LG KE820 - opinie
Telefony LG LG KE820 Opinie o LG KE820

LG KE820

w sumie: 7
  • 0

    1. ~elektron  2007-08-02 21:14:47  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    kumpel go ma naprawde fajny lekki wygodny aparat taki sobie ale zdjencia robi fajne :D polecam tym co lubią się wyrużnić ;)

  • 0

    2. ~ktos  2007-11-03 22:41:44  host: dns1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest??????? bo chyba nie telefon :|

  • 0

    3. ~bartii  2008-01-19 21:27:12  host: xdsl.209.c75.petrotel.pl

    wyglądem przypomina kalkulator ale...z mp3,aparatem no ogólnie to jest telefon "czegotoniemający" ;D albo telefon "modoczujący" jak by to simplus powiedział ;D pzdr i polecam samsungi

  • 0

    4. ~wala12  2008-09-18 00:23:58  host: ip-85-198-233-153.broker.com.pl

    Fajny, ma wszystko i do tego cienki... na pewno made in Korea. One podobno są niezłe.

  • 0

    5. ~MiniMIKA;))  2009-10-02 19:56:54  host: acwt221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 lat i bardzo się mi podoba ...=DD jest taki lekki, niewielki, i bardzo łatwy w ożyciu...;) gdybym miała jeszcze raz wybierać jaki bym miała kupić telefon wybrałabym właśnie LG KE820;DD

  • 0

    6. ~adam  2010-01-29 18:42:45  host: beu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten przycisk na środku to dzojstik jest czy nie?

  • 0

    7. ~trebuh  2010-10-14 23:06:38  host: 178.181.225.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    cztery lata bez najmniejszych problemów. Inny niż większość, mały funkcjonalny,a przycisk na środku to dżojstick

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet