LG KU800 - opinie
Telefony LG LG KU800 Opinie o LG KU800

LG KU800

w sumie: 576
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Math  2006-10-24 12:40:44  host: ultra.net.pl

    Wyświetlacz jak na telefon z aparatem 2 MPix słabiutki, w ogóle nie mam pojęcia po co coś takiego tworzą? Technologia postępuję, a schodzenie do tańszych odpowiedników to jakby powiedzieć śmieszna rzecz. Telefon dla kogoś kto chce dużo za niską cenę. Taka promocja w Biedronce :-)

  • 0

    2. ~Math  2006-10-24 12:41:39  host: ultra.net.pl

    A klawiatura dla Rubensteina:-)

  • 0

    3. ~marcel  2006-10-24 15:10:00  host: aaxo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    woow.. niezła polifonia.. szkoda ze nie ma lepszego wyswietlacza np 16.7mln

  • 0

    4. ~cinek  2006-10-24 17:17:14  host: ajh92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny fonik :)

  • 0

    5.  2006-10-24 19:37:56

    zupełna beznadzieja aparat 2mpix a wyświetlacz 65,000tys kolorów :(

  • 0

    6. ~baxik  2006-10-25 11:00:26  host: emc154.internetdsl.tpnet.pl

    fajnie sie prezentuje te telefon ale zupelnie nie rozumiem dlaczego tylko 65 tys kolorow

  • 0

    7.  2006-10-27 22:34:31

    fajny, ale wyswietlacz moglby byc lepszy

  • 0

    8. ~DEX  2006-10-28 18:53:56  host: emd210.internetdsl.tpnet.pl

    Popieram!!! Dla mnie telefon z aparatem 2Mpx i wyświetlaczem 65 tys. kolorów to tak jakby dobrej klasy BMW z kołami od Malucha heh.Zupełny brak wyczucia LG :((

  • 0

    9. ~Cyk  2006-10-29 14:14:47  host: aef210.internetdsl.tpnet.pl

    Fakt faktem z tym wyswietlaczem, ale i tak lepiej niz KG800, bo tamten to juz wogole byla paranoja... ale wyglad moim zdaniem ma cudowny, jakbym mial za duzo pieniedzy to bym pewnie kupil ;)

  • 0

    10. ~  2006-11-01 10:56:11  host: gigant.artvox.pl

    ludzie .... ten telefon ma dotykowy ekran!! :/

  • 0

    11. ~mm  2006-11-10 20:39:39  host: eth-437.warszawa.dialog.net.pl

    Jakie on robi fotki

  • 0

    12.  2006-11-11 20:14:21

    Mozecie sie skladac zeby mi go kupic :} Szalenie mi sie podoba! ale wyswietlacz powinien miec wiecej niz 65 tys kolorow.. ogolnie fajny :)

  • 0

    13. ~john  2006-11-15 13:29:23  host: bgl109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie moge... taki fajny fon że ni ma sie do czego przyczepić, a jeszcze narzekacie. co za ludzie

  • 0

    14. ~dROCK  2006-11-20 11:20:11  host: pc44-89.cable.satra.pl

    z tego co czytam to telefon ma 256 tys kolorow tyle samo co kg800 ktorego mam i naprawde jestemz tego telefonu bardfzo zadowolony bateria trzyma 3 dni przy naprawde niemalej ilosci rozmow,zdjecia robi rewelacyjne a filmy w nocy naprawde wychodza znakomicie tylko polecic ale wy osoby ktore tylko potrafia nazekac i tak niedocenicie telefonow LG a uwazam ze to bardzo doba firma ktora za 2 -3 lata wyprzedzi i tak juz kiepska firme nokia , szjsung moze SE zostanie na pozycji lidera ale LG naprawde sie stara w robieniu nowych tel .......

  • 0

    15. ~mateo609  2006-11-21 19:08:46  host: bbv136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie umiecie wy czytac lub korzystac z tabelek? bo tam pisz e ze wyswietlaczma 256 tysięcy kolorów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    16. ~mm  2006-11-24 20:23:55  host: eth-437.warszawa.dialog.net.pl

    mam ten telefon od kilku godz. wlasnie formatuje baterie ... Na opakowaniu rzeczywiscie jest napisane 262k ogolnie jestem do tej pory bardzo z niego zadowolony zdjecia robi piekne ........

  • 0

    17. ~mcf  2006-11-28 11:23:31  host: dfr57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon swietny. wlasnie dostalem go do salonu. lcd ladny i zywe kolory ma. aparat ok choc mysle ze jak ktos chce robic porzadne zdjecia i filmy to niech kupi porzadny sprzet. LG to porzadna firma i na pewno lepsza od t(n)okii.... jakosc wykonania powala na kolana. nic nie trzeszczy, dziala wrecz slicznie, tylko troszke wolno sie odpala... ale ogolnie to w mojej ocenie to 8,5/10 pkt :-)

  • 0

    18. ~orange87  2006-11-28 18:03:33  host: 212.160.172.70

    czy ciebie -mcf matka na glowe upuściła.mimo że LG NIE TAK ŻLE WYGLĄDA TO JEDNAK DYSPROPORCJE DOTYCZĄCE OPROGRAMOWANIA W porównaniu z NOKIĄ są ogromne.Po pierwsze NOKIA rzadko się wiesza, łatwo simloka z ściągnąć tp. itd.Ale podsumowując Lg TO TANDETA RODEM Z CHIN ,widzę też że amatorem jesteś więc porównaj NOKIE i LG po 2 latach użytkowania .Nokia bezkonkurencyjna

  • 0

    19. ~mm  2006-11-29 23:10:12  host: eth-437.warszawa.dialog.net.pl

    Nokie to syf... Moze kiedys byly dobre ale teraz zchodza na psy ... Wygladaja paskudnie a sybian to wcale nie taka rewelacja .... sa z nim same problemy ...

  • 0

    20. ~Arihanna  2006-12-02 16:46:06  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie!!Przecieżtu pisze 256 tys.kolorów anie 65tys. kolorów!!!Nie umiecie czytać??

  • 0

    21. ~SuSESuSE  2006-12-11 11:55:17  host: xdsl-6482.wroclaw.dialog.net.pl

    Z Sybmianem są problemy? A miałeś kiedyś go? Nie rozumiem ludzi, którzy widzieli jeden model telefonu i oceniają całą firmę, albo go nawet nie mieli. Jeżeli widziałeś Symbiana 2.3 to się nie dziwie!! HAHA. Popatrz jaka N95 jest... Pozdro :)

  • 0

    22. ~d.e.s.z.c.z.  2006-12-21 11:54:53  host: 212.160.172.70

    lord_vydech ten wyswietlacz ma 256 tys kolorow :p czytanie ze zrozumieniem sie klania

  • 0

    23. ~samsung  2007-01-20 17:28:46  host: nat-mo2.aster.pl

    Zacznijmy od tego, że nokie są do d.. nie wspominając o LG. A poza tym grunt to nie sciagać z samsunga (look: E900)

  • 0

    24. ~karolina  2007-02-25 18:02:01  host: cache2.piekary.net

    a nie wiecie czy jest tego telefonu kolor różowy? bo LG KG800 jest a ten?

  • 0

    25. ~dROCK  2007-03-10 18:25:38  host: host-234.97.192.213.cable.satra.pl

    ~samsung: az wstyd zebyscie tak przypisywali sobie zaslugi LG kg800 byl PIERWSZYM telefonem z panelem dotykowym a nie tak jakis kiczowate E900 prosze i kto zerzna od kogo??? zreszta SS jak i LG robia telefony w tych samych fabrykach i z tych samych materjalow (roznica jest tylko w oprogramowaniu), Nokia zaprzeproszeniem zaczelo bys to gowno z dupy wszystko sie sypie, SE joystick pieta achillesa SE niepotrafia wymyslec czegos pozadniejeszego nie bo jest to ich znak firmowy a oprogramowanie w k310 i k510 pozostaiwa wiele do zyczenia. wiec koledzy ktorzy moiwa nieporownujcie LG np. do noki wyciagnijcie wnioski porownajcie sytuacje na rynku i zamknijcie paszczeki slepa milosc nokistow

  • 0

    26. ~Blue  2007-03-13 18:40:30  host: pc-77-46-22-12.euro-net.pl

    A wlasnie hehe dROCK wkoncu napisal cala prawde ;] moze wkoncu zaczeli by sie wypowiadac ludzie ktorzy mieli doczynienia z kilkoma tlefonami a nie z jednym w swoim zyciu i oceniaja wszystkei inne bo jego tel chwali mama tata i koledzy. zenada ludzie oj zenada a co do nokii to jak to lubi nokia jest z byt duza (ceglowata) i placisz za nazwe a nie za sam telefon :/ ja majac nokie nosila ja 7 razy do servisu mialem druga to byla 3 razy w servisie i jeszcze te menu ahh porazka. SE calkiem fajnie sie spisuje szkoda ze tez ceglowaty jest no ale coz... i jeszcze 4 razy w servisie na wymianie joysticka? hmm cos nie tak. Teraz mama motorole tez dobrze sie spisuje tylko teraz bede musial wymienic tasme laczaca klapki bo chyba to jest jedyny mankament w tym tel. nie bede wypowiadac sie o LG bo ich jeszcze nigdy nie mialem a jak narazie ten model zapowiada sie bardzo milo chetnie bym przetestowal, ma bardzo ladny wyglad i funkcje tez przyzwoite, w sam raz dla mnie :) Powyzej opisalem swoje doswiadzczenia z telefonami niech kazd pomysli nad tym i doslownie nie bierze do siebie bo przeciez nie wiadomo na jaki telefon trafisz nie? byc moze to seria wadliwa a byc moze dana firma nie umie robic porzadnych telefonow... Pozdrawaim

  • 0

    27. ~K  2007-03-14 08:17:40  host: 212.160.172.70

    Tandeta, nie ma podczerwieni ani WIFI :( I jak tu sie laczyc z laptopkiem bez Bluetooth'a? Nie ma tez EDGE ani 3G. Buuuuu.

  • 0

    28. ~dROCK  2007-03-16 06:59:11  host: host-234.97.192.213.cable.satra.pl

    do 27.K mam tylko jedno pytanie czy ty potrafisz czytac??? zajzyj tez czasem do specyfikacji wystarczy ze ma 3,5G czyli wcdma.bluetootha rowniez ma .

  • 0

    29. ~Rudi  2007-03-17 12:36:35  host: staticline11531.toya.net.pl

    Po doświadczeniu z lg 3300 narazie podziękuje i postoje :) moze sam fon nie był zły w sobie, ale nic do niego nie szło wrzucić z kompa, ani zmodyfikować..a co do marek telefonów, to każdy lubi co innego i tak już zostanie.. ja nie lubię nokii, ale to moje osobiste odczucia, może kiedyś je zmienie :)

  • 0

    30. ~dru  2007-03-17 16:06:46  host: dxr244.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie: czy ktoś z użytkowników Chocolate 3G może mi szczerze napisać jaka jest bateria normalnym użytkowaniu...i jeszcze jedno...jak jest z mp3...są jakieś playlisty itp, czy można np. przeszucać piosenki bez odblokowywania...(głównie chodzi mi to to czy odtwarzacz jest bardziej rozbudowany niż np. w nokii 6230i którą obecnie posiadam)

  • 0

    31.  2007-03-17 17:37:35

    myśle nad kupieniem tego telefonu w Play... ale nie wiem czy sie opłaca.... nigdy nie miałem LG!!!

  • 0

    32. ~rebel  2007-03-19 11:36:21  host: xu62.internetdsl.tpnet.pl

    witam.jesli ktosd moze napisac to bede wdzieczny.W folderze PLAYa ( takim ładnym fioletowym szerowkim ) jest napisane ze ten tel ma dotykowy ekran.czy to prawda bo na specyfikacji wyczytuje inne rzeczy.

  • 0

    33. ~krzyszko  2007-03-20 17:33:55  host: w3cache-psc.warpol.net

    Rebel... Nic takiego nie pisze że ekran jest dotykowy. Czytaj uważniej. Panel to nie wyświetlacz

  • 0

    34. ~kunika  2007-03-22 13:29:29  host: nat22.piotrkow.net.pl

    ten telefon jest okropny raz go upuściłam i obudowa PęKŁA TOTALNY szajs

  • 0

    35. ~niezadowolony_uzytkownikLG  2007-03-22 22:58:23  host: host80-48-112-8.cable.wsm.wielun.pl

    telefon jest do dzwonienia a nie do rzucania:) co do tego ze LG to syf to sie zgadzam..

  • 0

    36. ~wojtas  2007-03-23 22:54:06  host: 212.122.214.232

    Uzywam tego fona od 4 dni i jestem mile zaskoczony jakoscia wykonania jak i rowniez prostota tego telefonu.Jak do tej pory jeszcze sie nie zawiesil a przechodzil juz ciezkie proby.Mankamentami sa bateria o malej pojemnosci( uzywam internetu przez telefon jak i rowniez dzwonie ok.40-60 minut dzienie, przy tym wykorzystaniu bateria starcza mi na 2 dni pracy) oraz brak hscsd. Telefon kupilem za 1 zl w PLAY przy abonamencie za 150 zl i poki co jestem zadowolony.Wypowiem sie szerzej na temat telefonu za jakis czas, gdyz 4 dni na wiarygodna ocene to "troche" za malo.

  • 0

    37. ~wojtas  2007-03-23 23:55:49  host: 212.122.214.232

    Uzywam tego fona od 4 dni i jestem mile zaskoczony jakoscia wykonania jak i rowniez prostota tego telefonu.Jak do tej pory jeszcze sie nie zawiesil a przechodzil juz ciezkie proby.Mankamentami sa bateria o malej pojemnosci( uzywam internetu przez telefon jak i rowniez dzwonie ok.40-60 minut dzienie, przy tym wykorzystaniu bateria starcza mi na 2 dni pracy) oraz brak hscsd. Telefon kupilem za 1 zl w PLAY przy abonamencie za 150 zl i poki co jestem zadowolony.Wypowiem sie szerzej na temat telefonu za jakis czas, gdyz 4 dni na wiarygodna ocene to "troche" za malo.

  • 0

    38. ~TJMulder  2007-03-29 13:43:53  host: acv83.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, w Moim odczuciu jest bardzo estetyczny, elegancki i gustowny. Panel dotykowy nie jest zbyt praktyczny, choć fakt faktem, bajer. Nie jest praktyczny, jako że może się popsuć chociażby przy dotyku wilgotnymi palcami (w czasie deszczu inne komórki są bezpieczniejsze). Nie są też poręczne przyciski znajdujące się po bokach obudowy. No i bateria krótko trzyma. Mimo tych mankamentów jestem jednak zadowolony. Ciekawi Mnie, dlaczego ten model nie posiada pewnych rzeczy z KG800, jak np. equalizer w mp3, czy ustawianie skrótów? Nie doszukałem się tego w KU800... Ponadto nie znalazłem opcji wyłączenia dźwięku aparatu przy robieniu zdjęcia, to minus. Najbardziej irytująca słabość tego telefonu Moim zdaniem, to zestaw słuchawkowy - jeśli ktoś do nas zadzwoni podczas słuchania muzyki na tym zestawie, nie da się przywrócić po zakończonej rozmowie muzyki, przynajmniej Ja nie potrafię - bez wyciągania komórki. Ponadto brakuje Mi funkcji przewijania utworów mp3 lub zapauzowania ich na stałe do odwołania, by móc się swobodnie poruszać po menu, a potem bezpiecznie wrócić do przerwanej audycji w mp3.

  • 0

    39. ~kolo  2007-04-01 18:56:17  host: 87-205-206-172.adsl.inetia.pl

    a ja ciągle niewiem...

  • 0

    40. ~Tadeo  2007-04-04 08:55:59  host: cvj205.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon. kupiłem w PLAY. powiem tak: telefon jest super, wszystko chodzi jak należy. szybko, nic się nie wiesza. zdjęcia super, odtwarzacz mp3 też ekstra, wideorozmowy rewelacja. poprostu super. jedyny mankament - telefon za delikatny jak dla faceta dlatego za pare dni wędruje do mojej ukochanej a ja wracam do samsunga z300. pozdrawiam

  • 0

    41. ~kasia  2007-04-05 16:29:57  host: emi49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon głośno odtwarza muzykę ??

  • 0

    42. ~Tadeo  2007-04-06 14:46:26  host: cvj205.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem tak, ja jestem w każdym bądź razie bardzo zadowolony

  • 0

    43. ~Justyna  2007-04-21 20:13:39  host: ejw242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, nie wiecie może ile taki telefon kosztował by na karcie w Playu za złotówkę? np. 50 doładowań po 50 złotych?

  • 0

    44. ~esende  2007-04-23 21:15:02  host: main.lsbnet.pl

    blue i Drock maja racje se sa teraz na maxa do dupy joystick psuł mi sie juz z 5 razy w sumie nokia to nie jest az tak zła a samsungi to wogle dla mnie szajs miałem juz 2 samsungi i wszystko w nich mi nie pasowało albo czegos brakowało albo sie wieszały mysle ze LG byłby najlepszym wyborem marki z tych telefonow ktore sa dostepne

  • 0

    45. ~elo  2007-05-02 22:29:39  host: xdsl-8267.wroclaw.dialog.net.pl

    jest naprawde fajny

  • 0

    46. ~oliwka  2007-05-06 20:53:22  host: host-86-63-137-145.pronet.lublin.pl

    jutro bede miala ten telefon i o ile sie zorientowalam to dobry wybor,ale mam pytanie do uzytkownikow czy jest fajnym i praktycznym telefonem?

  • 0

    47. ~  2007-05-11 21:10:00  host: host85148784.waldex.3s.pl

    Cz ten fon ma podświetlaną dolną klawiaturę ?

  • 0

    48. ~  2007-05-13 12:24:17  host: 87-205-172-208.adsl.inetia.pl

    ma podswietlana dolna klawiature

  • 0

    49. ~Bibak  2007-05-13 19:49:22  host: opolh001-inet.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    mam pyt do ludzi ktorzy narzekaja na ten tel; czy macie go ze wam sie tak niepodoba? a jesli tak to jaki polecacie? tylko prosze nie piszcie ze nokie z serii N bo wiadomo ze to dobre telefony ale ich cena tez jest dosc powalajaca. Niech mi ktos poleci cos w cenie tego Lg

  • 0

    50. ~  2007-05-14 13:41:38  host: bpl241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA RÓWNIEŻ MAM PYTANKO ODNOSNIE KLAWIATURY CZY DOLNA MA PODSWIETLANA KLAWIATURE DOLNA POZDRAWIAM I PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

  • 0

    51. ~daniru  2007-05-14 23:51:43  host: bju177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma podświetlaną dolną klawiaturę

  • 0

    52. ~ktos tam  2007-05-15 20:56:29  host: opolh001-inet.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    czy mozna normalnie obslugiwac telefon bez potrzeby wysuwania klawiatury?

  • 0

    53. ~black  2007-05-16 17:35:28  host: swierszcz29.aster.pl

    hej , mam pytanie, jak to jest wreszcie z tym panelem dotykowym? Może się popsuć od dotykania go wilgotnymi palcami?!? Przecież chyba gdyby tak było to byłby kompletnym kiczem. Przecież iole razy musiałem gadać podczas jakiegoś chociażby małego deszczu. I miałby mi się od tego rozwalić? Naprawdę tak jest? Az nie chce mi się wierzyć...

  • 0

    54. ~black  2007-05-16 17:37:06  host: swierszcz29.aster.pl

    aha, i jaką wreszcie baterię ma ten telefon Litowo polimerową czy litowo jonową? Bo spotkałem się i z takim oznaczeniem i z takim.

  • 0

    55. ~  2007-05-19 15:35:20  host: host85148784.waldex.3s.pl

    hej jak włączyć podświetlenie dolnej klawiatury ?

  • 0

    56. ~WERONISjA  2007-05-19 17:11:40  host: 217.96.101.96

    wiec jak dla mnie ten telefon to rewela :) jedyne co mnie martwi to to ze bateria dosc szybko pada :/

  • 0

    57. ~Kasia  2007-05-21 09:30:59  host: 83.68.73.164.debica73.tnp.pl

    witam, prosze o pomoc...posiadam ten telefon od kilki dni i chcialabym sie dowiedziec co oznacza kwadracik z literka R umieszzony na samej gorze po lewej stronie ?

  • 0

    58. ~Kasia  2007-05-21 09:36:49  host: 83.68.73.164.debica73.tnp.pl

    witam, prosze o pomoc...posiadam ten telefon od kilki dni i chcialabym sie dowiedziec co oznacza kwadracik z literka R umieszzony na samej gorze po lewej stronie ?

  • 0

    59. ~  2007-05-23 14:46:33  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    jak długo trzyma bateria i czy ma mp4

  • 0

    60. ~kasia  2007-05-25 14:09:58  host: chello087206026247.chello.pl

    zamierzam kupic ten telefon ale martwi mnie ta klawiatura dotykowa :/ czt ktos ma ten tel. i jak ta klawiatura

  • 0

    61. ~kasia  2007-05-25 14:43:32  host: chello087206026247.chello.pl

    zamierzam kupic ten telefon ale martwi mnie ta klawiatura dotykowa :/ czt ktos ma ten tel. i jak ta klawiatura

  • 0

    62. ~foley  2007-05-28 14:26:12  host: 213-238-127-80.adsl.inetia.pl

    posiadam ten telefon od piatku 25 maja i jestem bardzo zadowolony, co to klawiatury po 15 minutach idzie sie bez problemu wczuc, bardzo fajna rzecz, najgorsze w tym telefonie jest to ze ciagle sa na nim odciski palcow widoczne ;]. serdecznie polecam ten telefon

  • 0

    63. ~RafalG  2007-05-29 13:30:30  host: client02-ciao.provider.pl

    58: Wydaje mi się, że [R] oznacza, że korzystasz w tej chwili z roamingu. Właściwie to jest prawda, bo Play nie ma swoich nadajników i korzysta z infrastruktury PlusGSM (z roamingu krajowego). Wczoraj wkładałem kartę Play do Samsunga i tam pojawiło się podobne [R]

  • 0

    64. ~michał  2007-05-30 14:31:42  host: host-100-128.gprsbal.plusgsm.pl

    a czy ktos mi powie jak to jest z serfowaniem po necie? w abonamencie jest napisane ze placi sie za kazde sciagniete 10kb, czyli to sie liczy tez jako przegladanie stron? jak to jest?

  • 0

    65. ~michał  2007-05-30 14:32:30  host: host-100-128.gprsbal.plusgsm.pl

    oczywiscie chodzi o abonament w play

  • 0

    66. ~michał  2007-05-30 14:35:59  host: host-100-128.gprsbal.plusgsm.pl

    oczywiscie chodzi o abonament w play

  • 0

    67. ~  2007-05-31 13:08:15  host: olcia54.netland.gda.pl

    mam pytanie...jak wgrac mp3 do tego telefonu? Zainstalowalam wszystko co bylo dostepne na plytce dolaczonej do tego tel..podlaczylam kabelkiem tel. z komputerem, komp. poinformowal mnie ze wszystko ok i jest gotowy do pracy..ale poza tym nic nie wiem ;) wczesniej mialam inny telefon i tam w folderze moj komputer po podlaczeniu przez USB tel pokazywal sie jako dodatkowy dysk..a tutaj niczego takiego nie ma...prosze o pomoc... olcia54@wp.pl

  • 0

    68. ~veto1991  2007-06-02 09:30:16  host: avp146.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie mozna zminimalizowac odtwarzacz mp3? Jak gra głosnik? i jak ma sie ten telefon do ogladania filmow w 3gp, chodzi o takie dłuzsze filmy np 2 godzinne.... prosze pomozcie :))

  • 0

    69. ~  2007-06-03 16:00:57  host: dft233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile ten tel. kosztował?

  • 0

    70. ~lge.pl  2007-06-04 13:16:44  host: 195.160.253.4

    Może pokolei: @50 tak, podświetlenie jest niewidoczne przy świetle dziennym, lecz idealnie sprawdza się w warunkach słabego oświetlenia @53 nie, panel nie sprawi problemów w razie używania go wilgotnymi rękoma @54 bateria jest Litowo-Jonowa (Li-Ion) @57 Literka R oznacza roaming (w tym przypadku krajowy) @67 Proszę użyć programu LG Phone Manager załączonego do telefonu @68 Tak, telefon posiada opcję multitaskingu więc można jednocześnie wykonywać wiele czynności; co do oglądania filmów, to nie ma problemu.

  • 0

    71. ~znk  2007-06-05 10:52:45  host: ask87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.telefonik extra.posiadam go od kilku dni i jedyna wade jaka zauwazylem to niestety słaba bateria,ale da sie z tym zyc.Jest to chyba najładniejszy tel jaki dotychczas mialem a mialem ich sporo.Czekolada w niczym nie ustepujeSE ani nokii.Właściwie posiada wszystko co obecnie posiadaja tele.Róznica polega tylko na zastosowanym aparcie lib systemie operacyjnym(miałem 3,2 w se i symbiana rowniez w SE i nokii)Czekoladke kupilem z ciekawosci gdyz nigdy nie mialem produktu tej firmy i musze powiedziec ze jak narazie jestem mile zaskoczony.Jakosc wykonania jest bardzo dobra,tel prezentuj sie b.elegancko.Dotykowy panel to swietny bajer.rozmawiwalem podczas deszczu i nie zauwazylem zadnych problemow z panelem.aparacik robi dobre foty,choc brakuje mu autofocusa,takze od biedy fote mozna pstryknac.Polecam ten tel wszystkim,gdyz jest to naprawde kawał dobrej roboty i napewno spelni wasze oczekiwania,a pozatym jest najładnieszym telem na rynku.pozdrawiam

  • 0

    72. ~Henry Y.O  2007-06-05 21:26:27  host: 80.51.167.166

    LG KU800 - Oryginalny wygląd i panel dotykowy - niezły bajer. Dorwałem instrukcję obsługi i przeraziłem się :-(, kilka stron uwag samego delikatnego dotyku foniku. Raczej nie zdecyduje się na niego, chyba że spełnia lepiej swoją rolę od telefoników: Samsung Z400, Nokia 6300, SE D750i/W800i i Nokia 6151 Niektóre wyposażone są w lampę błyskową i w radio z RDS-em, czy spełniają swoją rolę?

  • 0

    73. ~niedzio  2007-06-06 10:21:46  host: host-86-63-130-167.pronet.lublin.pl

    hej, zastanawiam sie nad 4telefonami oferowanymi przez play LG KU800, Nokia 6288, i Samsungiem Z 400 oraz Z630. Prosze o rade ktory z nich wybrac.

  • 0

    74. ~Freeq  2007-06-06 20:02:02  host: xdsl-398.lodz.dialog.net.pl

    ja mam tego fona od dawna i jest taki sobie. jak na swoja cene wiele oferuje ale ma wiele do zyzenia...

  • 0

    75. ~  2007-06-07 22:14:50  host: b19.edial.pl

    W Play w abonamencie 50zl (143 min. do wszystkich) kosztuje 249zl.

  • 0

    76. ~emilusia  2007-06-07 23:31:45  host: akl195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.chcialabym sie dowiedziec ile dni trzyma bateria w tym telefonie?pozdrawiam

  • 0

    77. ~mryku  2007-06-08 21:39:08  host: gks106.internetdsl.tpnet.pl

    do ~veto1991 odtwarzacz mp3 mozna zminimalizowac, a jesli chodzi o filmy to bez problemowo, jesli opcja szerokiego ekranu i wtedy ustawia sie telefon w pozycji poziomej. Film mozesz wgrac tak dlugi jaki chcesz pod warunkiem ze masz dosc duzo miejsca na karcie microSD. I nie ma zadnych opoznien w dzwieku.

  • 0

    78. ~podeszwa  2007-06-09 09:44:06  host: dhc94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brać go , nokie 6151 czy samsung z400 Pomóżcie!!!

  • 0

    79. ~fred  2007-06-10 07:58:47  host: abuq74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna normalnie przypisywac dziwieki do sms'a czy tak jak w k700 i samsungach to co bylo :| i jescze takie cos KU800 czy Z400

  • 0

    80. ~RafalG  2007-06-10 15:44:13  host: bdk104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma wam bateria w tym telefonie? Mi telefon pada po 10-12h, gdzie nawet nie korzystam z niego intensywnie (2 MMSy, 6 minut rozmów). Wydaje mi się, że to wada mojego telefonu/baterii, dlatego idę go reklamować w salonie. A ile wam trzyma telefon?

  • 0

    81. ~Aro  2007-06-11 19:29:00  host: ur170.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma fajny wyświetlacz?

  • 0

    82. ~RafalG  2007-06-11 21:37:55  host: xdsl-18234.wroclaw.dialog.net.pl

    68: odtwarzacz MP3 można zminimalizować. Głośniki są raczej ciche, ale muzykę słucha się przecież przez słuchawki, prawda? Odnośnie filmików - filmy (3gp) nagrane przez wbudowaną kamerkę można odtwarzać w formacie "pełen ekran" - na prawdę super funkcja. Ale takich długich filmów jak 2h nie próbowałem odtwarzać. A jakich ty problemów się spodziewasz, bo nie rozumiem?

  • 0

    83. ~cwaniak  2007-06-12 17:11:09  host: avq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ku 800 gdzie kupie do niego baterie najlepiej jakąś dobrą która bo ta orginalna jest do dupy

  • 0

    84. ~ANIA  2007-06-13 00:26:47  host: chello087206028079.chello.pl

    ktos pytal czy ma podwietlana klawiature dolna... TAK MA ale mi juz nie dzial i nie wiem czemu i ma on niecale 2 miesiace i ide z nim na reklamacje... co do dotyku to jak bedzie sie czyscic to nie ma problemu ale czasami sie zacina jak za dlugo sie cos robi i wkurzajacy jest pozatym trudno sie robi zdjecia z tam czuła klawiaturą i jak sie rozmawia przez telefon i za mocno sie przycisnie do policzka to mozna przypadkiem przerwac polaczenie, jestem zawidziona zaluje ze go kupilam za tyle pieniedzy a teraz nie chca nigdzie go odemnie odkupic w lombardach mowia ze nie biora go bo nikt go nie chce, nie polecam naprawde, na poczatku byl fajny ale teraz do niczego sie nadaje. pozdrawiam ania

  • 0

    85. ~Bartosz  2007-06-13 12:08:51  host: ggd202.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktos jak przesyłac Mp3 i zdjecia z kompa na tela?? Bo podłaczyłem kabel zinstalowałem sterowniki i komp wyswietla mi ze "znaleziono nowy sprzet twój sprzet jest gotowy do uzycia" i dalej co trzeba zrobic?? jak w sonie ercson to tylko kabel sie podłacza i jest zupełnie nowy dysk a tu nic takiego nie ma!! prosze o szybką odpowiedz!!

  • 0

    86. ~LG ku800  2007-06-13 12:12:45  host: ggd202.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam podobny problem z podłaczeniem telefonu z kopmuterem.Zainstalowałem wszystkie sterowniki i podłaczylem kabel. Kopmuter wsywietla mi ze znaleziono nowy sprzet i jest on gotowy do uzycia.i dalej co? bo inny telefon jak podłaczyłem to w komputerze twożył sie nowy dysk a tu nie ma nic takiego. wie ktos jak to zrobic?? prosze o szybka odpowiedz zalezy mi.A w tym wszystkim chodzi mi o przesyłanie Mp3 i zdjeć! ok z góry dziaa

  • 0

    87. ~adrian  2007-06-13 18:08:12  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Mam telefon od wczoraj i chcialem wrzucic jakies mp3, pare wrzucilem ale potem telefon przy kolejnych probach się wyłączał (słaba bateria) rano wrzucilem kilkanascie mp3 wszystko bez problemu, po południu chce wrzucic mp3 i znow sie wyłącza ktos wie moze dlaczego ?

  • 0

    88. ~  2007-06-13 21:44:18  host: 88.156.63.22

    Ja go kupiłam za 1zł przy abonamencie 100zł :) Jest boooski!! polecam wszystkim :)

  • 0

    89. ~gollum  2007-06-14 19:16:07  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    Zastanawiam się nad kupnm tego fonu lub SE K610im. POdpowiecie mi troszkę? A i jeszcze czy on na prawdęjest taki delikatny? Bo mi to się zda(ż/rz?)a że komórka upadnie.

  • 0

    90. ~GOHA  2007-06-15 19:52:22  host: any74.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da rade ustawić dzwieki mp3 na smsa? niech ktos odpowie

  • 0

    91. ~kudlaty  2007-06-16 19:41:41  host: fgo194.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka może wiecie jak wgrać na ten telefon gry bo przez ten program dołączony do telefony się nie da. Również ze strony LG programy nie działają. Ja już nie wiem co mam zrobić jak wiecie to pomóżcie.

  • 0

    92. ~nie lubie lg  2007-06-16 20:36:07  host: chello084010123194.chello.pl

    mam ten telefon,zapsul sie!!miejsce,gdzie sie podlacza ladowarke sie oderwalo w srodku telef.i sobie brzeczy i lata po telefonie..cudownie!! i teraz nie mam nawet jak go wlaczyc;/ faktycznie bardzo delikatny telefon!! i karza mi placic 300zl za naprawe,bo lg uznalo,ze to z winy posiadacza..a to sie zwyczajnie obluzowalo po czym odpadlo

  • 0

    93. ~POMOCY!  2007-06-17 11:39:20  host: div59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze że wszyscy zadają pytania a nikt nie chce odpowiedzieć no wezcie odpowiadjacie a nie wałkujecie o 1 100 x no wiec moje pytanie jest takie Chce kupic LG800 noo iii miałbym pytanko? czy często psuje się ekran dotykowy i czy są z nim duże problemy? jaka jest jakość muzyki mp3 i czy warto kupować? odp plz!:}

  • 0

    94. ~Ita  2007-06-17 13:28:27  host: edb177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej..CZy w LG KU800 można włączyć podswqietlenie klawiatury? Jak tak...to jak??

  • 0

    95. ~  2007-06-17 14:00:28  host: chello084010123194.chello.pl

    A ktos wie gdzie kupie ladowarke przenosna??bo w moim telefonie jest popsuta czesc gdzie sie wklada ladowarke i lg twierdzi,ze to z mojej winy..a naprawa 300

  • 0

    96. ~ziom  2007-06-17 19:19:55  host: aaas37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co radzili byście mi kupić lg ku800 czy nokia 5200

  • 0

    97. ~mtk  2007-06-18 15:52:59  host: nat-jaga-211-25.globalconnect.pl

    Mam pytanie dotyczące wgrywania aplikacji java. Czy występują tutaj takie problem jak przy Samsungu Z400 w którym trzeba ściągać przez wap lub flashować soft?

  • 0

    98. ~  2007-06-18 16:41:29  host: abgi89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcilam sie spytac jak z tym telefonikiem lg ku 800 czy jest fajny i czy dobre zdjecia robi i ogolnie o nim tak szczegolowo

  • 0

    99. ~aaaaaa  2007-06-18 18:23:41  host: ebs230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej kto wie jak się włącza podświetlanie dolnej klawiatury??

  • 0

    100. ~pejotdrum  2007-06-19 00:51:41  host: chello089079060035.chello.pl

    telefon mam od 2 dni. Na razie jeszcze nie dzwoniłem, ponieważ karta sim bedzie działać za parę dni. W każdym razie długo się już nim bawię. U mnie klawiatura dolna jest cały czas podświetlona.Dokładniej cyfry. Przerzuciłem się na LG z Siemensów (miałem 3 telefony, wcześniej też inne, ale to daleka przeszłość).Denerwują mnie troszkę boczne klawisze na obudowie. Przez przypadek można je czasem wcisnąć :/ Brakuje mi kilka rzeczy dotyczacych oprogramowania, jakie było w standardzie w Siemensach. Jednak w LG jest wiele innych ciekawych rozwiązań, których w Siemach brakowało. Klawiatura dotykowa działa bez zarzutu, tylko chwilkę trzeba było się przyzwyczaić do jej obsługiwania.Zajęło mi to niecały 1 dzień.Baterię rozładowałem (wg zaleceń dystrybutora) i naładowałem do pełna, potem powtórzyłem to. Zalecano mi powtórzyć to 3 razy. Przy ciągłej zabawie telefonem (rozgryzanie wszystkich funkcji, podłączanie do kompa, przegrywanie plików przez kabel i przez BT, puszczanie muzyki, robienie zdjęć) bateria wydoliła 1 dzień. Wg mnie dała radę., biorąc pod uwagę, że z czasem coraz mniej będę się nad nią "znęcał" ;) Nie włączam oszczędności energii, ale za to zmniejszyłem moc podświetlania ekranu, aby minimalnie mniej prądu zżerało. Denerwują jeszcze odciski palców na obudowie.Obudowa jest czarna i śliska, więc od razu widać każdy ślad, dlatego pocieranie o delikatny materiał - głównie koszulkę - wchodzi mi powoli w nawyk ;) Do tej pory nosiłem Siemensy w tylnej kieszeni spodni. LG nie odważę się tam trzymać. Wydaje się delikatniejszy niż Siemens. Obawiam się też o żywotność przesłonki do portu USB. Jest delikatna. No cóż, potestujemy, zobaczymy. Pozdrawiam i idę do kolejnych testów :)

  • 0

    101. ~  2007-06-19 13:01:49  host: 88.156.63.22

    By otworzyć folder w telefonie 1.Połącz telefon do LG Phone Manager (zobacz Łączenie z Telefonem) 2.Gdy połączono, folder w telefonie jest automatycznie zaznaczony. 3.Zaznacz podfolder by otworzyć folder telefonu komórkowego. By skopiować plik z telefonu do komputera 1.Otwórz folder telefonu komórkowego i zaznacz pliki do przesłania 2.Użyj następujących metod by wysłać zaznaczone pliki do komputera. -wybierz opcję [Kopiuj] z menu [Edytuj], zaznacz folder w komputerze do skopiowania plików, wybierz opcję [Wklej] z menu [Edytuj]. -przenieś zaznaczone pliki do folderu po prawej stronie drzewa katalogowego. By wysłać plik z komputera na telefon 1.Połącz telefon do LG Phone Manager 2.Gdy połączono, folder w telefonie jest automatycznie zaznaczony. 3.Użyj następujących metod by wysłać zaznaczone pliki do telefonu. -wybierz opcję [Kopiuj] z menu [Edytuj], zaznacz folder w komputerze do skopiowania plików, wybierz opcję [Wklej] z menu [Edytuj]. -przenieś zaznaczone pliki z drzewa katalogowego po prawej stronie do folderu e telefonie

  • 0

    102. ~longer_tom  2007-06-19 21:39:25  host: abct158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To teraz moje trzy grosze ... Telefon mam od 3 dni i dobrze sie trzyma - jestem zadowolony. Moje uwagi: - bardzo delikatny - podatny na zarysowania (już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał za jakiś miesiąc ;/), - muza jest spoko, tylko słuchawki mogłyby głośniej dawać, - akurat ja mam problemy z podłączeniem LG do PC'ta przez USB :S. Wyskakuje jakiś je*any błąd!!!, - zdjęcia są bardzo fajne tylko szkoda, że jest jedynie 2x zbliżenie, - ma fajną smyczkę z takim wihajstrem, którym można wycierać telefonik XD, - panel dotykowy ... trzeba się przyzwyczaić i go "wyczuć"..., - a podczas rozmowy trzeba uważać, ażeby czegoś nie włączyć policzkiem ;P, - a ogólnie to jest przepiękny ]:->. THE KONIEC

  • 0

    103. ~:):):)  2007-06-20 21:38:54  host: eam218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś może jak się włącz podświetlenie dolnej klawiatury??

  • 0

    104. ~lukis  2007-06-21 09:35:37  host: host-ip133-131.crowley.pl

    niech mi ktoś napisze ile w tym telefonie trwa ładowanie

  • 0

    105. ~atinta  2007-06-21 14:58:33  host: ecd241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładowanie trwa półtorej godziny..... a jeżeli się już naładuje to niebieskie paski baterii nie migają...

  • 0

    106. ~Malik  2007-06-21 18:54:45  host: ztpnet-77-252.ztpnet.pl

    czesc :) ja mam ten telefonik od wczoraj i ciagle mnie zaskakuje :) owszem jest delikatny widzialem w komisie taki tygodniowy to wygladal strasznie lecz sie skusilem na niego mam nadzieje ze nie bedzie tak zle bo z wymiana obudowy moze byc wiekszy problem ogolnie daje 10+ pozdrawiam

  • 0

    107. ~Madź  2007-06-22 00:19:22  host: bna18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolona, chociaz to dopier 4 dzien. bawie i korzystam z niego duzo, ale bateria siada niesamowicie szybko. czy ktos moze doradzic mi, pomoc jak sformatowc baterie? pozdrawiam :)

  • 0

    108. ~Madzia  2007-06-22 00:23:36  host: bna18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm ja nie robilam tak, ze zaladowalam go do pelna 3 razy :/ heh blad xD a to podswietlanie wyswietlacza gdzie sie zmneijsza :P ?

  • 0

    109. ~B'licious  2007-06-25 10:49:26  host: bxq98.internetdsl.tpnet.pl

    czy to prawda, ze nie mozna ustawiac w tym fonie mp3 na dzwonek? na anglojezycznych stronach wszyscy na to narzekaja. prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    110. ~b  2007-06-25 11:09:32  host: bxq98.internetdsl.tpnet.pl

    i czy jest funkcja przypisywania zdjec do numerow? czyli, ze jak ktos dzwoni, to wyswietla sie jego zdjecie? tez prosze o odpowiedz :)

  • 0

    111. ~  2007-06-25 16:41:43  host: ejm168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od zadawania pytan sa fora,nie zasmiecajcie tego,czy uzycie mózgu jest az takie trudne? Mam dosyc czytania tych pytan wiecie ile jest for gsm? Tylko ze fakt łatwiej spamowac niz pomeczyc sie na forum......dzieki rozwalacie równo tymi pytaniami ta stronke

  • 0

    112.  2007-06-26 12:37:57

    Fon jest zajebisty tylko bateria mi trzyma 8godzin a formatowalam ją ;( chyba ze jej nie uzywam to wtedy trzyma półtorej dnia!

  • 0

    113. ~luki  2007-06-26 13:32:53  host: host-ip133-131.crowley.pl

    da się usawić mp3 jako dzwonek oraz jest funkcja przypisywania foty do numeru ja mam inny problem kupiłem sobie karte 2giga i nie działa nie wiem czy to wina karty czy telefonu?

  • 0

    114. ~bartekes  2007-06-27 12:54:16  host: chello081018223214.chello.pl

    BATERIA TRZYMA Pół DNIA JAK SIE DUZO ROZMAWIA..

  • 0

    115. ~Ziomal  2007-06-27 23:33:49  host: bas74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, ludzie !! Z tego co tu wyczytałem, to można spokojnie ustawiać mp3 na dzwonek i do kontaktu dodawać zdjęcia. Niektórzy mają problem z przesyłaniem danych z PC na fona bo "nie ma nowego dysku". Do tego fona w zestawie powinniście mieć program... który z pewnością to ułatwi. Prawdopodobnie telefon jest cichy, ale jak ktoś stwierdził słucha się muzyki przez słuchawki, za to filmy można oglądać na pełnym ekranie. Generalnie nikt nie pisał że psuje się ekran dotykowy, tylko że łatwo coś nacisnąć podczas rozmowy... ale nie będę go "zjadał" więc się chyba nic nie wciśnie. Wejścia od ładowarek same się nie urywają no ale jak ktoś ma fazę no to różne rzeczy się dzieją... :D Bateria... no różnie mówią ale średnio trzyma chyba z tego co "czytam" do dwóch dni, ale teraz każdy się ją bawi. Co mnie najgorzej obawia to że telefon jest DELIKATNY !! No a ja wiadomo go będę nosił w spodniach i nie wiem jak on to wytrzyma :/ :/ :/ boję się o niego, wkońcu to drogi fon... :/ no co wy na to ?? ?? bo ja się ciągle zastanawiam nad nim bądz Samsung z400 :/ POMÓŻCIE :P :P :P

  • 0

    116. ~Kazik  2007-06-28 11:53:23  host: 241net130.net.zeork.com.pl

    Witam. Mam pytanko, może ktoś się orientuje, czy można wrzucić do tego fona karte pamięci 2 GB??? No i czy się nie będzie zawieszał:D Z góry wielkie dzięki:D

  • 0

    117. ~ludzik  2007-06-28 22:43:56  host: host-81-190-83-66.stargard.mm.pl

    ja mam wielką prośbe posiadam ten telefon jest zajebiaszczy... no ale problem mam czy ktoś napisze jak możesz włączyć klawiature tzn jej podświetlenie w tym telefoniku no i pytanie jak Kazik co do karty 2gb będzie się wieszał :D?

  • 0

    118. ~lady  2007-06-29 12:11:03  host: edh106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanko czy w tym telefonie da wymienić sę obudowę??

  • 0

    119. ~Proszę pomocyy :(((  2007-06-29 17:22:15  host: host-81-190-83-66.stargard.mm.pl

    wie ktoś może jak się włącz podświetlenie dolnej klawiatury?? proszę pomocyy :((((

  • 0

    120. ~  2007-06-29 20:42:34  host: 212.38.207.14

    mam ten telefonik i jest naprawde fajny, tak naprawde te wszystkie opinie sa nudne , bo nie ma takiego telefonu ktory zadowolil kazdego:)

  • 0

    121. ~  2007-06-30 15:11:10  host: 241net130.net.zeork.com.pl

    U mnie ludzik od razy było włączone podświetlenie klawiatury. Ale jak znajde jak to się robi to napisze:D, a pytanie co do karty 2GB nadal aktualne:D:D

  • 0

    122. ~luki  2007-06-30 18:48:39  host: host-ip133-131.crowley.pl

    mi klawiatura świeciła się od poczontku ale bardzo słabo tylko w ciemności to widać

  • 0

    123. ~piatek33  2007-07-02 19:46:29  host: xdsl-5553.walbrzych.dialog.net.pl

    @115 Mam tego fonika i jest o wiele lepszy (parametry + estetyka) od Z400, ale rzeczywiście jest delikatny. @117 i 119 Dolna klawiatura jest cały czas podświetlona, tyle że w ciągu dnia jest to niewidoczne. W ciemnym pomieszczeniu bardzo ładnie widać. @118 Nie ma wymiennych obudów. @ All -Na płycie dołączonej do fona jest 6 aplikacji. Można bezproblemowo łączyć fona z kompem, tyle że fon musi być w stanie spoczynku (tzn. nie możesz w tym czasie słuchać muzy, nie możesz być w menu itd.). -Podczas rozmowy włącza się "blokada" panelu dotykowego, więc nie ma prawa coś się przełączać. Kalwisze są aktywne dopiero po zakończeniu rozmowy. - Bateria zależy od eksploatowania fonika, ale mi trzyma średnio 3 dni z częstym korzystaniem z niego. Odniosłem też wrażenie, że im dłużej używa się fona (ilość ładowań, ilość dni użytkowania itd.) tym bateria dłużej wytrzymuje. Tak jakby się "rozgrzewała".

  • 0

    124. ~settx  2007-07-02 20:57:36  host: host-81-190-140-186.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon mam problem z dolna klawiatura jak ja wlaczyc??za podpowiedz dziekuje

  • 0

    125. ~kasia  2007-07-03 11:32:57  host: chello087206026247.chello.pl

    po tym co piszecie telefon jest fajny, wiec jednak go wezme :) myslalam ze moze byc problem z klawiatura dotykowa ale widze ze wszyscy daja rade, wiec tylko trzeba sie przyzwyczaic, juz si nie mge diczekac az go bede miec tylko jeden misiu ze radyjka nie ma :P

  • 0

    126. ~piotro  2007-07-03 12:53:13  host: aawu65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja właśnie ide kupić ten telefon w sieci play. Później podziele się z wami moimi wrażeniami:P

  • 0

    127. ~  2007-07-04 14:23:57  host: aaxk244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kasia bierz telefon bo jest naprawde warty!:)Ja z klawiaturą dotykową nie miałem żadnych problemów po paru godzinach całkowicie ją wyczułem;)

  • 0

    128. ~kasia  2007-07-06 10:46:51  host: chello087206026247.chello.pl

    dzieki, na 100% go biore :D juz sie nie moge doczekac tylko dopiero w sierpniu bede :/ ale juz sie nie moge dpczekac :) mam nadzieje ze go nie wycofaja z sieci, jak myslisz?

  • 0

    129. ~xyz  2007-07-06 10:47:08  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    pytanie dotyczace baterii...chodzi mi o czas ladowanie baterii w tym telefonie. *zaznaczam ze 3y krotne jej formatowanie (po 12h) zostalo juz wykonane. Z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    130. ~xyz  2007-07-06 10:47:20  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    pytanie dotyczace baterii...chodzi mi o czas ladowanie baterii w tym telefonie. *zaznaczam ze 3y krotne jej formatowanie (po 12h) zostalo juz wykonane. Z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    131. ~kasia  2007-07-06 10:48:05  host: chello087206026247.chello.pl

    dzieki, na 100% go biore :D juz sie nie moge doczekac tylko dopiero w sierpniu bede :/ ale juz sie nie moge dpczekac :) mam nadzieje ze go nie wycofaja z sieci, jak myslisz?

  • 0

    132. ~kondzio  2007-07-06 15:24:16  host: staticline796.toya.net.pl

    telefonik jest zajebsisty ;) mam go od 4 dni i jak narazie to sie spisuje bardzo dobrze... ;] jest jednak ta wada z ta bateria formatowalem go 15-18 godzin zamiast 12 i mysalem ze to cos ale jednak nie :/ ogolnie telefonik jest fajny tylko jak dla mnie to ten panel dotykowy to zbyt szybko wygasa a tego ustawic sie nei da:/ albo jeszcze do tego nie doszedlem w co watpie:)

  • 0

    133. ~kasia  2007-07-06 21:51:29  host: chello087206026247.chello.pl

    Pewnie ze biore :D ale dopiero w sierpniu ale juz corsz blizej, mam nadzieje ze do tego czasu go nie wycofaja?

  • 0

    134. ~poing  2007-07-07 23:34:05  host: 213-238-92-66.adsl.inetia.pl

    Mam dwa pytania odnosnie tego telefonu: 1.czy mozna ustawic mp3 jako dzwiek wiadomosci sms? 2.jakie telefon posiada gniazdo sluchawek - standardowy mini jack czy jakies inne?

  • 0

    135. ~Wojtek  2007-07-09 19:43:43  host: chello089076212229.chello.pl

    mam juz 5 dni tego fonika. Zaczne od wad zacina sie przy kilka krotnym wcisnieciu klawisza z dotykowej ale to kwestia wprawy troszke ciezkie menu jesli chodzi o podstawowe ustawienia telefonu poznanie zajelo mi okolo 15-20 minut, trzyma w pamieci wczeniej otwarte funkcje menu np wchodze w kontakty wybieram nr dzwonie rozlaczam sie i po kilku minutach dzwonie ponownie a tel informuje mnie ze mam menu kontaktow otwarte z poprzedniej sesji jest to uciazliwe, podobnie jest przy podlaczeniu do kompa warto przed tym wylaczyc go i wlaczyc ponownie, instrukcja dosc dobrze napisana ale brak opisu ikon na ekranie glownym przynajmniej ja nie znalazlem co oznacza ikona [R] na ekranie glownym. Zalet niema sensu opisywac wiekszosc osob bierze ten telefon glownie na wyglad ale ma dosc przyzwoity aparat zewnetrzny i wewnetrzy (vga) ale niestety brak oslony na obiektyw, parametry ma podobne do SGH-z400. Obawiam sie o trwalosc wysuwanej klapki. Moze denerwowac tez niezbyt glosny dzwiek dzwonka . ladnie wyswietla strony internetowe wap i zwykle (ach gdyby mozna bylo wgrac flasha) Ogolnie mowiac telefon jest dosc ciekawy przyzwoicie wyposazony, ladnie wygladajacy, ciekawa propozycja dla osob majacych dosc firm okupujacych rynek od kilku lat taka alternatywa jaka na poczatku byl SE ale niestety zgubil go malo ciekawy design. A moze to malo wazne ale warte uwagi ladne orginalne pudelko czarne stylizowane na carbon z magnesem robi dobre wrazenie na dziendobry

  • 0

    136. ~Wojtek  2007-07-09 19:59:08  host: chello089076212229.chello.pl

    mam juz 5 dni tego fonika. Zaczne od wad zacina sie przy kilka krotnym wcisnieciu klawisza z dotykowej ale to kwestia wprawy troszke ciezkie menu jesli chodzi o podstawowe ustawienia telefonu poznanie zajelo mi okolo 15-20 minut, trzyma w pamieci wczeniej otwarte funkcje menu np wchodze w kontakty wybieram nr dzwonie rozlaczam sie i po kilku minutach dzwonie ponownie a tel informuje mnie ze mam menu kontaktow otwarte z poprzedniej sesji jest to uciazliwe, podobnie jest przy podlaczeniu do kompa warto przed tym wylaczyc go i wlaczyc ponownie, instrukcja dosc dobrze napisana ale brak opisu ikon na ekranie glownym przynajmniej ja nie znalazlem co oznacza ikona [R] na ekranie glownym. Zalet niema sensu opisywac wiekszosc osob bierze ten telefon glownie na wyglad ale ma dosc przyzwoity aparat zewnetrzny i wewnetrzy (vga) ale niestety brak oslony na obiektyw, parametry ma podobne do SGH-z400. Obawiam sie o trwalosc wysuwanej klapki. Moze denerwowac tez niezbyt glosny dzwiek dzwonka . ladnie wyswietla strony internetowe wap i zwykle (ach gdyby mozna bylo wgrac flasha) Ogolnie mowiac telefon jest dosc ciekawy przyzwoicie wyposazony, ladnie wygladajacy, ciekawa propozycja dla osob majacych dosc firm okupujacych rynek od kilku lat taka alternatywa jaka na poczatku byl SE ale niestety zgubil go malo ciekawy design. A moze to malo wazne ale warte uwagi ladne orginalne pudelko czarne stylizowane na carbon z magnesem robi dobre wrazenie na dziendobry

  • 0

    137. ~tygrysia  2007-07-10 15:16:44  host: xdsl-5296.zgora.dialog.net.pl

    fonik jest extra tylko niestety u mnie pojawil sie problem :( i wrocil do producenta gdyz po naladowaniu bateria trzymala gora 6 godzin - nie uzywajac fona i strasznie sie grzala :( zobaczymy co z tym zrobia (moze ktos tez mial lub ma taki problem?. "POING" tak mozna ustawic mp3 jako dzwiek sms a sluchawki podlanczasz tam gdzie ladowarke czyli standardowe to nie jest :) "KONDZIO" da sie ustawic wygaszanie - ja ustawilam na 15s, to chyba nie trwa az tyle ale nie gasł tak szybko jak na poczatku

  • 0

    138. ~muscari  2007-07-10 18:29:12  host: eud224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon tydzien temu w sieci play i jestem strasznie zawiedziona wytrzymałością baterii. Może dostałam jakiś wadliwy egzemplarz, ale po 4-5 godzinach i prawie zerowym korzystaniu z telefonu mam już jedną kreskę... dolina...a miał być taki super...

  • 0

    139. ~luki  2007-07-11 07:38:42  host: host-ip133-131.crowley.pl

    kondzio :ustawienie -ustawienia wyświetlacza- podświetlenie tam się ustala długość podświetlenia poing:posiada przejściówkę z mini jackiem a mp3 da się ustawić na wszystko

  • 0

    140. ~Przemo  2007-07-11 15:10:19  host: apn-99-40.gprspla.plusgsm.pl

    HEj dzisiaj w salonie Play kupiłem telefon LG KU800 i mam taki problem bo chciałbym zgrać muzykę z komputera na telefon przez kabel USB. Lecz gdy w programie Menedżer telefonu LG. Łącze się a tu nagle wyskakuje mi komunikat Nie powodzenie w czasie łączenia z telefonem. Sprawdź port com i połącz w pustym ekranie co mam robić wydaje mi się że wszystko jest w porządku.

  • 0

    141. ~nega  2007-07-11 22:44:39  host: nat1.daminet.pl

    halo? zdażyło się komuś z was, że z początku było podświetlenie dolnej klawiatury, a potem zgasło?. a i jeszcze, czy ktos z Was kuma sie w tym jak ustawic JAve w ku800 ?

  • 0

    142. ~gosia  2007-07-13 16:45:06  host: aaqf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co oznacz literka R na górze wySwietlacza jak sie jej pozbyc

  • 0

    143. ~Roni  2007-07-13 19:53:43  host: c38-163.icpnet.pl

    ja mam pytanko w sprawie play-a. domyslam sie ze wszyscy (przynajmniej wiekszosc ma telefon w tej sieci) czy abonamnet np 50zl to jest brutto czy netto ? bo to bedzie roznica a jakos tego nie znalazlem ;]

  • 0

    144. ~gosia  2007-07-15 23:04:09  host: aapk166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak podświetlić dolną klawiaturę

  • 0

    145. ~roonay  2007-07-16 11:00:30  host: don39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nega musisz odszukac zakladke oszczedzanie energii czy cos w tym stylu bo jak jest wlaczone oszczedzanie to nie dzila podswietlanie, a z ta java to nie kumam to jest automatycznie chyba ustawiane

  • 0

    146. ~roonay  2007-07-16 11:06:56  host: don39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nega musisz odszukac zakladke oszczedzanie energii czy cos w tym stylu bo jak jest wlaczone oszczedzanie to nie dzila podswietlanie, a z ta java to nie kumam to jest automatycznie chyba ustawiane

  • 0

    147. ~roonay  2007-07-16 11:35:31  host: don39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nega musisz odszukac zakladke oszczedzanie energii czy cos w tym stylu bo jak jest wlaczone oszczedzanie to nie dzila podswietlanie, a z ta java to nie kumam to jest automatycznie chyba ustawiane

  • 0

    148. ~roonay  2007-07-16 12:08:10  host: dos53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nega musisz odszukac zakladke oszczedzanie energii czy cos w tym stylu bo jak jest wlaczone oszczedzanie to nie dzila podswietlanie, a z ta java to nie kumam to jest automatycznie chyba ustawiane

  • 0

    149. ~roonay  2007-07-16 12:39:21  host: dos53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nega musisz odszukac zakladke oszczedzanie energii czy cos w tym stylu bo jak jest wlaczone oszczedzanie to nie dzila podswietlanie, a z ta java to nie kumam to jest automatycznie chyba ustawiane

  • 0

    150. ~atinta  2007-07-16 13:31:49  host: ecr155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przemo taki problem też mi się zdarzał..zobacz czy masz wszystko dobrze zainstalowane z płytki.....Jak tak..to spróbuj jeszcze kilka razy..

  • 0

    151. ~roonay  2007-07-16 14:27:02  host: dpm10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nega musisz odszukac zakladke oszczedzanie energii czy cos w tym stylu bo jak jest wlaczone oszczedzanie to nie dzila podswietlanie, a z ta java to nie kumam to jest automatycznie chyba ustawiane

  • 0

    152. ~jamja  2007-07-17 09:55:33  host: 87-205-32-167.adsl.inetia.pl

    co lepiej kupic lg ku800 czy samsunga SGH-z400?

  • 0

    153. ~keno  2007-07-18 12:37:46  host: amf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jamja, mam ten sam dylemat ale raczej zdecyduje sie na samsunga. w play (abonament 30pln) kosztuje 99pln a LG 300pln. co dziwnesamsung w abomamencie orange 25pln kosztuje 1200pln a LG 990 zł. Równiez na allegro widziałem ze samsung jest wyceniany na wiecej. I podobno w KU800 psuje sie ten dotykowy shit.

  • 0

    154. ~  2007-07-18 13:22:53  host: pc3-28.digicom.net.pl

    hmmmm.... Chce kupić sobie tego fona , tylko nie wiem czy tego czy może KU311 ? Prosze o rade . !!!!!!

  • 0

    155. ~kasiek  2007-07-18 14:11:16  host: c107-29.icpnet.pl

    czy głośno słychac dzwonki i nagrane mp3??

  • 0

    156. ~ona  2007-07-18 14:57:27  host: ctv-miechowice-91-4-nat.streamnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon jest wart kupna??? bo tak czytam te opinie i juz sama nie wiem....

  • 0

    157. ~black  2007-07-18 22:03:11  host: nat-pra-1.aster.pl

    hej, mam ten sam problem co wy z tym podłączeniem komórki do kompa. Nie wiem czego to przyczyna. Też mi się wyświetla ze mam zmienić ten COM itd. Oprócz tego mam taki problem ze kabel(ten z usb) w ogóle nie trzyma się mojego LG. Ładowarka i przewód słuchawkowy trzymają się jak należy, mocno, a kabel od usb mi wypada, jest taki strasznie luźny. To wina chyba tego kabla. Też tak Wam się zdarzyło?

  • 0

    158. ~Aga  2007-07-19 10:31:49  host: dpr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idz do salonu i obejrzyj ale jak dla mnie KU800 to fajniejsze cacko

  • 0

    159. ~  2007-07-19 10:34:33  host: dpr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gosia ta literka R na wyswietlaczu to info ze masz aktywny roaming

  • 0

    160. ~  2007-07-19 10:57:59  host: dpr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gosia ta literka R na wyswietlaczu to info ze masz aktywny roaming

  • 0

    161.  2007-07-19 23:02:01

    lg ku800 jak dla mnie jest lepszy

  • 0

    162. ~misiek  2007-07-19 23:19:58  host: aboy100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech mi ktoś napisze ile takie cacko kosztuje :D

  • 0

    163.  2007-07-20 12:24:50

    keno no to się niemiło zdziwisz jeżeli chodzi o samsunga. Byłem u znajomego, który pracuje w serwisie telefonów i mówił mi właśnie, że samsungi robione są na ilość. Z resztą sam widziałem ile ich mieli w serwisie...A apropo LG Ku800 którego sam posiadam już troche czasu to musze powiedzieć, że jest bardzo dobrym telefonem i jestem z niego zadowolony :)Nie mam z nim żadnych problemów i w porównaniu do samsunga dobrze chodzi slider(nie trzęsie się i nie chrupie). Z panelem dotykowym też nie najmniejszych problemów. Jak dla mnie zdecydowanie LG niż Samsung

  • 0

    164. ~Gregix  2007-07-21 18:20:21  host: 87-205-95-150.adsl.inetia.pl

    Tez mam problem z bateria ... nagrzewa sie i rekord trzymania to 6 godzin ... jak komus z was uda sie rozwiazac ten problem to napiszcie co go powoduje ...

  • 0

    165. ~mona  2007-07-22 14:18:21  host: host-81-190-60-144.lublin.mm.pl

    Ja też miałam zamiar kupić czekoladke ale chyba zrezygnuje skoro nie ma żadnych pozytywnych opinii o tym telefonie. Też się zastanawiam między samsungiem Z400, Z630 i tym i już nie wiem co wybrać. LG jest najładniejszy i mnijeszy a nie chce znów cegły. Obecnie mam taka cegiełkę i to właśnie LG i szczerze mówiąc gdyby nie wygląd to nie jest zły. Ale model modelowi nierówny i może faktycznie nie ma co na KU800 wydawać pieniędzy...

  • 0

    166. ~mona  2007-07-22 14:23:29  host: host-81-190-60-144.lublin.mm.pl

    Ja też miałam zamiar kupić czekoladke ale chyba zrezygnuje skoro nie ma żadnych pozytywnych opinii o tym telefonie. Też się zastanawiam między samsungiem Z400, Z630 i tym i już nie wiem co wybrać. LG jest najładniejszy i mnijeszy a nie chce znów cegły. Obecnie mam taka cegiełkę i to właśnie LG i szczerze mówiąc gdyby nie wygląd to nie jest zły. Ale model modelowi nierówny i może faktycznie nie ma co na KU800 wydawać pieniędzy...

  • 0

    167. ~indygo  2007-07-22 15:08:45  host: 77.91.44.154

    niech ktos mi powie jakie pliki video obsluguje lg ku 800 bo migdzie nie moge tego znalezc!:(pomozcie zaden filmik mi nie chce odbierac i nie wiem jaki to ma byc format:(

  • 0

    168. ~madziaaa  2007-07-22 21:45:37  host: enf127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm ja tez sie zastwaniam ale po opicniach chyba stwoierdzam ze kupie smasnuga d 800

  • 0

    169. ~Choco  2007-07-23 12:43:04  host: dot199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest dziewczyny..jakie zle opinie wszystkie moje znajome mi go zazdroszcza bo wyglada najfajniej a dla dziewczyny ktora zna sie tyle na telefonie co ja jest idealny :) a moj facet stwierdzil ze pozostale funkcje tez sa ok

  • 0

    170. ~  2007-07-23 12:45:05  host: dot199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aa problem z bateria rozwiazalam ..trzyma kilka godzin wystraczy poszukac na forach- wlacz tryb oszczednosciowy w oszcedzaniu energii i ustaw kontrast wyswietlacza na ponizej 40% i juz bateria trzyma kilka dni- zalezy od tego ile gadam

  • 0

    171. ~  2007-07-23 13:01:23  host: dqh43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aa problem z bateria rozwiazalam ..trzyma kilka godzin wystraczy poszukac na forach- wlacz tryb oszczednosciowy w oszcedzaniu energii i ustaw kontrast wyswietlacza na ponizej 40% i juz bateria trzyma kilka dni- zalezy od tego ile gadam

  • 0

    172. ~preisner  2007-07-23 13:24:29  host: abvi244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon. Powiem szczerze ze mialem watpliwosci przed jego kupnem ale teraz jestem bardzo zadowolony i ani troche nei zaluje. Nie mam zadnych zastrzezen co do jakosci i ergonomii ktore stoja na bardzo wysokim poziomie. Szczerze polecam.

  • 0

    173. ~mona  2007-07-24 01:30:00  host: host-81-190-53-210.lublin.mm.pl

    Tak szczerzemowiąc to po przeczytaniu tych wszystkich opinii może człowiek zgłupieć jednym słowem. Jedni mówią że to super tel, drudzy narzekają. Z tą baterią to chyba ze 20 wersji juz przeczytałam, o tym dotykowym panelu też jedni pisza że nie ma problemu a drudzy że się psuje. Komuś tam wejście przy ładowarce wpadło do środka :))) A czy Samsungi robią na jakość to tego nie wiem, mogło być ich dużo w serwisie bo ogólnie jest dużo modeli Samsunga, LG nie jest taki rozpowszechniony nad czym ubolewam bo sama mam LG U8360(tak apropo za ten model 3G zapłaciłam 200zł!!!!) i nie mam co zarzucic temu tel poza cegłowatością. Zadziwia mnie jeszcze to połączenie z komputerem.. Po prostu nie każdy umie czytac instrukcje.

  • 0

    174. ~MAciek  2007-07-24 08:31:06  host: abgm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj go kupilem i jestem zadowolony. wystarczy tylko przeczytac instrukcje i mozemy dostosowac tel do swoich upodoban wlaczajac lub wylaczajac niektore deprymujace funkcje jak np wylaczenia panelu dotykowego po wsunieciu klawiatury. Telefon super. Ma bardzo ladny wyswietlacz z duzym kontrastem. kumpel ma nokie 6288 ktora przy ku800 wyswiatlacz ma tak jakby zajany mlekiem:P fajny fon, wlasnie mi sie laduje. Wybajerowany i szpanerski :P polecam

  • 0

    175. ~Pejotdrum  2007-07-24 12:04:36  host: 62.87.130.149

    To już moja druga opinia na tej stronie. Rozwiało się kilka zwątpień. Jeszcze dzisiaj miałem zamiar udać się do serwisu w celu naprawienia baterii. Oczywiście chodziło o ich słabą żywotność. Jednak zauważyłem coś co potwierdził ktoś z komentarza nr 123. Czym dłużej telefon jest uzytkowany, tym dłużej trzyma. Po kupnie telefonu i 3-krotnym formacie baterii (po pełnych ładowaniach) bateria trzymała 1-2dni. Zwykle juz po 24godz. i nie używaniu telefonu znikała mi 1 kreska ładowania. Dzisiaj po 16godz od ładowania i częstym używaniu telefonu (smsy, rozmowa, słuchanie muzyki, przesyłanie danych na PC) bateria jest nadal naładowana do pełna. Włączyłem wcześniej oszczędność energii oraz zmniejszyłem oświetlenie ekranu na 40%. W ostatnich dniach bateria wytrzymuje ok 3dni. Jeśli faktycznie będzie wytrzymywać coraz dłużej, przestanę mieć złą opinię o tym telefonie. Jeśli jednak moje teorie okażą się błędne, trzeba będzie odwiedzić serwis. Do wszystkich z kolejnymi pytaniami: ZANIM ZADACIE NOWE PYTANIE, SPRAWDZCIE CZY NIE MA JUŻ NA NIE ODPOWIEDZI W POSTACH POWYŻEJ!!!

  • 0

    176. ~Kamyk  2007-07-25 16:00:02  host: host-89-238-19-21.smgr.pl

    Telefon bajerka. Wyglada slicznie, boli mnie tylko, ze na tym modelu rysy beda baaardzo widoczne. Ale cos za cos, mam nadzieje, ze za pol roku w serwisach bedzie mozna w nim bez wiekszego problemu zmienic obudowe na nowa:P

  • 0

    177. ~Olgushek  2007-07-25 23:32:32  host: bmk65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie własnie zastanawiam nad tym czy by nie kupić tego modelu. i bardzo interesuje mnie jaka ma pojemność jeśli chodzi o smsy. czy ktoś moglby mi to powiedziec? z góry dziekuje

  • 0

    178. ~Marcin  2007-07-26 22:40:18  host: host-89-229-10-155.torun.mm.pl

    fonik fajny tylko 2 wady jak już większość zauważyła to bateria a dwa to nie podświetlana klawiatura z numerami a tak to telefon godny polecenia Pozdrawiam

  • 0

    179. ~JUBY  2007-07-27 22:51:16  host: csknet-84-234-32-227.csk.pl

    wypasoy telefonik mam juz go troszke i ejstem naprawde z nie go zadowolony choc ma kilka wad 1 z nich jest brak radia ale da sie to pominac 2 posiada opcje minilizowania jakas zwalona nie mozna w czasie sluchanie mp3 ogladac obrazkow czy przegladac listy mp3 nastepna jest muzyka sie wylancza przy wlaczeniu aparatu czy kamery wiecej zastrzezen nie mam :>

  • 0

    180. ~black  2007-07-27 23:24:55  host: nat-pra-1.aster.pl

    Przekonałem się bardzo do tego telefonu. Od początku bardzo mi się podobał, ale po kupnie miałem parę problemów, chociażby z baterią. Teraz wszystko działa super. Mam go od tygodnia i bateria mi teraz trzyma cały dzień z 4 kreskami. A korzystam z niego często (łącznie ze słuchaniem muzyki). To prawda, że im dłużej masz tego LG tym bateria więcej trzyma :) Smsów pomieści 350. Na karcie sim 50, reszta w telefonie. Telefon jest jak dla mnie genialny. Szkoda tylko, że nie ma takich głośników jak np w motoroli e398, bo to było coś. A filmiki odtwarza np w formacie 3gpp, mpeg4.

  • 0

    181. ~nowy  2007-07-29 23:23:28  host: staticline12574.toya.net.pl

    mam lg od 2 tyg, jak narazie sprawuje sie bardzo dobrze. obsluguje napewno format 3gp i mpeg4(tego drugiego nie sprawdzalem, ale gdzies o tym czytalem) jesli chodzi o baterie, to w nowych telefonach napchanych bajerami + umts(moduly umts strasznie duzo energi pochlaniaja) itp to standart ze bateria siada szybko, to nie nokia 3210 gdzie bateria dala rade i ponad tydzien. poza tym znac strasznie palce na obudowie(wada). do wad mozna zaliczyc glosnik jest za cichy, poza tym wszystko jest swietne, a opcja pelnego ekranu to poprostu rewelka. co do opini ze bateria rozgrzewa sie z czasem, hm to nie wiem. pozdrawiam.

  • 0

    182. ~lkz  2007-07-30 12:06:55  host: abpm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pozdro dla wszystkich wlascicieli lg ku800... i kilka slow o nim z mojego punktu widzenia: telefonik bardzo ladny, lg zadbalo o czystosc ekranu i do zestawu dodalo przydatny czyscik w formie zawieszki to lepsze niz te wszystkie badziawne kolorowe dzwoneczki, diody i inne duperele ;) panel dotykowy to fajna sprawa choc wymaga wyczucia, po paru dniach odwyklem od joystickow galek itp. panel dziala bez zarzutu, a propo baterii jest ona polimerowa i nie posiada pamieci takze nie trzeba jej formatowac i mozna ladowac ile i kiedy sie chce. po wlaczeniu podswietlania na 40% powinna trzymac dluzej. raczej nie jest to telefon muzyczny i nie ma super basowego glosnika jak tez zestaw sluchawkowy nie gra najglosniej, ale to wina telefonu a nie sluchawek. ps. na rynku dostepnych jest wiele fajnych tel. ja wybralem lg. ze wzgledu na estetyke i oryginalnosc. mam juz troche dosyc wszedobylskich SE i samsungow. kazdy oczekuje w hu* super bajerow a to poprostu dobry i funkcjonalny telefon. polecam i pozdrawiam

  • 0

    183. ~  2007-07-30 22:19:03  host: 83-145-179-138.cable-modem.tkk.net.pl

    ludzie co wy wogole piszecie umiecie rozroznic lg kg800 od tego wyzej wymienionego ku 800 ma 256 tys kolorow nie mylcie ludzie!!;/

  • 0

    184. ~  2007-07-31 17:11:30  host: 87-205-91-190.adsl.inetia.pl

    Ja wlasnie oddalam swojego LG KU800 do reklamacji, bateria strasznie sie nagrzewala i trzymala tylko kilka godzin...masakra jesli chodzi o baterie:( poza tym jest swietny i wygladem i w funkcjach, bardzo mi sie podoba. Ale jesli po naprawie tez bedzie bateria tak krotko trzymala to chyba go sprzedam...wiec nie weim czy go polecac czy nie...

  • 0

    185. ~kasiek  2007-08-01 18:36:48  host: pa230.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

    chce kupic telefon tylko ktory radzicie mi lg ku 311 czy ku 800. i wkoncu jak jest z ta bateria trzyma dlugo czy nie????dzieki za odpowiedz.

  • 0

    186. ~Ziomek  2007-08-02 22:23:47  host: host-89-229-10-155.torun.mm.pl

    Witam mam mały problem i mam nadzieję że ktoś mi w nim pomoże nie wiem jak ustawić rodzaj dzwonka tzn że jak ktoś do mnie dzwoni to żeby był głośny a nie rosnący bo w np. noki była możliwość wybrania czy ma być dzwonek rosnący itp z Góry dziękuje Pozdrawiam i liczę na odpowiedz

  • 0

    187. ~  2007-08-03 12:08:20  host: 213-192-120-200.softlab.gda.pl

    ale jajca w Play za złotówkę w PLAY LAJT

  • 0

    188. ~Kloda  2007-08-03 18:03:05  host: dfc180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna wrzucic mp3 na ten telefon??? mam kabel ale niemam programu;/ Help Me!!

  • 0

    189. ~Blantocholix  2007-08-03 18:27:11  host: arw48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    misiek napisał "niech mi ktoś napisze ile takie cacko kosztuje :D" Hmm.. ja w playu przy abonamencie 30 zł mam go za złotówke :)

  • 0

    190. ~pit455  2007-08-04 00:02:59  host: gl6-18.master.pl

    a od dzisiaj (już od wczoraj) w Play-u we wszystkich abonamentach kosztuje tylko 1 pln :))

  • 0

    191. ~Jancio  2007-08-04 11:32:20  host: fil18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Czy można na stałe wyłączyć funkcję T9 w tym fonie??

  • 0

    192. ~  2007-08-04 14:26:45  host: enleczorla4.enterpol.pl

    sluchajcie kupilem go wczoraj oczywiscie za 1 zl :) i mam problem odnosnie podswietlenia klawiatury (tej z cyframi) jak wlaczc podswietlenie? na poczatku bylo pozniej jak sie naciskalo klawisz to przygasalo a teraz wogule nie swieci w instrukcji jest blad bo nie da sie ustawic podswietlenia klawiatury w opcjach wyswietlacza i gdy jest wylaczona oszczednosc energi to tez nie ma podswietlenia WIE KTOS JAK TO PODSWIETLENIE WLACZYC??????????

  • 0

    193. ~stalowiak  2007-08-04 22:11:59  host: lan17.covernet.pl

    czesc , powiedzcie mi czy na tym fobiku mozna słuchac głosno mp3 ? nie przez sluchawki tylko normalnie jak to jest w innych fonach dobrej marki

  • 0

    194. ~  2007-08-04 22:12:39  host: aug127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak ustawic kamere na jakims klawiszu?

  • 0

    195. ~stalowiak  2007-08-04 22:12:41  host: lan17.covernet.pl

    czesc , powiedzcie mi czy na tym fobiku mozna słuchac głosno mp3 ? nie przez sluchawki tylko normalnie jak to jest w innych fonach dobrej marki

  • 0

    196. ~  2007-08-04 22:12:50  host: aug127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak ustawic kamere na jakims klawiszu?

  • 0

    197. ~bezire  2007-08-04 23:18:55  host: data.subscribers.sferia.net

    ja mam go od dzis wyglad extra, funkcje również, panel dotykowy kwestia przyzwyczajnia ale do 1 moge sie doczepic niestety głośniośc dzwonków ciuchutko :(( mój poprzedni fonik to e398 i dawal extra ale tak pozatym spoczko.

  • 0

    198.  2007-08-04 23:47:45

    Mam ten sam PROBLEM Z PODŚWIETLENIEM DOLNEJ KLAWIATURY. Na początku działało pięknie, ładnie ale po jednym dniu przestało działać. Może przez to że ustawienia zmieniałem, ale nic nie zmieniałem odnośnie klawiatury. Nie wiem czy go nie reklamować. Chyba, że wie ktoś jak można to ustawić!!!

  • 0

    199.  2007-08-04 23:48:58

    Mam też problem z klawiaturą i podświetleniem. Działała 1 dnia, drugiego już nie było. Co można zrobić, reklamacja??

  • 0

    200. ~slk  2007-08-05 00:16:15  host: 088156097079.stk.vectranet.pl

    a czy komuś udało się wgrać jakieś gry, a jeśli tak to jak?

  • 0

    201. ~-romek  2007-08-05 09:40:03  host: chello089078190076.chello.pl

    Kupiłem ten telefon wczoraj telefon jest ok bardzo ładny dobrze pomyślany zestaw słuchawkowy z pilotem na kablu lampa błyskowa ale ma jedną wielka wadę jeśli chodzi o gniazdo zasilania i słuchawek jest to to samo i ciężko wchodzi nie wiem czy trzeba wcisnąć na siłę bo jak lekko się włoży to wypada a za można to nie chce wyjść i trzeba się siłować. Jak to wkładać coś trzeba nacisnąć czy co bo to delikatne jest?

  • 0

    202.  2007-08-05 11:49:09

    Mam ten sam problem, klawiatura nie świeci już i nie można w żaden sposób tego ustawić. Zastanawiam się nad reklamacja i chyba tak będzie. Czy ktoś wie jak można włączyć PODŚWIETLENIE KLAWIATURY?

  • 0

    203. ~michal  2007-08-05 12:36:38  host: 85-31-239-189.marsoft.net

    Możecie podać jakieś stronki z aplikacjami do tego telefonu (gry, programy itp.) albo jakieś forum. Z góry thx

  • 0

    204. ~gosia  2007-08-05 12:43:25  host: aaqd236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli dolna klawiatura nie swieci się to niestety ale musisz oddać telefon do serwisu miałam to samom i nie obeszło się bez serwisu

  • 0

    205. ~slk  2007-08-05 14:37:56  host: 088156097079.stk.vectranet.pl

    czy komuś udało się wgrać jakieś gry do fona?

  • 0

    206. ~nowy  2007-08-05 20:05:57  host: staticline12574.toya.net.pl

    odpowiedz od pytan dotyczacych podswietlenia klawiatury. WYLACZCIE SWIATLO(W NOCY)LUB WEJDZCIE DO JAKIEGOS CIEMNEGO POMIESZCZENIE(W DZIEN) I WYSUNCIE KLAPKE TELEFONU, I NIE ZADAWAJCIE GLUPICH PYTAN DOT URUCHAMIANIA PODSWIETLENIE KLAWIATURY. I jeszcze jedno do telefonu zalaczona jest instrukcja i jest ona po to zeby ja czytac, to starsznie pomaga w rozgryzieniu tego telefonu. pozdrawiam. Zanim zadasz pytanie sprawadz czy ktos nie zadal podobnego wczesniej.

  • 0

    207. ~nowy  2007-08-05 20:12:35  host: staticline12574.toya.net.pl

    odpowiedz od pytan dotyczacych podswietlenia klawiatury. WYLACZCIE SWIATLO(W NOCY)LUB WEJDZCIE DO JAKIEGOS CIEMNEGO POMIESZCZENIE(W DZIEN) I WYSUNCIE KLAPKE TELEFONU, I NIE ZADAWAJCIE GLUPICH PYTAN DOT URUCHAMIANIA PODSWIETLENIE KLAWIATURY. I jeszcze jedno do telefonu zalaczona jest instrukcja i jest ona po to zeby ja czytac, to starsznie pomaga w rozgryzieniu tego telefonu. pozdrawiam. Zanim zadasz pytanie sprawadz czy ktos nie zadal podobnego wczesniej.

  • 0

    208. ~jjjj  2007-08-05 21:56:56  host: eme110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawitura jest podsiwetlana ale w ciemnym pomieszczneiu tylko ogolem tele jest super jetsem z nieog zadowlona wsyztko dziala :D:D

  • 0

    209.  2007-08-05 22:01:25

    Teraz pytanie ode mnie - CZY TELEFON POSIADA EDGE? Wyzej pisze że nie, ale na GSMonline czytałem że ma - było tak powiedziane w specyfikacjach i w wiadomości o wprowadzeniu go na rynek. Pytam uzytkowników - ma ten EDGE czy nie?:-)

  • 0

    210.  2007-08-05 23:12:30

    Czy ten ku800 ma EDGE? Tu w specyfikacjach pisze że nie, ale GSMonline i kilka innych serwisów podaje że ma. Może jakiś użytkownik wie?

  • 0

    211.  2007-08-06 09:27:27

    A wie ktoś jak wyłączyć t9 na stałe?

  • 0

    212. ~sqN~  2007-08-06 13:35:44  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    Telefon mam od 3 dni, kupiony oczywiscie w play'u za 1zł z kartą microSD 512MB. Muszę przyznac ze telefon jest naprawde fajny, funkcjonalny i bardzo stylowy. Co do panelu dotykowego- 5 minut wystarczy zeby sie przyzwyczaic, telefon ma bardzo dobrej jakosci wyswietlacz(262tys. kolorow) Ma jednak kilka wad: - bateria trzyma ok 6godzin nawet kiedy bardzo malo sie z niego korzysta - muszę go chyba oddac do serwisu, bo od wczoraj nie działa podświetlenie klawiatury numerycznej i szczerze mowiac nie wiem czym to jest spowodowane, mam nadzieje ze w serwisie to naprawia. Nie będe go polecał, gdyz nie jestem do niego w pelni przekonany, ze wzgledu na baterie i podswietlenie, ktore przestalo dzialac, ale oprocz tych dwoch mankamentów wszystko jest w porządku. Szkoda ze ta bateria nie trzyma tak dlugo jak w Nokii 6310i, ale ze wzgledu na ilosc bajerow jest to raczej niemozliwe. Pozdrawiam.

  • 0

    213. ~  2007-08-06 21:54:00  host: 87-205-160-158.adsl.inetia.pl

    mam takie pytanko ; czy tak na prawde ten phone opłaca sie kupic i czy jest łatwy czy trudny w obsłudze , najpierw chciałem miec samsunga d900 ale on trzyma cene bo nowy kosztuje ok.900zł a w abonamencie 849zł to chyba lekka przesada nie

  • 0

    214. ~K.!  2007-08-07 01:44:54  host: enf175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj kupiłem, jedno ładowanie i po kilkunastu godzinach dalej 3 kreski. Co do klawiatury, ona jest jakaś sieknięta... jak wciskam np. "5" czy któreś obok mocniej to podświetlenie mryga :/ (ale JEST, tylko bardzo słabe, w dzień nie trzeba, w nocy widać normalnie).

  • 0

    215. ~tomasat  2007-08-07 07:31:30  host: 80.51.247.154

    a czy da sie tym telefonem robic zdięcia z zamkniętą klawiaturą? trzymając ten telefon tak jak cyfrówkę

  • 0

    216. ~staqqq  2007-08-07 11:13:05  host: rev134168.hti.pl

    mam ten telefon od wczoraj. nie wiem jeszcze jak bateria, ale jesli chodzi o pozostale funkcje to jestem zadowolony w 100%. do czego bym sie mogl przyczepic, to nie podoba mi sie wejscie do ktorego podlacza sie ladowarke / kabel do komputera / sluchawki - jak dla mnie jest za luzne i zbyt niepewne. wyswietlanie zdjec jest troche slamazarne - ale coz - nie jest to aparat... poza tym wszystko ladnie, pieknie - zero problemow z komunikacja z pc. gry, mp3, zdjecia - wszystko idzie i dziala... klawisze dotykowe rewelacja, telefon rozsuwa sie az milo... wszystko mozna skonfigurowac (mp3 na dzwonki smsy itd.)... sluchawki w zestawie takie sobie - nie dorownuja creativkom ep-630, ale mozna je zmienic dzieki temu, ze jest wejscie na jacka nie wiem czy mozna zmienic tryb edycji smsow na taki, zeby nie bylo polskich znakow w t9? ale to w sumie szczegol... podsumowujac: po pierwszym dniu i wstepnym zapoznaniu sie z telefonem jestem zadowolony prawie w 100%. polecam;)

  • 0

    217. ~Jancio  2007-08-07 12:27:12  host: fil18.internetdsl.tpnet.pl

    no i jak z tym słownikiem T9?? Da się wyłączyć??

  • 0

    218.  2007-08-07 13:20:02

    jak włączyc alarm dźwiękowy rozładowanej baterii ?

  • 0

    219.  2007-08-07 13:25:20

    jak włączyc alarm dźwiękowy rozładowanej baterii ?

  • 0

    220. ~Ferro  2007-08-07 17:48:47  host: ffy66.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem KU800 :D na pierwszy rzut oka prezentuje sie bardzo ładnie jakość zdjęć jest dobra filmów również. Szybkie menu, ładny ekran dużo gadżetów przy zakupie to składa się na dobre wrażenie :) Jezeli chodzi o wady to jak na razie widzę jedną - wolna komunikacja między kompem a telefonem. Ps; tel nie ma edge (ktoś tam się pytał :)

  • 0

    221. ~gametester  2007-08-07 22:56:16  host: ajm150.internetdsl.tpnet.pl

    elo elo. Dlaczego telefon sprowadzony z francji ma czerwone podświetlenie klawiszy, te z pleya mają białe? (czerwone jest ładniejsze :D) Jest jakaś opcja by pisać sms-a od razu w trybie ABC a nie T9? instrukcja i póki co, w telefonie, nie znalazłem takiej opcji >.

  • 0

    222. ~  2007-08-07 23:00:20  host: ajm150.internetdsl.tpnet.pl

    a, i jak zmienić okres czekania na przeskoczenie klawisza. tzn. jak chcę napisać drugą literę spod tego samego klawisza, to jak zmienić by czekało krócej?

  • 0

    223. ~Simon  2007-08-07 23:16:58  host: evj96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a GŁOŚNOMÓWIĄCY jest czy nie ma, bo różne źródła różnie podają.. lipa bez tej funkcji, ponieważ często się przydaje..

  • 0

    224.  2007-08-07 23:33:45

    *206 nowy Sam sobie poczytaj instrukcje i porównaj stronę 97 z tym co jest w oprogramowaniu dawanym od PLay-a. Jeśli nie wiesz, że w tym oprogramowaniu nie ma tych opcji to nie udzielaj się. Wiem, że dopiero w ciemności widać podświetlenie, ale poźniej ono zanikło gdy ustawiło się funkcje żeby telefon oszczędzał baterię. Ja oddałem telefon do serwisu, aby mi zmienili oprogramowanie. Telefon jest sprawny tylko ubogi soft powoduje, że nie mogę zmienić podświetlenia.

  • 0

    225. ~!  2007-08-08 10:58:04  host: cvo170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem o co wam wszystkim chodzi telefon jest super, mam go od 6 dni i jestem zadowolona, bateria trzyma super, klawiatura numeryczna takze swieci, no ale przyznam to wejście na ladowarke,kabel do komputera i sluchawki nie jest za dobre ale mozna sie przyzwyczaić ;)

  • 0

    226. ~Zuzka  2007-08-08 10:59:36  host: doz139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja rowniez mam ten telefon od wczoraj i jestem bardzo zadowolona swietnie wyglada , ma dobry aparat wiec zdjecia sa w calkiem niezlej jakosci najbardziej podoba mi sie czyscik :) mam nowe hobby czyszczenie wyswietlacza

  • 0

    227. ~firefighter  2007-08-08 12:15:15  host: apx36.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy LG 800 jak kopiować pliki z PC na kartę pamięci przy użyciu kabla USB bo w instrukcji nie uddało mi się tego znależć

  • 0

    228. ~Nieznajomy  2007-08-08 16:13:11  host: 80.51.236.78

    Ja mam inne pytanie czym rozni sie KU800 od KG800 ??

  • 0

    229. ~ala  2007-08-08 22:22:10  host: dial-2492.elblag.dialog.net.pl

    mam wybor pomiedzy LGku800,Samsungiem Z400 i Nokia 6151..poprosilam w komisie o pomoc w wyborze i uslyszalam, ze na 1.miejscu polecają samsunga,na 2. Lg a na 3. nokie. wiem ze nokia trzyma prawie tydzien bo ma ją moj tata i wszystko jest z nią ok.

  • 0

    230. ~Art  2007-08-09 01:00:09  host: 87-205-195-76.adsl.inetia.pl

    na pierwszy rzut oka jest super, zobaczymy jak z baterią. w playu mi powiedzieli że można do niego włożyć kartę microSD max. 1GB. ktoś może próbował z 2GB?pozdro

  • 0

    231. ~lec  2007-08-09 08:30:55  host: 217.153.244.9

    o przeczytaniu opinii już nie wiem czy go kupować czy nie... jedni chwalą, inni narzekają... kupić czy nie?... hmm nie znalazłam nigdzie wzmianki,czy mp3 można słuchać przez głośnik w kom? chyba że przeoczyłam... proszę o odpowiedź

  • 0

    232. ~kassiaa  2007-08-09 10:52:27  host: cfi36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeczytalam wszystkie wasze opinie na temat tego telefonu i mam zamiar go dzisiaj kupic mimo takich mankamentow jak niewygodne wejscie na ladowarke, slabo trzymajaca baterie (z tego co widze z czasem trzyma dluzej..)ale i ja mam pytanie panel dotykowy jest oznaczony cerwonymi ikonkami, w komisie widzialm ten teleon i tych ikonek nie bylo co to oznacza ze one szybko sie wycieraja? i jak klapka jest wsunieta to za kazdym razem trzeba cos odblokowywac zeby klawisze na panelu dzialaly ? z gory dzieki za odpowiedz:)w najblizszym czasie i ja sie podziele moja opinia na temat tego telefonu :) pozdrawiam.

  • 0

    233. ~Ulka  2007-08-09 13:11:01  host: terminal-1-199.retsat1.com.pl

    Czy ktos może mi powiedzieć co jets nie tak jak to zmienić. Mianowicie pisze sobie smsa zwyklego ok.100 znaków a jak chce wyslac zadaje mi pytanie czy wysłać 3 smsy,jakie kurde 3 jak ma 100 znaków ten sms cholera.No więc nie potrafie tego rozgryźć i wysyłam jako MMS.Bez sensu, pomożcie:(Tak się cieszyłam jak ten tel wszedł w Playu za złotóweczke a teraz chyba żałuje, jakiś taki jest wkurzający,milion komend zanim wysle się smsa, a raczej jednego podzielonego na 3. Nie umiem sobie z tym poradzić.

  • 0

    234. ~Guxio  2007-08-09 17:28:29  host: bko188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go pierwszy dzień i jest git. Facet z Play'a powiedział, że trzeba trzy razy zformatować baterię. Na razie wszystko ok.

  • 0

    235. ~szpona  2007-08-09 21:05:34  host: host-80-54-212-12.tvteletronik.pl

    to teraz moja kolej ^^ fajny. ladny i taki inny w porownaniu do mojej poprzedniej cegielki ;) panelik gitara, foci niezle, muzyczka gra wiec jest ok :) jesli chodzi o problemy to mialam z ta karta 512 gdyz w jednym kompie dziala a w drugim juz nie. i czy ktos ma pojecie jak wylaczyc ogonki w esemesach? bo zauwazylam ze przez te ogonki jest wiecej znakow i SMS ktory powinien byc w 1czesci dochodzi w 2 badz 3 czesciach. bede wdzieczna za pomoc. peace ;)

  • 0

    236. ~berut  2007-08-10 09:44:55  host: cgx93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KRO WIE JAK NA STAŁE WYŁĄCZYĆ SŁOWNIK T9 PROSZE UPRZEJMIE O ODPOWIEĆ

  • 0

    237. ~Adam  2007-08-10 10:35:49  host: 217.153.73.70

    Telefon jest Fazowy ma wszystko nawet aparat z Flashem :D mp3 itp bateria trzyma okolo 3 dni no chyba ze sluchasz non stop mp3 to po kilku godzinach pada. mam go kilka miesiecy i nic sie nie zepsuło bez awaryjny jak narazie

  • 0

    238. ~Kruczek  2007-08-10 12:00:09  host: 91-145-129-115-net.cnb.com.pl

    Telefon super, oszałamiający wygląd, zdjęcia bardzo dobre filmiki też, telefonem można robić zdjęcia tak jak go obsługiwać przy zsuniętej obudowie, mp3 ciut ciche choć jakość ma dobrą, bateria trzyma dłużej po włączeniu oszczędzania baterii, jasności ekranu na 40% i wyłączonym umts.

  • 0

    239. ~patryk247  2007-08-10 13:27:53  host: w3cache.srg.vectranet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon ale sadząc po komentarzach to racej wiekszosc dotyczy klawiatury , i nie są pozytywne wiec chcialbym sie dowiedziec czy opłaca sie kupic ten tel. ??

  • 0

    240. ~baś  2007-08-10 16:18:15  host: chello089078033190.chello.pl

    hej wiecie może jaki jest najniższy abonament w PLAY przy zakupie tego telefonu 30 czy 50?? :) pozdr ^^

  • 0

    241. ~tom  2007-08-10 18:18:50  host: abgc16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do szybkosci transferu komputer - telefon to polecam czytnik kart, bo przez kabelek faktycznie dosc wolno to idzie. w zestawie jest adapter takze nie ma problemu podlaczczenia pod czytnik

  • 0

    242. ~juli  2007-08-10 18:37:43  host: eez111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie telefon jest ok ,tylko mam jeden problem. Po podłaczeniu kabla USB do telefonu i do kompa ,telefon zostaje odnaleziony przez przeszukiwanie sprzętu ,ale w moim koputerze już go nie ma przez co nie mam jak wrzucać piosenek :(Moze miał ktoś podobny problem ?

  • 0

    243. ~...:: Ad@mo$$ :::...  2007-08-10 22:16:04  host: eoo148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeezuuu... ludzie !! macie ten teelfon i sie nie znacie nawet !! Przeciez to ma 262 tys kolorow a nie 65 tys. co wy mowicie !? a poza tym to aparat w telefonie jest tylko zabawka a nie zastepstwem dla aparato czy kamer cyfrowych... tym sie dzwoni !!

  • 0

    244. ~fradiavolo  2007-08-10 22:36:09  host: 87-205-174-207.adsl.inetia.pl

    Używam od 4 miesięcy. Telefon jest elegancki, a przy tym intuicyjny i przyjazny w obsłudze. Nawet obsługę panelu dotykowego można bardzo szybko opanować. Jest jednak kilka minusów: 1) przeciętna bateria, 2) wspólne złącze do słuchawek i ładowarki, 3) wtyki słuchawei za duże, jak na ludzkie uszy, 4) czasami zbyt powolne reakcje panelu dotykowego - denerwuje mnie to zwłaszcza, jak chcę gdzieś szybko zadzwonić, czy zajrzeć do internetu. Poza tym wszystko OK.

  • 0

    245. ~TITI  2007-08-10 22:46:27  host: 088156096147.stk.vectranet.pl

    Mam pytanko mam ten tel od dzisiaj i troszke sie nie bawiłam ale martwi mnie to ze sie mi nagrzał i to dość dość czy u was dzieje sie to samo czy musze jutro pedzić z nim do serwisu

  • 0

    246. ~Bajtek  2007-08-11 08:01:41  host: cr3-gts.espol.com.pl

    Kupilem ten telefon wczoraj w sieci plus bardzo fajny telefonik podswietlenie klawiatury jest !! ale slabe bardzo fajny panel dotykowy calkiem ladne foty pilot na kablu od sluchawek ogolnie jak narazie bez zarzutu i bez problemowe polaczenie sie z komputerem pobieraniem danych z komputera i na odwrot naprawde polecam !!

  • 0

    247. ~Rudy  2007-08-11 11:34:07  host: cuy44.internetdsl.tpnet.pl

    201. - romek, nie trzeba się siłowac. Wystarczy ciągnąc góra-dół aż do wyciągnięcia wtyczki :) Telefonik superaśny, zdjęcia extra :)

  • 0

    248. ~svenson  2007-08-11 13:12:55  host: ip-89.171.149.209.crowley.pl

    telefon naprawde jest rewelacyjny... kupilem go w play i jestem bardzo zadowolony, ma wysmienity wyglad i jest latwy w obsludze, na orginalnych sluchawkach smiga zaje...fajnie :D polecam wszystkim ten telefon... poprostu BOMBA

  • 0

    249. ~K2M7L  2007-08-11 14:38:47  host: h-87-199-45-210.dolsat.pl

    mam pytanie czy KU800 czyta pliki office'a i PDFy???

  • 0

    250. ~tristan  2007-08-11 15:21:00  host: 212.160.172.70

    ja mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. Kupiłem go w playu za złotówke do abonamentu za 30 zl. Z tą baterią to lekka przeada testowałem ostro większość funkcji, czyli słuchałem muzyki, oglądałem filmy, dzwoniłem a trzymała dwa dni. Jedyne do czego moge sie przyczepić to słaba jakość głośnika, ale słuchawki dołaczone do telefonu są całkiem niezłej jakości. No i po drugie panel dotykowy jest dla mnie troche za czuly. Ale pewnie to ja mam słoniowate paluchy. XD Ogólnie polecam ten telefon

  • 0

    251. ~>.< XD  2007-08-11 20:45:21  host: 87-205-197-165.adsl.inetia.pl

    telefon jest w porzadku. bardzo dobry przejżysty wyświetlacz 320X240 262 tys kol bodajżeXD. na ekranie zostają tylko odciski palców, a mi juz one nie pzeszkadazają, przyciski dotylkowe, nowoczesne rozwiazanie do którego szybko się przyzwyczajiłem. Aparat wmiare dobry, klapka nie lata, napewno lepszy od samsunga u którego widać ogromne piksele na wyświetlaczu. Jedyny minus tego telefonu to bateria, troszke zakrutko trzyma jak na taki telefon. jak za takie pieniadze to lepszego nie da się kupic, mam tu na miyśli oferte play, z tych telefonów do 300 zł ten jest najlepszy. polecam

  • 0

    252. ~Mariomen  2007-08-11 21:17:46  host: asi24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. A mam ten telefon dość krótki czas ale wiem kilka rzeczy na temat baterii. Telefon ma baterie " litowo-polimerowy (LiPoly)" Polega to na tym że nie wolno robić restartu telefonu. Ogółem polega to na tym że telefon nie może sie rozładować ponieważ gdy on "pada" Jego żywotność sie skraca. Jeśli chodzi o ładowanie. Można lądować ile sie chce , kiedy sie chce. Ale nie wolno w tym typie baterii rozładowywać jej. Co do podświetlenia klawiatury to mnie jej kompletnie nie podświetla.

  • 0

    253. ~BUBUU  2007-08-12 19:51:32  host: nat2.tychy.msk.pl

    przy zakupie tego telefonu na abonament trzeba okazać dokument że sie pracuje ?? o zarobkach ?? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!!

  • 0

    254. ~BUBUU  2007-08-12 19:53:23  host: nat2.tychy.msk.pl

    przy zakupie tego telefonu na abonament trzeba okazać dokument że sie pracuje ?? o zarobkach ?? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!!

  • 0

    255. ~Adamus  2007-08-12 20:43:45  host: data.subscribers.sferia.net

    sorrrki? Dodają do zestawu kabelek USB? Z góry dzięxxx!

  • 0

    256. ~Patryk  2007-08-12 21:24:08  host: host1.flatpla.net

    Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy tego telefonu...Telefon zakupilem 3 dni temu i jestem z niego calkowicie zadowolony...super aparacik, dobre choc troszke ciche MP3, no i dotykowa panel...jak narazie telefon spisuje sie wysmienicie i powiem wam ze nie zaluje decyzji przejscia na ten telefon z k750i...Widzialem kilka komentow ze dotykowy panel sie szybko psuje, sciera itd. A tym czasem moj wojek ma ten telefon juz ok. 4 misiecy i ani sie nie zepsola ani obudowa typu slider sie nie poluzowala...zobaczymy jak bedzie z moim egzemplarzem bo moze on trafil na dobry egz. Troche brakuje tutaj radia ale tak to ciesze sie z zamiany telefonikow :-)

  • 0

    257. ~thc ren  2007-08-12 21:27:37  host: cgg116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak u was dziala ta lampa blyskowa? sama podczas kazdego zdjecie sie wlacza czy gdzies cos ustawiacie?

  • 0

    258. ~thc ren  2007-08-13 09:18:03  host: cft83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak kabelek dodaja od razu ze sterownikami

  • 0

    259. ~gosia  2007-08-13 11:05:18  host: labirynt-gw.ceti.pl

    Ludzie czy ktos mi powie jak wylacyc polskie znaki(czytaj ogonki i inne badziewa) uzywajac slownika t9??? to strasznir duz znakow zrzera.. please odp jesli sie ktos zna.. dzieki

  • 0

    260. ~LAska  2007-08-13 11:09:29  host: 213.199.252.61

    noms ja wzielam ten kom za 1zł w abonamencie za 50 zł

  • 0

    261. ~  2007-08-13 11:13:04  host: 213.199.252.61

    w opcjach podswietlanie sie wlacza lampe

  • 0

    262. ~lukasz  2007-08-13 13:14:25  host: cqi130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zjrzyj do instrukcji obsługi i wszystko Ci sie wyjasni...

  • 0

    263. ~dd  2007-08-13 15:19:47  host: aka153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    251. ~>.< XD Jak w samsungu moga byc piksele skoro ma 320x240 ? Mysl troche a pozniej pisz idioto

  • 0

    264. ~pp  2007-08-13 21:54:27  host: actb72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weście nie piszcie że kupiliście ten telefon w plusie bo tego nie zrobiliście zakupiliście telefon LG KG800 ktury jest troche gorszy i droszy.

  • 0

    265. ~Arturus  2007-08-14 05:20:46  host: 217.8.176.30

    Mam go parę godzin. Oto moje spostrzeżenia: MINUSY: - bardzo średnie zdjęcia - panel dotykowy jest na pewno gorszy od normalnych guziczków (mniejsza szybkość, nie zawsze zaskakuje za pierwszym razem, ograniczone użytkowanie np. rękawiczki, kondomek odpada; za to jest ładny i tylko to) PLUSY: - fantastyczna jakość wykonania, zarówno telefonu jak i gadżetów - jakość muzyki na słuchawkach jak na markowym odtwarzaczu mp3 - design

  • 0

    266. ~DSK  2007-08-14 08:57:50  host: 212.160.172.70

    Jeśli chodzi o podświetlenie dolnej klawiatury jest to wada tego telefonu którą naprawią bezpłatnie w ramach gwarancji. Właśnie otrzymałem mój telefon po tygodniu. Czekałem TYLKO 7 dni gdy kiedyś w plusie prawie miesiąc. Więc jak komuś nie świeci klawiatura to nie ustawi się tego, lecz należy oddać go do serwisu. Pozdro

  • 0

    267. ~Tomasz  2007-08-14 12:06:28  host: orange-g01.gni.pl

    czy jest w tym telefonie taka opcja jak wygaszacz? czy da sie wydluzyc dzwonek smsa?

  • 0

    268. ~gigi  2007-08-14 12:28:26  host: ebd30.internetdsl.tpnet.pl

    podświetlenie klawiatury dziala w zaciemnonym otoczeniu więc oddawanie go na serwis zakończy sie w 98% opisem "test ok"

  • 0

    269. ~KaroLa xD  2007-08-14 20:10:38  host: 62.233.181.198

    Hmm.. który tel. jest lepszy samsung u600, czy ten ? Bo nie wiem na który mam sie zdecydować. Jakoś nie ufam LG. Proszę o odp. :) Z góry dzięki :]

  • 0

    270. ~ewelcia  2007-08-14 20:11:44  host: host-89-229-226-207.bielskpodlaski.mm.pl

    wyjebany telefonik mam do od jednego dnia i jest poprostu boski.panel dotykowy jest zajbebisye zreszta jak cala reszta.polecam ;)

  • 0

    271. ~KaroLa xD  2007-08-14 20:12:50  host: 62.233.181.198

    Hmm.. który tel. jest lepszy samsung u600, czy ten ? Bo nie wiem na który mam sie zdecydować. Jakoś nie ufam LG. Proszę o odp. :) Z góry dzięki :]

  • 0

    272. ~~ LG new user  2007-08-14 20:44:35  host: 212.87.241.199

    mam go już pare godzin i polecam go wszystkim. kupiłem go w play za 1zeta w abonamecie za 30zeta. dotykowe menu jest wygodne w obsłudze. wcześniej używałem SE k700i (telefon miał prawie wszystko ale po prawie 2 latach znudził mi się). KU800 podoba mi się stylistycznie.....

  • 0

    273. ~ja  2007-08-14 22:06:54  host: host154.ip-p15.gni.pl

    czy jest opcja wygaszacza i czy da sie wydluzyc dzwonek smsa?

  • 0

    274. ~626  2007-08-14 22:08:03  host: enz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy wie ktos jak zmienic z mono na poli sluchawki i czy wi ktos jak zrobic zeby nie byl w sktocie na prawym przycisku internet??

  • 0

    275. ~  2007-08-14 22:20:55  host: host-89-228-218-235.kalisz.mm.pl

    ludzie mam duzy problem z bo niewiem jak uzyc kabla USB pomocy moje gg5416940

  • 0

    276. ~  2007-08-14 22:57:33  host: ejy242.internetdsl.tpnet.pl

    No i kolejna wpadka tej stronki... Ten telefonik ma zestaw głośnomówiący:P:P:P a poza tym jest ZaJeF....AjNy:D xD bateria trzyma ok 4 dni:D wystarczy przestawić parametry sieci z Automatycznych na 900/1800:P

  • 0

    277. ~BrownKing BGT  2007-08-14 23:27:30  host: azh212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wiec mam ten teleofnik jeden dzien ale nie wiem dlaczego gdy naciskam klawisz 2 lub 3 tak troche mocniej to mi podswietlenie klawiatury numerycznej gasnie :( nie wiem czy jest to spowodowane ale naszczscie to wystepuje tylko jak sie naprawde nacisnie a ja lekko naciskam a tak to wsyztsko ok no moze skzoda tez ze nie ma osobnego glosniczka do MP3 bylo by rewelacyjnie :)

  • 0

    278. ~SiwY  2007-08-14 23:30:53  host: klient-75-217-130.petrus.com.pl

    263. To prawda, sa uszkodzone piksele na wyswietlaczu Samsunga, cos jak na matrycach w laptopach, mam ich kilka koloru niebieskiego, w kolorach nie widac, ale jak jest ciemne tlo to da sie je zauwazyć...

  • 0

    279. ~Kuba  2007-08-15 12:01:55  host: ekr174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wg mnie bardzo dobry ;-) Świetnym rozwiązaniem są słuchawki, można podłączyć każde dzięki wtyczce "jack" (znajduje się w pilocie do rozmów, i odtwarzacza), panel dotykowy dobry, jak ktoś się przyzwyczai to dojdzie do wniosku, że jest lepszy niż zwykłe klawisze. Bardzo dobry wyświetlacz, odtwarzacz Mp3, 3GP i Mp4 (można oglądać filmy w tym rozszerzeniu). Aparat przeciętny, ale przecież to nie cyfrówka, a telefon :P Bateria trzyma za każdym ładowaniem dłużej. Podświetlenie klawiatury działa tylko w ciemności :P Mocny flash, którego można używać jak latarki ;-)

  • 0

    280. ~pawel  2007-08-15 13:53:40  host: aip242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda że w play'u dają ten telefon za złotówkę w najniższym abonamencie (za 30 zł)??

  • 0

    281. ~zeus182  2007-08-15 14:03:27  host: ppp138242.ostnet.pl

    wie moze ktos jaka najwieksza karte mozna wlozyc do lg ku800 chodzi mi o pojemnosc

  • 0

    282. ~HS`  2007-08-15 15:23:02  host: ebq35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytabko czy ten telefon ma głośny głośniczek jak sie muze włancza?? WAŻNE>ODP!! POZDRO 4All

  • 0

    283. ~ramzes  2007-08-15 17:51:38  host: akv35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefonik od wczoraj.... myslę że wszystko bedzie ok apracik nice kamerka tez mp3 mogloby byc troche glosniejsze ale za to sluchawki pierwsza klasa ;D co do bateri to formatuje ją 2 raz Zrobie to jeszcze raz bo tak zawsze sie z fonami robi a potem trzymaja normlanie jakies 3-4 dni Tak mialem z sagemem My X-5 i po formatowaniu trzymal 4 dni a przed moze niecaly dzien... Jednak na jakies imprezki wieksze bede zabieral swoj stary fonik bo LG taki jakis delikatny mi sie wydaje ;p a tak wogole to mam pytanie... kto wie jaki jest numer żeby srawdzic stan konta w PLAY?? xD na stronie patrzylem i nie moge znalezc w katalgou tez nie ma.... glupie pytanie ale prosze o odpowiedz ;)

  • 0

    284. ~ku  2007-08-15 18:31:33  host: ejv42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawiatura świeci tylko w ciemności :P

  • 0

    285. ~ olika  2007-08-15 18:52:34  host: host-243.timplus.net

    BUBUU byłam w playu i nie jest potrzebne zas o zarobkach jesli bedziesz miec 3 ostatnie rachunki jakies na twoje nazwisko i imie.... pozdrawiam....

  • 0

    286. ~svenson  2007-08-15 19:45:10  host: ip-89.171.149.209.crowley.pl

    mam takie skromne pytanko... jak mozna wylaczyc ta ikonke z litera "R" ktora widnieje na ekranie ? i jaka jest jej funkcja ?

  • 0

    287. ~svenson  2007-08-15 21:11:29  host: ip-89.171.149.209.crowley.pl

    mam takie skromne pytanko... jak mozna wylaczyc ta ikonke z litera "R" ktora widnieje na ekranie ? i jaka jest jej funkcja ?

  • 0

    288. ~svenson  2007-08-15 21:14:11  host: ip-89.171.149.209.crowley.pl

    mam takie skromne pytanko... jak mozna wylaczyc ta ikonke z litera "R" ktora widnieje na ekranie ? i jaka jest jej funkcja ?

  • 0

    289.  2007-08-16 13:52:51

    telefon wporzadku... a czy opcja wygaszacza jakis motywow albo stylow menu i czy da sie wydluzyc dzwonek na smsa?

  • 0

    290. ~Skikba  2007-08-16 16:30:08  host: drake.fargo1.net

    mam problem...mam go do 2godzin i nie moge przesłać nic z kompa przez USB.łączy się i zaraz się rozłącza :/ Kto pomoże ;)

  • 0

    291. ~Bazi  2007-08-16 18:14:23  host: host2-105.btk.net.pl

    Właśnie kupiłem ten super telefonik w sieci play i jestem póki co bardzo zadowolony... Jedyne co troche odpycha mnie od tego telefonu to mały zoom i panel dotykowy, który jest tylko niepotrzebną przereklamowaną bajerą... poza tym jest duży problem z usunięciem blokady simlock (samemu jest to praktycznie niewykonalne bez odpowiedniego sprzętu:/) Poza tym sprzedawczyni uprzejmnie uprzedziła mnie, że dużo ludzi zgłasza ten telefon do gwarancji co by żle świadczyło o jego niezawodności... mimo wszystko jak dla mnie ten telefon jest suuper

  • 0

    292. ~psG  2007-08-16 19:52:55  host: xdsl-3349.jgora.dialog.net.pl

    Dzisiaj mija tydzien jak mam ten telefon. Wg mnie jest rewelacyjny!! Wideo ma funkcje pauzy podczas krecenia i po skopiowaniu filmu na kompa nie uwierzylem ze z takiego telefoniku i takiej kamerki mozna wyciagnac tak wspaniala jakosc obrazu. Pixele w filmach rozmywaja sie i przy powiekszeniu na caly ekran komputera nie widac sieczki tylko mozna spokojne obejrzec sobie filmik z dosc szczegolowym obrazem. Co do zdjec to [za dnia podobaja mi sie ale wieczorem po powlaczaniu lampy i tych trybow nocnych juz jest troszke gorzej (mimo softwareowego wspomagania). Co do menu i poruszania sie po telefonie to wszystko jest intuicyjne, przesiadlem sie z siemensa a wczesniej mialem rozne nokie i siemensy i balem sie ze bedzie trzeba sie uczyc obslugi tego fona ale wszystko jest domyslne i bardzo podobne do obslugi siemensow. Narazie bezawaryjnie mi dziala wszystko (puk puk) odpukac hehe ;> pozdro dla wszystkich czekoladkowców!

  • 0

    293. ~psG  2007-08-16 19:54:06  host: xdsl-3349.jgora.dialog.net.pl

    Dzisiaj mija tydzien jak mam ten telefon. Wg mnie jest rewelacyjny!! Wideo ma funkcje pauzy podczas krecenia i po skopiowaniu filmu na kompa nie uwierzylem ze z takiego telefoniku i takiej kamerki mozna wyciagnac tak wspaniala jakosc obrazu. Pixele w filmach rozmywaja sie i przy powiekszeniu na caly ekran komputera nie widac sieczki tylko mozna spokojne obejrzec sobie filmik z dosc szczegolowym obrazem. Co do zdjec to [za dnia podobaja mi sie ale wieczorem po powlaczaniu lampy i tych trybow nocnych juz jest troszke gorzej (mimo softwareowego wspomagania). Co do menu i poruszania sie po telefonie to wszystko jest intuicyjne, przesiadlem sie z siemensa a wczesniej mialem rozne nokie i siemensy i balem sie ze bedzie trzeba sie uczyc obslugi tego fona ale wszystko jest domyslne i bardzo podobne do obslugi siemensow. Narazie bezawaryjnie mi dziala wszystko (puk puk) odpukac hehe ;> pozdro dla wszystkich czekoladkowców!

  • 0

    294. ~rrr  2007-08-16 21:20:45  host: 213.199.192.60

    ~BUBUU- potrzebne jest zaświadczenie o zatrudnieniu i dowód osobisty. Zaświadczenie o zarobkach nie jest konieczne(przynajmniej w play tak jest)

  • 0

    295. ~cyziulka  2007-08-16 22:16:47  host: gbw154.internetdsl.tpnet.pl

    3 dni temu kupilam ten telefonik i mi tez nie podswietla sie klawiaturka ale z tego co pisze "DSK" chyba tez oddam do serwisu. mam jeszcze pytanko czy wam tez tak sie nagrzewa bateria jak ladujecie telefonik?? bi wlasnie baaaardzio sie nagrzewa a w innych telefonach tak nie mialam a co do baterii to mi trzyma baaardzo krotko nawet jak sie nie bawie nie wiem czy to poprostu wada czy dostalam taki model moze w innych tak nie jest. odp prosze.

  • 0

    296. ~ola  2007-08-17 10:17:52  host: aach224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~dd idiotko, oczywiście że mogą być piksele a myślisz, że 240x320 to co? wymiary podane w centymetrach? Chyba oczywiste że w pikselach kretynko.

  • 0

    297. ~talka  2007-08-17 13:07:45  host: aoa60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten telefonik ma funkcje kamerki??

  • 0

    298. ~jaaa  2007-08-17 14:53:07  host: dar1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze? Lg ku800 czy sansung sgh-z400 ?!

  • 0

    299. ~  2007-08-17 19:49:55  host: aazb81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wada klawiatury może być dodatkowo połączona z słabą baterią, tak mi powiedzieli w LG i że można to spokojnie reklamować, a co do dokumentów to trzeba mieć np. dwa rachunki na osobę która podpisuje umowę, zaświadczenie o zatrudnieniu lub jeśli ma się działalnośc to dokumenty o wydaniu NIP i REGON

  • 0

    300. ~aqaaa  2007-08-17 22:29:48  host: ekc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona :). Robi super zdjęcia, można posluchac mp3 ;d.. świetny! jedyny minus to bateria i to, że łatwo sie rysuje..:(. na plaże go nie polecam bo jak piach wleci;)..

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet