LG KG275 - opinie
Telefony LG LG KG275 Opinie o LG KG275

LG KG275

w sumie: 65
  • 0

    1. ~  2007-08-09 03:32:47  host: api137.internetdsl.tpnet.pl

    taki tel. to tylko w erze

  • 0

    2. ~Gigi  2007-08-09 15:18:01  host: 195.117.208.112

    to juz motorola w208 jest lepsza :p

  • 0

    3. ~Że..  2007-08-09 19:35:23  host: acsk239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ..jaka pamieć dostępna??

  • 0

    4.  2007-08-09 21:22:13

    hmm ... gdyby Motorola albo Samsung zrobiliby taki fon to pewnie by mial z 3mm grubosci a nie 13 :/ porazka

  • 0

    5.  2007-08-09 22:03:43

    marny ten telefon

  • 0

    6. ~gość  2007-08-11 16:21:17  host: fgz146.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest?? data premiery im sie pomyliła. Zamiast w 1997 to pokazali go w 2007==>PARODIA

  • 0

    7. ~SaDOcH  2007-08-15 22:32:48  host: bvw70.internetdsl.tpnet.pl

    Ja cie ale wyjechany telefon!! Kolorowy wyswietlacz i T9 :D chyba go kupie :D

  • 0

    8. ~mike278  2007-08-21 13:38:10  host: xdsl-10361.walbrzych.dialog.net.pl

    lo matko. w marketach do kazdej duzej paczki proszku do prania beda to dodawac w ramach gratisu, czy jak?

  • 0

    9. ~karzel555  2007-08-22 02:10:42  host: chello084010227150.chello.pl

    jesli ktos potrzebuje telefonu do dwoch podstawowych funkcji takich jak dzwonienie i pisanie sms'ow to nie widze w nim nic dziwnego...normalna komorka bez bajerow

  • 0

    10. ~tarwus  2007-09-07 09:08:56  host: cwl82.internetdsl.tpnet.pl

    MiCH@L - motorola zrobila F3 i jest o wiele wiekszy, ciezszy i ogolnie gorszy od tego :) Ja jestem b. zadowolony, maly, leciutki i tani :)

  • 0

    11. ~fuzer  2007-09-13 09:32:39  host: apc000-031.koszalin-pneta.gawex.pl

    panie MICH@L - może motorole i samsungi byłyby cieńsze, ale kosztowałyby 2 razy więcej a bateria trzymałaby 1 dzień. Kupiłem sobie taki LG i jest super. Wyglądem bieje tanie nokie na głowę. Funkcjonalność super, menu bardzo podobne do nokii.

  • 0

    12. ~ON  2007-09-19 21:22:13  host: dvs243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestescie zjebani jak patrzycie tylko na to co ma tel..patrzcie ile on kosztuje!!!!zwykly tel w dobrej cenie z normalnymi funkcjami...

  • 0

    13. ~r  2007-09-19 22:32:51  host: chello084010106085.chello.pl

    Poza tym F3 ma okrutny wyświetlacz na którym niby wszystko wyraźnie widać nawet w słońcu ale pomimo to nie można normalnie napisać esemesa. F3 to telefon tylko do dzwonienia. A ten telefonik za 129zł (tyle kosztuje w saturnie) jest ok choć oczywiście z Nokią N95 nie powalczy ;-)

  • 0

    14. ~gsm  2007-09-20 14:34:05  host: bcn131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba kupię. Ładnie wygląda i służy do rozmów telefonicznych, a wam chyba pomyliło się przeznaczenie telefonów.

  • 0

    15. ~endi_bdg  2007-09-25 20:33:13  host: cxm140.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie po co pamiec jesli nie moze javy odtwarzac?

  • 0

    16. ~ciekawski  2007-09-26 00:22:07  host: chello062179034126.chello.pl

    A ja kupiłem: za 100 PLN nowy w markecie: syn będzie miał do szkoły i nie szkoda jak mu zasuną.

  • 0

    17. ~miro  2007-10-02 11:28:58  host: 194.88.214.131

    Fonik który można pokochać dzięki swojej prostocie

  • 0

    18. ~stk  2007-10-02 17:22:10  host: nat-be2.aster.pl

    Faktycznie,do rozmów telefonicznych wystarczy.Ma bardzo dobry kontrastowy wyświetlacz i lepiej podświetloną klawiaturę niż Nokia 6610i.No i kosztuje nowy w pudełku 129 zet.Fajny jest.

  • 0

    19.  2007-10-08 13:26:57

    Co za "młoty" się tu wypowiadają 15-to latki posiadacze S.E. Nokii i Samsungów z najwyżej pułki mają telefony za 1000zł tylko z nich nie gadają bo nie mają na rozmowy za to grają, słuchają MP3 i mają 1zł. na koncie do puszczania "sygnałków" telefon służy do komunikacji dzwonić sms-ować wasze zabaweczki z 3mln matrycą robią zdjęcia gorsze niż aparaty fotograficzne za 100 zł. Pomyślcie o ideii telefonu i jego przeznaczeniu a potem piszcie te dyrdymały

  • 0

    20. ~TKR  2007-10-10 17:44:20  host: aanm78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Motorolę F3 i to naprawdę telefon dla ludzi o silnej psychice. Nie dość, że brakuje podstawowych znaków (duża litera, kropka, wykrzyknik), to jeszcze sms-y można pisać tylko w jednej linii, od prawej do lewej. Przewija się również w jednej linii. Sformatowałem baterię 3 razy i telefon trzyma mi 6 dni, a to raczej niewiele (w reklamach obiecują 16, a ja osobiście oczekiwałem minimum 10). Poza tym fajny, odporny na kurz, z dobrą klawiaturą i głośnikiem. Tego LG kupiła dziś moja mama i powiem szczerze, że jest o niebo lepszy od mojej F3. Gdybym miał możliwość zamiany, nie wahałbym się ani chwili. Śliczny wyświetlacz, super klawiatura, a przede wszystkim normalne menu i sposób pisania wiadomości. No i ta cena... Do rozmów i sms-ów będzie w sam raz. :)

  • 0

    21. ~Stygmak  2007-10-18 11:38:34  host: cng3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma to jako drugi telefon, miał służyć tylko do rozmów i ew smsów i tylko do tego sie nadaje, ma miłe menu ale menu mogło by być nieco bardziej dopracowane, t9 pozwala na wpisywanie emotków ale ich nie interpretuje do obrazka, przy dopisywaniu kolejnej pozycji do T9 nie jest zamazywane poprzednio pisane zdanie tylko nowy pojawia sie obok, nie ma regulacji głośności głośnika, jest tylko albo tryb głośno mówiący jako taki albo zwykły, brak blokady klawiatury innej niż automatyczna, za to wyświetlacz jest tak jasny że może służyć jak awaryjna latarka.

  • 0

    22. ~rafal.68  2007-10-20 15:04:11  host: 87-205-178-157.adsl.inetia.pl

    Kupilem ten telefon mamie za jedyne 99 zł (nowy). Jeśli ktoś niema dużych wymagań jest wsam raz.

  • 0

    23. ~qbaa.079  2007-10-23 21:31:30  host: chello089079153091.chello.pl

    A gdzie mozna taki telefon za 100 zl dostac?

  • 0

    24.  2007-10-24 03:41:32

    Informacja dla Stygmaka. Jest ręczna blokada klawiatury. Prawie identycznie jak w nokii w stanie spoczynku naciskach menu a potem gwiazdka. Natomiast jest też regulacja siły głośnika podczas rozmowy wystarczy uzyć kursora lewo prawo :)) Pozdrawiam

  • 0

    25. ~karolinaoks  2007-10-27 09:42:46  host: host-81-190-130-119.olsztyn.mm.pl

    telefon ni ejest po to zeby miał wszystko aby mniec kontakt tylko poto jest potrzebny. ale ten to juz poraszaka

  • 0

    26. ~nowy  2007-10-29 15:33:05  host: asj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu od kilku dni i powem Wam, że jest naprawdę GIT! MAŁY bardzo MAŁY kupiłem go bo potrzebuję dzwonić i nie czyć go w kieszeni. Posiadam także PDA 9100 i słuzy mi jako podręczny komputerek a LG do dzwonienia. Polecam wszystkim!

  • 0

    27. ~Blablacz  2007-10-30 20:46:17  host: 116.189.rev.vline.pl

    Kupiłem go i po jednym dniu używania jestem mile zaskoczony. Telefon ma kilka niezależnych budzików (przynajmniej trzy), które sobie można osobno skonfigurować. Budzika nie można nieświadomie wyłączyć a po zignorowaniu przysypia na 5 minut (duża pozytywna zmiana po Siemensach S55 i C75, gdzie zignorowanie budzika lub naciśnięcie czegokolwiek innego niż 'drzemka' wyłączało alarm i żegnaj premio). W kalendarzu można zapisać całe 20 zdarzeń ;-) ale na obsługę urodzin żony, szwagierki, siostry i teściowej wystarczy w zupełności ;-) Klawiatura blokuje się sama po konfigurowalnym czasie (10, 30, 60 sekund) - chyba że coś robimy - ale konstrukcja aparatu jest taka że włożenie go do kieszeni w stanie niezabezpieczonym nie wywołuje konsekwencji. Dla odmiany wspomniany Siemens C75 wysłał mi kiedyś 7 sms-ów pod rząd do pierwszej osoby z książki. Wbudowana książka numerowa na 300 x 3 telefony + 250 nrów na Sim = 1150 numerów w gówienku za 129 brutto bez SimLocka w ElectroWorldzie. Czas wygaszania ekranu i klawiatury osobno konfigurowalny (5, 10, 20, 30 i 60 sekund). SKRÓTY KLAWIATUROWE w każdym menu - coś czego nie znają kibice Nokii, a co wchodzi w krew po kilku tygodniach używania - nawet jeśli w menu jest 11 pozycji (1-9,0,*), zawsze wyświetlane obok nazwy funkcji. Między głównymi podmenu można przechodzić strzałkami w bok, co sygnalizuje pasek u góry ekranu (uproszczona wersja menu z kultowego Ericssona R320 - tylko procesor wyraźnie szybszy). Wbudowany tryb oszczędny - można go sobie włączyć MENU-4-8-1 albo uaktywni się sam jak zacznie zdychać bateria. Między pierwszym sygnałem o braku baterii (nieuformowanej jeszcze) minęło ok. pół godziny zanim padł (a bawiłem się nim cały czas - fakt, nie dzwoniłem). Nie jest to Nokia żeby przez dobę marudził ani Siemens, który daje Ci minutę na znalezienie ładowarki. Mały, płaski, solidna obudowa i klawiatura (z wyglądu i odczucia - jak jest wyjdzie w praniu), po jednym dniu jestem z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    28. ~Blablacz  2007-10-30 20:47:22  host: 116.189.rev.vline.pl

    @SaDOcH: byłem mile zaskoczony że ma T9, bo kupiłem go choć myślałem że nie ma.

  • 0

    29. ~Tikru  2007-11-06 22:33:06  host: tirtan.ims.krakow.pl

    Dla mnie ten telefon jest super. Telefon który ma funkcje telefonu i cenę... kilku paczek papierosów :P

  • 0

    30. ~seth  2007-11-07 19:24:27  host: acxr96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjac simlocka z tej zabawki(kg275) i ile moze kosztowac taka impreza

  • 0

    31. ~cokolwiek  2007-11-08 20:05:09  host: b1-7.koba.pl

    A moze byłby ktoś jescze na tyle uprzejmy i poinformował mnie ile trzyma bateria ( nie mówie o ciągłym dzwonieniu i pisaniu i bawieniu się).

  • 0

    32. ~YNS  2007-11-22 16:47:34  host: abka22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma porządne dzwieki bo widze ze niema MMS wiec se nie wysle?

  • 0

    33. ~pytajacy  2007-11-23 11:12:07  host: esz244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie - czy ten telefon zapamietuje w swojej pamieci smsy czy tylko na karcie sim? a jesli zapamietuje w telefonie to ile sie miesci ?? dziekuje za odpowiedz

  • 0

    34. ~kasia  2007-11-24 23:05:49  host: chello087206203120.chello.pl

    Dzisiaj kupiłam go w Orange Go Jest mały,cienki bez zbędnych dodatków..tj:Telefon do dzwonienia i do pisania sms'ów.Ma to co najważniejsze Polecam!!!

  • 0

    35.  2007-12-06 14:23:40

    Telefon jest wspaniały jeżeli ma służyć tylko do dzwonienia i esemesowania. Jest bardzo mały, lekki i cienki. Ale: dane techniczne telefonu (nawet w instrukcji) są bardzo ubogie - prawdopodobnie możliwe jest podłączenie słuchawki, niestety nikt jej nie widział, nawet na Allegro. Z angielskiej recenzji w internecie dowiedziałem się, że nie można zmienić 3 istniejących tapet ani doładować innych dzwonków. Być może jest to prawda, ale jak powyżej nikt nic na pewno nie wie. Tym niemniej jestem z telefonu bardzo zadowolony - ze wsparcia technicznego - nie...

  • 0

    36. ~znawca  2007-12-11 16:22:51  host: atropos.tpi.pl

    Ten telefon ma jeszcze jedną zaletę, a mianowicie jest bardzo leciutki. Waży dokładnie tylko 60 gram. Czy znajdzie się inny taki telefon który waży tyle samo lub mniej?

  • 0

    37. ~  2007-12-16 16:05:11  host: chello083144110230.chello.pl

    telefon jest świetny - używam go tylko do dzwonienia i smsowania - do zabawy mam komputer i inne gadżety! został kupiony by zastąpić drogie moedele nokii i siemensa (miałam dość produktu wash and go - 2 w 1 albo i 10 w 1) i tu uwaga niespodzianka - ten telefonik jest niezawodny! jakością przewyższa nie tylko samsunga czy sagema i inne dolne półki ale również tanie modele nokii! ktoś pyta o baterie - przy sporym używaniu trzyma około czterech dni, ale po pojawieniu się pierwszego komunikatu o słabej baterii można jeszcze spokojnie 8 godzin go używać! simlocka nie trzeba zdejmowac - w saturnie mozna kupic ten model za 145 zl bez simlocka! tyle odpowiedzi na pytania a poza tym ma bardzo jasny wyświetlacz, w pełnym słońcu gwarancja zobaczenia "wszystkiego" na ekraniku, menu żywcem ściągnięte z nokii oraz trwała obudowa. Tym co z niego szydzą proponuję przejść się do sklepu i tak naprawdę wziąć go do ręki - mały, lekki, klawiatura w dotyku przyjemna, nic się nie zawiesza i ma to czego potrzeba: telefon, smsy, budzik, kalendarz, notatnik, 300 kontaktow, stoper, konwerter jednostek i czas globalny - mam go ponad miesiąc, jestem zadowolona - w końcu mam idealny telefon, elegancki, w obudowie, która się nie rysuje po przerzucaniu nim w damskiej torebce i choc nie kosztuje majatku mam pewność że nie wymienie go po trzech miesiącach.

  • 0

    38. ~dudi267  2007-12-16 16:07:41  host: bwf92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST NA PRAWDE SPOKO. CO PRAWA MIE SŁUŻY MI ALE MOJEMU TACIE. MAŁY PORĘCZNY BEZ PROBLEMU MIEŚCI SIĘ W KIESZENI I NIE TYLKO. JEST SUPER.

  • 0

    39. ~Swiadomy1  2007-12-23 15:26:27  host: host-ip113-55.sycomp.pl

    Łał 60 gram, toż to najważniejsze dzisiaj kryterium doboru telefonu komórkowego. Gdyby ważył ze 20 gram więcej, pewnie nie znalazł by tylu nabywców lol. A tak na poważnie, kto dzisiaj o zdrowych zmysłach przywiązuje większą wagę sic :), do wagi telefonu. Kiedy różnice pomiędzy 90% aparatów telefonicznych wynoszą nie więcej niż 20 gram. Problemem tego tela, nie jest jego ubogość funkcjonalna, bo funkcje to kwestia gustu i potrzeb. Problemem jest jego badziewiaste wykonanie, plastik ala zabawki z odpustu, oraz soft który sie sypie.

  • 0

    40. ~misiek0823  2008-01-04 14:37:04  host: 83.238.149.210

    mam ten telefon pod wzgledem rozmawianania i pisania z niego jest super.telefon sluzy do dzwonienia a nie do grania w gierki.Proste co niee

  • 0

    41. ~GoODMAN  2008-01-08 19:48:33  host: 66.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    Mam pytanie czy jako wygaszacz mozna ustawic godzine? Tak jak w Nokii? Wbrew pozorom to bardzo przydatne!

  • 0

    42. ~  2008-01-11 19:25:38  host: host-81-190-130-137.olsztyn.mm.pl

    Mam pytanie, czy do takiego telefonu mozna wrzucic jakies tapety,dzwonki itp?? bo skoro telefon kupiony u roznych operatorow ma rozne tapety to chyba mozna je jakos tam wrzucic??

  • 0

    43. ~Robert  2008-01-29 09:24:37  host: 233-moc-9.acn.waw.pl

    Tak mozna jak najbardziej wrzucic dzwonki i tapety!

  • 0

    44. ~M  2008-02-15 12:40:28  host: bcf232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam proste pytanie; jak się go włącza?;)

  • 0

    45. ~Rybka ;-)  2008-03-03 18:14:20  host: ajc18.internetdsl.tpnet.pl

    Superancki telefon cienki bardzo mi sie podoba chociaż ma jedną wadę gniazdko które szybko sie psuje...bo jest takie te gniazdko blaszane delikates normalnie ale ogólnie superancki zajechany telefon pozdro ;-)

  • 0

    46. ~  2008-03-04 21:26:33  host: bnp83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja sama mam ten telefon i jest dobry do dzwonienia i wysyłania sms-ów ! A do gier to mam komputer....polecam mały , cienki i lekki co wiecej można chcieć ?

  • 0

    47. ~TKR  2008-03-29 00:27:16  host: dve9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja akurat pechowo trafiłem, bo mój telefon miał wadę fabryczną i gubił zasięg, ale za drugim razem wymienili mi w serwisie płytę główną i w końcu wszystko gra (gwarancja na 24 m-ce). Tapety ma trzy + dwie operatora. Dźwięki są raczej kiepskie i nie ma możliwości wgrania nowych. To samo z tapetami. No chyba, że jakimiś serwisowymi metodami, ale komu by się chciało aż tak kombinować? ; ) Zegarka na wygaszaczu nie ma. W stanie spoczynku ekran się wyłącza, co ma pewnie pomóc zaoszczędzić energię. Telefonik posiada menu bardzo podobne do Nokii, ma T9 i wszystkie niezbędne funkcje (kalendarz, budzik, kalkulator, stoper notatnik). W dodatku jest solidnie wykonany - klawisze są gumowe, duże i wygodne, a plastik mocny i dobrej jakości. Szczerze polecam. Lepszego telefonu bez sim-locka i w cenie poniżej 100 zł (Saturn) nie znajdziecie.

  • 0

    48. ~pss  2008-04-10 17:57:05  host: 87-205-167-165.adsl.inetia.pl

    kupiłem sobie ten telefon wczoraj w saturnie za 88 zł, potrzebny mi jet do korzystania w pracy, można z niego pisać sms i rozmawiać- więcej nie trzeba. Na allegro są za 150 170zł. do czego można by się doczepić to to,że dosyć mocno trzeba przyciski naciskać, telefon godny polecenia mamom, które czasem chcą porozmawiawać ze swoimi wnukami mieszkającymi daleko, napewno nie będzie sprawiało trudności nauczenie się menu- prościej się nie da.

  • 0

    49. ~ccc  2008-04-12 22:57:11  host: 77-253-98-245.adsl.inetia.pl

    jestem super mile zaskoczony, jedyne do czego można by się przyczepić to trzeba trochę siły włożyć w przyciskanie przycisków, jest to odczuwalne jak się pisze dużo sms. ale poza tym jest super. ma budzik kalendarz 3 tapety pare dzwonków, naprawdę polecam wszystkim. w sklepach połowe tańszy jak na allegro

  • 0

    50. ~ania27  2008-04-23 21:13:55  host: abdr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 tygodni i jestem zadowolona ,bo to jest po prostu telefon który służy do dzwonienia a ,nie zabawka z bajerami jest prosty w obsłudze ,ma proste meni ,jak dla mnie jest ok

  • 0

    51. ~art  2008-04-24 14:40:08  host: host-89-230-197-17.lublin.mm.pl

    Mam pytanie : w telefonie są 3 tapety. Można wybrac jedną z nich na ekran, ale nie można usunąc ich wcale. Jest tylko opcja WYBIERZ, a nie ma opcji USUŃ, a chciałbym miec "czysty" ekran bez żadnych tapet /tak jak w innych komórkach/. Czy można usunąc te tapety na amen ? Poza tą wadą aparat jest spoko.

  • 0

    52. ~333  2008-05-05 14:41:36  host: ennyn.dsv.agh.edu.pl

    Idealny jako drugi telefon:) Działa z nim ładowarka i o dziwo zestaw słuchawkowy z LG KE970 Shine, więc akcesoria z innych droższych LG też powinny z nim współgrać:)

  • 0

    53. ~nison  2008-05-20 12:19:00  host: doi220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny telefon który ma poprostu dzwonić i pisac sms to nie multimedialna zabawka tylko telefon i bardzo mi to odpowiada poza tym ma super jak na dzisiejsze czasu baterie polecam wszystkim

  • 0

    54. ~milena  2008-05-21 01:09:50  host: abel135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiąca i powiem ze jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z niego, bateria trzyma 5-6 dni ,jest prosty w obsłudze ma fajne menu i ma wszystko co powinien mieć telefon

  • 0

    55. ~wujek  2008-05-22 19:19:50  host: dxs146.internetdsl.tpnet.pl

    malutki, leciutki-bateria 8 dni trzyma-kolorowy wyświetlacz-super menu-pełen zasięg-za99 zł-wprawdzie tylko do dzwonienia i sms -ale mnie o to właśnie chodziło -polecam

  • 0

    56. ~art  2008-05-28 16:31:52  host: host-89-230-197-17.lublin.mm.pl

    Aha...poza nieusuwalnymi 3 tapetami z wyświetlacza ma tylko jeszcze jedną wadę, ale poważną : w świetle słonecznym wyświetlacz jest KOMPLETNIE NIECZYTELNY, więc nie wiemy kto dzwoni, nic nie zobaczymy na nim, ani nie wyślemy smsa. Żebym nie wiem jak zmieniał parametry wyświetlacza /kontrast, nasycenie czy coś tam jeszcze/, to na dworze jeśli świeci słońce nic nie zobaczymy.

  • 0

    57. ~Facundo Arana  2008-10-02 21:10:24  host: dmn33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem go poniewaz jest swietny z wygladu. Nie zalezalo mi na bajerach. Mialem dobre doswiadczenia z produktami LG. Niestety moj egzemplarz jest felerny - Zawiesza sie lub resetuje. Bateria trzyma maksymalnie 3 dni bez rozmow!!! Gubi dzwiek [nie zasieg] w trakcie rozmowy. Pomaga na to proba podglosnienia rozmowy. I teraz najsmieszniejsze: Rozkreca sie samoczynnie, juz dwa razy musialem dokrecac srubki, poniewaz zaczely grzechotac w obudowie :D Dodam tylko, ze nie obsluguje mlota pneumatycznego i nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Ogolnie polecam ten telefon, mam nadzieje, ze tylko moj egzemplarz jest taki felerny :D

  • 0

    58. ~  2009-01-25 21:43:59  host: ip-52-4.apus-net.pl

    Witam wszystkich mam pytanie posiadam ten telefon ale nie wiem jak wgrać nowe tapety czy mozna go w jakiś sposob polączyć z komputerem np kabelem z góry dzięki pozdrawiam

  • 0

    59. ~roman  2009-03-21 11:08:45  host: inet20909ng-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Telefon idealny dla dzieci lub osób starszych. Ja mam 22 lata i przez rok byłem uzytkownikiem tego modelu. Do zdjęć mam cyfrowy aparat do słuchania muzyki mptrójkę a do dzwonienia telefon więc nie mogłem narzekać, że nie posiada żadnych wypasionych funkcji. Leciutki i solidny. Polecam.

  • 0

    60. ~elemelekkiller  2009-06-23 19:28:23  host: 77.252.172.3

    ładny, prosty fonik bez bajerów EXTRA

  • 0

    61. ~kamilek 88  2009-08-04 09:56:00  host: abbh55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tani telefon(kupiłem za 80 zł nowy w markecie), całkiem całkiem jak za takie pieniądze, wolno działa , jedyne do czego trzeba się przyczepić to słownik T9 Miodek by się pociął, ale najpierw udowodnił by że to jednak nie polski słownik. taka żartobliwa opinia o owym słowniku.lg to sony sponsorowane przez aws.wiele słów zawiera pomylone litery m" i n" i taka informacja dla lg w tym kraju żyją też KOBIETY.fajnie że można sobie dopisać słowa do słownika tylko na polszczyznę brakuje miejsca.

  • 0

    62. ~czukuu  2010-03-25 16:25:18  host: 83.238.201.98

    bardzo malutki, ładny i leciutki telefonik, w kieszeni w ogóle nie ciąży ani nie wystaje. bateria trzymała mi ok 6 dni przy sporadycznym dzwonieniu smsowaniu. nie miałem żadnych problemów technicznych z nim, jedynie nie czytelny w słońcu wyświetlacz można by poprawić, sms piszę się wygodnie, choć klawisze trochę głośno chodzą. przydałoby się też trochę większa dowolność w modyfikacjach wyglądu menu/tapet i tematów, gdyż jedyne co można z tego zmienić to w zasadzie tapety (jest ich aż 3!) ogólnie polecam

  • 0

    63. ~Ygoow  2010-04-14 20:45:20  host: 77-254-162-216.adsl.inetia.pl

    dostałem telefon do naprawy, problem jest taki że przy wyszukiwaniu kontaktów lub pisaniu wiadomości wpisuje się tylko liczby. nie można zmienić na litery, Help ;p

  • 0

    64. ~karoools  2010-06-04 21:28:00  host: gateway1.bemowonet.pl

    swietny telefon dla normalnych osob ktorzy chca dzwonic a jak jestescie debilami to sobie piszcie co chcecie!!! jest spoko

  • 0

    65. ~  2013-03-23 16:53:14  host: 176-97-253-240.tonetic.pl

    Ten telefon powinni dorzucać w super marketach, jeżeli zrobisz zakupy za powyżej 100zl :) A poważnie to telefon po prostu do dzwonienia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet