LG KU250 - opinie
Telefony LG LG KU250 Opinie o LG KU250

LG KU250

w sumie: 283
  • 0

    1.  2007-02-14 15:18:24

    Ciekawe czy będzie w stanie konkurować z rewelacyjnym K510i ? ;]

  • 0

    2. ~sdfsdrf  2007-03-29 19:38:18  host: dln100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K510i nie umywa się do tego telefonu. Przede wszystkim KU250 to telefon 3G! 2 aparaty, poza tym praktycznie wszystko to co KU311.

  • 0

    3. ~jahoo  2007-06-15 10:29:56  host: aade52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brzydki, bo z danych technicznych niewiele wynika;o)

  • 0

    4. ~hmm  2007-06-15 13:26:48  host: 212.122.214.139

    No to niech go Orange szybko wprowadza bo jak go Play już wprowadzi to będzie wiadomo kto się dał Orżnąć :D

  • 0

    5. ~saj  2007-06-15 13:38:56  host: ayx152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ... i karta pamięci... i brak joysticka :)

  • 0

    6. ~~ja~  2007-06-15 15:12:39  host: 193.19.165.39.osk.enformatic.pl

    ale tandetę to w nim widać nawet po klawiaturze i logo producenta

  • 0

    7.  2007-06-15 16:21:17

    Lg ma karte pamięci i dla tego wyprze SE

  • 0

    8.  2007-06-18 14:18:36

    przecietny telefon dla przecietnego uzytkownika. np. moje wymagania spelnia. czegos takiego ostatnio szukam. tani i ma wszystko co niezbedne

  • 0

    9.  2007-06-20 11:53:04

    powiedziałbym "ale ciacho" ale tak nie powiem :D jest dobrze i tyle - coś dla mojej ciotki która chce mieć telefon jak ja ale za małe pieniądze :)

  • 0

    10.  2007-06-20 12:35:22

    Oszczędzili na elemencie IMHO najważiejszym typie bateri. Bo jakości oprogramowania nie znam.

  • 0

    11. ~  2007-06-22 08:44:44  host: 195.160.253.4

    950mAh Li-Ion to mało? telefon trzyma aż miło!

  • 0

    12. ~Smoku  2007-06-22 09:50:00  host: h-87-199-47-33.dolsat.pl

    Mam ten telefon od wczoraj. Bardzo miły w obsłudze:) ładnie wygląda. Mp3 jest dobre i do tego aparat 1,3 mpix oraz drugi z przodu VGA. Z racji iż nie mam go długo nie moge go ocenić bardzo konkretnie ale uwazam iz jest to bardzo dobry telefon:P

  • 0

    13. ~Roguss  2007-06-25 14:09:59  host: 80.54.12.34

    tak między nami brak joysticka można uznać za zalete...

  • 0

    14. ~rysiuncio  2007-06-26 23:58:55  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    telefonik zapowiada sie rewelka. No chyba bije lekko moje k750i. Czyż nie??

  • 0

    15. ~QuaD  2007-06-27 15:33:15  host: host-87-99-38-68.lanet.net.pl

    ...ale i za wadę - zależy, co kto lubi.

  • 0

    16. ~lilff  2007-07-02 15:06:11  host: pc195a43.interpc.pl

    czy telefon w komplecie ma kabel usb?

  • 0

    17.  2007-07-03 12:59:58

    otóż nie ma w zestawie(orange) nic poza bateria, ładowarką iplikiem instrukcji...ubogo, ale chyba sam tel rekompensuje wszystko z nawiązką. ekran niewielki, ale faktycznie widać te 262k barw. samo menu bardzo jak dla mnie(user sonyków)logiczne i intuicyjne-zwyczajnie przeżyste. wygląd na pierwszy rzut oka nie wzbudza zaufania. jak wyjąłem go z maleńkiego pudełaka poraża masa plastyku! jednak po małych oględzinach okazuje się,ze plastyk jest naprawdę ok. jeszcze jedna kwestja: KLAWIATURA!! coś genialnego. tykalem w cholerę przycisków i guziczków w swoim życiu, ale te w lg sprawiły mi największą przyjemność:) poważnie, do esemesów i maili nadaje się rewelacyjnie. porównywanie go z se k510 jest chyba nie na miejscu, ponieważ jeżeli nowe lg byłoby podobnie bezawaryjne jak se, to bez wachania stawiem na koreańczyka! a jeszcze jedno, CENA-w Orangutanie przy taryfie 55pln to 49pl..........!!!!!!!

  • 0

    18.  2007-07-06 14:57:14

    Gdzie można kupić ten telefon w wolnej sprzedaży bez simlocka?

  • 0

    19. ~Tomek_19  2007-07-06 23:10:14  host: anw106.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie można kupić ten telefon w wolnej sprzedaży bez simlocka?

  • 0

    20. ~EMPIK  2007-07-07 15:48:41  host: aco250.internetdsl.tpnet.pl

    Cena w PLAY przy abonamencie 30 to 29 zł a w 50 1zł dodatkowo dostajemy kabel do kompa, słuchawki, karte 512 MB PLAY rządzi nie sie orange schowa z takimi cenami zwłaszacza że minut mam 2 razy więcej

  • 0

    21.  2007-07-09 13:11:01

    do EMPIK'a Zauważ, że koncentrowałem sie na funkcjach telefonu a nie na promowaniu go w orange. Ale fakt, że orange(mający z reguły najwieksze ceny telefonów) daje go za przyzwoite pieniądze tez o czymś świadczy. Napisz mi w którym empiku pracujesz to przyjde do ciebie i go kupię:)

  • 0

    22. ~matmistrz33212  2007-07-09 14:12:01  host: 81.15.190.84

    można go kupić na allegro i zdjąć simlocka.Osobiscie nie polecam.Ma maly wyświetlacz, nie dodaja do niego kabla usb ani słuchawek ani karty pamięci.odradzam.

  • 0

    23. ~trh  2007-07-09 15:39:16  host: proxy1.anon-online.org

    Ja tez szukam i nie znalazlem :(

  • 0

    24. ~Los  2007-07-10 16:49:16  host: h-87-199-47-33.dolsat.pl

    powiedzcie mi gdzie mozna kupic sluchawki do tego telefonu? i moze z jakiego innego modelu beda pasowac?

  • 0

    25.  2007-07-13 17:00:25

    mozna go juz kupic bez simlocka na www.max24.pl :-)

  • 0

    26. ~urzytkownik_80  2007-07-14 08:56:03  host: 213-238-83-17.adsl.inetia.pl

    kupilem telefon w orange na mixa za zeta! jest super,jak za ta cene nic lepszego w chwili obecnej nie ma. Minusem jest to ze w zestawie nie ma sluchawek i kabla usb :(

  • 0

    27.  2007-07-16 16:08:48

    do paruf dobrze mówisz.Tel jest przyzwoity i za przyzwoite pieniądze.

  • 0

    28. ~lolek  2007-07-17 14:10:20  host: host8925152177.netpol.net.pl

    Mam pytanko - czy i gdzie można kupić kabelek USB do tego telefonu ??

  • 0

    29. ~Martyna  2007-07-17 14:17:25  host: xdsl-8082.elblag.dialog.net.pl

    sluchawki i inne gadzety do tego telefonu beda u nas pewnie za miesiac... ciekawe ile beda kosztowac bo znajac polskie ceny mozna sie spodziewac drozyzny

  • 0

    30. ~kaczor  2007-07-17 15:45:56  host: chello087206122095.chello.pl

    ja mam ten tel od dzis i miałem i słuchawki i kabel usb:D:D XD tel spox;]polecam pamięc 512 mb;];]

  • 0

    31. ~  2007-07-18 14:32:11  host: gts164-1.luksus.net.pl

    Wyświetlacz (param.) 176 x 220 kto mówi żę wyświetlacz jest mały??

  • 0

    32. ~Red  2007-07-18 22:09:33  host: abhj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 'Kaczor'. A w jakiej sieci i w czym kupiłes ten telefon? i czy ma on symbiana ( pamiec operacyjną do wgrywania programów itp) ?

  • 0

    33. ~ema  2007-07-20 18:14:07  host: 80.50.36.34

    ludzie!!! zamiast szukac kabli USB sluchawek i innych kupcie ten telefon w play a nie bedziecie miec takich problemow..dostalam wczoraj kapletny zestaw razem z karta 512 w play! i tylko za 29zloty smieszne pieniadze a telefon elegancki. Polecam

  • 0

    34. ~marszal  2007-07-20 22:50:11  host: abes78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć zegarek? odp

  • 0

    35. ~Artue  2007-07-23 10:55:53  host: 61-bem-20.acn.waw.pl

    Widziałem ten fonik dzisiaj w Media Markr za..jeśli dobrze pamiętam 499 zł. Nie jest drogi. Pozdrawiam.

  • 0

    36. ~mucha  2007-07-23 14:32:28  host: ip-41-44.mofnet.gov.pl

    czy może mi ktoś napisać jak trzyma zasięg i ile wytrzymuje bateria

  • 0

    37. ~neomagnet  2007-07-23 21:35:46  host: dzk4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad tym telefonem, bo jest wyjątkowo tani i ma wiele funkcji, ale nie wiem jak jest z dzwiękiem, jest w miare przyzwoity?? jestem przyzwyczajony do bardzo dobrego w SE i nie chce sie przerzucic na cos gorszego

  • 0

    38. ~ads  2007-07-23 23:09:10  host: aazc129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Artue W ktorym MM widziales?

  • 0

    39. ~Paweł  2007-07-26 10:40:57  host: w3cache.promontel.net.pl

    Czy ktoś z posiadaczy tego telefonu mógłby napisać jak długo trzyma w nim bateria? Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    40. ~plih  2007-07-27 16:26:40  host: aik209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on juz tak ma, ze dzwonek rozkreca sie powoli w coraz glosniejszy? bo jesli tak to w sumie chaby jego jedyna wada

  • 0

    41. ~kasia  2007-07-28 14:50:28  host: serwer3.lipno.com.pl

    Hej,chciałabym kupic ten telefon,ale prosze użytkowników o padanie informacji o czacie w tym tel,i czy wogole posiada czat.Z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    42. ~PnS  2007-07-30 12:01:07  host: abec237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon ale tak czytam i dochodze do wniosku ze ma slaby glosnik:/ a i mam pytanie czy jest jakis sposub ze zamontowac do niego glosniki? chodzi mi oto czy mozna gdzies kupic przejsciowke (mini jack)?

  • 0

    43. ~Pinky51  2007-07-31 14:48:37  host: chello089078137234.chello.pl

    Czytałam na innych stronach że do tego ku250 pasują słuchawki i kabel od kg800 i ku800

  • 0

    44. ~  2007-07-31 16:07:14  host: cky28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze jaka kombinacja klawiszy blokuje klawiature??

  • 0

    45. ~pns  2007-07-31 19:58:32  host: abdv176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy dostaje sie karte pamieci w orange do tego telefonu jak tak to jaka?

  • 0

    46. ~  2007-08-01 10:54:56  host: gfz242.internetdsl.tpnet.pl

    Ale wy macie ludzie problemy.... "nie kabla usb" koszt takiego kabla to ok 5-10 a zreszta lepeij kupic bluetooth tez 10zł Bez karty pamięci? w play-u jest z kartą 512 mb Pzdr

  • 0

    47. ~yo-man  2007-08-01 19:20:56  host: een176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos czy do polączenia z kompem potrzebne jest oprogramowanie jakies czy sam kabel usb wystarczy??

  • 0

    48. ~Tomekk  2007-08-03 11:31:07  host: inet20909nb-0.eranet.pl

    przecież ten telefon to jest żałosny sprzet i wyglada jakby z kiosku był... zenada co w playu sprzedają

  • 0

    49. ~Artue  2007-08-03 17:26:19  host: 61-bem-20.acn.waw.pl

    Do ads...w MM na Górczewskiej 212.....Pozdrawiam.

  • 0

    50. ~kjb  2007-08-03 19:55:42  host: ayx90.internetdsl.tpnet.pl

    W play za 1 zeta, w zestawie słuchawki i karta miniSD 512 MB :)

  • 0

    51. ~Artue  2007-08-06 13:49:55  host: 61-bem-20.acn.waw.pl

    Bawiłem się dzisiaj tym fonikiem w salonie Orange i zrobił na mnie pozytywne wrażenie, chociaż nie znam tej firmy. Rozmówcę było słychać głośno i wyraźnie, była regulacja jasności wyświetlacza, ale chciałem zwiększyć czcionkę na ekranie i jakoś nie udawało mi się to. Być może robiłem coś nie tak ? Ale data była straszną drobnicą wyświetlana na ekranie i na tej tapecie która była - to była bardzo trudna do odczytania ( wzrok mam OK )Mam pytanie do uzytkowników: czy czcionkę można zwiększyć w ustawieniach ? Bo po mimo że w ustawieniach ja ją zwiększałem na dużą i zapisywałem w ustawieniach ( w opcjach była albo duża albo mała ), to zero reakcji telefonu na moje ustawienia. Chyba że te ustawienia dotyczyły czegoś innego ? Ale tak na szybko przy kolejce ludzi za plecami nie da się bardzo bawić telefonem w salonie. Obecnie teraz zastanawiam się kupnem SE Z 550 i (mam teraz SE i śmiem twierdzić że ta firma robi telefony nie do zdarcia, no chyba że ktoś trafi na felerny egzemplarz, ale nie twierdzę że nie ma lepszych firm ), lub właśnie LG KU 250. SE znam, a LG wcale. Proszę o pierwsze uwagi od uzytkowników tego telefonu, ale od tych którzy go mają, a nie od takich że ktoś ma ze znajomych...Pozdrawiam.

  • 0

    52. ~Plih  2007-08-07 23:21:51  host: ahv220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon w sumie od niedawna, i sam nie rozgryzlem do czego jest funkcja zmieniania wielkosci czcionki, bo ja nie widzialem zadnych zmain. Z ciekawosci szukalem gier na niego i tylko jedna z kilkunastu testowanych odpalila na tym telefonie :|

  • 0

    53. ~YooteQ  2007-08-07 23:37:49  host: yooteq.pogaduszki.pl

    @Pinky51: sluchawki od kg800/ku800 pasuja jak najbardziej, mozna przeprowadzac na nich rozmowe, jednakze pilot nie dziala, co jest dosc oczywiste, bo w instrukcji od tego telefonu tego symbolu sluchawek nie ma wymienionego. ja kupilem sluchawki wlasnie od kg800 i jestem zadowolony, bo pilot nie jest dla mnie jakas niezbedna rzecza.

  • 0

    54. ~Miszkurka2000  2007-08-11 10:30:02  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    Za tydzień będę miał ten telefon w Orange. Wtedy napiszę wiecej. Zamówiłem go bo ma dobra baterie, kalendarz, kosztował 1 zł, dobry aparat, prosty wygląd.

  • 0

    55.  2007-08-11 12:24:58

    Telefon bedę miał za tydzień. Postaram się wtedy napisać więcej. Cena 1zł., fajny, stonowany wyglad, parametry.

  • 0

    56.  2007-08-11 12:43:57

    Telefon bedę miał za tydzień. Postaram się wtedy napisać więcej. Cena 1zł., fajny, stonowany wyglad, parametry.

  • 0

    57. ~szpaku  2007-08-11 16:57:05  host: cvk18.internetdsl.tpnet.pl

    do tomek... A ty jaki masz skoro mówisz że to beznadzieja, wiesz z tą cene to nie oczekuj se k810i bo to nie o to chodzi, on ma być dobry i tani.

  • 0

    58. ~e  2007-08-11 22:45:31  host: a77.piasta.pl

    a po co? wypas wygląd. Najważniejsze że jest wypasiony w środku.

  • 0

    59. ~werus89  2007-08-13 19:44:49  host: aln203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie naprawde jaki jest ten wyswietlacz mały?????

  • 0

    60. ~mateusz  2007-08-13 20:59:04  host: bye41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ten LG KU250 ma wogóle kabel usb

  • 0

    61.  2007-08-14 11:48:13

    W Orange nie - tam tylko telefon, bateria i ładowarka - ale w Play podobno słuchawki i kabel.

  • 0

    62. ~kasia  2007-08-16 20:16:45  host: chello089079113190.chello.pl

    hej.... mam ten telefon od tygodnia, jestem z niego bardzo zadowolona.. ale nie wiem jak sie go lokuje.. bardzo prosze o odpowiedz.. z gory dziekuje:):)

  • 0

    63. ~Miszkurka2000  2007-08-17 15:16:18  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    Więc tak: - Bateria wytrzymała mi 1 dzień ale biorąc pod uwagę co wyczyniałem z telefonem myslę że to normalne. - W oprogramowaniu dopatrzyłem sie 2 literówek - Włącza się dłuzsza chwilę - Raczej nieciekawe dzwonki, ale same w sobie głosne. - Słaba ale oczywiście wyczuwalna wibracja - Faktycznie chyba nie można inaczej ustawic dzwonka jak tylko na stopniowe rozgłaśnianie sie. - Zdjęcia na wyświetlaczu wygladaja super (to mój pierwszy telefon z aparatem więc moze nie mam racji). Nie wiem jak w komputerze bo cos mi "blutuf" nie łapie, tzn. komputer widzi telefon ale nie moge na niego wejść - może jak będzie karta pamięci to będzie taka możliwość - nie wiem. - Po zdobieniu zdjecia mamy mozliwośc poddać go obróbce prawie jak w komputerze - jest kilkustopniowe wyostrzanie, rozmazywanie, kolor czarno biały, sepia, negatyw, i dużo dużo. - Na pulpice mozna ustawić zegarek analogowy, cyfrowy duży lub mały, kalendarz na cały miesiąc lub tydzień w którym będą pozaznaczane nasze wpisane terminy. Można tez ystawić wyświetlanie kilku stref czasowych np. Warszawa, Londyn. - Wyświetlacz bardzo jasny i wyraźny - można włączyc tryb oszczędzania wtedy sie trochę ściemnia. Mozna go wyregulowac jak długo ma byc podświetlony i jak intensywnie, długośc podświetlenia można ustawic też dla klawiatury. Oczywiście każde podświetlenie mozna całkiem wyłaczyć. - Podświetlona klawiatura wyglada niesamowicie ale nie jest zbytnio wyczuwalna przestrzeń miedzy nimi i czasem mozna wcisnac podcza np. pisania nie ten guzik. Klawisze maja wyczuwalny twardy skok. - Ten guzik w srodku klawiatury to nie joystick (jak moze ktoś sądzi) ale przycisk. - W dyktafonie można ustawić 3 jakości dźwięku. - Przy każdym zdjeciu mozna ustawic 3 jakości. - Przy największej rozdzielczości zdjęcia nie ma zooma. - Telefon ładuje sie coś około 2 godzin. - Nie wiem jak szybko włączyc aparat fotograficzny - trzeba wejść w menu nie głęboko ale zawsze. - Zdjęcia (właściwie "migawka") mają p

  • 0

    64. ~Miszkurka2000  2007-08-17 15:33:58  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    - Ładowarka jest mała i płaska - Złącza od ładowarki i karty zaslepione są podważanymi od spodu paznokciem i łatwo wyjmowalnymi (nie całkiem - bo po wyjęciu wisza na "sznurku") zaslepkami pięknie pasującymi do reszty. - Wtyczka od ładowarki wygląda jakby sporo nie weszła do końca. - Telefon ma multitasking czyli mozna na nim robic kilka rzeczy na raz, np. słuchac muzyki i pisac sms-a, oglądac zdjęcia (można włączyc pełnoekranowy pokaz slajdów) lub przeglądac WAP-a. Do przeskakiwania miedzy zadaniami słuzy przycisk który wyświetla "menadzera zadań". - Filmiki mozna nagrywac z obu kamer do wyboru. - Oryginalnie zainstalowana jest jedna Gra Java DEMO które mozna kupić jakaś głupia zgadywanka ćwicząca mózg. Mozna ją skasowac. - Fabrycznych dżwięków i obrazków skasowac nie mozna i nie można ich tez komuś przesłac. - Po przywróceniu ustawień fabrycznych wszystko co skasowaliśmy wraca na swoje miejsce. - Kalkulator fajnie sie obsługuje. Liczy sin, cos i inne. - Klawiatura jest z innego, bardziej przyjemnego plastiku niz obudowa. - Kiedy telefon przechodzi w stan czuwania na ekranie nic nie widać. Teraz nic więcej mi do głowy nie przychodzi ale jak cos to prosze pytac.

  • 0

    65. ~Miszkurka2000  2007-08-17 15:52:17  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    - Pamieci na zdjęcia, filmy i muzyke jest 10 MB. - Zmiana wielkości czcionki "nic nie daje" - ja nic nie zauważyłem. - Oprogramowanie w wersji KU250_V10a. - Do każdego kontaktu można dołozyc zdjęcie. - Po zrobieniu zdjecia mozna je przeformatowac lub przyciąć na mniejsze od aktualnej rozdzielczości (tapeta, kontakt) - Budzik, kukułka co godzine (jak sie ustawi) działa też przy wyłaczonym telefonie - Jesli ładujemy telefon wyłączony to na wyświeltaczu prócz postepu ładowania wyświetlana jest tez pełna data z nazwą dnia tygodnia i godzina.

  • 0

    66. ~junior  2007-08-17 17:59:32  host: 87-pra-6.acn.waw.pl

    i karta pamieci

  • 0

    67.  2007-08-17 22:00:52

    - Bolączka wielu aparatów i równiez tego to dźwięk (którego nie można wyłaczyć) podczas wykonania zdjęcia.

  • 0

    68.  2007-08-17 22:49:29

    - Bolączka wielu aparatów i równiez tego to dźwięk (którego nie można wyłaczyć) podczas wykonania zdjęcia.

  • 0

    69.  2007-08-17 23:17:59

    - Bolączka wielu aparatów i równiez tego to dźwięk (którego nie można wyłaczyć) podczas wykonania zdjęcia.

  • 0

    70.  2007-08-17 23:20:58

    - Bolączka wielu aparatów i równiez tego to dźwięk (którego nie można wyłaczyć) podczas wykonania zdjęcia.

  • 0

    71. ~zyt  2007-08-18 10:39:51  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    a jak słyszą Was inni jak rozmawiacie z tego telefonu, w moim cos buczy i slabo zbiera

  • 0

    72. ~franek  2007-08-19 00:01:31  host: cvl114.internetdsl.tpnet.pl

    siema.. czy da sie zmienic ten walony rosnacy dzwieek dzwonka w palaczeniu ?? bo bawie sie juz drugi dzien i nei moge...

  • 0

    73. ~kittie  2007-08-20 15:22:48  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    da sie zegarek ustawic tak zeby byl widoczny na pulpicie???

  • 0

    74. ~dj  2007-08-20 15:46:44  host: cen140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory telefon wybrac SE W200i czy LG KU250 Czy z lg ku 250 muzyka leci głośno ?

  • 0

    75. ~Jackob  2007-08-20 19:52:44  host: 83.238.44.4

    mam ogromne pytanie dla ludzi, którzy kupili ten telefon w Playu...chciałbym zapytać czy zasięg Play jest Dobry bo slyszalem ze nie...Czytałem troche tych komentów i widze ze troche ludzi jednak kupuje w playu...Czekam na szybką odpowiedz.

  • 0

    76.  2007-08-21 11:53:06

    siemano... zastanawia mnie to czy da sie zmienic ten rosnący dzwiek w polaczeniu ?? moze wiecie cos na ten temat ???? ogolnie telefon jak na taka cene i generacje jest full wypas...

  • 0

    77.  2007-08-21 14:49:50

    Witam chciałbym zapytać czy sieć Play ma dobry zasieg bo jak wchodził na rynek to slyszalem ze kiepsko z zasiegiem...chce kupic u nich telefon a nie wiem czy bede w stanie potem do kogos zdwonic...Prosze o szybka odpowiedz.zgory dzieki...

  • 0

    78. ~  2007-08-23 14:53:23  host: 86-63-101-213.asta-net.com.pl

    zmiana czcionki jest przy wybieraniu nr telefonu

  • 0

    79.  2007-08-23 23:08:14

    do ludzi ktorzy maja play czy ten operator ma dobry zasieg

  • 0

    80. ~zbig  2007-08-25 13:05:31  host: 62.87.237.100

    Nie wiem co wybrać LG ku250 czy Sagem my600x poradźcie mi!!!

  • 0

    81. ~zbig14  2007-08-25 13:12:13  host: 62.87.237.100

    nie wiem co wybrać LG ku250 czy sagem my600x

  • 0

    82. ~LGe  2007-08-26 13:05:25  host: szanet.pl

    mam ten fonik od kilku dni i narazie sprawuje się bez zarzutu bardzo ładne kolory wyświetlacza aparat jak na 1.3 mpix robi ładne zdjęcia o największej rozdzielczości 1280 X 980 aparat ma bardzo dużo funkcji kamera tez nie jest złą o ile nie robię zbyt dużego przybliżenia. Ciekawą funkcją jest minimalizowanie odtwarzacza MP3 dzięki czemu możemy w tym samym czasie oglądać zdjęcia Telefonik full wypas naprawdę polecam

  • 0

    83. ~Coolerek  2007-08-27 11:58:19  host: aase167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie dawno zamowilem go na allegro i chce sie poradzic czy ona jest dobry tako wogole i z tym glosnikiem odpiszcie na forum pozdrawiam

  • 0

    84. ~Miszkurka2000  2007-08-28 16:13:18  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    Dzwonek Csardas.mid rozkreca sie (ale i tak dosyc szybko), dzwonek Cigar And Wine.mid od razu jest głośno.

  • 0

    85.  2007-08-29 11:40:48

    Witam.Telefon mam od tygodnia i jestem w sumie zadowolony.Doskwiera mi brak radia i latarki (jakie miałem dostępne w SE K700i) Dzwoneczki fajnie grają,zdjęcia też są fajne. Dokupiłem karte 1 GB i już miodzio. Teraz minusy: - bateria niby 950 MAh a trzyma mi dwa dni,max 3.A wcale nie męcze telefonu.TZN nie puszczam non stop muzy i nie robie zdjęć.Dla mnie za mało :/ - Brak w zestawie (Orange mix) słuchawek i kabla usb. - denerwujące rozkręcanie się dzwonków ( dzwonek startuje od najcichszego) To tyle z wad. A co do czcionki ,to opcja powiększ działa. Sprawdzcie sobie... nie zwieksza sie czcionka w menu,tylko wielkość textu na menu głównym,typu "pliki" i "kontakty" oraz data. PS: Czy to wina baterii,ze telefon tak mało trzyma ? Słyszałem,ze jak ustawie sieć na GSM 800 (czyli zmienię z UMTS) to bateria bedzie dłuzej działać.

  • 0

    86. ~sirpasztet  2007-08-29 14:20:43  host: bhb44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zasięg idealny{nadajniki plusa}. Kupiłem starter dwa dni po wejściu play na rynek i nigdy nie miałem żadnych kłopotów

  • 0

    87. ~andi  2007-08-29 14:26:14  host: dlf134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ad77 Play korzysta z nadajników Plusa więc obejmuje zasięgiem całą Polskę

  • 0

    88. ~  2007-08-29 14:49:14  host: proxy1.anon-online.org

    zasięg taki sam jak plusa!!! Bez obaw!

  • 0

    89. ~er  2007-08-29 18:06:24  host: dfb199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zasięg jest plusa.

  • 0

    90. ~Miszkurka2000@onet.pl  2007-08-30 11:06:11  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    Mam pytanie czy komuś też nie zapamiętują się wpisy adresu domowego przy numerze telefonu? (Musi byc ustawione zapisywanie numerów w telefonie) Niby wszystko jest ok - telefon pyta czy zapisać - TAK, a tu nic - pusto. Czy ktoś też tak ma?

  • 0

    91. ~Staszek  2007-08-30 17:40:34  host: chello089076051153.chello.pl

    Zasięg taki jak PLUS-a, a więc nie najgorszy

  • 0

    92.  2007-08-31 12:04:23

    Mama ten tel od prawie 2 tygodni.Dokupiłem sobie karte 1 GB i jestem zadowolony w sumie.Troszkę drażni ten rosnący sygnał dzwonka,ale ujdzie w tłoku.Bateria trzyma średnio.Mi od 2 do 3 dni.Teraz jak prawie sie nie bawie tel.tylko dzwonie ,to trzyma mi 2 dni i mam jeszcze 3 kreski.Wiec chyba okej. Czcionka da się powiekszać,widać to na ekranie głównym."Pliki" "kontakty" Mam problem mały,mianowicie,jak poniektóre osoby do mnie dzownią,to czasami mówią ze słyszą szum i musze powtarzać swoje wypowiedzi. Ja wszystkie osoby słyszę głośno i wyraźnie i wszystkie osoby mająsprawde telefony.Wieć nie wiem w czym leży wina.W Moim LG,czy moze w trybie sieci jaką sie wybiera jest GSM 900/1800 ,GSM 900 i UMTS Co to DTMF opcjach podczas rozmowy ??

  • 0

    93. ~kris  2007-08-31 12:08:22  host: ahw70.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić w niedalekiej przyszłości ten telefon, czyli LG KU250 albo SE k510i. Proszę o taką szczerą poradę, który telefon jest lepszy. Szczególnie interesuje mnie aparat i dlugosc trzymania baterii kazdego z tych telefonow podczas mo co tu duzo gadać bawienia się nimi. Czeakm na odpowiedź. Z góry dzięki.

  • 0

    94.  2007-08-31 12:08:38

    Mama ten tel od prawie 2 tygodni.Dokupiłem sobie karte 1 GB i jestem zadowolony w sumie.Troszkę drażni ten rosnący sygnał dzwonka,ale ujdzie w tłoku.Bateria trzyma średnio.Mi od 2 do 3 dni.Teraz jak prawie sie nie bawie tel.tylko dzwonie ,to trzyma mi 2 dni i mam jeszcze 3 kreski.Wiec chyba okej. Czcionka da się powiekszać,widać to na ekranie głównym."Pliki" "kontakty" Mam problem mały,mianowicie,jak poniektóre osoby do mnie dzownią,to czasami mówią ze słyszą szum i musze powtarzać swoje wypowiedzi. Ja wszystkie osoby słyszę głośno i wyraźnie i wszystkie osoby mająsprawde telefony.Wieć nie wiem w czym leży wina.W Moim LG,czy moze w trybie sieci jaką sie wybiera jest GSM 900/1800 ,GSM 900 i UMTS Co to DTMF opcjach podczas rozmowy ??

  • 0

    95. ~  2007-08-31 12:18:42  host: ahw70.internetdsl.tpnet.pl

    co wybrac SE k510i czy LG ku250

  • 0

    96. ~  2007-08-31 13:55:19  host: apn-100-118.gprsbal.plusgsm.pl

    Zasięg pleya zalezy od zasięgu plusa. Z reguły jest dobry tylko na zmiane pogody gorszy. Jak to w plusie

  • 0

    97. ~vip320  2007-08-31 14:49:34  host: bho185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do was czy opłaca się ten telefon kupić . i czy jest lepszy od SE K750

  • 0

    98. ~  2007-08-31 23:12:22  host: ahx48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Franek1718 dobre pytanie, obawiam sie ze tego beznadziejnego rozkręcania sie dzwonka nie można usunąć, choć bardzo bym chciał sie mylić :)

  • 0

    99. ~Plih  2007-08-31 23:13:59  host: ahx48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Franek1718 Wydaje mi sie, ze niestety nie można tego wyeliminować, choć bardzo chciałbym sie mylić :) jak dla mnie jedyna znacząca wada telefonu. Kto wymyślił tą funkcje na stałe ??

  • 0

    100. ~frances  2007-09-02 14:45:54  host: rp242.internetdsl.tpnet.pl

    ja również mam problem z blokadą klawiatury... to chyba niemożliwe, żeby była tylko automatyczna :| jeśli ktoś wie, jak zablokować klawiszami, niech da znać! nie potrafię też zmienić skrótów na ekranie - domyślnie jest do Playnetu (który jest mi niepotrzebny), a chciałabym mieć np. do budzika albo profili :| trochę to dziwne, że użytkownik prawie nic nie może samodzielnie ustawić.

  • 0

    101. ~frances  2007-09-02 14:51:18  host: rp242.internetdsl.tpnet.pl

    już wiem - żeby zablokować, trzeba długo przytrzymać klawisz C :) ale w dalszym ciągu nie wiem, co z tymi skrótami. nie mogę też skasować tych idiotycznych grup w książce telefonicznej. nie chodzę już do szkoły, ani nie dzielę ludzi na znajomych i przyjaciół, czy tym bardziej na vipów... ktoś wie, jak pozmieniać te grupy? :)

  • 0

    102. ~justyś  2007-09-02 16:32:02  host: host-118.swoboda.net.pl

    Jutro kupuję ale na atrapie widziałam że ma odstające klawisze czy to prawda i czy sprawia to jakiś problem?

  • 0

    103. ~snake89  2007-09-03 10:31:16  host: bjo98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema, mam pytanie czy warto kupywac ten telefon, czy LG wyszedl ten telefon?

  • 0

    104. ~idea  2007-09-03 15:22:43  host: acfv64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie do misszkurka2000-kwestia wap.u-czy po wyjsciu do menu komorki nie jest zrywane polączenie wap????(robią to symbiany siemensy i stary eryk t68i)tzn.połączenie jest zawieszane,i po powrocie do p[rzeglądarki nie otwiera sie nowego połączenia czyli nie uruchamia się nowego pakietu kilobajtów??--jezeli ten fon tak ma to nastapi pożegnanie z samsungiem--dzieki za pewną odpowiedz

  • 0

    105. ~kittie_01  2007-09-03 16:45:44  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    Do Miszkurka2000: Jak ustawilas zegra zeby byl widoczny na pulpicie?? bo kombinuje a nie moge dojsc do tego ?

  • 0

    106. ~donito  2007-09-03 17:36:56  host: acgs223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym sie zapytac czy mozna ustawic swoj dziwek na sygnal sms

  • 0

    107. ~  2007-09-03 20:42:20  host: p01-11.opera-mini.net

    Czy jest "stop" jesli nagrywamy film?

  • 0

    108. ~idea  2007-09-05 20:05:22  host: acfo8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest jest!! ma opcje wyjscia do menu bez zrywania połączenia wap!! brawo LG(menad zer urządzenia [po lewej stronie dżoja--nie ma tego żaden samsung(chociaż s-z170 ma podobną ikone w tym miejscu co lgku250(może ktoś coś wie?.proszę o info w sprawie elektrowni(standardowe używanie bez głupot z gierkami)-dzieki.info w sprawie wapu udzielil mi praktycznie operator idei(orange)-to dziala

  • 0

    109. ~xerox  2007-09-06 10:20:07  host: com224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do posiadaczy: czy podczas rozmowy na ulicy dobrze słychać rozmówce. Zależy mi na dobrym głośniku.

  • 0

    110. ~ada  2007-09-06 14:59:30  host: chello084010018028.chello.pl

    Wczoraj kupiłam ten telefon i za dużo o nim powiedzieć nie mogę, ale pierwsze wrażenia: - na początku klawisze były dla mnie trochę niewygodne, ale dosyć szybko to wrażenie przechodzi, - telefon ma całkiem przejrzyste menu i łatwo można się w nim połapać, ale niektóre funkcje są trudne do znalezienia (nie umiem ustawić czasu na wyświetlaczu, nie wiem czy jest klawisz do szybkiego przełączenia w tryb cichy i też miałam problem z ręczną blokadą ;)dzięki Frances :) no i czy da się zmienić głośność w telefonie nie podczas rozmowy?) - aparat jest przeciętny (znacznie lepszą jakoś ma Samsung z niższej półki i to 0.3), -dźwięk w filmach też taki sobie. Mimo tych trudności z telefonu jestem na razie zadowolona, aaa i jeszcze nie wiem czy można wyłączyć dźwięk przy filmach i przy włączaniu/wyłączaniu telefonu (bo umiem tylko zamienić na inne)

  • 0

    111. ~ada  2007-09-06 15:01:19  host: chello084010018028.chello.pl

    PS Donito - tak, można ustawić własny dźwięk wiadomości sms.

  • 0

    112. ~idea  2007-09-06 23:18:31  host: acgz145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    solidnie testowalem dzisiaj ten fon,funkcja menedżera dziala,ale dlaczego nie można zmienic czarnewgo tla???? zgroza-rożne kombinacje robilem z czcionkamoi i nic!!! bardzo dobra klawiatura ale ekran w stosunku do samsungów co naj mniej blado mimo takiej ilosci kolorów.foto w e250 czy e200 niestety jest lepsze i mam problem.odnoszę wrażenie iż jest niepotrzebnie pokkomplikowany

  • 0

    113.  2007-09-07 16:13:57

    nie moge się zdecydować. muzyczny se w810i, czy 3-generacji lg ku350

  • 0

    114. ~adamb  2007-09-08 14:52:42  host: fcw58.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da się ustawić zegarek aby był widoczny na ekranie telefonu LG KU250 ???

  • 0

    115. ~adamb  2007-09-08 15:01:37  host: fcw58.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da się ustawić zegarek aby był widoczny na ekranie telefonu LG KU250 ???

  • 0

    116. ~ab  2007-09-08 15:14:37  host: fcw58.internetdsl.tpnet.pl

    Zegar ustawia sie... Ustawienia/Ekran/Temat ekranu Teraz wybrac np stan spoczynku a tam Element ekranu główny strzałkami wybrac ZEGAR na dole Mały wtedy wybieramy kolor lub alalogowy lub duży i zapisyjemy ustawienia a blokujemy klawiature trzemajac C dłużej.... ab

  • 0

    117. ~idea  2007-09-08 20:16:33  host: acgb24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    krajes93-se w810i(to jest jak 12 do 1 dla se w810i)

  • 0

    118. ~kasiulek:)  2007-09-08 23:35:04  host: chello089079113190.chello.pl

    frances dobrze ze napisales/las, o tej blokadzie. mam go juz okolo miesiąc i jestem z nigo zadowolona.. tylko jak slonce swieci mi na szybke. to słabo widac... ale po za tym to jestm zadowolona.. jakość zdjec mi sie bardzo podoba:) a tak po za tym to mozna zglosnic jaak sie rozmawia. wystrczy dac strzałke do gory:) pozdarwiam:)

  • 0

    119. ~****  2007-09-11 13:54:42  host: proxy2.zicom.pl

    ja mam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolona

  • 0

    120. ~stasiu114  2007-09-11 15:14:05  host: dzz221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam jutro wziąść ten telefon w orange tylko tylko martwię sie tym ze w zestawie nie posiada kablaUSB i sluchawek i karty pamieci, orientuje sie ktos jaki jest koszt tych tych wszystkich akcesori? jeszcze interesuje mnie czy jest głosny dziwięk przy odtwarzaniu plików mp3? bo jeszcze nikt na to pytanie nie odpowiedzial ;) prosze posiadaczy tego telefoniku o odpowiedz z gory dziekuje;)

  • 0

    121. ~stasiu114  2007-09-11 15:31:33  host: dzz221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam jutro wziąść ten telefon w orange tylko tylko martwię sie tym ze w zestawie nie posiada kablaUSB i sluchawek i karty pamieci, orientuje sie ktos jaki jest koszt tych tych wszystkich akcesori? jeszcze interesuje mnie czy jest głosny dziwięk przy odtwarzaniu plików mp3? bo jeszcze nikt na to pytanie nie odpowiedzial ;) prosze posiadaczy tego telefoniku o odpowiedz z gory dziekuje;)

  • 0

    122. ~slider  2007-09-12 00:45:59  host: arr98.internetdsl.tpnet.pl

    a jak np zrobic, bo se wciepalem tapete z kompa do komy i dalem na tapete i niema to na calym ekranie, to jak to powiekszyc ??;>

  • 0

    123. ~mati1016  2007-09-13 19:59:19  host: eap251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jego wymiary są duże chciałbym wiedzieć czy to nie jest jakaś cegła?

  • 0

    124. ~Dariuszek  2007-09-13 20:34:42  host: chello089078249229.chello.pl

    Czy jak kupuje sie go w orange mix to daja karte pamieci czy nie?

  • 0

    125. ~seb@  2007-09-15 07:48:39  host: aczl211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    daje rade nie ma co ale wkurza mnie ten buro-czarny motyw ktorego sie NIE DA ZMINIC...arhaiczne dosc

  • 0

    126. ~mariusz9213@vp.pl  2007-09-15 11:20:21  host: absm58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam LGKU250 już od ponad miesiąca i jeszcze nie doszedłem do wszystkiego. Mam kilka pytań. Dlaczego w salonie w opisie tego telefonu było napisane że nagrywa pliki wideo w MPEG4 a w rzeczywistości nagrywa w 3GP? Natępna sprawa to sygnał sms. Dlaczego gdy ustawi sie piosenke przy przyjściu smsa jast odtwożony tylko kawałek? Jeśli ktoś zna odpowiedzi na e-maila bo niestety nie mam stałego docia do neta a poczte zawsze odczytam. Mój mail to mariusz9213@vp.pl. Z góry wielkie dzięki

  • 0

    127. ~Kuba  2007-09-19 13:20:30  host: 213-238-100-136.adsl.inetia.pl

    mam ten telefnik i bardzo mi sie podoba. Nie wiem jednak dlaczego slabo mnie slychac podczas rozmowy. Ktos wie jak zwiekszyc moc mikrofonu?

  • 0

    128. ~idea  2007-09-19 18:50:38  host: acgt230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienic czarne tło na białe????wie ktoś(w samasach to nazywa się karnacja i działa)jeżeli w lg to nie dzia ła to do du....

  • 0

    129. ~blazio8  2007-09-20 10:04:36  host: 213.199.235.222

    Witajcie Jeśli nie chcecie automatycznej blokady telefonu można ją wyłączyć. A tak na marginesie to klawiaturę blokuje się przytrzymaniem klawisza C. W instrukcji o tym zapomnieli niestety przeczytałem na jakimś forum. hehe Pozdrawiam

  • 0

    130. ~  2007-09-21 19:41:20  host: gig122.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze powiedzcie mi czy ma głośny odtważacz mp3 i dobry mikrofon i czy się psuje!!!

  • 0

    131. ~Monka  2007-09-22 14:15:32  host: gmm198.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj, ale jestem nim zachwycona. Wielkie dzięki, ze napisaliscie o tej blokadzie, bo już myślałam ze istnieje tylko automatyczna. Czy wie ktoś może jak zrobić zdjęcie z ramką? Zupełnie się zgubiłam. Wybieram ramkę, chce zrobić zdjęcie i... no właśnie. Albo nic sie nie dzieje, albo wracam do normalnych zdjęć. Bez sens!!

  • 0

    132. ~  2007-09-22 14:28:57  host: public-gprs35419.centertel.pl

    czy da sie zminimalizowac w nim mp3??

  • 0

    133. ~pala;)  2007-09-22 16:47:27  host: cki172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bede go kupywala w orange. ile on tak wlasciwie ma pamieci bo na telepolis.pl pisza ze 23mb a tu ze 10mb? jakie sa jego najwieksze wady? kamerka jest oki czy raczej lajno? a aparat?

  • 0

    134. ~krayw  2007-09-22 23:46:32  host: 213.199.253.146

    Czy ktoś wie po co jest ta zaślepka gumowa na tylnej obudowie? I drugie pytanie czy można go używać jako kamery internetowej?

  • 0

    135. ~devill  2007-09-23 12:16:55  host: ctv-sosnowiec-91-5-nat.streamnet.pl

    mam problem podobno ten fonma odtwarzać większość formatów filmówale ni c.h.u.j.a oddałem na gware i czekam już 3tydzień ;( conato poradzić czy oddać tego fona bo jest niezgodny z umowom??? plz. hellp

  • 0

    136. ~max  2007-09-24 01:35:37  host: cyy210.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z kartom usim telefon w miksie a karta usim nieaktywna już 3 dni

  • 0

    137. ~krayw  2007-09-24 07:46:09  host: 213.199.253.146

    czy da sie go ustawic jako kamere internetowa?

  • 0

    138. ~Olenka^^  2007-09-26 15:13:09  host: host-89-228-254-45.kalisz.mm.pl

    Mam problem w górnej części ekranu wyskoczyla mi koperta z wykrzyknikiem - nie mam zaladowanej skrzynki wiadamosciami i wszystkie wiadomosci mam odebrane. Czy ktos moze zna przyczyne ?? Odp. prosze :D Z góry dzieki :*

  • 0

    139. ~Wen  2007-09-26 23:07:49  host: dnv180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    full nie opisanych tu opcji - mam i polecam :]

  • 0

    140. ~LG fan  2007-09-27 21:33:22  host: bvx192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do wszystkich. Muzyka jest głośna ale nie jak w mp3. Menu nie da się w 100%spersonalizować ale bez tego jest funkcjonalne.Fani SE kupujcie SE a od LG zdala.Ogólnie tel polecam.Aha jak juz bierzecie to w Play,dają wszystko do niego,w Mix-sie 1zł.Narta

  • 0

    141. ~Franek92  2007-09-29 17:01:25  host: host-81-190-73-22.gdynia.mm.pl

    W poniedziałek(1.X.07r) bore ten telefon w PLAY. Mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie. z tego co czytałem jest to dosyć doby model.Ciesze sie że ma Mp3 i karte pamięci. Teraz mam Sony Ericsson'a K300i. Co jest lepsze LG KU250 czy SE K300i ???

  • 0

    142. ~tomek  2007-09-30 10:21:02  host: lok15.brzesko142.tnp.pl

    co sadzicie o wytrzymalosci tego tela

  • 0

    143. ~  2007-09-30 20:11:44  host: gnm122.internetdsl.tpnet.pl

    nie powiekszysz poprostusciagnij tapety o rozdzielczosci 176x220 pix...

  • 0

    144. ~kamil  2007-10-01 13:31:00  host: nat3.itcomp.pl

    witam! mam pytanie-czy ktoś ma również problem aby naładować baterię w tym tel? Tzn u mnie nigdy nie kończy sie ona ładować-przez chwilę (2-3sek)pokazuje że bateria jest naładowana i na nowo zaczyna się ładować.

  • 0

    145. ~Pan_Nikt  2007-10-02 16:22:19  host: axl220.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie, czy jest jakis skrot do 'ulubionych'? bo mozna je ustawic, ok, ale jak sie latwo do nich dostac?

  • 0

    146. ~danda  2007-10-03 15:53:01  host: 212.160.172.70

    do Dariuszka: w Orange dostaniesz tylko oprogramowanie - kraty pamięci nie dostajesz

  • 0

    147. ~Kwasiu  2007-10-05 08:34:16  host: host-87-101-77-222.leon.com.pl

    Jak kupujesz w orange to dostajesz tylko telefon, baterie i ladowarke. W Play dostajesz jeszcze sluchawki i karte pamieci. Wg mnie nie jest to cegla ale to juz zalezy od twoich preferencji. Teraz mam pytanie do ludzi ktorzy maja dluzej ten telefon czy ladowarka po podlaczeniu do telefonu powinna milimetr odstawac?

  • 0

    148. ~peps  2007-10-05 16:29:25  host: acng149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stasiu114, na twoim miejscu niekupywal bym usb kup sobie bluetooth poniewaz jest to uzedzenie do wszystkich telefonow co maja bluetooth, a karta pamieci 1gb kosztuje ok 70zl, dariuszek ja mam w mixie ten telefon i mi nie dali karty

  • 0

    149. ~Gigant  2007-10-06 09:07:15  host: afh98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fon i jedno co mi w nim przeszkadza to głośny dzwiek klawiszy.

  • 0

    150.  2007-10-07 15:42:04

    Bawiłem się wczoraj tym telefonikiem, znajomy ma... Wrażenia są nawet ok, narazie mam 6080 hehe ale... Po zabawie z LG nawet, spodobał mi się... Ciekawi mnie tylko kwestia klawiatury, czy da rade wymienić, i obudowa, czy szybko się nie zetrze.......... Zobaczmymy, za 330zł a za tą cene mogę go nabyć bez abonamentu to całkiem przywzoita jak na to co ta maszynka posiada hehe pozdrawiam

  • 0

    151. ~m,ee1906  2007-10-07 20:54:31  host: ip-2-195.gemini.net.pl

    chciałbym się dowiedzieć czy lg ku250 odtwarza głośno mp3??

  • 0

    152. ~nerro  2007-10-09 13:14:46  host: tc138.internetdsl.tpnet.pl

    CZesc mam ten telefon od paru godzin i niewiem czemu ale komputer nie chce odnalesc URZADZENia.. CO robic??

  • 0

    153. ~paula  2007-10-09 19:12:18  host: fdk218.internetdsl.tpnet.pl

    a powie mi ktoś jaka karta pamięci sie tam miesci?>

  • 0

    154. ~dawid  2007-10-10 19:56:24  host: 87-205-32-116.adsl.inetia.pl

    Doradzacie zakupić ten telefon czy raczej nie?

  • 0

    155. ~ona89  2007-10-11 16:01:54  host: s2.zabrze.net.pl

    co dla niektórych zwas, polecam zwykłą mp3, zwykłe wideo, radio itp. Pisze smsy?? Pisze! Dzwoni?-Dzwoni! Więc o co wam ludzie chodzi???

  • 0

    156. ~Leonardo  2007-10-11 21:53:16  host: public-gprs15708.centertel.pl

    Polecam ten telefon mam go miesac jestem zadolony fantastyczna jakos muzy polecam nawet sa kolektory stylów muzycznych

  • 0

    157. ~adek  2007-10-12 09:54:58  host: cvq10.internetdsl.tpnet.pl

    apropo ładowania baterii to wydaje się że ładowarka nie chce sie wpiąć ale to tak musi odstawać. poprostu obserwuj ekran. jak zacznie ładować to ok. tel super. wytrzymały. mp3 b dobra jakość ale średnio głosno gra na maksie. dobra jakość aparatu i kamery . w jasnym miejscu b dobra. płynnie odtwarza filmy. wszystkie gierki na nim działaja nawet te wysłane przez blututh. polecam mimo mało oryginalnego wyglądu:)

  • 0

    158. ~wilk  2007-10-13 20:01:56  host: aclc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś może jak w tym telu zablokować klawiature? mam ustawione ze blokuje sie automatycznie, ale czy da sie ja jakos recznie zablokować??? z góry dzieki

  • 0

    159. ~mzelewsk  2007-10-14 00:42:30  host: cne34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego jest tak, że w Orange jest tylko telefon, bateria i ładowarka a Play wiecej rzeczy???

  • 0

    160. ~sh  2007-10-15 14:20:26  host: bnu65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obsługuje kartę pamięci 1GB czy maks 512 MB ??

  • 0

    161. ~Dj lemko  2007-10-16 13:04:44  host: brk84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój kumpel kupił niedawno ten telefon około miesiac temu w play . tez mnie na nieo cos kusi i mam zamiar go kupic ale jednak jego tel był juz 2x w naprawie co chwile mu sie wyłancza zmienili softa hehe jak zwykle wzystko wina softa i dalej sie wyłancza oddał go znowu na gwarancje . mam pytanie czy te telefony tak sie psuja czy to był poprostu feralny egzemplarz??

  • 0

    162. ~Dj lemko  2007-10-16 13:09:18  host: brk84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Wilk przytrzymaj dłuzej "c" to sie zablokuje

  • 0

    163. ~rafal  2007-10-16 14:50:31  host: aabt209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jakie formaty video oprócz 3gp odtwarza ten telefon?

  • 0

    164. ~szpaq  2007-10-16 17:04:49  host: cvk18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytke, mam tego fona już od 2 tyg wszystko jest ok. tel jest nawet nie głupi, robi ładne zdjęcia, chodzi mi o dzwięk muzyki przez słuchwaki???? dobrze gra?? bo mam zamiar kupić oryginalny zestaw tylko nie wiem jak one grają??? prosze o odp. dziex z góry

  • 0

    165. ~Trip  2007-10-17 20:07:08  host: host-86-111-104-228.tvk.torun.pl

    Mam ten tel w orange i pisze bardzo suzo esków, jednak wydaje mi sie ze bateria trzyma zbyt krótko. Jaki powinin byc czas działania baterii przy tak intensywnym uzytkowaniu?? Z gory dziex za odpowiedz

  • 0

    166. ~kamilo  2007-10-20 11:10:43  host: eug138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i moge powiedziec, że jest zajebisty.....poprostu cudo....a do Kwasiu ładowarka odstaje z 1 mm i wszytko działa

  • 0

    167. ~krayw  2007-10-22 12:21:27  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    nie kupujcie tego telefonu, albo przynajmniej sprawdźcie go przed zakupem jak sie rozmawia, czy wasz rozmówca bedzie was dobrze słyszał, bo spora część tych telefonów ma usterki fabryczne związane z dźwiękiem. serwis nie może ich usunąć tylko odsyłają telefony. mojego odesłali z 3 naprawy w serwisie stwierdzając ze nie ma usterki - szczyt bezczelności! choć wcześniej jakoby nawet wymieniali nawet płytę główną - w co oczywiście nie wierzę. obecnie czekam na nowy aparat.

  • 0

    168. ~  2007-10-22 14:23:11  host: 77-253-241-23.adsl.inetia.pl

    Też mam ten telefon z PLAY. Kupiłem go specjalnie ze względu na mp3, prawie nic nie słysze przez te słuchawki!! bezsensu .W sumie tel. jest spoko ale te słuchawki mnie dobijają...!!!

  • 0

    169. ~matek17  2007-10-23 16:54:00  host: aayj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym fonei słychać lepiej mp3 niż w samsungu L760 ???????????????????????????

  • 0

    170. ~Madziara92  2007-10-23 17:53:17  host: cfn219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla tego tela jest przeznaczona karta pamięci micro SD.

  • 0

    171.  2007-10-23 17:55:52

    Ja mam ten tel jaki miesiąc i działa jak ta lala :) do Dj lemko - więc twój kumpel musiał mieć serio felerny egzemplarz!

  • 0

    172.  2007-10-23 22:50:38

    Do 161. U mnie również często się wyłącza. Oddałem do serwisu myśląc że to wina softu. niestety po jego wymianie na nowszy dalej występuję problem samoczynnego wyłączania się telefonu ( w zasadzie jest to jego zawieszenie bo nie ma możliwości jego włączenia bez wyjęcia bateri0. W sumie przyjemny elefonik. Zobaczymy czy druga naprawa będzie skuteczna.

  • 0

    173. ~kino  2007-10-24 14:30:02  host: doh61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy komu z Was ten telefon przerywa w trakcie rozmowy?? badz po prostu rozlacza sie zanim zdazycie odebrac?? po drugiej stronie pani wtedy informuje: rozmowa nie moze byc kontynuowana. zastanawiam sie, czy nie jest to jakos zwiazane z przechodzeniem pomiedzy 2g, a 3g. Dzisiaj na sztywno ustawilem gsm 900/1800 a wylaczylem umtsa, zobaczymy jak bedzie dzialac, ale czy ktos z was spotkal sie z czyms takim??

  • 0

    174. ~mucha  2007-10-26 21:44:53  host: reserved13.232.daminet.pl

    jak ustawic zeby wyswietlalo mi czas na wyswietlaczu bo nie moge ustawic????

  • 0

    175. ~  2007-10-27 12:58:56  host: bqx217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe tak jak mówiłem zrobiłem i kupiłem ten telefon:) na poczatku miałem problem z Usb ale teraz to juz hula:) z karty 512 zostało mi nieco ponad 18 mbmuze odtwaza jak dlamnie bomba niemam mp3 to ten fon mi go zastepóje fotki robi dobre filmiki tez spoko jeszcze ta 2 kamerka bomba tel w skali 1-10zasługuje na 9+ tylko nieiwme ile mi sie bateria ładowac jezeli całkiem sie rozładowała??

  • 0

    176. ~krayw  2007-10-29 18:37:47  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    serwis lg woła o pomstę do nieba. odesłali mi telefon po raz 4 i napisali, że znów wymienili płytę główną, mikrofon i głośnik(choć o głośniku nie było nic mowy). oczywiście usterki nadal nie usunęli. jak można odsyłać telefon i pisać, że niby się coś tam wymieniło, jak usterka jest nie usunięta. wciąż czekam na wymianę aparatu. serwis beznadzieja!!! zastanówcie się dobrze zanim zdecydujecie się na tę markę telefonu.

  • 0

    177. ~Ol.  2007-10-30 21:33:23  host: abch219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No wlasnie ja mam dylemat. Mam mozliwosc wymiany telefonu za 1zl i chcialabym wziac ten fonik tylko nie wiem czy on jest odpowiedni. Bo ja jakos sie na tym nie znam.

  • 0

    178. ~zryt  2007-11-01 17:55:31  host: 088156096017.stk.vectranet.pl

    Co moge powiedziec o tym telefonie mp3 gra nawet glosno odtwarza formaty filmow 3gp i mp4 ma dobry aparat to znaczy 2. Jestem zadowolony z niego.

  • 0

    179. ~zryt  2007-11-01 17:56:29  host: 088156096017.stk.vectranet.pl

    jak nie slyszysz to se uszy umyj ja slysze wszysto na tym fonie dobrze

  • 0

    180. ~galatiela  2007-11-05 20:49:40  host: eny58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik juz jakies 2 tyg. Telefonik super, do klawiatury trzeba sie przyzwyczaic. Mam takie pytanie co do tapety oraz menu. Mam tapetke ale nie umiem jej tak ustawic zeby byla na calym ekranie, a co do menu to jest tylko w kolorze czarnym?? nie da sie tego zmienic?? Mozna ustawic mp3 jakos dzwonek a wlasnie mozna usunąc to zeby dzwonek nie byla narastajacy?? Ogolnie to fonik bardzo mi sie podoba..ma sumer opcje za odpowiednia cene :D

  • 0

    181. ~oLGA  2007-11-06 19:00:01  host: adja164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon i mysle,że warto

  • 0

    182. ~Olga  2007-11-07 18:54:02  host: adkm42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Play przy Orange to śmierdząca szmata w ogóle co to za porównania ??? żal a telefon jest w orange jakby co właśnie przedłużam umowe i mi ten telefon zaproponowali więc niech cwaniaczki co mają tele w playu sie zamkną raz na zawsze

  • 0

    183. ~lidzia  2007-11-08 22:20:36  host: ekv104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam LG KU250. Jestem z niego bardzo zadowolona.Spełnia wszelkie moje oczekiwania co do telefonu. Jedynym jego mankamantem jest to, ze ma malo pamięci(dlatego zamierzam dokupić pamięć micro SD). Bateryjka trzyma calkiem niezle. Acha no i czasem zdarza się podczas rozmowy, że lipnie się słyszy rozmówcę, ale to chyba wina drugiej strony, nie telefonu.Poza tym jak pytałam w salonie orange o tego typu problem, to powiedzieli, że to wina karty, a nie telefonu.Szczerzemówiąc (a raczej pisząc) to się na tym nie znam;p

  • 0

    184. ~Sowik  2007-11-11 21:40:34  host: 83.230.10.101

    Ja mam ten telefon z Pley'a i mi się sam wyłącza i nie idzie go właczyc jak się nie wyciągnie i wsadzi baterii z powrotem

  • 0

    185.  2007-11-14 20:25:24

    Nawiązując do mojego postu nr 172. Podczas drugiej naprawy wymienili mi płytę główną oraz baterię oczywiście w ramach gwarancji. Na razie wszystko działa bez zarzutu. Podejrzewam sądząc po poprzednich postach, że LG trafiła się partia telefonów z wadą fabryczną eelektroniki.

  • 0

    186. ~Willy  2007-11-16 20:29:23  host: host25.stimo.net

    Jestem zadowolony z tego LG-ika, ale bateria rzeczywiście nie trzyma zbyt dlugo. Poza tym mam ten sam problem co Sowik[184]. Co do slyszenia rozmowcy roznie to bywa. Ogolnie oceniam go na 6/10

  • 0

    187. ~  2007-11-17 09:50:09  host: adjq4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie cz do tego telefonu jest karta pamięci i USB a jak karta jest to ile wciąga ??:P

  • 0

    188. ~  2007-11-19 21:56:47  host: bcc123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też mam tele z pleya i też mi sie zwieszał i trzeba było baterie wyciągać dałam go za 1 razem do naprawy to nic nie dało ale za 2 razem wymienili mi płyte główną i jest ok...Ogulnie to spoko telefonik...

  • 0

    189. ~fd  2007-11-21 11:32:45  host: mail.evergreen-shipping.de

    a dlaczego on nie ma radia????????

  • 0

    190. ~are94  2007-11-23 15:49:34  host: dop.gdansk.pl

    cd do postu 172. Po drugiej naprawie wymienili mi płytę główną i baterię. i od tygodnia nie mam już żadnego problemu z samoczynnym wyłączaniem się tego telefonu. Tak więc sądzę (biorąc po uwage powyższe posty) że LG wypuścił wadliwą parię telefonów, nie upubliczniając tego problemu.

  • 0

    191. ~Prz  2007-11-28 17:18:58  host: ip-96-191.ib.tcz.pl

    czy ma ktoś może drivery do kabla USB, bo to co dali na płycie jakoś mi nie trybi i nie moge używać kabla :/

  • 0

    192. ~KTOŚ  2007-11-29 22:21:53  host: epb137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro ide kupic ten telefon w playu i strasznie sie ciesze bo bardzo mi sie podoba i uwazam ze jego opcje sa wporzadku

  • 0

    193. ~qaaaqee  2007-12-04 11:06:26  host: ejt7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lidzia - to nie jest wina z drugiej strony. Mnóstwo osób ma z tym problem. To jest wada fabryczna tego telefonu. Poszukaj w sieci, to nie jest odosobniony przypadek niestety. Mój telefon też oddam do serwisu,bo dzieje się to samo. Wiem, że po trzech takich przypadkach, jeśli nie usuną wady, wymieniają na nowy.

  • 0

    194. ~wektor  2007-12-04 19:24:12  host: 078088226214.klc.vectranet.pl

    właśnie wziąłem ten tel w orange.. jest świetny z te pieniądze spełna wszystkie moje wymagania ale nie mam pojęcia jak ustawić aby dzwonek był razem z wibracjami i jak zmienić żeby dzwonek nie był narastający jeśli ktoś wie to proszę o pomoc... z góry dzięki...

  • 0

    195. ~leonardo  2007-12-06 10:08:27  host: public-gprs70872.centertel.pl

    Kto ma go w playu??? i komu suzmi podczas rozmowy ??

  • 0

    196. ~Sandra  2007-12-07 17:33:10  host: 213-238-122-101.adsl.inetia.pl

    Hej. Mam do wyboru tego LG albo Samsunga SGH-Z170, który z nich lepszy? A czy w którymś z nich jest możliwość przypięcia przywieszki do telefonu? :)

  • 0

    197. ~sniez  2007-12-07 22:29:29  host: apn-77-113-33-123.gprs.plus.pl

    1. blokowanie klawiatury - dłużej c 2. opcja rozmiaru czcionki działa tylko dla ręcznego wybierania numeru telefoni (dla menu i książki nie działa) - do duży mankament - literki są dość małe w menu i nie da się tego zmienić. 3. Narastający sygnał dzwonka można zmienić w profilu (może być np. or razu głośny, albo z wibrą itp) 4. Ma umts działa jako modem umts 5. Bluetooth - niestety ciężko jest z synchronizacją z programem typu PIM (outlook) trochę się synchronizuje i nagle przerywa. Szukam alternatywnego softu... i kabla usb... 6. Na oprogramowaniu nie da się pisać normalnych smsów, jedynie meile (???) 7. telefon jest z matowego plastiku - raczej wytrzymały i nieścieralny 8. bardzo dobra klawiatura - stawia stanowczy opór i wyraźnie czuć klawisze - pewnie nawet nie trzeba blokować przy noszeniu w luźnej kieszeni (setki smsów wysłała moja kieszeń nokią :). 9. Menu przemyślane i proste (troche jak w nokii). Jest również menu "Ulubione" - gdzie wrzucamy nasze ulubione opcje do jednego worka :). 10. Zegar.... grrrrr - co z tego, że z datą, jak zegarek jest ledwie widoczny (za mało wyraźne i za małe litery) 11. Na tapecie pulpitu można umieścić kalendarz :) 12. wtyczka od ładowania raczej kretyńska, ale zobaczymy z czasem... 13. mały ekran - reklama kłamie - porównajcie 2 fotki na górze - babka z facetem jest poza obszarem fizycznego ekranu (!)... nie wiem co tam jeszcze...

  • 0

    198. ~Dudek  2007-12-15 12:05:39  host: host-89-228-47-202.elk.mm.pl

    Mam pytanie : jaka można włożyć do tego telefonu kartę pamięci?(na stronie LG pisze że 2GB, a na stronie np Kingstona że 1GB). Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    199. ~tajemnica  2007-12-16 19:02:52  host: centronet.vlan373.corcoran.lubman.net.pl

    Ludzie byłem dzisiaj i widziałem ten telefon!!Kur** taki mały , guziki jak z gówna(przepraszam).Osobiście twierdzę , że w necie wygląda -prześlicznie , ale w rzeczywistości , to mi się wcale nie podoba ,a poza tym ,to znalazłem sobie inny ,lepszy telefonik...W opiniach lg ku250 również jak się wszystkie czyta , to nie zachęca......Ja osobiście nie polecam nikomu tego telefoniku ,ale jak kupicie , towasza strata!!!!!!!!

  • 0

    200. ~skora92  2007-12-20 22:21:46  host: bfr33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tyen fonik jest super jeden minus na lg jest malo gierek itp. ale ogulnie to wporzo koma

  • 0

    201. ~paaaula  2007-12-23 14:08:36  host: fdk218.internetdsl.tpnet.pl

    a gdzie dokupic sluchawki? bo niegdzie nie ma ;/

  • 0

    202. ~www.ShopnetGsm.com  2007-12-25 23:29:44  host: absd181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maiłem okazję testować ten telefon przez ostatni miesiąc i mogę z czystym sumieniem polecić go wszystkim niezdecydowanym. Funkcje, z wyższych progów cenowych zamknięte w telefonie, który można dostać za nieco ponad 200zł. Kupiłem go głównie ze względu na ciekawy design jednak jego możliwości pozytywnie mnie zaskoczyły :-) Pozdrawiam Łukasz

  • 0

    203. ~ShopnetGsm  2007-12-25 23:32:46  host: absd181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maiłem okazję testować ten telefon przez ostatni miesiąc i mogę z czystym sumieniem polecić go wszystkim niezdecydowanym. Funkcje, z wyższych progów cenowych zamknięte w telefonie, który można dostać za nieco ponad 200zł. Kupiłem go głównie ze względu na ciekawy design jednak jego możliwości pozytywnie mnie zaskoczyły :-)

  • 0

    204. ~Pizmok  2007-12-27 11:50:10  host: aczf118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja posiadam tego tela od miesiąca. Wg, mnie to za taką cene opłaca się go wziąśc. ma wady i zalety. zalety to: dobrej jakośći kolory na wświetlaczu 2 aparaty szybki bluetoth a wady: zła jakośc dzwieku na maxymalnej głośnosci słabe zdjęcia w ciemnym pomieszczeniu a nadodatek telefon nie obsługuje większości gier jak sony ericsony nieobsługuje gier w 3d (trohe glupie )bo lepsze gry nam nie pujdą. ale jak za taka cene to tel jest ok.

  • 0

    205. ~pizmok  2007-12-27 11:56:41  host: aczf118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze jedno mam karte 1 gb i jest zapełnione 487mb a mp3 włancza sie ok 6 sekund chyba rze zrobie foldery w których będzie po 30 piosenek to wtedy otworzy mp3 w 1 sekunde a w odtwarzaczu jak dam wszystkie utwory to zanim moge jeodsłuchac to ładuje ten odtwarzacz z minute i tak za kazdym wyjsciem i ponownym wejsciem,

  • 0

    206. ~Patryk  2007-12-27 14:10:20  host: w3cache.atman.pl

    Do jednego weścia wchodzą 3 rzeczy ?? Słuchawki, ładowarka i kabel do kompa ?? odp

  • 0

    207. ~patusdiek  2007-12-28 18:39:59  host: 87-205-53-190.adsl.inetia.pl

    a ja wam powiem , ze mi ten telefon sie nawet podoba mam go narazie 3 dni...nie wyswietla mi on niestety godziny i daty oraz tez moj komputer ma problem z wykryciem urzadzenia..to nie wina komputera..;/..wie ktos co z ta godzina i data??pomocy!!!

  • 0

    208. ~krayw  2007-12-31 11:44:06  host: 213.199.253.146

    mam wymieniony telefon na nowy (tak przynajmniej twierdza w serwisie) ale wada którą miałem wczesniej jest nadal (moze w mniejszym stopniu, bo wczesniej to moj rozmowca prawie wcale mnie nie slyszal, terza bywa z tym roznie). w salonie orange powiedzieli ze nie wymienia mi na inny model. pozostaje znow odsylac go do serwisu lub pogodzic sie z ta usterka. lg nie przyznaje sie do wadliwej partii. wielki minus dla tej firmy!! nie polecam tego telefonu. a ty "zryt" czytaj uwaznie, bo to nie ja zle slysze tylko ludzie co ze mna rozmawiaja.

  • 0

    209. ~krayw  2007-12-31 12:58:30  host: 213.199.253.146

    pytanie do "snieza" który pisze: . Narastający sygnał dzwonka można zmienić w profilu (może być np. or razu głośny, albo z wibrą itp) Jakim cudem ustawiles od razu dzwonek tak, zeby nie byl narastający? nie ma takiej opcji. owszem mozna z wibra, badz bez ale i tak dzwonek zawsze musi sie rozkrecic. ijest to jeszcze jeden z minusów tego telefonu.

  • 0

    210. ~adam  2008-01-01 13:29:48  host: apn-77-113-48-161.gprs.plus.pl

    a ja kupiłem sobie ten tel. w orange i nie mam słuchawek...i pytanie: jakie należy dokupić ? bo oryginalnych do ku250 nie ma praktycznie jak kupic, a w kompatybilnych od "czekolady" podobno pilot nie działa... a te przejściówki ? co z jednej strony jest wtyk do telefonu, a z drugiej strony gniazdo jack 3,5" , w które mozna wsadzic kazde słuchawki, to czy to jest ok ?

  • 0

    211. ~zozol139  2008-01-01 16:52:17  host: pc-77-46-22-153.euro-net.pl

    do Dj lemko. mam ten tel też z playa i nic mi sie nie dzieje to musi być jakis felerny egzemplarz.mam go juz 3 miesie i jestem zadowolony.

  • 0

    212. ~  2008-01-04 22:38:04  host: beg92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik exstra ma pewne wady np. brak do niego motywów troszke krutko trzyma bateria ale za 350zł to i tak durzo nie wiem czy znajdzie sie podobny telefon poniżej 700zł

  • 0

    213. ~Dj Lemko  2008-01-05 21:28:37  host: als221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe juz go troszke mam i jestem z niego zadowolony ludzie sie pytaja o USB znaczy zeby komp wykrył użadzenie musicie zmienić ustawienia w tel menu --> łacznos--> połączenia Usb i tam dajecie pamiec masowa a co do zegara to ja mam duzy i date i wszystko jest ok ale tez jest tak ze jak z kims gadam to mnie słabo słysza ale to tylko czasem co do gier da sie sciągnąc tylko nie wpełnym wymiaze wyswietlacza ale najlepiej sciągac ze stron internetowych na kompa i wtedy na fona przez usb a co do mp3 fakt faktem jak włanczam przez odtwazacz to musze czekac z 2 min dlatego zawsze włanczam przez karte pamieci heh a przez słuchawke bluetoth która dostałem w pej nawet se dobze gada ale słabo trzyma i co chwile trzeba łatować:(

  • 0

    214. ~Speede  2008-01-06 22:29:10  host: acma127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam tyle przeczytałem wszystkie posty i wywnioskowałem: że wszystkie osoby które miały ten telefon w play mieli go zjebanego a w ornage go polecali wniosek?? sami pomyście ja jestem z orange od początku i nigdy na nich nie narzekałem pomarańcze górą!!!zawsze mają dla klijenta ciekawą oferte i wszysko zrobią na poczekają i telefon zastepczy zawsze sie znajdzie,.... raz facia mi oddała swój jak mi soft w 6200 poszedł wiec widzicie chcecie lg ku250 ?? migrujcie do orange!!!

  • 0

    215. ~Cinboy  2008-01-09 20:25:54  host: chello089077125148.chello.pl

    heeelo jak gra mp3?? i gdzie jest głośnik?? z góry dzięki za odpowiedz :)

  • 0

    216. ~misiek456  2008-01-11 09:35:15  host: acwz84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel sprowadzony z niemiec z t-mobile i nic mi nie szwankuje gorąco polecam!!!

  • 0

    217.  2008-01-11 10:22:01

    Sluchawki pasuja z ku800 i ku311 wiec mozesz kupic od tych modeli, a dzwiek bardzo fajny.

  • 0

    218.  2008-01-11 21:37:21

    Mam ten telefon od tygodnia. Jutro ide go oddac do naprawy bo ludzie do ktorych dzwonie czesto mnie nie slysza, telefon przerywa, sa jakies zaklucenia. Z tego co czytam to nie tylko u mnie to wystepuje. Ogolnie telefon OK, ma spoko funkcje.

  • 0

    219. ~zanna  2008-01-15 19:45:23  host: aaqz180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no właśnie. ja mam słuchawki do niego i dzwięk działa

  • 0

    220. ~Weromzi  2008-01-15 21:35:23  host: chello089076038237.chello.pl

    Telefonik za przystępną cenę,posiadający wszystko a nawet więcej niż powinien mieć dobry tel.kom. Bawie sie nim już 3,5 miesiąca i jak dotychczas same superlatywy.Nic się nie uszkodziło,solidna trwała ( nie wycierająca się )obudowa zapewnia długie użytkowanie.Bardzo czytelne funkcje fona pozwalają na szybką i prostą obsługę. Polecam

  • 0

    221. ~~Roman~  2008-01-16 18:31:29  host: cnx144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może jak wyłączyć dźwięk z aparatu? Proszę o pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    222. ~bayer13  2008-01-18 19:17:09  host: bof35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten fon ponieważ na jego możliwości cena jest wpros super ;D polecam

  • 0

    223. ~michas  2008-01-26 10:47:50  host: host-81-190-164-112.gorzow.mm.pl

    a do przesylania danych przez kabel usb trzeba miec jakies oprogramowanie?

  • 0

    224. ~wiaczesław  2008-01-27 12:16:39  host: aid146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy orientuje się ktoś czy w tym telefonie można nagrywać bez ograniczeń czasowych dźwięk przy użyciu dyktafonu, czy też jest jakiś określony maksymalny czas?

  • 0

    225. ~Mati  2008-02-10 19:02:50  host: bys82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej nie wiem czemu ale wogole mi nie chodzi blootuth jak by ktos mogł mi powoc ? bede wdzieczny!!! nie kupujcie LG KU250 bo to złom i blootuth sie psuje

  • 0

    226. ~JAH  2008-02-14 22:48:20  host: 169-174-89-122.fenix.katowice.pl

    Kupiłem ten telefon w MM. Był super... był, bo już go nie mam. Tel. zawieszał się już pierwszego dnaia, wymieniłem w sklepie na nowy - działo się to samo. Dziś odebrałem pieniądze i nie wiem co wybrać, bo za te piniądze trudno o coś podobnego. Szkoda było oddawać, mp3 fajne, zdjęcia jak na telefon mogą być, łatwa obsługa, bateria mogła trzymać trochę dłużej, ale nie było źle. Tylko zawieszał się ciągle - chyba MM miała jakąś wadliwą serię. Jak traficie na dorą sztukę to polecam, ale nie wiem czy warto ryzykować, bo ja go już chyba nie chcę

  • 0

    227. ~  2008-02-23 11:24:13  host: p08-11.opera-mini.net

    Za taka cene telefonik swietny, mam go 3 tyg i jest super, mp3 ladnie gra, fotki takie jakich mozna sie po 1,3 spodziewac;D

  • 0

    228. ~Olka  2008-02-23 19:49:03  host: ns2.faf.net.pl

    Mam zamiar kupaowac ten fonik i widać z waszych opini opłaca się go kupić i chyba go kupie:D

  • 0

    229. ~  2008-02-25 21:48:05  host: zt226.internetdsl.tpnet.pl

    tak też zrób kup mam go ponad pół roku i naprawde warto

  • 0

    230. ~Jozin  2008-03-02 14:35:24  host: ip-66-241.piotrkow.net.pl

    LG KU250 Wady: - narastający dzwonek - "strzelająca" klawiatura - jakoś mikrofonu (często słabo nas słychać) Zalety: - cała reszta

  • 0

    231. ~B  2008-03-02 17:34:13  host: interpc-r.3s.pl

    kto napisał że obudowa jest trwała:/ raz mi spadł a wygląda jakbym po nim chodził:/ obudowa jest z kiepskiego plastiku mam go od wakacji i jakoś nie ciesze sie z tego wyboru postawiłem na funkcje a nie na jakość jaką mi proponowała nokia długo sie czeka przy 1 gb karcie na załączenie czegoś, bluetooth raz mi wysyła raz nie, soft sie wiesza ostatnio zaczoł mi sie wyłanczać... i to nie jest taki jedyny egzemplarz bo znajomek też tak miał i mi go kazał do serwisu oddać a potem go sprzedać jak bedziejeszcze dobry;/

  • 0

    232. ~leonardo  2008-03-05 22:39:26  host: public-gprs2485.centertel.pl

    Mam ten telfon a rczej juz od jutra go nie mam nie radze nikomu kupic Ku250 jest problem z mikrofonem i głosnikiem romowy mozna wykonywac tylko przez zestw słuchawkowy a w serwsie powiedza ze telfon nie wykazuje wad ogolnie gówno a zaden sprzedawca nie poleca Lg

  • 0

    233. ~Dang-Tsu  2008-03-13 23:20:17  host: abeh97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam LG-ika juz ponad pół roku i ani jednej oznaki wadliwości itp. Telefon ładny, funkcjonalny, no i zawsze jakas odskocznia od tych juz nudnych nokii i sony ericssonów - miły inrerfejs:) W mojej ocenie 7/10.

  • 0

    234. ~  2008-03-18 12:23:22  host: aahr221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY KARTA PAMIĘCI JEST W ZESTAWIE CZY TRZEBA ODDZIELNIE JĄ ZAKUPIC

  • 0

    235. ~Aga^^  2008-03-18 15:04:30  host: bea109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefonik z orange już przez pół roku i nie narzekam. nie zacina się, nie wyłącza się sam i wogóle jest wszystko ok :D polecam...

  • 0

    236. ~  2008-03-20 06:55:39  host: ablw163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wlącza sięzetaw głośno mówiący

  • 0

    237. ~dto  2008-03-26 04:47:22  host: ebf243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wspominal o zegarze - jest przeciez opcja ustawienia wiekszego ostatnio znalazlem tez opcje zmieniania koloru czcionki TYLKO dla wybieranego numeru - tzn wielkosc czcionki i kolor z dostepnych - fajnie prezentuja sie czerwona i zielona czcionka tak.. glownym minusem jest brak radia, aha ktos pytal ile to micro sd moze max wlozyc odpowiadam - ponoc 2GB -wiekszego nie probowalem, bo tylko taki posiadam (na pl stronie dystrybutora tez pisze ze max 2gb) polecam kupic adapter - wtedy przesyl danych jest szybki i wygodny (zalecam sformatowac w fat32 karte microsd) mozna zakupic sluchawki bluetooth firmy LG (na 2 uszu) cena w rtv euro agd to zaledwie 99 - u konkurencji 219! menu intuicyjne i przejrzyste - bardzo fajny myk z ulubionymi, wszystko szybko i ładnie chodzi mp3 fajnie gra..mozna instalowac duzo programow w stylu mapy,gry,gadu-gadu (np. gochat.pl) i takie tam rozne badziewia w stylu kompas,pogoda i inne aha tez niektorzy mysla, ze nie ma kalkulatora - otoz jest i to calkiem fajny - z nawiasami, sinusami, potegami i przelicznik walut jest nawet do wyboru menu w jezyku polskim i parudziesieciu innych (z 40 bedzie!) polecam bez dwoch zdan - nowka kosztuje juz od 249 zl!

  • 0

    238. ~duren  2008-03-26 04:53:15  host: ebf243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos pytal o sluchawki to mowie od razu ze te sa najlepsze - nie dosc ze na dwoje uszu - do sluchania mp3 w pelnym stereo, to korektorem mozna dostosowac do gatunku muzycznego!

  • 0

    239. ~Raw  2008-03-27 19:01:30  host: admg32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak już ktoś wcześniej wspomniał, widać że w playu ten telefon telefon ciągle sie psuje (to pewnie dlatego dodają od razu słuchawki i kartę ;) ja mam go w orange już od jakiegoś roku, może troche mniej. jedyne co mi przeszkadza to często wspominana głośna klawiatura (przeszkadza w używaniu kalkulatora - dobrego zresztą kalkulatora - na klasówkach :) i ostatnio coś Bluetooth ma humory, raz znajduje inne telefony z bt, raz nie, ale nie przeszkadza mi to za bardzo. co do długości wczytywania sie danych z karty, to w wielu telefonach tak jest. m. in. w samsungach. wygląd obudowy i menu zależy od gustu. jak ktoś lubi czarny kolor to mu sie spodoba. Ogólnie z tego co czytałem to widze że trafił mi sie udany egzemplarz :) Ale jak to mówią szczęście sprzyja lepszym ;P

  • 0

    240. ~dread  2008-04-01 20:28:00  host: 80.238.78.206.ip.airbites.pl

    mi ten telefon szwankuje jak czasami z kims gadam to mnie slabo slyszy i musze sie drzec , zaczal sie sam wylaczac i cicho gra muzyka na sluchawkach jutro ide do playa niech mi go naprawia albo wymienia

  • 0

    241. ~Stahu  2008-04-04 20:35:46  host: 85-31-231-202.marsoft.net

    Mam ten telefon i wszystko działa, mam tylko małe problemy ze znalezieniem zestawu słuchawkowego. Ogólnie jestem bardzo zadowolony :D

  • 0

    242. ~Własciciel  2008-04-05 18:59:19  host: edu234.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tak. jak czytam niektórez opinii to mi sie żygać chce. pewnie częsc z was w życiu tego fona w ręku nie miała! wygląda jak z gówna, jest brzydki, guziki do kitu itp. itd. jak ci sie nie podoba to nie kupuj! ja osobiście powiem tak:jak chcesz miec bajerancki wygląd to se kup nokie. "se bije na głowe.." ta jasne. "dupny plastik.." chcecie zobaczyc dupny plastik to sie pobawcie se po miesiącu. skrzypi jak szafka babci. a ten lg nic. cisza. oprogramowanie jest ok. co do gier to umnie chodzi każda jaka wgram, żeby nie było, gry 3d nie są obsługiwane. dźwięk jest ok-przez dobre słuchawki jest super. tel długo sie włancza ale soft działa sprawnie i nie wiesza sie. co do baterii to jest średnio-zależnie od użytkowania trzyma od 3 do 5 dni w moim przypadku. osobiście polecam ludziom którzy myślą o funkcjach i łatwości obsługi a wygląd jest na drugim miejscu. bo wygląd jest raczej klasyczny i prosty. wg mnie po 7 miechach użytkowania ok-nadal działa sprawnie. ps: najbardziej denerwuje mnie szybka na wyśw która cholernie szybko łapie odciski palców i kurz.

  • 0

    243. ~madzia yummy  2008-04-07 17:55:48  host: aahv86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik supcio trudnej tylko z kartą USIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    244. ~ja  2008-04-14 17:23:47  host: aju177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie robi zdjęcia i jak działa w nim mp3 bo może go kupię w playu ?

  • 0

    245. ~  2008-04-20 10:34:42  host: public-gprs44682.centertel.pl

    Mialem tego lg przez 2 miesiace i daje mu ocene 6/10. Telefon jak kazdy ma swoje wady i zalety. Zalety to ladny wyglad(w mojej opini), dwie kamery oraz jego wytrzymalosc. A wady to maly wyswietlacz, koszmarna jakosc zdjec, i cala reszta. Zmienilem tego fona na nokie E50 i zadnego porownania. Nokia is cool lg is shit.

  • 0

    246. ~Misiak  2008-04-22 09:21:41  host: host-81-190-164-112.gorzow.mm.pl

    pomóżcie ! mam ten teefon ale nie dzialaja mi na nim filmiki 3gp. tzn jak sam nagrywam to mi dzialaja ale jak zrzucam sobie jakiees z kompa to juz nie... ale jezeli te cosam nagrywam sa w formacie 3gp to dlaczego nie moge odtwarzac tych z kompa jezeli to tez jest 3gp?

  • 0

    247. ~snajper  2008-05-16 21:53:39  host: bxs188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam lg ku250 prawie pół roku i nigdy mi sie nie zawiesił . jest w sieci Orange . działa super i każdy mi sie pyta co to za fajny telefonik mam. jedynym minusem jaki zauważyłem to nie mikrofon bo u mnie spisuje się bardzo dobrze a przegadałem juz przez ten telefonik sporo czasu ale wyświetlacz . chodzi o to że gdy jest jakiś fajny Słoneczny dzień ciężko jest zobaczyć np którą mamy godzinę ponieważ nic na nim prawie nie widać bo jest błyszczący ale można się za to w nim przeglądać jak w lusterku :P nawet przy ustawionej tapecie jakieś jaśniejszej ciężko jest cokolwiek na nim zobaczyć. i czasami miewam tak że zamiast normalnych białych liter w smsie który dostaje na czarnym tle pojawiają się czarne literki nie wiem czy to jest wina mojego telefonu czy wina telefonu tego kogoś kto mi przysyła smsa. jak najbardziej polecam ten telefonik :) cena przystępna i zdjęcia jak na aparat 1.3 mp rozdzielczość wyświetlacza 176x220 wychodzą bardzo dobre ale fakt że w nocy nic prawie nie widać :) co do karty pamięci ja kupiłem w media firmy kingstone 2 gigówke za śmieszne pieniądze 35 zł zdziwiłem sie ze tak tanio i obawiałem się ze może nie chodzić na szczęscie miałem 2 telefon w którym ta karta na pewno by mi poszła ale chodzi bez żadnych zawieszeń ani nic nie zawiesza mi wogóle telefoniku :) jestem bardzo zadowolony . chciałem jeszcze zapytać apropo gier ponieważ własnie niektóre nie są w takiej rozdzielczości jak na ten telefon są potrzebne pomimo tego iż ściągam je w tej rozdzielczości czyli 176x220 są one albo mniejsze albo za duże jeżeli zna ktoś jakąś str internetową z grami na ten tel proszę o kontakt 503 397 577 i jeszcze jedna sprawa czy ten tel czyta gry w 3d??

  • 0

    248. ~barman  2008-05-25 22:55:01  host: chello089078110158.chello.pl

    Mam go ponad pół roku i oceniam 9.5 na 10.

  • 0

    249. ~posiadacz  2008-05-27 12:22:10  host: dps73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon spełnia moje założenia aż nadto ma bardzo dobra baterie dzwoni pisze smsy i jest tani a w koncu de tego jest telefon komórkowy a nie do robienia zdjęć jak ktos chce mieć super zdjęcia niech kupi cyfrówke i po kłopocie ogólnie jak dla mnie super 10/10

  • 0

    250. ~italup  2008-05-28 00:22:48  host: abfv240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajnie wyglądający fonik ,łatwy w obsłudze

  • 0

    251. ~kasia  2008-05-29 21:24:17  host: abek210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolona

  • 0

    252. ~bzium  2008-06-02 12:42:45  host: 91-90-57-69.sttb.pl

    odpisuje na pytania:) : do Cinboy - głośnik z przodu, mp3 gra kiepsko przy maks. głośniości, na zest. słuch. jest nawet nieźle Roman - nie da sie wyłączyć dźwięku z aparatu, wielka wada, bo nie można robić zdjęć z zaskoczenia;P michas - jeśli chodzi o usb, mi działa bez oprogramowania, ale wszystko powinneś mieć na płycie wiaczesław - maksymalny czas nagrania czegokolwiek na dyktofon to 2:58 bez względu na dostępna pamięć Misiak - musisz zmienić rozszerzenie z 3gp na takie, które czyta komp. poszukaj programu w necie:) komuś jeszcze bluetoth nie działał... może ci sie spalił? mi poszedł po tyg. i nie mogą go naprawić. a wymiana jest z dopłatą. niech żyje orange... szczerze, nie polecam tego telefonu. mi cały czas coś siada, psuje się i nie można naprawić. jest po prostu niedopracowany... taka mini-vista wśród telefonów:) na szczęście niedługo się go pozbędę:P

  • 0

    253. ~Patry & Nariko  2008-06-05 18:50:03  host: eis108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego tela i jest zajebisty!!!! wszyscy pisza ze ma narastający dzwonek ale jak!! umnie odrazu dzwonek gra na full musicie se ustawic!!xDmiesci 2gb karte to jest od zajebu!!!!!mozna mieć w nim wszystko xDaparat robi bardzo ładne foty i kręci ładne filmy xDklawiature się blokuje : trzeba przytrzymać sługo klawisz C to dal tych co niewiedzią jest ich sporo xDjak dla mnie tel zajebisty!!!!Pozdro xD

  • 0

    254. ~sowa123456  2008-06-08 14:30:31  host: 212.191.153.163

    Ten telefon jest zajebisty..niektorym sie tlko wydaje....ze jest do bani..jak chyba nawet niektorzy go w rekach nie mieli, zarabiste mp3 i ogolnie fajny telefon..mam juz go rok i jeszcze nic mi sie w nim nie popsulo...zaliczylk pare upadkow ale chodzi jak nowy:)

  • 0

    255. ~arti.  2008-06-12 18:49:03  host: host-89-238-2-199.smgr.pl

    telefon mam pół roku,bardzo słabo mnie słyszą moi rozmówcy,telefon zawiesza się i nikt nie może się do mnie dodzwonić ani wysłać sms'a, chyba,że ja pierwszy zadzwonie,ogólnie raczej bym go nie kupił drugi raz, a szkoda,bo jest ładny i bardzo funkcjonalny:)

  • 0

    256. ~kawka  2008-06-27 18:22:14  host: apn-77-113-75-226.gprs.plus.pl

    kupppka... z tego co piszą inni... najwieksza wadą są polaczenia... nie wiem co to za telefooon... ale musicie cosik z tym zrobic... ;D;D;D;D POZDROOO... NIE ZALAMUJCIE SIE ;D

  • 0

    257. ~Rakaro  2008-07-14 15:39:20  host: 194.181.128.202

    Gracki telefon :) Snajper pytał o gry na niego... otóż sprawa wygląda tak, że jeśli masz już wybrane gry zainstalowane na telefonie, to tak pi razy drzwi 25% z nich będzie działać. Pewnie zależy to od softu, bo np. w moim starym SE k510i 95% gierek się instalowało i działało bez problemu. Sprawa rozdzielczości- najlepiej załatwić sobie gry w 176x220, jednak jeśli naprawdę musisz, to te dla mniejszych rozdzielczości też będą działać (o ile należą do tych 25%), tyle że w odpowiednio małym wycinku wyświetlacza (czyli np. 128x128, reszta czarna. No śmiesznie jest wtedy.). Zdarzają się też przypadki, że gra się "rozciągnie" do 176X220. Niestety, jeszcze nie trafiłem na gierkę 3D, która by działała na tym telefonie. A szkoda, bo głównie produkcje 3D są wyposażone w multiplayer via bluetooth. To chyba tyle. Ahas, jedna wada- wyświetlacz wg mnie szybko się rysuje. Na szczęście to nie problem, bo za 20 złociszy można zakupić na allegro lakier do wypełniania ubytków. Świetna rzecz. Ogólnie bardzo dobry telefon.

  • 0

    258. ~DidierDrigbi  2008-08-18 19:04:04  host: aara211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Snajper wejdz na strone. www.javase.pl wejdz w gry rozdzielczosci 176220. A tak wogole sciagnelem vistamobile i niewiem czy mi bedzie chodzic. Prosze o kontakt(tu na forum !!!) zgory dziex. Telefon jest genialny mam go rok i niewidze zadnych wad

  • 0

    259. ~marek68  2008-08-23 00:25:02  host: bmr213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w LG KU250 zmienia się wielkość czcionki? Jest taka możliwość?

  • 0

    260. ~damianix09  2008-10-16 14:24:45  host: adiy88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wdechowy ,ale jedna mala wada nie ma IRDA

  • 0

    261. ~xDAgulaxD  2008-10-17 17:20:33  host: 80.51.91.252

    ten telefon jest fajny jak dla mnie mialam go przez tydzien kupilam go za 360 zł w erze ale mi ktos go niestety ukradł w szkole nie było za fajnie :((( pa pa pozdro

  • 0

    262. ~pieh  2008-10-27 18:23:01  host: aane189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko:pp potrzebuje baterie do tego tela.. macie moze bo z moja cos sie stało..z góry dziekuje:PP

  • 0

    263. ~  2008-11-16 15:53:03  host: 77-254-45-216.adsl.inetia.pl

    dlaczego nie widać zegara

  • 0

    264. ~koszykarz  2008-12-17 08:31:18  host: oberplag.ser.de

    Fajny telefon. Ma jedną drobną wadę. Jak ustawię alarm i wyłączę telefon to się nie włączy.

  • 0

    265. ~  2008-12-23 18:36:57  host: inet20907ni-3.eranet.pl

    Ej, orientujecie się może jak połączyć telefonik z Komputerem??? Bo ja już niewiem. Kupiłem już dwa kable w ciągu jednego dnia i dalej nie mogę połączyć. Proszę o szybką pomoc. WAŻNE! xD ;D

  • 0

    266. ~Wasyl  2009-01-03 13:11:08  host: sm146.internetdsl.tpnet.pl

    Głośnik jest tylko jeden jakościowo zaliczył bym go do średniej klasy ale do sluchania sie nadaje.

  • 0

    267. ~Popej  2009-01-14 14:33:01  host: dqi118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Post nr 263 wejdź w ustawienia wyświetlacza i przestaw sobie typ zegara i jego rozmiar masz 2 do wybory weź duży a zauważysz:D

  • 0

    268. ~nata  2009-02-08 22:10:12  host: apn-77-115-100-227.gprs.plus.pl

    ja ten telefon mam dopiero niiecale 2 miesiace i jestem z niego zadowolona,jest z pley i calkiem dobrze chodzi ma wszystko czego nie mozna oczekiwac od innych w takiej cenie;)

  • 0

    269. ~DidierDrigbi  2009-02-16 15:57:07  host: aazw43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marek 89, czcionke się zmienia: Ustawienia->Ekran->Czcionka

  • 0

    270. ~GRACJANO  2009-02-20 13:06:09  host: 195.117.119.118

    MAM TEN TELEFON JEST BARDZO PROSTY W OBSŁUDZE DOBRZE TRZYMA BATERIA I POZATYM MA DOBRY GŁOŚNIK

  • 0

    271. ~Darkoy  2009-04-15 15:10:20  host: 87-205-211-130.adsl.inetia.pl

    Mam fonka juz 1.5 roku. Przez ten czas był juz 4 razy w naprawie w czym 3 razy wymieniali mu wszystko a raz tylko softa bo przestał dzwonic . Ogolnie to nie polecam bo cały fon jest slabo zrobiony. Bardzo niska jakosc za niska cene - nie warto...

  • 0

    272. ~berdys  2009-05-13 12:31:19  host: ip-89-174-118-130.multimo.gtsenergis.pl

    271.Gwarancja dwa lata, tak ? dlaczego nie zadasz wymiany tylko bedziesz sie meczyl ? DLa publiki, zebysmy Ci wspolczuli ?

  • 0

    273. ~  2009-05-20 15:01:25  host: 87-205-32-161.adsl.inetia.pl

    Eii ten telefon ma 2 głośnik od muzyki czy ma tylko jeden od muzyki i od gadania ?

  • 0

    274. ~  2009-06-22 15:22:44  host: adh226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde polecam fonik . mam go juz 2lata i ani razu w naprawie ni był . jedynie troche słaba klawiatura ale sie chowa przy zaletach telefonu za tą cene

  • 0

    275. ~as  2009-07-30 19:40:14  host: public62394.xdsl.centertel.pl

    mam go 2 lata wszystko fajnie ale ja bardzo mocno go używałem i tak 1. Zerwany wtyk od ładowarki i słuchawek 2. Bluetooth mi sie spieprzył 3. Ostatnio bateria słabo trzyma (zmieniłem na nową i to samo) 4. Łatwo o rysy (za to trwały już mi tyle razy spadł obudowa sie rozlazła i bebechy było widać walnąłem w niego zlał sie do kupy i działa) 5.Czasem sie zawiesza na MP3 6. Czasem pisze że USIM nieaktywna restart i działa

  • 0

    276. ~Playowiec  2009-09-07 11:50:32  host: ddf13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Otóż dnia 5.09. minęły 2 lata jak już mam mojego LG i co mogę powiedzieć?? Od dnia zakupu PlayMIx 24m-ce oddałem go jeden jedyny raz do serwisu po około 1 roku używania a to dla tego, że pojawił się w internecie nowy soft wersja 10c a jam posiadam 10a i pomyślałem aby go zaktualizowali. Niestety po 4 dniach telefon był z powrotem poprosiłem o wszystkie testy baterii i reszty podzespołów, oczywiście wszystkie kwitki z testów otrzymałem telefonik po 1 roku ożywania w kondycja bardzo dobrej testy baterii ocenione przez program testujący Very Good. Zdjęcia również robi bardzo ładne, filmy również tylko troszkę szkoda że dźwięk jest w mono a nie stereo ale to mi akurat nie przeszkadza. Jeden raz mi upadł i to drastycznie delikatna ryska jest na obudowie od górnej strony mało widoczna, myślałem że po wyświetlaczu w tym momencie ale nic zero śladów i oznak upadku. Według mnie możliwe że poszła partia jakichś wadliwych ale Uwaga proszę sprawdzać na pudełko czy pisze Made in korea. Bo widziałem kilka innych modeli KM wyprodukowanych w Chinach i wszystkie na gwarancję poszły i płyty główne w nich wymieniali. A co do gier w Instrukcji pisze wyraźnie że gry 3D nie obsługuje a ludzie debilnie się pytają albo piszą, że 3 d mu żadna nie dział najpierw niech zaczną czytać instrukcję. To samo do baterii się tyczy w instrukcji wyraźnie pisze żeby nie formułować a lidzie piszą żeby to robić :-)To tak jakby kupić diesla a tankować benzynę i się dziwić czemu nie jedzie:-)Po 2 latach bateria spokojnie trzyma 4 dni przy dzwonieniu i pisani esów. Co do gier to ja korzystam z Sony K 750 770 i z nich śmiga aż miło. Pozdrawiam wszystkich

  • 0

    277. ~kolo  2009-09-13 22:17:53  host: 77-254-207-95.adsl.inetia.pl

    Mam go 2 lata.Działa bez problemowo,kiedyś parę razy sam sie wyłączył ale po zmianie softu żadnych problemów.Cena adekwatna do wykonania ale polecam tym co chcą dzwonic ,zrobic fotkę,posłuchać muzyki a nie potrzebują fona za 2000 lub więcej.Po prostu jak spadnie to nie żal.

  • 0

    278. ~piecykfromrb  2009-09-16 19:06:36  host: c181-143.icpnet.pl

    Generalnie telefon bogaty w funkcje, w atrakcyjnej w porównaniu do konkurencji cenie. Jakość wykonania średnia: obudowa jak i klawisze z taniego tworzywa sztucznego (szybko się ściera i rysuje), ekran po paru tygodniach pokrywają liczne ryski. Niestety, jeśli LG uzbroiło telefon w tyle funkcji to wiadomo na czym musieli oszczędzać. Po 8 miesiącach wystąpiły pierwsze problemy. Telefon sam się wyłączał, po włączeniu prosił o przegranie z karty SIM kontaktów w związku z jej pierwszy włożeniem (ta sama karta była w nim od początku). Problem nie ominął karty MicroSD, którą telefon wykrył jako nową i chciał koniecznie formatować. Zresetowaniu ulegała również data/godzina. Dziwny problem. Jeżeli ostatnie można traktować jako oczywisty problem z baterią, to poprzednich objawów awarii już nie. Od jakiegoś czasu telefon 'tylko' się wyłącza sam z siebie i po próbie ponownego uruchomienia. Po którejś próbie w końcu zaskakuje. Poleży w kieszeni/na biurku i albo się wyłączy, albo podziała parę dni.. i też się w końcu wyłączy. Ładowarka od pewnego czasu buczy i piszczy indukcyjnie, zmienną częstotliwością, natężeniem i przebiegiem czasowym. Serwis gwarancyjny stwierdził, że 'telefon jest sprawny' i niczym nieskrępowany odesłał go z powrotem. Trochę dziwne działanie. Podkreślam, iż istnieje olbrzymia różnica pomiędzy stwierdzeniami 'jest sprawny', a 'nie wystąpiły objawy awarii/usterki'. Pozostaje mi tylko sąd polubowny, ewentualnie cywilny. Jednak jak na cenę 240zł za tel. vs koszta wstępne w sądzie - 250zł, wygrywa logika i amen dla LG. Polecam przemyśleć zakup. Mawia się 'bo, gdzie indziej płacę za firmę !', tutaj firma=jakość. Bolesna prawda. Za jakość się płaci. Pozdrawiam

  • 0

    279. ~Dominik  2010-02-12 16:31:16  host: acxl173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 2 lata i niemam problemów. Raz tylko zepsuła się ładowarka, ale wymienili w ramach gwarancji. 11/10

  • 0

    280. ~siemankos  2010-04-23 21:06:28  host: achq193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma takzwany Dżojstik?? (czy jakos tak to sie pisze).

  • 0

    281. ~  2010-09-08 19:24:50  host: ludowa-217-98-38-27.netcominternet.pl

    do ema : telefon za taką kasę to chyba na umowę??????

  • 0

    282. ~Lacatus  2011-01-02 22:02:40  host: 178-37-170-171.adsl.inetia.pl

    Witam, mam ten telefon prawie dwa lata.Po takim czasie można go pokojnie ocenić. Telefon jest bardzo ergonomiczny w obsłudze,bardzo fajnie się na nim klika i gdyby nie te głośne klawisze byłoby idealnie...To jest wada.Druga to Bluetoth łapie bardzo powoli inne urządzenia,a czasami wogóle.Bardzo mocna obudowa.Kilka razy spadl na beton i prawie nic się nie stało.Obsunela się tylko gumowa uszczelka przylepiona pod kamerą zewnętrzną.Naprawa we wlasnym zakresie trwala 10 minut.Obsługa karty pamięci całkowicie bezproblemowa.Bardzo dobry wyświetlacz ładnie odwzorowujący kolory.Ze trzy razy się zawiesil przy wysylaniu smsa.Po restarcie w postaci włączenia i wyłączenia było ok.Bardzo szybko ię ładuje. Ogólnie polecam , za tą cene trudno o coś fajniejszego.

  • 0

    283. ~Mechanik  2012-01-03 22:47:40  host: 89-73-130-22.dynamic.chello.pl

    Szukajcie a znajdziecie kod zabezpieczający bo jest w internecie (reset factory)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet