LG L5100 - opinie
Telefony LG LG L5100 Opinie o LG L5100

LG L5100

w sumie: 29
  • 0

    1. ~szczepan  2005-02-27 18:21:00  host: zachem115.zachem.com.pl

    cos fajnego no i te dwa wyswitlacze

  • 0

    3. msn  2005-03-07 21:00:55  host: bandurskiego.devs.futuro.pl

    nie za wiele mowicie o tym telefonie.. ale jakos nie mam zaufania do czegos nowego... jak ktos ma jakies doswiadczenie z tym phone'em niech zapoda jakiegos posta z gory cheers !

  • 0

    4. ~WitekT  2005-03-08 11:31:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    p3ter: z takimi pytaniami to raczej na forum... :)

  • 0

    5. ~LePeK  2005-05-08 13:55:00  host: 80.240.164.4

    Telefon jest super !!
    Mam go od 2 dni i jest naprawde cudowny! miałem NOKIE 6600 i 6230 i powiem Wam szczerze że LG L5100 jest dla mnie lepszy od NOKII!! Telefon FULL WYPAS!!

    POlecam wszystkim!! Pozdrawiam .

  • 0

    6. ~lukasz  2005-05-08 19:30:00  host: 213.77.29.253

    czy ktos wie jak mozna przeslac dane z komputera na tel lg 5100 bo ja mam duzy problem

  • 0

    7. ~marek  2005-06-02 07:36:00  host: uy34.internetdsl.tpnet.pl

    jak długie są filmiki nagrywane tym telefonem?

  • 0

    8. ~jarek  2005-06-07 15:57:00  host: dbc189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nom własnie moze ktos wie jak zgrac cos na LG5100 jeszcze oprogamowanie mam po angielsku :( to juz calkiem nie jaze:P a moze wie ktos czy mp3 mozna na niego zgrywac jak cos prosilbym o kontakt, a i jak ktos ma PLoprogramowanie do niego to z checia bym zakupil nawet kopie:D

  • 0

    9. ~pg  2005-09-20 15:03:42  host: 213.77.7.140

    -> jarek
    Czytaj uwaznie. MP3 - nie - wersja l5100 nie obslugiuje mp3 ani javy - to obsluguje t5100. L5100 to wersja zubozona na zyczenie T-Mobile i tym samym ERY. Oprogramowanie sobie sciagnij ze strony www.lge.pl. 5

  • 0

    10. ~bogdan20  2005-10-06 18:20:23  host: bxa158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam od tego wole lg8380 full wypas ma troszke wiecej niz ten model :P

  • 0

    11. ~jason  2006-02-18 16:47:54  host: abvs63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam zastanwiam sie czy kupic ten telefon..niech ktos sie wypowie na temta tego tel bo nie wiem co zrobic.

  • 0

    12. ~  2006-03-14 13:44:59  host: ip-81-210-100-178.netia.com.pl

    a ja gdzieś czytałem ze obsługuje mp3, hmmm.... ciekawe ;]

  • 0

    13. ~  2006-03-29 00:30:02  host: 106-13.espol.com.pl

    telefonik jest fajny tylko troche duży ale wyróżnia sie z tłumu telefonów oferowanych w promocji za 1 zl. - jest tylko mały problem irda nie łaczy sie z komputerem i nie wiem za cholere jak przeżucic zdjecia z niego na PC no i odwrotnie

  • 0

    14.  2006-04-09 15:11:08

    mam ten zajefajny fon od miesiąca. jest super, zdjecia bajera, ten obrotowy wyświetlacz to super szpan ;) nie mam problemu ze zgraniem fotek z telefonu na kompa bo mam orginalne oprogramowanie a bez niego ani rusz :/ ale telefon spoko, zapłaciłem na allegro 650 zł i całkowicie wart tej kasy. polecam.

  • 0

    15. ~Gau3  2006-04-15 18:42:35  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    Czesc posiadam ten telefon od stycznia zdjatka spoko jak na 1.3 m calkiem fajne, menu tez spox, tylko irda nie kontaktuje sie zupelnioe z innymi telefonami co jest minusem tak zreszta jak w samsungach.... tel obsluguje mp3 po zmianie softu z lg T5100 ml;y myk i mamy mp3... :) pozdrawiam

  • 0

    16. ~kelso  2006-04-23 22:00:51  host: 80.51.57.69

    mam zamiar kupic ten tel. i interesuje mnie to czy do tego telefonu mozna wlozyc karte pamieci??

  • 0

    17. ~  2006-05-10 18:13:35  host: bso43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jak zrobić ten mały myk żeby telefon obsługiwał mp3, a drugie czy jest możliwość aby na wyświetlaczu zewnętrznym był wygaszacz w formie godziny, czy on poprostu gaśnie i nie ma nic, dzięki.

  • 0

    18. ~werona  2006-08-28 19:45:08  host: cbx109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam se go i był doje**ny jest trik
    na mp3 poprostu banał wystarczy hakować plik
    mój folder trzeba wybrac piosenke sciągnientą i zminić nazwena 001LG.mp3
    a jak nie zadziała to go wyjeb oknem
    mi działa albo kupcie se t5100 za 1700zł

  • 0

    19. ~dav44x  2006-08-28 19:46:27  host: cbx109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest trick zmienić nazwe na koncu ma byc mp3

  • 0

    20. ~large  2006-08-29 00:37:59  host: aami250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiego programu uzywacie bo ja mam LG mobile agent i tam sie nic z koma na PC nie da zgrac macie moze cos innego...??

  • 0

    21. ~  2006-09-01 13:10:47  host: abyd211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od jakiegos czasu i szczerze powiem ze jest zajebisty, nagrywanie filmow bajka, zdjecia to samo, zadnych problemow typu zanik zasiegu. Fajny ma bajer oszczedzajacy baterie otoz jak sie z kims rozmawia i ta osoba robi przerwy mierzy slowami to glosnik sie wylancza nie czerpiac bateri, z kolei kiedy znowu mowi to ja slychac, fajna sprawa niweluje to jakiekolwiek szumy pomiedzy slowami, bateria trzyma 3 gora 4 dni, mam t5100 wiec mp3 jak i java chodzi bez problemu, choc te 32MB to troche malo jak na mp3, to dla fotek i krecenia filmikow w zupelnosci wystarczy, na koniec chcialbym dodac ze nie ma tu czegos takiego jak limit dlugosci nagrywania video ile masz pamieci tak dluga sekwencje mozesz nagrac.. tel to raczej aparat i kamera w jednym pozdrawiam

  • 0

    22. ~  2006-09-12 15:02:10  host: cpc2-swin6-0-0-cust560.brhm.cable.ntl.com

    jeszcze go niemam ale po waszych opiniach dzisiaj kupie jestem w angli i nowka kosztuje 65f dzieki wam kupuje ten fon do pracy a w domu mam k800i polecam

  • 0

    23. ~Daniel  2006-11-20 14:27:19  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    fajny:) tańsza wersja noki n90

  • 0

    24. ~  2007-03-07 20:34:54  host: azc190.internetdsl.tpnet.pl

    czy jest ktos wstanie przeslac mi albo gdzie moge poszukac polskie menu do tego tel bo posiadam go i jestem z niego bardzo zadowolony z gory dziekuje za informacje

  • 0

    25. ~maciek  2007-06-03 22:35:36  host: aaeb101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuje kupić ten telefon mam pytanie słyszałem że ma odtwarzać a nie ma dzwonków mp3 nie wiem czy mam racje

  • 0

    26. ~racho  2007-06-15 23:48:14  host: gw.speed-net.pl

    mam problem irda nie kontaktuje mi z innymi fonami czemu? prosze o pomoc z gory dzieki

  • 0

    27. ~Benita  2007-07-05 19:38:27  host: abdb185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam problem z IRDA ;/ Tez nie wiem czemu...Może wiecie czemu? Wiecie może jak śćiągnąć simlocka z tego telefonu LG L5100?? Wiecie także może jak uaktywnić Wap aby można obierać mms-y?? Proszę was kochani o pomoc i odpowiedzź na moje pytania z góry dzięki.

  • 0

    28. ~ADI  2007-10-24 19:05:54  host: auc167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ziomek powiedz mi jak zgrac softa z LG T5100 do LG L5100 jak to zrobiles i ile to mniej wiecej kosztuje ??

  • 0

    29. ~angela  2007-11-01 21:47:53  host: 82.160.182.162

    Ja mam T5100 no i mam oprogramowanie po angielsku i z chęcią kupiłabym instrukcje obsługo do tego modelu po polski prosze odpowiedzcie mi czy ktos ma ?

  • 0

    30. ~piooootr  2013-03-10 20:55:36  host: dynamic-78-8-128-140.ssp.dialog.net.pl

    czy w tym telefonie można ustawić gtransmisję danych-wiadomości na ekran w języku polski: Kraj, Pogoda, Najważenisjze ze Śwaita i Sport????

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet