LG KF510 - opinie
Telefony LG LG KF510 Opinie o LG KF510

LG KF510

w sumie: 51
  • 0

    1. ~wiola  2008-03-10 11:39:14  host: 213.25.189.50

    czym on sie rózni od KG800? lu od KU800?jest lepszy czy nie?

  • 0

    2. ~pff  2008-03-13 19:42:34  host: 195.94.215.34

    lepszy od KG bo ma złącze kart, mniej od KU bo nie ma wideo a od obu ma lepszy aparat (KG=1,3mpx; KU=2mpx) od czego jest wyszukiwarka hm?

  • 0

    3. ~daniel1898  2008-04-19 00:07:48  host: general-ld-215.t-mobile.co.uk

    właśnie go kupiłem, bardzo fajny telefonik, cały metalowy, cieniutki ale czuć go bo jest dużo cięższy niż np nokia 5310.

  • 0

    4. ~snoop  2008-04-30 01:20:24  host: host86-133-20-148.range86-133.btcentralplus.com

    kupilem dzisjaj ten telefonik,jest swietny:) dotykowy panel to fajna sprawa i swietna zabawa:)polecam telefonik wszystkim ktorzy chca sie wyroznic chociaz pod tym wzgledem:)

  • 0

    5. ~nitka89  2008-05-23 19:22:53  host: gyb18.internetdsl.tpnet.pl

    czy to tego telefonu można kupić sobie kartę pamięci..

  • 0

    6. ~  2008-05-28 18:29:32  host: acgl63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna kupic karte pamieci MicroSD

  • 0

    7. ~telo  2008-05-28 19:03:57  host: evj175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie. No karty pamięci sobie nie można kupić, przecierz ma czytnik kart MicroSD, więc gdzie ty ją wsadzisz? Chyba nie wszyscy powinni mieć dostęp do pisania komentarzy!!! LUDZIE!!!

  • 0

    8. ~s  2008-06-05 21:01:32  host: aamo18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bajera, tylko by sobie dokładniej sprawdzili informacje na jego temat bo ma dostępne 24mb + micro SD do 4GB(dla niewiedzących) zamiast ekranu to nanel dotykowy bo ekran bardzo szybko się rysuje i brudzi(np ku990 czy prada) polecam wszystkim którzy lubią dobre telefony z mocnym aparatem, odtwarzaczem mp3 i wszystkim co najważniejsze

  • 0

    9. ~~a~n  2008-06-07 00:49:21  host: aaof216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich, orientuje sie ktos jak ustawic zeby panel dotykowy byl podswietlany na czerwono i tak samo z klawiatura ??

  • 0

    10.  2008-06-07 18:07:46

    witam wszystkich. Mam pytanie jak ustawic aby panel dotykowy swiecil na czerwono tak samo z klawiatura... ??

  • 0

    11. ~  2008-06-07 22:49:37  host: chello087207186066.chello.pl

    swiety polecam mam go od 5 miesiecy i dobrz sie sprawuje

  • 0

    12. ~ania  2008-06-08 20:18:23  host: ip-62-69-207-189.globalconnect.pl

    Czy ten telefon ma dwa aparaty? Z tylu i z przodu?

  • 0

    13. ~hehe  2008-06-16 17:23:12  host: www.modelina.google.com

    ja mam ten telefon i aktualnie jest juz po raz 2 w naprawie. Pierwsza naprawa - telefon w ogole nie wczytywal karty sim. Druga naprawa- telefon przy zamykaniu wyłacza się... no i aktualnie czekam na wgranie nowego softa.. jednym slowem katastrofa

  • 0

    14. ~zxc  2008-06-20 10:58:22  host: dqd219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ale to bardzo mi się podoba już zamóiłem czekam tylko na odbiór ale jak się nim wczesniej bawiłem to poprostu super jest piekny fajnie leży w dłoni i daje poczucie że jest bardzo solidny.

  • 0

    15. ~wojttek  2008-06-22 00:01:40  host: 77-253-191-73.adsl.inetia.pl

    9. Dokładnie tyle dni go miałem i... trafił do serwisu. Nie wiem, czy to wypadek przy pracy, czy norma dla LG, ale sypie się soft. Nie odtwarzał mi MP3, nie wykrywał albumów, itd. Gdyby nie to, byłbym z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    16. ~rasta  2008-06-27 09:55:56  host: dqc27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moj KF510 działa genialnie jestem z niego bardzo zadowolony został solidnie wykonany ma fajne opcje dobry aparat i super wyglada no i jego cena nie jest kosmiczna ogólnie polecam ten telefon jest wart nawet wiecej niz trzeba za niego zapłacić.

  • 0

    17. ~  2008-06-27 14:27:20  host: 77-253-99-80.adsl.inetia.pl

    niom fajny tel a cena tez nie duża na taki tel ogólnie spoko i ma zajebisty wygląd ciekawe jak się spisuje w użytku...

  • 0

    18. ~Mona  2008-07-09 09:23:33  host: 212.67.128.6

    Czy te tel ma rozmowy w 3G bo szukam z taka funkcja a ten mi sie podoba ale nigdzie nie moge znalesc info. Prosze o uswiadomienie laika:-)

  • 0

    19. ~obre  2008-07-11 10:50:02  host: abee91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładnie wyglądający telefon,duży wyświetlacz,łatwy w obsłudze ,ma fajne funkcje i cena jest ok

  • 0

    20. ~wojttek  2008-07-15 22:48:49  host: 77-253-162-97.adsl.inetia.pl

    Wrócił z serwisu i jutro znów zanoszę. Nie czyta plików z karty. Kilka razy dziennie wyłącza się panel dotykowy i muszę go restartować. Porażka

  • 0

    21. ~gość  2008-07-17 16:50:22  host: abez34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma super design ,jest łatwy w obsłudze i jest dobrze wykonany

  • 0

    22. ~bu  2008-08-17 19:56:09  host: 82.160.150.3

    czy ktos wie w jakiej sieci mozna go kupic?

  • 0

    23. ~ade  2008-09-16 17:09:20  host: 87.116.224.199.strzyzow224.tnp.pl

    czy wiecie moze czy mozna podglosic rozmowy, ja w swoim ledwo co slysze

  • 0

    24. ~sekund10  2008-10-01 16:40:05  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    Ja kupiłem w CarPhoneWareHaouse w UK :) Ja podgłaszam rozmowe klawiszami z boku :)

  • 0

    25. ~katarzyna  2008-10-11 11:26:30  host: edl20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam w Anglii ten telefon i bardzo mi sie podoba,cienki,ale wyczuwalny,kolor czerwień jakby palona od góry,funkcje cała masa,zanim sie go nauczę do granic jego możliwości to trochę minie,boje sie tylko o ten panel dotykowy ale czas pokaże ,narazie jest ok.polecam

  • 0

    26. ~psytulak  2008-10-19 17:51:28  host: adlq151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego fonika:) czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile trzyma bateria w nim?

  • 0

    27. ~  2008-10-26 00:16:10  host: 80-192-210-255.cable.ubr09.pres.blueyonder.co.uk

    a gdzie mozna znalezc zoom bo niemoge go znalezc

  • 0

    28. ~justyś  2008-11-23 14:31:01  host: chello087207027129.chello.pl

    zoom jest tylko przy dwóch najniższych rozdzielczościach a uruchamiasz go klawiszami na lewym boku telefonu

  • 0

    29. ~cześka  2008-11-27 15:11:21  host: dpl153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ladny design no i aprat 3,2 pixa z autofocus:) spory wyświetlacz co mi sie podba

  • 0

    30. ~pj  2008-12-03 15:10:15  host: 4.fdk.airbites.pl

    przyblizasz- oddalasz przyciskami zmniejszania/ zwiekszania glosnosci.. przy wiekszych rozdzielczosciach zdjecia zoom jest wylaczony.. uprzedzam ze moge sie mylic.. pozdro

  • 0

    31. ~pj  2008-12-12 17:39:37  host: 4.fdk.airbites.pl

    czy u wszystkiech jest tak ze jak bateria jhest slaba to nie mozna napisac sms-a?? (paradoksalnie zadzwonic gdziekolwiek mozna...;/ grac tez) da sie to zlikwidowac?? poza tym wkurzajacym elementem to fonik swietny, a te reakcje ludzi jak go im pokazujesz... bezcenne :)

  • 0

    32. ~  2009-01-13 20:11:34  host: host-89-228-203-109.kalisz.mm.pl

    zarypisty telefon dzisiaj dostałem ekran 2.2 cala

  • 0

    33. ~mikos  2009-01-16 00:51:47  host: bbservice17.mmpnet206.tnp.pl

    w MIX electronics za 650zł

  • 0

    34. ~pawelje  2009-02-25 15:27:16  host: 4.fdk.airbites.pl

    ========== Mam ten telefon od kilku dni i sprawuje się swietnie,mam tylko jednen problem! Otóz jeżeli wchodzę w menu>Moje pliki>dźwięki>pamięc zewnętrzna>i włączam jakieś mp3 to działa świetnie! Jednak jak chce wejsć w odtwarzacz mp3 gdyz ma on większe mozliwosci jak np korektor czy minimalizacja to w menu wchodzę w multimedia>odtwarzacz mp3 i chwilke telefon ''myśli'' i pojawia sie napis z wykrzyknikiem ''Building Error'' a przypominam ze jest to napis po angilesku a ja mam język w telefonie Polski.tak samo się dzieje jak klikam klawisz skrótu który powinien włączyć odtwarzacz.Trochę mnie to irytuje gdyz nie moge w pełni korzystac z funkcji telefonu: -nie moge słuchac muzyki,bo jak np.dostane SMS-a to sie wyłącza -nie moge robić ''czegokolwiek'' np.W menu i słuchać muzy Gdyz nie ma opcji minimalizacji -nie moge słuchac muzy np. jadąc do szkoły, gdyz muszę ręcznie zmieniać utwory po ich zakończeniu! Proszę o pomoc.Naprawdę będę wdzięczny ========

  • 0

    35. ~pj  2009-02-25 15:32:05  host: 4.fdk.airbites.pl

    ja kupilem za 300zl.. :D ale mi mp3 przestal dzialac tak jak wojtkowi... ;/

  • 0

    36. ~nataaa  2009-03-15 12:07:22  host: dee179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go juz przez miesiac i nic sie nie dzieje jest swietny dziala jak nalezy

  • 0

    37. ~jasasda  2009-03-18 16:42:23  host: aery19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś skąd mozna ściagnać gry i aplikacje na ten telefon? bo gdzie szukam to sie nie da zainstalowac musza byc jar a nie wiem gdzie znalezc

  • 0

    38. ~adas18  2009-04-30 16:36:32  host: chello084010025177.chello.pl

    Super Telefon!!! Mam go od 2 miesięcy i działa idealnie. Nie zawiesza się itp. Dobrze wykonany z metalu i szkła, nie rysuje się tak szybko jak inne telefony. Gry i aplikacje są do tego telefonu wystarczy wpisać w google, można też spróbować zainstalować Aplikację/Grę z taką samą rozdzielczością i sprawdzić czy pójdzie(niektóre aplikacje chodzą). Oprogramowanie jest sensownie zrobione, menu poukładane i interaktywne. Aprat 3MBpix dobrze się sprawuje. Odtwarzacz MP3 całkiem dobry, posiada korektor z kilkoma fabrycznymi ustawieniami. Telefon wyróżnia się w tłumie. Jak go wyjmuję w szkole wszyscy się na niego patrzą - ogólnie szpan :D Kupiłem nówkę w Auchan za 400zł.

  • 0

    39. ~mudzyn  2009-06-03 13:48:56  host: d90-141-74-36.cust.tele2.pl

    Mam ten telefonik juz 6 miesiecy. nic mi sie z nim nie dzieje dziala wszystko idealnie. myslalem nad zmiana panelu na inny kolor:) Nie zawiesza sie, bateria trzyma co najmniej 4 dni (wliczajac sluchanie muzyki i dziesiątki sms-ów dziennie + dzwonienie) Naprawde polecam. Kupilem go w MediaExpert za 699zł ;| ale nie żałuję :D pzdr

  • 0

    40. ~magda  2009-06-11 22:41:52  host: 88-199-132-25.tktelekom.pl

    czy jak ktoś dzwoni to te diody się zapalają?

  • 0

    41. ~  2009-06-13 15:59:33  host: ckz230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałam kupić tego lg ale właśnie się zastanawiam czy jest dobry ten kf 510 bo wasze opinie są podzielone mógł by mi ktoś coś doradzić

  • 0

    42. ~arya  2009-07-13 12:18:21  host: 77-253-146-187.adsl.inetia.pl

    hej, mam pytanie: czy ten telefon jest bardzo szeroki, bo na zdjeciach roznie wychodzi?...

  • 0

    43. ~Dede  2009-07-28 23:36:14  host: idc155.idc.net.pl

    Mam pytanie czy w tym telefonie można dodawac nowe słowa do T9?? I czy Ma Flesha?? I i co z tą kartą pamięci?? bo 16 MB to nie za wiele

  • 0

    44. ~wEST_11  2009-09-19 20:04:30  host: aagy16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak...mam ten telefon od ponad pół roku. na poczatku wogóle mi się nie podobał ale z czasem sie przyzwyczaiłam. ładny, dobrze leży w dłoni, dobry aparat(szkoda ze dzwieku kamery nie mozna wylaczyc) odtwarzacz ok, głośno gra. gry sa takie sobie ale zawsze można ściągnąc z neta. pamiec zewnetrzna-brak problemow. bateria---zalezy od dnia;p na dlugie rozmowy szybko sie konczy;p problem zaczal sie kiedy telefon wpadl mi do wody podczas pracy...oddala do serwisu, zaplacilam 60zl za wysuszenie i przez jakis miesiac dzialal bez zarzutu. ale niestety teraz....musze kuoic nowy bo co chwile sie wylacza i karty nie czyta. wiec ogolnie: chcecie go kupic?? dobra decyzja :) panel dotykowy jest super zabawka;p jedynie ladniejszy od niego jest chyba lg kf 750 ;p polecam LG!!! i wytrzymuje naprawde duzo upadków;p

  • 0

    45. ~niunia  2009-09-28 15:54:56  host: bbservice193.mmpnet251.tnp.pl

    jaki ma ten telefon aparat??

  • 0

    46. ~:)  2009-10-12 00:22:35  host: terminal-4-236.retsat1.com.pl

    zal mi was;/ ten fon ma 3.0 mpx

  • 0

    47. ~julaa..  2009-10-26 15:24:11  host: rabex.com.pl

    hej ja mam ten teleefon od tygodnia jest swietyn nie załuje ze go kupiłam polecam wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    48. ~patryk  2010-01-11 18:53:49  host: dynamic-78-8-173-124.ssp.dialog.net.pl

    Telefonik bardzo fajny, mam go od paru dni. Tylko jedna dioda w panelu dotykowym przestała świecić ale na dotyk reaguje.

  • 0

    49. ~bartox  2010-07-23 17:41:39  host: aaxa245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam tego lg i chcę go zprzedać ,bo chcę kupić jakiegoś innego,ale telefon jest spoko

  • 0

    50. ~  2011-01-17 15:40:45  host: public-gprs124486.centertel.pl

    gdzie można go naprawić wylącza sie i resetuje

  • 0

    52. ~Monin  2011-05-04 17:02:19  host: apn-77-115-119-90.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak wgrać tu softa? Bo przy zamykaniu tego telefonu wyłącza się.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet