakiś czas wyłącza się i piszczy przez kilka sekund
    - kiepski aparat
    - zacina się

    Jednym słowem: nie polecam

  • 0

    36. ~Dorota  2016-05-29 20:40:09  host: 94-40-74-11.tktelekom.pl

    Ja mam ten telefon już prawie 2 lata, Jestem z niego bardzo zadowolona. Ma swoje minusy takie jak mała pamięć w telefonie czy słaby aparat, ale ani razu nie miałam z tym telefonem problemu. Przez 2 lata nie oddałam go ani razu do naprawy. To mój pierwszy telefon, który jest tak wytrzymały oczywiście w porównaniu do poprzednich.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet