LG KG800 - opinie
Telefony LG LG KG800 Opinie o LG KG800

LG KG800

w sumie: 567
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-05-17 10:23:17

    "..jest na czym oko zawiesić..." :)) Pikna ta czekolada :))

    Hewe najs dej

  • 0

    2. ~kika  2006-05-18 11:46:21  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    telefon bajera, ale ktos zapomnial o karcie pamieci, aparat tez mogl miec z 2 mpx, ale jest ok podoba mi sie!!!

  • 0

    3. ~kika  2006-05-18 11:55:32  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    telefon bajera, ale ktos zapomnial o karcie pamieci, aparat tez mogl miec z 2 mpx, ale jest ok podoba mi sie!!!

  • 0

    4. ~komar  2006-05-18 20:55:36  host: host86-135-21-222.range86-135.btcentralplus.com

    witam zastanawiam sie nad 3 telefonami a mianowicie :nokia 8800,LG kg800 oraz samsunga D800.Cekam na wasze opinie

  • 0

    5. ~era  2006-05-21 11:27:54  host: aze98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "4. ~komar 2006-05-18 20:55 host86-135-21-222.range86-135.btcentralplus.com
    witam zastanawiam sie nad 3 telefonami a mianowicie :nokia 8800,LG kg800 oraz samsunga D800.Cekam na wasze opinie"
    nie bierz noki 8800 bo jest do bani a co do 2 nastepnych telefono nie moge ci doradzic bo oba sa zarabiste

  • 0

    6. ~maciek  2006-06-07 00:13:21  host: host86-128-101-172.range86-128.btcentralplus.com

    czy ten telefon posiada wyswietlacz dotykowy ?

  • 0

    7. ~rr  2006-06-07 12:29:54  host: nrth-cache-2.server.ntli.net

    mam ten telefon od tygodnia jako aparat zastepczy do czasu az nie sprowadza mi telefonu jaki chcialem. niestety nie moge wiele dobrego powiedziec o tym telefonie.
    jego wady to - problemy z wgrywaniem aplikacji i gier, ograniczony dostep do pamieci telefonu, sam wyswietlacz nie jest dotykowy jednak przyciski menu sa, co powowduje ze sie strasznie brudza i widac na nich dosc wyraznie odciski palcow.
    nie mozna nic zrobic bez rozsuniecia klapki bo automatycznie po krotkiej chwili nieuzytkowania wyswietlacz sie wygasza i blokuje czego nie mozna wylaczyc. Zamknieciem klapki konczymy rozmowe i odbieramy polaczenia nie mozna korzystac z przycisku sluchawki w tym celu.mp3 strasznie biedne w basy a glosnik wyjatkowow cichy. brak radia. klapka od ciaglego wysuwania robi sie lekko luzna
    ma tez swoje zalety. ladny kolor, dobry aparat, nawet bez lampy blyskowej robi w nocy niezle zdjecia przy delikatnym oswietleniu. wyrazny wyswietlacz. dosyc dobrze zorganizowanemenu. dobra jakosc filmow jak na kamere tego typu. niestety szybko czerpie sie bateria.
    ogolnie mozna telefon polecic do multimediow za wyj mp3 :/ i do poszpanowania bo design dosc ciekwy. dla uzytkownikow ktorzy cos wiecej oczekuja od telefonu, niestety ten telefon sie nie nadaje.
    nie moge sie doczekac kiedy go oddam.

  • 0

    8. ~mikey  2006-06-17 20:56:35  host: abei253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie bardzo fajny fonik. nic nie wrzucałem więc nie wiem o problemach. natomiast zarzut o kartach pamięci jest bzdurny. pokaż mi fona z większą pamięcią on board... jak ci mało pod mp3 to idź do MM i sobie kup mp3 playera. TO JEST TELEFON!!

  • 0

    9. ~mikey  2006-06-17 20:58:46  host: abei253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha, jedna uwaga co do opisu. nie zauważyłem IrDA... a moi kumple za główną wadę uznali brak videocall czy EGDE ;-(

  • 0

    10. ~  2006-06-23 22:36:41  host: lutn-cache-4.server.ntli.net

    zgadzam sie z rr
    telefon tylko do poszpanowania, ale opcje ma do d.. Zakonczyc rozmowe mozna sluchawka ktora jest umieszczona z boku po prawej strone

  • 0

    11. ~  2006-07-06 18:43:21  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    biedny fon tylko 128 mega ja mam 1GB:P

  • 0

    12. ~sympatyczny  2006-07-09 02:36:55  host: chello081018196007.chello.pl

    a ja sie coraz bardziej przekonuje do S. D500... EDGE, wyglad i niska cena. ~era: nie zgadzam sie co do 8800. jakby mnie bylo stac to bym go juz mial :)

  • 0

    13.  2006-07-09 22:29:15

    Telefonik ist cool! Bardzo go wszystkim polecam .Powinien zostać ( jeśli nim jeszcze nie jest ) telefonem roku.

  • 0

    14. ~Mose  2006-07-16 22:32:00  host: systemy65.toya.net.pl

    Kupilem telefon wczoraj jest idealny kolega ktory sie rozpisal powinien sobie kupic radionadajnik chyba pozdrawiam

  • 0

    15. ~Moses  2006-07-16 22:33:50  host: systemy65.toya.net.pl

    a po drogie telefon jest do dzwonienia a nie do grania w gry i nie robi za odtwarzacz mp3

  • 0

    16.  2006-07-19 18:28:36

    eee no co wy gadacie fajny ten telefon pamiec tez przyzwoita bez przesady tylko glupio zrobili z tymi przyciskami dotykowymi bo naprawde beda wiecznie brudne poza tym dotykowe sa niewygodne

  • 0

    17. ~dROCK  2006-07-25 08:11:32  host: pc1-95.cable.satra.pl

    gadacie z tym ze bedzie brudne w zestawie jest breloczyk bardzo elegancki z mikrofibra poto zeby wyczyscic ekranik bardzo przydatna sprawa

  • 0

    18. ~RiXa  2006-07-25 19:37:59  host: host-n3-80-200.telpol.net.pl

    Mam go... wydaje się spox ale jak każdy tel po pewnym czasie sie nudzi ^^

  • 0

    19. ~TooM'S  2006-07-29 17:14:00  host: xdsl-2051.walbrzych.dialog.net.pl

    siedze juz w tel. kupe lat i powiem wam ze ten tel. jest szpanerski nic więcej-nie wart wydawać tyle kasy na niego
    Jeśli chcecie tel funkcjonalny i który też elegancko wygląda kupcie sobie Samsunga D600
    jeśli będzie on w sieci orange szybko zdejmijcie to menu bo jest do bani
    Pozdrawiam

  • 0

    20. ~Michał  2006-08-06 08:57:32  host: eax154.internetdsl.tpnet.pl

    da sie sciagnac do tego telefonu polskie menu??

  • 0

    21. ~x-06  2006-08-11 15:54:58  host: 213-238-103-181.adsl.inetia.pl

    Telefon jest REWELWCYJNY a cie wszyscy krytykujący nich sobie kupia IDIOT PHONE-Nokia

  • 0

    22. ~baaart  2006-08-16 13:38:27  host: 82.177.11.163

    sam jestes IDIOT. Nokia ma najbardziej przejrzyste i proste menu ze wszystkich telefonow. i bardzo sie z tego ciesze bo telefon powinien byc prosty w obsludze. jak Ci sie nei podoba to kup sobe kostke Rubika i ukladaj

  • 0

    23. ~szczur_b3  2006-08-24 09:56:43  host: 213-238-65-245.adsl.inetia.pl

    czyli co nie moge wejść do menu bez rezsunięcia tela :>, jeżeli fon jest nierozsunięty to nic nie moge zrobić, klawisze podswietlane są zablokowane w takiej opcji ?
    np chiał bym nie otwierając klapki wejsc do menu i napisać smsa a potem dopiero otworzyć kalapke jest taka możliwosć ? albo przy "zamkniętym" fonie odebrać telefon ?

  • 0

    24. ~staszek  2006-08-30 01:06:14  host: 159-134-165-131.as1.lmk.limerick.eircom.net

    gadajcie co chcecie ale i tak go kupimy za euro no jest fajny i nawetszprzedawca w sklepie ktory mnie przekonyeal zeby go nie kupowac..........nie przekonal mnie i tak go kupimy.
    Koniec i kropka

  • 0

    25. ~PITERd  2006-09-06 11:26:25  host: djp234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak trzyma w nim bateria?
    i czy nie mozna wejsc w opcje telefonu bez otwierania go?

  • 0

    26. ~dano  2006-10-04 20:38:52  host: chello087207105028.chello.pl

    mozna odbierac i grzebac w menu bez rozsuwania klapki,nalezy nacisnac najpierw przycisk glośności z boku

  • 0

    27. ~zaraz_jestem  2006-10-16 00:22:53  host: efp181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lg nie falej robi lodowki a nie telefony bo im nie wychodzi ...

  • 0

    28.  2006-11-01 22:52:30

    już bym wolał wziąść e900

  • 0

    29. ~Errol  2006-11-12 21:26:23  host: hi10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2miesięcy. Nie nazekam na niego, wrecz moge go polecić!! Do opcji telefonu mozna wejsc bez otwierania klapki. Zas co do wiadomosci, to nie mozna jej napisac bez otwierania klapki, gdyż kalwiatura jest pod kalpką :] Przyciski dotykowe nie są, aż tak uciążkliwe jag by sie wydawać mogło. Łatwo sie komunikuje z komputerem poprze kabel USB(wykrywa jako zew. dysk no i pozostaje drag & drop). Co do baterii, to trzyma w zależności co robimy. Jak sie nie słucha muzyki i nie pstryka za dużo zdjęć to przeciętnie trzyma 4-5 dni. Wiadomo jak sie bawi to ten czas sie skruca do 2 dni :]

  • 0

    30. ~pbl  2006-11-21 18:05:49  host: ewb158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam z nim maly problem. gdy dosc dlugo nie jest aktywny wowczas sam sie przyciska prawy przycisk sluzacy do odrzucania rozmow lub "back". gdy pare minut chodzi to juz jest ok. to jest normalne?

  • 0

    31. ~zaki  2006-11-23 16:05:52  host: proxy7.star.net.pl

    no musze powiedziec ze mam go 3 miesiace i na razie bije nokie n 90 fajny szpanerski i funkcjonalny jezeli ktos zmieni sobie oprogramowanie moze sie cieszyc z bardzo duzo funkcjonalnych gadzetow

  • 0

    32. ~mnbv7@tlen.pl  2006-11-27 16:42:16  host: bii157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli ktos by mogl mi na maial napisac gdzie i za ile mozna dokupic do niego karte pamieci...512 lub 1Gb...dzieki z gory

  • 0

    33. ~langus  2006-12-03 21:37:36  host: acgz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wie ktos czy mozna do niego wsadzic karte pamieci??

  • 0

    34. ~we  2006-12-09 17:20:49  host: acst48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cristiano ronaldo

  • 0

    35. ~polci  2006-12-16 21:01:44  host: cpc2-rdng3-0-0-cust52.winn.cable.ntl.com

    Moj ktorys z kolei telefonik i musze powiedziec jestem zadowolona! nawet jako wielbiciel Nokii, ktora ostatnio robi za duze telefony jak dla mnie. Ten jest elegancki i ma ciekawe opcje. Nie ma drzemki ale ja ustawiam dwa alrmy jeden po drugim! nowy model KE800 bedzie moim nastepnym telefonikiem ;-)

  • 0

    36. ~gosia 40  2006-12-23 13:03:19  host: pkc.gov.uk

    cchiala bym cos dodac od siebie jako swierzego posiadacza tego telefonu, po pierwsze nie kupujcie go w polsce !!! w polsce kosztuje 1230 okolo, a ja dostalam nowiutki na karte za okolo 700 zl w szkocji, chchyba widac roznice, a ogolnie telefon spoko, klawiatura jest ok i te przyciski, spoko lepsze od tych zwyklych ale jak kto lubi, ma pare wad ale ogolnie spoko. polecam ladny aparacik :)

  • 0

    37. ~Errol  2006-12-27 15:00:24  host: hi10.internetdsl.tpnet.pl

    Karty pamięci nie można do niego wstawić. Pamięć ma tylko wbudowaną. A co do ceny to się nie zgodzę!! W komisach możne już kupić od 900zl. Owszem kosztuje 1200-1500zl, ale jak się kupuje przez Internet, albo w salonach. Widziałem aukcje na allegro i cena była o 500zl większa od mojej i nie miał całego wyposażenia, jakie ja dostałem podczas zakupu. Przed zakupem trzeba się rozejrzeć, nie kupować w pierwszym lepszym miejscu. A unikniemy wygórowanych cen ;] pozdro

  • 0

    38. ~karolinaxyz  2006-12-29 16:48:25  host: eiu50.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. Mam lg kg800 z angielskim oprogramowaniem. Gdzie moge je zmienic na polskie? pytalam w okolicznych komisach ale oni nie posiadaja oprogramowania do tego moldelu. Drugi problem jest taki: ze w wyzej wymienionych funkcjach byla IRDA a ja nie moge jej odnalezc w swoim telefonie. Prosze o wskazowki...

  • 0

    39. ~Vaa  2007-01-01 02:02:45  host: abja58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mam ang. menu i do tego simlocka, tez musze sie przejsc i sciagnac sima i wgrac pl menu. Nie wiesz czy wogole nie ma softu do niego w pl czy tylko oni nie mieli?

  • 0

    40. ~paulinkaaaaa  2007-01-03 15:30:50  host: 107.136.unknown.vectranet.pl

    w tym tel. nie ma IRDY wiec nie szukaj. nie mozna nigdzie znalezc polskiego menu bo ja tez juz wszedzie bylam i sie pytalam

  • 0

    41. ~Errol  2007-01-07 02:05:36  host: hi10.internetdsl.tpnet.pl

    W Białymstoku wgrywają od ręki PL język, za ok 20zl. Zgadzam się - irdy nie ma :P , zresztą powoli przechodzi w zapomnienie.

  • 0

    42. ~patrycjusz  2007-01-17 16:13:21  host: 80.54.118.7

    witam wszystkich. kieruje do was pytanko--odnosnie LG chocolate. wszystko mi działa wyswietlacz swieci itd lecz telefon wogóle nie funkcjonuje--co to by mogło byc????? inni mowia ze tasma jakas --czy ktos wie--wyswietlacz swieci lecz jakby nie da sie nic zrobic bo nic nie widzac co sie robi..prosze o pomoc.

  • 0

    43. ~redzi  2007-01-22 20:43:30  host: host81-157-158-213.range81-157.btcentralplus.com

    mam ten telefonik juz troszke i nie nazekam

  • 0

    44. ~ADRIAN  2007-01-23 10:20:59  host: catv-83-038.rkocom.ch

    Witam mam pytanie czy to normalne ze po wysunieciu klawiatura sie nie podswietla moze trzeba cos ustawic prosze o podpowiedz

  • 0

    45. ~Ninka  2007-01-26 22:43:33  host: dvm138.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka! no wlasnie co do podswietlania klawiszy tez nie mam pojecia czy wogole nie swieca czy sie gdzies ustawia?? I jeszcze jedno nie zapisuje mi słow w slowniku smsow dlaczego moze ktos wie?? Pozdrawiam

  • 0

    46. ~skorpio83  2007-01-27 00:29:27  host: ble140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem ponieważ znalazłem LG KG800 ale nie ma przy nim wyświetlacza i nie mam pojęcia gdzie taki kupić i czy w ogóle opłaca sie go kupować bo żaden komis nie chce się podjąć jego naprawy

  • 0

    47. ~Iwan  2007-01-27 16:00:06  host: 88-106-153-215.dynamic.dsl.as9105.com

    ja go dzisiaj kupilem nowego n akarte w angli za 120

  • 0

    48. ~bartek  2007-01-27 20:49:47  host: c113-178.icpnet.pl

    Klawiatura w tym telefonie nie jest podswietlana. Ja mam nastepujace pytanie: ile przesyla wam np jakas mp3-jke przez bluetooth? bo mi strasznie dlugo i nie wiem czy to normalne.

  • 0

    49. ~kas  2007-01-28 13:04:46  host: azg37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanie?? jak w tym telefonie zmienić dzwonek sms?? nie moge znależć tekiej opcji,a ten który jest wgrany jest bardzo cichy. jeśli ktoś wie to bardzo prosze odpisać

  • 0

    50. ~pita30  2007-01-28 19:52:17  host: acbddfc2.ipt.aol.com

    czy ktos ma instrukcje obslug tego fonika??? jak zrobic zeby glos przychodzacego sms byl glosniejszy??????POMOCY

  • 0

    51. ~David  2007-02-01 13:11:21  host: ass202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik, ale on nie ma IRDY

  • 0

    52. ~michal1577  2007-02-04 22:34:10  host: eax90.internetdsl.tpnet.pl

    cze wiecie moze czy da sie sciagnoc z tego telefonu simlocka

  • 0

    53. ~kowbojka  2007-02-06 11:28:58  host: 88-199-154-27.tktelekom.pl

    mam tel od paru dni z ang menu czy ma ktos pl menu? na dodatek chyba sie popsul lub cos z ladowarka rozladowal sie na maksa podlaczylam ladowarke ale zadnej reakcji moze wiecie o co chodzi? prosze o szybka odp

  • 0

    54. ~ziomek  2007-02-07 17:37:46  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    jak przyporzadkowac zdjecie do kontaktu w ksiazce telefonicznej

  • 0

    55. ~blazman  2007-02-10 00:07:58  host: esp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez mam problem z przypisaniem zdjęcia do kontaktu i z podgłoszeniem dzwieku SMSa, ktoś podpowie ?

  • 0

    56. ~ZaleS  2007-02-12 20:49:57  host: aaxy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko mam dylemat bo chce kupic te KG800 ale nie jestemjednak troche kasy kosztuje,a myśle nad duzo tańszym Samsungem E250 fajny wygląd ma ale słaby aparacik

  • 0

    57. ~  2007-02-13 14:59:01  host: 88-199-154-27.tktelekom.pl

    kowbojka mam problem z tel podobno popsulo sie zasilanie wie kstos jak i gdzie to da sie zrobic

  • 0

    58. ~  2007-02-17 01:57:32  host: gjj194.internetdsl.tpnet.pl

    Młodzieży podswietlenie klawiszy : musicie wejść w oszczędność baterii.

  • 0

    59. ~kruczek  2007-02-17 19:34:42  host: aut196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej wszystkim... mam zamiar kupic taki fonik.. co wy na to? opinie widze sa rozne i jush sam nie wiem;/ %*(%@$%

  • 0

    60. ~olcia  2007-02-19 18:24:05  host: eix254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    również miałam zamiar kupić ten telefon jednak czytając wasze opinie sama już nie wiem... jakie telefony polecacie?

  • 0

    61. ~olcia  2007-02-19 18:27:41  host: eix254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    również miałam zamiar kupić ten telefon jednak czytając wasze opinie sama już nie wiem... jakie telefony polecacie?

  • 0

    62. ~J  2007-02-20 14:23:34  host: xr26.internetdsl.tpnet.pl

    a ja kupilam ten telefon mam go od wczoraj i generlanie jestem zadowolona martwi mnie tylko slaba bateria bo bardzo czesto uzywam telefonu no i wasze negatywne opinie na temat tego ze moze sie szybko zepsuc

  • 0

    63. ~slimaqPL  2007-02-24 15:22:17  host: fcy90.internetdsl.tpnet.pl

    witam powie mi kto cos na temat simlocka w tym fonie? da sie go sciagnac? POZDRo

  • 0

    64. ~pita  2007-02-25 19:12:51  host: acce4577.ipt.aol.com

    wiecej bym go nie kupil.glos sms lipa i nic nie moge zrobic,a znalazlem tez fajny maly fonik NOKIA E-50.

  • 0

    65. ~marcin  2007-02-27 15:27:08  host: awn11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście simlocka juz można zdjąć bez problemu ai wgrać polaka

  • 0

    66. ~  2007-03-03 12:24:34  host: absx82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co sądzicie o kg 800?

  • 0

    67. ~bart  2007-03-03 12:29:44  host: absx82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co sądzicie o kg 800? Mam ofertę by zamienić Nokię 6600 właśnie na tego LG z dopłatą 250 zł. Co robić???

  • 0

    68. ~aga  2007-03-04 12:08:20  host: nat4.tychy.msk.pl

    Mam pytanie do osób które posiadają ten telefon dłuższy czas Czy w tym telefonie są jakieś problemy z wyświetlaczem jak w modelu b2050 gdzie robi się plama??

  • 0

    69. ~leela  2007-03-05 17:43:50  host: nat2.tkk.pl

    co do podgłośnienia dzwonka sms głośnosc ustawia sie w profilach, ale dostyczy zarowno dzwonka jak i esemesów, wiec nic wiecej nie da rady zrobic. Mam jednak pytanie: JAK ZAMIESCIC ZDJECIE W KSIAZCETELEFONICZNEJ?? To jakas czarna magia! A telefonik ogolnie polecam, śliczny,delikatny, bardzo zmyslowy... istnia czekolada...a jak komus się on brudzi to przeciez jest w zestawie zawieszka z mikrofibra do czyszczenia. Korzystanie z niego to sama przyjemnosc, polecam!!

  • 0

    70. ~adam  2007-03-10 13:40:45  host: 87-204-66-190.ip.netia.com.pl

    żeby przypisac zdjecia od kontaku musisz zrobic zdjecie w rozmiarze 72x72

  • 0

    71. ~  2007-03-10 16:39:39  host: mariac.net.autocom.pl

    mam problem z kg800. Kiedy piszę z polskim słownikiem t9 ilość znaków w smsie bardzo się skraca - przez polskie litery, tzn jeden sms wydłuża się do dwóch,trzech. Czy da się jakoś wyłączyć te polskie litery (ą, ę, ł itd) w słowniku t9? czy to tylko w moim tak się dzieje?

  • 0

    72. ~m_j1985  2007-03-13 21:14:36  host: 82-37-26-57.cable.ubr04.wolv.blueyonder.co.uk

    mam problem z tym telefonem poniewaz jak odsuwam do gory klapke to wyswietlacz robi mi sie caly bialy i nic nie da sie zrobic nic nie widac!! czy ktos mial taki problem?? i czy sie da to naprawic i w jakiej kwocie??

  • 0

    73. ~pati  2007-03-18 23:41:05  host: tomi.kolornet.pl

    a ja ten telefon dostaam od chlopaka na urodziny i jestem z niego bardzo zadowlon,pozdrowka dla misiaka

  • 0

    74. ~kasia  2007-03-21 13:54:50  host: cpe.atm2-0-1011022.0x3ef2e3fe.vjnxx1.customer.tele.dk

    jak mozna polecac komus telefon tylko i ze wzgledu na wyglad??!!ja rzoumiem ze wyglad tez powinien byc oki ale najwazniejsza jest FUNKCJONLANOSC!! a niestety ten aparat czegos takiego nie ma!dostalam go pod gwiazdke i mialam go 3 tyg bo jego wady tak mnie irytowaly ze nie moglam ich zaakceptowac!najwazniejsza i chyba najpowazniejsza wada jest ta ze telefon szybko nagrzewa sie od reki np.piszac smsa i sam w tym momencie zaczyna wariowac i sam sie blokuje i nic nie mzona z nim zrobic jak tylko wylaczyc i wlaczyc i co z tego jak pisany wczesniej smsa zostaje skasowany!dzwonki polifoniczne raz dzwonia raz nie,sam sygnal sms jest cichy,bateria bardzo slaba!ja oddalam swoj po 3 tyg do serwisu i po meisiacu okazalo sie ze nie da sie tego naprawic wiec pewnie wada telefonu!nie zgodzilam sie na wymiane na taki sam model bo pewnie byloby to samo,zamienilam na nokie 6288 i wcale nei zaluje!

  • 0

    75. ~gargulix  2007-03-24 22:13:27  host: cue66.internetdsl.tpnet.pl

    blazman - musisz zmienic format zdiecia w menu aparatu, i dopiero zdjecie w mniejszym formacie mozesz dodac do kontaktów . jesli o mnie chodzi to nie zaluje ze mam ten telefon , poprostu go znalazlem . wcale nie jest az tak zly jak go opisujecie , ma kilka wad takich jak slaba bateria czy brak slota na karte pamieci. ale tak po za tym jest spoko!

  • 0

    76. ~  2007-03-27 22:17:39  host: host-89-229-27-83.torun.mm.pl

    czy ten telefon ma dzwonki mp3??

  • 0

    77. ~Klaudia  2007-03-28 13:01:07  host: trylobit.mybigcity.net

    Telefon służy do rozmów a nie do zabawy :)

  • 0

    78. ~  2007-03-30 11:09:22  host: trylobit.mybigcity.net

    Mam ten telefonik i jest bardzo fajniutki

  • 0

    79. ~EnQu  2007-03-30 20:56:36  host: caj166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz ponad 6 miechów i nic sie nie psuje itp. Telefon sie swietnie sprawuje wiec moge go polecić wszystkim którzy go mają zamiar zakupić.

  • 0

    80. ~stro  2007-03-31 23:18:59  host: eew120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko. nie moge przeslac piosenek mp3 z kompa na telefon dlaczego, nie moge otworzys piosenek w katalogu

  • 0

    81. ~markus  2007-04-02 16:08:00  host: cpc1-kemp2-0-0-cust541.lutn.cable.ntl.com

    czesc mam ten telefon tylko ze w nim jest mala wada dotyczy ona tego ze bateria w nim dlugo nie trzyma a pozatym dobrze sie prezentuje nie mam z nim zadnych problemow moim zdaniem jest on calkiem spoko polecam go!!!pozdawiam

  • 0

    82. ~monalisa  2007-04-02 18:45:08  host: cps251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko gdzie jesc wejscie do sluchawek nie wiem jak je podlaczyc

  • 0

    83. ~domo  2007-04-05 12:33:43  host: 80.48.94.18

    mam ten telefonik i wcale kasia nie jest z nim tak jak mowisz aparat nawet nawet itd.

  • 0

    84. ~Aga  2007-04-07 21:48:03  host: evc190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad zakupem tego telefonu i nie wiem co zrobic Doradzcie!:)

  • 0

    85. ~aerox  2007-04-09 15:09:44  host: c83-249-82-122.bredband.comhem.se

    super telefon :D mi sie bardzo podoba i fajny jest. Polecam

  • 0

    86. ~ima  2007-04-09 23:15:25  host: ekf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest bardzo dobry

  • 0

    87. ~aerox  2007-04-11 23:05:58  host: c83-249-82-122.bredband.comhem.se

    co do podświetlenia klawiatury to da sie włączyć! monalisa - masz po prawej stronie taką małą klapeczkę na słuchawki USB i ładowarkę;) A powiedzcie mi co zrobić żeby wejść w menu bez roztwierania klapli :P?? A co do baterii w tym fonie to nie za mocna,ale daje rade ;) Bardzo ładny telefon :)

  • 0

    88. ~JoKeR  2007-04-12 00:03:29  host: eld250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon wizualnie wzorowany na modelach Nokii (6280,6288.E65,N95)z tym ze o 1/3 cienszy.W sumie bawilem sie nim troche i powiem jedno jesli komus zalezy na wygladzie i na szpanie to owszem do tego sie nadaje.Trzeba sie chwile przyzwyczajac do klawiszy dotykowych,szkoda ze nie ma pamieci zewnetrznej no ale z tym sie wiaze grubosc telefonu.Niemniej jednak całkiem pozytywne reakcje aczkolwiek słyszałem wiele niepochlebnych opinii na jego temat.Sam osobiscie mam Nokie 6288 i zastanawiałem sie nad zamiana ale jednak mam sentyment do finskiej firmy i pozostane przy Nokii.

  • 0

    89. ~  2007-04-19 07:19:35  host: w3cache-2.slp.vectranet.pl

    mam takie pytanie:) który telefon jest lepszy LG KG800 czy motorola V3?? nie wiem który mam wziąć bo obydwa mi sie podobają

  • 0

    90. ~aerox  2007-04-22 00:28:06  host: c83-249-82-122.bredband.comhem.se

    to zalezy :P LG jest ładniejszy od V3 Np. w LG masz lampę :P co w V3 nie ma Moja mama ma Motorola V3 Dolce & Gabbana ale jeszcze nie za bardzo sie jej komórką bawiłem hehe Mi sie bardziej podoba KG800 ale V3 raczej ma mocniejszą baterie

  • 0

    91. ~  2007-04-22 00:29:45  host: c83-249-82-122.bredband.comhem.se

    KUP KG800

  • 0

    92. ~Darek  2007-04-26 12:29:40  host: 80.51.236.242

    ja mam problem nie swieca mi klawisze te na dotyk swieca a te zwykle nie swieca. Wie ktos moze jak to wlaczyc?? prosze o pomoc

  • 0

    93. ~Karolina  2007-04-26 18:58:24  host: client-82-3-246-189.glfd.adsl.virgin.net

    a dlaczego jak dostaje cos bluethoot em idzie strasznie powoli???

  • 0

    94. ~AAAAAnia  2007-04-27 18:07:31  host: nat-170.it-net.pl

    ale macie problemy....:-/ polowa z tych wad ktore wymieniacie spowodowana jest brakiem umiejetnosci w obsludze tego telefonu... jak poprostu nie radzicie sobie z nim to go wymiencie ale nie piszcie ze jest beznadziejny itp. Ja mam ten telefon i jak dla mnie jest naaaprawde dobry i nie mam z nim problemow wystarczy tylko odszukac w nim wszystkich opcjii a naprawde jest swietny POZDRAWIAM:)

  • 0

    95. ~aerox  2007-04-29 12:48:27  host: c83-249-85-251.bredband.comhem.se

    DAREK Masz taką opcje jak oszczędność baterii czy coś takiego wejdź tam i przestaw a włączy ci sie podświetlenie klawiatury POZDRO

  • 0

    96. ~aby  2007-05-01 15:50:02  host: aaik54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja z takim zapytankiem :) mam zamiar kupić ten telefon ale nie wiem czy on jest również dostępny w erze jaki w orange i plusie? I jak wachca się cena tego telefonu? :)

  • 0

    97. ~aby  2007-05-02 14:03:00  host: aail196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc mam jeszcze jedno pytanie jest w tym telefonie moze miejsce na zaczepke/smycz do telefonu?

  • 0

    98.  2007-05-05 20:17:52

    mam pytanie :) chce kupić sobie ten telefonik ale nie wiem czy aparat ma takie funkcje jak sepia itp. ??? i ile mniejwiecej piosenek można nagrac ??? i czy można kręcić filmiki ??? :)

  • 0

    99. ~aerox  2007-05-08 13:53:54  host: c83-249-92-192.bredband.comhem.se

    //aby Tak, jest miejsce na smycz;) zuni3k Tak, ma taką funkcje jak sepia i nie tylko. Filmy można kręcić. A co do muzyki to masz pamięć 128 Mb Pozdro

  • 0

    100. ~tomex  2007-05-09 18:43:55  host: 195.149.64.4

    heja, mam pytanie do użytkowników tej czekoladki: czy na wyświetlaczu widoczny jest zegar gdy telefon jest w stanie spoczynku? być może już niedługo będę jego właścicielem lecz ciągle się waham między se k610i oraz motką v3i

  • 0

    101. ~Marciin  2007-05-10 13:01:50  host: nat1.netmaniak.net

    mam pytanko czy pamiec tego telefonu jest wystarczajaca czy troche mala?

  • 0

    102. ~Tina  2007-05-10 14:02:23  host: aabq48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon wszedł na rynek w 2007 roku?

  • 0

    103. ~Daniel Pole  2007-05-10 16:29:58  host: 213.143.120.202

    Mam zamiar kupić ten telefon :) Zarąbisty wygląd, jest mp3, BT też - czego więcej :))

  • 0

    104. ~hEHE  2007-05-11 17:44:27  host: 193.239.38.66

    zajefajny telefonik i nietylko z wyglądu! ja mam go i slucham non stop mp3 (slums attack) na początku przesłuchałem 1 dzień i do ładowania a po kupieniu sobie lepszej bateryjki trzyma znacznie lepiej!! jak chodzi o MB to chyba wystarczy ja wgrywam 20 utworów i jest miejsce!! polecam go każdemu a zwłaszcza jak chce ktoś poszpanaować!!

  • 0

    105. ~Martynka  2007-05-13 23:51:27  host: cih245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo podoba mi sie ten tel. (LG) ale zastanawiam sie nad jego pamiecia... =/ czy na pewno nie jest jej za malo???to tylko 128 mb???

  • 0

    106. ~Arius!  2007-05-14 18:42:36  host: h219.bie.lama.net.pl

    Wypasiony telefon wlasnie dostalem!A jak myslicie sony ericson W300i czy LG KG800 jest lepszy??ktory?

  • 0

    107. ~Madzik  2007-05-17 18:01:40  host: asa128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie motorola V3 jest okropna mam ten tel po kilku miesiacach zbil mi sie ekran na wierzchu a jego wymiana kosztuje 90zł ogolnie ma malo funkcji i pamieci...np podczas psiania sms czesto przez przypadek przez paznokcie naciskam czerwona sluchawke i wtedy wychodiz mi calkiem i sms sie nie zapisuje i wszystko musze pisac od nowa beznadzieja nie polecam bynajmniej ja mam takie zdanie an temat motoroli nigdy wiecej nie kupi tel z tej firmy! ;*

  • 0

    108. ~Zibishisofrenik  2007-05-18 19:19:03  host: aor106.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich fanow telefonu Lg kg800 mam tylko jedna wypowiedz dla was mowcie co chcecie ale nie ma takiego 2 telefonu co by tak przyciagał wzrok i uwage. pod wzgledem konstrukcyjnym telefonowi nie mozna nic zazucic po prostu jest tak atrakcyjny jak dziewczyny heheh pozdrawiam wielbicieli 3e

  • 0

    109. ~Juli  2007-05-18 19:37:47  host: abfw100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos moze jak ustawic dzwiek wiadomosci przychodzacych? Gdy dostaje wiadomosc slychac tylko wibracje.

  • 0

    110. ~JOrgus  2007-05-24 13:27:45  host: w3cache2.swietochlowice.org

    hej MAm pytanko !!! Czy ten telefon ma dobry głośnik ??? jest moze głosniejszy niz SE K750i ?????

  • 0

    111. ~Dyzio  2007-05-25 23:27:53  host: dxx18.internetdsl.tpnet.pl

    już jutro kupuje ten telefon :) mam pytanko na niektórych aukcjach dają do niego kartę np 512mb ma wejście na karte

  • 0

    112. ~Justyś  2007-05-27 11:58:45  host: 86-63-94-110.asta-net.com.pl

    Jasne że jest zaczepka na smycz. Ten telefon ma wszytsko jest świetny!!!! zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia :) Buzka

  • 0

    113. ~mona  2007-05-27 14:14:01  host: cow145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mma ten sam problem po 2 miesiacach uzywania zgasly mi klawisze. wrrrrrrrrrrrrrr do dupy ten telefon

  • 0

    114. ~madzia  2007-05-29 17:50:28  host: aact66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie co do tego telefonu.,... mam zamiar go kupic ale jest dla mnie cos co musze wiedziec przed zakupem. czy robienie emot (tzw. buziek) jest proste, czy trzeba to robic samemu czy moza wcisnac tam jakieg guziki i ci sie sama robi w słowniku t9? i jak to jets z tym słownikiem... czy jest on taki prosty jak w samsungach czy w sony ericssonach?? ;*;*;*

  • 0

    115. ~Ziarni  2007-05-30 14:15:35  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    hej moze i jestem malo wiedzaca ale powiedzcie mi czym sie rozni ten LG KG800 od LG KU800 z oferty Playa??

  • 0

    116. ~MoNiSiA  2007-06-02 18:49:41  host: host-89-228-45-114.elk.mm.pl

    ahh.....swietny telefon podoba mi sie boski normalnie.....mam motorole V3 ale juz mi sie znudziła a ten LG jest doskonały duzo pamieci przukuwa wzrok hehe....nic ujoc tylko dodac. Mam zamiar go kupic i chcem wiedziec o co komus chodziło ze po 2 miesiocach zgasły przyciski ?? Prosze o szybko odpowiedz... Z góry dziekuje ;*;* pozdrawiam ;*;*

  • 0

    117. ~lge.pl  2007-06-04 13:20:35  host: 195.160.253.4

    @114 są gotowe emoty, a sam T9 jest świetny @115 KG800 jest telefonem 2G (KU800 - 3G, ma jedną kamerę (1.3MP - 2.0MP+VGA) i ogólnie różni się nieco funkcjami oraz wymiarami

  • 0

    118. ~amk  2007-06-05 01:47:57  host: chello089076220054.chello.pl

    Ziarni: lg ku800 jest nowszą wersją - wystarczy w googlach poszukać i znajdziesz wszystkie parametry i porównasz. Dyzio: nie ma wejścia na kartę, więc Ci się nie przyda. Mona: emotikony samemu trzeba robić (przynajmniej ja w angielskiej wersji oprogramowania nie znalazłam automatycznej funkcji ich robienia). Ogólnie telefon w skali 1-10 oceniam na 8 - troszkę zbyt czuła klawiatura dotykowa, ciche dzwonki smsa, no i tylko dwa dźwięki. Ale da się przeżyć i generalnie polecam.

  • 0

    119. ~debek  2007-06-07 13:00:50  host: blm145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludziska mam wymienna karte pamieci??

  • 0

    120. ~  2007-06-09 22:53:33  host: adw198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po roku uzywania padło oprogramowanie:(

  • 0

    121. ~kaska  2007-06-11 10:29:42  host: bxf238.internetdsl.tpnet.pl

    fonik jest boski! tylko mam maly problem. mam go od dwoch dni i chyba przypadkowo cos ustawilam, bo co minute podswietla mi sie tak jakbym go uzywala. bateria blyskawicznie wysiada HELP ME!

  • 0

    122. ~  2007-06-12 21:11:05  host: 80-44-240-27.dynamic.dsl.as9105.com

    siemka mam pytanka i prosze o szybko odpowiedz czy jest mozliwosc w miare latwego szciagniecia simlocka z tego tel bo mam maly dylemacik chce go kupic ale niewiem jak bedzie z simlockiem :)

  • 0

    123. ~xxx  2007-06-12 21:15:01  host: 80-44-240-27.dynamic.dsl.as9105.com

    hello wszystkim mam pytanko zwiazane z simlockiem czy jest mozliwosc jego sciagniecia w tym tel bo spotkalem sie z tel w kturych bylo to bardzo trudne a mam zamiar kupic sobie tego LG i nie wiem czy bede mogl korzystac z innej karty prosze o szybka odpowiedz pozdro dla wszystkich:)

  • 0

    124. ~himol  2007-06-14 23:19:25  host: 80.54.67.2

    chcę sobie ten fon kupić. czy warto? o co chodzi z tym, że po dwóch miechah nie świecą klawisze? czy ten fon jest wart zakupu? czy sie co chwile coś psuje? proszę o szybką odp.

  • 0

    125. ~violance  2007-06-16 22:53:40  host: ahj47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik extra elegancki design az ciezko oczy oderwac robi wrazenie ja mam akurat KU 800 wiec sie nieco rozni aparatem i funkcjami ogolnie polecam wlasnie ten model wygladaja prawie tak samo (male roznice w rozmiarach) bateria przy sluchaniu mp3 trzyma mi 2 dni, a panel dotykowy jest genialny bardzo wygodny polecam!

  • 0

    126. ~paweł  2007-06-17 19:15:39  host: acvw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE TO KOSZTUJE??????????? PROSZE POWIEDZCIE MI:O

  • 0

    127. ~iwusia:*  2007-06-18 19:34:45  host: bqi159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no jest uroczyyy poprostu wczoraj go zobaczyłam a jutro kupuje supcioo wypasiony wygląd nie mówcie o nim źle on jest słodki :P nie wiem też jak to bedzie z tym simlockiem bo wogule nie wiem w jakiej sici go dostane hehehe ale to szczegół i tak go koffam:P:*

  • 0

    128. ~~~~~paweł~~~~  2007-06-19 14:29:25  host: gem11.internetdsl.tpnet.pl

    Ile taki telefon mniej więcej kosztuje???????????????????????????CZEKAM NA ODPOWIEDŻ

  • 0

    129. ~rob  2007-06-25 23:53:52  host: dyq30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon kosztuje 700 zł wiem bo jutro go kupuje ;D i według mnie jest po prostu wypasiony jak żaden inny miałem teraz Sony Ericssona D750i i był bardzo dobry ale nie wyglądał fajnie ;P aha i ja bym się nie martwił tym ze zgasną wam przyciski po dwóch miesiącach bo po pierwsze jest na niego gwarancja a po drugie to sie zdarza rzadko musiał to być po prostu wadliwy egzemplarz ;D a i jeszcze jedno uważajcie żeby telefon wam nie spadł z dużej wysokości bo możliwe ze panel dotykowy się zepsuje ;D pozdrowienia

  • 0

    130. ~Paulinaaaa  2007-06-26 21:46:46  host: azi114.internetdsl.tpnet.pl

    Telofonik jest bomba moja ciocia ma takie i juz trzyma prawie rok i jakos nie gasna klawisze. Sami cos ustawiacie a potem mowicie ze to samo sie zrobilo . Nie sluchac ich tylko kupowac . Ni no zartuje ;p nie znam tego telefonu . I jak wam sie podoba to kupowac. Tak jak ja :) no to Buśśkkaaaa XD

  • 0

    131. ~karabin  2007-06-27 23:13:01  host: host-81-190-91-252.gdynia.mm.pl

    Wazony!!! Jak włączy sie "oszczędzanie energii" to klawisze nie swiecą.

  • 0

    132. ~słonko  2007-06-28 12:22:08  host: eam87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobno w nim nie ma nagrywania filmikow??????????

  • 0

    133. ~fffff  2007-06-28 19:21:44  host: bmo89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym tel. jest mozliwosc podswietlenia klawiatury czy wogole nie ma takiej opcji

  • 0

    134. ~ja  2007-06-29 13:14:20  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    tak zauwarzyłem ze tu jest napisane ze nie ma kart pamienci a przeciez to nieprawda bo oglondałem i ma micro sd

  • 0

    135. ~bvurza  2007-06-30 21:09:56  host: bjx86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w gornej lini wyswietlacza pojawila mi sie literka R czy moze ktos wie co to oznacza

  • 0

    136. ~angella :)  2007-07-02 11:32:11  host: wu218.internetdsl.tpnet.pl

    Hej :) ... poradzcie mi .. kupic go sobie czy nie ?! duzo osób sie na niego skarzy i duzo pochwala w koncu nie wiem. mysle tez aby sobie kupic nokie 7030 doradzcie :) z góry thx;*

  • 0

    137. ~kasiorek  2007-07-03 18:37:27  host: 82-33-41-227.cable.ubr04.stav.blueyonder.co.uk

    moze mi ktos pomuc bo mam problem nie chodzi mi net w tym foniq a niewiem jak mam go ustawic

  • 0

    138. ~marchewka  2007-07-06 01:33:07  host: chello062179074235.chello.pl

    tu ejst kilka błedów ... Apart to 2 mega pix wideokonferncja jest dostepna to takie które mi wpadły w oko neiwiem cyz mam racje ale takie wrażenie... Pozdrawiam

  • 0

    139. ~kimario  2007-07-07 18:32:14  host: bui238.internetdsl.tpnet.pl

    W gornej lini wyswietlacza pojawila mi sie literka R czy moze ktos wie co to oznacza!!za odp bardzo dziękuje:)

  • 0

    140. ~rosso_neri  2007-07-07 22:05:51  host: bnb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym sie rozni kg800 od ku800? Czy kg800 ma slot na karty pamięci??

  • 0

    141. ~m... :)  2007-07-11 15:46:41  host: abfq161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc własnie czytałam wasze opinie na temat tego telefonu.. zastanawiałam sie nad jego kupnem ale po przeczyatniu kilku negatywnych opinii zaczynam sie wachac..telefon bardzo mi sie podoba ale martwie sie ze sie niedługo popsuje podswietlanie czy cus... jezeli mozecie doradzcie mi jaki telefon o podobnych funkcjach mogłabym sobie kupic... z góry dziex :)

  • 0

    142. ~pryk  2007-07-12 00:30:36  host: o-h.pl

    kg 800 ma tylko gprs a ku 800 ma umts jest lepszy

  • 0

    143. ~gosia  2007-07-13 16:38:02  host: aaqf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi również w górnej części pojawiła się literka R co ona oznacza i jak jej się pozbyć

  • 0

    144. ~eewa  2007-07-16 22:41:42  host: bnk122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefon tydz temu i jestem pok co bardzo zadowolona,wyglad powalajacy,srodek tez moze byc,wyjatkowo dobrze psze mie sie na nim smski, Troche pokrecone i nie wygodne foldery ze zdieciami.Ogolnie taka 4 bym mu dala

  • 0

    145. ~!!!  2007-07-17 09:30:33  host: 62.181.161.36

    Ludzie czy Was uczono pisać po polsku w szkołach? czy znacie choc trochę ortografię?!?! Tego się czytać nie da....."pomuc", "oglondałem"

  • 0

    146. ~Basia  2007-07-19 14:03:01  host: 195.85.249.110

    Telefon jest tragiczny. Nie polecam. Ze szczerego serca. Oprócz, powiedzmy że fajnego wyglądu, nie ma nic!

  • 0

    147. ~ADU  2007-07-22 20:45:52  host: nat-ban-198-28.globalconnect.pl

    BOSKI TELEFON ALE TEZ NIE TANIE OKOŁO 600 ZŁ 900 ZŁ GDZIES TAK

  • 0

    148. ~:D  2007-07-23 00:10:10  host: cpc2-cove4-0-0-cust111.sol2.cable.ntl.com

    dla mnie ten telefonik jest super zarabisty ekstra cool :) kupilam go w anglii i nie mam polskiego meny a mimo to wszystko sobie ustawilam i znalazlam bez problemu. Ludzie ktorzy pisza o wadach to jacys niepelnosprytni sa, bo poprostu nie umieja sie nim obslugiwac. a klawisze dotykowe sa super, to prawda bardzo delikatne i dlatego sa dla zgrabniutkich raczek :p hehehe ogolnie polecammmmm

  • 0

    149. ~PAULETTA  2007-07-23 13:10:13  host: chello089076186226.chello.pl

    slyszalam ze KG 800 jest lepszy pod każdym względem oprócz aparatu od KU 800, KU 800 ma lepszy aparacik

  • 0

    150. ~PAULETTA  2007-07-23 13:13:26  host: chello089076186226.chello.pl

    slyszalam ze KG 800 jest lepszy pod każdym względem oprócz aparatu od KU 800, KU 800 ma lepszy aparacik

  • 0

    151. ~zufrieden  2007-07-24 11:19:25  host: 213.25.189.50

    Telefon jest zaje... Jego design to poprosty rewela... Manu jest banalnie proste,jak u nokii.I choc ma kilka wad np. brak slotu na karty pamieci i troche słaba bateria to i tak polecam ja kazdemu kto lubi połączenie elegancji z modernizmem...Ja mam ja juz od kilku miesiecy i jestem bardzo zadowolona:) pozdr.

  • 0

    152.  2007-07-25 14:31:02

    MAM PYTANIE, CZY TEN TELEFON MOCNO SIE NAGRZEWA?

  • 0

    153. ~Paulinka :)  2007-07-26 17:24:21  host: chn226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może ktoś wie jak mogę sama zmienić oprogramowanie na polsko języczne? :) proszę o pomoc :D

  • 0

    154. ~placeoff  2007-07-28 15:26:42  host: 80.244.135.2.mielec135.ptc.pl

    Ja go mam od Stycznia 2007 roku i jestem zadowolona. Jedyna wada to to że nie ma możliwości rozbudowy karty pamięci i bateria nie trzyma bardzo długo więc do tego mozna sie przyczepić ale oprócz tego to naprawde wypasiony telefonik:))) Polecam:)

  • 0

    155. ~Bart  2007-07-28 21:21:59  host: dgz68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~marchewka to jest wersja KG800 , a nie KU800 literka R może oznaczać tak samo jak w nokii GPRS załączony

  • 0

    156. ~Wiki  2007-07-29 20:07:03  host: chello062179054151.chello.pl

    ja rowniez jestem bardzo zadowolona.. :D ma wszystko czego potrzeba :D

  • 0

    157. ~IzuŚ  2007-07-30 11:59:56  host: dtz163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dupa dupa dupa .... ja juz se zamówiłam ten fonik i w najbliższym czasie go kupuje ;p a jak mi sie nie spodoba to go sprzedam i sprawa załatwiona. Przypuszczam ze te problemy ktore tu wypisujecie są brakiem wiedzy o tym telefonie i nie umicie sie poprostu nim obsługiwać TROCHE TECHNIKI I SIE GUBICIE!! Żałosne.

  • 0

    158. ~Sazuka  2007-08-01 22:34:48  host: cib68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam ten telefonik odkupiłem go od kumpla za 340 zł i miałem go jedeń dzień i wyświetlacz mi padł wszystko działa ale wyświetlacz nie pokazuje nic jak myślićie ile kosztuje nowy do LG ku 800

  • 0

    159. ~  2007-08-02 16:01:22  host: cpc3-cove2-0-0-cust1003.sol2.cable.ntl.com

    Literka R w gornym pasku oznacza roaming!!!!!I mnie sie uaktywnia kiedy jestem w innym kraju na poslkiej karcie i odwrotnie;)A zniknie jesli albo wylaczysz sobie roaming lub jestes na terenie sieci macierzystej:PA nie GPRS, no co wy. Ludzie czytajcie troche!!! Instrukcja obslugi badz w samym fonie znajduja sie wyjasnienia;)

  • 0

    160. ~gsh  2007-08-03 00:21:21  host: cpc3-cove2-0-0-cust1003.sol2.cable.ntl.com

    literka R w gornej czesci wyswietlaczu, oznacza roaming, a nie gprs;) w sumie wystarczy poczytac troszke chociazby w ksiazeczce zalaczonej do teloefonu;) wylaczenie jej moze nastapic przez wylaczenie opcji roamingu u operatora badz w telefonie.lub po powrocie do kraju sieci macierzystej, jesli jest sie poza nia;) to cala filozofia:P ludzie czytajcie ksiazeczki, w jakims celu sa dolaczane;) jesli chodzi o telefon wg. mnie jest swietny:) w obsludze bardzo prosty, a wyglad prosty ale wlasnie to sprawia ze jest tak orginalny:)

  • 0

    161. ~kamilek  2007-08-03 02:10:49  host: pi.atol.com.pl

    literka T oznacza, że w skrzynce odbiorczej jest raport, do którego nie "zaglądaliście"

  • 0

    162. ~scratch dg  2007-08-04 13:15:34  host: 195.8.175.8

    a moi starzy go znalezli w blackburn wlasnie tu przyjechalem i go mam za free hehe tylko musze w polsce ladowareczke dokupic i jazdaa;)) to jest fart jak mi powiedzieli ze znalezli to myslalem ze pewnie jakas nokie 3310;)) a tu takii pozdroo

  • 0

    163. ~maggda  2007-08-08 08:47:09  host: efz75.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ma długie smsy?? Ile można max napisać??

  • 0

    164. ~asia  2007-08-11 16:06:39  host: eer190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to ma system glosnomowiacy ? z gory dziekuje za odpowiedz. za 3 dni kupuje ten telefon bo bardzo mi sie podoba.

  • 0

    165. ~girt  2007-08-11 16:07:37  host: eer190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma to system glosnomowiacy?

  • 0

    166. ~ewka  2007-08-12 14:21:46  host: awe194.internetdsl.tpnet.pl

    Ile może kosztować ściągnięcie w serwisie polskiego menu?

  • 0

    167. ~beatka  2007-08-13 22:56:49  host: aaoq229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:) sluchajcie mam taki problem ze wgralam sobie mp3 na kg800 ale nie potrafie ustawic jakiejs piosenki aby byla dzwiekiem na smsy A obslugi nie potrafie przeczytac bo tel kupilam w holandi pomozcie mi plisssssssssss!!!!!

  • 0

    168. ~roksana  2007-08-13 23:26:32  host: dxq85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm, a ja mam taki problem.. Chodzi mi tu o dźwięki SMS, są tylko 4 dźwięki i z tego co zauwazyłam nie mozna przypisać danego dźwięku danej osobie... Czy tak jest?

  • 0

    169. ~  2007-08-14 09:28:21  host: csknet-84-234-43-206.csk.pl

    Czy nadaje on się dla mężczyzn ???

  • 0

    170. ~anulka  2007-08-14 11:24:25  host: cpc1-hatf5-0-0-cust569.lutn.cable.ntl.com

    Witam wszystkich fanów telefon lg chcolate. Dostałam telefon jakieś pór roku temu z angielskim menu.od początku nie świeci mi sie klawiatura nie wiem czy to jest wada telefonu czy się w telefonie ustawia.? Nurtuje mnie jeszcze jedno pytanko w sprawie zdjęć ustawiłam sobie rozmiar 72x72 ale nie wiem jak daje się zdjęcia do książki telefonicznej wyskakuje mi "phonebook picture empty" po pierwsze w albumach mam zdjęcia a po drugie nie wiem gdzie mam szukać phonebook picture proszę o odpowiedź z góry bardzo dziękuję. pozdrowienia z Angli

  • 0

    171. ~hallo  2007-08-14 17:57:11  host: aaqa65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma długie wiadomości???

  • 0

    172. ~hallo  2007-08-14 17:59:49  host: aaqa65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma długie wiadomości???

  • 0

    173. ~  2007-08-14 21:07:47  host: eom87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam , jak mozna zablokowac telfeon ?

  • 0

    174. ~misia  2007-08-15 13:30:27  host: 81.15.186.120

    mam problem... w oprogramowaniu PC ktore było dołaaczone do czekoladki jest tylko przesyłanie kontaktów lub notatek... czy w ogole mozna przerzucać fotki i mp3 przez USB??

  • 0

    175. ~camelia  2007-08-18 09:58:35  host: 162-bem-1.acn.waw.pl

    ja mam ten sam problem nie wiem jak wstawic te zdjecia. ja mam tel od marca i juz nie dziala mi wyswietlacz podzielil sie na trzy czesci na gorze mam dwa male wyswietlacze a na dole pasek ktory sie "zawiesil" chcialam wymienic softa sama ale nie moge nigdzie znalesc:/

  • 0

    176. ~scigacz  2007-08-18 12:32:54  host: bov83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anulka klawiatura świeci tylko musisz wyłączyć oszczędność baterii po angielsku power saving :)a z ksiązką mam taki sam problem..pozdro

  • 0

    177. ~scigacz  2007-08-18 12:35:12  host: bov83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anulka przepraszam jak zmienisz rozdzielczość na 72X72 i zrobisz zdjęcie automatycznie ci wykryje jak edytujesz kontakty... i jest zdjecie :)

  • 0

    178. ~GOść  2007-08-23 22:21:12  host: bbd8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY TEN TEL MA LAMPE BLYSKOWA ?? ODP ;) POZDRAWIAM

  • 0

    179. ~zakochana  2007-08-26 13:48:43  host: 87-205-142-12.adsl.inetia.pl

    ten telefon jet super!!! kupuje go on ma te rzeczy które chce mieć a te informacje które tutaj są wystarczą mi! to będzie mój pierwszy telefon który mi sie podoba w 100% bardzo sie ciesze!!!

  • 0

    180. ~miki  2007-08-26 14:34:07  host: 82.160.17.98

    mialam sobie kupic ten telefon albo ku800 i jak czytam wasze opinie to zastanawiam sie czy wogole kupywac ktorys z nich.chcialabym info o tym telefonie od kogos kto ma go minimum 6 miesiecy bo tylko taka osoba zdazyla go poznac

  • 0

    181. ~kazik  2007-08-26 18:39:45  host: aaw171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten lefefon nadaje sie tez dla mezczyzn czy raczej trylko dla kobiet??

  • 0

    182. ~wiolka  2007-08-29 08:43:45  host: public-gprs43977.centertel.pl

    nie moge nic wgrac sobie z kompa do lg zadnej muzy czy moze mi ktos pomoc prosze a propo klawiaturki mi tez nie swiecila i oddalam do naprawy teraz jest oki

  • 0

    183. ~Olincia  2007-09-02 17:47:46  host: acsx197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On nie ma wideo...:( A już się nad nim zastanawiałam i nad nokią 7370 i 7360,ale obydwie mają mało MB.A są takie śliczne...

  • 0

    184. ~Monia  2007-09-02 22:00:38  host: inet20909na-3.eranet.pl

    jak mozna z minimalizować muzykę kiedy chce się wysłać smsa?

  • 0

    185. ~vanto  2007-09-03 13:37:37  host: aapz212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie,a ja mam pytanie,czy ten telefon posiada slot na karty pamieci? W tym artylule jest napisane ze nie,ale np. w PLAY daja ten tel. z karta 512... to jak jest naprawde?

  • 0

    186. ~minka2000  2007-09-03 18:16:53  host: pc4.alto.com.pl

    Hej wszystkim ;-)Chcę za niedługo kupić tego fona, ale niektórzy pisali i wywnioskowałam że się szybko psuje ten fonik ... Bardzo mi się podoba a nie jest taki drogi :D:D heh :D

  • 0

    187. ~jarek  2007-09-06 13:56:23  host: 85-31-237-191.marsoft.net

    mam pytanie.jak dolaczyc fotke do kontaktu??

  • 0

    188. ~domel  2007-09-07 17:39:55  host: aczl215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej vanto slot ma KU800 a KG800 nie ma, ma tylko wbudowane 128MB

  • 0

    189. ~Ann x33  2007-09-08 22:16:59  host: cen68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ahh telefon . ? Boskii . no tak :) Mam go od kilku dni i się cieszę . powiem jeszcze ze nadaje sie równiez dla mezczyzn bo widzę tu takie pytania ;) . LG PRADA też znakomita :) pozdrawiam

  • 0

    190. ~paszczo  2007-09-09 15:43:59  host: aant35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam samsunga e900.jest duzo ladniejszy, a marka ma wieksza renome

  • 0

    191. ~werolka  2007-09-09 18:34:37  host: ably92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem nie wiem czy kupić ten czy lg p7200 doradzcie mi plizzzzzz z góry dzięki

  • 0

    192. ~MZ  2007-09-10 11:17:23  host: bzz86.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś może czy da się tak zrobić żeby przy pisaniu sms-ów ze słownikiem T9 nie skracała się długość sms-a. np. napisze "góra" i jeszcze mam tylko 66 znaków. wszystko przez ó, ż, ą, ę. jak toś wie to proszę o pomoc

  • 0

    193. ~damian  2007-09-12 21:08:43  host: abfu98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko czy LG KG800 ma slot na karty pamieci bo niektorzy pisza ze ma a niektorzy ze nie i jaka jest roznica pomiedzy telefonem LGKG800 a LG KU800 moglby mi ktos powiedziec???

  • 0

    194. ~as  2007-09-16 13:06:33  host: cmf36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik miesiac, prawie dwa. jetem bardzo zadowolona. nic sie nie psuje :) boski jest:* nie zamieniłabym go. polecem

  • 0

    195. ~djdred  2007-09-17 20:14:03  host: chello089078129243.chello.pl

    a ja mam taki problem bo mojej dziewczynie dochodzą tylko mms do 100kb (telefon z uk-bez sieci) coś się da zrobić

  • 0

    196.  2007-09-18 19:06:17

    hej, jest w tym telefonie cos co mnie denerwuje, mianowice gdy pisze smsa, po kropce slownik T9 nie przestawia sie automatycznie na wileka litere, a to oznacza,ze z kazdym nowym zdaniem musze naciskac kilka razy #, aby miec wielka litere. Czy istnieje mozliwosc aby zrobic to znacznie szybciej???

  • 0

    197. ~jarecki  2007-09-20 10:06:06  host: poczta.pzl.swidnik.pl

    jak dodac zdjecie dontaktu i dzwonek??

  • 0

    198. ~007anek  2007-09-21 16:24:15  host: dlh182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam telefonik :) fajna sprawa go mieć,naprawdę polecam :) jestem z niego barzdo zadowolona!!! xD

  • 0

    199. ~kocurek  2007-09-21 19:57:42  host: chello087206035133.chello.pl

    jest super ale czemu niema radia:(

  • 0

    200. ~  2007-09-22 21:15:30  host: gpk138.internetdsl.tpnet.pl

    no niecaly tydzien mam ten tel .jak na razie to wszystko gra.LG -800 no raczej wizualnie pasuje tylko do damskich raczek to jest moje zdanie! pozdrawiam i zycze zadowolenia z urzywalnosci jak i ja!

  • 0

    201. ~  2007-09-23 14:26:37  host: aamn101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo chciałam ten telefon czy on wogóle ma Karte pamięci????? Bo jest taki ładny:D

  • 0

    202. ~troj  2007-09-24 23:39:26  host: 088156141000.rad.vectranet.pl

    witam. moze mi ktos powiedziec jak usunac zdjecia z folderu OBRAZY? bo wrzucilem tam jakies swoje zdjecia i nie wiem jak je usunac z tego folderu. Juz mozg mi sie konczy! POMOCY!

  • 0

    203. ~Milcia  2007-09-25 21:20:51  host: gmw210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy warto go kupywac?? czy ma kamere??

  • 0

    204. ~  2007-09-26 13:21:03  host: ejc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ludziska klawiatura sie swieci trzeba tylko wylaczyc oszczednosc bateri za dnia i tak nie widac ze sie swieca!co do przesylania danych to komputer rozpoznaje jako dysk wymienny i musicie wkleic w odpowiednie foldery i nie zmieniajcie in nzyw bo nie odnajdzie tego tel. co do wklejania zdjec to musza byc one w rozmiarze 72x72 i ta osobe skopjowac trzeba do tel. bo jak jest na sim to nic nie zrobicie!!! jedyne co mi sie nie bardzo podoba to glosnosc i dzwiek smsa ale do tego mozna sie przyzwyczai!

  • 0

    205. ~rachel_841  2007-09-26 18:27:24  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    Hej miałam ten te4lefonik przez kilka dni i troche sie z nim zaprzyjaznilam.Bardzo ciekawy design,mi sie osobiscie bardzo podoba.Jedno pytanko mam czy dobrze zauwazylam, ze nie mam w nim mozliwosci zmiany dzwieku smsa na jakis ciekawszy.Wybor mam tylko z 4 dzwiekow standardowych?

  • 0

    206. ~Marrakech  2007-09-27 06:47:35  host: aaom148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przedewszystkim KG800 ma aparat 1.3 a KU800 ma 2 Mpx, niestety wiele lamerów daje sie nabrać i kupuje KG800 praktycznie za taką samą cene na allegro :D lol

  • 0

    207. ~karlo  2007-09-28 07:42:21  host: alv165.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tak...trzeba czytac instrukcje obslugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiecie tego????????takie trudne`?

  • 0

    208. ~amigo  2007-09-28 21:05:06  host: grg66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ladny i wogole troche bajerkow ma mp3 ladnie gra tylko jest on strasznie delikatny bateria trzyma b.króciutko ogolnie nie polecam

  • 0

    209. ~hmm  2007-09-28 21:13:21  host: host-81-190-55-31.lublin.mm.pl

    mam pytanie - czy w tym modelu LG można ustawić jaki sie chce dzwonek na dźwięk smsa??

  • 0

    210. ~MNIGHT  2007-09-29 11:57:18  host: xdsl-14402.zgora.dialog.net.pl

    Witam, gdzieś się doczytałam, że podczas ładowania nie można dzwonić ani pisać sms-ów, to możliwe? Wydaje mi się, że nieprawdopodobne...

  • 0

    211. ~MNIGHT  2007-09-29 11:57:47  host: xdsl-14402.zgora.dialog.net.pl

    Witam, gdzieś się doczytałam, że podczas ładowania nie można dzwonić ani pisać sms-ów, to możliwe? Wydaje mi się, że nieprawdopodobne...

  • 0

    212. ~paweł  2007-09-29 18:25:27  host: proxy5.is.net.pl

    lg ku800 ma slot na karte pamieci oraz aparat 2 mln.p dodatkowo możliwośc videorozmów

  • 0

    213. ~rolandinio  2007-09-29 21:19:01  host: ajp152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie radze wam kupowac tego telefonu to jest najgorsze gowno co moze byc! one sie po jakimsz czasie samemu zepsulo tak poprostu tak samo jak mi sie to stalo mojemu koledze te LG nie sa dobre! NIE RADZE KUPOWAC!

  • 0

    214.  2007-09-30 12:37:25

    KG800 nie ma gniazda kart pamięci i drugiej kamerki no i nie obsługuje UMTS za to ma lepszy wyświetlacz od KU i oczywiście większą pamięć wewnętrzną. KU kupisz w play a kg w plusie i orange. Jezeli chodzi o zgrywanie plików z telefonu i na telefon przez kabelek to na dzieńdobry wyrzućcie płyte z oprogramowaniem LG, poprostu podłącz telefon a komp ci wykryje dysk wymienny, cała filozofia:)

  • 0

    215. ~szczota  2007-09-30 12:39:20  host: 82.177.118.162

    Damian przeciez ktos wyraznie napisal ze kg800 niema wymiennego slotu i ma tylko 128 a ku800 ma!pzdrTyle opini przeczytalem zastanaiam sie nad kupnem tego tel

  • 0

    216. ~Fiolkaaa_20  2007-09-30 17:38:57  host: 78-121.is.net.pl

    hejka ej mam prosbe:( kupilam wczoraj tel i za nic nie moge dojsc jak zmienic dzwonek z rosnącego na stały pomozcie jesli ktos wie i mnie pokierujcie z gory dzieki

  • 0

    217. ~lgeh  2007-10-02 12:02:49  host: public-gprs80424.centertel.pl

    dla mnie generalnie tylko SonyEricsson i Nokia, LG itd, coz mam wrazenie ze sa robione na odwal sie i ze soft i obsluga i wadliwosc w nich sa straszne... doradzalbym SE w podobnej cenie [ale unikajcie joystickow]

  • 0

    218.  2007-10-03 10:06:41

    mam ten telefon niedługo i w sumie kupując go nie czytałam zbytnio komentarzy na necie.. teraz przeczytałam co tu piszecie i sie nieco przestraszyłam... ale mam nadzieje że bedzie okej, co do przesyłania mp3 i fotek z kompa, ja zainstalowałam płytke i jest wszystko okej... babka z salonu mi go polecała i mówiła ze zwrotów narazie nie ma...no zobaczymy. ładny jest to fakt. mam pytanie: czy można ustawić jakiś inny dzwiek SMS czy tylko te 4 co tam są do wyboru????

  • 0

    219.  2007-10-03 11:42:20

    mam ten telefon niedługo i w sumie kupując go nie czytałam zbytnio komentarzy na necie.. teraz przeczytałam co tu piszecie i sie nieco przestraszyłam... ale mam nadzieje że bedzie okej, co do przesyłania mp3 i fotek z kompa, ja zainstalowałam płytke i jest wszystko okej... babka z salonu mi go polecała i mówiła ze zwrotów narazie nie ma...no zobaczymy. ładny jest to fakt. mam pytanie: czy można ustawić jakiś inny dzwiek SMS czy tylko te 4 co tam są do wyboru????

  • 0

    220. ~diesilla  2007-10-04 20:09:54  host: brn172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mógł by mi ktos poradzić, zamierzam zmienic telefon, zastanawiam sie na d samsungiel J600, albo e 250 i LG KG 800, co wybrac, nie chodzi mi wyłącznie o wygląd ale równiez o funkcjonalnosc.

  • 0

    221. ~sabrinka  2007-10-05 14:18:16  host: ip-77-252-18-232-lan.punkt.pl

    ten telefon ma doświetlenie, zdjęcia wychodza świetne.Przy włączonym aparacie należy przycisnąć górny lewy przycisk- pokazuje sie menu i wybierasz sobie doświetlenie.Pozdrawiam

  • 0

    222. ~luk  2007-10-06 14:39:33  host: etv178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanko jak robic minki(emoty) w sms-ie w tym tel . i czy idzie odebrac rozmowe bez rozsowania klapki ?

  • 0

    223. ~amigoss  2007-10-06 22:40:59  host: grg66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon juz mam tydzien i musze powiedziec ze z wygladu jest extra funkcje tez ma nawet fajne tylko mp3 cicho gra i juz rysuje mi sie miejsce kolo klawiatury od otwierania telefonu... ale poza tym telefon jest fajny

  • 0

    224. ~asasas  2007-10-07 21:46:03  host: debica-217.75.53.23.debica53.ptc.pl

    czy ma ktos fotki robione tym telefonem??

  • 0

    225. ~car  2007-10-09 16:57:24  host: aarm148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...szkoda tylko ze głośnomówiącego nie ma:/

  • 0

    226. ~car  2007-10-09 17:01:31  host: aarm148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...szkoda tylko ze głośnomówiącego nie ma:/

  • 0

    227. ~lea508  2007-10-09 20:44:39  host: host-81-190-90-137.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon od tygodnia, bardzo mi sie podoba, jest ładny i funkcjonalny. Dosyć łatwe menu. polecam

  • 0

    228. ~warkot  2007-10-10 02:54:42  host: host2.ols.com.pl

    telefon KG 800 porażka

  • 0

    229. ~car  2007-10-10 16:38:57  host: aask230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos czy mozna java z komputer na tel zgrywac przez usb? przy okazji prosze o jakies pzydatne linki. pozdrawiam

  • 0

    230. ~BOGAS  2007-10-10 20:24:04  host: ayh141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon ale jest jewdan wada techniczna psuje sie tsma i to kosztowna sprawa 120zl + robocizna pozdrawiam i odrasdzam kupna tego LG kg800

  • 0

    231. ~D  2007-10-10 21:24:16  host: chello089079166138.chello.pl

    Jak wygląda odtwarzanie mp3? I czy menu Orange będzie słabe? Karta wew. jest 128 MB, ale można chyba dokupić? Bardzo proszę o odpowiedź.

  • 0

    232. ~agusia  2007-10-11 11:45:22  host: aqj54.internetdsl.tpnet.pl

    niech mi ktoś doradzi czy wybrać ten model czy nokie 6288

  • 0

    233. ~Anielski892  2007-10-11 17:11:39  host: nat1.daminet.pl

    Może mi ktos powiedziec czy ma on sestaw sluchawkowy?

  • 0

    234. ~luck  2007-10-11 19:13:56  host: edi171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym kg800 różni się od ku800, i co lepiej wybrań nokie 5200 czy tego lg?

  • 0

    235. ~doduchna  2007-10-11 20:13:39  host: host-87-99-24-53.lanet.net.pl

    Witam, mam pytanie, na wsywietlaczu od paru dni swieci mi sie ikonka budzika,mimo tego ze jest wylaczony. Wie ktos cos jak to wylaczyc?

  • 0

    236. ~wercia  2007-10-14 18:36:04  host: dik29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefonik, jest mega:D mam go od tygodnia i jeśli chodzi o funkcjonalność, to jest ok. Bardzo łatwy w obsłudze. polecam:)

  • 0

    237. ~netka_21  2007-10-14 18:37:21  host: dik29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wybierz tego lg, jest o wiele lepszy:)

  • 0

    238. ~Darunia  2007-10-16 10:16:21  host: bda126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon fajnie ze ma tak duzo kolorow niezle dodatki

  • 0

    239. ~M_a_Y_a  2007-10-16 16:29:44  host: host-88.199.56.187.tesatnet.pl

    Mam od miesiąca LG KG800 no i jest jeden wielki mankament...bateria krótko trzyma, około dwóch dni, a niedużo rozmawiam i nie bawię się tel.

  • 0

    240. ~kaczy(ZbW)  2007-10-17 19:21:23  host: eut179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od tyg gniecie wyglądem i nic mi sie nie rysze ani nic działa zajebiscie polecam ten telefon inni muwiem ze marka lg jest lipa ale jeszcze nie mieli tego telefonu wiec niech zamkną ryj :D pozdrawiam tych co mają ten telefon

  • 0

    241. ~Anitka  2007-10-18 13:13:00  host: bwd142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko:czy ktos wie jak moge ustawic sobie zdjecie do osoby w kontaktach?Robi sie jakies specjalne czy mozna jakos ustawic to ze zdjęć?

  • 0

    242. ~karola  2007-10-18 17:24:29  host: aaoe131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mikey, "pokaż mi fona z większą pamięcią on board... jak ci mało pod mp3 to idź do MM i sobie kup mp3 playera. TO JEST TELEFON!!" Wszyscy widzimy, co to jest. Zauważ jednak, że taka pamięć może ograniczać ilość zdjęć na telefonie, a to jest akurat dość istotne. I naprawdę wiem, że od tego mogę mieć cyfrówkę, ale. Z drugiej strony po co brać się za wsadzanie mp3 i aparatu do telefonu, skoro są tak ograniczone i powinnam do niego dokupić i mp3 i cyfrówkę? Pozdrawiam.

  • 0

    243. ~Dominika  2007-10-21 17:07:48  host: dsc11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka;) mam pytanko mogłby ktos mi doradzic czy ten kg800 jest w porzo? i naprawde sie opłaca go kupywac? bo szukam sobie jakiegos tela i wpadł mi w oko ten LG-z zewnatrz spoko ;D ale nie wiem czy w ogole sie nadaje i spoko działa..Pomozcie;( pliska...

  • 0

    244. ~jdf  2007-10-22 13:23:38  host: 213.25.144.25

    jest lg kg800 muzyczny?????????????

  • 0

    245. ~GosiaTosia  2007-10-24 11:54:08  host: abe32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam na niego wieelka ochote, wydaje sie byc w porzadku - ladnie wyglada, mp3 co prawda nie jest dla mnie podstawowa funkcja przy wybieraniu telefonu, ale jak jest to spoko :)

  • 0

    246. ~hhhh  2007-10-24 15:41:30  host: 77-253-242-117.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon już miesiąc i uważam że jest bardzo fajny.Bardzo dobrze robi zdjęcia i nagrywa filmy, mp3 też jest bardzo dobre. Szkoda tylko że nie ma karty pamięci no ale wbudowane jest dość dużo pamięci i nie należy narzekać inne telefony co mają te same funkcje mają 4 razy mniej pamięci. Jest bardzo ładny i nie jest duży.Jedną z jego zalet jest także klawiatura dotykowa.

  • 0

    247. ~natusia ;]  2007-10-25 12:58:22  host: dvm138.internetdsl.tpnet.pl

    hej...mam zamiar kupić sobie taki telefon ... ale wlasnie nie wiem czy sie oplaca ... doradźcie mi :( =)

  • 0

    248. ~zadowolona  2007-10-25 22:47:37  host: duk238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super , mam go nie długo, ale ma bardzo łatwą obsługę, nie rysuje się i jest bardzo ładny:P

  • 0

    249. ~pyatająca  2007-10-25 22:51:32  host: duk238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo wytrzymuje wam bateria??

  • 0

    250. ~promedico  2007-10-28 16:58:08  host: nat-13.autocom.pl

    recenzja telefonu, mam nadzieję ,że sie komuś przyda... Telefon o bardzo nowatorskim i elegancjim wyglądzie. Zastosowano tu ciekawe jednak niepraktyczne rozwiązanie - dotykowy panel pod ekranem. Za jego pomocą możemy poruszać się po nieco nielogicznym menu i wybierać interesujące nas opcje. Materiały do jego wykonania są dobre jednak absolutnie nie można o nich powiedzieć ,że zapewniają długowieczność. Telefon rysuje się przy każdej okazji i po 3 dniach wygląda tak jak Nokia N70 używana przeze mnie przez 7 miesięcy. Funkcje aparatu nie zaskakują a wręcz denerwują. Zdjęcie wykonane w rozdzielczości 1,3 mpx nie może zostać wysłane ani zmniejszone - to już pomyłka. Zdjęcie przeglądane w folderze zdjęcia muszą być pojedynczo oglądane - taka opcja jest dostępna dopiero po wejściu w aparat i później ALBUM. Aparat robi ładne zdjęcia a lampa działa nadzwyczaj dobrze, możliwośc użycia jej jako latarki. Panel dotykowy ,który miał spełniać w zamyśle funkcję głównego waloru zaczyna przeszkadzać ,przypadkowe muśnięcie i uruchamiane są różne opcje. Pisanie smsów. Słownik PL dobry ,bez szczególnych różnic z Nokią. Problemem stają się polskie znaki a konkretnie ich obecność gdzie sms skracany jest do 60 znaków! Jedynym wyjściem jest pisanie ze słownikiem a później edycja "na piechotę" i korekta polskich znaków lub zrezygnowanie ze słownika. Pamięć. 128mb to ilość wystarczająca dla osoby ceniącej sobie w telefonie przede wszystkim podstawowe funkcje. Denerwujący brak klawisza funkcyjnego. Klawisz WSTECZ czyli zakrzywiona strzałka kasuje podczas pisania sms'ów tylko jeden znaj i ,żeby wyjść z sms trzeba skasować całość "na piechotę" albo zamknąć klapkę i otworzyć ponownie - dobrym rozwiązaniem byłoby umieszczenie klawisza jak w Noki - coś w stylu "awaryjnego wyjścia" z aktualnie używanej funkcji. Klawisz funkcyjny MULTIMEDIA. Klawisz umieszczony po prawej stronie obudowy ma służyć jako skrót do aparatu ,problem w tym ,że uruchamia kolejne menu zamiast a

  • 0

    251. ~mala  2007-10-28 22:36:05  host: adce218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odradzam kupno,bardzo szybki psuje sie ekran,albo obraz sie rozmazuje,albo ekran po wlaczeniu jest poprostu pusty:-((nacieszylam sie telefonem zaledwie 2 dni imosialam go oddać:-((

  • 0

    252. ~Playgirl  2007-10-29 08:56:33  host: 217.97.214.244

    Mam telefon od 2 tygodni, jestem zadowolona ;)) Wyglada pięknie; dotykowe przyciski nie sprawiają mi żadnego problemu.. Zdjęcia wychodzą dobrej jakości, filmiki tez niezłe ;] Wyświetlacz ma ładne, ostre kolory. Polecam!;)))

  • 0

    253. ~ssss  2007-10-29 16:11:00  host: bli212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten tefelon posiada radio ????

  • 0

    254. ~M>A  2007-10-29 21:02:10  host: xdsl-9198.elblag.dialog.net.pl

    Naprawde warto go kupic?

  • 0

    255. ~Przemek  2007-10-30 15:07:21  host: apn-100-115.gprsbal.plusgsm.pl

    siemka powiedzcie mi czy mi sie oplaca go kupywac

  • 0

    256. ~charlem.lodz  2007-10-30 15:13:30  host: staticline17017.toya.net.pl

    polecam KG800.ludzie odradzam motorole v3 mój leży w śmieciach.

  • 0

    257.  2007-10-30 19:01:05

    Telefon dostałem 3 dni temu...mam go w plusie (simplus) do tej pory nie mogą aktywowac funkcji MMS...cały czas błędy...nie mogę zainstalowac GG Mobile...cały czas błędy... Przy rozmowie twarzą naciska sie panel dotykowy, po niespełna 2 dniach siada bateria...zrobiłem 5 zdjęc, nigdzie nie dzwoniłem...bateria siadła. Złom totalny, jedyny + to ładny design.

  • 0

    258. ~Lukaszo  2007-11-01 11:41:55  host: bcs199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka. mam pyt. nie wiem dlaczego nie moge odbierac muzyki i zdjec przez Bluetooth ale wysylac moge. moze ktos mial ten sam problem, prosze o pomoc

  • 0

    259. ~Avik  2007-11-01 12:41:15  host: adlk142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "okrojona" wersja ku 800 :/ zastanawiam się ilu z was go kupiło myśląc że to "pełny" chocolate ...a tu zonk

  • 0

    260. ~ktosik  2007-11-01 22:10:35  host: adju238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak ten fonik odtwarza muze na glosniku ?? i jak na słuchawkach czekam na odp

  • 0

    261. ~Sn@ke  2007-11-02 00:29:31  host: gw-1-async6.waw.satnet.pl

    "244. ~jdf 2007-10-22 13:23 213.25.144.25 jest lg kg800 muzyczny?????????????" Taaak, jest muzyczny - jak ktoś dzwoni to dzwonek brzeczy..... Co za.....

  • 0

    262. ~Erni  2007-11-02 10:10:01  host: adjt196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko , jak ten telefon odtwarza muze na glosniku i jak na sluchawkach :) prosze o odp

  • 0

    263. ~Tymon  2007-11-02 13:19:27  host: czy67.internetdsl.tpnet.pl

    Wlasnie sie zastanawiam czy kupic tego lg i pewnie nie mialbym problemu gdyby nie fakt ze nie ma on zlacza do kart pamieci. Bardzo lubie sluchac muzyki i moim zdaniem 128mb to troche za malo. Wiem, niby moge kupic mp3 player ale po co skoro moge go miec w komorce?

  • 0

    264. ~Karolina.!  2007-11-02 19:01:46  host: chello084010245191.chello.pl

    Lepszy ten fon czy nokia 5200??????? Bo zastanawiam się nad kupnem tego albo tej noki 5200...

  • 0

    265. ~mdamian  2007-11-02 21:19:22  host: host213.abaks.pl

    siemka :) ten LG KG 800 jest bardzo git :):):)

  • 0

    266. ~ile on ma pameci?  2007-11-04 16:01:42  host: ben26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on ma pamieci?

  • 0

    267. ~aerox  2007-11-05 16:59:22  host: c83-249-80-239.bredband.comhem.se

    bateria słaba ;) ale bardzo mi sie podoba ten tel ;)

  • 0

    268. ~Katinka  2007-11-07 21:56:54  host: cpc1-norw5-0-0-cust636.pete.cable.ntl.com

    Cytat: "Denerwujący brak klawisza funkcyjnego. Klawisz WSTECZ czyli zakrzywiona strzałka kasuje podczas pisania sms'ów tylko jeden znaj i ,żeby wyjść z sms trzeba skasować całość "na piechotę" albo zamknąć klapkę i otworzyć ponownie" Z prawej strony, z boku telefonu, jest przycisk czerwonej słuchawki - działający tak samo jak w innych telefonach ;) Moja opinia - mały telefon zabawka dla kobiet, które lubią małe telefony które potrzebne są im tylko do dzwonienia i niczego więcej.

  • 0

    269.  2007-11-08 11:35:31

    Pytanie 258. ustawienia> lacznosc>bluetooth>ustawienia> widocznosc mojego telefonu> widoczny dla wszystkich.

  • 0

    270. ~Ktos  2007-11-08 16:35:40  host: host-87-101-31-146.proxnet.pl

    Telefon naprawde super moge polecic mozna wejs w menu nie rozsuwajac klapki naciskamy dwa razy przycisk gloscnosci. A to ze sie blokuje to ze sie szybko blokuje klawiatura jak sie go nie uzywa chwile to wielki plus bo nic nie zrobimy nie chcacy tym bardziej ze ekran jest dotykowy i wielki plus za to ze jak rozmawiamy prze telefon to przyciski dotykowe sie blokuja wiec nie nacisniemy nic pliczkime nie chcacy naprawde polecam.

  • 0

    271. ~eliasz  2007-11-08 16:38:03  host: abjy3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten tel obsluguje gg mobilne?? sciaglem jakies ale bląd~!

  • 0

    272. ~puchatek  2007-11-09 17:52:11  host: eet236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 2ch dni, do panelu dotykowego się przyzwyczaiłem, musze stwierdzić że to nowatorskie rozwiązanie jest całkiem przyjemne w użyciu... Lecz czasami denerwuje (np jak obsługujemy tel gdzie jest zimno i zaczynają trzęść się nam ręce). 128mb do odtwarzacza mp3 to niewiele, ale w końcu mamy do czynienia z telefonem,dlatego podstawową wadą może być brak slotu na kary pamięci... Jeżeli by je miał to był by jak dla mnie idealną maszyną, wyglądającą stylowo. Telefon nie posiada radia. Musze to powiedzieć: bzdurą jest to, iż rozmawiając włączają nam się różne opcje jeśli tel dotyka twarzy... Czy telefon jest dla kobiet... HMmm jestem facetem, mam ten telefon i żyje :) Pozdrawiam

  • 0

    273. ~an.  2007-11-09 18:21:38  host: cju137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PROBLEM! telefon jest super, nie narzekam ogolnie, wszystko działa itd... ale ostatnio nie moge odbierac wiadomosci mms. jak dostałam ten telefon wszystko działało. dostawałam mmsy, a teraz albo w ogole nie da sie do mnie ich wysłać, albo dochodzą do mnie w takiej postaci, że numer ten i ten wysłał mi wiadomośc mms. w celu odczytania prosze wejsc na http://... co sie stało? JAK TO NAPRAWIC? POMOZCIE! z góry dzieki :*

  • 0

    274. ~smok  2007-11-09 18:50:46  host: klakier.blt.pl

    moje pytanie jak zainstalować ściągnięty dzwonek. Mam wersję angielsko języczną telefonu i nie umiem zmienic tak ustawień aby ten dzwonek wszedł.

  • 0

    275. ~love lgkg800  2007-11-09 21:30:03  host: host-89-229-146-128.plock.mm.pl

    ja tez mam tego fona i jest extra.Gdy z kims rozmawiamy to nie wlaczaja sie inne opcje bo klawiatura sie blokuje. Tylko czasami ten fon ma takie biale przeblyski tzn. ja mialam tak jeden raz ale czytalam ze niektorzy maja tak czesciej

  • 0

    276. ~joannax  2007-11-10 15:29:46  host: axt142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam ten model. Jest super! Ale mam jeden problem :/ w instrukcji obsługi pisze że jest głośnomówiący i pisze że pod czas połączenia trzeba nacisnąć "opcje" i wybrać tą funkcję a nawet opcji tam nie ma. Ale i tak jest fajowy ten telefon :)

  • 0

    277. ~RATSU  2007-11-10 22:25:56  host: cwc211.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE : ILE WAM BATERIE TRZYMAJĄ ?

  • 0

    278. ~daaria  2007-11-11 10:24:07  host: nat-21.saton.pl

    mysle. ze trzeba wejsc w 1.ustawienia, 2.lacznosc, 3. bluetooth, 4. ustawienia 5. widocznoc mojego telefonu 6. widoczny dla wszystkich, powinno pomoc:)

  • 0

    279. ~karinka  2007-11-11 17:49:29  host: dynamic-87-105-22-137.ssp.dialog.net.pl

    czy ktos orientuje sie jak w tym telefonie ustawic zdjecie w kontaktach?

  • 0

    280. ~natala  2007-11-11 18:39:51  host: awp17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm zastanawiam sie czy nie wziasc sobie tego tel...a moze wy mi pomozecie warto czy nie..?

  • 0

    281. ~  2007-11-11 20:40:56  host: 83.19.66.162

    myślę nad nią i nad motorolą v3xx, chociaz ten jest ładniejszy, ale nie o to mi chodzi. che zapytac uzytkownikow tego telefonu CZY TO PRAWDA ZE MP3 Z ODTWARZACZA NIE DA SIE DAC JAKO DZWONEK?? to dla mnie najważniejsze i dlatego pytam.

  • 0

    282. ~atento  2007-11-11 23:33:57  host: public-gprs74881.centertel.pl

    ten telefon nie nadaje sie do niczego ;) lepiej kupic nokie 5300 lub jak ktos nie lubi noki polecam w podobnej cenie szajsunga z720 cena podobna a roznica ogromna wady dotykowe klawisze sa nie wygodne slabo radzi sobie z wapem a opera mini ledwo dziala tzn przewijanie ,dzwiek rozmow ujdzie z ogromnym ale do szumow w tle slaby zasieg "wolno wyszukuje" po zgasnieciu klawiszy dotykowych i zamknieciu telefonu brak mozliwosci podswietlenia,plusy: brak moze obudowa i slider w noki 5300 wady obudowa jest przygruba i bateria slaba zalety dzwiek niezly ogolnie ok samsung z720 wady jak dla mnie brak uploadu na www np:do galeri zdjec zalety rewelacyjny dzwiek mp3 z glebokim basem swietny internet jak w telefonie tak i swietnie sie sprawdza jako modem duzy wyswietlacz i orginalnie jako przegladarka jest netfront co oznacza ze kazda strona www nam sie szybko i sprawnie zaladuje ;)aparatu nie oceniam bo dla mnie jest nie wazny

  • 0

    283. ~  2007-11-11 23:37:21  host: public-gprs74881.centertel.pl

    a i dosc wazne nie odtwarza wszystkich mms tzn jesli dostaniemy mms-a z plikiem 3gp moga byc problemy rowniez czasami nie chce sciagac plikow z internetu pojawia sie komunikat plik zbyt duzy hehe mimo ze pamiec prawie pusta ;)

  • 0

    284. ~dymek z sieniawy  2007-11-12 21:07:15  host: emo44.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo zajebisty telefonik fajne są w nim klawisze bardzo gorąco go polecam

  • 0

    285. ~Adi  2007-11-12 23:28:28  host: axs176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niejest zbytno fajny nie ma karty pamieci wiesz radze ci kupic nokie 5200 albo noki 5300 jest lepsza a najbardziej ci radze kup sobie motorolle RaZr V6 MaXx a tego niekupuj PoZdRo

  • 0

    286. ~złotowłosa  2007-11-15 12:57:51  host: pc21.dist.piekary.energoprojekt.i550-fe02.hti.pl

    nie dziala mi budzik. ustawiam "wlaczony", godzine, powtarzanie i dzwiek i o okreslonej godzinie nie dzwoni. czy ktos moze mi powiedziec dlaczego?

  • 0

    287. ~Katid23  2007-11-15 13:36:09  host: byw162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie nie moge przegrywać utworów MP3 z kompa nie wyświetlają mi się co moge zrobić zeby w końcu mi sie to udało??? Pomózcie

  • 0

    288. ~promedico  2007-11-16 11:18:51  host: nat-13.autocom.pl

    uzupełnienie recenzji 250, po lekkiej dozie entuzjazmu przyszedł czas na nieco mniej pozytywne oceny, telefon pod względem "software" to koszmar, zdjęcia zrobione w rozdzielczości 1,3 mpx nie mogą zostać wysłane gdyż są zbyt duże, normalne telefony zmiejszają rozmiar na 640 x 480 lub mniejszy i problem znika jednak "wspaniała" marka LG stwierdziła ,że tego po prostu nie potrzeba. Wejdźmy w video... śmieszna sytuacja, albo po prostu filmik z nad morza, jest dostępna tylko opcja "wyślij przez bluetooth". Super, po co komuś wysyłać coś multimedialnego jak inni, lepiej zrobić niepraktyczny panel o szpanerskim wyglądzie. Uwag jest więcej, a po miesiącu uzytkowania wygląda jak moja Nokia N70 starsza o prawie rok. NIE POLECAM, OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ, ZDECYDOWANIE SONY ERICSSON lub każda inna firma, ten telefon nadaje się jedynie do wykonywania rozmów i to z podpiętą ładowarką. 2 razy powtórnie konfigurowałem MMS'Y z powodu tajemniczego "wewnętrznego błędu". ODRADZAM

  • 0

    289. ~pomoc  2007-11-16 19:32:57  host: dgy78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    AN musisz zadzwonic do biora obslugi i powiedziec im ze chcesz SMS-a konfiguracyjnego podajesz model numer i to wszycho...

  • 0

    290. ~A67  2007-11-18 09:30:32  host: drj38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!! Nigdzie w instrukcji nie mogę się doczytać jak zgrać np. piosenki z kompa na KG800 przez USB. POMÓŻCIE :(((. Tak to tele. git.

  • 0

    291. ~janek  2007-11-19 13:01:02  host: ppp133057.ostnet.pl

    dziełają na tej komórce gry java bo mialem samsunga z400 i nie działały

  • 0

    292. ~venar  2007-11-21 01:34:52  host: bur157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wlasnie jak sie ustawia fotke w kontaktach dla mnie masakra nie moge tego zrobic

  • 0

    294. ~Kasiulka:)  2007-11-21 20:55:14  host: lan.big4.pl

    Hmm jka dla mnie to ten telefon to zwykła pomyłka. jka najszybciej chce go sprzedać. wszystko mnie w nim denerwuje bateria trzyma 1-2 dni. ten panel dotykowy teraz w zimie masakra trzeba sciagnac rekawiczki i dopieor mozna cos robic. nie polecam!!!

  • 0

    295. ~ja-panna  2007-11-21 21:41:38  host: gld58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon bardzo mi się podoba. do wszystkiego można się przyzwyczaić. telefon ma wady, ale czy istnieje w ogóle telefon bez wad?? nie. no właśnie.. :)

  • 0

    296. ~rys23  2007-11-21 23:26:32  host: ada227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm tel moze byc ale osobiscie wole swoj drogi telefonik hehe nokia N91 hmm 4G pamieci 2Mpix i symbiant pelna multimedialana koma..i do tego dzwik mp3 bomba..

  • 0

    297. ~elinka  2007-11-22 21:12:22  host: admk178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam problemy ze zgraniem mp3 wyswietla sie ze jest usb i mam nacisnac medem ale klawiatura nie działa

  • 0

    298. ~ajsa  2007-11-24 00:09:39  host: adnz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo spodobał mi się ten telefonik.. i tak myśle czy kupić ten czy motorole k1 ?? prosze doradźcie . zależy mi na tym aby pomiescił dużo plików muzycznych i oczywiście aby szybko sie nie popsuł... :0

  • 0

    299. ~Kuba  2007-11-24 16:43:55  host: nat-2.interq.pl

    mam pytanie ile w telefonie jest pamieci jak sie go kupi bo mam do wyboru nokie 5200 i własnie ten LG wiem ze a plusie do noki 5200 dają karte 512Mb a nie wiem ile na poczatku jest tu pamieci jak mozecie to odpiszcie pozdro

  • 0

    300. ~lukaszp93  2007-11-24 18:06:34  host: 83.68.95.11.mielec95.tnp.pl

    LG KU800 Czokolate zajebisty telefon mam od 2 dni i jest rewelka ma slot karty pamieci aparat 2mpx. i fajny wyglad super polecam ceny zaczynaja sie od 600zł [uzywany] a nowy od 700zł do 850 zł

  • 0

    301. ~adi  2007-11-24 19:23:19  host: gl64-10.master.pl

    ten fon jest lepszy od lg KU 800...gdybym miał kupywać napewno byłby to lg kg800 dlatego ze ma irde i lepsze menu...a pozatym jest ładniejszy i tańszy:P

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet