LG KE970 Shine - opinie
Telefony LG LG KE970 Shine Opinie o LG KE970 Shine

LG KE970 Shine

w sumie: 881
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~Math  2007-02-14 13:06:11  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Osobiście kojarzy mi się z motką z3 ta rozsuwana...ale komórk sam w sobie stylowy :)

  • 0

    2. ~aśka  2007-02-14 16:05:19  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Super telefon ciekawe ile kosztuje?

  • 0

    3. ~dzej  2007-02-19 11:59:48  host: gdl158.internetdsl.tpnet.pl

    ~1500zł :o)

  • 0

    4. ~ziom :D  2007-02-21 20:54:29  host: dwp242.internetdsl.tpnet.pl

    o kurffa a ten bezpiecznik z przodu to co on tam robi? :D:D:D:D

  • 0

    5. ~admskladak  2007-02-23 01:16:19  host: 82-41-193-121.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk

    ten bezpiecznik to rolka do przewijania

  • 0

    6. ~lysy sunderland  2007-02-23 12:52:55  host: midd-cache-1.server.ntli.net

    telefon super mam go juz od miesiaca :)) nie zaluje

  • 0

    7. ~BoSS  2007-02-26 13:26:10  host: 82-34-223-53.cable.ubr01.sout.blueyonder.co.uk

    Ten telefo n kosztuje wariaty 3000 Zl

  • 0

    8. ~/nie wiem  2007-03-04 00:43:56  host: 82-45-162-35.cable.ubr05.hari.blueyonder.co.uk

    mam pytankao zmienilam w opcjach aparatu na rodzaj zdjecia w sepii i nie mam zielonego pojecia jak to zmienic nie wiem jak zmieniac te opcje aparatu.PROSZE O POMOC

  • 0

    9.  2007-03-07 15:54:29

    Nie przesadzj BoSS "wariacie" kosztuje ok 1200zl a dokladnie Ł200

  • 0

    10. ~asior85  2007-03-11 19:29:27  host: cpc2-cove8-0-0-cust260.brhm.cable.ntl.com

    jest bajerancki- bardzo kobiecy kosztuje z jakies 200L

  • 0

    11. ~gromol  2007-03-15 09:19:00  host: user-87-248-77-154.promax.media.pl

    wczoraj mialem ten telefon w rece - bardzo solidny, choc ciezki (metalowa obudowa), mozna powiedziec ze to ZIPPO wsrod komorek ;) jedyny mankament to to że bardzo widać na nim, a raczej na tym lusterku odciski palcow. Nie do konca przypasowala mi rolka , ale to pewnie jest kwestia przyzwyczajenia. Bardzo rozbudowane funkcje aparatu (makro, zoom, efekty itd...). Dosc efektowne graficznie oprogramowanie, np. przgladajac wpisy w ksiazce tel. po lewej stronie widzimy liste wpisow a po prawej zdjecie przypozadkowane danemu wpisowi (niestety ze wzgledu na takie rozwiazanie nie widzimy calego wpisu do momentu jego podswietlenia i tak majac np. kilku tomkow iksinskich, widzimy tylko tomek... tomek... tomek.., oczywiscie problem znika gdy do kazdego z tych kontaktow bedziemy mieli przypozadkowane zdjecie, wiec nie moze byc dyskalifikujacy ;)) Na koncu dodam tylko, ze jako moj kolega (szczesliwy posiadacz tego telefonu) ma czasami hmm.. ze tak to nazwe "dziwne pomysly" - sluchawka zostala gruntownie (doslownie) przetestowana pod wzgledem wytrzymalosci - przezyla kilkumetrowy lot wzdloz chodnika, a nastepnie twarde ladowanie na tymze dosc nierownym ww betonu - poza mala rysa na lustrze telefon jest w doskonalym stanie i co najwazniejsze dziala bez zarzutu!!!

  • 0

    12. ~borowa  2007-03-18 17:50:02  host: 212.183.134.65

    mam pytanko 2 dni temu kupilem ten telefon i gdy rozladowala mi sie bateria podlaczylem go do ladowarki,prubowalem go wlaczyc ale bez rezultatow,dopiero jakos po godzinie ladowania sie wlaczyl.czy to normalne w tych telefonach??????

  • 0

    13. ~przemo  2007-03-18 20:49:07  host: 82-44-170-6.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk

    telefon mam od 2 miechow i chwale sobie go

  • 0

    14. ~sana  2007-03-20 17:09:12  host: cge150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jest ok ale gdyby mial radio i bateria dluzej trzymala , a co do 1 ładowania to trzeba wyciagnac baterie i w rekacg rozgrzac - glupio brzmi wiem tel jest ogolnie spoko

  • 0

    15.  2007-03-23 08:48:33

    piękny telefonik :)

  • 0

    16. ~sabina  2007-03-25 19:56:20  host: azj226.internetdsl.tpnet.pl

    też mam ten telefon i żałuje że go kupiłam bo mogłam kupić samsunga e-2500 JAKI TO PORYPANY TELEFO JAP....

  • 0

    17. ~KICIA  2007-03-25 19:58:42  host: azj226.internetdsl.tpnet.pl

    MAM TEN TEL I ŻAŁAUJE ŻE GO KUPIŁAM MOGŁAM KUPIĆ SAMUNG E-900

  • 0

    18. ~zenon  2007-03-28 11:27:24  host: btx137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napisz to jeszcze raz. nikt sie nie skapnie, ze wciaz pisze to jedna osoba

  • 0

    19. ~piotrus  2007-03-29 08:49:52  host: ip-83-238-15-178.netia.com.pl

    Witam!od wczoraj jestem posiadaczem tego telefonu i musze powiedziec ze bardzo mi przypadl do gustu,mialem wiele modeli ale nigdy lg.jedyne co mogliby poprawic to scroll,nie zawsze dziala tak jak chce :p ale mysle ze to kwestia paru dni i bedzie ok!no i przy sloneczku niewiele widac na wyswietlaczu :/ ale za to design jest rewelacyjny, konkurencja dla sirroco? :)no i jeszcze jedna sprawa - dzwonki..nie wiem dlaczego ale sa dla mnie za ciche :( moze ma ktos pomysl jak skonwertowac mp3 zeby na telefonie grala glosniej? pozdrawiam

  • 0

    20. ~adamek  2007-03-30 12:52:32  host: wipll-6-216-static.81a.tomaszow.pilicka.pl

    obudowa jest metalowa więc ok. ale czy to lusterko jest ze szkła czy z plastiku? chodzi mi o zewnętrzną cześć obudowy.

  • 0

    21. ~Hoover  2007-04-05 18:05:38  host: public-gprs75385.centertel.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem ile trzyma bateria gadajac godzinke dziennie- ktos moze mi odpowiedziec? Co z tymi dzwonkami sa za ciche?

  • 0

    22. ~Hoover  2007-04-05 18:06:28  host: public-gprs75385.centertel.pl

    czy ma opcje głośnego mowienia? jest lepszy od KG 800 chocolate?

  • 0

    23. ~golabek  2007-04-05 20:20:51  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    podoba mi sie jest kozacki i ladnie wyglada i ma duzy wyswietlacz

  • 0

    24.  2007-04-06 09:59:03

    mi bateria trzyma 2 dni, przy ok 1h rozmow dziennie, oczywiscie jest lepszy od chocolate (mniej awaryjny) i ma opcje glosnego mowienia, tylko te dzwonki to najwiekszy bol, ale nie wiem czy jest to tylko w moim przypadku..

  • 0

    25. ~madak  2007-04-17 19:12:09  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy LG posiada blokadę hasłem na dostęp do folderów np. sms, karta pamięci, ks. tel. Mam aktualnie Samsunga D900 i tego typu zabezpieczenia posiada a właśnie zastanawiam się nad zmianą na tego LG. Gdyby ktooś posiadał te informację to proszę o odpowiedź :)

  • 0

    26. ~lukzlo22  2007-04-24 15:21:26  host: 82-46-187-214.cable.ubr04.perr.blueyonder.co.uk

    Witam, telefonik faktycznie przyciąga swoim wyglądem i to jest jego dużym atutem, zastanawiałem sie co jest z tymi dzwonkami że tak cicho grają, myslalem ze mój jest uszkodzony, ale po przeczytaniu tylu postów widzę że to normalka w kazdym LG, po za tym minusem że cicho gra, ma jeszcze jedną wadę że nie mozna ustawić swojego dzwonka do wiadomosci sms:( ale cóż cos za cos, zaden telefon nie jest idealny....

  • 0

    27. ~lukzlo22  2007-04-24 15:38:11  host: 82-46-187-214.cable.ubr04.perr.blueyonder.co.uk

    Witam, telefonik faktycznie przyciąga swoim wyglądem i to jest jego dużym atutem, zastanawiałem sie co jest z tymi dzwonkami że tak cicho grają, myslalem ze mój jest uszkodzony, ale po przeczytaniu tylu postów widzę że to normalka w kazdym LG, po za tym minusem że cicho gra, ma jeszcze jedną wadę że nie mozna ustawić swojego dzwonka do wiadomosci sms:( ale cóż cos za cos, zaden telefon nie jest idealny....

  • 0

    28. ~natalia_20  2007-04-27 13:57:11  host: cp785786-a.roose1.nb.home.nl

    CZesc!!od wczoraj jestem posiadaczem slicznego LG Shine. I wszystko byloby ok...gdyby nie sprawa dzwonkow... To,ze nie mozna ustawic wlasnego dzwonka na wiadomosci sms-wyczytalam juz wczesniej. Ale ja wogole nie moge ustawic wlasnego dzwonka....tylko te ktore byly juz w telefonie!!! prosze napiszcie czy to normalne,czy moze tylko z moim telefonem jest cos nie tak..?!

  • 0

    29. ~rzenka  2007-04-27 14:57:28  host: ffo146.internetdsl.tpnet.pl

    Od wczoraj mam ten tel,ale niestety karta orange nie działa:/ a w zdjeciu simlocka jest problem i co teraz????:/:(

  • 0

    30. ~Wozek  2007-05-12 16:59:13  host: client-82-26-203-9.glfd.adsl.tesco.net

    Telefonik Super ! Posiada wbudowany ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY. Dwa minusy odemnie -niema wideokonferencji -niema i-mode

  • 0

    31. ~Derv  2007-05-16 21:52:49  host: 31-mo5-10.acn.waw.pl

    trzeba przypozadkowac wszystkie numery telefonow z ksiazki adresowej do konkretnej grupy. podczas przepisywania numerow lg wsadzil je automatycznie bez grupy. jezeli przeniesiesz numer np do grupy 1 i w niej ustawisz dzwonek to bedzie gral ten ktory chcesz i tak glosno jak chcesz

  • 0

    32. ~  2007-05-22 19:23:07  host: host86-149-172-71.range86-149.btcentralplus.com

    siema.mam telefon 2 dzien tylko nie moge wgrac muzyczki do nie go.wgralem do kompa plytke zmienilem w telefonie na usb a on dalej pokazuje mi ze jest przenosny pomocy!!!!

  • 0

    33. ~Roq  2007-06-02 02:30:16  host: spc1-seve5-0-0-cust812.asfd.broadband.ntl.com

    Mam go od paru miesięcy. Solidny fon. Czuc prawdziwy metal a nie tandetę. W każdym calu dopracowany. Ma klasę. Jedyny minus to troszkę słaba bateria, ale bardzo dużo gadam więc może nie jest tak źle. Brak radia mi zwisa. Potrzebuję solidnego telefonu a nie gadżetu z wodotryskami i migającymi diodami. Pseudoaparacik fotograficzny też mi nie potrzebny. Daję maksa bo wart swojej ceny.

  • 0

    34. ~plus  2007-06-09 13:18:39  host: bxe114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od paru tygodni i jestem z niego zadowolona. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze na dworze jak mocno swieci slonce to na ekranhie prawie nic nie widac, ma ciche dzwonki i zostawia bardzo widoczne slady palców :/ No ale ogólnie jest ok:)

  • 0

    35. ~Alan  2007-07-11 17:16:17  host: aaff110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam posiadam nasprzedasz Lg ke9700 w bdb. stanie wraz z ładowarką bez simloka i z pl.menu cena jaka mnie interesuje to 800zł. Jak cos prosze pisać na gg 124-85-80.

  • 0

    36. ~Miki  2007-07-17 10:23:19  host: host-81-190-207-239.gorzow.mm.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu mam propozycje zeby kupic go za 650 zl ? Jak myslicie taka cena jest warta tego telefonu? i jak wogole sprawuje sie ten telefon ?

  • 0

    37. ~shinelg  2007-07-25 17:51:52  host: aky82.internetdsl.tpnet.pl

    czesc. mam pytanie. macie ten telefon dluzej ode mnie wiec sie orientujecie. jak wsadze mu karde micro sd 1gb to telefon bedzie sie zacinal?? lepiej wsadzic 1gb czy 512mb?? jakie jest wasz zdanie??

  • 0

    38. ~rOdOwity  2007-07-29 19:39:50  host: 79.66.88.199

    ja mam kartę Sandisk 2GB i chodzi bez zarzutu! Ale tylko Sandisk, Kingston się zawiesza..

  • 0

    39. ~yyo  2007-08-01 00:28:08  host: ejz44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z reguły wszystkie LG maja dobite glosniki o czym przekonalem sie na wlasnej skorze ;/ wiec nie ma co liczyc na wiecej.. jest 1 alternatywa, wymienic glosnik ;D

  • 0

    40. ~shinelg  2007-08-05 17:09:40  host: aky82.internetdsl.tpnet.pl

    thx za pomoc Pozdroffka BB

  • 0

    41. ~  2007-08-12 14:19:48  host: adnh223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam chciałem zapytać czy ten tel. ma symbiana lub windows mobile??

  • 0

    42. ~zbok  2007-08-17 17:20:29  host: acnj237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe te klawisze pod wyświetlaczem wyglądaja jak bezpiecznik :)

  • 0

    43. ~  2007-08-18 05:45:19  host: p01-11.opera-mini.net

    U600 bije go pod każdym względem.

  • 0

    44. ~Janusz  2007-08-19 19:55:33  host: d54c404c2.access.telenet.be

    A ja mam pytanie czy byscie mi bardziej doradzili tego lg czy moze samsunga u600? no bo lg podoba mi sie bardzie no ale samsung ma 3.2 kamerke :/.

  • 0

    45. ~piwek  2007-08-22 13:50:10  host: dpn243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma symbian ani windowsa ma normalne menu LG

  • 0

    46. ~arek  2007-08-29 12:01:03  host: gc198.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon posiada karte pamieci??

  • 0

    47. ~arek8  2007-08-29 12:05:02  host: gc198.internetdsl.tpnet.pl

    ma ten telefon sluchawki?

  • 0

    48. ~Baltona  2007-08-30 14:18:26  host: dpy48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na mnie aparat shinea robi wieksze wrazenie. Poza tym ma lepsza baterie.

  • 0

    49. ~  2007-09-01 16:11:06  host: 87-205-36-220.adsl.inetia.pl

    jaka karta pamieci do tego telefonu?

  • 0

    50. ~bartek  2007-09-01 17:17:56  host: 213-192-122-189.softlab.gda.pl

    witam mam pytanie,jak sie zdejmuje tylno klapke telefonu zeby wyjac baterie?

  • 0

    51. ~adam1234  2007-09-01 22:26:48  host: 87-205-36-220.adsl.inetia.pl

    jaka karte pamieci kupic zeby telefon chodzil sprawnie, chodzi o firme i max pojemnosc pozdro

  • 0

    52. ~madzia  2007-09-03 20:16:37  host: ehm219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka. mam juz ten telefon kilka dni i wciaz nie moge wgrac zdjec, muzyki itd do niego. podlaczam go pod kabel usb, wszystko dziala, programy zainstalowalam. ale nadal nie wiem w jaki sposob je przeslac. wie ktos moze jak to zrobic ????

  • 0

    53. ~Cinek  2007-09-09 23:49:49  host: host-81-190-177-19.gorzow.mm.pl

    Możecie mi powiedzieć ile ten LG mieści maksymalnie sms-ów,lub w przybliżeniu?Z góry dzięki!!!Pozdro!

  • 0

    54. ~blebleble  2007-09-11 19:25:38  host: apz107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma Wam bateria?

  • 0

    55. ~roro7  2007-09-15 14:02:55  host: 88.199.44.154

    witam ,mam LG ke970 -gdzie można znależć instrukcje nawet okrojoną w j polskim, a dokładnie jakich klawiszy urzyć aby otworzyć skrypt znaków :'.>

  • 0

    56. ~kali  2007-09-17 12:21:25  host: dpm153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karta pamięci to microSD, najlepiej chyba 2 Gb. Nie wiem, co Ci madziu nie działa w przesyłaniu danych, bo u mnie wszystko chodzi gładko. Przesyłasz pliki przez program odpowiednią opcją.

  • 0

    57. ~lol  2007-09-17 22:58:36  host: host-80-238-98-169.jmdi.pl

    Czy jest możliwosc wymieniena w tym elefonie obudowy w razie gdyby pekla? Np. w jakims serwisie? Ile by to na oko kosztowało?

  • 0

    58. ~Gromer  2007-09-20 20:00:18  host: 87.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon od 2 mc, jest rewelacyjny a przede wszystkim zrobiony z "czystej stali". Karta pamięci to microSD, aparat 2MP z autofocusem firmy Schneider-Kreuznach (4 krotny zoom), robi piękne zdjęcia, można na nim przeglądać wszystkie dokumenty Microsoft Office. W zestawie słuchawki, czyścik, etc...Jak ekran wygaśnie to mamy lusterko:) Aaa i jeszcze jedno ma bardzo przyjazny roller do "chodzenia" po menu. Także naprawdę POLECAM, bo robi wrażenie!!! Nawet zastanawiam się nad zakupem telefonu tego samego producenta LG Prada dla mojej przyszłej żony :)))

  • 0

    59. ~Colly  2007-09-23 12:02:54  host: acuh28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do wgrywania plików na to cacko to ten program z płytki raczej nie pomoże :) można to zrobić bez jego pomocy. wystarczy podpiąć telefon do kabla, kabel do komputera. do telefonu dostaniemy się przez "mój komputer" :)

  • 0

    60. ~karolka65  2007-09-29 12:59:01  host: h233097.net.pulawy.pl

    hej,chce kupic ten telefon ale po przeczytaniu wszystkich komentarzy to juz nie wiem czy sie oplaca....doradzcie mi!!!i o co chodzi z tymi dzwonkami??;]

  • 0

    61. ~bxo  2007-10-07 20:04:05  host: chello083144112058.chello.pl

    sciagniety pomysl z u700? i do tego duzo gorsze parametry a cena podobna, lg chyba reklama chce wygrywac.

  • 0

    62. ~Alan.M  2007-10-13 21:32:24  host: avp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obsługa kart pamięci do 2GB ale podjara mój z370 też 2gb i nie ma takiej podjary

  • 0

    63. ~Kosa  2007-10-16 11:08:05  host: dpc98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karolka, kom jest ekstra, z dzwonkami żadnego kłopotu nie ma. Sobie ustawiasz mp3 jak chcesz i już.

  • 0

    64. ~marcin.waski  2007-10-17 18:04:25  host: nat-dz2-1.aster.pl

    Kupiłem LG Shine za gotówkę (999,-) w Germanosie. Po dwóch dniach kupiłem do niego 2 GB kartę pamięci (czyli max. co KE970 obsługuje) i zaczęły się problemy z fabrycznymi dzwonkami... Domyślny dzwonek w moim telefonie to PLUS_Jingle.mp3 - czyli reklama PLUS GSM z TV!! A co dziwnego, że okazał się jedynym dzwonkiem (z ok. 15-stu), którego nie można było zmienić na inny!! Sprawdź SWOJEGO LG Shine, czy nie ma zaaplikowanych "tamponów" jakiegoś operatora GSM!!! Już tydzień czasu leży w SERWISIE i czeka na FLASH-owanie!!

  • 0

    65. ~marcin.waski  2007-10-17 18:14:16  host: nat-dz2-1.aster.pl

    Programy z płytki służą do łączenia się np z Internetem, "beckapowania" książki telefonicznej, czy kalendarza. Do wgrania zdjęć wystarczy kabel! PC widzi go wtedy jako dwa dyski wymienne (pamięć telefonu oraz pamięć zewnętrzna - czyli karta). Co do kart pamięci - wyczytałem na jakimś angielskim forum (bo oni mieli trochę wcześniej Shine niż my), że SanDisk znacznie lepiej współpracuje z KE970 niż np. Kingston.

  • 0

    66. ~marcin.waski  2007-10-17 18:31:08  host: nat-dz2-1.aster.pl

    W opisie jest błąd - Wyświetlacz to TOP ma 262 tys. kolorów!! I jeszcze jedno - ktoś z Was Moi Drodzy miał jakieś problemy z przesyłaniem plików przez Bluetooth?? Mam HP iPAQ hw6515d i z niego nic nie wchodzi do Shine. Z LG do iPAQa wszystko wchodzi... (hmmm...???)

  • 0

    67. ~gikos  2007-10-18 21:44:37  host: aarc199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefonik mam go od miesiaca doskonale sie sprawdza polecam wszystkim:)

  • 0

    68. ~Mariola  2007-10-20 21:05:52  host: actx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy Lg Shine ma otwarzacz mp3???

  • 0

    69. ~barti  2007-10-23 20:35:07  host: xdsl.208.c74.petrotel.pl

    w wyglądzie przypomina troche samsunga e840 nawet ma prawie takie same paramerty tyle ze on ma flash i 20 mb mniej ciekawe kto od kogo ściągał??;D sami oceńcie

  • 0

    70. ~  2007-10-24 21:59:15  host: dty148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten sam problem jak madzia...podlanczm tel do usb i nic!!! co robic??

  • 0

    71. ~Matjus  2007-10-26 19:45:35  host: bcm15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak z zdjąc tylną klapkę, żeby się do baterii dostac? Nie wiem jak a nie chce go zepsuc HELP!

  • 0

    72. ~  2007-10-28 01:09:58  host: nat-dzi3.aster.pl

    Mariola wpierw dokładnie parametry przeczytaj tego phona i takich głupich pytań nie zadawaj !!!

  • 0

    73. ~-oleńka-  2007-10-29 15:01:17  host: aalq67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od czerwca i jeszcze mi sie nie znudził ma wszystko niektórzy z moich znajomych mówią że jest do dupy bo nawet irda nie ma ale przecież irda jest taka stara że juz jej nie wprowadzają do nowych phonków..ale te idioty nie rozumieją trzeba by kiedys im po migowemu wytłumaczyć =*

  • 0

    74. ~-olka-  2007-10-29 15:04:57  host: aalq67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Madziu...jak nie wiesz to może ja ci wytłumacze...wgrałaś program...podłanczasz kabel usb...wchodzisz w mój komputer...dysk wymienny...i zgrywasz se co chcesz...u mnie to działa :* pozdro

  • 0

    75.  2007-11-03 08:54:49

    Wy jesteście ku*** śplepi ?? DODATKOWE INFORMACJE # Opis USB # obsługa kart pamięci do 2GB

  • 0

    76. ~  2007-11-03 13:41:40  host: dwn138.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie mogę kupić ten telefonik w wersji Gold exslusive edition tak do 800 złotych?

  • 0

    77. ~sylka  2007-11-05 23:04:11  host: 212.244.125.215

    gdzie mozna kupic to cacko???orange,plus czy heyah???

  • 0

    78. ~!nDzUn!@  2007-11-05 23:20:33  host: adls247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam jedno pytanko co do tego telefoniku czy on ma internet...?? gg poczta i te sprawy hehe...;)) duzo osob mowi,ze dzwiek w tym telefonie jest bardzo slaby,ze przy dtwarzaniu piosenek nic praktycznie nie slychac i ekran strasznie szybko sie rysuje,a tak pozatym slabo trzyba bateria czy to prawda?? ;] bardzo zalezy mi na odpowiedzi od osoby,ktora ma dosyc dlugi czas juz ten telefon i moze powiedziec cos wiecej na temat jego urzytku czekam na szybka odpowiedz z gory dzieki...;))...Pozdrawiam..!

  • 0

    79. ~erwin  2007-11-07 10:04:07  host: bwj138.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie mam ten telefonik i nie moge ustawic dzwonka cały czas wlacza mi sie fabryczny

  • 0

    80. ~Paulina  2007-11-07 19:06:16  host: nat-01-034.rtk.net.pl

    Witam wszystkich. mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. otóż zastanawiam sie nad kupnem i chciałabym wiedzieć czy jak w starszych modelach LG w wyszukiwaniu kontaktów jest tyle zachodzi. np. chodzi oto że jak chce znaleźć na literę "Sebastaian" to za każdym razem po wciśnięciu klawisza z literą chwile sie to ładowało. co było dla mnie bardzo dręczące. teraz zamiarzam kupic nowy telefon i podoba mi sie ten Lg tylko nie chce znowu ryzykować tego minusa z kontaktami... dzięki za odpowiedź i pozdrawiam :)

  • 0

    81. ~GRUBI  2007-11-10 11:04:23  host: terminal-1-198.retsat1.com.pl

    Witam telefonik jest ladny to fakt dzwonki troche ciche ale to nie jest najwiekszy problem w moim przypadku!Najgorsze jest to ze kupilem tel tydzien temu w piatem ladowalem go cala sobote wiec pobawilem sie nim w niedziele i padlo oprogramowanie moge co prawda dzwonic pisac smsy sluchac muzyki i robic zdjecia alenie moge wejsc w glowne menu dla mnie w tym momecie jest to LGlsniace gowno 1

  • 0

    82. ~marcin.waski  2007-11-11 00:16:45  host: nat-dz2-1.aster.pl

    5 października 2007 kupiłem nowego LG KE970-Shine w salonie Germanos. Po trzech "naprawach" softu nadal dzwoni REKLAMĄ PLUS GSM!! Czyli dzwonkiem domyślnym, którego nie można zmienić!! To jest cacko, ale to tylko obudową - w środku to zwykły SHIT, czyli koreańczyk (coś w stylu Daewoo). Soft jest niedopracowany i sypie się!! Jestem tego fizycznym przykładem. Radzę Wam - omijajcie Nowości LG - to jest ładne tylko z wierzchu ;)

  • 0

    83. ~marcin.waski  2007-11-11 00:21:37  host: nat-dz2-1.aster.pl

    Tak Paulina, Shine też ma dość spore opóźnienia podczas wprowadzania liter szukanego nazwiska. Mało tego, opóźnienia są też podczas wprowadzania kodu PIN po włączeniu go :(

  • 0

    84. ~marcin.waski  2007-11-11 01:01:09  host: nat-dz2-1.aster.pl

    To cudo tak naprawdę tylko ładnie wygląda - śliczna błyszcząca skorupka, a w środku niedopracowany soft, który zawiesza jeden domyślny dzwonek PLUSa, którego już nie można zmienić na inny. Tak jest już trzeci raz w moim, kupionym za 999,- w Germanosie :( -Kolejny raz serwis, czy zwrot pieniędzy?? Wykasuj wszystkie dzwonki z odtwarzacza mp3, które zassał podczas pierwszego uruchomienia (zostawiając tylko muzykę na mp3), a zobaczysz, co wart jest Twój Shine - Twój piękny Koreańczyk. (Daewoo)!!

  • 0

    85. ~madziuska  2007-11-11 20:14:09  host: 80.244.159.204.mielec159.tnp.pl

    a ja mam go od kilku miesięcy, był sprowadzany z GBR, używany, kupiłam w komisie i u mnie wszystko elegancko działa =] miałam nawet to szczęście, że ktoś przede mną bardzo dobrze sformatował baterię, dlatego trzyma mi ona długo jak na telefon z tyloma 'bajerami' a trzeba przyznać, że go nie oszczędzam =] nie mam żadnych problemów z dzwonkami...(odpukać) dlatego nie generalizujmy, że to shit =D może jakaś wadliwa partia materiału?? =D

  • 0

    86. ~Piotr  2007-11-13 10:05:18  host: client-umd-1.walbrzych.dialog.net.pl

    Żeby dostać sie do pamięci jako do dysku wymiennego trzeba w ustawieniach połączenia przestawić USB jako PAMIĘĆ MASOWA. Ja mam inny problem MP3 widzi tylko pliki z pamięć wbudowanej a jak przejdę na kartę to po każdym kawałku robi stop i trzeba odpalać każde nagranie osobno, wie kto co z tym zrobić?

  • 0

    87. ~marcin.waski  2007-11-13 17:54:25  host: nat-dz2-1.aster.pl

    Oddałem swojego Shine do salonu Germanos, w którym go kupiłem. Okazuje się że to nie soft telefonu, a spolszczenie oprogramowania zawiesza dzwonek na domyślny - w tym przypadku PLUS_Jingiel.mp3 Zatem "zagraniczne" modele raczej nie będą miały takich problemów :)

  • 0

    88. ~justynusia  2007-11-15 15:49:14  host: egs57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma otwarzacz mp3 nie umiesz czytac!!!!!!! to superrr fonik

  • 0

    89. ~Dannio  2007-11-23 17:58:50  host: 195.205.199.10

    Ja mam go z Orange UK i smiga az milo.Orange go nie branduje. Ma poslkie menu,nic sie nie muli,bateria po paru cyklach ladowania po 2,5 godziny trzyma okolo 7dni przy badzo intensywnym urzytkowaniu 4dni.Dodam ze simlocka sciagalem sam zdalnym kodem.Ma jedna wade,za cicho graja dzwonki a po za tym jest GIT !!!

  • 0

    90. ~tidżej  2007-11-24 19:29:59  host: 49-to2-5.acn.waw.pl

    Mój egzemplarz pochodzi z turcji:)i niestety też ma problem z dzwonkami-nie ważne co się ustawi i tak gra pierwszy plik z katalogu"dźwięki domyślne".Ale jest na to sposób: trzeba,w folderze"Dźwięki" założyć nowy katalog i wrzucić do niego własne melodyjki.Dzwonek ustawiony z tego folderu powinien działać.

  • 0

    91. ~tidżej  2007-11-24 19:34:33  host: 49-to2-5.acn.waw.pl

    Mam pytanie do posiadaczy polskiej instrukcji(moja jest po turecku:)) -jak się wybiera głosowo? -jak zmienić skróty przypisane do scrolla? Z góru dzięki za podpowiedź

  • 0

    92. ~tidżej  2007-11-24 22:03:19  host: 49-to2-5.acn.waw.pl

    Mam pytanie do posiadaczy polskiej instrukcji(moja jest po turecku:)) -jak się wybiera głosowo? -jak zmienić skróty przypisane do scrolla? Z góru dzięki za podpowiedź

  • 0

    93. ~tidżej  2007-11-25 00:15:24  host: 49-to2-5.acn.waw.pl

    Mam pytanie do posiadaczy polskiej instrukcji(moja jest po turecku:)) -jak się wybiera głosowo? -jak zmienić skróty przypisane do scrolla? Z góru dzięki za podpowiedź

  • 0

    94. ~dzikibak  2007-12-03 23:08:59  host: abvv29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ok miesiąca i mogę powiedzieć kilka rzeczy na jego temat: więc może pierw wady... ^^: - zjebany głośnik maxymalnie - szybko rysuje się ekranik warto kupić pokrowiec byle jaki nawet byle sie nie rysował ekranik ;) zalety: - jak na 2mpx aparat to WYCHODZĄ ZAJEBISTE fotki mam beke z tych co się chwalą 3.2mpx aparat a wychodzą u nich gorzej fotki ;) - bateria mi trzyma zajebiście długo nie wiem jak innym, ale używam praktycznie codziennie pogram sobie w coś itp itd już teraz od 4 dni i jeszcze ani jedna kreska nie spadła... podejrzewam, że wytrzyma półtora tygodnia conajmniej - zajebisty design jestem kozak maxymalny z tym telefonem już 2 osoby z klasy chcą kupić ten telefon ^^ - super menu o wiele lepsze niż w innych telefonach i pamiętajcie jeżeli NIE JEST WAM POTRZEBNY W TELEFONIE SYMBIAN TO NIE BIERZCIE TELEFONU Z SYMBIANEM, BO BĘDZIE WAM TYLKO WOLNIEJ CHODZIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!! żaden wypas ten symbian !! =/ LG rules po mimo tego głośniczka kocham go i polecam wszystkim co lubią się wozić z zajebistym telefonem :D

  • 0

    95. ~Aga  2007-12-13 09:49:16  host: bhh241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam lg K800 rozowego i chce go zamienic na lg tez rozowego tylko ze shine.ciezko jest mi sie rozstac z dotyvchczasowym bo bardzo go lubie mimo ze jest shitem.

  • 0

    96. ~billy  2007-12-18 11:16:59  host: sith.blokowe.pl

    do -Janusz u600 ma 2.0aparat u700 ma 3.2

  • 0

    97. ~gibki  2007-12-20 00:20:03  host: dge252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    shain jest całkiem dorbym telefonem ale co prakwa to prawda lg jest firma która niejest wiądoaca w telefonach i niema doswiadczenia w ich produkcji miałem juz pare LG i kardy mam małe niedociagniecia!! niema to jak stara dobra nokia!!

  • 0

    98. ~niunia  2007-12-20 14:54:52  host: abos124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ma ktos moze oprogramowanie do LG KE 970?? bo mam ten telefon z anglii a nie mam oprogramowania i nic nie chce dzialac ;/ pomozcie

  • 0

    99. ~yrch  2007-12-20 17:26:44  host: 3-80.89-161.tel.tkb.net.pl

    Ja mam z nim 2 problemy i juz mnie kurwica trzaska brzydko mowiac. Mam go od 2 dni, sformatowalem i nie moge na tego dziada nagrac zadnych mp3 z komputera, bo zainstalowalem oprogramowanie dolaczone do telefonu, wgralem je i jak podlaczam tel. przez USB do kompa to nie wyskakuje mi on jako dysk wymienny tylko zeby sie do niego dostac wchodze w ten wgrany program i mozna tam tylko jakies tel. zmieniac i pliki tekstowe dodawac. Nigdzie nie widac zeby mozna bylo wgrac mp3 ;/ Wiecie jak to zrobic? Jeszcze nie moge ustawic dzwonka, kolega przeslal mi 1 mp3 na bluetooth`a i nie dam rady ustawic jej jako dzwonek. Wiecie jak to zrobic? Probowalem juz zmieniac w profilach dzwiek dzwonka to niby zatwierdza ale jak ktos dzwoni to jest nadal ten fabryczny zjebany dzwoneczek. Tak samo przez plik mp3 nie moge ustawic tego jako dzwonek bo tez niby ustawia ale nie dziala :/ Ale poza tym wszystkim zajebisty fonik :D

  • 0

    100. ~yrch  2007-12-21 15:52:57  host: 3-80.89-161.tel.tkb.net.pl

    jak ustawic jakis dzwonek wgrany mp3 zeby nie bylo tych fabrycznych tylko. Bo moge zmieniac ale tylko miedzy tymi fabrycznymi. Tel. kupiony w POlsce w sieci era.

  • 0

    101. ~keraj  2007-12-24 07:47:58  host: gmg170.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten model i nie mam problemów s dzwonkami naprawde ustawiam sobie np dzwonek z karty i on dziala normalnie tel ma z plusa wiec morze to sprawa softu hmm turecki zrobili nakladke polskiego menu i cos sie pokaszanilo

  • 0

    102. ~~Michałek  2007-12-24 20:21:40  host: bft179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi Sie Bardzo Poboda Ten Telefon I Jak Czytalem Nie Ktore Komentarze To Padały Takie Pytania Czy Ten telefon Ma Ma Karte Pamieci? Czy ten Telefon Ma Słuchawki? Wszystkie Odpowiedzi MAcie Powyzej

  • 0

    103. ~Ja  2007-12-26 22:16:18  host: xdsl-2459.wroclaw.dialog.net.pl

    Jaki program trzeba zainstalować żeby podłączyć kabel USB i przesłać co potrzeba ?

  • 0

    104. ~kHaZaD19  2007-12-28 12:37:14  host: 195.205.171.253

    Ziomi sluchajcie chce kupic ten telefon bo mi sie podoba i sie teraz waham po tylu opiniach.W sklepie mi go polecaja ale nie jestem do konca przekonany co do tego telefonu.Ma jakies znaczenie w jakiej sieci biore telefon?Bo chcialem brac w plusie.Prosze o pomoc.dzenx

  • 0

    105. ~saka  2008-01-04 12:35:40  host: doz180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jakie to znaczenie? bierrz ja go mam i jestem bardzo zadowolony

  • 0

    106. ~Maja  2008-01-04 18:43:26  host: pa224.nidzica.sdi.tpnet.pl

    Troche mnie rozczarowal ten fon. Glownie dzwonki i ogolnie oprogramowanie. Mam pytanie: Czy to normalne, ze w aparacie zamiast blysku w chwili robienia zdjecia ustawia sie ciagle doswietlenie od momentu ustawienia flescha w opcjach? Bardzo prosze o odpowiedz lub rade co z tym zrobic.

  • 0

    107. ~madzia  2008-01-04 21:16:01  host: abqf191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm dzis zdjełam simlocka z LG KE 970 pieknie ładnie ... ale jest ALE powiedzcie mi jak zmienic dzwonek smsa bo noszzz nie moge dojsc ... telefon jest sprowadzony z Anglii był w sieci Orange ... pomocy !!!

  • 0

    108. ~asama  2008-01-08 11:48:58  host: doy3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie flash jest ciagly nie da sie zrobic z niego migawki, a jezeli chodzi o dzwiek smsa to masz tam dostepne dzwieki alarmow.

  • 0

    109. ~Klara  2008-01-12 11:28:20  host: coc217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ten telefon w plusie...Ile on będzie kosztował na taryfe kubali 55? Hmmmm wydaje sie dobry,choć ludzie,którzy go kupili w germanosie nie są zadowoleni...

  • 0

    110. ~blabla  2008-01-13 19:08:48  host: 83-70-211-45.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    ogolnie to musze wam powiedziec ze mam ten tel juz od jakiegos czasu i naprawde jak narazie jestem z niego zadowolona. nie zawiesza sie, bateria dlugo czyma, nie mam tez zadnego problemu z dzwonkami. widze ze co niektorzy lubia sie czepaic. na upartego to w kazdym telefonie znajdziecie jakas wade. nic nie jest idealne, ale jak dla mnie ten tel jest super

  • 0

    111. ~sylka  2008-01-13 19:11:55  host: 83-70-211-45.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    mam do was jedno pytanko odnosnie krecenia filmikow. wszystko jest ok, ale przy odtwarzaniu obraz jest tylko na polowe wyswietlacza, jest jedna opcja po ktorej wlaczeniu obraz jest troszezczke wiekszy. troche mnie to zaskoczylo bo wyswitacz w tym telefonie jest bardzo duzy i myslalam ze nakrecone filmiki bedzie mozna ogladac na calym obrazie. a moze wy wiecie co z tym zrobic.

  • 0

    112. ~sylusia  2008-01-13 19:25:18  host: 83-70-211-45.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    mozecie mi tylko powiedziec jedna rzecz???/ jest napisane ze w tym tel jest zoom czterokrotny, ale ja nie wiem , albo jestem taka tepa albo juz nie wiem, ale za cholere nie wiem jak go mam wlaczyc.

  • 0

    113. ~:)  2008-01-14 18:47:52  host: epy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klara na taryfe kubali 55 ten telefonik bedzie kosztowal (boodajze, moge sie mylic :)) 99 zł. tez sie zastanawiam nad jego kupnem xD

  • 0

    114. ~mii  2008-01-15 00:04:32  host: epy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie ten fon jest gorszy od nokii 7360 ;|

  • 0

    115. ~  2008-01-16 17:24:49  host: acye196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej a mam pytanie otwiera on dokumenty tekstowe zapisane jak? i w czym? bo ja chciałam otworzyć open office i dupcia nie ma...

  • 0

    116. ~zadowolony  2008-01-18 10:46:14  host: acyu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja zastanawiam się tylko nad jednym. Skąd wy macie te telefony? Z Sudanu czy Czarnobylu? Mam go od 2 miesięcy i żadnych takich problemów jak w waszych wypowiedziach nie mam. Dzwonki mogę ustawiacz wszystkie, jakie tylko zapragnę. Gry i aplikacje jawa praktycznie instalują się same, wystarczy tylko podpiąć kabelek i przenieść aplikację, to samo dotyczy zdjęć, mp3, plików txt., filmów i co tylko dusza zapragnie. Nie było nawet 1 sekundy, aby telefon się zawiesił. Bateria po odpowiednim sformatowaniu trzyma około 5 dni intensywnego użytkowania ( gry, filmy, muzyka, dzwonienie czy sms.) Jednym słowem udany jak mało, który, a miałem ich sporo. Jeśli macie z niewiadomego źródła to wasz problem i wasza strata pieniędzy. Daję 100 punktów na 10 możliwych, bo inaczej nie da się określić jego idealności

  • 0

    117. ~radek  2008-01-19 17:07:02  host: aege219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączacie aparat to też wyłącza wam się podświetlenie klawiatury

  • 0

    118. ~Karol  2008-01-19 17:08:29  host: aege219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak robicie zdjęcia pozimo to zapisują wam się pionowo, a jak pionowo to zapisuje się poziomo

  • 0

    119. ~radek  2008-01-19 17:13:35  host: aege219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w??czacie aparat to te? wy??cza wam si? pod?wietlenie klawiatury

  • 0

    120.  2008-01-19 17:30:57

    Powiem wam tak, mam ten telefon od ponad pol roku, kupiony w "3" w uk.. pamiec ma bardzo duza, wchodzi mi kolo 100 mp3 + nagrane filmy, teledyski i inne pierdoly sciagniete z neta, bateria trzyma z 4 dni bawiac sie non stop telefonem, jezeli chodzi o odtwarzanie nagranych filmow to mozna ogladac na calym ekranie, wystarczy wejsc w opcje.. -dla malo kumatych- ..nie wiem o co chodzi z glosniczkiem ale u mnie dziala wszystko bardzo dobrze, widze w polsce robia wala na tym telefonie, wysylajac i odbierajac bluetooth`em moge bez problemu ustawic sciagnieta mp3 na dzwonek lub tapetke i odtworzyc sciagniete wideo, fakt faktem szybka sie rysuje - ale w jakim telefonie sie nie rysuje? Instalowanie usb tez bylo proste, i przerzucanie pierdol tez.. Fotki robi naprawde zajebiste, prawie jak cyfrowka, bylam w szoku jak go dostalam, polece wam stronke gdzie mozna dostac wiele fajnych rzeczy, wystarczy sie zarejestrowac/zalogowac www.zedge.com :)))

  • 0

    121. ~TaZ^  2008-01-20 19:57:41  host: proxy2a.interkam.pl

    Mam pytanie chce kupić ten telefon i chce sie dowiedziec jak z przesyłaniem danych czy łączy sie bez problemu z innymi telefonami ? przez bluetooth ?

  • 0

    122. ~efe  2008-01-20 22:47:47  host: dre241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, Chciałam się zapytać jak wstawia sie zdjęcia do kontaktów ? Proszę o odpowiedź na mejla: efe@o2.pl Pozdrawiam

  • 0

    123.  2008-01-22 18:04:44

    nie mejla tylko maila

  • 0

    124. ~  2008-01-23 10:13:53  host: xdsl-9324.elblag.dialog.net.pl

    a on ma video rozmowy

  • 0

    125. ~syska  2008-01-24 09:07:33  host: cej9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego tel lub lg ku380, nie moge sie zdecydować parametry maja podobne, zależy mi natel "praktycznym" a nie lansiarskim ;)pomóżcie który będzie lepszy?

  • 0

    126. ~Doda  2008-01-24 14:43:16  host: staticline12859.toya.net.pl

    A ja mam pytanie... Czy jego guziki działają na dotyk czy jakoś na "wciśnięcie"?? Dzieki za odpowiedz ;]

  • 0

    127. ~  2008-01-24 16:00:30  host: nat-tar.aster.pl

    LG jest teraz w promocji w mixplusie.Wrto chyba skorzystac bo z tego co czytałem to fajne telefony sa za 1 zl.

  • 0

    128.  2008-01-24 17:02:13

    Witam mam takie pytanie dotyczace tego telefonu. Czy ten telefon posiada przypisanie melodii do danej grupy osób??

  • 0

    129. ~silas  2008-01-25 17:24:25  host: px-fo.telsten.com

    Mam pytanie!! Czy można na tym telefonie oglądać filmy na pełnym ekranie oraz je przewijać? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

  • 0

    130. ~KawU  2008-01-26 00:51:48  host: 77-253-135-46.adsl.inetia.pl

    Chłopaki i Dziewczyny.. mam do was wielką prośbę, powiedzcie mi jak można w tym telefonie zmienić przypisane mu funkcje skrótowe (np. po prawej nie chce mieć Plus.pl tylko Kalkulator.. itp.) pomóźcie mi prosze i dokładnie opiszcie bo juz wszędzie szukałem i nie moge tego zrobić.. pozdro i czekam na wyjaśnienia

  • 0

    131. ~mrówka  2008-01-26 10:43:37  host: gdi2.internetdsl.tpnet.pl

    mam sprawe... czy to jest fajny telefon czy do dupy , dobrze słychać muzyczke , czy ma przyblirzenie w aparacie :):):) Czy warto go kupować czy nie :P:P:P:P czy on jest łatwy w obsudze????????????? czy nie!!!:(

  • 0

    132. ~Kawu  2008-01-26 20:33:52  host: 87-205-55-45.adsl.inetia.pl

    Witam. Kupiłem tego LG'ka i jest naprawdę fajny jednak niewiele czasu potrzeba żebym sie (grzecznie mówiąc) wkurzył. Mianowicie LG Shine kupiony w salonie Plusa ma przypisane skróty klawiszowe które mi BARDZO nie odpowiadają, w instrukcji i nie napisane jak zmienić ich funkcje.. Prosze o pomoc w rozwiązaniu zagadki bo nie podoba mi się myśl, że za każdym razem kiedy przewinę pokrętło w górę będę odwiedzać stronę internetową itp. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na pomoc.

  • 0

    133. ~tiff  2008-01-27 18:13:18  host: 87-205-187-31.adsl.inetia.pl

    NIE MA VIEDO ROZMOW

  • 0

    134.  2008-01-28 11:23:53

    Nie ma video rozmow-do tego potzrebne sa 2 kamery

  • 0

    135. ~rxxx  2008-01-29 06:18:00  host: 87-205-165-77.adsl.inetia.pl

    mam go i jest zajebisty!!!na ekranie jast folia kak przylepiona rze jej niewidac,pod folia jest szklany wiec sie nie rysoje jak byscie nie widzieli!!!

  • 0

    136. ~  2008-01-29 13:24:01  host: n8.idg.com.pl

    mam chec go qpic tylko obawiam sie zeby nie byl awaryjne :( Ostatnio mialem NOKIE 6280 i ciagle chodzilem po serwisie z nia :(

  • 0

    137. ~max008  2008-01-29 21:32:59  host: host8925186133.3s.pl

    czytaj wyżej. wszyscy czytaj cie co ma ma a czego nie ma

  • 0

    138. ~KAROL_84  2008-01-30 18:38:34  host: gdy202.internetdsl.tpnet.pl

    Hmm mam ten fonik od ponad tygodnia.. wszystko w sumie jest ok poza... bateria (jak dotad najdluzej wytrzymala 2 dni!! :( nie wiem czy jeszcze sie fromatuje czy jak... ale watpie zeby trzymala dluzej) no i wczoraj kupilem 2GB karte wszystko powiedzmy fajnie wgralem mp3 z kompa a tu co... w odtwarzaczu mp3 widzi tylko dzwieki seryjne a nie mp3 z karty... trzeba wejsc do pamieci zewnetrznej w dzwiekach i dopiero odpalic utwor... nie mozna wtedy wlaczyc shuflle ale trudno to jest do przezycia... tylko czy jest jakas opcja aby piosenki odtwarzane z pamieci zewnetrznej graly ciagle jedna po drugiej a nie po odtworzeniu jednej wylaczaly sie tak ze za kazdym razem aby posluchac nastepnej trzeba wciskac ">>" przejrzalem opcje i nie znalazlem nie wiem moze jest jakas funkcja "play listy" czy nie da sie tego wogole zrobic... HELP!!

  • 0

    139. ~Karol  2008-01-30 19:18:09  host: gdy202.internetdsl.tpnet.pl

    no wiec od poczatku mam ten fonik od ponad tygodnia jest calkiem w porzadku... (poza bateria-max 2 dni) kupilem karte 2GB nagralem mp3 ale... w odtwarzaczu mp3 w tel nie widac piosenek z karty tylko seryjne i aby je otworzyc trzeba wejsc do pamieci zewnetrznej nie da sie wtedy wlaczyc shuflle ale nie to jest glownym problemem... Czy da sie cos ustawic tak aby utwory z karty po wlaczeniu lecialy nieprzerwanie..?! Aby nie bylo koniecznosci po kazdej piosence recznego przestawiania na nastepna bo jest to conajmniej chujowe i bardzo wkurwiajace..!! (moze jest taka opcja ale ja jej nie znalazlem) z gory dzieki za info...

  • 0

    140. ~KAsienka:))  2008-01-30 20:41:15  host: nat-224-11.man.bydgoszcz.pl

    wiecie co..powyzej wyczytalam same bzdury..dwie rzeczy powyzej mi sie tylko zgadzaja..cichy glosnik(ktoryPodczassluchania poprzez sluchawki wogole nie przypomina o sobie,poniwaz mozna ogluchnac;p)no i cztery dzwieki na sms..cala reszta to bzdura naczytalam sie tych waszych wymyslow i teraz lapie sie za glowe bo np.dzwieki mp3 bez problemu mozna usawic na dzwonek..obrazek scrolla wogole nie musi byc widoczny na tapecie poniewaz w ustawieniach mozna to zmienic,aby zgrac cokolwiek z kompa nie musisz wogole instalowac oprogramowania do LG..u mnie wszystko Chodzi bez zarzutow..APARAT ZAJEBISTY(acha i wielkosc wyswietlanych ,nakreconych filmikow rowniez idzie owiekszyc) a te pokrecone wypowiedzi ze robisz zdj w poziomie a wyswietlaja sie w pionie to bajka..no wiec jesli ktos chce zakupic ten fon niech sie nie zastanawia i przede wszystkim niech nie czyta tych bzdur!!!

  • 0

    141. ~Ernest  2008-01-30 23:28:35  host: eoc203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam N70 i żadne wynalazki rozsuwane mnie nie ciągną. Szybka - porysuje się w każdym telefonie... ale ja mam spooory zapas super folijek. N70 nie sprawia żadnych problemów, a symbiana też można ustawić tak, by nie "chodził za wolno". Lg momentalnie straci na wartości - jak większość masówek (np jak samsung E-250)

  • 0

    142. ~Magda  2008-01-31 17:10:13  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem z bluetooth. Inne telefony widzą LG ale nie mogą wysyłać mu różnych danych i odwrotnie. Jak to ustawić???

  • 0

    143.  2008-01-31 18:54:10

    jak to gdzie, na allegro.pl

  • 0

    144. ~Olivia  2008-02-01 11:15:44  host: chello084010213154.chello.pl

    Mam ten tel. od miesiąca. Nie którzy z was mówią że szybka sie rysuje. Może i tak, ale jak ktoś o niego dba-czyli np.nie rzuca nim o ściane to jest wszystko ok.-POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    145. ~KarolinciA^^  2008-02-01 12:32:31  host: 078088238225.klo.vectranet.pl

    Ej no ja już sama nie wiem...mam go sobie na dniach kupować w Plusie i teraz nie wiem...Z tego co piszecie to wynika,że to z Polski są beznadziejne,albo ja czytać nie potrafię :] Niech mi ktoś napisze czy się opłaca go kupić czy nie?!ProsZe :)

  • 0

    146. ~asia  2008-02-01 14:32:44  host: eor10.internetdsl.tpnet.pl

    do billy u600 też ma 3,2 mpix i jak się nie znasz nie udzielaj nikomu odpowiedzi bo to raczej bezsensu

  • 0

    147. ~adam1650  2008-02-01 22:38:29  host: kal9-kal3-r1.bater.net.pl

    Możecie wszystko pokolei opisać jak i gdzie trzeba umieścić dzwonki mp3 (jakim folderze) jak sie je ustawia. ?? dzieki za odp.

  • 0

    148. ~natka  2008-02-02 13:55:13  host: acsb173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skoro jest taka zła reputacja dla tego fonika na pewnio go nie kupię

  • 0

    149. ~ankasko  2008-02-02 20:50:38  host: dworzec.meskonet.pl

    siemka , wszystko bylo by dobrze gdyby nie zoom...w aparacie ,mam z nim trudnosci ;/ ale telefon ogolnie jest zaje****:P

  • 0

    150. ~lukas  2008-02-02 23:22:11  host: emo133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, no ja ma ten telefon od tygodnia i fakt jest zajebisty i wszystko jest cacy, chociaż głośnik miałem dużo lepszy w motoroli v360... ale to nie takie straszne. NAJGORSZE jest to ze tel mi trzyma 1,5 dnia, przy niezbyt intensywnym korzystaniu. Zrobiłem 3 pełne cykle itd. Wiec może mi ktoś powiedzieć jak formatował swoja baterie , że trzyma mu 4-5 dni. Bo widzę ze są tu taki osoby. Z góry wielkie dzięki...

  • 0

    151. ~Cristino  2008-02-03 22:28:56  host: chello083144066233.chello.pl

    Mam pytanko czy mozna w tym telefoniku ustawic jakis inny dzwonek na esa (wiadomosci) czy tylko te febryczne co sa podane. Rozchodzi mi sie o ustawienie jakiegos dzwonka na smsy innego niz te fabryczne prosze o odpowiedz bardzo mi na tym zalezy. Poza tym telefonik jest naprawde zajebisciejszy i polecam go kazdemu naprawde wielkie uklony do producentow a tworcow ze stworzyli takie cacko. Z gory wielkie dzieki i Pozdro

  • 0

    152. ~olek  2008-02-03 23:39:45  host: fch66.internetdsl.tpnet.pl

    HU_JN_IA TEN TELEFON ODRADZAM (LG NIGDY NIE MIAłA FAJNEGO TELEFONU I NIE BęDZIE MIAłA)

  • 0

    153. ~qwer  2008-02-05 20:56:06  host: bhl146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czy może mi ktoś powiedzieć czy w tym telefonie można ustawić jakiś inny dzwonek na wiadomość oprócz któregoś z tych czterech standardowych:/ Telefonik bardzo fajny, tylko tutaj chyba aż tak by nie zawiedli..

  • 0

    154. ~nynek10  2008-02-06 09:03:36  host: giv21.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu od 2 dni, mam tylko problem - mimo wpisów w książce tel. jeśli ktoś do mnie dzwoni wyświetla tylko numer telefonu nie przyporządkowuje do osoby wpisanej w książce.

  • 0

    155.  2008-02-06 10:33:20

    Przez bluetooth laczy sie bez problemu czy to z kompem czy z komorka, a ten model nie ma video rozmow.

  • 0

    156.  2008-02-06 19:10:41

    Mam pytanie jak zainstalować gry a LG ke970 shine i czy jest jakaś strona z której można ściągnąć gry za darmo?

  • 0

    157. ~nokia  2008-02-06 22:03:35  host: 83.238.58.187

    czy wie ktos może czy ma ten telefon kolorowy podświetlacz i polifonie??

  • 0

    158. ~ja  2008-02-07 15:12:26  host: aeby221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest dostępny w Orange w kolorze czarnym??

  • 0

    159. ~jinx22  2008-02-07 21:59:03  host: dcs11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy mozna ustawić inny dzwonek wiadomosci niż ten który jest w telefonie??

  • 0

    160.  2008-02-08 00:23:59

    jak można się podniecać takim shitem, jakim jest lg ?! Co z tego że jest ma nowoczesny wygląd??? Biedni ludzie musicie się czymś dowartościować i dlatego wydajecie grubą kasę na takie badziewie - po prostu nie stać was na np. nokię, której jestem posiadaczem. Aha i swoją drogą, jeśli mam kupować tela, to tylko z OS'em i to najlepiej Symbianem. Przy mojej N70 wasze shine'y i inne niefunkcjonalne belegówna mogą się tylko schować :D

  • 0

    161. ~jaa  2008-02-08 12:27:12  host: 119-051-101.adsl.szeptel.net.pl

    czy da się w nim zminimalizować odtwarzacz? proszę o odpowiedz..!

  • 0

    162. ~muniekk  2008-02-08 18:51:57  host: azz11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienia sie dzwonki sms i jak sie wyłącza ta rolkę na monitorze??

  • 0

    163. ~anika  2008-02-08 19:00:23  host: bnx217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od wczoraj więc konkretniejszą opinię napiszę za jakiś miesiąc :) ale odpowiem na parę pytań 1.W plusie w zestawie jest ładowarka,kabel do komputera, pilot do mp3,słuchawki, i takie śmieszny "czyścik" w postaci przywieszki do czyszczenia wyświetlacza :)) 2.Zdjęcia do kontaktów wstawiasz w menu edycji kontaktu, zjeżdżasz scrollem na dół i tam chyba przedostatnia pozycja to 'dodaj zdjęcie' 3.Można normalnie używać telefonu gdy jest włączony odtwarzacz mp3. 4.Podobno na smsy można ustawić własny dzwonek, ja jeszcze do tego nie doszłam,ale na zwykkły dzwonek można dać swoje mp3. 5.Nie wiesza się [póki co!] ja nie mam jeszcze karciochy pamięciochy, zabiłam te 50 mega piosenkami, i ładni mi chodzi :) Póki co daję 10/10 :)

  • 0

    164. ~Czeslav  2008-02-08 22:55:26  host: aczn250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się w nim ustawić własny dźwięk na smsa?? jaka jest jakośc odtwarzania muzyki, przy słuchaniu przez słuchawki?

  • 0

    165. ~  2008-02-09 13:56:06  host: czx75.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie sie zmienia dźwięk sms dokładnie??

  • 0

    166. ~oo'l  2008-02-09 16:57:22  host: aazl48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel zajebist niekturych wypowiedzi są do bani

  • 0

    167. ~LadyBlack  2008-02-09 19:20:05  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    Witam mam pytanie ! Jak odpowiednio pierwsze razy ładować baterię tak aby w przyszłości dłużej trzymała ? wiem, że pewnie w instrukcji pisze, ale czytałam opinie że wtedy trzyma tylko 2 lub 1 dzień. Bardzo bym prosiła o szybką odpowiedź byłabym bardzo wdzięczna :)

  • 0

    168. ~natiiii  2008-02-10 14:21:58  host: 212.87.244.98

    ja mam takie male pytanka:) bo mam dostac ten telefon z anglii i tak wlansciewie malo o nim wiem :)chcilam wiedziec czy ten telefon ma radio?! i ile on ma pamieci fabrycznej? trzeba kupowac od razu karte zeby wgrywac piosenki i takie tam czy jest jest wystarczajaco ? z góry dziekuje:)

  • 0

    169. ~Michal20  2008-02-11 22:50:23  host: aald94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LOL ludzie, nie trzeba zadnego programu zeby przezucan kablem usb foty i mp3jki, nie trzeba instalowac tego programu z cd bo jest on tylko do notatek i zgrywania kontaktów nr tel itp.W Windows xp po wykryciu urzadzenia nalezy je zainstalowac klikajac na dymek kolo zegarka...i wybrac sterownik z systemu komp sam zainstaluje to czego potwierdzeniem beda 2 foldery z latajacymi kartkami miedzy nimi...Mam go w erze i nie mam problemów ze zmianą dzwonka jak niektorzy? PS z kad zescie te modele wytrzasneli??? Ani razu mi sie nie zawiesil wiec soft jest wporzadku.Moze kwestia aparatu/producenta/dostawcy/sieci...żadnych takich problemów jak w waszych wypowiedziach nie mam a telefon szczerze polecam, sam posiadam i predko nie zmienie...

  • 0

    170. ~maciek123  2008-02-12 10:32:57  host: bvn48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taka uwage jak bedziecie formatowali baterie to nie podlaczajcie usb bo przez nie tez telefon sie laduje. ja tak zrobilem i teraz z bateria troche mam lipe

  • 0

    171. ~PS  2008-02-12 18:44:36  host: 77-253-155-249.adsl.inetia.pl

    telefonik jest naprawde super ! Bardzo fajne i przejrzyste menu, super sie operuje rolką sterujacą, telefon mam z orange i nie mam żadnych z nim problemów, bateria trzyma 4-5 dni. Jedyna mała wada to fakt, że muzyczki mp3 odtwarza niezbyt głośno... ale dla mnie to nie ma dużego znaczenia. Dużo uwagi przykładam do estetyki i uważam, że ten telefonik jest idealny.

  • 0

    172. ~sam  2008-02-13 08:25:05  host: 213-238-96-104.adsl.inetia.pl

    mam pytanie,klory telefon jest lepszy lg shine czy samsung u700? oba sa fajne,srebrne i lsniace ale ktory lepiej sie spisze na dluzsza mete? prosze o jakies porownanie uzytkownikow. dzieki i pozdro

  • 0

    173. ~sweetty  2008-02-13 10:51:07  host: inet20908ng-1.eranet.pl

    Hey :) telefonik super... tylko mam z nim jeden problem...:/ nie dziala mi t9 (mimo iz jest niby wlaczony) w pisaniu esow i bardzo mnie to denerwuje...:/ moze wie ktops dlaczego? poza tym wszystko idzie genialnie :) polecam:)

  • 0

    174. ~Tommy21  2008-02-13 17:13:13  host: nat-14.autocom.pl

    chciałbym sie dowiedzic czy man on skonfiguroiwany internet do gg itp...

  • 0

    175. ~Olo  2008-02-14 09:25:22  host: ip-84-201-219-84.it-net.pl

    NIE DZIWCIE SIE LUDZIE,JAK KUPUJECIE TELEFONY SPROWADZANE Z ZAAGRANICY KTORE MAJA WGRANE POLSKIE MENU .SOFT W NICH SIE ZACINA STRASZNIE I SPOWALNIA CALY TELEFON I SA Z NIM PROBLEMY TYPU(NIE MGOE WGRAC MP3,ZAWIESZA SIE).JA KUPILEM TELEFON W SALONIE PLUSA W POLSCE I NIE MAM TAKICH PROBLEMOW WSZYSTKO DZIALA LOOZIK BLUZIK !!! POLECAM !!!

  • 0

    176. ~azs  2008-02-14 12:59:18  host: acwk227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z opinii które tutaj przeczytałem wychodzi na to że idealny telefon to taki który dzwoni za darmo wysyła smsy za darmo i jeszcze loda robi. Zastanówcie sie trochę nad tym co piszecie. A jak już jedziecie po telefonie to podajcie alternatywę, która go zastąpi.

  • 0

    177. ~azs  2008-02-14 13:06:17  host: acwk227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak przypisać zdj do kontaktu? bo gdy usiłuje to zrobić wyskakuje mi niedostępne. Zdj mam na pamięci zewnętrznej.

  • 0

    178. ~mirrell  2008-02-15 10:28:47  host: absc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik da sie kubic w erze z abonamentem 45 zlotych za okolo 270 zeta polecam

  • 0

    179. ~Paweel  2008-02-15 18:20:55  host: user-87-239-6-60.dnet.pl

    Sorki jak mam ustawic dzwiek mp3 na sms-a i czy wam tez tak cicho chodzi glosnik :):)

  • 0

    180. ~phmn  2008-02-15 19:48:35  host: px-ww.telsten.com

    Czy kupił go ktoś w orange? Jak się sprawuje? Ich polski soft też pada? Co z baterią i ekranem?

  • 0

    181. ~mariusz  2008-02-16 20:18:13  host: 82.160.216.3

    ten telefon jest super!!!!!!! szczególnie czarna obudowa!!!!!!!!a te komentarz tutaj są jakieś niedorzeczne. a jeszcze odtwarzacz gra super i idealnej jakości. POLECAM!!!!!

  • 0

    182. ~pavel09  2008-02-16 22:00:17  host: 217.171.129.72

    mamy wielki dylemat ten telefon czy ...se k800i ?? jak myslicie??

  • 0

    183. ~Michałek  2008-02-19 22:59:10  host: ect244.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrać jakieś gry i aplikacje ? słyszałem o programiku do zwiększania głośności empetrójek, gdzie go wgrać?? ;|

  • 0

    184. ~  2008-02-20 22:47:59  host: emz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten sam problem co Magda ja wysyłać moge ale jak ktoś chce mi cos wyslac to wyskakuje mu łaczenie a u mnie nic ;/ prosze o pomoc

  • 0

    185. ~Co cię to obchodzi?  2008-02-21 08:55:55  host: acys140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO~~Ernest Człowieku ty nie widziałaś pospolitego masowego chłamu. Np. Nokia N70, która jest produkowana masowo stała się telefonem, który posiada każdy uczeń szkoły podstawowej. U mnie w sklepie N70 ***NOWY*** kosztuje zaledwie 500 zł z polskim menu i bez simlocka. Nokie N95 sprowadzam już za 1050 zł. To są pospolite niczym niewyróżniające się telefony. Ni to wyglądu ni to poręczności. Ot taki pospolity syf. Po prostu człowieku chwalisz to, co sam posiadasz lub posiadasz gorszy model i próbujesz zniechęcić drugiego, aby kupił to, czym zabłyśnie wśród znajomych. Shine od razu rzuca się w oczy, o czym nie można powiedzieć o Noki N70 czy N95 i tym podobnych produkowanych masowo, pospolitych, plastikowych, nieporęcznych zabaweczek. Prawie wszystkie wypowiedzi tutaj zawarte są śmieszne a ich autorzy mają zerową wiedzę na temat danego modelu. Wszystkie zawarte w tym temacie problemy można rozwiązać jednym lub dwoma kliknięciami, podczas gdy do PC jest podpięty telefon. Odpowiedni program i wsio gra. Szczegółów zdradzał nie będę, ponieważ starce klientów a to byłby dla mnie cios w kieszeń

  • 0

    186. ~kaśka  2008-02-21 16:41:52  host: hlr118.internetdsl.tpnet.pl

    aby zgrać mp3 z kompa trzeba wejść w tel w łączność w połączenia usb i zmienić pzrzesylanie danych na przesylanie masowe-komp od razu go zobaczy jako dysk wymienny(sama miałam ten problem). dzwonkow też nie mogłam ustawić innych niz fabryczne ale oddałam tel do naprawy i wszystko działa- mogę ustawiać mp3 jako dzwonek. ale mam inny problem nie mogę przesyłać i odbierać mmsów-robilam juz konfiguratory, tel był w serwisie itp i nadal nic-a zależy mi na tej funkcji...pomożcie.aha i gdzie mogę wybrać sobie dźwiek odbioru wiadomości?tel mam od niedawna i nie poznałam jego wszystkich funkcji ale to powinno byćłatwe a nie wiem gdzie to ustawienie znależć..i takie pytanko.czy ktoś dokupil do niego kartę 2 gb?czy tel sie nie wiesza od tak dużej karty?i jak ustawić to żeby obrazek był na całym wyświetlaczu a nie na połowie? z góry dzięki za odp.. ogólnie tel fajny:)

  • 0

    187. ~Natka  2008-02-21 19:15:36  host: public60013.xdsl.centertel.pl

    Chce kupić ten tel. i pytam się tych co go mają czy jest prosty w osłudze i czy rzeczywiście jest tak trudno ustawić tem dzwonek MP3 jak się go przesłało bo tak pisały poniektóre osoby?????

  • 0

    188. ~karol  2008-02-21 22:26:47  host: ehb194.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mamten tel od 2tygodni i uwazam ze jest daremny!!!!! Problemy z polączeniem z kompem, bezsensowne oprogramowanie nikomu nie potrzebne oraz bardzo zle przystosowany głosnik podczas rozmów ( na największym pogłośnieniu gówno słychac na ulicy) Taka jest moja opinia że jest to SYFFFF

  • 0

    189. ~marbi  2008-02-23 00:18:15  host: abpo189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od dzisiaj w sieci era jezeli kogos to interesuje, telefon bardzo landie sie prezentuje, ma dosyc pozadny glosnik mp3 slychac fajnie chociaz w moim benq ef81 bylo lepiej ale moze to kwestia przyzwyczajenia, , ogolnie to zadowolona jestme z mojego zakupu, co do prolemu kolegi wyzej , ja nie wgrywalam zadnego programu jedynie podlacyzlam tel do usb i wsyztsko dzila w porzadku, jedyna moja obawa przed tym telefonem to to ze ma wedlug mnie ( przynajmniej tak mi sie wydaje) bardzo delikatny wyswietlacz, jak na niego patrze to boje sie ze bardzo szybko bede miala problemy z szybka no ale coz sie zobaczy=)

  • 0

    190. ~zagubiona89  2008-02-23 16:21:32  host: host-89-228-199-75.kalisz.mm.pl

    witam ;) wkładacie płytkę (ta malutka;d) do kompa ;) i wszystko macie po kolei ;) podłączacie telefon kablem usb do kompa i wyskakuje folder o nazwie "DYSK WYMIENNY" tam wklejacie wszystko, co dusza zapragnie tzn tyle, ile sie zmiesci ;) najwyzej dokupcie sobie karte pamieci ;) pozdrawiam ;*

  • 0

    191. ~anka93  2008-02-23 18:29:08  host: 213-238-70-141.adsl.inetia.pl

    Sluchajcie za kilka dni bede miala ten telefon , ale jak tak czytam niektore wypowiedzi to sie zastanawiem czy dobrze zrobilam ze go zamowilam ... on naprawde sie tak psuje i jest taki kipeski jak mowiecie niektorzy ??

  • 0

    192. ~Sylwia  2008-02-23 18:52:26  host: adbw238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od 2 miesiecy i musze przyznac ze jest super!!! nie mam z nim zadnych problemow naprawde polecam!!!!

  • 0

    193. ~Ala  2008-02-24 11:43:49  host: 82.160.108.155

    Sorka, czy ten telefon ma przyciski na dotyk czy nie ? Bo nie mogę się zdecydować ! Proszę o szybką odpowiedź ....

  • 0

    194. ~MICHAŁ  2008-02-24 12:20:31  host: static-144-214-112-85.stalowa.pilicka.pl

    JA WŁAŚNIE MAM OCHOTE NA LGKE 970,I NIE WIEM CZY TO BYŁ BY DOBRY WYBÓR.CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ CZY ON JEST PROSTY W OBSŁUDZE?NO MAŁO O NIM WIEM.LECZ Z WYGLĄDU UWAŻAM ŻE JEST ZAJEBISTY ALE ŻEBY Z NIM NIE BYŁO JAKIŚ PROBLEMÓW.BO MAM MOTOROLE L7 I ONA CHODZI BARDZO DOBRZE ALE NIE WIEM JAK TEN TELEFONIK BY SIE SPRAWOWAŁ.Z GÓRY DZIĘKUJE...

  • 0

    195. ~  2008-02-24 16:02:37  host: ip-81-15-132-4.unregistered.net.exatel.pl

    hej, mam pytanie, czy w tym telefonie chodzą mp4 pzresyłane z komputera?.

  • 0

    196. ~anica  2008-02-24 20:58:58  host: host-81-190-32-74.szczecin.mm.pl

    radze nie kupowac tego telefonu poniewaz mam ten telefon i bateria trzyma krotko i wogole szajs

  • 0

    197. ~wieska  2008-02-24 21:23:59  host: host-81-190-32-74.szczecin.mm.pl

    telefon jest oki tylko bateria bardzo krotko trzyma.jesli nic nie robie i nie urzywam aparatu i mp3 to 5 dni.lecz pytanie po co mi taki telefon jesli nie moge z niego w pełni korzystac????

  • 0

    198.  2008-02-25 12:15:27

    a znajdz mi inny z tymi funkcjami ktory przy pelnym wykorzystaniu bedzie wytrzymywal 5 dni.

  • 0

    199. ~Bu...  2008-02-25 16:24:34  host: glo82.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie go kupiłam ;] wszytko ładnie...pięknie... ;D tylko nie mogę znaleźć gdzie sie zmienia dzwonek wiadomości SMS?!??? doszedł już może ktoś do tego?!???

  • 0

    200.  2008-02-25 18:05:58

    właśnie kupiłam sobie ten fonik :) wszystko ładnie..pięknie :) tylko nie moge dojść gdzie można zmienić dzwonek sms-a i wyłączyć lu zmienić dźwiek klawiszy!?!?!?!? PROSZE O SZYBKą OPDPOWIEDź!! Z GóRY DZIęKUJE ;*

  • 0

    201. ~stz  2008-02-25 22:06:15  host: epe34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja telefon mam od tygodnia. Kupiony był nowy w salonie Plusa. Soft Plusa jest do niczego. Nie mogę zmienić dzwonka. Ciągle mam tylko dzwonek Plusa, mimo że w profilu oraz w grupach kontaktów mam ustawione inne dzwonki. W dodatku ten dzwonek jest na minimalnej głosności. Nie mogę poza tym połączyć się z kompem, aby przerzucić kontakty z Outlooka. Mogę tylko przerzucać pliki do telefonu metodą przeciągnij i upuść. Bateria jest słaba. Mi wytrzymuje równe dwa dni. Ładowałem w niedzielę rano a już wponiedziałek wieczorem się wyłączył. W porównaniu do dwuletniego samsunga D600E bateria działa krócej, chociaż Samsung w długości trzymania baterii nie jest rewelacyjny. Dziennie wykonuję i odbieram przeciętnie 30 minut. Gdybym tylko miał ten telefon na czuwaniu to może czas ten wyniósłby ok. 4 dni. Jeżeli chodzi o obsługę to jest ok. Bardzo dobre robi zdjęcia. Super jakość rozmów oraz wygląd to są wielkie zalety telefonu. Najbardziej jednak jestem zawiedziony baterią i wzwiązku z tym będę go chyba sprzedawał. Najpierw jednak oddam go do serwisu celem ponownego wgrania softu, gdyż soft Plusa jest niedopracowany (tak bynajmniej powiedział mi człowiek z serwisu telefonów LG z Mławy).

  • 0

    202. ~KaNguR  2008-02-27 21:58:29  host: 078088097045.lom.vectranet.pl

    BU wszystkie opcje dzwieku ,doboru dzwonkow najlepiej ustawiac w Profilach. Radze rowniez zgrac kontakty na telefon i dodac je do ktorejs z GRUP!Glosnosc ustawic na maxa w odtwarzaczu mp3. DZwonki sms tylko podstawowe,natomiast dla polaczen jakie chcemy i dla kogo chcemy. Ogolnie na poczatku ma sie problemy z tymi ostawieniami pozniej jak sie dojdzie co do czego jest juz z bani. Nastepnie sama OBUDOWA. Dosc szybko sie rysuje ekranik , i tylna obudowa ,ale jest dosyc wytrzymylala i napenwo sie nie rozleci. PRZYCISKI te przy rolce sa nie praktyczne ,za male ,i przeszkadzaja podczas wciskania ich te male wystajace cos obok tych przyciskow,mnie sie zbytnio wbijaja w palce przy mocnym naciskaniu . BATERIA przy polaczeniach trzyma krotko,ja mam darmowe wieczory i weekendy takze potrafie w ok. 3 godz ja rozladowac. APARAT tak samo szybko rzre baterie. ALe ogolnie jesli ktos uzywa nie za czesto do sms BATERIA trzyma dlugo. OStatnio zrobilem test przy rzadszm uzywaniu i wytrzymala 5 dni. Ja proponuje powylaczac wszytkie dodatki zwiazane z uzywaniem WLACZAJAC FUNCJE OSZCZEDNOSCI BATERI W USTAWIENIACH. Dobrze tez jest wymienic baterie na Polimerową np: FOrever POlimer 850amh. Sam FON powala stylistyka, az nie chce sie go chowac do kieszeni ,lubie trzymac go w lapkach:P PRezentuje sie wysmienicie wsrod innych fonow. Menu tez troche za wolno dziala,sms lafuja przy wklepaniu calego ekranu tekstu.Mam zal do odtwarzania filmow,wykorzystuje polowe ekranu, same filmy rowniez w kiepskiej jakosci nagrywa,za to FOTKI bajki. Jesli ktos sie chce zdecydowac na ten telefon jest warty swojej ceny.

  • 0

    203. ~K@miL  2008-02-27 22:03:13  host: ahh154.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, Mam pytanie jak odtwarza ten telefon mp3?? Głośno?? Raczej sopran czy bass??? Proszę o szybka odpowiedź.

  • 0

    204. ~okomaroko.  2008-02-29 19:35:29  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    mam telefon od 3 dni i jestem zadowolona , polecam dla osob o zdrowym rozsadku i w miare nie wybrednym ( to znaczy ze tylko kretyn moze wydac ponad 1 000 zl na telefon ) . jak nie zresetowaliscie baterii to nic dziwnego ze trzyma wam 1 dzień !!!!!!!!!!!!! jedyny problem, jak juz wczesniej wspominalo pare osob, za chiny nie umiem zmienic dzwonka na sms-a . ?!

  • 0

    205. ~sister  2008-02-29 23:35:05  host: dynamic-78-8-19-57.ssp.dialog.net.pl

    oczywiscie ze mozna zmienic dzwonek. wchodzac w profile i tam pozmieniac ustawienia.

  • 0

    206. ~joozii  2008-02-29 23:36:39  host: dynamic-78-8-19-57.ssp.dialog.net.pl

    ten tel jest super, tylko troche czasu zajmuje odnalezienie niektorych funkcji. osobiscie polecam!!!

  • 0

    207.  2008-03-01 15:07:01

    Przerost formy nad treścią.Shine to piękna dziewczyna ale głupia.Telefon próbowałem polubić przez dwa tygodnie ale w końcu poległem.Oto w skrócie największe mankamenty. -Brak możliwości aktualizacji oprogramowania(mail od LG szedł do mnie miesiąc,a treść jego była taka że LG nie przewidziało możliwości aktualizacji) -Wszystkie dźwięki jakie wydobywają się z tego telefonu pochodzą z głośniczka nad wyświetlaczem,czyli słuchawki-jest to dźwięk bardzo cichy i w zasadzie jedynie wysokotonowy -bardzo nieprecyzyjny Scroll -Słabiutka bateryjka -Soft zaimplementowany przez plusa okaleczył ten telefon do reszty(Zabrano mu nawet 2-krotny zoom,zabrano jedyny przycisk do personalizacji skrótów-Moje ulubione-zastępując linkiem do strony Plusa -brak możliwości ustawienia swojego dzwonka na budzik i sms-y -wszystkie klawisze boczne ułożone na lewej stronie,co powoduje wielki bałagan i niemożność nauczenia się korzystania z nich na pamięć Na wolnym rynku za tę cenę można kupić Motorolę V6maxx,która funkcjonalnością powala Shine-a na kolana

  • 0

    208. ~sister  2008-03-01 16:01:21  host: dynamic-78-8-19-57.ssp.dialog.net.pl

    dzwonki na sygnał sms zmienia sie w profilu głównym. ja natomiast mam problem z kablem USB bo żaden komputer nie znajduje połączenia z nim.

  • 0

    209. ~Tolek  2008-03-01 18:01:19  host: 80.54.13.253

    ja mam pytanie czy ten telefon ma silny głośnik ??

  • 0

    210. ~daeoiwiki21  2008-03-01 20:08:21  host: 77-101-108-56.cable.ubr05.sand.blueyonder.co.uk

    jestem zadowolona z mojego nowego lg-ika to telefon który spełnił wszystkie moje oczekiwania POPROSTU SUPER

  • 0

    211. ~ar  2008-03-01 20:26:17  host: 81.219.121.154

    K@miL: raczej cicho i raczej sopran BU: Menu>profile>personalizuj(na rolce)>dzwięk wiadomości Ala: ma przyciski

  • 0

    212. ~Aprilek  2008-03-02 12:45:06  host: system858917517.mtvk.pl

    mam ten fonik juz od jakiegos czasu i musze powiedzieć, że prezentuje się nieziemsko ;) jest bardzo łatwy w obsłudze, więc idzie szybko zaskoczyć o co chodzi :) wszyscy mówią, że ma ciche dzwonki, ale nie przesadzajmy, jak dla mnie są wystarczające. nie bede sie wypowiadac co do zdjęc i mp3, bo od tego mam inny sprzęt, z którego korzystam. troche denerwująca jaest mozliwość wyboru dzwonku smsa tylko spośród 4 orginalnych, ale da się przeżyć, nie to jest najważniejsze. obrazki do kontaktu można bez problemu przypisać. podłączenie z komputerem także nie sprawia żadnego problemu (komputer widzi kom jako dysk wymienny). rolka jest fajnym gadżetem ,ale trzeba ją "wyczuć" ';) niestety nie doszłam jeszcze do tego jak ustawić budzik, żeby dzwonił, kiedy dzwonki mamy wyłączone. bez problemu można wgrywać dokumenty .doc i .ppt i potem je oglądać. polecam wszystkim ten fonik ;)

  • 0

    213. ~slawek9739928  2008-03-02 12:48:42  host: ajz148.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest ok.podoba mi sie choć ma wady jak każdy...otóż zaczne od wad -aparat fot- muli sie -mp3 -ciche na tel -brak karty micro sd w zestawie a zately -duży wyślietlacz -menu;lista/siatka -kabel z przejśćiem na normalne słuchawki,korektor -kabel usb w zestawie tel jest jak dla mnie fajny poznam go dokładniej to napisze jeszcze raz opinie

  • 0

    214.  2008-03-02 16:35:58

    UWAGA!!!!!!!!!!!! WIADOMOŚĆ DLA WSZYSTKICH KTÓRZY NIE MOGĄ USTAWIĆ INNEGO DZWONKA MP3,JAKO GŁÓWNY DZWONEK W TELEFONIE.TEMAT TEN BYŁ WIELOKROTNIE PORUSZANY NA FORUM,NIESTETY BEZ ODPOWIEDZI.PO KOLEI:KONTAKTY-USTAWIENIA-PAMIĘĆ DOMYŚLNA-I ZAZNACZAMY PIERWSZE-ZAWSZE PYTAJ.I TERAZ JEŻELI W PROFILACH WYBIERZEMY JEDEN ZE SWOICH DZWONKÓW, TO TAK MUSI BYĆ. DOSYĆ ŻE NIKT NIE POTRAFIŁ MI ODPOWIEDZIEĆ NA TO PYTANIE NA FORUM I NIE TYLKO NA TYM,TO MUSZĘ WSZSTKIM POWIEDZIEĆ ŻE NAWET NIE WIEDZIELI W POMOCY TECHNICZNEJ W SERWISIE,JEDYNA ICH ODPOWIEDŹ BYŁA TAKA ŻE JEST USZKODZONE OPROGRAMOWANIE I TRZEBA WGRAĆ NOWE.ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEJ ZABAWY.POZDROWIONKA.

  • 0

    215. ~Michal20  2008-03-03 19:04:51  host: aaki82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam karte 2Gb w nim i jest git, nic nie muli :)

  • 0

    216. ~kasia  2008-03-04 13:32:30  host: pc0141.ebeskidy.pl

    witam wszystkich i proszę o pomoc- jak ustawić raport doręczenia mms? bo w ustawieniach mam zmienione a i tak raport nie dochodzi...i jak pozbyć się polskich znaków w słowniku T9? bo pisząc nawet krótkiego esa wysyła mi go np w 3 (chyba że pojedyńczo zmieniam np ą na a - szlak mnie trafia)czy to wina oprogramowania? i może jeszcze jedno pytanie - czy macie w swoim KE970 funkcję żeby przybliżyć zrobione zdjęcie??? proszę o pomoc i z góry dziękuję :)))

  • 0

    217.  2008-03-04 14:28:16

    witam wszystkich :) mam pytanie - jak ustawić raport doreczenia mms? w ustawieniach mms mam już zmienione jednak dalej nie dochodzi :( prosze o pomoc

  • 0

    218.  2008-03-04 14:34:50

    a czy ktoś wie jak pozbyć się w słowniku T9 polskich liter? podobno w innych tel jest taka funkcja...-tu jednak jej nie widzę... przez to pisząc nawet krótkiego esa wysyła mi go w trzech :((( szlak mnie trafia bo muszę każdorazowo zmieniać np ą na a itd. a pisanie bez T9 mija się z celem... czy to wina oprogramowania? niech ktoś pomoże.... proszę

  • 0

    219.  2008-03-04 14:41:05

    a czy ktoś ma w swoim KE970 funkcję przybliżenia już zrobionego zdjęcia? proszę o odpowiedz bo nie wiem czy nie kupiłam jakiegoś szajsu skoro tak wiele rzeczy mi w nim nie gra :((((( z góry dziękuję

  • 0

    220. ~kamczak  2008-03-05 20:10:05  host: abwi162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko;)czy ten tel. ma dotykową klawiaturke? prosze o odpowiedz

  • 0

    221. ~kamczak  2008-03-05 20:12:25  host: abwi162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie;) czy ten tel ma dotykowa klawiaturke? prosze o odpowiedz

  • 0

    222. ~az1990  2008-03-06 17:03:48  host: chello087206110118.chello.pl

    Mój problem jest taki... ze jak wyłączam dźwiek w telefonie to budzik mi nie działa-i to jest moim zdaniem bezsensu... Czy wy też tak macie? A jeśli nie to jak można to ustawić?

  • 0

    223. ~Hudini  2008-03-06 23:45:28  host: dynamic-87-105-233-3.ssp.dialog.net.pl

    wy to macie nasrane w tych głowach. słabe mp3 kamera do bani, wszyscy bychcieli żeby telefon był uniwersalny zaniedługo będziecie się pytali czy telefon robi loda i czy ma wbudowanego windowsa xp i gry saż w czy de w roździelczości 32 bitow

  • 0

    224. ~kaatheerinaa  2008-03-07 15:35:08  host: fb122.internetdsl.tpnet.pl

    WITAJCIE! JAK MOZNASZ ZWIEKSZYC CZCIONKE W TYM TELEFONIE ??? PROSZE O POMOC!!!

  • 0

    225. ~ddd  2008-03-07 19:37:39  host: 80.54.155.62

    telefon jest ...beznadziejny... jest bardzo cichy...i głosnik bardzo trzeszczy...jego zaletami sa dobry wyswietlacz i dobry aparat tylko tyle reszta jest beznadziejna

  • 0

    226. ~1234  2008-03-07 20:22:19  host: brt17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest z tylu tam gzdie ma aparat jest taki chropowaty odpiszcze pliz

  • 0

    227. ~1234  2008-03-07 20:23:59  host: brt17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a dobrze pisze sie smsy na tym telefonie????

  • 0

    228. ~EUREKA!!!  2008-03-08 13:22:11  host: evdo-78-30-83-241.subscribers.sferia.net

    !!!!!!wiem jak USTAWIC WłASNE MP3 jako DZWONEK!!!!! mam tel z anglii z polskim oprogramowaniem i miałam ten sam problem, chciałm ustawic swoja piosenke na dzwonek, a tu ciagle grał ten domyslny!!!wk****iało mnie to!!!! i juz próbowałam utworzyc w Dźwiekach folder i skopiować MP3jki to telefonu, ale to i tak nic nie dało...A WIEC: dla mnie jedynym rozwiazaniem jest zamiast "ustaw jako->dzwonek" ustawiam jako "ID dzwonka" i wszystko pieknie gra!!!!!tylko nie doszłam jeszcze do tego, jak wybranym osobom dostosowac inny dzwonek...jak cos to jeszcze napisze.

  • 0

    229. ~EUREKA!!!  2008-03-08 13:25:38  host: evdo-78-30-83-241.subscribers.sferia.net

    jak ustawiam ID dzwonka to od razu mi wyskakuje ksiazka telefoniczna, do której osoby mam ten dzwonek przypisac....wiec trzeba chyba wszystkie po kolei...

  • 0

    230. ~BlN  2008-03-08 17:32:50  host: dmx243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich ;) mam pytanko odnośnie telefonu Lg ke970 . Ilo minutowe mozna nagrywac filmy i czy w tym telefonie są jakies błędy?? thx pozdro ;]

  • 0

    231. ~Polly  2008-03-08 17:41:30  host: dynamic-78-8-81-42.ssp.dialog.net.pl

    Hmm mam dylemat. Bo chciałam wziąć ten telefon w ofercie PLUSA. No ale z tego co tu widzę to raczej nie warto? Na prawdę nie da się zmienić dzwonka sms na innego tylko plusa? I czy rzeczywiście zabrano ten 2 krotny zoom :/ I co z tym budzikiem? Bo jeśli tak ma być to rezygnuje. I czy dają kartę pamięci z tym telefonem oraz słuchawki? Bardzo bym prosiła o pomoc .

  • 0

    232. ~Olaa  2008-03-08 21:06:38  host: chello089077067113.chello.pl

    czołem :)napiszcie proszę jaką pojemnośc ma mp3 ? bo kolega wrzucił 4 kawałki i wolne miejsce mu się w mp3 skończyło...;/ dzięki :)

  • 0

    233. ~dewon  2008-03-08 23:20:04  host: abql23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisze jak ustawić dzwonek główny w telefonie bo widze ze kazdemu sie nie chce poszukac w instrukcji wchodzicie w menu gł. potem w profile wybieracie profil potem personalizuj i typ dzwonka i gotowe.pozdro a tak na marginesie mam ten telefon 1 miesiąc z orange i bateria trzyma mi 2 dni mp3 cicho graja z porównaniem z sony ericssonem ale itak warto polecam telefon robi naprawde wrażenie

  • 0

    234. ~az1990  2008-03-09 00:00:42  host: chello087206110118.chello.pl

    Ja osobiście jestem bardzo zadowolona-jak się tylko chce to można wszystko ustawić... a dzwonek to już bez problemu. Mam tylko problem z tym budzikiem... bo to normalnie że chce wyłączyć na noc głos a rano ma Cię obudzić-czy komuś się to udało? Odp prosze

  • 0

    235. ~PauLa  2008-03-09 14:27:32  host: inet20909na-2.eranet.pl

    LG Shine jest okej i dziwie sie tym, co pisza ze to syf..;/ wszystko działa jak należy.. głośnik porządny, fonik łatwy w obsłudze... xD tylko brudzi sie strasznie.. ale dają specjalną przywieszke do telefonu i ekran można czyścić kiedy sie chce:) jestem bardzo zadowolona z shine'a:))

  • 0

    236. ~  2008-03-09 17:59:25  host: host-81-190-105-112.rzeszow.mm.pl

    tel do dupy nie dziala guzik odbierz w ciagu 3miesiecy 3razy reklamowany NIE POLECAM

  • 0

    237. ~Pawlik  2008-03-09 19:07:30  host: pc-117-88.strong-pc.com

    Mam tą kome i jest super a pozatym jak się dobrze baterie skonfiguruję to bateria będzie trzymać z 6-7 dni

  • 0

    238. ~  2008-03-10 19:56:22  host: host-89-228-139-35.gorzow.mm.pl

    jak mozna zmienic w tym telefonie skroty

  • 0

    239. ~PATOLEK XD  2008-03-10 20:52:52  host: aalj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon miesia no i poweim ze jestem zadowolny :)) minusy to bateria mi trzyma jeden dzien duzo kozystam z telefonu :P muza bardzo cicho gra ale w słuchawkach wypass ;)) słucham prawie zawsze w słuchawkach :)) no i jeszcze 2 rzeczy ;// GRY nieumiem grać zainstaluje i jak właczam pisze jakis bład java duzy minus !!! ;// no i sms mozna tylko 4 wybrane jest jedna fajna ale napewno kiedys mi sie znudzi ;//plusy telefonu to aparat duzo tel ma 2mpx ale tu wychadza wypas mozna porównac do k800 a tam jest 3.2 ;)) Ekran duży plus i takie tam ;)) ocena telefonu w skali od 1-10 daje 8 :P

  • 0

    240. ~  2008-03-11 18:47:54  host: host-89-228-139-35.gorzow.mm.pl

    jak mozna ustawic dzwnek mp3 na sygnal smsa ???

  • 0

    241. ~ann  2008-03-12 13:03:50  host: chello089079208253.chello.pl

    ja mam pytanie czyw w tym tel jest mozliwosc przyblizenia zdjecia jak sie je robi?? czy jest zoom?

  • 0

    242. ~  2008-03-12 19:14:55  host: host-89-228-136-249.gorzow.mm.pl

    Wczoraj otrzymałem ten telefon poprzez przedłużenie umowy w Orange.Na pierwszy rzut oka telefon solidny,zgrabny i oryginalny.Materiały wysokiej jakości,niezły ekran oraz dobry aparat.Zastanawia mnie kilka rzeczy-czy aby odebrać rozmowę muszę rozsunąć telefon?Niby jest opcja odbiór dowolnym klawiszem ale to się tyczy klawiszy dostępnych po rozsunięciu.Drugie pytanie-jak przejść z trybu foto na kamerę?Muszę wyłączyć aparat i uruchomić kamerę z folderu multimedia czy jest inny sposób?

  • 0

    243. ~CamilloZ  2008-03-13 14:57:02  host: drh43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam mały problem. Na LG mam sim-locka na sieć era. Wkładam do niego kartę Heyah. Wszystko pięknie dopuki nie chcę z niego zadzwonić, albo ktoś chcę do mnie zadzwonić. Telefon traci zasięg i już nic nie mogę zrobić. Miał ktoś kiedyś taki problem?? Jak to zmienić, żebym normalnie mógł z niego dzwonić??

  • 0

    244. ~gicza  2008-03-13 21:17:42  host: ip-84-201-216-162.it-net.pl

    mam pytanie, czy w plusie jest w prezencie karta pamieci? jezeli tak too akiej pojemnosci?

  • 0

    245. ~Atom  2008-03-13 22:55:52  host: 83.19.66.162

    Ja mam słabe wrażenia z tego telefonu. Pierwszą pomyłką jaka mnie poraziła jest debilny system katalogowania w wybranych folderach :(. następnie jeśli słucham mp3 nie moge pisać smsa wyłącza sie odtwarzacz natomiast bateria trzyma dobrze:). Skrol to pomyłka czasem trzeba zrobić 2 ruchy żeby jechac o jedną pozycje. Kolejna porażka to jest dźwięk na sms tylko 4 z góry narzucone dźwięki. co to ma być?? nie można filmów na pełnym ekranie oglądać ale to już szczegół. jednym słowem bardzo niedopracowany jest ten sofy. Będe musiał ściągnąć inny i wgrać normalny przemyślany. Bo główną wadą tego fonika jest właśnie ten soft :(

  • 0

    246. ~P*******  2008-03-14 14:37:52  host: adis41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest naprawde fajny..:)ale te 4 dzwonki na sms które są przypisane to wrrrrrrrrr...:(( I wobec tego mam pytanko da się to zmienić??? Za odpowiedź z góry dziękuje. Mam nadzije że da rade :P

  • 0

    247. ~Czarnulka  2008-03-14 21:37:10  host: eco211.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jesy wprost cudowny...Jesli troche wszyscy pomyslicie to rozwiążecie wszytskie probelmy;)) wiezcie mi;)ja dalam rade;)pozdrawiam i polecam naprawde warto go miec:))

  • 0

    248. ~lesio16  2008-03-15 09:57:26  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    aby odebrać rozmowę można rozsunać telefon ale nie trzeba wystarczy zmienić to w opcjach, mam ten telefon od dwóch dni i całkiem spoko tylko mógłby mieć lepszą rozdzielczość nagrywania wideo dla mnie 640x480 by starczyło bo on ma ale 176x144 no i mógłby robić lepiej zdjęcia ale ogólnie super telefon prosta obsługa ponieważ ma tak zwaną "rurkę" zamiast dźojsticka czy też równie uciążliwych klawiszy nawigacyjnych Polecam ten telefon wszystkim tym którzy cenią sobie piękno. Dodam też że telefon się świetnie trzyma w dłoni.

  • 0

    249. ~lesio16  2008-03-15 09:58:13  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    podczas robienia zdjęcia nie można przybliżać tylko podczas krecenia filmów ale ma i tak mały zoom bo tylko x2

  • 0

    250. ~olivia  2008-03-15 11:10:54  host: bbn197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik od wczoraj:) nie mialam zadnych problemow ze zmienieniem dzwonka wcale nie musialam do grup przyporzadkowywac tylko normalnie zmienilam dzwonek:D i glosnosc tez mam wporzadku wiec jak dla mnie telefonik super;)

  • 0

    251.  2008-03-15 11:23:18

    ja mam telefonik od wczoraj i jakos normalnie utawilam dzwonek :) i glosnosc tez mam dobra wiec nie i na razie teelfonik odpowiada mi bardzo ;) a co do dzwonka to nie musialam przyporzadkowywacac do grup tylko wchodze w menu moje pliki dziweki i na dzwonku opcjeustaw jako i tyle :P

  • 0

    252. ~awatarro  2008-03-15 13:13:59  host: aaqy252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rada jest tylko jedna dla Ciebie Camillo wydaje mi się że w takim razie chyba musisz się jednak zdecydować na zdjęcie sim locka, wtedy na pewno będziesz mógł dzwonić i każdy będzie mógł się do ciebie dodzwonić, powodzenia:)

  • 0

    253. ~Monika  2008-03-15 17:15:49  host: awp250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. posiadam telefon od około 2 godzin, puki co wszystko jest okej, odpowiadają mi jego funkcje a wcześniej wymienione "dolegliwości nie przeszkadzają" :). Mam tylko jedno pytanie dotyczące aparatu fotograficznego. Jest tam dużo opcji fotografowania, jak ostrość, jakość, rozdzielczość i wiele innych.Problem jest jeden. Nie mam opcji żeby coś tak przestawić , zmienić itp. Czy jest to standardowa wada czy akurat mi się tak trafiło?? Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    254. ~marrakech84  2008-03-15 17:54:14  host: aaoj192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od 13 marca i bede miał go przez najbliższe dwa lata :D dźwięki strasznie ciche!!!! budźik mnie prawie nie budzi, brak możliwości własnego sygnału sms, słaba wibra, scrool dziwnie przeskakuje na inne opcje niż chcemy, aparat z opoznieniem robi foty ;/, brak zmiany motywu w telefonie.. i chyba tak bez końca, no cuż ale wygląd ma ;)

  • 0

    255. ~Filip van Sampler  2008-03-15 19:37:05  host: eiq193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest precyzyjnie zrobiony i funkcje ma też ok,ułatwienia i skróty da sie fajnie ustawić,niektórzy marudzą na tego fona że brak mu tego albo sramtego i sie mylą bo ten telefon nie ma symbiana!!!i nie można robić sobie dowolnych ustawień,brak mu niektórych opcji ale patrząc na motorole v3 i nokie 8800 to on zalicza sie do tej klasy czyli raczej biznesowy i dlatego jest ładny a nie super funkcjonalny;)

  • 0

    256. ~paula2123  2008-03-16 10:32:50  host: auf39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moi drodzy mam zamiar kupić LG KE970, czy się opłaca.Z góry dziękuję odpowiedż!!!

  • 0

    257. ~SEXY  2008-03-16 14:17:24  host: 80.50.255.194

    TELEFON JEST ZAJEBISTY. GŁOŚNIK MÓGŁBY BYĆ GŁOŚNIEJSZY, ALE W SUCHAWKACH EKSTRA. POLECAM WSZYSTKIM. APARAT I RESZTA ŚWIETNE...

  • 0

    258. ~P*******  2008-03-17 09:26:23  host: adin114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzwonki da się ustawić normalnie i jest oki ale dzwięk sms.. da rade jakoś zmienić??????????????????????

  • 0

    259. ~MAteo  2008-03-17 21:15:22  host: ejv214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wy to macie problemy..... Mi jakoś wszystko działa...i mogę ustawić inny sygnał sms.....trzeba troszeczkę przestudiować książeczkę obsługi ;-) I bateria..5 dni spokojnie mi trzyma ;] pozdro

  • 0

    260. ~Oliv  2008-03-18 20:14:20  host: wa2.internetdsl.tpnet.pl

    Ile ten fonik oddtwarza piosenek na MP3 bo np. LG chocolate może tylko 30 i dla mnie to za mało a ten ile może oddworzyc ? Proszę o szybką odpowiedz.

  • 0

    261. ~qwerty  2008-03-19 14:57:51  host: abhe201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat ma zoom tylko troche slaby... wystarczy zmienic rozdzielczosc zdjecia na najnizsza i tyle...

  • 0

    262. ~Ktossik.  2008-03-20 14:03:40  host: 088156148133.srg.vectranet.pl

    Oliv zależy od pamięci :)

  • 0

    263. ~Mili  2008-03-20 15:56:11  host: daz148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ;] Co zrobić ,żeby bateria dłużej trzymała ?Bo mam go od 2 dni i juz dwa razy go ładowałam ;/

  • 0

    264. ~P*******  2008-03-20 16:17:06  host: adjc120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Owszem idzie ustawić inny sygnał sms ale możliwość wyboru jest naprawde super 4 dzwięki i...???? to jest raczej żałosne.. Z góry są przypisane i suchar!!!! A tak ogólnie jestem bardzo z niego zadowolona. A ty MAteo jak wiesz jak ustawić swój dzwięk sms nie z tych co są to może napiszesz będzie miło... Ale ja jestem pewna że nie da rady... TRUDNO :///

  • 0

    265. ~karssi  2008-03-20 16:58:06  host: fdm82.internetdsl.tpnet.pl

    ja teeeraz go kupuje i mam pytanie czy bluetooth tylko łapie LG czy wsszystkie??

  • 0

    266. ~tomeczekkk  2008-03-20 18:24:16  host: aze150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~MAteo jak ustawić inne dźwięki sms??

  • 0

    267. ~Magda  2008-03-21 10:48:00  host: aae226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka! mam ten telefonik od 2 dni,teraz laduje gfo 24 godz w celu sformatowania bateri! Czy moze mi ktos powiedziec czy w telefonie tym mozna sluchac jednoczesnie mp3 i wysyłac sms? ?? prosze o pomoc!

  • 0

    268. ~1234  2008-03-21 10:48:13  host: abla95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak sie przesyla z komputera prze USB piosenki na komorke

  • 0

    269. ~  2008-03-21 13:18:22  host: www.ejedrzejow.pl

    boski telefon;D banalny w obsłudze... chcee sie na niego patrzec;D jestem pod wrażeniem :)

  • 0

    270. ~marzena  2008-03-21 15:55:30  host: apn-77-115-141-28.gprs.plus.pl

    MAteo, to może mógłbyś podzielić się wiedzą na temat jak zmienić sygnał smsa na nie fabryczny? bo za twoją radą przestudiowałam książeczkę obsługi, ale nic na tan temat jednak nie znalazłam....dzięki, pozdr.

  • 0

    271. ~mp3  2008-03-21 16:16:47  host: staticline605.toya.net.pl

    mam pytanie.. mam ten telefon od 2h i nie moge ustawic muzyki ktora mam na karcie pamieci w odtwarzaczu, tak zeby po nacisnieciu klawisza bocznego mp3 mial ta muzyke z karty pamieci.. prosze o pomoc !

  • 0

    272. ~raszo  2008-03-22 09:36:28  host: apn-77-114-159-145.gprs.plus.pl

    jesli tel. ma jave to znaczy ze beda chodzic na nim gry nawet z neta ?? odp plisss

  • 0

    273. ~kamil  2008-03-22 15:02:22  host: btm153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest zajebisty telefon najlepszy. lepszy od noki n95 nie obrzydzajcie mi telefonu tylko byście krytykowali a ja i tak wam nie wierzę

  • 0

    274. ~sengAm  2008-03-22 15:26:34  host: 195.116.80.1

    Witam wszystkich! Dziś kupiłam ten tel. - nie wiem czy dobrze uczyniłam, ale stało się przynajmniej mam przenośne lusterko hehe :) Z łatwością ustawiłam moja mp3 jako dzwonek główny połączenia niestety nie wiem jak zrobić to w przypadku smsa. Czy ktoś może mi pomóc?? Błagam. Pozdro, moc, siła !! :)

  • 0

    275. ~621  2008-03-22 20:42:29  host: adf51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie zmienia ten syganl sms...... bo mam leciutki problemik

  • 0

    276. ~Oleencja9  2008-03-23 13:28:36  host: cvx242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego ślicznego telefonu:czy nie denerwuje i nie przeszkadza wam to,ze rozmowe mozna odebrac tylko i wyłacznie przez rozsuniecie telefonu? ja jestem nim zainteresowana ale nie wiem czy jest on "wygodny".prosze o szybka odpowiedz:)

  • 0

    277. ~SYLWIA  2008-03-23 17:58:10  host: 86-43-199-57.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net

    MAM TEN LELEFON OD CZTERECH MIESIECY I NAPRAWDE JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONA. NIC MI SIE NIE PSUJE ANI NIE ZAWIESZA. WSZYTSKO CHODZI TAK JAK POWINNO. APARAT ROBI SWIETNE ZDJECIA, TO SAMO JESLI CHODZI O NAGRYWANIE FILMOW. MP3 JAK DLA MNIE OK. NIE ROZUMIEM TYCH CO PISZA ZE ZA CICHO. PRZECIEZ TO TYLKO TEL A NIE JAKIS ZESTAW GRAJACY ZE WZMACNIACZEM!!!! MP3 BEZ PROBLEMU USTAWILAM SOBIE JAKO DZWIEK DZWONKA. NAD WSZYTSKIM WYSTARCZY TYLKO TROSZKE POMYSLEC I PRZESTUDIOWAC CALE MENU!! ZAWSZE JAK WYCHODZEUSTAWIAM SOBI PROFIL NA ZEWNATRZ, DZWONEK JEST WTEDY GLOSNY I BEZ PROBLEMU SLYSZY SIE ZE KTOS DZWONI. WYSWIETLACZ DUZY. MENU LATWE W OBSLUDZE. JAK DLA MNIE SUPER. A JESLI CHODZI O WGRYWANIE MP3 LUB CZEGO KOLWIEK PRZEZ USB TO TEZ NIE MAM Z TYM ZADNEGO PROBLEMU. CI CO MAJA TO ALBO SIE NIE POTRAFIA W TYM WSZYSTKIM POLAPAC ALBO JUZ NIE WIEM. POZDRAWIAM

  • 0

    278. ~Heh  2008-03-25 21:58:01  host: gandalf.zagorz.net

    Mam ten telefonik od 2 miesiecy i troche żałuje że go kupiłem. Zawiodłem się na baterii która przy moim intensywnym użytkowaniu trzyma 1-2 dni i na głośności tego fona..... to tel bardziej dla estetów bo wyglada bardzo fajnie

  • 0

    279. ~miki  2008-03-26 18:45:40  host: aefs212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wrzucic dzwiek na sms bo te fabryczne mi sie nie podobaja!!

  • 0

    280. ~COMA 02  2008-03-27 19:47:48  host: acck78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFO MA MóJ KOLEGA I NIE NARZEKA CHOćIAż STRASZNIE GO MULI ,DZWONKI SłABO SłYCZEć MA KLAWIATURE DO DUPY I APARAT ROBI CZARNE ZDJęCIA

  • 0

    281. ~  2008-03-28 06:29:25  host: dua179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon może odtwarzać wiecej niż 30 piosenek:D

  • 0

    282. ~mona180  2008-03-28 09:20:20  host: 170-160.static.szczecinek.net.pl

    mam pytanko, mam telefon Lg ke970 i nie mam instrukcji polskiej. Jak ustawić tryb głośnomówiący? pozdrawiam

  • 0

    283. ~docentwk  2008-03-28 23:26:08  host: chello089076252193.chello.pl

    Do 253"Monika" - wszystkie opcje aparatu fotograficznego zmienia się "rolką nawigacyjną". Na inne pytania nie odpowiadam ponieważ ich poziom jest żenujący i świadczy o tym, że albo nie umiecie czytać instrukcji albo nie rozumiecie co czytacie. Tak czy owak to ŻENADA !!!.

  • 0

    284. ~docentwk  2008-03-28 23:35:29  host: chello089076252193.chello.pl

    Zapomniałem dodać, że zoom cyfrowy jest x 4 ale tylko w najniższych rozdzielczościach. Mimo wszystko "zomm cyfrowy" to nie to co optyczny i cudów nie zdziała. Do 268-1234 - "piosenki" z komputera na komórkę przesyła się po kablu USB a najlepiej zaśpiewać i przesłać po kablu!!!

  • 0

    285. ~kkkkkkkkk  2008-03-29 14:12:04  host: aapm30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ LUDZISKA:) MOZNA SLUCHAC I PISAC JEDNOCZESNIE............ przy wlaczonym mp3 przytrzymajcie dluzej przycisc mp3(ten z boku) wtedy odtwarzacz sie zminimalizuje i jedziecie z sms-ami

  • 0

    286. ~djadolf  2008-03-29 22:06:12  host: host8925148207.waldex.net

    mozna przyblizac zdiecia podczas ogladania ich ??

  • 0

    287. ~klon  2008-03-30 22:28:05  host: bya242.internetdsl.tpnet.pl

    czy u każdego podczas ładowania bateri - nie ma końca - nie inforacji że się naładował i nawet po 24h dalej wskazuje że ładuje , mimoże jest naładowany , chyba coś jet nie tak z tym telefonem albo oprogramowaniem

  • 0

    288. ~iguana  2008-03-30 23:59:34  host: abmv222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od wczoraj i narazie nienarzekam. mam pytanko czy nieda sie sciagnac motywu do niego? i czy przy sloncu wogole cos widac na tym wyswietlaczu?

  • 0

    289. ~marlena  2008-03-31 16:24:47  host: 135.kepler.ksiezyc.pl

    czy da się zmienić kolor menu?Jak tak to w jaki sposób?

  • 0

    290. ~dominika  2008-03-31 20:32:40  host: ayx242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem, dokupiłam karte pamieci 1 Giga i mam problem z presyłaniem danych. Przez bluetooth i przez USB. ZAmiast zapisywac sie na pamieci zewnetrznej ( na tej karcie ktora dokupiłam0 to zapisuja sie w telefonie...co robic? A i mam jeszcze jedno głupie pytanie..narzekacie na to ze dzwonki sa beznadziejne (SMS) a ja nawet neiwem gdzie je znalezc ;/ Pomózcie...

  • 0

    291. ~  2008-04-01 14:10:36  host: abvr40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Te wszystkie problemy wynikaja z softu.sam mam telefon i dalem go na gwarancje o wymiane softu.Mam ten telefon od 5 dni i mam go w malym paluszku i nie mowcie mi ze da sie ustawic to czy tamto jak to cos nie zostalo wgrane do telefonu.nie ktorzy co tu piszecie ze wam wszystko dziala i da sie ustawic to sie cieszcie bo macie dobry soft wgrany.ale nie ktorzy tak nie maja i najlepiej zeby dac telefon na gwarancje o ponowne wgranie softu.i uwierz mi mateo ze za zadne skarby nie ustawilbys w moim telefonie dzwieku mp3 i zadna instrukcja obslugi nie pomoze.Sam glupi nie jestem jezeli chodzi o telefony

  • 0

    292. ~TJMulder  2008-04-02 10:25:50  host: gxw106.internetdsl.tpnet.pl

    Czym wgrywacie piosenki i zdjęcia z kompa do Shine? W programie dołączonym na płycie nie znalazłem takiej opcji, jest tylko książka adresowa, notatki i terminy.

  • 0

    293. ~~nerwus  2008-04-02 12:56:36  host: host-86-111-104-22.tvk.torun.pl

    Mam problem - mimo wpisów w książce tel. jeśli ktoś do mnie dzwoni wyświetla tylko numer telefonu nie przyporządkowuje do osoby wpisanej w książce.Proszę o PILNą ODPOWIEDZ!!!

  • 0

    294. ~wiola:)  2008-04-02 13:01:01  host: ded133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale niestety nie wiem jak ustawić dżwięk smsa:( Czy ktoś wie jak to zrobić? Jeśli tak to prosze napisać. Pozdrawiam.

  • 0

    295. ~marlena  2008-04-02 17:17:44  host: 135.kepler.ksiezyc.pl

    Jak zmienić kolor menu?

  • 0

    296. ~Florek22  2008-04-03 17:12:11  host: apn-77-112-26-138.gprs.plus.pl

    Zarąbisty telefonik podoba mi sie!!!!!!!!!!!!! hehe...mam go i sie ciesze bo to jest phonikk na topie hehe...pozdro dla wszystkich sejanara...

  • 0

    297. ~Najss  2008-04-03 21:25:14  host: ady64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam dzis ten telefon jak sie w nim ustawia dźwięki? ;(

  • 0

    298. ~lolek  2008-04-03 21:39:35  host: 217.98.4.237

    Też mam ten telefon:)

  • 0

    299. ~  2008-04-03 21:51:01  host: 217.98.4.237

    Też mam ten telefon i patrze że trzeba niektórym osobom które nie tracą czasu na czytanie instrukcji i nie przeglądają jego funkcji w wolnym czasie udzielić kilka info:) Kilka ciekawostek: * jeżeli przedszkadza wam to (tak jak mi) że w budziku sa jedynie podstawowe dzwonki mozesz to zmienić przez ustawianie alarmu w kalendarzu(tam wybierasz sobie date-> nowy termin->ustawiasz godzine o której ma sie włączyć tekst np."Wstawaj szkoda" dnia->wybierasz dzwięk alarmu i ewentualnie funkcje czy ma się włączac codziennie, co rok czy co miesiac) 8 co do pisania smsów podczas odtwarzania muzyki(odblokowujesz kom-> bieszesz przycisk Mp3znajdujący się przy klawiszach stopniujących głośność-> nastepnie wybierasz piosenke i ponownie wciskasz ten przycisk [lekko] i jestes na ekranie głownym i robisz co ci się podoba * blokowanie przycisków podczas słuchania Mp3 ( wchodzisz w Mp3 tak samo jak poprzednio tylko tym razem guzik Mp3 trzymaj dłużej a nacisniecie przyciskow nie spowoduje wyjscia ani nieswiadomego dzwonienia :)

  • 0

    300. ~xxd  2008-04-04 14:36:09  host: chello089079030132.chello.pl

    Do 290.Nie mam go jeszcze a,le jak zapisujesz to masz do wyboru foldfer micro-sd czy jak tam sie nazywa albo zwykly telefonu.To jak wkońcu z dzwiękiem ,bo rózne macie zdania dobry czynie(pytam o dzwiek w sluchawkach ) będzie wystarczajacy ,że gdy jade w autobusie to będe przy warkocie dobrze go slyszal?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet