LG KE770 Shine - opinie
Telefony LG LG KE770 Shine Opinie o LG KE770 Shine

LG KE770 Shine

w sumie: 21
  • 0

    1. ~Fabek  2007-04-14 22:33:01  host: 217.97.246.5

    Z tego co widze to naprawde fajny fon się szykuje. Zobaczymy kiedy na polski rynek wejdzie.

  • 0

    2. ~KAMIL  2007-05-14 16:47:25  host: 212.160.172.70

    nowy desting z MOTOROLLI L7 i L6 ale to ujdze przeciez LG to debjutant na rynku komórkmowym przeciez LG jest na rynku dopiero od 2lat takze mozna wybaczyc fajny TELEFONIK:p ciekawe jaka cena???? napewno w ORANGE kupa pieniedzy ERA umiarkowana cena duzo minut w abonamencie PLUS cena srednia rozsadna liczba minut w abonamencie PLAY niska cena duzo minut czyli ORANGE,ERA,PLUS w jednym

  • 0

    3. ~elektron  2007-08-05 17:54:06  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    już jest od dawna hehe :P kosztuje około 900zł :P nie polecam "bez odp"

  • 0

    4. ~mistr  2007-09-19 22:39:32  host: sub253-15.elpos.net

    jak dla mnie bardzo podobny do samsunga u600 i ma gorszy aparat a tak funkcje zblizone. disagne bardzo podobny

  • 0

    5. ~EluS  2007-11-03 20:00:19  host: emc118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do mistr ej soryy ten lg jest oo 100 kroc lepszy od u600 :PP mam ten i ten xD na Shine mozna wiadomosci ogladac xD a na u600 niezabardzo... ale shine jest bardzo fajny :)))

  • 0

    6. ~kili  2008-01-21 20:18:56  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    o soryyyy :/ nie patrzylem na foto

  • 0

    7. ~Masaj  2008-01-31 08:24:57  host: 218-pra-2.acn.waw.pl

    Posiadam od jakis 2 tygodni i musze powiedziec ze calkiem calkiem :) Zaskakuje bateria - 5 spokojnie. Calkiem niezle gra mp3. Oczywiscie nie na firmowym zestwie sluchawkowym ktory jest zupelnie do kitu... Ogolnie polecam!

  • 0

    8. ~  2008-02-05 17:47:55  host: radio.spacjanet.pl

    ja mam ten phone od 3 miesicy, kupilem w singapurze i nic fajnego tu nie mam, poza wygladem nie mam nic szczegolnego

  • 0

    9. ~Kamil  2008-02-21 14:37:31  host: 213.25.127.221

    a jak można pisacsms-y ?/ tylko na słowniku ?/

  • 0

    10. ~fabek  2008-03-19 09:45:09  host: 088156033161.ols.vectranet.pl

    swietny telefon, mam go od niedawna. przesiadlem sie z motoroli z3 i musze przyznac ze bylo to dobre posuniecie.

  • 0

    11. ~  2008-03-31 21:27:15  host: 80.48.68.68

    jak zrzucić fotki z telefonu na komputer i odwrotnie boszczerze mówiąc

  • 0

    12. ~  2008-04-19 21:52:27  host: afd227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefon od 2 miesięcy.. dla kobietki jest super o ile ma krótkie paznokcie... juz raz mi poszedł soft, ale mam na nim mase rzeczy i jest naprawde wystarczający... do tego jest naprawdę boski jeśli chodzi o wygląd polecam....

  • 0

    13. ~kurcze blade..  2008-08-09 21:58:03  host: 83.2.116.3

    mam go 5 miesięcy, a wyglada jakbym miala go z rok. wystarczylo, ze kilka razy go wrzucilam do kieszeni z kluczami i caly porysowany. ostatnio przypadkiem na nim usiadlam, na lawce i wylal mi sie ekran, jakby pekl od srodka. od razu poszlam do domu, zamienilam na drugi telefon. nastepnego dnia, wlaczam, patrze, a 'rysa' jakies 4 razy wieksza jak na poczatku ;/ kupilam w orange za cos ponad 650zl, ciekawe czy mi przyjma na gwarancje.. bateria trzyma około 2 dni przy wysokim uzytkowaniu [gry,mp3,aparat]. zdjecia musze przyznac, ze wychodza znakomicie. jednakze kabelek od sluchawek przestal mi laczyc i dziala tylko lewa sluchawka ;/ klawiatura sie zawiesza..(ta rolka co dziwne, nie ;d) wspolpraca z karta pamieci 2gb wyglada marnie, bardzo marnie. ciagle sie zawiesza. ogolem mowiac, jedynie z wygladu jest sliczny, mozna sie w nim zakochac od pierwszego wejrzenia ;d ale.. no wlasnie jest to ale.. to telefon i wylacznie do przegladania sie :) pozdrawiam :*

  • 0

    14. ~Pati  2008-08-31 15:59:41  host: abam26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel niedługo taki bede miała juz sie niemoge doczekać

  • 0

    15. ~ten telefon ma zooma??  2008-10-17 16:32:13  host: csknet-s-195-116-182-17.csk.pl

    ja nie wiem czemu ale u mnie ten zoom nie działa, wciskając klawisze z boku nic sie nie dzieje proszę o odpowiedz

  • 0

    16. ~  2008-11-29 13:16:54  host: bph115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge zgrac muzyki na karte pamieci ! plisss pomozcie!!

  • 0

    17. ~Kres  2008-12-10 10:15:24  host: dqs82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel może być ja na niego nie narzekam działa sprawnie. A do zgrywania i takich innych pierdół to spróbujcie przez LG PC Suite.

  • 0

    18. ~Portable  2008-12-18 15:43:03  host: dow147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można jeszcze próbować przez adapter kart flash(o ile ktoś ma wejście w kompie na adapter SD). Używałam go ale zmieniłam na secreta (następca shine'a), stalowa obudowa i hartowane szkło robi wrażenie:P

  • 0

    19. ~naaziaa  2008-12-30 18:38:58  host: dynamic-87-105-160-154.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon tylko z angielskim menu..:P moze byc... nie no fajny fajny

  • 0

    20. ~kinia  2009-03-18 14:11:21  host: public-gprs25567.centertel.pl

    Bardzo fajny telefonik złoty mam go od roku cena600zl jaki feler niema pl menu byl robiony na rosyjski rynek ale jak ktos mial lg to menu jest takie samo ja go polecam

  • 0

    21. ~Eli53  2009-07-27 02:33:30  host: apn-77-113-7-200.dynamic.gprs.plus.pl

    miałam ten telefonik dość długo bardzo fajny polecam robi świetnie zdjęcia i choć nie odtwarza muzyki za ładnie na głośniku to na słuchawkah słychać doskonale . świetne słuchawki doskonale przez nie słychać podczas rozmowy grafika w tel znakkomita a i wygonie pisze sie smsy na klawiaturze:) POLECAM

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet