LG L40 - opinie
Telefony LG LG L40 Opinie o LG L40

LG L40

w sumie: 21
  • 0

    1. ~Max  2014-02-28 14:28:50  host: dynamic-78-8-234-136.ssp.dialog.net.pl

    Wreszcie LG zrobiło krok w dobrą stronę i podnieśli rozdzielczość wyświetlacza do 320x480, w poprzednich odpowiednikach tego modelu (L3, L3 II) rozdzielczość była straszna. Bardzo dobrym posunięciem jest też przywrócenie tylnej fakturowanej klapki, podobnej do pierwszej serii L, zastosowanie gładkiego i błyszczącego plastiku w drugiej generacji było klapą - rysował się w oczach. Szkoda, że jeszcze tak wiele danych o tym telefonie jest niewiadomych.

  • 0

    2. ~Maxx  2014-02-28 14:33:57  host: dynamic-78-8-234-136.ssp.dialog.net.pl

    Wreszcie LG zrobiło krok w dobrą stronę i podnieśli rozdzielczość wyświetlacza do 320x480, w poprzednich odpowiednikach tego modelu (L3, L3 II) rozdzielczość była straszna. Bardzo dobrym posunięciem jest też przywrócenie tylnej fakturowanej klapki, podobnej do pierwszej serii L, zastosowanie gładkiego i błyszczącego plastiku w drugiej generacji było klapą - rysował się w oczach. Szkoda, że jeszcze tak wiele o tym telefonie jest niewiadomych.

  • 0

    3. ~Welter  2014-03-21 13:06:27  host: 173.239.199.58

    Udany, prosty telefon. Bez nadmiaru funkcji ale użyteczny i wydajny. Spodoba się każdemu ceniącemu prostotę i estetykę. Ma dobre parametry i długo wytrzyma bez ponownego spotkania z ładowarką.

  • 0

    4. ~Andrzej  2014-05-01 16:41:53  host: 5.172.252.56

    Jest w tym smartfonie nawigack Gps ? jak jest to gdzie ? bo ja nie mam !!! na pasku stanu nic tam nie ma ani w edytuj to gdzie ona ?

  • 0

    5. ~Safari  2014-05-22 16:50:38  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Ma ktoś może ten telefon i może się o nim wypowiedzieć? Bo nie mogę się zdecydować między nim, a Prestigio 4044 DUO...

  • 0

    6. ~ARoo  2014-06-04 09:24:18  host: ip-5-172-246-251.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam ten telefon do pracy . Rewelacja , mały dość szybki i wygodny . W razie potrzeby używam go jako router do tableta .Polecam

  • 0

    7.  2014-06-09 21:18:17

    mam tego tela, jak dodać zdjęcia z aparatu? specjalnie zgrałem :) Jak ktoś chce coś wiedzieć to pytać.

  • 0

    8. ~makx  2014-06-10 19:36:31  host: gl226-9.master.pl

    Równie go zakupiłem i jest ok. jak za taka kase. Ale pytanie w specyfikacji jest GPS a w pasku niema gdzie szukać ?

  • 0

    9. ~mar  2014-06-18 19:05:16  host: host-62-141-241-41.tomaszow.mm.pl

    A ile trzyma bateria w tym telefonie (lg l40)?

  • 0

    10. ~adaskothc  2014-08-17 23:01:56  host: user-94-254-203-25.play-internet.pl

    Ten telefon ma modul gps, ale trzeba sciagnac program do nawigacji. Osobiscie polecam be on road, dostepny za darmo w google play.

  • 0

    11.  2014-08-17 23:13:28

    Ten tel ma gps, ale trzeba pobrac nawigacje ze sklepu google play. osobiscie korzystam z be on road , jest za darmo i działa bardzo dobrze.

  • 0

    12.  2014-08-17 23:14:27

    a bateria trzyma długo, ok 20 godzin ciaglego smigania po necie, na czuwaniu kilka ładnych dni.

  • 0

    13. ~paweł  2014-09-19 20:13:15  host: 5.172.252.166

    Bateria trzyma dobrze choc nie za dobrze ale dobrze jak na ten wyswietlacz i fon. Polecam za jedyne 300 zł nic lepszego zadnych problemów. Tylko ten zasieg dobrze zabardzo nie trzyma ale dobrze nie najgorzej. Pozdrawiam

  • 0

    14. ~Andrzej do adskothc  2014-10-31 21:16:03  host: 46.77.124.115

    Do adskothc. Jak 20 godzin po necie mi smiga z niewiem 8-10 przy 20% jasnosci. Jak formatujecie te baterie lub jak sie nie formatuje to jak sie z nimi obchodzicie w pierwszych dniach zycia tel. Zeby dłuzej trzymała ??

  • 0

    16. ~lg l40  2015-03-01 20:50:29  host: bxj119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde nie rozumiem miał miec 1 gb ramu i 1700 pojemnosci bateri, a w specyfikacjach jest 512 i bateria 1500 gdyby ten tel. miał 1gb ram i baterie 1700 byłby poprostu mega wypas a tak to raczej cienias.

  • 0

    18. ~Screen  2015-06-03 17:36:04  host: 178.23.108.190

    jak zrobić screena na lg l40?

  • 0

    19. ~onajestakaaacudowna  2015-07-30 11:08:21  host: apn-5-172-252-144.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie da sie pobierac aplikacji z play google, dlaczego?

  • 0

    20. ~nsjzksjd  2015-07-30 11:13:04  host: apn-5-172-252-144.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak pobrac aplikacje z play google

  • 0

    21. ~bo  2015-08-10 17:04:44  host: apn-46-77-124-113.dynamic.gprs.plus.pl

    Bo musicie sie zalogowac na google play pierw

  • 0

    22. ~....  2015-08-11 13:42:45  host: apn-5-172-252-255.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak zrobić reset po zablokowaniu telefonu?

  • 0

    23. ~ARTURO STAR  2016-09-08 06:21:10  host: user-94-254-177-50.play-internet.pl

    Czas opisać wrażenia po 2 latach użytkowania tego modelu.telefon sprzedałem,jednak do końca byłem z niego bardzo zadowolony,Po prostu zwiekszyly sie moje wymagania co do smartfonu.Jest to model wyjątkowo wytrzymały na upadki,mały,zgrabny,idealnie leżący w dłoni przez swoje kompaktowe wymiary i kształt, pod tym względem nie ma drugiego takiego.System działa sprawnie i szybko choć czasem zdarzały mu się zadyszki i lekkie przycięcia ale to sporadycznie a spowodowane było duzą ilością zainstalowanych aplikacji, mimo to uważam ze telefon radzi sobie bardzo dobrze jak na tak małą ilość pamięci ram.Dla porównania miałem w międzyczasie model o rok nowszy,Lg joy ktory ma podobne bebechy ten sam system ale jednak nowsza nakladkę systemową przez którą telefon ciął się na potęgę, wyrzucał z aplikacji, wariował...Pozbyłem się grata po 5 miesiącach bo do niczego się nie nadawał.Lg l40 to telefon o wiele lepszy który jedynie ma slabszy aparat ale jesli chodzi o płynność działania deklasuje całkowicie lg joya.Aparat taki sobie ale jak dla mnie byl wystarczający.Ekran wyświetla piękne żywe kolory,odtwarzacz muzyczny bardzo dobrze gra na sluchawkach,glosnik jest niestety słaby ale tragedii nie ma.Niestety największą wadą tego modelu jest jakość rozmów. Jest kiepska ... pomaga sciszenie o jeden stopień z maksymalnej głośności.Przy małym uzytkowaniu bateria starcza na dwa dni,przy duzym tylko pół dnia.Ogólnie polecam ten smartfon bo to bardzo dobry sprzęt który ma wiele zalet i przy tym jest bardzo tani.Moja ocena to 7/10.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet