LG KP235 - opinie
Telefony LG LG KP235 Opinie o LG KP235

LG KP235

w sumie: 80
  • 0

    1. ~telemaniak93  2008-02-27 20:05:40  host: h-87-199-59-101.dolsat.pl

    Jakoś tak dziko bez GPRS ps. jak to się łączy z netem ?

  • 0

    2.  2008-02-28 22:24:43

    jak ten telefon nie ma GPRS?? Bluetooth, java, mms a GPRS to już mu nie dali? pierwszy raz widzę taki telefon. ktoś go posiada? Pozdrawiam ;)

  • 0

    3. ~as  2008-02-29 00:23:01  host: aun81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zmowu telefon podobny do motki v3 z 5 mega bez poszerzenia ....

  • 0

    4. ~bart  2008-03-01 16:04:52  host: aegl129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skoro ma MMS to musi mieć GPRS.. Halo halo? :)

  • 0

    5. ~ytdry  2008-03-10 19:12:48  host: 195.116.80.1

    nie wiem jaki on jest ma blutu czy ni m bo mam zamiar kupic?

  • 0

    6. ~jola  2008-03-13 13:10:45  host: edh218.internetdsl.tpnet.pl

    Ladnie wyglada ten telefon, parametry tez ma calkiem spoko. I fajnie ze jest z klapka bo brakowalo mi ostatnio telefonow LG wlasnie z klapka

  • 0

    7. ~ania  2008-03-23 14:52:56  host: nat.homenett.pl

    a ja go mam!!!!i.....chyba jestem troche rozczarowana,słabe dzwonki ,szczerze mówiąc niema z czego wybierac i nie ma odtwarzania MUZYKI!!!Nici ze sciągania dzwonków w mp3:(no i nie ma do niego jeszce nigdzie akcesori typu,kabel do komputera....ZA NOWY MODEL!!!

  • 0

    8. ~  2008-03-24 00:35:28  host: static-87-105-53-31.ssp.dialog.net.pl

    Co to powrót do przeszłości? Parametry prawie jak mój k300i.

  • 0

    9. ~mikki  2008-04-10 15:30:22  host: ba008.nj.pl

    W ostateczności można kupić w erze ten telefon za 69zł w przypływie emocji będzie czym rzucić o ścianę.

  • 0

    10. ~  2008-04-18 15:14:30  host: adi238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k300i ma lepsze parametry

  • 0

    11. ~Aga  2008-04-19 08:50:13  host: host-89-228-155-151.gorzow.mm.pl

    Ja mam ten telefon od dwóch dni a więc: twierdzę że jest świetny chociaż mógłby mieć odtwarzacz mp3 ale to szczegół . !

  • 0

    12. ~Agó  2008-04-25 15:21:40  host: host-89-228-131-40.gorzow.mm.pl

    Mam ten telefon od 4 dni . ! Ma on GPRS to fakt,ale jest okropny zepsuł się już w pierwszym dniu,bo nie mogłam pisać SMS-ów ponieważ się wyłączał. Podobno to nie tylko mój był zepsuty . !

  • 0

    13. ~Korba  2008-05-05 22:49:33  host: host-81-190-109-81.gdynia.mm.pl

    Telefon na korbe.Stara pralka ma wiecej opcji. Brak mp3 i karty. Blue jedynie ratuje sytuacje.

  • 0

    14.  2008-05-06 16:05:46

    telefon dla osób które szukają prostego telefonu do dzwonienia. Brawoo LG :-) GPRS podobno maa.

  • 0

    15. ~Misia  2008-05-08 14:49:26  host: m84.mielec.star.net.pl

    Ja uważam że to jest super telefon mam go o wczoraj i mysle ze swietnie sie spisuje. Dla mnie nie liczy sie czy ma takie rozne bajery ale najwazniejsze jest nie to czy ma mp3 czy nie tylko czy da sie wykonac nim najprostsze rzeczy typu zadzwonic czy wyslac smsa!!!

  • 0

    16. ~  2008-05-18 20:16:46  host: chello087206229229.chello.pl

    ja go mam...dla mnie fajny...;)

  • 0

    17. ~ericsson  2008-05-30 09:10:03  host: 91-90-57-14.sttb.pl

    to jest gowno jakies, jak z tego czegos wyslac sms'a ?????? moze ktos mi powie ?

  • 0

    18. ~HeqToR  2008-05-30 22:38:25  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    podobizna sagema 401c ;D

  • 0

    19. ~qpa  2008-06-14 12:41:14  host: np-16-152.prenet.pl

    LG sie nie spisało ;/

  • 0

    20. ~Magda  2008-07-07 10:42:46  host: ech90.internetdsl.tpnet.pl

    Sami się nie spisaliście! Telefon jest do dzwonienia i wysyłania esemesów, jesli brakuje Wam głupich empetrójek to kupcie sobie odtwarzać mp3. Mam 39 lat i dla mnie telefon - bomba. Ma świetny, duży wyświetlacz, jest prosty w obsłudze, stylowy i elegancki. Pozdrawiam. :)

  • 0

    21.  2008-07-08 23:09:22

    Mam go od dzisiaj , niepotrzebny jest mi telefon do robienia zdjec , ani słuchania muzyki , tylko do dzwonienia, a do tego jest dobry.

  • 0

    22.  2008-07-08 23:12:03

    A , i poprawcie to bo ma GPRS!

  • 0

    23. ~A  2008-07-09 10:12:36  host: 88-199-36-13.tktelekom.pl

    nawe t fainy tel. tylko cos jest nie tak ze serwerem i gg nie da sie włączyc a tak to jest wporządku (ma blutu)

  • 0

    24. ~LG :P  2008-07-14 15:14:19  host: 119-044-158.adsl.szeptel.net.pl

    bede mniała te telefon ale nie wiem czy go chce bez mp.3 ani gprs :P

  • 0

    25. ~LG  2008-07-16 19:09:04  host: 119-044-158.adsl.szeptel.net.pl

    nie wiem czy fajny bede go mniała zlę sie boje????

  • 0

    26.  2008-07-18 19:38:17

    przywieśniaczyli z tym napisem BLUETOOTH ;)

  • 0

    27. ~LG  2008-07-20 15:05:17  host: 119-044-158.adsl.szeptel.net.pl

    bez napisu mam go :P troche zawiedziona mniał mnieć gry nie ma zoom nie na i wogóle ale tak to fajny:)fajne zdjęcia wychiodza ale nie polecam :/

  • 0

    28. ~Ja  2008-07-23 22:54:34  host: bhost-135.mtm-info.pl

    do ericsson. jeżeli nie wiesz jak się z tekefonu wysyła sms'y to widać że jesteś tępy jak na tak prosty telefon w obsłudze.Szkoda tych dzieci co maja nokie 3310(bez obrazy)i gadaja głupoty ze telefon do bani chociaz sami maja jakies atntyki lub łoki-toki(nie wiem jak sie to pisze);p

  • 0

    29. ~Arosław  2008-08-03 10:31:08  host: nat1.netmaniak.net

    orientuje sie ktoś ile trzyma bateria w tym modelu ?

  • 0

    30. ~aabuu  2008-08-05 14:01:19  host: host-89-238-18-175.smgr.pl

    mam ten telefon i powiem szczezee telefon dla babci albo dziadka podstawowe opcje ma blu i gprs tez ma do tego brakuje tylko mp3 i karty.Ma bardzo czysty dziwiek gdy nagrywamy z dyktafonu ale to jednak amr. a nie mp3.! szkoda ze wąłsnei eni am3 aparat nie robi jagorszych zdjec. obrze sie prezetuje we własnym telefoni gozrej na kompie aparat bez zoom'u to wada...;( jest problem ze wsatwieniem zdjecia o konatktu w ksiazce telefonicznej obsługuje on tylko podstawowe zdjecia wgrane juz w telefon ! ogołem on jest syyf! Telefon ten to napewno nie zabawka dla chłopaka lub meżczyzny tylko raczej dla podstarzałych babci i Dziadkow. Mozna go polecici tez kobietom ze wzgledu an wyglad i piekny dizajn! ale jakos sam jestem z neigo nei zadowolony ale tylko do stycznia bo to telefon dal babci i oddaje go babci!:D

  • 0

    31. ~używam  2008-08-24 22:44:51  host: aakj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fakt że jest prosty w obsłudze. Ma GPrS posiada Blut... również =>do dzwonienia w miare taki SMS bardzo łatwy. Problemem może być jakaś słaba 'słyszalność' głośnik słaby czy cóś :) ...taki sobie ogólnie niepolecam

  • 0

    32. ~kndc  2008-08-25 22:11:02  host: dqb2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on mp3?

  • 0

    33. ~kiss my uss:P  2008-09-09 17:51:30  host: aakz188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co do tego telefonu. nie wiecie może ktoś jak sie odtwarza przesłane przez bluetooth piosenki? bo ta piosenka zapisuje sie w folderze "inne" i nie da sie odtworzyć:/ prosze pilnie o odpowiedz

  • 0

    34. ~d  2008-09-23 15:17:36  host: system858917593.mtvk.pl

    Czy ten fonik ma mp3?????????????????????

  • 0

    35. ~krych@  2008-10-05 11:20:33  host: 078088188171.stk.vectranet.pl

    Moja mama go ma od dwoch dni i jest z niego zadowolona.Jedyna wada to slaby głosnik :).

  • 0

    36. ~yh  2008-10-08 13:07:04  host: auo90.internetdsl.tpnet.pl

    slaby glosnik i brak mp3? ostro

  • 0

    37. ~  2008-10-15 17:52:19  host: np-16-152.prenet.pl

    kombajn multimedialny to to nie jest ja widze tu lata 90-te. aparat chociaz jest no chyba ze to atrapa ;p

  • 0

    38. ~magda~  2008-10-24 10:20:28  host: 87-205-47-158.adsl.inetia.pl

    jak ustawić w tym telefonie melodie na wiadomość, bo już szału dostaje????

  • 0

    39. ~mila  2008-11-08 11:41:37  host: efg226.internetdsl.tpnet.pl

    jestem na kupnie mam nadzieje ze sie sprawdzi.ma extra funkcje i mp3 tylko kabla ni ma do kompa.ale tak to przystępna cena. pozdro

  • 0

    40. ~barbi  2008-11-24 16:08:48  host: ibx123.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam i uważam że jest super

  • 0

    41. ~ziom  2008-12-06 14:15:14  host: aafc94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co zrobic jak sie nie uruchomi. pisze tylko kp 235 ?

  • 0

    42. ~maty$  2008-12-09 17:58:30  host: jasny.siec.idealan.pl

    a czy mozna ustawic jakis wlasny wgrany dzwonek na sms? bo dosc juz mam telefonow z dzwonkami standardowymi...

  • 0

    43. ~martuśka  2008-12-11 06:47:05  host: klakier.blt.pl

    Mam zamiar go kupić wygląda na dość fajny, ale zobaczymy jak w uzyciu. Szkoda tylko że mp3 brak :)

  • 0

    44. ~Madzik  2008-12-21 14:07:37  host: wejher.eu.org

    Mam ten telefon od dzisiaj. Jest ok :) i GG dziala. ;) Nie potrzebne mi mp3, bo mam już osobne mp4, więc telefon jak najbardziej mi się podoba :)Ja Polecam ; P

  • 0

    45. ~MaDzIa  2009-01-03 10:37:37  host: w3cache.sistbg.net

    ja go miałam kupiłam gooow erze za 17zł ggjest bluetooh jest tylko nie ma mp3 jak się pytałam w sklepie czy jest video to mówił"jest,jest"on jest ładny bo czerwony z klapką (wymarzony fonik)tylko mało bajerów miałam go pól roku i dałam go mamie a teraz mam sony ericssona k750i i jestem bardzo zadowolona mam karcioche to jest 120 gier 200mp3 polecam (wspaniały)

  • 0

    46. ~jeja  2009-01-19 00:14:42  host: public26467.xdsl.centertel.pl

    ile smsow sie miesci?

  • 0

    47. ~TOSisLAW  2009-01-31 22:45:28  host: eax21.internetdsl.tpnet.pl

    Nabyłem ten telefonik na wyprzedaży w sklepie nie dla idiotów za 139 zł. Powód dla którego go nabyłem jest prosty - wymiana telefonu dla Taty (wcześniej korzystał z Samsunga X200). Po zakupie tego fona nie musiał się odnowa uczyć jego obsługi (duży plus) GPRS ma - ale chodzi jakoś wolno. MMS ładnie i szybko przyjmuje. Aparat robi znośne zdjęcia - jednak brak zoomu i trudność robienia zdjęć dynamicznym obiektom zaliczam jako duży minus. Da sie nastawić zdjęcie osoby która dzwoni jednak by to można było zrobić kontakt musi być zapisany w pamięci telefonu - wyświetlane jest ono tylko na głównym ekranie. Jak pobawię się nim dłużej napiszę szerszą recenzję. Ogólnie: uważam że telefonik super. Ładnie wygląda i jest prosty w obsłudze. Nie ma Bajerów, świecidełek ani żadnych "spojlerów"... Jednak do tego do czego został stworzony - do dzwonienia świetnie się nadaje. Dzieciaki jeżeli szukacie jakiegoś efekciarskiego telefonu by sie pochwalić na osiedlu to kupcie lepiej sobie jakiegoś SE. A jeśli chcecie mieć dobry telefon to polecam

  • 0

    48. ~  2009-02-16 18:18:37  host: aaxz215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam zamiar kupic ten telefon , powiećcie czy sie opłaca ???

  • 0

    49. ~art  2009-03-05 14:29:52  host: inet20909nh-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    gdzie ma on wideo i mp3

  • 0

    50. ~kamcia  2009-03-14 19:37:47  host: eso89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny, szkoda ze nie ma mp3. czy ktoś wie jak wyłaczyć dzwięk przy otwieraniu i zamekaniu klapki?

  • 0

    51. ~0  2009-03-23 18:32:46  host: xt23f0.stansat.pl

    ten telefon ma mp3 :)) fajny tylko karta pamieci i git

  • 0

    52. ~olla_25  2009-03-28 13:39:00  host: 89.231.68.248

    mam ten fonik pierwszego dnia mi sie zepsul i nie moglam pisac sms-ów bo sie wylaczal w naprawie mi go wymienili i dziala poprawnie ale teraz bede wymieniac na sony ericssona W380i

  • 0

    53. ~Krzychu  2009-04-05 19:46:45  host: 88-to3-7.acn.waw.pl

    fon wygląda bardzo fajnie, ale mam pytanie czy da rade go podłączyc do kompa?

  • 0

    54. ~katy :*  2009-04-09 14:34:46  host: iym162.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz od 2 miesiecy i jestem z niego zadowolona:) to jest super telefon polecan go!! pozdrowienia

  • 0

    55. ~monissia  2009-05-03 14:57:55  host: ip-093157118004.mikolow.net

    miałam ten telefon i jest bardzo fajny :)polecam go wszystkim

  • 0

    56. ~Laura  2009-05-10 12:48:28  host: 213.199.239.38

    Dajcie spokój!!! piszecie że telefon nie ma mp3 i tak dalej ale do cholery telefon powinien byc do dzwonienia i pisania smsow a te guwno jest do śmieci/!!!!!!!!!!!nie da sie pisaćsmsow bo sie wyłącza ścierwo.....!!!!!!!!!

  • 0

    57. ~martys ;]]  2009-05-10 14:44:56  host: 87-205-183-132.adsl.inetia.pl

    fon nawet fajny // z klapką ... i wql tylko ze proszep owiedzcie jak wysyłac z niego smsy!!! jak probuje to mi sie wyłącza;/ dziadostwo jakies ;// nie ma mp3 .. no ale da sie to znies bo mam mp3 osobne ;p nie ma videoo a czasmai by sie przydało jak sie nagrywam na konkursach .. aa.. no i jakis słaby głosnik .. słabo słychac ale za to wyraznie . proszepowiedzcie mi tylko czemu esów nie moge wysyłac bo mi sie fon wyłacza i pisze tylko kp235 ;//

  • 0

    58. ~joanna2875  2009-05-30 19:00:53  host: 88.220.105.14

    co zqa lipa szkoda słow:(

  • 0

    59. ~1111111111111111111111111111111  2009-05-30 19:19:31  host: 77-254-252-23.adsl.inetia.pl

    On jest super ale pomóżcie mi nie wiem jak to wytłumaczyć ale powiem tak: co zrobić żebym mogła ściagać jakieś rzeczy z internetu do tego fona? trzeba mieć jakiś specjalny kabelek albo coś w tym stylu??? ProSZE!!!! o pomoc w tej sprawie....

  • 0

    60. ~8888888888888888888888888888888  2009-05-30 19:24:38  host: 77-254-252-23.adsl.inetia.pl

    CZY TEN TELEFON MA MP3? CZY NIE..... Bo WSZYSCY PISZĄ ŻE NIE MA A TEN KTOŚ NAPISAŁ ŻE MA: 51. ~0 2009-03-23 18:32 xt23f0.stansat.pl ten telefon ma mp3 :)) fajny tylko karta pamieci i git NO TO WKOŃCU MA MP3 CZY NIE????????????????????????????????????????????????????? ODPOWIEDZCIE MI TO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    61. ~bosman  2009-05-30 19:27:29  host: 94.254.228.228

    to jakaś masakra...napaliłem sie ze względu na cene,,,,,i żałuje,,,,NIE POLECAM

  • 0

    62. ~Maartiinkaa xD  2009-06-04 19:57:27  host: 77-254-117-0.adsl.inetia.pl

    hmm.. ten fon jest nawet spoko .. ząłuje ze nie ma mp3 bo akurat m i sie osobne zepsuło no ale trudno bo zaniedługo bede miała nowe mp3... nie ma video ale to mi nie potrzebne .. tylko ze jeden mayl problem ;// nie moge wysylac esów jak chce wysyłac to m isie wyłacza ;// !! pojechałam z tym do sklepu era tam gdzie go kupywałam .. babka powiedziała ze kkoniecnzie musi mi go wymienic ale kiedy zapytała o gwarancje to okazaąlo sie ze moja win bo zapomnialam jej wziąśc xD no i będe musiała jeszcze czekac do nastepnego tygodnia i jade cos z tym zrobic bo bardzo potrzebna mi funkcja sms.. a do ~Ja . ericsson chodziło o to samo i dlatego napisal ze nie umie wysyłac esów ;/

  • 0

    63. ~znawca  2009-06-05 17:15:32  host: abpt22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosty telefon do dzwonienia tylko i wyłącznie. Bardzo przeciętna trwałość baterii.

  • 0

    64. ~natalia  2009-06-16 13:57:44  host: public52596.xdsl.centertel.pl

    gdzie tu jest bluetooh ( niewiem jak to się pisze) bo nie umiem znalezc a pisze ze jest

  • 0

    65. ~KoSiUlKa  2009-07-06 09:55:16  host: un-110-240.domainunused.net

    Ludzie, ja mam ten telefon, a on ma z aparacie zooma, tylko głupki nie potrafią z niego korzysta . A zooma włącza się tak, że gdy jesteśmy na aparacie to klikamy strzałkę w górę . Ma Bluetooth , tylko nie ma mp3 i ma mało pamięci . Ale telefon jest po to , by dzwonić i pisać SMS-y. Jak chcecie muzy słuchać to kupcie sobie empetrójkę , a jak chcecie więcej pamięci do sobie albo dokupcie , albo inny telefon wybierzcie. Ja mam tylko 12 lat, ale ja nie muszę szpanować tym, że mam odpicowany kom, bo mi taki wystarczy :) PoZdRoO!

  • 0

    66. ~  2009-07-14 22:04:38  host: acau106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma gry java

  • 0

    67. ~mjhl  2009-07-16 11:15:29  host: abzd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nikomu nie polecam tego telefonu! kompletne dno. miałam go przez niecały tydzień bo potem wylądował w naprawie (nie dało się odebrać połączeń bo mimo, że telefon dzwonił to gdy próbowało się odebrać to on łaził po menu jakby nic się nie działo. aplikacje same się wyłączały a poza tym potrafił się sam wyłączyć i zamulał)usieli mu wymienić całe wnętrze. po dwóch tygodniach w naprawie poużytkowałam go znowu niecały tydzień i znów zaczyna wychodzić sam z aplikacji, ponadto zamiast smsów wysyła mmsy mimo, że wchodzi się w opcję sms! mam go serdecznie dość, zaraz po wypłacie wymieniam go na inny. Ponadto nie da się w nim ustawić dzwonka na sms, ma cholernie cichy głośnik i słabą baterię, nie da się przypisać zdjęcia do kontaktu, bo twierdzi, że kontaktów nie ma. jedynym jego plusem jest wygląd.

  • 0

    68. ~tuśka  2009-08-08 18:02:23  host: 79.162.173.239

    JA GO MAM I BARKUJE MI MP3!ale bede miala nokie express music;D

  • 0

    69. ~bim  2009-09-15 13:02:22  host: aaqe244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel nawet fajny ale straszny badziwe nie polecam

  • 0

    70. ~KARTOFELEK  2009-12-31 11:52:43  host: static-201-54.is.net.pl

    oni to cos pomieszali nie ma gier

  • 0

    71. ~tailee  2010-02-15 16:24:49  host: bbservice202.mmpnet213.tnp.pl

    ujdzie.. mam go od 29 grudnia 2009. .Zawiesza się.. ;| to mnie najbardziej denerwuje.Szkoda tylko ze nie posiada mp3 i nie obsługuje karty pamięci :( tak to byłby *** telefonik.;D

  • 0

    72. ~martyna6  2010-03-01 19:40:46  host: apn-77-112-136-237.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja mam ten telefon i nie polecam go. Po pierwsza nie ma mp3, kamery itp. Jest po prostu straszny. Lecz z wyglądy jest ładny. Gry trzeba ściągać, żeby zmienić dzwonek wiadomości trzeba coś szperać w profilach... Na szczęście niedługo zmieniam tela. pozdrawiam wszystkich, którzy nie są zadowoleni z lg kp235 całuski...

  • 0

    73. ~Ewelinaa  2010-03-27 20:20:04  host: ppp241.poll-2.oslink.pl

    pomozcie zainstalowac gg w LG KP 235..sama sobie nie poradze....

  • 0

    74. ~jaaaa  2010-04-08 18:47:11  host: nat-3.autocom.pl

    ja mam taki sam, tylko że czerwony i jako tako się sprawuje ;d

  • 0

    75. ~bd  2010-07-30 10:09:36  host: 193.19.165.98.osk.enformatic.pl

    to jeden z najgorszych telefonów na rynku. uzywanie go to koszmar. pelno zbednych potwierdzen, kazda operacja ma 1-2 sek. opoznienie, tak ze zrobicnie w nim cokolwiek zajmuje 3x wiecej czasu niz w innym telfeonie, slaby mikrofon - rozmowcy skarza sie na slabej jakosci dzwiek, czasem dziwnie sie zachowuje po oddzwanianiu - abonent jest nieodstepny choc telefon wlaczony i nie zajety...

  • 0

    76. ~iris  2011-12-28 13:04:14  host: z12-01.opera-mini.net

    dostałam ten telefon od t-mobile w zastępstwie i siadł. Po prostu wyłączył się i papap. Tylko napis kp235 wyskakuje. Nie dało się na nim pisać sms-ów. Nie polecam i PROSZĘ O POMOC Z NIM!

  • 0

    77. ~koala  2012-03-28 16:35:13  host: 213-238-120-134.adsl.inetia.pl

    ja tam nie nie narzekam bo aktualnie bardzo mi się przydaje heh telefon oceniam na dobry z tego powodu ze jak spadnie to się nie wyłącza

  • 0

    78. ~Komura  2012-06-19 17:28:23  host: public132196.cdma.centertel.pl

    masakryczny ten telefon ale poo wygladze jest cakiem nie najgorsza bo ja znowu mam 2 fony se ck13i txt i ten i musze przyznac ze txt jest 1000000..... lepszy ale dobrze tez miec 2 telefony;)

  • 0

    79.  2014-05-05 16:20:15

    Ciekawe czy przez bluta dało mu się wgrać jakąś polifonie .mid? :D

  • 0

    80. ~LG KP235  2016-05-17 22:18:04  host: n29-02-10.opera-mini.net

    Telefon beznadziejny bo potrafił się sam wyłączać podczas czuwania gdy leżał albo był w kieszeni. Były też z nim same problemy bo czasem nie chciał się włączyć i trzeba było wyjąć baterię na kilka godzin aby się znów włączył. Ustawienia fabryczne inaczej zerowanie nic nie dawało i dalej to samo było. Po za tym nie zawsze chciał się ładować pod ładowarką, nawet gdy się podłączało inne ładowarki z tym samym wejściem i zawsze były jakieś problemy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet