LG KT520 - opinie
Telefony LG LG KT520 Opinie o LG KT520

LG KT520

w sumie: 93
  • 0

    1. ~palyma  2008-07-24 16:39:16  host: bzo251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od jutra w PLAY:) ;p

  • 0

    2. ~Deniro  2008-07-26 15:13:19  host: ip-77-223-235-249.atol.com.pl

    Kupiłem w play ten telefon,bardzo fajnie sie sprawuje,nie ma prolemu ze slidem,wyswietlacz bardzo wyrazny,bateria trzyma dosc długo(w zaleznosci od zabawy telefonem),zdjecia fajne wychodza,szybko chodzi internet,polecam go:) LG pokazalo tym modelem ze potrafi robic dobre telefony.

  • 0

    3. ~marcin  2008-07-27 21:07:10  host: dka137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od dzis z Playa, po nie milych spotkaniach z lG Shine, ten model moge serdecznie polecic :) smiga az milo, fotki robi ładne :) duzo przydatnych opcji. Wyswietlacz bajka.

  • 0

    4. ~kalak  2008-08-06 21:15:24  host: ip-85-219-164-154.ibd.gtsenergis.pl

    Myśle nad kupnem tego modelu, tylko mam pewne obawy co do ,,dotykowej myszki'' jak ona działe i czy da sie nią jeździć po menu?

  • 0

    5. ~kalak  2008-08-08 12:13:17  host: ip-85-219-164-154.ibd.gtsenergis.pl

    Dziś pojechałem do pleya po samsunga u800, a wróciłem z tym telefonem i jestem bardzo zadowolony, myszka działa świetnie, zdjęcia robi bardzo ładne choć nie ma flesha, muzyczka gra głośno, ogromny i bardzo łady ekranik wsszystkim polecam :)

  • 0

    6. ~pwl92  2008-08-15 13:49:49  host: pc193a120.interpc.pl

    również posiadam ten telefon muzyka niegra zbyt glosno ale czysto foti robi fajne a jeden minus to taki ze sie troche laguje

  • 0

    7. ~Damient69  2008-08-16 12:33:48  host: b1-65.koba.pl

    Ktoś sprawdzał czy ten LG ma radio?

  • 0

    8. ~Daria.  2008-08-23 22:33:37  host: dek78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon nadaje sie dla użytkownika, który maltretuje swój telefon dużą ilością smsów? xP Chodzi mi o wytrzymałośc klawiatury itp. ;)

  • 0

    9. ~ziomek128  2008-08-26 08:51:40  host: ip-85-219-231-60.ibd.gtsenergis.pl

    A czy ten telefon ma dzwonek narastający czy nie??

  • 0

    10.  2008-08-26 10:35:20

    A czy ten telefon ma narastający dzwonek czy nie ???

  • 0

    11. ~marti  2008-09-01 07:41:01  host: cik228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel nie ma radia.Osobiscie go posiadam od miesiaca i wszystko jest ok ,jedyny problem to ze nie moge go polaczyc przez kabel usb z kompem "cos nie tak "ale pozostaje jeszcze bluetooth wiec generalnie nie ma wiekszego problemu.

  • 0

    12. ~kalak  2008-09-21 19:00:48  host: ip-85-219-164-154.ibd.gtsenergis.pl

    Do 11. Ja mam karte 2giga i na początku też nie mogłem sie połączyć przez kabel jednak później doszłem że w menu jest ikonka łączność i gdy sie ją kliknie należy wybrać połączenie usb, ja wybrałem pamięć masową i z komputerem łączy sie karta i wszystko ładnie działa

  • 0

    13. ~pieciu7  2008-11-05 09:39:02  host: adkl204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tleefon posaidam juz drugi dzien i sprawuje sie znakomicie, posaida mnostwo funkcji, obrobka zdjec w tym telefonie jest prawie jak w photoshopie masa mozliwosci, glosna gra w porownaniu do lg shine czy choholate. super wyrazny wyswietlacz, myszka dotykowa tez ok, jedyny minus jaki mnie troszeczke irytuje to kalwisz srodkowy ma duzy skok nacisku moze to tyko w moim modelu poza tym telefon poelcam w 100%

  • 0

    14. ~Tom  2008-11-19 20:16:47  host: host-81-190-182-203.gorzow.mm.pl

    Witam. Napiszcie jak długo trzyma bateria przy średnim użytkowaniu? pozdrawiam

  • 0

    15. ~kakil  2008-11-24 17:16:34  host: dfn210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do myszki to mozna ja wylaczyc i bedzie normalny josstick

  • 0

    16. ~jeep  2008-11-25 15:11:10  host: adcb154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon urzytkuje juz 4 miesiac polecam kazdemu wszystko rzaden problem baterialadnie trzyma ladnie gra bez zadego problemu. dzwoni smsy pisze wiec telefonik jest ladny zgrabny i wszystko jest w porzadku.

  • 0

    17. ~marcin  2008-11-25 16:29:53  host: 83-145-182-174.cable-modem.tkk.net.pl

    ja chcem kupic ten telefon ale na karte koszuje 349 zl a ile w playu jak byscie mogli powiedziec i jaki abonament i na ile lat umowa

  • 0

    18. ~ckjasl  2008-11-27 16:02:12  host: dgy238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzwonek jest narastajacy

  • 0

    19. ~Szakal  2008-11-28 11:23:59  host: staticline50186.toya.net.pl

    Witam! Telefon poprostu bije na łeb na szyje konkurencje. Mam nokie 6300 i w porównaniu który lepszy wygrywa LG KT520 Mam go już 4 dni bateria nowa trzymała jeden dzień intesywnego używania. Teraz mam naładowaną pierwszy raz juz 3 dzień pełna. Polecam ten telefonik jest poprostu super. LG pokazało że potrafi zrobić fajny telefonik nie tylko z wyglądu ale i funkcjonalny.

  • 0

    21. ~p  2008-11-28 15:19:30  host: bwq42.internetdsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 3 -5 dni. musisz pamiętać o ładowaniu bo wskaźnik baterii potrafi zejść do zera dopiero ostatniego dnia :)

  • 0

    22. ~Miki  2008-11-29 19:28:47  host: dynamic-78-8-21-189.ssp.dialog.net.pl

    ile wam trzyma bateria ? mi 2 dni :/

  • 0

    23. ~asdas  2008-12-02 19:52:05  host: 80.51.92.65

    szkoda tylko ze ten telefon nie obsluguje kart 2 gigowych i wiecej idioto =/

  • 0

    24. ~ravi8  2008-12-02 19:55:58  host: dynamic-78-8-69-182.ssp.dialog.net.pl

    Telefon bardzo pozytywny. Mam go od około miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Aparat robi przyzwoite zdjęcia, mp3 gra głośno, a na słuchawkach lux (tym bardziej że jest korektor), bardzo szybki internet (w zasięgu Play) tu głównie przydaje się dotykowa myszka. Menu ok 2 kolory do wyboru, wszystko dobrze rozmieszczone. Wyświetlacz rewelacyjny - kontrast 2000:1. Można też powiedzieć, że telefon solidnie wykonany i bardzo ładnie się prezentuje :) Narazie 2 razy mi się zawiesił - raz podczas słuchania muzyki i raz podczas oglądania filmu. Batteria trzyma różnie - to zależy od użytkowania od 2-5 dni. Mimo tego jestem z niego bardzo zadowolony. POLECAM LG KT520!!

  • 0

    25. ~  2008-12-04 15:41:44  host: exf215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny fon ;)) co prawda przy bawieniu sie i pisaniu duzo eskow bateri pada nawet po jednym dniu !! ale i tak jest godny polecenie ;D

  • 0

    26. ~Dori$  2008-12-05 15:25:12  host: public5328.xdsl.centertel.pl

    Mam mały problem. Próbowałam już z kartą 512mb i 2gb i mi nie działa. Formatuje ją i wyskakuje nadal, aby sformatować ponownie, bo nie rozpoznaje karty czy coś takiego. Gdy łączę się z komputerem(mam ustawioną pamięć masową) to zaraz mi się rozłącza. Dodam, że obydwie karty działają w Nokii N75 oraz 5200 (bo sprawdzałam), a nie działały mi w Samsungu E250... Co robić?

  • 0

    27. ~andrzej*ek  2008-12-06 16:34:50  host: public8921.xdsl.centertel.pl

    mam pare pytan bo tez chce go sobie kupic 1.jakiej rozdzielczosci mozna na nim odtworzyc filmiki 2.czy mozna minimalizowac aplikacje 3.czy mozna np. sluchac muzyki i grac w gry 4.jakie wejscie jest na sluchawki i czy maja taki pilocik jak w lg shine

  • 0

    28. ~  2008-12-07 12:47:21  host: 83-145-182-174.cable-modem.tkk.net.pl

    Kto wie jak w nim ustawic internet?!

  • 0

    29.  2008-12-08 21:04:10

    może ktoś napisać ile dni trzyma ta bateria?? bo ładnie itp to mi nic nie mówi;/

  • 0

    30. ~vibi  2008-12-10 17:53:15  host: 78.8.26.32

    czy mozna ustawic blokade klawiatury przy zamknieciu klapki??

  • 0

    31. ~adi  2008-12-12 20:01:44  host: cfs227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie jest ograniczenie karty pamieci? czytałem na ktorymś forum ze 4GB ale jakos nie chce mi sie w to wierzyć

  • 0

    32. ~mary  2008-12-13 08:50:31  host: 83-238-225-41.adsl.inetia.pl

    hej mam pytanie słyszałam, że telefon ma jakieś niewygodne klawisze, czy ktoś mógłby coś o tym napisać xD

  • 0

    33. ~dociekliwy  2008-12-13 22:16:21  host: 212-102-27-133.adsl.inetia.pl

    Jak wygladaja sluchawki do tego telefonu? - Maja wbudowany adapter? Jak sie na nich slucha?

  • 0

    34. ~Jagita  2008-12-14 05:44:43  host: 80.51.229.2

    NAPRAWDĘ szczerze POLECAM, również obawiałam się LG bo miałam chocolate i 4 razy był na serwisie:/ w ciągu ponad roku i teraz dostałam ten i jest revelacyjny! Świetny aparat, ładne zdjęcia mnóstwo opcji do obróbki zdjęć, świetnie wygląda, głośno gra.. extra!

  • 0

    35. ~  2008-12-14 22:28:57  host: 212-102-21-189.adsl.inetia.pl

    1. Czy to prawda, ze podczas sluchania muzyki nie mozna odebrac rozmowy i rozmawiac przez sluchawki? 2. Mozna jednoczesnie sluchac muzyki i grac lub pisac SMS? Prosze o odpowiedz, bo chce wziasc ten tel w umowie na 3 lata, a to jednak dlugo i nie chce popelnic bledu.

  • 0

    36. ~  2008-12-16 19:41:01  host: 194.29.137.41

    Ja mam pytanie czy mozna wyłączyć dzwięki migawki aparatulub chociaż zastąpic je innymi? jeśli tak to w jaki sposób?

  • 0

    37. ~Krzywo  2008-12-18 09:42:51  host: firewall.famet.com.pl

    Wszyscy piszą jaki to fajny fon. a ja zauważyłem ogromną WADĘ z grami java. Ekran jest 320x240 i takie gry załadowałem. Ale z dołu ekranu brak widoku części gry, gdyż cała gra jest przesunięta w dół o pasek stanu, który jest zawsze widoczny. Pierwszy raz widzę taki wynalazek by ikonki były widoczne podczas gier. Nie mam pojęcia jak go wyłączyć. Cekam na nowy soft, mod'a patch'a. Pozdrawiam

  • 0

    38. ~Kasiul  2008-12-20 18:24:54  host: quad.internet.radom.pl

    Mam ten tel od sierpnia i nie jest taki zły, poza tym, że juz był w reklamacji bo wię wyłączał, ale teraz jest oki. Przy słuchaniu muzyki można pisac smsy, bo jest opcja minimalizowania.

  • 0

    39. ~R27  2008-12-20 23:09:49  host: c85-87.icpnet.pl

    Moglibyście mi napisać jakie karty pamięci obsługuje ów telefon.;-)Chodzi mi tu o pojemność lart micro SD.Z góry dzięki pozdrawiam!!!

  • 0

    40. ~piotrek9  2008-12-26 14:32:05  host: cid127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam problem z kartą pamięci wkładam i oczekuje tego że w moje pliki będzie działać karta pamięci a tym czasem wo gule telefon jej nie wykrywa więc podłączam do komputera i co się dzieje mam tylko zakładkę muzyka nic więcej więc w opcjach telefonu ustawiam połączenie USB pamięć masowa ale to nic nie daje bo telefon mówi by włożyć kartę pamięci

  • 0

    41. ~kt  2008-12-30 17:00:53  host: 94.254.190.202

    polecam fajna myszka dobry ekram itp.

  • 0

    42. ~kaliope  2008-12-31 14:34:49  host: caq97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich, telefon posiadam niecały miesiąc i jestem zadowolona, nawigacja po menu nie stwarza problemów, można do tego celu używać klawiatury lub "obudowy" wokół myszki. Muzyka gra bardzo głośno i czysto, bateria trzyma 2 dni przy bardzo intensywnym użytkowaniu, do 4 czy nawet 5 dni przy użytkowaniu minimalnym. Radia nie posiada, SMSy pisze się bez problemu mimo że nie ma tu podziału na pojedyncze klawisze (wygoda pisania jest większa niż przy typowej klawiaturze). Nie ma do niego pilota. Można słuchać muzyki w tle i jednocześnie pisać SMSy czy poruszać się po menu. Obsługuje karty do 4GB, ja mam 2 GB i nie zauważyłam żadnego zawieszania się czy spowalniania telefonu, śmiga aż miło. Słuchawki dobrej jakości, telefon prezentuje się ładnie, jest dość delikatny, wejścia na słuchawki i na kartę osłonięte. Polecam.

  • 0

    43. ~tom  2009-01-01 22:13:42  host: host-89-231-83-138.opoczno.mm.pl

    mam pytanie bo chciałem sobie kupić ten telefon, słyszałem, że sam się wyłącza i wyłącza, czy zdarzyło wam się coś takiego. Czy jest to wada fabryczna czy może dzieje się tak gdy nie ma zasięgu?

  • 0

    44. ~SWR  2009-01-05 13:17:56  host: mail02.bama.de

    Do ~R27 Telefon ponoć obsługuje karty do 4GB. Ja wsadzilem do swojego kartę 2GB i smiga.

  • 0

    45. ~  2009-01-05 13:22:11  host: mail02.bama.de

    do ~ Dźwiek aparatu jest tylko mozliwy do wyboru z trzech podanych. Nie mozna wyłaczyć.

  • 0

    46. ~swr  2009-01-05 13:24:01  host: mail02.bama.de

    do ~dociekliwy Jakość słuchawek jest przyzwoita, niestety nie ma adaptera. Słuchawki posiadają złącze do telefonu.

  • 0

    47. ~monika  2009-01-08 14:05:59  host: aqf172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie! Czy ten telefon ma lampę błyskową?

  • 0

    48. ~komorow  2009-01-10 11:46:05  host: aans224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok tylko mam 1 problem. gier sie nie da instalowac na karcie bo jak to robie to pisze ze pamiec jest pelna. pamiec w telefonie mam cala zajeta i niestety nie da sie jej wyczyscic. daje usun wszystko w menadzerze pamieci, kasowanie przebiega normalnie, jednak gdzy ponownie wchodze w pamiec telefony nadal jest ona pelna. a nie mam zadnych zdjec, muzy itp zapisanych na telefonie tylko wszysko na karcie. pomozcie!!!

  • 0

    49. ~Slowiko  2009-01-14 16:43:45  host: ekp204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heja ludzie mi koleżaka powiedziała że to doamski telefon ;d czy to prawda proszę o odpowiedź

  • 0

    50.  2009-01-15 11:12:28

    Producent podaje w intrukcji, że telefon obsługuje karty microSD do 4 GB

  • 0

    51. ~magda  2009-01-18 23:50:09  host: hky243.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jest swietny. jedyny problem mam z mmsami.. mam wszystko dobrze ustawione w tel a na orange kiedy chcialam skonfigurowac to nawet nie maja takiego telefonu w ofercie :// kiszka.. co robic??

  • 0

    52. ~maskot16  2009-01-25 12:16:49  host: 77-253-199-11.adsl.inetia.pl

    kupiłem ten telefon wlozylem karte pamieci i mi jej nie wykrywa..... co zrobić??? POMOCY!!

  • 0

    53. ~kamcia  2009-01-29 17:34:07  host: dynamic-78-8-28-241.ssp.dialog.net.pl

    a ja wam powiem tak...teleon na faje bajery i takie tam ale ciagle sie zawiesza nawet przy pisaniu a serwisie powiedzieli ze to norma u tych modeli po za tym usłyszałam ze był taki ewenement który zamast usuwac esy je zapisywał

  • 0

    54. ~xxT  2009-02-08 15:55:15  host: etl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ;] zastanawiam sie nad zakupem tego telefonu ale, ciekawi mnie jeszcze jakiej jakości zdjęcia można na nim uzyskać? bardzo prosze od odpowiedź ;D

  • 0

    55. ~hej  2009-02-11 20:38:16  host: bmk202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy kupic ten telefon bo wasze zdania sa podzielone troche sie obawiam bo to az na 3 lata bym zawarla umowe

  • 0

    56. ~patt  2009-02-11 22:02:50  host: ckk12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanie czy wam wszystkim co macie ten telefon zrobiło się tak ze włącza się kom i za pare sekund wygasza i znów się włącza?? bo mis ie to robi i niewiem czy on jest zepsuty czy co??

  • 0

    57. ~cubus10  2009-02-25 11:27:31  host: host-79.173.8.174.tesatnet.pl

    a co to jest ta funkcja dotyku ?

  • 0

    58. ~adzio  2009-02-25 16:42:08  host: c54-193.icpnet.pl

    osobiscie nie polecam tego telefonu,zawiesza się,menu wchodzi z ogromnym opóznieniem,zeby otworzyc folder z muzyką czekam około 20 sekund !,sam sie wylącza,straszny telefon,nie wart swojej ceny , NIE POLECAM

  • 0

    59. ~Dori$  2009-03-10 17:18:32  host: public7439.xdsl.centertel.pl

    Do 57. W tej funkcji chodzi o to, że poruszać po menu można się za pomocą dotykowej myszki. Do 58. Wystarczy wymienić oprogramowanie na gwarancji i się nie wiesza ;-)

  • 0

    60. ~andrej  2009-03-15 14:23:01  host: 93.175.80.192

    to jak kupić czy nie ? hehe każdy ma swoje zdanie! trzeba zaryzykować albo się nam uda i będziemy zadowoleni albo nie! ja ide po niego teraz! juz sie nie zastanawiam tylko biore :) pozdrawiam

  • 0

    61. ~arekrot  2009-03-28 11:55:37  host: ptcnat.era.pl

    Mi po wymianie oprogramowania na najnowsze filmy które przed wymianą softu chodziły bez problemu teraz nie da sie ogladać strasznie przycina a po ustawieniu na widiok poziomy chodzą w zwolnionym tempie i pozostają napisy z poprzedniego ustawienia. właśbie oddałem go 2 raz do serwisu. Ciekawe co teraz zrobia bo na ten moment nie ma już nowszego oprogramowania. Ogólnie: telefon całkiem przyjemny jednak z niedopracowanym oprogramowaniem.

  • 0

    62. ~rwer  2009-03-28 16:30:54  host: dmf199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wkladam karte 1gb i telefon niby ja wykrywa ale nie potrafi uzyc :|

  • 0

    63. ~niuniek  2009-04-07 22:38:29  host: 213.199.239.34

    eleganckoooo!! polecam!;PP

  • 0

    64. ~  2009-04-17 22:01:22  host: acxf64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W play teraz jest za 1 zl i umowa 36 miesiecy po 10 zl albo n poczatku 99zl i pozniej 24 miesiace po10 zl , bede go bral i napiszejak sie sprawuje

  • 0

    65. ~  2009-05-02 18:52:59  host: 77-254-131-121.adsl.inetia.pl

    Ten LG to najgorszy telefon jaki miałem, jest bardzo powolny i często bez powodu się zacina lub wyłącza(żeby zadziałał trzeba wyjąć baterie i ponownie włożyć). Mam 2 szt. tego telefonu, jednego używałem na przemian z SGH D900i, a drugi siedział w szafce nieużywany. Na początku myślałem, że to tylko jeden się zacina, ale okazało się ze obydwa maja tą wadę.

  • 0

    66. ~Ernest  2009-05-31 18:37:14  host: aego201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakimś cudem pamięć się zapełniła do max i nie da się jej usunąć. wie ktoś co powinienem z tym zrobić

  • 0

    67. ~takitma  2009-06-03 10:46:02  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    mam ten sam problem co 48 pomóżcie.

  • 0

    68. ~Ania  2009-06-24 11:09:44  host: 90-156-93-180.magma-net.pl

    Do 48 i 67: jeśli macie pełną pamięć telefonu a na pamięć zewnętrzną wolną musicie wejść w ustawienia a na końcu jest menadżer pamięci i w pamięci domyślnej ustawiacie -pamięć zewnętrzna. wtedy jak wstawiacie pliki na telefon to od razu wchodzi na karte pamieci zew.

  • 0

    69. ~Misiaczek  2009-07-03 21:45:13  host: 83-1-118-42.tsm.tarnobrzeg.pl

    telefon boski nie ma zadnych wad dla mnie akurad.ma wszystko co mi potrzebne!!! Poprostu jest boski;->

  • 0

    70. ~Tom  2009-08-04 14:18:44  host: 195.75.244.91

    Napiszcie jak zmienić głośność alarmu??? próbowałem na różne sposoby: bocznymi przyciskami , a także ustawieniami głóśności dzwonka. Alarm niekiedy gra głośno a niekiedy ciszej. Uzywam go jako budzika i czasami rano jest o wiele za głośny. Poradźcie.

  • 0

    71. ~Tom  2009-08-06 07:47:08  host: 195.75.244.91

    Witam wszystkich. Napiszcie jak ustawić głośność alarmu!!! Używam telefonu jako budzika i raz jest cichy raz głośny (rano aż za bardzo...stawia na nogi). Próbowałem ustawiając przyciskami z boku, albo głośnością dzwonka...nic to nie dało. Może ktoś wie?

  • 0

    72. ~444a  2009-08-07 15:39:27  host: 195.8.220.207

    Mam ten telefon od kilku miesięcy w Play. Na początku był problem z częstym restartem. Pomogło wysłanie do serwisu. Bateria niestety trzyma dość krótko (to chyba wada wszystkich telefonów z ekranem 240x320 i więcej) w dodatku miernik poziomu naładowania to tylko 3 kreski, więc są problemy z określeniem ile jeszcze zostało do końca (jak się pojawią 2 kreski to pada już szybko). Plusem jest możliwość używania jako modem HSDPA - używałem też pod Linuksem (wystarczyło wgrać LG PC Suite pod Wine). Niestety pod Linuksem nie można przejrzeć kalendarza itp. Aparat dobry jak na telefon (w końcu to telefon nie lustrzanka). Odtwarzacz mp3 podobnie, chociaż słaby equalizer (tylko kilka ogólnych trybów). Ekran wyraźny, nawet w słoneczny dzień. Karta 2 GB microSD Kingstona działa bez problemu.

  • 0

    73. ~morrimoto  2009-08-10 22:42:29  host: 77-254-218-24.adsl.inetia.pl

    ja do swojego włożyłem kartę 8 gb i nawet się nie przycinał a producent podaje ze obsługuje karty tylko do 4 gb

  • 0

    74.  2009-08-11 15:54:37

    Witam. Napiszcie czy wiecie jak ustawić głośność alarmu? Uzywam tel. jako budzika i czasem ryczy jak szalony a czasem ciszej. Probowałem róznie ale bez efektu: -przyciskami z boku -głośnością dzwonków itp. Pozdrawiam

  • 0

    75. ~epsss  2009-08-22 03:14:47  host: user-89-108-227-129.mobile.playmobile.pl

    @swr zajrzyj do instrukcji

  • 0

    76.  2009-09-01 13:27:22

    Wybacz...przeglądałem instrukcję ale jakoś nie znalazłem.

  • 0

    77. ~tyśka  2009-09-15 21:38:26  host: chello087207230006.chello.pl

    nigdy więcej LG:KT52 ponieważ już 4 razy był na serwisie i ma on następujące wady: - telefon podczas użytkowania klawiszy funkcyjnych zawiesza się; - podczas pisania krótkiej wiadomości tekstowej litery pojawiają się po dość długim czasie; - mimo że telefon jest włączony, wyświetlacz często nie reaguje  jest 'czarny'; - telefon od pewnego czasu zaczął też się sam wyłączać mimo że bateria jest w pełni naładowana; - telefon wiesza się przy odbieraniu połaczeń; - telefon zawiesza się, często 'menu' wchodzi z ogromnym opóźnieniem; - telefon jest awaryjny. :(((((((((((((

  • 0

    78. ~ola443322  2009-09-25 20:17:54  host: pc-55135.zdnet.com.pl

    całkowicie zgadzam się z przedmówczynią, szczerze odradzam, nie można na tym tel polegać, kiedy najbardziej się go potyrzebuje on się zawiesza i nie ma zamiaru ponownie włączyć, nie kupujcie tego tel

  • 0

    79. ~Rock  2009-10-22 13:28:42  host: host-n1-113-159.telpol.net.pl

    Mam ten telefon i sprawa wygląda w następujący sposób. To będzie chyba jedyna szczera opinia;p Aparat: Dobry w dzień, w nocy kiepsko. Obudowa: Trwała, dobrze zrobiona, po 5 m-cach dalej się trzyma folia na ekranie, cud ? System plików: Beznadziejny, wiesza się, przeładowanie sms-ami następuje już po 100! Co sprawia, że nie możemy odczytać sms'a (komunikat: "Inicjowanie wiadomości" - wytrzymałem w ciekawości 6h, ale nic) Dodatkowe aplikacje: Nie ma! zero totalnie nic, gierki instalowałem z innych modeli na ekran 240x320 a i tak nie widziałem dolnej części ekranu tj, ew. menu. Nie znalazłem aplikacji typu: Themes(motywy) i jakichkolwiek "bajerow" Pamięć: 4GB nie więcej. Polecam 2GB (szybsza reakcja) Muzyka: Jakość, średnia, słuchawki jak za 4 zł. Telefon głośniej gra na głośniku, gdy ręką zakryjemy tył rozsuniętej klapki. Co ciekawe nie kompatybilny z zestawem LG Shine (pilot z wejściem jack) nie da się przewijać utworów, stopować, regulować głośności, działa tylko "send". Filmy: Tu spoko, można cyknąć cały ekran i od razu lepiej. Bateria: Co ciekawe, sformatowana działa 2 razy dłużej! Co nie powinno mieć miejsca, ale ma. 3x12h Oprogramowanie do telefonu: Maxymalnie proste, czyli dobre, nie wiesza się, komunikuje z kilkoma telefonami, na szczęscie. Opinia ogólna: shit dla blond spod dicho;] Pozdrawiam

  • 0

    80. ~Prejts  2009-11-04 16:57:05  host: chello089078128056.chello.pl

    Witam.Telefon jest wspaniały.Głośno gra,robi piękne zdjęcia i ogółem nie ma z nim problemów.Mam tylko pytanie.Mianowicie,czy można dokupić gdzieś słuchawki z minijackiem?Stare mi się popsuły :( a nigdzie nie znalazłem odpowiednich słuchawego do niego.Może jakieś słuchawki z innych modeli pasują?Serdecznie pozdrawiam i polecam kt520!

  • 0

    81. ~greg  2009-12-18 20:41:11  host: ds-out.man.olsztyn.pl

    ja też kasuje pamięć telefonu i nadal jest pełna jak to możliwe??? się pytam. co z tego ze ustawiłem w menadżera zeby byla na karte pamięci. jak piszą ze 35mb jest w tel a nie ma wogóle i nie da sie ich skasowac?? niesamowite. mam nowy soft i chodzi bardzo ładnie ogólnie polecam, ale dziwne jest z tą pamięcia wewnętrzna. pozdro all

  • 0

    82. ~Korna  2009-12-25 01:31:52  host: host-84-13-45-226.opaltelecom.net

    mary w tym telefonie są wygodne klawisze i szybko się pisze smsy

  • 0

    83. ~Tom  2009-12-28 12:24:20  host: 195.75.244.91

    Witam Po dłuższej eksploatacji raczej odradzam wszystkim ten telefon. Jest wolny, potrafi się długo namyslać zanim zrealizuje połaczenie jak ktoś dzwoni. Jak chcecie pozłuchać MP3, albo obejrzeć film to na bank się zawiesi i pozostaje tylko wyjęcie baterii i ponowne włożenie. inaczej nic nie zrobicie. Ja mam oprogramowanie KT520-V10c. Na stronie LG nie było nic na temat upgrade'u dla tego modelu. Jesli istnieje nowsze to napiszcie. Pozdrawiam

  • 0

    84. ~baaaa  2010-01-05 19:42:11  host: host-81-190-116-202.gdynia.mm.pl

    Ja mam opragrowmowanie V10d nie wiem czy to nowsze?

  • 0

    85. ~ravi8  2010-02-09 21:53:11  host: 188.33.128.29

    Telefon posiadam 1.5 roku. Ogólnie mam mieszane odczucia.. około miesiąc po zakupie telefon trafił do serwisu z objawami samoistnego resetowania się co kilkanaście sekund. Wymieniono płytę główną i oprogramowanie(na v10c). Od tego czasu resetów nie ma, nie ma też problemu z "inicjowaniem" starszych smsów, jednak niektóre wady pozostały.. Główna to dosyć powolne działanie komórki - opóźniona reakcja w czasie słuchania muzyki, dostępu do menu itp. Mam wrażenie, że telefon głównie przywiesza jak przełącza się między sieciami Play 3g/2g Plus 3g/2g. Powiedzmy, że się do tego można przyzwyczaić. Mimo tego telefon ma też wiele zalet: według mnie (w świetle dziennym) bardzo dobry aparat, niektóre fotki prawie jak na makro ;) do telefonu można dokupić fajny douszny zestaw słuchawkowy, dzięki czemu muzyka z odtwarzacza brzmi świetnie. Pochwalę też baterię bo wytrzymuje 3/4 dni, ale ładować trzeba przez całą noc. Pochwalić też trzeba wyświetlacz (super kolory, kontrast) i jakość wykonania obudowy. W sumie ocena telefonu: wygląd, funkcje: 4+, jednak przez soft końcowa 3+, polecam cierpliwym ;-)

  • 0

    86. ~Fer  2010-03-10 20:05:42  host: chello089072185078.chello.pl

    wie ktos jak skonfigurować mms`y pod orange? ponieważ nawet pisałem do bok orange i dostałem odpowiedz że niestety orange nie posiada konfiguracji do tego modelu... :/ może ktoś pomóc??

  • 0

    87.  2010-04-06 12:00:56

    Witam Mam ten tel już od ponad roku. Ogólnie odradzam wszystkim którzy chcą mieć niezawodny tel. do rozmów. Owszem wygląda niebrzydko i ma trochę bajerów. Ale wieszanie się telefony przy odtwarzaniu muzyki czy filmu jest dla mnie niedopuszczalne. Ostatnio ktoś do mnie dzwonił i za cholere nie mogłem odebrać rozmowy. Naciskałem przyciski, rozsuwałem i nic. Dopiero jak gość przestał dzwonić to tel. się obudził. Ja raczej stawiam na niezawodność niż na bajery, dlatego odradzam. Pozdrawiam

  • 0

    88. ~karolkaa 072  2010-08-12 18:39:07  host: aetb25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak tak ten telefon jest mega sama go mialam z play i naprawde wporządku wszystko zdjecia suuuuper wychodza i ogolnie caly sie sprawdzil bardzo dobrze . nieraz mi upadl czy byl mokry a dalej chodzil i nawet sie nie wyłączyl ; D polecam ; ))

  • 0

    89. ~Nielogiczny  2010-08-23 22:43:52  host: 80.50.128.158

    Używam niniejszego telefonu już ponad rok. Ma zarówno wady jak i zalety. Wady: zawiesza się i wyłącza podczas słuchania muzyki, nie da się odczytywać smsów gdy w skrzynce nazbiera ich się sporo (100+), nie da rady usunąć wszystkich wiadomości bo po ponownym włączeniu telefonu okazuje się iż i tak około 10 jakoś się odzyskało z powrotem, poza tym nieraz sam sobie dzwoni tzn. wybiera jakiś numer po czym od razu się rozłącza i tak w nieskończoność aż w końcu samemu trzeba zrestartować telefon, również z smsami zdarza się tak iż nie da się go wysłać i cały czas znajduje się w folderze "nadawane" skąd nie ma możliwości anulować wysyłania. Zalety: dobra jakość zdjęć i filmów, wytrzymała obudowa, zero problemów z wysuwaniem, możliwość przełączania pomiędzy aplikacjami podczas słuchania muzyki. Podsumowując telefon jest całkiem dobry, warty swojej ceny... chociaż w chwili obecnej szukam czegoś nowszego.

  • 0

    90. ~Kwiatek  2010-09-04 12:20:05  host: chello084010194068.chello.pl

    ten tel jest fajny sgrabny, nawet glosno gra ae jak ktos lubi przywalic muza to nie polecam ale jednak do innych spraw jest w porzadku.Ja mam go juz rok czsu i nie nazekam ladne robi foty jaskrawy wyswietlacz, a co do myszki to nie ma sie co irytowac zawsze mozna ja wyjaczyc;)wiec ja jak najbardziej go polecam:)

  • 0

    91. ~444a  2010-10-29 21:27:34  host: user-188-33-149-202.play-internet.pl

    Niestety pojawił się problem z pamięcią, szukam w google, ale widzę, że ciągle nierozwiązany. Pamięć wewnętrzna telefonu z niewiadomych powodów zapełnia się i nie można tego zmienić. Nie pomaga żaden reset fabryczny, ani zdjęcie simlocka. Przeszkadza to w działaniu aplikacji typu internet itd.

  • 0

    92. ~dom  2011-03-05 19:15:58  host: 77-255-230-227.adsl.inetia.pl

    mialem go 3 tygodnie wygralem na aukcji chodził ale teraz popsulo sie wejscie do ladowania i ile moze kosztowac takie cos bo go naprawie

  • 0

    93. ~Paula  2011-08-09 11:59:22  host: public37641.xdsl.centertel.pl

    miałam ten telefon 1,5 roku i początkowo było wszystko ok. po roku zaczął się sam wyłączać a po chwili sam się włączył. teraz chcę sobie kupić nokie c503

  • 0

    94. ~  2014-03-02 15:41:50  host: apn-46-215-67-209.dynamic.gprs.plus.pl

    Mi pada nie wiem co mu jest

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-129-96.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet