LG KP500 - opinie
Telefony LG LG KP500 Opinie o LG KP500

LG KP500

w sumie: 552
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 1

    1. ~rolandus  2008-10-01 14:20:18  host: atm.reszel.arkusnet.pl

    Jak cena bedzie dobra 600-700 zeta to może zrobić karierę, jak powyżej 1000 zł to nie wróżę mu powodzenia. Pozdro

  • 1

    2. ~hildfeld  2008-10-01 14:35:59  host: 87-205-206-47.adsl.inetia.pl

    mam nadzieję że dotrzymają słowa i cena nie będzie wysoko - a tak poza tym to taki telefonik by mi sie przydał ;p

  • 0

    3.  2008-10-01 15:28:43

    Ciekawa jaka będzie cena tego urządzonka. Jeśli będzie niska (tak, jak LG zapowiedziało), to chyba warto pomyśleć nad takim telefonem (jako drugi) do przeglądania WWW.

  • 0

    4. ~Slash  2008-10-02 10:00:35  host: host-217-172-235-56.gdynia.mm.pl

    Skoro nie ma wifi to chyba bardziej się opłaca kupić ku990 O.o

  • 0

    5. ~Szulc  2008-10-03 21:39:36  host: kal9-wola-r1.bater.net.pl

    Brak wideorozmow, brak pda... Mogli sie bardziej postarac

  • 0

    6. ~Konrad  2008-10-04 07:09:54  host: dvj160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 4 !! Przecież KU 990 Viewty też nie ma WIFI ?!?!

  • 0

    7. ~kiler  2008-10-04 20:16:10  host: hhl210.internetdsl.tpnet.pl

    strasznie podobny do KC910. czyżby tańsza wersja na masówkę?

  • 0

    8.  2008-10-09 20:26:32

    Moim zdaniem to będzie telefon dla mało kasiastych maniaków dotykowców. :) Niezły pomysł. :)

  • 0

    9. ~Slash  2008-10-09 21:19:01  host: host-217-172-235-56.gdynia.mm.pl

    @6: No właśnie, ale ma lepszy aparat a cena prawdopodobnie będzie bardzo zbliżona o ile KP500 nie będzie droższy :P

  • 0

    10. ~Simon  2008-10-18 20:47:32  host: aehm129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko 256 tyś. kolorów i brak wifi jesli cena bedzie powyzej 1000 to bedzie to niewypał...

  • 0

    11. ~slaw  2008-10-20 16:04:35  host: 212.67.158.27

    Za 600 zeta to sobie mozesz sedes kupić! Idioci

  • 0

    12. ~mimiljon  2008-10-20 21:18:48  host: 193.19.165.17.osk.enformatic.pl

    Cena to ok. 600 zł.

  • 0

    13. ~pepe  2008-10-21 16:31:20  host: gpq122.internetdsl.tpnet.pl

    z tego co czytałem to cena ma wynosic 170 euro czyli kolo 600 złotych:P (ale to bez podatku)

  • 0

    14. ~J.  2008-10-26 11:01:42  host: emh223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma kosztować ok.200 euro.

  • 0

    15. ~nieciej  2008-11-01 14:49:25  host: 89.195.131.19

    cena tego telefonu to 99 funtuw..co daje przy dzisiejzym kursie okolo 460zl...wedlug mnie to dobry fon za naprawde niewielkie pieniadze..

  • 0

    16. ~taa  2008-11-04 17:55:13  host: bgu188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    100 funciaków czyli jakies 450pln

  • 0

    17. ~krolik  2008-11-07 08:24:52  host: 149.254.192.208

    wlasnie sie udaje zakupic go bawilem sie nim w sklepie jakies 30 40 min i naprawde warto rysik troche nie na czasie a le spoko za 110funciakow w promo z 8gb memory card i 20 na koncie pozdro kupicie warto

  • 0

    18. ~zip  2008-11-08 22:53:30  host: general-ld-213.t-mobile.co.uk

    99funtow polskie menu bez simlocka

  • 0

    19. ~g  2008-11-16 18:30:24  host: 86-42-61-195-dynamic.b-ras3.mvw.galway.eircom.net

    mam dwa, używam, są spoko chociaż trochę za uproszczone =) czego się można było spodziewać za jedyne 100 funtów. filmy odtwarzają całkiem fajnie, za to słuchawki do kitu. niestety czasem (losowo) się resetują na sofcie KP500AT_V10b, jak im nie przejdzie to je oddam na gwarancję :/ btw: gdzie można kupić przejściówkę z tego gniazdka lg na jack 3,5mm ?

  • 0

    20. ~Konstruktor  2008-11-19 05:01:01  host: 82-37-50-22.cable.ubr03.brom.blueyonder.co.uk

    Kupilem ten telefonik w piatek i jestem bardzo zadowolony. 99 funtow za takie opcje daje rade :)

  • 0

    21. ~Viki ^^  2008-11-20 17:08:16  host: mrowka.insport.pl

    Czy ktoś wie kiedy będzie w Polsce??

  • 0

    22. ~rthrtr  2008-11-21 12:26:04  host: 78.146.113.161

    lepiej kupic ku 990...dolozyc 30 funtow ale jaki aparat...

  • 0

    23. ~mkmk  2008-11-23 19:16:41  host: 80-195-184-171.cable.ubr03.nmal.blueyonder.co.uk

    kuilem go i kosztowal 120 funtuf. bardzo fajny telefon tylko szkoda ze nie ma gier na ten telefon

  • 0

    24. ~ett  2008-11-28 16:01:34  host: 90-156-65-152.magma-net.pl

    "Zaraz po nowym roku na rynku powinien pojawić się model KP500 - prosty telefon z dotykowym wyświetlaczem. Jego sugerowana cena ma wynosić 799 zł."

  • 0

    25. ~  2008-11-30 11:19:25  host: host86-144-85-181.range86-144.btcentralplus.com

    ku990 jest duzo lepszy :D:D i ma DIVX :D tylko tyle ze ten moze mniec 8gb karte a ku 2 gb ;(

  • 0

    26. ~ja  2008-12-01 10:08:41  host: host-89-228-241-214.kalisz.mm.pl

    Na allegro są po 600 zł chociaż ku990 mozna za 650-700 kupić. W sumie jak ktoś lubi dotyki to może się skusi ;)

  • 0

    27. ~piotrek  2008-12-02 15:15:17  host: mail.ni-libraries.net

    w Angli kosztuje 100 funtow czyli 450 zl

  • 0

    28. ~  2008-12-02 15:16:00  host: dds180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze i niezły, ale na pierwszy rzut oka nie robi dobrego wrazenia.

  • 0

    29. ~razi  2008-12-02 15:19:46  host: dqi145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poszukaj na allegro już powinien być, nom jak na 600 zl to tel jest niezły. Nie mam sie do czego przyczepić jak za ta cenę.

  • 0

    30. ~  2008-12-05 15:12:24  host: dpz74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mlodszy braciszek KC910 za taką cenę telefon wysoko sie plasuje pod względem relacji cena-funkcjonalność.

  • 0

    31.  2008-12-13 20:06:30

    Zmieniłem Nokie N95 na LG KP500 i nie żałuję może ktoś napisać że nokia N95 była lepsza pod względem parametrów ale Nokia po prostu już mi się znudziła teraz szukałem coś do 1000 zł i z fajnym wyglądem kupiłem ten telefon na allegro za 599 zł jak za taką cena taki telefon to po prostu niema się do czego przyczepić aparat 3,2 mpx w Noki był 5 ale zdjęcia z LG wychodzą lepsze ... Jedyny minus jaki do tej pory mi sie nie podoba to brak motywów na ten telefon ale to tylko kwestia czasu ponieważ telefon niedawno wyszedł na rynek. Telefon oceniam na 9 bo za taką cene kupić lepszy telefon od tego to chyba niemożliwe ;]

  • 0

    32. ~  2008-12-14 21:05:32  host: 85-128-22-89.quest-net.pl

    właśnie sobie kupiłem tego fona. Mam go od kilku godzin. jestem zadowolony. kupiłem za 700 zeta. za taką cene nie kupicie niczego podobnego:)

  • 0

    33. ~kasia  2008-12-17 14:35:47  host: un-158-110.domainunused.net

    jaki format video odtwarza ten telefon??

  • 0

    34. ~kuba22  2008-12-20 20:52:11  host: evc114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest lepszy od n73 wymiata!!

  • 0

    35. ~  2008-12-22 09:53:59  host: dpg61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nom jak za taka cenke to pozitif pozitif dotyk dla kazdego:P spory wyswietlacz 3 calowy pewnie wszytsko wyraznie widac musze sie zastanowic czy nie zmienic ze swojego sagema:D

  • 0

    36. ~  2008-12-23 17:38:07  host: 212-106-30-68.adsl.inetia.pl

    kup sobie LG KS20 i porównaj...

  • 0

    37. ~kuba_22  2008-12-23 21:00:35  host: evj228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest najlepszy cena przystępna dla wszystkich po co komu wideorzmowy działja one tylko w Warszawie i tró mieście a wi-fi poco przecież jest Blutetoth moim zdaniem ten telofon jest niezły

  • 0

    38. ~eni.....  2008-12-29 22:25:30  host: 94.196.140.116

    Ja mam ten telefonik i jestem z niego zadowolona! Niezła zabawka - oczywiście dla osób, które lubią dotykowy ekran.

  • 0

    39. ~koniu  2008-12-30 04:17:22  host: 84-203-76-78.mysmart.ie

    Siema Jak z baterką w tym fonie?? Trzyma chociaż ze 3dni?? Przymierzam sie do zakupu tego LG ale do koca nie jestem przekonany. Ktoś moze go z czystym sumieniem polecić?? Chodzi mi o czystą funkcjonalnosć. No i nie piszcie że lipa bo nie ma GPSa lub WLANa to akurat wiem.

  • 0

    40. ~wyspa100  2009-01-03 12:35:59  host: adug99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    31. przemek0112 - zdjecia lepsze?? nie wiem jakie robila nokia 5 mpix ale ten telefon zdecydowanie nie jest do robienia zdjec - choc cala reszta jest na 5+ :) no i kupilem go bez simlocka - w carephone warehouse w sieci o2 - jak macie znajomych w anglii i podoba sie wam - walcie jak w dym :)

  • 0

    41. ~kuba22  2009-01-09 09:59:33  host: evh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon wczoraj jest bardzo fajny widoczny wyświetlacz reaguje od razu Bardzo fajny głośny odtwarzacz mp3 fajne odczytywanie pisma ręcznego Aparat robi bardzo ładne zdjęcia ma 3,2mpx

  • 0

    42. ~  2009-01-09 12:37:02  host: dmb22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki telefon jest lepszy ten czy KU990 ?? głownie bede sluchal muzyki i odtwarzal filmiki i zeby kamera byla dobra

  • 0

    43. ~kuba22  2009-01-12 18:55:42  host: evc172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plisss pomuszczie mi jak nacisne na galeria i popatrze na obrazki potem wyłoncze to już niwejde na aparat bo wyskakuje konflikt z galeria prosze pomóżcie

  • 0

    44. ~martiel  2009-01-13 07:49:48  host: host-89-228-203-109.kalisz.mm.pl

    Ma ktoś instrukcję do niego ? Może być nawet english - dzięki.

  • 0

    45. ~znawca  2009-01-20 21:02:36  host: adsl-83-100-152-23.karoo.kcom.com

    TEN TELEFON BEDZIE KOSZTOWAC OK 600ZL

  • 0

    46. ~megi  2009-01-21 13:26:42  host: cmh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. jest super w media markt dałam 750

  • 0

    47. ~jojo  2009-01-29 00:36:49  host: chello084010143135.chello.pl

    do przemek0112: mozliwe. lg ks20. za 600 zł z dwuletnia gwarancja prosto ze sklepu. co prawda aparat 2 Megapixele, ale rozdzielczosc to nie wyznacznik jakosci. ma windowsa i jest duzo ladniejszy :)

  • 0

    48. ~  2009-02-13 09:33:13  host: user-89-108-212-169.mobile.playmobile.pl

    ku jest o niebo lepszy!!

  • 0

    49. ~M_I_C_H_A_L  2009-02-14 19:49:55  host: cnet-t-219-131.petrus.pl

    Czy ktoś wie ile trzyma bateria?? Widziałem ten telefon w plusie to naprawdę jest fajny ;) i chcę sobie go kupić.

  • 0

    50. ~patka  2009-02-15 19:07:45  host: 94.254.194.14

    ku jest wolny ten chodzi o niebo szybciej (wiem, bo bawiam sie tymi telefonami i jeszcze sams f480 ...... kp wypadł najlepiej po nim sams i na samym koncu daleeekoo daleeekooo po nich ku :)).... wady kp to : brak flesza, video rozmow ... zalety czujnik ruchu fajne menu 3 sposoby pisania smsa ( w ku tez to jest) kednym słowem jesli ktos mysli nad telefonem z dotykowym wyswietlaczem za 500 --- 700 zł to najlepiej wypada kp 500 na drugim sams ale zjebanie sie pisze smsy!! a daleko za nimi ku pozdrawiam.

  • 0

    51. ~ttt  2009-02-16 14:55:55  host: adaa15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć polskie znaki podczas pisania sms z użyciem T9? Czy można edytować notatki? Sortowanie listy mp3 jest tragiczne.... Słuchawki żałosne (dziwne uszy mają ci Koreańczycy)! Bateria niespecjalna. Widgety ratują sytuację. Ogólnie bardzo mało możliwości konfiguracji. Po kilku latach użytkowania SE przesiadłem się na LG KP500... i żałuję!

  • 0

    52. ~duśś  2009-02-16 20:31:03  host: aeig126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje 700. a dokładnie 699,

  • 0

    53. ~mala  2009-02-16 20:38:33  host: 093105211097.rybnik.vectranet.pl

    hej, jak z pisaniem smsów na tym telefonie? czy długie paznokcie bedą przeszkadzały czy wręcz okaża sie pomocne? :P

  • 0

    54. ~ufo  2009-02-16 21:11:32  host: aczk46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylaczyc polskie znaki w tresci pisanego sms (T9) ?

  • 0

    55. ~Eik_  2009-02-17 14:33:57  host: adgi190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dla mas z przeciętną funkcjonalnościąza za niską cenę.

  • -1

    56. ~Gdeszek  2009-02-17 19:00:50  host: 108.164.wmc.com.pl

    Telefonik Moim Zdaniem Rewelacja.Napisze Troche O Nim.Po Pierwsze Bardzo Dobry Zasieg.Ten "3" Calowy Wyswietlacz Naprawde Fajnie Wyglada.Dobrą Opcją Jest Ten Przesówany Pulpit Do Szybkiego Wybierania.Nie Wiem Jak U Was Ale U Mnie Momentami Przy Pisaniu Esa W Połowie Wyrazu Ucina Mi Ten Wyraz,Oraz Zmiana Klawiatur Poprzez Obracanie Telefonu Tez Momentami Nie Reaguje...Ale Tylko Momentami.Ogólnie Pisze Się Bajerancko.Menu Niczego Sobie I Wszystko Na Kolorowo...Troche Kiepsko Łapie Ten Rysik Panelu Rysowania Tzn.Linie Cienkie A Zarazem Grube.Mp 3 Ogólnie Jak Na Dzisiejsze Telefony Bardzo Dobrze Odtwarza Oraz Czysto.Radio Też Bez Żadnych Ale.Mp3 Można Ustawić Jako Dzwonki Połaczeń,Sms,Lub Do Danej Osoby...Aparat Może Być Lecz Pod Tym Względem Nokia N73 Ma Lepszy A Też 3.2Mpx.Dobrze Są Dopasowane Wejścia Do Ładowarek I Do Słuchawek,Bo W Lg ku311 Było To Beznadzieją...Miałem Wybór Między Nokią N73 A LG I Jestem Bardzo Zadowolony Że Wybrałem LG...Pozdrawiam Wszystkich

  • 0

    57. ~electross  2009-02-22 13:52:56  host: 79.162.169.53

    dobry telefonik, super sie po nim chodzi, 0 przymulania, ku990 sie lekko zacinal, ten ma pare nowych opcji i jest duzo fajniejszy graficznie, ma cienka obodowe, rysik chowany w obodowie, daje mu 9/10 a ku990 8/10 :) ten telefon ma 3 mpixele a robi lepsze zdj od ku990 i iPhone..

  • 0

    58. ~maciiu  2009-02-23 09:24:03  host: 94.254.207.163

    do megi: jesteś chory człowkieku!! ja kupiełemten telefon nowy za 470 zł:P

  • 0

    59. ~e  2009-02-23 21:42:25  host: pm1227.pam.szczecin.pl

    A jak jest z jakością dyktafonu? Jest jakieś jakieś ograniczenie co do długości nagrywania?

  • 0

    60. ~Mati  2009-02-25 12:22:41  host: 77-223-216-144.static.kielce.msk.pl

    Czesc mam ten telefon od 2 dni jest spoko ale nie moge odtwarzac filow:/ Prosze o szybka pomoc!! Konwertuje filik w Total Video Converter na MPEG4 albo na H264 ale na komomorce jest napis ze nieodtwarza tego pliku i zamyka go:/ prosze o szybka pomoc moze jakis programi lub cos!!!

  • 0

    61. ~  2009-02-25 16:21:52  host: aedy219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś jeszcze ma problem typu...(konflikt z galeriom) niech wejdzie w funkcje WŁąCZONE APLIKACJE i je poprostu zakończy Tel. super POZDRAWIAM

  • 0

    62. ~radmur  2009-02-26 13:58:27  host: chello089079147125.chello.pl

    tylko szkoda, że LG

  • 0

    63. ~BEN  2009-02-27 21:25:38  host: gex178.internetdsl.tpnet.pl

    CZY LG KP500 ODTWARZA FILMY W JAKIMKOLWIEK FORMACIE???

  • 0

    64. ~ewa  2009-02-28 20:43:49  host: 77-253-121-255.adsl.inetia.pl

    dostałam go na wymianie za 1 pln i dlatego sie skłoniłam. troche mułowato chodzi ale jak na taką cenę jest ok. jest do dzwonienia, pisania esów i notatek na pulpicie. aparat mocno sredni. ale za 1 zł nie żałuję. co do pytania o konflikt z galerią podczas odpalania aparatu - włączyłam i wyłączyłam telefon i było ok.

  • 0

    65. ~Angela  2009-02-28 21:54:43  host: bka107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona jest świetny a kosztowal 790 zł xd jest luux ;p

  • 0

    66. ~arko  2009-02-28 22:46:07  host: 80.54.36.253

    a jak z grami na ten fon??

  • 0

    67. ~xander  2009-03-01 11:51:14  host: bxu157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 44. moge podeslac takowa - podaj namiary.

  • 0

    68. ~emik  2009-03-02 21:06:32  host: czu146.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni i ogólnie jest wszystko ok, jednak w tym czasie potrafił się już 3 razy zawiesić i pomogło dopiero wyciągnięcie baterii

  • 0

    69. ~piękna  2009-03-03 16:25:33  host: aaje116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten sam problem co kuba22. czy ktos moze wie o co chodzi z tym konfliktem z galerią?

  • 0

    70. ~bambus  2009-03-03 21:22:06  host: 80.54.97.162

    A czy można go używać bez rysiku?A mianowicie palcem.A jeśli można palcem to czy może coś od tego sie zepsuć? A jak na nim grać w gierki jakieś naprzykład icy tower? Prosze i dziękuje za odpowiedź.

  • 0

    71.  2009-03-05 16:52:17

    Panie i Panowie jak wygląda sprawa wielkości czcionki ( czy można wybierać większa-mniejsza)przy pisaniu i odczycie wiadomości sms. Dzięki i pozdrawiam.

  • 0

    72.  2009-03-05 18:19:24

    Witam Mam pytanko do szanownych użytkowników KP 500 czy można zwiększać -zmniejszać wielkość czcionki w funkcji wiadomości sms. Dzięki i pozdrawiam

  • 0

    73. ~AeSior  2009-03-06 09:55:01  host: ip-94-42-33-65.multimo.gtsenergis.pl

    Czy ktoś wie czym się różni LG kp500 od Lg kp501 czy tylko stylem przycisków czy także jakimiś opcjami??

  • 0

    74. ~Tadziu  2009-03-07 18:21:32  host: ddo150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon jestem bardzo zadowolony z niego ma duzo bajerow a mozna jeszcze wiecej sciagnać. Kupijem go w salonie PLUSA za okolo 1200 PLN! Polecam ten telefon (robi furror) ^^,

  • 0

    75. ~P  2009-03-08 19:55:41  host: 089174048084.atnet.vx.pl

    Kupiłem ten telefon miesiac temu po 3 dniach uzytkowania wylaczal sie za kazdym razem gdy wchodzilem do galerii wymienili soft na nowszy (KP500_v10c) po kolejnym tygodniu uzytkowania od zwrotu z serwisu nie moge dodac ani konaktu ani notatki do kalendarz wyskakuje pelna pamiec tel pelna choc formatowalem tel POWAZNIE TEL DOBRY ALE CHYBA TYLKO PRZEZ 3 DNI!!

  • 0

    76. ~Gdeszek  2009-03-09 12:55:57  host: 108.164.wmc.com.pl

    Do Tych Którzy Nie Wiedza:Można zwiększać -zmniejszać wielkość czcionki w funkcji wiadomości sms.Zmienia się podczas pisania smsów.LG KP500 jest to tel.przeznaczony dla plusa(kolor czarno-czerwony)a Lg KP501 jest przeznaczony dla orange i ma inne kolory obudowy,tylko tym się różnią.Telefon można używać bez rysiku i nic się nie zepsuje...Konfliktem z galerią wyskakuje przeważnie przy uruchamianiu aparatu lub kamerki.W sumie nie wiem od czego to zależy ale jak u mnie tak się pokazuje to wchodzę w galerie i zmieniam tryb wyświetlania tapet i to pomaga za każdym razem.Także może powodować konflikt,wychodzenie z galerii za pomocą czerwonego przycisku zamiast wychodzenia strzałkami...LG odtwarza mp3,mp4 video,3gp,H264 - tylko trzeba umieć przerobić to video.Ja przerabiam zawsze avi na mp4 programem Total Video Converter.Ale nie przerabiam bezpośrednio tylko wybieram telefon sony ericsson w opcjach i wtedy mi przerabia.A na LG chodzi potem bezproblemowo.Gdy normalnie przerabiałem to także miałem takie problemy że nie odtwarzało mi mp4.Mam nadzieję że co niektórym pomogłem...Od ostatniego postu jestem nadal zadowolony z mego LG.Musze tylko sprawdzic jak sie sprawuje karta 8gb na tym LG.Pozdrowionka :)

  • 0

    77. ~: D  2009-03-09 15:19:14  host: cnet-t-219-131.petrus.pl

    Ile trzyma bateria w tym fonie??

  • 0

    78. ~wojtas  2009-03-11 20:19:57  host: aqn247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tym telefonem bo nie moge odczytac zadnych numerów z karty sim ani nic wpisac na karte sim i na telefon tak samo podaje komunikat "inicjalizacja karty sim" ? nie wiem co jeszcze mozna zrobić?

  • 0

    79.  2009-03-11 20:44:58

    Cześć. Mam pytanie planuje kupić sobie tego LG, a raczej zamienic za moją Nokie N73. (denerwuje mnie ten symbian wieszaniem itp) Myślicie że sie opłaca przeżucic sie na tego LG. Nigdy wcześniej niemiałem telefonu z dotykowym ekranem a mam dość duże palce. Co mi doradzicie i napiszcie dlaczego tak uważacie.

  • 0

    80. ~zwialol  2009-03-12 21:52:16  host: koluszki.city-net.pl

    Witam! myślę nad jego kupnem, ale zastanawiają mnie dwie rzeczy: 1. Ten telefon ma system Windows Mobile? 2. Czy da sie na nim odczytywać pliki tekstowe: doc, pdf itp.? proszę o konkretną odpowiedz, konkretnych ludzi, a nie oceny psychologiczne bezmózgich dzieci Neostrady!!

  • 0

    81. ~inubero  2009-03-12 22:11:51  host: 082139048079.rad.vectranet.pl

    mam ten telefon od 24h i stwierdzam w porównaniu samsung g600 vs LG kp500 - LG wygrywa ;] nie ma chyba lepszego telefonu za takie pieniądze (250zl) polecam

  • 0

    82. ~  2009-03-12 22:14:50  host: 082139048079.rad.vectranet.pl

    kp500 jest nieco starszy od kp501 a roznia sie tylko tym ze kp501 ma inny wyglad i max pamiec karty 16GB

  • 0

    83. ~oski  2009-03-15 13:41:54  host: chello089079169016.chello.pl

    telefon suuper! Bateria trzyma 5 dni przy wiEkszym używaniu !! POLecam

  • 0

    84. ~  2009-03-16 21:47:53  host: f142-044.opera-mini.net

    Jeden wielki bubel. Ludzie są śmieszni jak się nabierają na reklamy. telefon ogólnie uciążliwy i żałosny. Ją bym za niego nie dał 100zł na dodatek nic do niego nie ma . Jedyne co można robić to dzwonić oczywiście jak zdążymy zanim się zawiesi. lg jest dla tempych ludzi tak samo jak sieć orange i ich debilne promocję.

  • 0

    85. ~Buch  2009-03-20 09:30:25  host: aaw170.internetdsl.tpnet.pl

    jakie formaty filmów odtwarza ten telefon???

  • 0

    86. ~madzia  2009-03-20 11:21:50  host: s-01.wroclaw.dialog.net.pl

    w jaki sposób można szybko wyciszyć dźwięki w tym telefonie?

  • 0

    87. ~madzia  2009-03-20 12:30:22  host: s-01.wroclaw.dialog.net.pl

    w jaki sposób można szybko wyciszyć dźwięki w tym telefonie?

  • 0

    88. ~dombiusz12  2009-03-20 22:46:25  host: 77-254-94-176.adsl.inetia.pl

    Na samym poczatku zrbil namnie bardzo złe wrażenie ponieważ był bardzo trudny w obsłudze:) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ale generalnie okiii no fajne fotki i zajebisty generalnie ! ! ! polecam serdecznie

  • 0

    89. ~pawelos  2009-03-23 13:10:12  host: gia237.internetdsl.tpnet.pl

    jak ja nie słucham muzy i nie gram to mi trzyma nieraz nawet ponad 7 dni a jak gram i słucham muzyki to około 4-5 dni

  • 0

    90. ~gunka  2009-03-24 15:24:09  host: host-1-20.terminus.pl

    właśnie mógłby ktoś napisać jak z baterią?!?! z góry dzięki

  • 0

    91. ~Radson  2009-03-26 14:26:08  host: chello089074072167.chello.pl

    OD TRZECH DNI MAM TEN TELEFON I UWAGA: JEST BARDZO DOBRY,MIAŁEM JUŻ Z 10 TELEFONÓW, OD N73 PO NAWIGATORA I Z 5 S-ERICSONÓW ,LG KP500 MA WSZYSTKIE FUNKCJE GIT,MP3 ,APARAT W BREW OPINI INNYCH ,ZGODZE SIĘ ŻE GORSZY NIŻ W INNYCH Z 3 MPIX,ALE NAPRAWDĘ NIE PRZESADZAJCIE,KAMERA SPOKO,DOTYKOWY WYŚWIETLACZ NIE PRZESZKADZA TO JEST PRZYJEMNOŚĆ W UŻYTKOWANIU ,SMSY PISZE SIĘ CIĘŻĘJ NIZ W ZWYKŁEJ KLAWIATURZE ALE JEST NAPRAWDĘ NIEŻLE,BATERIĘ ŁADOWAŁEM 2 DNI TEMU I MYŚLĘ ŻE OK JUTRA SIĘ WYŁADUJE , TAKŻE MEGA DOBRY WYNIK PATRZĄC NA TO ŻE TELEFONU NIGDY NIE MIAŁEM W RĘCE I SIĘ BAWIŁEM JAK DZIECKKO, CAŁE MENU I FUNKCJE TAK PRZEJRZYSTE ŻE LEPIEJ SIĘ NIE DAŁO ,NICZEGO NIE BRAKUJE ,LEKKI I ZAJEBIS......-WADY SŁUCHAWKI LIPA, PRAWIE BEZ BASU ALE FAJNE NAWET STEREO ALE TO NIE POWÓD ŻEBY GO NIE KUPIĆ- OD 1-10 OCENIAM NA 8.5 WIĘC NIE BÓJCIE SIĘ -KUPUJCIE

  • 0

    92. ~cubson  2009-03-27 10:29:15  host: 2.202.54.80.static.rdi.pl

    mam ten tel od ok. miecha i działa bezproblemowo.głośnik ma jak trzeba bateria działa przez dobre 4 dni aparat ma dobre zdjęcia. widgety to dopiero frajda ma mżliwość zmiany czcionki mała średnia duża gierki są ekstra a mam nawet fifę (klawiaturka się wyświetla) ma panel rysowania studio wideo i ręczny edytor zdjęcia lub obrazu intuicyjne menu palcem jest nawet łatwiej użytkować a w innych podobnych fonach tak nie jest. ogólnie telefon super i jest godny swojej ceny

  • 0

    93. ~jajko  2009-03-27 23:08:57  host: cnw7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go zajebisty jest

  • 0

    94. ~  2009-03-28 13:23:24  host: 77-253-222-4.ip.netia.com.pl

    A dobrze się go obsługuje palcem?Chodzi mi głównie o menu wchodzenie w różne funkcje czy nie za małe są ikony żeby naciskać palcem?? Bo właśnie się zastanawiam nad tym a Ku990 i nie mam pojęcia który wybrać:/// Prosze pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    95. ~esef  2009-03-30 22:42:54  host: c80-182.icpnet.pl

    bateria trzyma 3-4 dni przy normalnym uzytkowaniu :)

  • 0

    96. ~marian  2009-04-03 21:39:27  host: 213-92-144-10.serv-net.pl

    Mam pytanie. Czy telefon ma polskie Menu?

  • 0

    97. ~:/  2009-04-03 21:54:21  host: public-gprs23530.centertel.pl

    Trzeba byc ciezko pier***nietym zeby wymienic N95 na takie cos... Kolejny zwykly telefon z dotykiem. Aparat przecietny, brak wifi, systemu operacyjnego itd. Niczym sie nie wyroznia sposrod wielu innych dotykow.

  • 0

    98. ~=)  2009-04-04 21:37:56  host: btm84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie czy ten telefon obsługuje karty pamięci zwykłe micro SD czy SDHC? proszę o szybką odpowiedź:)

  • 0

    99. ~s  2009-04-06 21:08:03  host: dxm44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla wszystkich którzy zastanawiają sie pomiędzy ku 990 a kp 500, radziłbym kp ponieważ jest o niebo lepszy chociażby ze względu na obsługę plików, go viewty wsadzasz karte i masz burdel - wszystko pomieszane w jednym folderze bez podfolderów. jeśli chodzi o aparat to telefon jest to dzwonienia a nie do zdjeć więc 3mpx wystarczą w zupełności a flash tylko baterie żre. kp jest łądniejszy, przede wszystkim nie plastikowy jak ku990. menu mozna sobie dostosowć i jest łądny. rysik w ku to pomyłka, lecz w kp daje rade i łatwo go ukryć, ten w ku obija się na szurku. polecam kp500 jeśli chcecie dbry telefon, a jeśli zależy wm tylko aby miał jak najwieksze paramatry dla szpanu, bez prestiżu i ładu to weźcie viewty(nie polecam bo to totalny chaos)

  • 0

    100. ~xyz  2009-04-06 22:51:25  host: plebiscyt.jota.digi.pl

    85) KP500 odtwarza filmy w formacie mp4

  • 0

    101. ~lol  2009-04-07 09:37:12  host: inet20909nj-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czyli zdania o tym telefonie są podzielone?? Chciałabym wiedzieć czy na prawdę się co chwilę zawiesza i wyłącza??? Mam zamiar kupić sobie LG kp500 ale boje się że będzie badziewny...a ten telefon miałabym 3 lata! Pomocy

  • 0

    102. ~Dawid  2009-04-07 09:41:35  host: host-87-101-77-173.leon.com.pl

    Do Madzi "66""67" Dzwieki mozna wyciszyc w latwy sposob . Po lewej stronie sa dwa przyciski . Gorny do podglosnienia i dolny do przyciszenia. Jezeli jest wszystko wylaczone i przytrzymasz przycisk przyciszenia dzwieki wylacza sie ;P

  • 0

    103. ~Viku.  2009-04-09 12:29:29  host: 79.97.79.51

    Co do tego telefonu .. Może jest git. ale ja mam LG KU990 i jestem w zadowolona lepiej dać pare groszy wiecej a mieć Lg ku990 który jest , że tak powiem `małym komputerkiem i zabawką .. Jestem zadowolona , że sie na niego skusiłam 8 miechów temu .. a miałam do wyboru Samsung Tocco ..

  • 0

    104. ~Xenomorph  2009-04-10 09:44:56  host: 212-102-17-99.adsl.inetia.pl

    Lol, tępaki - nawet jakby telefon miał 20mpix i tak robiłby beznadziejne zdjęcia - bez dobrej optyki daleko mu chociażby do mojej cyfrówki z przed 5 lat. Poza tym ten telefon nie ma OSu - dla mnie telefon bez systemu to gówno - ludzie łapiecie się na wygląd... Lepiej kupcie sobie chociażby dla porównania LG KS20.

  • 0

    105. ~ellbrek  2009-04-10 19:18:30  host: public-gprs26219.centertel.pl

    Mam ten telefon polecam bardzo słaby aparat bo tylko 3,0Mpx a mi by sie przydł 8,1MpX :) Dałem za nowy 450zł na allegro. To dosyć tanio xD

  • 0

    106. ~Violu$  2009-04-11 22:16:30  host: mrowka.insport.pl

    oO mój telefonik ^^ mam go od miesiąca i jest świetny !! :D jak szybko wyciszyć?? wejść w "wybieranie" i przytrzymać # albo wejść w raport stanu i tam zmienić profil

  • 0

    107.  2009-04-13 22:47:23

    jestem posiadaczem posiadam tydzien ten telefon. Bateria jak na moje potrzeby pisanie kilku smsow dziennie 2-3 rozmowy po 5min., pada po 2dniach:. Jesli ktoś szuka rewelacja to bym nieprzesadzał. głośny jest dzwonek- dobry, oraz mikrofon. Apart jest ok ale jak na możliwości tele-to nie apart!. Mi się zawiesił dwa razy przed upadkiem:), napewno po upadku nic sie nie dzieje -testowalem. Druga sprawa to ten dotyk bardziej an kobiece dłonie. Jelsi ktoś szuka telefonu z dotykowym rkranem do pisania smsów, zadzwonic POLECAM. Mi się podoba:)

  • 0

    108. ~Maciek  2009-04-16 15:19:52  host: 85.128.1.2

    Mam pytanie. Czy w tym tel jest opcja minimalizacji programów? np go-chata

  • 0

    109. ~  2009-04-18 23:36:33  host: 77.87.0.14

    Można zainstalować jakąś navigację?? Jak tak to jaka???

  • 0

    110. ~oxxo  2009-04-18 23:46:09  host: 213.25.102.155

    wszystko wszystkim ale to LG. Miałem kiedyś ochotę na Prade, potem na KU800 bo wyglądały super, ale za każdym razem zniechęcała mnie myśl,że to cały czas LG. Dziś mam samsunga F480 moim zdaniem dno totalne, zastanawiałem się nad LG KP500 ale czy nie zamienię bubla na bubel ??? Jeszcze pozostaje mi HTC Diamond ma dużo lepsze wyposażenie a przede wszystkim system operacyjny. LG KP500 ma być tańszym konkurentem dla iPhone i Omni, ale bez windowsa nie ma z czym konkurować. Jeszcze jedno !!! - Na allegro sprzedają nowe telefony zapewniając, że posiadają one gwarancje !!! Uważajcie ! Ta gwarancja obowiązuje tylko i wyłącznie osoby, która podpisał umowę z operatorem. Gwarancja nie przechodzi na drygą osobę !!!!! Powracając do bubla F480 do którego również nic nie można ściągnąć, podobnie ja do KP500, zastanówcie się czy taki tel.będzie odpowiadał waszym oczekiwaniom, czy potrzebujecie tylko do dzwonienie i pisania sms, czy ma spełniał role pomocniczą, rozrywkową i informacyjną, bo te telefony tych potrzeb nie spełniają. To tyle. Pozdrawiam wszystkich użytkowników bubli :)

  • 0

    111. ~dziedzic  2009-04-19 16:55:09  host: set-com.pl

    wiecie moze jak przesylac pliki z kompa na telefon ale szybszym spasobem ?? po przez program na plytce to masakra... a naiwiem jak wlaczyc ta pamiec masowa

  • 0

    112. ~men  2009-04-19 17:11:41  host: public-gprs120283.centertel.pl

    witam mam pytanie jaka jest róźnica pomiedzy KP500 i KP501 ??

  • 0

    113. ~Arcik  2009-04-21 00:25:21  host: 77-253-57-12.adsl.inetia.pl

    Mam tan telefon już dosc dlugi czas i jak narazie nie mam z nim zadnych problemow ;] Wahałem sie nad samsung f480, a LG KP 500 i z czystym sumieniem moge napisac ze dobrze wybralem. Przy uruchamianiu np: aparatu wyskauje wam konflikt z (galaria)? Jest to spowodowane tym ze wyszliscie z galeri za pomoca czerwonej sluchawki a nie strzalek "cofnij" poniewaz telefon ma funkcje wielozadaniowosci. Dlatego wystarczy nacisnac klawisz wielelozadaniowosci i wejsc w "właczone aplikacje" i tam powinno byc: Strona głowna, gorny poziom... i w waszym przypadku galeria i wystarczy w nia wejsc i wyjsc strzalkami "cofnij". Moze troche pomotalem ale mam nadzieje ze pomoglem ;p A jesli ktos nie wie gdzie jest klawisz wielezadaniowosci to zajrzenie do instrukcji nie boli ;] Pozdro ;] Polecam ten telefon ;]

  • 0

    114. ~wermik  2009-04-22 12:05:11  host: alnair.ae.poznan.pl

    co za beznadzieja, mam ten telefon id miesiąca i zawsze wyłącza się gdy wchodzę w galerię. Oprócz tego kiedy jest podłączony do komputera i dostanę sms-a, robi się na komórce blue screen a nierzadko i na komputerze.

  • 0

    115. ~filip000892  2009-04-23 13:52:54  host: 195.116.179.69

    uważam, że to bardzo dobry telefon.

  • 0

    116. ~Picasso  2009-04-26 21:33:19  host: aue213.internetdsl.tpnet.pl

    a co z GPRS ?? Jak GPS sie sprawuje w tym foniku ?????????

  • 0

    117. ~chudyy  2009-04-28 14:28:36  host: dhu12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki Konverter uzyc do przedwozeniea filmu na tym telu? Ale fonik fajny pozdro dla ALL

  • 0

    118. ~benx  2009-04-28 18:29:48  host: 156.17.111.222

    witam mam pytanie jak zrobic aby bateria trzymala dlugo?? Czy formatowac baterie???

  • 0

    119. ~Hej  2009-04-29 11:09:28  host: accg52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy w lg kp500 mozna ustawic na smsy dzwonek z galerii czy tylko orginalne z telefonu? dzieki.

  • 0

    120. ~Luks  2009-04-29 17:47:30  host: 078088125070.radomsko.vectranet.pl

    Wszystko super niby ale z aparatem przesadzili - 3mpx i to bez flasha... polecam lg ku990 jest lepszy :D

  • 0

    121. ~4dr14n  2009-04-29 21:54:01  host: nh1.naszasiec.net

    Hej,ja mam ten telefon od 3 dni dopiero, ale nie miałem jeszcze żadnego problemu z galerią, czy co wam się tam pokazuje. Wybieram funkcję aparatu, żeby robić zdjęcia i jest wszystko ok. W ogóle to naprawdę ładne zdjęcia robi. Poza tym już znam chyba wszystkie jego funkcje - przynajmniej te które mi są potrzebne. UWAGA! Jak kupicie telefon, to od razu załóżcie na wyświetlacz folię ochronną, która jest w zestawie, bo inaczej porysujecie wyświetlacz - ja niestety nie przykleiłem od razu, gdyż powiedziano mi w Play'u, że telefon ma już przyklejoną jedną folię - teraz dopiero się kapnąłem, ze jej nie ma i szybko przykleiłem tą z zestawu. Miejmy nadzieję, że wytrzyma długo. A na smsy można każdy dzwonek ustawić :)

  • 0

    122. ~ania  2009-05-03 10:54:11  host: aahp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanie czy można w tym telefonie wyłączyć polskie znaki w t9?tak żeby jeden sms liczył 160 znaków a nie 80???

  • 0

    123. ~Posiadacz LG kp500 cookie  2009-05-05 16:46:07  host: 77-253-95-46.adsl.inetia.pl

    Jak formatuje się baterię??

  • 0

    124. ~j3sion  2009-05-05 18:17:42  host: r1.ists.pl

    Gry java z Omni działają na KP500/KP501(taka sama rozdzielczość ekranu), wiem testowałem. Telefon posiada minimalizację java i innych otwartych okienek:)(wywołujemy je przyciskiem po środku a potem strzałeczka w bok) Działa parlingo, gochat i gg tylko jest problem z wprowadzaniem tekstu w oryginalnym GG mamy numerki po kolei w dwóch rzędach i odpowiadające im litery. Paczka gier java na omnie lub naszego KP jest na prawie każdym forum o omni:) Polskie znaki - włącz alfabet gsm w ustawieniach sms, chyba pomaga nie testowałem dokładnie.

  • 0

    125. ~Kp501  2009-05-05 18:22:12  host: r1.ists.pl

    Kp 501 ma aktualizacje softu, poza tym różnią się przyciskami na dole i kolorystyką. Filmy było wyżej program Total Video Converter :"Ale nie przerabiam bezpośrednio tylko wybieram telefon sony ericsson w opcjach i wtedy mi przerabia.A na LG chodzi potem bezproblemowo.Gdy normalnie przerabiałem to także miałem takie problemy że nie odtwarzało mi mp4.Mam nadzieję że co niektórym pomogłem..." Komentarz--->76

  • 0

    126.  2009-05-06 16:45:22

    Witam. posiadam tego lg od wczoraj ale nie wiem czemu nie widzi mi zadnej karty pamieci prosze o pomoc.

  • -1

    127. ~  2009-05-07 15:11:18  host: ip5651c775.speed.planet.nl

    bardzo polecam ten telefon bo sam go mam

  • 0

    128. ~ problemMam  2009-05-09 22:41:50  host: bgt16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto go brać? Mam jak narazie se k750i i jest mi z nim naprawdę dobrze, ale chcialabym miec jakiegos nowego fona. Miałabym mieć go 2 lata...Brać go czy nie? Pomóżcie mi

  • 0

    129.  2009-05-10 13:24:08

    Na forum się pytałem i nikt nie odpowiedział, to spróbuję jeszcze raz tutaj. Czy używa ktoś tego telefonu z przeznaczeniem do internetu, a głównie z operą mini? Jestem zainteresowany tym modelem, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Pozdrawiam.

  • 0

    130. ~szymix  2009-05-12 11:23:03  host: 2-177.89-161.tel.tkb.net.pl

    dla wiadomości bateria trzyma dwa i pół dnia a ktoś jak pisze ze 4 to chyba jak sie go nie dotyka

  • 0

    131. ~ill  2009-05-12 16:46:02  host: ppp138117.ostnet.pl

    Mam małe pytanie: Czy da się na nim otwierać pliki w pdf-ie albo *.doc ??

  • 0

    133. ~Problem  2009-05-13 17:43:16  host: abgv53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    warto brac ten telefon?

  • 0

    135. ~kris  2009-05-16 14:54:16  host: 82-160-137-194.tktelekom.pl

    mam telefon od 3 miesięcy w sumię nie narzekam słuchając mp3 lub dużo rozmawaiając bateria trzyma 2 dni bez tego 4 dni ogólnie polecam zobaczymy co się bedzie z nim działo dalej oby z biegiem czasu nie zamulał i się nie zepsuł

  • 0

    136. ~swirek  2009-05-17 13:00:51  host: public-gprs81466.centertel.pl

    mam ten telofon od 2 miechow wprawdzie czasem lapie zawiechy, ale to sie zdaza naprawde zadko... telefon jest naprawde wygodny i wbrew temu ze wyglada na delikatnego (ze wzgledu na dotykowy ekran) jest dosc mocny, przekonalam sie o tym poniewaz gdy bieglam wypad mi z kiesszeni i przejechal po betonie ... Ale jest caly i nadal funkcjonuje prawidlowo... Jest dosc glosny... Muzyka gra czysto, a aparat takze jest dosc dobry... jednym slowem polecam ten telefon...

  • 0

    137. ~Jess .  2009-05-17 14:04:17  host: public-gprs74467.centertel.pl

    Czy Ciasteczko ma tryb głośno mówiący . ? Bo są podzielone zdania .

  • 0

    138. ~ciasteczko  2009-05-17 14:40:29  host: cmb193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z obsługa programu PC Suit do tego tel. nie mam zupełnie pojęcia jak przesyłac przez niego zdjęcia, czy muzykę - z muzyka jest taki problem, że na samym poczatku program odczytuje komórkę, wyskakuje mi, że jest podłaczona do komputera, ale jak chce przesłac muzyke to wyskakuje mi, że jednak nie jest podłaczony, nie wiem co zrobić. a zdjęć to już zupełnie nie wiem, ja przesyłac, czy wideo - tez nie. a oczywiście nigdzie nie ma instrukcji obsługi, bo po co.. może mi ktos pomóc? będę bardzo wdzięczna! a tak w ogóle to telefon jest genialny ;D jak dla mnie! :)

  • 0

    139. ~  2009-05-17 21:44:58  host: f142-050.opera-mini.net

    Czy na tym telefonie da sie uruchomic emulator gier NES???

  • 0

    140. ~danpol1984  2009-05-17 21:48:05  host: dlh192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w ten tel można wgrać nawigację?

  • 0

    142. ~dead  2009-05-18 10:48:05  host: host-217-172-245-38.lodz.mm.pl

    123. ~Posiadacz LG kp500 cookie Po 1. nie formatować tylko formować. Proces ten nazywa się formowaniem-powszechnie jednak błędnie nazywany jest formatowaniem. Po 2. LG KP500 posiada ogniwa Li-ion, których NIE FORMUJE się. Są sprawne od początku, można je doładowywać w każdej chwili nie tracąc nic z ich pierwotnej wartości akumulacyjnej. Tak więc: ogniw LI-ION NIE FORMUJEMY(formatujemy) !

  • 0

    143. ~ssss  2009-05-18 14:05:15  host: host-217-172-245-38.lodz.mm.pl

    niezły fon, szkoda, że z lipnym sys.

  • 0

    144. ~angela  2009-05-18 18:32:50  host: chello089078180248.chello.pl

    czy ktoś powie mi jak skonfigurować ten telefon? bardzo prosze o odpowiedz.

  • 0

    145. ~jazon  2009-05-20 10:30:41  host: 79.162.146.192

    Normalnie czysty debilizm.Co wy tu wypisujecie.Jeśli narzekacie na zdjecia to kupcie sobie prawdziwy aparat do zdjec.Telefon jest do dzwonienia a nie zabawy.Telefon na taką cene jest ok.

  • 0

    146. ~Xan  2009-05-25 12:38:46  host: azn172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi czy w tym telefonie można jakoś sobie porysować tym ołówkiem czy coś takiego ? czy w ogóle jest taki program ?

  • 0

    147. ~magiiiki  2009-05-26 19:44:45  host: public14246.xdsl.centertel.pl

    he mam ten telefon :) dalem za niego 450zl jest spoko :)

  • 0

    148. ~sasanka  2009-05-29 19:53:53  host: 188.33.7.44

    Telefon jest świetny, jest tani posiada dotykowy ekran i do tego ma ładny design na co zwłaszcza kobiety zwracają uwagę bo jeśli mam do wboru 2 tel o podobnej technice to z pewnością czynnikiem dodatkowy będzie wygląd telefonu

  • 0

    149. ~xaz  2009-05-29 19:55:05  host: 188.33.7.44

    telefon jest fajny, dotykowiec a jednak jest tani

  • 0

    151. ~  2009-05-31 20:38:50  host: 82.132.136.204

    mam problem z tym telefonem LG KP 500 bo rozladowala sie bateria i wogle ladowac sie nie chce a ladowarka wyglada na sprawna co mam zrobic

  • 0

    152. ~  2009-06-01 00:44:40  host: aafv235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i uwazam że jest super. nie wiem tylko czy mogę dzwonić z anonimowym numerem a jesli tak to jak to włączyć bo mam tel na karte. pomożecie?

  • 0

    153. ~KP500  2009-06-02 21:02:08  host: 213.25.102.155

    Pojawiło się sporo nowych LG KP500 na Allegro, każdy z wystawiający szczyci się tym, że telefon posiada gwarancje. Otóż moi drodzy to jest mała pułapka :) Jeśli tel. był kupiony na umowę to gwarancja dotyczy tego kto ją podpisał ! Nie przechodzi na drugą osobę. Tak więc telefonik ma gwarancje a tak naprawdę jej niema !!! UWAŻAJCIE !!!!

  • 0

    155. ~Przemolinho  2009-06-03 17:17:00  host: 77-254-17-50.adsl.inetia.pl

    Który wybrać. Ten czy LG KS360 Etna ? Jak na tym telefonie jest z pisaniem sms bo na tym mi szczególnie zależy... Nie będzie problemów z pisaniem sms ? Wysyłam ponad 100 smsów dziennie i jeszcze ok. 2 godzin rozmów. Jeszcze jedno pytanie ,jak sie rozmawia przez niego ? Nic nie szumi ? I czy wygodnie się go trzyma podczas rozmawiania ? Z góry dzięki za odpowiedź :) Pozdrawiam

  • 0

    156. ~19Krzychu95  2009-06-03 20:14:11  host: 195.116.176.80

    Cudo! I za taką cene :)

  • 0

    157. ~maniek  2009-06-04 12:03:02  host: dxt91.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo przyjemny telefon - leciutki, dobrze wykonany, ekran dotykowy szybko reaguje ogólnie nie mam większych zastrzeżeń. Oczywiście nie znajdziemy żadnych zaawansowanych funkcji ale w końcu to sprzęt za 500zł... Obsługa jest bardzo prosta i intuicyjna, nawet dla kogoś kto pierwszy raz używa dotykowego ekranu. Szkoda, że aparat nie ma autofocusa, bo jak na 3mpix robi marne zdjęcia. Radio wystarczająco czułe, jakość dźwięku w słuchawce bardzo dobra.

  • 0

    159. ~iza  2009-06-06 18:35:38  host: apz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super, mam go w plusie, ale czy ktoś mi może powiedzieć jak w nim sprawdzić STAN KONTA? Bo na wyświetleczu nic się nie wyświetla, jak dzwonie pod ZASIL.KONTA. to też nic...

  • 0

    160. ~kasix  2009-06-07 10:47:01  host: 94-72-99-144.marsoft.net

    Super mam go już jakieś 3 dni. Już po godzinie wiedziałam co i jak ! POdoba mi się w nim klawiatura qwerty, numerowa, oraz ta (co jest fajnym pomysłem) co samemu rysikiem można pisac :) Aparat jest świetny... Choc tylko 3 mega, ale po prostu jest super. Fajne jest to, że ma jakby 2 wyświetlacze, zobaczycie sami jak go kupicie ;p. Świetne jest to, że szybko można zmienic profil telefonu, na te 2 wyświetlacze można rzucic na jednym gry, muzykę, zdjęcia, zegar, na drugim zaś numery. Studio wideo też jest bomba, a panel rysowania.... Jedna kreska baterii trzyma mi..... z 3 dni przy nadmiernym słuchaniu Depeche Mode. Wachałam się nad tym telefonem, bo chciałam wziąc lg ks 360, ale gdy pokazano mi go oraz inne telefony (jego możliwości szczególnie) to od razu powiedziałam, że go biorę i żeby mi innego nie pokazywali. Nie wiem, dlaczego ludzie piszą, że jest BEZNADZIEJNY, wcale tak nie jest. Nie zacina się... Może tak piszą, bo go nie mają... No nic ja tu tylko pisze o tym telefonie . Naprawdę polecam.!

  • 0

    161. ~Marysia  2009-06-08 15:25:32  host: 77-253-88-229.adsl.inetia.pl

    1. Co to jest acc? 2. Czytałam kilka komentarzy o tym że telefon się zacina. Czy to prawda? 3. Czy rysik jest do ukrycia w telefonie? Sory za takie pytania ale prawie w ogóle się nie znam na nowych funkcjach w telefonach..

  • 0

    163. ~gość  2009-06-08 21:09:22  host: gqw139.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest bajerancki mam go od paru dni i jestem z niego zadowolony wszystkim którzy się wahają polecam nie ma co się zastanawiać!!!

  • 0

    164. ~maniek  2009-06-09 16:29:56  host: ags137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie zakupilem ten telefon i musze powiedziec ze jest bardzo fajny , no i 2 pulpity wypas :D, fajnie sie pisze na nim sms i tak klawa qwerty, fajna sprawa . polecam

  • 0

    166. ~johana  2009-06-10 10:32:02  host: aedq172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go dopiero od wczoraj ale i tak jestem bardzo z niego zadowolona telefon jest super bałam się jedynie o wyciąganie wysika że nie dam rady ale to nie problem bo wyciąga się łatwo nawet jak się nie ma pazurków

  • 0

    167. ~asdads  2009-06-11 10:06:06  host: daz63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem ... mam zamiar wziasc sobie ten telefon.. ale boje sie ze sie cos zepsuje tak jak u niektorych uzytkownikow tego chatu... moze ktos poleci mi jakis lepszy telefon w podobnej cenie.? Prosze o szybką odpowiedz,... ; D

  • 0

    168. ~4dr14n  2009-06-11 13:29:59  host: nh1.naszasiec.net

    Hej, mam ten telefon już 1,5 miesiąca i żadnych naprawdę zastrzeżeń. Nie miałem na szczęście jeszcze nigdy problemu z tą galerią, co piszą o niej niektórzy, ale raz mi napisało, że telefon osiągnął maksimum aplikacji, czy coś takiego i nie dało się nawet napisać smsa. Okazało się, ze z każdej aplikacji wychodzę czerwonym przyciskiem, zamiast strzałką "wstecz", w rezultacie każda z tych aplikacji nie była zakańczana przeze mnie, a ja ciągle włączałem nowe - no i miałem efekt. Poza tym trzeba uważać na ekran. Kupcie sobie od razu jakąś kabure lub coś w tym stylu, bo mi się otarł w rogu ekran dosyć mocno o klucze które miałem w kieszeni razem z telefonem - prawdopodobnie prze jakimś schylaniu, kiedy w kieszeni robi się mniej miejsca i wszystkie rzeczy się ze sobą ścierają. Poza tym zdjęcia rzeczywiście lepsze w Nokii albo SE, ale tylko te "na powietrzu", bo te w pomieszczeniach naprawdę dobre robi ten aparat. Polecam telefon naprawdę :D

  • 0

    170. ~karola  2009-06-12 15:36:03  host: s118-242.star.net.pl

    Świetny telefonik ;)Polecam tym którzy zastanawiają się jaki zakupić :))Posiadam go od tygodnia i jak narazie jestem bardzo zadowolona. :):) A jeśli chodzi o tych którzy mówią że ma słaby aparat ... to telefon nie kupuje się dla aparatu !!!!! xDxD Jak chcecie dobry aparat to kupcie sobie lustrzankę albo aparat cyfrowy czy tam jaki chcecie a nie narzekajcie ! xD :D

  • 0

    171. ~KoX  2009-06-13 16:13:33  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    mam telefon juz prawie 2 miechy i jest genialny juz mi sie troszke porysowal ale to przez to ze spadal z duzych wysokosci... ogolnie telefon bardzo dobry iphone przy tym to male piwo :Djednym slowem bardzo wytrzyamlu glosna muzyka wiele funkcji i czyta wordpada przydatne do sciag :D ! tylko mam maly [problem bo pisze ze nie odczytuje mp4 a zaraz po tym wlacza mi sie ten film :D BARDZO SIE Z TEGO PROBLEMU CIESZE !Polecam wszystkim co potrzebuja wytrzymalego i dobrego telefonu !

  • 0

    172. ~  2009-06-13 21:37:00  host: aayp215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma polskie jaki i chińskie... no ludzie.... Telefon do kitu. Bo to soft.

  • 0

    173. ~piter1414  2009-06-15 16:53:42  host: ebx230.internetdsl.tpnet.pl

    Hej mam zamiar kupić tego fona i niewiem jaką kartę pamięci kupować 4gb czy 8gb, słyszałem że przy 8gb może się ciąć czy to prawda

  • 0

    174. ~delcia  2009-06-16 00:32:16  host: bpo164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero dziś dostałam tel, ogólnie jestem wrogiem LG (nieudane zakupy lg chocolate i lg ks360) jednak ten telefon sprawia bardzo dobre wrażenie. Lekki, nie jak moja ostatnia Nokia N81, bardzo szybko chodzi, o dziwo bez problemów poradził sobie z segregacją plików na mojej używanej karcie 4 gb. Bardzo przyjemny, ma wiele możliwości, dosyć czuły na dotyk, chociaż wiadomo, Apple nie przebije, ale przy tej cenie spodziewałam się czegoś znacznie gorszego. Z nieukrywaną przyjemnością stwierdzam, że działa o niebo lepiej niż testowany przeze mnie ostatnio HTC. Aparat bardzo w porządku, zresztą, nie oczekuję po telefonie aby spełniał roli wszystkich innych urządzeń, także aparat nie gra dla mnie dużej roli. ;) Rozmowy w porządku, pisanie smsów też. Co tu dużo mówić - pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Jedyne co mnie zawiodło to odtwarzacz - dźwięk nie najlepszy i nie tak głośny jak oczekiwałam, jednak tak jak w przypadku aparatu - do tego mam już sprzęt z wyższej półki.

  • 0

    175. ~~surg  2009-06-17 07:51:07  host: user-89-108-225-227.mobile.playmobile.pl

    do161(Marysi) *zacinał się gdy miał stare softy. Obecnie pracuje bardzo ładnie. *rysik jest już ukryty w obudowie *nie przejmuj się funkcjami - studiuj krok po kroku instrukcję i baw się nim do woli (gdy go zdobędziesz).

  • 0

    176. ~piotrek  2009-06-17 14:58:08  host: ebc69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey;] mam takie pytania. 1. czy jest tym telefonie (LG KP500) Klawiatura QWERTY ? bo na niektorych stronach internetowych pisza ze nie ma a tu niektorzy pisza ze jest... 2. jak jest z motywami i wlasnym ustawianiem wygladu??;> 3. (generalnie pytanie;P) czy warto kupic ten telefon??;>;];] pozdrawiam

  • 0

    177.  2009-06-18 10:02:47

    @153 - To nie jest prawda, że zmiana właściciela kończy gwarancję. Gwarancja jest na urządzenie, a nie na umowę o usługi. Gwarancją dysponuje ten kto w tym przypadku ma w łapce kartę gwarancyjną i dowód zakupu. Amen. Zmiana właściciela nie ma tu nic do rzeczy.

  • 0

    178.  2009-06-18 10:04:20

    @162 - Tam jest bateria litowo-jonowa. W salonach często błędnie informują, moją żonę np. też tak wporowadzono w błąd, że trzeba je formować - czyli trzykrotnie w pełni rozładować i ładować po 12 godzin (!). To nie jest prawda! Tych baterii się nie formuje. Są gotowe do użytku.

  • 0

    179. ~loool  2009-06-18 22:00:54  host: chello087207075254.chello.pl

    Dużo osób pytało o baterię- z tego co wiem za pierwszym razem zanim załaduje się baterię trzeba ją rozładować do zera (nie do momentu kiedy pisze: bateria słaba, tylko do wyłączenia się telefonu)- to ma zwiększyć trwałość baterii.

  • 0

    180. ~penio92  2009-06-18 23:36:14  host: aanx87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Największą zaletą tego telefonu jest zasięg jeszcze nie zdarzyło mi się bym nie miał w nim zasięgu a w noki N95 zdarzało mi się to bardzo często

  • 0

    181. ~  2009-06-19 16:10:19  host: cc.azsoft.pl

    a w play w e-shopie jest za 1zl przy abonamencie za 25 zl

  • 0

    182. ~sebcio24  2009-06-19 23:32:56  host: host-5db0e54e.sileman.net.pl

    Mam 2 pytanka i oczekuje szybkiej odpowiedzi. 1. Czy wgrywanei muzyki,gier,filmików jest trudne? potzreba jakiegoś specjalnego programu 2.Jeżeli miałbym funkcje gg czy mógłbym z niej korzystać na tym fonie mimo że nie ma WiFi?

  • 0

    183. ~MysticMen  2009-06-20 14:14:20  host: iyz226.internetdsl.tpnet.pl

    polecam ten telefonik właśnie udało mi się zainstalować gg i działa  ale trzeba trochę się namęczyć 

  • 0

    184. ~tomek  2009-06-20 16:21:39  host: host-62-141-222-92.swidnica.mm.pl

    jestem zadowolony z fona:)

  • 0

    185. ~VIVALDI  2009-06-21 18:45:54  host: c0-90.icpnet.pl

    a ja dodam tyle ze sporo filmików o LG kp 500 jest na youtube i one rozwieją niektóre "banalne: pytania;)

  • 0

    186. ~  2009-06-21 21:05:36  host: goq74.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem ze ściągnięciem gg na LG KP500 Cookie POMOCY!!

  • 0

    187. ~173  2009-06-24 15:11:20  host: user-e-28.gb.net.pl

    mam pytanko chce dzis kupić jeden z tych telefonów LG KP500 lub LG KP501 i nie wiem który wybrać;/podobno są takie same tylko mają inny wygląd.pomóżcie!!!!

  • 0

    188. ~lol  2009-06-25 11:54:49  host: ip-79-175-233-51.cable.smsnet.pl

    Mam problem telefon nie czyta mi karty pamięci. Prosze o pomoc!

  • 0

    189. ~grazia  2009-06-25 12:39:18  host: 78.8.142.37

    Jeśli chodzi o wytrzymałość baterii, to jeden wielki bubel. Nie gram w gierki, nie słucham muzyki, czasem zrobię zdjęcie, rozmawiam raczej krótko, no i bateria trzyma 2, 2 i pół dnia, jak nie używam wcale- sukces!!! - trzyma 4 dni, ale po co telefon którego się nie używa? Mój poprzedni, Sony Erikson, mimo dość intensywnej eksploatacji, potrafił pracować na jednym ładowaniu ponad tydzień. Teraz żałuję, że go wymieniłam na LG. Jeśli inne aparaty tej firmy działają podobnie to należy je omijać wielkim łukiem.Wprawdzie co do innych funkcji nie mam zastrzeżeń, chociaż przy otwieraniu ich zaczynają się zawieszać, jednak w przyszłości wrócę do wypróbowanego soniaczka. No i będę znajomym odradzać LG.

  • 0

    190. ~azia  2009-06-30 21:05:31  host: aedl123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowych baterii nie trzeba formatować

  • 0

    191. ~4dr14n  2009-07-01 20:53:25  host: nh1.naszasiec.net

    Do Agaty: ma polskie menu i wszystko jest po polsku. Można pisać esy rysikiem oraz bez rysika - czyli palcami, wyskakuje Ci taka wirtualna klawiaturka. Kobietom lepiej, bo mają mniejsze palce, ale "przyciski" tej klawiatury są dosyć duże, więc nie ma problemu. Tipsy jak najbardziej przydadzą się do korzystania z panelu dotykowego, ale (tu info dla wszystkich) kupcie sobie jakąś kaburę, albo cosik, w czym bedziecie trzymać fona, bo może się wam porysować,(mam na myśli ekran) a potem brzydko to wygląda, a w ogóle to szkoda, żeby był porysowany, bo to w końcu nasz panel dotykowy, jak nie będzie działał, to nie zrobimy z nim nic. Na początku naklejcie najlepiej naklejkę ochronną, która jest w zestawie. Piszcie na maila jak chcecie wiedzieć coś jeszcze. postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości i na miarę mojej wiedzy.

  • 0

    192. ~  2009-07-01 23:26:41  host: nh1.naszasiec.net

    odp do karola: racja, można kupić aparat cyfrowy, alepo co nosić tyle sprzętu ze sobą - to po 1. - a po 2. sony ericsson ma lepszy aparat VGA, niż ten lg - to niestety szczera prawda. Nokia oczywiście ma też 3,2 mpx, ale robio wiele lepsze zdjęcia. Poza tym fonik w porządku.

  • 0

    193. ~luc@s 123  2009-07-02 01:22:28  host: public-gprs93542.centertel.pl

    witam !! mam dylemat co do kupna cookie . kuzyn miał KU 990 ale jest wielki i lipny !! ale cookie podobno się zawiesza ?? ale podoba mi się ; ] narazie mam SE K 800i moge się wymienić na cookie dopłace :D

  • 0

    194. ~husdywge  2009-07-02 11:11:49  host: sub247-196.elpos.net

    hej nie znam sie na telefonach i mam takie pytanie zastanawiam sie nad kupieniem ku900 i kp500 ktory telefon jest lepszy??? dzieki za odp

  • 0

    195. ~Splinter Cell  2009-07-02 12:56:23  host: 90-156-52-118.as.kn.pl

    Mam ten telefon od 5 miesięcy. Kupiłem go z kartą 4 GB. Telefon od razu spowolnił. Ogólnie jestem z niego zadowolony. Ma 3 cala, wydaje się że to mało ale wystarcza. Menu jest łatwe w obsłudze. Coś o aparacie: kamera sprawuje się tylko w dobrych warunkach oświetleniowych, tryb zdjęć 3 mega pixelowy nie ma zoomu dopiero jaksięwłączy tryb 640x480 pixeli mamy 2 krotny zoom. Naszczęście kamera ma zoom też 2 przy roździelczośći 320x240. Patyczek teleskopowy w telefonie po pewnym czasie niebędzie się rozkładał po wyjęciu go z obudowy. Bateria nie jest najlepsza: przy intensywnym użytkowaniu (np.gry,internet,itp.) nie wytrzyma dnia, jeżeli ktoś będzie go używał mało to bateria wytrzyma 2-3 dni.Ekran wspaniale reaguje na dotyk ale nie jest dokładny. Głośnik jest głośny, ale jeżeli jest hałas to nic nie usłyszysz, chyba że przystawisz sobie głośnik do ucha. A pro po głośnika-LG Cookie ma tylko jeden z przodu jest jednocześnie do rozmów i do muzyki. Telefon blokuje i odblokowuje się bardzo łatwo po prawej stronie jest przycisk wystarczy go nacisnąć i już. Pisanie na tym telefonie nie jest zbyt wygodne, a szczególnie klawiaturą qwerty : jest strasznie mała i nie można napisać choć jednego słowa w krótkim czasie. Mamy 2 ekrany główne jeden na widgety drugi na kontakty (max 9). Jest to bardzo wygodne. Galeria zdjęć jest bardzo wygodna ale niema takiej szaty graficznej jak w np. htc. Telefon skrzypi szczególnie pod aparatem. Polecam ten telefon tym którzy nie są wymagający i nie myślą że telefon to lustrzanka.

  • 0

    197. ~ julita1441  2009-07-02 18:45:22  host: chello089075175219.chello.pl

    Chciałabym kupić ten telefon i mam problem bo wszyscy mówia że jest do kitu . I chce żebyście mi dorodzili czy go kupic ? Bardzo prosze o odp. Z góru dziękuja

  • 0

    198. ~XxX  2009-07-02 19:46:07  host: bxm246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik nawet nawet. tylko to samo co z porsche - kupujac Boxtera pokazujesz ze nie stac cie na 911. Kupujac KP500 pokazujesz, ze nie stac cie na KU 990:)

  • 0

    199. ~ptaq  2009-07-03 11:08:01  host: adgf174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem.. podzwonilem, popisalem skorzystalem i.. pokochalem.. ciastko rules!:)

  • 0

    200. ~~~Edyska~~  2009-07-03 17:56:46  host: 088156096021.stk.vectranet.pl

    Mam juz ten telefon prawie od jego wyjscia do salonow.Bardzo go polecam a bateria nie dziala 2 dni tylko u mnie owiele wiecej okolo 5.A uzywam go intensywnie.Trzymac moze owszem 2 dni jak sie gra.Polecam bardzo.Glosny jest i wgl.

  • 0

    201. ~~~Edyska~~  2009-07-03 18:01:11  host: 088156096021.stk.vectranet.pl

    Ą i odpowiadam na pytania: Menu jest polskie. Mozna pisac i wgl sie poslugiwac bez rysika. Klawiatura do pisania jest dotykowa jak sama nazwa wskazuje telefonu.DOTYKOWY

  • 0

    202. ~kuba  2009-07-03 21:56:57  host: 82.132.139.158

    posiadam ten tel od dluzszego czasu.moj tez jest juz porysowany i po przejsciach,jak do tej pory dziala jednak bez zarzutu.porownania z iphonem(bo i takie widze)sa bez sensu,poniewaz to dwa rozne tel o zupelnie innym przeznaczeniu.iphona tez posiadam,jednak w moim przypadku sprawdza sie lg.prosty w obsludze,wyglad-bez szalu ale i nie brzydki,jakosc wykonania i materialy-przyzwoite,bateria przy normalnym uzytkowaniu trzyma ok 3 dni,aparat moze byc.normalny tel na co dzien,niezbyt skomplikowany i co warzniejsze niedrogi.jak ktos chce centrum rozrywki,wypas,full szpan czy cos to niech dozuci kasy kupi iphona czy co tam chce,a nie pitoli ze nokia xxx (pewnie u kolegi widzial)to the best.wady to dla mnie brak nawigacji i niewymienna obudowa(jak sie nie szanuje to sie rysuje) bo tel przyjemny,wiec poszukam na ebay-u(moze chinole robia:)bo oni to prawie wszystko)

  • 0

    203. ~olaf  2009-07-05 11:12:19  host: adht169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super, mam go juz 5 dni, a wskaznik baterii pokazuje 2kreski na 3:) ciagle sie nim bawie i dzwonie. jakas dobra bateria?

  • 0

    204. ~elom  2009-07-08 09:48:49  host: gjb98.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tak telefon jak za te pieniadze bardzo dobry. mile zaskoczenie to bardzo dobry zasieg. przypuszczam ze w samsungu s5230 jest jak we wszystkich samsungach zasieg do niczego. czasami drazni ta przewracajaca sie kartka przy odblokowaniu. mam karte 8GB i telefonu wcale nie muli

  • 0

    205. ~bella cullen  2009-07-08 12:10:36  host: iqz20.internetdsl.tpnet.pl

    Fonik bardzo fajny. Ma dobre MP3, dobry aparat, robi naprawdę fajne zdjęcia, fajną klawiaturkę, łatwy w obsłudze, jest tani, ma radio... Wszystko co powinien posiadać dobry telefon. Niepotrzebne są bajery z których i tak nikt nie korzysta :)

  • 0

    206. ~6668848  2009-07-09 11:46:28  host: 213-238-124-149.adsl.inetia.pl

    czy ktoś wgrał może automape na niegieo??? jak sie sprawuje??

  • 0

    207.  2009-07-09 11:55:38

    czy ktoś wgrał na niego automape czy coś takiego?? jak sie sprawdzało??

  • 0

    208. ~Ana  2009-07-09 18:30:04  host: apn-77-112-159-210.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon super, wystarczy właczyc oszczedzanie energii i bateria trzyma nawet 4-5 dni a jak ktos wogole sie nie bawi to nawet okolo tygodnia. polecam

  • 0

    209. ~pytajek  2009-07-12 14:29:14  host: client017-inet-wlo.kpsi.pl

    Witam. Czy ten telefon jeśli chodzi o filmy ma jakies ograniczenie czasowe w nagrywaniu, czy mozna nagrywać aż pamieć się skonczy?

  • 0

    210. ~użytkownik  2009-07-12 23:07:03  host: eat48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam takie pytanko... Czy do tego fona można wgrać nawigację? Z góry dzięki;)

  • 0

    211. ~użytkownik  2009-07-13 16:25:28  host: ip162.scom.za.digi.pl

    Cześć mam pytanie. Czy do telefonu można wgrać nawigację? Z góry dzieki:)

  • 0

    212. ~pytajek  2009-07-13 16:49:40  host: client017-inet-wlo.kpsi.pl

    kurde, czy idzie podgłośnić jakość dźwiek sms-a?? dzwięk połączenia jest głośno (ust na maxa) ale smsy są tak ciche. Kolejne pytanie, czy podczas robienia zdjeć jest zoom?? podczas nagrywania jest niewielki, ale gdy robie zdjecia nijak nie moge przybliżyć.

  • 0

    213.  2009-07-13 21:44:43

    czy ktoś już wgrał na niego automape albo coś podobnego??

  • 0

    214. ~safira  2009-07-14 03:10:26  host: 095160241010.stk.vectranet.pl

    Chciałabym się upewnic czy można na tym telefonie obyc się bez rysika i normalnie robic na nim wszystko palcami? Bo jakoś nie wyobrażam sobie iśc po ulicy i pisac w drodze rysikiem sms;). Nie znam się na takich telefonach, dotychczas przez dobre parę lat miałam nokię 3100 więc jestem trochę do tyłu w telefonicznych nowościach ;P. Z góry dziękuję i pozdrawiam

  • 0

    215. ~  2009-07-14 15:19:29  host: aboz27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy warto kupić ten telefon (LG KP500)

  • 0

    216. ~Piotrek  2009-07-15 17:45:49  host: 80.50.232.202

    Bateria trzyma bardzo długo jak na taki telefon, mi przy codziennym słuchaniu muzyki i grzebaniu w ustawieniach trzyma około 4 dni, więc jest OK :) Posiadam telefon od 3 tygodni i jeszcze nigdy się nie zaciął i nie muli, chociaz 92% karty pamięci zapełnione. Szczerze polecam i życze fajnej zabawy z fonem.

  • 0

    217.  2009-07-16 14:34:43

    ten lg jest fajny dotykowy panel fajne menu tylko szkoda że nie ma flesha

  • 0

    218. ~  2009-07-17 11:32:34  host: acxl98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam lg cookie i wcale mi sie nie podoba ponieważ np jak właczasz gre to na ekranie wyświetla ci joystick i musisz go dotykać co jest bardzo uciażliwe nie polecam tego telefonu

  • 0

    219. ~Rafciu  2009-07-24 23:49:53  host: 2-215.ipartner.com.pl

    miałem wcześniej LG KF700 dziwiłem się czemu mimo gorszych funkcji jest droższy :] okazało się iż jest to kwestwia wykonania, ładniejszego ekskluzywnego opakowania, lepszego apratu (niby to samo ale zdjęcia szczególnie w pomieszczeniu wychodzą okropne na ciasteczku) KP500 ma 2 razy więcej bajerów, chowany rysik (700 miał zewnętrzny-masakra !) i chodzi 2 razy szybciej. Warto dodać iż akcelerometr jest bardzo przydatny. Wadą ciasteczka jest głupi system rozpoznawania tekstu który nie działa i tyle trzeba pisać albo drukowanymi literami co tez nie zawsze dziala bo myli U z V ... lol albo pismem dziecka z 1 klasy podstawówki, trochę też pisanie na klawiaturze dotywkowej jest zbyt wolne ! w porównaniu z samsungiem F480 jest do dupy w tej kwiestii :P

  • 0

    220. ~madzia  2009-07-25 13:41:29  host: aafb187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ! Kupiłam używany za 400zł. Na prawdę jest wart tej ceny, moim zdaniem robi super zdjęcia i jest "miły w dotyku" haha :) Pozdrawiam!

  • 0

    221. ~190.  2009-07-27 09:42:31  host: 213-238-79-84.adsl.inetia.pl

    Jaka jest rożdzielczość LG cookie

  • 0

    222. ~Zainteresowana.  2009-07-27 23:44:36  host: apn-77-115-67-236.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. ;) Zastanawiam się nad kupnem tego aparatu. Zastanawia mnie jednak jak się pisze na nim esy? Wiadomo, że klawiaturę (której tu niestety nie ma) jest ciężko zastąpić, a już dotykowa w ogóle wydaje mi się jakoś ciężka w obsłudze. Więc jak to jest? Proszę o pomoc osoby, który posiadają ten lub jakikolwiek inny telefon z dotykową klawiaturą. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. ;*

  • 0

    224. ~aha  2009-07-31 18:57:25  host: host-15.langw.net

    czy na tym telefonie mozna zalozyc haslo np. na wiadomosci ?? jak tak to jak?? prosze o odpowiedz

  • 0

    225. ~Iza  2009-08-01 15:49:22  host: bys36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ja mam ten telefon od wczoraj i jestem z niego bardzo zadowolona. Wszystko działa jak trzeba, dosyć czuły na dotyk, karte pamięci czyta bez problemu żadnego, zdążyłam już poprzesyłać na niego rożne pliki, muzyke i wszystko jest ok :) aparat ma wystarcząjący nie oczekiwałam super aparatu bo jeśli komuś nie pasuje rozdzielczość to radzę sprawić sobie profesjonalny sprzet do fotografii jak np. Nikon d200 ;). Jak za takie pieniądze to baardzo dobry telefon. Miałam do wyboru LG Viewty zdecydowałam się na ten ponieważ funkcje mają prawie, że identyczne ale KP500 jest duużo cieńszy to duuzy plus dla tych którzy chcą mieć telefon dotykowy ktory nie wygląda jak cegła. Pozdrawiam.

  • 0

    226. ~robertas  2009-08-02 02:21:18  host: apn-77-113-36-60.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon jest moim zdaniem bardzo dobry.. z początku trudno idzie się połapać co co i jak zwłaszcza ze miało się zawsze telef na przyćiski.. wzystko mi się w nim podoba choc mógłby mieć lepszy aparat i lampe błyskowa.. tego mi w nim brakuje/

  • 0

    227. ~maveric  2009-08-03 20:44:34  host: public53004.xdsl.centertel.pl

    mam tego fona od 4 godzin jak narazie spox tylko nie moge za nic na swiecie połączyć go z komputerem zdarzyło sie to komuś może macie jakieś rady

  • 0

    228. ~kondzio  2009-08-04 16:51:24  host: abgl205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli nie wiecie czegoś o telefonie, udajcie się osobiście do salonu z telefonami, poproście o sprawdzenie, dotknijcie obejrzyjcie popytajcie i sami sprawdźcie co i jak. Porównajcie z innymi tel. które się wam podobają i wtedy sami stwierdzicie czy się nadaje.

  • 0

    229. ~nmy  2009-08-06 00:41:00  host: aahm106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepszy lg ku990 viewty. Cooke nie wyszedł za dobrze słaby aparat i nagrywanie filmów. Nie polecam.

  • 0

    230. ~Velo  2009-08-07 11:29:23  host: p5494eefe.dip.t-dialin.net

    a wiec tak motywy do tego telefonu znajdujol sie na stronie www.zedge.com ale najpierw trzeba sie tam rejestrowac strona ta ma motywy tapety i inne bajedy do wszystkich telefonow pozdro

  • 0

    231. ~LG kp500  2009-08-08 20:29:42  host: apn-77-115-248-245.dynamic.gprs.plus.pl

    DO Zainteresowana Musze cie powiadomic za na poczatku jest sie ciezko przyzwyczaic do pisania na klawiaturze dotykowej ale napiszesz pare eskow i sie przyzwyczaisz ja mam ten tel juz ok.2 tyg i juz pisze szybkoscia jak na starej klawiaturze Poradzam go jest bardzo lekki i wogóle super polecam

  • 0

    232. ~inny  2009-08-12 08:57:14  host: 213.172.175.18

    spoko fon,polecam go

  • 0

    233.  2009-08-12 12:30:11

    telefon jak na lg świetny. mam go od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. ani razu się nie zawiesił, bateria potrafi mi wytrzymać nawet 1,5 tyg. przy ciągłym użytkowaniu [pisanie esów, dzwonienie, mp3, radio, robienie zdjęć, panel rysowania, itp.]. nie jest skomplikowany w obsłudze, bez problemu się we wszystkim połapałam jak za pierwszym razem wzięłam go do ręki. aparatem można zrobić naprawdę dobre zdjęcia, jeżeli jest odpowiednie naświetlenie, tip., pomimo tego że są to tylko 3 mpix. ale jak ktoś chce aparat do profesjonalnych zdjęć to kupuje zwykłą cyfrówkę lub lustrzankę... maveric: mi się tak zdarzało jak łączyłam go przez lg pc suite. a po odłączeniu kabla USB restartował mi się komputer. spróbuj łączyć go przez pamięć masową, u mnie to zadziałało [ ustawienia->łączność->tryb połączenia USB->pamięć masowa :) ]. ogólnie polecam.

  • 0

    234. ~antek  2009-08-12 12:31:04  host: bzi58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anie musisz miec programu, wystarczy ze w ustawieniach telefonu zmienisz na pamiec masowa i programu nie trzeba instalowac

  • 0

    235. ~andrzej  2009-08-13 22:55:44  host: 093105073084.legnica.vectranet.pl

    Miał bym pytanie jak głosno telefon gra ??

  • 0

    236. ~14- latka  2009-08-14 15:15:32  host: abkt176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam fona od miesiącA. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bateria nawet jeśli gram, czy słucham muzy trzyma 3-4 dni. Ostatnio pisze esmsy i to już 5-piąty dzień gdzie mam jeszcze dwie kreski. LG, jest bardzo wytrzymały. Mówie o tym. Upadł mi raz ( tylko raz :P) ale nic sie ze szkiełkiem nie stało. Założenie gg - pracochłonne. Aparat jest świetny.Świetna jakość zdjęć. Troszkę gorzej z kamerą... Ale normalni ludzie mają aparat i kamerę a nie tak jak np. ''nmy'' napisał ze go nie poleca bo słaba kamera i aparat _do Ciebnie : Jeśli cie nie stać na kamerę i aparat to trudno. Bo większości ludzi to nie obchodzi bo mają inny sprzęt. Ja polecam ten telefon na 99%

  • 0

    237. ~Ziomex  2009-08-14 16:41:39  host: 83.238.201.25

    Pytanie: Czy ten telefon posiada funkcję Shazam, która rozpoznaje dźwięki muzyki z otoczenia? Tak przynajmniej jest w telefonie Samsung S5230 (Avila).

  • 0

    238. ~k.4*  2009-08-15 00:01:29  host: 94.254.151.97

    Do Velo - do tego telefonu nie ma motywów, nie wprowadzaj ludzi w błąd -,-

  • 0

    239. ~Ludz  2009-08-15 10:44:38  host: apn-77-112-20-158.dynamic.gprs.plus.pl

    YYY... Co wy wogole gadacie!!! Ten kom to poprostu szajs- a raczej nie udana imitacaja Iphona juz hi phone[chińska wersja iphone] jest o niebo lepsza od tego "czegoś"

  • 0

    240. ~lg kp 500 cookie  2009-08-15 12:27:09  host: 77-254-82-68.adsl.inetia.pl

    mam pytanie . ogolnie mam ten fonik moze z dwa tygodnie no i jest juz troszke podrapany ;/ mozna wymienic w nim obudowe? noo tzn. nowy panel? i ile miej wiecj to kosztuje?

  • 0

    241. ~kasiaaaa  2009-08-15 15:48:22  host: actn58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałam kupić ten telefon, opłaca się ?

  • 0

    242. ~Aga  2009-08-22 09:23:55  host: eqm51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ktos wie jak zrobic zeby jak dzwonie nie pojawiało sie u odbiorcy ze mam nr zastrzezony mam tak juz od nowosci .dzieki

  • 0

    244. ~k.4*  2009-08-24 14:04:29  host: 94.254.216.20

    Witam, Mam tel. od 3 miesięcy i być może kp500 to faktycznie "szajs". Nie robi zdjęć jak lustrzanka, nie ma lampy błyskowej, nawigacji, aparatu z przodu, motywów oraz prysznica. Jeśli jednak znajdą się tutaj osoby nastawione na ładny, czysty dźwięk podczas rozmów, proste i estetyczne menu, długo trzymającą baterię oraz wytrzymałość, to Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM!!! Przy bardzo częstym słuchaniu muzyki bateria trzyma ok. 4 dni, menu jest naprawdę bardzo proste, dźwięki bez zarzutu. Aparat wg. mnie jest dobry - zdjęcia rozkładów autobusowych wychodzą bardzo dobrze! ;) kamery nie używam, ale jest porównywalna z aparatem. Dla mnie bez zastrzeżeń. Ekran dotykowy na początku nie napawał mnie optymizmem, ale po 2, 3 dniach nie miałam żadnego problemu z "radzeniem sobie" przy codziennym używkowaniu. Tel. dobrze leży w ręce i jest lekki. Kłopoty może mieć chyba tylko osoba z tipsami ;) rysik można spokojnie sobie darować, na początku służył mi w zasadzie do wszyskiego, ale później stwierdziłam, że szybsze jest dla mnie pisanie palcami i teraz służy mi tylko do gier. Mamy do dyspozycji 2 ekrany główne (szybkie wybieranie oraz widgety: kalendarz, zegar, radio, muzyka, notatki, zdjęcia, czas międzynarodowy - przydatne!), studio wideo, panel rysowania, dosyć ciekawe wg. mnie możliwości obrabiania zdjęć, zmiany wielkości czcionki i koloru podczas wybierania numeru. Blokowanie i odblokowywanie klawiatury (z boku) jest bardzo poręczne, nigdy nie zdażyło mi się, żeby tel. "sam się odblokował"... Jeśli chodzi o wszelkie porysowania, o których wcześniej była mowa - trzymam tel. w etui i nie ma nigdzie żadnej rysy, szanujcie telefon moi drodzy, to nie będzie problemu :) Mam nadzieję, że mój komentarz się komuś przyda, w razie czego postaram się odpowiedzieć na pytania ;) jeszcze raz zachęcam do kupna osoby niezdecydowane, warto!

  • 0

    245. ~proxy  2009-08-25 12:06:14  host: 131.v51.interkam.pl

    Telefon typu dotyk i nic więcej ;]

  • 0

    246. ~ppiolus  2009-08-26 00:04:47  host: adpt241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do moich przedmówcow jesli ktos nie potrafi pisac na klawiaturze jak opisal to Splinter Cell w wyzej zamieszczonym poscie to nie bedzie umial pisac na lg kp500. ja osobiscie uzywajac klawiatury qwerty smigam ostro piszac esa wiec lepiej nie pisac takich rzeczy na forum bo zniecheci sie szybko innych do zakupu tego fona. pozdro

  • 0

    247. ~Jogurt  2009-08-26 11:16:04  host: c6-opcx1-006.tosa.pl

    mam kuki w plusie jesli ktos by go chcial to chetnie sie zamienie sprzedam mozliwosc wystawienia na aukcji allegro

  • 0

    248. ~lukas  2009-08-29 08:24:14  host: duf197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna zminimalizowac odtwarzacz muzyki i sluchac jej robiac na tym telefonie cos innego( np pisac esy)?

  • 0

    250. ~czarny_  2009-08-30 23:42:26  host: ajf179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten czy nokia 5130????????

  • 0

    252. ~joker  2009-08-31 14:24:09  host: gli210.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam ciasteczko od 2 dni i jestem jeszcze w temacie ,,zielony,, Mam wiec pytanie czy moglby ktos krok po kroku napisac jak podlaczyc go do komputera nie uzywajac programu? Bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz

  • 0

    253. ~seba  2009-08-31 17:36:29  host: ip-88-220-86-159.isp.tvkg.net

    czy ten telefon przy zakupie ma karte pamieci i jaka

  • 0

    254. ~wróg wszytkich LG  2009-08-31 18:50:24  host: aaor5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie podoba mi sie

  • 0

    255. ~  2009-09-01 11:07:57  host: public35051.xdsl.centertel.pl

    wie ktoś czy można na nim oglądać filmy wgrane z kompa?

  • 0

    256. ~Roxulka  2009-09-03 19:25:46  host: cah205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nareszcie go mam!!!!! ;D Tylko jak sformatować bateryjke w ciasteczku ???? help pliss :**

  • 0

    257. ~ironia  2009-09-05 11:40:24  host: host-89-228-153-248.gorzow.mm.pl

    Boze ludze jakie wy glupie pytania zadajecie mzoe nie dlugo spytacie czy mozna nim dzwonic ?! 255~Tak mozna wystarczy odpowiednia ilosc miejscu na karcie. 254~ Kogo obchodzi twoje zdanie?! 253~ To zalezy tylko i wylacznie od operatora ale powinien miec te 2 GB

  • 0

    258. ~.:Chelsea:.  2009-09-05 11:47:00  host: pc236.quarto.pl

    Witam!Ja mam LG KP500 od miesiaca musze przyznac ze telefon jest bardzo fajny. Mialam mieszane uczucia co do dotykowego ekranu, ale teraz nie oddalabym go nikomu :). Jedyna wada jaka mnie denerwuje to to ze musze go ladowac codziennie (korzystam z smsow, gier, mp3, aparatu). Nie wiem jak innym bateria trzyma okolo tygodnia tez przy czestym uzytkowaniu? Ogolnie telefon polecam wszystkim. Oprocz tej felernej baterii cookie jest extra. Pozdrawiam wszystkich :) :) :) :)

  • 0

    259. ~Tomnt  2009-09-06 10:55:16  host: apn-95-40-239-10.dynamic.gprs.plus.pl

    Mozna ogladac filmy w formacie 3gp i MP4 lecz musza one byc odpowiedniej rozdzielczosci bo inaczej wywala blad. Podlaczenie do kompa jest proste wpinasz kabelek do kompa potem do telefonu i czekasz chwile , Komp wykryje Ci nowy sprzet wkladasz plytke ktora miales w zestawie i instalujesz z niej stery tyle :) Mozna zminimalizowac odtwarzacz i pisac esy czy co tam chcecie :P mozna tez otworzyc odtwarzac przez Widgety :) I jak narazie powychodzily motywy typu Prada Black i White poza tym nic innego nie ma :) Jak ktos ma pytania to walic smialo Tomnt@o2.pl :)

  • 0

    260. ~Ja  2009-09-07 10:00:21  host: gig122.internetdsl.tpnet.pl

    Po pierwsze to nie jest formatowanie, a formowanie. Po drugie baterii w dzisiejszych telefonach się nie formuje, bo nie mają efektu pamięci, a poza tym niektóre ładowarki potrafią odciąć dopływ prądu po naładowaniu :P

  • -1

    261. ~T~ Mobile  2009-09-08 15:42:32  host: 92-55-195-22.net.pbthawe.eu

    Nie ma akcelerometru, co przy dotykwcu jest dosyć dużym mankamenetem. Samsung Avilla jest chyba lepszy, no ale chyba też trochę więcej kosztuje, w każdym razie tańszego i w miarę porządnego raczej nie znajdziecie ;)

  • 0

    262. ~T~ Mobile  2009-09-08 15:45:20  host: 92-55-195-22.net.pbthawe.eu

    @218 no ale chyba na wszystkich dotykowcach się tak gra ;] Chyba, że chodzi ci o czułość ekranu dotykowego, bo ten jest oporowy, ew. można poszukać jakichś gier, które wykorzystują akcelerometr (Cookie go nie ma, ale lekko droższa Avilla (Allegro) już akcelerometr ma :)

  • 0

    263. ~sebo  2009-09-10 20:37:23  host: cga20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu się ocenia telefon, a nie zadaje głupie pytania!

  • 0

    264. ~SYROKITKA  2009-09-12 10:45:11  host: 213.25.189.50

    Witam. Po włączeniu tel zrobiłam zdjęcie. Okazało się, że kolory są mało intensywne. Mam sony ericsona w890i i on robi dużo ładniejsze, tzn. bardziej intensywne kolory wychodzą. Czy da się to jakoś ustawić?

  • 0

    265. ~kkk  2009-09-13 22:22:46  host: ddu18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanie odnosnie zasiegu w tym modelu. nie ucieka niespodziewanie?? mam zamiar go kupic . mieszkam na obrzezach miasta i mam Lg KG800 i bardzo czesto nagle ucieka zasieg. czekam na odpowiedzi

  • 0

    266. ~malutki1101  2009-09-15 11:31:01  host: host130.stimo.net

    ma ten telefon i jest super:)

  • 0

    267. ~  2009-09-15 19:03:02  host: gaw26.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon od 2 miesięcy i szczerze mówiąc zamierzam go jak najszybciej wymienić na coś innego. Potrafi się sam wyłączyć choć bateria jest pełna, zdjęcia również nie są rewelacyjne. Według mnie jedynym plusem tego telefonu jest dotykowy ekran i ładne menu...

  • 0

    268. ~cnk  2009-09-16 20:26:26  host: host-89-228-85-161.olsztyn.mm.pl

    czy ktoś wie jak w tym telefonie podgłosić dźwięk dzwonka, sms oraz sygnał budzika?

  • 0

    269. ~chudzia  2009-09-17 15:28:02  host: dbb33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko czy wygodnie pisze sie smsy na tym tel.??? pytam dlatego że zastanawiam sie nad jego kupnem :)

  • 0

    270.  2009-09-17 18:44:20

    Witam. Czy ktoś wie jak podgłosić dźwięk dzwonka, sms oraz budzik, bo strasznie cicho to wszystko brzmi. Jestem posiadaczem KP 500 od wczoraj. Pozdrawiam

  • 0

    271. ~Tomcio  2009-09-19 14:39:48  host: apn-77-113-253-139.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefonik jest ok.

  • 0

    272. ~  2009-09-20 17:44:45  host: chello089074177142.chello.pl

    Wybieram nowy telefon i zastanawiam się nad paroma rzeczami : -jeśli spadnie tak mw. z 1 m. to coś mu się stanie -czy ma internet Z góry dziękuje :P

  • 0

    273. ~john cena  2009-09-20 19:53:03  host: public56452.cdma.centertel.pl

    jest tani i zajefajny

  • 0

    274. ~lysy1990  2009-09-22 10:48:18  host: adme152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe nic sie nie stanie, z ponad 1 metra spadl mi juz 3 razy i nic, malutka ryska z tylu:) takze wyswietlacz nie jest taki slaby jak o nim móoia;)

  • 0

    275. ~Kasia  2009-09-23 14:17:41  host: 123-49.art-com.konin.pl

    Słuchajcie ja też nie mogę podłączyc telefonu do komputera...zmieniałam go na pamiec masową i nic... i co ja mam z tym zrobic...? :(

  • 0

    276.  2009-09-23 16:09:55

    Mam go od wczoraj jest zajebisty głośnik bardzo dobry z resztą jak cały telefon

  • 0

    277. ~ja !  2009-09-26 09:48:45  host: 77.252.190.123

    wyświetlacz jest b. dobry !! mam ten telefon juz od miesiaca i moge to z pewnoscia powiedziec! upadł mi na kafelki z 3 razy i nic się nie stało :) opcje b.dobre , aparat tez b.dobry i nie porównujmy tu aparatu z kom. do takiego profesjonalnego aparatu , na poczatku nie umiałam sie do niego przyzwyczaic ale teraz jest dobrze :) gra głosno , nawet bardzo bardzo głosno .. no mi się podoba ! POLECAM !!

  • 0

    278. ~Moniabuu  2009-09-26 18:33:03  host: host-89-231-78-40.lapy.mm.pl

    ogolnie telefon spoko, zeby tylko nie to ze bateria trzyma strsznie krotko, i ze nie ma lampy przy aparacie ..

  • 0

    279. ~  2009-09-28 07:54:00  host: p5b0956d2.dip.t-dialin.net

    witam mam problem ze swoim lg kp500 nawet jak zablokuje telefon tym guzikiem po prawej stronie to noszac go w kieszeni zdarzylo mi sie juz zadzwonic przez przypadek. Jak go blokowac zeby nie bylo takich problemow?

  • 0

    280. ~Nina  2009-09-28 12:36:40  host: 77-253-149-64.adsl.inetia.pl

    Telefon bardzo ładny stylowo, nie zawiesza się jest naprawdę szybki przy otwierani filmów czy zdjęć, bateria trzyma nieźle jak na taki duży wyświetlacz średnio cztery dni. Gorąco polecam ten telefon.

  • 0

    281. ~NAFI  2009-10-02 09:38:04  host: inet20909ng-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam. Czy jeżeli przy normalnym użytkowaniu bateria trzyma tylko dzień tzn., że jest do wymiany.

  • 0

    282. ~Goldie  2009-10-03 19:30:52  host: dtr109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do posiadaczy LG COOKIE: Jakie słuchawki posiada w zestawie ten telefon? I czy jakość muzyki jest dobra w tym fonie ?

  • 0

    283. ~ryszard  2009-10-05 19:54:35  host: 80.51.199.133

    telefon nie odczytuje karte sim

  • 0

    284. ~Agusia  2009-10-06 16:29:41  host: host-n1-65-242.telpol.net.pl

    jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu :) jestem zadowolona z jakości, wyglądu, baterii i wszystkich opcji. Na razie mnie nie zawiódł. Polecam Wszystkim, którzy zastanawiają się nad kupnem. A jeśli ktoś się waha między Samsungiem Avilą, a tym LG KP500 cookie - pan w Plusie powiedział mi, że jest dużo reklamacji Avili, bo podobno zostały zrobione na ilość, a nie na jakość. Może komuś ta informacja pomoże. pozdrawiam i polecam :)

  • 0

    285. ~maniek  2009-10-08 18:38:48  host: 188.33.163.168

    Ten telefon to szajs wyciągłem go z kieszeni a tu cały ekran penkł i co jakiś czas sam sie wyłancza

  • 0

    286. ~Playboy_girl  2009-10-10 20:23:50  host: 87-205-175-243.adsl.inetia.pl

    Obsługiwane się Karty Pamięci w tym telefonie ?

  • 0

    287. ~ndf  2009-10-10 22:22:18  host: apn-77-113-210-216.dynamic.gprs.plus.pl

    ten telefon jest do dupy, wszystko jest do dupy.

  • 0

    288. ~wiola  2009-10-11 14:29:42  host: static132.debica230.tnp.pl

    hej jaki jest program do edytowania zdjęć w LG KP 500????prosze pomóżcie

  • 0

    289. ~TERY  2009-10-13 11:46:09  host: afhz238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy jest w tym telefonie kalkulator??????

  • 0

    290. ~koparka  2009-10-13 20:39:11  host: 078088215141.walbrzych.vectranet.pl

    282 sluchawki prawie bez basow, ale jakosc brzmienia dobra.

  • 0

    291. ~stivi13  2009-10-15 15:58:37  host: dwo57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon dopiero jeden dzień i kupili mi go więc nie mogłam sobie wybrać innego ale nie jest zły i nie jest też aż taki ekstra bo mam PROBLEM włożyłam kartę pamięci i przesłałam trochę piosenek i pojawia się komunikat OSIĄGNIĘTO MAKSYMALNĄ LICZBĘ APLIKACJI, lubię słuchać muzyki z telefonu ale tu pojawia się problem i nie wiem co robić, muszę zaznaczyć że jest używany, przed tem ktoś miał go w plusie na umowę i mam też problem z konfiguracją(mam zamiar się tym jeszcze zająć) pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki za pomoc

  • 0

    292. ~  2009-10-15 17:03:44  host: adje48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @289..głupszego pytania jeszcze nie widziałem albo mi gdzieś mineło. Ma i to atomowy![wyczułeś sarkazm i ironie?]

  • 0

    293. ~agata  2009-10-15 23:31:47  host: 77-254-137-71.adsl.inetia.pl

    nie polecam. żaluje że kupiłam. bateria słabiutka o aparacie sie nie wypowiadam bo to nie cyfrówka , beznadziejnie sie pisze sms , nie najgorszy tel ale dla osób którym zalezy na szpanie bo jak ktos chce telefon po to żeby mozna było pisać szybko i łatwo sms to nie radze kupowac tegotel.

  • 0

    294. ~dominika  2009-10-20 19:05:20  host: ip-85-202-38-203.eltronik.net.pl

    Ja mam ten telefon i mi się osobiście nie spodobał... beznadziejnie się pisze sms, ogólnie, wszystko na dotyk... strasznie się rysuje i muli.. nie polecam, muzyka jest ok, aparat nie zabardzo.. z usb tez do bani.. raz sie włączy raz nie..

  • 0

    295. ~mikro  2009-10-23 18:54:53  host: epw215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest kalkulator itp.. Telefonik fajny mam go od wczoraj.. :D jedna z jego wiekszych wad to to ze nie ma lampy błyskowej;< :D ogolnie duży ++++++ dla telefonu :D w miarę prosty w obsludze ... ;d

  • 0

    296.  2009-10-23 20:30:25

    Telefon jest świetny. Płynny, nie zacina się przy KP 8GB! Mam go już 2tygodnie i nic mi się nie stało. Tylko trzeba mieć na nim polię na ekran, ponieważ podczas szukania czegoś patyczkiem można łatwo zarysować ekran. Płynnie i czysto gra, nie ma z nim żadnych problemów. Bardzo zmyślne przewijanie menu (podobnie jak w Corby) ale jakościowo i podczas słuchania muzyki, robienia zdjęć i innych rzeczy cookie jest lepszy.

  • 0

    297. ~Niffer  2009-10-24 11:26:35  host: chello087207114089.chello.pl

    mam problem z moim cookie sam się odblokowuje, włacza mi się historia połaczen i łączy mnie a 1 nr na liście:(

  • 0

    298. ~carrying_u  2009-10-24 16:07:12  host: ip-54-38.apus-net.pl

    hej :) jestem bliska kupna jakiegos telefonu w erze.... i co będzie lepsze, nokia 6300 czy ciastko? Prosze o szybka odpowiedz. ps. nokia kosztuje 199 i cookie też.

  • 0

    299. ~JediHamster  2009-10-25 00:28:40  host: 94.254.172.64

    @287 Twoje komentarze tez sa do dupy, @261, @262 - miales w rece ten telefon? czy tylko szajsunga, ktorego tak zachwalasz? cookie MA akcelerometr. @289 jest

  • 0

    300. ~moo91  2009-10-25 20:14:52  host: public41313.xdsl.centertel.pl

    zastanawiam sie nad tym telefoniem ale boje sie ze cos jest z nim nie tak szczerze polecacie go ?

  • 0

    301. ~Tomaszek  2009-10-25 20:37:52  host: host-89-229-39-231.torun.mm.pl

    284 . W plusie gadają że cookie jest lepszy po to,gdy nie mają avily to mówią, że cookie jest lepszy BAJKA Cookie to beznadziejny Telefon Juz MDA COmPACT 3 JEST O WIELE LEPSZY

  • 0

    302. ~Lidzia  2009-10-26 16:17:08  host: gdf58.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik. Mi się osobiście łatwo pisze smsy. Mam go tydzień i jestem bardzo zadowolona

  • 0

    303. ~plusiak  2009-10-27 19:01:19  host: 87-205-21-50.ip.netia.com.pl

    avila jest lepszym teklefonem

  • 0

    304. ~  2009-10-27 19:34:29  host: abfu228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam swojego KP500 z Plusa, ale używam w nim karty Orange. Mam problem z połączeniem, wydaje mi się że jest to spowodowane niepoprawną konfiguracją. Objawia się on np. gdy włączam przeglądarkę (przeglądarka włącza się, lecz nie ładuje się żadna strona), podczas uruchomiania aplikacji JAVA potrzebujących dostępu do Internetu (błąd JAVA lub komunikat o możliwej złej konfiguracji). Wchodziłem już na stronę Orange, instalowałem wszystkie możliwe przesłane ustawienia, nic to jednak nie zmieniło. W opcji "Profil internetowy" wyświetlają mi się wszystkie profile zarówno Plusa jak i Orange. Z taką różnicą, że tych pierwszych nie da się skasować, podobnie jak nie da się ustawić domyślnych. Co mogę zrobić, by móc normalnie korzystać z Internetu?

  • 0

    305. ~MyŚląąCaa  2009-10-27 22:05:19  host: dynamic-78-8-50-43.ssp.dialog.net.pl

    Heem.. Zastanawiam Się Nad Avilą i Tą LG .. PowieDzcie Mii ProSzę Co LepSze ?. Dla Mnie One Są PoróWnywalnee .. Alee .. Boję Się ,Że jak juŻ KtóRyŚ Kuupię To Będę ŻałowaĆ .! Np. KtoŚ PisaŁ Że Jes Problem Z USb DO Kompa .. ? NO ii SiiĘ Obawiam Tego . . [ Jakie Są + a jakie - ? ] ^^.

  • 0

    306. ~glucior  2009-11-01 17:00:55  host: 88-199-29-10.tktelekom.pl

    jest jest jest mam go!!! kosztowal 1 zl. ci ktorzy dali 500 zl zdrowo przeplacili! i zeby nie bylo wcale nie jest w zadnym mixie. tyle za niego dalismy w salonie w wawie na ulicy wiejskiej 1. taki maly gruby mi go spylil. targowalismy sie jeszcze bo chcial za nigo 1,01 zl ale my sie nie dalismy. powiedzielismy mu ze go deportuja za to ze jest niski i gruby. on sie przestraszyl i chcial nam dac go za free ale dalismy mu te zlotowke zeby mial na kocia karme. powiedzial ze za 1 zl karmy sie kupic nie da wiec go pobilismy za pyskowanie madrzejszym. na koncu stwierdzamy bo odbieglismy od tematu ze telefon jest spoko. jutro jedziemy na ulice bitwy warszawskiej 1920r 7. milej nocy! ;)

  • 0

    307. ~AniUlka  2009-11-03 20:08:52  host: cfu64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie.. mam ten telefon od kilku miesięcy, i chciała bym wgrać do niego jakieś motywy..czy to wogóle jest możliwe ?

  • 0

    308. ~Roma  2009-11-03 21:33:01  host: bok170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bradzo polecam Ci LG cooke Avilla się nie opłaca z USB to mit i tyle :) Polecam Ci Avilla to nie telefon to zabaweczka dla dzieci :)

  • 0

    309. ~nik  2009-11-03 23:17:52  host: 80-41-197-229.dynamic.dsl.as9105.com

    Mam ten aparat od ok 3 miesiecy. Jak na telefon jest ok. Po nalozeniu folii ochronnej dotykac nalezy mocniej (nawet znacznie). Aparat ma akcelerometr (wbrew opiniom), ale w fazie raczkujacej (nie zawsze lapie polozenie telefonu przez co zmiana pozolenia ekranu przychodzi mu z oporami). Zdjecia sa KIEPSKIE - kolory nieprawdziwe, balans bieli do d..., okrutne szumy. Dowolny wspolczesny samsung wypada lepiej. Jesli chodzi o karty pamieci wkladajcie te troche drozsze - potrafi zawisnac i tyle taka karte widzieliscie. Komputery wykrywaja Cookie, ale trzeba miec Service Packa do windy, nie potrzeba zadnych sterownikow. Wykrywa i pamiec wewnetrzna i ta micro SD - jako dyski zewnetrzne. Pisanie sms'ow to bulka z mlekiem, macie rysik i mozecie dziobac sobie na QWERTY znacznie szybciej, niz normalnie - po zmianie polozenia na poziomy. Gier i aplikacji mnostwo (Google, wpiszcie LG Cookie, sa specjalne strony dla tej zabawki). Ogolnie polecam. Jesli chcesz go uzywac jako aparatu foto wybierz sobie samsunga, nie wiem czy ma lepsza elektronike, czy szkielko, mimo wszystko efekty bez porownania.

  • 0

    310. ~  2009-11-05 19:56:56  host: 94-72-117-47.marsoft.net

    mam pytanko:czy można w tym telefonie przypisać kontaktom różne dzwięki???

  • 0

    311. ~aris3  2009-11-07 18:35:16  host: aajg161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten tel od 3 miesięcy i w zasadzie nie mam z naim problemu jedyny mankament jaki mnie w nim wkurza to ładowanie bateri co 20 godzin. wyświetlacz trochę się rysuje od rysika ale jest on bardzo przydatny. Maił już trzy upadki na kostkę i jak narazie nic mu się nie stało tylko troche się zarysował, no i co najważniejsze wypadł mi z około 4 metrów prosto do rzeki i o dziwo nic mu woda nie zrobiła, nie polecam co chodzi o pisanie sms za kierownicą

  • 0

    312. ~xxx  2009-11-07 19:57:59  host: pc-85-202-106-39.siedlce.domtel.com.pl

    ale nie ma Wi-Fi a to lipa bo oprócz tego dotykowego ekranu nie różni się niczym od zwykłych telefonów. No może różni się baterią bo w tym telefonie trzyma 1 dzień.

  • 0

    313. ~Tomcio  2009-11-08 21:39:30  host: chello087206151206.chello.pl

    witam mam zamiar kupic ten telefon a za bardzo sie na nich nie znam czy moze mi ktos powiedziec czy ottwarza filmy

  • 0

    314. ~123456789  2009-11-09 09:59:50  host: inet20907nq-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    jeden minus aparat foto ma słabą rozdzielczość... ;(

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet