LG KU311 - opinie
Telefony LG LG KU311 Opinie o LG KU311

LG KU311

w sumie: 651
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~Gosia  2007-03-12 22:06:24  host: 80.54.169.77

    Podoba mi się ten telefon :)

  • 0

    2.  2007-03-16 07:43:39

    jak za 1zł w najniższym abonamencie playa - to wydaje mi się, że nienajgorszy ;)

  • 0

    3. ~Xl  2007-03-16 10:59:46  host: 83.238.201.27

    w sumie w tej cenie nie ma konkurencji jako telefon 3g, 1zl przy 50abo

  • 0

    4. ~Borsuk  2007-03-16 11:45:10  host: softp-nt.man.polbox.pl

    A mis ie wydaje ze jak z 1zł o takich paramaterach to jest Świetny - pokarz mi drugi taki za 1zł - Konia z rzędem temu kto znajdzie lepszy.

  • 0

    5. ~berdys  2007-03-16 14:28:33  host: aaik153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    edge nie ma :(

  • 0

    6. ~Dawid Połomski  2007-03-16 14:59:55  host: net5-ex.pai.net.pl

    Tez tam myślę chyba go wezmę bo moze być całkiem git zwłaszcza ze dają karte 512 do niego w play za free :D

  • 0

    7. ~Greg  2007-03-16 17:34:46  host: 83.238.201.27

    prosilbym o wrazenia z uzytkowania tego telefonu jakiegos posiadacza, np. podlaczanie do kompa, jakosc odtwarzania mp3, video itp. Z góry dzieki.

  • 0

    8. ~crc  2007-03-16 17:52:33  host: bqs25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lajtowny telefonik mam go juz z (playa) i nie ma na co narzekac

  • 0

    9. ~drewniak :P  2007-03-16 18:50:06  host: host-89-229-136-229.chelm.mm.pl

    Uważam że ten telefon komórkowy jest jest bardzo fajny... ...i wogole full wypas

  • 0

    10. ~morswin  2007-03-16 19:10:39  host: chello089079143121.chello.pl

    ten telefon ma tylko kamere z przodu, do 3G: a zdjęc normalnych nie może robić ??

  • 0

    11. ~ja  2007-03-16 19:36:54  host: host-87-99-45-231.lanet.net.pl

    co to za rewelacja, aparat 1,3mpix--to ja 3 lata temu miałem, wiec 1 zł to cena normalna.... ogólne..wyprzedają to co nie schodzi

  • 0

    12. ~Reghas  2007-03-16 21:15:03  host: s182pc121.mmj.pl

    Pytanie jedno mam:D Czy ten fon ma 2 kamerki? Bo na zdjęciu zauważyłem drugą wewnętrzną.:D

  • 0

    13. ~dimple  2007-03-16 21:26:24  host: c189-218.icpnet.pl

    a co z sim lockiem? da się zdjąć?

  • 0

    14. ~sluuurp  2007-03-16 21:26:42  host: chello087207230240.chello.pl

    To policz sobie 24 miesiące razy 50 zeta to wychodzi.....

  • 0

    15. ~jomis  2007-03-17 07:51:08  host: ato135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluuurp. 24 razy 50zł, człowieku ożyj, przecież możesz mieć za te 50 zł max 140min.To chyba niezły wynik.Oferta wydaje się niezła.Druga sprawa telefon jest do dzwonienia a nie do zabawy, w podstawie i tak dają niezły telefon

  • 0

    16. ~Raasjel  2007-03-17 09:52:46  host: sn-ruczaj.ramtel.pl

    Witam wczoraj nabyłem ten telefonik w play jak na cenę 1 zł w najniższym abonamencie to bardzo dobra propozycja. Może aparat nie robi kosmicznych zdjęć ale od tego mam lustrzankę wiec tym się nie zrażam. Bardzo dobra jakość dźwięku jeżeli chodzi o odtwarzacz mp3. bardzo wyraźny ekran i łatwe w obsłudze menu. tylko nie wiem czemu dorzucili tak lipny program do łączenia z telefonem. Bardzo mało opcji i strasznie wolno kopiuje MP3 lepiej wyjąć kartę i wsadzić do czytnika wtedy działa dobrze.wygodne klawisze do sterowania odtwarzaczem mp3 i przede wszystkim jest bardzo lekki To chyba tyle jeżeli chodzi o telefonik. W zestawie jest karta 512 MB. Może jeszcze jedynym drażniącym mnie mankamentem jest zaślepka od gniazda ładowarki bardzo łatwo ją urwać.

  • 0

    17. ~kebi  2007-03-17 10:58:41  host: tpsa2.borotek.pl

    ~sluuurp: a co Ty myslisz ze za darmo Ci to dadza?! ~morswin: patrz uwaznie a zauwazysz 2 kamery oO pozdr.

  • 0

    18. ~Nati  2007-03-17 11:09:18  host: pc-194-134-242-195-static.strong-pc.com

    Hi!Interesuje mnie oferta w sieci play a mam pare wątpliwości,niestety na stronie sieci opcja 'pomoc' jest narazie niedostepna, a zauważyłam,że wypowiadały sie tu osoby,które juz są użytkownikami/abonentami 'play',wiec prosze o odpowiedź na moje pytania: 1)na jaki czas w abonamencie są przyznawane te 'extra bonusy'?(tzn.czy co miesiac?) 2)czy jest w tej sieci takie coś jak opłata aktywacyjna? 3)czy kwota abonamentu(np.50PLN) jest do wykorzystania?bo jest tam mowa o pakietach złotówek np.70 i czy to jest ten abonament 50PLN plus ten bonus 20PLN? Z góry dziekuje za odpowiedz,pozdrawiam Nati=)

  • 0

    19. ~kakamu  2007-03-17 11:32:57  host: 193.239.62.30

    spoczko,ale moze mi ktos powiedziec czy spoko jest ta nowa siec?

  • 0

    20.  2007-03-17 13:47:26

    kretyni (pseudo)aparat jest najzwyczajniej w świecie obrotowy...

  • 0

    21. ~berdys  2007-03-17 15:01:41  host: dzp21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    14* 1200... i co z tego ? Kwota w calosci przeznaczona na uslugi + 480 PLN ekstra. ( 50=70 w Play )

  • 0

    22. ~Chudy  2007-03-17 15:02:15  host: chello083144069242.chello.pl

    Jestem na razie w sieci Orange a pozniej przejde do PLAYa. Maja super telefony.

  • 0

    23. ~berdys  2007-03-17 15:03:25  host: dzp21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    20-sam jestes kretyn.. jak myslisz ze z tego aparatu ktos korzysta i robi nim zdjecia... zalosc bierze ......;/

  • 0

    24. ~Nati  2007-03-17 15:56:44  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze raz prosze o odpowiedź;)

  • 0

    25. ~  2007-03-17 16:54:44  host: cls147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja już niewiem jak tu z aparetem jest (obrotowy?) Wydaję mi się, że design LGE się nie udał.. czy w PLAY'u jest SEKUNDOWE NALICZNIE?

  • 0

    26. ~posiadaczka  2007-03-17 18:41:38  host: ablu201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma 1 kamerę tylko obrotową to jest prawie tosamo co u880 oprogramowanie napewno podejdzie. Szkoda że tylko u880 jest różowy :)

  • 0

    27. ~ktos  2007-03-17 19:45:12  host: eas47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co znajduje sie w zestawie przy zakupie tego telefonu?? telefon, instrukcja, ładowarka, karta 512 i coś jeszcze??

  • 0

    28. ~Greg  2007-03-17 21:05:18  host: 83.238.201.27

    Naliczanie sek. jest jak najbardziej, aparat w LG jest obrotowy i spelnia funkcje kamery do umts(vga) oraz kamerki video/zdjecia (1,3mpix) [Berdys to pewnie robi aparatem pranie...]Telefon calkiem fajny, a biorac pod uwage konkurencje i co za to samo mozna u nich dostac nawet jeszcze lepszy.Nati- Co do abonamentu- kwota jest do wykorzystania z dodatkiem kwotowym np 50 +20 przy najnizszym abo.w calosci.Oplaty aktywacyjnej brak. :)

  • 0

    29. ~XL  2007-03-17 21:10:34  host: 83.238.201.27

    Powiem tak, konczy mi sie umowa w plusie i nic ciekawego siec nie jest w stanie mi zaoferowac ,a Play choc moze nie idealna oferta to jednak o wiele lepsza niz moja-abo 55 Na godziny. Chyba sie skusze na tego LG ewentualnie Samsung z 400.

  • 0

    30. ~XL  2007-03-17 21:24:16  host: 83.238.201.27

    Powiem tak, konczy mi sie umowa w plusie i nic ciekawego siec nie jest w stanie mi zaoferowac ,a Play choc moze nie idealna oferta to jednak o wiele lepsza niz moja-abo 55 Na godziny. Chyba sie skusze na tego LG ewentualnie Samsung z 400.

  • 0

    31. ~XL  2007-03-17 22:16:01  host: 83.238.201.27

    Powiem tak, konczy mi sie umowa w plusie i nic ciekawego siec nie jest w stanie mi zaoferowac ,a Play choc moze nie idealna oferta to jednak o wiele lepsza niz moja-abo 55 Na godziny. Chyba sie skusze na tego LG ewentualnie Samsung z 400.

  • 0

    32. ~dejta  2007-03-17 23:41:22  host: 83-238-233-190.adsl.inetia.pl

    kebi a gdzie ty druga kamerke uwidziales????????? hMMMMMMMMMMMMM...

  • 0

    33. ~Macki  2007-03-18 00:04:19  host: staticline23826.toya.net.pl

    Zauwazyliscie ze gosciu ktory sie wypowiada ne temat play'a ma zadziwiajaca wiedze w tym temacie? Czy to nie jest podejrzane?

  • 0

    34. ~alli  2007-03-18 00:05:34  host: 83.238.201.27

    ktos wie jaka wersje USB obsluguje ten telefon?

  • 0

    35. ~Macki  2007-03-18 00:09:29  host: staticline23826.toya.net.pl

    Ale mimo wszystko oferta playa jest nie najgorsza. Ciekawe kiedy inne sieci zmienia ceny. Poki co Orange chce mnie przekonac do zostania ale z tego co widze robi ze mnie durnia

  • 0

    36. ~2b3  2007-03-18 12:54:06  host: ffx178.internetdsl.tpnet.pl

    Pytanko do tych ktorzy juz wzieli abonamencik: Placi sie odrazu przy wzieciu, czy po tym jak przyjdzie pierwsza fakturka? Czy mozna w nim korzystac z wideorozmow? wydawalo mi sie ze nie, ale ktos napisal: aparat w LG jest obrotowy i spelnia funkcje kamery do umts(vga) oraz kamerki video/zdjecia (1,3mpix). Jakie sluchawki do niego daja?

  • 0

    37.  2007-03-18 13:30:35

    Pytanko do tych ktorzy wzieli juz abonament w Play: placi sie przy podpisywaniu umowy czy z pierwsza fakturka?

  • 0

    38. ~Greg  2007-03-18 15:46:24  host: 83.238.201.27

    zazwyczaj za telefon placi sie od razu ,a abonament - faktura przychodzi poczta wiec raczej przy podpisywaniu i w tym przypadku. Video rozamowy sa, pisalem- "kamera do umts vga" -w play koszt to 49 gr za min. Tel. spoko , jak dla mnie brakuje tylko 2mpix aparatu. Co do sluchawek tez jestem ciekaw, moze jakis swierzo upieczony "Playowiec" napisze cos o nich.

  • 0

    39. ~TOM  2007-03-18 16:45:05  host: esk110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem w orange do końca 04/07(od 6-ciu lat)i w tej sieci nic ciekawego nie proponują, ani pod względem minut,ani sprzętu,więc przechodzę do PLAY

  • 0

    40. ~misiek  2007-03-18 17:18:36  host: public-gprs6229.centertel.pl

    a jaki jest zasięg play

  • 0

    41. ~Nati  2007-03-18 17:27:31  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    Dzieki ~Greg za odpowiedź =) pozdrawiam=)

  • 0

    42. ~Greg  2007-03-18 19:30:47  host: 83.238.201.27

    Zasieg jest podany na stronce Play- http://web.playmobile.pl/portal/jakkupic_444.html PS.nie ma za co Nati, równiez pozdrawiam.

  • 0

    43. ~CibOR  2007-03-18 21:12:42  host: dty158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZYtEn TELEFO MA KAMERE

  • 0

    44. ~lu  2007-03-18 21:37:51  host: aei114.internetdsl.tpnet.pl

    ja dzisiaj podpisałam umowe i ciężko było zdobyc ten telefonik jak narazie to wypas :) numer zaczyna się od 791 a reszte sobie można dobrać zasięg ful jak umnie no jutro poszperam w nim więcej ale oki :)

  • 0

    45. ~  2007-03-19 08:31:41  host: aei114.internetdsl.tpnet.pl

    ma kamerke i aparat mp 3 tylko jeszcze sieć jest nie dopracowana :/

  • 0

    46. ~red  2007-03-19 10:00:28  host: abdl159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co jest w zestawie z telefonem??? Rozumiem, ze jest kabel i sluchawki... Ktos moglby cos wiecej napisac na ten temat. Gdzies jest jakas recenzja tego modelu??? Znalazlem na mobilmanii ale taka sobie...

  • 0

    47.  2007-03-19 12:36:59

    Chcialem go wziac wczoraj, ale niestety skoczyly sie, nastepna dostawe maja we wtorek to wtedy sprobuje sie wbic:)Jak dla mnie ten fon ma wszystko czego potrzeba. Wyswietlacz moglby miec wieksza rozdzielczosc, aparat jakos ujdzi i tak komorka nie zrobi sie dobrych zdjec(nawet te z 3,2 MPix robia ladne tylko w idealnych warunkach) Najwazniejsze dla mnie ze ma MP3 i UMTS.

  • 0

    48. ~keedar  2007-03-19 14:37:52  host: ggb26.internetdsl.tpnet.pl

    jeszcze jedno pytanie odnosnie oferty PLAY. Czy dana kwota niewykorzystana przechodzi na koloejny miesiac?? I czy sa w tym jakies ograniczenia (np. 3 miesiace)??

  • 0

    49. ~kodens79  2007-03-19 15:10:37  host: unregister065028239087.c28.msk.pl

    jak narazioe totalna klapa z ta siecia na ślasku nigdzie niema aparatów bylem juz w kilku miejscach i nic a adresy empików i nnumer telefonu 0801880000 dosc ze nie istnieje to empiki nie posiadaja zadnej oferty Play Mobile :( totalna porażka jak oni sobie wyobrazaja dzialanosc na rynku

  • 0

    50. ~mauserek  2007-03-19 17:22:44  host: 213-238-95-127.adsl.inetia.pl

    kodens nie zgodze sie z tobabo ja np nabyłem ku311 i jest fajny naprawde...mieszkam na slasku i co ?? i bez problemów przyszedłem do empiku w katowicach i odrazu miałem telefonik bez zbednych problemów itd...pozdrawiam

  • 0

    51. ~czarna  2007-03-19 19:17:44  host: ip-89.171.49.150.crowley.pl

    mam pytanko!czy te 50zl w abonamencie jest na wykorzystanie, czy standardowo 50zl+rachunek ???

  • 0

    52. ~ziom  2007-03-19 20:13:20  host: 104-165.espol.com.pl

    czarna : placisz 50zl abonamentu i tak jakby nie dostajesz zadnych minut jak w innych siedziac, ale dostajesz za te 50zl, az 70zl na rozmowy sms itp... (70zl daje okolo 142minut). Pozdrawiam

  • 0

    53. ~piniek  2007-03-19 20:27:18  host: staticline2023.toya.net.pl

    witam,dziś go wziołem,i juz pierwsze problemy,niestety,karte panięci 512mb raz widzi raz nie,jak mu sie podoba,chyba wina softu,wyswietlacz ok,ale z dzwiekami licho,bardzo cichy głosnik i na słuchawkach tez bardzo cicho,nawet po podłączeniu SENCHEISERÓW mx500,bo mozna kazde inne do przelotki,brak korektora,i zdjecia w sztucznym oswietleniu po zmroku bzrdzo liche,ocena:6 na 10pnunktów:(

  • 0

    54. ~yeaaaah  2007-03-19 22:03:03  host: cks101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czarna 50zł do wykorzystania + jeszcze 20zł a dopiero potem rachunek jesli ci za mało ;) p.s. ja godzinke temu zamowilem telefonicznie abonament 50zł i telefon LG KU311 dostarcza mi w ciagu 4 dni czyli czwartek albo piatek jak dostane to zdam szczegolowa relacje ;)

  • 0

    55. ~Marciniak  2007-03-19 22:10:51  host: 78-178.89-161.tel.tkb.net.pl

    Na jak długo starcza bateria?

  • 0

    56. ~baja  2007-03-19 22:15:41  host: xdsl-5882.lubin.dialog.net.pl

    placisz 50 zl i dostejsz 70 zl na wykorzystanie :)))

  • 0

    57. ~Javka  2007-03-19 22:47:25  host: hq234.internetdsl.tpnet.pl

    elo. jestem w simplusie i planuje przjesc do play'a. Ten telefonik jest spoko, tylko jak jest z tymi słuchaweczkami ? jakie one sa? jezeli daja je wogle:P Pozdro 467

  • 0

    58. ~Adri  2007-03-20 05:37:18  host: nat.rozanka.wroc.pl

    Witam wszystkich!Przeglądam sobie tę oferte PLAYa i sponczo, sponczo - ten telefon mnie ciekawi próbuje go porównać z Nokią 6151,ale największy ból, że nie moge znaleźć do nich wiekszych kart pamięci.Jestem muzykiem,zalezy mi na pojemnej mp3 w telefonie,a tu bęc! Powiedzcie, czy wiecie coś więcej w tym temacie? Same microSD działają, czy tylko do telefonu 512MB? Bo nie kminie ;P Pozdrówki

  • 0

    59. ~hi  2007-03-20 15:31:58  host: alfa.pai.net.pl

    a ja mam pytanie czy do tych 50 zł ktore płace za abonament miesiecznie to własnie za kazdorazowe wpłacenie tej kwoty dostaje dodatkową kase?czyli rozumiem ze jesli nie wyjde poza kwote 50+20 to płace tylko 50 zł miesięcznie bez dodatkowych kosztów?

  • 0

    60. ~krzyszko  2007-03-20 16:42:19  host: w3cache-psc.warpol.net

    hi. To jest podobnie jak w MIXIE. Płacisz 50zł, tyle że dostajesz 70zł :) Tyle że to abonament i musisz go opłacać co miesiąc. Nie ma czegoś takiego jak przechodzące minuty. Minuta rozmowy to 49gr. Z abonamentu za 50+ten gratisowy 20. Starczy Ci na 142 minuty. W Playu jest wszystko jasniej przedstawione bo darmowe minuty to te 70zł które dostałeś i wiesz ile Ci zostało. Porównaj sobie z innymi sieciami: http://web.playmobile.pl/portal/promocje_niskie_ceny.html

  • 0

    61. ~berdys  2007-03-20 17:04:19  host: aail90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    28*Ten aparat "fotograficzny" nawet sie do prania nie nadaje ;)

  • 0

    62. ~Wizard  2007-03-20 18:34:06  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    Ten LG ma obrotową kamerke.

  • 0

    63. ~  2007-03-20 20:55:51  host: 33-9-2-83-chelmno.marton.net.pl

    telefon nie jest zly jak za 1 zł to nie drogi

  • 0

    64. ~maniek  2007-03-20 21:07:46  host: host-ip201-206.crowley.pl

    Wczoraj zamówiłem i mam nadzieję że w czwartek będę go miał.Dotychczas używałem U8110 i bardzo byłem z niego zadowolony.

  • 0

    65. ~sharachek  2007-03-21 10:35:15  host: ayf18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do oferety play - niewykorzystane minuty nie przechodza na kolejne miesiace w abonamencie 50 zł dostaje sie 70zł na rozmowy, sms, mms lub wszystko inne co sie rzewnie podoba (oferta stala nie promocja) A telefonik całkiem całkiem

  • 0

    66. ~kuba  2007-03-21 11:04:23  host: dickensa.compi.net.pl

    odp. na pytania: - tel nie ma obrotowej kamery -minuty nie przechodza na kolejny miesiac -za 50zł masz 142min(do każdej sieci jak i na stacjonarne)wymienne sa na sms-y,mms i internet... po przekroczeniu płacisz 0,49zł za min i 0,15zł za sms-a -nie ma co szalec ze zly fon jesli jest za 1zł i jak dla mnie lepszy od k750i -do telefonu daja karte 512MB i można ja wymienic na własną rękę na 1lub2GB... do tela jest również kabelek,płytka i sluchawki

  • 0

    67. ~Zamon  2007-03-21 11:23:46  host: nat-4.autocom.pl

    Ja nabyłem ten telefon kilka dni temu i jak narazie jestem bardzo zadowolony z niego, nie mam zadnych problemów z telefonem a oferta playa jest po prostu wypasiona. 0 zł za aktywacje, 140 minut do wszystkich sieci za 50 zł, i jeszcze jak ktoś do mnie dzwoni to za kazde 2 minuty mi nabija jedną. POLECAM!!!!!

  • 0

    68. ~maniek  2007-03-21 12:49:57  host: host-ip201-206.crowley.pl

    Jak długo czekaliście na odbiór?

  • 0

    69. ~Avenger  2007-03-21 14:35:51  host: ip-83-238-163-201.netia.com.pl

    zamówiłem go wczoraj wieczorem ... koleś mi powiedział że w ciągu 7 dni zjawi sie u mnie kurier z fonem ...woj.świętokrzyskie ... a wy ile czekaliście ???

  • 0

    70. ~XL  2007-03-21 14:46:44  host: 212.160.172.70

    do ~Kuba, tel. ma kamere obrotowa ;]

  • 0

    71. ~RasioR  2007-03-21 16:50:37  host: aqj178.internetdsl.tpnet.pl

    Ile gwarancji udziela producent i ile jest punktów realizacji ?

  • 0

    72. ~Wizard  2007-03-21 17:14:38  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    do ~kuba: ten LG ma obrotową kamerke, mam go więc chyba wiem lepiej ;]

  • 0

    73. ~Rodzio  2007-03-21 17:51:55  host: chello062179080019.chello.pl

    No to ja tak szybko o tym dlaczego wybralem play: 0,49 do wszystkich wszystko jedno czy zwykla rozmowa czy wideorozmowa, naliczanie sekundowe, gdy ktos dzwoni do mnie to za kazde 2 min rozmowy dostaje od play jedna min do konca trwania umowy, do konca kwietnia wszystko co wydam dostane spowrotem w maju, sms 0,15 tak samo jak mms, LG KU311 za zlotowke + karta 512MB, telefon jest spoko zadnych powazniejszych wad. Jesli sie popsuje to dostaje tel zastepczy na czas naprawy. Proste zasady rozliczania. Jak sie skonczy abonament to nadal place 0,49 za min. wybralem sobie fajny numer (bo jeszcze byly wolne). Szkoda ze moge tylko raz kupic tel w play bo cos czuje ze lada chwila beda TAKIE promocje dla nowych abonentow ze pewnie bede zalowal ze juz mam abonament. pzdr. P.S. W Wielkiej Brytanii mialem tel LG i tez go nie moglem podlaczyc do PC. Bardzo dlugo zajelo mi poprawne skonfigurowanie polaczenia. Na szczescie nie potrzebuje laczyc go z PC.

  • 0

    74. ~kulka  2007-03-21 20:29:22  host: emb34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś mi powie jak jest z abonamentem przez drugi rok? wynosi on 50 zł czy już dwa razy więcej?

  • 0

    75. ~cichy  2007-03-21 20:41:29  host: nat-mi3.aster.pl

    telefon po kupnie bez ladowania i bez formatowania wytrzymal 4 dni gadanie i ciaglego sluchania muzy, aparat zadna rewelacja, zasieg tak jak w plusie jesli chodzi o wawe to najlepiej pojsc na trzech krzyzy tam sa rozgarnieci ludzie i sa telefony

  • 0

    76. ~Nod  2007-03-21 20:47:33  host: 213.77.123.209

    74. ~kulka po roku abonament wynosi 17 razy wiecej niz w pierwszym roku .... omfg nie chce nikogo obrazac ale jak czytam co niektore pytania to nie chce mi sie wierzyć ze ktos je zadal... ludzie poczytajcie strone domowa play zanim przyjdziecie tu zadawac pytania ....

  • 0

    77. ~Nod  2007-03-21 20:50:54  host: 213.77.123.209

    74. ~kulka po roku abonament wynosi 17 razy wiecej niz w pierwszym roku .... omfg nie chce nikogo obrazac ale jak czytam co niektore pytania to nie chce mi sie wierzyć ze ktos je zadal... ludzie poczytajcie strone domowa play zanim przyjdziecie tu zadawac pytania ....

  • 0

    78. ~Nod  2007-03-21 21:04:47  host: 213.77.123.209

    74. ~kulka po roku abonament wynosi 17 razy wiecej niz w pierwszym roku .... omfg nie chce nikogo obrazac ale jak czytam co niektore pytania to nie chce mi sie wierzyć ze ktos je zadal... ludzie poczytajcie strone domowa play zanim przyjdziecie tu zadawac pytania ....

  • 0

    79. ~raaaaa  2007-03-21 23:46:44  host: 80.54.67.2

    mam pytanie czy warto kupic tegolg ku311

  • 0

    80. ~aaaaaa  2007-03-22 09:38:18  host: ip-83-238-163-201.netia.com.pl

    ile czekaliscie na tel ?

  • 0

    81. ~Noritsu  2007-03-22 12:25:30  host: xdsl-3465.walbrzych.dialog.net.pl

    Ja czekam od poniedziałku i kuriera ani widy ani słychu...

  • 0

    82. ~  2007-03-22 13:14:37  host: chello089078151194.chello.pl

    Czesc mam zamiar Wzionc ten telefon w Play tylko chce wiedziec jakie robi foty jak ktos byl tak mily i przyslal mi jakoms fote na poczte bende wdzienczny videl19@o2.pl aha jeszcze jedno czy dzwonki som glosne czy nie. Zgory dzienko

  • 0

    83. ~skladak  2007-03-22 14:53:31  host: abvy83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie cz w telefonie lg ku311 mozna sluchac muzy bez sluchawek

  • 0

    84. ~ja  2007-03-22 16:47:15  host: 87.105.15.41

    82 dostosowujonc sie do poziomó twojej wypowiedzi odpowiadam rze aparat robi słabe zdjencia a o dzowonkach nic nie wiem bo nie słyszałem. Ludzie litości!

  • 0

    85. ~kulka  2007-03-22 17:09:47  host: emb34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorry Nod, ale nie mam wystaraczająco tyle czasu żeby siedzieć na necie i przeglądać cały dzień strone play'a. a wracając do pytania to chyba dotychczas w innych sieciach było tak, że abonament po roku się zwiększał o dwa razy. Jeżeli taką trudność sprawia ci odpowiadanie na pytania to lepiej nic nie pisz ;]

  • 0

    86. ~kajd  2007-03-22 17:11:09  host: dly68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Ja czekam od poniedziałku i kuriera ani widy ani słychu..." różnie to bywa z tymi firmami kurierskimi, już mnie parę razy ładnie urządzili. powodzenia:)

  • 0

    87. ~kajd  2007-03-22 17:30:07  host: dly68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Ja czekam od poniedziałku i kuriera ani widy ani słychu..." różnie to bywa z tymi firmami kurierskimi, już mnie parę razy ładnie urządzili. powodzenia:)

  • 0

    88. ~2b3  2007-03-22 17:56:23  host: ffx178.internetdsl.tpnet.pl

    Chce wziac w salonie, ale chyba lepiej bylo zadzwonic. Od niedzieli czekam. Dostawa miala byc we wtorek, ale nie bylo, powiedziedzieli ze bedzie w czwartek lub piatek. Dzisiaj bylem to jeszcze nie mieli, mam nadzieje ze jutro bedzie. Wzieli moj nr i maja mi podeslac smsa jak juz bedzie... Co smieszniejsze myslalem ze taki problem bedzie tylko z tymi najtanszymi fonami, ale nawet tych drozszych juz nie maja. Szkoda tylko ze w sz-nie abonament mozna kupic tyk w media, a w 3 empikach tylko prepaidy. Mam jeszcze jedno pytanie ktos wie kiedy w Szczecinie postawia wlasne stacje bazowe, tak zeby dzialal UMTS?

  • 0

    89. ~kajd  2007-03-22 18:22:59  host: dly68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Ja czekam od poniedziałku i kuriera ani widy ani słychu..." różnie to bywa z tymi firmami kurierskimi, już mnie parę razy ładnie urządzili. powodzenia:)

  • 0

    90. ~kajd  2007-03-22 19:04:20  host: dly68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Ja czekam od poniedziałku i kuriera ani widy ani słychu..." różnie to bywa z tymi firmami kurierskimi, już mnie parę razy ładnie urządzili. powodzenia:)

  • 0

    91. ~kajd  2007-03-22 20:15:17  host: dly68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Ja czekam od poniedziałku i kuriera ani widy ani słychu..." różnie to bywa z tymi firmami kurierskimi, już mnie parę razy ładnie urządzili. powodzenia:)

  • 0

    92. ~papaj  2007-03-22 22:45:13  host: host-81-190-143-215.olsztyn.mm.pl

    czy w tym lg jest mozliwosc pelnoekranowego odtwarzania filmow w trybie poziomym

  • 0

    93. ~jolka89  2007-03-23 09:57:50  host: nat3.itcomp.pl

    siema,nie wie ktoś może,czy jakbym wzięła tego ku311 na kartę,to czy też mnie obejmie ta oferta-->ktoś do mnie dzwoni 2 min to ja za to dostaję jedną... bardzo dźwięczna za odp będę hehe pozdro:)

  • 0

    94. ~jolka89  2007-03-23 09:58:42  host: nat3.itcomp.pl

    a i ciekawa jestem czy będzie możliwość posiadania gadu gadu w telefonie z sieci play :)

  • 0

    95. ~gibon  2007-03-23 10:11:19  host: 213.25.138.130

    to jest pic na wodę.

  • 0

    96. ~bono  2007-03-23 10:43:03  host: 195.75.207.220

    Mam pytanie do użytkowników tego telefonu. Jak jest z aparatem? Nie mam cyfrówki a chciałbym sobie czasem porobić parę zdjęć. Oczywiście nie chodzi oto żeby były super jakości ale żeby były dobre jak na zrobione telefonem. Dzięki za odpowiedź. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi przesłał parę przykładowych zdjęć na maila. bono330@op.pl

  • 0

    97. ~Arti  2007-03-23 11:44:24  host: bdt197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który bardziej polecacie Lg KU311 czy samsunga Z400 bo zastanawiam sie nad tymi dwoma w abonamencie Play, jak wam trzyma w nim bateria i czy macie jakieś zastrzeżenia i problemy z tym telefonem?

  • 0

    98. ~Arti  2007-03-23 11:55:21  host: bdt197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który bardziej polecacie Lg KU311 czy samsunga Z400 bo zastanawiam sie nad tymi dwoma w abonamencie Play, jak wam trzyma w nim bateria i czy macie jakieś zastrzeżenia i problemy z tym telefonem?

  • 0

    99. ~  2007-03-23 13:40:50  host: ip-83-238-163-201.netia.com.pl

    kulka no nic tylko pogratulowac ... nie znasz nawet oferty play a przychodzisz tu i pytasz ile sie placi za abonament ... i pogratulowac tez skoro potrzebujesz caly dzien zeby wejsc na strone play i sprawdzic oferte... przecietnemu czlowiekowi to zajmuje 5-15 min ...

  • 0

    100. ~2b3  2007-03-23 17:21:50  host: ffx178.internetdsl.tpnet.pl

    udalo mi sie go dorwac i zonk:/ nie chce sie wlaczyc na karcie PLAY'a. Karta normalnie loguje sie do sieci w moim starym telefonie. Z karta Simplusa normalnie sie wlacza KU311 - po podaniu kodu pin wola tylko ze simlock jest. A z karta Play tkwi w martwym punkcie pokazujac mi piekne logo LG:/ Gdyby nie to ze nie mam czasu jechac do salonu zeby mi to wyjasnili, to mogloby byc nawet zabawne - telefon dedykowany dla sieci, ktory nie chce wspolpracowac z karta tej sieci... Ale niestety to malo zabawne:(

  • 0

    101. ~2u  2007-03-23 23:39:15  host: dzl191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jakie numery dostał play ?

  • 0

    102.  2007-03-24 08:50:36

    eee no wiadomo,że PLAY dopiero co wystartował na rynku,nie czepiajcie się go tak,przecież wiadomo,że na samym początku zawsze jakieś niedociągnięcia są:)

  • 0

    103.  2007-03-24 08:52:25

    a może ktoś jednak wie,czy jak wezmę ku311 na kartę,to czy obejmie mnie ta oferta "zbieraj minuty"?? a dają jakieś fajne gadżety do tela??odpłatnie czy za free?:)

  • 0

    104.  2007-03-24 08:54:11

    ~2u 2007-03-23 23:39 dzl191.neoplus.adsl.tpnet.pl czy ktoś wie jakie numery dostał play ? --->prawdopodobnie zaczynają się na 791 a resztę można sobie wybrać samemu...a jak się chce to można też stary umer zachować tylko trzeba isć do punktu PLAY'a i podpisać jakiś papierek...pełnomocnictwo czy cusik takiego :P

  • 0

    105. ~pio  2007-03-24 12:07:50  host: ago35.internetdsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon. jestem z niego zadowolony !!!

  • 0

    106. ~2b3  2007-03-24 12:11:09  host: ffx178.internetdsl.tpnet.pl

    z numerami to jest tak: sa chyba poczatki od 790-793(4?- nie pamietam) a reszte w miare dostepnosci mozna sobie samemu wpisac:) wiec jest to dobre. Wczoraj mialem problem - okazalo sie ze karta sim byla walnieta - ale wymienili mi od reki na nowa. Troche tylko wkurzajaca jest predkosc obslugi klientow na wyspach w Media. Sie czeka i czeka...

  • 0

    107. ~ksad  2007-03-24 22:59:31  host: xdsl-7108.zgora.dialog.net.pl

    kajd: ja dziś zamówiłem abonament i telefon i powiedzieli mi w Telesprzedaży, że na dostawę czeka się do 14 dni.

  • 0

    108. ~Avenger  2007-03-25 18:10:16  host: 213.77.123.209

    mi na początku powiedzieli 7 dni ... trzy dni później zadzwoniła jakaś panna z play żebym sobie wybrał numer i mówiła że od tej chwili trzeba czekać kolejne 7 dni lub dłużej bo mają pełno zamówień ( zamówienie składałem we wtorek 20-tego )i pewnie poczekam sobie do końca tygodnia albo lepiej ... tak czy siak opłaca sie brać tego ku311 w abo. za 50zl ...przez dwa lata zapłace play łącznie 1200zł z tym że oni dają tel warty 600zł za 1zł ...więc wychodzi że tak naprawdę nie zapłacę im za rozmowy 1200 ale 600zł ( po dwóch latach oczywiście )

  • 0

    109. ~Avenger  2007-03-25 18:31:24  host: 213.77.123.209

    mi na początku powiedzieli 7 dni ... trzy dni później zadzwoniła jakaś panna z play żebym sobie wybrał numer i mówiła że od tej chwili trzeba czekać kolejne 7 dni lub dłużej bo mają pełno zamówień ( zamówienie składałem we wtorek 20-tego )i pewnie poczekam sobie do końca tygodnia albo lepiej ... tak czy siak opłaca sie brać tego ku311 w abo. za 50zl ...przez dwa lata zapłace play łącznie 1200zł z tym że oni dają tel warty 600zł za 1zł ...więc wychodzi że tak naprawdę nie zapłacę im za rozmowy 1200 ale 600zł ( po dwóch latach oczywiście )

  • 0

    110. ~dymek  2007-03-25 18:46:35  host: duq151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko ile się płaci za aktywacje i kiedy płaci sie 1-wszy raz odrazu czy z 1 rachunkiem? Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź.

  • 0

    111. ~??  2007-03-26 10:18:12  host: emh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jak to jest?? biorąc abonament 50 zł, dostaje 70 i mogę wydać tylko tyle?? coś jak mix tylko bez możliwości doładowania?

  • 0

    112. ~Johnny  2007-03-26 22:44:27  host: host-81-190-217-110.wroclaw.mm.pl

    Dzisiaj nabyłem ten fonik, pierwsze wrażenia, wygodna klawiatura łatwa obsługa, zdjęcia i filmy marne, nie liczcie na niewiadomo co. Odtwarzacz mp3 słaby (w porównaniu na przykład do k750i), beznadziejne wejscie na słuchawki, kabel usb i ladowarke. Wyswietlacz zewnetrzny kiszka ale mimo wszystko jestem na razie z niego zadowolony, podoba mi sie szczególnie design i obsługa oraz klawiaturka pod tym względem telefonik dla mnie pierwsza klasa :] U siebie zasięg g mam na full jutro przetestuje wideo rozmowy. Pozdrawiam

  • 0

    113. ~kamil  2007-03-27 17:58:50  host: 212.160.172.70

    jak macie problem z urychomieniem telefonu na karcie PLAY to włączcie koma pod ładowanie i dopiero włczcie telefon inaczej nie pujdzie jezeli karta nie była aktywowana

  • 0

    114. ~problem  2007-03-27 21:17:01  host: djq86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telofonik i chciałem sobie załadować mp3 na kartę mSD, No i po wgraniu kilku mp3 pokazuje mi tylko jedną mp3 dlaczego? może ktoś wie?

  • 0

    115. ~wodniak  2007-03-29 09:38:44  host: 88.156.63.20

    Od 26 bm. jestem w PLAY na abonamencie 50zł + 20zł do końca umowy. Za "wejście" do sieci nic się nie płaci. Cały czas i prosto możesz kontrolować ile Ci zostało z tych 70 zł. plus kontrola bilingowa połączeń. Telefon LG KU 311 - jak dla mnie może być. Nie mam wielkich wymagań, fotek na kompa jeszcze nie rzucałem, trudno coś więcej powiedzieć w tym temacie. Fakt, kiepskie rozwiązanie gniazda podłączania słuchawek USB, czy ładowarki. Karta 512 MB + adapter gratis. Okres rozliczeniowy mają od pierwszego do piewszego. Pozdrawiam radosnie bo mam spokojną głowę dzwoniąc. Dzwoniąc gdziekolwiek i kiedykolwiek dzielę czas rozmowy na pół i wychodzi mi ile spadło z konta. Proste.

  • 0

    116. ~kabar  2007-03-29 18:33:08  host: proxy.city-net.pl

    Wita posiadam ten tel od paru dni i mam pytanie jakie pliki wideo obsługuje? Jeżeli ktoś wie będę bardzo wdzięczny

  • 0

    117. ~kamil  2007-03-30 16:36:40  host: m229.c243.petrotel.pl

    zamowilem lg ku311 a przywiezli mi inny i chcieli odemnie 499zl ten pley to jest taka lipa ze dajcie spokoj

  • 0

    118. ~Zadowolony  2007-03-30 19:11:47  host: cho111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem ogolnie zadowolony z fona, nie piszcie głupot ze ma 2 aparaty, telefon ma 1 aparat który obraca sie wokół własnej osi, co sprawia ze mozesz prowadzic wideorozmowy i robic zdjecia, zdjecia mozna takze robic przy zamknietym fonie, co jest ciekawą opcją :) Ogółem daje mu 8/10, bateria nie jest rewelacja, ale jedna z nowszych, mozna naładowac w kazdej chwili bez późniejszych konsekwencji. Polecam

  • 0

    119. ~sneewee  2007-03-31 22:55:15  host: chello089079034089.chello.pl

    100 > LG KU311 oraz SAMSUNGI psuja karty USIM. Idz wymien karte... to jest za free.. niestety bez tego sie nie obejdzie... Jak dostaniesz karte raczej nie zmieinaj PIN (zazwyczaj po tym karty siadaja).

  • 0

    120. ~Avenger  2007-04-01 10:20:45  host: 217.98.37.29

    dostałem fona postanowiłem ustwić sobie pin i tu zabawa się skończyła ... telefon sie zawieszał zaraz po włączeniu ... wymiana karta i po problemie ( nowa sieć małe "nie dopracowanie" z pewnością szybko zlikwidują tego typu usterki) generalnie jestem zadowolony

  • 0

    121. ~lukas  2007-04-01 12:57:40  host: chello083144067091.chello.pl

    klawisze do odtwarzacza mp3 na zew obudowie wlaczaja sie podczas noszenia w plecaku albo w kieszeni. Czy wie ktos jak je zablokowac? i jak przypisac inne funkcje do klawiszy skrotow(domyslnie jest lewy-multimedia prawy-internet) ogolnie tel w porzadku. polecam.

  • 0

    122. ~Tynka  2007-04-07 00:47:36  host: 213.25.9.23

    Mam LGKU311Ile kosztuje zdjęci z niego simlocka i w którym miejscu w wawie ?????Prosze o szybką odpowiedZ

  • 0

    123. ~T  2007-04-07 22:32:26  host: i158.integron.pl

    Wie ktos jak z zasięgiem w PLAY?

  • 0

    124. ~Przyszły PLAYowiec  2007-04-09 10:56:41  host: proxy2.telkonet.pl

    W PLAY zasięg jest jak w PLUSGSM.

  • 0

    125. ~lenoxka  2007-04-09 17:19:35  host: aon154.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko...moze tyrocu glupie ale....niech mi ktos powie od czego jest ta ikonka"r" na monitorze bo za cholere nie moge tego nigdzie znalesc....z góry dziekuje

  • 0

    126. ~ziomkuś  2007-04-10 13:34:59  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar sobie kupic ten telefon w play. nie jestem jednak pewny ile on tam kosztuje na karte...chyba 639 zł:) czy za taka cene oplaca sie go kupic?? i czy rzeczywiscie kosztuje w play 639 zł???????????prosze o szybka odpowiedz:) z góry dziekuje :) pozdro dla wszystkich

  • 0

    127. ~eryk88  2007-04-10 19:33:58  host: xdsl-6870.elblag.dialog.net.pl

    no właśnie miteż sie urodził problem z ikonką "R" POMOCY!!!!!!!

  • 0

    128.  2007-04-10 19:40:30

    i ja mam problem z tą nieszczęsną ikonką "r" POMOCY!!!!!!!

  • 0

    129. ~moyra  2007-04-10 23:01:34  host: avi138.internetdsl.tpnet.pl

    ja niedługo będe już miesiąc w play`u i jestem zadowolona z tej usługi;) zeta za telefon jest z watem (czyli nie ma cen z gwiazdką) racunek płace nie z góry lecz po miesiącu.nie wiem coto jest ikonka R ja nie mam takiego problemu. 50 abonament 70 dych na wygadanie no i minuty do końca kwietnia które się zwracają to fajna sprawa. jeden jest wałek telefonu.... ma 8mb pamięci..no i to mnie boli,co prawda dają karte 512 ze free (w abonamencie 50) ale z kartą też mam różne psikusy,jeżeli ktoś by się zastanawiał to pisać-7009296

  • 0

    130. ~moyra  2007-04-10 23:03:50  host: avi138.internetdsl.tpnet.pl

    ja niedługo będę już miesiąc w play`u i jestem zadowolona z tej usługi;) zeta za telefon jest z watem (czyli nie ma cen z gwiazdką) rachunek płace nie z góry lecz po miesiącu.nie wiem co to jest ikonka R ja nie mam takiego problemu. 50 abonament 70 dych na wygadanie no i minuty do końca kwietnia które się zwracają to fajna sprawa. jeden jest wałek telefonu.... ma 8mb pamięci..no i to mnie boli,co prawda dają kartę 512 ze free (w abonamencie 50) ale z kartą też mam różne psikusy,jeżeli ktoś by się zastanawiał to pisać-7009296

  • 0

    131.  2007-04-11 16:27:03

    no pomoże ktoś z tą ikonką"R" Z góry dziękuje i pozdrawiam.

  • 0

    132. ~Lusia  2007-04-11 16:54:07  host: cmw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A JA CHCE KUPIC ALE NIE wiem czy warto,slysze tu rozne opinie telefon dobry telefon siaki.zawiesza sie?jak przyciski dzialaja?co ze zdjeciami i mp3?odpiszcie czesto tu wpadam ii chcialabym sie czegos konkretnego dowiedziec.

  • 0

    133. ~smokie87  2007-04-11 17:43:20  host: dracon1.ds.pg.gda.pl

    witam. mam pytanie czy te 20 zl dodatkowo w play prz 50-cio zlotowym abonamencie jest do wykorzystania tylko w play czy we wszystkich sieciach? pozdrawiam

  • 0

    134. ~Batman  2007-04-11 17:59:33  host: m193.c250.petrotel.pl

    Ikonka R oznacza ze telefon korzysta z funkcji roamingu krajowego. Jak wiadomo PLAY wykorzystuje infrastrukture POLKOMTELA i stąd ta ikonka.

  • 0

    135.  2007-04-12 05:44:15

    no faktycznie dzięki bardzo !!!!!!

  • 0

    136. ~kasia:P  2007-04-12 13:21:49  host: abpc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    omg;/;/przeczytalam wszystkie opinie o tym telefonie i nadal nie wiem czy robi ładne i wyraźne zdjęcia czy nie;/;/ jedni piszą ze tak a inni nie;//juz sama nie wiem;/;/

  • 0

    137. ~Dzarul1  2007-04-13 19:36:44  host: arj250.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktos moze mi powiedziec jak kontrolowac wydzwonione minuty?Chce poprostu wiedziec ile mi zostalo a niewiem jak to mozna sprawdzic?

  • 0

    138. ~karoxd  2007-04-14 13:28:13  host: chello083144089083.chello.pl

    Nie wiem w ogóle po co te wszystkie pytania... na 100% 100 razy lepiej odpowiedziała by wam gostek z salonu play... Ła[cie za telefon i dzwońcie... Ja tak zrobiułam!

  • 0

    139. ~michał  2007-04-14 20:48:50  host: ebn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym sobie kupić niedługo ten telefon ale zastanawiam sie także na Se w300i. Czy mógłby mi ktoś pomoc i ogólnie wystawić jakąś ocenę sieci PLAY a także Lg KU311. proszę o pomoc.

  • 0

    140.  2007-04-14 21:00:34

    chciałbym sobie kupić niedługo ten telefon ale zastanawiam sie także na Se w300i. Czy mógłby mi ktoś pomoc i ogólnie wystawić jakąś ocenę sieci PLAY a także Lg KU311. proszę o pomoc.

  • 0

    141. ~jomi  2007-04-14 22:46:54  host: xdsl-1827.bielsko.dialog.net.pl

    witam wszystkich mam pytanie do użytkowników tego telefonu mianowicia pamięć tego telefonu to 8 MB a mimo to jeden z moich folderów zajmuje 20 MB. Żeby tewgo było mało ten folder jest pusty i nie można nic z tym zrobić.Czy ktoś wie co to może być ??

  • 0

    142. ~  2007-04-15 12:20:32  host: ip-149-6.piotrkow.net.pl

    posiadam ku311, ogólnie kozacki. Też nie wiem co oznacza ikonka "r" i strasznie mnie to irytuje, jakby ktoś wiedział proszę napiszcie. Aha i jeszcze jedno, jak wykonać rozmowę wideo, próbowałem i nie mogę znaleźć, Z góry dziękuję za odpowiedzi.

  • 0

    143. ~ef7  2007-04-15 14:45:36  host: apn-99-34.gprspla.plusgsm.pl

    mam ten telefon w Playu od dwóch tygodni i jestem z niego zadowolona:) na początku myślałam, że skoro jest najtańszy (w każdym abonamencie za 1zł) to będzie gorszy... ale wcale tak nie jest. w ogóle się nie zacina, nie psuje...ogólnie jest super:)

  • 0

    144. ~ikonkaa  2007-04-15 15:52:43  host: ciz227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ikonka R informuje nas o tym ze mamy wlaczony ROAMING :)

  • 0

    145. ~ikonkaaa  2007-04-15 15:56:52  host: ciz227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a i jak chcesz sprawdzic saldo konta polecam *101# i zielona słuchawke... Naprawde czasem wystarczy zadzwonic do nich i to za friko i sie zapytac..a nie udwac czlowieka z ery jaskiniowcow...

  • 0

    146.  2007-04-15 21:55:01

    witam wszystkich posiadaczy Ldzika ku511 ;-) mam pytanko dlaczego tak cicho chodza piosenki mp3 odsłuchiwane na słuchawkach daje na maxa ale jest strasznie cicho ?? jest jakis ogranicznik czy co ??

  • 0

    147. ~Norbi  2007-04-15 21:57:12  host: chello062179026130.chello.pl

    Siemanko wszystkim, chciałem się dowiedzieć jak wygląda sprawa sim locka tzn. czy da się ściągnąć baz większych problemów??? Czy może nie da się ściągnąć. Bardzo proszę o odpowiedź z góry dziękuje. Pozdrawiam

  • 0

    148. ~adaś  2007-04-15 21:58:56  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć ikonkę R??

  • 0

    149. ~jak prowadzic wideokonferencje?  2007-04-15 22:05:02  host: cxr125.internetdsl.tpnet.pl

    jak prowadzic wideo konferencje??

  • 0

    150. ~adas  2007-04-15 22:20:37  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    Jak batreia trzyma

  • 0

    151. ~Dawid Połomski  2007-04-16 09:09:05  host: net5-ex.pai.net.pl

    Hej ludzie fona opłaca sie kupować... Nawet fajny oale obmysliłem coś leprzego... Kupujecie KU311 i sprzedajecie za ok 450 - 500 i kupujecie znacznie leprzy model SE k750i :D

  • 0

    152. ~GDESZEK  2007-04-16 22:53:01  host: 108.164.wmc.com.pl

    A ja mam inne pytanko.A mianowicie jak mozna wlaczyc blokade klawiatury??Pisali na stronce Play ze niby owa istnieje ale niemoge wykumac jak...;(a po drugie jak wlaczyc wideo rozmowy??bo u siebie prubuje i pisze ze usluga niedostepna...Powiem tylko ze mieszkam w Slupsku i jak patrzalem na mapke to niby moge wykonywac te polaczenia(Mam tel.LG KU311).Bym sie nie pytal ale nie wiem jak to zrobic.dzieki za odpowiedz...Pozdrawiam forumowiczów.Komentowal Szewczyk Dratewka ;)

  • 0

    153. ~Mietus  2007-04-17 13:39:04  host: aatf68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wideo rozmowy mozna tylko wtedy jak oboje rozmowcow posiada phona w 3g

  • 0

    154. ~GDESZEK  2007-04-17 18:27:57  host: 108.164.wmc.com.pl

    do Mietus:o to chodzi ze moja kumpela ma fona w 3G a u mnie wyskakuje Current Network dosn't support video call a jak tam z klawiaturka??Wie ktos jak zablokowac??A moze to pic??

  • 0

    155. ~Sinner  2007-04-19 20:15:11  host: c144-103.icpnet.pl

    Siemka, mam ten telefon po zdjeciu simlocka w orange i nie mam tych skrotow do multimedii i internetu (lewy i prawy przycisk funkcyjny) ktos wie co zrobic zeby sie pojawily ??? pozdrawiam

  • 0

    156. ~Sinner  2007-04-19 20:31:35  host: c144-103.icpnet.pl

    Siemka, mam ten telefon po zdjeciu simlocka w orange i nie mam tych skrotow do multimedii i internetu (lewy i prawy przycisk funkcyjny) ktos wie co zrobic zeby sie pojawily ??? pozdrawiam

  • 0

    157. ~Sinner  2007-04-19 20:48:46  host: c144-103.icpnet.pl

    Siemka, mam ten telefon po zdjeciu simlocka w orange i nie mam tych skrotow do multimedii i internetu (lewy i prawy przycisk funkcyjny) ktos wie co zrobic zeby sie pojawily ??? pozdrawiam

  • 0

    158. ~aaa  2007-04-20 21:56:35  host: dcf252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie zdaje ze w telefonach z klapka nie mozna włączyc blokady klawiatury a mzoe zle mówie?

  • 0

    159. ~kasia  2007-04-21 02:54:55  host: 1-8-malbork.tdi.tktelekom.pl

    mam pytanie odnosnie lg ku311. jest napisane ze jest blokada klawiatury a czy ta blokada jest z kodem?????

  • 0

    160. ~Xx  2007-04-22 20:31:19  host: aacx249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik i jestem z niego zadowolona:):) tylko szkoda ze dzwieki są bardzo cicho:/ zdjecia robi nawet ladne:):) i jestem bardzo zadowolona:P:P

  • 0

    161. ~Kristoff  2007-04-25 12:36:23  host: ana195.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Mam wielką prośbę do użytkowników PLAY. Jak jest z zesięgiem?? Czy nie odstaje zbytnio od reszty operatorów?? Prosiłbym o opinię użytkowników z różnych regionów Polski. Z góry dzięki :)

  • 0

    162.  2007-04-25 13:20:54

    Witam Widzę, że dużo użytkowników PLAY sie tutaj wypowiada, więc przy okazji możecie powiedzieć cos o zasięgu w sieci PLAY?? Jaki jest? Kiepski, średni, dobry, porównywalny z innymi sieciami?? Z góry dzięki i pzdr

  • 0

    163. ~wajha  2007-04-26 07:57:20  host: host-193-93-94-253.leon.com.pl

    mam ten fonik i jak narazie jest oki zasieg jest dobry funkcjonalnosc tez zobaczymy co bedzie dalej z tym fonkiem

  • 0

    164. ~ktos  2007-04-26 09:09:08  host: gqv161.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ustawia mp3 jako dzwonek?? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    165. ~gucio  2007-04-28 08:47:39  host: 240.177.unknown.vectranet.pl

    Telefonik OK . zdjecia OK , mp3 jako dzwonki tez OK , ale mało miejsca - No karte mam za friko 512 to jest GIT . Ładny ale dużo pierdół o których brak mowy .

  • 0

    166. ~bartek  2007-04-28 12:32:43  host: 87-205-208-173.adsl.inetia.pl

    A nie możecie sobie o Play podagać gdzie indziej :[ zresztą i tak większośc postów z pytaniami o Play wygląda jakby napisali je 13-latkowie którym nie che sie nawet przeczytać informacji na stronce Playa.

  • 0

    167. ~bartek  2007-04-28 12:33:37  host: 87-205-208-173.adsl.inetia.pl

    A nie możecie sobie o Play podagać gdzie indziej :[ zresztą i tak większośc postów z pytaniami o Play wygląda jakby napisali je 13-latkowie którym nie che sie nawet przeczytać informacji na stronce Playa.

  • 0

    168. ~BArTi  2007-04-28 20:35:55  host: ape50.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś mógłby w końcu napisać ile trzyma bateria ?? bo pytań o to było kilka a odp. żadnej

  • 0

    169. ~playowiec  2007-04-29 14:25:43  host: host195-116-74-139.cable.wsm.wielun.pl

    z zasiegiem w playu nie ma najmiejszych problemow. mozna ustawic mp3 jako dzwonek.

  • 0

    170. ~Maka  2007-04-30 14:38:30  host: bno127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzyma przy dosyc czestym słuchaniu mp3 i ogolnym "Bawieniu sie " telefonem jakies 2 dni a spokojne urzywanie hmm to wtedy jakies 6 dni

  • 0

    171. ~ArTi  2007-04-30 18:46:41  host: ayi82.internetdsl.tpnet.pl

    Hey Strasznie mi sie podoba ten telefonik widziałem na pewnej aukcji ze koszztuje 350 zł. bez wysyłki i czy to sie opłaca? moim zdaniem tak ale jest w tej sieci play i ile kosztuje simlock ktoś wie? pls WAŻNA SZYBKA ODPOWIEDŹ

  • 0

    172. ~sdasd  2007-05-02 21:41:09  host: ckp114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Otóż w telefonach z klapką klawiature blokuje klapka:-) To proste. Klapka jest swego rodzaju blokadą klawiatury:-)

  • 0

    173.  2007-05-03 10:13:15

    zasięg we Wrocławiu - bez żadnego problemu. bateria przy mocnym użytkowaniu trzyma 1-2 dni (mając włączone mp3 na głośniku pare godzin - 1 dzień, ale to raczej nic dziwnego :P). przy rozmowach i esemesowaniu - około 6 dni. ogólnie jestem zadowolony, biorąc pod uwagę cenę 1pln za telefon z kartą 512mb + 70pln do wykożystania płacąc 50pln. minusy. sam telefon rewelacją nie jest, mp3 odtwarza cicho, trzeba podgłaśniać utwory na kompie, co jest dodatkowym zachodem. brak radia. brak programowalnych klawiszy funkcyjnych i kilka innych błędów funkcjonalnych zależnych od przyzwyczajeń użytkownika. pozdrawiam

  • 0

    174. ~ja  2007-05-03 22:06:14  host: abwx128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Czy ktos wie moze skąd sciagnąć oprogramowanie do ku 311, bo niestety przy zakupie tego tela nie otrzymalam plytki z oprogramowaniem, i teraz nie mogę sciągnąć sobie niczego z kompa przez kabel usb :-( znacie moze jakies stronki?

  • 0

    175. ~Kasiek  2007-05-04 12:38:16  host: 21.132.unknown.vectranet.pl

    siemanko chlopacy i dziewoje... ten fon juz dzisiaj bedzie moj... i czy mozna zdjac simlocka zeby przerzucic sie do ORANGE?? bo wlasnie najwiecej osob mam w tej sieci a slyszalam ze jak sie zmienia siec to znikaja jakies ikonki? czy to prawda?? plizzz o szybka odpowiedz pzdr 4 all :)

  • 0

    176.  2007-05-05 05:44:51

    Kasiek, znikają ikonki (a raczej szybkie skróty) Multimedia i Playnet. Skrót Multimedia jest dosyć praktyczny, jednak i bez niego można się obejść wciskając o klawisz więcej. Playnet natomiast jest niepraktyczny, ponieważ od razu ładuje stronę startową, co za tym idzie, ponosisz dodatkowe koszta (brzmi poważnie, jednak w rzeczywistiości jest to kilka groszy ;)) i czas (kilka sekund) na czekanie na otwarcie strony i wprowadzanie żądanej. Osobiście nie używam, wygodniejsza jest kombinacja [MENU-6-4-1]. Informacje odnośnie simloka uzyskasz już w pierwszej stronie wyszukiwarki google. Podpowiem, że jest to możliwe i robią od ręki ;P. Zalecam powtarzanie kilka razy dziennie formułki: "będę używał/a google". To trudne, ale przynosi efekty, jak każdy trening. Pozdrawiam

  • 0

    177. ~piero  2007-05-06 17:25:56  host: aki183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka a może mi ktoś powiedziec co zawiera zestwa tego fonu są słuchawki, kabel USB itp.???

  • 0

    178. ~kamil099  2007-05-06 20:56:14  host: byd138.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie a jak jest ze słuchawkami do usznymi jaki jest dźwięk :cichy albo głośny i jaka jest jakość dźwięku z góry dziękuje:)

  • 0

    179.  2007-05-08 16:15:31

    piero, jest wszystko - słuchawki, usb kamil099, słuchawki są średniej jakości i odtwarza cicho (nie jest to winą słuchawek, każde inne dają ten sam efekt)

  • 0

    180. ~kk  2007-05-09 16:53:26  host: static-kat-62-233-184-98.devs.futuro.pl

    mozna nim nagrywac filmy?

  • 0

    181. ~shady  2007-05-10 15:49:31  host: abwq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    video-rozmowy? testował ktoś? pochwalcie się...

  • 0

    182. ~ungovernable  2007-05-11 11:22:45  host: public01.cus.pl

    mam to samo pytanie co kk da się nagrywac filmy ?i czy są jakieś ograniczenia z tym związane poza wolnym miejscem na karcie pamięci?

  • 0

    183. ~  2007-05-11 16:05:40  host: ffx178.internetdsl.tpnet.pl

    -> ungovernable da sie nagrywac - ograniczenie 60 minut.

  • 0

    184. ~audiosamurai  2007-05-11 16:41:21  host: acpt245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    vi=deirozmowy dzialaja i to elgancko, gadalem z kumplem z nokia n73me i bezproblemowo. filmy do godziny mozna nagrywac, plynnie.

  • 0

    185. ~wasyl  2007-05-11 18:02:18  host: chello084010165222.chello.pl

    Testowałem wideo rozmowe na terenie szczecina i w sumie odnioslem pozytywne wrazenia, co do mp3 to można je przygłosić uzuwajac odpowiednich programów, ale jesli ktos posiada słuchawki cretiva EP-630 to dzięk jest bardziej czysty i mp3 są jakby głośniejsze

  • 0

    186. ~  2007-05-12 21:47:14  host: 75-14.espol.com.pl

    mam ten fonik niezla zabaweczka,i cholera dlugo sie nie nacieszylem muzyka bo piesek tez chcial posluchac,no i w zwiazku z tym mam pytanie,czy dostane gdzieś same słuchawki do tego fonu?

  • 0

    187.  2007-05-13 13:20:49

    Mam Problem :( Nie Wiem Jak Zrobić Żeby Zdjecia z Telefonu Na Komputer Wrzucić :( pomoze mi ktos??

  • 0

    188. ~2b3  2007-05-14 09:52:54  host: ffx178.internetdsl.tpnet.pl

    ->186 same sluchawki to chyba nie problem. chyba ze chodzi o ta przejsciowke do ktorej sie je podlacza. Komplet mozna kupic na lalegro. Polecalbym wziac od ku800 -> powinien pasowac, a ma pilota:)

  • 0

    189.  2007-05-14 17:42:38

    chiaem sie zapytac jak jest z glosnoscia mp3 na glosniku i na sluchawkach?

  • 0

    190. ~kwadrat005  2007-05-14 23:50:50  host: 135-moo-9.acn.waw.pl

    jakimi programami mozna przygłosnic mp3 ?

  • 0

    191.  2007-05-17 10:23:06

    187 -> np. mp3DirectCut 2.02 PL 186 -> ale chodzi ci o ta przejsciowke? bo sluchawki mozna dowolne wpiac. A co do przejsciowki poszukaj na allegro. Mozesz tez wziac te od KU800, na wloskich serwisach wyczytalem ze dzialaja z Ku311, a maja pilota.

  • 0

    192. ~AMFI  2007-05-17 10:47:11  host: sggw134-207.sggw.waw.pl

    Bateria trzyma bardzo krótko - u mnie ok. 2 dni (a dużo nie gadam....)

  • 0

    193. ~  2007-05-17 16:23:01  host: abus70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wykonuje wideorozmowe.chodzi mi o to ze ja chce sie do kogos dodzwonic i nie wiem jak.do mnie mozna dzwonic bez problemu i all cacy.prosze o pomoc

  • 0

    194. ~Problem  2007-05-17 18:03:56  host: cache.piekary.net

    Nie wiem co wybrac: nokia 6151 czy LG KU311 :( pomozcie

  • 0

    195. ~draq  2007-05-18 12:57:26  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    Po zakończeniu zabawy z telefonem zamykam klapke, przez chwilke na tym zewnętrznym wyświetlaczu coś widać, a po chwili wygląda jakby telefon był wyłączony. Oszczędzanie energii mam wyłączone. Czy to jest normalne zachowanie? Myślałem że będzie widać choć zegar na wyświetlaczu w stanie spoczynku...??

  • 0

    196. ~blanka  2007-05-18 16:08:47  host: bii190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może wie co zrobić aby przywrócić skróty na wyświetlaczu te które znikneły po zdjęciu simloka?

  • 0

    197. ~Paweł  2007-05-18 18:26:05  host: ele80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k...jaki spam chce sie cos doziwedziec o tym telefonie jakies opinie,a wy cały czas naparzacie te głupie pytania idzcie na forum,,,ruszcie głowa bo mam dosyc tego spamu ;/

  • 0

    198. ~Paweł  2007-05-18 18:33:38  host: ele80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k...jaki spam chce sie cos doziwedziec o tym telefonie jakies opinie,a wy cały czas naparzacie te głupie pytania idzcie na forum,,,ruszcie głowa bo mam dosyc tego spamu ;/

  • 0

    199. ~pla  2007-05-20 09:10:49  host: host195-116-74-139.cable.wsm.wielun.pl

    draq kliknij sobie jeden raz dowolny z trzech przycisków na klapce i będziesz miał przez kilka sekund zegar. moim zdaniem to dobre rozwiązanie że na tym wyświetlaczu na stałe nic nie ma, po co ma zżerać baterię? ;]

  • 0

    200. ~MadziaLena  2007-05-20 10:38:49  host: staticline12595.toya.net.pl

    Poszperalam troche w necie o LG KU311 i nawet spodobal mi sie ten telefon. Ale dlaczego play ma wszystkie telefony w czarnych obudowach? Ten telefon chyba nie ma wymiennej obudowy. Jedyne dostepne na rynku sa chyba czarne, prawda?

  • 0

    201. ~paweł  2007-05-20 14:09:33  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    mam pyt jaka jest obudowa , bo wyglada na plastikową odpiscie plis

  • 0

    202. ~benia  2007-05-21 23:44:46  host: host-89-229-9-40.torun.mm.pl

    dostane sluchawki gratis?

  • 0

    203. ~bart55  2007-05-22 09:33:45  host: ape50.internetdsl.tpnet.pl

    ku311 jest jedynie w czarnym kolorze. Telefon jest wykonany z lakierowanego plastiku coś jak HP Pavilion jak ktoś sie notebookami interesuje ;) a co za tym idzie widać na nim odciski palców ale nie jest źle. Jakość obudowy jest ok nie ma sie wrażenia że to tandeta :)

  • 0

    204. ~natki2465  2007-05-25 19:20:05  host: aaxd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć przechodzę do play - a i nie wiem, który fon wbrać LGKU311 czy SAMSUNGZ400? Słyszałam, że z tym samsungiem jest dużo problemów!!!!!

  • 0

    205. ~zorro  2007-05-27 22:26:12  host: 87-205-193-182.adsl.inetia.pl

    nie no mam juz go 1-mc ale spoko telefonik funcji naprawde wszystko majacy tel. jedyne ale do bateri faktycznie przy takim uzywaniu srednim dwa dni trzyma hmn w sumie wiele sie nie spodziewalem chyba tylko najnoawsze sony eriksony i wybrane nokie maja bardzo mocne akumulatory ale pozatym fonik naprawde spoko ostatnio porownywalem z samsungiem E250 o niebo lepszy a moze ktos wie doczego jest ta ikonka R zdaja sie ze na poczatku jej nie bylo a niemam pojecia co właczylem ze sie pojawiła a instrukcja to porazka nic tam prawie niema :(

  • 0

    206. ~mr.paradise  2007-05-28 12:07:48  host: dum108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon OK jak dla mnie wady to---rzeczywiscie jest cichy, batteria 2 dni, na zewnetrzynam ekranie nie mozna czytac sms :P ale to raczej nigdzie nie ma takiej funkcji..i menu sms nie jest dla mnie zbyt czytelne..powinno byc jak k700i np.. a reszta to same +++ aparat ok ...zlacze pamieci..irda by sie przydala..

  • 0

    207. ~Dr.Joint  2007-05-29 12:39:49  host: inet3-pr.piasta.pl

    umnie kozak . a bateria trzyma 5 6 dni . rozmawiam czesto . nie wiem co wy z nim robicie ze wam 2 dni trzyma :I

  • 0

    208. ~justych  2007-05-30 19:42:15  host: host-81-190-221-173.wroclaw.mm.pl

    jaka on ma obudowe ona jest z plastiku czy jaka?

  • 0

    209. ~uncertainty  2007-05-31 17:02:20  host: avu234.internetdsl.tpnet.pl

    No wiec kupilam sobie dzis tego fona w play i jestem tak pol na pol zadowolona z niego, niestety w salonie nie mialam mozliwosci obejrzenia jego funkcji, poniewaz nie posiadali probnych kart:/ Troche rozczarowala mnie niezbyt barwna kolorystyka menu. Widac tez troche odciski palcow na obudowie, ale da sie to przezyc, ogolnie nie jest to zly telefon, choc moim marzeniem byl LG KU800 chocolate, ale przy moim abonamencie stal on za 299,- nie jest to zbyt wygorowana cena, ale potrzebowalam szybko telefonu, a nie mialam takiej gotowki, no ale coz zadowole sie KU311. Fotki wychodza w miare wyrazne i dobrej jakosci, szkoda tylko, ze telefon ma tylko 8 mb pamieci, za to w komplecie z fonem dostaje sie karte pamieci 512 mb. Sa tez sluchawki i kabel USB + plytka, dzieki ktorej mozliwe jest polaczenie fona z kompem, no i tu zaczynaja sie schody . Otoz nie wiem co mam z tej plytki zainstalowac i jak sie pozniej tym poslugiwac, zeby moc przesylac z kompa na fona muze, itp. Jesli moglby ktos mi pomoc to prosze o kontakt na gg 1351129

  • 0

    210. ~uncertainty  2007-05-31 17:46:56  host: avu234.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktos moze jak zrzucac mp3 z kompa na tego fona?

  • 0

    211. ~Ma  2007-05-31 20:33:52  host: staticline12595.toya.net.pl

    Od niedawna jestem szczesliwa posiadaczka LG KU311. Moim zdaniem telefon jest bardzo dobry. Denerwuje mnie jedynie ze jak wkladam go do kieszeni to przekreca mi sie kamerka. Tez tak macie?

  • 0

    212. ~khem khem  2007-06-02 02:38:58  host: abwx29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolnie telefon nie jest zly ale mam go dopiero od wczoraj, fotki robi nawet niezle o ile sie wie jak ustawic tryb aparatu bo jest sporo do ustawienia. jakosc mp3 oceniam na 4+, ale glosnosc tych mp3 zakrawa o pomste do nieba !!! ja jestem tym faktem bardzo zawiedziony bo kazda mp3 musze przerabiac a i tak za duzego efektu to nie daje. co do bateri to jeszcze nie wiem bo jestem na etapie rozladowywania :P brak mu tez prersonalizacji skrutow a tak pozatym to ogulna ocena tego telefonu to 6/10 niska ocena to odwet za glosnosc hehe

  • 0

    213. ~Bartek  2007-06-02 10:29:52  host: aex218.internetdsl.tpnet.pl

    Mnie w kieszeni kamerka sie nie przekręca. To chyba zależy jak kto używa telefonu ale u mnie bateria trzyma 5-6 dni, sms-y da sie czytac na zewnetrznym ekranie tylko trzeba umieć :] :P Do "justych" idź sobie do salonu playa i będziesz wiedział/a jaką on ma obudowe z plastiku. Podstawowe wady teleofnu: mało multimedialne menu, łatwo brudząca sie obudowa (choć nie jest źle), słaba jakoś zdjęć. Ale jak za tą cene telefon jest bardzo dobry, jestem zadowlony szczególnie z baterii :)

  • 0

    214. ~Bartek  2007-06-02 11:06:31  host: aex218.internetdsl.tpnet.pl

    Mnie w kieszeni kamerka sie nie przekręca. To chyba zależy jak kto używa telefonu ale u mnie bateria trzyma 5-6 dni, sms-y da sie czytac na zewnetrznym ekranie tylko trzeba umieć :] :P Do "justych" idź sobie do salonu playa i będziesz wiedział/a jaką on ma obudowe z plastiku. Podstawowe wady teleofnu: mało multimedialne menu, łatwo brudząca sie obudowa (choć nie jest źle), słaba jakoś zdjęć. Ale jak za tą cene telefon jest bardzo dobry, jestem zadowlony szczególnie z baterii :)

  • 0

    215. ~Bartek  2007-06-02 11:44:05  host: aex218.internetdsl.tpnet.pl

    Mnie w kieszeni kamerka sie nie przekręca. To chyba zależy jak kto używa telefonu ale u mnie bateria trzyma 5-6 dni, sms-y da sie czytac na zewnetrznym ekranie tylko trzeba umieć :] :P Do "justych" idź sobie do salonu playa i będziesz wiedział/a jaką on ma obudowe z plastiku. Podstawowe wady teleofnu: mało multimedialne menu, łatwo brudząca sie obudowa (choć nie jest źle), słaba jakoś zdjęć. Ale jak za tą cene telefon jest bardzo dobry, jestem zadowlony szczególnie z baterii :)

  • 0

    216. ~jaworek  2007-06-02 16:45:56  host: cfr17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz jakis czas i ogolnie nie narzekam... tylko czasem karta zewnetrzna nie chce dzialac (jest wsadzona a telefon jej nie widzi...ale jak 'zresetuje' komorke znowu dziala...) tez tak macie? Wiecie co zrobic zeby sie ie zacinala?;>

  • 0

    217. ~dis  2007-06-03 18:23:21  host: 088156008174.ols.vectranet.pl

    @khem khem - do sluchania muzy sluży raczej odtwarzacz mp3. Ja wole miec w jednej kieszeni mp3 a w drugiej fona ;)

  • 0

    218. ~esen  2007-06-03 20:57:18  host: host-n1-67-223.telpol.net.pl

    na zewnetrznym ekranie MOZNa czytac smsy. Jak przyjdzie sms wystarczy nacisnac przycisk sciszania glosnosci muzyki.

  • 0

    219. ~Ja  2007-06-05 16:26:22  host: 76-34.idc.net.pl

    Może Napisac ktos jakim programem wrzucac mp3 na ten telefon ? ;/ bo jakos nie daje sobie rady

  • 0

    220. ~malinka  2007-06-06 20:58:27  host: 4t108.softpro2.pl

    mam pytanko czy może mi ktoś powiedzieć, jak przesyła sie mp3 z kompa na ten fonik. Z góry dziękuje.

  • 0

    221. ~zorba2@vp.pl  2007-06-07 19:15:17  host: ebz247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie mam problem odnośnie karty pamięci którą dostaje sie w komplecie z telefonem w play a więc: na karcie zapisuje dajmy na to 18 piosenek to na telefonie czyta mi tylko 11 mp3 i koniec w czym tkwi problem prosze o pomoc. Piosenki wszstki są w formacie mp3

  • 0

    222. ~malinka92  2007-06-09 15:33:32  host: public-gprs76477.centertel.pl

    mam pytanko czy moze mi ktos powiedzieć jak sciągnąć mp3 z kompa na fonik. Z gory dziekuje

  • 0

    223. ~Majuśś  2007-06-09 17:44:14  host: ip-111-29.ib.tcz.pl

    To prawdza że w Play od 15 czerwca będą oferty z nowymi telefonami? Mam problem który wybrać telefon; LG KU311 ; LG KU800 ; sAMSUNG sGH-Z370 CZY sAMSUNG SGH-Z400? pomóżcie.

  • 0

    224. ~  2007-06-09 22:36:18  host: nat-dzi3.aster.pl

    POWIEDZCIEMI COS O NIM CZY GO WARTO KUPIC CZY NIE

  • 0

    225. ~Arek  2007-06-11 17:11:40  host: 12.prenet.pl

    Mam pytanko czy ten telefon ma radio ????? prosze goronco o wasze opinie

  • 0

    226. ~wisnia  2007-06-13 10:32:07  host: acmn178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogulnie fajny telefonik ale bateria jest do kitu panel tym bardziej zostajom paluchy na nim i na wyswietlaczu głuwnym od klawiatury zostajom plamy i jest cichy nie to co sony erikson i brakuje w nim lampy błyskowej

  • 0

    227. ~JohnyWalker  2007-06-14 19:49:24  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i spełnił w 100% moje oczekiwania. Poczatkowo obawiałem sie że nie bedzie mozna słuchać mp3 na głosniku zewnetrzym ale nie ma z tym problemu. Moc głośniczka jest całkiem przyzwoita, lecz nie pamietam dokładnie czy jest lepszy niz w nokiach albo sony ericsonach. Telefon ogólnie bardzo ładnie wygląda, no jedyna wada że na obudowie zostają odciski palców (obudowa lakierowana), ale w sumie mam też mp3 pleyera z lakierowanym plastikiem wiec przyzywczailem sie do paluchów :P. Posiada aparat który robi zdjęcia naprawde bardzo dobrej jakości (jak na 1,3 mpix). Bardzo dobrze odworowywuje kolory. Dodatkowo jest kupa trybów robienia zdjęc i kręcenia filmów (nocny, dzienny, w pomieszczeniach, zdjecie tapeta, do kontaktów, czarno-biale, sepia, negatyw). Dobre jest to ze filmy mozna nagrywac nawet do 1 h długości a nie w jak niektórych telefonach max po 30 sekund. A aparat obraca się o 180 st wiec zrobienie sobie fotki z dziewczyna nie jest problemem xD. Menu telefony jest bardzo łatwe do opanowania. Mi zajeło to około poł dnia. Duzym plusem jest pełna kompatybilnośc z pc. Do telefonu dołaczony jest kabel usb i płytka z softem do obsługi koma na pc. Mozna np wpisywać nowe kontakty, notatki czy zadania co bardzo przyspiesza cały proces. Pamieć na komie to 20 mega (nie wiem skąd ktoś wziął te 8) no i w Play dorzucaja za free 512 wiec telefonik moze słuzyć spokojnie jako mp3 player. A super sprawa do telefony dołączony jest kabel z wyjściówka minijack (który ma klamre do przyczepienia do ubrania, klawisz nastepnej piosenki i regulacje głośnosci) wiec mozna podpiąc swoje słuchawki (bo te dołączone sa marnej jakosci). Co wiecej odwarzacz mp3 mozna obsługiwac za pomoca 3 klawiszy pod wyswietlaczem zewnetrzym. A i muza moze leciec w tle. Spora wada telefonu to słaba bateria. W sumie dokładnie nie wiem ile trzyma bo w zasadzie cały czas podpiety tel mam do kompa (ładuje sie takze przez usb). Ale za jakiś czas zrobie test jakdlugo trzyma.

  • 0

    228. ~JohnyWalker  2007-06-14 19:52:09  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    Ogólnie rzecz biorąc polecam ten telefon tym ktrzy nie maja za wiele kasy a chca mieć w pełni multimedialny sprzet. Dodam tylko że zakupiłem go w ofercie play lajt za 49zł (przy abonamencie 30 zł(dają Ci 40zł)miech.

  • 0

    229.  2007-06-14 19:53:04

    do Arek: a czytac sie uczyles?? chyba wyraznie pisze, ze radia nie ma. a opini masz dokladnie 225 (moja 226)

  • 0

    230. ~basia  2007-06-16 20:25:31  host: chello062179039055.chello.pl

    jak robic wideo konferencje. potrafie je odebrac, ale nie moge znalesc funkcji jak ja zrobic.

  • 0

    231. ~ewak  2007-06-16 23:07:02  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    mam ten telefonik od dzisiaj i jestem baaaardzo zadowolona:) (jak na razie) Jest śliczny, bardzo cienki i lekki, typowo kobiecy:) elegancja w pełnej krasie! radia chyba nie ma, ale ma za to mp3, co do mnie przemawia:)telefonik ma bardzo dużo różnych ustawień dźwiękowych i graficznych o których nie śniło mi się przy użytkowaniu NOKII:)))polecam wszystkim lg ku311, szczególnie kobietom;)

  • 0

    232. ~Mike109  2007-06-17 12:02:08  host: chello087206238013.chello.pl

    nie ma radia.... ale i tak jest fajny :):)

  • 0

    233. ~ewa  2007-06-17 18:42:09  host: monika.zbuk.net

    mam pytanie czy jeśli zrobię zdjęcie tym telefonem np. notatek to czy będe widziała co na nich pisze bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam.

  • 0

    234. ~uprzejmy  2007-06-18 08:52:34  host: gimnaz18.vlan337.nemes.lubman.net.pl

    zeby sciagnac mp3 z komputera na kom. musicie uzyc bluetootha.

  • 0

    235. ~ArT  2007-06-19 01:38:19  host: host-89-228-78-177.olsztyn.mm.pl

    ja mam pytanko jak ustawic polaczenie video ? ?? mam kumpla ktory ma nokie 6280 i ona obsluguje funkcje rozmow video ale jak chcemy sie polaczyc to wyskakuje jakis blad i przekierowywuje nas na polaczenie glosowe jak ktos we o co chodzi to prosze o pomoc .... Telefonik wypasik ejst :)

  • 0

    236. ~  2007-06-19 13:43:53  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    Zeby zgrać mp3, foty, filmy itp wystarczy zainstalować z płyty soft (lg phone manager), podpiąc koma przez kabel usb dołączony do zestawu, uruchomić managera, kliknąc żeby nawiązał połączenie z komem i dac zawartość.

  • 0

    237. ~  2007-06-19 13:48:03  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    Zeby zgrać mp3, foty, filmy itp wystarczy zainstalować z płyty soft (lg phone manager), podpiąc koma przez kabel usb dołączony do zestawu, uruchomić managera, kliknąc żeby nawiązał połączenie z komem i dac zawartość.

  • 0

    238. ~polo  2007-06-19 22:53:52  host: abkc123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem!!! kupiłem ten fon w playu, wszystko działa, ale gier na ten telefon nie mogę znaleść, a jak wgrywam gry przez. na inne modele to mi czytać nie chce!!!! a u kolegi chodzi normalnie ta gra

  • 0

    239. ~JohnyWalker  2007-06-21 10:13:24  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    No tu jest niesttey duży problem... ze gier na ten kom nie ma prawie w ogole... jedyna jaką znalałzem jest na stronie playmobile.pl to eleven chronicals jakas rpg zrestza nawet przyjemnie wyglada. A wiesz może czy jak kupujesz gierke na stronie play'a to płacisz kasa z abonamentu czy doliczają opłate dodatkową poza abonament?

  • 0

    240. ~~~ToMi~~  2007-06-21 12:52:46  host: bbservice139.mmpnet205.tnp.pl

    Ludzie szukajcie gier na LG B2050 wszystkie wejdą do KU311, ja juz mam z 20 gier:):) A fonik supcio;) polecam:):)

  • 0

    241. ~Dawid  2007-06-21 21:40:30  host: pc113.zb.osi.pl

    Do ~zorba2@vp.pl po prostu te piosenki mają za długie tytuły

  • 0

    242. ~matrix  2007-06-23 18:31:36  host: 9-161.89-161.tel.tkb.net.pl

    mam pytanie czy w zestawie w play będzie kabel usb z góry dzięki

  • 0

    243. ~olcia  2007-06-24 14:11:33  host: 088156086048.wro.vectranet.pl

    ej piszecie ze w play najmniejszy abonament to 30zł, a jak weszlam na ich strone to wszystko zaczyna sie od 50zł :(

  • 0

    244. ~~TOMI~~  2007-06-24 17:14:44  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    245. ~~TOMI~~  2007-06-24 17:18:55  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    246. ~~TOMI~~  2007-06-24 17:24:35  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    247. ~~TOMI~~  2007-06-24 17:30:45  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    248. ~~TOMI~~  2007-06-24 17:46:33  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    249. ~~TOMI~~  2007-06-24 17:50:23  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    250. ~~TOMI~~  2007-06-24 18:21:02  host: static108.debica231.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    251. ~~TOMI~~  2007-06-24 18:54:32  host: 87.116.193.59.debica193.tnp.pl

    Olcia w Play jest abonament za 30 zł nazywa sie Play Light napewno cos o tym pisze na ich stronce, ale w tym abonamencie telefony juz masz drozsze. Jeszcze do matrixa W zestawie jest kabel usb i płytka z oprogramowaniem;)

  • 0

    252. ~TechniX  2007-06-25 10:46:09  host: 80.54.0.150

    FOna mam od wczoraj , najpiękniejsze są w nim te mp3 :D Cudownie czysty dzwięk a przy tym wcale nie cichy .. k750i sie chowa !!

  • 0

    253. ~TechniX  2007-06-25 10:56:25  host: 80.54.0.150

    FOna mam od wczoraj , najpiękniejsze są w nim te mp3 :D Cudownie czysty dzwięk a przy tym wcale nie cichy .. k750i sie chowa !!

  • 0

    254. ~TechniX  2007-06-25 10:57:00  host: 80.54.0.150

    a i jeszcze coś , ja z grami nie mam problemu po prostu sciągam gry na wyświetlacz 176x220 i jest git ;]

  • 0

    255. ~gramol  2007-06-25 19:06:40  host: bpo117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na zedge.net jest kilka fajnych gierak mimo wszystko nie chca mi isc jak sciagam na LG2050 nie wiem co zrobic. ktos wie co moze byc tego przyczyną

  • 0

    256. ~Vanilla  2007-06-25 21:23:37  host: c170-245.icpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i mogę powiedzieć, ze jest całkiem niezły, tzn. : APARAT - jakość zdjęć średnia, ale jest mnóstwo funkcji i mozna sie pobawić, mi kamerka w kieszeni sie nie przekręca. MENU -bardzo proste w obsłudze, czytelne... OBUDOWA - rzeczywiscie szybko sie brudzi, choc nie tyle co brudzi, co widać slady rąk;p Ale trzeba sie bardzo przypatrzeć, by to zauważyć. MP3 - bardzo wysoka jakość dźwięku, ale rzeczywiscie głośność trochę mała... Mały wyświetlacz jest śliczny, można ustawić osobną tapetkę no i słuchać mp3 bez otwierania mp3. Ogólnie telefon bardzo lekki, nadaje sie dla kobiet:) Mam też kilka pytań: CZY MOZNA WYŁĄCZYĆ DŹWIĘK PODCZAS ROBIENIA ZDJECIA?? oraz CZY MOŻNA ZMIENIAĆ MOTYW?? Co do pzresyłania plików z komputera na telefon, jest to bardzo łatwe, wszystko wyjaśnia instrukcja a ponadto każdy z programów zawarty na dołączanej płycie ma swoja instrukcje, wiec na pewno każdy sobie poradzi. Szczerze polecam ten telefon - za tą cenę - warto. Pozdarwiam:)

  • 0

    257. ~Karolina  2007-06-25 21:46:48  host: cgk238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ten telefonik kupiłam dzisiaj. i jestem z niego bardzo zadowolona :) Nie będe tutaj się rozpisywać na temat tego telefonu, ponieważ wiele osób pisze to samo. Ja tylko potwierdzam... Polecam tego fona... :)

  • 0

    258. ~TechniX  2007-06-25 22:05:12  host: 80.54.0.150

    Chciałem jeszcze tylko dadać że ściągam gry przeznaczone dla k750i także 3d ps. głośność dzwięku wcale nie jest taka mała , daje równie mocno co jak nie mocniej k510 a k750 sie chowa nie mówiąc o jakości ps.2 dźwięku aparatu chyba sie nie da wyłączyć sam szukałem takiej opcji :/

  • 0

    259. ~martyna  2007-06-26 10:10:48  host: xdsl-11861.wroclaw.dialog.net.pl

    No tak czytam te opinie bo dzisiaj sobie właśnie ide po ten fonik i chciałam sprawdzić opinie na jego temat. Ogólnie to chyba fajny tel nie?

  • 0

    260. ~Aidan  2007-06-26 10:22:11  host: nh.naszasiec.net

    Czy wie ktoś jak zablokowac przyciski na zewnątrz klapki telefonu? te, które sa odpowiedzialne za włączenie piosenek i ich przewijanie, bo niestety czasem jak mam w kieszeni to się włacza muzyka, a chciałbym temu jakoś zapobiec. Może da się jakoś zmienic funkcje tych przycisków, albo je kompletnie dezaktywowac? :D

  • 0

    261. ~ArturTVNfan  2007-06-26 13:37:56  host: cpk183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem zadowolony.Ma extra wejście na słuchawki, moge podłączyć z małym wejściem praktycznie każde słuchawki! A do tego ma format WMA, piękny dzwięk Stereo Nicam oraz extra apratQ

  • 0

    262. ~Aidan  2007-06-26 13:39:39  host: nh.naszasiec.net

    Czy wie ktoś jak zablokowac przyciski na zewnątrz klapki telefonu? te, które sa odpowiedzialne za włączenie piosenek i ich przewijanie, bo niestety czasem jak mam w kieszeni to się włacza muzyka, a chciałbym temu jakoś zapobiec. Może da się jakoś zmienic funkcje tych przycisków, albo je kompletnie dezaktywowac? :D

  • 0

    263. ~~ToMi~~  2007-06-26 14:21:52  host: 87.116.193.199.debica193.tnp.pl

    Gramol gierki muszą mieć rozszerzenie .jar inne nie zainstalują sie...:)

  • 0

    264. ~~ToMi~~  2007-06-26 14:27:26  host: 87.116.193.199.debica193.tnp.pl

    Gramol gierki muszą mieć rozszerzenie .jar inne nie zainstalują sie...:)

  • 0

    265. ~~ToMi~~  2007-06-26 14:43:07  host: 87.116.193.199.debica193.tnp.pl

    Gramol gierki muszą mieć rozszerzenie .jar inne nie zainstalują sie...:)

  • 0

    266. ~~ToMi~~  2007-06-26 15:16:52  host: 87.116.193.199.debica193.tnp.pl

    Gramol gierki muszą mieć rozszerzenie .jar inne nie zainstalują sie...:)

  • 0

    267. ~~ToMi~~  2007-06-26 16:16:10  host: 87.116.193.199.debica193.tnp.pl

    Gramol gierki muszą mieć rozszerzenie .jar inne nie zainstalują sie...:)

  • 0

    268. ~lasota  2007-06-26 16:44:59  host: acht222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej moze wiecie czy w zestawie play do tego telefonu daja tez sluchawki??

  • 0

    269. ~forteklapa  2007-06-26 17:58:33  host: 088156190024.who.vectranet.pl

    do tych ktorzy maja LG KU311 w PLAY - probowalam wysylac pliki przez bluetooth i zawsze jest jakas odmowa, macie jakies specjalne ustawienia na bluetooth?

  • 0

    270. ~iwQa  2007-06-26 18:59:33  host: egb218.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie czy można na tym fonie słuchać muzyki na głośniku?? i czy można wgrać dzwonki mp3 a jak nie to jaka jest jakość dzwonków polifonicznych??

  • 0

    271. ~lolek  2007-06-26 19:43:14  host: chello089079021039.chello.pl

    ~olcia od 1 czerwca wszedł playlajt i najmniejszy abonament to 30 zł

  • 0

    272. ~~ToMi~~  2007-06-27 11:25:51  host: bbservice144.mmpnet216.tnp.pl

    do Aidana:)przyciski na obudowie mozna zablokowac bardzo łatwo;)wchodzisz w _menu_ -ustawienia- wciskasz piąteczke czyli zabezpieczenia, dajesz blokada telefonu i klikasz natychmiast. Następnym krokiem jest wpisanie kodu który musisz wcisnąć żeby telefonik odblokowac:) po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu on ci sie juz sam blokuje. zewnętrzne klawisze tez;) jak ci sie uda za pierwszym razem to potem juz będzie to bardzo prosta czynnośc. Martyna kupuj sobie telefon bardzo fajny :) chociaz osobiscie wole motke v6 maxx:) ale ten jest wporzo;):*:*:* polecam sie na przyszłość;):):)

  • 0

    273. ~mrotka  2007-06-27 21:48:40  host: rejon102.ztpnet.pl

    Zamierzam sobie kupic ten telefon i Wasze opinie w miare rozwialy moje watpliwosci, chcialam jeszcze tylko wiedziec ile maksymalnie sms-ow mozna miec w pamieci tego telefonu? Prosze o w miare szybka odpowiedz.

  • 0

    274. ~opx  2007-06-28 00:24:12  host: 87-205-37-198.adsl.inetia.pl

    witam.moglby mi ktos napisac przyblizone wymiary wyświetlaczy w centymetrach??

  • 0

    275. ~JohnyWalker  2007-06-28 12:00:51  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    Wie ktoś może czy da się (a jak da to jak)ustawić dźwiek sms-a tak żeby był dłuższy niż 6-7 sekund (bo tyle wlasnie trwa, obojetnie jaki sie ustawi). Troche wkurza mnie to bo chciałem ustawić sobie pare piosenek ale te kilka sekund to tyle co nic. Byłbym wdzieczny za odpowiedź.

  • 0

    276. ~karolla  2007-06-28 16:32:00  host: nat-90-89.ruckemanna.trustnet.pl

    kupiłam ten fonik dzisiaj i jestem zadowolona, mam tylko jeden problem po podłączeniu go do kompa w programie phone manager nie łączy mi sie z komem i nie ma do wyboru portu COM z * tak jak jest to napisane w pomocy. Czy ktoś wie o co tu chodzi??

  • 0

    277. ~kASIA  2007-06-28 17:21:58  host: host-89-229-253-141.grudziadz.mm.pl

    HMM..ja mam go od wczorja i jest bardzo fajny..ma duzo funkcji i wogóle..tylko czy ktoś by mi wytłómaczył jak sie ściąga muzyke z kompa. na ten telefon????????????? czekam na odp.:)

  • 0

    278. ~~ToMI~~  2007-06-28 17:40:11  host: static78.debica231.tnp.pl

    ~mrotka max to 300 esków;)

  • 0

    279. ~  2007-06-29 15:29:13  host: h82-143-149-35-static.e-wro.net.pl

    ToMI wiesz moze jak wydłuzyć dzwięk sms'a np do 20 sekund?

  • 0

    280. ~ana  2007-07-01 21:48:46  host: dlk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, lekki w/g mnie damski telefonik. Co prawda ma kilka mankamentów, ale niska cena to rekompensuje! Osobiście mam nagle problem z wysyłaniem MMS, tj. pomimo wolnej pamięci w telefonie i dołożonej karcie 512! wyskakuje komunikat za mało pamięci! może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Pzdr.

  • 0

    281. ~ana  2007-07-01 22:05:36  host: dlk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz w cm: wysokość 4cm, szerokość 3,2cm

  • 0

    282. ~ana  2007-07-01 22:05:43  host: dlk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zapomniałam jeszcze zapytać innych użytkowników ile trzyma Wasza bateria, bo moja bardzo krótko, w zależności od ilości rozmów, ale 1 w porywach max do 2 dni! poza tym w trakcie ładowania, nie można korzystać z telefonu!

  • 0

    283. ~ana  2007-07-01 22:05:49  host: dlk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, lekki w/g mnie damski telefonik. Co prawda ma kilka mankamentów, ale niska cena to rekompensuje! Osobiście mam nagle problem z wysyłaniem MMS, tj. pomimo wolnej pamięci w telefonie i dołożonej karcie 512! wyskakuje komunikat za mało pamięci! może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Pzdr.

  • 0

    284. ~dziewczyna  2007-07-02 01:54:42  host: abvk49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc. zna ktos stronke z oprogramowaniem tego telefonu... z góry dziękuje.

  • 0

    285. ~~ToMi~~  2007-07-02 11:07:04  host: 80.244.153.158.debica153.tnp.pl

    Możesz sobie ustawić mp3 na dzwięk wiadomości;) jeszcze tak nie robiłem ale powinno wtedy być dłużej. wystarczy wejsc na jakąś piosenke, kliknąć motyw dzwiękowy/ dżwięk wiadomosci i powinno byc dłuzej niz 20 sek;)

  • 0

    286. ~~ToMi~~  2007-07-02 11:10:26  host: 80.244.153.158.debica153.tnp.pl

    teraz próbowałem i z tą mp3 sie nie da:( innego sposobu nie znam, pewnie nie da rady ustawić dłuższego dzwięku..

  • 0

    287. ~~ToMi~~  2007-07-02 11:34:10  host: 80.244.153.158.debica153.tnp.pl

    teraz próbowałem i z tą mp3 sie nie da:( innego sposobu nie znam, pewnie nie da rady ustawić dłuższego dzwięku..

  • 0

    288. ~Paweł  2007-07-02 15:24:19  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    Do Karolla : musisz dobrze , gleboko wlozyc wejscie kabla usb do telefonu wtedy napewno ci wykryje a program jest bardzo prosty w jezyku polskim . wchodzisz w LG PHONE MANAGER - a potem pod nazwa ,,plik" wybierasz POłąCZ I TYLE a potem bawisz sie w przesylanie plikow telefon jest cool :-)

  • 0

    289. ~  2007-07-02 17:34:39  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Kupilem niby nowy... klapka sie troche juz giba :( paluchy strasznie widac... politura bardzo delikatna - podatna na przycieranie. Najwiekszy minus to absolutny brak sygnalizacji nieodebranych połączeń :( Tel. leży na stole, wychodze, ktos dzwoni, wrazcam i niestety bez zamachania palcami nie wiem o tym ze ktos dzwonil... Gdyby nie to to pewnie go bym zostawil a tak to idzie do ludzi... Chyba ze mozna to jakos ustawic aby sygnalizowal?

  • 0

    290. ~  2007-07-02 17:45:27  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Kupilem niby nowy... klapka sie troche juz giba :( paluchy strasznie widac... politura bardzo delikatna - podatna na przycieranie. Najwiekszy minus to absolutny brak sygnalizacji nieodebranych połączeń :( Tel. leży na stole, wychodze, ktos dzwoni, wrazcam i niestety bez zamachania palcami nie wiem o tym ze ktos dzwonil... Gdyby nie to to pewnie go bym zostawil a tak to idzie do ludzi... Chyba ze mozna to jakos ustawic aby sygnalizowal?

  • 0

    291. ~kodziolol  2007-07-02 19:14:59  host: host-81-190-232-209.wroclaw.mm.pl

    kurde... na telepolisie jest napisane że ten telefon pracuje na zakresie 900/1800/1900 a na ofercie play jest napisane 900/1800/1900/2100 kturej stronce mam wieżyć??

  • 0

    292.  2007-07-03 06:54:23

    2100 w tym wypadku = UMTS, więc chyba oczywiste że ten zakres obsługuje...

  • 0

    293. ~radziu  2007-07-03 09:31:01  host: gqz26.internetdsl.tpnet.pl

    @kodziolol mozesz wiezyc tym opisom ;] poprostu lg wypuscil specjanla edycje dla play i te telefony sa juz cztero zakresowe, wiec lepiej kupic w play ;]

  • 0

    294. ~am  2007-07-03 15:57:09  host: aahb195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem LG KG 800 ( czekoladka) lub LG KU311. Ktoś mi doradzi :)

  • 0

    295. ~kamcio94  2007-07-03 16:16:07  host: public-gprs43354.centertel.pl

    Mam ten ten telefonik od wczoraj i jestem bardzo zadowolony. Tylko telefon nie chce mi sie połączyć z tym programem phone menager. Mam gwiazdkę prz Com15 ale gdy wchodziłem do menagera urządzeń w kompie to pisze że telefon jest podłączony do com 16 a jak prubuje to ustawić to zmienia sie automatycznie na com15 a na tym sie nie łączy.

  • 0

    296. ~misiek  2007-07-03 18:55:44  host: 87-205-193-23.adsl.inetia.pl

    witam chciałabym wiedziec czy mlzliwe jest ustawic mp3 na dzwonek bez specjalnego konwertowania.słyszalam ze niestety trzeba przerabiac piosenki na secjalnym programie.czekam na odpowiedz

  • 0

    297. ~  2007-07-03 23:31:56  host: epa106.internetdsl.tpnet.pl

    opx: zew ma 2.5 x 2.5 a wew 4 x 3.3

  • 0

    298. ~Ziomuś  2007-07-05 16:30:06  host: p1.infonetsc.pl

    Mam problem:( mogę sobie wziąc w playu Tego LG ku311 lub Samsunga SGH-Z170. Który lepszy?? Doradźcie:)

  • 0

    299. ~sisi88  2007-07-06 01:10:02  host: nat2.subscribers.sferia.net

    Ja mam ten telefonik od dziś :) Jestem bardzo zadowola z niego, ale mam kilka pytań... Czy tą funkcję, że blokada natychmiast, trzeba za każdym razem włączać, czy nie trzeba, a jak tak to jak?

  • 0

    300. ~  2007-07-07 12:51:51  host: 87-205-37-56.adsl.inetia.pl

    hej s jak jest z tymi dzwonkami w koncu bo słyszałem pogłoski że trzeba konwertować na jakies inne formaty niz .mp3?? pozdrawiam:-)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet