LG KC910 - opinie
Telefony LG LG KC910 Opinie o LG KC910

LG KC910

w sumie: 115
  • 0

    1. ~elo  2008-08-23 03:03:00  host: n04.satfilm.pl

    kozak fołn. trzeba bedzie kupic sobie:)

  • 0

    2. ~blee  2008-08-23 13:27:25  host: euh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche nie fajny z wygladu

  • 0

    3. ~PawełS  2008-08-23 16:04:11  host: ip-88-220-130-66.unregistered.net.exatel.pl

    Fajny... i dlaczego iPhone nie mógł mieć takich funkcji?

  • 0

    4. ~ooo  2008-08-23 16:51:53  host: host-89-229-19-128.torun.mm.pl

    uuuu a cio to ?

  • 0

    5.  2008-08-23 17:28:18

    wygląda całkiem fajnie:-)wyświetlacz mógłby byc trochę lepszy

  • 0

    6. ~marchew20  2008-08-24 17:01:16  host: c167-130.icpnet.pl

    ciekawa jaka cena zawolaja u Nas ;) telefonik fajny

  • 0

    7. ~aga  2008-08-25 09:29:02  host: 213.25.189.50

    nie no 256 tys kolorow do aparatu 8mpix to jest po prostu smieszne brawo LG za odwage hehehe:P

  • 0

    8. ~Jajkowaty  2008-08-25 11:21:30  host: 83-238-224-240.adsl.inetia.pl

    No, no, no, telefony samsunga z modelu na model podobają mi się coraz bardziej :) Coś mi się zdaje że niedługo będą dyktowały tempo innym markom :)

  • 0

    9. ~Artoc  2008-08-26 00:26:46  host: aecf224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny!

  • 0

    10. ~bartii  2008-08-27 13:08:23  host: xdsl.148.c84.petrotel.pl

    a ja mam model kc550 swietny aparat ma dzieki czemu robi lepsze zdjecia niz nokia n95, wiec ten model bedzie jeszcze lepszy zapewne w sklepach od przyszłego roku chociaz mój model wszedł w maju 2008 a go juz mozna kupic od dawna zobaczymy ale zapewne telefonik swietny polecam LG

  • 0

    11. ~luck1122  2008-08-29 18:29:09  host: awr254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebi... telefonik te 8mpx szkoda że nie ma jakiegoś systemu

  • 0

    12. ~Darth_Damien  2008-09-06 10:11:46  host: b1-65.koba.pl

    To może być nie zła alternatywa dla Samsunga Omina. Ma wszystko, czego można wymagać od telefonu. Chociaż te 3 guziczki sprawiają trochę toporne wrażenie. Ciekawe tylko jaką wpakują tam baterię.

  • 0

    13. ~soo  2008-09-06 13:10:13  host: dhcp16-111.eastwest.com.pl

    only iPhone - urządzenie, z którym mozna się związać emocjonalnie, gdzie nie liczy się aparat foto i ilość megapikseli, a współpraca między nim a użytkownikiem, miedzy użytkowanikiem a światem !

  • 0

    14. ~SITARZ  2008-09-06 17:07:06  host: ns2.knc.pl

    Zajebisty telefonik...Juz nie moge sie doczekac kiedy wejdzie naszczescie kwestia 2-3 miesiecy....

  • 0

    15. ~pytek  2008-09-06 22:32:42  host: 87-205-65-165.adsl.inetia.pl

    a na jakim systemie to chodzi?

  • 0

    16. ~SHIBBY  2008-09-06 23:33:31  host: host-62-141-243-125.tomaszow.mm.pl

    Wyglądem nie urzeka, ale parametry... Już mam ochotę kupić ten telefon. Szczególnie, że dla mnie wygląd to sprawa drugorzędna ;). No ale takie cacko pewnie będzie kosztowało ze 2 - 3k... poczekamy, zobaczymy ;]

  • 0

    17.  2008-09-09 23:20:45

    kolejny produkt iphonopodobny :)

  • 0

    18. ~  2008-09-10 06:38:42  host: ar-074.cie.put.poznan.pl

    do 13 - ~soo - jak chcesz się związać emocjonalnie to znajdź sobie dziewczynę albo chłopaka -w zależności od preferencji...psss związać emocjonalnie z telefonem...dawno większej bzdury nie czytałem

  • 0

    19. ~f  2008-09-10 17:40:17  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    jak SDHC to czemu niby kuźwa do 8 gb.... przeciez bedzie wchodzic 16 i 32gb...załosne... telefon nie pracuje na zadnym systemie tylko ze bedzie tu ciekawa zabawa z widgetami ;p

  • 0

    20. ~Muszla  2008-09-11 14:24:24  host: 195.182.20.130

    Moim zdaniem Samsung już dyktuje nowe zasady, pokazują na co ich stać, a jak widać inne firmy zaczynają za nimi podążać. Telefonik fajny, lecz Samsung omnia lepszy :D Osobiście mam Samsunga F480 i tez nie narzekam

  • 0

    21. ~omg mózgi  2008-09-12 21:48:18  host: xdsl.022.c87.petrotel.pl

    a ja was pytam po co wiecej niz 262 tys kolorów ?? ej nobo człowiek nie odróznia kolorów wiecej niz 262 nokia i panasonic sie podniecili swoimi 16 mln a tak naprawde tyle nie maja mój aparat cyfrowy firmy samsung ma 7 mpix mp3 i 262 ty kolorów no i co podnieta

  • 0

    22. ~....  2008-09-19 18:15:44  host: amr152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najpierw zobacz cenę a później mów że taki sobie kupisz jak będzie cie na taki stać :))

  • 0

    23. ~  2008-09-25 14:40:05  host: dhz203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z przedmówcą ... Po co 16 mln kolorów jak ludzkie oko i tak ich wszystkich nie widzi ;/ Poza tym im więcej kolorów w phonie tym krócej bateria trzyma :// a telefonik jest super :DD

  • 0

    24. ~precel  2008-09-26 22:17:27  host: cgw6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co , samsung omnia lepszy od tego fona , ciekawe w czym . omnia to konkuret co najwyżej dla ku990

  • 0

    25. ~mika_vera  2008-10-01 12:49:09  host: 213.25.189.50

    hmmm wiecie może jaka jest cena tego telefonu?

  • 0

    26. ~Dubin_nt  2008-10-13 22:20:22  host: adft31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest extra mam go od 2 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony:D

  • 0

    27.  2008-10-16 20:49:07

    kiedy bedzie w sprzedazy?

  • 0

    28. ~PRO  2008-10-20 12:43:43  host: host12-193-110-229.limes.com.pl

    prawdopodobnie pod koniec października... ciekawa jak cena się ułoży w stosunku np do ku990

  • 0

    29. ~marcin  2008-11-04 21:32:46  host: public-gprs42435.centertel.pl

    Od 5 listopada dostępny(cennik)w Orange.

  • 0

    30. ~kapsel  2008-11-06 23:07:49  host: 78.146.112.252

    wszystko piekne! tylko czemu niema danych na temat procesora i os'a? bo jak toto niema kieszonkowego okienka to ja dziekuje, poczekam na cos z tym os'em

  • 0

    31. ~mła  2008-11-14 18:48:33  host: host-81-190-232-92.wroclaw.mm.pl

    gdzies czytalem, ze to na flashu jest

  • 0

    32. ~Przem  2008-11-18 18:42:27  host: enb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tego co widzę to jeden z lepszych fonów dostępnych w orange ;p Wiecie może czy jak przedłużam z nimi umowę dla firm , to będę miał jakieś zniżki ??? A i Można się z nimi targować ?

  • 0

    33. ~  2008-11-18 20:20:19  host: 89.108.200.4

    a jakie ma nagrywanie video??? czy jest lepsze jeszcze niz w viewty?

  • 0

    34. ~ciepa  2008-11-19 21:00:35  host: adlw104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 32 ja wlasnie przdluzylem umowe przez neta masz do 150 zl znizki na fona i 2x pakiet minut

  • 0

    35. ~ruda  2008-11-20 01:53:06  host: apn-77-115-243-9.gprs.plus.pl

    do Przem Ojjjjj można się z nimi targować. Ja zaraz będę z nimi przedłużać umowę już trzeci raz i za każdym razem mam z tym wielki ubaw :D. Po pierwsze mają tam strasznie dużo warstw managerskich, więc im bardziej marudzisz, tym ktoś "wyższy" do ciebie dzwoni, kto of course więcej może. Po drugie - i najlepsze, mówiąc wprost mają tam straaaszny bajzel i jeden nie wie co mówi drugi. Nie wierz że ktoś tam ma dla ciebie wygenerowaną ofertę. Jak ich dobrze zakręcisz, że inny konsultant chce ci dać więcej, to wejdą w grę i się zaczną targować. Ostatnim razem zadzwonili do mnie (mój mąż jest właścicielem telefonu), zapytali tylko czy rozmawiają z właścicielem, ja cieniutkim damskim głosem odpowiedziałam zgadza się... Koleś do końca nie zauważył że coś nie gra. Co jak co, ale zbyt bystrzy to oni nie są... Dwa razy udało mi się wyszarpać 3 razy więcej od najwyższej proponowanej oferty. Teraz bez wachania zaproponowali mi tego LG jak powiedziałam że chcę iPhona i już. Tak się uparłam że zaproponowali mi telefon o niebo lepszy... No comments :D

  • 0

    36. ~TELE MOBILE  2008-11-21 21:32:22  host: pi1-210.blast.pl

    U NAS W SALONIE POSZEDŁ ZA 2 000 ZŁOTYCH, TELEFON SŁABO WYKONANY, APARAT NIBY 8 MPIX ALE ZDJĘCIA NIE LEPSZE NIŻ K 850i, NIE POLECAM

  • 0

    37. ~cvb  2008-11-22 16:46:24  host: chello089078052243.chello.pl

    brawo dziecko - powiedz mi po co 16 milionow kolorow do 8 megapikseli w aparacie?rownie dobrze mogles napisac - 240x400 i 8 mega aparat?pomysl troszke......chyba ze czujesz ból... widze ze aparat to to samo co w samsungu - tez 8 mega tez qvga 120fps i reszta 30...

  • 0

    38. ~Kasia  2008-11-22 17:39:04  host: anj30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak w tym telefonie z navi jest? Jeśli ma wbudowany A-GPS jakaś mapa podejdzie pod niego?

  • 0

    39. ~cza cza cza  2008-11-22 20:58:23  host: 82.139.154.21

    Ciekawi mnie tylko ile będzie kosztował w Orange dla firm 160. Znowu ...rwa Orange zmieniło taryfy.

  • 0

    40. ~niezorientowana  2008-11-22 21:06:58  host: w3cache.lukman.pl

    a automapa na tym podziała???

  • -1

    41. ~MACK  2008-11-22 23:05:53  host: public-gprs17409.centertel.pl

    nie ma sie czym podniecac: 1 - bateria słabizna 2 - brak systemu, a więc zapomnijcie o nawigacji 3 - brak radia, to jakieś nieporozumienie 4 - aparat foto 8 pix - pomyłka, bo to nie jest najważniejsze w telefonie! Pozdr.posiadaczy SE P1i

  • 0

    42. ~lala  2008-11-23 10:15:08  host: w3cache.lukman.pl

    kapsel. Niestety okienek brak :(

  • 0

    43. ~Przem  2008-11-26 00:14:43  host: enj30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe :d To ja idę do salonu, bo przez neta to za dużo nie wywalczę :P Minuty to też , ale przede wszystkim niższa cena aparatu .. bez przesady .. 900 zł za telefon w abonamencie .. Ale się jeszcze waham .. czy przypadkiem nie poczekać na SE c905 W Erze już jest :D

  • 0

    44. ~T-Mon  2008-11-28 23:04:45  host: osiedleprzyjazn.net

    Oj ludzie. Fajnie, że większość leci na 8MPix, ale czy ktoś zadał sobie pytanie jaka to matryca? To, że rozdzielczość końcowa może być rozszerzona do 8M to nie znaczy że aparat ma te 8MPix, tylko zdjęcia tak wychodzą, Czemu zdjęcia w fonie są gorszej jakości niż w normalnej cyfrówce? Bo matryca odpowiada temu co napisali i zajmuje od groma miejsca a w fonie gdzie to pomieścisz? Pewnie większość już zwaliła sobie na myśl o tych Pixelach...Gratulacje. Jak chcecie dobry aparat to kupcie "aparat" a nie telefon. Żałosne.

  • 0

    45. ~hiro  2008-12-01 10:30:38  host: dsl-out.exorigo.pl

    Niby taki fajny, a czytałem na stronie Orange, że nie ma radia :-/ Żal...

  • 0

    46. ~parny  2008-12-05 15:05:40  host: dpz74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to niezłe żeście sobie ceny wywindowali, aparat kosztuje niecałe 1700 zł, mam tego koma i porównywanie zdjęci z 850i do tego aparatu jest jak porównywanie czerwonej kartki do pana Tadeusza. Zdjęcia wychodzą genialnie.

  • 0

    47. ~lolo  2008-12-08 10:49:44  host: pedro.svoboda.cz

    Genialny tel jak dla mnie z GPS to nie przekreślajcie A-GPS jest tu bedzie mozna coś zdzialać, mapy w javie, zobaczyy ja zamierzam go kupić i pokombinować

  • 0

    48. ~kimono  2008-12-09 11:29:19  host: dph136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym takiego wziął bez wahania, dla mnie komplet bajerów i do tego ekstra wygląd. poza tym widziałem jak się spisuje na żywca i kusi, kusi.

  • 0

    49. ~papoo  2008-12-10 11:17:38  host: 212.160.172.70

    ~Jajkowaty pomijając, że to nie Samsung a LG to racja ;) obie marki coraz lepiej sobie radzą. ~Przem na kc910 w orange dla firm jest tez dosyc ciekawa oferta przy nowym planie tel. jak przez telefon to załatwiasz to możesz dostać dość spory rabat na telefon plus jeszcze fajną usługę :) wiem co mówię ;)

  • 0

    50. ~z  2008-12-10 13:11:55  host: chello089079173205.chello.pl

    super telefon z prosta i bardzo intuicyna obsługa.Ma i radio i GPS i A -GPS

  • 0

    51. ~nito  2008-12-10 19:12:56  host: 77-254-46-196.adsl.inetia.pl

    Czytalem,czytalem...a miales go w reku? Moim zdaniem nie ma sie co wypowiadac, jesli ktos nie testowal danego tel. Radio to naprawde drobnostka przy innych bajerach.

  • 0

    52. ~pzdr  2008-12-11 09:49:59  host: dsl-out.exorigo.pl

    Do 45. ~hiro - ma radio. Podobno nawet z RDSem :-)

  • 0

    53. ~nergal  2008-12-11 11:05:27  host: dpb190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie pododba, kupiłem go sobie tydzien temu, i nie narzekam, uwazam ze to bardoz dobry zakup. fakt aparacik nie jest taki jak w cyfrowkach, ale jak ktos nie ma pod reka cyfrówki to ma aparacik, radio, mi jest nie potrzebne, co do p1 tragedia telefon, bawiłem sie nim troche i nie chcialbym go ;/ do tego jest paskudny. nie to co ten, jest bardoz łądny. do tego duzy wyswietlacz (3cale), i jest bardzo intuicyjny, prosty w obsludze

  • 0

    54. ~Pisklak  2008-12-11 13:43:04  host: dqj203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, ma wszystko co chciałbym mieć w telefonie, jak masz wi-fi czy HSDPA to możesz spokojnie jakieś radio w javie wgrać. mi osobiście nie potrzebne.

  • 0

    55. ~Mylo  2008-12-12 11:21:19  host: dpk53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam adminów ale muszę to napisać: Ludzie czytajcie więcej to nie boli. Jest radio wbudowane, tak samo jak gps(a-gps). Czy któryś z was ten telefon miał w ręce?

  • 0

    56. ~seba  2008-12-13 15:24:43  host: host-62-141-255-3.tomaszow.mm.pl

    telefonik klasa,ale ma za malo kolorow.

  • 0

    57. ~aaaaaaaaa  2008-12-13 15:59:46  host: 88-199-162-25.tktelekom.pl

    -> 45 - Żle słyszałeś... Radio oczywiście jest. Jak może nie być radia w takim "kombajnie"?! :)

  • 0

    58. ~Prze  2008-12-15 21:22:13  host: emi244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    papoo - oooo a coś takiego istniej ? ;o Chyba słabo przeglądam oferty .. Jeeej podaj jakieś szczegóły ;p Cokolwiek ;]

  • 0

    59. ~roe  2008-12-16 15:35:36  host: azs87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przerażające jest to, że głosowało 438 osób... a pewnie z 95% nawet nie widziało telefonu na żywo. Jak tu patrzeć obiektywnie? Opiszę telefon w poniedziałek, gdyż będę posiadaczką od niedzieli. A tymczasem złota rada, wstrzymajcie się od komentrzy typu "i tak nokia rządzi!", "iPhone górą", "ten telefon to jakieś zje**** badziewie". Jeżeli kupici - stwierdzicie, że nie wart ceny, albo choć trochę będziecie mieli z nim styczność śmiało. Po co pisać takie brednie, dla samego pisania? Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych :)

  • 0

    60. ~gryf  2008-12-18 10:32:21  host: doz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zycztałem, bawiłem sie, kupiłem, jestem zadowolony z tego zakupu, parametry wysmienite, sietenie lezy w dłoni, moze nie jest tak ładny jak Viewty no ale jest fajniejszy:) choc jeszcze troche kosztuje

  • 0

    61. ~borsuk  2008-12-19 10:30:28  host: doy236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    seba przecież ludzkie oko i tak ok 300 -400 tys może rozróżnić jeszcze na tak stosunkowo małym wyświetlaczu wiec po co więcej:) wypas phone nie ma co gdybać. pozdro

  • 0

    62. ~~  2008-12-24 10:31:32  host: aamc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Navi expert już jest napisany na ten telefon:D zajebiaszczo, tel jest świetny mówie wam teraz mamy juz wszytsko, pozdro

  • 0

    63. ~  2008-12-26 12:17:01  host: beu247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja miałem ten telefon przez jakiś miesiąc jestem maniakiem telefonów więc zawsze chcę być na topie i mieć najlepszy aparat to rewelacja zdjęcia wychodzą lepiej niż w cyfrówce tylko trzeba poustawiać na najwyższe obroty i wogóle HSPDA rewelacja bo jest na tyle szybki że nie zdąży się nawet czegoś powiedzieć do ściągania różnych gier transfer i tak zwalnia ale telefon wypas ale już LG próbuje chociaż wątpie czy mu się uda w swoich telefonach umieścić coś co pozwoli na oglądanie filmów w jakości HD i nagrywania filmów w tej jakości w co wątpie narazie najlepszy kamerofon to Sony Ericsson C905 i jeszcze CASIO wyprodukowalo coś jak aparat cyfrowy tylko z funkcją dzwonienia itp pisania sms-ów nom ciekawe jaka firma wygra ten wyścig o najlepszy telefon wszechczasów

  • 0

    64. ~ku990  2008-12-28 03:05:07  host: apn-77-115-16-29.gprs.plus.pl

    ...a czy ktoś mi powie, rysik się chowa do telefonu i czy obiektyw zamyka (chroni szkło)? Bo w poprzedniku (KU990) niestety nie. Pozdrawiam

  • 0

    65. ~Bronx  2008-12-29 13:51:08  host: aavh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naviexpert specjalnie zostal specjalnie napisany pod ten model. No to mamy już caly zastaw:) kase na gwiazdke dostalem trzeba sie powoli rozglądać:)

  • 0

    66. ~pyk  2008-12-29 15:12:27  host: 94.254.154.161

    telefonik w miare i cena nawet moze byc..w sklepie"nie dla idiotow" kosztuje 1299zł:)

  • 0

    67.  2009-01-01 19:27:23

    Posiadam telefon od dwóch tygodni - hm? Ma wszystko, aparat bardzo dobre zdjęcia, możliwość ustawienia stabilizacji, ISO, lampa, sepia, redukcja czerwonych oczy, wykrywanie uśmiechu...itd... Ciężko to naraz wymienić! Karta 8GB cudownie się sprawuje, telefon szybki, nie zacina się, nie "zamula". Dotykowy ekran - sama się bałam, ale jaki to był szok jak po 3 dniach ciężko mi by się było przestawić spowrotem na zwykły... Nie ma problemów z "niereagowaniem"... jak po maśle... Bardzo dobrze zbudowane menu z zakładkami - boskie! Smsy... 4 możliwości... 2x pismo ręczne, klawiatura numeryczna (jak na zwykłym telefonie) i Quwerty - uzyskane przez obrót telefonu o 90stopni... Studio wideo, coś na kształt PowerPoint. 10 zdjęć, muzyczka i prezentacja - naprawde banalnie się ją tworzy.terminarz... alarm, dyktafon... itd. wszystko działa sprawnie. wyszukiwanie wi-fi też jest... Słowem - wszystko jest ;) Ekran spory, telefon dobrze siedzi w łapce, rysik jak rysik... Drogi jest - to prawda, ale wart swojej ceny. Bateria mi trzyma jakieś 4dni po formatowaniu, myślę, że jak się przestanę nim wciąż bawić, będzie trzymać nieco dłużej... // Jak ktoś ma pytania śmiało. Będę wpadać czasami na forum i mogę odpowiedzieć. Pozdrawiam użytkowników ;)

  • 0

    68. ~Michalo  2009-01-05 13:53:06  host: 86.59.32.35

    Posiadam ten model oczywiscie kupilem na jednym z portlai aukcyjnych, cóż mogę powiedzeić, chyba najbardziej zadowolony jestem z z aparatu fot, można powiedzieć że 8 mpx to jakis chwyt marketingowy, porównywaliśmy zdjęcia z apratem w telefonie innej marki 5 mpx i jest różnica, jednak pamietajmy ze do dalej aparat w tlefonie a nie telefon w apracie, system dość dobrze skonstruowany, dziwne wejscie na sluchawki ale przeboleje. Oczywiscie zachowane są wszytskie fukcje telefony dobrze slychac dobrze się gada. Ciekawa opcja rozpoznawania tekstu(SMS). Pozdrawiam

  • 0

    69.  2009-01-06 20:55:25

    za kilka dni bede mial ten telefonik potestuje i napisze co o nim mysle mam nadzieje ze bedzie lepszy niz iPhone 3G ktorego mialem az 2 miesiace i o 2 za dlugo hehehe :]

  • 0

    70. ~Pietro  2009-01-07 10:42:34  host: dqd214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam od niedawna, muszę pochwalić LG dostałem za niecałe 1300 zl, jak za taką cenę otrzymałem niezły sprzęcik, aparat bardzo dobry narazie chyba najlepszy z jakim sie spotkalem w telefonach, obluga bardzo dobra trzeba sie do menu przyzwyczaic godny nastepca viewty

  • 0

    71. ~orangeman  2009-01-08 09:44:03  host: hti170.internetdsl.tpnet.pl

    A ja wlasnie przedłużylem umowe w orange na abonament i kupilem 2 takie telefony (bo mam dwa numery i to prywanie nie na firme) ale negocjowalem przez ponad miesiac z roznymi konsultantami i dostalem każdy po 125zł (umowa 30 miesiecy 100zł abonament). Także mozna z nimi negocjować tak jak juz napisala wczesniej 35.ruda. Powodzenia w negocjacjach zycze wszystkim

  • 0

    72.  2009-01-15 22:21:13

    mam ten telefonik od piatku po iphone 3G ktorego mialem 2 miesiace stwierdzam ze jak dla mnie KC910 jest duzo lepszy :) oczywiscie nie chodzi o wyswietlacz i dotyk ale ogolnie to jest to czego szukalem jesli chodzi o multimedialny telefon :) Polecam go wszystkim !

  • 0

    73. ~Winky  2009-01-21 05:41:07  host: elw84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    64 - nie ma niestety schowka na rysik, ale aparat ma ochronę :) Telefon jest idealny, wad praktycznie nie ma ( bez Symbiana da się żyć , a brak Windows Mobile to raczej zaleta :D) ten schowek na rysik tylko by się przydał, ale to już drobnostka - z resztą obsługa palcem jest równie prosta jak i rysikiem ;p Telefon gorąco polecam , jest o wiele lepszy od SE 905 , śmiało może startować do samsunga i8510 (dolby mobile ^^) a do tego jest - jak na tej klasy model - bardzo tani ;]

  • 0

    74. ~mcfly  2009-02-19 19:25:49  host: apn-95-41-98-140.gprs.plus.pl

    Do 59.Dla ciebie złota rada wstraymaj sie od komentarzu "iPhone górą".

  • 0

    75. ~fazer  2009-03-07 01:25:55  host: user-89-108-211-69.mobile.playmobile.pl

    witam wszystkich, wie może ktoś czy da sie na tym telefonie (lub wogóle jakims telefonie z 3g) uruchomić play online? dokładnie mam na mysli przełożenie karty sim z modemu z play online i włożenie jej do telefonu z 3G.czy będzie wtedy działał ten internet w telefonie ????

  • 0

    76. ~duki  2009-04-02 16:52:26  host: chello089076033044.chello.pl

    Ten fonik ma jeden z najlepszych aparatów w telefonach - jeśli nie najlepszy (warto porównać zdjęcia testowe z innymi telefonami na gsmarena.com). Oczywiście warunek to dobra pogoda i dużo światła, no ale wszystkie komórki tak mają. Poza tym ma też inną dużą zaletę, o której mało kto wspomina, a jakiej nie mają inne fony. KC910 nagrywa bardzo dobrej jakości filmy w DivX. Dzięki temu po przegraniu na płytę DVD taki film odtworzysz praktycznie na każdym odtwarzaczu DVD bez konieczności kompilowania i zmiany formatu. A wiadomo jak trzeba coś przerobić na inny format to zawsze oznacza to stratę na jakości materiału końcowego. Tutaj nie ma potrzeby nic przerabiać. Przegrywasz na DVD i oglądasz :) W zasadzie telefon byłby idealny gdyby miał: normalne wejście słuchawkowe, kursor kierunkowy do gier oraz Symbiana (np. żeby wgrać mapy GPS). A tak przy okazji czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy na telefonach z dotykowym ekranem i bez kursorów da się w ogóle grać? Pozdr

  • 0

    77. ~herr  2009-04-11 16:47:03  host: aava130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Czy ktoś się orientuje czy da się wymienić w tym tele soft? Słyszałem że orange grzebie w sofcie telefonów a ja bym go zamienił na jakiś inny. Można to jakoś w miarę prosto zrobić? Jestem zaawansowanym użytkownikiem komputera, ale przyznam się że w telefonie nigdy z softem nie grzebałem.

  • 0

    78. ~atrakcyjny kazimierz  2009-04-12 13:24:05  host: 188-bi1-9.acn.waw.pl

    Mam telefon od przedwczoraj i mogę go sobie porównać z Samsungiem f480 mojej żony. A więc: wyświetlacz w f480 jest szerszy ok 0,5 cm, działa to na korzyść Samsunga, mimo że tamten jest krótszy. Obsługa bardziej intuicyjna w Samsungu, widgety lepiej działają (co za pomysł w LG, aby widgety wyciągać z osobnego menu?). Lepsza wrażliwość na dotyk w Samsungu, z jednej strony to zaleta, z drugiej problem (w tamtym może się np. internet włączyć w kieszeni). W tym modelu LG mam problem z bluetoothem, wiesza się telefon po przesłaniu pliku, jeżeli nie znajdę rozwiązania w necie to będzie reklamacja w serwisie. Aparat b. dobry, jak na telefon, wcale nie taki wolny jak ćwierkają wróble, natomiast w odtwarzaczu muzyki brakuje korektora graficznego. Brak mi szybkiego dostępu do historii połączeń (w k800i jest taki z przypisanego klawisza). Na razie poznaję ten telefon i kilka razy miałem już ochotę walnąć nim o ścianę, ale powoli zaczynam go lubić. Rysik - dlaczego nie znaleziono na tak mały element miejsca w obudowie telefonu? Porażka. Włożyłem kartę 4GB, której oczywiście nie ma w zestawie, trzeba dokupić - i będziemy testować telefon dalej - mam na to 2 lata ;)

  • 0

    79. ~iskra  2009-04-14 11:28:14  host: xdsl.122.c65.petrotel.pl

    ile w nim trzyam wam bateria dziennie pisze okolo 100 smsow.

  • 0

    80. ~FuriKuri  2009-04-15 16:26:58  host: ip214.elektrosat.pl

    Telefon jest bardzo przyjemny w użytkowaniu, proste menu, dużo aplikacji tych z modelu ku990, które na nim działa. Aparat ma osłonkę, co jest dużym plusem, zdjęcia robi naprawdę ładne, kamera 120fps pozwala na zrobienie ciekawych filmów w zwolnionym tempie. Radio działa, choć ja tam go nie używam. Wifi działa jak należy... Pismo ręczne ssie na maxa, ale qwerty fajna. Obsługa telefonu bez rysika to nie problem. Wkładamy karte 8gb do telefonu i mamy komputer... Jedyne minusy to: -brak możliwości używania Dolby Surround w filmach -rysik wręcz przeszkadza, gdy jest przyczepiony na sznurku do komórki -głośnik mi trzeszczał(wada fabryczna) to wymieniłem na gwarancji i śmiga jak nowy -nie wiem czy to moja nieumiejętność obsługi telefonu, ale nie wiem jak zobaczyć stan przesyłanych plików przez Bluetooth

  • 0

    81. ~Jacek  2009-04-20 00:03:03  host: chello089075170107.chello.pl

    Witam, Pytanie skierowane do administratora: dlaczego usuwacie Państwo wpisy negatywne ad tego telefonu. Niedawno dodałem komentarz negatywny dotyczący oprogramowania w tym telefonie i byłem ciekaw co inni odpiszą a tu brak mojego wpisu pomimo tego że widziałem go ok 7 dni temu? Czyżby byli Państwo stronniczy?

  • 0

    82. ~dudus  2009-05-04 14:18:54  host: acpw80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ku...rwa to nie jest zaden kombajn !!! kombajnem mozna nazwac telefon ktory chociaz ma symbiana a najlepiej wm. ma radio z rdsem jest dosc glosny przy mp3 ma dobry inferens mozna sobie wszystko ustawic na ekranie ,,po swojemu sluchawki troche lipne moglby miec wejscie 3,5mm nie ma zbyt duzo gier i programow na ten tel ale nic mu nie brakuje. a i jeszcze jedno jak ktos go chce kupic dla gpsa to od razu mowie ze mapy w javie sa chu......jowe w tej cenie mozna miec nokie n78 ktora ma to wszystko co lg a na dodatek ma najnowszego symbiana ktory sie wogole nie wiesza (wiem bo ja tez mam) tylko nie ma dotykowca ale dla ludzi z duzymi palcami to ten dotykowiec to tragedia smsa bez rysika ciezko napisac i lg ma NIBY 8mpix powiem szczerze ze jednak optyka carls zeiss robi swoje bo n 78 ma taka i ma matryce 3,2mpix i jak sie przezuci na kompa zdjecia to sa lepsze niz lg przynajmniej dla mnie a i jeszcze n789 ma transmiter fm bardzo przydatna rzecz bateria trzyma przy normalnym uzytkowaniu w obu telefonach 2-3 dni do noki po za tym jest bardzo duzo aplikacji i gier 3d z fajna grafika

  • 0

    83. ~kobi  2009-05-27 15:17:52  host: acql155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel zajefajny mam go 4 miechy i jak narazie spisuje się dobrze aparat ma zaj****fajny naprawdę polecam. Wcześniej miałem nokie n73 ale nudzi się szybko pozdro dla fanów CS-a.

  • 0

    84. ~N  2009-05-29 14:07:46  host: chello089077095142.chello.pl

    Telefon rewelacja, nie rozumiem tylko dlaczego twierdzicie ze nie ma radia. Ja mam :D... a co do aparatu też nie narzekam...

  • 0

    85. ~D4fffid  2009-06-05 21:26:55  host: apn-77-113-232-251.dynamic.gprs.plus.pl

    mam pytanie co od tego telefoniku... Jeśli chce wejść do internetu przez opere mini mogę się łączyć za pomocą Wi-fi??

  • 0

    86. ~Angela1  2009-06-22 14:37:45  host: 87-205-196-90.adsl.inetia.pl

    Jeden z najlepszych telefonow jakie mialam. Mam go pol roku i nadal jeszcze nie odkrylam wszystkich opcji (jest ich mnostwo). Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. To brzmi jak reklama... hehe

  • 0

    87.  2009-07-04 17:23:55

    Mam ten telefon paru dni. Wczesniej mialem chocolate (LG KU800) ,do tej pory LG KU990 . Teraz KC910. Co moge powiedziec: przestancie narzekac ze sie psuja telefony bo dopoki sie nimi nie rzuca to jest ok. Aparat - w LG jest optyka porzadna!!! W SE TEGO NIE MA!!! W SAMSUNGACH TEZ !! Jest zwykly plastik!! Przestancie tez klamac ze SE ma lepsza lampe jak ma ISO 400 a KU990 ma 800 a KC910 ma 1600 !!LG wyposaza telefony w optyke aparatow cyfrowych. I LG KC910 jest to pierwszy telefon na rynku ktory wlasciwie robi zdjecia jak aparat cyfrowy za 500zl z 5mpx matryca. GPS działa, wystarczy wgrac odpowiednia aplikacje ktora jest na forach o tym telefonie-chodzi o program z mapami. Do zmiany skorek potrzebny jest program Theme Manager.Duzy wyswietlacz to niewatpliwie ogromna zaleta.Pisanie smsow poprzez qwerty extra.Poprawione interfrejs co do KU990.Jezeli posiadamy folie ochronna to wyswietlacz nie ulega nawet pojedynczym rysa dopoki nie bedziemy szorowac komorka chodnika uzywajac butow. Warto zamowic u producenta beterie o pojemnosci 2000 amperow. Te 1000 dzialaja 2-3 dni.Ale czego oczekiwac po telefonie z tak zaawansowana technologia i tak dziala dlugo. A TERAZ WAZNE:: SYSTEM operacyjny : firmowy LG !!! NAJLEPSZE ROZWIAZANIE!! Wielu z Was uzytkownikow Windowsa w komorkach sie dziwi ! Tak wlasniE! jestescie beznadziejni! Polityka microsoftu polegajaca na wydaniu systemu pod tytulem: my robimy wy testujecie a potem cos naprawimy jest bynajmniej zalosna! Lepsze oprogramowanie firmowe niz "testowanie" systemu na uzytkownikach!. To tyle . Telefon zasluguje na uwage .. jest jednak bardzo drogi

  • 0

    88. ~mcfly  2009-08-07 17:57:18  host: public-gprs56219.centertel.pl

    do 59 chcesz sękacza w zęby masz gwarantowane.

  • 0

    89. ~mc  2009-08-07 18:20:13  host: public-gprs56219.centertel.pl

    Do 87 optyka w lg jest nieznana bynajmniej dla mnie co do se te telefony mają najlepsze aparaty zdlęcia są zajebiste oczywiście jest innaczej w ciemności najlepsza jest lampa ksenonowa a led się chowa tak samo aparaty w nokiach fu.

  • 0

    90. ~skynethack  2009-08-20 13:51:28  host: dynamic-78-8-196-155.ssp.dialog.net.pl

    mam KU990i i jestem zadowolony z niego, myślę że KC910 będzie dobrym następca tylko szkoda ze nie ma akcelerometra :/ :(

  • 0

    91. ~takaprawda  2009-08-20 18:16:00  host: 195.116.41.14

    Nie słuchajcie opinii ludzi którzy psioczą na ten model telefonu, albo nigdy nie mieli go w rękach, albo zazdroszczą szczęśliwym posiadaczom. Opinie osób takich jak ta z podpunktu 82. zakrawają na śmieszność, żeby porównywać aparat N78 do KC910 trzeba mieć albo pomieszanie zmysłów albo wiedzę o fotografii na poziomie poniżej krytyki. To telefon z najlepszy aparatem obecnie na rynku zdjęcia naprawdę wychodzą jakby były robione cyfrówką za 400-500 zł (optyka, rozdzielczość, czułość, lampa, stabilizator obrazu to wszystko wysadza konkurencję z krzeseł. Carl Zeiss w tym przypadku w nokii to jak Volkswagen przy Lexusie. Schneider - Kreuznach naprawdę zrobił dobrą optykę do tego telefonu. Dotyk działa idealnie korzystam z aparatu wyłącznie za pomocą palców, rysika nie używam bo nie ma takiej potrzeby. Do tego Radio jest (nie słuchajcie tych co mówią inaczej), Dolby Mobile, DivX super wyświetlacz HSDPA 7,2. Naprawdę polecam ten telefon z czystym sumieniem, mam go od pół roku a nadal cieszy mnie jak w momencie gdy go pierwszy raz wziąłem do rąk.

  • 0

    92. ~radas  2009-09-24 10:14:16  host: host-89-230-232-40.miedzychod.mm.pl

    porównywałem fotki dzienne jak i nocne KC910 z N82 i mimo mniejszej matrycy N82 robi lepsze zdjęcia

  • 0

    93. ~misiek  2009-09-30 16:23:08  host: 078088236003.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    mam pytanie jak z wifi w tym fonie

  • 0

    94. ~elvisex  2009-10-04 21:52:25  host: 94.254.161.167

    Najleprzy sprzęt jaki miałem i tyle. PS testowałem wiele kom, aparatów i podobnych urządzen, nie można narzekac, robi wrażenie pod każdym względem jak na tel... Mógł by być np z tytanu i miec dżeka na słuchawki a nie gniazdo LG ale juz mam kilka przejściówek więc to nie problem...

  • 0

    95. ~adro  2009-10-13 17:17:23  host: ip-94-42-19-192.multimo.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma accelerometer??

  • 0

    96.  2009-10-17 19:46:05

    telefon super... odwiedził serwis w Mławie celem zmiany softu i powiem że to był mój największy błąd,już mi się odechciało tego telefonu i kontaktów z tym serwisem...

  • 0

    97. ~ja  2010-01-01 13:32:48  host: 80.54.93.2

    @87 na baterii 2000 amperów to każdy telefon,mógłby działać kilka lat. A baterie 2000 miliamperów(1000razy mniejsze)nie istnieją dla takich telefonów.

  • 0

    98. ~kondzio  2010-01-22 11:01:20  host: xdsl.059.c67.petrotel.pl

    ile 3ma wam bateria w tym telefonie??

  • 0

    99. ~grzesiek  2010-06-09 21:05:40  host: abxu55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w moim trzyma jakieś 2-3 dni jak sie bawie

  • 0

    100. ~van Dee  2010-07-18 22:53:14  host: 77-254-198-210.adsl.inetia.pl

    Telefon posiada opcje latarki lub trwałego używania flesza ?

  • 0

    101. ~van Dee  2010-07-18 23:02:23  host: 77-254-198-210.adsl.inetia.pl

    wie ktoś może czy telefon ten ma funkcje latarki lub stałego flesza ?

  • 0

    102.  2010-07-26 22:47:15

    Ehh... gdyby do niego wsadzili Androida byłby wymarzonym telefonem - nie duży z masą funkcji i bajerów :]

  • 0

    103. ~grzes  2010-09-30 12:42:09  host: acbe203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma latarki

  • 0

    104. ~michal  2010-10-08 13:08:56  host: host-79.173.26.84.tesatnet.pl

    a czy to prawda ze przez wifi nie mozna ogladac streamowanych filmow, np youtube??? I czy to cecha software'u czy sprzetu???

  • 0

    105. ~chelsea grin  2010-11-21 00:11:44  host: host-89-228-5-74.biznes.mm.pl

    czy ten telefon ma głośny głośnik od muzyki?

  • 0

    106. ~for fan lg  2010-12-11 12:11:55  host: 89.231.254.41

    mam pytanie który z ty 2 komórek ma wyswietlacz ciekłokrystaliczny lg kc910 czy lg kc910 renoir??

  • 0

    107. ~grzesiek2422  2011-01-11 22:05:47  host: bkk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam miałem ten telefon ponad pół roku oceniam go 5/10 jest on dziwny. menu otwierało sie tak jak by miał symbiana był cichy cienszko sie pisało smsy a zwłaszcza na poczontku ale co tu mówić o wadach. zalety to aparat jest super użwałem go w szkole robiłem zdięcia stron w zeszycie i powiem ze z przybliżeniem tę zdięcia miały jeszcze super jakość (bałiłem sie nokią n900 powiem ze robi słapsze zdięcia)

  • 0

    108. ~grzesiek2422  2011-01-11 22:07:35  host: bkk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie trzymała jak sie nie bawiłem za dużo to 4 dni a z zabawą 2 dni

  • 0

    109. ~M  2011-02-22 03:00:48  host: 62.244.131.200

    106 mówisz o tych samych telefonach. To jest LG KC910 Renoir jest jeszcze kc910i on miał inna tylną obudowę bez rozsuwanej osłony aparatu i chyba obsługiwał większe pamięci. Kc910 miałem 1,5 roku do puki Nie rozwalilem wyświetlacza. Super telefon do zdjęć i filmow. Pod tym względem lepszy niż mój HTC DESIRE HD. Wszystko inne w lg to porażka. Jedynie pisanie sms też było dobre

  • 0

    110. ~  2011-02-27 15:45:05  host: 093105054084.swiecie.vectranet.pl

    Mam taki i powiem że jest super

  • 0

    111. ~Dawid!  2011-05-18 14:11:24  host: bob230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon ;) tylko szkoda ze 256 tys. kolorow :( ale spoko :)

  • 0

    112. ~  2011-06-19 22:19:09  host: 215.217-171-48.tkchopin.pl

    Hej. Podpowiedzcie prosze dlaczego nie moge zgrać zdjęc z tego telefonu na komputer ? Nie długo to szału tu zostane.

  • 0

    113. ~Lucy  2011-07-07 10:50:25  host: public3165.xdsl.centertel.pl

    Czy jest w tym fonie dotykowa klawiatura qwerty ?

  • 0

    114. ~nx  2011-07-18 18:23:43  host: aady28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest, w normalnym trybie standard jak w telefonie (123), w poziomie qwerty. aczkolwiek przymale

  • 0

    115. ~manuca  2012-03-09 13:07:07  host: static.1-102-232-91.pomagier.info

    Wbrew obawom co do ergonomii oraz szybkości użytkowania przede wszystkim aparatu mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że to bardzo sympatyczny sprzęt. Bardzo intuicyjny w całokształcie. Jedyne co mi jeszcze nie do końca odpowiada to zbyt mało wrażliwy na dotyk ekran. Czasem należy dwukrotnie klikać. Generalnie elegancki, poręczny i ze świetnym co już każdy wie aparatem;-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet