LG KP202 - opinie
Telefony LG LG KP202 Opinie o LG KP202

LG KP202

w sumie: 31
  • 0

    1. ~T!nQ@  2007-06-21 19:23:04  host: 86-63-81-218.asta-net.com.pl

    no.... widze że LG się cofa...;/

  • 0

    2. ~CraSher  2007-06-21 21:28:10  host: abuu110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Że tak się wyraże: lg3310 po raz drugi, trzeci, czwarty...to ten jest piąty.

  • 0

    3. ~Ditka  2007-07-24 21:31:22  host: 89.174.66.2

    Juz mialam mozliwosc trzymania tego telefonu i troszke potestowania go..... w porównaniu di innych telefonów i podobnych paramatrch jest ok

  • 0

    4. ~Xser  2007-08-01 13:24:14  host: gby98.internetdsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś powiedzieć jak się w tym czymś off-uje t9 przy pisaniu mesów?

  • 0

    5. ~frytko  2007-08-10 11:41:11  host: aip213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witamy z300 z aparatem w innej odslonie

  • 0

    6. ~frytko  2007-08-10 11:45:22  host: aip213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witamy z300 z aparatem w innej odslonie

  • 0

    7. ~ciekawa  2007-08-20 16:12:59  host: 194.budinet.info

    hmmm czy ktorys z posiadaczy moze polecic mi kupno tego telefonu czy raczej odradzi?

  • 0

    8. ~krizos  2007-09-01 12:30:44  host: csknet-84-234-40-28.csk.pl

    jest całkiem w porządku,dobra rozdzielczość, tylko nie można na nią znaleźć gierek za 2,44 ^.-

  • 0

    9. ~joaska  2007-09-12 16:18:45  host: ffg146.internetdsl.tpnet.pl

    czy moze mi ktos powiedziec jak dlugo trzyma bateria w tym telefonie?

  • 0

    10. ~iZA  2007-09-26 19:57:22  host: 83.2.116.11

    NA POCZATKU BATERIA TRZYMA 1 DZIEN!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!! CHOCIAZ JEST LADNY

  • 0

    11. ~Magda  2007-09-27 11:36:26  host: ffe2.internetdsl.tpnet.pl

    hej ciekawa mam ten telefon od jakiegos czasu i nienarzekam jest ok i polecam kupno tego fonu

  • 0

    12. ~Gyz  2007-10-08 13:20:35  host: aczj81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wBasnie dostalem taki telefon i wsumie jest calkiem przyjemny :)

  • 0

    13. ~makra  2007-10-14 20:06:24  host: chello087207018129.chello.pl

    opłaca sie kupowac? Ja miałam Lg juz wiec wiem jak działa ale zastanawiam sie nad tym a nad motorola w220 który jets lepszy ?

  • 0

    14. ~Aniaa  2007-10-16 20:49:15  host: 088156232003.szn.vectranet.pl

    mam ten telefon:) chodz jest bez idry i gadzetow jest bardzo fajny.. prosty w obsludze, dobry aparat ! ogolnie jest niewielki, lekki, dosyc fajny:)

  • 0

    15. ~natalka  2007-10-20 21:18:03  host: chh85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma dyktafon? bo gdzie indziej napisali, że ma.. i czy jeśli ma, czy można dźwięk z niego ustawić na dzwonek? z góry dziękuję za odp :)

  • 0

    16. ~Ewcia.........  2007-10-26 14:23:52  host: atj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ochote kupic ten telefon....ale zastanawiam sie czy to dobry pomysł... nich mi ktoś doradzi:(

  • 0

    17. ~dddddddddddd  2007-10-29 18:27:22  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma dzwonki tune tone

  • 0

    18. ~rudy19  2007-10-31 21:39:33  host: fas154.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie, jak nazywa się program dzięki któremu mógłbym ten tel obsługiwać na komputerze?? z góry dzięki

  • 0

    19. ~Brunetkaaa  2007-11-24 19:50:40  host: nat.czarne.net

    Ja mam ten telefon i mi on nie odpowoeda bateria trzyma gora dwa dni jak sie rozmawia i piszesz esemeksi;// naprawde odradzam kupna tego telefonu niby jest truyb glosno moiwacy alee jest do d**** zdjecia robi nawet wyrazne;)to jest chyba jedyny + tego teleofnu klawaitura strasznie glosna :-/ niewygodnie sie pisze;//

  • 0

    20. ~krzysiek  2007-12-04 17:05:30  host: csknet-84-234-40-28.csk.pl

    Ma dyktafon i można ustawić jako dzwonek, nie ma true tonów program nazywa sie LG mobile Sync kp202. Nie ma w nim mp3. Jednak szukam sposobu jak na niego wgrywać dzwonki typu .amr i gify bo jak dotąd ten program co podałem tego nie umożliwia.

  • 0

    21. ~xxxxx  2007-12-04 17:08:17  host: chello062179061010.chello.pl

    chce kupic ten telefon ale nie wiem czy ma bluetootha bo tu pisza za nie ma ale na innych stronkach pisza ze ma???????????????

  • 0

    22. ~mała  2007-12-14 11:32:55  host: cable-4-143.stella.net.pl

    dostałam tel w prezęcie..ale jest super.sliczny

  • 0

    23. ~soneczka  2007-12-24 18:51:59  host: dca174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałam ten prezent na gwiazdkę moim zdaniem to super komórka

  • 0

    24. ~tommy  2008-01-11 15:35:00  host: 87.116.224.198.strzyzow224.tnp.pl

    Mam ten fonik od 2 dni i spisuje sie narazie znakomicie polecam ogolnie jego kupno chodz nie moge nic na niego sciągnc..poratujcie mnie

  • 0

    25. ~Anita22  2008-01-22 14:22:28  host: amr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jak dlugo trzyma bateriaw telefonie lg kp202?

  • 0

    26. ~Użytkownik  2008-02-20 09:58:31  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Ogólnie ten telefon jest spox lesz nie posiada on ani Bleuetooth, IrDA wię wychodzi na to ze telefon LG jest do BANI !! pozdrawiam

  • 0

    27. ~izula  2008-05-24 20:37:31  host: 83.2.223.243

    chce wiedziec czy ten telefon ma port podczerwieni, bo jedni moowia mi ze ma a gdzie indziej pisze ze nie ma

  • 0

    28.  2008-07-18 19:41:52

    Nie ma podczerwieni i nawet jakby miał to i tak by była tylko do kompa,ponieważ LG podobnie jak i samsungi mają blokowane porty podczerwieni na inne telefony...na komputer również,bez zastosowania odpowiednich sterowników...ze sterami jest ok.

  • 0

    29. ~Ag@  2008-08-15 13:38:13  host: c34-245.icpnet.pl

    Ten telefon jest do bani!!!!!!! Reaguje bardzo wolno na jakie kolwiek polecenie!!! Można przy nim stracić cierpliwość.Nie polecam. :

  • 0

    30. ~iza  2008-08-25 17:21:24  host: 83.2.116.11

    telefon jest do bani!! przyciaga wyglad ale jak na te czasy moglby miec mp3, Bluetooth. mam ten model od roku i niedawno zniknęło mi wszystko co mialam zapisane na telefonie nie moglam wysylas sms-ów ani ich odczytywac. cos sie stalo z oprogramowaniem.ogolnie ladny ma wyglad ale nie polecam!!

  • 0

    31. ~majaaaaaaa  2010-07-23 11:32:38  host: abml133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi się nie podoba. moja siostra ma taki. ja bym takiego nie kupiła. aparat robi złe,rozmazane zdjęcia. nie ma dyktafonu,bluetooth, ani podczerwieni.jedyną zaletą jest wyglad. ładnie wygląda i dobrze leży w dloni.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet