LG KU950 - opinie
Telefony LG LG KU950 Opinie o LG KU950

LG KU950

w sumie: 9
  • 0

    1.  2007-03-04 21:30:22

    No no ciekawy telefonik sie szykuje. Pierwszy raz widze taki rodzaj telefonu i jestem ciekawy jak sprawdza sie w praktyce. Jesli ktos widzial go na zywa albo posiada prosze o podzielenie sie wrazeniami :)

  • 0

    2. ~Math  2007-03-05 10:28:20  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Schowaj ten telewizor:)

  • 0

    3. ~POMOC  2007-03-06 18:00:45  host: drc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten teleofn kosztuje 4000 zl i mnie na niego stać wiec bede go mial za 3 :)

  • 0

    4.  2007-03-09 15:21:41

    takie troche mało poręczne te klawisze wybierania ... smsy musi się niewygodnie pisac ;)

  • 0

    5. ~Roman  2007-03-16 23:52:47  host: edn144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos kto kupuje taki telefon chyba nie pisze za duzo esemesow wiec mu to nie przeszkadza ;d w ogladaniu telewizji i video rozmowach ... pozdawiam romek z Pniowca :)

  • 0

    6. ~slawuch  2007-03-19 21:37:59  host: cgh8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...że też mu nie dali wifi. jak to mówią- szału nie ma choć wygląd ciekawy.

  • 0

    7. ~Szuri21  2007-04-01 07:33:10  host: bud219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. posiadam ten telefon od 2 dni. Bardzo fajny fonik. Z początku niewygodnie mi sie pisało sms'y ale po odpowiednim chwyceniu tel. w ręce da się. Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić. Największe wrażenie zrobił na mnie ekranik. Pomimo iż wiedziałem że będzie duży to jak go zobaczyłem osłupiałem. Reszta gadżetów w tel. nawet fajna, chociaż aparat jest b. dobrej jakości to mógłby być 2mpx

  • 0

    8. ~aaa  2008-11-07 22:16:12  host: 80.48.4.228

    Telefonik IronMana.

  • 0

    9. ~karlegcia  2009-10-16 18:50:35  host: 093105076249.legnica.vectranet.pl

    Mam ten telefon od pół roku kupił mi go tata jak wyjechał do Austrii a ja miałam czerwony pasek i srednią 5.4 niby fajny ale menu mam po angielsku i nie mogę oglądać tv dobiero jak pojadę do Angli,Austrii albo Włoszech i nic sie nie da zmienić;( żadna rewelacja nigdzie w mieście nie mogłam go sprzedać więc wystawiłam go na allegro za 1300 zł jak ktoś chce go to niech pisze mi na karlegcia@gmail.com. Ogólnie wszystkim się podobał nie psuje się jest w dobrym stanie ale mi się znudził a poza tym jest za wielki i chce sobie kupić plaski,cienki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet