LG KP100 - opinie
Telefony LG LG KP100 Opinie o LG KP100

LG KP100

w sumie: 17
  • 0

    1. ~neo  2009-04-10 23:57:28  host: aeio239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon bogaty w funkcje, nie ma co ;) od 23.03 jest w pakiecie tuBiedronki za 99 zł z kartą sim - BEZ simlocka.

  • 0

    2. ~bartek  2009-05-03 20:58:01  host: am096.netis.net.pl

    badziewie moja koleżanka kupiła w mediamartkcie i gdy do mnie dzwoni to : Abonament nieosiągalny, Dziwnie ale inni do mnie dzwonią bez problemu ...

  • 0

    3.  2009-05-07 00:25:46

    Raczej nie abonament a abonent

  • 0

    4. ~HamaQ  2009-06-18 15:11:08  host: 87-205-33-183.adsl.inetia.pl

    To samo ze stoperem, ten Lg też go posiada. poprawcie to.

  • 0

    5. ~fiolka  2009-07-05 00:08:09  host: bir64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwne bo jakos działa :P bez szwanku ;P to telefon dla ludzi ktorzy wiedza ze telefon to urządzenie do dzwonienia i pisanie smsów :P ujmując inaczej nie dla szpanu :P

  • 0

    6. ~fiolka  2009-07-05 00:08:57  host: bir64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    raczej nie jest to blad aparatu :P

  • 0

    7. ~kingusia  2009-07-28 08:29:18  host: ato234.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny ten telefon! Podoba mi się ;** spoko fonik;* ;-** Może go kupię ale zobaczy się ! ;) Tylko narazie nie mam kasy ;-PP

  • 0

    8. ~ola  2009-08-01 10:24:56  host: 80.54.60.124

    zgrabny,spoczko telefonik ;-)

  • 0

    9. ~telewizor  2009-08-03 16:53:27  host: chello087206116182.chello.pl

    wezcie pod uwage ze to najtanszy telefon w polsce.

  • 0

    10.  2009-11-15 21:21:42

    Jak uruchomić GPRS?

  • 0

    11. ~EKO  2009-11-24 09:04:12  host: lorien-7.dream.net.pl

    może ktoś mnie oświeci po co wtym telefonie gprs jak nawet nie ma przeglądarki

  • 0

    12. ~ktos  2009-12-11 10:57:35  host: accr105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK NOKIA 1600 TYLKO ŁADNIEJSZY DZWONI PISZE I BATERIA DŁUGO TRZYMA NO I NIEMA CO SIĘ ZEPSUĆ

  • 0

    13. ~kot  2011-07-30 14:56:49  host: 095160193160.lebork.vectranet.pl

    Telefon jak za tą kasę super,mam go 2 lata i wszystko działa jak należy, bateria trzyma u mnie min.10 dni, kilka razy konkretnie spadł i nie ma nawet ryski. Jestem bardzo zadowolony z niego, bo potrzebuje go tylko do komunikacji a nie na pokaz.

  • 0

    14. ~dawid  2011-10-02 16:58:11  host: klient-r3-209.netdrive.pl

    też mam ten telefon i nie narzekam tylko podczas upadku zarobił pare rys ale jeszcze żyje:D polecam go chociaż nie ma co nim szpanować chyba że powiecie że jest solidny

  • 0

    15. ~telefonistka  2012-09-24 16:25:21  host: 188-112-22-118.net.pbthawe.eu

    słuchajcie, gdzie moge znależć muzyke itd w tym tel bo zgubilam instrukce i nie wiem gdzie, bardzo proszę o pomoc.

  • 0

    16. ~STARYWYGA  2013-01-20 19:09:51  host: 176-96-167-93.nstream.pl

    ten telo nie ma muzyki,on służy jedynie do dzwonienia i esemesowania,czyli do tego do czego ma być telefon. Mam ten aparacik już trzeci rok na - kartę.Czystość rozmowy wyśmienita,bateria trzyma do dzisiaj 10 dni,a wcześniej 14-15 dni przy umiarkowanym korzystaniu,telefon elegancki ,niewielki,płasaki i bardzo poręczny.

  • 0

    17. ~goska  2016-09-26 10:52:40  host: 84-10-210-253.dynamic.chello.pl

    mam ten telefon 8 lat, gdy był na gwarancji upadł mi na dywan z 4 razy i zrobiło się cos z głosnikiem. JEDNA NAPRAWA PRZEZ 8 LAT (Z MOJEJ WINY) DO TEJ PORY DZIAŁA SUPER -DZWIĘK CZYSTY PRZEJRZYSTY. DO ZWYKŁEGO UŻYTKOWANIA NIE MA NIC LEPSZEGO

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet