LG KS360 - opinie
Telefony LG LG KS360 Opinie o LG KS360

LG KS360

w sumie: 450
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~hmmm  2008-07-21 06:58:16  host: bko110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak sie z tego dzwoni ? tzn jak sie wybiera numer i pozniej rozmawia ? Jakas kolejna tandeta rodem z ameryki :| Przeciez my europie nie lubimy takich buszmenskich telefonow! :P

  • 0

    2. ~andzik  2008-08-07 00:23:20  host: public-gprs10152.centertel.pl

    podoba mi sie ten telefonik moze w przyszlosci bd moj xD narazie mam nokie 7373 i musi wytrzymac z jakies 2-3 lata :P

  • 0

    3. ~unos  2008-08-07 12:59:23  host: dpw27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no jak to, normalnie sie dzwoni :P mnie tam sie takie telefony podobają. Przynajmniej jest jakiś "inny" niż wszystkie, oryginalny ;) swoja drogą, bardzo ciekawy :)

  • 0

    4. ~RaideR  2008-08-11 12:14:09  host: 213.25.189.50

    jeśli nie zachwyci ceną to nawet go na żywo nie zobaczę ;P Niczym się nie wyróżnia jeśli chodzi o funkcje, a klawka qwerty mi nie imponuje, gdy nie ma żadnego OSa. Do pisania SMSów wystarczy zwykła klawiaturka :)

  • 0

    5. ~lol  2008-08-11 19:00:22  host: host-81-190-95-159.gdynia.mm.pl

    tego w stanach jeszcze nie ma, z korei najpierw do europy LOL @ U

  • 0

    6. ~lol  2008-08-11 19:01:29  host: host-81-190-95-159.gdynia.mm.pl

    a tak wogóle to ta komórka ma wyświetlacz dotykowy wiec wiadomo jak sie z tego dzwoni

  • 0

    7. ~  2008-08-14 14:51:58  host: f96-021.opera-mini.net

    Telefon jeszcze spoko, jako telefon. Bez OSu i wifi wg mnie nie rozwinie swojego potencjału. Ma akcelerometr, klawiaturę QWERTY i średniej wielkości ekran. Mógłby być lepszy, ale komuś na pewno wystarczy ;] dobry do gadania przez gadu. Szkoda, że tylko...

  • 0

    8. ~xD  2008-08-28 20:17:27  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Normalnie sie z tego dzwoni ;] Wybierasz numer, zamykasz i dajesz połącz :D Proste i logiczne :D

  • 0

    9. ~ewek  2008-09-03 15:08:38  host: host86-156-170-87.range86-156.btcentralplus.com

    czy ktos wie ile on kosztuje ?

  • 0

    10. ~palka  2008-09-07 19:47:04  host: ash122.internetdsl.tpnet.pl

    W cenniku Orange kosztuje około 559 zł za gotówkę, przy abonamencie 75zł i umowie na 2 lata jest za złotówkę. Cena bardzo przystępna, jest wręcz tani. Moim zdaniem poza pełną klawiaturą nic specjalnego w nim nie ma. Chociaż nie powiem, że jest zły. Ale brak WiFi wszystko psuje.

  • 0

    11. ~idea  2008-09-08 21:29:02  host: acgd217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w orangutanie-569zl poza promocja

  • 0

    12. ~kko  2008-09-10 18:21:34  host: ejm198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena na allegro od 699,00 do 799,00 zł

  • 0

    13. ~Rafał  2008-09-12 17:21:36  host: 212.160.172.70

    Na allegro 699złoty a w salonie Orange 569 ja raczej go kupuje

  • 0

    14. ~Juliett  2008-09-14 21:25:48  host: public31098.xdsl.centertel.pl

    Kupiłam ten telefon wczoraj za 105 złotych... Jest fantastyczny... i bardzo interesujący... do końca go jeszcze nie rozgryzłam ale jeszcze jakieś 2-3 dni i bedzie ok :P POLECAM!

  • 0

    15. ~kasia  2008-09-17 16:14:30  host: 217.153.242.132

    kupiłam telefon za złotówke wczoraj.Jestem zachwycona!!!!!Pomijając ze jest bardzo miłym dla oka telefonem to także jest niesamowicie prosty i wygodny w obsłudze .Smsy pisze sie w tempie błyskwicznym, dzieki normalnej klawiaturze.Poza mp3 ,kamera,aparatem i innymi przydatnymi funkcjami,mnóstwo ciekawych dodatków które tym bardziej zwiekszają jego ocenę w moim przekonaniu.POLECAM!!!! NIE ZAMIENILABYM GO NA ZADEN INNY!!!! :)))

  • 0

    16. ~tizi  2008-09-17 19:17:27  host: 87-205-85-7.adsl.inetia.pl

    ja wlasnie dzisiaj dostalem go w swoje lapki i powiem ze mnie ten telefon zachwycil. w salonie orange mialem do wyboru wlasnie ten telefon, nokie 5220, i nokie e50 (za 1zl). nokie przy tym LG wypadaly baaardzo srednio, z reszta sami serwisanci w orange mi polecili go, bo LG ma najmniej reklamacji, a wlasnie najwiecej owe nokie. a co do samego telefonu, ma swietny wyswietlacz, ladnie skonstruowane menu (nawet praca na otwartej klawiaturze to po godzinie nie jest absolutnie zaden problem), z dobrym aparatem i ladnie grajacymi sluchawkami (no moze troche za malo bassu), ale poza tym jest ok. mankamentem na pewno moze byc brak Wi-Fi co i ja odczuwam niekorzystnie, jednak to nie jest dla mnie na tyle wazne zeby mi psuc dobra opinie o tym telefonie ;) Polecam goraco :)

  • 0

    17. ~Grzechu  2008-09-18 21:46:15  host: chello087207214041.chello.pl

    Mam zamiar nabyć ten telefon w ORANGE . Wie może ktoś czy jest dostępny w kolorze czarno-niebieskim ? I czy można w ORANGE z tego telefonu korzystać z mobilnego gg ? Z góry dzięki ;) Peace

  • 0

    18. ~gusiaaa  2008-09-19 16:07:35  host: ptkbm.centertel.pl

    nie ma alarmu wibracyjnego hmmm?? to prawda?? :|

  • 0

    19. ~poopek  2008-09-19 18:45:02  host: fiq202.internetdsl.tpnet.pl

    dzisiaj dostałem fona tegoż w ręce moje i już mi sie podoba... drogi kolego od tandetnej ameryki dzwoni się z niego jak z kazdego telefonu... numer wybierasz dotykowo albo z ksiązki telefonicznej... ładne menu, dobrze lezy w dłoni wygodny, dobre rozmieszczenie klawiszy i myślę że będe z niego zadowolony

  • 0

    20. ~Marcin  2008-09-19 20:40:35  host: 87-205-72-156.adsl.inetia.pl

    Idealny telefon, cos nowego a zarazem ciekawego. Telefon kupilem za 349,90 zł przy abonamencie 35 zł + 60 minut darmowych w Orange :] POLECAM !

  • 0

    21. ~elfik  2008-09-20 22:43:07  host: 088156011128.ols.vectranet.pl

    Mam pytanko... Czy ten telefon ma dotykowy ekran? Na każdej stronie gdzie są wyszczególnione parametry telefonu przy haśle ekran dotykowy jest napisane TAK. Pytam tych którzy takowy telefon posiadają. Odwiedzając dziś salon orange bylam niemile zaskoczona gdy poinformowano mnie, że dotykowego ekranu nie posiada. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz!

  • 0

    22. ~  2008-09-21 09:20:05  host: blr20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w e-sklep w orange 300 a w salonie 399

  • 0

    23. ~Ciekawski  2008-09-21 21:25:23  host: aecy37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na tym telefonie można oglądaćfilmy na pełym ekranie ??

  • 0

    24. ~ate828  2008-09-22 19:14:39  host: aban80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdyby miał wifi bym kupiła od razu ale. Mam nadzieje ze będzie jakaś wersja z wifi

  • 0

    25. ~kondzio  2008-09-23 19:05:23  host: public63950.xdsl.centertel.pl

    czy ten telefon ma dotykoway ekran

  • 0

    26. ~Yousta  2008-09-23 19:45:56  host: un-158-154.domainunused.net

    Witam wszystkich:) Mam pytanie, czy to prawda że ten telefonik nie ma alarmu wibracyjnego? :0... jeśli tak to jak będę miała wyłączony głos to skąd będę wiedzieć że ktoś dzwoni?:/ Telefon mi się bardzo p0odoba ale brak tego alarmu to dla mnie spory minus:/ pozdrawiam;)

  • 0

    28. ~Klaudia  2008-09-24 15:34:32  host: host-81-190-139-188.olsztyn.mm.pl

    Telefon jest genialny. POlecam. Jest troche duzy i cihy jesli chodzi o sluchanie muzyki.Ale mi baaaardzo pasuje. ; ))

  • 0

    29. ~nodobra  2008-09-24 21:02:06  host: adsj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest WiFi?

  • 0

    30. ~kasssieNkaa  2008-09-26 08:40:45  host: bla18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny!! nic dodac nic ująć

  • 0

    31. ~madzia  2008-09-28 20:41:58  host: public46773.xdsl.centertel.pl

    Ale czy ten telefon ma alarm wibracyjny?

  • 0

    32. ~majkel  2008-09-29 12:20:32  host: ect244.internetdsl.tpnet.pl

    mam LG shine i rozczarowalo mnie to ze nie moge ogladac filmikow na pelnym ekranie... jak jest na tym lg??

  • 0

    33. ~  2008-09-29 15:54:14  host: clb191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DOtykowy ekran to to ma...:) ale w wersji DEMO bo dotykowe są tylko liczby przy wybijaniu numeru...:D

  • 0

    34. ~emyyyyl  2008-09-29 17:31:51  host: adqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to Wi-Fi??

  • 0

    35. ~Nani  2008-10-02 14:07:37  host: aaqj233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik fajny . Polecam go osobą kóre często piszą SMS i używaja komunikatorów typu Gadu -Gadu . Ja telefon mam juz 2 dni naprawde przypadł mi do gustu , jednak jego opcje i mozliwosci nie są bardzo duże tak wiec jednak jesli chcesz miec telefon z wypasionymi opcjami to ten kom. nie spelni twoich oczekiwań

  • 0

    36. ~  2008-10-02 20:06:12  host: avz66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od dzwonienia jest ekran dotykowy

  • 0

    37. ~ueheh  2008-10-04 10:55:50  host: 77-254-11-38.adsl.inetia.pl

    chyba sobie zafunduje taki telefon, bo szczerze mówiąc po roku użytkowania moja nokia 7373 już mi się znudziła. a komunikator w telefonie to kusząca propozycja. ;dd

  • 0

    38. ~;*  2008-10-05 17:04:37  host: bb-87-80-236-220.ukonline.co.uk

    Mam ten telefon!!!! jest poprostu super xd bardzo sie mi podoba zachecam do kupienia ;*

  • 0

    39. ~  2008-10-06 08:19:13  host: abhs151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sobie kupić ten telefon, ale mam wątpliwości. Patrzyłam na parametry i wydaje mi się trochę duży. Baaaardzo mi się podoba, a brak WiFi mi za bardzo nie przeszkadza. Chciałaym wiedzieć, czy niema alarmu wibracyjnego?

  • 0

    40. ~nati006  2008-10-07 21:45:16  host: adcy211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czytalam wszystkie komenatarze na temat tego telefonu mam wlasnie go do wyboru i jeszcze sony ericsson w910i i mam problem ktory ;/

  • 0

    41. ~dzidek  2008-10-08 13:59:34  host: w3cache.wignet.pl

    nati nie zastanawiaj się ten fonik jest ekstra a sony ericson przy nim wysiada miałem w910i i to jest nic ciekawego no ale wybór należy do Ciebie , ale ja polecam...

  • 0

    42. ~edzia  2008-10-08 18:12:31  host: aaow69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest zsynchronizowany z ms office i czy ma wibracje?

  • 0

    43. ~D16a9  2008-10-10 01:17:52  host: bxk235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma wibre nawet 3 rodzaje sily natęzenia aczkolwiek nie widzi mi tego co mam na karcie pamieci z poprzedniej nokii6300 h** wie czemu :/

  • 0

    44. ~bibi  2008-10-10 18:32:52  host: abhz69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MA ALARM WIBRACYJNY, na 100%, ekran dotykowy z numerami do wpisania PINu, lub do wybrania numeru bez korzystania z listy kontaktów. Można wysyłać wiadomości przez blutacza - to mi się podoba. Brak karty pamięci w zestawie i oprogramowania do kompa, ale to mały problem. Telefonik trochę duży, ogólnie 9/10.

  • 0

    45. ~rag  2008-10-11 18:10:46  host: 212.122.223.77

    da sie na tym przegladac pliki offica?;)

  • 0

    46. ~pokiju  2008-10-12 13:33:32  host: bid132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki problem mam do wyboru kilka tel, ale najbardziej podoba mi sie Nokia XpressMusic 5220 i LG KS360. ktory jest lepszy?? bo nie moge sie zdecydowac

  • 0

    47. ~Dorota  2008-10-12 18:03:34  host: enleczwikl2.enterpol.pl

    Telefon oczywiście MA ALARM WIBRACYJNY, można go włączyć: Menu -> Profile -> Tylko wibruje -> Aktywuj i jest telefon wyciszony z alarmem wibracyjnym. :)

  • 0

    48. ~hiki  2008-10-13 19:47:51  host: chello089078087099.chello.pl

    telefon jest maly i naprawde sliczny! :)

  • 0

    49. ~figusio  2008-10-13 22:02:48  host: bis22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem poniewaz mam do wyboru dwa telefony: 1 Nokia XpressMusic 5220 i 2 LG KS360. prosze piszcie ktory telefon jest lepszy plissss.

  • 0

    50. ~s24  2008-10-15 12:40:44  host: hlr202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma Alarm WIBRACYJNY!

  • 0

    51. ~Jagna  2008-10-15 22:16:23  host: chello089078168005.chello.pl

    Witam! Mam pytanie czy wie ktoś z Was gdzie można kupić ten telefon ale czarno-różowy? W media markcie jest czrno-szary i czarno-niebieski w orange chyba też są takie.

  • 0

    52. ~Monikusiaaaaa  2008-10-17 11:19:34  host: klienci-alfasky.pai.net.pl

    Wczoraj kupiłam sobie ten telefonik ogólnie jest bardzo fajny. Mam tylko jedno pytanie czemu jak podłączam słuchawki to wysuwana klawiatura sie nie podswietla czy da sie to jakos ustawić? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam:*

  • 0

    53. ~kulturkaa  2008-10-17 17:01:22  host: cpc1-kemp2-0-0-cust551.lutn.cable.ntl.com

    ja go kupiłam dzisiaj i jestem zawiedziona, niczym nie zachwyca, ktoś napisał ze ma duzo funkcji, jak dla mnie jest strasznie ubogi, nie ma nic szczególnego poza mp3 dyktafonem aparatem, ale to teraz a każdy telefon, poza tym mój nie posiada gg gdyż kupiłam go w UK (nawet nie pomyslałam o tym, że nie będzie gg) Ogólnie lipa, moze chce kto kupic?

  • 0

    54. ~  2008-10-17 19:56:44  host: eeh194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nati006 to tak jak ja ten telefon ma wiele ze tak powiem niedociagniec z tego czy czytalam . np brak alarmu wibracyjnego to dla mnie duzy minus. brak Wi-Fi akurat nie nie przeszkadza. i oczywiscie jest za szeroki.

  • 0

    55.  2008-10-19 13:31:33

    Czy w tym telefonie można zmieniac tematy jak np w sontericsonach?

  • 0

    56. ~blah  2008-10-20 10:31:04  host: bfi57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brak OS-u go dyskwalifikuje...

  • 0

    57. ~LG KS360  2008-10-20 17:13:04  host: cfz55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon o bardzo ładnym wyglądzie, ekran dotykowy tylko przy wybieraniu numeru, wibracje SĄ, zdjęcia i filmiki wychodzą dobrze, radio i odtwarzacz też ok. Klawiatura wysuwana jak dla mnie dobra dla osób o małych paluszkach ale tak czy tak wszyscy muszą się do niej przyzwyczaić :) Gorąco polecam :)

  • 0

    58. ~Gizmosan  2008-10-20 17:33:06  host: chello089074100056.chello.pl

    Witam Chcialbym podzielić się doświadczeniami na temat tego telefonu Ogólnie: fonik przyjazny, ładnie wygląda, banalnie prosty w obsłudze. Naprawdę jest bardzo fajny Teraz opinia Zalety -Poprostu jebny, czytelny wyświetlacz -Prosta obsługa -Ekran dotykowy jest dość dokładny -Klawiaturka-i tu Was zadziwie. WG mnie do tego telefonu to nie ma być gadżet. Jest o wiele poręczniejsza od zwykłej, klasycznej klawiatury. -Aparat o wiele lepszej klasy niż 2.0 Nokii, a o Sony Ericssonach nie wspomne -Dużo opcji, ale łatwo się połapać -Bateria wytrzymuje 1.5dnia ciągłego chodzenia na radiu -Gdy z kimś rozmawiamy słyszymy go głośno i wyraźnie. W niektórych Nokiach-Nie osiągalne -Telefon cholernie fajnie zrobiony graficznie -Orginalnie zainstalowane Gadu-Gadu -Tani jak barszcz Wady: -Jak na tę klasę telefonu, cichy głośnik -Póki co, telefon jest nowy, i ciężko znaleźć jakieś aplikację działające na nim (choć Opera Mini bez problemu, to Google maps ma już problem) czy gry na ten duży wyświetlacz Ta ostatnia wada, wiadomo do wyleczenia Weźmy również pod uwagę to, że LG nie ma dużego doświadczenia w wykonywaniu telefonów komórkowych. Ale ten jest bardzo dopracowany, i po wcześniejszej Nokii E51 naprawdę wolałbym tego Moja ocena to 9/10 , telefon godny polecenia!

  • 0

    59. ~sosen  2008-10-20 18:29:48  host: acwz11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej właśnie sobie sprawiam taki fonik ale niewim czy ma wibre, i kabel USB w komplecie??????? a pozatem to niezłe cacko !!!!!! a właśnie sągdzieś gry, lub programy do tego fona???? piszcie czekam na odp ...

  • 0

    60. ~osaaaaaa ;)  2008-10-21 18:57:36  host: abpo91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy tel!!

  • 0

    61. ~klaudia  2008-10-22 12:44:25  host: nat-mi2-1.aster.pl

    dla wszytskich zainteresowanych telefon ma wibracje :)

  • 0

    62. ~meririm  2008-10-24 20:26:32  host: bvw46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dziwne pytanie. Czy ten telefon potrzebuje zasięgu do wysłania wiadomości czy nie i wysyła sam po zlapaniu sieci???

  • 0

    63. ~  2008-10-25 09:44:45  host: aaft1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ 53 a co to za problem samemu zainstalować gg? -_-

  • 0

    64. ~Dominik  2008-10-25 21:14:41  host: apn-77-115-90-129.gprs.plus.pl

    zależy za ile chcesz kulturkaa ??? telefon dobry dla normalnego użytkownika ma mp3 internet dotykowy wyświetlacz i fajną klawiaturę co prawda gg też jest fajnę jedyny minus to brak wideorozmów.

  • 0

    65. ~thorgal37  2008-10-28 15:25:17  host: fbd244.internetdsl.tpnet.pl

    Jestescie dziwni - a czego sie spodziewacie w telefonie za 480zł? Osoby marudzace na brak roznych funkcji niech kupia sobie IPhone'a za 1500zł!!!

  • 0

    66. ~thomasho  2008-10-29 17:53:23  host: router.omeganet.net.pl

    no co za idioci !! nie wiecie co to wifi ?! GOOGLE IT !!!! motywow nie mozna wh=grywac. sa 2 standardowe. szukacie cos o tym telefoni ? macie w pip filmikow na youtube.com. ludzie nie zachowujcie sie jak dzieci neo. z neta nie potraficie korzystac? a teraz moja opinia: Telefon zachwyca mnie w polowie. Wzialem go tylko ze wzgledu na QWERTY. Ogolnie to swietny telefon. Bardzo nowoczesny wyglad. Zacznijmy od plusow: 1. QWERTY bardzo szybko i wygodnie mozna esa napisac. 2. Duzy wyswietlacz- czytelny 3. Mozliwosc zmiany czcionek 4. Dotykowe wyb.numeru 5. Wyswietlacz nie rysuje sie 5. Jest wytrzymaly 7. Dobry aparat A TERAZ MINUSY: 1. NAGRYWANIE VIDEO PORAZKA!Nagrasz film to dzwiek sie spoznia! 2. Resetuje sie 3. Podczas sluchania muzyki w profilu zestaw sluchawkowy klawiwatura sie nie swieci i esa nie da sie napisac w ciemnosci 4. Sluchawki beznadziejne. daliby chociaz gąbki do nich 5. Wejscie do sluchawek umieszczone w zlym miejscu 6. Bateria trzyma 2 dni 7. Wolny czas reakcji z rozsunieta klawa (wchodzenie do menu,czytanie wiadomosci) 8. Gry DEMA 9. denerwuje to ze jak bateria jest na wyczerpaniu nie mozna esa napisac albo muzy posluchac 10. brak USB, jack'a w sluchawkach to tyle... oczywiscie ten telefon ma wiecej zalet i wad. ale bardzo go polecam tym niewymagajacym szukajacym ergonomii i latwosci obslugi. pozdro

  • 0

    67. ~  2008-10-29 18:01:58  host: router.omeganet.net.pl

    klawiwatura sie nie swieci i esa nie da sie napisac w ciemnosci 4. Sluchawki beznadziejne. daliby chociaz gąbki do nich 5. Wejscie do sluchawek umieszczone w zlym miejscu 6. Bateria trzyma 2 dni 7. Wolny czas reakcji z rozsunieta klawa (wchodzenie do menu,czytanie wiadomosci) 8. Gry DEMA 9. denerwuje to ze jak bateria jest na wyczerpaniu nie mozna esa napisac albo muzy posluchac 10. brak USB, jack'a w sluchawkach to tyle... oczywiscie ten telefon ma wiecej zalet i wad. ale bardzo go polecam tym niewymagajacym szukajacym ergonomii i latwosci obslugi. pozdro

  • 0

    68. ~burni  2008-10-30 10:14:56  host: public54421.xdsl.centertel.pl

    czy ktos moglby mi napisac czy ten telefon ma alarm wibracyjny(wibre) i radio poniewaz na rożnych stronach róznie pisza ;/...z gory dziekuje za odpoiwedz

  • 0

    69. ~  2008-10-30 17:22:17  host: dzg2.internetdsl.tpnet.pl

    witam czy moze ktos wie jak w lg KS360 przełaczyc kontakty z kart sim na telefon ?? jest to w ogóle możliwe bo jakoś nie mogę tego odnalezdz

  • 0

    70. ~telefon  2008-10-30 19:29:16  host: c160-122.icpnet.pl

    czy można na nim instalować aplikacje java???

  • 0

    71. ~ala  2008-10-30 20:43:18  host: host-89-229-68-103.szczecin.mm.pl

    telefon jest super ale jak podlaczam go do kompa przez usb to nie komputer nie moze go odczytac. wiecie jak to rozwiazac?

  • 0

    72. ~maniuuśś  2008-11-04 20:03:09  host: alv137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy odtwarzacz się minimalizuje?

  • 0

    73. ~Dematerializator  2008-11-05 16:27:42  host: hsa122.internetdsl.tpnet.pl

    Własnie pojawił sie w Tak tak fonie- 199 na 3,349 zl na dwa lata

  • 0

    74. ~jasku  2008-11-05 20:29:40  host: abrs57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie wydaje ze same debile wchodza tu i psza komentarze. ile razy mozna zadawac jedno pytanie: czy telefon ma wibracje? jakby cie obchodzil tel to byc przeczytal wszystkie opinie!

  • 0

    75. ~sylwianka .  2008-11-05 21:52:48  host: system858917599.mtvk.pl

    hejj . słuchajcie, mam pytanie. zamówiłam ten telefon, mam teraz tylko pewne wątpliwośći . czy klawiatura jest podświetlana? i czy telefon jest rzeczywiście bardzo cichy? bardzo proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    76. ~moilg  2008-11-06 19:25:46  host: inet20907nb-3.eranet.pl

    witam ja właśnie sie zastanawiam nad kupnem tego telefoniku i nie wiem czy można na całym ekranie ogladac filmy???????????????????????

  • 0

    77. ~jopek  2008-11-06 21:06:34  host: public-gprs109503.centertel.pl

    mam pytanieczy po czestym pisaniu esow przyciski na klawiaturze tego telefonu się wycieraja??

  • 0

    78. ~martyna  2008-11-08 17:02:04  host: 87-205-52-191.adsl.inetia.pl

    Witajcie! Kupiłam sobie ten telefonik ale niestety nie działa mi gprs i nie moge go skonfigurować. prosze o pomoc

  • 0

    79. ~kamarek  2008-11-08 23:52:06  host: beu139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tam minimalizuje sie. Jak jestes w odtwarzaczu bierzesz opcje i tam masz minimalizuj

  • 0

    80. ~posiadacz telefonu  2008-11-09 23:11:38  host: chello087206242017.chello.pl

    Ludzie tyle osób juz napisalo ze ma alarm wibracyjny a wy dalej sie pytacie ;/ Radio tez ma, mozna zainstalowac aplikacje i gry java 240x320. Odtwarzacz sie minimalizuje. Jak komp nie moze znalesc telefony to muscicie zmienic w ustawieniach USB na pamieć masowa. niewiem co zrobiliscie ale moja klawiatura swieci i niemam z nia zadnych problemow. Filmy mozna ogladac na pelnym ekranie oraz mozena skopiowac kontakty na karte SIM. Koniec

  • 0

    81. ~zig  2008-11-10 13:14:43  host: aaew227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wifi!! jak by miał wifi to bym go odrazu brał

  • 0

    82. ~Black  2008-11-10 18:53:56  host: abfw235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wezcie ludzie... W google NAPRAWDE SA odpowiedzi na pytania ktore tu zadajecie! Bylo juz duzo pytan czy lg ks360 ma wibracje - MA. czytajcie wypowiedzi innych zamiast zadawac glupie pytania. Telefon jest fajny, mam od tygodnia i mi sie podoba. Co prawda filmiki sa kiepskie , klawiatura nie podswietla sie przy podlaczonych sluchawkach, nie ma irdy, ale jest naprawde fajny i tani. do tych co pisza ze nie jest fajny i malo funkcji - to normalne w telefonie za 500zl. jak wam nie pasuje to kupcie jakis drogie guwno z milionem funkcji a nie narzekacie tu. Pisanie na qwerty jest wygodniejsze niz na normalnej klawiaturze. Jak sluchawki wam nie pasuja to w media markcie sa dobre juz za 20zl. Jak dla mnie telefon jest super i tyle. polecam wszystkim ktorzy sie zastanawiaja nad kupnem.

  • 0

    83. ~me.  2008-11-11 22:13:22  host: aawk22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma ktoś ten telefon? chciałam sie dowiedzieć ile bateria trzyma, czy są do niego słuchawki?

  • 0

    84. ~Gizmosan  2008-11-12 19:27:06  host: chello089074100056.chello.pl

    Ludzie, ale macie problemy.. GG JEST ORGINALNIE W TELEFONIE! Alarm wibracyjny również. Tak da się odtwarzać na pełnym ekranie... tak da sie przenieśc z sim na telefon i odwrotnie. ODtwarzacz się minimalizuje. Duży? Wcale nie jest

  • 0

    85. ~Yoanna  2008-11-14 14:00:46  host: ko006.multi-play.net.pl

    Heja!ja mam problem z tym fonem.Kupilam go w Media Markt a nie w Orange. I owszem gg działa ale przy rozsunieciu klawiatury obraz nie przestawia sie na pozycje horyzontalna(poziomą).Orientuje sie ktos co trzeba wgrać żeby to normalnie działalo?

  • 0

    86. ~joanna  2008-11-14 20:47:31  host: csknet-84-234-39-73.csk.pl

    bardzo fajny telefon. polecam:p

  • 0

    87. ~mietoniusz  2008-11-15 14:29:22  host: acew59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przyciski sie nie wycieraja, ale telefon ma mozliwosc wyslania 10 esow na raz, problem w tym, ze juz okolo 7/8 esa telefon ma BARDZO opozniony czas reakcji (zamula edytor sms), oprocz tego, jest to komunikator, ale nie do konca przystosowany do pelnienia tej funkcji tzn. gdy skrzynka juz sie zapelnia, jest juz ponad 400 sms'ow (na 500 mozliwych) telefon muli, jego czas reakcji jest widac szczegolnie przy probie wykonania polaczenia, w zaleznosci od tego ile juz jest esow w skrzynce, mianowicie nic nie slychac, lapie dzwiek dopiero po jakis 20 czy 24 sek. po nawiazaniu polaczenia (sygnal laczenia plus odebrane polaczenie) poprostu nic nie slychac i Ciebie tez wowczas nie koniecznie slychac, oczywiscie problem znika po oproznieniu skrzynki, dla telefonu daje jakies 7/10 pozostale wady opisal juz > thomasho

  • 0

    88. ~gość  2008-11-18 15:49:23  host: 2.acn.airbites.pl

    ktoś ma lg ks360 czarno rozowy? Z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    89. ~u  2008-11-18 20:24:13  host: 88-199-133-4.tktelekom.pl

    Czy nie mozna przeczytac powyzszych wypowiedzi ? tylko zadawac 500 tych samych pytan ! ogranijcie sie troche

  • 0

    90. ~maxim  2008-11-19 11:10:12  host: 77-254-153-140.adsl.inetia.pl

    hej ludki a da sie ustawic dzwonek smsa i połaczen na mp3.. czy sa jakies tylko standardowe do wyboru ??

  • 0

    91. ~komar  2008-11-19 22:25:48  host: dynamic-78-8-233-63.ssp.dialog.net.pl

    jakie formaty video odtwarza ten telefon??

  • 0

    92. ~l-ow.  2008-11-20 22:30:00  host: 80.51.196.6

    Fajny fon, dobry do pisania ssmsów, i nawet dotykowy ekran, szkoda ze nie ma lepsze aparartu, a tak pozaty wypas ,w Erze sprzedawany bez simlocka tak specjalna promocja:D:D:D, ale tylko wpunkatach prowadzony przez agenta Eurotel.. pozdro

  • 0

    93. ~leszek  2008-11-28 21:57:57  host: 87-205-164-252.adsl.inetia.pl

    A czy ten telefon pociągnie kartę pamięci 2 giga? Łatwo jest ją dostać/ kupić ?

  • 0

    94.  2008-11-29 15:33:52

    omg, ktoś napisał w tej specyfikacji, że telefon posiada akcelerometr - to jest bzdura. owszem ekran obraca się, ale po rozsunięciu klawiatury ...

  • 0

    95. ~Galus  2008-12-01 16:19:43  host: dwl218.internetdsl.tpnet.pl

    A ma to cudo Wifi ;>

  • 0

    96. ~kolka  2008-12-02 22:21:00  host: access68.mielec254.tnp.pl

    Super telefon. Mam go od wczoraj. Ale mam jeden problem. Kiedy kolega przesyla mi plik przez bluetootha to ten plik automatycznie zapisuje sie w pamieci telefonu. Czy da sie zrobic tak zeby ten plik zapisywal sie od razu na karcie pamieci? prosze o wskazowki

  • 0

    97. ~julka  2008-12-03 19:15:39  host: chello087207255138.chello.pl

    hej! chciałabym wiedzieć czy ten telefonik ma raporty doręczenia wiadomości?:)

  • 0

    98. ~Ola  2008-12-05 11:17:25  host: np-16-102.prenet.pl

    potrzebuje pomocy ..nie moge wykonac polaczenia z tego telefonu poniewaz pisze gdy wybieram numer 'nie wykupiono' a kupilam go w media i nie ma simlocka co mam teraz zrobic?

  • 0

    99. ~bartel  2008-12-09 10:49:44  host: aaym168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ja nie wiem ale ja dostałem telefon w piątek i muszę ładować jeszcze po 12 godzin ale bardzo krotko mi trzyma bateria wam też??

  • 0

    100. ~Kamil  2008-12-13 09:36:13  host: bvn44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co kupic? mam do wybrania SE K850i a LG KS 360 co wybrac???? odrazu mówie ze nie zalezy mi na aparacie no chyba ze ks360 ma totalnie zły aparat PROSZE O POMOC !!!

  • 0

    101. ~101  2008-12-17 21:12:06  host: i72.integron.pl

    w tym telefonie wyświetlacza dotykowego można używać tylko do wybierania numerów i szukania kontaktów???

  • 0

    102. ~  2008-12-17 21:14:09  host: i72.integron.pl

    Mam pytanie czy to prawda że ekranu dotykowego można używać tylko do wybierania numerów i wyszukiwania kontaktów??

  • 0

    103. ~Albercik127  2008-12-17 21:33:03  host: 77-254-220-118.adsl.inetia.pl

    Wiecie co ludzie jak czytam was na forum niektórych to jestem za aborcją.No jak można się pytać czy telefon ma wibracje ? przeciez teraz w kazdym to norma omg.Albo z tym akcelerometr ludzie jak macie pisać coś takiego to lepiej nic nie piszcie

  • 0

    104.  2008-12-19 20:41:25

    A ja mam takie pytanie, czy ten fonim ma taka opcje żeby mógł zmieniać tapety?? Bo ja mam około z 1000 tapet wieć naprawde nie wiem jaka wybrać, wszystkie sa fajne. Wieć chciałabym tak ustawić żeby sie zmieniały co jakiś czas:D czy w tym Lg sie tak da?? bardzo prosze o odpowiedz!

  • 0

    105. ~???  2008-12-21 14:44:49  host: d90-141-83-147.cust.tele2.pl

    ludzie odp na 90 pytanie bo ja tez to chce wiedziec...:)

  • 0

    106. ~LG Ks360  2008-12-22 09:45:05  host: cyy138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko? CZy można wgrać na tego fona motywy(Tematy),bo są tylko 2 standardowe>^^< A i ma ktoś strone z motywami do LG KS360

  • 0

    107. ~posiadaczFonaZaKilkaDni ;)  2008-12-22 15:38:38  host: apw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się nie podoba to, że telefon nie ma lampy błyskowej. Poza tym jest świetny. ;*

  • 0

    108. ~yy ;/  2008-12-23 21:21:03  host: public36801.xdsl.centertel.pl

    no ktoś napisał, że da się wgrać aplikacje java a więc słucham jak ?

  • 0

    109. ~Posiadacz :D  2008-12-25 13:21:07  host: host-81-190-2-9.gdynia.mm.pl

    No więc tak... przede wszystkim bardzo polecam ... ma dużo zalet ale i tez kilka wad..przede wszystkim ma słaby aparat. Kiepsko tez jest ze słuchawkami..są nędznej jakości a żeby dołączyć inne z normalnym wejściem to trzeba kupić przejściówkę które są beznadziejne.. szkoda też ze ekran dotykowy działa tylko przy wybieraniu numeru jak i przy wpisywaniu kodu pin ... Najgoręcej jednak polecam kolor czarno-szary gdyz jest najsuptelniejszy i elegancki i dobrze sie sprawuje ;P jest jeszcze jedna w miare zła rzecz. oczywście bardzo fajnie sie gra w gry na 320x240 czyli na poziom ale praktycznie nie da sie takich gier znalesc do sciagniecia.. a jesli chodzi o tapety to tylko polecam zedge.pl jest tam duzy wybor naprawde fajnych tapet... jak dla mnie bardzo fajna komorka..smsy pisze sie naprawde szybko.. w miare przyjżysta ;P ale łatwo dojsc do roznycgh rzeczy .. tylko tzreba troche nad tym posiedziec ;) no ale coż .. jednak taka zabawa tez nie jest taka zła ;) Ogolnie polecam tą komorke ...

  • 0

    110. ~  2008-12-27 15:15:36  host: aclp35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to zalezy kto co lubi ... mi sie bardzo podoba ten telefon... innym nie ... o gustaqch sie nie dyskutuje moi drodzy

  • 0

    111. ~Jonekasz  2008-12-28 14:14:39  host: public37473.xdsl.centertel.pl

    mogę wiedzieć jak zainstalować aplikacje java ?

  • 0

    112. ~agu  2008-12-28 19:07:38  host: drl83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jesli się gdzieś idzie i chce się napisać esa to jak się pisze z ta klawiaturą QWERTY? wgl. wygodnie się pisze?

  • 0

    113. ~mietek ;]  2008-12-29 18:59:02  host: aags195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak by miał wifi to bym brał od razu ;)

  • 0

    114. ~Jocker  2009-01-07 17:41:56  host: host-89-229-135-160.chelm.mm.pl

    Mozna ustawiac dowolny dzwonek sms i sygnal polaczen (mp3). Tematy tez sa. Niektore ciekawe np. a'la Iphone. Powstalo polskie forum tego telefonu..

  • 0

    115. ~Marta  2009-01-08 23:51:53  host: 80.54.88.248

    Szczerze mówiąc telefon na początku mi się nie podobał. Pokazał mi go mój chłopak ale ja uparłam się, że kupię Sidekicka... Wyszło tak, że jednak kupiłam KS360 i... jestem zachwycona tym telefonem! Aparat fotograficzny jest lepszy niż w Sidekicku LX, muzyka gra dość czysto ( w sumie nie widzę różnicy między muzyką z Nokii, a z tego LG). Świetny dotykowy ekran. Klawiatura QWERTY, bez której telefon wiele traci. Świetny pomysł ze skrzynką sms-ów. Poza tym ma radio! Ma także wibracje choć większość osób twierdzi inaczej. Oczywiście możliwość ustawienia mp3 na dzwonek sms-a... Jedyne co mi się w nim nie podoba to to, że po podłączeniu do komputera nie można otrzymywać smsów ani odbierać połączeń...

  • 0

    116. ~Ciekawy  2009-01-13 16:18:38  host: chello087207119117.chello.pl

    Ktoś tu napisał, że ekran nie ma podświetlenia - to prawda??

  • 0

    117. ~skapiec  2009-01-14 14:57:16  host: adde144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten tel otwiera filmiki w formacie mp4??

  • 0

    118. ~greenline  2009-01-15 19:54:33  host: acoy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko. czy jak sie słucha radia to mozna radio schowac w tło i robic cos jeszcze.:):) licze n aodpowiedź

  • 0

    119. ~greenline  2009-01-15 19:56:50  host: acoy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko. czy jak sie słucha radia to mozna radio schowac w tło i robic cos jeszcze.:):) licze na odpowiedź

  • 0

    120. ~Fonok leci do mnie  2009-01-16 16:47:28  host: public56740.xdsl.centertel.pl

    Zamówiłem sobie go w Orange.pl czekam na przesyłkę jak dostane to napisze jakie wrażenia

  • 0

    121. ~pauli  2009-01-18 17:28:42  host: user22-234.satfilm.net.pl

    1.Czy ten telefon jest dostępny w Orange w kolorze czarno-różowym? ;> 2. Czy można na niego ustawiać dzwonki w postaci swoich własnych plików mp3? 3. Czy można ustawiać dowlolnie wgrane zdjęcia na tapecie? 4. Czy można serfować w nim po necie? ;> BARDZO GORąCO PROSZę O POMOC. :):) Mam wielką chętkę na ten telefon. Dlatego zależy mi na tych informacjach

  • 0

    122. ~pauli  2009-01-18 21:22:20  host: user22-234.satfilm.net.pl

    Czy ten telefon dostępny jest w Orange w wersji biało-różowej? ;> Czy można zmieniać tapety na swoje? ;> Czy gdybyście mieli przed sobą ponowny wybór komórki, wybralibyście tą?

  • 0

    123. ~  2009-01-18 22:01:35  host: bwq234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć! Właśnie kupiłem ten telefon i mam takie pytanie. Gdzie się pogłaśnia budzik(alarm)w tym tel bo dzwoni tak cicho, że prawie go nie słychać!!???

  • 0

    124. ~:)  2009-01-21 16:54:02  host: host-81-190-93-64.gdynia.mm.pl

    wiesza Wam się ten telefon? (teraz mam e50 i wkurzające jest gdy się zawiesi i nic się nie da zrobić poza wyłączeniem go i ponownym włączeniu - co trwa 5 minut)

  • 0

    125. ~`.Klaudyna  2009-01-21 20:10:51  host: 77-242-227-59.net.pbthawe.eu

    Heyo Zastanawim ise cczy kupi ten telefon zastanawiamm sie pomiedzy Lg shine a tym telefonem doradźcie z góry dziękuje

  • 0

    126. ~zadowolony  2009-01-24 18:32:54  host: public63984.xdsl.centertel.pl

    Mam go i jest świetny no to tak plusy dotykowe wybieranie numerów bardzo przydatne duży ekran 2.4 świetnie ogląda się filmy i jest opcja full screen świetna klawiatura QWERTY bardzo wygodne pisanie sms sam nie pisze dużo smesó ale jak już piszę to z wielką przyjemnością co do aparatu jak dla mnie robi bardzo dobre zdjęcia i filmowanie jest dobre co do gier wgrywam gry typu JAR i chodzą choć niektóre nie jak to w każdym telefonie. Mam kartę 2gb i tak naprawdę dobry odtwarzacz muzyki gra jak dla mnie bardzo głośno. Oczywiście można przypisywać zdjęcia do kontaktów

  • 0

    127. ~hehe  2009-01-26 16:24:13  host: dragon.visnet.pl

    Moj brat taki sam ma;D i jest z niego zadowolony

  • 0

    128. ~adriano  2009-01-29 21:11:55  host: adk149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK PARCUJĄC NA NORMALNYM PROFILU MOŻNA WYŁACZYĆ DŹWIĘKI PIKANIA KLAWISZY ? WKURZAJĄ MNIE! POZATYM TEL SUPERANCKI,POLECAM!

  • 0

    129. ~Kołek  2009-02-03 20:21:50  host: adlm142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytałem już wiele opinii na temat karty pamięci ale brak w nich konkretów. Nie wiem jaką kupić. Widziałem komentarze, że nie warto wkładać większej niż 1GB bo się strasznie telefon zacina. Czy to prawda? W takim razie producent trochę zaszalał z tym 4GB...

  • 0

    130. ~ladymolko1  2009-02-04 08:54:24  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    ludzie po 1 co wy chcecie od aparatu wcale złych zdjec nie robi, ak wam nie pasuje to se kupcie lustrzanke, wibracje sa radi jest podswieltala klawiatura jest wszystko dziala ja z polaczeniami nie mam zadnych opoznien wytarczy nie zaj... skrzynki, mialam aPhona i powiem ze sie przy lg kryje!nie polecam nikomu dotykowej klawiatury!

  • 0

    131. ~  2009-02-05 10:20:24  host: chello087206222174.chello.pl

    ogulnie fajny. Ale BEz WIFI czemuuu??

  • 0

    132. ~Yoshi  2009-02-06 14:15:23  host: 212.122.206.36

    tak mozna zminimalizowac odtwarzacz

  • 0

    133. ~csd  2009-02-07 17:59:41  host: 77-253-199-17.adsl.inetia.pl

    a ma wibracje?

  • 0

    134. ~a  2009-02-07 19:16:00  host: h230122.net.pulawy.pl

    jak zrzucić z tel na kartę pamięci zdjęcia, filmy itp. ??

  • 0

    135. ~adam5504  2009-02-08 21:38:14  host: public47903.xdsl.centertel.pl

    mam problem co do wyboru tel bo niewiem który wybrac czy tego oto lg czy nokie 5310 z głosnikami md8

  • 0

    136. ~Sharky  2009-02-11 15:18:00  host: 212.106.128.74

    Można prosić o adres tego polskiego forum o tym telefonie ?

  • 0

    137. ~stefanbatory  2009-02-12 00:44:22  host: 83-238-226-173.adsl.inetia.pl

    - Odtwarzacz mp3 sie minimalizuje, ale nic po za tym zminimalizować się nie da. - Odtwarzacz daje sobie rade z mp3 i wma oraz aac - klawiatura jest podswietlana - filmy mozna ogladac na całym ekranie (tylko pliki *.3gp) - sluchawki sa w zestawie - da sie ustawiać mp3 jako dzwonki zarowno smsa jak i polaczen, a nawet budzika - telefon uciagnie pamiec 2gb, ale troche sie przytnie czasem odtwarzacz przy przelaczaniu na nastepna piosenke - nie da się przesyłać plików bezpośrednio na karte pamięci - ma raporty doreczen, jak kazdy chyba - nie ma mozliwosci ustawiania losowej tapety - odtwarza mp4 - mozna przegladać pliki .jpg .gif .pdf .doc(word) .xsl(excel) oraz .ppt(power point) - radia nie da zminimalizowac

  • 0

    138. ~  2009-02-12 18:18:01  host: host892522136.ornet.3s.pl

    a gg jest darmowe

  • 0

    139. ~luki  2009-02-12 23:18:25  host: etj170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam se w950i i jego oprogramowanie strasznie wolno dziala czy w tym telefonie jest tak samo?

  • 0

    140. ~justa  2009-02-13 17:58:54  host: pc-80-54-102-152.tvk-net.pl

    za gg sie płacii????

  • 0

    141. ~dom  2009-02-13 21:44:33  host: dynamic-78-8-99-41.ssp.dialog.net.pl

    mam ten fon jest narazie ok ale może mi ktoś powiedziec jak odpalić muze z karty pamieci? w telefonie wychodzi ze plików 0 a jak podłacze do kompa to pliki sa? pewnie dla wiekszosci pytanie z d...;) ale dłuższy czas miałem nokie i troche sie motam;) dzieki za odpowiedź

  • 0

    142. ~karolin  2009-02-14 16:36:02  host: aaeq242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna ustawic jakos dzwonek Mp3? Czy tylko te co sa na telefonie? polifoniczne

  • 0

    143. ~nataliaaaa  2009-02-15 18:28:01  host: bar81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś się oriętuje ile kosztuje ściągniecie simloka z tego telefonu.? ;]

  • 0

    144.  2009-02-16 11:05:50

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu i z tego co przeczytalam to telefonik wam sie podoba a opinie są dość pozytywne. szczeze mowiac nie potrafie sie zdecydowac ktory model wybrac, czy lg ks360 czy lg ku990. moze ktoś mi doradzi???? z gory dzieki...

  • 0

    145.  2009-02-17 11:10:14

    witam! zastanawiam sie nad 3modelami i nie moge sie zdecydowac. Do wyboru mam lg ks360, lg ku990 i toshiba g900. Może ktoś doradzi co bardziej warto wybrać??? mam nadzieje że to pytanie zostanie opublikowane bo cos mam do tego pecha...:D no i licze na odpowiedz

  • 0

    146. ~  2009-02-17 15:43:57  host: public58902.cdma.centertel.pl

    mam pytanie czy ten telefon jest wytrzymały

  • 0

    147. ~wsader  2009-02-19 11:42:51  host: 83-238-237-253.adsl.inetia.pl

    LUDu!!! MAm ten telefon i jestem z tego dumny! a aplikacje mozna instalowac tylko przez wap czyli sciagasz gre na kompa uploadujesz na serwer np. imserba wap upload wchodzisz na tel w przeglądarce na podany adres i zaciągasz gre

  • 0

    148. ~  2009-02-19 20:07:56  host: adpu61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko mam ten telefon i jest super ale mam jeden problem nie wiem jak zminic kod pin i kod zabezpieczjacay bo w menu ustawienia zabezpieczenia.... i wlasnie co dalej bo zadanie kodu pin 1 aniblokowanie klawiatury ani w blokada teelfonu nie ma opcje zmin kod z gory dzieki

  • 0

    149. ~tylkojak  2009-02-19 21:39:04  host: host84-38-82-37.tvkdiana.pl

    a jak sie w tym tel zmienia hasla bo nie mam pojecia??

  • 0

    150. ~michal3112  2009-02-20 13:09:23  host: aefj88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, która bateria jest lepsza: 750 [mAh] Li-Pol czy Li-Ion 800 mAh ? z góry dziękuję za odpowiedź :)

  • 0

    151. ~willy  2009-02-21 14:41:15  host: adtb136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zminic kod zabezpieczacjy bo nie moge teo nigdzie znalezc

  • 0

    152. ~misiek 32114  2009-02-22 20:37:50  host: iff98.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik wszystko działa bez zarzutów . Bardzo dobry głośnik (bass) słuchawki troszke lipne wypadają z uszu, duży ekran dotykowy(tylko do numeru i wyszukiwania kontaktów) wszystko ogólnie ok ale tylko jedna rzecz mnie zmartwiła dlaczego nie ma gier na ten model( pod Qwerty ) znalazłem jedną (icy tower), myślałem ze posłuży jako konsola . prubowałem zainstalować realfootball 09 z gameloftu lecz nie działa:/. jeszcze jedno co mi przeszkadza to dość długa instalacja aplikacji czy gier nie wiem może wina softu. softa mam z plusa ale zdejmę i napisze czy się coś zmieniło czy nie . POZDRAWIAM I POLECAM.

  • 0

    153. ~drzony  2009-02-24 15:51:05  host: 212.87.240.5

    do 144. jak masz taki dylemat, to kup wszystkie.

  • 0

    154. ~beton  2009-02-25 14:52:59  host: 232-k.sm-rozstaje.pl

    mozna ustawic mp3 jako dzwonek

  • 0

    155. ~  2009-02-25 19:43:15  host: 78-131-190-104.tktelekom.pl

    nie mi spad i eran penk i sie otworzyl a spad tylko z puł mwra

  • 0

    156. ~By_Kruś  2009-02-26 14:34:41  host: 80.50.235.46

    Powiem krótko ! Jest wiele zalet i wiele minusów tego telefonu ! Ale naprawdę nie kupujcie go !! Lepiej za te pieniądze kupić jakąś Nokie albo SE.

  • 0

    157. ~Kieuby  2009-02-26 14:54:22  host: abyq247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Czy na tym telefonie można oglądać filmy za pomocą jakiegoś programu? Bo mam palmtop ASUS i wgrałem do niego odpowiednie oprogramowanie i mogę DIVX odtwarzać. Czy w tym telefonie jest podobnie?

  • 0

    158. ~dobo  2009-02-27 14:56:11  host: abnu180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da się cos robic w trakcie sluchania muzyki?? chodzi mi oto czy sie nie muli??

  • 0

    159. ~Eliza.  2009-02-27 20:32:46  host: pc241.quarto.pl

    Czy ktoś się orientuje czy telefon ma coś takiego jak `muzyka w tle` ? (chodzi mi o to, czy można jednocześnie pisać esa i słuchać mp3. ) z góry dzięki za odpowiedź. ;)

  • 0

    160. ~ada  2009-02-27 21:13:02  host: be66.osiedle.net.pl

    hej. czy do podłączenia telefonu do komputera trzba cos instalowac bo kupiłam karte i podłaczam i nie widzi telefonu... odpiszcie

  • 0

    161. ~Doma  2009-02-28 21:00:53  host: public58641.xdsl.centertel.pl

    chce se kupic ta komore ale nie wiem czyy sa wytszymale i czy da sie minimalizowac mp3 i czy za gg trzeba placic ??? i czy sie psuje czesto ????? ;))

  • 0

    162. ~dami  2009-02-28 21:14:50  host: apn-77-115-43-208.gprs.plus.pl

    moze ktos wie jak sie zmienia pamiec z telefonu na pamiec zewnetrzna

  • 0

    163. ~  2009-02-28 21:20:44  host: apn-77-115-43-208.gprs.plus.pl

    jak zmienic typ pamieci w ks360 zamiast telefonu to pamiec zew.

  • 0

    164. ~ja  2009-03-01 18:08:35  host: aajq243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest wytrzymaly :) poraz setny mi spadl i jakos sie trzyma :)

  • 0

    165. ~kaczka  2009-03-01 19:47:08  host: dla153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie :czy można zmienia wielkoś liter przy pisaniu smsów???

  • 0

    166. ~ola  2009-03-02 16:03:45  host: aft134.internetdsl.tpnet.pl

    Hey powiedzcie mi czy ten tel jest bardzo dobry bo slyszalam ze sie zawiesz juz po 2 dniu i sa znim problemy?

  • 0

    167. ~mati  2009-03-06 11:07:48  host: 12.219.rze.vectranet.pl

    Hej mam pytanko ponieważ kupiłem ten telefon miesiąc temu i strasznie mi sie zacina jezeli chodzi o odczytac smsów i wyszykiwanie kontaktów. Ma kilku sekundowe opóźnienia czy wy tez cos takiego macie?czy mam sie zwrócić z reklamacja?dzieki z góry za odpowiedz:)

  • 0

    168. ~tyka  2009-03-08 00:13:13  host: aadq52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz od okolo 2 miesiecy i bardzo go polecam. Ma przejzyste menu i bardzo latwo sie nim poslugiwac. Jak na taka cene za telefon to jest to po prostu cudo! mialem doczynienia rowniez z ku990 i kp501 i szczerze wygrywa dla mnie ks360. Szczerze polecam ten telefon. Pozdrawiam

  • 0

    169. ~Agula  2009-03-09 21:21:34  host: apn-77-114-71-248.gprs.plus.pl

    Mam pytanko! Czy ktoś wie czy na ten telefon można założyć blokadę na sms? A jeśli chodzi o zmianę kodów to wystarczy wejść do menu. Kliknąć ustawienia, potem zabezpieczenia i tam jest "zmień kody"! Pozdrawiam:)

  • 0

    170. ~Alberto  2009-03-11 17:21:08  host: erq225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka zastanawiam sie czy warto kupic ten telefon prosze o odp. z góry dziekuje

  • 0

    171. ~dzieci internetu,,płacz  2009-03-12 21:57:55  host: host44-184.edata.net.pl

    Ludzie są dziwni...Pytanie czy ten telefon ma wibrę mnie rozbroiło...Bardzo ,,inteligentne,, pytanie..Ja ze swojej strony mogę doda równie głópie -czy ma kolorowy wyświetlacz? i czy ma mp3>> żal

  • 0

    172. ~Adis  2009-03-13 06:15:30  host: adpc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj kupiłem ten telefon jestem bardzo z niego zadowlony narazie wykrylem jeden maly minusik sciagane gry z neta nie przekrecaja sie dy sie otworzy klawiature tak wiec gdy gra potrzebuje klawiszy # i * nie da sie zabardzo w niga grac. Ogolnie telefon super i niewiem czy kto s wie da sie tu zmienic sroty na klawiszach

  • 0

    173. ~  2009-03-14 08:22:20  host: net30.new-way.pl

    doracie mi bo niewiem czy go kupic za 380 nowyi do tego 2 baterie 2 pary suchawek i oczywiscie ładowrka i czy on głosno gra z gury dzieki

  • 0

    174. ~  2009-03-14 11:07:18  host: cnet-t-219-131.petrus.pl

    Mam pytanie, ile trzyma bateria w tym fonie?

  • 0

    175. ~  2009-03-14 13:18:11  host: host84-38-91-81.tvkdiana.pl

    a ja mam etne w plusie i od wczoraj oprobuje zainstalowac gg i gdy chce zainstalowac dochodzi do 8% i koniec a po jakims czasie wyskakuje blad polaczenia z internertam ma ktos pododbny problem? pozdrawiam

  • 0

    176. ~mmm  2009-03-14 13:24:59  host: 82.160.22.80

    co mozecie powiedziec o klawiaturze tego telefonu? mam na niego straszna ochote ale troche przeraza mnie ta klawiatura. czy jest problem zeby sie na nia przestawic z normalnego telefonu? jakie sa wasze opinie i wrazenia? z gory dziekuje

  • 0

    177. ~skinek  2009-03-14 19:28:13  host: public62832.xdsl.centertel.pl

    165 : Tak można zmiejszyć Czcionke/wielkość liter w sms, menu oraz tapecie.

  • 0

    178. ~daro  2009-03-16 11:25:32  host: 093105107248.pila.vectranet.pl

    Mam problem ( podobny jak u matiego )! . Podczas odtwarzania wideo dźwięk mi się spóźnia . Iść z tym do naprawy ? . Pozdrawiam

  • 0

    179. ~kamo126  2009-03-18 20:33:55  host: aepv12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna motyw ustawic

  • 0

    180. ~  2009-03-18 20:34:19  host: aepv12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna motyw ustawic??????????????????

  • 0

    181. ~Matii  2009-03-21 01:07:47  host: adhg38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich! mam pytanko =) jak dlugo trzma wam bateria?? powiedzmy 20 esek dziennie no i kilka min dzownienia?? z gory dzieki =)))

  • 0

    182. ~New  2009-03-22 15:05:55  host: 83-168-106-17.static.espol.com.pl

    Czy telefon tnie sie przy 2gb pamienci

  • 0

    183. ~Kasia  2009-03-23 21:18:51  host: staticline12584.toya.net.pl

    Jakie gry początkowo są na tej komórce i czy da się wgrać te gry typu "zdmuchnij świeczki" itp. co reklamują teraz w tv?

  • 0

    184. ~fifi  2009-03-24 10:22:55  host: pc164-134.elektron.ds.polsl.pl

    nienawidze tego telefonu, mam go od 2 miesiecy i stwierdzam, że nokia 6610 jest o wiele lepszym, FUNKCJONALNYM telefonem

  • 0

    185. ~magnolia32  2009-03-27 17:44:35  host: c-093105007150.vectranet.pl

    Hej mam ten tel i jestem z niego zadowolona,proszę mi tylko powiedzieć czy naprawdę ma wybieranie głosowe??jakoś tego nie potrafię znaleźć.pozdr

  • 0

    186. ~jjjj  2009-03-27 21:26:58  host: dum112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm ten telofon fajny ale ma bardzo wolny odtwazacz muzyki przy karcie 2 gb hmmm po paru odwarciach zaczyna ruszac sie klawiatura

  • 0

    187. ~gonia  2009-03-31 15:23:41  host: gfz234.internetdsl.tpnet.pl

    chcę sobie kupić tę kome

  • 0

    188. ~JUMP  2009-04-03 17:32:59  host: host-89-230-10-58.bilgoraj.mm.pl

    PYTANKO;GDZIE MOZNA ZMIENIC W TYM TEL.ZEBY WSZYSTKIE ODEBRANE PLIKI CIĄGŁO NA KARTE PAMIECI?

  • 0

    189. ~ART  2009-04-04 16:56:35  host: fdv130.internetdsl.tpnet.pl

    Z KARTĄ NIE MA PROBLEMU W SALONIE oRANGE KOSZTUJE TO OD 25-40ZŁ ZA 2G I WCALE SIĘ NIE WIESZA PRZYNAJMNIEJ MI

  • 0

    190. ~Paulina  2009-04-06 13:11:35  host: staticline10532.toya.net.pl

    Wszędzie są podawane zalety tego telefonu, więc ja postaram się przedstawić jego wady. Na tydzień użytkowania zauważyłam niewiele. A więc: -przy podłączonym zestawie słuchawkowym nie podświetla się klawiatura (czyli w ciemności nic się nie napisze, no chyba że na "czuja") -radia nie na się zminimalizować -gry demo -w alarmie są tylko opcje: "wibruj", "dzwoń" lub "zgodnie z profilem" (uważam, że przydałaby się opcja "dzwoń i wibruj") -nie wiem czy to jest ogólnie we wszystkich LG, czy tylko w tym modelu, ponieważ to jest mój pierwszy telefon tej marki, więc mnie to razi: ciężko się robi polskie znaki, tj. trzeba szukać w symbolach -no i ogólnie telefon czasami zamula (to nie jest wada konkretnie mojego telefonu, bo niejedna osoba na to narzeka, mimo iż telefon nie jest "zapchany", no chyba, że 2GB wolnego miejsca to za mało :D). Jak już wcześniej wspomniałam, telefon posiadam od tygodnia, więc być może nie dopatrzyłam się jeszcze wszystkich jego wad.

  • 0

    191. ~trampol  2009-04-09 17:05:09  host: host-89-167-16-94.nplay.net.pl

    czy ten telefon ma podczerwień? bo w kilku źródłach napisali że ma, a tutaj nie...

  • 0

    192. ~ktośśś  2009-04-13 11:23:40  host: host-89-230-147-62.inowroclaw.mm.pl

    ja ten telefonik mam miech i działa bardzo dobrze mp3 można ustawić na dzwonek sygnał sms i budzik co jest bardzo dobre ma duży ekran dziala na nim dużo fajnych gierek jest wytrzymały bo spadł mi z ok metra i nic sie nie stało aparacik 2.0 mega pixele troche słaby no ale cóż klawiaturka fajna szybko sie pisze ekranik dotykowy do wpisywania numerów lub pisania sms jest w nim budzik kalkulator stoper konwerter jednostek czas globalny radio odtwarzacz muzyki dyktafon aparat kamerka kaarta pamięci Micro SD

  • 0

    193. ~kammo  2009-04-16 17:53:13  host: aell139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    D16a9 poniewaz w lg jest karta t-flasch,a w noki sandisc

  • 0

    194. ~SkEjT  2009-04-18 21:51:04  host: aavs107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyjebany telefon:] Mam na niego mase gier.Mam go od 2 miesięcy i jestem zadowolony.Aparat 2mpx ale przy dobrym świetle zdjęcia wychodzą jak w cyfrówce.NAPRAWDE !! POLECAM

  • 0

    195. ~Edimenek  2009-04-21 19:55:41  host: 212.160.251.217

    To Prawda Ze Jak Sie Wgra Gry Lub Muzyke Przez Kabel To Nie Dziala Pisze Ze Nie Mozna Otworzyć Pliku?? Prosze O Szybka Odpowiedz, Ponieważ Nie Wiem Czy Sprawidz Sobie Taki Telefon Czy Inny =]

  • 0

    196. ~potencjalnykupiec  2009-04-21 20:44:32  host: 90-156-127-144.magma-net.pl

    witam. nie wiecie może czy telefon posiada jakies aplikacje do edycji tekstu, lub czy mozliwe jest zainstalowanie takiej aplikacji i uzywanie jej na odwróconym wyświetlaczu?? pozdrawiam

  • 0

    197. ~znawca LG  2009-04-22 16:07:07  host: dde42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widać że wielu z was to Tępaki którzy nawet instrukcji obsługi nie umieją czytać a za obsługę się biorą szczere kondolencje

  • 0

    198. ~Aśka  2009-04-23 17:44:55  host: nat5.net-access.pl

    A mi sie ekran wylal w tym fonie po paru miesiacach. NIe z mojej winy. I nie wiem czy mi przyjma

  • 0

    199. ~alice  2009-04-23 17:49:22  host: chello087207012234.chello.pl

    adam5504 oczywiście,że ten.!

  • 0

    200. ~NIUNIA :D  2009-04-27 11:14:50  host: aber173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka,zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu.Proszę powiedzcie czy mi się opłaca!!!Jak dla mniema za mało miejsca i za mały aparat i nie jestem pewna co do tego telefonu.DORADZCIE!!!!!!!!!!!

  • 0

    201. ~pomagacz  2009-04-28 14:26:54  host: 77-254-57-194.adsl.inetia.pl

    ten telefon nie ma podzerwieni. Ma tylko Bluetooch. Pozdrawiam

  • 0

    202. ~lg  2009-04-28 15:15:51  host: host-89-230-131-140.inowroclaw.mm.pl

    witam Zamierzam sie na kupno tego tele i chce wam sie spytac czy jest mozliwosć minimalizowania aplikacji w lg ks360??

  • 0

    203. ~nazuki  2009-04-29 18:50:14  host: 6.57-180-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    slyszalem ze ten telefon sie troche zacina :/ prawda ???

  • 0

    204. ~seweryn  2009-04-30 20:47:58  host: 5.wod.airbites.pl

    ''Czy ktoś się orientuje czy telefon ma coś takiego jak `muzyka w tle` ? (chodzi mi o to, czy można jednocześnie pisać esa i słuchać mp3.'' odp:ma takie cos tylko trzeba wejsc na odtwarzacz mp3 i kliknac wiecej i tam jest funkcja minimalizuj

  • 0

    205. ~  2009-05-03 16:28:27  host: f96-024.opera-mini.net

    a_lex Nie ma. Bardzo zle, bo telefon jest reklamowany jako do mobilnego GG, a tymczasem ta aplikgcja sie nie "przekreca" po otwarciu klawiatury, przez co pisze sie gorzej jak na zwyklym telefonie. Sporo napisałem o tym fonie w komentarzach do wiadomosci o duzej sprzedazy LG z QWERTY, wkleje jak bede mial dostep do komputera.

  • 0

    206. ~a_lex  2009-05-04 10:50:56  host: dvi202.internetdsl.tpnet.pl

    Klawiaturka jest fajna, ale jak czesto pisze sie dluzsze teksty na telefonie? Na pewno zwykla jest wygodniejsza w "terenie", da sie ja obslugiwac jedna reka. Aparat jest niezly tylko wolny. Fabryczna przegladarka beznadziejna, opera mini tez nie dziala najlepiej bo jest optymalizowana do zwyklej klawiatury, dotyczy to zreszta bardzo wielu aplikacji.Nie mozna kopiowac tekstu w oknach co jest bez sensu.Nie da sie miec wlaczonych jednoczesnie kilku aplikacji-sredniowiecze

  • 0

    207. ~a_lex  2009-05-04 10:54:03  host: dvi202.internetdsl.tpnet.pl

    No tak, wpisy tutaj pojawiają się z poślizgiem. Mój wpis nr 205 "Nie ma" to była odpowiedź na pytanie nr. 202. Minimalizuje się tylko odtwarzacz mp3.

  • 0

    208. ~:P  2009-05-05 09:39:25  host: aalf91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    będzie chodzil na karcie micro "SDHC" 4GB??

  • 0

    209. ~idpd;]  2009-05-05 20:34:27  host: public-gprs70952.centertel.pl

    Mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolona! Szybki, wygodny, nie zacina sie i nie ma z nim zadnych problemow. Klawiatura to doslownie ... brak słow ! Świetna, wręcz idealna! Ma rowniez panel dotykowy ale szkoda ze tylko przy zamknietym telefonie i przy wybieraniu nr. Ale i tak jest super. Aparat 2 mega ale przy reszcie da sie przebaczyć. Miałam wcześniej SE w810i, LG shine ke970 (szajs-badziew) a potem SE k850. Ostatni SE mi sie zepsol choć gdyby tak sie niestało to mimo wszystko wtedy uwazalabym, ze on jest najlepszy (po za tym zdjęcia). Bardzo szczerze polecam ten telefon ktory jest super! Pozdrawiam !

  • 0

    210. ~dominika  2009-05-07 17:18:52  host: 212.182.84.197

    o znowu! kolejna osoba mowi ze da sie na dotykwym pisac sms. to mozna czy nie? idps=d ;] : "Klawiatura to doslownie ... brak słow ! Świetna, wręcz idealna! Ma rowniez panel dotykowy ale szkoda ze tylko przy zamknietym telefonie i przy wybieraniu nr."

  • 0

    211. ~elk  2009-05-08 15:23:44  host: chello084010145156.chello.pl

    siemka, czy telefon ma w zestawie słuchawki?

  • 0

    212. ~Kuba  2009-05-08 17:09:39  host: host-89-228-159-177.gorzow.mm.pl

    Czy na ten telefon sa gierki ktore sie obkreca na ekranie po wysunieciu klawiaturki?

  • 0

    213. ~abc  2009-05-09 09:34:44  host: wlan-124-136.betanet.pl

    czy mp3 można minimalizować.?

  • 0

    214. ~  2009-05-09 23:30:21  host: bdt88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nadaje sie ten telefon do czegoś???

  • 0

    215.  2009-05-17 15:55:32

    Mam pytanko czy ten tel ma WiFI??

  • 0

    216. ~lsn  2009-05-18 15:59:25  host: ans222.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do bani pęka mu wyświetlacz i tyle

  • 0

    217. ~sylwia1993  2009-05-20 13:24:43  host: abev98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie bo chce sobie kupic ten telefon ale aktualnie mam nokie N95 i nie wiem czy warto. Dobry jesy yen telefon???

  • 0

    218. ~Pat  2009-05-20 17:04:57  host: chello089075137223.chello.pl

    zastanawiam się czy kupić ten telefon. czy mogę liczyć na waszą szczerą odpowieź? jeśli znacie jeszcze jakieś fajne telefony napiszcie

  • 0

    219. ~Gosia  2009-05-21 18:32:51  host: 77-253-156-239.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od jakiś 3 tyg. No i strasznie krótko trzyma mi bateria. A i czy da się aby PLIKI PRZESYŁANE od razu szły NA KARTĘ PAMIĘCI??????

  • 0

    220. ~kas  2009-05-24 09:20:27  host: fortes3.fortes.com.pl

    mam... śliczny, cudny kocham go :D:D

  • 0

    221. ~ina  2009-05-24 10:41:12  host: chello089075104036.chello.pl

    wie ktoś może jak uruchomić na tym telefnie Mini Opere ? Jestem w sieci Orange

  • 0

    222. ~kasia  2009-05-25 15:20:00  host: fortes3.fortes.com.pl

    telefonik fajowy!! tylko ciężko chodzi klawiatura-przy ciągłym smsowaniu bolą palce

  • 0

    223. ~eliza  2009-05-25 20:25:02  host: atoulon-256-1-109-250.w90-14.abo.wanadoo.fr

    a ja zapytam, czy w telefonie jest aplikacja, na której można pisać długie teksty (albo takową można wgrać) a potem przegrywać je na komputer?

  • 0

    224. ~jacooooo  2009-05-27 16:26:29  host: host-81-190-129-15.olsztyn.mm.pl

    @ a_lex "telefon jest reklamowany jako do mobilnego GG, a tymczasem ta aplikgcja sie nie "przekreca" po otwarciu klawiatury, przez co pisze sie gorzej jak na zwyklym telefonie." Wy też tak macie ? ;/ To te gg to by troche bez sensu było ;/

  • 0

    225. ~zyf  2009-06-01 20:15:59  host: bxk234.internetdsl.tpnet.pl

    1. Można w tym telefonie wgrywać własne motywy? 2. Czy można grać w gry na poziomym trybie wyświetlacza?

  • 0

    226. ~Sandi  2009-06-02 17:21:27  host: 119-052-223.adsl.szeptel.net.pl

    Telefon świetny!!! mi się jakoś nie przycina w nim nic... bateria trzyma 3-4 dni. Dzwięki dość głośne. Klawiatura jest super :) łatwo się do niej dostosować... smsy pisze się błyskawicznie :) Niestety... ostatnio wpadł mi do wody... i jest 2 tyg. w serwisie. Aparat faktycznie... jak się ma dobre oświetlenie to zdjęcia wychodzą bardzo dobre... tylko szkoda że nie ma lampy błyskowej :/ i jak się włańcza nagrania to nic więcej nie można robić ale i tak jest świetny.

  • 0

    227. ~evciq  2009-06-03 18:16:53  host: 83.1.168.13

    no właśnie. gdzie można ustawić dotykowy ekran, oprócz wybierania nr???? bo wiem, ze u koleżanki coś takiego jest. na menu itp. wszędzie. ja jakoś nie umiem znaleźć;] może dlatego, ze mam go 2 h:)ale bardzo mnie to gryzie;p

  • 0

    228. ~.???  2009-06-03 21:27:34  host: acrf40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm dzisiaj kupiłam własnie ten telefon i nie tego sie spodziewałam. ;/ mam problemy z klawiatura itp, ale licze ze sie przyzwyczaję. :) hmm mam jedno pytanie. zgrałam sobie mp3 na kartę pamięci ale niestesty ten telefon ich nie znajduje.! ;/ ktoś wie jak to załatwić.?!

  • 0

    229. ~piotr  2009-06-04 21:31:40  host: eai96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niepolecam ;] strasznie woly... zawiesza sie czasami. nieda sie pisac sms na dotykowym wyswietlaczu, tylko sie da wszyszukac kontakt albo napisac numer. nieprawda jest tez ze gdy sie podepnie sluchawki to nieswieci klawiatula

  • 0

    230. ~  2009-06-06 22:15:15  host: chello084010185152.chello.pl

    mam pytanko: czy warto kupować ten telefon? bo wiele osób na forum pisało że się zacina itd. a wiele też go chwaliło... plz odp...

  • 0

    231. ~lotos  2009-06-07 14:33:12  host: aayx11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon w Mixplusie.Wykonanie tel. jest całkiem dobre, chociaż pokrywa od baterii, powinna być bardziej solidna(jest cienka)Wyświetlacz dobrej jakości,menu bardzo proste i intuicyjne.U mnie telefon się nie "zamula". Karta 2gb Kingston chodzi dobrze tel. odczytuje ją bez problemów.Podłączenie do komputera bezbłędne-bez sterowników system pokazuje dwa dyski wymienne(pamięć tel.i kartę pamięci)Słuchawki mogłyby być lepsze, przewód od nich przydałby się dłuższy.Fabryczna przeglądarka chodzi dość szybko i przeglądanie stron po wysunięciu klawiatury w trybie poziomym jest bardzo przejrzyste.Głowna zaleta pisanie smsów jest bardzo wygodne, oczywiście po przesiadce ze zwykłej klawiatury trzeba się troszkę przyzwyczaić!Wybieranie z klawiatury dotykowej numerów jest też bardzo wygodne-dobra czułość ekranu.Jakość dzwięku w słuchawce jak dla mnie powinna być lepsza.Dzwięk jest lekko przytłumiony,czułość mikrofonu dobra.Zasięg trzyma dobrze i nie gubi go!Ogólnie polecam ten telefon zwłaszcza dla fanów pisania smsów!

  • 0

    232. ~qwe  2009-06-07 17:23:09  host: chello089077153004.chello.pl

    fajne nie:P

  • 0

    233. ~goblin1993  2009-06-09 14:12:17  host: adkx71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam takie pytanie zmieniam telefon i mam do wybory nokie n73 music edition i lg ks360 zastanawaim sie co wybrac?podpowiedz....dzieki:))

  • 0

    234. ~bogus  2009-06-09 20:49:55  host: apn-77-113-159-50.dynamic.gprs.plus.pl

    a ja mam pytanie czy telefonik obsluguje xHTML tzn czy jak wykupie sobei pakiet internetowy to normlanei za pomoca niego bede mogl smigac po internecie z apomoca wbudowanej przegladarki. pytam poniewaz w moim obecnym tele tego nie ma. pozdrawiam

  • 0

    235.  2009-06-10 19:37:24

    211. Ma słuchawki ma:P

  • 0

    236. ~anka8skakanka  2009-06-16 14:30:32  host: dzy81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ponad tyg. i stwierdzam iż bardzo bardzo fajny :) szczególnie dla młodszych osób... jeszcze go całego nie rozkorzeniłam ale jest git

  • 0

    237. ~AGa  2009-06-16 18:19:40  host: aaac22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie, jak obsługiwać zooma w tym telefonie i czy da się blokować klawiaturę od razu czy tylko po odczekaniu minimum 10 s? Z góry dziękuję za odpowiedz

  • 0

    238. ~ania  2009-06-16 21:37:06  host: public-gprs710.centertel.pl

    kolejne dziadostwo lg tak jak te ich prady shainy itp z tym ze ten do tego paskudny

  • 0

    239. ~madziara  2009-06-16 22:15:17  host: public-gprs133660.centertel.pl

    czy lg to ogulnie dobry telefon bo zastanawiam sie nad kupnem tego modelu a nie miałam jeszcze lg

  • 0

    240. ~kunik  2009-06-17 20:36:34  host: ip-88-199-179-77.tczew.net.pl

    czy w tym telefonie można zminimalizować aplikacje .??

  • 0

    241. ~  2009-06-17 22:13:58  host: client-nikonet-2.zgora.dialog.net.pl

    witam :) skąd można sobie ściągnac gierki na ks360??

  • 0

    242. ~iza  2009-06-19 15:50:05  host: 80-51-4-6.neotrix.eu

    kilka osob sie pyta czy mozna doitykowo pisac sms... boshe po co wam to skoro etna ma taka a nie inna klawiatrue! ludzie macie problemy

  • 0

    243. ~Biestek  2009-06-21 10:01:15  host: 77-254-202-114.adsl.inetia.pl

    Czesc, mam takie glupie pytanie ;p Jeszcze nie kupilem tego telefonu, ale mam taki zamiar. Czy da sie ustawic w nim tak, zeby ekran dotykowy dzialal w menu? czy tylko do wybierania nr. , np: gdy chce gdzies zadzwonic. Bawilem sie tym telefonem i moglem tylko przy wybieraniu nr. uzywac ekranu dotykowego, w menu - nie! Odpowiedzcie ;) Pozdrawiam ;*

  • 0

    244. ~martussia2203  2009-06-21 21:17:55  host: anh120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem szczesliwa posiadaczka tego tel od kilku dni. i odp na wasze pyt. Tel jak narazie mi sie nie zacina;) i mam nadzieje ze nie bedzie;) telefonik ma funkcje minimalizaowania mp3 ale niestety radia nie... dotykowy jest tylko przy pisaniu pinu i wybieraniu numeru nic wiecej.. tel ma w zestawie sluchawki kabel usb oczywiscie ladowarke i baterie ;) jest aplikacja do dluuugich smsow;) mozna grac a nawet trzeba na poziomym ekranie telefonu;) polleeecam serdecznie ogolnie;D

  • 0

    245. ~wiki  2009-06-22 11:16:44  host: 77-252-124-35.ip.netia.com.pl

    Uważam że ten telefon jest strasznie ergonomiczny no i jakość jego wykonania jest dobra. Do tego osobiście uważam ze model ma ciekawy design

  • 0

    246. ~ryba  2009-06-22 13:38:17  host: aeja166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sobie kupić ten telefon warto?

  • 0

    247. ~michal3112  2009-06-22 18:21:39  host: gw13.tvgawex.pl

    hej mam pytanie czy wie ktoś może jak zmienić skróty np. po naciśnięciu "

  • 0

    248. ~ja23  2009-06-23 19:33:54  host: abft245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro dostane ten fon jest extra z wygladu i ma duzo bajerow i znam strone z grami na ten fon xD

  • 0

    249.  2009-06-25 08:51:26

    hmmm mialem ten telefon przez chwile i sie go szybko pozbylem .. poniewaz nic nadzwyczajnego telefon jak telefon tylko ma klawiature QWERTY i tyle .. muzyka gra tak sobie menu jak w tych LG typu KT520 czyli denne i w ogole po pewnym czasie uzytkowania ten slide od klawiatury zaczol sie ruszac .. a po dokladnie tygodniu .. NIE POLECAM !!

  • 0

    250. ~guml  2009-06-25 19:56:37  host: adkz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka wlasnie mam sobie kupić ten telefon polecacie?

  • 0

    251. ~MaDi  2009-06-26 12:24:40  host: 77-253-189-86.adsl.inetia.pl

    Prosze pomuszcie mi boje sią go kupic bo krąrzom ploty ze sie on psuje i zacina :[ on mi się bardzo podoba .. helppp

  • 0

    252. ~Poko  2009-06-26 13:37:40  host: 095160199041.lec.vectranet.pl

    Czy we wszystkie gry można grać na poziomym wyświetlaczu czy tylko w niktóre?

  • 0

    253. ~rafal  2009-06-26 22:22:04  host: ify18.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wlasnie chce kupic ten telefn na karte tylko nie jestem pewien co do niego !!! czy ma straszne zawieszki ,jak klawa sie sprawoje i takie tam opiszcie czy sie oplaca ten telefon brac:) pozdrawiem;]

  • 0

    254. ~ala  2009-07-01 18:35:27  host: abki1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie mam karte 1GB przez bt nie mozna nic wysłac bo pisze karta pamieci pełna

  • 0

    255. ~lili  2009-07-04 12:34:45  host: cvs234.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm a jak zastrzec nr?

  • 0

    256. ~Emcia  2009-07-05 13:29:30  host: apn-77-113-13-250.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam zamiar kupić tego fona...pytanie do was który lepszy sony ericsson s500i czy LG ks360

  • 0

    257. ~I93KaKa93I  2009-07-08 21:47:20  host: d90-141-81-178.cust.tele2.pl

    Mam pytanie i prosze o odpowiedź!!! Czy gg działa w każdej sieci???? bo weszłam np za stronie plus i taki telefon nie obsługuje gg tak sano hayah i nie wiem

  • 0

    258. ~Kajak17  2009-07-09 18:57:47  host: do-kgnet.sitel.net.pl

    Halo ;* mam pytanie.. Gdy przychodzi nowa wiadomosc wyswietla sie okienko 'Nowe zdarzenie' ktore zawiere 'Nie odebrane połaczenie(0), Nowa wiadomosc(0), E-mail(0)' czy jest mozliwosc zmiany tego wygladu np tak jak w SE ze przychodzi Koperta i widac od kogo przyszła wiadomość?

  • 0

    259. ~marysia  2009-07-13 09:15:02  host: 77-253-112-79.adsl.inetia.pl

    mam pytanie do uzytkowników tego telefonu: czy wam też czasami telefon wyłącza sie podczas zsuwania klapki, i czy rysuje wam klawisze?? moze zgłosić się z tel. do reklamacjii???

  • 0

    260.  2009-07-14 11:31:45

    witam! mam pytanie do uzytkowników tego telefonu. Obecnie posiadam taki telefonik wszystko było super ale do czasu chcę uzyskać informacje jak długo trzyma wam bateria telefon mam około miesiac i jest juz drugi raz oddany na gwarancje bo bateria trzyma jeden dzień czy wy tez macie takie problemy?? bateria była właściwie ładowana przez 14 godzin 3 razy tak jak zalecił mi to sprzedawca!!!! oprócz baterii nie mam żadnych zastrzeżeń telefon naprawdę super wszystkie inne funkcje działaja jak należy pozdrawiam

  • 0

    261. ~; ))))  2009-07-15 21:48:49  host: eul84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to telefon super ;)) głośnik extra;)) słuchawki też ;D Klawiatura rewelacja ;)) Szybko się pisze na niej sms ; ))) ;** w 100 % polecam ;)

  • 0

    262. ~pl33  2009-07-15 22:26:17  host: ip-136-41.pia.csk.pl

    A ja miałem smartphone. dotykowy, wifi, symbian i inne bajery. jedyne co w nim dobrego było to wysuwana klawiatura qwerty. pozbyłem się tego telefonu na rzecz ks360. na razie nie żałuje. jeśli komórka służy komuś do dzwonienia i pisania sms to zdecydowanie to jest dobry wybór

  • 0

    263. ~pl33  2009-07-15 22:29:12  host: ip-136-41.pia.csk.pl

    jeszcze mam pytanie. da się jakoś zrobić aby jednym przyciskiem (przy zamkniętej klawiaturze) wyłączyć dźwięk? (coś jak w soniakach przytrzymanie # ) . w tym jedynie wiem że przytrzymanie V przy otwartej klawiaturze wyłącza dźwięk

  • 0

    264. ~lukaszsulej1985  2009-07-16 19:28:03  host: 94-240-18-183.lukman.pl

    telefonik jest super ale przy usuwaniu zdjęć skasował mi się jakiś kodek i nie chce teraz obsługiwać niektórych plików. co muszę zrobić żeby było tak jak wcześniej

  • 0

    265. ~Ania :)  2009-07-17 22:49:23  host: adke154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałam że ten tel jest naprawdę fajnyy :D heheh.xd ;] ale podobno się zacina. ;/ buziak :*

  • 0

    266. ~191010  2009-07-19 16:26:47  host: cpc1-midd2-0-0-cust941.midd.cable.ntl.com

    chciała bym sobie kupić ten telefon ale nie wiem czy warto ile trzyma bateria i czy ma ten telefon słuchawki a tak wogóle dużo ma pamięci

  • 0

    267. ~LAURA  2009-07-20 21:31:26  host: ackg84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma "muzyke w tle" ale najpierw musisz utworzyć "MOJE LISTY ODTWARZANIA" W odtwarzaczu MP3;)) później wystarczy wziąść opcje MINIMALIZUJ..;))

  • 0

    268. ~Tomuś  2009-07-21 13:31:17  host: csknet-s-83-2-102-116.csk.pl

    Da się wyłączyć dźwięk migawki?

  • 0

    269. ~karoolyyn33  2009-07-21 16:09:27  host: abeg247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zawalisty.! ja nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii .:( Jest super.:)(!)

  • 0

    270. ~wox  2009-07-21 19:25:14  host: evdo-78-30-92-146.subscribers.sferia.net

    czy w tej klawaiturze jest shift ? i czy gry chodzą dobrze ?

  • 0

    271. ~LSn  2009-07-22 08:36:40  host: 62.87.161.108

    Nie polecam - wagliwa konstrukcja przy najmniejszych naciskach - (trzymanie w kieszeni) dochodzi do uszkodzeń wyświetlacza

  • 0

    272. ~ret  2009-07-22 20:31:35  host: cnq242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik niedawno go kupilem i sie bardzo dobrze sprawuje szkoda bo on nie jest całkowicie dotykowy tylko jak sie chce wybrac numer to jest na dotyk... a tak to telefonik super

  • 0

    273. ~mini  2009-07-22 22:26:53  host: btx243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ludziska- uwielbiam sluchac muzyki na telefonie, pisac sms-y i dzwonic- czy ten telefon sie do tego nadaje??

  • 0

    274. ~asta  2009-07-23 00:12:32  host: 90-156-40-40.as.kn.pl

    Telefon bardzo fajny. Naprawdę. Ciekawy wygląd, klawiatura fajnie wyprofilowana, szybko się piszę esy. W porównaniu do E71 jeżeli chodzi o klawe to nie ma co przyrównywać. Tam klawisze jeden obok drugiego... dno w tym temacie. Nie wiem co gadacie że telefon się zacina i zaraz jakieś wyświetlacze padają i slider się luzuje... no jak sie kupuje 'eldżi' made in kostaryka to tak jest. W moim egzemplarzu i innych znanych mi osób wszystko działa jak najlepiej od roku... więc bez takich mi tutaj. W ogóle jakieś dziwne treści wyssane z palca. A później ludzi wprowadzacie w błąd. A nie ma dotykowej klawy do pisania esów? A na ch*j Wam/Ci taka jak masz qwerty na sliderze? geez. Ale neo kids rlz. Ogólnie polecam fonik. Bardzo fajny. Jedyny minus? Brak systemu operacyjnego (dla niektórych fanów symbiana) i brak WiFi... to chyba tyle.

  • 0

    275. ~olqa  2009-07-23 14:39:47  host: aedd58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie: co mam zrobić, żeby wejść w Internet? Mam już ten telefon jakiś czas i do tej pory nie był mi potrzebny. Kiedy wchodzę choćby na plus.pl (lub gdzie indziej) - pisze "Wystąpił błąd komunikacji!". Chcę ściągną sobie GG, ale wiadomo ... to wymaga połączenia z Internetem. Byłam na stronie PLUSA i instalowałam konfiguracje - ale nadal nic. Miał może ktoś taki problem i zna jego rozwiązanie? Proszę o odpowiedź ... ;)

  • 0

    276. ~magda  2009-07-25 10:48:25  host: cab246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanie..mam ten telefon od 2 miesięcy i dopiero od niedawna zauważyłam że nie umiem przybliżać i oddalać gdy mam załączony aparat, natomiast jak włączam kamere to działa mi ta opcja...Czy to jest zepsute czy tam po prostu nie ma takiej funkcji? Wydaje mi sie ze musialaym isc z reklamacja.

  • 0

    277. ~  2009-07-27 02:37:55  host: apn-77-113-7-200.dynamic.gprs.plus.pl

    GłUPOTY PRZY PISANIU NA KLAWIATURZE W GG EKRAN SIE PRZZEKRECA A I MOZNA JEDNOCZESNIE SLUCHAC MUZYKI I PISAC ESA

  • 0

    278. ~  2009-07-27 02:40:39  host: apn-77-113-7-200.dynamic.gprs.plus.pl

    jak sie rzuca tel to pewnie ze ekran peka

  • 0

    279. ~maniek  2009-07-27 15:28:48  host: alille-551-1-99-165.w86-196.abo.wanadoo.fr

    napewno w call of duty 4 mozna

  • 0

    280. ~dominika  2009-07-29 08:47:28  host: 212.244.110.13

    moze mi ktos napisac jak mam podlaczyc ten telefon do kompa? bo jak usb podlaczam to nie da rady :/ nie wiem czemu

  • 0

    281. ~Asika  2009-07-30 16:07:20  host: abyh236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej jaką JAVE ma ten telofn bo chcem ściągnąć sobie jedną rzecz ale nie wiem czy moge bo musi być ten model JAVY .

  • 0

    282. ~kar00l  2009-08-01 18:28:13  host: 94-72-69-20.ms-net.eu

    mam ten telefon od 2 miesiecy i bardzo chwale. mozna pisac smsy i sluchac muzyki w jednym momencie. co do gier to nie polecam poniewaz obracaja sie tylko gry ktore sa zrobione dla tego telefonu. klawiaturka bardzo przydatna do pisania smsow i do MP3 tez sie przydaje. ekran dotykowy ogranicza sie do wybierania numerow, wiec sie tym nie chwalcie. no to chyba tyle dobrego o tym telefonie :)

  • 0

    283. ~nieznajoma  2009-08-02 11:45:46  host: aayx39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie ten telefon ale czytając wasze komentarze trochę się zniechęciałam. Powiedzcie mi czy jednak warto go kupić. :)

  • 0

    284. ~Madzik  2009-08-02 12:45:52  host: adoj212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon się nie zacina;] Można zminimalizować mp3 i pisać w tym samym czasie np.smsa.

  • 0

    285. ~ja  2009-08-04 23:35:36  host: bfj91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy da się nastawić żeby sms wysłane zapisywały się w wysłanych lub nadanych?? jak tak to jak proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    286. ~Maja  2009-08-07 11:08:03  host: apn-77-114-103-187.dynamic.gprs.plus.pl

    Witajcie. Mam kilka pytań. -Ile trzyma bateria? -Czy są na nim motywy? -Czy dźwięk jest dość ładny? Mi osobiście się ten telefon podoba. Przecież będzie do pisania esów, dzwonienia , grania, muzyki i robienia zdjęć. Nie będe nim przecież rzucała o ścianę, i jak się rozwali, to będe mówiła : Ale on niewytrzymały! Telefon jest piękny. Są też zagraniczne wersje różowe. Bardzo mi się podoba. Przedewszystkim cena mi się podoba. ok. 400-700 zł. A nie 2700 zł jak Nokia N75!

  • 0

    287. ~patka  2009-08-10 14:43:59  host: bwv31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie czy ten telefon ma polskie menu ?

  • 0

    288. ~pati  2009-08-10 14:45:02  host: bwv31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma polskie menu ?

  • 0

    289. ~klawiatura  2009-08-10 20:37:08  host: public60627.xdsl.centertel.pl

    cześć ej mam pytanie da się jakoś wyłączyć ten dziek z klawiatury plis o pomoc dzięki

  • 0

    290. ~Malina  2009-08-11 13:27:29  host: host166.tronic.pl

    Mam ten telefon juz ok 3 miesiace. Konczyla mi sie umowa w orange i chcialam sobie zmienic na jakis fajny. Chyba 5 moich kolezanek mialo ten tel i bardzo mi sie spodobal a one nie narzekaly, wiec go wzielam. Niestety&#8230; Bo pomimo tych wszytskich bajerow no i oczywistego lansu, bo telefon jest bardzo ladny i super sie prezentuje to mam go juz dosyc! Ciagle sie zawiesza a od kilku dni gdy go rozsuwam pada! Dzisiaj mam zamiar jechac do orange i cos z tym zrobic, bo nie moge smsa napisac ani nic, bo co zaczynam cos robic to pada i tak ciagle. Inne wady: podczas pisania smsow przeskakuje mi do poprzedniej linijki albo litera &#8220;k&#8221; sie przesuwa nie wiadomo jak. Nie wiem czemu akurat tak sie dzieje. I jest strasznie wolny!!! Jak chce wybrac szybko osobe do ktorej mam zamiar zadzwonic to klikam na zielona sluchawke ale za nim dotre do wlasciwej osoby mija strasznie duzo czasu. I tak samo wolno kasuja sie smsy. Mysle ze teraz juz bym go nie wziela. Ciekawe co mi w orange powiedza. Najgrosze ze pewnie wezma na prezglad i dadza jakas przedpotopowa komorke =/ poracha!

  • 0

    291. ~Ja93  2009-08-11 16:10:54  host: d90-141-32-61.cust.tele2.pl

    Czy jeżali kupie ten tel w orange będe mnieć wbidowanie gg od razu? Bo słyszałam że czestym prblemem jesy instalacja gg w tym tel ;/ prosze o odpowiedź! z góry dzięki!

  • 0

    292. ~Dawider  2009-08-12 10:57:20  host: 80.48.178.2

    Mam ten telefon drugi dzień. jest super. GG włącza się tylko strzałką do góry i gotowe (mam fona z orange)

  • 0

    293. ~JAA  2009-08-14 15:45:04  host: cms146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda że gry tylko demo...?

  • 0

    294. ~Papryczka  2009-08-14 18:58:59  host: chello089076100199.chello.pl

    Mam telefonik od dwóch dni... Nic sie nie tnie, muza glosna, jedynie denerwujacy brak zooma w apartacie i wolny czas reakcji.

  • 0

    295. ~antex  2009-08-15 12:39:42  host: xm58.internetdsl.tpnet.pl

    Osobiście mam ten telefon od 4 miesięcy i jak narazie to jedyną wadą to że się niekiedy przycina ale u mnie to są minimalne przycięcia a co do instalacji gg to na erze wszystko dziala oki u mnie pozdro ;]

  • 0

    296. ~krecik.xd  2009-08-15 21:37:22  host: apn-77-114-18-169.dynamic.gprs.plus.pl

    chcę kupic sobię ten telefon bo bardzo mi się podoba i wg. ale z tego co czytam nic juz nie kapuje ;\ niektórym się podoba , niektórym nie a niektórzy mówią ,że sie zacina . Bardzo sie teraz boje ponieważ może stac się tak ,że na początku bedzie super a potem będzie się zacinał.tak jest z NOKIA E50 wszystko było ok. dopóki nie 4 miesiąc . zaczął się zacinać a sms-sy wysyłały się 15 min. no i co będzie jak go kupie i co popsuje mi się bede musiała 2 lata być z popsutym . LUDZIE !!! POMÓŻCIE !!!!!! Proszę by ktoś mi odpowiedział z sensem .

  • 0

    297. ~Ya  2009-08-16 22:04:41  host: 093105081226.legnica.vectranet.pl

    Wybierz jakąś nokie lepiej ;) mam tego LG i powiem tak Firma LG powinna skupić się na telewizorach bo komórki im nie wychodzą :// wolno działa ten ks360 tęsknie za nokia :( poprzednio miałem 8260 narzekałem na nią ale ten lg to po prostu piekło !!

  • 0

    298. ~AlinuśŚ  2009-08-17 11:26:01  host: afo239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałam kupić sobie ten telefon ale już niewiem ;//Bo jedni mówią że się zacina i wg a drudzy że jest super ;// Mi osobiście się bardzo podoba i najbardziej zależy mi na pisaniu esów, słuchania muzy i dzwonienia :)) Pomóżcie mi wybrać !!

  • 0

    299. ~Anula.  2009-08-19 17:39:40  host: egt227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naczytałam się tu niezbyt pochlebnych opinii na temat tego telefonu. Miałam zamiar go wziąć, bo skończyła mi się umowa, ale tylko ze względu na klawiaturę qwerty. Macie może inne propzycje telefonów z taką klawiaturką?

  • 0

    300. ~P:)  2009-08-20 16:52:27  host: abzb47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon , na początku miałam z nim problem migał obraz ;P zaniosłam na gwarancji wymienili taśmę i działa super ;) Polecam :P

  • 0

    301. ~Antosia  2009-08-20 19:02:50  host: inet20907na-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    KRECIK!! Powiem Ci tak...jak widzisz sa pozytywne i negatywne opinie.Moze zalezy to tez od tego,ze jak kto dba,tak ma.Z jednej strony fakt-zacina sie i klawisze takze sie rysuja,a z drugiej strony jezeli jest na rynku to moze az taki zly nie jest.Warto sie zastanowic nad jego kupnem,ale wybor nalezy do Ciebie;-) Pozdrawiam

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet