LG L Fino - opinie
Telefony LG LG L Fino Opinie o LG L Fino

LG L Fino

w sumie: 21
  • 0

    1. ~tysia  2014-10-02 11:34:29  host: 85.219.163.130

    na moje oko bardzo fajny. w play przy abonamencie formuły 4.0 - 129 złotych i jest w 3 kolorach !

  • 0

    2. ~popokiler  2014-10-08 14:47:33  host: 85.219.163.130

    mam taki, i jak na razie daje rade. ten nowy android ma fajna opcje insatlowania apek na karcie pamieci i to jest spoko

  • 0

    3. ~Tesaract  2014-10-14 19:03:16  host: 89-70-18-219.dynamic.chello.pl

    Sprytny, mały i wydajny - to telefon z jakiego będzie się dobrze korzystać na codzień. Nie będzie miał problemów z płynną pracą, wszystko jest przejrzyste i ergonomiczne dzięki nakładce UX. Polecam !

  • 0

    4.  2014-10-18 10:27:10

    Miałem go w ręce. Dobrze leży w dłoni, tylna klapka ma fakturę gumy, sprawia wrażenie solidnego.
    Niestety te cyferki w specyfikacji wyświetlacza przekładają się na rzeczywistość - ekran jest ziarnisty, aczkolwiek bardzo jasny, kolory są odpowiednio nasycone. Telefon działa płynnie, nie przycina się. Telefon dla kogoś, kto poszukuje dobrej wydajności w umiarkowanej cenie, ale nie zależy mu na ostrym obrazie wyświetlanym przez ekran, ale za to lubi nasycone, jasne barwy.

  • 0

    5. ~pepe  2014-11-01 10:54:56  host: mail.oi58.eu

    jestem zadowolony ok tel

  • 0

    6.  2014-11-09 07:39:47

    Jak dla mnie jest ok ;)

  • 0

    8. ~siemka  2014-12-02 09:15:34  host: apn-46-77-124-159.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie bierzcie tego sypie się w rękach, kumpel też miał i po pierwszym upadku z wysokości kolan pękł mu wyświetlacz a u mnie non stop padał android bo tel miał niesamowitą siłę przyciągania złych duszków (wirusów) oddałem to padło i wziąłem L7 i nie narzekam

  • 0

    9. ~Pitrix  2014-12-04 13:20:07  host: user-94-254-144-53.play-internet.pl

    Biedaaa strasznaa !

  • 0

    10. ~grzechuclover@gmail.com  2014-12-18 20:43:30  host: 095160134237.rudaslaska.vectranet.pl

    Dość nietypowy model LG L90 radzi sobie o wiele lepiej a jest starszy niż nowy LG Fino coś dziwnie zejść z bateri 2350 na 1900 to S3 LTE ma o niebo więcej 2100mAh fakt faktem telefon dla abonamenta bądź kartę z niską ceną to tak opłaca się.
    Po za tym podstawa o wiele bardziej przydatny jeśli chodzi o muzyczność 3,5mm jacka jest lepszym rozwiązaniem niż dawna xperia M2 to na duży plus mogę polecić fino.
    Zdaje mi się nie będzie tak tragicznie z baterią ponieważ do tego modelu sa też wersje powiększone bateria + klapka gdzieś wyczytałem to nie będzie problemu acz kolwiek taki jest w miare dobry nie mówie tutaj odrazu by GTA SA odpalać na nim , pójdzie ale bateria szybko rozładuje , miałem go na testa do internetu (Wi-fi) , muzyka , i aplikacje społecznościowe - do całkowitego rozładowania doszło 2dni i 16h oczywiście to zalezy jak co mamy
    Gta Sa pograłem 11h 28min nie jest aż tak tragicznie bo tam akurat zależy jak dopasujemy sobie quality graphic - grafike w grze.

    Polecam go każdemu kto chce mieć coś do multimediów

  • 0

    13. ~Filip  2015-01-08 23:23:35  host: aaxz61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam telefon. Ekran chodzi bardzo dobrze, nie zacina się i reaguje rewelacyjnie, bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma około 3 dni (telefonowanie, sms, internet). Dobre kolory i rewelacyjny aparat. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony po zakupie tego telefonu! Za tą cenę chyba lepszego nie znajdziecie :)

  • 0

    14. ~  2015-01-30 12:07:13  host: 89-70-78-96.dynamic.chello.pl

    Super brak tylko dioddy led na wyswietlaczu

  • 0

    15. ~lollo  2015-03-16 00:24:10  host: user-94-254-129-118.play-internet.pl

    Bardzo mali wytrzymaly spadl i z lozka na dywan i sie ekran rostrzaskal

  • 0

    16. ~sca  2015-05-08 21:08:56  host: apn-46-77-124-47.dynamic.gprs.plus.pl

    Mi samsung s5 też spadł i sie zbił wiec teraz mam fino i nie narzekam

  • 0

    17. ~tggh  2015-05-27 10:57:08  host: 83-1-206-180.gigabit

    Przycisk blokowania się zawiesza po 7msc użytkowania

  • 0

    18. ~Majster  2015-06-06 10:59:45  host: nat50.prudnik.net.pl

    Lipny niestety. Wideo rozmowy - nie funkcjonują bez dodatkowych apek. Miał być lollipop - no i pupa, co jest o tyle kłopotliwe bo tel ma bardzo mało pamięci wewnętrznej a Kit Kat niestety robi problemy w instalacji na karcie lub przerzucaniu na kartę. Bateria słabiutka, nagrywane filmiki to jakaś kpina. Obudowa dość podatna na zużycie mimo etui. Odtwarzacz muzyki - dno, proponuje od razu zakup alternatywnego. Za ta kasę można nabyć wiele ciekawych innych fonów.

  • 0

    19. ~hej c:  2015-09-16 16:38:00  host: user-164-127-189-51.play-internet.pl

    Mam ten telefon od nie całego roku i mam z nim same problemy. Przez pierwszy miesiąc było okej później zaczęło brakować pamięci, aplikacje nie chcą dać się przenieść na kartę pamięci, telefon cały czas mi się zacina, za miesiąc kupuje iPhone bo chce mieć w końcu coś porzadnego :) mój kolega tez miał L fino i po dwóch tygodniach jak raz wyjął go z kieszeni to cała szybka była pęknięta , nie wiadomo jak i kiedy :/

  • 0

    20. ~Anonim  2015-11-19 19:19:46  host: dhcp95-108-60-67.eaw.com.pl

    Jak dla mnie jedyną i największą wadą jest brak możliwości instalowania aplikacji na karcie pamięci. Kilka małych aplikacji i w zasadzie nic więcej nie da rady zainstalować.

  • 0

    21. ~xoxox  2016-01-28 10:19:48  host: webdefence.cluster-e.websense.net

    Tragedia, raz upadł i cały digitizer do wymiany. Reszta spoko.

  • 0

    22. ~Gość  2016-02-02 08:15:21  host: bbz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem co Wy robicie z tymi wyświetlaczami. Po moim w pracy dwa razy niechcący przejechałam wózkiem widłowym i jakoś szybkę mam całą. A ile razy upadł na ziemię, to już nie policzę. Narzekacie na pamięć, to dbajcie o to, żeby jej nie zaśmiecać, a nie ciągle nowe apki. Usuń/instaluj i tak w kółko. Ja tam z telefonu jestem zadowolona, już ponad rok śmiga bez żadnego formata i bez żadnych problemów. Dobry telefon jeśli służy komuś do tego, do czego telefon pierwotnie powinien służyć :p

  • 0

    23.  2016-04-02 09:55:02

    Mam ten telefon od roku sprawuje się bardzo dobrze. Jedynie mankamentem jest brak możliwości instalowania aplikacji na karcie SD. Kilka razy upadł na kafelki i nic się nie stało, nie zacina się wszystko płynnie działa.

  • 0

    24.  2016-04-02 09:57:12

    Mam ten telefon od roku sprawuje się bardzo dobrze. Jedynie mankamentem jest brak możliwości instalowania aplikacji na karcie SD i mała pojemność baterii. Kilka razy upadł na kafelki i nic się nie stało, nie zacina się wszystko płynnie działa.
    Chętnie zasięgnę informacji czy bateria np od LG G3 pasuje do Fino?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet