LG KG220 - opinie
Telefony LG LG KG220 Opinie o LG KG220

LG KG220

w sumie: 193
  • 0

    1. ~p  2006-05-18 20:27:22  host: abdk4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest przeznaczony do T-Mobile i pewnie dlatego w Polsce jest sprzedawany przez Plus GSM. :)

  • 0

    2. ~Dagged  2006-05-24 10:16:25  host: cyi38.internetdsl.tpnet.pl

    Tylko ze T-mobile to udzialowic ery a nie plusa

  • 0

    3. ~Edward Sprawiedliwy  2006-05-25 23:51:26  host: bnz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma podczerwieni i BT...nie wizął bym tego telefony,poza tym ta klapka :-/
    Szkoda wydawać ciężko zarobionych pieniędzy na takie gówno(przepraszam za wyrażenie)Lepszym wyborem będzie już nokia 6020,albo sagem myX5-2v !

  • 0

    4. ~gpsia  2006-05-26 15:14:27  host: chk28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja myślę że ten telefon jest całkiem fajny i w sam raz dla kobiety ;-)

  • 0

    5. ~ewelciaa  2006-05-28 20:16:39  host: chello087207056166.chello.pl

    No fakt.. szkoda ze nie ma irdy.. ale i tak chcem go nabyć:) || Co to znaczy, że dla sieci T-Mobile?

  • 0

    6. ~fux  2006-06-05 08:21:37  host: dts241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem go wczoraj:)) sprawia fajnepierwsze wrazenie choc troszke zamotane jest np wprowadzanie do ksiazki adresowej..

  • 0

    7. ~Czu Czu  2006-06-05 17:41:23  host: 80.50.254.174

    zakupilam dzisiaj ten telefonik... uwazam ze jest zajefajny... niedosc ze ladniusi to jeszcze ma wiele ciekawych funkcji... i co z tego ze nia ma irdy czy BT i tak jest super extra hiper fajny :) jestem zadowolona bardzo zadowolona z zakupu

  • 0

    8. ~Magdusia  2006-06-20 16:48:51  host: 16-244.89-161.tel.tkb.net.pl

    Jest zajebisty!!! Czego chcecie? Czy kazdy telefon musi miec tyle bajerow?? Bez przesady! I tak najczesciej komorek sie uzywa do dzwonienia i esemesowania ;D Ale jak dla mnie fonik jest świetny! Śliczny, lekki, bomba!! :) Polecam!

  • 0

    9. ~majjorka  2006-06-23 09:50:26  host: fe226.internetdsl.tpnet.pl

    Ja chc zakupić ten telefonik, lecz nie wiem czy jest doby. Wasze opinie dużo mi daja. Piszcie ich wiecej prosze....

  • 0

    10. ~Bartek  2006-06-26 23:48:42  host: drs178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siostra ma i nie porownuje sie nawet do mojego k300i. Brak BT Irdy to główna wada. Ale dla kobiety dobry - subtelny lekki mały ;]

  • 0

    11. ~Polcia  2006-06-29 17:15:10  host: nat-dzi3.aster.pl

    Przez chwilę się nad nim zastanawiałam, ale... strasznie ma małą pamięć i chyba nie ma nagrywania wideo. ja lubię słuchać muzyki a tu ani radia ani mp3 :/ choć wygląda zgrabnie i lekki...

  • 0

    12. ~Krzysiek  2006-07-07 23:59:21  host: n4.pro-internet.pl

    Wielu facetów szpanuje telefonami, wręcz stara się podrywać dziewczyny trzymając w ręku najnowszą i najbardziej zaawansowaną komórkę. A to błąd! Jeśli telefon ma przyciągać uwagę kobiet, to trzeba mieć w ręku typowo "babskie" cacko, czyli takiego ślicznego LG lub Samsunga E530. Facetom się wydaje, że najnowsza Nokia za 2-3 tys. powali każdą panienkę, a tu wystarczy kupić takiego zgrabnego i uroczego LG:) Jakie panny interesuje się tym co phone ma w środku? Jak jest śliczny, to śliczy i to najważniejsze:) Panowie, pomyślcie o tym...

  • 0

    13. ~SzAg!  2006-07-18 14:16:43  host: ayl15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim;)kupiłam ten nawet fajny telefonik wczoraj jest oki polecam ale bardzo brakuje mi mp3 i irdy;/no ale cóż jak chce się mieć ładny a nie funkcjonalny telefon to polecam:Dhehehe zwłaszcz dla dziewczyn;)pzrd te braki da sie uzupelnic innymi funkcjami;)

  • 0

    14. ~madzia  2006-07-18 20:23:31  host: axb154.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefon dzisiaj i musze powiedziec ze jest przefajny!!!!! jest w nim wiele ciekawych funkcji, jest maly i zmiesci sie wszedzie a poand to malo wazy. polecam!!!!!

  • 0

    15. ~  2006-07-20 15:50:29  host: bfs134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej,kupiłam ten telefon wczoraj i jak na razie może być,szkoda że irdy nie ma ale da się żyć,trochę dziwne menu ale ok,polecam...

  • 0

    16. ~ron  2006-07-21 21:40:26  host: abor218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to łajno głupie durne bez niczego nie kupujcie radze miałam go>>>>>>>>>>>>>>>>>

  • 0

    17. ~kasia1808  2006-07-22 15:02:54  host: ip-83-238-210-241.netia.com.pl

    jak tu jest z połączeniami ?? jest tak jak w nokii czy np. w motoroli?? fajny jest ten telefon?? czy ma za małą pamięć?? lepsza jest motorola v235 czy to?? odpiszczie jak mozna;)

  • 0

    18. ~Kasai  2006-07-27 17:30:54  host: proxy.speedway.lublin.pl

    Jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu od ponad miesiąca i sprawuje doskonale tylko denerwuje mnie brak irdy i BT. ( za krótki czas nagrywania na dyktafon) ale ogólnie super B-)

  • 0

    19. ~LGKG220  2006-07-27 18:26:32  host: proxy.speedway.lublin.pl

    Do szanownego "ron" wcale nie jestem głupim i durnym łajnem jestem piękny i uroczy tak jak o nim mówi większość napewno pan nie miał nmie nigdy w dłoni i nie ma pam prawa osądzać mnie w tan sposób a tak wogóle niech pan przecza wypowiedz pana "Krzyśka" i niech pan panie "ron" si e od niego uczy panie Krzyśku kocham pana

  • 0

    20. ~mroofka  2006-07-31 17:13:41  host: dtw241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego fonika:) on jest taki śliczny :) powiedzcie jaki jest kolor zewnętrzny kolor jego obudowy ?? bo mi zależało by na srebrnym. pozdro dla pana Krzyśka ;*;*

  • 0

    21. ~nunu  2006-07-31 19:08:13  host: axa9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro go dostaję i szczerze przyznam, że jestem porażona opiniami. albo ktoś wyzuwa fonik od łajna, albo pisze, że supcio hiper itd... wydaje mi się zgrabny (zwłaszcza w czarnej obud.!) i wręcz ubóstwiam "klapkowe" komorki. nie mog esię doczekać. a wiecie czym jest prawdziwe lajno (to do wszystkich co tak wyzywają mojego przyszłego tele. :P) a powiem wam. motorola c550. no :d

  • 0

    22. ~MateuszW.  2006-08-02 18:16:26  host: pc180.tarnow.sdi.tpnet.pl

    Mam problem...ten telefonik jest extra...z wyglądu...podoba mi sią również Samsung X640 też jest z klapą i wogóle!Ale niewiem który kupić...Kupię chyba Samsunga bo to co piszecie jest straszne!Boje się go kupywać!A i jeszcze podobno to telefon dla dziewczyn to to mnie jeszcze bardziej odpycha...dzięki wszystkim że piszecie te wszystkie opinie...pomogliście mi wybrać telefon!

  • 0

    23. ~dina  2006-08-04 13:07:43  host: pb192.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    ja miłam dylemat pomiędzy tym lg a tum samsungiem ale wybrałam lg bo takie same fankcje porównywalna jakość a jast dużo mniejszy i dla mnie byl tańszy, badzo polecam!!!!!!!!!!

  • 0

    24. ~yoasia  2006-08-09 21:12:07  host: 80.48.227.215

    czy ktoś mi może powiedzieć jak się w tym telefoniku ścisza dzwonek...??

  • 0

    25. ~mimi  2006-08-11 17:01:54  host: acwp119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w sumnie tel telefonik wygląda na superowego i chce go kupić ale zdeka drogi:(

  • 0

    26. ~Mila:)  2006-08-11 19:15:36  host: axa42.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka wszystkim!! Mam mały problem Mianowicie: w kwietniu dostałam SE K300i na abonament...ale...ja wole telefony z klapka:):):) Podoba mi sie ten LG ale nie wiem jaki on wogóle jest mozec8ie cos więcej o nim powiedzieć bo zamiezam wymienić swojego Sonka na ten telefon:):):)

  • 0

    27. ~martyna  2006-08-13 11:53:48  host: chello084010211004.chello.pl

    czy w tym lg da sie wyciszyc dzwiek klawiszy a przyglosic dzwiek dzwonka?

  • 0

    28.  2006-08-14 11:34:40

    ten tel. to nędzniutka podróbka motoroli PEBL U6 lg nic porządnego wymóżdzyć nie umie to podrabia

  • 0

    29. ~  2006-08-15 00:03:30  host: fcd210.internetdsl.tpnet.pl

    a moze ktos mi powie jak usunac napis "orange" z ekraniku? :/ i dziwnie jakos bo godzina jest pokazana na srodku ekranu :/

  • 0

    30. ~Anna-Maria  2006-08-19 00:22:39  host: cqb51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Krzysiek, nie zgadzam się z Tobą. Ja jestem dziewczyną, a podobają mi się telefony w stylu Nokii N80, a nie małe i zgrabne z klapką. Wolę telefon z dużym wyświetlaczem, z dużą pamięciam, z dobrym (jak na telefon) aparatem, mp3 itd. I co?

  • 0

    31. ~natalia  2006-08-19 14:00:40  host: prokop.net.autocom.pl

    a mam pytanko do osob ktore go maja ile daly za ten talafonik?bo bardzo mnie ciekawi to:)

  • 0

    32. ~lover  2006-08-21 15:27:43  host: 217.153.7.146

    i tak macie cos nie tak we lbach... telefon ma byc funkcjonalny, ma miec irde, aparaty, mp3 i wszystko inneeeeee!!!!!!!! zaden gowniany wyglad sie nie liczy.... hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

  • 0

    33. ~p  2006-08-25 23:17:36  host: eio36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest mozliwosc aby ten telefonik wyswietlal zdjecie osoby dzwoniacej? Jak to ustawić?

  • 0

    34. ~eloe  2006-08-28 18:17:00  host: 149.156.220.9

    Oczywiscie ze to mozliwe
    Najpierw zrob tej osobie zdjecie w malej rozdzielczosci, a potem je dodaj do konta tej osoby :) Oczywiscie musisz to zapisac w pamieci telefonu. A najlepiej przeczytaj instrukcje obslugi :)) Pozdrawiam

  • 0

    35. ~PaPuG  2006-08-29 14:07:31  host: dzj44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mam od miesiaca i jestem z niego zadowolona.troche kijowo ze nie ma IrDY i Bluetootha..czy ktoś wie jak sie podgłaśnie dźwięk wiadomości?

  • 0

    36. ~Igaaa  2006-08-29 22:37:30  host: bzu149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... mi sie wydaje ten telefonik fajny... nie kazdy musi miec wszytsko w telefonie, kazdy woli co innego wkoncu :P hehe ej jedno pytanko ile w tym fonie miesci sie sms-ów?? :P

  • 0

    37. ~olciaa  2006-08-30 12:30:12  host: axo106.internetdsl.tpnet.pl

    Hej, kupilam wczoraj ten telefonik i jestem zadowolona z niego jak na razie..mam tylko jeden problem:gdzie wyświetla sie stan konta???!!prosze o pomoc!!plis

  • 0

    38. ~pomozcie  2006-09-01 08:04:10  host: cjp165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest CSD ?

  • 0

    39. ~Lalunia:)  2006-09-04 19:50:07  host: dgt36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten fonik i jestem bardzo zadowolona z niego :):):)jest to swietny,zgrabny i jestem do niego pozytywnie nastawiona !!!! pozdro.

  • 0

    40. ~  2006-09-07 12:21:10  host: awk178.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka;)Mam ten telefonik od jakiegos tygodnia i jak narazie jestem z niego zadowolona,fakt szkoda ze nie ma irdy no ale trudno nie kazdy tel ja posiada prawda??:D zawsze mozna dzwonek lub jakąś tapetke przesłac mms a to przeciez nie problem;) pozdrawiam i polecam ten fonik:)

  • 0

    41. ~jola  2006-09-10 16:44:35  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    Jak długo wam trzyma bateria w Lg Kg220 ????

  • 0

    42. ~gagatka  2006-09-14 17:39:04  host: acxh71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie sa dzwonki true tone??

  • 0

    43. ~olenka ;)  2006-09-16 18:04:52  host: acsb108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam sobie dzis telefonik ;) wczesniej mialam motorole L^ ktora chyba jednak jest lepsza ;) ale zawsze mozna sie z mamusia wymienic ;) zobaczymy jak sie sprawuje LG i wtedyu wybiore : motorolka albo LG

  • 0

    44. ~KiMcIa100  2006-09-20 20:08:36  host: eov26.internetdsl.tpnet.pl

    .A ma może MP3??

  • 0

    45. ~DANIELLO  2006-09-21 15:44:07  host: ip-85-198-237-77.broker.com.pl

    MAM PYTANKO CZY TELEFON MARKI LG KG220 WYPOSAZONY JEST W KAMERE

  • 0

    46. ~jola  2006-09-22 11:32:10  host: bea39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma tylko aparat 4 x zoom :(

  • 0

    47. ~heyman  2006-09-25 22:31:52  host: host-217-172-250-39.lodz.mm.pl

    Jakie formaty dzwonków posiada ten model?

  • 0

    48. ~TAJEMNICZA  2006-09-30 14:23:38  host: xdsl-3907.lodz.dialog.net.pl

    MAM TEN TELEFON OD 2 DNI I JEST SUPER!!!!!!!!!;-)

  • 0

    49. ~Molis  2006-10-01 19:42:31  host: azy36.internetdsl.tpnet.pl

    Witam,kupilam sobie ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolona :) POLECAM!!

  • 0

    50. ~aguls  2006-10-03 16:43:18  host: aasg250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie mam do posiadaczy tegoż telefonika:) wam tez pada po jednym dniu prawie bateria?!:o

  • 0

    51. ~ola  2006-10-06 20:03:11  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    Widocznie się nim cały dzien bawisz!!!. Ja się mało bawie i trzyma mi czasem 4 dni, ale tak przecietnie to 3 dni. Bo mam dobrze sformatowaną!!.

  • 0

    52. ~KaRoLa  2006-10-06 20:20:40  host: ablo50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon jakieś 2 miesiące i nie jestem zadowolona. Owszem jest mały, ładny i zgrabny ale nie ma kamery, aparat robi kijowe foty, nie ma irdy ani bluetooth. Ogólnie polecam go komuś kto malo kozysta z telefonu. Pzdr

  • 0

    53. ~Kessi  2006-10-06 20:22:35  host: ablo50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ey mam pytanko czy w tym fonie jest Mp3 i czy mozna do niego dokupić kabel usb ??

  • 0

    55. ~ola  2006-10-08 16:15:25  host: host-81-190-147-94.olsztyn.mm.pl

    Jak przeslac zdjecia z telefonu na komputer ?

  • 0

    56. ~TAJEMNICZA  2006-10-08 17:59:33  host: xdsl-3907.lodz.dialog.net.pl

    MI BATERIA DZIALA OK. 4-6 DNI!!!! PRZYNAJMNIEJ MNIE NIE WIEM JAK JEST U INNYCH

  • 0

    57. ~ajaa1  2006-10-08 21:07:14  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    Jak jest dobrze sformatowana to wytrzymuje mi nawet 4 dni , (jak sie mało bawię) a tak sredni to 3 dni .

  • 0

    58. ~rześki  2006-10-14 13:41:44  host: aei114.internetdsl.tpnet.pl

    hey ludzie, potrzebuje oproraowania do tego phona. Wie ktos skad moge je pobrac? z gory dzieki :)

  • 0

    59. ~Klijentka:)  2006-10-15 19:12:22  host: adad55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupić sobie ten fonik ale czytajac wasze opinie boje sie bo mowicie ze zdiecia wychodza kijowo czy to rzeczywiscie do konca jest prawda??? odp mi plis;*;*;*

  • 0

    60. ~Basiunia_789  2006-10-18 16:27:47  host: boo229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm... zastanawiam sie nad kupnem tego telefoniqa ;dtylko czy on robi fajne foty ?!i wogóle czy jest fajny ?! proszem o odpowiedz buziolki dla was czekam :D z góry dziękuje

  • 0

    61. ~przyszła włascicielka  2006-10-19 18:50:48  host: aczy102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słysze ze ten telefon robi kijowe zdiecia az tak zle sa??? widac cos na nich??? odp bo nie wiem czy go kupić

  • 0

    62. ~Weronika  2006-10-21 13:45:02  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    czy ja wiem.. az tak zle nie sa.. w koncu do robienia zdjec sluzy aparat a nie komorka ;) wazne ze cos widac na zdjeciach i mozna poprostu cos na nich uwiecznic.. dzisiaj kupilam sobie ta kome i jak narazie jestem w miare zadowolona.. nie ma zadnej rewelacji bo jeszcze nie ocykalam go do konca.. np nie wiem czy mozna nagrywac krotkie filmiki albo cos w tym rodzaju.. ale ogolnie jestem zadowolona :) pozdrawiam :]

  • 0

    63. ~jaaa  2006-10-24 16:58:34  host: z-debica.mt.pl

    kupilam go 2 dni temu!! jestem super zadowolony...leciutki ii foty nie sa takie znowu kijowe..:D dla mnie wporzo

  • 0

    64. ~agag  2006-10-24 20:37:12  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    Zdjęcia są sredniej jakości, nawet by uszły ale pamięci jest mało :(

  • 0

    65. ~mila_wlascicielka  2006-10-25 04:26:53  host: ip-89.171.49.150.crowley.pl

    mam ten telefon od 3 miesięcy, fakt robi beznadziejne fotki (czasami wychodzą ładne jak jest dobre oświetlenie)i ma stanowczo za mało pamięci, co do baterii to trzyma mi około tygodnia przy normalnym uzytkowaniu(na początku działał krócej ale nie bawiłam się w "doładowywanie" i ładowałam na full więc teraz jest ok), nie ma mp3, nie ma dzownkow true tone, wogole ciezko jest znalezc na niego jakiekolwiek dzownki, z tapetkami już jest lepiej.ma mmsy, i jak są skonfigurowane(o to najlepiej poprosić w salonie) to działają bez zarzutu. w serwisach normalnie dostępny jest kabelek do kompa (lepiej kupić w necie bo jest o połowe taniej). jest bardzo trwały (przezyl pare ciezkich upadkow i mam ledwie pare rys, nic dziwnego sie z nim nie dzieje) prezentuje sie swietnie, elegancja, styl i takie tam ale generalnie fanow takich bajerow jak aparat kamerka dzwonki true ton stanowczo nie zadowoli, odradzam. chyba ze ktos chce miec maly elegancki telefonik z porzadna polifonia, czasami pograc sobie na nim, policzyc na kalkulatorku to jest ok. ja osobiscie telefonik lubie ale po nowym roku wymienie sobie na jakis z odtwarzaczem mp3 i innymi bajerkami.

  • 0

    66. ~  2006-10-26 09:51:30  host: enb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma w sobie nic ciekawego mam go 2 dni i zaluje ze go kupilam. Mialam wczesniej LG C3300 i to dopiero byl fajny telefon nie to co mam teraz.

  • 0

    67. ~RUMEK  2006-10-26 20:56:15  host: 83.2.112.2

    nie RoBi takich lipntych zdjęć ale ja chce ten telefon zmienić !!!!!!!!!!!!:DDD bo mi sie nie podoba pozdrawiam narQa

  • 0

    68. ~kultowyczlowiek  2006-10-28 10:22:16  host: chello089078074114.chello.pl

    Wcale nie jest prawda ze ten telefonik robi zlej jakosci zdjecia. Mi sie on bardzo podoba. Mialem motorole L6 nokie 3220 i ten telefonik pod wzgeldem zdjec nie wypada nic slabiej. Polecam ten telefon. Ja go kupilem i jest bardzo fajny. Ma mile dzwoneczki 40 tonowa polifonia, wubra dziala niezle.

  • 0

    69. ~bobolo  2006-11-09 20:36:23  host: dvp100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PYTANIE: ILE MINUT JEDNORAZOWO NA DYKTAFONIE MOZNA NAGRAC?

  • 0

    70. ~tala  2006-11-12 12:12:05  host: dar139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nie wiem własnie czy kupic ten telefon bo wszyscy raczej sa przeciwni. moze niech mi jakas laska doradzi one wiedza czego potrzeba dziewczynom:)

  • 0

    71. ~marta  2006-11-19 18:15:34  host: 16-59.89-161.tel.tkb.net.pl

    jutro mam zamiar kupic ten telefonik ,ale czytajac wasze komenty sama juz nie wiem :|

  • 0

    72. ~a  2006-11-23 15:43:31  host: bop132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna sformatowac ten lg zeby bateria dluzej trzymala ?? odpiszcie mi na pytanko. prooosze... buziaczki dla was :** =*

  • 0

    73. ~aguls  2006-11-23 23:03:47  host: aase97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zawiedziona!!! po paru tygodniach oddAlam go do reklamki:(( kurde bateria mi siada juz po 1,5 dnia mam 1 kreske:o iiile mozna:( a juz tak tyle nie gadam i nie pstrykam fotek:(! to mi oddali z reklamacji z tekxtem ze bateria dobra.i dalej tak samo?!:( ech,,:(

  • 0

    74. ~kasai  2006-11-24 14:19:43  host: proxy.speedway.lublin.pl

    LG jest odjechany co wy od niego chcecie a jeżeli bateria wam nie trzyma to znaczy że źle sformatowaliście baterie

  • 0

    75. ~aga  2006-11-27 21:01:39  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma 5 dni przy średniu użytkowaniu , formatopwałam 4 razy po 24 godzinki ! ;)

  • 0

    76. ~Ehh  2006-12-01 11:22:02  host: achh235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja was nie rozumiem piszecie ze nie jestescoie zadowoleni z tego telefonu bo nie ma np irdy ale jak go kupowaliscie to doskonale o tym wiedzieliscie ja go mam i jestem jak narazie zadowolona co prawda nie jest przybajerzony ale jest lekki mały i ładnie wyglada ale jak ktos szuka telefonu z bajerami to na pewno nie byłby dobry wybor

  • 0

    77. ~sylwia  2006-12-01 16:16:07  host: 85.219.245.212

    Hmm co do modelu tego telefonuto mam podzielone juz opinie mam go od poł roku na poczatku byłam zadowolona z niego.. I to nie prawda ze robi złe zdjecia..udało mi sie pare fajnych fotek zrobic.. nawet w czasie jazdy samochodem(nie były zamazane) w sam raz moim zdaniem telefon dla Kobiety..:) bo ma ładny wyglad jest stylowy..:):) Lecz od jakis 3 miesiecy cos mi sie nie tak z nim dzieje sam mi sie wyłacza..gdzie baterie mam cała..po otowrzeaniu klapki wyskakuje mi "wprowadz kod PIN1" dziwne..bateria- słaba moim zdaniem..ale jak mowie.. nie zaliczam tego telefonu do najgorszych ...

  • 0

    78. ~  2006-12-10 19:27:19  host: n1o2.resetnet.pl

    proszę pomóżcie mi który telefon jest lepszy ; LG kg220, motorola v235 czy Siemens C75.

  • 0

    79. ~biedroneczka  2006-12-19 12:48:09  host: dro211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon wywarł na mnie naprawdę ogromne wrażenie. Naprawdę jestem bardzo wybredna, ale on jest pierwszym telefonem który mi się tak mocno podoba. Jeszcze go nie mam, ale już jutro będzie ten wielki dzień. Ma aparat i klapkę i to mi się w nim naprawdę podoba, oczywiście ma jeszcze inne funkcje które mi się w nim podobają. Mój brat ma starego simensa C60, i powiedział że mi zazdrości tego co będę miała, a konkretnie chodzi o telefon LG KG220. Mówię wam on jest kool.

  • 0

    80. ~dziurek  2006-12-24 20:36:20  host: xm18.internetdsl.tpnet.pl

    dzisiaj dostałem ten telefon na gwiazdkę i naprawdę jest super zdkjęćia wychodzą fajne choć nie ma takiego duzego wyswietlacza

  • 0

    81. ~anulka  2006-12-30 22:26:41  host: 80.50.17.18

    mam ten telefonik od jakis trzech miechów jestem z niego zadowolona ale mam jedno ale... bateria krótko trzyma. Ja dosyc czesto uzywma telefonu wiec ładuje go codziennie ;( i w tym ból ale pozatym fonik jest super...

  • 0

    82. ~ktos  2006-12-31 20:41:04  host: bqr93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym fonei da sie zmienic kontrast ?? prosze o opd

  • 0

    83. ~aska  2007-01-02 20:16:46  host: eod173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dosatłąm go na święta na poczatku nie podobał mi sie bo nie miał mp3 itp ale w końcu doszłam do wniosku po co mi to dla szpanu?? więc jestem teraz z niego bardzo zadowolona i polecam dla ludzi którzy nie lubią szpanowac że mają lepszy telefon chociaż nie weim czy tu na tym forum ktoś taki jest...

  • 0

    84. ~RedHat  2007-01-03 22:31:20  host: acqe254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie proszę jak najlepiej sformatować bateryjkę w tym telefonie?

  • 0

    85. ~agnies  2007-01-07 17:05:47  host: aaro166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie znosze tego telefonu!;/ tak mnie zawiodl:(( bu..

  • 0

    86. ~marta  2007-01-09 11:27:33  host: djo41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to mam dylemat bo chce sobie kupic ten telefon ale niweim czy mis ie ti oplaca

  • 0

    87. ~prezes  2007-01-10 23:22:34  host: awv115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam najpierw sie dobrze zastanowcie przed jego kupnem fonik jest ok ale ja nosilem go w tylnej kieszeni(bez zadnych tam wariacji) i wyswietlacz pękł jak ktos wie czy wogole mozna to naprawic to niech napisze

  • 0

    88. ~Paulina  2007-01-13 12:39:18  host: gw3.tczew.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj :) . bardzo fajny :) zgrabny ma to co potrzebne i tyle żaden szpan czy cos poprostu telefon z klapką :). polecam :).

  • 0

    89. ~Karolina  2007-01-13 13:48:21  host: host133.stimo.net

    Ten telefonik jest bardzo fajny, robi niezłe zdjęcia, fajna polifonia, jeśli ktoś potrafi sformatować baterię, to 3ma BARDZO DŁUGO- w moim przypadku nawet !!5!! dni, mimo, że bardzo intensywnie sms-uję :D . Cóż jeszcze można powiedzieć.. to jest po prostu topmodel wśród fonów! Świetny wygląd, waga, jego po prostu nie można się wstydzić, a wręcz odwrotnie- jest się czym poszczycić ;)

  • 0

    90. ~Sylwus  2007-01-13 18:39:31  host: gep18.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super! włsnie go kupiłam i sadze ze bardzo dobrze zrobiłam! jest bardzo lekki a przedewszystkim trzyma mi BATERIA!jest wsam raz dla kobiet!

  • 0

    91. ~~~~Kaki~~  2007-01-14 22:16:59  host: eus117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny fon :) mam go od tygodnia jest swietny(a szczególnie na mixa w plusie) tyulko jedna mala wada ...bateria siad po dwóch dniach ;/;/ TRAGEDIA.. jak to sformatować;((

  • 0

    92. ~qba  2007-01-18 15:59:09  host: fgz74.internetdsl.tpnet.pl

    siemanko:D ten telefon jest tylko dla dziewczyn??bo nie wiem czy mam go kupic;/ nie chce byc jedynym chlopakiem ktory go nosi;/

  • 0

    93. ~Jarek  2007-01-22 19:41:57  host: gfy69.internetdsl.tpnet.pl

    sorki ale czy ten telefon naprawdę jest przeznaczony dla dziewczyny ja go mam już miesiąc i jak na razie jest super bateria trzyma mi 6 dni zdjecia ładnie cyka MP3 tez mogę wgrywać jak przerobie na kompie piosenki na odpowiedni format. Ten telefon jest dla wszystkich nie tylko dla dziewczyn ale i też dla chłopaków. Nara :)

  • 0

    94. ~  2007-01-23 16:30:43  host: ebw171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie ustawia sie zdjecie zeby wyskakiwalo przy kontakcie osoby dzwoniacej

  • 0

    95. ~mary jane  2007-01-25 19:02:48  host: ip-83-238-175-193.netia.com.pl

    powiedzcie mi czy w tym telefoni sa tylko 4 tapety????????????? bo nie moge znalezc innych

  • 0

    96. ~asiuula  2007-01-27 20:17:06  host: bxa234.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten fonik kupuje sobie za dwa dni i jestem na niego bardzo napalona, jak mi go ktos wykupi to zabije!!!ale na poważnie on kosztuje tylko 319PLN!!zarąbiscie tani a słyszałam od znajomych ze jest spoko i bateria trzyma długo!posiadam LGB2050 i obsługa nie bedzie dla mnie problemem

  • 0

    97. ~Kuba133  2007-01-29 17:07:45  host: 92-100.is.net.pl

    siema gdzie mozna scignac program zeby wgrywac cos ta ten telefon :)

  • 0

    98. ~zuza  2007-01-30 22:15:38  host: 87-204-179-207.tbs-net.rekin.net

    tak ten telefonik ma 4 tapety///////////

  • 0

    99. ~agatkax2  2007-02-06 17:40:53  host: 217.98.103.6

    beznadzieja.mruga mi wyswietlacz,sam sie wylacza.nie polecam

  • 0

    100. ~Karolina  2007-02-09 17:56:39  host: 80.50.233.210

    mam bardzo ważne pytanko: jak skonfigurować baterię, aby działała jak najdłużej? Baaardzo, bardzo proszę o odpowiedź:)

  • 0

    101. ~karolina  2007-02-12 19:06:10  host: 80.54.5.126

    ja niedlugo bede miala ten telefon! strasznie sie nie moge doczekac... w wygladzie jest super tylko za bardzo nie wiem jak tam graficzne :P a ktos wie na jaki format muzyke zmienic zeby mozna bylo do komy ktos tu pisal? :D bo mp3 nie mozna :D piszcie pliss :*:*

  • 0

    102. ~LG  2007-02-14 17:00:57  host: uj194.internetdsl.tpnet.pl

    komet. 87 odp. To bardzo proste. Telefonu nigdy nie trzyma sie w tylnej kieszeni wystarczy usiasc i cala sile ciala skupic na nim . w ten sposb pekl Ci ekran .

  • 0

    103. ~kwaku$  2007-02-16 10:52:15  host: abkx245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko... czy da sie zmienic moze w tym telefonie kontrast albo coś takiego ? plisss opiszcie :*

  • 0

    104. ~aga  2007-02-18 21:34:15  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    kontrastu nie da się zmieniać :((

  • 0

    105. ~zaciekwiony  2007-02-19 06:35:43  host: chello084010247035.chello.pl

    Chiałbym zapytać o szybkość działąnia tego telefonu czy szybko wchodzi do menu itd. czu raczej wolno

  • 0

    106. ~sarnuunia  2007-02-21 13:14:19  host: aboy110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie możn kupić kabel USB do telefonu LG KG220? gdzieś w okolicach Głogowa??? Czekam na odpowiedź!!!

  • 0

    107. ~sarnunia  2007-02-21 13:17:07  host: aboy110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest ładny, ale szkoda ze nie ma dzwonków mp3, podczerwieni i innych bjerów!!:(

  • 0

    108. ~piotreko  2007-02-21 20:08:06  host: host-89-228-18-225.zamosc.mm.pl

    cos popsulo sie z glosniczkiem nie dziala ,czy ktos wie jak go mozna wlonczyc lub co sie stalo. z gory dzieki...

  • 0

    109. ~Labedz  2007-02-22 00:55:17  host: ajw235.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jezeli ktoś chce przejść z nokii na ten model to dostanie kurw..y jesli chodzi o pisanie SMS. Bateria trzma 4-5 dni. Jest wiecej tapet niż 4 trzeba poszukać. Poza tym przyjemny, mały, zgrabny ("jest tak mały ze często szukam go po całej chacie i okazuje sie ze jest w kieszeni" lol)

  • 0

    110. ~emi  2007-02-26 16:00:39  host: host86-135-234-12.range86-135.btcentralplus.com

    Czy ktos wie jakmoge skonfigurowac swoj tel.motorole pebl 6...z Orange na O2?

  • 0

    111. ~Papaya  2007-03-03 21:35:45  host: w3cache02.cvdnet.pl

    mam ten telefon i jest calkiem fajny, sympatyczny :)i nie ma wymiennej obudowy,sa dlugie wiadomosci,sa profile na 100 % i nie ma: listy zadan, notatnik, stopera, minutnika i systemu glosnomowiacego. to tyle jesli chodzi o miejsca gdzie pisze brak danych. szkoda ze dzwiekow amr nie mozna ustawic jako dziek dzwnonka i dzwieki sms sa tylko 4. real music mozna sciagac ale w skroconej wersji kiedy jest midi bo amr jest normalnie ale nie da sie ustawic jako dzwonek a miec zeby sobie posluchac to bez sensu :( i jak sciagac z papli real music to takie krotkie przychodze w polowie sie koncza :( jesli ktos chce jakies info o telefoniku to pisac na asia_tygrysek19@wp.pl :) chetnie odpowiem na pytania :)

  • 0

    112. ~oleksandra_ojej  2007-03-05 16:35:30  host: bzs91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rada dla wszystkich, którzy mają i którzy chcą zakupić kg220: zastanówcie się do czego tak naprawdę jest wam potrzebny telefon (wygląd/funkcje/bajery?)! Mialam wiele telefonów i mogę stwierdzić, ze nie ma telefonu idealnego! Też przerzuciałam się z nokii na ten model i mogę śmiało stwierdzić, że były w niej opcje, których mi tutaj brakuje i odwrotnie-jest pare fajnych rozwiązań, których brakowało mi w nokii. A do innego pisania sms czy wpisywania do książki kontaktów można się przyzwyczaić! Wcale nie żałuje, że już nie mam nokii-wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim tym, którzy cenią zero komplikacji w telefonie, szybki dostępy do funkcji i ustawień oraz wyrafinowany styl! Jak dla mnie ma tylko jedną wadę: nie można ustawić zdjęcia osoby dzwoniącej, które było zrobione na innym telefonie, tylko zdjęcia zrobione kg220...:( poza ty jest ok!!! polecam ;)

  • 0

    113. ~  2007-03-10 18:33:58  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ustawić zdjęcie osoby dzwoniącej ??? moze ktoś wie gdzie trzeba wejść zeby ustawić...? dzieki

  • 0

    114. ~oleksandra_ojej  2007-03-11 09:52:14  host: cec181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przebrnęłam chyba przez cały ten telefon i wiele opcji odkryłam przypadkiem! SPRAWDZONE!!! Kiedy jest dzwonek midi to jak go odsłuchujecie w mms ma tylko 4 sekundy, ale jeżeli pobierzecie i zapiszecie w albumie multimedialnym będzie cały, no i da się go ustawić jako dzwonek :) pozdrófki

  • 0

    115. ~Danuta  2007-03-12 22:45:14  host: bcm190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go juz 9-ty miesiac moje stwierdzenie; telefon damski ładny wygladem super zgrabny.Ma też wady żle pisze sie na nim sms ja osobiscie nie moge przegrac z niego zdjec na komp poniewaz jest laczony szeregowo a ja mam wejscia usb jak kazdy model ma wady i zalety poprzednio miałam nokie i to nieprawda ze nokie sa najlepsze nie ma telefonu idealnego

  • 0

    116. ~Elu$!@  2007-03-17 15:43:55  host: xdsl-9654.zgora.dialog.net.pl

    tak bym chciala miec ten telefon ;( mam teraz też lb b 2100 na umowe 3 lata ;( a ten zdeka jest fajny,ładny , ile on kosztuje mniej więcej .?

  • 0

    117. ~  2007-03-23 19:47:21  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    kosztuje ok 400 zl nowy

  • 0

    118. ~Dorota  2007-03-24 12:40:37  host: bal122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon kilka miesięsy i jestem z niego zadowolona. Jeśli chodzi o pytanie ze zdięciami to musisz ustawić najniższą rozdzielczość ( 48 na 48) wtedy można zapisać zdięcie do książki telefonicznej. Kontrast da się zmieniać, nie rozumiem dlaczego piszecie, że nie... Kabel USB do tego telefonu najłatwiej jest kupić na allegro, w sklepach ciężko dostać. To prawda, że ten telefon nie ma takich bajerów jak mp3, czy podczerwieni, ale za to jest zgrabny i robi naprawdę ładne zdięcia w pomieszczeniach i na zewnotrz. Poza tym jest łatwy w obsłudze, co jest bardzo ważne szczególnie dla nas- kobiet :)

  • 0

    119. ~hania  2007-03-28 21:50:40  host: ekp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja takze mam ten telefon.... wczesniej mialam SE j210i i mimo ze mial podczerwien to wole zdecydowanie ten... do pisania smsow szybko sie przyzwyczailam i powiem ze jest lepszey od poprzedniego... jeszcze wczesniej mialam nokie i niby wiekszosc twierdzi ze najlepsze telefony ale coz zalezy jak sie je uzywa i czy na dobry model sie trafi... nie ma idealow kazdy ma wady jak i zalety... zgadzam sie wlasnie z tm co pisali poprzednicy ze telefonik zgrabny, maly i kobiecy:) pozdrawiam

  • 0

    120. ~sunshine  2007-03-29 11:14:37  host: aaer174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 6 miesięcy i jest naprawdę fajny. Przerzuciłam się na ten model z Motoroli E398 i szczerze mówiąc brakuje mi trochę tych wszystkich funkcji, których niestety LG nie posiada, więc wracam do telefonu bardziej zaawansowanego technicznie:) Jeśli chce ktoś telefon tylko do dzwonienia i pisania, no i czasmi do zrobienia jakiejś fotki, to ten jest naprawdę super. Pozdrawiam:)

  • 0

    121. ~magda  2007-03-31 13:32:18  host: proxy.w.biznesklasa.lisek.pl

    posiadam ten telefon ,ale przyznam ze jest do bani.

  • 0

    122. ~paucia  2007-04-01 15:50:41  host: boz104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mam dopiero od środy:) wydaje się być całkiem fajny, jest dużo lepszy od mojego wcześniejszego:) jednak nie znam wszystkich funkcji jeszcze tego telefonu. dlatego mam pytanko: czy ten telefon posiada bloothova?? mój kolega mówi że tak, a mnie się wydaje że nie.... wiec?

  • 0

    123. ~Łukasz  2007-04-03 20:00:58  host: aatn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko... Planuje kupić ten telefon. Nie wiem czy kupić ten LG czy bardzo potobnego Samsunga. Doradzcie mi!. Ocencie go w skali od 1 do 6. Moim zdaniem ma super obudowę. Ma mp3?. A i jeszcze jedno czy ten ekran jest bardzo mały?

  • 0

    124. ~zuz  2007-04-06 15:08:28  host: 87-204-179-207.tbs-net.rekin.net

    ten telefo nie jest taki zły dział szybko wygladowo jet fajny i bardo mały polecam :):)>)

  • 0

    125. ~zuza  2007-04-06 15:21:38  host: 87-204-179-207.tbs-net.rekin.net

    mam telefon i chce go spżedac .chce sobie sprawić se w800i :)::):):):):):):):) telefon typowo dla dziewczyn

  • 0

    126. ~lukk  2007-04-07 20:07:37  host: staticline676.toya.net.pl

    gdzie ustawic, zeby dzwiek dzwonka nie byl narastajacy tylko dzwonil caly czas glosno ? nigdzie nie moge tego znalezc

  • 0

    127. ~Magda  2007-04-11 17:52:24  host: gno26.internetdsl.tpnet.pl

    niestety tez mam z tym problem i nie mam pojecia niby pisza ze nie ma dzwonka narestajacego ale na poczatku dzwoni bardzo cicho a pozniej dopiero głosniej!

  • 0

    128. ~walis  2007-04-11 18:01:33  host: gno26.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam z tym telefonem problem!Po pierwsze czasami mi sie sam wyłacza!Po drugie dzieje sie z nim cos dziwnego kiedy ktos chce do mnie zadzwonic to dostaje sygnal a nastepnie probuje odebrac ale nie moge!!!Ta osoba dalej dwoni(pytalam sie to mowila ze puszcza 3 syg i polaczenie sie urywa)pozniej wyswietlacz staje sie czarny i pisze mi na srodku SZUKA SIECI!!!musze poczekac z minute i wtedy ja oddzwaniam bo do mnie nie ma szans!Zdarza sie to coraz czesciej!Poradzcie mi prosze!nie wiem czy dobrze wyjasnilam to co sie dzieje z moim telefonem ale jak ktos wie co moge zrobic to niech napisze!A i sa takie sytuacje ze ktos do mnie dzwonil a ja wogole nie mam tego polaczenia zapisanego!Nie wiem co jest grane ogolnie telefon jest bardzo fajny tylko to mnie dobija!Mam wrazenie ze kazdy telefon jest inny!kolezanka ma te sam model i sprawdza jej sie okey nie ma takich problemów!Kurcze nie ma jak nokia chyba zaczynam zalowac ze go wzielam!

  • 0

    129. ~Magdzia  2007-04-15 10:29:26  host: bieniewice.mikrolan.pl

    A ja bede miec nieługo telefonik właśnie ten i sie ciesze, Tylko baaardzo żałuje że nie ma bluetotha ani podczerwieni :( Podczerwien jest the best i to można miec tylee plików za darmo no ale cóż.. Najlepszym telefonem byłby chyba NOKIA 6230 BO ONA MA I PODCZERWIEN, BLUETOOTHA, APARAT, RADIO, MP3 I WOGÓLE.. :( NO ALE NIE MA TO JAK LG KG 220 :)

  • 0

    130. ~Agata  2007-04-21 14:12:29  host: chello089079202125.chello.pl

    Ja tez oczekuje na ten telefon. Aktualnie mam se f500i i jets tam duzo fukcji ale jezeli lg mi sie nie spodoba wroce do tamtego.. tylko jedna rzecz prawda jest taka ze im wiecej bajerow telefon posiada tym szybciej sie psuje. Co prawda moj se mam 2 lata i zadnej naprawy nie przeszedł. Zobaczymy jaki bedzie lg!

  • 0

    131. ~Jacek  2007-04-22 14:45:00  host: chello083144114035.chello.pl

    Lg KG245 ma blutootha tylko ze to minimalny model wyzej i z tego co widze nie ma go w polsce w szwecji jest jakby co :)

  • 0

    132. ~aga  2007-04-24 18:09:41  host: aalp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wylaczylam telefon i nie moge uruchomic co moze byc przyczyna?

  • 0

    133. ~rewelka  2007-04-25 16:49:14  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    Może wie ktoś jak skonfigurować funkcję MMS w modelu LG KG220 O2?

  • 0

    134. ~talia  2007-04-27 08:02:11  host: emq13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę o radę.Jak zgrać zdjęcia z telefonu na kompa,mam kabelek,przejście i nie wiem co dalej.Jaki program jest potrzebny ??

  • 0

    135. ~SYLWIA :)  2007-04-27 11:55:39  host: edk58.internetdsl.tpnet.pl

    CHCIALAM ZAPYTAC SIE CZY TRUDNO DOSTAC DO ETGO TELEFONU KABEL USB?????

  • 0

    136. ~SyLwIa  2007-05-11 19:26:00  host: acpr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie sie ustawia dzwonek sms???

  • 0

    137. ~sARA  2007-05-20 17:59:16  host: public-gprs66145.centertel.pl

    mam ten telefon ok. 2m-c jestem z niego zadowolona ale denerwuje mnie w nim to ze dyktafon nagrywa tylko 20 sekund

  • 0

    138. ~xd  2007-05-26 13:26:34  host: host-81-190-96-51.gdynia.mm.pl

    Plastiki trzeszczą :/,straszna tandeta

  • 0

    139. ~super  2007-05-30 20:34:34  host: bxg121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym kupic tego LG.Wg.mnie mały,fajny,i ma podst.funkcje(korzystam z telefonu raczej w celu dzwonienia),i nie wiem dlaczego miałby byc tylko dla kobiet :/

  • 0

    140. ~MaryJane  2007-06-02 12:15:42  host: nat-10.autocom.pl

    hej, wiecie jak sie sciaga zdjecia na komputer? bo nigdzie nie ma programy zbey to zorbic. da sie w ogole?

  • 0

    141. ~madzia  2007-06-05 15:08:57  host: ar242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz, hm... nie pamietam od kiedy :D Ale nie polecam go, to beznadzieja. Jedyny plus, to wyglad, ale to chyba wszystko. Proboje znalezc w nim jakies inne pozytywy, ale nie moge... :( Polecam go jedynie tym osobom, ktorym telefon sluzy naprawde tylko do dzwonienia i pisania esow... Tak na marginesie, to ile kosztuje kabel usb do tego telefonu?

  • 0

    142. ~bandziorek  2007-06-05 17:09:46  host: fbj114.internetdsl.tpnet.pl

    robi superowskie foty i w ogole.zamierzam go jutro kupic ze względu na kamere.mieści sie w nim ok.90 smsów w skrzynce odbiorczej a nadawczej chyba ok.60 nie jestem pewna....

  • 0

    143. ~mila  2007-06-14 17:36:31  host: bkx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz ok 6 m-cy.Tak to jest fajny z wygladu w srodku nic specjalnego.Bateria bardzo lipna.Mam go tak krotko a juz sie psuje.Nie polecam.

  • 0

    144. ~karolina  2007-06-16 20:10:52  host: gby138.internetdsl.tpnet.pl

    jestem z niego zadowolona jest mały i w szędzie się zmieści ma dobre wyposarzenie jest fajowy

  • 0

    145. ~alii  2007-06-26 16:29:42  host: 088156158192.srg.vectranet.pl

    a mi sie juz znudzil bo malo ma funkcji a jesli chodzi o wyglad to dla dziewczyny dobry

  • 0

    146. ~enigma  2007-06-30 21:54:32  host: host-81-190-111-19.gdynia.mm.pl

    i na dodatek nie można zadzwonić do nikogo kto ma zagraniczny numer, bo telefon nie przewidział chęci wpisania znaku "+"

  • 0

    147. ~mrowa  2007-07-03 11:38:23  host: e01.internettv.atman.pl

    mały, nawet za mały i bardzo poręczny, wrzucasz do kieszeni i można o nim zapomnieć, gdyby nie to, że to telefon, poza tym same wady, samoistne wyłączenie, mała odporność na zawilgocenie, w wielu miejscach nie da się używać - brak zakresu, bardzo słaba bateria, otwarcie jedną ręką wymaga wielu godzin ćwiczeń, brak komunikacji bluetotha lub podczerwieni, początkowo pisanie sms wymaga przyzwyczajenia (jakoś inaczej niż w innych), słuchawki z kompletu szybko przestały działać itd, itp. nie polecam :)

  • 0

    148. ~ziomal  2007-07-11 09:18:30  host: 17-246.89-161.tel.tkb.net.pl

    straszne badziewie po prostu do dupy guwno i tyle mam go 2 miechy 3 razy juz go maprawiali

  • 0

    149. ~onnna  2007-07-16 21:21:22  host: epp133.internetdsl.tpnet.pl

    Trochę lipny tel bo wyświetlacz u mnie miga i teraz popsyły mi się dzwięki.Mam go od 10 mies.

  • 0

    150. ~Paulina  2007-07-21 14:18:54  host: aalx235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie przesyła z telefonika do komputera zdjęcia? :( Mam jakis dziwny kabel ale nie wiem co dalej robić.

  • 0

    151. ~LiL`missme  2007-07-30 19:07:06  host: c-67-189-224-78.hsd1.ny.comcast.net

    Mialam fonik niestety tylko kilka dni. Bo wyjechalam do Us.

  • 0

    152. ~kaha  2007-08-03 18:45:05  host: w3cache.abp.pl

    Ja mam ten fon od roku jest fajny ale nie aż cudny.to co najważniejsze ma. Gry są beznadziejne. Robi piękne zdjęcie i nie ma kamery!

  • 0

    153. ~ASIA  2007-08-04 14:50:36  host: user26-179.satfilm.net.pl

    JA MAM TEN TELEFON DRUGI DZIEŃ I DLA MNIE JEST FAJNY I BARDZO KOBIECY

  • 0

    154. ~  2007-08-05 22:07:45  host: zt226.internetdsl.tpnet.pl

    niestety posuly sie dźwięki :(

  • 0

    155. ~onnnaa  2007-08-09 13:21:56  host: w3cache.sistbg.net

    Mi tez popsuły się dzwięki ! lipny tel. ciekawe czy mi naprawią bo jest na gwarancji !

  • 0

    156. ~ELA  2007-08-10 19:01:51  host: dum74.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego w tym telefonie nie ma stopera? To niewielka rzecz ale przydatna. No i dlaczego nie można zmienić dzwonka na SMS??

  • 0

    157. ~natusia  2007-08-25 21:18:20  host: dzr186.internetdsl.tpnet.pl

    to super telefon sama go mam i jestem z niego zadowolona polecam kupujcie

  • 0

    158. ~Wewela  2007-08-29 22:06:54  host: pc4.alto.com.pl

    a ja mam takie pytanie...w czasie polaczenia dzwonek jest coraz to glosniejszy . czy mozna to jakos zmienic zeby mial taka sama glosnosc? z Gory BAAARDZO dziekuje za odpowiedz :)

  • 0

    159.  2007-08-30 14:16:24

    witam :) mam pytanie i bylabym wdzieczna gdybym otrzymala na nie odpowiedz.. a chodzi o to czy...mozna zmienic aby podczas polaczenia czy w przypadku gdy dzwoni budzik dzwiek dzwonka mial taka sama glosnosc a nie stopniowo sie podglasnial? jesli tak to gdzie to zmienic... z gory bardzo dziekuje :)

  • 0

    160. ~  2007-09-29 21:32:02  host: eez81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    huj wam w dupe

  • 0

    161. ~paula  2007-11-18 16:56:38  host: byg43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kompletne badziewie. Mam go od 6 miesiecy i juz sie psuje. Nie polecam

  • 0

    162. ~lelka  2007-11-21 18:46:52  host: adpd118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to enigmy...zamiennikiem "+" jest "00" dwa zera..mozna dzwonic zagranice

  • 0

    163. ~roksana  2007-12-23 21:39:44  host: vitaa.backiel.com.pl

    Odradzam ten telefon, mam go, i juz nie moge doczekac sie sierpnia, czyli koniec umowy:) on prawie nic w sobie nie ma..kit

  • 0

    164. ~jarooo  2007-12-29 15:55:46  host: ip-89.171.43.154.crowley.pl

    szkoda żę nie ma irdy ani blutu

  • 0

    165. ~natka  2008-01-05 20:26:42  host: acal199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik juz 1.5 roku i jestem z niego zadowolona. Ma on rowniez wady np: nie ma mp3 ale pozatym jest bardzo ladny, zgrabny i typowo damski jest naprawde super POLECAM wszystkim ktozy maja zamiar go kupic gwarantowane zadowolenie.:):)

  • 0

    166. ~  2008-01-09 23:21:18  host: user20-240.satfilm.net.pl

    Witam, ja jestem bardzo z niego zadowolona tyle, że ma cichutki dźwięk sms i nie można ustawić głośniej jak również trzeba go często ładować . Ogólnie jest malutki, śliczniutki, łatwy w obsłudze i bardzo poręczny.

  • 0

    167. ~Mazi  2008-01-12 10:14:03  host: egd254.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć gdzie kupić kabel usb?? i czy w komisie też go można kupić.A jak sie da to napiszcie za ile około.. Dziękuje z góry i czekam na odp :)

  • 0

    168. ~martap  2008-01-17 07:49:38  host: 228.85-237-186.tkchopin.pl

    telefon beznadziejny, po 1,5 miesiaca uzywania zepsula sie wibra, choc ani razu nawet nie spadl na ziemie. aparat sredni, malo funkcji, ogolnie nie polecam

  • 0

    169. ~Baśka  2008-01-23 08:29:57  host: static104.debica231.tnp.pl

    ten telefon jest beznadziejny szybko sie psuje.mi w ciagu roku zepsol sie 2 razy.i to na długo.teraz znowu mu sie cos stalo nie wlaczy sie wogole.i dlatego zostalam bez telefonu.jak chcecie wiecej inf piszcie na gg 5141972 znam caly ten tel wiec moge wam doradzic.pozdrawiam :*

  • 0

    170. ~ja 22  2008-01-27 23:14:02  host: 195.116.43.116

    Witam mialem ten telefon prawie rok i w tym czasie zdazyla mi siasc 4 razy taśma wyświetlacza, nie polecam szkoda nerwow !!!!!!!!

  • 0

    171. ~Linka  2008-02-29 15:37:58  host: fhost-1.mtm-info.pl

    ten telefon jest beznadziejny mam go juz 1,5 roku i wiecej nie chce.. znowu musialam go oddac do naprawy:( niedlugo mam zamiar kupic sobie samsunga u600:)

  • 0

    172. ~masslanaa  2008-03-05 22:52:19  host: nat-133.mikolow.net

    Mam ten telefon od dwoch lat. Powiem wam tylko tyle, że już mu odbija. Mam np. godzine 15.00 zamykam klapke i mam 14.58. znowu otwieram i mam np 15.06. Nigdy nie wiem ktoraj jest godzina.. Bateria.. 5 razy ją wymieniałam. Do #### to. Naładuje całą to w kilka godzin i juz mi siada. Nie ma mp3. dzwonki są gorsze niz w pierwszej noki ;/ Ten aparat to robi takie beznajdziejne zdjecia ze szkoda slow. Nie ma zadnych bajerów itp. Kameery brak. Brak okienka na klapce.. wiec czesto jak chcesz godzine zobaczyc lub czy cos ci nie dzwonilo za kazdym razem otwierasz tą klapke, a tez sie telefon rozladowywuje takimi zabawami. Mi sie strasznie rysuje. Dyktafon nagrywa po 20 sekund.. jak juz nie ma mp3 to mozna by bylo jakas jedna piosenke dyktafonem nagrac ale 20 sekund ;/ mozna by bylo np te 20 sekund jako dzwonek ustawic ale po 1 jest tak cicho ze szkoda gadac a po 2 nie ma takiej opcji w ogole w tym telefonie. ja w ogole mam caly czas na wibracje bo taka siara jest jak sie idze z tym telefonem niby eleganckim i ladnym a tu dzwonek poli. nie bede juz gadala tych wad bo to mozna wymieniac a wymieniac. jedyna zaleta to "ladna obudowa (nie licząc brak okienka) maly, zgrabny (chociaz czasem wypada mi z rąk)"

  • 0

    173. ~malysz93  2008-03-12 16:31:02  host: ip-89.171.20.66.edial.pl

    Każdemu kto planuje kupic ten kom. szczerze odradzam :) ja miałam go zaledwie pół roku, a przez ten czas zdążyla mi sie wyświetlacz popsuc, kiedy go naprawiłam, zepsuła mi się karta dżwiękowa. Potem niemal 2 razy dziennie sam mi sie on wyłączał. W obecnej sytuacji szukam nowego telefonu, iż po kilkusetnym bezwarunkowym wyłączeniu się juz się nie włączył.To prawda ma on w sobie pare zalet, jest mały ładny i poręczny, niestety są to tylko zalety zewnętrzne. Życzę milego zakupu telefonu, nie w liczając w to tego :)

  • 0

    174. ~renata  2008-03-12 19:06:30  host: aawn203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do bani mam go pół roku i już 4 raz mi sie popsół! jutro oddam go do serwisu nie polecam :/

  • 0

    175. ~Ryba  2008-03-21 11:36:15  host: d90-129-127-124.cust.tele2.pl

    Wie może ktoś dlaczego kiedy ściągam na komórkę muzykę w rozszerzeniu .midi i chcę jej odsłuchać to pokazuje mi się napis "Nieodczytywalne"? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, jeśli ktoś ma o tym pojęcie.

  • 0

    176. ~monka18  2008-03-25 16:10:18  host: dvk98.internetdsl.tpnet.pl

    Nikomu nie polecam tego totalnego badziewia... wyglada ślicznie i przez pierwsze 2 miesiace byłam wniebowzieta ze go mam. Ale mam go 1,5 roku i zepsul sie trzy razy, teraz znowu jest zepsuty ale skonczyla sie gwarancja i nie oplaca sie naprawiac na wlasny koszt. Nie mam wogole dżwieku nie moge dzwonic nie mam wibracji i czasem znika mi ekran. Tylko wziac i rozbic o sciane!

  • 0

    177. ~mell  2008-04-12 09:05:07  host: abja12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to kompletna pomyłka!! najgorszy jaki LG zdołało wyprodukować

  • 0

    178. ~  2008-06-25 20:00:12  host: ane175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś odpowie na zadane tu pytania ?;/

  • 0

    179. ~Nataa  2008-06-26 10:49:14  host: 80.50.235.34

    Aa ja mam go 3lata i sie nie psuł mii jeszcze.! Aa i w nim da sie zmieniC dzwięk na smsa .!Są cztery dzwieki na esa.! nawet moze byc.ale mi sie jush znudził i kupuje nowy ..:))

  • 0

    180. ~domi  2008-11-05 22:57:34  host: host096.nice.hnet.pl

    mam ten telefon troche ponad rok i juz mi sie zapsół! Super wygląda, lekki, bardzo kobiecy jednak to nie to, co najważniejsze w telefonie!

  • 0

    181. ~asai  2009-02-25 18:29:03  host: bun68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze odradzam. Totalne badziewie. W ciągu 6 miesięcy dwa razy reklamowałam - wysiadł wyświetlacz. Potrafi sam się wyłączyć- zupełnie bez sensu. Jedyna jego zaleta to to że jest maprawdę mały...i nic poza tym.

  • 0

    182. ~ANgelika  2009-03-17 16:16:47  host: aayw8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2,5 roku. Serdecznie go polecam gdyz jest wytrzymaly i naprawde dobry;]

  • 0

    183. ~alis  2009-03-22 08:14:34  host: adgb135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon cud;] prawie same zalety;] mały, poręczny;] czytelny wyświetlacz, choć mugł by być większy. aparat vga ale zdjęcia robi nawet niezłe. mam go 3 lata i jeszcze ani razu mnie niezawiudł poleca,!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    184. ~aga299  2009-03-28 17:54:36  host: public4803.xdsl.centertel.pl

    ile ten telefon ma megapikseli w aparacie?on ma jakis slaby ten aparat!

  • 0

    185. ~Niki  2009-05-10 13:54:07  host: abzo183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli macie choć odrobiną rozumu, nie kupujcie niczego z logiem LG. To koszmarna firma (telefon naprawiają mi już 2 miesiące, był u nich 7 razy), do tego ich wyroby to koszmarna tandeta. Ten konkretny model nie nadaje się do niczego. nie da się przez niego nawet spokojnie porozmawiać. Dołóżcie lepiej parę złotych i kupcie coś przyzwoitego, dobrej firmy. ODRADZAM!

  • 0

    186. ~  2009-06-12 13:03:46  host: rogow.bezprzewodowy.net

    Mam telefon 3 rok. powiem tyle ze jak telefon sluzy do pisania esow czy dzwonienia to zachęcam :)) A jak do bajerow itp to odradzam

  • 0

    187. ~**~~  2009-07-29 14:11:25  host: host-81-190-71-43.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon od 2 lat.Popsuł mi się 1 raz z powodu nie działającej baterii. Czarna obudowa często się rysuje. Ten telefon nie ma żandych bajerów więc jest nudny słuzy on tylko do telefonowania i do wysyłania sms ów.

  • 0

    188. ~maro  2009-11-08 21:19:20  host: 241net34.net.zeork.com.pl

    mam go 3 lata i jestem zadowolona. wiadomo nie ma super baierów, ale jako telefon spisał sie, bateria dopiero od niedawna trzyma mi nie długo, wiec- nie było zle bo ponad 2,5 roku trzymała sporo. moim zdaniem fajny model

  • 0

    189. ~X  2009-12-12 19:13:24  host: atd159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadałam od lipca 2007, do stycznia 2008 (miał być do stycznia 2010) zdążył się zepsuć dwukrotnie (poszedł wyświetlacz). Obudowa podatna na rysowanie. Od tej pory krzywym okiem patrzę na wszelkie LG! Nie polecam tego modelu, chyba, że ktoś chce go postawić w gablotce i popatrzeć...

  • 0

    190. ~katie  2010-01-28 19:29:40  host: cgd166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to co piszecie to dla mnie szok:P ja mam go już 3 lata i ani razu się nie popsuł ani nic...nie spotkałam się z żadną opisaną przez Was usterką...poza tym jeśli kupujecie telefon dla bajeru to faktycznie nie jest model dla was...lepiej wybierzcie się do zabawkowego...

  • 0

    191. ~  2010-02-24 15:30:55  host: dtu160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz 5 lat i jest super.mały zgrabny.swietnie sie nosi np z tyłu w kieszeni spodni:)no ale juz czas na niego dlatego bateria słabo trzyma i szwankuje głosnik tzn raz mam dzwieki a raz nie..ale jest na to sposób..wchodze na budzik i po nastawieniu go za kazdym razem działają dzwieki:):)widocznie cos sie odblokowuje wtedy.

  • 0

    192. ~  2010-02-24 15:36:05  host: dtu160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    buble zdarzaja sie u kazdego producenta.nie generalizujcie!!dla przykładu mam sprzet agd jednej firmy , ze sredniej półki i ciagle psuje mi sie zmywarka a reszta od 3 lat działa bez zarzutu.po prostu buble sie zdarzaja!! a ten telefon jest ok.ale nie dla bajerantów..

  • 0

    193. ~ryniu  2010-10-30 17:52:08  host: 188.146.255.183.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam go cztery lata i na razie jestem zadowolony. Raz tylko mnie zdenerwował, bo zaciął się - dzwonił i nie mogłem odebrać. Ale bateria krótko trzymie - to fucked.

  • 0

    194. ~Danusia  2011-11-14 22:43:39  host: user97-034.satfilm.net.pl

    Witam mam ten telefonik od sześciu lat i jestem z niego bardzo zadowolona , cały czas działa bez zarzutów , ma głośny dzwonek , wyraźnie słychać rozmówcę , doskonale pisze się smsy , dokupiłam sobie śliczne tapetki i przeróżne gry , nie zawiesza się , robi dość dobre zdjęcia tylko bateria jest od początku słabiutka i to jest jego mankamentem ale ogólnie jest świetny . POLECAM GO !!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-167-137.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet