LG KS20 - opinie
Telefony LG LG KS20 Opinie o LG KS20

LG KS20

w sumie: 90
  • 0

    1. ~fafał  2007-09-05 09:40:41  host: 83.238.72.17

    potężna bateria :)

  • 0

    2. ~PIOTR  2007-09-05 12:23:40  host: 212.160.172.70

    nic tu nie widzę ad parametrów procesora. Ciekawe, czy skype będzie mógł działać (procek min 300MHz)

  • 0

    3. ~bart  2007-09-05 22:12:01  host: abuo142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    that's what i'm talkin' about nic dodać nic ująć :) wszystko co jest potrzebne w ąłdnym opakowaniu... ideał

  • 0

    4. ~lio  2007-09-07 21:41:55  host: 212.160.172.70

    musi dzialac skype skoro windowsa mobile 6 uciaga. moim zdaniem procem min 600mhz

  • 0

    5. ~lio  2007-09-07 21:42:38  host: 212.160.172.70

    model rewelacja wyglada jak prada ale z mobilem 6 cos pieknego, oby bateria do 2 dni przynajmniej trzymala

  • 0

    6. ~ALEXIA  2007-09-09 10:37:46  host: intermed.vlan356.dengo.lubman.net.pl

    jestem tylko ciekawa jak sie smsy pisze?? czekam na info dzieki

  • 0

    7. ~Katharina  2007-09-10 12:39:23  host: dpm234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy to cudo będzie dostępne w Polsce? Ja chcę... Dobrze, że ma oprogramowanie z windowsa, nie będzie problemów z formatami plików. Pewnie jeszcze po tej umowie LG z google będzie miał googlowskie bajerki :]

  • 0

    8. ~Katharina  2007-09-10 13:10:42  host: dpm234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy to cudo będzie dostępne w Polsce? Ja chcę... Dobrze, że ma oprogramowanie z windowsa, nie będzie problemów z formatami plików. Pewnie jeszcze po tej umowie LG z google będzie miał googlowskie bajerki :]

  • 0

    9. ~Surmacz  2007-09-10 13:41:30  host: dpm234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, jak w Pradzie :D Kiedy ta maszynka trafi do nas? Bo mam już chrapkę nań.

  • 0

    10. ~ff  2007-09-11 14:18:41  host: acsx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie: "jestem tylko ciekawa jak sie smsy pisze??" odpowiedz: nie wiemy czy jestes ciekawa.

  • 0

    11.  2007-09-12 10:45:25

    tak jak na kazdym telefonie z WM :))

  • 0

    12. ~agnieszka  2007-09-14 11:27:34  host: 210kety142.playy.pl

    moim zdaniem funkcje ok ale wyglad i dotykowy ekran w sesie takim ze trzeba miec rysik i go uzywac to bardzo uciazliwe gdyby mozna bylo bez problemow jezdzic palcami po ekranie i wybierac menu bylby calkiem calkiem chyba nie ma rewelaji....

  • 0

    13. ~Norbert  2007-09-14 20:16:31  host: 79-67-169-77.dynamic.dsl.as9105.com

    kombajn bateria. bija nawet wszystkie nokie.

  • 0

    14. ~jusia  2007-09-19 19:51:09  host: 77-99-143-29.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk

    a dlaczego ma tylko 2 mgp?????????????????????????

  • 0

    15. ~stopakropa  2007-09-22 20:04:29  host: bmr28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myśle że może mnieć wysuwaną klawiaturke tak jak jeden glofiish widzialem fajny

  • 0

    16.  2007-09-24 10:32:11

    Swietny kom! Nie moge sie doczekac jego sprawdzenia. LG jest coraz lepsze :)

  • 0

    17.  2007-09-24 11:07:47

    Swietny kom! Nie moge sie doczekac jego sprawdzenia. LG jest coraz lepsze :)

  • 0

    18. ~gość  2007-10-06 14:09:57  host: acx122.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest już dostępnyw Polsce ale do kupienia w cenie detalicznej...

  • 0

    19. ~maciejka  2007-10-30 08:22:08  host: atw56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to fajny tel może będe go miał a ljak pisze się sms

  • 0

    20. ~macio  2007-10-30 08:23:14  host: atw56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon

  • 0

    21. ~snake  2007-11-06 20:12:20  host: public-gprs68941.centertel.pl

    poszukuje do niego ładowarki czy ktoś wie gdzie mogę ją dokupić???? stacjonarną lub samochodową.

  • 0

    22. ~mattom  2007-11-23 22:04:34  host: c11-191.icpnet.pl

    ARM1136EJS MSM7200 (400 Mhz) mogloby byc lepiej ,ale i tak jest rewelacyjny.

  • 0

    23. ~Adam  2007-12-02 13:43:59  host: abdj49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ... jeszcze go nie ma w polsce.. dałem kupe kasy ;] Smsy sie troche dziadowo pisze bo rysikiem .. ale da sie przezyc a pozatym too... bajka.. jest wyjebany w kosmos .. bateria trzyma mi 4-5 dni telefon jest nówka sztuka prosto z niemiec

  • 0

    24. ~derek  2007-12-03 10:41:53  host: dqb187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On ma chyba zwykla jak shine czy czekolada, poszukaj na allegro jak chcesz troche taniej kupic a jak nie to do delera on Ci sprowadzi jak nie ma!

  • 0

    25. ~robi  2007-12-08 15:49:09  host: chello089079094065.chello.pl

    nie wszystkie fony są dla tych co piszą sms-sy ( na szczęście:)

  • 0

    26. ~Asai  2007-12-10 17:55:42  host: w3cache02.cvdnet.pl

    telefon jest juz w polsce!! w sieci orange w ofertach nowy twoj plan plan na rozmowy i orange premium!

  • 0

    27.  2007-12-12 08:45:26

    wczoraj był reklamowany w TV że jest dostępny w Orange dla firm ... jak narazie nie widać go na stronie :) oby cena nie powalała

  • 0

    28. ~torwald  2007-12-16 20:22:41  host: dtp117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skype smiga na SPV E650 (HTC S710) a procek ma tylko 200MHz... Nie licza sie puste megaherce tylko wydajnosc procka, ludziki... Co do telefonu, to LG zerznelo wyglad od Apple, wcale to ladnie nie wyglada (no chyba ze ktos lubi takie swiecidelka...)

  • 0

    29. ~SweeT  2008-01-17 16:41:36  host: iao178.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem za 180zl w idei. Bateria, faktycznie mocarna, ale od procka można by więcej wymagać.

  • 0

    30. ~SAM  2008-01-18 09:43:33  host: dpp46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co Ty gadasz ks20 byla duzo wczesniej:) wiec nie moglo zerznac od tego syfu iphona:) a mi sie podoba i nie rozumiem tych narzekań:)

  • 0

    31. ~macz  2008-01-24 20:10:01  host: chello084010176253.chello.pl

    mam od tygodnia, winda się wiesza a WMPlayer przycina Generaqlnie rozczarowanko

  • 0

    32. ~sw._antoni  2008-02-02 13:26:10  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    wlasnie go dostalem na przedluzenie umowy...:) Jest rewelacja=) bateria 3pelne dni i to naprawde sie bawiac:) polecam!!

  • 0

    33. ~karol  2008-02-07 14:41:17  host: dpl48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym chciala go kupic ale boje sie ze ogarne tego rysika :(

  • 0

    34. ~mkqzi  2008-02-19 09:45:05  host: 83.238.58.103

    działa wam skype ? U mnie wyskakuje błąd - brak plików a instalowałem skypa ze strony ;/

  • 0

    35. ~walka  2008-02-20 10:36:33  host: edh218.internetdsl.tpnet.pl

    a dla mnie żadne rozczarowanko moim zdaniem bardzo dobry sprzęt, ja nie wiem co tych chcesz działać na tym sprzęcie,że Ci się wiesza??mnie sie to oni razu nie zdarzyło, jak dla mnie naprawdę bardzo dobra jakość do wyglądu też nie ma się co czepiać bo jest moim zdaniem bardzo elegancki- chodź to jak zwykle kwestia gustu

  • 0

    36. ~dani  2008-02-21 10:09:40  host: dox43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzeba przyznac ze wyglada naprawde fajnie, a podobienstwa do iPhona jakos specjalnie nie widze, moim zdaniem jest ladniejszy.

  • 0

    37. ~czaga  2008-02-23 19:14:52  host: dbw231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałem go od orange za pare złotych - jest rewelacja pod każdym wzgledem

  • 0

    38. ~BladY  2008-03-04 20:45:58  host: host8925184154.3s.pl

    Super telefon :D A dla posiadaczy mam ciekawostkę w postaci menu serwisowego ( engineering menu ). Aby je uaktywnić wbij numer 2676625720# na klawiaturze numerycznej tak jakbyś chciał wykonać połączenie. Sim locka zdejmuje sie wpisując 2945#*20# i później unlock code :) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy KS20 !

  • 0

    39. ~kudlate  2008-03-05 11:56:40  host: em162.internetdsl.tpnet.pl

    witam Przyznam, że zamierzam się wykosztować na Niego i chętnie poznałabym opinię uzytkownika. Czy mogę prosić o poradę jak telefon sprawuje się w użytkowaniu? jak chodzi po stronach www? jak pisanie sms? ekran dotykowy...Jeśli to nie problem to poproszę o jak najwięcej porad i opini ;)

  • 0

    40. ~yaro  2008-03-05 16:05:09  host: dqe122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialas kiedys telefon z ekranem dotykowym? sprawuje sie bardzo dobrze jezeli chodzi o internet to jest naprawde dobra zabawka.

  • 0

    41. ~pcheelka  2008-03-09 20:21:35  host: nat-123.ghnet.pl

    Jeśli chodzi o KS20 to telefonik bardzo przyjemny, wiele opcji - gadżetów, które sprawiają że aparat staje się minikoputerkiem. Szkoda tylko, że producent zapomniał, że Klienci lubią słyszeć jako dźwięk dzwonka czy alarmu swój ulubpiony utwór mp3. Bo jedyne dzwonki jakie można ustawić to te kilka które są w standarcie. No i co więcej nie można ukryć numerów kontaktów z karty sim - są widoczne jedne i drugie. Podobnie z smsami. Stwierdzam, że telefon jest bardzo przyjemne ale opcje telefonu to totalna klapa.

  • 0

    43.  2008-03-12 21:13:56

    telefon prawdopodobnie pojawi się w Promocji Urodzinowej PLAY jeszcze w marcu. Cena w granicach ku990...

  • 0

    44. ~wieo  2008-03-19 09:34:43  host: 213.76.142.51

    witam czy uzywa ktos tego cudnego telefonu do nawigacji? tzn. czy wspolpracuje z automapa??

  • 0

    45. ~_michal_  2008-04-15 21:30:41  host: 193-34-1-1.chelmnet.pl

    Jak ks20 podłączyć do TV?

  • 0

    46.  2008-05-06 14:50:28

    oczywiście możesz go spokojnie używać do nawigacji działa bez zadnego problemu. Wogóle ten telefonik jest poprostu bajeczny ma ogromne możliwości i świetny wygląd czego chcieć więcej??

  • 0

    47. ~gina  2008-05-08 10:52:41  host: dpd151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest świetny navi działa bez zarzutu a dotykowy wyswietlacz jest poprostu the best wygodny i poręczny polecam wszystkim

  • 0

    48. ~Elkoos  2008-05-21 14:42:57  host: 153-mo2-11.acn.waw.pl

    MP3 można ustawić jako dzwonek, wystarczy poszukać, obsługuje karty do 8GB (tyle sprawdziłem) z patchem SDHC - też google ;) Masa oprogramowania, wszystko działa pięknie, polecam Resco Keyboard do pisania SMSów. IMHO IPhone się chowa jeśli chodzi o możliwości rozbudowy - GPS na sinym i jazda :)

  • 0

    49. ~4r3k  2008-08-08 06:32:47  host: 193.239.124.37

    ludzie to jest PaDAka, tutaj można wszystko bo tu jest Windows, chcesz pisać SMSy ściągasz sobie Full Screen Keyboard i masz klawe na całym ekranie, do ustawiania mp3 jako dzwonka jest Mp3SetRingtone, jak nie chcesz używać WMPlayera ściągasz se Audio Recorder ewentualnie Pocket Music (taki PaDAcki Winamp), z nawigacją też ponoć nie problemów, jak dla mnie nie ma już lepszych komów niż PDA/MDA, mimo tego że są większe od standardowych telefonów to są też proporcjonalnie funkcjonalne

  • 0

    50. ~P77  2008-08-13 21:47:36  host: chello089076163022.chello.pl

    Czy ten telefon jest jeszcze do kupienia w Orange? Bo niestety nigdzie go nie ma

  • 0

    51. ~  2008-08-13 22:11:18  host: 83.2.53.219

    Zalety produktu Zalety produktu - Windows Mobile 6 Pro - ekran dotykowy (rysik dla Windows, palec dla funkcji telefonicznych) - bardzo małe rozmiary jak na palmtop - rozpoznawania naturalnego pisma ręcznego (całe słowa) - pełna funkcjonalność (WiFi, HSDPA, EDGE, foto, MP3, wideo, radio) - optymalny procesor 400MHz z wbudowanym akceleratorem graficznym ATI (z działającymi sterownikami w przeciwieństwie np. do HTC gdzie grafika programowo jest generowana) Wady produktu Wady produktu - średnia ilość wolnej pamięci RAM po starcie (ze 128MB zostaje około 35-40 co by wskazywało że całkowicie jest 96 a nie 128 jak podaje producent - HTC ma ponad 60MB wolnej po starcie) - niestandardowe gniazdo USB - brak GPS (ale za to jest bardzo cienki i kompaktowy)

  • 0

    52. ~nuna  2008-09-02 20:14:34  host: inet20908ni-2.eranet.pl

    jak mozna ustawic dzwonek Mp3 bo pogubilam sie

  • 0

    53.  2008-09-30 12:39:55

    ustawuienia dzwiekow ale mp3 musi wrzucone byc do Moje dokumenty / moje dzwonki (mniej wwiecej)

  • 0

    54.  2008-09-30 12:43:18

    Powiem Wam cos niesamowitego dla mnie. 2Lata temu pisalem jako 1 z pierwszych na tym forum ze zachwycony jestem tym modelem. Teraz prosze od 5dni jestem posiadaczem przez przypadek tego modelu i przez przypadek wpadlem na ten opis i jakiez bylo moje zdziwienie gdzie w wsrod komeentarzy jest i moj, no prosze :) telefon jest swietny i kazdemu kogo na DIAMONDA nie stac a IPHONA nie chca (brak WM /MMS) to jedyna alternatywa

  • 0

    55. ~drom  2008-11-04 15:03:27  host: oliva.com.pl

    mam ten telefonik od kilku dni...bateria trzyma 2,5 dnia włącznie ze słuchaniem muzyki i grami...moje obawy odnośnie trudności z obsługą rysikiem zostały szybciutko rozwiane bo nawet moimi wielkimi łapami spokojnie da sie go obsługiwać palcami!!!nawet miniaturystyczną klawiaturę do pisania sms...windows smiga, aparat nie jest rewelacyjny tak pozatym jako biuro mobilne fantastyczne urządzenie i rewelacyjna cena..ocena 6

  • 0

    56. ~tomis  2008-11-04 20:37:08  host: beta.cebit.com.pl

    czy wgrywacie na niego gry takie jak na kompa

  • 0

    57. ~vb  2008-12-16 00:30:34  host: acrb146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maly blad w opisie: urzadzenie nie ma 256 tys. kolorów. moze i ekran bylby w stanie tyle obsluzyc jedna windows mobile redukuje te ilosc do 64 tys. na kazdym urzadzeniu z WM.

  • 0

    58. ~Ewcia ^^  2008-12-18 22:25:59  host: 77-253-40-83.adsl.inetia.pl

    Można go kupić za 600,00 zł!! Biorę go od zaraz!!

  • 0

    59. ~Emilio  2009-01-15 13:12:52  host: adp198.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu i szczerze polecam. Za tą cene ~700zl niedostanie sie nic lepszego

  • 0

    60. ~pablo  2009-01-24 21:46:54  host: cvi138.internetdsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc mam ten telefonik i niestety niepotrafie go skonfigurować w sieci plus prosze o pomoc i z góry dziękuje

  • 0

    61. ~jaaaa  2009-02-19 15:55:56  host: aejc220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "czy wgrywacie na niego gry takie jak na kompa " no pewnie !!! Krizis na nim śmiga jak ta lala to samo GieTeA 4!

  • 0

    62. ~  2009-03-02 23:36:29  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    napisz maila do plusa, to powinni ci przesłać konfig. Ja miałem problem, ale napisałem do heyah i przysłali konfig krok po kroku

  • 0

    63. ~dawidos  2009-03-10 20:36:46  host: 80.50.128.158

    Mam pytanie - czy ten telefon ma chociaż złącze 2.5 albo 3.5 mm? JEśli nie ma to jak podłączyć słuchawki? Mam go w planach za niedługo kupić i zastanowiło mnie to, bo nigdzie w opisie nic nie ma o złączu jack.

  • 0

    64. ~**bartek**  2009-03-15 08:23:31  host: 87-205-177-247.adsl.inetia.pl

    mam pytenie czy do tego lg gdzie mozna dostac gps jak nie ma w zestawie z telefonem???

  • 0

    65. ~~bartek*^&  2009-03-15 11:10:51  host: 87-205-177-247.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy mozna dostac gps do tego lg jak nie ma w zestawie

  • 0

    66. ~scylla  2009-03-15 14:40:01  host: 213-92-184-41.serv-net.pl

    pewnie tak jak w innych lg-kach. masz kabel, ktory jest przejsciowka. tak jak w moim ku311... ks20 zamowiony :] zobaczymy jak wyjde na zmianie..

  • 0

    67. ~Konsti  2009-03-16 19:29:16  host: host224.ip-p13.gni.pl

    Tak mozna spokojnie kupic jacka do tego telefonu. Mam go od ok. poł roku, a kupilam w zestawie razem ze sluchawkami (sluchawki+jack. Ogólnie telefon warty swojej ceny. Klawiatura taka sobie, jesli ktos chce pisac palcem to mozna zawsze ściagnac inna klawiature (w necie pełno jest darmowych aplikacji na Windows Mobile).

  • 0

    68. ~  2009-03-17 20:08:52  host: bjv81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ja mam ks20. telefon spoko chodz wkurza pisanie esów... dawidos słuchawki podczepiasz pod wejscie jadowarki...i pozniej masz przejsciowke gdzie wchodza sluchawki (3,5mm)

  • 0

    69. ~  2009-03-27 22:09:33  host: euz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taaa i jeszcze jest na nim ukryta vista

  • 0

    70. ~marcin  2009-04-03 09:02:59  host: nat-224-12.man.bydgoszcz.pl

    @up w zestawie dołączana jest przejścówka na 3,5mm z wbudowanym mikrofonem

  • 0

    71. ~gleba  2009-04-27 13:01:42  host: host160.pronet.jaslo.pl

    Mam ten tel od 4 miesięcy, na poczatku wszystko bylo ok, az do momentu gdy sam z siebie zaczal wariowac;/ gdy chce wejsc w ustawienia tel bądz po prostu wyslac sms pojawia sie komunikat "karta sim nie jest gotowa poczekaj 15 sekund..." ale czekanie nie pomaga, ponowne wylaczenie tel badz wylozenie karty i wlozenie jej z powrotem rowniez;/ czasem zalapie i przez jakies pare dni jest spokoj, po czym znow bez zadnej przyczyny wystepuje ta sama usterka, wczoraj z kolei wyskoczyl blad "wloz karte sim" i stracilam na jakis czas numery z karty. W zaden sposob nie szlo tego przywrocic, po dluzszej meczarni z wyjmowaniem baterii itp. wrocilo wszystko na swoje miejsce. To nie jest wina karty gdyz na innych tel dziala normalnie. Poniewaz jeszcze jest na gwarancji w najlbizszym czasie go oddam;/ Porazka;/ Czy ktos ma podobny problem???

  • 0

    72. ~raaa  2009-07-10 14:40:11  host: ip-213-17-175-163.netia.com.pl

    telefon jest wolny, dziadostwo :/ i są problemy żeby go po bluetooth spiąć z kompem i korzystać z internetu (może to wina windows mobile)

  • 0

    73. ~ksowiec  2009-07-23 17:46:50  host: nat2-25.ghnet.pl

    zrób twardy reset i powinno być ok

  • 0

    74. ~ja  2009-08-23 22:47:09  host: atm.barczewo.macrosat.pl

    Jak włączam radio, automatycznie uruchamia mi się bluetooth, jak wyłączam bluetooth ,wyłącza się też radio!!!!!!!!!!!!!! O co może chodzić??????????????.

  • 0

    75. ~JA  2009-09-18 19:59:23  host: adf208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, musze się z nim rozstac, będzie mi go brakowało!1 Wytrzymały jak cholera!! POLECAM BARDZO!!

  • 0

    76. ~Balon  2009-10-02 21:41:23  host: baz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon. Bateria trzyma ok. 2 dni, zdjęcia w miare dobre, Wi-Fi nawet szybkie jak na telefon. Duuuużo możliwości.. polecam!!!!!! PS. chcąc ominąć sim-locka kupiłem na allegro kartę Turbo sim. Wszystko działa nawet na karcie ERY. pozdro

  • 0

    77. ~  2009-10-14 10:49:29  host: v03-08.opera-mini.net

    Czy ten telefon jest w plusie? Jeśli tak to za jaką cenę na przedłużenie abonamentu 55zł? Jak sprawuje się win mobile? Dużo z nim problemów? Przykładowo jakie aplikacje można sobie pobrać dodatkowo? Obsługuje pliki exe? Obsługuje programy takie jak komputer np AIMP itd? Dużo się różni od zwykłej nokii? I co lepsze - to czy avila z wifi? Z góry dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    78. ~ewela  2009-11-08 03:13:18  host: host-62-141-223-26.swidnica.mm.pl

    mam wlasniedo sprzeadania taki telefon

  • 0

    79. ~  2009-12-20 15:24:13  host: 188.33.20.144

    uzywam tego fona juz od roku. mam wgranego najnowszego windowsa (wm6.5 23092) i telefonik jest wresz nieprawdopodobny! ma 20MB wiecej ramu niz na seryjnym windowsie, wszystkie aplikacje (a mam ich sporo) dzialaja bez zarzutu. plus to ze jest bardzo stabilny i bardziej energooszczedny (nawet 4dni!)

  • 0

    80. ~Minio7  2010-01-20 14:17:33  host: chello087206109114.chello.pl

    chyba coś im się poprzestawiało tego telefonu nie ma w orange a szkoda ;/

  • 0

    81.  2010-01-31 13:38:39

    Witam, mam na sprzedaż ten telefonik więcej na pw

  • 0

    82. ~łops  2010-02-05 08:42:08  host: chello087206109114.chello.pl

    Ciekawe kiedy się kapną że go nie ma w orange już dawno ;/

  • 0

    83. ~kuszal  2010-02-14 18:39:59  host: 94-40-27-163.tktelekom.pl

    To nadaje się do kupienia czy ma jakieś wady po 1 roku użytkowania.

  • 0

    84. ~qaz  2010-03-21 01:43:00  host: 77-252-152-2.ip.inter-reh.pl

    ma ktoś namiary na dobry link z WM6.5 ?

  • 0

    85. ~H@gen  2010-04-07 10:54:30  host: dwm187.internetdsl.tpnet.pl

    czy pojdzie mi Tibia na full detalach? Jesli nie to prosze o informacje ws dokupienia lepszego procka+karty graficznej + wiekszej ilosci ramu. Mam nadzieje ze bedzie to maszyna do katowania.

  • 0

    86. ~Mike  2010-06-16 22:27:24  host: afar226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DNO... Nie ciągnie windowsa mobile 6.1 to porażka. W porównaniu z np. nieco starszą omnią wypada dwa razy słabiej. System nawet chwilę po zainstalowaniu tnie się.

  • 0

    87. ~  2010-07-05 17:11:06  host: 73.217-171-62.tkchopin.pl

    JESZCZE JEST W ORANGE... U NAS JEDNA SZTUKA SIE ZACHOWAŁA, WYSTARCZY POSZUKAĆ.. ZWŁASZCZA ZE JEST ZA 1 ZŁ PRZY ABO 59 ZŁ NA 2 LATA...

  • 0

    88. ~aa  2010-08-27 18:09:56  host: abex191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile go teraz można kupic ?

  • 0

    89. ~mp18  2010-09-10 17:22:49  host: host250.tronic.pl

    Procesor ma 400mhz a nie 300

  • 0

    90. ~@86  2010-11-08 11:21:32  host: 194.217-171-55.tkchopin.pl

    To ciekawe bo mi chodzi na WM 6.5 fantastycznie

  • 0

    91. ~Tolken  2012-03-22 12:40:27  host: 85.219.163.130

    Czy ktoś może interesował się wgraniem androida na ten telefon? Widziałem filmik na yt gdzi odpalony został android, ale nie działał jeszcze ekran dotykowy. Czy ma ktoś info odnośnie w pełni działającego androida na ten telefon?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet