LG KU385 - opinie
Telefony LG LG KU385 Opinie o LG KU385

LG KU385

w sumie: 91
  • 0

    2. ~B  2008-02-16 18:27:17  host: 85-31-230-157.marsoft.net

    Brzydki, mały wyświetlacz, kiepski aparat, brak karty pamięci (oczywiście chodzi o ofertę w play)... Na dodatek playa chyba poj... przy ustalaniu ceny! Nawet trójca subsydiuje lowendy :/

  • 0

    3.  2008-02-16 21:48:55

    Mnie się ten telefon kompletnie nie podoba. Ciekaw jestem skąd ta cena w Play'owych Abonamentach.

  • 0

    4. ~idea  2008-02-27 19:49:20  host: acgd183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i dlaczego to nowość?-w orangutanie jest od 3miesięcy a w sieci alfa od miesiąca(575zl bez sima)

  • 0

    5. ~iluska  2008-03-05 14:35:02  host: bmc175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe czy mieliscie ten telefon w reku :/...Teraz w abonamencie za 30 zł w Play'u jest za 50 zł - mysle, ze to nie jest wygorowana cena :/. W dotyku super obudowa, ktora nie predko sie porysuje, wyswietlacz ładny i czytelny, a karty pamięci do niego chodza juz za 20 zł za 1 GB (Allegro...Heh Ci ludzie...I Play jako pierwszy wprowadzil go na POLSKI rynek...I kolory obudowy tez ma swietne, szczegolnie niebieski :)Pozdrawiam.

  • 0

    6. ~idea  2008-03-07 20:17:01  host: acgn3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno-dlaczego na stronach LG PL brakuje tego modelu?????

  • 0

    7. ~play  2008-03-09 20:23:17  host: 77-87-120-128.rev.masterkom.pl

    ja mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolona. zapłaciłam za niego w play tylko 1 zł na okres 24 miesięcy. tego modelu nie dostanie sie jak na razie w żadnej polskiej sieci oprócz playa. w orange maja ale model ku380.

  • 0

    8. ~idea  2008-03-10 20:12:39  host: acfw230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od miiesiąca jest w sieci Alfa za 549zl i u medialnych idiotów w tej samej cenie

  • 0

    9. ~giza  2008-03-11 09:49:16  host: adsr172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie ten telefon jest super w dotyku i zdjecia elegancko a karta 15 zl to nie problem

  • 0

    10. ~manaika  2008-03-18 10:36:54  host: edx55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od wczoraj wiec o baterii nic nie powiem, ale pierwsze wrazenie dobre. Telefon ladny,dobry wyswietlacz(choc dosc maly sie wydaje), glosnosc jak w innych lg. Menu jest genialne-szybko chodzi,nic sie nie zawiesza. Jedyne "ale" to przyciski pod wyswietlaczem-plastikowe i skrzypiace...ale wysowana klawiatura super:)

  • 0

    11. ~aga  2008-03-22 11:27:09  host: slon.juranet.eu

    Cześć pomóżcie nie wiecie jak zmienić narastający dzwonek w tym fonie ??? z góry dziekuje za info :*

  • 0

    12. ~Zadowolona  2008-04-07 19:09:19  host: chello089076062043.chello.pl

    Witam. 7.04.2008 zakupiłam ten telefon ,czyli dzisiaj i jestem strasznie zadowolona.Nic się nie zacina.Dużo możliwości...Klawisze nie skrzypią,ale mają taki dzwięk,jakby się...eh...jak to nazwać...Jakby się coś wciskało.Polecam ,aby zakupić ten telefon.Ja ,go kupiłam w Play'u za 1 złotówkę-Oczywiście drobne formalności i dopłata do tej złotówki ,ale to lepiej niż kupić telefon za 500 złoty ,a potem tego żałować...W razie co LG KU385 ma gwarancję 24 miesięcy-Przynajmniej u mnie. POLECAM TEGO FONIKA ;)

  • 0

    13. ~manaika  2008-04-20 11:16:21  host: efw94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzeba zmienic ustawienia w profilach. Zamiast maks.dzwonek&wibracja ustawic na dzwonek&wibracja i bedzie ok;)

  • 0

    14.  2008-04-23 11:24:26

    Genialny telefon z fajnymi opcjami i nie zgadzam sie z tymi co piszą że dzwonki sa ciche wystarczy je przestawic na głośniejsze i wszystko jest w porządku. A wygląd jest super, wyswietlacz tez jest dobrej jakości polecam wszystkim szukającym ładnego i dobrego telefonu.

  • 0

    15. ~aska  2008-04-26 21:38:52  host: hfp250.internetdsl.tpnet.pl

    a ja tak to czytam czytam i sie zastanawiam... kupic czy nie kupic... ale chyba kupie :D

  • 0

    16. ~elektronik  2008-05-01 19:45:47  host: 87-205-89-83.adsl.inetia.pl

    A jak z czuwaniem ? Tak jak podaje producent czy odbiega od normy ?

  • 0

    17. ~kobrado  2008-05-07 10:40:54  host: atl58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon z playa i mam karte pamieci wyswietlacz wcale nie jet maly gwwwwwarancja na 5 lat bateria potrafi trzymac do 2 tyg. ma wszystko co potrzebne a nawet wiecej.

  • 0

    18. ~zucek333  2008-05-09 23:25:27  host: gw8.knc.pl

    ejj, a co z aparatem.? jakiej jakości są zdjecia, jak duże.?

  • 0

    19. ~janeko  2008-05-12 14:37:37  host: dpq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony. Zawsze lubiłem slidery i min. dlatego ten telefon mnie użekł. Ogolnie jest bardzo fajny i swietnie nadaje sie do słuchania muzy polecam.

  • 0

    20. ~niesko  2008-05-16 15:03:43  host: dpo73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon ma slot kart swietnie nadaje się do słuchania muzyki ma ładny wygląd i kolor jest poprostu super

  • 0

    21. ~atka  2008-05-17 19:39:31  host: r5-atm-155.sieciuch.com

    dzis kupilam ten telefon i jestem zadowolona ale jednak muzyka jak dla mnie zbyt za cicha. Jak dac glosnosc na maxa ?? niektorzy skarza sie na slaba baterie... po prostu nalezy ja sformatowac ;]

  • 0

    22. ~egin  2008-05-21 11:52:18  host: dqe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest genialny i według mnie nie trzeba o nim nic więcej pisac.

  • 0

    23. ~karolciak  2008-05-21 15:50:12  host: gw-lan.mcon.pl

    Mam do wyboru ten telefon i Samsung J200 - który byście wybrali?

  • 0

    24. ~  2008-05-21 17:09:44  host: aaqf67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik jakieś 3 tygodnie i jestem bardzo, ale to bardzo z niego zadowolona

  • 0

    25. ~  2008-05-21 17:12:11  host: aaqf67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a karta do diego nie jest wcale droga, w Media Markt kosztuje tylko 39,90zł za 2G

  • 0

    26. ~REPS7  2008-05-23 23:52:58  host: dynamic-87-105-233-184.ssp.dialog.net.pl

    Witam czy ktos wie jak w tym Gownie zmienia sie dzwonek bo jusz prubowalem wszystkiego i nie moge doprowadza mnie to do szalu ale tak ogolnie telefon OK ale przez ten maly drobiask bede musial te Gowno sprzedac ://

  • 0

    27. ~Auron  2008-05-24 09:37:18  host: apn-77-112-159-210.gprs.plus.pl

    Czy ten telefon ma Javę ?

  • 0

    28. ~Edd  2008-05-24 17:45:56  host: 87-205-135-38.adsl.inetia.pl

    mam go od 2 miesięcu ! Super naprawde jak na aparat 1,3 przy dobrym oświetleniu robi extra foty . Poręczny ielegancki Polecam !

  • 0

    29. ~Monic  2008-05-24 17:54:14  host: cnx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest z tymi wiadomosciami..? jest mozliwosc pisania długich...?

  • 0

    30. ~Ana  2008-05-25 13:17:02  host: ago23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ten telefon posiada Javę!! A dzwonek zmienia się: - sposób I menu- pliki- dzwieki-(wybierz dzwiek)-opcje - uzyj jako-dzwonek połączen głosowych - sposób II menu- ustawienia-profile- przy pasku "na zewnątrz" wejsc w opcje- edytuj- przy pasku "dzwonek połaczen głosowych" edytuj- (wybierz dzwonek)- wstaw- zapisz koniec ;)

  • 0

    31. ~karoo  2008-06-04 21:59:24  host: 194.181.62.42

    w sumie telefon mam 3 dni ale jestem zadowolona. w ogóle się z tym nie zgadzam, że LG ma fatalnych projektantów. W pierwszym momencie gdy zobaczyłam ten telefon w internecie to mi sie też nie podobał, gdy zobaczyłam go w sklepie i wzięłam do ręki to się w nim zakochałam. Dzwoniki się w nim bardzo łatwo zmienia wystarczy się tylko nauczyć obsługi telefonu. i czy ma jave, tak ma ma.... Ogólnie polecam ten telefon i to w NIEBIESKIM kolorze, brązowy jest z deka przymulony a ten niebieski poprostu uroczy. Telefon ogólnie jest świetny. Jedyny minus to że jak kupowałam telefon w PLAY'u to nie mam karty pamięci która sama musze sobie dokupić...ale to jest taki mały drobiask...

  • 0

    32. ~d.o.r.a  2008-06-06 22:49:44  host: staticline10531.toya.net.pl

    Ja kupiłam ten telefon w play...ledwo co go dostałam to jest jest juz w reklamacji bo się nic nie zgrywa nawet nie można podłączyć z portem USB ale reszta spoko

  • 0

    33. ~  2008-06-06 22:50:35  host: staticline10531.toya.net.pl

    a i on ma videokonferencje i jave!!!

  • 0

    34. ~Darcia  2008-06-15 13:22:35  host: gaw234.internetdsl.tpnet.pl

    Też mam ten telefon i jest super!!! Wcześniej miałam Sony Ericssona J220i więc to jest duży postęp. Ma wszystko czego potrzebuję. Chociaż aparat 1.3 m pix zdjęcia wychodzą super no i jeszcze jest kamera wewnętrzna to w ogóle extra. Nie trzeba celować gdy chce się zrobić zdjęcie sobie. Odtwarza mp3 i nawet mp4.Dodatkowo kabel USB do przesyłania plików do kompa. Fantastyczna grafika, przejrzyste menu, dużo opcji, ciekawostek takich jak np., tryb lotu czy zmiana czcionki, jej koloru.Posiada dostęp do internetu, Java oraz wideokonferencję. Zakupiłam sobie kartę pamięci 2GB za 49 zł w salonie Play. Jeszcze jeden + to mianowicie jedno wejście do ładowarki, słuchawek, i do kabla USB. Jedyny - to taki, że klawisze są głośne. Ogólnie polecam ten telefon.

  • 0

    35. ~Just  2008-06-15 19:04:36  host: aczu53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy choler* chcecie od tego telefonu? Jak chcecie mieć nie wiadomo co to kupujcie za pond tysiak i już, a nie chcecie super telefon za 500 złoty O_o Jak dla mnie fot jest Ok Aparat nie jest taki zły Ma dużą pomięć Łatwy w obsłudze I bardzo ładny Każdy z moich znajomych go chwali A tym co nie pasuje to jedna rzecz? - po co go kupowaliście jak tak się 'nie podoba'?

  • 0

    36. ~robert  2008-06-18 11:04:21  host: 11.166.rze.vectranet.pl

    Nie wiem co sądzić o tym telefonie

  • 0

    37. ~betka  2008-06-22 23:41:01  host: 87-205-45-207.adsl.inetia.pl

    czy ktos z was moze mnie nakierowac jak przez USB moge wrzucic na fona muzyke? Mam tel od wczoraj i jest swietny, gdybym tylko umiala wrzucic ta muze z kompa. ;|

  • 0

    38. ~igi  2008-06-25 11:15:34  host: chello089079067061.chello.pl

    Mam telefon od paru dni - genialny :) Ale pojawia się problem, miałam mały wypadek i przednie obudowa została cała porysowana. Wiecie gdzie można kupić wymienną obudowę? Jeśli tak, możecie coś polecić? Ah i czy wogóle można zmienic obudowę w tym telefonie? Z góry dzięki :)

  • 0

    39. ~Aster  2008-06-26 19:01:01  host: 110-mo5-9.acn.waw.pl

    Czemu jak przychodzi video MMS to plik wideo zamieniany jest na gif - w ten sposob nic nie widac.

  • 0

    40. ~Aster  2008-06-27 16:00:55  host: pxgot2.srv.volvo.com

    Już wiem - tak się robi tylko na SIM Ery.

  • 0

    41. ~Aster  2008-06-27 18:09:22  host: 110-mo5-9.acn.waw.pl

    Już wiem - to wina sieci Era - sama zamienia treść mmsa z 3gp na gif.

  • 0

    42. ~tomek3335  2008-07-03 11:38:30  host: bkq92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebisty polecam :)

  • 0

    43. ~a-111  2008-07-04 20:41:43  host: 77-253-47-89.adsl.inetia.pl

    Od tego lepszy jest ku380. mam go i go szczególnie polecam. I KARTA W ZESTAWIE

  • 0

    44. ~vafell  2008-07-07 22:51:42  host: aein127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś zwrócił uwagę na zbyt długą zwłokę od chwili połączenia do pojawienia się dzwonka, gdy dzwoni się na ten telefon? Do tego jeszcze narastający dzwięk z którym nie można nic zrobić sprawia że dzwoniący nie zawsze ma szansę na połączenie.Tak jest w moim przypadku,dlatego zdecydowanie odradzam jego zakup.

  • 0

    45. ~kasieńka  2008-07-10 20:32:35  host: 195.93.162.22

    sama nie wiem chce sobie kupic ale jedni chwala a drudzy mówia że słaby to już nie wiem.....

  • 0

    46. ~irma99  2008-07-21 12:41:02  host: acbt14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 4 miesiące i jestem z niego bardzo zadowolona Bateria trzyma długo a jeśli narzekacie że ma za mały wyświetlacz to kupcie sobie okulary! co chciecie żeby jeszcze prasował to jest normalny telefon a nie jakiś super gadżet Ja jestem bardzo zadowolona z tego telefonu a jak wam się nie podoba to tylko wasz problem! :*

  • 0

    47. ~Syla88  2008-07-26 13:09:10  host: aayi88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni. Jest super! Nie mogę wiele napisać na jego temat, tylko kilka spostrzeżeń. Jest dosyć łatwy w obsłudze, bardzo elegancki, ma dużo ciekawych opcji. Jakość mp3 jest świetna, fajnie się słucha muzyki w słuchawkach również. Ktoś tam narzekał, że w play nie dodają karty pamięci, ale teraz karta micro sd 1 gb kosztuje ok 20 zł, więc to nie jest chyba aż taka wygórowana cena. Jedyny minus jaki widzę to płaska klawiatura. Prezentuje się bardzo ładnie, ale dla dziewczyny z długimi paznokciami niezbyt wygodna :P Ogólnie bardzo polecam.

  • 0

    48. ~kogoot  2008-07-27 14:44:48  host: apn-77-112-178-227.gprs.plus.pl

    mam ten telefonik juz dobre 3 miesiace i musze powiedziec ze jest swietny. bateria dlugo trzyma nic sie niepopsulo jak narazie hoc odruchowo go wyrzucilem po skonczeniu rozmowy i nieraz juz go zdeptalem jedyna wada to tlyko te przyciski pod wyswietlaczem troszke halasuja ;) ale telefon jest ogulem ok.

  • 0

    49. ~bosska  2008-07-29 15:32:15  host: ip-89.171.192.186.crowley.pl

    fonik sfietnyy, po zsunieciu przypomina ipoda;) tylkooo ten narastający dzwoneeek;/ i dzwiek aparatu tez nie do wyłączenia-jedyne minusy a reszta cud miod i orzeszek;p

  • 0

    50. ~kati  2008-07-30 14:24:40  host: dkw134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma 4 dni :/ to jego minus, poza tym minusem są głośne przyciski pod klawiaturą. reszta to plusy

  • 0

    51. ~karneol  2008-08-05 18:08:37  host: bn166.osiedle.net.pl

    mam pytanie odnosnie tego tel - czy w jakiś sposób da się kontrolowac odtwarzacz mp3 przy zsunietej klapce? np sluchawkami czy w jakis inny sposob? bo z tego co widzialam to nie ma jakiegos szybszego wejscia do odtwarzacza. prosze o odp

  • 0

    52. ~karneol  2008-08-10 08:08:47  host: bn166.osiedle.net.pl

    telefon jest suuuuuuuuuper ma tylko jeden minus - narastający dzwięk - nie można nic z nim zrobić a jak ktoś puszcza sygnał to wogle nic nie słychać :( poza tym wszystko w najlepszym porządku, polecam :)

  • 0

    53. ~pablos  2008-08-25 13:57:26  host: 77.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Witam, znakomity telefon, miałem przed nim pare sony ericssonow oraz nokie 6300 i musze powiedziec ze LG wykonało dobra robote :) doskonaly telefon, ma wszystko co potrzebne . jedyne co mnie denerwuje to sygnał słabej baterii ale to szczegół...bateria trzyma bardzooo długo, az bylem w szoku :) polecam gorąco kupilem za 1zl w play mix ;]

  • 0

    54. ~  2008-09-03 13:24:50  host: abpq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie:napiszcie proszę,czy w tym telefonie można przypisywać dzwięjki dzwonka do grup rozmówców?

  • 0

    55. ~pytanko  2008-09-14 14:13:15  host: adhr82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile tak naprawde trzyma bateria w tym telefonie

  • 0

    56. ~pytanko  2008-09-25 15:52:20  host: un-103-4.domainunused.net

    czy dobrze robi zdjęcia

  • 0

    57. ~tom  2008-10-01 12:17:39  host: host-81-190-161-182.gorzow.mm.pl

    nie ma Radia, lipa

  • 0

    58. ~xxx  2008-10-05 10:22:16  host: aawf108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cy ten tel. posiada blokadę na smsy?

  • 0

    59. ~MYSZKA23  2008-10-14 16:14:05  host: user-89-108-253-10.mobile.playmobile.pl

    JA MAM LG KU385 I WLASNIE DAJE GO DO NAPRAWY BO WYSWIETLACZ MI MRUGA A MAM DOPIERO TEL 7 MIES JESTEM NIE ZADOWOLONA Z TEJ FIRMY

  • 0

    60. ~zainteresowany=)  2008-10-16 16:19:59  host: ekj210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! Mam zamiar kupić ten telefon w Playu (Mix). Zanim to zrobie chcem sie coś o nim dowiedzieć. Czytałem specyfikacje i komentarze ( nie tylko na tej stronie ). Nigdzie nie pisze czy można minimalizować mp3, i czy można oglądać filmiki na cały ekran?? No i jak jest z grami na tego fona?? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.

  • 0

    61. ~figa  2008-10-25 07:21:38  host: achc90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zainteresowany: mozna minimalizowac mp3, jak odtwarzasz muzyke wchodzisz w opcje i masz tam funkce minimalizuj mozna ogladac filmiki na caly ekran- wstarczy wcisnac opcje poziomo gry sa, ale jesli zgrywasz na karte pamieci to wrzucaj je do folderu "others" a potem w telefonie wchodzisz do tego folderu i uruchamiasz pliki. Ja za to mam problem innej natury... trzymalam telefon w kieszeni i po pewnym czasie jak go wyjelam zauwazylam ze sie wylaczyl, myslalam ze rozladowal sie, ale nawet nie slyszalam tego irtujacego dzwieku rozladowanej aterii, i nie chce sie wlaczyc spowrotem.ide dziesiaj oddac go do gwarancji.

  • 0

    62. ~kaktus_1987  2008-11-02 15:41:46  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    Można zminimalizować odtwarzacz a filmik też są na całym ekranie po wciśnięciu krzyżyka

  • 0

    63. ~zainteresowany=)  2008-11-05 22:14:49  host: ekr192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam :)

  • 0

    64. ~zła  2008-11-21 09:00:41  host: 83-1-123-75.tsm.tarnobrzeg.pl

    ja bardzo chciałam tego fona i już bym go miała z Playa, gdyby nie mały incydent: ten telefon wycofują. Osobiście uważam, że pracownicy w playu powinni poinformować o tym, że tego telefonu nie ma w sprzedaży!

  • 0

    65. ~ludwai  2008-11-25 20:30:54  host: viper-masq.media4.pl

    co za bzdury wygadują przy okazji ma wyświelacz 262tys. kolorów a nie 256 przy okazji hu..... głośnik głupi sygnał rozładowanej baterii aparat ok bardzo mnie zaskoczył wyśwuietlacz tak samo ale bateria lipa mi od nowosci trzymala bez sluchania muzy 1 dzień-2 dni max a reszte .... z wyglądu jest ładny ale w środku szajs wczoraj go rozkręcałem nie polecam radze wszystkim zastawiającym nad kupnem tego guwna odradzam. lepsza juz jest nokia 5200

  • 0

    66. ~  2008-12-10 20:51:53  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    jest wielki minus dla tych co lubią gry jest wielki problem z ich wgraniem

  • 0

    67. ~Vanessa  2008-12-27 21:53:26  host: 213.25.140.197

    Ja też go mam już 6 miesięcy jest super i wcale sie nie psuje jak narazie

  • 0

    68. ~###########  2009-01-04 21:12:08  host: adsb236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może być nie najgorszy tylko źle ,że nie ma radia.

  • 0

    69. ~niezalogowany  2009-01-12 15:07:32  host: 94.254.151.96

    A można podłączyć do niego kabel usa do kompa??

  • 0

    70. ~LoLuS  2009-01-13 21:15:02  host: chello087207082103.chello.pl

    szczerze ten teefon mi sie podoba i zamierzam go kupic a jezeli nie potfaficie dbac o telfon to sie nie dziwta czemu sie wam cos psuje

  • 0

    71. ~Tomasek  2009-01-13 21:15:18  host: 78-31-90-171.ostrog.net.pl

    fakt nie wszystkie gry chodzą.Bateria trzyma bez problemu tydzień.Tata ma Ku800 i ledwo kilka dni trzyma.mam wsadzoną karte 2GB i zero zacinania.Za te pieniądze lepszego telefonu nie kupicie

  • 0

    72. ~karoo  2009-01-15 22:08:29  host: 194.181.62.42

    ten telefon mam będzie z 7 ms-cy i powiem, że wszystko jest ok, ale jednak ten telefon ma pare swoich wad...Przyciski pod wyświetlaczem głośno chodzą, coś mi się dzieje z wyświetlaczem, a gdy słucham muzyki to mi wszystko idzie do listy odtwarzania łącznie z jakimiś dzwonkami które mam w innnym folderze...POza tym bardzo cichy głośnik... A co do bateri to skoro sie pstryka w kółko czy słucha muzyki to krótko trzyma...Byłam na pielgrzymce (6 dni) uzywałam go tylko do dzwonienia i od czasu do czasu do pisania sms i telefonik wytrzymał wiec nie jest źle...Ogólnie telefon jezt zarąbisty...Ten kolor-wyjątkowy... zreszta jak cały telefon....Ja zawsze lubiłam się wyróżniac i mieć coś czego nikt inny mieć nie będzie wiec ten telefon był do tego znakomity...Wygląda jak jakiś odtwarzacz mp4... Aparat też w sumie ma niezły ale jak sie zdjecia robi przy dobrym świetle...A noo i nie chodza mi motywy prócz dwóch które są juz w telefoniku... No ale jak wspomniałam wcześniej telefonik ogólnie godny uwagi...Jest cudowny... :)

  • 0

    73. ~arti  2009-01-17 18:04:36  host: 88-199-105-114.tktelekom.pl

    kupiłem ten telefon i w zestawie nie było cd z oprogramowaniem.Gdzie mam to sciągnąc.

  • 0

    74. ~Tadzik  2009-01-29 21:08:24  host: dhd108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy da sie w tym foniku sciagnac sim locka?? ile to moze kosztowac

  • 0

    75. ~karolcia  2009-03-08 14:14:45  host: cnet-t-243-64.petrus.pl

    ten telefon jest jeszcze wytrzymały!!! spadł mi z 2 piętra na beton i tylko leciutko się porysował... Polecam ten telefon... ale jeszcze nie odkryłam jak można oglądać filmy i czy wogóle można..

  • 0

    76. ~monia  2009-03-29 17:58:42  host: 86-50-n1.aster.pl

    jak ściagac na ten telefon muzyke przez usb?

  • 0

    77. ~udsd  2009-03-31 09:44:22  host: 86-50-n1.aster.pl

    mam pytanie jak na ten telefon można ściągac piosenki przez usb bo jak próbowałam to mi sie pojawiało "włóż dysk e do stacji dysków" i nie wiem co mam robić

  • 0

    78. ~IZKAaA  2009-05-26 12:36:22  host: host176in75.infocoig.pl

    JAK W TYM TELEFONIE MOŻNA USTAWIĆ ZEGAREK NA EKRANIE PRÓBOWAŁAM JUŻ WSZYSTKIEGO I NIC POMOCY!!!A TAK TO JESTEM ZADOWOLONA ŁADY WYGLĄD APARAT GENIALNY TYLKO Z TYM ZEGARKIEM COŚ JEST CHYBA NIE TAK

  • 0

    79. ~kkk  2009-05-28 14:17:21  host: bjk52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tasma tasma tasma!!!! caly czas się psuje!!

  • 0

    80. ~Ktoś  2009-06-12 17:30:47  host: acei88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku i jest BARDZO wytrzymały xDD

  • 0

    81. ~  2009-06-18 17:22:02  host: public12646.xdsl.centertel.pl

    kogo wy checie oszukac telefon do bani i juz miałem go 2 miesiace i sprzedalem kupilem iphona i jestem zadowolony

  • 0

    82. ~Bumblebee  2009-06-24 15:05:49  host: xdsl.007.c92.petrotel.pl

    to świetny telefon ,a poza tym dziś w Auchanie kosztuje 188zł

  • 0

    83. ~do iZKAaA  2009-07-04 20:59:08  host: calypso.wide-net.pl

    może dlatego tak jest , ponieważ trzeba karte pamięci. Jeżeli jej nie masz, to to może być tego powodem. Bo też tak miałem w innny, telefonie.

  • 0

    84. ~!  2009-07-10 17:51:26  host: 195.205.193.228

    rozumiem ze jestescie rozczarowani bo wam sie popsul, ale moim zdaniem trzymalby sie dluzej gdybyscie ten telefon szanowali.. ja kupilam ten telefon w realu mam go miesiac i jestem z niego baaardzo zadowolona! wiek gdybyscie sie przylozyli i zaczeli go szanowac to osobiscie sadze ze dluugo by wytrzymal

  • 0

    85. ~Patrycja  2009-08-06 18:31:34  host: 77-254-145-184.adsl.inetia.pl

    ma gwarancje 2 lata a mi po roku sie zepsul..ciekawe ile razy jeszcze beda mi wymieniac tasme.

  • 0

    86. ~anibus  2009-08-16 22:49:45  host: 095160222082.bialapodlaska.vectranet.pl

    Ja mam lg ku 385 od roku i jestem srednio zadowolony i już mówie dlaczego popierwsze głośne klawisze,po drugie cicho gra muzyka, po trzecie jest narastający dzwonek i przesto mało kiedy odbieram telefon.Są też dobre strony telefonu dlugo trzyma bateria jest lekki i łatwo go schowac.Jak dla mnie lg jest bardzo dobre i polecam tą firmę>

  • 0

    87. ~hools  2009-08-20 09:02:10  host: chello089074197020.chello.pl

    telefon jest ok ,bateria dobrze trzyma,tylko szkoda ze ma taki maly wyswietlacz

  • 0

    88. ~Miły  2009-10-03 18:17:47  host: edp217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony z Tego telefonu ! mam go już 2 lata i nic nie stuka ani puka ! Tylko jest jeden minus ;( Nie można w nim ustawiać sobie motywów... ;( Jest tylko czarny motyw lub biały.

  • 0

    89. ~GOść nocny  2009-12-14 23:28:36  host: 77-254-178-168.adsl.inetia.pl

    Mam ku 385 od roku i jestem z niego zadowolony odtworzy jedynie dzwonek rozmów przychodzących,bo SMS-MMS prawidłowo dzwonek działa.Jeszcze jedna uwaga brak programu 3GP na PC więc nie można zgrać video.

  • 0

    90. ~marynia  2010-02-10 15:45:05  host: 77-253-146-203.adsl.inetia.pl

    Jedyne *** jakie miałam.! Głośne klawisze, mały aparat, brak radia, narastający dźwięk a to dopiero poczatki wymieniania.!Nigdy nie kupie żadnego Lg prędzej pójdę na krzyż xdd. Teraz mam Samsunga s5200 Cudo.! Pozdro.

  • 0

    91. ~  2010-04-02 15:56:54  host: pc-77-46-24-17.euro-net.pl

    miałam ten telefon i byłam bardzo zadowolona.Na wygląd też nie narzekałam

  • 0

    92. ~yo yo  2010-07-26 11:56:42  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest bardzo dobry jak za swoja cenę ja dałem a play 1zł na 24 miesiące w abonamencie za 20zł.Jest prosty w obsłudze i posiada funkcje które w tej cenie telefonu są podobne z nokiami i se co wy chcieliście w takim telefonie za parę groszy mieć funkcje iPhone porównajcie sobie ceny ludzie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet