LG KF750 Secret - opinie
Telefony LG LG KF750 Secret Opinie o LG KF750 Secret

LG KF750 Secret

w sumie: 281
  • 0

    2. ~KornFanHead  2008-05-02 00:32:17  host: rb-4.esnet.pl

    Podoba mi się. Oj robi się konkurencja dla SE. Nie widze wad w tym modelu.

  • 0

    3. ~idea  2008-05-03 23:07:48  host: acfs246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brawo lg-jeszcze rok a kolejność taka będzie-nokia,samsung ,lg jeszcze problemy z szybkośćią softu ale wiele dobrych pomysłów i ...staranność wykonania

  • 0

    4. ~RyChU  2008-05-03 23:38:09  host: adw100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z wyglądu widać że się postarali panowie z LG prezentuje się super ciekawe jak będzie z funkcjonalnością =) szkoda ze nie ma wi-fi bo wtedy byłby to dla mnie telefon idealny :):):):)

  • 0

    5. ~  2008-05-04 21:31:15  host: elm170.internetdsl.tpnet.pl

    pierwszy!!! fon wypas, ten własnie bedzie nastepnym, teraz posiadam KE850 prada (złego słowa powiedziec na niego nie moge)

  • 0

    6. ~Gacek  2008-05-06 08:28:49  host: 82.160.38.100

    miałem okazje kupic ten telefon za rownowartośc 120 funtów i musze powiedziec ze to był bardzo udany zakup... możne tylko pogratulowac firmie LG tak dobrego telefonu ...

  • 0

    7. ~klaus  2008-05-08 16:11:53  host: dpy182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny ten telefon i funkce tez ma spoko, a wie ktos czy bedzie albo moze juz jest w Polsce??

  • 0

    8. ~klara  2008-05-08 18:07:44  host: abeo2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładny design ,fajne funkcje ,duży wyświetlacz ,telefonik ogólnie ok

  • 0

    9. ~eryk  2008-05-09 17:00:17  host: abfk59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam tego telefonu ,ale bardzo mi sie podoba ,ma fajne funkcje ,ok telefon

  • 0

    10. ~w  2008-05-13 19:15:26  host: nat-28.it-net.pl

    na fotkach sliczny... ciekawe jak dlugo wytrzymuje szybka od wyswietlacza ... ;)

  • 0

    11. ~inka  2008-05-22 17:25:03  host: ceq146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka, kiedy bedzie ten telefon w Polsce?

  • 0

    12.  2008-05-23 12:12:28

    jak byście mi go kupili to nie pogniewałbym się :D

  • 0

    13. ~niecierpliwa  2008-05-24 18:51:43  host: cen141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzwonilam do LG i nie wiedzieli kiedy bedzie dostepna komorka. Beznadzieja

  • 0

    14.  2008-05-30 05:08:24

    zamówiłem i czekam - ostatnio preferuję tylko telefony LG - są super !!!

  • 0

    15. ~gorek  2008-06-06 12:17:45  host: dqa24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik bardzo mi sie podoba wyglada super zresztą jak wiekszość Lg no i ma jeszcze fajne opcje.

  • 0

    16. ~patso  2008-06-11 09:48:49  host: dpw9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny telefon. Bardzo mi sie podoba design i to co jest w jego wnetrzu uważam że to jedna z najciekawszych ofert na rynku.

  • 0

    17. ~zmora  2008-06-13 14:07:57  host: dpo189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdecydowanie jedna z najfajniejszych nowości na rynku musze go mieć.

  • 0

    18. ~kamilvtec  2008-06-14 00:36:07  host: 88-109-121-175.dynamic.dsl.as9105.com

    szybka dlugo wytrzyma bo jest z hartowanego szkla...

  • 0

    20. ~vasa  2008-06-16 18:39:50  host: 82-pra-24.acn.waw.pl

    Czy ktoś ma coś do zarzucenia temu tel. :)? Rozważam jego kupno i potrzebuje obiektywnej oceny użytkownika. pozdrawiam

  • 0

    21. ~inkaa  2008-06-22 21:48:56  host: bkw210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, sluchajcie, czy jesli kupie za granica ten telefon to bede mogla wejsc w polski abonament/karte i miec polskie menu?

  • 0

    22. ~hello  2008-06-22 22:08:12  host: public55252.xdsl.centertel.pl

    Ten telefon będzie dostępny w orange od 11Września w abonamencie minimum 75 zł

  • 0

    23. ~maro  2008-06-22 23:02:32  host: adlr55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten model jest świetny wszystko działa bez żadnych przeszkód bardzo dobry telefonik polecam i zachęcam do zakupu lg się postarało

  • 0

    24. ~Pierre  2008-06-29 14:59:15  host: host8514113110.kat.3s.pl

    Świetny fon i robi bardzo dobre fotki

  • 0

    25. ~  2008-07-01 12:55:01  host: chello089078131124.chello.pl

    zajebisty fon coprawda go jeszcze niemam ale niedlugo za poltora miesiaca bede go miec telefon jest zajebisty pisze tam ze niema dotykowego wyswietlacza a wlasnie ze ma i to jeszcze jaki zreszta wejdzcie na youtube.pl i sami zobaczcie

  • 0

    26. ~  2008-08-04 12:49:23  host: chello087206092237.chello.pl

    ktos wie kiedy bedzie u operatorow oprocz orange

  • 0

    27. ~qwerty  2008-08-04 16:36:13  host: chello087206092237.chello.pl

    wie moze ktos kto bedzie miaj w swojej ofercie ten telefon oprocz orange

  • 0

    28.  2008-08-09 13:21:39

    Mam ten telefonik od dwóch tygodni i ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony, ale: Głośniczek jest niezbyt głośny i ma tedecje do harczenia gdy dzwoni dzwonek, gdy sie pisze na klawiaturze jedną ręką na boczne guziki czesto podwójnie są wybijane spowodowane jest to ukośnym roztawieniem guzikó,troche to denerwuje ale kwestia przyzwyczajenia,długo zaczytyje gdy sie wchodzi w nażędzia muzyka, obraz czy multimedia za pomoca guzika multimedialnego.Podczas edycji zdjęc przez multimedia długo zaczytuje podczas powiekszania.Co jakiś czas traci zasięg z niewiadomych mi przyczyn,a jestem w centrum miasta.Zeby zrobić zdjęcia trzeba zakażdym razme ręcznie ustawiać żeby łądnie wyszły bo takto wyjdą blade kolory albo kolor skóry czerwony.A co dobrego w nim ładnie wygląda,fajne ma gry wykorzystujące sensor w telefonie,Hartowane szkło przednie wytrzymałem na zarysowania,szkoda że zapomniejli też zrobić hartowane na spodnim szkiełku.Mimo że w aparacie jest lampa led byłem w szoku że potrafi oświetlić bardzo pomieszczenie podczas robienia zdjęcia.No i bateria długo trzyma podczas mocnego bawienia 2 dni w tym słuchanie muzyki ok 4h, zdjęcia, długie rozmowy. A przy małym używaniu 4dni

  • 0

    29. ~hallen  2008-08-11 14:24:38  host: 1.184.rev.mni.pl

    telefon jest juz dostepny w orange;)

  • 0

    30. ~  2008-08-18 18:52:06  host: 195.94.215.34

    ten telefonik dostepny w ofercie orange. dość drogi, przy abonamencie 25 kosztuje 1349 zł, natomiast przy ab za 100 zł koszt nabycia to 199 zł. oczywiscie taka oferta tylko przy telesales i w e-orange. w salonach duzo drozej

  • 0

    31. ~  2008-08-19 09:32:33  host: 083142124182.unregistered.media-com.com.pl

    telefon jest dostępny w orane dla firm

  • 0

    32. ~OLO  2008-08-27 21:16:08  host: abqn251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik z tego co sie dowiadywalem w Media Markt bedzie od polowy wrzesnia:) Czekam z utesknieniem:)

  • 0

    33. ~evita  2008-08-30 12:16:16  host: bxl42.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon - dopracowany w kazdym calu - mam go i jestem bardzo zadowolona !

  • 0

    34. ~pozi  2008-08-31 12:41:06  host: ip-3-252.gemini.net.pl

    telefon rewelacja,bardzo ładny i funkcjonalny...LG staje sie teraz wielka konkurencja dla Sony Ericssona

  • 0

    35. ~Rumcajs  2008-09-03 09:16:58  host: atv12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem po co płacić 1349 zł w Orange za telefon i do tego jeszcze z abonamentem jeżeli ten telefon na Allegro można kupić za 1000 zł. Operataorzy sztucznie zawyżają ceny telefonów - są wyższe niż w sklepach firmowych producenta. Rok temu widziałem w Erze telefon K800i za 3300,00 zł (bez abonamentu), a ten sam telefon kosztował może nieco ponad 1/3 tej ceny w sklepach.

  • 0

    36.  2008-09-07 13:34:31

    telefon już od lipca jest dostępny w media markt za 1500zł w RTV €O AGD dostępny jest za 1400zł

  • 0

    37. ~ona xx  2008-09-07 17:28:10  host: host86-131-200-162.range86-131.btcentralplus.com

    mam go 2 dni i jest superr:D:D:D nic nie mozna mu zarzucic:D:D jak dla mnie to telefon idealnyy:):)

  • 0

    38. ~Martini  2008-09-14 12:46:27  host: public-gprs111107.centertel.pl

    Telefon exxtra mam go:) Nie ma go w Polsce:) Uwielbiam tego fonna

  • 0

    39. ~play_A-ka  2008-09-16 10:32:27  host: 77-253-100-33.adsl.inetia.pl

    w Play jest dostepnośc zakupu tego telefony... swetnego telefonu :)))

  • 0

    40. ~Play A-ka  2008-09-16 11:20:00  host: 77-253-100-33.adsl.inetia.pl

    jak dla mnie świetny, mamy go w swojej ofercie polecam PLAY:))))

  • 0

    41. ~Mieszko  2008-09-26 10:32:43  host: abqe205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od paru dni ten telefon i moge go z czystym sumieniem polecic. Działa bez zarzutu i naprawde robi b dobre wrażenie. Zdjęcia nie powalają ale to w końcu telefon. Za to wygląd i wykonanie daleko wyprzedza konkurencje! jeszcze raz polecam

  • 0

    42. ~madzia  2008-10-03 17:42:04  host: xdsl-7987.lodz.dialog.net.pl

    pomocy,jaki jest kod zabezpieczajacy??nie moge ustawic blokady klawiatury(telefonu) bo jest wymagany kod zabezpieczajacy ktorego ja jeszcze nie ustalilam:( a mam ten telefon od 3 dni nowiutki ,napiszcie

  • 0

    43. ~ewa  2008-10-06 17:50:16  host: efa34.internetdsl.tpnet.pl

    kod zabezpieczający to 0000 :) pozdrawiam

  • 0

    44. ~sebek  2008-10-07 21:39:43  host: router.tvgawex.pl

    kod fabryczny to 0000, w instrukcji to jest napisane, a co do telefonu to też się wypowiem; zalety: dobry aparat, idealny wygląd, bardzo dobre wykonanie, świetna jakość dźwięku podczas rozmowy, pewnie jeszcze coś by się znalazło;) a wady: smsów nie pisze się zbyt wygodnie, ale można się przyzwyczaić, jakość dźwięku z głośniczka jest średnia, ekran się łatwo brudzi od odcisków palców, czasem ma takie 1-sekundowe zawieszenia, ale w niczym to nie przeszkadza, no i wejście do słuchawek i ładowarki jest trochę dziwne, wydaje się, że szybko może się popsuć, ale może to tylko złudzenie; ogólnie ocena ogólna jak najbardziej pozytywna, jak dotąd to mój najlepszy telefon, LG poszło bardzo bardzo do przodu

  • 0

    45.  2008-10-15 14:54:55

    proszę pomóżcie! mam ten telefon już chyba z miesiąc i z dnia na dzień bateria trzyma krócej :( na początku jak się bawiłem i testowałem to wychodziło nawet 3 dni pomiędzy ładowaniami a teraz to nawet doby nie wytrzyma przy ok 30 min rozmowy bez żadnej zabawy, zdjęć etc. znacie jakieś niefirmowe baterie do tego telefonu ale o większej pojemności mAh???

  • 0

    46. ~Szczepan  2008-10-16 23:49:49  host: apn-77-112-193-50.gprs.plus.pl

    Witam, ile wam trzyma bateria?? Mi max 24 godziny gdzie rozmawiałem może z niecałe 15 min i około 20 min grania na tel. Sporadycznie go włączałem żeby sprawdzić godzinę. Czy powinienem go zgłosić na gwarancję??

  • 0

    47. ~  2008-10-18 15:50:14  host: n56.pro-internet.pl

    Witam Czy orientuje się ktoś jak włączyć ta kamerke z przodu i jaka zewnętrzna pamięć do niej pasuje. Miałam karte SD 256 MB i niestety komórka nie chciała mi nic na niej zapisać. Pisało że jest za mała pamięć ...

  • 0

    48. ~zuzia  2008-10-23 14:55:40  host: public-gprs111039.centertel.pl

    kolega ma ten model telefonu,jest zadowolony,a mnie się w nim podoba to że robi bardzo ładne zdjęcia ma sporo ciekawych opcji,no i jest ładny

  • 0

    49. ~rajmek  2008-10-24 09:05:44  host: bum235.internetdsl.tpnet.pl

    nie posiadam tego telefonu,natomiast mój kolega ma jest zadowolony z niego ,bardzo dobrze wykonany ,bardzo dobre opcje,menu ma czytelne łatwe w obsłudze

  • 0

    50. ~maja  2008-10-25 14:03:29  host: 195.117.8.155

    Witam Czy ten telefon jest wart tej ceny?jestem na kupnie bardzo mi sie podoba,ale do końca nie jestem przekonana do LG.Miałam juz różne fonki i trochę się obawiam żeby sie nie wpakować w wiecie sami co....więc proszę o poradę,Pozdrawiam

  • 0

    51. ~Hubert  2008-10-28 13:36:21  host: public-gprs76570.centertel.pl

    mnie bateria trzyma 4-5 dni,działa mi wszystko dobrze nie narzekam ,co prawda mam go od 2 tygodni,więc na razie zapoznaje się ze wszystkimi możliwościami tego fajnego telefonu

  • 0

    52. ~merwin  2008-10-30 16:03:56  host: public-gprs103146.centertel.pl

    bateria trzyma mi długo opcje w tym telefonie są bardzo dobre,po za tym łatwo się go obsługuje i jest dobrze wykonany i ładny

  • 0

    53. ~Mike  2008-10-30 19:28:53  host: dynamic-78-8-129-123.ssp.dialog.net.pl

    Nie rozumiem tego narzekania na baterię. Mi trzyma 3-4 dni przy intensywnym użytkowaniu. Dziennie wykonuję średnio: 1-1,5h rozmów, 5-10 SMS, transfery Bluetooth, przeglądanie plików, 4-6 fotek z flashem.

  • 0

    54. ~Manek  2008-11-03 14:42:40  host: public-gprs62180.centertel.pl

    bardzo dobry elegancki ,z super możliwościami telefon,ja uważam że jest to typowy biznesowy telefon ,rewelacja

  • 0

    55. ~greg  2008-11-16 19:26:40  host: 107-goc-9.acn.waw.pl

    ile trzyma po tescie 3 ladowania po 24h ole trzyma dni??

  • 0

    56. ~agniecha  2008-11-18 16:16:39  host: dqb198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oooooooooo tak :)))))czy biznesowy to nie wiem dla bizneswoman już prędzej, stylowy i elegancki z reszta tak jak piszą no i bardzo funkjonalny

  • 0

    57. ~Plajer  2008-11-25 14:51:43  host: 80.50.55.238

    Wszyscy zachwalają, pewnie i mają rację, mnie dręczy jedno pytanie, a mianowicie wyświetlacza 256tys kolorów? czy to nie jest jeden wielki pixel wtedy? mam nokie xpressmusic i mam 16mln to tylko 62 i pół raza lepiej..... prosił bym o odpowiedź Pozdrawiam

  • 0

    58. ~Rozmaryn  2008-12-04 10:24:34  host: dqh154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wcześniej mówiłem o telefonach, że są ładne to o tym mogę powiedzieć, że jest piękny. Świetny design i sporo funkcji.

  • 0

    59. ~  2008-12-08 10:37:29  host: 204.13.236.244

    ludzkie oko potrafi rozróżnić ok 500 tys kolorów, 16 mln moze być czasami tylko chywtem:P a co do telefonu to mam i bardzo sobie chwale ciekawy design, wykonanie bardzo solidne:)

  • 0

    60. ~GURU.M.  2008-12-09 17:23:39  host: 89.108.200.3

    Do Plajer 256 tys kolorow to nie jest jak to nazwales "jeden wielki pixel". Wyswietlacz nie musi miec od razu 16 mln kolorow zeby byc idealny. Wlasnie czym wiecej tym gorzej bo na takim malutkim ekraniku wyglada jakby kolory byly napaćkane. Jest ich zbyt duzo i nie wyglada to nawet ładnie. 256-stka wyglada slicznie, ostro, bardzo ladny kontrast, jasnosc. Kolory wcale nie sa gorsze, brzydsze, tak jak myslisz.

  • 0

    61. ~Player  2008-12-11 12:51:25  host: chello087207143253.chello.pl

    "62 i pół raza lepiej..." ręce opadają, tak to jeden wielki pixel, Twoja Nokia jest najlepsza :) Do pudła, zabić dobrze gwoździami i na księżyc wysyłać. Telefon bardzo przedni a z tym hartowanym szkłem można naprawdę CUDA robić!

  • 0

    62. ~DW  2009-01-20 20:02:43  host: 90-156-10-17.as.kn.pl

    Mam ten telefon od miesiąca. Po dwóch tygodniach zgasło niebieskie podświetlenie trzech klawiszy na froncie(do odbierania, zakańczania rozmów i klawisz C)oraz dwóch lini na panelu dotykowym :( Co prawda działają, tylko nie świecą już na niebiesko. Dziwne.

  • 0

    63. ~  2009-01-23 09:20:27  host: client001-inet-byd.kpsi.pl

    slaby telefon, brak wi-fi ;/

  • 0

    64. ~kucharz  2009-01-23 14:57:23  host: host-89-238-27-178.smgr.pl

    "WiFI - Nie" -> jesli chodzi o mnie to odpadł na starcie ;P

  • 0

    65. ~  2009-01-27 14:52:39  host: aay186.internetdsl.tpnet.pl

    Przymierzam się do kupna tego telefonu i mam pytanie do ludzi, którzy go posiadają. Mianowicie czy ma on funkcje latarki?

  • 0

    66. ~Tranzi  2009-01-27 14:54:37  host: aay186.internetdsl.tpnet.pl

    Przymierzam się do kupna tego telefonu. Mam pytanie do ludzi, którzy go posiadają. Mianowicie czy ma on funkcje latarki? Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    67. ~pawlo12g  2009-01-27 19:10:43  host: adnb209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZALETY: Aparat 5mgp czułość ISO800,dioda możliwość nagrywania wideo 120k/s Dotykowe multimedia Doskonała jakość dźwięku z odtwarzacza MP3 możliwość dotwarzania DivX Wbudowany żyroskop,czujnik oświetlenia, odtwarzanie dokumentów office Świetny wygląd :) WADY: -Oprogramowanie aparatu zdjęcia wychodzą poniżej moich oczekiwań(jak na 5mgp)czas od naciśnięcia spustu migawki do zrobienia zdjęcia to ok 3s -Dotykowy pad który reaguje z opóźnieniem (to chyba najpoważniejszy zarzut wobec tego telefonu): TELEFON to dobra alternatywa dla noki n95 Samsunga omnia,czy iPhone jeśli żaden z nich wam nie odpowiada (chociażby z względu na rozmiary) to proponuje LG:)

  • 0

    68. ~xxx  2009-02-07 16:15:52  host: aqe96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie watpliwie jest to swietny telefon z wygladu. Opisane funkcje również brzmią interesująco ale czy można odebrać połączenie nie wysuwając klapki a jedyne poprzez klawisz odbioru, ponieważ taka opcja jest niemożliwa np w starszym telefonie tej firmy KG 800, wiec jestem ciekawa czy w tym modelu ta opcja a właściwe jej brak się powtórzyła.

  • 0

    69. ~Kamil  2009-02-11 20:52:07  host: 77-242-230-103.bussines.coel-network.net

    dobrze wiec tak... mam ten model od dzis.. i tak.. pierwszy telefon ktory zaskoczyl mnie pozytywnie wygladem zewnetrznym i tym co posiada wewnatrz.. caly sekret tego tel twki w tym ze ma niesamowicie duzo funkcji.. jak za ta cene polecam.. aparat rowniez pozytywnie jak na taka matryce .. obudowa rewelacja.. video w bardzo ciekawej rozdzielczosci oraz ten divix ;) muza gra niesamowicie glosno jak na lg ... minusy.. jak narazie brak lecz moze jedna drobnostka mnie irytuje... czasami naciskaja sie 2 przyciski sterujace po menu ale to drobnostka kwestia przyzwyczajenia sie.. no i jak narazie to baterie ;] ale coz duzy wyswietlacz itp ... to jest moj o ile sie nie myle okolo 14 telefon od kiedy zmieniam a robie to dosyc czesto i tak szczerze bylem wczesniej poprzednikiem modelu samsung u900 i ten lg jest o niebo wygodniejszy i lepszy glosniejszy i ma wiecej funkcji jednym slowem POLECAM ;) POZDRAWIAM Kamil

  • 0

    70. ~kasia  2009-02-12 06:02:28  host: ip-85-202-38-0.eltronik.net.pl

    Czy ten tel. ma "odsłonięty" aparat?? Bo jak tak to beznadzieja:(((

  • 0

    71. ~Adrian  2009-02-26 02:59:11  host: genkt-051-235.t-mobile.co.uk

    mam ten telefon od ok 4 miesiecy. I rowniez zgasly mi niektore klawisze:( jestem rozczarowany pod tym wzgledem. teraz nie wiem gdzie naciskam.

  • 0

    72. ~Huana  2009-02-26 14:50:50  host: 217-98-42-2.infoglob.com.pl

    witam mam pytanie ma do wyboru lg secret lub se w890i nie chodzi konkretnie o aparat bo wiadomo lg ma lepszy chodzi o codzienne uzytkowanie

  • 0

    73. ~rafal007  2009-02-27 11:02:45  host: bfh144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ochote zakupic ten telefonik, niemiałem doczynienia z LG ale mysle ze jest ok i czemu tego telefonu niema w erze nierozumiem tego ktos tam chyba przysnął

  • 0

    74. ~2pac  2009-02-28 13:48:25  host: host-89-228-220-98.kalisz.mm.pl

    zamierzam kupić ten telefon tylko mam jedno pytanie czy on ma dotykowy ekran?

  • 0

    75. ~lukasss  2009-03-03 09:09:54  host: ebt226.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie ile trzyma bateria w tym telefonie? Miałem kiedyś LG KU800 i bateria nie trzymała nawet 12 h. Zamierzam kupić ten telefon i chce być pewny że bateria będzie dobra

  • 0

    76. ~gosc  2009-03-05 16:56:42  host: host-89-228-196-40.kalisz.mm.pl

    za taka cene powinno byc wi fi

  • 0

    77. ~rudi  2009-03-06 20:51:00  host: aata245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy da się usunąć orange menu w tym telefonie? Albo je wyłączyć?

  • 0

    78. ~m4  2009-03-08 11:04:53  host: ddc62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~xxx Oczywiscie ze mozna :)

  • 0

    79. ~nafta  2009-03-10 10:50:44  host: chello089076171156.chello.pl

    A ja mam pytanie i mam nadzieje że znajdzie sie ktoś miły i odpowie takiej biednej niedoinformowanej dziewcznynie jak ja... CO TO JEST WiFi i jaki ma włpływ na telefon jego brak??? Dziekuje z góry za odpowiedz:) i pozdrawiam:*

  • 0

    80. ~Michał  2009-03-12 07:42:33  host: agl147.internetdsl.tpnet.pl

    Brak WiFi nic nie zmienia, ale jak je się ma to można w różnych miejscach za darmo łączyć się z internetem:D

  • 0

    81. ~  2009-03-13 23:09:29  host: awn151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przedłużałem ostatnio umowę z Orange i zakupiałem telefon LG kf750 secret. Posiadał on Orange Menu. Przed zakupem telefonu czytałem wiele receznji owego modelu i bardzo spodobała mi się jego funkcja, ktora ogólnikowo rzecz biorąc nazywa się Pakiet Google (m.in mapy Google) Jakież było moje zdziwienie gdy poprzez menu wszedłem w miejsce gdzie ów pakiet powinnien być a zamiast tego jest funkcja połaczenia ze stroną Orange w celu ściągniecia różnych aplikacji i gier............. Ok ja jeszcze mogę zrozumieć te Orange menu ( choć w ogóle go nie używam i dla mnie to nieporozumienie ), ale to przecież SKANDAL, że soft od orange powoduje zniknięcie pewnych funkcji telefonu!

  • 0

    82. ~ramirez  2009-03-16 09:54:51  host: 77-253-197-156.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon. Bateria trzyma max 2 dni chyba ze tylko leży nie tykany to 4 tylko po co wtedy mieć telefon :)ale mimo to telefon jet godny polecenia. Luzy na szynie występują jak w kazdym telefonie tego typu ale przy uzytkowaniu praktycznie są niedostrzegalne i w porównaniu z nokią np to sa naprawde minimalne, Aparat robi ładne zdjęcia. Muzyka gra głośno. Problem z podłączeniem do komputera jest tylko na XP.

  • 0

    83. ~ceru  2009-03-16 19:28:32  host: dustpuppy.miechow.com

    telefon pojawił się ok 1,5 miesięca temu cena na allegro to ok 650-700zł wiec nie tak duzo..jak na taki telefon

  • 0

    84. ~Luker  2009-03-17 21:10:06  host: net67.internet.szczecin.pl

    WiFi to internet bezprzewodowy (nie związny z zadnym operatorem).

  • 0

    85. ~Luker  2009-03-24 08:28:38  host: fbx226.internetdsl.tpnet.pl

    Dźwięk z tego telefonu jest poniżej krytyki!

  • 0

    86. ~lalka  2009-03-26 19:11:14  host: chello087206223217.chello.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie mozna za dzownek na sms ustawic wlasne mp3?

  • 0

    87. ~  2009-03-29 14:07:22  host: ehc85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wi fi to bezprzewodowy internet na przyklad. jak go nie masz to nie bedzie internetu z "powietrza", po za tym do niczego konkretnego sie nie przydaje

  • 0

    89. ~nick  2009-04-01 20:13:33  host: chello089076217023.chello.pl

    Jak nie wiesz co to jest to napewno nie bedziesz tego używać bo nie będziesz w stanie tego włączyć, wiec tłumacznie Ci nie ma sensu.

  • 0

    90. ~wloodi  2009-04-03 10:26:52  host: 82.160.249.164

    WiFi-dostęp do bezprzewodoweg internetu typu np:hotspot- darmowy w większości miast. Może ktoś by się wypowiedział tak konkretnie ile trzyma bateria w tym telefoniku, bo bateria 800mAh to raczej mało.......

  • 0

    91. ~  2009-04-05 12:20:53  host: 188.33.44.226

    czy dobrze odtwarza mp3? Prosze o Odpowiedz Bo Nie wiem Czy Zdecydowac sie na kupno tego tele. ;)

  • 0

    92. ~Sissi  2009-04-18 14:25:30  host: staticline18450.toya.net.pl

    Mam ten telefon w Orange na abonament za 75 zl....ineczej trzebaby bylo doplacic 900 zł :/.. Ogolnie bardzo dobry.. Strasznie ladny ;D

  • 0

    93. ~  2009-04-20 19:45:10  host: 77-254-228-3.adsl.inetia.pl

    Ludzie! Stękacie, że bateria krótko trzyma, ale przy tylu funkcjach to normalka! Jak chcecie miec dlugo baterie to sie kupuje zwykle fony! ZAAAAAAAAAL

  • 0

    94. ~wichu  2009-04-22 12:14:24  host: mok-b.merinet.pl

    mam pytanie co to jest między ekranem a nad klawiszem C? z góry dzięki za odpowiedz

  • 0

    95. ~wichu  2009-04-22 21:54:05  host: mok-b.merinet.pl

    czy ten telefon ma język polski

  • 0

    96. ~Olk.  2009-04-24 23:06:53  host: xdsl-3893.jgora.dialog.net.pl

    mam pytanie. Czy w tym telefonie jest funkcja wyciszenia klawiatury i czy wygodnie pisze się sms-y? planuję zakup tego cacka i nie wiem jak to będzie. Pozdrawiam.

  • 0

    97. ~hmmmm  2009-04-25 16:49:02  host: bhz182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    play ma tego fona za 1zl w abonamencie za 65 zl ;o. chociaz inne sieci do playa maja drozejto przeciez tylko mala wada. no ale mam pytanie. w zestawie nie ma plytki z oprogramowaniem i nie wiem jak wgrac sobie muzyke i wgl... help ^^

  • 0

    98. ~Ada  2009-04-26 17:17:52  host: ddd222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejj:) mam ten telefon od 2 dni i myslalam ze aparate bedzie lepszy i chyba jest ale jakos zdjecia wychodza zamazane zastanawiam sie czy na obiektywie jest jeszcze folia ale jak blizej patrze i naqwet probuje sciagnac to tak jakby nie bylo, moje pytanie brzmi czy jest tam na obiektywie foli czy nie....:/?

  • 0

    99.  2009-04-29 13:31:17

    witam, od września jestem posiadaczem przedmiotowego telefoniku. jednakże od pewnego czasu pojawia się problem z neonową nawigacją. przyciski nie reagują na dotyk. tyczy to głównie przycisków "góra - dół". tak więc przeglądanie książki telefonicznie (np alfabetycznie jest niemożliwe, nie wspomnę o poruszaniu sie w internecie. po prostu kursor nie reaguje) telefon kupiłem w komisie, z 6 miesięczna gwarancją ... :( czy ktoś z forumowiczów ma podobny problem ? co polecacie ? jak usunąć problem ? bedę wdzięczny za pomoc. pozdr.

  • 0

    100. ~Tomek  2009-04-30 20:42:08  host: 89.108.207.66

    witam, telefon nazywa się ""Secret"" a nie można w nim wyłączyć dźwięku migawki, nie rozumiem ''polityki'' LG jeżeli ktoś napisze, że brak tu wifi to można dyskutować iż mogli dołożyć, ale poco narzucają cholerny dźwięk migawki, polskie zagraniczne fora są pełne pytań typu jak wyciszyć ten dźwięk,dla mnie to tak jakby fabrycznie robić rysy na wyświetlaczach telefonów.

  • 0

    101. ~do WICHU  2009-04-30 22:39:58  host: gnr194.internetdsl.tpnet.pl

    pomiędzy ekranem a klawiszem C jest panel dotykowy... pooglądaj sobie filmiki na youtube jakie ma funkcje itp.

  • 0

    102. ~dodka  2009-05-03 00:15:35  host: sub244-50.elpos.net

    Telefon mam dopiero tydzień i już trzeci raz ładuję. Tylko że dzisiaj podczas ładowania wyłączył się całkowicie telefon i świeci się czerwone światełko z tyłu . O co chodzi? POMOCY!!!

  • 0

    104. ~marcinek  2009-05-06 17:04:35  host: 188.33.2.5

    Witam :) Posiadam kf750 już ponad 2 tygodnie i jet to naprawdę solidnie wykonany telefon ,bardzo ładnie się prezentuje,super jakość rozmów, super fotki i filmiki jak na telefon, łatwa obsługa, bateria trzyma średnio 3 dni. Wcześniej zawsze byłem posiadaczem nokii ostatnio 6300 z którą miałem problemy, najpierw siadła mi wibra , którą musiałem naprawiać w serwisie, następnie gniazdo do zestawu słuchawkowego jak i do ładowarki, wiec trosze się zraziłem po ostatnim telefonie do tej marki.Zobaczymy jak będzie z lg kf750 bo wahałem się również pomiędzy nokią e 51 . Mam nadzieje że to był słuszny wybór, jak narazie 100 % satysfakcji...polecam !!!

  • 0

    105. ~kamil  2009-05-06 23:20:52  host: 94.254.202.140

    zdecydowałem sie kupic ten kf750, panel dotykowy działa bardzo dobrze, dzwięk mp3 z głosnika tez jest niezły,aparat na zewnatrz robi bardzo dobre zdjecia,co do pomieszczen to chyba kwestia ustawień, metalowa obudowa, ekran ze szkła hartowanego:) polecam!!!

  • 0

    106. ~M.G.A.406  2009-05-09 07:57:41  host: apn-77-114-37-9.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam tego fona od 3 tyg, sms jak dla mnie piszę się zajebiście,duuzo lepiej niż na se c902, klawisze duże i wygodne ,a do tego panelu dotykowego ,ze się zespół , to podobno , jak czytałem na innych forach to LG swego czasu wypuściła kilka wadliwych telefonów i dlatego ten panel siada, idź do serwisu i tam ci zrobią to. Mały teścik !!WADY!! -Nie można uporządkować karty pamięci tzn, jak się tworzy foldery na karcie to tylko je widać przez meni karty pamięci w telefonie , a tak to nic i wszystko się ma razem -aby w pełeni aparat wykorzystać, trzeba się znać i wszystko poustawiać(jak z lustrzanką hehe, sam mam i wiem ile trwało ustawianie aparatu w lg), może to napsuć nerwów -Baterie, około 2 dni trzyma, ale za to jak jest już na wykończeniu to późno sygnalizuje , i zaraz po sygnalizacji pada !!Zalety!! -bardzo dobre menu ,czytelne -panel dotykowy, naprawdę bardzo dobrze się nim posługuje, działa na muśniecie palca -mp3, korektor, jakoś odtwarzania i inne bajery -jakoś wykonania, szkło hartowane, karbon -klawiatura, sms- miodzio się pisze -sliding- mechanizm peferkcyjny -aparat jak się ustawi to normalnie zajjee.......... No to by by

  • 0

    107. ~Dudus  2009-05-15 21:40:21  host: anq139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupiłem ten telefon i jest super

  • 0

    108. ~plinuśka  2009-05-18 11:41:06  host: abnd70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym fonie się instaluje gg Plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????/;((((((((((

  • 0

    109. ~emi25  2009-05-18 18:31:24  host: aww205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest głośny? Chodzi mi o dzwonki czy jak sie ustawi na maxa to naprawde jest na maxa :) ? Chce go kupic na prezent dla mamy,ma samsunga ktorego w ogole nie slychac chociaz jest ustawiony na full. Bardzo prosze o odpowiedz. Z gory dzieki!!!

  • 0

    110. ~Promil  2009-05-19 11:49:33  host: 241net174.net.zeork.com.pl

    Cudeńko !!! :D

  • 0

    111. ~plomyk  2009-05-20 11:59:11  host: aqk202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! telefon posiadam od września zeszłego roku i pomijając pewne niewielkie minusy, nie mogę się go nachwalić. Że sprzęt posiada robiący wyjątkowe wrażenie design, to każdy widzi. Ale poza tym aparat śmiga jak złoto, nie zacina się, nie wiesza, nawet przy napakowanej do granic możliwości karcie pamięci. Posiada mnóstwo funkcji, jego używanie praktycznie się nie nudzi. Wyświetlacz z hartowanego szkła to genialne rozwiązanie, telefonik już nie raz zdrowo zaliczył glebę, a wierzcie mi, nie ma nawet jednej rysy. Jest dopracowany w każdym szczególe, idealnie leży w dłoni. Bateria, pomimo, że "znęcam" się nad nim już od ponad 8 miesięcy, wytrzymuje co najmniej 3 dni i to przy dość intensywnym używaniu. Wrażenie robi duży, przejrzysty wyświetlacz, po przesiadce z SE k550i naprawdę zachwyca. Minus ma właściwie tylko jeden: jak już kilka osób przede mną zauważyło, psuje się oświetlenie panelu dotykowego. Ja jednak oddałam go na gwarancję i nareperowali :). Jeśli ktoś ma pytania, to chętnie odpowiem :)

  • 0

    112. ~dorum  2009-05-22 14:11:00  host: nat-dom5.aster.pl

    mam ten telefon od paru dni i uwazam ze jest bardzo fajny :) glosnik jest naprawde glosny,apart robi bardzo dobre zdjecia na wolnym powietrzu bo w pomieszczeniu to roznie bywa :) wiekszosc gier dziala na nim,latwa obsluga,denerwuje mnie w nim tylko wolny procesor i brak mozliwosci wylaczenia dzwieku podczas robienia zdjec..

  • 0

    113. ~Ala  2009-05-27 16:31:40  host: host-81-190-35-34.szczecin.mm.pl

    witam mam problem może troszkę śmieszny ale problem ;p jak włączyć przedni aprat tego telefoniku :(

  • 0

    114. ~tornado  2009-05-28 07:55:29  host: agg90.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie stekacie ze wam panele gasna przeciez telefon jest na gwarancji ja nie widze problemu z zaniesieniem go do naprawy w ramach gwarancji byla wypuszczona wadliwa seria servis wam to naprawi niekturzy ludzie sa naprawde tempi zal a jesli chodzi o telefon to polecam naprawde kawal dobrego telefonu i super wykonanie trzeba poswiecic troche czasu na ustawienie wszystkiego ale to chyba normalka szczeze go polecam

  • 0

    115. ~Anka  2009-05-28 15:14:18  host: aqb98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam taki telefonik i również jestem zadowolona....oprócz tej baterii, która jest po prostu słaba, telefon się może rozładować w każdej chwili:(:( co do aparatu....nie mam pojecia jak to wszystko ustawic. zdięcia są nie wyraźne. rozmazane, nie potrafie sobie poradzić...pomocy!!!!

  • 0

    116. ~vga  2009-05-29 12:13:03  host: host-81-190-37-11.szczecin.mm.pl

    jak włączyć aparat z przodu?

  • 0

    117. ~piter  2009-05-29 15:50:59  host: 093105213038.rybnik.vectranet.pl

    bede miał ten telefon za 15 dni i się doczekać nie umiem bo na nim cykałem i dobrze mi się go trzymało i fajnie głośno gra MP3 lepiej niż telefonach z klapkach i k310i lepiej gra i głośniej naprawde polecam ten telefon LG KF 750 jest poprostu super naleprzy zy wszystkich lg

  • 0

    118. ~hudimen  2009-05-29 21:28:56  host: nat-17.autocom.pl

    Bateria to niewątpliwie najsłabsza część telefonu. Poza tym lg kf 750 jest świetny. Na prawdę od razu widać bardzo dobrą jakoś wykończenia. Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Jeśli chodzi o tworzenie folderów na kacie pamięci to zgadzam się z M.G.A. tu programiści się nie popisali. Według mnie telefonem można kręcić przyzwoite filmy zapisywane w systemie AVI.

  • 0

    119. ~  2009-06-01 03:07:51  host: abeo51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli masz lg i 5 megapixeli to żeby zdjęcia były wyraźne wyłącz opcję bliskich zdjęć-taki symbol kwiatka.. Ten telefonik w abonam na 3 lata 25zł/miesiąc w Play bez simlock za 99zł.. wkładam kartę orange-simteligent i konfiguracja na wszystko już jest!

  • 0

    120. ~vga  2009-06-03 17:26:50  host: host-81-190-37-11.szczecin.mm.pl

    czemu moje posty się nie dodają?

  • 0

    121. ~grrr  2009-06-03 23:37:21  host: cvo82.internetdsl.tpnet.pl

    ok wszystkim fanom tego tel. i do wszystkich którzy chcą go kupić. nei chce mi sie opowiadać o wszystkich wadach i przedstawię najważniejsze: psuje się podświetlanie 'strzalek' tzn. niebieskich kółeczek na tel. aparat niby dobry ale denerwuje ustawianie go od początku za każdym razem kiedy sie go wlączy.. (tzn za kazdym wlączeniem aparatu trzeba ustawiać go od nowa).. zobaczcie jak wpiszecie pod 1 jakiś numer xxx-xxx-xxx np. 'zosia' to juz zosia zostaje na zawsze chyba ze sformatujecie tel. dotykowy ekran mi sie psuje, tzn nie lapie czasem i to wkurza. jakaś tam mega szybka co jest> mam calą szybke porysowaną.. glosniczek cichutki.. btw. nie ma zadnych bajerów do tego fona.. dzwiek klawiszy normalnie wkur... jak gramy to nie mozemy sluchać muzyki.

  • 0

    122. ~jazda  2009-06-04 11:31:41  host: 77-254-205-108.adsl.inetia.pl

    wie ktos moze czy da sie wgrac gry przez bluetootha lub kabel?

  • 0

    123. ~Martella55  2009-06-05 10:48:26  host: aagk131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super. Mam go od jakichś 6 tygodni i jestem bardzo zadowolona. Na początku bateria słabo trzymała, bo tylko 2 dni, ale z czasem sie wyrobiła i teraz wytrzymuje juz do 4 dni :)

  • 0

    124. ~Rafcio  2009-06-06 20:37:20  host: 82.160.136.121

    Mam pytanie co do gier na ten telefon. Czy działają normalne instalki tak jak np Sony Ericsson że ją kopiujemy do telefonu i przez niego instalujemy czy trzeba bawić się programami.

  • 0

    125. ~Sylwia  2009-06-09 12:01:19  host: apn-77-112-69-167.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten tel. od kilku dni wiec nie wiele moge powiedziec po za tym ze jest naprawde sliczny. panel dotykowy tylko w pierwszym dniu stwarzal problem bardzo szybko sie mozna do niego przyzwyczajic i lepiej sie dzieki niemu obsluguje:)zdjecia robi bardzo ladne tyllko to kwestia ustawien bo na poczatku tez mi nie wychodzily. bareria jeszcze nie wiem jak trzyma ale ladowalam go dwa dni temu i jeszcze jest prawie pelna wiec chyba nie bedzie zle. dobra zaleta tego tel. jest swietny zasieg mam go w sieci play mieszkam w malej wiosce gdzie zawsze mialam problemy z zasiegiem z kazdej sieci teraz juz nie mam z tym problemu a i co najwazniejsze super odtwarza muzyke glosnik jest bardzo dobry porownujac do wczesniejszego lg shine ktorego mialam a podlaczajac sluchawki to juz wogole glosno gra. jest naprawde rewelacyjny polecam kazdemu kto lubi sie pobawic tel. pozdrawaiam

  • 0

    126. ~matieusz111  2009-06-10 19:14:15  host: abqj223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten panel dotykowy nie wyrabia sie?tzn. dziala zawsze, nie przerywa itd.??

  • 0

    127. ~Aqua~  2009-06-12 15:19:54  host: acsq171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do osób posiadających ten telefon. Czy pamięć sms jest na ilość czy na wielkość(kb)? I ile wiadomości wchodzi mniej wiecej na ten telefon?

  • 0

    128. ~  2009-06-13 13:50:02  host: inet20909nm-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Nie ma większych złomów niż telefony LG i ten też jest do bani . Co z tego że jest niby solidny i mocny , ciężka i powolna w obsłudze cegła . Malutkie uderzenie i po wyświetlaczu. Nie polecam nikomu tego telefonu . Posiadam telefon Sony Ericson C902 i jestem nim zachwycona

  • 0

    129. ~123  2009-06-14 21:21:09  host: 94.141.133.252

    Telefon super z wygladu ale kupilam sobie i po tygodniu zepsul mi sie przegzewal sie wlaczal sie sam nie szlo ladowac ani nic z nim robic telefon ogolnie nie jest za fajny psuje sie szybko bateria trzyma malo moz eja trafilam na felerny teleon ale drugi ran oddalam do naprawy obecnie nie polecam tego telefonu

  • 0

    130. ~  2009-06-14 23:57:06  host: public25003.xdsl.centertel.pl

    do 104. ~marcinek to trzebabyło wziąć e51 zapewne lepszy wybór

  • 0

    131. ~Niesiony  2009-06-15 20:17:36  host: 87-205-165-168.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon żonie w play. Telefon jest solidnie wykonany ma niezły dźwięk to tyle plusów. Wady: beznadziejny aparat Moto v9 z 2 mega na pokładzie robi dużo lepsze zdjęcia, panel dotykowy ma za długi czas reakcji, i bateria dwa dni max. Ale jak się komuś podoba to warto za te pieniądze

  • 0

    132. ~kaś  2009-06-19 22:33:18  host: egw66.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie glupie pytanie i prosze o odp ;) zmienilam sobie kolor czcionki na ekranie (data i godzina) na kolor rozowy, chcialabym to zmienic tylko jakos nie moge znalezc gdzie ;P a szukalam już wszedzie. bede bardzo widzeczna za pomoc :-)

  • 0

    133. ~kamil  2009-06-20 16:59:58  host: user-89-108-243-114.mobile.playmobile.pl

    do 122> mozna grać przez Bluetooth :) sprawdzałem, cielismy na wykładzie z kumplem, a potem znalazłem jakis czat przez Bluetooth :) do 124> gry się instalują tak jak w SE, niema takich problemów jak w samsungach, jedyny problem to moze szybkość procka, zaawansowane gry 3g sie tną.

  • 0

    134. ~Aga13  2009-06-23 13:16:25  host: inet20908ni-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    MAM PYTANIE ! jak można wyłączyć odgłosy przy robieniu zdjęć??

  • 0

    135. ~  2009-06-28 10:41:39  host: bng110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon świety ! ma wszystko (super dzwiek ekstra aparat ktory robi znakomite zdjecia ,mp3 można skracać i robić z nich dzwonek świetny nie rysujacy sie ekran jednak wada jaka jest to napewno szybko rozładowywujaca sie bateria mi po 2 dni pada;/

  • 0

    136. ~kamil  2009-07-01 13:22:22  host: 095160240125.stk.vectranet.pl

    po dwóch tyg. użytkowania mogę napisać że jest to udany telefon...niemaiłem w życiu dużo tel.ale ten jest zdecydowanie najlepszy! wykonanie jest bardzo dokładne i eleganckie, przejrzystość menu intuicyjna,aparat rewelacyjny na dworze w pomieszczeniach gorzej{może to kwestia ustawień}bateria no coż to jest jedyny mankament tego fona wytrzymuje około 3-4dni przy 2-3 rozmowach dziennie 4-5 fotkach i 2-3 mms-ach i paru minutach dziennie zabawy, to raczej mało jak na nowy fon tyle to mój poprzedni samsung SGH-720wytrzymywał no i ten wskaźnik baterii długo jest 3 kreski a potem szybko 2,1 i wyłączenie. Poza tym niemam zastrzeżeń .

  • 0

    137. ~aga  2009-07-02 14:08:34  host: dwy85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam ten tel i po 2 dniach musialam wymienic na nowy bo po formatowaniu nie chcial sie wlaczyc, ale teraz mam nowy tzn od 5 tyg ibardzo sobie go chwale. jest naprawde super ;)

  • 0

    138. ~Qwasu  2009-07-05 15:13:16  host: chello084010106060.chello.pl

    do 104. e51 to telefon lepszy o klase. kf750 to bardziej zabawka z kilkoma bajerami (jak akcelerometr). do 81. Pakiet google to i tak tylko taki pic (miałem viewty i mapy google trzeba bylo pobrac z internetu - na komie, nie kompie!)

  • 0

    139. ~piotrekb3  2009-07-09 16:21:22  host: 82.177.133.10

    Mam ten telefon od dnia i jest świetny polecam go jest ładny lecz bardzo szybko tnie baterie !!

  • 0

    140. ~Gorzowianin  2009-07-10 13:30:53  host: host-81-190-202-144.gorzow.mm.pl

    Witam. Mam pytanie. Czy ktos z was ma problemy z podlaczeniem telefonu przez USB do komputera ? Jesli ktos sobie z tym poradzil, prosze o instrukcje podlaczenie owego telefonu do komputera.

  • 0

    141. ~Ktm91  2009-07-15 11:11:00  host: public55952.xdsl.centertel.pl

    Fajny tel jednym slowem:)

  • 0

    142. ~lysy29  2009-07-19 15:50:48  host: 94.254.198.67

    mam tyn tel.miesiąc i coś za często traci zasięg w sieci Orange i rzadko ktoś umi sie do mnie dodzwonić, czy ktoś tez tak ma czy to wada mojego modelu.

  • 0

    143. ~Natalia  2009-07-21 23:08:28  host: 1.n4u.abpl.pl

    Tak mozna wyłączyć

  • 0

    144. ~bezradna  2009-07-22 20:23:08  host: gxf170.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od 2 miesięcy i naprawdę jestem z niego zadowolona tylko kupowałam go na allegro i miał ściąganego simloca z orange a ja mam kartę w plusie no i nie chodzi mi internet....czy ktoś wie co mogę z tym zrobić???? będę wdzięczna...

  • 0

    145. ~ggldko453  2009-07-25 13:02:51  host: aczn243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktos moze jak wylaczyc na tapecie logo oparatora??

  • 0

    146. ~Tygrysek  2009-07-31 13:27:28  host: abxn48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze o pomoc... Jak się włancza aparat z przodu...Bo juz wszystkiego probowałam i nie moge znalezc...

  • 0

    147. ~  2009-08-01 02:01:15  host: 093105181138.bialystok.vectranet.pl

    aparat sprzodu jest do rozmow video,a bateria tzryma krotko bo panel duzo ciagnie a jak ktos chce caly dotykowy to juz wogole...

  • 0

    148. ~Ggg  2009-08-04 23:28:12  host: abpy205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.mam pytanie -jak ustawuć aparat żeby dobrze zdjęcia wychodziły.bo nie mam pojęcia....odp!!!

  • 0

    149. ~aras  2009-08-06 19:03:00  host: acy12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogólnie spoko, tylko po 2 miesiacach przesataly chodzić dotykowe klawisze. najpierw po lewj a później po prawej stronie. no i jest strasznie wolny!!!

  • 0

    150. ~irka  2009-08-08 17:10:14  host: h229187.net.pulawy.pl

    mam problem z podłączeniem telefonu do komputera czy ktos może mi pomóc???mam ściągnąć jakieś oprogramowanie czy co??

  • 0

    151. ~dawid  2009-08-13 11:33:47  host: host-87-101-20-11.proxnet.pl

    Jak można wyłączyć funkcje żeby wysłane wiadomości nie zapisywały się w folderze wysłane? I czy da się zmienić jak mam telefon po otwarciu z tapetą żeby po lewej stronie guzik nie był MUZYKA tylko coś innego?

  • 0

    152. ~Ygrh  2009-08-14 15:49:45  host: chello089078252018.chello.pl

    lysy29 już o tym pisał, w sieci Orange telefon ten permanentnie traci zasięg, częściej go nie ma niż jest, nikt nie może się do mnie dodzwonić. Właśnie mam zamiar zareklamować go w serwisie i zobaczymy co potem będzie wyczyniał.

  • 0

    153. ~Ygrh  2009-08-14 17:33:26  host: chello089078252018.chello.pl

    lysy29 już o tym pisał, w sieci Orange telefon ten permanentnie traci zasięg, częściej go nie ma niż jest, nikt nie może się do mnie dodzwonić. Właśnie mam zamiar zareklamować go w serwisie i zobaczymy co potem będzie wyczyniał.

  • 0

    154. ~adrian  2009-08-18 06:34:31  host: eec99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od prawie 3 miesięcy.Telefon bardzo dobry świetny wygląd , lecz ostatnio spadł mi na beton i niestety to niby hartowane szkło pękło.Myślałem że więcej ten telefon wytrzyma.Raz upadł i odrazu szybka pękła:(( Aparat bardzo dobry,telefon czasem się zawiesi na chwile ale to rzadkość.Ogólnie polecam telefon.

  • 0

    155. ~feliceagnes  2009-08-19 22:40:33  host: nat6.g1.isko.net.pl

    telefon ładnie się prezentuję działa bez zastrzeżeń wg. mnie solidna robota zdjęcia super ogólna obsługa bardzo OK jedyny MINUS co mi przeszkadza to że słaba jakość dźwięku przy nagrywaniu wideo ale ...widocznie nie można mieć wszystkiego :)

  • 0

    156. ~pieszy  2009-08-21 14:15:45  host: wan1.powiat.poznan.pl

    Mam fona od prawie 2 m-cy. Generalnie jestem zadowolony. Irytują mnie tylko 2 rzeczy: 1) budzik - ma fabrycznie ustawione dni budzenia, tzn: pn-pt, pn-so, so-nd, so-sr, so-cz, nd-cz, oprócz świąt, raz, codziennie. Jest to dosc denerwujace. Dotychczas moglem ustawic sobie inna godzine wstawania dla kazdego dnia tygodnia osobno. 2) zadania - można sobie ustawic date, ba nawet priorytet, ale co z tego skoro telefon i tak nie da znac, ze na daty termin mamy cos zaplanownego.

  • 0

    157. ~natalia  2009-08-24 20:32:31  host: public-gprs72419.centertel.pl

    czy ten tel. jest głosny na mp3?

  • 0

    158. ~Jagoda  2009-08-26 21:51:06  host: pc-nest02-114.sikornik.net

    Witam!:) Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i chcę dobrze wydać pieniądze. Bardzo proszę o napisanie o wszystkich wadach i zaletach. Słyszałam dużo o tym że bateria słabo trzyma lub że panel dotykowy się psuje. Czy to prawda? Posiadaczy bardzo proszę o odpowiedź:)

  • 0

    159. ~  2009-08-28 22:44:15  host: nat6.g1.isko.net.pl

    "Dotychczas moglem ustawic sobie inna godzine wstawania dla kazdego dnia tygodnia osobno." TEN TEL TEGO NIE MA ALE JA MIAłAM PRZED NIM 3TELEFONY I Z TEGO CO WIEM TO żADEN TAKIEJ FUNKCJI TEZ NIE MIAł WIęC DLA MNIE BEZ RóżNICY W SUMIE PANEL DOTYKOWY DZIAłA BEZ ZARZUTU,TO NIE TO CO KIEDYś,PANEL DOTYKOWY TERAZ TO JUż NIE JEST ZADNA NOWOść,TO JUż NIE JEST KOSMOS I ROBIą TO DOBRZE W SUMIE MOGę POLECIć MARKęLG TAK SAMO JAK SAMSUNG "zadania - można sobie ustawic date, ba nawet priorytet, ale co z tego skoro telefon i tak nie da znac, ze na daty termin mamy cos zaplanownego." FAKTO,TO żE NIE DAJE ZNAć TO BEZ SENSU W OGóLE PO CO USTAWIAć SOBIE WAżNą NOTKę NA DANY DZIEń

  • 0

    160. ~Ala97  2009-08-31 20:04:31  host: cqr184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma klawiaturę qwerty

  • 0

    161. ~wuka  2009-09-01 08:16:02  host: 77-254-159-128.adsl.inetia.pl

    Wziąłem to cudo w Play dla żony i niestety nie jest zadowolona. Głównie z dwóch powodów - po pierwsze prawie nie sposób się z niego gdziekolwiek dodzwonić, bo stale gubi sieć wyświetlając komunikat:"tylko połączenia alarmowe". Dzieje się tak przeważnie w momencie, gdy akurat się chce zadzwonić - i to w tym samym miejscu mieszkania. Można zaryzykować stwierdzenie, że udaje się wykonać JEDNO połączenie na cztery próby ! Dotyczy to sieci Orange, której nigdy nie zgubił stary kilkuletni Samsung. Po drugie - panel dotykowy jest strasznie czuły i trzeba dobrze celować palcem by nie wyświetliło się szereg niepotrzebnych akurat funkcji. Do minusów można jeszcze zaliczyć baterię, która przy mizernym obciążeniu rozmowami (ok. 10 min dziennie)i przy przebywaniu stale w odległości do 1 km od BTSa trzyma max 3 dni i po zniknięciu jednej kraski pada potem błyskawicznie

  • 0

    162. ~gosia  2009-09-01 21:49:29  host: 213h123.compnet.pl

    mam ten tel od kilku miesiacy i jestem naprawde zadowolona.tak sobie czytam co tu niektorzy pisza i sie smieje:) do koment.121 po 1 to ze szybka porysowana to norma jesli sie nie wiadomo co robi z tel bo mi ten tel rozwniez kilka razy upadl ale na szybce nie mam sladu.nosze tipsy i czesto przejade tipseem dosc mocno i po tym tez nie ma sladu(chcesz miec super szybke?wybol nie wiadomo ile kasy i dostaniesz taka co sie nie rysuje) po 2 glosnik ci za cichy?to ty chyba glosnika cichego nie widziales po 3 dzwieki klawiszy faktycznie smiesznie brzmia ale jest w ustaw.taka funkcja ze mozna dzwiek klawiszy wylaczyc ! po 4 to klawisz nr 1 w wiekszosci tel jest uzywany jako skrot do poczty glosowej i dlatego jak tam sie zapisze to nr zostaje. a po 5 to ja jakos mam troche ten tel i bardzo czesto przemieniam karte bo uzywam z play i z orange i jak zalaczam tel i aparatu nie musze ustawiac na nowo bo wszystkie ustawienia mam zapisane.wiec jesli nie dostales instrukcji obslugi tel to mozesz z neta sciagnac wystarczy poszukac:) a co do gubienia zasiegu w tym tel to gubi tylko jak jest w nim karta z orange.siec orange sie popsula i zasieg rowniez idzie w dol.bo gdy przeloze karte z play do tego tel to zawsze mam wszystkie kreski zasiegu. do 152 nie mozna tego wylaczyc niestety to wada w wiekszosci modeli lg nie da sie wylaczyc zapisywania wysylanych wiadomosci ja jestem zadowolona z tego tel i polecam go wszystkim ten tel jest naprawde fajny

  • 0

    163. ~Sana  2009-09-04 14:19:39  host: 77-253-51-196.adsl.inetia.pl

    Mam do wyboru Lg Secret i Nokie 6700 (tu muszę dopłacic z jakies 200 zl wiecej). Który powinnam wziąć?

  • 0

    164. ~KaroTka  2009-09-05 12:20:41  host: host-5db0c868.sileman.net.pl

    Mam ten telefon drugi dzień i mam problem z kartą pamięci. :( Włożyłam karte (2BG - Kingston), oczywiście microSD. I gdy włączam telefon, on nie czyta w ogóle tej karty. ;( Dlaczego tak się dzieje? Błagam pomózcie! ps. Poza tym wszystkim polecam ten fonik. :)

  • 0

    165. ~me  2009-09-05 14:05:29  host: acrw208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon obsluguje pliki pdf doc, xls?

  • 0

    166.  2009-09-05 14:05:40

    Mam ten telefon od 2 dni i niestety nie chce czytać karty pamięci. Próbowałam wszystkiego: sformatowałam 2 karty - 1GB i 2 GB z Kingstone (żadna z nich nie działa), wyłączałam i włączałam telefon, robiłam jak w instrukcji jest napisane i nic. Wie ktoś dlaczego tak jest..? Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuje ;)

  • 0

    167. ~mycha  2009-09-06 19:42:36  host: bvh48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon wygląda przepięknie, ale niestety nie jest na moją kieszeń:(

  • 0

    168. ~mas  2009-09-07 17:02:04  host: 94-240-44-130.lukman.pl

    Ktoś pisałe że go wkur***ją dźwięki klawiszy. Jak ktoś nie umie go wyłączyć to nich napisze bo ja doskonale wiem jak to się robić a nie później pisze że nie można tego wyłączyć. Pozatym polecam ten telefon, jest bardzo fajny i jak narazie nic mi się w nim nie popsuło

  • 0

    169. ~  2009-09-09 14:37:03  host: 92.251.255.15

    ja mam ten telefon od 4 miesięcy i oprócz tego że bateria wytrzymuje max 1,5 dnia to nic złego nie moge powiedzieć, ogólnie polecam

  • 0

    170. ~Romek  2009-09-12 18:05:38  host: host-89-228-217-134.kalisz.mm.pl

    Kupiłem ten telefon miesiąc temu, no i na początek problemy bo nie widział karty pamięci, formaty, reset nie pomagały. Po dwóch tygodniach dopuściłem do całkowitego rozładowania i Zonk, nie chce się włączyć!!!!!!!!!! Oddałem do reklamacji żądając wymiany z tytułu niezgodności z umową. No i serwis LG z Mławy napisał mi właśnie, że naprawią go odpłatnie bo telefon jest zalany. telefon przez te dwa tygodnie nawet nie był specjalnie wykorzystywany, nawet nie stał koło kubka z kawą, a tu taki numer. Problemy z serwisem LG z Mławy jest po raz drugi, poprzednie ich wyczyny znalazły epilog w sądzie gdzie sprawę wygrałem. Więc i teraz tak zrobię, ale to już ostatni mój kontakt z lg i to właśnie przez postępowanie serwisu. Szczerze odradzam

  • 0

    171. ~Stefan  2009-09-14 00:34:59  host: host-5db0d59e.sileman.net.pl

    Do Ali. W przeciwieństwie do Samsunga Z 370 ten nie ma osobnego klawisza do inicjowania videorozmów. Odblokuj - Połączenia - Videorozmowa - Wprowadź numer (Kontakty) - Zadzwoń.

  • 0

    172. ~lopez  2009-09-15 19:15:31  host: 77-254-115-41.adsl.inetia.pl

    po 3 tygodniach użytkowania nawalił przycisk"c" po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu nie mogłem zatwierdzić kodu PIN dałem go do serwisu,dostałem odp że tel był zalany wodą co jest kompletną bzdurą unieważniono mi kartę gwarancyjną i odesłano. Pytanie co mam teraz zrobić tel nowy i zepsuty

  • 0

    173. ~bolus  2009-09-16 00:44:29  host: chello089076036136.chello.pl

    ten aparacik z przodu jest tylko do video rozmowy koledzy:)

  • 0

    174. ~Gadyk  2009-09-16 13:24:53  host: chello089076111232.chello.pl

    Komórka ma zarezerwowaną pamięć na 1000 sms-ów. Jeśli chodzi o zdjęca to jeśli robimy je na zewnątrz to można mieć wszystko ustawione na Auto natomiast jeśli robimy zdjęcia w pomieszczeniu to trzeba zmienić Balans Bieli na "Oświetlenie" lub "W Pomieszczeniu"

  • 0

    175. ~halo  2009-09-19 23:31:33  host: apn-95-40-157-41.dynamic.gprs.plus.pl

    ja mam go od dwóch dni, i sobie chwalę...jako całość, ale dobija mnie brak zasięgu (oczywiście sieć ORANGE)co jest grane...na zad.upiu nie mieszkam a telefon jak chwile polezy i sie go wezmie zeby zadzwonic to nie ma zasiegu!!! telefon ogólnie wypasiony, wiadomo, że to co nas wkurza to można powyłączać lub powłączać...zależy co komu pasuje..ja też wyciszyłam sobie ten denerwujący dźwięk klawiszy i mam spokój, tak samo trzeba resztę sobie poustawiać, nauczyć się robić fotki itd itp ale co jest grane z tym zasięgiem??? co mi da reklamacja? wymiane na nowy... tego nikt nie wie, czy nowy model będzie miał zasięg? chyba, że ktoś z was go reklamował i wymienili na jakis model z dobrze działającą anteną i zasięgiem...napiszcie coś :)

  • 0

    176. ~Tynkaa  2009-09-20 21:23:40  host: dynamic-78-8-3-91.ssp.dialog.net.pl

    Nie wiem dlaczego wszyscy nażekają tak na ten telefon...;/ Moim zdaniem jest świetny.! Mam go od kilku tygodni i nic mi się nie popsuło a menu jest jasne i czytelne. a do klawiszy dotykowych można się przyzwyczaić, bardzo łatwo.;)

  • 0

    177. ~Robert  2009-09-25 19:22:21  host: aejt109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Wie ktos moze czy da sie jakos wlozyc film(sklada sie z 2 czesci) do folderu poniewaz gdy go tworze nie da sie skopiowac go do niego. wgrywajac go na telefon i tak folder znika??:( Druga sprawa niestety nie da sie polaczyc go z kompem XP:(( Ktos pomoze???????????? :(

  • 0

    178. ~andrew  2009-10-09 08:00:52  host: chello089078095152.chello.pl

    ...więcej minusów niż plusów. Myśli bardzo wolno, dźwięk to jedna wielka porażka, aparat robi zdjęcia przeciętnej jakości, brak możliwości zabezpieczenia menu przed osobami niepowołanymi (owszem można jednorazowo zabezpiczyć telefon-długa procedura). Plus to duży wyświetlacz i b. wygodna klawiatura. Dodatkowo jest cienki i to wsztstko...osobiście nie polecam.

  • 0

    179. ~Deser  2009-10-12 21:45:11  host: dynamic-81-168-168-245.ssp.dialog.net.pl

    Ludzie, może piszcie komentarze po jakimś miesiacu używania telefonu, a nie po tym, jak dopiero co dostaliście paczkę ;] Bo raczej po 5 minutach używania nie stwierdzicie ile trzyma bateria, czy zamula, ile musisz władować w 4 gb kartę żeby zaczął się ciąć itp ;]

  • 0

    180. ~mati  2009-10-16 13:10:35  host: 213-238-88-38.adsl.inetia.pl

    telefonik mam juz dosc długo, aparat zarabisty wizualizacja zarabista, jak posciagałem kilka gierek na niego fakt tna sie troszku ale jakos sie gra, bateria trzymie mi 2-3 dni, ekran dotykowy moim zdaniem jest nie potrzebny bo i tak sie scina a mało co nanim mozna robic, dzwiaki fajnie odtwarza, tylko szkoda ze własnego ekualizera nie mozna ustawic, tak samo nieda sie innych motywów wgrac.

  • 0

    181. ~ama  2009-10-16 14:06:37  host: cne193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie kiedy ten tel bedzie znow dostepny w sieci play?

  • 0

    182. ~husajn  2009-10-16 16:21:33  host: efm90.internetdsl.tpnet.pl

    miał ktoś problem że po całkowitym rozładowaniu telefon nie chciał się włączyć?

  • 0

    183. ~MiYagi  2009-10-17 09:10:14  host: ip-89-174-10-254.ibd.gtsenergis.pl

    Mam ten telefon od 9 czerwca 2009r. I to bzdury. Fakt, bateria słabo trzyma, ale nic poza tym. Mam kartę 4 GB Kingston, micro SD i się nie zacina i nie muli. ; ] Ktoś napisał, że ekran jest ze szkła hartowanego. Otóż jest. Upadł mi wiele razy na drogę, na podłogę i ze schodów. Wypadła tylko bateria i pokrywa baterii, ale włożyłam je na swoje miejsce i działa bez zarzutu, a ryski na ekraniku są niewidoczne. aparat jest genialny. Więc zastanówcie się co piszecie. Np: panel dotykowy jest super czujny i mi to nie przeszkadza. Jest bardzo dobry i jakoś zawsze trafię na odpowiedni przycisk. Zawieszał mi się na początku i to bardzo rzadko. Teraz nie mam z tym problemów, a telefon mam już kilka miesięcy. 4 miesiące prawie. Co do zasięgu z ORANGE to ja używam karty z play, heyah, i Orange i zasięg mam wszędzie, a nie mieszkam w jakimś dużym mieście. POLECAM TEN TELEFON. BARDZO SOLIDNIE WYKONANY. !! ; )

  • 0

    184. ~michal  2009-10-17 15:53:55  host: fdp36.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie kupić tego fona w play ale nie wiem czy to jest dobry wybór pomózcie

  • 0

    185. ~John  2009-10-18 16:35:14  host: 77-254-131-151.adsl.inetia.pl

    NIE POLECAM..MAM GO OD 3 MIESIĘCY! Bałem się brać ten telefon w play bo jednak nie ufałem LG, nie jest to firma pokroju Samsunga lub Nokii i sprawdziły się moje obawy. Widać, że ta firma raczkuje w robieniu telefonów.. WADY: zacina się bardzo często, czasem się sam wyłącza z niewiadomych przyczyn, zdjęcia z fleszem w nocy beznadziejne(chociaż może to kwestia ustawień), wkurza też to, że gdy jest złożony i są jakieś nie odebrane połączenia to możemy je zobaczyć dopiero po rozłożeniu go!! tak samo z smsami, bateria też niezbyt rewelacyjna 2-3 dni to max przy dużej używalności.. To chyba tyle WAD, które pamiętam w tej chwili. ZALETY: bardzo dobre zdjęcia i filmy robione w dzień, bardzo łatwe i funkcjonalne menu, ogólnie bardzo łatwy w obsłudze..POZDRAWIAM ;)

  • 0

    187. ~wanat25  2009-10-21 18:40:51  host: host-87-99-0-235.lanet.net.pl

    Prosze o pomoc nie dochodzą do mnie sms-y...co robić?

  • 0

    188. ~ana  2009-10-22 15:28:29  host: plastcom.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni. wybieram sie od tygodnia do serwisu bo nie dzialaja mi klawisze boczne w panelu dotykowym. bateria jest zmora tego telefonu. gdybym miala taka mozliwosc zamienilabym ten telefon na inny model i napewno nie LG. odradzam kupno tego telefonu

  • 0

    189. ~luki  2009-10-22 21:34:26  host: 94-40-117-130.tktelekom.pl

    Ja mam takie pytanie do użytkowników,mianowicie czy macie problemy z sliderem,tzn. czy chodzi tak jak na początku,bo u mnie się pojawiły dość duże luzy,jak jest rozsunięty można to wyczuć i to barzdzo,zastanawiam się czy oddać go do serwisu,ale wydaje mi sie że tego chyba się nie da zareklamować?!

  • 0

    190. ~luki  2009-10-22 21:44:09  host: 94-40-117-130.tktelekom.pl

    Ma ktoś problemy ze sliderem,tzn mi się straszne luzy na nim zrobiły czy ktoś ma podobnie?Mam go jakieś pół roku.

  • 0

    191. ~  2009-10-27 21:05:45  host: ip27-116.iwacom.net.pl

    mam fona od 5 mies jestem zadowolona mi nie raz upadl np dzisiaj szlam na obcasach z kolezanka i sie podchnelam ja upadlam z telefonem i wypuscilam go z reki tak ze lezal jakis metr dalej a tylko zarysowalo sie szkielko ten fonik jest super!!!polecam

  • 0

    192. ~ane!!!  2009-10-27 21:53:43  host: 78-86-70-135.zone2.bethere.co.uk

    czy wie ktos jak wyłączyć logo operatora na tapecie, bo w meni nie moge znależć. prosze o pomoc!!!! pozdrawiam

  • 0

    193. ~Bartek  2009-10-28 18:56:51  host: chello087206072224.chello.pl

    mam fona od 1 dnia i fajny nawet za 1zł w abonamencie 55zł w orange..:P

  • 0

    194. ~Sanders  2009-10-29 18:28:50  host: bws212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odradzam kupna tego telefonu,po calkowitym rozladowaniu juz sie nie wlaczyl,ciekawe co powiedza w serwisie bo dzisaij oddalem.Ani raz mi nie spadl,ani raz nie zalal,nie wiem,moze to jakis wadliwy model mam.

  • 0

    195. ~  2009-10-29 20:45:53  host: 195.117.8.155

    największa pomyłka jaka może być!osobiście nie polecam wolę nokie.tysiąc razy szybsza i lepsza.Mam lg już rok i używałam go 2 miesiące bo zaczoł szwankować!!!

  • 0

    196. ~magda  2009-11-02 11:33:15  host: 78.133.200.25

    niestety mój telefon też należy do wadliwych. zdarza mu się przywieszać, ale najgorszy jest panel dotykowy, który już 2 razy był naprawiany w serwisie i popsuł się po raz kolejny. telefon mam już rok, a tak naprawdę użytkuję go może z 9 miesięcy.. ogólnie telefonik jest ładny, zgrabny i jak na tą cenę ma fajne dodatki, jednak problemy, które przeżywam z nim praktycznie od 2 miesiąca posiadania sprawiają, że mam zamiar go naprawić i sprzedać, żeby wymienić na inny telefon (Nokię). pozdrawiam

  • 0

    197. ~  2009-11-02 20:55:45  host: 62.140.137.7

    gdzie znajdę program do instalaci na kompa bo mój nie widzi tego telefonu a nie mam płytki czy moze mi ktoś pomóc

  • 0

    198. ~Elvis  2009-11-02 22:48:44  host: group-1-181.static.maxnet.net.pl

    Widzę że już ktoś pytał się o to ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi. Mianowicie nie dochodzą do mnie smsy. Raz nie dostałem smsów przez 3 dni to jak zresetowałem telefon i z neta wyslalem do siebie jakiegos to weszły wszystkie z 3ech dni czyli okolo 25 smsow :| Wie ktoś o co chodzi?

  • 0

    199. ~kamil  2009-11-03 20:51:32  host: user-89-108-251-18.mobile.playmobile.pl

    do 194, dadzą Ci nową baterie, jak przez 2 miesiące nie uzywałem tego telefonu to zrobiło sie to samo: nie właczał się, moze ktos sie orientuje bo na baterie jest 6 miesiecy gwarancji, czy jak wymienili na nową to od nowa te 6 miesiecy sie liczy bo wkońcu nowa bateria????????????????? .Ogólnie polubiełm ten telefon fajnie sie filmy oglada i mam internet w play w nim ( bo przełozyłem karte z modemu który nabyłem przy umowie na rok za 45 zł/miesiąc :) i smiga net bez podłączania do kompa bezposrednio w telefonie :) a co do procka i bateri to niema co ukrywać: żenada- telefon się dosłownie dusi,ale jakbym miał cofnąc czas to wybrał bym ten sam telefon (mam go od maja-świetne filmiki z juwenali wyszły)

  • 0

    201. ~Simon  2009-11-16 10:32:44  host: 212.106.176.149

    Ile trzyma bateria (załóżmy 15min rozmów dziennie +kilka smsów) ??

  • 0

    202. ~czarna  2009-11-16 12:51:09  host: 83.2.156.81

    mam problem. jak przychodza mi wiadomosci nie pokazuje mi sie ona na ekranie ani nie widac na bocznym menu ze cos mam tylko na gorze ta koperta jest. nie wiem czy cos wlaczylam przez przypadek. moze mi ktos powiedziec jak zrobic zeby powiadomienie o smsie bylo widoczne na glownym ekranie??

  • 0

    203. ~Sanders  2009-11-25 18:44:29  host: efm90.internetdsl.tpnet.pl

    Do 199:W telefonie padła płyta głowna,wymienili na nową,ale po dwoch dniach znow oddalem na gwarancje bo cały czas sie wieszal i nie robił zdjec!!!W miedzyczasie kupiłem juz se C510 i jest o niebo lepszy. jak go naprawia to sprzedaje od razu i juz nigdy wiecej lg!Do 200:he he 10/10!

  • 0

    204. ~zagubiona3112  2009-11-26 11:15:28  host: ruter-r1.spidernet.pl

    Chciałabym sobie kupić ten telefon, ale po przeczytaniu większości komentarzy mam mieszane uczucia. Czy mógłby ktoś wypisać wszystkie wady? Tak szczegółowo. Martwi mnie w sumie ta bateria, tak krótko trzyma w wszystkich modelach? I co z tymi kartami pamięci? Bym była wdzięczna za odpowiedź. (;

  • 0

    205. ~kasia  2009-11-26 15:46:31  host: siec.realestate.net.pl

    Witam, ja z telefonu jestem bardzo zadowolona - mam tylko 1 pytanie: czy jest możliwość wyłączenia budzika przy zablokowanej (zsuniętej)klawiaturze, bez wcześniejszego rozsuwania i kliknięcia "wyłącz"? W każdy innym telefonie wystarczyła czerwona słuchawka, klawisz "C" i już, a tutaj troszkę to uciążliwe. Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    206. ~ECOMAN  2009-11-27 10:57:32  host: jvn34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od pół roku.Wygląd super!!! I to tyle zalet.

  • 0

    207. ~malwa34  2009-12-07 22:43:42  host: nys121.internetdsl.tpnet.pl

    POMOCY mam ten telefon od pół roku i nie mogę pozbyć się dzwięku przy robieniu zdjęć ;( ogólnie jest super ale zdjecia się rozmazują mój poprzedni tel. (2 megapiksele) robił lepsze;0

  • 0

    208. ~tiger  2009-12-09 17:02:53  host: 87.119.29.144

    Polecam zajebisty

  • 0

    209.  2009-12-09 19:13:26

    Już z miesiąc mam telefon i jest super : D. Wygląd : 10/10 Aparat : 10/10 Głośność muzyki : 9/10, Radio : 8/10 wszystkie inne funkcje są super : D . z boku mamy przycisk do aparatu, oglądania zdjęć i do włączenia ekranu dotykowego ! co jest bardzo fajną funkcją, po włączeniu go można dotykowo grać w gry { gry są na "potrząsanie" telefonem, co nie wiem jak się fachowo nazywa x d}, oglądać zdjęcia , słuchać muzyki i radia i przeglądać dokumenty. Głośno gra. Aparat jest bardzo dobry. Najlepsze zdjęcia na powietrzu wychodzą, lub w bardzo dobrym świetle. Lampa błyskowa sprawdza się tylko jak robimy zdjęcie czegoś w oddali, bo tak to lipa .xd . Wygląda niesamowicie ! więc można poszpanować też troche xd. . Bateria trzyma dość długo, przy włączonym blutucie cały dzień, prawie nic się nie marnuje. Aparat też mało bierze. ale jak ostatnio napisałam ze 100 sms, i gadałam z dobrą godzine. i zdjęcia robiłam i ogółem się tam nim bawiłam to padł po jednym dniu przy ładowaniu całą noc. BARDZO szybko się pisze na klawiaturze ! miałam już z... 5 telefonów i na żadnym tak szybko nie pisze smsów xd . Jedyna nie wielka wada to konieczność zmieniania ustawień aparatu { z reguły chodzi wyłącznie o wyłączenie lampy błyskowej }, bo przy każdym zmienieniu ustawień i wyłączeniu aparatu ustawienia wracają do standardowych . ale to nie jest aż takie straszne : ].

  • 0

    210. ~  2009-12-12 15:00:59  host: aab75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten LG obsługuje karty micro sdhc bo przez nieuwagę kupiłam taką a nie zwykłą sd i nie wiem czy zwrócić do sklepu czy rozpakować i spróbować ??

  • 0

    211. ~michael  2009-12-12 15:51:44  host: fdp36.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon będzie jeszcze w play bo bardzo chciałbym go kupic

  • 0

    212. ~feliceagnes  2009-12-14 10:03:31  host: 82.160.51.18

    kupiłam go w wakacje na początku problemy z wyświetlaczem gdyż po zasunięciu włączała się blokada ale nie zawsze gasł po ustawionym czasie potem dioda środkowego klawisza i obok tego,którym odrzuca się połączenia na koniec czasem się zawiesza i raz do mnie ktoś dzwonił i nie mogłam odebrać połączenia,musiałam odrzucić,za drugim razem na szczęście już mogłam odbierać połączenia telefon za tydzień idzie do reklamacji :/

  • 0

    213. ~Pegi  2009-12-19 22:11:53  host: 94.254.172.226

    Czy może mi ktoś powiedzieć jak wyłączyć dzięki klawiatury w tym telefonie…??? Wiem, że jest funkcja w profilach: milczy, ale wtedy nie słyszę kiedy telefon dzwoni…

  • 0

    214. ~Kasia  2009-12-20 17:51:48  host: chx167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mozna usunac ten pasek menu z ekranu????

  • 0

    215. ~gwiazdeczka  2009-12-22 22:42:35  host: cpc1-gill13-0-0-cust100.basl.cable.virginmedia.com

    teelefon jest świetny nie tylko ładnie wygląda ale też posiada funkcje które potrzebuje. Robi ładne zdjęcia i filmiki polecam każdemu aha mnie od razu odczytał karte pamięci wiec nie wiem dlaczego inni mają z tym problem. Jedyny problem jaki od razu zauważyłam jest słaby zasieg no ale cóż coś za cośpolecam każdemu ten telefonik :)

  • 0

    216. ~  2009-12-24 13:14:12  host: 93-96-207-81.zone4.bethere.co.uk

    lubi 4GB ...a dzwięki wyłączyć można klikając w prawo na ..normalny..

  • 0

    217. ~  2009-12-24 13:18:11  host: 93-96-207-81.zone4.bethere.co.uk

    sdhc ---tak obsuguje bo sam mam 4GB i jestem zadowolony ;)

  • 0

    218. ~smigiel21  2009-12-24 13:23:43  host: 93-96-207-81.zone4.bethere.co.uk

    tel.zajebisty tylko z kartą 4GB chodzi bez zasterzeń ..pytać jak co ?!

  • 0

    220. ~megi  2009-12-26 13:49:00  host: sub229-84.elpos.net

    jak wyłaczyc neta usytuowanego na wyświetlaczu dotykowym

  • 0

    221. ~Alex  2009-12-27 21:33:36  host: acdx195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    temu głupiemu fonowi ekran gaśnie i sie nie włącza ale da sie dzwonić słuchać muzy wszystko robić tylko żębym wiedział co robie to extra by było. W ogóle to uważam że LG to takie dziadowstwo

  • 0

    222. ~kazu  2009-12-28 10:28:13  host: chello089072189212.chello.pl

    krótko: 7 miesięcy - trzy serwisowania. Wolny, zawiesza się i rzekomo pancerna szyba rysuje się wcale nietrudno.

  • 0

    223. ~2131  2009-12-29 11:36:34  host: epx53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest swietny bateria trzyma 7 dni a przy duzych uzyciach ok 5. mam tylko jedna prosbe moze ktos wie jak sie ustawia kody zabezpieczajace ?

  • 0

    224. ~~Fona~  2009-12-30 12:58:07  host: pr-79-139-112-18.hypnet.pl

    mam ten telefon od pół roku jestem z niego zadowolona. Nie miałam problemów z kartą pamieci tak jak pisaliście, panel dotykowy też się sprawdza b.dobrze a co najważniejsze nie wiesza się. Baterie trzyma tydzień chyba, ze się nim dużo bawię to tak 4 dni:) to co mnie najbardziej w nim denerwuje to to, ze nie mozna wyłączyć głosu robienia zdieć.... i aby wyłączyć budzik trzeba odblokowac klawiature .... no ale to drobne niedociagniecia....ogolnie jestem zadowolona, ze zdecydowalam sie go kupic. Dlatego polecam ten telefon :D

  • 0

    225. ~:)  2010-01-02 23:33:15  host: net-15-80.tpn.ceron.pl

    ja mam ten telefon od ok. 2 miesiecy i działa mi bez zarzutów nic sie nie przycina :) Jest solidnie wykonany chwalę sobie go :) Jedyna wada jest ta bateria ktora trzyma 3dni a tak to w ogóle nie żałuję zakupu :) i oczywiscie Polecam

  • 0

    226. ~ANDI6491  2010-01-03 12:03:11  host: chello089079016073.chello.pl

    Czy jest jakaś aktualizacja oprogramowania do tego fona ?

  • 0

    227. ~agata203  2010-01-08 19:49:07  host: apn-95-41-214-12.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon super. nie wiem o co ludzie wam chodzi z tym aparatem, chyba nie umiecie robic zdjec, bo one w tym modelu wychodza super... mam go od 6 miesiecy a jeszcze nigdy mi sie nie zacial. na prawde polecam.

  • 0

    228. ~Emka  2010-01-14 09:38:32  host: 212.160.172.70

    telefon ładny ale co z tego zawiesza się po minucie użytkowania pisanie smów to koszmar mimo wygodnej klawiatury trzeba go zamknąć i po kilkunastu sekundach otworzyć i wtedy zadziała nie chce mówić już o baterii, która trzyma 2 dni - tragedia zdjęcia robi gorszej jakości jak se k800i z aparatem 3,2 jest ciężki i mimo zalet jakie podaje producent że telefon nie rysuje się bo wykonany z szkła hartowanego -mój jest porysowany, mam go 8mc i już się zdążył zepsuć wogóle nie chce się załączyć. Nie polecam tego telefonu jestem zawiedziona. Długo zastanawiałam się nad tym tel bo nigdy nie miałam lg. Strasznie żałuje! P.S ludzie nie wypowiadajcie się na temat telefonu po tygodniu użytkowania !

  • 0

    229. ~Jarek  2010-01-17 17:21:38  host: dsj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja posiadam ten telefon od ponad pół roku i przeczytałem komentarze jaki to genialny ma aparat, ja bym tak nie powiedział jeżeli o ostrość zdjęć to kiepsko z tym, kolejną wadą jest to, że nie można wyłączyć dźwięków przy robieniu zdjęć. Fakt filmiki wychodzą na prawdę w dobrej jakości, ale ogólnie telefonik spoko, elegancki wygląd, ale nie dla ludzi którzy chcą nim robić nim zdjęcia.

  • 0

    230. ~aiomek  2010-01-26 08:52:51  host: public17139.cdma.centertel.pl

    co wy gadacieja mam telefon ten 2 tygonie i bateria trzyma mi 7 dni a przy ćzęstym korzystaniu 5 dni jestem berdzo adowolony z kartą 4 gb śmiga tylko dym

  • 0

    231. ~MegAngel  2010-01-28 20:59:08  host: 87-205-163-10.adsl.inetia.pl

    witam jestem posiadaczem telefonu LG Secret od ponad 10 miesięcy. Z przyjemnością udzielę kilku porad osobom, które zamierzają kiedykolwiek zakupić ten telefon. Otóż moja opinia na jego temat jest jednoznaczna: NIE. Jak ktoś dobrze napisał firma LG raczkuje w robieniu telefonów. I właśnie ten model jest tego przykładem. Nieświadoma wad jakie posiada skusiłam się na zakup. Przyciągnął mnie szczególnie wygląd oraz wytrzymałość. Co do tego drugiego nie można tak do końca narzekać, jak na telefon takiej firmy jest on dość wytrzymały. Ale na tym zalety tego telefonu się kończą. Przejdę teraz do wad, których nawiasem mówiąc jest całkiem sporo. Po pierwsze i najważniejsze: bateria. Jest bardzo słaba. Przy maksymalnym użytkowaniu wytrzymuje jeden dzień, i tak było od nowości mimo dobrego sformatowania. Jednak widać że jest to zbyt słaba bateria do telefonu z tyloma funkcjami i na dodatek w połowie dotykowym wyświetlaczem. A skoro o tym już mowa, to mogę w tej chwili zacytować mojego kolegę, który kiedyś powiedział ,,miałem raz dotykowy telefon, i powiedziałem nigdy więcej", śmiało podpisuje się obiema rękami pod jego wypowiedzią. Mimo że w tym telefonie tylko nawigacja jest dotykowa, to i tak jest to przyczyna wielu problemów i niedogonień. Co klawisz to klawisz. Czuć że się nacisnęło. No i oczywiście kolejny niepotrzebny bajer, który tylko zżera baterie to dodatkowy dotykowy ekran, który można włączyć bocznym przyciskiem. Nie wiem po co ,,udoskonalać" ten telefon takim szajsem, i tak praktycznie nikt z tego nie korzysta. Może jeszcze na początku zachwycać, ale po kilku dniach staje się całkowicie zbędny. Tak jak moi poprzednicy wspomnieli telefon się strasznie zacina. Trzeba odczekać kilka sekund aż włączy się żądaną funkcję, a to jest naprawdę uciążliwe przy dotykowym panelu, gdyż z nerwów czasem zdarza się kilkakrotnie nacisnąć, by szybciej wejść, a efekt jest tylko odwrotny. To samo tyczy się gier. Niby jest ten czujnik ruchu, ale wierzcie mi to żadna frajda

  • 0

    232. ~  2010-01-31 11:56:29  host: host-89-229-244-152.grudziadz.mm.pl

    ludzie poco piszecie takie glupoty jak wam ten telefon nieodpowiada to kupcie sobie inny i jak juz kupicie to tez bedziecie pisac ze znowu jest do d..y kazdy ma jakies wady odstraszacie tym pisaniem innych to jest chore lg sa bardzo dobrymi telfonami a ci ktuzy chca go nabyc polecam kupcie sami sprawdzcie a innych nie sluchajcie jest ok

  • 0

    233. ~Kimbo  2010-01-31 18:27:06  host: 94-72-105-10.marsoft.net

    Ogólenie to na początku jest fajny, mam go już pół roku i przestał kompletnie działać w nim panel dotykowy ;// poprzestawiały się niektóre klawisze.. a z baterią to już wgl. totalna h*jnia bo trzyma TYLKO jeden dzień albo pół dnia...;// (przy pisaniu esów i dzwonieniu), a jak nic nie robię to max 1,5 dnia... przy ładowaniu baterii telefon automatycznie sam się wyłącza a potem przed dłuższy czas nie chce się włączyć;// a spód (tam gdzie bateria) strasznie się nagrzewa (prawie parzy)...;// tragedia po prostu. ODRADZAM KUPNO TEGO TELEFONU!!!

  • 0

    234. ~zibo  2010-02-01 17:16:16  host: 83-238-44-183.ip.netia.com.pl

    dlaczego w tym tel niemam zasiegu

  • 0

    235. ~tadi  2010-02-01 17:20:30  host: 83-238-44-183.ip.netia.com.pl

    czy ktos wie dlaczego niemam zasiegu

  • 0

    236. ~ziom  2010-02-13 14:56:13  host: 89.25.213.244

    telefon świetny duzo lepszy od lg ku990 ,a mianowicie ma od niego lepszy aparat w sesie takim iż robi on lepsze zdjecia od viewty ma lepszy zoom lepszy odtwarzacz mp3 i głośny . telefon najlepiej wykonany z wszystkich jakie znam . hartowane szkło sprawdza sie idealnie. POLECAM!!! nie wiem co wy ludzie mówicie chyba trafiliście na wadliwą serię tego fona bo ja i paru moich znajomych jest zadowolona ... telefon sie nie zacina choć duzo osób tak uwaza zdjęcia są bardzo ładne lepsze od lg kc910 który ma 8mpx naprawdę polecam. telefon stworzony dla ludzi którzy chą mieć piekny i świetny funkcjonalnie telefonik... mało kto przejdzie obok telefonu obojętnie POZDRAWIAM i POLECAM !!!

  • 0

    237. ~reks91  2010-03-01 17:57:22  host: apn-77-114-197-36.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam, kupiłem ten telefon swojej narzeczonej z okazji urodzin...i okazał się najgorszym prezentem jaki kiedykolwiek zrobiłem (kierowałem się wyglądem...): a) notorycznie się zawiesza b) klawisze dotykowe...reagują w momencie gdy zbliżamy telefon do ucha...to jakaś masakra c)słaba bateria Wygląd telefonu jest zachwycający...ale telefon MAKABRA...dodam, że wcześniej moja kobieta używała LG SHINE...i był zdecydowanie bardziej zadowolona. LG SECRET TO BARDZO NIEUDANY MODEL. b)

  • 0

    239. ~WojteK  2010-03-06 16:06:03  host: ees2.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to najlepszy jaki miałem. Wszystko ładnie działa, wszystko sprawne, po prostu REWELKA!! POLECAM TEN TELEFON!! WojteK

  • 0

    240. ~Sandra  2010-03-07 21:37:47  host: dynamic-78-8-195-114.ssp.dialog.net.pl

    Mam tego fona 3 miesiące i nic się nie tnie, nie psuje się POLECAM !! Mam dwa pytania: czy da się włączyć przedni aparat ? folder "Dokumenty" co tam można wgrać ? Proszę odpowiedź :]

  • 0

    241. ~motte  2010-03-20 16:38:55  host: cuf66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten model LG od dwóch dni :) Sprawdza się genialnie ^^ Tylko jeden problem mam: jak wyłączyć dźwięk klawiszy? Plisska pomóżcie :) Da się to w ogóle zrobić;] ?

  • 0

    242. ~martt.  2010-03-21 15:22:08  host: 94-40-120-196.tktelekom.pl

    Ta komórka jest trefna.. mam ja niecały rok dbam o nią jak tylko mogę by nie zniszczyć i wgl. Nie podoba mi się w niej to że po usunięciu np jakiejś muzyki z pamięci operacyjnej kasuje się również na karcie pamięci.Do tego zacina się bez powodów ostatnio zepsuł się wyświetlacz.. chociaż jest włączona wyświetlacz nic nie pokazuje;( nie polecam. Ludzie kupujcie nokię.. opłaca się.

  • 0

    243. ~Martella  2010-03-30 14:20:50  host: acjm191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku. Psuć się nie psuje, bateria trzyma ok. 4 dni, więc jak na telefon z tyloma bajerami to chyba nie tak tragicznie. Ale gubi zasięg - mam wrażenie, że jak przez chwilę go nie używam, to się zawiesza i przestaje w ogóle funkcjonować, a potem dostaję 5 smsów na raz, ze ktoś się próbował do mnie dodzwonić. No i to zacinanie się... Polecam cierpliwym, bo jak ktoś chce telefon, który szybko reaguje, to ten model zdecydowanie nie jest dla niego. Ogólnie rzecz biorąc NA PLUS: ładny wygląd, NA MINUS: wiesza się i zamula. Z niecierpliwością czekam na koniec umowy i możliwość wymiany telefonu.

  • 0

    244. ~kamil  2010-03-31 11:43:41  host: 109.243.143.173

    nieda sie w menu przedniego aparatu włączyc, jedynie w aplikacjach java on sie włacza jako domyslny (np w parlingo), w ''dokumenty'' mozesz sobie wrzucić pliki z office 2003 lub pdf.

  • 0

    245.  2010-04-05 23:44:42

    Zacina się, szybko się brudzi, bateria bardzo słaba. Wymieniam go po roku użytkowania. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się to po tak krótkim czasie. Bez dwóch zdań był to najgorszy wydatek w moim życiu.

  • 0

    246. ~OlTv  2010-04-23 13:38:33  host: 188.146.32.74.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Właśnie zastanawiam się nad jego kupnem. :) I mam pytanie : czy robi dobre zdjęcia? i jak z odtwarzanie muzyki? czy dobre ma głośniki? prosze o odp ;]

  • 0

    247.  2010-04-23 16:17:03

    Telefon mam od prawie półtora roku. Bateria działa ok. 4 dni przy normalnym użytkowaniu. Upadł mi kilkakrotnie, ale nie uszkodził się ani nie porysował. Na pewno nie powala aparat, zdjęcia w większości wychodzą niewyraźne. Co jakiś czas nie styka, tzn. potrafi być tak,że leży sobie włączony, a po chwili dostaję sms że ktoś do mnie dzwonił. A co mnie rozbraja to fakt, że czasami jak zbyt intensywnie zasunę klapkę w celu rozłączenia rozmowy wyłącza się całkowicie. Jeśli chodzi o zawieszanie się systemu to u mnie nic takiego nie występuje, klawisze, tradycyjne i dotykowe działają cały czas bez zarzutu.Dobry głośnik i jakość muzyki.

  • 0

    248. ~Ania  2010-04-25 12:46:16  host: fbz170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam prawie od roku.Jedyne na co mogę ponarzekać to że mi sie tnie czasami gierka. Jeśli chodzi o zdjęcia to faktycznie potrafią wyjść rozmazane ale trzeba sie przyzwyczaić do ich robienia i wtedy nie ma problemów.Bateria działa mi 3dni jak mam multimedia cały czas uruchomione w tle a bez to jakieś 4-5 dni.A tak to jest bezawaryjny.... jak na razie.

  • 0

    249. ~ulusia  2010-04-27 17:44:26  host: afeh164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zaj.bisty - bardzo chcę go mieć i dopne swego. Na żywo jest lepszy niż na fotach ...

  • 0

    250. ~majka  2010-04-29 13:01:46  host: 109.243.220.64

    mam go jkaies poł roku jest okej gdyby nie to ze po miesiacu musiałam go reklamowac bo wyświetlacz padł.po tygodniu dostałam i na 2 dzien było to samo;/ jak narazie ..odpukac..juz sie nic takiego sie mu nie dzieje, najwidoczniej 2im razem solidniej sie do niego przyłozyli;/ moze i mialam wadliwa serie albo cos ale z batreri tez nie jestem zadowolona, trzyma 1.5dnia a jak dlugo rozmawial to nie cały dziń. fajnie sie prezentuje ma duzo bajer i wizualnie jest wypasiony, szkoda jeszcze tylko ze nie ma wiecej pamieci w sobie;p na aparat nie ma w sumie tez co narzekac bo jak ktos potrafi to zdjecia wyjda wypasione:]

  • 0

    251. ~Yamall82  2010-05-11 19:03:44  host: 82-160-49-3.tktelekom.pl

    ulusia zmienisz zdanie jak juz bedziesz go miała

  • 0

    252. ~  2010-05-15 17:55:24  host: apn-77-115-54-68.dynamic.gprs.plus.pl

    mam taki telefon i powiem tak: w pierwszym momencie telefon wygląda fajnie nowocześnie kupujesz a potem hm... LG... aparat robi czesto niewyrażne zdj. nastepnie po używaniu normalnym rozwaliła się taśma od rozsówania i zamykania częsta wada tych modeli wystarczy spojżeć ile tych części można nabyć na allegro - mnustwo no i co mnie irytuje to ma takie dni ,że się zawiesza i jakos dziwnym trafem jak się spiesze i wtedy on się pałzuje :-/ poza tym wibracje i głośność ok. , fajny wyświetlacz i parę innych bajerków ogólnie jestem na tak LG zrobił duży krok w przód ale z przykrością stwierdzam ,że jeszcze nie mogą konkurować z nokia nie mają z nimi szans.

  • 0

    253. ~lukii  2010-05-23 13:03:36  host: 94.254.247.207

    wyraze swoja opinie n temt tego telefonu. dl mnie jest to porzk. mm z dziewczyn dw te se tele lg kf750 jeden kupiony 13.03.2010 w euro rtv drugi 16.03.2010 w sklepie gsm ob noww. w jednym ktory jest w serwisie przestly dzialc przyciski n pnelu dotykowym i sie zwiesza. drugi zostal oddany n gwrncji do rtv wczorj bo gubi zasieg rozlacz rozmowy i sie wylacza sm . nie polecam

  • 0

    254. ~saymon  2010-08-01 15:00:51  host: public-gprs6479.centertel.pl

    wpiszcie ze ekran jest dotykowy włacza sie go za pomoca dodatkowego klawisz funkcyjnego :/

  • 0

    255. ~ruda5732  2010-08-16 07:14:10  host: 77-255-170-157.adsl.inetia.pl

    witam.mam ten telefonik od 2 tygodni nie ma on kabla usb i nie wiem jak zrzucać fotki na kompa?z góry dziekuje za podpowiedz

  • 0

    256. ~angela 1992  2010-08-19 14:01:42  host: 78-131-144-226.tktelekom.pl

    największe minusy to słaby aparat chodź powinien być 5, oraz bateria która trzyma dwa dni

  • 0

    257. ~Radek  2010-08-20 10:55:59  host: 94.254.185.77

    Ja mam problem z zrzuceniem fotek z aparatu na kompa. Podłączam kablem i wyskakuje mi pamięć masowa czyli to co mam na karcie a nie mam dostępu do zdjęć zrobionych aparatem. Niezależnie czy w telefonie wybiorę pamięć domyślną telefonu czy masową. Telefon z komputerem łączę poprzez kabel tak jak pisałem ustawienia-łączność-tryb połączenia-pamięć masowa. Proszę wytłumaczcie mi jak zgrać foto z aparatu bo już pół roku mam aparat pełno fotek a nie mogę ich zgrać. W kompie nie mam bluetoth

  • 0

    258. ~  2010-08-23 16:16:07  host: 92.63.32.69

    słaby aparat choc ma 5 mega, mulasty procesor (zbyt wolny), słaby głośniczek ,nudny. Zalety: ładny wygląd i bateria trzymająca 4 dni

  • 0

    259. ~kamil  2010-08-27 22:52:04  host: user-109-243-131-65.play-internet.pl

    jakiej firmy karte polecacie do tego telefonu? zastanawiam sie nad dokupieniem 2 lub 4GB ale nie jestem pewien jakiej marki karte sdhc wybrać?

  • 0

    260. ~mift  2010-09-15 18:19:18  host: chello089074173058.chello.pl

    Mam tego kompa od ponad roku. Zepsuł się czytnik karty sim. Na gwarancji naprawili mi go w dwa dni. Bateria na początku trzymała mi 5-6 dni teraz 2. To normalne przy doładowywaniu itp. Jest wolny to prawda. Inne "dotykowce" też są mulaste. Połączenie dotykowego panelu ze zwykłą klawiaturą ratuje tego koma przed klęską bo "dotykowce" się nie sprawdzają (np. z mokrymi rękoma nie odbierzesz bo można uszkodzić ekran). Głośno gra, dobrze słychać, łatwy funkcjonalny interfejs. Aparat dostateczny, kamerka dobra. ocena 7,5 na 10. To mój drugi telefon LG zamierzam kupić sobie trzeci. Nie ma telefonu bez wad. Kupię nową baterię za 40 zł i będzie śmigał. Karta msd kingston dobrze działa. Dźwięk klawiszy wyłącza się w profilach. Padały opinie po co ekran dotykowy, to gadżet i tyle jest po to żeby był. :)

  • 0

    261. ~..!  2010-09-21 15:40:28  host: dyi202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w pierwszym momencie byłam zachwycona tym telefonie mam go od roku! Jest super. Dobre ustawienia zdjęc i jest ok.Głośnik świetny. Bateria trzyma 3 dni. Osobiście mam od pewnego czasu cholerny problem z przyciskami dotykowymi, ciągle się zacinają;/ Lg nie można za nic porównać do Noki. Pozdrawiam.

  • 0

    262. ~tesori  2010-10-02 10:36:30  host: ppp150056.ostnet.pl

    posiadam ten telefon od paru miesięcy. fakt bateria to tragedia ale zawsze można kupić inną:) poza tym nie widzę aż takich wad żeby stwierdzić że ten telefon jest do niczego;) ja sobie go zachwalam:) 8 na 10:)))

  • 0

    263. ~kamil  2010-10-05 17:33:03  host: user-109-243-250-129.play-internet.pl

    już nigdy więcej nie kupie telefonu z panelem dotykowym od lg.

  • 0

    264. ~Luker  2010-10-10 10:51:43  host: 217.153.158.83

    Ten telefon to jedna wielka tragedia. No zeby trzeba było odblokowywać klawiaturę aby wyłączyć budzik to już lekka przesada i kompletny idiotyzm. I z taką logiką działa całe te głupie menu.

  • 0

    265. ~  2010-10-27 17:38:03  host: dns51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nieprawda telefon jest super!!!

  • 0

    266. ~sebek  2010-11-03 19:34:38  host: com.tvgawex.pl

    Moja opinia z 2008 roku ma nr 44:) wtedy się zachwycałem tym telefonem, ale teraz mogę z czystym sumieniem go odradzić. Telefon przez pierwsze pół roku sprawował się idealnie, potem zaczęły się problemy. Najpierw zniknęło podświetlenie przycisków nawigacji - w sumie to nie taki wielki kłopot. Potem te dotykowe przyciski zaczęły się psuć i nieźle trzeba było się namęczyć, żeby w cokolwiek wejść (niczym innym nie można sterować, tylko dotykowo). Telefon strasznie "muli" i często się zawiesza - literki przy pisaniu wiadomości pojawiają się z kilkusekundowym opóźnieniem, ogólnie potrzeba ogromnej cierpliwości do obsługi tego telefonu. Najgorszą wadę zostawiłem na koniec - pewnego dnia po prostu wyłączył się wyświetlacz, niby można odbierać rozmowy, pisać itp. ale po omacku nie jest to takie proste. Czasem ku mojemu zaskoczeniu wyświetlacz raczy się włączyć, ale to chyba i tak koniec żywota tego LG. Podsumowując, ODRADZAM stanowczo. Chcę zmienić na Samsunga i5700, obym lepiej trafił. Pozdrawiam.

  • 0

    267. ~sebek  2010-11-03 19:38:38  host: com.tvgawex.pl

    Aha i jeszcze jedno - o telefon bardzo dbałem, w sumie jak o każdy który posiadałem, nigdy mi nie spadł itp. Czyli te wszystkie wady pojawiły się samoistnie.

  • 0

    268. ~nie polecam  2010-12-02 22:16:12  host: 178-37-43-214.adsl.inetia.pl

    telefon jest beznadziejny nie polecam Nagle i nie wiadomo dlaczego traci zasięg za chwilę kiedy rozłączy rozmowę pojawia się 5 kresek zasięgu. Zawiesza się też dosyć często

  • 0

    269. ~  2010-12-10 22:59:37  host: 83.68.71.196.kutno71.tnp.pl

    Opisze swoja sytuacje z tym telefonem to że traci zasięg to już każdy wie u mnie zaczęła szwankować klawiatura która jest na ekranie przyciski zaczynają się wciskać same bez jakiego kolwiek powodu SMS-ów nie da rady pisać bo co chwila chce wychodzić z nich miałem rożne telefony ale LG jest z nich najgorszy nie wiem co mnie podkusiło żeby go kupić niestety nie zdążyłem go oddać na gwarancji bo wylądował kilka razy na ziemi i to specjalnie bo już nie mogłem z nim wytrzymać i nie radze go nikomu kupować radzę nie kupować telefonów LG bo to wyrzucona forsa w błoto na początku też byłem zadowolony ale wszystko jest do czasu

  • 0

    270. ~gość  2010-12-10 23:13:31  host: 83.68.71.196.kutno71.tnp.pl

    Opisze swoja sytuacje z tym telefonem to że traci zasięg to już każdy wie u mnie zaczęła szwankować klawiatura która jest na ekranie przyciski zaczynają się wciskać same bez jakiego kolwiek powodu SMS-ów nie da rady pisać bo co chwila chce wychodzić z nich miałem rożne telefony ale LG jest z nich najgorszy nie wiem co mnie podkusiło żeby go kupić niestety nie zdążyłem go oddać na gwarancji bo wylądował kilka razy na ziemi i to specjalnie bo już nie mogłem z nim wytrzymać i nie radze go nikomu kupować radzę nie kupować telefonów LG bo to wyrzucona forsa w błoto na początku też byłem zadowolony ale wszystko jest do czasu jeszcze jedno dodam szybkę ma naprawdę twardą rzucona o beton 3 razy nawet nie pękła nie wiem czy jeszcze działa bo nie mogę znaleźć baterii

  • 0

    271. ~Mario - odradzam  2010-12-12 14:30:30  host: dynamic-78-8-135-149.ssp.dialog.net.pl

    Hartowany ekran a po tygodniu już pękł, moja wina bo miałem go w kieszeni i usiadłem. Ale ekran dotykowy był nadal funkcjonalny. Muli się bardzo często. Traci zasięg. Bateria masakra. Nawet 1 dnia nie wytrzymuje:/. Plusy: bardzo dobre filmiki kręci.

  • 0

    272. ~kinglog  2011-01-12 08:55:10  host: out.bydgoszcz.psgaz.pl

    Telefon uzytkuję od 2 lat. Nic się z nim nie dzieje niepokojącego. Bateria trzyma nadal 3-4 dni. Moze trafiłam na dobry egzemplarz ale nie mam powodów do narzekań.

  • 0

    273. ~uzytkownik  2011-02-01 22:15:25  host: 89-79-90-52.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od około 1,5 roku i napiszę wady i zalety, jakie w nim zauważam po tym okresie użytkowania: Zalety: -Wysoka jakość wykonania- minimum plastiku, zamiast tego szkło hartowane,stal i włókna węglowe -Efektowny wygląd -Klawiatura idealna do pisania smsów(szybko i sprawnie), idealne odległości między klawiszami -dotykowy panel nawigacji jest miłym dodatkiem -przejrzyste menu i interfejs -spora oryginalność telefonu -wyraźny głośnik Wady: -słaba bateria(jak zniknie jedna kreska i zostaną 2, to później już bateria się wyczerpuje w tempie lawinowym) więc właściwie obecność 2 kresek na 3 jest sygnałem do podłączenia ładowarki -częste gubienie zasięgu -brak możliwości wyłączenia dźwięku podczas robienia zdjęcia -podczas robienia zdjęcia aparat na siłę domyślnie wpycha flesz, który często psuje i niepotrzebnie "prześwietla" obraz -brak minutnika Ogólnie telefon oceniam na plus, ale jednak kilka istotnych wad utrudnia korzystanie z niego.

  • 0

    274. ~kordas  2011-02-10 15:42:43  host: 82.132.248.85

    nie wiem czy ktos dodal to ale ten telefon ma jeszcze Ekran dotykowy ( oczywiscie jak sie go wlaczy ) .Ogolnie mam ten telefon i jestem zadowolony ,choc brakuje Wi-fi :) ale i tak wymata :) Pozdrawiam

  • 0

    275. ~DariQaSs  2011-02-11 18:41:13  host: 095160017131.suwalki.vectranet.pl

    Ten telefon jest fajny, ALE Trochę mnie dobija, dlatego, że czasami nie ma po prostu wibracji i także, nie wiadomo skąd sam się włącza i wyłącza i wtedy nie muszę wpisywać pinu .. Ale już niedługo oddam go mojej Mamie, a ja bd miała Samsung B 3410 :D.. Tak więc, miałam go od czerwca aż do dziś, z tym, że był już DWA razy na reklamacji .. Więc, nie wiem czy mam go odradzać, czy nie .. Fajny jest, nie powiem, że nie .. Ale mam go już DOŚĆ . ;]. Dziękuję za wysłuchanie mojej nudnej opowiastki ; )).

  • 0

    276. ~rybciaa15  2011-02-12 08:11:35  host: cgi63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz pół roku ;/ i nie jestem z niego zadowolona ;/ na poczatku gdy go kupilam bateria mi nie trzymała. ;/ po jakis3 miesiacach gdy go kupiłam dotyk sie popsuł. ;/ nie polecam!!

  • 0

    277. ~blondi  2011-03-16 21:07:55  host: ad216.alfaks.com

    dotyk sie popsuł, telefon jakiś spowolniony.. ogólnie to tylko z baterią jest good bo trzyma mi cały dzień, gdzie ciągle słucham muzyki więc z tego akurat jestem zadowolona :D

  • 0

    278. ~dżasta  2011-03-30 14:40:41  host: public61775.xdsl.centertel.pl

    super telefon. . . mam go od pół roku i jestem bardzo zadowolona....

  • 0

    279. ~angel  2011-04-26 08:57:29  host: 212.160.172.70

    hej. Mam telefon lg kf750 nie całe 2lata. Na początku jakieś pierwsze 6mc było idealnie potem zaczęły się problemy był w naprawie tam zepsuli mi aparat a telefon po 3mc znowu z tą samą wadą wrócił do serwisu gdzie stwierdzili że telefon został zalany i nie zostanie naprawiony. Ogólnie nikomu nie polecam tego modelu. Już nigdy nie chce mieć do czynienia z telefonami od LG . Ten telefon to porażka.

  • 0

    280. ~kamil  2011-06-28 13:09:23  host: user-109-243-129-71.play-internet.pl

    telefon w ciagu 2 latach po trzech wizytach w serwisie, panel dotykowy i bateria to najwieksze wady tego telefonu, zaleta niewatpliwie jest chyba wyglad i nierysujacy sie ekran.

  • 0

    281. ~kaska  2011-06-29 14:55:06  host: 81-15-177-189.bartnet.pl

    telefonik jest naprawde spoko, ma dużo plusów, ale i kilka minusów, m.in : jest baaaardzo poooowooolnyyy , a bateria..? tragedia ! aparat w sumie też beznadziejny, ale nie przeszkadza mi to, bo nie używam ;) tak poza tym jest starannie wykonany, wyswietlacz nie ma ani jednej ryski, choć duużo już przeył ten telefon :D mam go 2 lata, powiedzmy, ze jestem zadowowlona :)

  • 0

    282. ~kusterek  2011-07-19 15:58:07  host: 94-40-117-130.tktelekom.pl

    Ja również z całego serca odradzam ten telefon.Po kilku miesiącach zaczął szwankować panel dotykowy aż całkiem się zepsuł.Luzy na obudowie(slider)pojawiły się już po kilku tygodniach, telefon kupiłem nowy z polskiego salonu LG.Ale najlepszy w tym wszystkim jest serwis.Odesłałem go i w odpowiedzi dostałem stwierdzenie że telefon był zalany i go nie naprawią,pomimo usilnych starań nie udało mi się przypomnieć aby telefon ten miał jakikolwiek,chociaż minimalny kontakt z jakimkolwiek płynem.Dałem za niego 700PLN.Jednym słowem koszmar.

  • 0

    283. ~  2011-09-05 11:28:35  host: gw.mesart.com.pl

    telefon dosc ciezki , slabo trzyma bateria, zdjecia robi slabe zwlaszcza z lampa. glosnik cichy i wcale nie slychac jak ktos dzwoni, wibracje tez slabe, jedyny plus to wyglad eegancki, ogolnie nie polecam

  • 0

    284. ~Agnieszka  2011-09-16 19:03:23  host: host-87-101-74-124.leon.com.pl

    telefon beznadziejny, awaryjny, POWOLNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (można dostrać przy nim do głowy). Ekran dotykowy po roku się zaczął psuć, zawieszać KOSZMAR NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

  • 0

    285. ~misiek45  2011-09-26 14:24:10  host: bnj50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ma problem z tel lg kf750 chciałem wysłac 4 wiadomosci naraz i sie nie wyslaly chcialem je zanulowac i tez nie moge zrobic a jak chce wyslac esa to musze po 4 wysylac te same esy softa juz wgralem nowego ale do tej pory nie moge usunac wiadomosci wysylane co ja mam teraz zrobic

  • 0

    286. ~b0sk1  2011-10-08 12:29:44  host: 178235091072.ostroleka.vectranet.pl

    Telefon dobry, jakość wykonania pierwsza klasa. Jest to slider więc trzeba wymieniać taśmę łączącą obie części (nie działają przyciski, dotyk, ekran), ale to trzeba robić w każdym sliderze. Zdjęcia robi dobre, filmy kręci boskie (oczywiście przy dobrym oświetleniu). Ma problemy z zasięgiem, jeśli jest dobry to nie ma problemu, gorzej gdy ma połowę kresek, wtedy zasięg skacze od zera do maksimum. Głośnik głośny napewno dzwonek usłyszycie. Jest ciężki ale dobrze leży w dłoni dzięki gumowanym bokom. Co do baterii to można dokupić baterię 1000mAh i wtedy znacznie dłużej wytrzymuje. Ogólnie telefon polecam.

  • 0

    287. ~kamilo1459  2011-10-14 10:57:46  host: ip-91.150.165.253.csa-net.pl

    Fajny telefon, szkoda tylko ,że procesor jest dość powolny

  • 0

    289. ~VBBBB  2012-01-20 16:37:36  host: 178235220125.unknown.vectranet.pl

    CZY TEN TELEFON POSIADA COS TAKIEGO JAK MOTYWY LUB TEMATY? JEZELI TAK TO GDZIE JE ZNAJDE?

  • 0

    290. ~Anonim  2016-02-21 12:07:10  host: 083142121089.ittp.media-com.com.pl

    Proszę w tym telefonie zrobic wfi i dac ten telefon wsytkim osobą co maja telefony na mix i abonament w sieci Orange,t-Mobile, Play,Plus i kto jest w sieci Play a ma telefon na rozsówanie Sony ericsson to prosze zrobic zeby im sie on wyłonczył i juz nigdy wiecej go sie nie dało załonczyc i dac im ten telefon na rozsóanie w środku z wfi i aparatem 13 MP LG KF750 Secret w marcu chem widziec ten telefon w tych osu co maja telefony w tych sieciach na mix i abonament i kto ma tel na rozsówanie Sony ericson żeby juz nigdy go sie nie dało załonczyc i musieli z mienic na ten tel na rozsóanie LG KF750 Secret przez dwadziescia lat prosze dawac ludzia tylko ten telefon a jka sie on zepsuje to prosze go naprawic

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet