LG KF600 - opinie
Telefony LG LG KF600 Opinie o LG KF600

LG KF600

w sumie: 58
  • 0

    1. ~qaz  2008-03-19 07:44:00  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    a po chugo komus 2 gowniane wyswietlacze?? przeciez mozna bylo dac 1 duzy a nie 2 male gowienka do czego wogole jest ten maly?? di przegladania minaturowych fotek bo na tym wiekszym gorzej widac??

  • 0

    2. ~kac  2008-03-29 14:22:50  host: aabc64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten 2 wyswietlacz masz do funkcji multimedialnych wyswietla klawiesze które w danej chwili mozna urzyc dobry pomysl ale jednak mógl byc caly dotykowy jeden duzy

  • 0

    3. ~Joniek  2008-04-23 11:42:14  host: evdo-78-30-78-78.subscribers.sferia.net

    dobre sa dwa bo jak jedziesz np w busie tak jak ja to nie musze rozsuwac tel tylko smialo moge dzialac samym wyswietlaczem tego LG o i tyle

  • 0

    4.  2008-04-24 12:52:41

    Genialny telefonik z ciekawymi opcjami a poza tym ten wyświetlacz dotykowy to bardzo ciekawy patent według mnie telefon godny zainteresowania i kasy jaką trzeba za niego zapłacic.

  • 0

    5.  2008-04-28 10:04:48

    Bardzo ciekawy telefon. Ma przyjemne w obsłudze menu a poza tym ten 2 dotykowy wyswietlacz to bardzo fajne rozwiązanie no i ogólnie ma dośc duże mozliwości.

  • 0

    6. ~jacek  2008-04-29 10:16:05  host: dpb229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dwa wyswietlacze to swietny pomysl, przynajmniej mi sie podoba, cala reszta tez w porzadku!

  • 0

    7.  2008-04-29 16:09:43

    A mi się ten telefon bardzo podoba i zamierzam sobie go kupic bawiłem sie nim troche i spoko jest ten 2 wyswietlacz funkcjonalne rozwiązanie według mnie bardzo dobry pomysł

  • 0

    8. ~miro  2008-04-30 14:08:29  host: dqj100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon, dobrze wyglada i parametry ma spoko, nie ma sie do czego przyczepic!

  • 0

    9.  2008-05-04 08:23:57

    Do 1 'a po chugo' się wypowiadasz jak nie wiesz? tak jak napisał 2, dolny wyświetlacz jest zamiast klawiszy funkcyjnych i działa zależnie od uruchomionej aplikacji, np przy fotkach do powiększania i obracania, natomiast w odtwarzaczu wyświetlają się przyciski służące do obsługi odtwarzacza, itd

  • 0

    11. ~Bartez  2008-05-11 15:51:57  host: 213-92-193.serv-net.pl

    Telefon fajny mam go od 5dni dwa wyświetlacze to dobre rozwiązanie

  • 0

    12. ~Jaeek  2008-05-13 10:38:02  host: dpq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mistrzostwo swiata telefon jest poprostu najleprzy i dotykowy wyswietlacz jest genialny polecam

  • 0

    13.  2008-05-16 21:08:54

    Fajne i ciekawe rozwiązanie z tym dotykowym wyświetlaczem. Niezła jakość wykonania. LG bardzo się stara, aby nadrobić opóźnienia na rynku telefonów. Jednak jest to bardziej kobiecy model. Pasuje żonie, mi ciut mniej.

  • 0

    14. ~jakio  2008-05-20 15:44:36  host: dqe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik wymiata Lg zrobiło najfajniejszy telefon na rynku ładnie wygląda ma świetne opcje i ogólnie jest super

  • 0

    15. ~tymon  2008-05-24 15:10:02  host: 66.17.25.213.easy-com.pl

    no fajnie fajnie tylko gdyby ten wyswietlacz na górze był troche większy to wszystko moim zdaniem było by super;]

  • 0

    16. ~justyna  2008-06-18 21:15:51  host: chello087207055240.chello.pl

    a ile trzyma bateria? telefon fajny ale nigdy nie miałam telefonu lg a bateria to dla mnie istotna sprawa

  • 0

    17. ~?  2008-07-01 14:44:21  host: agl2.internetdsl.tpnet.pl

    a radia to on nie ma??

  • 0

    18. ~simeon  2008-07-04 10:53:08  host: 213.180.137.170

    Niestety telefon LG KF600 nie reprezentuje sobą niczego. Bardzo niemile mnie zaskoczył. Materiały, z których został wykonany to tragedia, w porównaniu do np Motorolii lub Nokii. (Opinia serwisanta gsm: plastikowe g***o) Wyświetlacze to pomyłka. Głęboko zamontowane w obudowie sprawiają wrażenie tel. sprzed 3 lat. Telefon mimo małych rozmiarów daje wrażenie ciężkiej cegiełki. Przyciski są bardzo niewielkie i blisko siebie usadowione co utrudnia napisanie nawet krótkiego sms-a. Plusem jest na pewno aparat i wiele opcji do wyboru, jednak zdjęcia nim wykonane ładują się baaardzo długo. Na przeglądanie galerii z karty 1GB najlepiej wziąć sobie dzień wolnego i coś procentowego na uśnieżenie nerwów. Minusem jest jedno-kolorowe menu. Pierwszą rzeczą jaką należy zrobić to zmienić motyw i to najlepiej na nowe nie wbudowane w tel. Podsumowanie: Telefon jest nieciekawy, brzydki, niefunkcjonalny. Za cenę, którą można mieć KF 600 lepiej kupić coś innego (na pewno będzie lepsze) i jeszcze coś zostanie :P

  • 0

    19. ~  2008-07-29 10:41:09  host: hns150.internetdsl.tpnet.pl

    napiszcie ile w tym telefonie trzyma bateria

  • 0

    20. ~Misiek  2008-07-30 22:00:23  host: aaxx197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma radio. A czy wie ktoś jak zrobić zdjęcie kontaktu tak, żeby nie robił się nowy plik?

  • 0

    21. ~jull  2008-08-07 16:34:33  host: arl190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos czy jak dzwiek smsa mozna ustawic wlasny dzwonek?

  • 0

    22. ~bally16  2008-08-09 16:46:59  host: ewa251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak ten telefonik gra??

  • 0

    23.  2008-08-24 09:48:48

    21 mozna w profilach ale tylko fabryczne

  • 0

    24. ~iboxer  2008-08-25 09:51:06  host: abtg53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja słyszałem że ten telefon jest dość wolny w działaniu dość długo fotki robi prawda to ????

  • 0

    25. ~Satletioo  2008-08-26 23:51:20  host: 87-205-236-226.adsl.inetia.pl

    Pomysł z dodatkowym wyświetlaczem jest fajny aczkolwiek jego minusem jest dodatkowy pobór energii, co się przekłada na większą częstotliwości ładowania telefonu. Osobiście nie miałem tego telefonu w ręku, ale mam Samsunga z identycznym rozwiązaniem (E950). Swoją droga ciekawe, która firma, od której ściągnęła to rozwiązanie :D

  • 0

    26. ~mandarynka  2008-09-19 22:25:22  host: apn-77-114-154-251.gprs.plus.pl

    zamierzam kupic ten telefon, to prawda ze tak dlugo laduja sie zdjecia? prosze o szybko odpowiedz...

  • 0

    27. ~chris  2008-09-20 14:04:45  host: byz41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się, czy go wziąć. ile trzyma bateria? i jak dokładniej działa ten dotykowy wyświetlacz?

  • 0

    28. ~koko  2008-10-09 16:59:42  host: al138.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś cos na temat otwierania plików txt, doc, pdf idt? czy ten telefone je obsługuje i jak to jest z kalendarzem, bo zamierzam kupić ten telefon, ale bardzo sie już przywiązałem do mojej nokii mam sporo plików txt, które mi są potrzebne, i do kalendarza się przyzwyczaiłem, który podoba mi się za to, że mogą dodać notatkę, a pozniej ją po prostu widze...

  • 0

    29. ~młody  2008-10-16 01:39:12  host: host-89-230-131-149.inowroclaw.mm.pl

    bajerancki taki jest z wyglądu .aparat w nocy nie daje rady muza cicho gra nie słychać w kieszeni ale można się bawić z rozciąganie na 2 wyświetlacze tapetki takie tam ten wyświetlacz ma wiele funkcji i to nawet spoko trzeba się samemu przkonac

  • 0

    30. ~aros  2008-10-19 11:43:43  host: host-81-190-202-12.gorzow.mm.pl

    mam ten elefon o dwóch tygodni i musze przyznac ze spełnia moje oczekiwania minusem jest to ze bateria trzyma ok 4 dni i to ze obudowa nie jest wymienna

  • 0

    31.  2008-10-28 17:58:21

    a można wgrywac swoje motywy czy tylko podstawowe które znajdują sie w telefonie ?

  • 0

    32. ~knysiu07  2008-10-29 12:23:15  host: aaas164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka kupiłem ten telefon w erze i jak wlanczam fona bez karty to sie wlancza a jak włoze karte to sie nie włancza i cigla sie laduje??????co sie dzieje chopacy?????

  • 0

    33. ~  2008-11-09 11:24:38  host: admr66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2 cale? troche malo patrzac na rozmiary tego telefonu

  • 0

    34. ~Sysek  2008-11-12 22:16:44  host: 77-253-32-25.adsl.inetia.pl

    te dolne "małe gówienko" to jest panel dotykowy -.-

  • 0

    35. ~frogusia  2008-11-19 09:32:08  host: hkp250.internetdsl.tpnet.pl

    strasznie mi się spodobał ten fonik - zwłaszcza za tak niską cenę za jaką teraz można go dostać! pytanko do posiadaczy tego fona: czy głośno odtwarza muzę? no i czy nie ma problemu ze słyszalnością rozmów przez ten telefon? Please HELP :)

  • 0

    36. ~yogurt  2008-11-24 01:14:40  host: 77-253-34-229.adsl.inetia.pl

    telefon zmieniony z nokia e51 ktory mi sie zgubil na lg kf600 . Kupilem go spontaniczne wyglad mi sie spodobal. Ale wyglad to za malo... ;/ bo niestety mi sie wiesza telefon i musze wyciagac baterie ale to czasami a tak to klawiatura sie co chwile zawiesza. Barzdo awaryjny telefon... powiem wam tam ze nokia to nokia... takie jest moje zdanie. Pozdrawiam

  • 0

    37. ~eminem390  2008-12-04 19:16:25  host: 89.108.200.1

    Witam.Mam pare pytań,czy muzyka w tym telefonie głośno gra,czy bateria trzyma chociaż trzy dni i czy zdjęcia są jakości jak w SE K800i.Prosze odpowiedzcie bo chciałbym kupić ten telefon ale to co wymieniłem jest dla mnie bardzo ważne.Pozdrawiam

  • 0

    38. ~papka  2008-12-05 15:37:11  host: 8-80.89-161.tel.tkb.net.pl

    mam pytanie dzisiaj kupilam ten telefon i nie moge dojsc do tego jak zmienic dzwiek smsa? o ile wogle prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    39. ~kolo  2008-12-08 16:55:26  host: dkp126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go tydzień i jeszcze działa.włożyłem kartę pamięci a on jej nie widzi Co jest żle?

  • 0

    40. ~chello  2008-12-26 11:27:28  host: chello089076026074.chello.pl

    ten telefon jest wytrzymały??? prosze o odpowiedź

  • 0

    41. ~chello  2008-12-26 11:42:10  host: chello089076026074.chello.pl

    czy można wyłaczyc dzwięk klawiszy ?

  • 0

    42. ~qbass  2009-01-11 17:21:04  host: bwm239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy muzyka odtwarzana przez ten telefon jest dobrej jakości i czy jest taka opcja "latarka" Prosze o odpowiedz

  • 0

    43. ~max  2009-01-23 13:55:45  host: abtx50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @eminem390 - Zdjęcia są gorsze niż w K800i.

  • 0

    44. ~  2009-02-18 12:25:46  host: static-78-8-163-24.ssp.dialog.net.pl

    * wytrzymaly jest pod tym wzgledem ze mimo wszystko trudno go porysowac. * mozna wylaczyc dzwiek klawiszy - trzeba wejsc w menu, potem w profile i tam mozna wszystko edytowac i zmieniac. * jest opcja latarka. jak sie wlaczy aparat to chyba 6 z kolei opcja to podswietlenie. * muzyka sluchana przez glosniki jest dosyc cicha, ale jesli sie slucha przez sluchawki to jest wszystko super - odpowiednio glosno itd. * zdjecia robione przez ten tel mi przynajmniej w zupelnosci wystarczaja.

  • 0

    45. ~aw  2009-02-19 03:17:36  host: pm1227.pam.szczecin.pl

    A wie ktoś jak jest z grami JAVA? Można grywać każdą grę ściągniętą z netu czy trzeba szukać dedykowanych dla tego modelu?

  • 0

    46. ~  2009-02-26 09:54:42  host: 88-199-93-111.tktelekom.pl

    mam ten telefon, ale mam tez z nim maly klopot poniewaz gdy podlacze go do ladowarki to on mi sie wyłącza:(.. i nie wiem czy to jest jakas wada fabryczna czy jak, prosze o jakas pomoc

  • 0

    47. ~CHUDy  2009-02-26 09:59:35  host: 88-199-93-111.tktelekom.pl

    mam problem z tym telem poniewaz gdy podlacze go do ladowarki to to mi sie wyłącza:(i zastanawiam sie czy to wada fabryczna czy co, prosze o jakies info.

  • 0

    48. ~  2009-03-03 16:10:52  host: aanl51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jets tlyko doswietlenie w aparacie:d robi za latarke;] muzaa okej;[ glosnodosc:D mozna wylaczyc dzwiek klawoszy dziewku esa nei mozna zmienic ;DD kochham mojego teleefonika on jest cudoowny ! ;***

  • 0

    49. ~Warszawiak  2009-03-09 13:54:56  host: 83-238-225-164.adsl.inetia.pl

    Witam kupilem telefon w listopadzie 2008 za nie cale 600 zl a sprzedam go pare dni temu za 250zl wiec stracilem 300 stowki ale telefon i tak nie byl warty tej ceny poniewaz jest kiepski i do niczego nie przydatny dotyk w nim to istna porazka nie mowiac o tkaich rzeczach jak gry ktorych sie na niego nie da sciagnac oraz dzwonkow smsa ktorych sie nie da ustawiac. Kupic go nikt nie chcial w zadnym komisie ani nigdzie. Co chwile sie zawieszal jak smsa dostalem itp. Ogolnie nie jest wart swojej ceny i jesli chcesz zalowac ze kupiles taki bubel to nie kupuj go wcale. Telefon to nokia i tyle mam do powiedzenia :)

  • 0

    50. ~Warszawiak  2009-03-09 13:55:46  host: 83-238-225-164.adsl.inetia.pl

    aha jeszcze zapomnioalem dodsac jedynie w nim fajne co jest to wyglad ktory mi sie bardzo podobal. Telefon bardzo sie rysuje ekranik i ta kratka nad ekranem i pod ekranem z czarnego robi sie biala...

  • 0

    51. ~gdynia  2009-04-21 10:09:29  host: dvd67.internetdsl.tpnet.pl

    mam go już prawie pół roku i jedyne co mogę o nim dobrego powiedzieć to wytrzymały wyświetlacz - bez osłon prawie żadnych rys ... a poza tym to - wyświetlacz ciągle jest umazany, panel dotykowy często muli, co jakiś czas koma się zawiesza, brak własnych dźwięków sms, cichy telefon, kiepska klawiatura (pierwszy telefon na którym mam problemy z pisaniem bez patrzenia), klawiatura też czasem muli, po czasie trzeszczy z tyłu klapka, sim mogę zmienić bez wyjmowania baterii ale karty pamięci już nie :/ aparat nawet nawet, brak zwykłego wejścia na słuchawki (ale jest przejściówka, długo się robi zdjęcie, nie mogę zacząć pisań sms nim telefon nie wyśle poprzedniego :/ a czasem się przecież pisze z paroma osobami, często gubi zasięg od tak sobie - krótko mówiąc koma dla osób, które chcą się pokazać z ładnym telefonem, ale dla normalnych użytkowników LIPA!!! - podpisuję się pod (50) - warszawiak tylko że mi się ekran nie rysuje mimo, że zdarza się nosić w kieszeni z kluczami ... a te kratki - beznadzieja

  • 0

    52. ~Oliwci a:**  2009-06-14 23:42:47  host: 078088077154.polkowice.vectranet.pl

    Ten fonik nie chce mi działać jak wkładam kartę z dodatkową pamięciom czy u was też tak jest??

  • 0

    53. ~zakłopotany  2009-09-12 00:09:42  host: bkz73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś może, jaki format plików tekstowych obsługuje ten telefon? Chciałbym czasem coś na nim poczytać, ale nie mogę :( proszę bardzo o pomoc! Dzięki i pozdrawiam

  • 0

    54. ~Igma07  2009-09-21 20:36:01  host: bot59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W miarę szybki, funkcjonalny, wyświetlacz dotykowy zrobiony znakomicie, zasięg super, bateria w normie. Obudowa dość odporna, zdjęcia i wideo również w normie. Szczerze polecam ;)

  • 0

    55. ~niewiastqa  2010-02-08 17:08:23  host: 81.219.96.25

    Mam jedno pytanie. Do ilu GB można rozszerzyć pamięć poprzez kartę pamięci?

  • 0

    57. ~GAGA  2010-07-28 18:47:12  host: host7.cybermax.pl

    mam ten fonik jest spoko według mnie bardziej dla dzieczyn ale dla facetów też może być te 2 ekrany są bardzo pożyteczne i mnie się podobają.

  • 0

    58. ~MikusiaMJ  2010-08-25 19:01:42  host: wisznice.tpspark.pl

    niedawno kupiłąm karte pamięci do tego telefonu , lecz jej nie wyszukuej! Co jest ? Proponowano mi sformatowac tą karte - zrobiłam tak i nic ! Co moze być ? Bardzo prosze mi pomóc o to moj e- mail : mikusiamj@interia.pl . Z gory dziekuje :*

  • 0

    59. ~siuru  2012-12-02 18:54:40  host: 217.96.122.17

    Telefon fajne sie prezentuje wedlug mnie jest super tylko troche denerwuja te dwa ekrany

  • 0

    60. ~JanosiQ  2014-04-11 21:23:40  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Lepszy jest Samsung D900i z powodu na pamięć. Fakt jest stary i nie ma dotykowego panelu ale jest lepszy i tak :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet