LG KP260 - opinie
Telefony LG LG KP260 Opinie o LG KP260

LG KP260

w sumie: 12
  • 0

    1. ~PISTYLET  2009-05-27 13:44:23  host: 89.231.204.143

    Kupiłem sobie tego fona. Jest fajny niczego mu nie brakuje. Slot na kartę micro SD ma z boku dzięki czemu nie trzeba wyciągać bateri.

  • 0

    2. ~Iza  2009-06-30 21:29:39  host: bfo200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A moj sie zawiesza czesto gdy przychodzi sms lub polaczenie. Moze ktos wie dlaczego tak sie dzieje?

  • 0

    3. ~extramix  2009-08-02 09:27:21  host: dynamic-78-8-69-29.ssp.dialog.net.pl

    super fonik dostane go 10 sierpnia :D oplaca sie na 100 z tego cio pisze to nie brak niczego

  • 0

    4. ~lg ;D  2009-08-14 15:35:53  host: public53788.xdsl.centertel.pl

    naprawdę fajny fon :) tylko nie podoba mi się w nim to że szybko ściera się obudowa, a także ma mały wyświetlacz :( ale gorąco polecam naprawdę wart zaufanie jest ten telefon :) ;P

  • 0

    5. ~PISTYLET  2009-08-26 21:50:08  host: 89.231.205.207

    ~Iza~ Sprawdź czy pamięć w telefonie nie jest załadowana. To może być przyczyna. Pozdr :)

  • 0

    6. ~stiff  2010-02-11 22:39:59  host: host-91-202-228-95.backiel.com.pl

    ten problem z zawieszaniem przy sms albo połączeniu występuje jak mp3 ustawione jest z pliku na pamięci zewnętrznej. Jak się ustawi te same dzwonki z pamięci wewnętrznej telefonu problem znika.

  • 0

    7. ~  2010-02-11 22:42:28  host: host-91-202-228-95.backiel.com.pl

    A tak w ogóle to bardzo fajny tani telefonik. Jedyne czego mi brakuje to minimalizacja radia (chyba, że nie znalazłem opcji), odtwarzacz mp3 można minimalizować.

  • 0

    8. ~Hubert  2010-04-25 17:51:38  host: 193.59.55.2

    Nie wyświetla mi emotikonów w smsach.Wie ktoś dlaczego??

  • 0

    9. ~tom  2010-06-04 20:51:57  host: v01-15.opera-mini.net

    zawiesza się jak masz dzwonek w formacie mp3 i jest za krótki tzn po np pięciu sygnałach dzwonek staje musi się załadować powtórnie i to jest big problem

  • 0

    10. ~Gabxxx  2010-06-22 20:59:50  host: 77-255-180-91.adsl.inetia.pl

    Też kupiłem tego fona jestem zadowolony z niego. Czasami się zacina ( żadko ) ale jak sie zatnie to trzeba wyjąc baterie i włączyc go na nowo. Potem wszystko się traci ( co było ustawione). Mimo to mam do niego saufanie i karte 8 g. :-)

  • 0

    11. ~grzegol  2011-01-01 20:30:58  host: ecz10.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona od 5 miesięcy i działa bez zastrzeżeń tylko przydał by się do niego trochę lepszy aparat i lampa błyskowa mam też do niego kartę 2GB:xD

  • 0

    13. ~qalxxx  2011-01-01 20:35:37  host: ecz10.internetdsl.tpnet.pl

    no co???ma lepszy wyświetlacz niz i phone4!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet