LG L3100 - opinie
Telefony LG LG L3100 Opinie o LG L3100

LG L3100

w sumie: 16
  • 0

    1. ~Polan  2005-04-16 10:28:00  host: proxy.toya.net.pl

    w plusie nawet nie jest za drogi z taryfami, to duży plusik

  • 0

    2. ~cfaniak  2005-07-29 22:02:00  host: aqw202.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do bani =( bateria słaba =/ nie chce wiencej komentować... napisze krótko... NIE KUPUJCIE GO

  • 0

    3. ~krisolas  2005-12-14 20:56:34  host: aiz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisze ze brak danych a ja wiem ze ten LG ma słownik T9 i ma obudowy wymienne wiem bo sam wymienialem:)

  • 0

    4. ~LG  2006-02-16 21:26:30  host: bzo226.internetdsl.tpnet.pl

    cianki nie ma irdy ani bluteoch, Ale aparat ma fajne funkcje i jest ogólnie oki ;]

  • 0

    5. ~PREDATOR  2006-08-19 17:09:40  host: ubek.info

    (do "cfaniaka") po h*j piszesz ze ma słabą baterie ? znasz sie na tym zeby oceniać baterię o pojemnosci 950 mAh tak nisko ? wez wiesz co i p*****j sie wiesz gdzie :p

  • 0

    6.  2006-10-21 12:19:18

    luuuudzie ta PAMIĘĆ!!!!!1,1MB!!!! w ten sposób LG robi sobie z ludzi JAJA!!!!!!!!!bo nawet motka c650 uważana za mało pojemną ma 1,8mb a tak szczerze to wolałbym alcatela 311 niż jakiegokolwiejk lg bo tak jak ja sie na tej firmie przejechalem to już nigdy nie wezme NIC z lg bo to beznadziejna firma i to nie tylko jeśli chodzi o fony

  • 0

    7. ~kasieńka  2006-10-24 17:20:08  host: dag171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już trochę czasu i jeszcze mi się nie znudził więc nie jest taki zły .tylko szkoda ,ze nie można słuchać na nim piosenek tak jak na noki 3250 która jest zajebiście droga . nie rozumiem tylko jednego .jeśli komuś nie podoba się ten telefon to po huj pisze coś o nim ????

  • 0

    8. ~jan  2006-12-09 15:48:14  host: ahf186.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do bani psuje sie bateria trzyma jeden dzien ludzie to zaraza

  • 0

    9. ~ural  2006-12-09 15:53:35  host: ahf186.internetdsl.tpnet.pl

    oddałem drugi raz do naprawy i nieumieją go naprawić problem dotyczy niby bateri choć ostatnio zmienili na nową serwis do bani lg w suwałkach

  • 0

    10. ~wrea na tych opiniach jest cenz  2006-12-09 15:57:10  host: ahf186.internetdsl.tpnet.pl

    na tych opiniach jest cenzura nie emitują wpisów

  • 0

    11.  2006-12-09 16:34:49

    Jak znów cenzura??? Nie puszczamy tylko komentarzy z numerem gg, telefonu czy mailem oraz ofert handowych, o czym jasno informujemy w tekście poniżej boksa do wpisania komentarza...

  • 0

    12. ~Ksiezniczka :)))  2007-01-24 18:36:24  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    ten telefon jest do dupppppyyy:/ nie ma zadnych ciekawych opcji. Dobre jest to ze ma aparacik i kabel do pc. Wyswietlacz mi sie rozwalil 2 razy:/ teraz naprawa kosztuje 120 zl;/ wole juz kupic nowy telefon ;) a taki tel na allegro kosztuje 150zl. telefony LG to gówno!!!!! ODRADZAM!!!

  • 0

    13. ~Seboooooooooo  2007-04-05 11:10:20  host: aagz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem dobry, robi całkiem dobre zdjęcia lecz brak mu trybu nocnego... Dość duży i wyraźny wyświetlacz lecz jak już prawie każdy to napisał ma słabą baterię... jest to chyba najgorsza wada LG

  • 0

    14. ~elo  2007-06-25 09:02:31  host: aatx239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie pancerny moj egzemplarz jest napier*****em nim po scianach gralem w pilke nawet jak sie rozwalil na czesci to zlozylem i dziala jak ktos jest aktywny i takie tam to polecam :D

  • 0

    15. ~swirus  2007-11-25 00:39:55  host: public-gprs37679.centertel.pl

    ten telefon jest do bani bo nie ma nawet irdy ale kabel spoko

  • 0

    16. ~LGGGGGGGGGG  2008-05-06 20:23:11  host: ablz39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiem, że telefon jest spox bo go miałem ale bateria do dupy i nie ma irdy ani bluteoch ale podoba mi sie, że ma kabel do PC jak komuś sie ten telefon nie podoba to niech nie pisze

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet