LG KP501 - opinie
Telefony LG LG KP501 Opinie o LG KP501

LG KP501

w sumie: 266
  • 1

    3. ~anonim  2009-03-09 12:41:28  host: atj142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon od 3 dni ... nie nie posiada klawiatury .. tylko dotyk . telefonik jest dobrze wykonany wiem bo już miał bliskie spotkanie z piwem .. i przezył to .. głosny głośnik nie charczy tylko dobrze gra .. posiad duzo przydatnych opcji , interfejs jest doś szybki ale wiadomo że do omni i iphona mu troszke jeszcze brakuje ... ale jak by co ja moge ten telefon polecić ...

  • 0

    4. ~Maaalgos  2009-03-09 14:05:48  host: apn-77-112-113-232.gprs.plus.pl

    jestem posiadaczka tego telefonu od kliku dni i uwazam, ze jest bardzo fajnym, kobiecym telefonem. Obsługa jest niezwykle prosta, bardzo czytelny wyswietlacz z mozliwoscia zmiany wielkosci czcionek. Klawiatura jest dotykowa i wyswietla sie przy wybieraniu numeru i pisaniu sms'ow. Polecam p.s. uwazam, ze telefon jest fajniejszy od LG KF700, ktory uzytkowalam przedtem :)

  • 0

    5. ~Tomas  2009-03-11 20:29:03  host: brq28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak z ciekawosci. LG mialy to do siebie, ze nie mozna bylo ustawiac swoich dzwiekow na odbior sms. Czy w tym juz da sie to zrobic? Bo domyslam sie, ze na dzwonienie to nie bedzie problemu ustawic swojego dzwonka

  • 0

    7.  2009-03-13 11:58:16

    Chciałbym kupic ten telefon. Czy moglibyście mi odpowiedzieć: czy mogę kontaktowi z książki adresowej (w telefonie) przypisać dzwonek np A a wszystkie pozostałe mają np B i czy może to być mp3(bez tworzenia grup w ksiązce telefonicznej)? Czy mogę dodać zdjęcie do kontaktu, które będzie się wyświetlać jak ktoś dzwoni? czy można wysyłąć mms i odbierać? Ile mnieści wiadomości sms telefon?

  • 0

    8. ~  2009-03-13 15:25:34  host: ado190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny, elegancki, lekki. Nie wiem czy wytrzymaly bo jak narazie udalo mi sie go nie upuscic :) Ekran dotykowy czuly, nie trzeba mocno wciskac, rysik chowany. Z boku guzik do blokowania (nie zdarzylo mi sie zeby odblokowal sie w torebce jak to bywalo z moim starym SE). Duzym plusem sa az 4 menu - jedno glowne rozbudowane, pierwszy pulipi tzw widgety gdzie mozna wrzucic czesc ikonek, 2 pulipi do szybkiego wybierania (do 10 osob), i ostatni do ktorego mozemy wrzucic co tylko chcemy. Klawiatura qwerty calkiem przyjemna, jednak reczne pisanie smsow to pomylka - trzeba pisac jak dziecko z 1 klasy + literować bo inaczej wychodza dziwne slowa. Przegladanie dokumentow calkiem okej - chociaz przy pdfie trzeba mocno powiekszac zeby cos rozczytac. Ma dosc slaby mikrofon, bo czesc rozmowcow narzekalo ze ledwo mnie slyszy przy maksymalnym zglosnieniu u nich. Aparat - jakosciowo porowynywalny do tego co mialam w SE750i; ma mozliwosc kompensacji ekspozycji, wybieranie balasnu bieli, samowyzwalacz z roznymi czasami, kilka trybow robienia fotek. Brakuje troche przypomnienia przy zadaniach jak to jest w SE, przez co wiekszosc rzeczy trzeba ustawic w kalendarzu. Głównym minusem jest bateria - po pierwszym ladowaniu wytrzymala 41h - przy srednim uzytkowaniu, przetestowaniu kilku gier, posciaganiu paru rzeczy z komputera, odluchaniu kilku utwrow, ustawiania skrzynki adresowej i innych funkcji telefonu, troche smsowania i czas rozmow okolo 2h :( Jezeli ktos slucha duzo muzyki lub traktuje telefon jak aparat, duzo dzwoni to nie polecam bo bateri padnie pewnie po kilku godzinach. Jednak jak ktos chce ladny, lekki telefon, z ktorego bedzie pisal kilka smsow dziennie i troche porozmawia, od czasu do czasu zrobi zdjecie bo zobaczy cos fajnego lub czasem odlucha muzyke to jak najbardziej.

  • 0

    9. ~shnap  2009-03-15 22:46:03  host: 77-253-18-57.adsl.inetia.pl

    a co z bateria? ile wytrzymuje?

  • 0

    11. ~ellbrek  2009-03-17 14:36:04  host: public-gprs19840.centertel.pl

    CZY KTOŚ WIE CZYM SIE RÓŻNI KP500 OD KP501 CZY TYLKO PRZYCISKAMI CZY MENU APARAT I KOLOR JEST INNY NIŻ W KP 501 ??

  • 0

    12. ~robson  2009-03-22 09:07:30  host: anv219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od 2 dni jest super. skad można pobrać jakieś programy do niego

  • 0

    13. ~ajurveda  2009-03-23 19:22:45  host: bvl174.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge ustawić raportu powiadomien

  • 0

    14. ~nowy  2009-03-24 13:54:43  host: cnc61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy wie kts jak poglosnic dzwiek wiadomosci? bo jest on dosc cichy. przyglosnienie dzieku dzwonka nic nie daje..

  • 0

    15. ~xxx  2009-03-26 19:16:32  host: host-89-228-41-246.elk.mm.pl

    czy da się na nim filmy odtwarzać?

  • 0

    16. ~vinceyoung  2009-03-27 22:38:41  host: axa175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze mi ktos napisac jakie formaty multimedialne odtwarza ten tel?? z gory dzieki

  • 0

    17. ~Agutek  2009-03-31 09:41:00  host: host892521560.intersoft.3s.pl

    Polecam telefon. Naprawdę świetny. Mam go od tygodnia, ale jestem bardzo zadowolona. Myślałam, że będzie trudniejszy w obsłudze a zaznajomienie się z nim zajęło mi jakiś jeden dzień :) Warto dokupić sobie większą karte pamięci. Szkoda tylko że nie ma lampy błyskowej, ale i tak w trybie nocnym zdjęcia nie wychodzą nawet zamazane.

  • 0

    18. ~Sylwia  2009-04-03 17:15:58  host: 77-242-225-38.net.pbthawe.eu

    od dzisiaj jestem posiadaczką tego telefonu i jestem bardzo zadowolona! Jest super!

  • 0

    19. ~filipek  2009-04-05 15:24:16  host: adnz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam 1tydz i jestem bardzo z niego zadowolony. Bateria jak na tak duży wyświetlacz trzyma 4 dni. Mam kp501 xD

  • 0

    21. ~  2009-04-08 06:47:09  host: abgn104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma 4 dni wiec to naprawde dobry wynik. w starym KP500nie mozna chyba nagrywac na Video i to jest roznica

  • 0

    22. ~Ath  2009-04-12 11:31:45  host: 79.162.187.225

    Telefon mam już kilka dni, więc: -Telefon posiada JEDYNIE klawiaturę ekranową (podobną do tej ze zwykłych telefonów) która po przełączeniu lub obróceniu telefonu zmienia się w klawiaturę QWERTY. -Czas trzymania baterii, póki co, bez problemów. Przy czym telefon jest zasilany także przez USB, więc ładuje się także przy podłączeniu do komputera. -Dzwonki można przypisać 1 osobie, grupie, oraz standardowy - dla wszystkich z nieprzypisanymi dzwonkami. Jedyne co trzeba zrobić aby dana osoba miała własny dzwonek to przenieść kontakt do pamięci telefonu z karty sim. -Przeglądarka dokumentów jest okej, aczkolwiek ... przy niektórych gdzie jest czcionka około 11i mniej potrzeba naprawdę dużego przybliżenia (w moim wypadku, chociaż nie mam wady wzroku) i wtedy męczące jest trochę przesuwanie wskaźnikiem po zminiaturyzowanej ikonce dokumentu, żeby wskazać który element chce się czytać. -Gry/Java - bez zarzutu, działają wszystkie programy które wgrałem, choć nie wszystkie były pisane pod panel dotykowy, więc telefon wyświetla wtedy specjalny panel do sterowania, któremu czasami brakuje opcji (jest lewo,prawo,góra,dół,okej,menu) i trzeba go przełączyć na numeryczny który jest jeszcze bardziej niewygodny (poukładane cyfry jak na klawiaturze w jednym ciągu od 1 do 9) -Przeglądarka internetowa najlepsza jaką do tej pory miałem. Konta pocztowe też się świetnie spisują. -Aparat ... eee ... ja mam o kompaktach mniej więcej podobne zdanie, bo zajmuję się fotografią i na co dzień używam lustrzanek cyfrowych, ale zgaduję, że do póki jest dzień i obiekt fotografowany jest blisko ten aparat w telefonie może się do czegoś nadać. -Nie wiem dlaczego, ale jpg-i które mu wrzuciłem przy dużym powiększeniu są trochę mniej wyraźne niż te, które sam stworzył (np. zdjęcia wykonane telefonem). -Największy problem sprawiło mi zainstalowanie sterowników, bo instalacja nie przypisała ich automatycznie do urządzenia i miałem sterowniki w folderze Windows oraz kilka nowych nieznanych urządzeń.

  • 0

    23. ~Ath  2009-04-12 11:34:16  host: 79.162.187.225

    -Co do ekranu dotykowego: Faktycznie jest dosyć czuły nawet po nałożeniu dostarczonej wraz z aparatem folii ochronnej na ekran. Przy czym taka folia jest tylko jedna i nie za bardzo wiem co zrobić, gdy się już zniszczy. Ogólnie: Chodziło mi o coś w miarę taniego co ma możliwość czytania plików doc, pdf, instalacji softu javy, sensowną przeglądarke i ekran dotykowy - i znalazłem. Z telefonu jestem zadowolony jak małe dziecko. ;-)

  • 0

    24. ~bafcia  2009-04-20 21:19:00  host: chello089075081156.chello.pl

    no więc, kupiłam ten telefon jakieś... 3h temu ;) pierwsze wrażenie dobre, trochę plastikowy, zobaczymy co się z nim będzie dalej działo. czułość wyświetlacza dobra, nie mam porównania za bardzo, bo to mój pierwszy tel. dotykowy. Mam jeszcze samsunga f480, więc będę porównywać ;)co zauważyłam to bardzo duża głośność. na pewno nie będzie problemu na mieście. iiii beznadziejne plastikowe, wypadające z ucha słuchawki, na allegro na razie nie ma zamiennych. o, właśnie się wyładował ;) idę go formatować, za kilka dni napiszę coś więcej

  • 0

    25. ~Alojz  2009-04-22 10:21:34  host: elink119-2-66.szeptel.net.pl

    Pytanie: Czy ten telefon ma obsługę Divx? Bo się waham pomiędzy kp501 a ku990i (ku 990i ma obsługę Divx)

  • 0

    26. ~kajoj.  2009-04-24 13:30:59  host: adab82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można tam wgrać program last.fm?

  • 0

    27. ~carla  2009-04-26 14:07:11  host: xdsl-163.bielsko.dialog.net.pl

    mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolona. Jest zgrabny i posiada poukładane manu (co ważne), ma kila fajnych bajerów w sobie, nie jest przekombinowany co się często w telefonach zdarza. W obsłudze nieskomplikowany, jakościowo dobry (głośnik, zdjęcia itd), narazie bez zarzutów także wszystkim zastanawiającym się nad jego kupnem gorąco polecam. :) udanego zakupu

  • 0

    28. ~Mrozik  2009-04-26 14:43:18  host: adjn142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od różni się tym, że od KP500 jest gorszy :) Dlaczego? Jest to brandowana wersja KP500 - czyli zaśmiecona dodatkami z Orange. Poza dwoma klawiszami i śmieciami z Orange nie różni się NICZYM.

  • 0

    30. ~  2009-04-29 12:04:11  host: afjh190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda, że ten telefon ma słaby mikrofon i rozmówca ledwo słyszy osobę dzwoniącą z tego telefonu? Jestem na niego zdecydowana, ale trochę mnie zmartwiła ta opinia, przecież jakość rozmowy to podstawa.

  • 0

    31. ~welalina  2009-04-29 12:06:18  host: afjh190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda, że ten telefon ma słaby mikrofon i współrozmówca ledwo cokolwiek słyszy? Jestem zdecydowana na ten telefon, ale zmartwiła mnie ta opinia, przecież jakość rozmowy to podstawa.

  • 0

    32. ~galardoo  2009-04-29 21:42:47  host: host-89-229-128-94.chelm.mm.pl

    a ja mam pytanie odlacznie ekranu czy w pelnym slancu jest w miare widoczny ??

  • 0

    33. ~adq  2009-04-30 23:45:41  host: 83-145-188-185.cable-modem.tkk.net.pl

    Szybkie pytanie.Czy można w nim wyłączyć T9?

  • 0

    34. ~nadia  2009-05-04 22:10:08  host: host-89-230-211-46.lublin.mm.pl

    niestety mam ten model od kilku dni i jutro mam zamiar go zwrócic/wymienic gdyż nie idzie sie nim posługiwac..:/ byc może jakiś wadliwy egzemplarz bo sądząc po waszych opiniach model jest ok. telefon cały czas sie zawiesza, cieżko cokolwiek na nim zrobić, nie identyfikuje osób z książki kontaktów zapisanej na telefonie (mimo iz jest ustawiona jako domyślna), poza tym menu jak dla mnie mało jasne i czytelne - do tej pory mialam same SE które pomimo wielu zaawansowanych funkcji były bardzo przejrzyste i logiczne, czego w tym telefonie niestety nie ma.

  • 0

    36. ~piotrek  2009-05-07 19:57:25  host: bnm25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można do niego zainstalować nawigacje? np. auto mapa?

  • 0

    37. ~hahasia  2009-05-09 19:05:07  host: chello089077178083.chello.pl

    orócz tego że jak chciałam usuwac zdjecia nagle ekran zrobil mi sie niebieski i telefon przestal dzialac oraz tego ze czasem baaardzo dlugo sie wlacza to jest a raczej był bardzo praktyczny ;)

  • 0

    38. ~anonim  2009-05-14 21:53:14  host: afho11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefonik wszystkim ludziom którzy chcą mieć zabawkę a tym samym telefon

  • 0

    40. ~fiurek  2009-05-16 12:31:51  host: 088156009150.olsztyn.vectranet.pl

    Ogólnie po ponad 2 tygodniach oceniam ten telefon pozytywnie. Nie zgadzam się z opiniami na temat baterii. Pierwsze ładowanie (10 godzin) wykonałem dopiero po całkowitym rozładowaniu fabrycznie naładowanego akumulatorka. Po zapozananiu się z funkcjami, przetestowaniu obsługi dotykowej klawiatury oddałem go w rece syna do dalszych testów. Może trafiłem na wyjątkowy egzemplarz bo akumulator wytrzymał 2,5 dnia a nie tylko 1,5 jak pisze wiekszość opiniujących. A było w tym głośne słuchanie muzyki (nie przez słuchawki) przez wiekszość dnia. Ponoć ważne jest aby kilka pierwszych ładowań dokonywać dopiero po całkowitym rozładowaniu. Tak robiłem i teraz przy miernym używaniu akumulatorki trzymają 6 dni.

  • 0

    41. ~eudezet  2009-05-16 21:19:31  host: acnn34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest, mi bateria ponad tydzień trzyma, oczywiście bateria 'zjada' dużo. Ale jeżeli ktoś chce telefon jako mp3 to wiadomo ze kilka dni będzie trzymać. Czasami się zawiesza np jak włączyć chcę aparat to coś wyskakuje ale nie pamiętam co. Jest elegancki, smsy są dość uporczywe i jet to jeden minus tego telefonu. Zdjęcia robi ładne jeżeli będziemy trzymać rękę prosto i nie będą nam się łapy trzęsły ;)

  • 0

    42.  2009-05-20 17:07:24

    Ale bzdury piszecie kp501 nie jest ani nowszy ani leszy od Kp500 bo to ten sam telefon te wersje roznia sie tylko obudowa kp501 jest przeznaczony dla orange to tak jak se D750i i k750i ( D byl w erze i tez sie ni roznil od K). Jezeli nie jestescie pewni to nie wypisujcie bzdur bo tylko ludzi prowadzacie w blad.

  • 0

    43. ~Niezdecydowana...  2009-05-31 00:05:46  host: djs152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy! Waham sie między Ciachem, a samsungiem Omnią. Słyszałam, że LG kp500 ma wiele wadliwych egzemplarzy i bateria krótko trzyma. Więc trochę się oddecydowałam... poza tym, ktos napisał że ma kiepski mikrofon...to też prawda?

  • 0

    44. ~  2009-06-04 19:16:34  host: beta.cebit.com.pl

    Jeśli chcesz jakis program na niego wejdz na kp500.pl

  • 0

    45. ~monaaa  2009-06-04 20:06:52  host: 62.61.54.80

    www.zedge.net tam poszukaj wszystkiego do telefonów. ten telefon nie jest przystosowany do nawigacji kup sobie gps lepiej się sprawdzi. a następnym razem kup nokie 6210 navigator a nie chcesz w telefonie za 600 zł nawigację

  • 0

    46. ~kasia  2009-06-07 10:07:51  host: ip-195225037172.mikolow.net

    rowniez zamierzam ten telefon wymienic :/ mam go od 4 dni. jest wolny, cos sie dzieje z raportami ze albo ich nie ma albo wyskakuja 2 razy albo przychodza pozniej niz odbiorca dawno odczyal tresc... moim zdaniem za duzo jakis niepotrzebnych bajerkow tak jest. obcja przewijania w ksiazce telefoniczenj tez bardzo nie poreczna, trzeba sie troche nasilic. ogolnie jestem zawiedziona :(

  • 0

    47. ~mileycyrus  2009-06-09 21:01:40  host: dyc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć mam pytanie do posiadaczy tego cacka ;d , czy warto kupować ? i czy mozna miec gadu gadu ?? . i wykupic MG ?

  • 0

    48. ~  2009-06-13 21:36:47  host: dwk60.internetdsl.tpnet.pl

    Ile mniej więcej kosztuje cookie w dobrym stanie używany? Mam zamiar kupić na Allegro jeśli ktoś wie to proszę o przesłanie linku ;p Dziękuję!

  • 0

    50. ~gośka  2009-06-14 17:45:30  host: host-89-230-205-208.lublin.mm.pl

    czy to prawda ze tym telefonem nie mozńa nagrywac filmików?

  • 0

    51. ~malutka  2009-06-23 22:55:22  host: hmn250.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie dzisiaj zamówiłam sobie telefon kp501 słyszałam że smsy trudno pisać a może to kwestia przyzwyczajenia?czy to dobry wybór?

  • 0

    52. ~  2009-06-26 09:13:54  host: 86-63-95-66.sta.asta-net.com.pl

    Telefon godny polecenia,można nagrywać filmiki,ale mam też pytanie.Wie Ktoś jak wyłączyć ten dźwięk który pojawia się za każdym razem kiedy wciskamy(zapisz)przy ustawianiu opcji?

  • 0

    53. ~szarotka  2009-06-26 18:24:47  host: 77-254-236-84.adsl.inetia.pl

    Leyla -> ja kupiłam na allegro za 280zł, miał miesiąc, w bardzo dobrym stanie! oczywiście to zależy od sprzedającego wszystko...ja akurat jestem zadowolona z zakupu! gośka -> można nagrywać filmiki jak najbardziej, i są one w dobrej jakości, sama przetestowałam.

  • 0

    54. ~on  2009-06-27 11:38:53  host: host-89-228-54-139.elk.mm.pl

    Mam go już 2-3 dni. Ogólnie telefon fajny. Jest możliwość nagrywania filmików. Aparat... no cóż- po prostu jest :) Wziąłem tego oddając ojce SE K810i. Trochę żałuję- soniak oprócz tego, że nie miał wielkiego dotykowego ekranu był lepszy. Podsumowując. Telefon jest extra, jeżeli ktoś nie wykonuje profesjonalnych zdjęć...

  • 0

    55. ~Jacob666  2009-06-27 19:08:59  host: admd114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można :) Też tak myśle, żeby go kupić... Wszyscy mówią, że jest dobry. Musi być za taką cenę... cena rynkowa wynosi ok. 800 zł. SZOK! Mam abonament w orange i muszę dopłacić prawie 400 zł xP. Mam nadzieję, że sie sprawdzi ^^

  • 0

    56. ~Mateusz  2009-06-28 21:16:59  host: ta162.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ktoś wie do czego służy to małe kółeczko z tyłu obudowy? Czy tam może być miejsce na dodatkową antenę?

  • 0

    57. ~Seewek  2009-07-10 15:10:29  host: gtd83.internetdsl.tpnet.pl

    Ja właśnie jestem na Kupnie Telefonu... Zastanawiam się nad tym LG KP501 Ale Martwi mnie Ten dotykowy wyswietlacz czy to nie będzie się psuło ?? Ma ktoś ten telefon już dłuższy okres ?? Co o tym myślicie??

  • 0

    58. ~Andre  2009-07-17 08:50:38  host: aaky223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten tel od 2 dni. 10 min zajęło zapoznanie się z większością funkcji czyli jest dość intuicyjny. Nie wiem jeszcze czy można edytować widgety i nie podoba mi się pobieranie przez bluta domyślnie zapisuje w pamięci telefonu i nie pokazuje paska postępu przy pobieraniu ani informacji o zakończeniu pobierania. To mój pierwszy dotykowy więc go testuje... I gdzie ten 3-ci pulbit o którym wspomina osoba powyżej JA WIDZE TYLKO 2! i można mieć TYLKO 8 kontaktów nie 10! Chyba że ja o czymś nie wiem

  • 0

    60. ~anika235  2009-07-20 14:03:55  host: host47-205.edata.net.pl

    Witam. Również jak Wy jestem posiadaczką dwóch LG KP501.I jak na razie średnio jestem z nich zadowolona.Ponieważ oba przy wykonywaniu różnych czynności np. przy zmianie tapety na wyświetlaczu sam mi się wyłącza.Jednego już po pierwszym dniu od zakupu oddałam do naprawy.A jak to wygląda u Was? pozdrawiam

  • 0

    61. ~holly  2009-07-27 14:35:55  host: ccf9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z gg? mozna to jakos zainstaowac? Prosze o odpowiedz.

  • 0

    62. ~mrrr  2009-08-04 11:55:15  host: 89.174.254.11

    Pisanie smsów to rzeźnia-czuły dotykowy ekran. Obsługa kobieco-tipsowa. Nie wiem po grzyba tyle w niego napchali - poza tym cena przerasta możliwości. Nic nadzwyczajnego. Ot taki bajerek.

  • 0

    63. ~monia  2009-08-04 15:04:08  host: dzr202.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma obiektyw również z przodu, tak jak z tyłu? tzn, czy można robiąc sobie fotkę widzieć siebie?

  • 0

    64. ~maxop001  2009-08-06 18:06:43  host: p4ff74f1a.dip.t-dialin.net

    mam ten fon od tygodnia i ciagle zie z nim zaznajamiam. Ogólnie telefon jest dobrej jakości dziek w telefonie jest dobrej jakości zależy tez od telefonu rozmówcy. Ekran jest czuły na dotyk choć czasami zdarza się ze trzeba precyzyjniej określić punkt ale to chyba wina moich wielkich paluchów. dziek muzyki jak i dzwonków jest jak dla mnie oszałamiający, ostawiając na max obudzi nie tylko śpiącego obok ale i chyba wszystkich w domu nawet przy pozamykanych drzwiach. Słuchanie muzyki bez słuchawek mam ustawione max 10/30, dzwonek na 5/7 i to i tak ryczy jak głupi. Odpowiedzi na częste pytania: Można ostawić dzwonek dla konkretnej osoby jako mp3 jak i można ostawić dzwonek dla smsa jako mp3 z tym ze to drugie ma limit czasowy chyba 5-10 sec. jedynie co mnie rozczarowało w tym telefonie to brak notatnika, niby prosty program a jednak go brak. Jest on na drugim pulpicie jako widget ale nie potrafi on tworzyć nowych karteczek, jest tylko jedna na której można coś zapisać nic po za tym. katalog gry aplikacje, tutaj kolejne rozczarowanie jeśli chodzi o gry to są ale czasowe bądź demo które można kupić i pobrać do płatnej wersji, przypomina mi się polityka Motoroli. Niestety największe rozczarowanie to katalog Aplikacje i ile ktoś szykuje się ze coś tam znajdzie będzie bardzo rozczarowany. Nie ma tam ani jednej aplikacji. bateria trzyma dosyć długo i jeżeli będziemy transferować coś na/z komórki z/do komputera przez kabel bateria będzie doładowywana, miły dodatek. Aparat nie jest najlepszej jakości to znaczy przy słonecznym dniu zdjęcia na pewno wyjdą dobre, lecz przy pochmurnym może pojawić się śnieg, wada na pewno tego ze nie ma opcji ustawienia ISO które jest ustawione na sztywno przez co zdjęcia wychodzą takie a nie inne. co do nie których komentarzy ze zdjęcia wychodzą tak dobre jak cyfrówka to można się przejechać. aparat w telefonach jest tylko do utrwalenia na szybko fotki a nie robienie przepięknych zdjęć

  • 0

    65. ~Syll.  2009-08-13 20:42:58  host: bwy209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ciekawy telefon. Z takim fonem nie masz prawa się nudzić. ;) Polecam Gorąco

  • 0

    66. ~aga.  2009-08-22 15:11:50  host: host-89-229-145-41.plock.mm.pl

    mam ten telefon od 4 miesięcy i muszę go już sprzedać, ponieważ jest beznadziejny. Telefon wolno reaguje, zdjęcia są średnie, a pisanie smsów to istna masakra. Jedyną jego zaletą jest to, że ładnie wygląda. Zdecydowanie nie polecam.

  • 0

    67. ~Ankaa  2009-08-23 13:19:47  host: adpu102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To, że w nim nie ma notatnika to nieprawda. Może domyślnie nie jest on nigdzie ustawiony, ale można go dodać do ulubionych (środkowy przycisk). Wybieramy wyżej wspomniany przycisk, potem "Naciśnij i przytrzymaj, aby edytować", następnie "dodaj", zakładka "narzędzia", i zaznaczamy "notatka". Potem oczywiście dodaj itp... Jedna z notatek będzie tym, co można sobie zapisać w tym dodadku na pulpicie, a drugą możemy sbie stworzyć sami.

  • 0

    68. ~Ankaa PS.  2009-08-23 13:34:01  host: adpu102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jeśli chodzi o obsługę wyświetlacza: No cóż, jeśli ktoś ma słoniowe paluchy to niech potem nie marudzi, że nie potrafi kliknąć w daną ikonkę. Przecież chyba po to do telefonu dodali rysik... A to, że się psuje... Jak ktoś oczekuje od wypchanego delikatnymi układami scalonymi elektronicznego cacka wytrzymałości równej orzechom kokosowym to chyba coś jest nie tak... Nie mówię tutaj o wadach fabrycznych, bo to już inna sprawa, ale jak ktoś go chowa do kieszeni z tyłu spodni i potem usiądzie na nim parunasto kilowym dupskiem to niech się nie dziwi, że mu się zepsuł. Dodać mogę też od siebie, że ten telefon jak żaden inny sprawdza się jako czytnik ebooków (pdf, doc, txt), i zamiast kupować urządzenie do ich odczytywania można spokojnie wgrywać wyżej wymienione formaty na telefon (Z pdf jest gorzej, bo czasami mocno trzeba przybliżyć, by dojrzeć te malusie literki i w trakcie czytania przesuwać stronę, no ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :P ). A od siebie mogę dodać, że to najlepszy telefon, jaki w życiu miałam! Jak jeszcze rozpracuję czy da się tutaj wgrać .avi to będę miała uniwersalne urządzenie rozrywkowe xD.

  • 0

    69. ~Manitou  2009-08-24 12:52:53  host: evdo-78-30-86-204.subscribers.sferia.net

    Ja mam telefon kp501,i troszkę się dziwie,że innym tu bateria mało trzyma czy innym wyświetlacz szfankuje,ja go mam od 48h i naprawde jestem z niego zadowolony,choć to mój pierwszy dotykowy telefon,ale ja się nie martwie czy cos sie z nim stanie,wkońcu mam go z salonu,więc ma gwarancje 2 lata,jedynie mu brakuje lampy i żeby można było jakoś ten dzwięk skasować co się uruchamia jak się coś kasuje,a tak to ja polecam ten telefon,jest bardzo elegancki i w miare szybko do ogarnęcia co chodzi o funkcje:)

  • 0

    70. ~ika  2009-08-25 12:07:04  host: 89.200.151.134

    mam pytanie, czy odblokowanie ekranu (bo trudno tu mówić o klawiaturze) jest taki jak w iphonie? czyli przesuwa sie palcem wyznaczonym pasku na ekranie? czy za pomoca jakiegoś przycisku??

  • 0

    71. ~falbana  2009-08-29 01:32:27  host: host86-133-197-186.range86-133.btcentralplus.com

    dzis w uk kupilam sobie ten telefonik i musze powiedziec ze jest extra tylko zła jestem bo niema simlocka sciagnietego ehh :) kupujcie ludzie i najlepiej różowiutkiego ;-]

  • 0

    72. ~seba  2009-09-02 16:43:35  host: ebp187.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić lg kp501 w orange mam dopłacić 270zł czy się opłaca? ma wejście na standardowe słuchawki

  • 0

    73. ~Monika  2009-09-03 15:15:47  host: 94.254.221.105

    Telefon jest prosty w obsludze, nie zawiesil sie ani razu, bateria trzyma dlugo wszystko dziala poprawnie jestem bardzo zadowolona polecam i pamietajcie telefony sie nie psuja gdy sie je uzywa zgodnie z przeznaczeniem :)

  • 0

    74. ~  2009-09-08 19:52:52  host: chello089074153038.chello.pl

    Czy w gry można grać na ekranie poziomym ???

  • 0

    75. ~  2009-09-19 14:08:35  host: 212.160.172.70

    Hirek: do tego telefonu w orange jest hf, usb i cd. Wiem, bo robię tu. :/

  • 0

    76. ~  2009-10-28 15:00:12  host: host218.k95.vegajaslo.pl

    Mam pytanie czy mozna w tym telefonie wyłączyc dzwięk migawki w aparacie? Mam go już ponad miesiąc i działa wysmienice tylko tej migawki wylączyc nie moge.

  • 0

    77. ~Niiezdecydowana .,.. /  2009-11-03 20:54:18  host: 62.61.57.89

    Zastanawiam się nad kupnem tego fona ale nie jestem do końca przekonana bo opinie są zróżnicowane . Aha i czym różni się Lg kp500 od LG kp501 ?

  • 0

    78. ~bartek  2009-11-06 15:31:35  host: 77-254-79-80.adsl.inetia.pl

    Niezgadzam sie w kp 501 jest wgrane nowe oprogramowanie które jest duzo lepsze i to rózni 2 telefony

  • 0

    79. ~talaa  2009-11-06 16:23:55  host: afy244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od paru tygodni i jestem bardzo zadowolona;) bat. trzyma mi ponad tydzien..

  • 0

    80. ~justyn  2009-11-11 10:33:37  host: byf244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj, bawiłam się ni całą noc i powiem, że bardzo mi się podoba i bardzo dobrze się sprawuje. Bałam się go wziąć bo słyszałam niepochlebne opinie o LG, ale nie zawiesił się ani razu (na prawde non stop się nim bawiłam). Ma dużo funkcji, ale są ładnie uporządkowane i poukładane menu. Łatwo i dobrze steruje się ekranem dotykowym, łatwo coś kliknąć przesunąć, podręczne menu, które można dostosować do własnych potrzeb i przyzwyczajeń.

  • 0

    81. ~olala  2009-11-21 15:53:53  host: ads122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylaczyc dżwięk klikania? Mam tel od dzisiaj. Nie chce zeby bylo slychac jak pisze smsy.

  • 0

    82. ~olala  2009-11-21 17:17:00  host: ads122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylaczyc dżwięk klikania? Mam tel od dzisiaj. Nie chce zeby bylo slychac jak pisze smsy.

  • 0

    84. ~cookies  2009-11-28 15:56:37  host: 82-160-131-099.tktelekom.pl

    Telefon ma smakowitą nazwę :P jest ok. wiadomo jak każdy gadżet ma wady, ale to normalne... Według mnie ma więcej plusów niż minusów.

  • 0

    85. ~TOMEKB018  2009-11-28 23:57:22  host: v07-15.opera-mini.net

    Mam takie pytanie.czy mozna dotykac ekran i bawic sie bez rysika czy telefon potrzebuje rysik i do czego on jest potrzebny miałem juz tele którego nie wolno było doknac palem eranu tylko rysikiem czekam na odp z góry dzieki

  • 0

    86. ~Paweł  2009-11-30 18:04:30  host: chello089076213109.chello.pl

    Super fon polecam każdej osobie która coś ma w głowie o dotykowych telefonach pozd.

  • 0

    87. ~kasienqa  2009-11-30 18:57:48  host: admg162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go kilka miesięcy jednak po przyzwyczajeniu się do klawiatury qwerty jest ok jednak fajnie by było pisać normalnie, aparat jezeli chodzi o zdjęcia jest ok zwłaszcza na zewnatrz, bateria jest ok, kilkanaście razy zaliczył upaki troszke sie obudowa rysuje ale jest ok polecam:))

  • 0

    88. ~kolo  2009-12-03 18:39:56  host: 095160146111.rudaslaska.vectranet.pl

    przedewszystkim chce powiedziec ze jest dobry tak jak wszystkie inne kom. ale telefon jest tylko do rozmowy

  • 0

    89. ~  2009-12-04 19:10:55  host: bxx74.internetdsl.tpnet.pl

    dziala tu gg

  • 0

    90. ~niunia218  2009-12-04 21:57:53  host: adsy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam :) ja swój tel mam od tygodnia i oceniam go baaardzo pozytywnie :) bardzo prosty w obsłudze... bateria jeśli się ją dobrze sformatuje to długo trzyma :) można bawić się bez rysika;) polecam gorąco :)

  • 0

    91. ~Stefan  2009-12-07 22:00:47  host: 188.147.41.92.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    od dziś mam ten telefon i juz go obcykałem narazie nie mam do niego zastrzezeń ale wie ktoś jak pobrać gg na LG KP501

  • 0

    92. ~paulisinka  2009-12-12 22:34:07  host: tetra11.netpower.pl

    zamowilam ten telefon przez neta z orange .. i teraz mam obawy czy dobrze zrobiłam bo jak widze opinie sa zroznicowane .. jak myslicie telefon wytrzyma 2 lata ? aha i jeszcze jedno ile srednio wam wytrzymuje bateria ?!

  • 0

    93. ~Ania  2009-12-13 17:32:17  host: 91.193.160.241

    telefonik fajny. mam go od wczoraj i muszę powiedzieć że nie żałuję zakupu. narazie. zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję że się nie zawiode. Polecam

  • 0

    94. ~Dddd  2009-12-13 18:50:17  host: 77-255-182-66.adsl.inetia.pl

    Na nim można zainstalować nawigację?

  • 0

    95. ~Iras229  2009-12-14 18:44:25  host: 94-240-45-18.lukman.pl

    Witam mam proste pytanie mianowicie czy opłaciło mi się kupić ten telefon? od jutra go będę miał a czytając tu opinie lekko jestem roztargniony ponieważ widzę tu wielu użytkowników którzy wypowiadają się pozytywnie telefonie jednak jest tu tyle samo negatywnych opinii i boję się że źle postąpiłem! ;(

  • 0

    96. ~Dia :*  2009-12-16 19:31:48  host: system858917526.mtvk.pl

    Hm.. telefonik nawet ok.. ale w taki sposób jak ja go urzywał to mi bateria dobe wytrzymuje... A po za tym aparat niby 3 mega a zdjęcia słabe robi, miałam se K750i miał aparat 2 a zdjęcia o niebo lepsze.. Dla mnie najlepszą funkcją jest paint z nudów to cały tel porysuje :) Telefon na twardy nie wykląda ale mi kilka razy spadł i nic mu nie jest:)I jeszcze jak bardzo ciuchutko słuchamy muzyke to się ścinają piosenki ale to tylko na początku. Do pisania esow sie idzie przyzwyczaić. A więc nie jest najlepszy ale za dużych zastrzeżeń mnieć nie moge :p

  • 0

    97. ~panna nikt  2009-12-20 17:09:55  host: apn-95-41-87-63.dynamic.gprs.plus.pl

    mam od kilku dni i nie mogę połapać się w menu dosyć ciężki w obsłudze na początek. Poza tym jest ok ode mnie 7

  • 0

    98. ~Majkel  2009-12-21 17:06:16  host: public-gprs26243.centertel.pl

    LG Kp501 apropo tego modelu... każdy kto się decyduje powinien wiedzieć że to jest telefon dotykowy i innaczej się tu pisze smsy nie jestem pewien ale ma chyba opcję nie tylko wystukiwania ale pisania esek rysikiem telfon jest lekki może lekko się tnie ale żaden telefon nie jest idealny jestem jego posiadaczem od dobrych 40 min i nie nażekam jeżeli ktoś szuka telefonu do zdjęć to ludzie SE z serii "C" .... ten telefon nie ma przypiętej pinezki że jest "muzyczny" "do zdjęć" "do gier" można wgrać na wiele telefonów nawigację!! ale nie każdy ma odbiornik wbudowany ten telefon go nie posiada radzę aby nie panikować z powodu opini rozejżeć się po sklepach takich większych albo komisach i zanim się kupi przetestować a na to pozwalają aby klient chwilę pobawił się i uznał czy to dla niego tel czy nie .. pozdrawiam i zdrowych spokojnych świąt życzę . Majkel

  • 0

    99. ~monia  2009-12-28 15:49:12  host: aeje127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja Wam powiem ze jestem szczesliwa posiadaczka tego telefonu... i szczerze moge poweidziec ze to nie zaden badziew sama balam sie ze bedzie sie psul,ale jednak wszystko chodzi pelen wypas.telefon jest prosty w obsludze i ma identycznie menu jak lg ku990 wiec nie jest nowym szalem! Polecam ten telefon.

  • 0

    100. ~Michał  2009-12-30 16:14:59  host: aais39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lgki wytrzymują 2 lata, ja mam mój ke970 2 lata i ani razu w naprawie, nie był :) jestem za LG a niedługo kupuje kp501

  • 0

    101. ~miley ;*  2009-12-31 13:09:22  host: public-gprs27532.centertel.pl

    Ja mam ten tel.(LG KP501)(czarna obudowa;]) od 24.12.2009r. (gwiazdka) i bardzo mi sie podoba ! aparat jest spoko, bateria dlugo trzyma, jak slucham muzyki i ja przycisze nawet na 1/30 to glosno slychac serio ! sms-y latwo sie pisze ! i jest nawet latwy w obsludze. jestem z niego bardzo adowolona i polecam ! ;))

  • 0

    102. ~mateusz  2010-01-02 12:12:00  host: 195.205.60.21

    ten telefon według mnie jest super duzyym plusem jest 3 calowy dotykowy wyswietlacz zdjecia robi na wysokim poziomie z filmikami jest juz troche gorzej:) u mnie bateria trzyma około 2 dni tak krotko poniewaz bardzo duzo słucham muzyki.bardzo łatwo i szybko pisze sie sms.takze funkcja widgety jest bardzo przydatna jest to duzy plus tego telefonu. jezeli ktos ma watpliwosci czy kupic ten telefot to zupełnie niepotrzebnie ten telefonik jest super daje mu 8/10:) a co do wczesniejszych pytan taki w dobrym stanie na allegro kosztuje około 300zł:)

  • 0

    103. ~wiki  2010-01-03 21:12:07  host: 89.191.147.128

    ja również zastanawiam się nad kupnem tego telefonu a mam jedno pytanie czym on się różni od kp500

  • 0

    104. ~kasiunia_156  2010-01-03 21:27:04  host: public63486.xdsl.centertel.pl

    jak kopiujecie pliki z komputera na tel.mam go od dwoch tyg i bardzo jestem zadowolona.

  • 0

    105. ~konon  2010-01-04 23:11:34  host: 093105244109.raciborz.vectranet.pl

    czy ktoś wie, jak wysłać jedną długą wiadomość, żeby nie wyszło z niej kilka krótkich? i dlaczego ten telefon nie umie odczytać wiadomości zawierającej rysunek? SE K800i tę samą wiadomość łyka bez problemu.

  • 0

    106. ~czesio233  2010-01-06 14:16:44  host: wlan-87-204-88-144.intermedia.net.pl

    Witam zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ale widzę że wypowiadajż się tylko ci którzy mają ten telefon pare godzin lub dni czy może ktoś wydać opinie ten kto ma ten telefon jakieś pół roku

  • 0

    107. ~Klaudia3445  2010-01-06 16:28:45  host: 77-255-114-65.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny. polecam :D

  • 0

    108. ~sliwus111  2010-01-07 18:48:05  host: public-gprs67082.centertel.pl

    boję się czy będzie dobry , bo już zamówiłem nie wiem czy będzie dobry ...

  • 0

    109. ~Posiadaczka 100 %  2010-01-08 22:27:54  host: ebx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam lg kp501 od 8 miesięcy i uważam, że to świetny telefonik jestem w orange mam abonament 35 zł i za tel zapłaciłam 179 zł ZALETY. prosty w obsłudze pisze na nim po polsku ma mp4 dobry aparat ma panel rysowania bateria po jej pełnym naładowaniu trzyma jakieś 5 dni Wady jest mało kolor¨ów tego modelu, trudno na niego znaleść pokrowiec

  • 0

    110. ~coco  2010-01-10 18:33:07  host: ip-79-175-250-151.cable.smsnet.pl

    a czy jest glosny ??

  • 0

    111. ~ktosik  2010-01-13 23:05:15  host: 188.33.178.206

    co zrobić żeby zapisywało sms-y w pamięci telefonu a nie na karcie SIM???

  • 0

    112. ~oliw3czka  2010-01-18 00:32:51  host: chello089079227077.chello.pl

    posiadaczka 100: jestem z krakowa i niemal w kazdym komisie sa do niego pokrowce, telefon nie obsluguje mp4. telefon mam od prawie roku i jest naprawde super, zadko ale zdarzalo mi sie ze sie zawiesil, no ale - zaden telefon nie jest idealny. coco: telefon jest glosny. ktosik: nie stety nie wiem jak zapisuje sie smsy w karcie pamieci ale telefon najpierw wykorzystuje pamiec z SIM a pozniej zapisuje wiadomosci w telefonie. jezeli ktos ma jakies pytania to chetnie odpowiem :) pozdrawiam.

  • 0

    113. ~Ultra  2010-01-19 17:21:23  host: abhw31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon extra.Wyswietlacz swietnie reaguje ,dobra jakosc dzwieku POLECAM

  • 0

    114. ~milensia  2010-01-21 23:54:19  host: iyx10.internetdsl.tpnet.pl

    jak zainstalować na nim gg??

  • 0

    115. ~kingusia24o  2010-01-22 20:47:14  host: 078088127041.wol.vectranet.pl

    Mam jeszcze jedno ważne pytanko bo mam zamiar kupić se ten telefon LG KP501 a jaki jest w nim aparat dobry ? jest lampa błyskowa? i aparat jest z dwóch stron ?

  • 0

    116. ~Ja  2010-01-24 20:15:24  host: 94.42.85.2

    mam ten telefon od lipca jestem bardzo zadowolona nic się ni psuje wszystko działa jak należy trochę ma aparat słaby ale od tego jest cyfrówka.fajnie się rysuje jest głośny.ale jak narazie sie nie psuje. polecam!

  • 0

    117. ~mati  2010-01-26 02:12:38  host: 89.200.151.190

    witam :) mam telefon juz od ponad 6 miechow i musze przyznac ze telefon jest zaj..bisty poleccam telefon jest wart tej ceny wyswietlacz 3 calowy (dotykowy) prosta obsluga aparat jak na 3mega robi super zdjecia moze bateria nie jest najlepsza (mi trzyma 2dni/0 ale nie jest to broblem podlonczyc wieczoremsobie telefon do ladowania bardzo glosny i czysty dziwiek mp3 rowniez odtwarz filmy oczywiscie musza bys sowertowane sa rozne programy do filmow nalezy pytac wuja google:) lekki zgrabny ladnie wyglada nie zacina sie (ani razu misie nie zaciol) i co najbardziej zadowala w tym telefonie ze mozna wlozyci do telefonu karte micro sd 8GB!!! ja polecmten telefon jestem z niego bardzo zadowolony pozdrawiam ps sorry za blendy xD

  • 0

    118. ~makesio  2010-01-27 18:38:59  host: 89.231.214.171

    Serdecznie polecam ten telefon!!!! Jeśli lubicie mieć dobry aparat< odtwarzacz < panel rysowania > to coś dla ciebie możesz edytować zdjęcia upiękrzć swoją twarz na swoim telefonie wszystkiego tu się nie da wymienić gorąco polecam

  • 0

    119. ~kociara66  2010-01-29 16:27:07  host: 0307.smevpn.tpnet.pl

    Mam pytanie PLIS pomóżcie błagam. a mianowicie - czy ktoś wie jak zmienić motyw na tym telefonie i czy wogóle sie da?? PLIS pomóżcie. Z góry dzięki :)

  • 0

    120. ~mmaaggddaa  2010-01-31 17:15:25  host: gate-dialog-pwsz.lubin.dialog.net.pl

    w orange w abonamencie za 35zł i umowie na 2lata za ten telefon dałam 1zł !!! ;D jest bardzo fajny xdd

  • 0

    121. ~Dance :) xD  2010-02-02 20:43:32  host: 188.147.98.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ja mam ten telefon od 2 miesiecy i wszystko jest w nim ok :D no ale bateria mi trzyma 2 dni to troche lipa :) ale tak ogolnie to polecam ten telefon :)

  • 0

    122. ~jaro  2010-02-04 15:15:03  host: 195.116.41.2

    Ale daje rowno ;D glosny fest ;p

  • 0

    123. ~michał  2010-02-04 16:07:42  host: public15144.xdsl.centertel.pl

    zależy mam 12letniego brata bardzo mu się podoba dlatego że ma bardzo dużo bajerów faktycznie ma prawie wszystko ma jedną wadę jak dla takiego dziecka jest delikatny ALE DLA DZIECKA JEST SUPER

  • 0

    124. ~miki  2010-02-06 12:15:56  host: cki168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie dajcie się nabrać na ten telefon od KP500 różni się tylko obudową i oczywiśćie ceną. Miałem KP500 zamieniłem na KP501 i żadnej różnicy lepiej kupić KP500.

  • 0

    125.  2010-02-06 12:27:26

    Nie dajcie się nabrać na ten telefon. On niczym się nie różni od KP 500. Miałem KP500 zamieniłem sobie na KP 501 i się zawiodłem gdyż inna jest tylko obudowa. Lepiej zaoszczędzić trochę kasy.

  • 0

    126. ~nataka  2010-02-07 00:30:54  host: 195-211-0-36.dsi-sieci.pl

    Ja powiem tak, telefon jak dla kobiety idealny:) Mam go już od około roku, więc mogę o nim conieco powiedziec:) Muzy słucha się super, jest głośny, łatwy w obsłudze a jednocześnie ma w miarę dużo funkcji, bateria przy bardzo intensywnym uzytkowaniu, tzn. mp3, duzo rozmów, smsów etc. do 2-óch dni, przy przeciętnym około 4. Jedynym minusem są zdjęcia... niby 3,2mpx, ale jak dla mnie nie są zbyt dobre i nie chodzi mi o parametry aparatu, wczesniej miałam SE S500i (2mpx), ale były o wiele bardziej intensywne, w sumie przy 256tys. kolorów cudów niestety nie ma, ale ogólnie oceniam moje Ciasteczko na 5+.

  • 0

    127. ~Cekiniasta  2010-02-08 15:53:30  host: doa230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałam ten telefon na święta i od tamtej pory wszystko jest ok. Bateria ,gdy słucham muzyki trzyma ok. 2-3 dni, bez słuchania ok. 5-6. Wyświetlacz trochę się rysuje, ale nie przeszkadza to aż tak bardzo. Ogólnie jest ok :> Polecam!

  • 0

    128. ~asfa  2010-02-09 15:44:55  host: xdsl.120.c87.petrotel.pl

    a tak wogule równierz mam ten tel i jest bardzo dobry moze troche czasami działa na nerwy ale moze byc

  • 0

    129. ~Ola  2010-02-12 09:00:58  host: 109.243.254.197

    CZY MOZNA W TYM TEL USTAWIC DLUGOSC DZWIEKU SMS? :-/ chcialam miec dluzsza piosenke a dzwiek gra mi tylko 5 sek... :( prosze o odp!!! :)

  • 0

    130. ~majka  2010-02-15 18:24:11  host: public1290.cdma.centertel.pl

    jak się wam pisze sms-y..czy trzeba koniecznie rysikiem??

  • 0

    131. ~kasiunia_156  2010-02-16 13:25:19  host: public64695.xdsl.centertel.pl

    jak przenosicie pliki np. muzyczne z komputera do telefonu?. wiem ze przez kabel ale jak zainstaluje ten program z płytki i podlaczam tel do komputera to komputer nie umi znalesc mojego fona.;/ co zrobic?. mial juz ktos taki problem?. prosze o odpowiedz.:)

  • 0

    132. ~saraaaaa  2010-02-18 13:58:25  host: dc140.nj.pl

    hej , mam mały problem. Zainstalowałam program, i gdy podłaczam tel do kompa i wybieram np muzykę wyskakuje mi informacja ze nie może się podłączyc "konflikt z KeyLockMenu" i o co chodzi?? następnie gdy chciałam wejsc w wiadomości( przez kompa) wyskakuje mi ze jest jakis konflikt z "MojeGry" czy może mi ktoś pomóc??

  • 0

    133. ~sebek  2010-02-19 13:25:37  host: dof49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest bardzo fajny choc jak kazdy dotykowy telefon ma swoje zaciecia ale jest wart polecenia wiec go polecam plus to cena ja nowke za 300zl kupilem

  • 0

    134. ~nowy  2010-02-19 18:43:58  host: 212.244.106.4

    czy telefonu da sie uzywac bez karty sim??

  • 0

    136.  2010-02-24 17:01:12

    Jestem użytkownikiem telefonu kp 501 od ponad dwóch miesięcy i strasznie mi kurz wszedł tylko nie wiem czy pod folję zabezpieczającą czy pod wyświetlacz. Czy ktoś kto ma ten telefon miał podobny problem? czy może z moim jest coś nie tak. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

  • 0

    137. ~ktoś  2010-02-25 00:11:40  host: abkk150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mógłby ktoś napisać co znajduje się w pudełku od Orange oprócz telefonu?

  • 0

    138. ~lela  2010-02-26 15:25:32  host: abd106.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy telefon LG KP501 ma możliwość ustawienia menu w języku rosyjskim?

  • 0

    139. ~robert  2010-02-27 11:41:21  host: nskmatrix-r.3s.pl

    mam pytanie codzi mi o otwieranie roznych plikow np rozklad jazdy ma rozszezenie .CHM i wyskakuje mi plik nieobsugiwany nigdzie niemoge znalesc latek aby temu zaradzic prosze opomoc co mam z tym zrobic ogolnie jest to fajny telefon brakuje w nim wifi to jest minusem.

  • 0

    140. ~Grzechu  2010-02-27 14:23:11  host: ip-89.171.143.162.static.crowley.pl

    Mam lg kp501 cookie od miesiąca i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam!

  • 0

    141. ~Dyta1988  2010-02-28 17:52:06  host: apn-77-115-197-124.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam małe pytanie czy w tym telefonie jest funkcja przybliżania obrazu podczas robienia zdjęcia? Jeśli tak, to jak to się robi? Z góry dziękuję

  • 0

    143. ~yourFather  2010-03-10 20:56:40  host: ble78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc wszystkim ;) mam takie pytanie ^^ w tym LG jest gg?? ;]

  • 0

    144. ~czacza  2010-03-15 13:04:50  host: host-81-190-144-150.olsztyn.mm.pl

    mam problem ponieważ w tym telefonie zrobiło mi się coś dziwnego, w książce telefonicznej zamiast od a, kontakty zaczynąjaą mi się od z, jak to ponownie przywrócić zeby było poprawnie? Prosze o odpowiedz szybką

  • 0

    145. ~  2010-03-15 23:21:46  host: 213.76.152.129

    telefon posiadam od tygodnia w orange w zestawie kabel słuchawki folia ładowarka telefon jak za taką cene bardzo fajny i prosty w obsłudze ci co chcą żeby fon robił wszystko nie polecam lodów nie robi chętnie powymieniam się informacjami 13204776

  • 0

    146. ~lg89  2010-03-16 18:52:55  host: bli96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER MAM TEN TEL OD KILKU MIESIĘCY I NIE ZAMIENIĘ GO NA ŻADEN INNY!!!

  • 0

    147. ~dotykowy  2010-03-22 22:00:59  host: host-89-231-178-185.pruszcz.mm.pl

    Witam. Mam lg kp 501 od 4dni i nagle sie zacial. Wyjelem baterie i wlaczylem od poczatku telefon a tam wlacza sie tylko napis LG i tak zostaje. Wie moze co sie w nim zepsulo?

  • 0

    148. ~Dianka tY wiEsZ ktO ;)  2010-03-24 20:50:54  host: ip-83-238-68-250.netia.com.pl

    hejka ;) a ja moge powiedzieć tylko tyle że bardzo mi sie podoba jest w bardzo dobrym stanie bo go widziałam i go polecam ;) pozdrawiam ;PP

  • 0

    149. ~qwerty  2010-03-27 10:26:24  host: abbi16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma qwerty w dotyku

  • 0

    151. ~You  2010-04-01 00:03:36  host: host-155.43.connectic.pl

    Jutro zakupię ten telefon... widzę tu dużo fajnych opinii, ale są też te które mnie przeraziły:D POZDRAWIAM

  • 0

    152. ~Bartek1222  2010-04-12 19:22:42  host: public64293.xdsl.centertel.pl

    ten tel. mam od paru dni wpadł mi do wrzątku i jest git ten telefon jak dla mnie wymiata

  • 0

    153. ~elmirka  2010-04-14 20:17:28  host: 095160051071.tychy.vectranet.pl

    telefon od tygodnia, dzisiaj coś mu odbiło, raporty przychodziły z godziną o 3 godziny późniejszą a potem się przywiesił przy wysyłaniu krótkiego smsa (mimo, że wcześniej zdarzało mi się pisać maksymalnej długości) i dostałam jeden sms 4x. Wyłączyłam, włączyłam i póki co jest ok. Co do pytań wyżej o dźwięki, to trzeba w opcjach poszukać, efekty dotykowe wyłączają dźwięki i wibracje np przy pisaniu smsów, zaś w poszczególnych profilach można wyłączyć dźwięki powiadomień i wtedy telefon jest cichy. Bateria trzyma mi tak z 3 dni, ale minusem jest to, że jak zacznie pikać o rozładowanie, to pół godziny bezczynności i leży. No i dźwięku przy rozładowywującej się baterii wyłączyć się nie da niestety. Motywy da się pobrać z forum dotyczącego kp500, ale trzeba trochę w sofcie pogrzebać, więc ja póki co się na to nie decyduję chociaż wkurza mnie ten monotonny czerwono- czarny motyw. do pisania smsów można się przyzwyczaić, ale bez rysika to faktycznie wygodniej kobietom z długimi paznokciami. i fajne jest to, że można pisać jak leży na stole, bo na wykładach nie ma problemu, a ze zwykłą klawiaturą jak się za mocno uciśnie boczne klawisze to można przechylić telefon i jak wraca do leżenia to robi hałas :P generalnie po tym tygodniu mam jeszcze mieszane uczucia, bo po omacku ciężko smsować, ale generalnie fajny taki bajerek dotykowy. i jeszcze jedną zaletą dla mnie- kobiety- są wyraziste kolorki wyświetlacza. aha i co do blokowania, to też fajnie, że jest przycisk z boku, mi się jeszcze telefon nie odblokował sam w torebce :)

  • 0

    154. ~veroni  2010-04-16 09:38:19  host: 81.26.15.114

    Telefon bardzo fajny jest, mozna ustawic swoj dzwiek na smsa. Jedyne co to uporczywe jest faktycznie pisanie tych smsow. Ale tak to telefonik jest bardzo fajny, zgrabny, czytelny. Ma duzo przydatnie skonstruowanych funkcji, np mozna umieszczac niektore aplikacje na ekranie, chociazby notatnik. Mnie sie bardzo to przydaje, bo nie musze notowac na kartkach niczego, a jedynie zagladam na ekran wyswietlacza. Wiadomo, że kazdy telefon ma wady i zalety - jeszcze nie slyszalam zeby ktos znalazl telefon idealny. W Orange dostaniecie do niego kabelek usb i sluchawki, a takze plyte z oprogramowaniem do komputera i dodatkowa folie na wyswietlacz.

  • 0

    155. ~Ja  2010-04-17 19:57:11  host: 80.54.36.190

    Warto wydawać 280zł na GD510 czy kupić sobie za 150zł KP501?

  • 0

    156. ~misiek1114  2010-05-21 13:17:37  host: nat-x2.pascal-net.pl

    Mam ten telefon już od tygodnia ale zauważyłem dziwną rzecz . Ustawiłem na dźwięk SMS'a 23 sekundowy dzwonek ale gdy przychodzi sms to gra tylko przez około 10 sekund . Jak ustawić żeby grał cały dzwonek ? Nie zawsze zdążę usłyszeć telefon od razu , proszę o pomoc

  • 0

    157. ~lonnox  2010-05-22 12:35:19  host: 94-40-74-4.tktelekom.pl

    mam ten telefon już parę miesięcy i nie ma się czym zachwycać, ekran nieźle się ugina wybierając jakąś opcję, ogólnie za delikatny, nie wrzucę do np. do plecaka, ani nie bd nosić w jeansach, bo coś mi się stanie. osobiście to zamiast niego wybrałabym lg gd510 z panelem słonecznym funkcje te same, ale przynajmniej panelem bym sie jarała.

  • 0

    158. ~smieszna  2010-05-23 12:10:51  host: 89.231.212.45

    to nie telefon tylko cudo.Polecam go w 100%

  • 0

    159. ~aws  2010-05-24 13:12:28  host: host-89-228-21-226.zamosc.mm.pl

    jedyną wadą (dla mnie) jest niemożność podłączenia zewnętrznego modułu GPS - a najgorsze ,że przekonałem się o tym dopiero po zakupie fona ;(

  • 0

    160. ~asiuniv  2010-05-26 15:46:15  host: chello089072095088.chello.pl

    czy en telefon działa w grach na poruszanie telefonem ??

  • 0

    161. ~MARECKI  2010-05-27 13:54:51  host: aayr94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY można włóczyć nawigacje w LG KP501

  • 0

    163. ~marian z dulska kolo g-d  2010-05-27 17:52:43  host: apn-77-113-1-150.dynamic.gprs.plus.pl

    mam ten fonik juz z pol roku i juz powoli co sie z nim dzieje zawiesza sie, glosnik charczy i sie cichy zrobil ;/

  • 0

    164. ~Muj  2010-05-30 04:10:07  host: wapgw3.wapgw.era.pl

    Mam pytanie czy oplaca sie go kupic na drugi tele posiadam samsunga monte ale niestety nie dziala na rysik troche cienżko sie poruszac po internecie a mam dosć duże palce a nie chce sie kosztowac na nokie 5233 za 500zł czy avile a kp500/kp501cookie można już kupic z 300zł z gury dienki

  • 0

    166. ~ona x d  2010-06-07 18:32:27  host: avh20.internetdsl.tpnet.pl

    ja osobiście jestem przed zakupem tego telefonu i teraz po przeczytniu kilkuset opinii jestem pewna, że go BIORE !!! aaaa... i ludzie !! teraz zalujcecie tego ze go zamowiliscie... najpierw sie czyta opinie i jka przypada do gustu to sie kupuje :]

  • 0

    167. ~justa522  2010-06-08 13:03:16  host: jvp146.internetdsl.tpnet.pl

    Ja nie polecam osobiście tego telefonu. Miałam go ze 3 miesiące.Owszem ładniy optycznie i głośny to jest zaleta tego telefonu. Niestety bardzi sie przycina mimo, ze wszystko co mam na telefonie nie zajmuje mu nawet polowy pamieci i to napewno nie jest tego wina. Przycina sie podczas pisania(długo myśli). Rozmawiając z innymi osobami przez ten telefon inni mnie w ogole prawie nie słyszeli. Non stop cos przerywało. Czasami na wyświetlacu pojawial mi sie jeden wielki prostokąt i musialam wyciagac baterie, by w ten sposob go wylaczyc, bo na nic nie reagował. Chcialam go sprzedac, ale w miedzy czasie zgubiłam ten telefon i swoja droga szkoda mi tylko kontaktow ale nie telefonu. Moja szwagierka ma ten sam telefon i rowniez sie z nim meczy. Zas ona ma problemy z aparatem i kamera. Kiedy nagrywa, telefon po prostu jej sie wylacza. Druga sprawa... Jej telefon ma problem z jakaś karta USIM. Wtedy wyciaga inny telefon by przelozyc karte na chwile i z powrotem do lg i wtedy dziala na pol dnia, bo pozniej sie jej to samo pojawia. Nie ma zasiegu wtedy i nikt nie moze sie do niej dodzwonic ani ona do nikogo. To napewno nie byla wina karty poniewaz na innym telefonie karta dzialala bez zarzutu. DUUUUZZZZYYY MINUS. Teraz wiem, ze nigdy nie wezme telefonu z marki lg.

  • 0

    168. ~maciej  2010-06-18 12:41:14  host: bac230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanie czy do komórki dają micro sd czy trzeba dokupić ponieważ posiadam tą komórkę i nie mam ;/

  • 0

    169. ~Jacek. ;p  2010-06-22 14:55:20  host: aeeq153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    [cytat] Ja napisał: Warto wydawać 280zł na GD510 czy kupić sobie za 150zł KP501? _____________________ Nie warto kupować Ci GD510 bo to szajs, lepiej kup KP501. ;d

  • 0

    170. ~Lukasz  2010-06-25 11:01:32  host: 40-19.etop.pl

    Telefon po tygodniu moze wydawać siebardzo fajny, ale jest beznadziejny w codziennym dłuższym użytkowaniu. czasem siezawiesza, niekiedy jest bardzo powolny, przy nienajlepszym zasięgu jest w stanie przerwać rozmowę, a poza tym bateria trzyma 2-max 3 dni. to jeszcze bym przeżył, gdyby nie to, że od czasu powiadomienia o słabej baterii do wyłaczenia, mija ok. 30-50 min. ogólnie nie polecam.

  • 0

    171. ~  2010-06-27 20:00:01  host: eir234.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon mam 7miesięcy

  • 0

    172. ~wiolka  2010-07-01 19:54:58  host: bvm50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogólnie jest bardzo ładny i fajny gdyby sie tylko nie zawieszał był by super ;p ja mam problem z tym telefonem bo jeżeli czesto go odblokowuje to sie mi wyłancza i nie chce sie włączyć musze dopiero baterie wyciadnąć potem włożyc i dziaala masakra ;/

  • 0

    173. ~adam  2010-07-03 15:10:25  host: apn-77-115-244-167.dynamic.gprs.plus.pl

    siemka.mam tele od 2 miesiecy i chcialem go skofigurowac z orange na play ale jest lipa bo probowalem wszystkiego..moze ktos mi powiedziec jak to zrobic recznie?:)dziekuje

  • 0

    174. ~Paulinkaaaa1234  2010-07-05 13:47:36  host: afbi186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam lg kp501 od tygodnia :) bardzo polecam ten telefonik :)

  • 0

    175. ~tillgill  2010-07-17 11:29:09  host: aalj43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po tyg bylem zadowolony ale po 4 m-cach mam go dosc.

  • 0

    176. ~jojo  2010-07-19 15:52:20  host: 81-219-206-81.adsl.inetia.pl

    Padł mi wyswitlacz, Niestety serwis uznał uszkodzenie mechaniczne, a ja jestem na 100% pewny, że takiego nie było. Pęknięcie jest wewnątrz, a na zewnętrznej części nie ma ani śladu. NIE POLECAM.

  • 0

    177. ~Lenkusia  2010-07-25 11:25:13  host: chello084010245109.chello.pl

    Mam ten telefon już od dłuższego czasu i dla mnie jest bardzo wygodny :) i fajny ;d nie przeszkadza mi ekran dotykowy wręcz przeciwnie jest to bardzo fajna sprawa. Jestem zadowolona z tego telefonu :) :d Polecam ten telefon. Wręcz nie polecam Samsunga Avili i Samsunga Corby.

  • 0

    178. ~kama  2010-08-12 12:18:37  host: pj233.dhcp.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest opcja ustawienia hasła na wejście np. w wiadomości, galerie?

  • 0

    179. ~skiwer  2010-08-12 22:03:14  host: 81-219-4-140.adsl.inetia.pl

    Ładniejszy z wyglądu (klawisze z przodu)

  • 0

    180. ~niuniaaaa  2010-08-14 08:58:21  host: public-gprs6154.centertel.pl

    czy ten tel lapie internet bezprzewdowy za freee tak jak n95 8gb??

  • 0

    181. ~vie...va  2010-08-16 12:17:16  host: 213-17-139-132.ip.netia.com.pl

    Telefon wytrzymały..przeżył już dwa upadki...bateria wytrzymuje długo,głośnik dobrej jakości,nie charczy.Ekran dotykowy dość czuły nie trzeba mocno naciskać...dwa rodzaje klawiatury do wybory przy pisaniu sms,standardowa i QWERTY..dobry pomysł...nie ma problemu z dokupieniem folii ochronnej na ekran.Mam go 7 miesięcy i dalej lubię.

  • 0

    182. ~samsi  2010-08-18 11:01:53  host: dsr175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nikomu nie polecam tego telefonu. Aparat w pomieszczeniu do niczego . Pisanie smsow mordeka tym bardziej w czasie ruchu czy jazdy na rowerze. w klawiaturze qwerty brak jakikolwiek przerw pomiędzy klawiszami. słownik T9 szkoda gadać brakuje mu wszystkich form wyrazów i odmianych w różnych osaobach predzej ci znajdzie słowo francuskie w słowniku polskim. Bateria słaba. Nie wiem czy może nie każdemu odpowiada taki telefon może mam za duże palce i za mało nerwów by z niego w spokoju korzystać

  • 0

    183. ~orange_91  2010-08-20 11:27:14  host: adff188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam małe pytanie co do odtwarzacza muzyki, jak się słucha - strasznie przywyczaiłem się do mego se walkmena. Co sprowadza się do tego że lubię dobry dżwięk, co więcej bassy xD. wiec czy ten telefon ma equalizer i jak wygląda możliwość go dostosowania?

  • 0

    184. ~  2010-08-21 19:30:03  host: public-gprs51135.centertel.pl

    CZY KTOS WIE MOZE CZY TEN TEL LAPIE SIECI BEZPRZEWODOWE?? ZE MOGE SIEDZIEC ZA DARMO NA NECIE JAK NA N95 8GB??

  • 0

    185. ~miniek22  2010-08-24 10:01:00  host: aeqx187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon tylko niewiem jak zwiększyć pamięć w grach

  • 0

    186. ~  2010-08-25 15:06:21  host: nat4-138.ghnet.pl

    czy ta baterie w tym telefonie czeba formatowac czy nie

  • 0

    187. ~Car  2010-08-25 23:15:27  host: 178-36-31-233.adsl.inetia.pl

    Nie ma wifi przez co na necie nie posiedzisz za darmo ;)

  • 0

    188. ~aneta  2010-08-27 17:16:42  host: 87-205-250-80.adsl.inetia.pl

    co z formatowaniem baterii

  • 0

    189. ~natalia  2010-09-18 14:57:14  host: 178-37-142-176.adsl.inetia.pl

    ja mam ten telefon od czerwca i jestem niestety zawiedziona. Ciągle mi się zawiesza, muli strasznie i jest wiele nieprzydatnych, powtarzających się opcji. I tak btw, mam pytanie: jak go odwiesić w momencie, keidy nawet wyjęcie baterii nic nie daje?

  • 0

    190. ~Niunia  2010-09-28 19:21:51  host: 77-242-233-46.net.pbthawe.eu

    Ten telefon mam już pół roku.. i jestem zadowolona. ;] Ogólnie jest super . tylko bateria słaba.. trzyma tylko 2 dni.. góra ! : / Polecam ! :]]

  • 0

    191. ~Ważne!!!!  2010-10-05 13:24:46  host: abiz107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to totalna lipa bo nie moge używać wulgarnych słów na forum.Mam go miesiąc i w każdy dzień mnie wkurza,jeśli ktoś myśli o szybkim pisaniu sms-ów to nie ma takiej opcji,bateria ledwo 1,5 dnia przy max wysłanych 20 sms i 10min rozmowy.NIE POLECAM SZCZERZE!!!

  • 0

    192. ~lipa nie telefon...  2010-10-12 13:34:58  host: cgv64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorszy telefon jaki miałem, przy pisaniu esów kasuje nie wiadomo czemu często cały napisany przed chwilą wyraz, wolny jak diabli, totalna podróba Samsunga Avili, mała pojemność skrzynki na wiadomości, bateria trzyma średnio 2 dni, trzeba mocno klikać na ekranie, podczas rozmowy osoby mnie nie słyszą, NIE POLECAM!

  • 0

    193. ~mmi  2010-10-17 14:49:51  host: irad.kul.lublin.pl

    o jo joj jaki niedobry i wogole to po co kupowaliscie? gdzieniegdzie mozna jeszcze nabyc nokie 1600 albo 2610 czy sagema myx5a wy w kp501/500 celujecie... to moze kolezanko aneto wcale nie formatuj, nie laduj tylko kup sobie z bateria sloneczna co? jak ktos agresywnie korzysta z fona nie wiem wali o glebe to on oczywiscie nie bedzie sie zawieszal, mulil?, bateria slaba... BOŻE w jakim dotykowcu bateria trzyma 1,5tyg? jak jest dobrze sformatowana to i tydzien bedzie trzymac. Co dalej...slaby aparat->przeciez to jest 3Mpix a nie 8 jak w jakims se nie pamietam modelu i nie ma co kosmosu wymagac od robienia dobrych zdjec sa lustrzanki a nie fony! chyba spore grono ludzi zapomnialo jaki jest podstawowy cel telefonu ale coz... a ja nie mam zamiaru brac sobie do serca opinii typu:kolezanka miala... i byla bardzo niezadowolona... siostra ma... zawiesza jej sie i bateria jest slaba... ja osobiscie uwazam ze takie opinie pojawiaja sie na kazdym forum jakiegokolwiek fona i tzeba czytac miedzy wierszami;) pozdrawiam niewielka grupe zadowolonych uzytkownikow:)

  • 0

    194. ~paulina_23  2010-10-18 16:37:20  host: 195.8.220.207

    ja mam ten telefon od marca i jestem zadowolona. denerwuje mnie jedynie, ze na 1 kresce telefon podziała jeszcze max 20 minut. i nie da sie go wlaczyc zeby nawet godzine sprawdzic. czasem sie przycina. ogolnie wszystko ok. sa przydatne funkcja ale i dobijajace. ogolnie telefon wypada na plus:)

  • 0

    195. ~Tiara  2010-10-26 16:40:53  host: 178.182.132.7.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Hej mam pytanie :) Jak można włączyć funkcje by mi pokazywało w jakiej jestem miejscowości na wyświetlaczu, np Kraków?? Za odpowiedz bardzo dziękuje ;)

  • 0

    196. ~monika  2010-11-06 11:17:25  host: cbi167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie nie podoba wogóle!! tzn nie jest zły,ale konkretnie chodzi mi o pisanie sms.Niech ktos mysli co chce ale chyba wiekszosc przyna mi racje ze najlepsze telefony sa ze zwylka standardowa klawiatura.

  • 0

    197. ~JACEK  2010-11-09 16:29:10  host: gl132-11.master.pl

    OGÓLNIE FAJNY TELEFONIK. pOLECAM ;)

  • 0

    198. ~dlld  2010-11-14 18:20:55  host: dynamic-78-8-97-114.ssp.dialog.net.pl

    fajny jest jak ma ktosi problem nieh pisze

  • 0

    199. ~***  2010-11-18 13:19:46  host: 87-205-253-180.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest super mam go juz pól roku i jestem bardzo zadowolony a dzwonek na odbór sms-a da sie ustawic ...

  • 0

    200. ~aaa  2010-11-20 20:30:21  host: chello089079226059.chello.pl

    mam pytanie...wiecie może jak przegrać smsy z telefonu na karte pamięci ?:)

  • 0

    201. ~gagata  2010-11-20 21:08:05  host: bhn93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym teledonie da sie wyłączyć dźwięk aparatu i jak włazyc zooma.. ?

  • 0

    202. ~  2010-11-23 08:50:37  host: server4.dobrafirma.com

    Mam Ten telefon od 1,5 roku totalna Lipa Bo ...Ekran dotykowy szybko sie psuje zacina sie ...Wyskakuje niebieki pasek czeso po ktorym czeba resetowac telefon... Ogolnie jeste fajny lekki i wogole ale co do bateri krotko trzyma jest totalna lipa NIE KUPUJCIE GO

  • 0

    203. ~marta  2010-11-23 14:50:39  host: afbq29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam!Telefon jest wadliwy

  • 0

    204. ~  2010-11-23 15:53:05  host: 89.230.91.248

    mam pytanie czy ta komurka ma dobry głośnik

  • 0

    205. ~zadowolona xD  2010-11-24 19:55:16  host: 83-238-238-202.adsl.inetia.pl

    Yyy..To tak mam ten telefon od trzech tygodni i jestem z niego bardzo zadowolona, na razie spadl mi kilka razy xD np. na płytki :P nic mu sie nie stało :) zgrałam kilka gier ( innych rzeczy jeszcze nie zdążyłam ) :P Superowo sie pisze esy na klawiaturze QWERTY :) jeśli sie ma małe palce. Zoom da sie włoczyc... Trzeba dac ' tryb zdjęcia ' i zdjęcia seryjne :) wtedy sie da bo przy normalnym robieniu zdj nie. Nie zcina sie. Jest naprawde fajny ale dla osób które nie potrzebuja telefonu tylko zabawke... Głosnik bardzo glosny. Nie prawda ze slabo słychac kiedy sie z kims rozmawia bo słychac bardzo dobrze ! A i bateria na razie trzyma mi 2 dni, ale z czasem bedzie lepiej xD bo caly czas sie nim bawie :P wkurza mnie to ze czesto przez przypadek wysylam puste smsy xD nie zauwazylam jeszcze zadnych wad :) naprawde POLECAM !!!

  • 0

    206. ~zadowolona xD  2010-11-25 16:19:37  host: 83-238-237-195.adsl.inetia.pl

    A tam mialo byc ze dla osob ktore nie potrzebuja zabawki tylko telefon :P

  • 0

    207. ~gosc  2010-11-26 21:16:25  host: 89.230.154.181

    A wie ktoś może czy ma funkcje przesyłania wielu plików na raz przez bluetooth? I czy przy przesyłaniu jak się nie ma miejsca mną telefonie to się pyta ,, czy przekazać na kartę pamięci?''. Pytam bo mam telefon (nie wiem czy mogę zdradzić jaki ), który tego nie ma i to mnie wkurza, a chcę sobie kupić cookiego :)

  • 0

    208. ~Kikikune  2010-11-30 19:30:27  host: 178-36-5-204.adsl.inetia.pl

    A można do niego włożyć kartę pamięci ?

  • 0

    209. ~zadowolona xD  2010-12-01 16:53:17  host: 77-253-175-157.adsl.inetia.pl

    No ba xD ej a co zrobic zeby mozna bylo miec wiecej gier zainstalowanych ? Bo mam karte i wgl...Ale nie wiem jak to ustawic :( Pomóżcie...Prosze

  • 0

    210. ~ida  2010-12-02 12:31:56  host: 213-17-139-132.ip.netia.com.pl

    Można włożyć kartę pamięci...ale telefonu nie polecam.Mam go rok czasu i w tym czasie dwa razy popsuł się ekran.Nie reagował na dotyk,albo wybierał nie te cyfry.

  • 0

    211. ~Blondynka  2010-12-02 16:59:54  host: nat-207-116.man.bydgoszcz.pl

    Czy można odtwarzać na nim YOUTUBE I NK ??

  • 0

    212. ~lllllldddd  2010-12-07 18:58:42  host: mt.pl

    dziala w nim facebook?

  • 0

    213. ~  2010-12-18 02:06:33  host: cpc6-nott14-2-0-cust87.12-2.cable.virginmedia.com

    a ja swoj znalazlem w autobusie nr 140 w Londynie i w takim wypadku nie mam prawa narzekac... hehe... warto dodac ze model ten posiada menu chyba we wszystkich jezykach swiata, co ulatwia obsluge, gdy zakupi sie go poza granicami polski :)

  • 0

    214. ~ska.  2010-12-18 20:28:26  host: 77-254-128-188.adsl.inetia.pl

    Jak się na niego wgrywa jakieś filmy z kompa?

  • 0

    215. ~miki333  2010-12-19 19:25:21  host: 89-79-83-190.dynamic.chello.pl

    Mój sie zawieszał co jakiś czas aż nagle zawiesił sie nadobre i nie moge go urucghomić musiałem oddać telefon do naprawy a mam go zaledwie 2 miesiące nie polecam !!!

  • 0

    216. ~zalll  2010-12-23 16:41:25  host: router.echelm.pl

    ja ma takiego fona tylko ja nie umiem jeszcze pisac es em eas ow

  • 0

    217. ~spyke---  2010-12-24 08:32:57  host: acwj8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak można przesyłać obrazy z komputera na telefon???

  • 0

    218. ~ghost  2010-12-27 13:46:15  host: host-81-190-103-98.rzeszow.mm.pl

    słuchajcie.ten telefon posiada klawiature zwykłą,jak i qwerty.ma tez opcje pisma ręcznego,czyli można pisac rysikiem po ekranie. .polecam. kupować na luzie.telefon jest wytrzymały.trzyma mi już 3 lata i ani razu nie był w naprawie.jesli kupicie nowy,otrzymacie zapasowe folie ochronne na ekran.POLECAM

  • 0

    219. ~blee  2010-12-27 15:50:03  host: ip123-102-1-83.myslenice.net.pl

    mam telefon przeszło rok.Pierwsze 3 miesiące super.Jak jest dużo aplikacji na karcie pamięci nie funkcjonuje i się strasznie zawiesza.Jeśli ktoś pisze dużo SMSów to ten telefon jest nieporozumieniem. Nie ma możliwości napisania szybko i bezbłędnie SMS-a. Przy każdym upadku strasznie się rysuje. Ukąpał się w wannie i przyciski nie działały jakieś 2 tyg. ? a potem dostał cudownego ozdrowienia. Jeśli ktoś szuka telefonu na 3 miesiące do zabawy to polecam,a jeśli na dłuższą metę to odradzam. :)

  • 0

    220. ~{ KUBUHA }  2010-12-28 11:35:26  host: bxm181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie super karta pamieci do niego kosztuje tylko 20zl.Da sie rysowac,jest glosny,ma patyczek ktory mozna zchowac,duzy ekran,bateria trzyma tylko 4 dni ale spoko i tak gram na nim całą noc,fajne menu,dwa pulpity podobnie jak w samsung monte.POLECAMm!

  • 0

    221. ~malina  2010-12-28 19:35:04  host: 92-55-194-162.net.pbthawe.eu

    czy z komputera z kp501 można przesyłać przez USB

  • 0

    222. ~lol xD  2010-12-30 16:34:39  host: 87-205-176-27.adsl.inetia.pl

    do blee: Ej sory ale jak telefon moze ci wytrzymac dlugo jak wpadł ci do wanny...Żal...xD Ja mam ten telefon juz jakis czas...Pisze dziennie ok.100 smsów i bardzo dobrze, szybko, bezblednie mi sie pisze...No wiesz ale jak jestes lewa/lewy to jak mozesz szybko pisac ??? Ja od siebie szczerze POLECAM !!!

  • 0

    223. ~Magda  2010-12-30 16:36:25  host: 87-205-176-27.adsl.inetia.pl

    Mam takie pytanie. Czy jest mozliwosc na tym telefonie blokady klawiatury na hasło ? Jesli ktos wie to bardzo prosze o pomoc... Z góry dziękuje :)

  • 0

    224. ~Apo  2011-01-02 16:33:09  host: 91.150.139.111.internetia.net.pl

    Magda powiem Ci ze nie da sie blokowac na haslo .. paranoja dla mnie jakas ;> moze glosny jest ale sluchawki dla mnie klapa jakas plastikowe jak dla mnie tam zero basow slychac wypadaja z ucha kreator dzwiekowy tez nie za dobry nie mozna ustawic dobrego .. jak dla mnie gdy slucham pewien styl muzyki gdzie wystepuje bas myslalem ze bedzie go tam jakos slyszec ale nie za bardzo ..

  • 0

    225. ~xxx  2011-01-03 15:18:34  host: public31139.xdsl.centertel.pl

    mam go od pół roku i już 2 razy zdążył mi się popsuć,ot tak sobie poprostu przestał działać,pewnie znowu siadło oprogramowanie tak jak ostatnio.ludziom to chyba płacą za pozytywne opinie dla tego telefonu.bateria długo trzyma no ciekawe z której strony. a zdjęcia robi koszmarne. jak bym wiedziała ze to taki szajs nigdy bym go nie wziela. jedyny plus to łatwy w obsłudze i lekki. a co najbardziej wkurza to to ze nie można wyłączyć dzwieku jak sie robi zdjęcia a i jeszcze jedno jak sie bateria rozładowuje to wydaje telefon dzwięki o tym mimo że jest wyciszony głos!!!!a ta klawiatura qwerty to chyba dla niemowlaków przeciętny człowiek nie napisze na tym nic. fakt jest tani ale to o czymś świadczy.nokie są drogie ale wytrzymałe i przeżyją o wiele dłużej niż te lg.nie kupujcie tego!!!!!

  • 0

    226. ~Claudia.  2011-01-03 18:24:17  host: eaf152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobiście mam ten telefon prawie trzy tygodnie, ale nie narzekam. Większość osób pisze, że się zawiesza. Jeżeli ktoś go nie będzie szanował i spadnie mu tam kilka razy lub się zaleje, to będzie się zawieszał, nie ma się co dziwić. Może i nie mam go długo, ale naprawdę jestem zadowolona. : ) >

  • 0

    228. ~kasia kasia kasia  2011-01-07 14:45:29  host: 188.146.156.31.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam już 3 tyg. ten telefon. 1.fajny. bardzo fajny. mi się bardzo podoba. 2.kupiłam w zetafonie. w pudełku były: słuchawki, ładowarka, bateria, folia na ekran, inst.obsługi. 4.ma dużo pozytywnych bajerów. 5.ktoś pisał że ma problem z ustawieniem dzwonka na sms. wszystko da się zrobić. można ust. standardowy, lub też normalny dźwięk piosenki. 6.klawitura dotykowa. można na zwykłej numerycznej pisać, ale też na qwerty, wystarczy przekręcić telefonem. słownik T9 jest. 7.aparat taki ooo. szału nie ma, jeśli mam być szczera. 8.panel do rysowania. 9.dobra aplikacja do edycji zdjęć. ja jak najbardziej polecam.

  • 0

    229. ~Magda  2011-01-08 21:00:17  host: host188117135236.suchanet.3s.pl

    Mam telefon od 5 miesięcy, był już raz w naprawie po czym naprawa nic nie dała. Telefon strasznie się wiesza, podczas otwierania galerii można nie nieźle zdenerwować trwa to 5 min. Baterie ładuję codziennie. Najgorsze w tym, że gdy sie rozładowuje bateria to sygnał jest nawet w profili milczącym. Podasz pisania sms-ów nie można zablokować klawiatury ponieważ sms będzie nas gnębił przez pół dnia wyskakując podczas każdego kolejnego wysyłanego. Telefon bardzo wrażliwy na dotyk. Obudowa rysuję się nawet od paznokcia a co dopiero gdyby nam upadł. Dzwięk smsa bardzo cichy nie można pogłośnić. Przez pierwsze 3 miesiące zastanawiałam sie jak wyłączyć wibracje podasz gdy ktoś dzwonił lub pisał smsa.

  • 0

    230. ~oluunia  2011-01-10 13:57:06  host: bku151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fonik.nie ma flash.nie radze kupować na obonament poniewaz mozna łatwo wejsc na internet i leci kasa

  • 0

    231. ~pazur  2011-01-11 08:29:42  host: public31876.cdma.centertel.pl

    bateria bardzo slaba :/

  • 0

    232. ~e2eeea  2011-01-18 13:48:19  host: 213-238-92-156.adsl.inetia.pl

    Ile kosztuje ściągnięcie simlocka ?!

  • 0

    233. ~franek  2011-01-20 21:04:09  host: icm218129-orange.orange.sk

    za darmo tu masz kod 2945#*71001# który wpiszesz ale musi być w nim oryginalna karta sim tzn. jeśli telefon działa w orange to musi tam być oryginalna karta orange.

  • 0

    234. ~cebrzyk  2011-01-22 14:19:02  host: ip-93.159.19.122.static.crowley.pl

    Siema xD tutaj jest błąd kp501 obsługuje 16GB pamięci... T

  • 0

    235. ~ja  2011-01-22 16:36:27  host: mi56143.petrus.pl

    na bateri czy tam gdzieś pisze made in china (ja mam samsunga delphy i pisze made in korea )

  • 0

    236. ~Anonim:P  2011-01-25 15:54:57  host: euz224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie rok. Jestem zadowolona. Wybrałam kolor czarny bo różowy i srebrny są dziwne... Ekran bardzo szybko się rysze :( Polecam nosic w pokrowcu i przykleić folijkę ochronną na ekran.

  • 0

    237. ~  2011-01-25 15:56:46  host: euz224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przed chwilą była reklama, że mozna ten telefon kupic już od 212zł. Ja go kupiłam przez internet za 2zł z abonamentem 25zł/mies.

  • 0

    238. ~Lasko93  2011-01-29 11:38:13  host: user-188-33-240-174.play-internet.pl

    A jak jest z dotykiem słyszałem że trzeba naciskac troszkę poniżej danego przycisku żeby cokolwiek wpisac ???

  • 0

    239. ~grloulie  2011-01-30 12:38:17  host: afw105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Ja mam ten telefon od zeszłych wakacji i jestem z niego bardzo zadowolona. Do tej pory nie miałam z nim żadnych problemów.Jedyne, co mi się w nim nie podoba, to kamera,ponieważ jakość nagrywania jest b. słaba. Denerwuje mnie też rysujący się ekranik, ale jest w tym moja wina, gdyż bardzo rzadko korzystam z rysika.Teraz zastanawiam się nad kupnem nowej folijki na ekran. Co do baterii: często korzystam z mojego telefonu jako odtwarzacza plików muzycznych, więc bateria nie trzyma mi dłużej niż 2 dni niestety.Mimo wszystko, polecam :).

  • 0

    240. ~ula  2011-02-05 15:02:46  host: public112586.cdma.centertel.pl

    w tym telefonie są dwie folie jedna ochronna ale druga sie mi odkleja no i nie wiem co robic czy odklejac czy nie nie wiem czy jest do czegoś przydatna

  • 0

    241. ~em34  2011-02-09 21:42:02  host: 78-131-159-66.tktelekom.pl

    Jak podgłaśnia się dźwięk wiadomości?

  • 0

    244. ~torunianin  2011-02-16 18:02:21  host: 89.229.53.227

    wie moze ktos czemu tak długo mi sie wrzucaja mp3 na niego...??? mam cos zle ustawione czy to wada telefonu taka juz jest??

  • 0

    246. ~PAWCIUPL  2011-02-17 14:58:47  host: public-gprs65599.centertel.pl

    siemka.mam ten telefon od 2 dni i jest dosyć spoko jak dla mnie.trzba sie przyzwyczaić ale później jest ok.mam pytanie czy gdy włoże karte pamięci 4gb to nie bedzie mulić?

  • 0

    247. ~888888  2011-02-19 12:03:48  host: public93921.xdsl.centertel.pl

    Mam tel. LG KP501. Mam go od miesiąca. Zastanawiam się czy go nie zamienić ale każdy mi mówi że to jest bardzo fajny tel. Wg. mnie w menu jest wszystko pomieszane. Niechcący kilka razy mi spadł i się mi później zawiesił lub zmieniła się tapeta. Jeśli chcę ustawić głośność dzwonka nie zawsze reaguje na dotyk. Już nie wiem co mam myśleć o tym tel.

  • 0

    248. ~Pawciu  2011-02-21 20:44:00  host: public-gprs25081.centertel.pl

    ej a jak włoże karte pamięci 4GB i zapełnie nie całą ale większość to będzie mulić?

  • 0

    249. ~natus  2011-03-10 21:41:46  host: abwx230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon i jestem bardzo zadowolona. Pisanie smsów nie sprawia mi trudności, gdyż są 2 opcje pisania. Pisze się normalnie, jak na zwykłym telefonie, tylko nie dusimy na guziczki tylko ekran. Nic trudnego, co najlepsze nie musimy dusić całym paluchem tylko koniuszkiem paznokcia. Przeżył kilka upadków z wysokości na płytki i nic się z nim się z nim nie stało :). Ekran jest bardzo delikatny, aczkolwiek ja do teraz mam zabezpieczającą folię na ekranie także żaden problem. Zdjęcia wychodzą wyraźne.

  • 0

    250. ~bla  2011-03-14 15:49:56  host: 77.46.94.74

    jest beznadziejny ciągle się zacina nic nie można na nim robić wszystko się psuje

  • 0

    251. ~weronika  2011-04-10 10:45:59  host: aeps250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja byłam zadowolona z tego telefonu az do wczoraj gdy sam sie popsuł:( normalnie płakałam bo lubiłam ten telefon a tu taka lipa. ja sobie pisze sms-a i popsuł sie sam dotyk:( nie iwme co mam teraz zrobić .

  • 0

    252. ~ja.ga  2011-05-06 22:16:55  host: 178-214-25-201.mtm-info.pl

    hymmm... telefon fajny. prosty lekki. tylko jak da sie wył. dźwięk wyczerpanej baterii ?!

  • 0

    253. ~gość  2011-05-15 12:27:39  host: emn192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna w nim włączyć t9 :)

  • 0

    254. ~asia  2011-05-20 11:33:34  host: 213-17-173-190.ip.netia.com.pl

    mam go rok. nienawidze tego telefonu, zacina się spowalnia przy pisaniu trzeciego smsa z kolei, sam się wyłancza i rozłancza, masakra . nigdy więcej dotykowych!

  • 0

    255. ~rumak  2011-05-24 11:06:22  host: mt.pl

    telefon fajny, ale niestety bateria trzyma 2 dni, zawiesza sie i sam sie odblokowuje w kieszeni przy najmniejszym dotyku, na wyswietlaczu juz widac martwy piksel a mam go zaledwie pol roku-.-

  • 0

    256. ~amrodt  2011-06-13 19:33:34  host: wbp.vlan246.dengo.lubman.net.pl

    rewelacyjnym to bym go nie określał, ale do srednio intensywnego użytkowania może być

  • 0

    257. ~  2011-06-18 11:59:24  host: acmg84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon rok czasu jak dla mnie jest lipa strasznie zamula

  • 0

    258. ~Mateusz  2011-06-22 11:01:11  host: nyb106.internetdsl.tpnet.pl

    Z początku telefonik fajny. Dobry wygląd. Ale potem masakra. W ciągu 2 miesięcy wyświetlacz pękł 2 razy! W porównaniu z dotykową Nokią to to jest dziadzo. Nokia od razu reaguje na dotyk a ten to... Słaba bateria, słabe wykonanie...

  • 0

    259. ~  2011-06-23 11:59:25  host: nat151.intergeo.pl

    jak wzgrac motyw na LGkp501 prosze o pomoć?

  • 0

    260. ~  2011-06-23 12:00:46  host: nat151.intergeo.pl

    mam tez LG j990 i jestem z niego zadowolony fajny jest super sie pisze filmy mi wejdą

  • 0

    261. ~mgan  2011-07-23 08:18:29  host: host9120324968.akselnet.pl

    Wadliwy - od grudnia 2011 był już 2 razy w serwisie, niestety po 2 razie wyszukano rysę na płycie głównej, widoczną pod mikroskopem i wyceniono naprawę na 150 zł. Telefon jest więc do wyrzucenia. Jak działał to jego główną wadą było złe oprogramowanie i strasznie się nagrzewał przy intensywnym użytkowaniu( np. graniu).

  • 0

    262. ~Daniel  2011-07-31 14:55:07  host: 178-37-159-108.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od roku i nadal jestem z niego bardzo zadowolony :) Mi się jeszcze ani razu nie zaciął. Sms-y pisze się sprawnie, najlepiej klawiaturą QWERTY. Jest bardzoo głośny. Bateria trzyma ok 3 - 4 dni (słucham muzy, rzadziej gram w gry) Ogólnie bardzo podoba mi się mój Cookie i nie mam zamiaru szybko zmienić go na innego fona :D

  • 0

    263. ~ewelinkaa  2011-08-08 23:47:21  host: public10842.cdma.centertel.pl

    czy telefon można obsługiwać bez rysika ?

  • 0

    264. ~maciej12345  2011-09-06 14:34:18  host: 83.68.95.91.mielec95.tnp.pl

    będe miał tego fona dokładnie za 6 dni ale używany mam nadzeje że spełni moje wymagania.

  • 0

    266. ~mlekoooooo  2011-09-12 19:47:08  host: ip-89-161-40-94.tel.tkb.net.pl

    nie mogę zmienić dzwonka ciągle jest napisane "zmień na inny tryb profilu"

  • 0

    267. ~Wacek  2011-09-13 17:18:04  host: 89.228.8.18

    Mam takie pytanie .. Czy na tym telefonie mogę zainstalować GG albo jakiś inny komunikator ? Za dokładną odpowiedź będę bardzo , bardzo wdzięczny . :)

  • 0

    268. ~;/  2011-09-23 13:40:01  host: 213-17-173-190.ip.netia.com.pl

    zajechany jak nic . mam go rok i szybko się nudzi . zajechanie sie pisze sms i wg nie polecam tego tel . ;/

  • 0

    269. ~anonimówka  2011-10-11 20:51:59  host: 89-77-114-114.dynamic.chello.pl

    Jestem posiadaczką tego telefonu od jakiegoś roku i szczerze mówiąc nie polecam tego telefonu. Niewygodnie się pisze smsy, zawiesza się podczas ich pisania, nie mówiąc już o tym, że jak się na nim słucha muzyki, to już w ogóle przestaje reagowac na cokolwiek, a później wyskakują niesamowite rzeczy. Nie polecam, nie polecam i nie polecam. Kropka.

  • 0

    270. ~użytkownik fona  2011-11-06 21:58:54  host: public24728.xdsl.centertel.pl

    ,,Jestem posiadaczką tego telefonu od jakiegoś roku i szczerze mówiąc nie polecam tego telefonu. Niewygodnie się pisze smsy, zawiesza się podczas ich pisania, nie mówiąc już o tym, że jak się na nim słucha muzyki, to już w ogóle przestaje reagowac na cokolwiek, a później wyskakują niesamowite rzeczy. Nie polecam, nie polecam i nie polecam. Kropka." Chyba żartujesz. Telefon ten mam o ponad roku i żadnej zwiechy.

  • 0

    271. ~anonimowa  2011-11-29 20:42:15  host: 80.50.125.30

    Mam kupować ten telefon ale już w końcu nie wiem jedni mówią że fajny drudzy że masakra kogo mm słuchać ???

  • 0

    272. ~kinga  2011-12-04 09:52:21  host: izl115.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 lata i jest okropny....wiesza sie ,zdjęcia rozmazane ,jakieś konflikty wyskakują......co to ma być???

  • 0

    273. ~`anonimowaa  2011-12-09 07:49:37  host: cbo62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 1,5 roku i nikomu nie polecam zakupu tego modelu. na początku było fajnie, zgrabny, ładne zdjęcia, czysto grająca muzyka, wszystko ładnie pięknie, ale po jakimś roku zaczął się psuć. przy normalnym użytkowaniu zaciął się i nie dało się go ponownie wlączyć(zdarzylo mi się to 2 razy)i trzeba go bylo oddawac do naprawy. odradzam jego zakup.

  • 0

    274. ~  2011-12-24 11:09:03  host: 77-255-124-242.adsl.inetia.pl

    Ludzie to nie jest kobiecy telefon. Każdy go może mieć :D

  • 0

    275. ~pinki  2012-01-01 12:15:09  host: public59702.xdsl.centertel.pl

    Ja ten tel mam od 1 roku i musiałem przegrac oprogramowanie bo co chwile sie wieszał i coały czas miał konflikt z galeria lub wyskakiwał bład ze osiagnieto maxymalna ilosc aplikacji choc nic nie było otwarte.. ale po aktualicacji oprogramowania super 2 misiace juz i bez zadnych usterek... LOL pozdrawiqam

  • 0

    276. ~anonim  2012-01-01 15:02:40  host: boz155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon od 2 lat tak więc wszystko ładnie pięknie ja u góry opisano ale ma 2 wady 1- zawiesza się 2- wyłacza się kiedy chce np przy słuchaniu muzyki bardzo fajny telefon jeśli ktos go używa tylko do dzwonienia i maxymalnie ma 1 giga pamięci większa ilość np muzyki( ja mam 2 giga karte) zawiesza telefon nawet po nowym oprogramowaniu nic się nie zmienia . mam nowe oprogramowanie od 3 miesię cy wyłączył się tylko raz a zawiesił się ok 20 razy nie wiem od czego to zależy ale oceniam go 3/10

  • 0

    277. ~qoltec5  2012-01-09 19:03:01  host: host10.v17.interkam.pl

    telefon jest super duy ekran klawiatura qwerty ale baterie ma słabą

  • 0

    278. ~merek  2012-01-27 09:29:27  host: ho73.polimex-mostostal.pl

    Również nie polecam, w moim wysiadł ekran dotykowy, w związku z czym telefon jest nie do użytku, zdecydowanie nie polecam, po przygodzie z tym LG wracam do klasyków, przynajmniej w razie W będę pewna, ze mogę chociażby na 112 zadzwonić. Aaa i kwestia zawieszania, konfliktu z galerią itp. to normalka :/

  • 0

    279. ~Rozczarowana  2012-02-03 09:59:25  host: adh129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon kompletna tragedia ! Mam go już prawie 2 lata, ale już bym chciałą go wymienić. Pisanie smsów to istny horror i męka. Korzystam z T9 i kasuje on wyrazy kiedy pisze, nie łapie jak dotykam, wg mnie jest dość nieczuły. Oczywiście konflikty z galerią to normalka, zawieszanie się i wyłączanie(rzadziej ale jednak). Samoistne odblokowuje klawiature w kieszeni ! Już nie raz sam wydzwaniał a nawet pisał smsy do znajomych ! Dodatkowo ma słabą baterie. Zdecydowanie odradzam ten telefon ! Nigdy więcej dotykowego...

  • 0

    280. ~fg  2012-02-10 14:55:04  host: dynamic-78-8-88-9.ssp.dialog.net.pl

    beznadzieja nikomu nie polecam tego szajsu!!!!!

  • 0

    281. ~best  2012-05-06 19:25:14  host: user-31-175-107-212.play-internet.pl

    @279 Rozczarowana. Konflikt z galerią jest wtedy, kiedy jej nie wyłączysz, podobnie jak z aparatem. Nie wyłącza się ich czerwoną słuchawką, tylko przyciskiem wstecz na ekranie. A jak ci się zacina, to wciśnij środkowy klawisz, potem wejdź w drugą zakładkę i naciśnij przycisk na samym dole zamykający aplikacje w tle.

  • 0

    282. ~Zuzia  2012-06-16 15:46:11  host: acbd141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny ,ale po roku zaczął mi się zawieszać i sam wyłączać, a po półtora roku zepsuł się i nie chce się w ogóle włączać. Więcej nie skusze się na telefony tego typu;

  • 0

    283. ~Zuzia  2012-06-16 15:48:44  host: acbd141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...i zgadzam się z opinią Rozczarowanej. Pisanie sms-ów to męka, bo wyrazy kasują się... Nie polecam!

  • 0

    284. ~Maaaciek  2012-07-22 22:25:01  host: apn-46-77-23-185.dynamic.cdma.plus.pl

    Mam ten telefon już 4 miesiące, ogólnie jestem z niego zadowolony, jeszcze nie miałem żadnej usterki. Bateria trzyma w miarę długo, jest wytrzymał, gdyż poznał się już parę razy z ziemią, nie muli się, co do pisania sms, to kwestia wprawy;ja piszę rysikiem, i jest Ok. Dzwoni sie dobrze, nie mam problemów z zasięgiem. Gorąco polecam ten telefon:)

  • 0

    285. ~gość  2012-11-15 08:12:07  host: al36.internetdsl.tpnet.pl

    Orange uporczywie chce sprzedać kilka gier w tym telefonie, zaśmiecają one pamięć telefonu i w zaden sposób nie pozwalają się usunąć.

  • 0

    286. ~Patka  2013-12-02 22:34:14  host: staticline-31-182-163-202.toya.net.pl

    Czy telefon przyjmuję kartę plus /

  • 0

    287. ~anonim321  2015-03-19 18:01:42  host: djd86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można ściągać gry np pou , subway surfers ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet