LG KF900 Prada - opinie
Telefony LG LG KF900 Prada Opinie o LG KF900 Prada

LG KF900 Prada

w sumie: 43
  • 0

    1. ~grzala99  2008-10-13 11:30:48  host: edr178.internetdsl.tpnet.pl

    no calkiem przyjemny telefonik - ale przydalby sie system oper (WM/Symb) oraz wew odbiornik GPS - wtedy bylaby bajka :)

  • 0

    2.  2008-10-13 11:38:52

    trudno powiedziec jakie miejsce zajmie "nowa" prada na rynku,ale napewno jest barzdo zgrabnie skonstruowana słuchawka.

  • 0

    3. ~Omnia  2008-10-13 11:56:21  host: 80.50.4.94

    to juz nie to samo co Prada "1" .. no ale mam nadzieje ze poprawili wyswietlacz jesli chodzi o dotyk bo poprzednik byl strasznie oporny.. i aparat 5mpx .. zobaczymy jak sie bedzie prezentowal na zywo :))

  • 0

    4. ~Templariusz  2008-10-13 12:30:47  host: 212.160.172.70

    Brak GPS'a. Kto by to chciał :D

  • 0

    5. ~xxx  2008-10-13 21:47:53  host: 87-205-37-51.adsl.inetia.pl

    Szkoda że bez wideorozmów i systemu. Ale duży plus za dodanie klawiatury :]

  • 0

    6. ~haker3  2008-10-14 11:55:22  host: ehost-97.mtm-info.pl

    Świetny telefon, naprawdę warty uwagi! :-)

  • 0

    7. ~maniak  2008-10-14 13:04:40  host: ti146.internetdsl.tpnet.pl

    CUDO!!! Prada jest super, a ta nowa wersja z QWERTY to już mistrzostwo :]

  • 0

    8. ~  2008-10-18 16:34:45  host: ip-88-199-189-110.tczew.net.pl

    Mogliby już sobie darować te kiepawe telefony. Niech się skupią na lodówkach i monitorach.

  • 0

    9. ~DarkInv  2008-10-18 17:23:40  host: chello089078115074.chello.pl

    Prada z klawaiturą qwerty hehe...nie spodziewałem się czegos takiego...wygląda nawet fajnie.Ciekawe czy jest wytrzymaly zewnętrznie i wewnętrznie.

  • 0

    10. ~kokos  2008-10-18 23:19:02  host: ato197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już wiem, jaki telefon będzie następny po Lg Ku990

  • 0

    11. ~LD  2008-10-20 13:46:02  host: dpd174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefonik. a teraz jeszcze bedzie wychodzic prada II. to bedzie dopiero bardzo fajny telefon.

  • 0

    12. ~xxx  2008-10-21 18:00:27  host: ddg206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile to kosztuje ^^

  • 0

    13. ~Izus  2008-10-23 13:46:35  host: dqd70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon, pierwsza klasa. Jeszcze w tym roku wychodzi PRADA II i zapowiada sie jeszcze fajniejszy telefonik.

  • 0

    14.  2008-10-24 13:18:51

    Telefon jest bardzo dobry, moja kobieta ma ten telefon i sam sie nim bawie wiecej nawet niz ona :)

  • 0

    15. ~Xymonides  2008-10-29 18:34:15  host: abqs124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny telefon. Pozdrawiam wszystkich:)))

  • 0

    16. ~  2008-10-31 22:57:02  host: bwv146.internetdsl.tpnet.pl

    Prada to telefon WYŁĄCZNIE do szpanerki ! Nie ma w tym telefonie niczego co by zaskoczyło - poza wyglądem i CENĄ ! ;)

  • 0

    17. ~la  2008-11-01 10:50:36  host: adms115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje?

  • 0

    18. ~Ewi  2008-11-02 22:24:35  host: 83-238-236-239.adsl.inetia.pl

    Wiecie co?? Mam ją!! Jest zaje..bista!! Coz tego, że nie ma GPSU, ale to jest cudeńko ^^

  • 0

    19. ~Rock  2008-12-04 10:20:11  host: dqh154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudaczny no jak dla mnie będzie stylowy telefonik którym będzie można poszpanować:) duży wyświetlacz i świetny aparat dobre połączenie. Ciekawe jak leży w dłoni.

  • 0

    20. ~keru  2008-12-09 14:27:42  host: dqh41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zapowiada się świetnie. Nie wiem gdzie można to dostać jeszcze nie znalazłem ale będę jednym z pierwszych nabywców. Spory wyświetlacz dotykowy to jest to co lubię.

  • 0

    21. ~Remi  2008-12-15 14:29:02  host: dov24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma być dostępny jeszcze w tym roku:D Ciekawe czy im się to uda ale gdyby się udało było by nieźle. Cena jeszcze nie ustalona hehe:D No mi się bardzo podoba.

  • 0

    22. ~  2008-12-18 12:10:44  host: bwg10.internetdsl.tpnet.pl

    Klawiatura jest super ale procesor zarządzający całym telefonem to nadal ten sam badziew KE850 i KU990, muli się niemiłosiernie :/

  • 0

    23. ~kamile  2008-12-26 15:46:13  host: dynamic-62-87-191-18.ssp.dialog.net.pl

    a ma ryski?

  • 0

    24. ~Leniwiec  2008-12-29 14:22:45  host: aavh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Erze 3 tysie:D ale spokojnie na allegro po 1800 chodzą, nom propozycja godna uwagi no i tel posiada multitouch sreen taki jak w iPhonie.

  • 0

    25. ~MR X  2008-12-30 16:01:56  host: 54.121.225.195.static.bait.pl

    Dobra ja już kupiłem mam nadzieje ze jutro już dojdzie, dziwne bo tel jest o wiele mniejszy niż się wydaje na zdjęciach, zobaczcie sobie filmiki na youtube.

  • 0

    26. ~Wrobel  2009-01-02 18:48:05  host: 78.152.198.168

    Mam Prade I i mysle wlasnie nad kupnem 2ki, tylko zastanawiam sie czy bedzie w niej mozna ustawic swoje dzwieki na smsy i zmienic rosnacy ton dzwonka na "glosny" ? i czy bedzie sie dalo sciagac jakies inne motywy ? bo telefon jest naprawde fajny ale jak kazdy z czasem sie nudzi i wtedy warto do niego wsadzic cos swojego.

  • 0

    27. ~zwe  2009-01-05 13:58:52  host: dqp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eee wievty mi sie nie mulil

  • 0

    28. ~Rumcajs  2009-01-10 15:19:24  host: chello089076245021.chello.pl

    Jaram się tak samo jak animacjami promującymi to cudo - http://pl.youtube.com/watch?v=7NQz_lHT7jk

  • 0

    29. ~Szper  2009-01-12 15:00:58  host: dqg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No w końcu telefon zrobiony pode mnie. Szyk i elegancja zamknięte w czarno szarym pudelku nieby nic specjalnego a wrażenie robi. W sumie w promocji go nie ma ale w erze już można dostać.

  • 0

    30. ~  2009-01-17 16:02:34  host: static-ip-77-89-108-7.promax.media.pl

    mam pytanie. ile kosztuje ten telefon?

  • 0

    31. ~Radek  2009-01-19 12:44:17  host: dou32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest genialny piękny bardzo funkcjonalny i z duzym dotyklowym i bardzo czytelnym wyswietlaczem, klawiaturka jest bardzo poreczna i szybko sie do niej przyzwyczaiłem ogólnie świetny telefon polecam wszystkim.

  • 0

    32. ~tommy  2009-01-27 09:38:43  host: dor52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygodny, łatwy w obsłudze i funkcjonalny telefon. Świetny design. Bateria trzyma mi 4 dni. Uważam, że całkiem nieźle.

  • 0

    33. ~sumooo  2009-01-28 13:48:13  host: abd160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon na wypasie i oczym tu gadac

  • 0

    34. ~k  2009-02-14 11:07:46  host: client.wlan-117-137.betanet.pl

    ten telefon wydaje mi się bardzo pretensjonalny

  • 0

    35. ~Damianek:P  2009-06-26 15:19:41  host: ip-81-15-207-24.isp.tvkg.net

    sieema :) mam pytanie co do prady 2 :P ..chodzi mi o przeglądanie stron www .. czy ten telefon nadaje się do tego czy raczej nie ? ...ogólnie bardzo mi się podoba a zwłaszcza klawiatura QWERTY xD ... czy klawiatura jest wygoodna ? .. dobrze sie na niej pisze ? :D z góry dzięki za odpowiedzi :P

  • 0

    36. ~Velvet  2009-07-02 09:35:41  host: 77-252-124-35.ip.netia.com.pl

    Świetny design, funkcjonalnoś, LG wysuwa się na prowadzenie pod względem jakości swoich telefonów. Bardzo dobry i luksusowy produkt.

  • 0

    37. ~elina  2009-08-31 16:14:00  host: inet20909np-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon i jestem z niego zadowolona. Prada wcale nie jest jak tu piszecie do "szpanu" a w srodku nic nie ma... moze i nie ma GPS'a ale zastanowcie sie po jaka cholere wam to. Fakt ze telefon drogi ale swietnie sie sprawuje i w obsludze internetu jest rowniez dobry

  • 0

    38. ~squi  2009-10-12 23:21:52  host: aclb181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu niestety nie jest on tani :P najwazniejsze to dla mnie czy wiekszymi palcami bedzie mozna bez problemu pisac na klawiaturze i czy sie nie zawiesza lub czy ma inne male bledy ktore jednak moga czlowieka wyprowadzic z rownowagi? z gory dziekuje za odpowiedz

  • 0

    39. ~maro  2009-10-16 19:11:18  host: public13810.cdma.centertel.pl

    kumpel ma i jak narazie jest wporzadku

  • 0

    41. ~dgk06@op.pl  2010-06-08 14:17:13  host: ehm180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może ktoś mi powiedzeć jakie zdjęcia on robi bo jestem Ciekaw czy wart go kupić a sukam telefonu taniego z dobrym aparatem

  • 0

    42. ~Ogryzek  2010-06-16 09:59:23  host: syriusz.czajen.pl

    Telefon jest super jak dla mnie. Zastanawiam się między nim a SE Xperia x2. Różnią się aparatem oraz w xperi jest zbyt mało kolorów...

  • 0

    43. ~gość  2010-09-05 14:42:23  host: 86-138-n1.aster.pl

    w jakiej cenie jest ten telefon i czy mozna wziasc na abonament w jakiejs sieci np. play czy orange?

  • 0

    44. ~agatah  2011-09-23 15:33:13  host: 77-254-226-119.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie może ktoś wie co mogło się zepsuć w tym telefonie.Wyłączył się w pewnym momencie i nie wiadomo dlaczego.Serwisant gsm również nie wiedział co jest nie tak.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet