LG KG225 - opinie
Telefony LG LG KG225 Opinie o LG KG225

LG KG225

w sumie: 61
  • 0

    1. ~borsuk  2006-05-12 20:11:32  host: hb40.resetnet.pl

    opis przezna czony dla sieci (Orange)!!! chyba dla PLUS GSM!!!

  • 0

    2. ~cinek  2006-05-16 16:53:43  host: aij81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzieja!!!!!!!!

  • 0

    3. ~M.Piech  2006-05-19 20:45:45  host: net1.chomiczowka.net.pl

    no a pisze, że można go kupić w Erze bez abo:>

  • 0

    4. ~monia  2006-05-21 14:24:47  host: auk107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale się paluchy będą odbijać :>

  • 0

    5. ~Karolcia  2006-06-10 12:25:11  host: bxb18.internetdsl.tpnet.pl

    Po prostu cudo... Jak dla mnie idealny.

  • 0

    6. ~Magda  2006-06-13 18:36:09  host: proxy4.os1.kn.pl

    telefonik bardzo mi sie podoba:) jest malutki i poręczny:) polecam kazdemu kto szuka dobrego telefonu z klapką.

  • 0

    7. ~werynyhora  2006-07-04 11:45:49  host: host-81-190-236-73.chelm.mm.pl

    wie ktos moze jak wyłaczyc narastajacy dzwiek czy nie ma takiej opcji co by to wyłaczyc? przeczytalam cala instrukcje obslugi i nic nie znalazlam

  • 0

    8. ~sandra  2006-07-20 12:48:02  host: ejg145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest swietny praktyczny poręczny po prostu cudo

  • 0

    9. ~me  2006-07-31 11:01:26  host: 147-go2-4.acn.waw.pl

    pyt. do posiadaczy tego telefonu:
    czy jest on obity taka skórką glatką ?

  • 0

    10. ~Dj Haker  2006-08-03 14:57:55  host: afh98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od dnia dzisiejszego i poprostu jest super jest tak malutki i poreczny ze az sie wierzyc nie chce mowie wam lebszego tela nie znajdziecie;)

  • 0

    11. ~MILUTKA  2006-08-06 14:06:01  host: egy146.internetdsl.tpnet.pl

    mam do wyboru Motorola V3 i LG KG225,co mam wybrac??

  • 0

    12. ~daniel  2006-09-05 15:18:15  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    ja bym brał motke:):) niby cegła i strasznie wolna ale ma w sobie to coś:) lg możesz dać mi:P

  • 0

    13. ~ANIA  2006-09-09 18:53:00  host: actt103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A MA KAMERKE ?

  • 0

    14. ~asiunia  2006-10-02 15:52:57  host: bhi253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wez sobie morotole V3 JA mam lg

  • 0

    15. ~mika  2006-10-19 07:49:07  host: gaf82.internetdsl.tpnet.pl

    a czy jest możliwość ustawienia przypomnienia?bo ja jestem zapominalska i musze mieć w telefonie taką funkcę

  • 0

    16. ~wyrzuć babcie z trolejbusu  2006-11-07 19:37:36  host: dlk207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fajny:) tylko rzeby jeszcze miałdzwonki mp3 i blutuf to był by dlamnie de best!!!!:)

  • 0

    17. ~natUUUUsia  2006-11-22 15:30:18  host: pg103.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl

    wiecie chce go na swieta dostac ale ciagle szukam jeszcze innych teli ..tego zobaczylam na reklamie i odrazu mi sie spodobal to jak mam go dostac??;D a kamerke ma>>??zdjecia ladnee wychodza??plosiee odp..pzdr

  • 0

    18. ~motylek  2006-11-24 18:28:05  host: 82.139.62.26

    siemka!! mam ktos moze oprogramowanie do kabla ?? do lg kg225 ?? jesli tak to możecie mi przesłac na Marzenka07077@interia.pl

  • 0

    19. ~Zośka  2006-11-28 16:05:03  host: router.kosa.net.pl

    Kupiłam sobie taki fonik i jest cool! Ludzie kuupujcie go bo jest ,maly i swietny!!!!

  • 0

    20. ~siara  2006-12-07 22:37:52  host: egf28.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik juz jakis czas i jestem zadowolona:)ja mam biały akurat wyglada jak małe mydełko jest kochany:)

  • 0

    21. ~Punia  2006-12-27 11:11:02  host: pc230.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl

    Dla mnie bajer! Jest zajefany! Mam ten telefon od jakiegoś czasu i ma bardzo dużo funkcji jak na taką cene.

  • 0

    22. ~malvika  2006-12-30 19:16:35  host: dxi128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od niedawna ale jestem z niego zadowolona.Robi fajne zdjecia jest mały poreczny i ma bardzo ladna obudowe.Po prostu cudo!! serdecznie polecam!!!!

  • 0

    23. ~natuskkaa  2007-01-06 10:30:12  host: eni148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalam go na sweta.. to cudenko jest.. ma brokatowa oudowe..dla chlopcow..nie polecam!! dla dziewczyn -kupujcie go jest zajebisty...;D

  • 0

    24. ~anita  2007-01-12 17:29:03  host: dit75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jakies gry ten telefon posiada??:)

  • 0

    25. ~martusia  2007-01-17 13:34:29  host: czn202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dawna i bardzo mi się podoba. Ma nawet brokat a zdjęcia wychodzą wspaniale. Chciałam się zapytać czy tylko są czarne kolory bo moja koleżanka chce kupić taki sam ale w innym kolorze????

  • 0

    26. ~zuzia  2007-01-21 16:46:20  host: system8589174250.ptvk.pl

    ja go wczoroja kupiłam jest bardzo fajny a ja bym chciałą wgrac jeszcze mp3 i inne dodatki czy tak mozna?:)

  • 0

    27. ~bogus86  2007-01-31 17:56:08  host: chello062179084075.chello.pl

    Mam ten telefon od dwóch miesięcy i jest zajefajny!!!Kupiłem go w Niemczech i miał on już polskie meni.A odnośnie koloru to jest jeszcze biały. POLECAM

  • 0

    28.  2007-02-09 15:23:26

    Nie chcecie przepłacac? Idzcie do ery można go kupic za niecałe 300 wg cennika z internetu!!!ale jest maly problem!!!Nigdzie go nie ma!!!Kolejne sensowne zagranie jest....ale nie ma!!!To tak jak w MixRtvAgd Panasonic VS3!!!Oby tak dalej!!!

  • 0

    29. ~Ania  2007-03-03 15:23:32  host: ebn52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam nowego telefoniku i ten LG wpadł mi oko.. ale mam malutkie pytanko? ile mniej więcej trzyma bateria..? z góry dzięki za odpowiedź.. =*

  • 0

    30. ~kajakjajja  2007-03-05 18:12:30  host: 89.200.54.80.static.rdi.pl

    mam do juz pol roku i do tej pory sprawuje sie swietnie, nic sie nie zawiesza a bateria trzyma okolo tygodnia przy "lekkim" uzywaniu :) Dla mnie jest ok ale moj chlopak powiedzial ze nie chcialby takiego szmelcu. Dla mnie oky, bo sluzy mi jako telefon a nie jako cale wyposazenie biura :) aha, ale "dyktafon" to chyba minuta nagrania i to kiepskiej jakosci.

  • 0

    31. ~aztka  2007-03-10 17:03:11  host: xdsl-3209.wroclaw.dialog.net.pl

    Z wyglądu fajny...no i z funkci...ale jeden minus, ale bardzo ważny to pamięć ;( Zbyt mała jak na tel z aparatem... ;/

  • 0

    32. ~Malwi  2007-03-13 18:13:34  host: bhk60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie kto jak uruchomić mms? i czy dzwonki z budzika da się ustawić tak na normalne dzwonienie? a i gdzie się ustawia dzwonki wiadomości? dzięki za odp

  • 0

    33. ~Nieznana-9889-  2007-03-20 16:16:04  host: aaoh141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej.Kiedy zobaczyłam ten telefon to od razu chciałam go mieć.......no i dostałam......... Polecam

  • 0

    34. ~adrian  2007-03-23 13:40:08  host: aok91.internetdsl.tpnet.pl

    osobiscie odradzam miałem go i jest beznadziejny za ta cene sa lepsze

  • 0

    35. ~ktoś=)  2007-03-26 14:36:32  host: host133.stimo.net

    czy ten fon odtwarza dzwonki mp3 lub amr?

  • 0

    36. ~  2007-03-28 22:33:06  host: dva241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez go mam ale miałem miec nokie n 93 nawet fajny ino mi powieccie czy ma kamere

  • 0

    37. ~anita  2007-03-31 09:53:12  host: dis130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dobrze ustawic w tym złomie siec??

  • 0

    38. ~anita  2007-03-31 09:54:49  host: dis130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak powinna byc ustawiona w nim siec?? help help....;p

  • 0

    39. ~  2007-04-01 09:35:04  host: dud207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY ON MA KABEL UZB

  • 0

    40. ~someone  2007-05-05 11:13:19  host: hb2.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki kabel usb działa z tym fonem?

  • 0

    41. ~  2007-06-10 14:32:54  host: klient-r1-51.netdrive.pl

    Ma kabel usb, ale trzeba dokupic. Gry są całkiem fajne- na myślenie ;) Sudoku i jakas inna, fajna ;p ma pamiec na 900 zdjec, dla mnie to duzo ;o Ma mało funkcji, ale jest piękny!!! Nie psuje sie, obudowa się nie ściera i nie rysuje!!! Komórka upadła mi dwa razy na beton i żadnej rysy! POLECAM kobietom, którym nie zalezy na bajerach..;)

  • 0

    42. ~Nessi  2007-06-11 19:42:16  host: cmpc-084-205-025-222.cnet.gawex.pl

    Ten kabel nie ma USB. Moim zdaniem nie jest az taki ciekawy. Dostalam go pod choinke. Na poczatku mi sie podobal ale teraz nie bardzo. Dzwonki poli, brak kamery i nie ma dojscia do kabla USB!

  • 0

    43. ~patkkkka  2007-06-20 14:14:24  host: gng106.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem dlaczego tu jest napisane, że radia nie ma... ja w swoim mam ;]

  • 0

    44. ~Ol(g)a  2007-07-02 18:42:35  host: aty208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym kupić sobie ten telefon, ale mam pytanie: wyczytałam, ze on nie ma bluetooth. A czy ma podczerwień, albo coś w tym stylu? I ogólnie jak się sprawuje?:)

  • 0

    45. ~Marta  2007-07-06 22:07:38  host: anw194.internetdsl.tpnet.pl

    będę miała ten telefon za 3 dni i wszędzie pisze że nie ma w nim bluetooth a przynajmniej jest podczerwień???Prosze o szybką odpowiedź!!!

  • 0

    46. ~julitka  2007-07-09 20:59:09  host: d019155.adsl.hansenet.de

    kochane mydelko, sedesik

  • 0

    47. ~Elka  2007-07-15 17:49:52  host: acyy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie może jak w tym telefonie aktywować usługę MMS ? Bardzo proszę o odpowiedź.

  • 0

    48. ~malvika  2007-07-28 19:15:01  host: dxg80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TOTALNIE ODRADZAM TEN TELEFON !!!! MAM GO Pół ROKU I ZEPSół SIE NAGLE WYSWIETLACZ !!! MASAKRA !!!!

  • 0

    49. ~AnIuSiA  2007-08-20 12:27:50  host: aal206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest świetny, super się sprawuje, nie miałam jeszcze żadnych z nim problemów... choć może to że nie wiem jak uruchomić MMS-y ale byz nich da się żyć:-) więc polecam go wszystkim:-)

  • 0

    50. ~duska  2007-10-30 12:38:14  host: ffz251.internetdsl.tpnet.pl

    mozna w nim zmienic obudowe?????

  • 0

    51. ~jadzius  2007-12-15 22:37:24  host: adui42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odradzan kupna tego telefonu jest beznadziejny szczerze..:(

  • 0

    52. ~  2007-12-31 23:08:48  host: aas74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dostałam ten telefon na gwiazdkę i moim zdaniem jest on bardzo fajny.prosta obsługa, świetny aparat i czego więcej?? jak czytam niektóre oopinie to mi tych ludzi szkoda nie znaja się na telefonach ja mam akurat biały tylko w świetle jest koralowy. kto mówi coś złego o tym telku to jest downem i nic więcej :>

  • 0

    53. ~natalia  2008-01-17 14:00:36  host: ibn18.internetdsl.tpnet.pl

    ja dostałam ten tel na gwiazdkę i bardzo dobrze się sprawuje nie mam ogólnie wad. tylko budzik - nie można ustawić swojego dzwięku ale tak ogólnie spoko. blutufa nie ma ani podczerwieni to dla mnie nnie problem :)) POLECAM ten tel !!!Naprawdę warto go kupić :)

  • 0

    54. ~Gosia  2008-01-24 15:08:50  host: 80.54.169.77

    Koleżance się zepsół.Nie może używać go do rozmów. Jedynie przez zestaw słuchawkowy da się pogadać. Dno!!!

  • 0

    55. ~zainteresowana  2008-03-07 12:07:15  host: ip-83-238-211-170.netia.com.pl

    czy w fonie jest miejsce na smysz? odpiszcie, proszę...

  • 0

    56. ~sysIa  2008-03-19 20:02:46  host: nat-5.autocom.pl

    Telefonik jest ogulnie fajny. Szkoda ze nia tylko kamerki i bloototha. Przypomnieni s? . Ogolnie ok. Fajny ja mam bialy ...

  • 0

    57. ~kako  2008-06-24 21:56:04  host: host-ip19-133.crowley.pl

    Dzisiaj kupiłam ten telefon. Wizualnie prześliczny, kolor perłowy. Zachwyca. Kupiony w sklepie Era za 149 zł z zestawem słuchawkowym. Blokada simlock - można bezpłatnie ściągnąć w salonie. Jeśli ktoś ma małe wymaganie techniczne, to wyświetlacz i wnętrze nie przeszkadza. Raczej 'babski' :P POLECAM!

  • 0

    58. ~numberOne  2008-12-18 23:26:32  host: ados77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel się psuje jak się go nie szanuje ^^

  • 0

    59. ~SzeFcus  2009-03-24 20:48:47  host: abym193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest goowno niebierzcie tego . ja mam ten lelefon i chcem go sprzedac za 100 zl jest ktos chetny ?? wole nokie 3310c

  • 0

    60. ~  2009-07-10 11:03:47  host: aekr200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam od wczoraj LG jestem z niego bardzo zadowolona. Jest mały zgrabne i poręczny ;) Wolała bym tele z mp3 i tymi innymi bajerami ale ten też jest świetny ;d Akurat dla dziewczyn ;)

  • 0

    61. ~nicky  2011-08-22 15:53:01  host: host-80-48-136-182.tvkstella.pl

    Ja go miałam trzy i pół roku..... Fajny jest i sentyment pozostał ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet