LG KF700 - opinie
Telefony LG LG KF700 Opinie o LG KF700

LG KF700

w sumie: 68
  • 0

    1. ~LOlq  2008-02-19 23:08:21  host: elf66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny lekki jak pudełko zapałek :) aparat dobry, tylko dobija mnie brak IrDy ;( pozdro

  • 0

    2. ~Skalu  2008-02-24 20:19:25  host: mtan40.alfanet24.pl

    Kto może mi powiedziec po jest to kółko na tylniej obudowie??

  • 0

    3. ~MystiQ  2008-02-26 17:19:39  host: gfk186.internetdsl.tpnet.pl

    To nie jest kółko :) To jest pokrętło nawigacyjne. Co do tela to dla mnie idealny :) Czekam na wprowadzenie :P

  • 0

    4. ~  2008-03-09 19:02:37  host: zabierzow.net

    super telefon! zobaczylam go w angli i od tamtej pory nie moge oderwac od niego oczu :) jest wprost idealny! czekam az bedzie w polsce...

  • 0

    5. ~xxxxc  2008-03-14 01:11:38  host: 193.24.14.2

    co ty z ta irda czlowieku - to za stara technologia i za wolna zeby sie w to wogole bawic - bluetooth i styka

  • 0

    6. ~Norbi  2008-03-18 23:47:06  host: 088156002120.ols.vectranet.pl

    Irda jest przezytkiem. Martwi mnie jednak brak Wi-Fi :/ To niestety kompletnie eliminuje ten telefon wg. mnie. A na takim ekranie miło by się oglądało strony... No cóż, może w koncu to gdzieś dadzą. LG nawet w swoim KU990 tego nie dali. A szkoda, bo telefon naprawde wspaniały. Pozdrawiam, Norbi.

  • 0

    7. ~homyk:D  2008-04-19 20:07:34  host: ejp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdyby miał ten fon wifi napewno bym sie zastanowił nad kupnem bo zajebisty jest

  • 0

    8. ~  2008-04-24 22:15:45  host: chello083144102090.chello.pl

    a mam takie pytanie do posiadaczy jaki jest w obsludze? latwe menu ma chociaz? i wogole jak sie go urzytkuje?

  • 0

    9.  2008-04-28 11:49:29

    Według mnie Wi-Fi nie jest aż tak niezbędne w telefonie ja posiadam obecnie Lg shine i jestem bardzo zadowolony z niego tylko że chyba juz czas na jakąś zmiane i własnie ten telefon mi sie bardzo spodobał chyba to bedzie mój nastepny Lg wogóle jestem z tej firmy bardzo zadowolony.

  • 0

    10. ~Kasos  2008-05-09 13:54:50  host: dqg35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się wi fi w ogole nie przydaje, tak wiec ten telefonik jest spoko i super, bardzo dobry wyswietlacz.

  • 0

    11. ~:P:D  2008-05-21 19:26:25  host: inet20908nb-3.eranet.pl

    telefon kosztuje na allegro do 1000zł więc jest w miarę tani ogulnie fajny ale ja sie przystawiam do ku990

  • 0

    12.  2008-05-23 12:59:54

    w opisie aukcji allegro widziałem info że ten tele ma bluetooth w standardzie 1,2 (szok!) to prawda, bo nie chce mi się wierzyć że LG taki błąd by popelniło?

  • 0

    13. ~Minalos  2008-05-24 15:15:14  host: chello089076010155.chello.pl

    Mam ten fonik :) Bardzo Fajny PRaktyczny . Polecam

  • 0

    14.  2008-06-24 16:58:19

    Do posiadajacych w jakiej rozdzielczosci kreci filmy i czy mozna na nim pograc w jakies sensowne gry java np devilmay cry 3d

  • 0

    15. ~  2008-06-27 14:11:03  host: 77-253-99-80.adsl.inetia.pl

    mi się zajebiscie podoba może sobie taki kupie^^

  • 0

    16. ~  2008-07-14 17:59:34  host: anice-257-1-13-93.w90-52.abo.wanadoo.fr

    mam telefon i jestem baaardzo zadowolona :)

  • 0

    17. ~misiek  2008-07-22 20:26:18  host: cya106.internetdsl.tpnet.pl

    JAK KTOS ZNA CIEKAWE STRONKIZ MOTYWAMI , GRAMI , APLIKACJAMI DO TEGO FONIKA TO PODZIELCIE SIE :)

  • 0

    18. ~papik  2008-07-25 15:09:12  host: 64.17.25.213.easy-com.pl

    mozecie napisac mi jego wade (jesli ma ?) ? bo zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu,odp

  • 0

    19. ~cwaniak  2008-07-31 09:59:17  host: 82.160.64.254

    W sumie fajny telefonik. Mam juz go przeszło 2 mies. i jak narazie wszystko w porządku. Jęsli chodzi o wady to niezbyt głośny głośnik bo jest tylko jeden

  • 0

    20. ~kojack  2008-09-01 14:07:52  host: 82.160.64.254

    telefonik fajny,m mam go od przeszło 3 mies i jak narazie dobrze się sprawuje. Jeśli chodzi o minusy to jedynie cichy głośnk i tyle..

  • 0

    21. ~kojack  2008-09-01 14:08:22  host: 82.160.64.254

    telefonik fajny,m mam go od przeszło 3 mies i jak narazie dobrze się sprawuje. Jeśli chodzi o minusy to jedynie cichy głośnk i tyle, wieć zgadzam sie z kolega wyżej

  • 0

    22.  2008-09-15 13:10:51

    czy ma ktoś,może jakąś stronkę do gier na LG KF 700?

  • 0

    23. ~GLen  2008-09-23 20:17:11  host: 78-31-88-69.ostrog.net.pl

    luzy między wysuwaną klawiaturą a górną obudową - czy to normalne?

  • 0

    24. ~Mrcelina  2008-09-24 21:25:17  host: cpc1-bsfd1-0-0-cust496.cmbg.cable.ntl.com

    kupilam go 2 tygodnie temu i jest ZAWODOWY--POLECAM mieszkam w angli dalam a niego 380zł salon. spelnie wszystkie oczekiwania

  • 0

    25. ~gregski  2008-09-30 19:23:01  host: host86-132-87-145.range86-132.btcentralplus.com

    gierki od ku900 dzialaja wysmienicie :)

  • 0

    26. ~Szela  2008-10-04 13:34:31  host: host-89-229-192-64.gizycko.mm.pl

    fajnie chodzi wyswietlacz marzenie:D tylko jak pisze sie esa i przychodzi kolejny w tym czasie, nie wolno go odebrac tylko trzeba wyslac tego co pisze sie w danym momencie i dopiero odczytac tamtego bo inaczej zwiesi sie i bedzie włączał od nowa;] no ale jezeli ktos nie pisze duzo esow to raczej bez problemow;p glosnik fakt niespecjalny tym bardziej ze ja sie przesiadłam z b-s EF81 gdzie glosnik byl zajebisty tutaj nie ma basow itd aale poza tym telefon podoba mi sie niesamowicie:D GLen tez mam luzy miedzy klawiatura i gorna obudowa;/ ale nie wnikam a i fajny odtwarzacz;p ogolnie sofcik swietnie zrobiony:) i pokrętło jest zajebiste:D pozdro i polecam

  • 0

    27. ~gregski  2008-10-22 20:27:40  host: host86-132-79-93.range86-132.btcentralplus.com

    Polecam zmianę oprogramowania. Mi po zmianie z 10B na 10D bateria lepiej trzyma, przyspieszenie w działaniu menu i uruchamianiu aplikacji.

  • 0

    28. ~  2008-10-26 21:55:24  host: f142-052.opera-mini.net

    Witam. Mam pytanie odnośnie słownika T9 czy da się dodawać nowe słowa i czy jest w nim dużo słów? czy jest jak w motoroli czy jak w noki?

  • 0

    29. ~dioda  2008-10-28 22:05:59  host: dickensa.compi.net.pl

    mam pyt. ile trzyma bateria przy takim "przeciątnym" użytkowaniu, czyli np bez używania internetu?

  • 0

    30. ~rafcio  2008-10-30 14:31:02  host: 62.69.213.73

    swietny telefonik. bardzo czytelne i przejrzyste menu w ktorym nie mozna sie pobubic :) za duzo by pisac jaki ten telefon jest wspanialy ale brakuje mi wifi :)

  • 0

    31. ~chicel  2008-11-09 21:23:36  host: 77-254-65-56.adsl.inetia.pl

    a czy ten telefon ma jakiś rysik w zestawie ?

  • 0

    32. ~szymon  2008-11-11 12:46:24  host: cpc1-walt7-0-0-cust186.popl.cable.ntl.com

    telefon pierwsza klasa

  • 0

    33. ~heon  2008-12-02 09:13:27  host: izam.variant.pl

    mam ten telefonik i mam problem z zasięgiem bo wcześniej miałem lg kg800 i i w pracy i w domu miałem ok polowe zasięgu a na nim nie mam w ogóle uszkodzony tel czy ten typ tak ma w innych miejscach mam zasięg

  • 0

    34. ~dejavu  2008-12-05 10:36:05  host: gpc178.internetdsl.tpnet.pl

    naprawde polecam foto idalne funkcji tyle co w w aparatach cyfrowych internet smiga zadowalająca olynosc i ergonomia nie do poboicia

  • 0

    35. ~chicel  2008-12-10 07:29:45  host: 87-205-230-78.adsl.inetia.pl

    chodzi w tym telefonie karta 4GB?

  • 0

    36. ~eli  2009-02-02 20:45:06  host: abdg32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest lampa do robienia zdj w tym telefonie?

  • 0

    37. ~omen  2009-02-13 14:37:27  host: ayp57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon. Dużo ma bajerów i ogólnie jest fajny choć ma słaby aparat jak na 3Mpix, przy słabym oświetleniu zdjęcia są beznadziejne, lampa mało pomaga. Co mnie też wkurzało to mało szybkie menu ale to jednak dotykowy ekran. Mi 4GB chodziło choć zdjęcia w albumie się dość długo ładowały. Miałem też problemy ze sprzedażą bo to LG i jest mało chodliwy.

  • 0

    38. ~Alicja  2009-03-07 16:43:33  host: gw-nat-18.gaja.net.pl

    Kółko jest do krecenia tel jest na dotyk, kółko jest po to zeby nie trzeba bylo palcem jezdzic po ekranie :)

  • 0

    39. ~Magdalenka  2009-03-10 19:50:01  host: 94.157.6.122

    Jestem posiadaczka tego telefonu.Mam go juz ok 4 miesiace zakupiłam w Holandi ogolnie jestem zadowolona tylko tel ma jedna wade korzystajac z niego trzymajac w prawej rece bardzo czesto włancza sie aparat guziczek jest wystajacy co przy pisaniu SMS-a czasem jest uciazliwe...ale to tylko moje odczucia:D POLECAM P.S mnie urzekł duuuzy ekran ;) i niebieskie (jak to wyczytałam wczesniej_)''tylnie kułeczko'' ;P Pozdrawiam i polecam

  • 0

    40. ~aniussia  2009-04-04 19:19:47  host: cfu34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ma ten telefon i jest zarąbisty tylko trochę ekran ma spóźnienia ale idzie przeżyć nawet jak pada deszcz można go użytkować, jest trwały bo już mi kilka razy spadł na podłogę i żyje :)

  • 0

    41. ~lucek  2009-04-11 16:16:40  host: cmk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi przegrać płytę z oprogramowaniem telefonu lG kf 700 lub powiedzieć jak zdobyć tą płytę bo wnuczka mi połamała płyte i nie mam jak zainstalować program do komputera

  • 0

    42. ~asia  2009-04-15 19:15:53  host: 62.140.137.157

    a ja mam ten telefonik i bardzo go sobie chwale:) łatwa obsługa, przejzyste menu i DOTYKOWY wyswietlacz:D wg mnie nie ma wad, no moze taka, ze jak przywiozlam ten tel do Polski (kupiony w Holandii) to mialam problem z konfiguracja internetu:/ ale poza tym wszystko super:)

  • 0

    43. ~Ofc!o  2009-05-14 18:18:06  host: aaqk90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej chciałbym wiedzieć czy ten telefon sie nie psuje?? z góry pozdro

  • 0

    44. ~kitkatka  2009-05-17 11:39:00  host: csknet-84-234-37-238.csk.pl

    mam ten telefon od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona ;) wyłączam go na noc, wtedy bateria mi trzyma 5 dni, przy częstym pisaniu smsów, słuchaniu radia, czasami rozmowy. po kilku dniach zrobiły sie lekkie luzy w obudowie, no ale to slider, ale mi to nie przeszkadza. Żałuje, że nie ma dotykowej klawiatury do pisania smsów, trzeba używać tej zwykłej. Ale ogólnie jest extra, POLECAM!!!

  • 0

    45. ~Aga  2009-06-07 19:56:19  host: host-abn-93-89-198-169.tkk.pl

    w jaki sposób po włączeniu zrobić tryb cichy i jak włączyć szybko dyktafon? Czy tel posiada nagrywanie rozmów?

  • 0

    46. ~  2009-06-18 10:49:32  host: static-221-66.is.net.pl

    czy ten telefon ma rysik i czy mozna zainstalowac nowe menu

  • 0

    47. ~lechu  2009-06-26 00:45:15  host: aaao49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam , mam pytanie. czy ten telefon ma flasha ? Czy mozna z nim swiecic jak z latarka ? Np. jak w k750i.

  • 0

    48. ~Paula  2009-07-02 00:24:47  host: 116.187.rev.vline.pl

    Hej ! Zastanawiam się nad zakupem tego telefonu.Czy ta " wada " , że głośnik cichy..to bradzo ichy ..czy da sie znieść ? Bardzo przeszkadza ? Jak znacie superowe , dobre i ladne fonty PLIS napiszice !

  • 0

    49. ~Jaga  2009-07-05 07:57:46  host: apn-77-113-47-76.dynamic.gprs.plus.pl

    telefonik super jest pierwsza klasa !!!polecam wszystkim

  • 0

    50. ~  2009-07-24 13:59:55  host: t11-07.opera-mini.net

    Straszne menu, strasznie powolne, do wyswietlacza trzeba sie przyzwyczaic bo w porownaniu do iphona trza w niego stukac a nie jak mowi nazwa dotykac. Fajna zabawka mozna sie pobawic, ale z mojej n81 nie przesiadl bym sie

  • 0

    51. ~natunia  2009-07-24 21:39:22  host: bxx90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest możliwość połączenia się z internetem bezpłatnie tzn połączenie zię za pomocą neostrady albo innych sieci ??

  • 0

    52. ~!!ll!!  2009-07-29 21:30:31  host: 82-160-18-110.tktelekom.pl

    czy ten fon ma dotykową klawiature?

  • 0

    53. ~Marta  2009-08-05 18:42:20  host: host-89-229-176-142.lomza.mm.pl

    Przyłączam się do pytań osób powyżej - Paru z Was pisze, że ma lub miało ten telefon - napiszcie proszę, czy ma RYSIK w zestawie? I czy wygodnie się pisze na nim smsy? To kółko z tyłu tylko do kręcenia, czy można też naciskać je wchodząc tym samym w menu??

  • 0

    54. ~padre  2009-08-23 21:36:01  host: 212-102-24-249.adsl.inetia.pl

    Kochani, miałem w życiu dużo telefonów, różnych, lepszych i gorszych. Nie wiem jakie licho mnie podkusiło i kupiłem kf 700. Nie będę opisywał co jest złe a co dobre. Ogólnie żenada. No i nikt nie chce go kupić,nochybe, że za dwie stówy...haha.pozdrowienia i ostrzegam nie róbcie mojego błędu. Żadnych lg

  • 0

    55. ~slk  2009-09-20 15:28:23  host: 078088186163.stk.vectranet.pl

    telefon mam od 2 tygodni. w zestawie jest rysik, kabel USB, słuchawki z pilotem, CD. telefon ogólnie nie jest zły. ekran większy niż w KU990. dotyk działa bardzo dobrze, menu nie jest powolne poza ładowaniem galerii - tragedia. dźwięki głośne. bateria trzyma max 3 dni. kółko działa znakomicie, można zmienić aplikacje które się chce na nim bezpośrednio wywoływać, działa również w przewijaniu pozycji menu. zdjęcia nie powalają na kolana ale i też nie są najgorsze, filmy nagrywa w 3gp (320x240). nie ma klawiatury wirtualnej, do pisania używa się normalnej wysuwanej. jakość wykonania rewelacyjna, materiały, spasowanie, tył pokryty gumowanym plastikiem, szybka się nie rysuje. menu bardzo logiczne, szybki dostęp do podstawowych funkcji np przy dzwonieniu pokazuje się możliwość wysyłanie smsów itp. ogólnie polecam telefon. po zabawie Cookie i Avila, KF700 bije je na głowę

  • 0

    56. ~NataliaA ^^  2009-12-01 12:07:37  host: bmp129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a głośno daje muze .??

  • 0

    57. ~zxm  2009-12-26 20:10:55  host: host-89-228-29-250.zamosc.mm.pl

    A i jeszcze w opisie jest błąd bo on ma profile. Ogólnie jest bardzo dobry bateria trzyma ok 4 dni dotyk działa idealnie jest doskonałym przejściem z tradycyjnego telefonu na dotykowy LcD :) no i ten podświetlany scroll znany z Sony

  • 0

    58. ~uczciwy  2010-01-13 18:34:49  host: csknet-91-145-129-115.csk.pl

    Żeby miał dobry aparat 5 mp jakiś system do gps(żeby był darmowy gps) napis nokia zamiast lg i kosztowal 600 zl nowy to brałbym bez zastanowienia jak patrzę na filmiki z "jutuba" to jest nawet ładny i ma super zalety fizyczna klawiaturę pomocne tylne kółeczko i dotyk w jednym. Mam kp500 i jest z tym cienko. Jako użytkownik ku800 i kp500 niestety odradzam firmę lg, myślałem że będę miał to samo co w innych formach za połowę ceny, ja już podziękuję.

  • 0

    59. ~micro  2010-02-04 13:40:57  host: chello089077051232.chello.pl

    sluchajcie jakiej predksoci karte microSD najlepiej kupic do tego fona?wiem ze ma byc do 4gb, ale predkosc chyba tez zalezy od telefonu...

  • 0

    60. ~  2010-02-07 20:33:42  host: acee30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie mozna ustawic graficzne buźki? bo są tylko znaki?;/;/lipaaa!!!!

  • 0

    61. ~Adrian  2010-02-24 09:16:24  host: 92.117.230.253

    Hej właśnie tak przeglądam wasze komentarze i sastanawiam się nad kupnem tego telefonu na zdjęciach widać że elegancki ma dużo funkcji Napiszcie czy ten telefon jest wart Kupna..??

  • 0

    62. ~Adrian  2010-03-02 20:59:19  host: cvx242.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego telefonu czytam wasze opinnie i nie tylko wasze teżna innych stronach doradzilibyście mi jakie ma funkcje jakie wady i zalety prosze...

  • 0

    63. ~mili15  2010-05-13 18:42:43  host: apn-77-115-66-168.dynamic.gprs.plus.pl

    ten tel jest zaj.... właśnie w poniedziałek jadę go kupić;**

  • 0

    64. ~jonek  2010-06-08 12:35:14  host: bim212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon swietny wszystko ok tylko dotyk nie najlepszy ale zbytnio to nie przeszkadza

  • 0

    65. ~robin007  2010-09-27 16:16:32  host: yennefer.cel.com.pl

    Dotyk nienajlepszy, kółko rzadko się przydaje, najbardziej przeszkadzała mi powolność menu, straszne to jest, no i po dwóch latach pękł od środka wyświetlacz bez żadnych mechanicznych uszkodzeń. Ogólnie ODRADZAM firmę LG, polecam używanego Iphone lub Samsunga Omnię albo jakiś SPV (HTC) starszego typu, moze większy ale szybkość działania - błyskawica, no i dotyk, w który nie trzeba walić jak w wypadku LG

  • 0

    66.  2011-04-12 14:36:18

    Czy telefon ma QWERTY podczas pisania smsów przez dotyk, a nie normalną klawiaturę ? ;)

  • 0

    67. ~aaa  2011-08-21 18:14:55  host: public-gprs29244.centertel.pl

    krotko mowiac, jest do du..y

  • 0

    68. ~boxana  2012-06-13 19:46:13  host: host-80.48.145.35.zwmedia.pl

    mam go dwa lata i nie chce wiecej =gubi ciagle zasiek ,tylna klapka luzna ,trzeba uwazac aby jej nie zgubic .plus to ze godzina duzymi cyframi dla daleko widza to zaleta

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet