LG KC550 - opinie
Telefony LG LG KC550 Opinie o LG KC550

LG KC550

w sumie: 333
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~fan motoroli  2008-05-31 15:54:48  host: 213.25.189.50

    Myslalem ze joystiki w telefonach to juz przezytek - widac nie, a szkoda...

  • 0

    2. ~qwerty  2008-05-31 21:09:09  host: 87-205-230-15.adsl.inetia.pl

    heh ładny i parametry dobre ciekawe kiedy wyjdzie na rynek( szkoda ze to lg:/)

  • 0

    3. ~Tomo  2008-05-31 21:24:27  host: cly63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla osób, które z telefonu korzystają tylko do pracy (umawianie spotkań) i do robienia zdjęć- czyli dla takich osób jak ja- super sprawa.

  • 0

    4.  2008-06-02 15:12:29

    Bardzo fajny i tani videofon. Jedyne 300 $. Patrzac na funkcje to jest naprawde tanio.

  • 0

    5.  2008-06-02 17:49:37

    Z wyglądu troche podobny do Nokii N95

  • 0

    6. ~  2008-06-03 01:15:12  host: f143-053.opera-mini.net

    telefon wydajacy na dobrego,w sprzedazy unas bedzie za sume okolo 800zl wienc za taki telefon to niejest wygurowana cena.

  • 0

    7. ~jan  2008-06-06 14:41:28  host: abhz51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super spfrawa a do 2 qwerty widać jesteś noobem który uznaje tylko nookie;/ lg produkuje bardzo dobre i tanie telefony sam się o tym przekonałem

  • 0

    8. ~ManieK  2008-06-08 22:38:23  host: 4-168.89-161.tel.tkb.net.pl

    6. Brawo za ortografie. Teraz wiem że istnieją dzieci neostrady. A co do tela to poczakamy zobaczymy na testy porównawcze. Jak na razie przemawia do mnie najbardziej KF750 :) A po nim jest SE G900 :P

  • 0

    9. ~raqś  2008-06-09 12:50:16  host: dqa196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo mi się podoba mam nadzieje że cena rzeczywiście bedzie taka jak napisał mój przedmówca bo jak ten telefon bedzie tyle kosztował to napewno go kupie bo jest super.

  • 0

    10. ~syzmek  2008-06-30 14:19:24  host: eag248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeee LG mnie wkurza ja myślałem że to viewty a tu coś innego. nazwy porąbane. jak dają numer to bez dodatków np. :poprosze chockolade sprzedawca : a może kw0700 nie wole mc1234 ale może gmw87543 nie mc567 tak samo chce viewty sprzedawca: a jaki to numer z jakimi literami przed odpowiedam NIE WIEM. powiem tak LG nie jest tak renomowane jak nokia czy SE więc niech podaje zwykłe nazwy bez liter i numerów a po za tym wystarczy jedna litera... nie długo bedzie nowy rewolucyjny LG o nazwie ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUWXYZ1234567890 w skrócie megapixel... i po co to??? nie wystarczy samo VIEWTY??? jedyne co to brawo za przystąpienie do klubu 5 mpix. mam jednak złą nowinę SE ma już 8,1 Mpix musi sie LG postarać...

  • 0

    11. ~maciej23  2008-07-23 22:39:48  host: public-gprs11425.centertel.pl

    heh... no LG jakoś do mnie nie przemawia!!!! Kiczowata firma i jak dotąd to telefony szajs!!! Ale może się coś zmieni..... Ceny spoko ale jakość oprogramowania...żenada!!! Jedyny plus to chyba fakt iż LG naprawdę wzięło się do roboty!!!

  • 0

    12. ~Bogie  2008-07-24 08:44:56  host: ejc110.internetdsl.tpnet.pl

    Nieźle, 729zł na alledrogo nówka? 2,4 ekran i 5mp fajny telefonik.

  • 0

    13. ~Karol28  2008-07-30 01:13:20  host: user-5445b498.lns2-c13.telh.dsl.pol.co.uk

    niewiem czego wy sie czepiaci .. :D Ladny telefonik z dobrymi parmetrami i do tego tani ... ;] Kupie se ;p;]

  • 0

    14. ~mark7772  2008-07-31 20:37:32  host: host81-151-245-45.range81-151.btcentralplus.com

    Dzisiaj odebralem z salonu,mialem mieszane uczucia ale po dokladnym obejrzeniu jestem mile zaskoczony.Obudowa zrobiona z dobrego plastiku jak SE W910I, zobaczymy jak dlugo wytrzyma srebrna ramka.Po ostatnim koreanczyku mialem dosyc, samsung g600- ladnie wygladal i nic wiecej. LG wbudowalo optyke schneider-kreuznach ze stabilizatorem obrazu czego G600 nie mial, i zdjecia czesto wychodzily rozmazane.Filmy z rozdzielczoscia 720/480 calkiem niezle.Czas pokaze czy to byl dobry wybór.

  • 0

    15. ~erkey  2008-08-03 11:25:00  host: aaqi32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny fonik do wyrwania juz od 640 złociszy, w sklepie, ekran bardzo fajny, duzy filmy kreci pierwsza klasa, żeby jeszcze miał gps i wi-fi to byłby ideał

  • 0

    16. ~nhx  2008-08-10 17:29:06  host: 86-17-n1.aster.pl

    W media Markt /kupilem / 749 zl. Piekny,plaski,slicznie zrobiony telefon. Doskonaly wyswietlacz,jasny i czyste kolory. Prosta ,intuicyjna obsluga.Dobra bateria. Przy rozdzielczosci 3 Mpx na karcie microDS miesci sie 2500 zdjec w wybranej najlepszej jakosci !!!!! Zdjecia praktycznie juz nie odbiegaja od tych z compaktu.Dobry,dlugi zoom. Video super jasnosc i kolory. Aparat robi zdjecia nawet w ciemnym pokoju z wylaczona lampa /jest oswietlenie/ Pieknie zrobione radio,mp3 i dyktafon.Bloototh i pelny internet. Za te pieniadze to absolutna rewelacja,nie potrzebuje niczego innego. No i zyroskop!!! Wyczuwa najmniejsze ruchy reki,a aparat sam przestawia obraz z pionu na poziom i odwrotnie i to w zakresie 360 stopni !!!!! polecam wszystkim,po raz pierwszy mozna zapomniec i o SE i o Nokii.

  • 0

    17. ~bartii  2008-08-13 22:43:36  host: xdsl.166.c87.petrotel.pl

    telefon zaje2bisty normalnie dzisiaj go zamówiłem cos niesamowitego ,obiektyw to nokia ze swoją n95 moze isc w kąt tak samo se i samsung no moze motorola od kodaka dorówna telefon jest super nawet lepiej

  • 0

    18. ~gosc  2008-08-19 21:38:27  host: eef131.internetdsl.tpnet.pl

    jaki ten fon ma zoom??

  • 0

    19. ~dodka  2008-08-21 10:23:21  host: user59.95.udn.pl

    ja rowniez zammierzam go kupic hehe wmiata ciekawe czy divx odtwarza?wiecie co dobrze ze kolorystycznie fotki robi hehe;)

  • 0

    20. ~Wojtek  2008-08-26 21:32:23  host: aedc48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie posiada joystika;))

  • 0

    21. ~Kronos  2008-08-28 21:14:51  host: djr36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś doradzić, bo nie wiem jaki se fonik kupić, myślę nad tym LG KC550 i SE K850i. DORADŹCIE PLSS :))

  • 0

    22. ~Kronos  2008-08-28 21:22:27  host: djr36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zapomniałem się spytać jeszcze o to ile bateria trzyma, bo widzę, że ten LG ma litowo-jonową baterię, a SE mają już litowo-polimerowe jak się nie mylę :)

  • 0

    23. ~LG  2008-08-28 23:25:17  host: general-ld-222.t-mobile.co.uk

    Do fana motoroli , KC 550 wcale nie posiada joisticka , kupilem go sobie 2 dni temu za 100Ł i jestem zadowolony ;)

  • 0

    24. ~gonzo  2008-08-29 19:59:20  host: d1-171.icpnet.pl

    fajny fon muszę se go sprawić

  • 0

    25. ~szables  2008-09-02 22:32:47  host: d90-141-16-234.cust.tele2.pl

    ja ten telefonik posiadam od 1,5 micha i jest bardzo fajny telefona ma ardzo dobry aparat wykonany jest z dobrego plastiku i ja kupilem go za 100 funtow

  • 0

    26. ~Krzemon  2008-09-07 09:28:13  host: ctv-miechowice-91-4-nat.streamnet.pl

    Czy ten przycisk w środku to joystick czy tylko przycisk? Niech ktoś też napisze jak bateria trzyma w tym fonie bo to jednak rzecz jest ważna!!! Pozdrawiam

  • 0

    27. ~Krzemon  2008-09-08 08:21:42  host: 212.2.115.65

    Nie zauważyłem poprednich wpisów o dzojstiku Ale napiszcie jak tam bateria w tym fonie przy takim średnim użytkowaniu głownie rozmowa i smsowanie. Pozdro dla all!!

  • 0

    28.  2008-09-10 08:56:27

    mi trzyma 4-5 dni a użytkuje dość sporo, więc chyba nie tak źle ;) a na środku jest PRZYCISK a nie joystick...

  • 0

    29. ~  2008-09-10 11:58:22  host: 87-205-44-142.adsl.inetia.pl

    nie wie ktoś czy da się zmieniać motywy w tym telefonie ???

  • 0

    30. ~SE TO ZLOMY  2008-09-10 21:49:22  host: acxr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TO NIE JOYSTICK

  • 0

    31. ~djlums  2008-09-14 21:54:27  host: ws-4.netmax.net.pl

    Mam telefonik i jestem z niego zadowolony ale nie wiem ile powinno się godzin go formatować. Proszę o poradę.

  • 0

    32. ~lucky  2008-09-15 09:41:57  host: 193.0.98.131

    Sluchajcie, zauwazylam, ze nie moge nic robic w tym telefonie w czasie sluchania radia. Tak rzeczywiscie jest? Nie mozna "grzebac" w menu bez wylaczania radia?!

  • 0

    33. ~Slawek  2008-09-15 19:22:59  host: aaxq81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema ej czy do tego fona jest zestaw słuchawkowy??? i jakie zdjecia wychodza min na kompie?? bo slyszalem ze całkiem niezle

  • 0

    34. ~p  2008-09-15 23:37:29  host: 213.134.167.114

    kozak naprawde super telefon

  • 0

    35. ~mustek  2008-09-18 21:24:48  host: aehq119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ja widze jak ktos pisze ze ten tel jest podobny do N95 z wyglądu to mnie szlag trafia to juz bodajze 5 slider o którym tak co niektózry pisza Zapatrzeni w Nokie dzieciaki

  • 0

    36. ~nhx  2008-09-21 17:09:40  host: 86-17-n1.aster.pl

    Slawek! W komplecie sa sluchawki /super dzwiek/ z przyciskiem do odbierania. Do pytan wyzej:bateria trzyma bardzo dlugo. To na srodku to przycisk do zatwierdzania,a wokol niego dodatkowo 4 przyciski do roznych rzeczy.

  • 0

    37. ~gucio  2008-09-23 14:09:58  host: qi130.internetdsl.tpnet.pl

    chcę kupić ten telefon i zastanawia mnie tylko jedna rzecz czy można wyłączyć dźwięk jak robię zdjęcie, czy radio ma rds i czy z lampą wychodzą w miarę dobre zdjęcia na funkcji makro proszę o pomoc posiadaczy pozdrawiam

  • 0

    38. ~khaash  2008-09-25 11:23:26  host: abxb99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam dwa pytanka: Czy telefon ma czytnik office jak w shine? Czy ma divX?

  • 0

    39.  2008-09-26 07:50:28

    nie wiem o co chodzi w tym telefonie,ale mnie bateria 3ma 6 godzin w spoczynku, telefon jest nowy jedyną wątpliwością może być to ,że był w 3 salonach bo nie potrafili zdjąć z niego sim locka czy to możliwe aby podmienili baterie na jakąś starą bo coś wierzyć i się nie chce żeby trzymała tak krótko :((

  • 0

    40. ~l3mur91  2008-09-26 08:31:55  host: staticline12763.toya.net.pl

    przeciez tu nie ma joisticka....buhahaha ślepy jestes ?? To jest d-pad. xD

  • 0

    41. ~Jacaq  2008-09-26 20:00:42  host: acvl206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W jakich formatach chodzi tutaj wideo ??

  • 0

    43. ~Seitaridis  2008-09-28 11:09:56  host: 83.68.77.232.brzesko77.tnp.pl

    elo all! chciałbym kupić ten telefonik... napiszcie czy ten telefon ma dobry głośnik,może lepiej kupić LG KF600??

  • 0

    44. ~Snake  2008-09-30 15:03:40  host: 193-93-52-206.net.perfekt.pl

    Kupilem ten phon, 2 tyg temu i jestem super zadowolony. bateria trzyma dlugo, (zadnego joystica nie ma oO ) glosny glosnik, mp3 na sluchawkach we wzglednej jakosci bez rewelacji, aparat super 5 MP autofocus szwankuje ale dla malo wymagajacych jakosc zdjec niesamowita, super desin. super 4,5 / 5

  • 0

    45.  2008-10-01 19:35:22

    599zł w sieci RTVeuroAGD

  • 0

    46. ~skubi  2008-10-02 13:18:40  host: duq186.internetdsl.tpnet.pl

    spoko fonik

  • 0

    47. ~kamil  2008-10-02 16:07:33  host: host-89-228-105-101.olsztyn.mm.pl

    mam pytanie... czy glośno gra i w jakiej jakosci gra odtwarzana muzyka w tym fonie ?? ktory tel bylby lepszy ten czy nokia 6600 slide?

  • 0

    48. ~marcin  2008-10-03 08:29:21  host: aahy134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo dobry. ale uzywam go 2 dni a juz mam problemy. wyskakuje mi co chwile napis"unable to open contair resource" po czym telefon sie wylacza i nie da sie go juz uruchomic.. moze ktos mi pomoze? z gory dzieki

  • 0

    49. ~RBK  2008-10-03 22:29:50  host: 114.185.jawnet.pl

    Jeśli chcecie brać tego fona to bierzcie polecam!! Mi sie bardzo telefon podoba. Glosnik gra glosno, wyswietlacz jest duzy i dobrze wszystko widac polecam wszystkim!! i wg mnie jest lepszy od w910 ;)

  • 0

    50. ~  2008-10-03 23:51:51  host: epi146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowy soft kolego i ok:)

  • 0

    51. ~robert  2008-10-04 08:27:20  host: 77-87-127-128.rev.masterkom.pl

    dlaczego jest malo dostepna pamiec 35mb mozna dokupic pamiec to tego tel.odp

  • 0

    52. ~mk  2008-10-05 00:22:02  host: dynamic-87-105-233-5.ssp.dialog.net.pl

    kolega chyba nie dopatrzył jaki joystick... jego jest brak fon zajebisty!!!

  • 0

    53. ~mare  2008-10-06 14:07:25  host: alpha.ckp.pl

    do #47 muzyka gra w bardzo dobrej jakosci, a zarazem glosno. A ja mam pytanie: Czy da sie zapisywac pliki wysylane przez bluetooth od razu na karte pamieci? Kolega chce mi wyslac plik o duzym rozmiarze i mi caly czas wyskakuje blad "pamiec zapelniona". Szukalem tego w telefonie ale nie moge znalesc, moze ktos wie jak to zrobic ?

  • 0

    54. ~Uszek  2008-10-06 14:23:33  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon niezly mam go od dzis. Zdjecia robi na wielki + bardzo dobrze, muzyka na glosniku jak i na sluchawkach swietnie gra

  • 0

    55. ~Punisher  2008-10-07 09:52:54  host: eas227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też się zastanawiam czy kupić ten telefon ... Mnie zastanawia czy będzie czytał 2GB pamięci ??

  • 0

    56. ~Tomaszwinner  2008-10-09 16:53:50  host: btp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem od dzis posiadaczem tego fona i fobi super fotki :) polecam

  • 0

    57. ~interbig  2008-10-09 17:07:39  host: 088156141039.radom.vectranet.pl

    pytanie następujące mam bo nigdzie nie moge znaleźć: czy ten fon ma słuchawki podłaczane na minijack-a?

  • 0

    58. ~Majkel  2008-10-10 12:36:59  host: dynamic-87-105-235-193.ssp.dialog.net.pl

    Mam zamiar zakupic ten telefon i mam pare pytan. 1.Czy glosno gra glosnik w tym telefonie 2.ile trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu 3.jaka jakosc zdjec 4.jakosc wykonanej obudowy (trzeszczy skrzypi,szybko sie sciera?) 5.Czy warto wymienic SEk770i na LG KC550?

  • 0

    59. ~krz  2008-10-10 16:07:34  host: bba17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma do 4 gb

  • 0

    60. ~Ania_070888  2008-10-10 17:50:59  host: adq51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Ja mam ten telefon ok. miesiac. Jest to najlepszy telefon do tej pory jaki posiadałam. Wyglad wizualny rewelacyjny, czcionki i ogólny "wystrój wewnętrzny" telefonu niepowtarzalny. Dźwięk i zdjecia wysokiej jakości, ponadto spotkałam sie z nowa funkcja jaka jest ŻYROSKOP. Szczerze polecam, mnóstwo zabawy i mozliwosci z tym telefonem :))

  • 0

    61. ~"totalny shit"  2008-10-10 22:33:30  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    wszyscy zadowoleni jakie to fajne ale nikt nie opisze jego prawdziwych wad których ma całe mnóstwo. LG niech się zajmie produkcją telewizorów a telefony zostawi w spokoju.

  • 0

    63.  2008-10-11 15:47:15

    mam pytanie ??? czy filmy z kc550 morzna podczas nagrania zapisywać na karcie pamięci czy tylko na pamięć tel.. a potem trzeba przerzucić do karty ? i na ile czasu wystarcza bateria ? dzięki za pomoc .

  • 0

    64. ~  2008-10-11 19:16:50  host: 088156141039.radom.vectranet.pl

    rany chyba tydzień temu naisałem komentarz i nic...to może teraz się uda: jakie w tym fonie jest wejscie na słuchawki?

  • 0

    65.  2008-10-11 19:33:00

    2GB spokojnie śmiga - wiem bo sam mam:P

  • 0

    66.  2008-10-12 11:15:34

    Mam tego fona 3 dni:) kupilem do niego karte 2GB i super :] Polecam aparat i video super :)

  • 0

    67. ~harmony  2008-10-12 14:50:47  host: tomasz69.net.autocom.pl

    mam dość nietypowe pytanie a dokładnie dotyczące zgrywania muzyki/obrazów na telefon. otóż nie mam pojęcia jak mam to zrobić.owszem,zainstalowałam płytkę i usb jest podłączone a kompletnie nie mam pojęcia jak mogłabym to przegrać . czy ktoś byłby tak hojny i mogłby mi pomóc?

  • 0

    68. ~M25  2008-10-13 10:04:39  host: 91.150.135.162

    Hej mam pytanie, czy wiecie jak wyłączyć dźwiek klawiszy (niezależnie od profilu?)

  • 0

    69. ~boss  2008-10-13 10:26:21  host: inet20908ni-1.eranet.pl

    nawet fajny ale szajski

  • 0

    70. ~hubertinho92  2008-10-13 14:07:19  host: adff228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale żeby nie było wi fi w takim telefonie :(

  • 0

    71. ~pytajnik  2008-10-13 20:11:13  host: nat-5.interq.pl

    czy pliki mogę zapisać bezpośrednio na kartę micro?

  • 0

    72.  2008-10-14 16:39:28

    Do - "mare" : na str. 52 instrukcji tel. jest uwaga, że pliki przesyłane przy użyciu połączenia bluetooth są zapisywane w pamięci telefonu.Niestety !

  • 0

    73. ~Asii  2008-10-14 18:37:54  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    ile kosztuje sciagniecie blokady simlock z tego fona? bo chce go kupic... tylko ze bedzie on z ery a ja mam orange... prosze o odpowiedz .

  • 0

    74. ~esma  2008-10-14 19:47:57  host: bxq230.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie... czy można na tym telefonie robić zbliżenia zapisanych obrazków?? Słyszałam, że np. w LG KE970 shine nie można tego zrobić :

  • 0

    75. ~Adrian0017  2008-10-15 12:07:27  host: eme193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem i 2 dni chodzil normalnie a dzisiaj nie moge go włączyć ciągle wyswietla mi sie tylko logo z napisem KC550 podejrzewam ze to przez pamiec systemowa jest pelna prosze o pomoc jak to naprawic

  • 0

    76. ~onqu  2008-10-15 21:00:27  host: bta12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od wczoraj. Wbrew opiniom zabeiram sie za format baterii. Zyroskop zajeb.... Sprawa,aparat Dobry(5mpx,stabilizacja obrazu,zoom,lampa.) Muzyka gra glosno) Mam karte 2GB kingstona i nic sie niemuli chociaz 1GB juz zapelnilem. Gry przy ktorych rusza sie telefonem to jest wypas:D np zacinamy rybe w jednej z gier tak jakbysmy naprawde na wedce to robili (do góry) itp.Za okolo 590 nowy w saturnie to miodzio telefon.martwi mnie tylko to gdzie ja teraz kupie w razie czego do niego panel,albo jakas dodatkowy panel antywstrzasawy nakladany na normalna obudowe.(2 niezlalezne czesci *wysuwany) ale to juz inna bajka:) Polecam. Przedewszystkim bije konkurencje na pyrsk (cena) :D chociaz jestem zwolennikiem nokii do przekonalem sie co do innych marek mialem 6670 i byla dla mnie toporna,6230i mi sie ciela z karta pamieci (nawet po new sofcie),a jezscze wczesniej byla nokai 3310 i cx65.Telefony mialem w ramach wymian (co 2 lata)Siemens sie rozlecial a reszte zgubilem,sprzedalem,zamienilem,lub ukradli zlodzieje:D 3310 i tak rządzi :D chociaz mam tego lg. Pozdrawiam. Pozdrawiam onqu

  • 0

    77. ~onqu  2008-10-15 21:03:01  host: bta12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jacy niezrownowazeni ludzie sie tu wypowiadaja,nie ma tu rzadnego joystica to jest guzik do naciskania (OK)i zatwierdzania.

  • 0

    78. ~Kredka  2008-10-16 11:03:26  host: nat-dom4.aster.pl

    Fon jest niezly bateria jest przeciez dobra, moze ktos zle naladowal pierwszy raz? to ma chyba znaczenie, u mnie jest ok!

  • 0

    79. ~moravsky  2008-10-16 16:45:04  host: azk198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj. W sumie jest niezły. Rzekłbym nawet że bardzo niezły. Spory krok do przodu jeżeli chodzi o telefony. Jedyna naprawdę irytująca rzecz to luzy w rozsuwanej obudowie, ale być może trafiłem na taką sztukę. Co do fotopstryka 5 mpix - SE k800i robi chyba lepsze foty i ma lepiej skalibrowany autofocus. Reszta bez zastrzeżeń jak na razie. Telefon wart swej ceny.

  • 0

    80. ~  2008-10-17 12:10:47  host: eae212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam jest lepszy od w 910 i gra głośniej niż inne muzyczne SE oraz nokie aparat super a slot na karte pamieci do 4 GB a co do Kronosa to polecam lg bo jest tanzy i lepszy chyba że szukasz palmtopa bez dotykowego ekranu to SE .a ty mare musisz szukac w opcjach i tam to znalelesc. Mam fona i ni żałuję wubirałem między w910 a własnie nim i wybrałem lg

  • 0

    81. ~Colossus  2008-10-17 14:10:39  host: 82.177.36.10

    Też chce kupić ten telefon, punisher według mnie 2gb to nie problem, teraz każdy tel powieniem przynajmnie 2gb czytać kupisz 2gb microSD i powinno hulać

  • 0

    82. ~  2008-10-17 21:59:17  host: 83.2.112.2

    CZY TEN TELEFON MA LATARKE?MOZNA USTAWIC ZDJECIE NA CALA TAPETE?MOZNA COS ROBIC W MENU W CZASIE SLUCHANIA MP3?I CZY MOZNA SOBIE DOKUPIC KARTE O WIEKSZEJ PAMIECI?I ZA ILE GDZIES?Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ I PROSZZE O ODPOWIEDZ:]

  • 0

    84. ~gucio_1983  2008-10-18 08:17:16  host: nat3.wspiz.edu.pl

    witam. mam ten telefon od tygodnia i wszystko jest elegancko poza jednym szczegółem mianowicie jak do kogoś dzwonie to wszyscy mi mówią że mnie nie słyszą a mają głośność podczas rozmowy na maksa po czymś takim spróbowałem sam rozmawiać na innym telefonie i sobo która korzystała z kc550 rzeczywiście słabiutko było ją słychać. czy ktoś miał lub ma podobny problem proszę o pomoc?

  • 0

    85. ~anius  2008-10-18 12:11:52  host: 195.94.215.34

    telefonik fajny ale zacina sie na smsach wysłanych mjak wchodzisz w ta funkcje to czekasz ok 3min zeby cos sprawdzic to jest masakra ale takjest ok

  • 0

    86. ~gggg  2008-10-19 12:29:51  host: host-n1-67-161.telpol.net.pl

    mam kilka pytań co do niego/// 1.czy można ustawić utwór mp3 na dzwonek i smsa? 2.czy trzeba formatować baterię i jak długo ona wytrzymuje? 3. czy slider ma jakieś luzy od nowości, czy tak jak każdy luzuje się po jakimś czasie użytkowania?

  • 0

    87. ~nowwyq  2008-10-19 21:42:13  host: ako122.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon ale mam pare pytan: jak jest z grami ? wystarczy skopiowac tylko pliki ? czy glosno gra na glosniku ? ile trzyma bateria ?

  • 0

    88. ~majaK  2008-10-20 11:46:52  host: dpd174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry fonik, bateria swietnie trzyma i przeciez ma dzwonic :P wygodna klawiaturka do pisania smskow

  • 0

    89. ~pyatnko  2008-10-20 17:24:43  host: dynamic-81-168-209-38.ssp.dialog.net.pl

    a czy w tym telu nie da rady ustawic tak ze pliki przesylane przez blototh beda zapisywane na karcie pamieci??

  • 0

    90. ~Punisher  2008-10-21 09:08:14  host: edl233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak wygląda sprawa z 4GB testował ktoś ?? Bo cena 4GB jest już śmiesznie niska :D

  • 0

    91. ~Shanti77  2008-10-22 11:54:34  host: w3cache1.tktelekom.pl

    #84 mam to samo słabo słychać mnie jak przez niego rozmawiam w słuchawkach jest ok więc to chyba mikrofon, miałem go 1 dzień i już powędrował do naprawy.

  • 0

    92. ~Shanti77  2008-10-22 21:32:18  host: afs62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdjęcia można oglądać w całym ekranie, można ustawiać mp3 na dzwonki i smsy,baterii nie trzeba formatować,gry wystarczy skopiować plik .jar i zainstalowac grę, niestety górny pasek z zasięgiem pozostaje i ekran gry jest pomniejszony, ale pewnie są też specjalne gry na taka rozdzielczość.

  • 0

    93. ~Domi  2008-10-24 10:56:03  host: abzh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od paru dni i jestem zadowolona. Czysty dźwięk, dobre zdjęcia,bateria trzyma długo, można ustawić mp3 na dzwonek, zdjęcie można ustawić na cały ekran, mam karte 2gb i działa bez zarzutu (starałam się odp na pytania). :)

  • 0

    94. ~Tobi  2008-10-24 20:40:04  host: h-87-199-16-35.dolsat.pl

    mam pytanie jakie są jego wady bo większość tutaj piszących przedstawia jego zalety?

  • 0

    95.  2008-10-25 11:08:42

    odpowiem na kilka Waszych pytań: 1. Jest minimalizacja mp3 2. Mozna ustawic dowolny dzwiek na SMS/polaczenie/budzik itp/. 3. bateria jest swietna, wytrzymuje ok 4 dni przy intensywnym uzytkowaniu 4. Glosnik jest bardzo glosny 5. Slajder ma minimalne luzy, ktore nie przeszkadzaja w uzytkowniu (porownywalne z innymi markami)

  • 0

    96. ~Tobi  2008-10-25 12:44:50  host: h-87-199-16-35.dolsat.pl

    jakie są jego wady bo większość tutaj piszących wypisuje jego zalety nie mówiąc o wadach?

  • 0

    97. ~baku2000  2008-10-25 13:36:56  host: abmc168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ogólnie OK. Tylko po tygodniu od zakupu musiałem go oddać do serwisu ponieważ osoba do której dzwonie bardzo słabo mnie słyszy, a w głośniku słychać jakieś szumy i trzaski.

  • 0

    98. ~OLO  2008-10-25 13:56:45  host: cha189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od dwóch dni tego LG. Plusy: -solidnie zrobiony, dobra jakość materiałów -łatwe i czytelne menu -ładny design -niezły wyświetlacz -duża wygodna klawiatura minusy: -kiepski aparat (SE k800i czy N73 bije go na głowę) - małe możliwości - tylko EDGE Ogólnie fajny i solidny telefon , ale dla mało wymagających, dlatego jest dość tani.

  • 0

    99. ~kaka pipi  2008-10-25 19:10:43  host: acya24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie: czy ten telefon ma nawigacje???

  • 0

    100.  2008-10-26 00:46:44

    Czy macie coś pod kopułą? czy umiecie czytać ze zrozumieniem? czy umiecie wogóle czytaćczy tylko pisać? na WSZYSTKIE zamieszczone w ostatnich dniach pytania SĄ już dawno odpowiedzi, wystarczy chwilę poczytać a nie powielać wciąż te same pytania!

  • 0

    101. ~groszek  2008-10-26 14:08:37  host: host-80-238-98-131.jmdi.pl

    Do gucio_1983. Mam ten sam problem, też wiele osób mi mówiło że mnie słabo słyszy. Także sprawdzałem i rzeczywiście głos osoby rozmawiającej przez Lg kc550 jest tak jakby przytłumiony. Nie wiem czy to jest jakaś wada tych telefonów czy po prostu akurat tak trafiłem.

  • 0

    102. ~Sandr  2008-10-27 21:36:02  host: nat-n48-090.tsi.tychy.pl

    ten fon ma music player? ze wejdzie sie w muzyke wyjdzie sie z tego i to bedzie grac? ODPPPPPPPISZCIE jak najszybciej

  • 0

    103. ~arek  2008-10-28 15:45:42  host: 78-131-205-79.tktelekom.pl

    monika wybierz se w 910i te telefon jest bardzo dobry zdjeica robi dobre bateria dlugo czyma i jest wogole bardzo fajowy :) moze ten telefon ma 5mpix ale to nei znaczy ze robi duzo lepsze zdjecia od np 3.2mpix zalezy jak jest wyokonany

  • 0

    104. ~bartii  2008-10-28 16:53:50  host: xdsl.075.c95.petrotel.pl

    mnie bateria trzyma około 4 lub 5 dni to jest jedna z lepszych baterii w Lg-kach gry wchodzą normalnie czyli albo bluetooth albo przez kabel mozna słuchac muzyki i bawic sie w menu ale wyłącza sie mp jak robisz foto jedyne co mnie w nim denerwuje to ze klapka troche sie rusza ale to było pewne no i to ze d-pad sie rysuje troche a tak poza tym ładnie wszystko :) a i mp3 mozna na dzwonek sms ustawiac

  • 0

    105. ~bardecki  2008-10-30 20:00:27  host: s34.strefa.com

    Gucio mnie też wszyscy mówią,że kiepsko mnie słychać...Nie wiem o co chodzi...

  • 0

    106. ~  2008-10-31 15:48:27  host: 80.54.94.38

    ILE TRZYMA BATERIA ???????????????????????

  • 0

    107. ~DORCIA  2008-10-31 19:35:00  host: c194-114.icpnet.pl

    MP3 A MENU:wchodzisz w multimedia,mp3 odtwarzanie,play i minimalizuj i możesz robić wszystko w menu.Dźwięk klawiszy:wyciszanie na dole po prawej jest regulator i w profilach telefonu.Super telefon!

  • 0

    108.  2008-11-01 15:23:48

    Panowie Moderatorzy, czy rzeczywiście od 19.10 nikt napisał nic nowego na temat KC550? Ja na umieszczenie swojego postu czekałem parę dni, a była to odpowiedź na pytanie internauty i pewnie straciła na aktualności. Czy to jest normalne na stronach Telepolis ? Z pozdrowieniami.

  • 0

    109. ~dd  2008-11-04 18:55:13  host: boq69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki ten telefon ma zoom

  • 0

    110. ~  2008-11-05 13:49:24  host: s34.strefa.com

    Mnie też kiepsko słychać,jak do kogoś dzwonię...

  • 0

    111. ~Seduce  2008-11-05 17:47:50  host: aaqt21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ponad 4gb i jest spoko ;] a tak wogole to ten fon powinien miec 3gb

  • 0

    112. ~df  2008-11-07 10:36:48  host: w3cache1.tktelekom.pl

    Telefon zakupiem 5 października. Zdecydował o tym stosunek cena/rozwiązania techniczne (nie mylić z cena/jakość)Do rzeczy: 1. Aparat - wolałbym już kupić go oddzielnie. W pomieszczeniach przy użyciu automatycznej lampy błyskowej prześwietla mi zdjęcia. Plener - wychodzą ciemne... Na codzień używam lustrzanki więc muszę coś tam wiedzieć o jakości zdjęć i aparatów (tym bardziej że jest to lustrznka z minionej epoki, gdzie takie rzeczy jak światło, ostrość etc. ustawia się ręcznie) Aha... automatyczna regulacja ostrości w tym tel. jest kiepska. Z odległości 30cm i mniejszych rozmywa lekko zdjęcia. 2. Slide - konstrukcyjnie absolutna klapa już po wyjęciu z opakowania zauważyłem że mój KC550 ma luzy 3. funkcje telefonu - ogólnie ciekawe roziązania jak czujnik ruchu dłoni, obsługa poczty elektronicznej, a także stające się powoli standardem jak mp3/mp4. Zaskoczyła mnie pozytywnie rozdzielczość nagrywanego materiału video. Pierwsze odczycia po wyciągnięciu z pudełka miałem mieszane. Wczoraj telefon padł "na amen" służył tylko do rozmów (żadnych sms etc.) żadnych zalań upadków. CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI czas na serwis (jest tylko jeden w Polsce)

  • 0

    113. ~sad  2008-11-07 10:40:19  host: w3cache1.tktelekom.pl

    optyczny? żaden cyfrowy chyba 3x sprawdziłbym ale mi zdechł

  • 0

    114. ~Shanti77  2008-11-07 11:10:22  host: 88-199-244-89.tktelekom.pl

    Też mnie słabo słychać przez ten telefon, oddawałem go 2x do serwisu, za 1 razem zmienili mi soft, a za drugim stwierdzili ze usterka u nich nie wystapila, w sluchawkach dobrze slychac wiec mysle ze to mikrofon, zastanawiam sie nad zlozeniem reklamacji.

  • 0

    115. ~eagle  2008-11-07 16:00:32  host: eca206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi niestety bateria w tym telefonie trzyma jakieś 8h maks i to mnie denerwuje. Wie ktoś może oprócz tego czy można na stałe ustawić głośniejszy dzwonek przy odbieraniu?

  • 0

    116. ~Ola  2008-11-10 10:45:31  host: mok-b.merinet.pl

    Czy można dostać inne kolory tego telefonu? znalazłam to w internecie rozowy, ale nie wiem czy w Polsce są takie dostępne :(

  • 0

    117. ~  2008-11-10 12:31:50  host: 217.98.40.33

    jaka max karte mona wloyzc do tego telefonu

  • 0

    118. ~Ania  2008-11-10 22:41:50  host: dfi13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    banalnie, wystarczy zmienić profil na " Na zewnątrz" i wtedy gdy rozmawiasz z kimkolwiek doskonale Cie slychac

  • 0

    119.  2008-11-12 18:37:22

    jaki ten telefon ma zoom

  • 0

    120.  2008-11-14 16:23:08

    Jaki ten telefon ma zoom?

  • 0

    121.  2008-11-15 16:23:38

    ma go już od ok. miesiąca. generalnmie jestem b. zadowolny z tego tel i wiekszoćś opini chyba jest mozno przesadzonych jak 112. ktory chciałby mieć w telefonie Nikona D60:P...jedna 2 rzeczy które mi się nie osobiście nie podobają to: 1. niestandardowe wejsce na słuchawki (lub brak osobnego)- musiałem kombinować z przepink bo standardowe słuchawki są chyba głównie do rozmawiania przewidziane, 2. bateria zbyt szybko rozładowuje się przy słuchaniu muzyki - generalnie ładuję telefon co drugi dzień niekiedy a nie wiem czy można dokupić mocniejszą baterię, jeśli ktoś cosna ten temat wie to prosze o info. poza tymi dwoma banałami wydaje mi się że jak na tel za 1 zł(w Erze chyba już większośc ab.) to warto.

  • 0

    122. ~Bootvis  2008-11-15 18:07:54  host: aebp189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny, oprocz jakości mp3 nie mam na co narzekac. Mam tylko jedno pytanie czy komus udalo sie polaczyc z komputerem za pomoca tego telefonu?? Jak to zrobic, bo instaluje program wszystko niby ok tylko komputer nie wykrywa telefonu :( Prosze o pomoc

  • 0

    123. ~1dzień  2008-11-19 14:47:17  host: klakier.blt.pl

    Wybrałam ten telefon głównie ze względu na aparat! Miał być super...W tym samym czasie mój mąż wział sobie Ericssona z aparatem Cyber-Shot (tylko 3,2). Ludzie jak ja mu zazdrościłam. Nie polecam Lg, jeśli chcecie robić zdjęcia. Nie wiem gdzie to 5 Mpikseli? Na dodatek kurczowo musiałam trzymać w dłoni, bo bałam się że wypadnie. Piszę w czasie przeszłym, bo poszłam go wymienić na Ericssona i się udało. Teraz widać każdy syfek przy zbliżeniu :).

  • 0

    124.  2008-11-20 15:10:49

    Zastanawiam się nad kupnem tego fona i mam kilka pytań: jak jest z jego jasnośćią obiektywu, przesłoną podaną w f, u mnie w k750i jest to f/2,8 a jak jest z tym w kc550? Czy ten fon posiada tryb nocny? Jaki kabel jest potrzebny do połączenia telefonu z telewizorem i gdzie można go kupić?

  • 0

    125. ~Królik  2008-11-20 16:05:26  host: dqk243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Bootvis USB Driver + LG PC Suite (powinno być dostępne na stronce). Mam telefon i bardzo go sobie chwalę podoba mi się design telefonu, bardzo lubię slidery, ten model trafil w moje gusta. Pozdrawiam

  • 0

    126. ~Shanti77  2008-11-21 11:33:57  host: 88-199-244-89.tktelekom.pl

    W łączność->połączenie USB można ustawić "usługa danych" (wtedy powinien działać ten program) albo "pamięć masowa" (widzimy pamięć telefonu i kartę pamięci jako 2 dodatkowe dyski). Miałem problem z mikrofonem, rozmówcy słabo mnie słyszeli, 3x zanosiłem ją do naprawy, za 1x wymienili mi tylko soft, za 2x stwierdzili że u nich usterka nie wystaepuje(dzwoniłem do serwisu LG w ten sam dzień i powiedzieli mi że to jest znana usterka i żeby dać do naprawy lol), za 3x wymienili wkąńcu płytę klawiatury (prawdopodobnie jest na niej mikrofon) i teraz już ładnie słychać (tylko teraz w gwarancji mam namieszane i jakbym chciał sprzedawać to będzie problem).

  • 0

    127. ~miciak  2008-11-21 23:13:47  host: 80.51.105.199

    Telefon jest ogólnie ok (wizualnie i funkcjonalnie), chociaż ma trochę wad. Mój telefon był już w serwisie właśnie ze względu na mikrofon i samoczynne wyłączanie. Wskaźnik baterii to kompletna klapa. Pokazuje pełny stan, a telefon wyłącza się. Nawet po naładowaniu wycina taki numer. Najdłużej bateria trzymała 5 dni przy umiarkowanym używaniu. Po sformatowaniu baterii zaczęły się problemy z tym wyłączaniem się. Jest to bardzo uciążliwe, bo nie wiadomo kiedy bateria padnie całkiem i czy to co pokazuje wskaźnik jest zgodne ze stanem faktycznym. W serwisie wymienili oprogramowanie, ale już widzę, że to nie pomogło, bo telefon nadal się wyłącza. Więc pewnie znowu tam trafi, tylko czy to coś pomoże, czy ten model jest taki felerny?

  • 0

    128. ~kamyllek  2008-11-22 12:51:47  host: system8589174242.ptvk.pl

    Mam zamiar go kupic ale czy kazdy ma problem z tym ze przy rozmowie slabo go slychac? Prosze o odpowiedz!!!

  • 0

    129. ~Vagrant  2008-11-23 01:45:15  host: hhm138.internetdsl.tpnet.pl

    Bootvis jak chcesz sie laczyc przez aplikacje ktora dostales na plytce od producenta to ustaw Lacznosc> Polaczenie USB>Usluga Danych, a jak chcesz widziec pamiec fona i karte do niego wlozona jako dyski przenosne (jak pendrive) w "Moj Komputer" to ustaw Lacznosc> Polaczenie USB> Pamiec Masowa

  • 0

    130. ~Tom  2008-11-23 15:34:57  host: host-81-190-182-203.gorzow.mm.pl

    Witam Martwi mnie to że cicho słychać rozmówcę z tego telefonu.Proszę o info czy po naprawie jest już prawidłowo?

  • 0

    131. ~shanti77  2008-11-24 23:05:53  host: acux189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troche krótko trzyma ta bateria (1 do 2 dni), może telefon przekłamuje i za szybko podaje że jest pusta, trzeba by sprawdzić w np. Viewty (Ku990) bo tam jest podobna bateria tylko 1000mAh (trzyma 3 do 4 dni), wystarczyło by włożyć niby rozładowaną baterię od Kc550 i zobaczyć co Viewty poda, wątpie żeby to była wina baterii.

  • 0

    132. ~clay  2008-11-26 12:08:25  host: 88-199-36-250.tktelekom.pl

    do 128. Wziąłem 2 takie LG w Erze, na 2 umowy. Sprawdzałem w salonie przy podpisywaniu umowy jakość połączeń przy dzwonieniu i odbieraniu. Wszystko było ok i jest nadal. Mały zonk jaki zauważyłem to to, że bateria długo pokazuje 3 kreski, a jak zejdzie do 2 to potem szybko pokazuje 1 się wyładowuje. Ogólnie telefon dobry.

  • 0

    133. ~Paulaaa.  2008-11-28 16:27:53  host: aaqu116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po przeczytaniu tych opini mam mieszane uczucia...;] mam zamiar kupic sobie ten telefon albo se c702 jak myslicie ktorego wybrac bo sama nie wiem? prosze o pomoc. PS. MA TEN TELEFON LAMPKE ALBO LATARKE ;00

  • 0

    134. ~  2008-11-28 18:35:54  host: 77-254-225-12.adsl.inetia.pl

    do 123 wspolczuje po co taki aparat w ktorym widac kazdy syfek przy zblizeniu...;P swoja droga po co ci telefon przy zblizeniu???...;D

  • 0

    135. ~jogi  2008-11-29 12:26:20  host: unregister098009144195.c9.msk.pl

    polecam w 100% :) takiej jakosci filmikow jak na tym fonie nie znajdziesz :D fajnie ze ma żyroskop :D ogolnie ZAJEBISTY!

  • 0

    136.  2008-11-30 10:54:02

    kupiłem ten telefon wczoraj narazie super jak coś to będę pisał

  • 0

    137. ~tela  2008-11-30 12:10:00  host: staticline19012.toya.net.pl

    Również chcę go kupić. Wiele opinii na temat kc550 się w zupełności wyklucza. Więc powiedzcie, co lepiej mieć: samsunga soul, czy lg kc550?

  • 0

    138.  2008-11-30 19:58:47

    Jak i czy?? można nagrać na telefon filmy po konwertowaniu PROSZĘ O ODPISANIE

  • 0

    139. ~  2008-12-01 15:58:54  host: adjg18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam dopiero 3 dzień i jest już w serwisie ponieważ nie chce się włączyć nawet pod ładowarką

  • 0

    140. ~jacekr2  2008-12-02 15:12:33  host: ial42.internetdsl.tpnet.pl

    mam go 2 dni i już chce sie go pozbyć, telefon fajny i ładnie działa, ale nie warto kupować go ze względu na aparat, przy oświetleniu elektrycznym zdjęcia wychodzą jak w sephi, dlaczego nie wiadomo.

  • 0

    141. ~Girl  2008-12-03 15:15:02  host: staticline654.toya.net.pl

    Mam ten telefon od dziś. Jestem jak narazie z niego zadowolona. Jest latwy w obsludze, a najleprzy jest aparat. Lampa nlyskowa niezle daje po oczach. Zdjecia sa nawet niezłe:) Mozna nawet zmienic rozmiar:) Jedyne co mnie martwi to to ze mozna wklasada karty o pojemniosci 2 gb bo takto jak sie wlozy za duzą to telefon wolno pracuje:) :*

  • 0

    142. ~  2008-12-03 19:13:15  host: cnet-t-219-131.petrus.pl

    Czy wiadomo już kiedy pojawi się w plusie?? Bo na razie jest chyba tylko w erze ;/

  • 0

    143. ~Karaś93  2008-12-04 00:09:50  host: aebc2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesteście żałośni. MPX nie zależy od jakości zdjęć. Jest wiele ważniejszych rzeczy niż megapiksele, które wpływają na jakość zdjęć. Chociaż by optyka i zoom. Żenada.

  • 0

    144. ~Lg anglia  2008-12-04 13:57:50  host: 213-238-105-31.adsl.inetia.pl

    GPRS gdzie pobieranie plik ?? nierozumiem temat ; Stoper brak danych ?? mam komorki tu jest stoper !! bład pan ( i ) to zle :)

  • 0

    145. ~szymwyd  2008-12-04 15:58:45  host: aot149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do kart pamieci to ludzie, dajcie sie na spokoj!!! tel ktory ma symbiana albo windowsa potrzebuje duzej karty a w takim fonie do czego ona jest wam potrzebna?!!! Poza tym kazdy tel co obsluguje karty pamieci obsluzy najwieksze dostepne na rynku, chodzi tu tylko i wylacznie o szybkosc dzialania... ( wieksza karta = dluzszy czas czekania na reakcje telefonu )

  • 0

    146. ~Dejwid  2008-12-04 18:00:28  host: 192.17.25.213.easy-com.pl

    witam, mam pytanie co byście wybrali: ten telefon (KC550) czy może KU990 Viewty ?

  • 0

    147. ~madzia  2008-12-07 19:26:33  host: dzb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru dni i moim zdaniem ten telefon jest super! Ładne robi zdjęcia , a wy przesadzacie chyba to normalne, że nie będzie robił niepowtarzalnych zdjęć BO TO JEST TELEFON! i ma tez inne funkcje.A jeżeli chcecie dobry aparat to kupcie lustrzankę ona się skupia na zdjęciach i będziecie mieli profesionalne zdjęcia

  • 0

    148. ~Lilka  2008-12-07 19:28:03  host: dzb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie. Kupiłam ten telefonik bez karty pamięci. Czemu on ma tak mało pamięci ?

  • 0

    149. ~Magda  2008-12-09 13:14:50  host: chello084010032062.chello.pl

    ja mam takie pytanko, dlaczego gdy robie zdjecia normalnie w pionie to pozniej jak chce je obejrzec to sa one poziomo i odwracaja sie? prosze pomozcie

  • 0

    150. ~a nieważne  2008-12-09 14:04:19  host: acio177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma letarke można słuchać mp3 można dokupic wiekszą karte do 4 gb ja mam 2 GB i dałem 20 zł

  • 0

    151. ~magda  2008-12-09 18:57:34  host: chello084010032062.chello.pl

    ja mam takie pytanko, dlaczego gdy robie zdjecia normalnie w pionie to pozniej jak chce je obejrzec to sa one poziomo i odwracaja sie? prosze pomozcie...

  • 0

    152. ~Sabelka7  2008-12-09 21:23:16  host: apn-77-112-65-77.gprs.plus.pl

    Hey mam kilka pytan co do tego telefonu. Dzisiaj bawilam sie nim w sklepie, bo zastanawiam sie nad kupnem. Zdjecia nawet fajnie wychodza. Czy lg kc550 jest głośniejszy od SE k750i? Ma ten telefon jakies wady? Wygodnie sie pisze na nim sms?

  • 0

    153.  2008-12-12 11:55:19

    #138 Filmy można wgrać za pomocą dołączonego kabelka USB, pamięć telefonu i karty widzimy jako 2 dyski w komputerze #145 Nie prawda że każdy telefon obsłuży wszystkie dostępne karty na rynku, ja mam 4GB i w kc550 wszystko chodzi dobrze, a np. samsung d900i jej nie widzi, tak samo nokia 6300 #132 wskaźnik baterii faktycznie źle pokazuje, można sprawdzać napięcie baterii i na tej podstawie określać jej naładowanie. Wpisujemy kod 2945#*# -> BB TEST -> Battery Info -> BattInfo -> VBAT, w pełni naładowana pokazuje 4,2v (4200) a rozładowana jakies 3,4v (3400).

  • 0

    154. ~miodzias  2008-12-13 16:00:21  host: 77-252-71-20.ip.cybergrota.com.pl

    do 133 Paulaaa jako tako tel nie ma latarki ale all czas moze swiecic dioda w trybie aparatu lub kamery :) a czy jest lepszy od C702 ?? nie mozna ich 2 porównac napisz co dla ciebie jest wazne w tel. to ci odpowiem

  • 0

    155. ~PAN KTOS  2008-12-13 17:30:51  host: ws-4.netmax.net.pl

    Mam ten telefon od 3 miesiecy i mi aparat swietnie robi zdjecia tylko trzeba sobie ustawic w nim ISO. Ustawienie auto nie sprawdza sie.

  • 0

    156. ~  2008-12-17 21:08:04  host: host-89-229-21-88.torun.mm.pl

    mnie też interesuje czy jest lepszy od SE K750i... mi zależy na wykonaniu, jakości MP3, trochę na aparacie i głównie na łatwości obsługi... a i najważniejsze - bateria. Prosze o odpowiedź, z góry dzięki... :) pozdro ;]

  • 0

    157. ~jachu  2008-12-18 15:23:39  host: host-89-229-21-88.torun.mm.pl

    czy i jeśli tak, to o ile jest on lepszy od SE K750i?? Chodzi mi o aparat, mp3, baterię, jakość wykonania i łatwość obsługi. Proszę o odpowiedź :) z góry dzięki ;]

  • 0

    158. ~  2008-12-21 11:40:44  host: bqa117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej miałam nokie n73 od roku no ale cóż czas na zmiany...teraz jestem zadowolona z posiadania LG KC550!!!!Super telefon...fajny aparat...nic nie straciłam:)Jedynie nie mam aparatu VGA i wideokonferencji:)Aha i wszystko dobrze słysze przy rozmowie telefonicznej więc nie wiem o co wam chodzii z tym,że slabo slychać!!

  • 0

    159. ~mona  2008-12-21 11:43:26  host: bqa117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam przedtem nokie n73 teraz mam ten i jestem zadowolona....a co do rozmow to wszystko dobrze slychać:ł

  • 0

    160. ~baba  2008-12-21 11:48:42  host: bqa117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjęcia obracaja się zsame bo ten tel posiada:AUTOMATYCZNE OBRACANIE EKRANU!!!!myślę,że to zaleta a nie -!!!!!!!!!

  • 0

    161. ~SAbelka7  2008-12-24 06:56:28  host: apn-77-113-234-172.gprs.plus.pl

    MAm ten telefon od wczoraj i musze powiedziec ze jestem z niego zadowolona:) Jak narazie mi sie wszystko podoba. Tylko mam pytanie czy w sluchawkach tez wam tak charczy?

  • 0

    162. ~  2009-01-01 20:07:44  host: 77-254-207-128.adsl.inetia.pl

    Jak myślicie czy warto kupić ten telefon ??? Czy może doradzicie coś z dosyc dobrym aparatem i dosyc duzym wyświetlaczem w podobnej cenie. pOzDro

  • 0

    163. ~Piotr  2009-01-02 09:17:34  host: w3cache1.tktelekom.pl

    Przede wszystkim dzięki za kod serwisowy 2945#*# Mam jednak pytanie jaka jest najnowża wersja oprogramowania i gdzie można ją zdobyć w sieci. Myślę że ten telefon ma duży potencjał, ale problem tkwi w jego sofcie

  • 0

    164. ~~kok  2009-01-05 17:29:54  host: host8925218143.3s.pl

    witam, czy mozna na tyl LG ogladac filmy??? jesli tak to w jakim formacie???

  • 0

    165. ~ToYo  2009-01-07 23:13:37  host: dynamic-78-8-167-79.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od listopada 2008. Ma oczywiście swoje plusy i minusy, na plus: aparat fotograficzny - bardzo duży wybór różnych możliwości, trzeba się tego po prostu trochę nauczyć, jeżeli ktoś będzie polegał tylko na ustawieniach automatycznych to może się bardzo rozczarować. Bardzo dobrze sprawdza się przy robieniu fotokopii dokumentów! Filmy w rozdzielczości 640 x 480 (max 720 x 480) pix są bardzo dobrej jakości - 30 kl/sek robi swoje! (filmiki rejestrowane przez inne aparaty pozostają daleko w tyle). Odtwarzacz mp3 wydaje mi się dosyć dobry, jakość dźwięku jest dobra. Nie mam zastrzeżeń do układu głównego menu, każda opcja intuicyjnie prowadzi do celu. Wyświetlacz to poezja - ostrość zdjęć i filmików budzą zazdrość u kolegów ;) Bateria w zależności od tego ile się bawię aparatem fotograficznym wystarcza na 3 -4 dni (zdjęć robię sporo).

  • 0

    167. ~ja grg  2009-01-09 22:39:59  host: adjv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy ten cały akcelometr jest tylko w tych grach, czy idzie to sobie jakos ustawic na menu albo cos, bo nie moge nigdize tego znalesc : /

  • 0

    168. ~olka  2009-01-11 14:47:28  host: chello084010072225.chello.pl

    zgadzam się no i dobre jest też to, że niektóre gry są sterowane ruchem telefonu, a jeśli chodzi o aparat to nie wiem czego od niego chcecie; jest w porządku i zdjęcia wychodzą dobre

  • 0

    169. ~bzyk  2009-01-11 21:21:18  host: adsl218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do mikrofonu że słabo słychać wystarczy rozmawiać ze złożonym telefonem :) i wszystko git :)

  • 0

    170.  2009-01-12 21:23:30

    telefonik fajny :) mam go od dziś i jestem zadowolony :) miooooodzio dzwięk miooooodzio zdjęcia miooooodzio żyroskopik :D tylko coś mi nie pasuje bo moja ciotka ma LG kf600 a ja mam tego i moj ma wiekszy ekran - a jej niby w danych jest taki sam :/

  • 0

    171. ~Sabelka7  2009-01-19 10:03:27  host: apn-77-113-194-157.gprs.plus.pl

    Ej mam pytanie dla użytkowinków tego telefonu. Mam go od nie calego miesiąc i juz mi się głośnik spalił;/ musze słuchać muzyki na słuchawkach... A czy wam na wiadomościch tez tak bardzo sie wiesza? Ja zeby przeczytać jakąś widomoś to musze czekac z 2 min aż mi zejdzie. Tez wam się takk dzieje?? Czekam na odpowiedz bo nie wiem czy to jest wada telefonu czy tylko mi sie tak dzieje;/ i co mam zrobić??

  • 0

    172. ~  2009-01-21 16:56:38  host: 82.160.71.2

    filmy chodzą dość ładnie ja konwertuje je do 3gp a potem wgrywam na kartę. Podoba mi się w tym fonie że można w nim przeglądać pliki pdf, worda i powerpointa (exela jeszcze nie próbowałem)

  • 0

    173.  2009-01-22 05:09:36

    wszystko ok, ale przydałby się pojemniejszy aku, może ktoś wie gdzie można dokupić, np. 1200 mAh

  • 0

    174. ~Karol  2009-01-26 13:39:16  host: dop172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry tani tlefon z ciekawymi opcjami fajnymi grami i dobrym aparatem, ogólnie telefonik bardzo ciekawy i warty wydania na niego pieniedzy.

  • 0

    175. ~ja23  2009-01-26 17:35:18  host: h-195-22-125-206.euronet.net.pl

    pomozcie mi... chce ogladac filmy w telefonie... co mam zrobic zeby chodzily?? chcialem zgrac program do odtwarzania filmow... ale mi go nie czyta w fonie;/;/ co musze zrobic??

  • 0

    176. ~  2009-01-26 22:12:42  host: mainframe.rene.com.pl

    Telefonik super :] a co do wcześniejszego pytania: jest on również w obrazach i video gdy chcesz oglądać obraz poziomo, nie pionowo wystarczy przekręcić telefon, jeszcze są tapety wgrane po których ustawieniu, gdy telefon przekręcimy zmieniają orientację :] Gorąco polecam telefonik

  • 0

    177.  2009-01-27 00:00:02

    mam sprawe... kolega w noki... oglada filmy sobie nie... wgral program i oglada ja do tego lg chcialem wgrac ale mi nie czyta.. czemu?? pomocy.. bo tez bym sobie cos obejrzal jadac do pracy np..

  • 0

    178. ~TeN  2009-01-28 13:43:39  host: ena110.internetdsl.tpnet.pl

    zamierzam kupić ten fonik, ale powiedzcie mi pare rzeczy o nim: 1. Czy zrobione zdjęcie da się powiększyć na telefonie (w ke970 sie nie dało) 2. Czy slider nie ma zadnych luzów, tzn. czy nie rusza się na boki itp 3. Czy w ogóle polecacie go? Najbardziej zależy mi na opinii osób które mają ten telefon a nie kogoś kto w zyciu na oczy go nie wiedział

  • 0

    179. ~Olusia  2009-01-29 13:53:28  host: dhcp6-50.eastwest.com.pl

    Jak uważacie, który lepszy? LG KC550 czy SE W910i? Zależy mi na wyglądzie, wytrzymałości i aparacie (ale żeby te zdjęcia naprawdę były dobre w każdej sytuacji). Na mp3 w ogóle mi nie zależy.

  • 0

    180. ~mic  2009-01-29 15:35:01  host: acjq13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy warto kupić ten teleon? czy jest lepszy od noki n73??????????????

  • 0

    181. ~kris  2009-01-29 22:30:18  host: 77-254-186-214.adsl.inetia.pl

    witam. powiem tyle ze to jest jeden niewypał. mam tel od 3 dni i nic nie dziala poprawnie. a co do zyroskopu to niema czegos takiego jakobrot ekranu tylko wgrach dziala.

  • 0

    182. ~sabelka7  2009-01-30 15:47:37  host: apn-77-113-76-135.gprs.plus.pl

    mi sie ten tel podoba ale mi sie caly czas psuje i wiesza;/

  • 0

    183. ~  2009-02-01 15:47:47  host: 86-17-n1.aster.pl

    Kupilem go w media markt w W-wie zaraz jak sie pokazal i WSZYSTKO dziala !!! Zdjecia sa doskonale,robi takze zupelnie po ciemku na ulicy.Rozmowce slychac az za glosno (moze ktos nie wie ze w czasie rozmowy sile glosu reguluje sie przyciskami na krawedzi kolo spustu aparatu??) bateria trzyma bez konca,mialem go na wyjezdzie 2 tygodnie i nie trzeba bylo ladowac ! Ekran jest wielki i ma bardzo ladne kolory,zostawilem oryginalna folie,zeby sie nie rysowal. Lacznosc z komputerem tez dziala,w pudelku byla plytka ze wszystkim co trzeba.Zyrospop dziala ekstra,zdjecie mozna ustawic sobie na pelny ekran,mozna tez pochowac logo operatora i ikony,zeby nie zaslanialy tej tapety. Jest super !!!!

  • 0

    184. ~esox  2009-02-02 10:53:32  host: pronet.jasman.pl

    mam ten telefon i szczeze to polecam sony ericsona jezeli chodzi o zdjecia 3mpx jest o wiele lepszy optyka sie nie rowna

  • 0

    185. ~wikiiii  2009-02-02 16:38:31  host: aes86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak najbardziej na plus. Świetny wygląd,super możliwości i dużo funkcji. Moim zdaniem nic wiecej nie trzeba. Zachęca oczywiscie żyroskop i aparat 5 mpx. Ogólnie chodzi bardzo dobrze, bateria po formatowaniu trzyma mi okolo tygodnia , przy przeciętnym użytkowaniu i słuchaniu muzyki. Zdjecia rewelacyjne moim zdaniem , jak na telefon. Tylko trzeba miec o tym troche pojęcia, poszperać w balansie bieli i innych ustawieniach , aha i dobre,naturalne swiatlo to podstawa. Do odtwarzacza nie mam zastrzeżeń, czysto i głośno gra. Szmerów nie slychać w trakcie rozmowy na co niektorzy sie skarżyli. Duży jest , to prawda i ciężki. Obudowa odporna na rysy i upadki . Mysle ze za taka cene , lepszego telefonu sie nie znajdzie ;-) sto procent zadowolenia. Gorąco polecam.

  • 0

    186. ~szalona  2009-02-02 22:59:13  host: 80.50.129.10

    Witam.Chciałam waszej opini się poradzić czy dobre są te telefony do słuchania muzyki i robienia zdzięć czy lepiej juz kupić samsunga,lub lg ale kf600.

  • 0

    187. ~ktos  2009-02-05 16:08:21  host: host-89-229-244-163.grudziadz.mm.pl

    nie polecam telefonu jesli jest zbyt przesilona pamiec telefonu to soft nie daje rady sam tak mialem... zapelnila sie pamiec i sie wylaczyl to byl koniec okazalo sie ze soft siadl a nie idzie juz z tym nic zrobic narazie, bo soft do tego modelu LG jest nieosiagalny. z tego co wiem, ma wejsc cos za akies 5 miesiecy "moze" oby nie pozniej, bo go wcale nie naprawie ;/ a jesli teraz chce sie go pozbyc to jedynie na czesci go pchnac bo inaczej nie da rady... ;/ wiec dopoki softa nie ma to nie polecam osobiscie tego tela, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie rozwali.... pozdrawiam

  • 0

    188. ~dario  2009-02-08 19:06:52  host: acoq91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon miesiac i sprzedaje go w cholere. Jest zajefajny jak chodzi o fukcje ale mimo iz nie ma ani jednej ryski i nigdy nie upadl potrafi sie zawiesic ... a gdy sie rozsunie ma wyrobione prowadnice i caly dygoce ...

  • 0

    189. ~....  2009-02-08 19:33:49  host: chello089074002210.chello.pl

    Ja zakupiłem wczoraj ten telefon jestem zadowolony z zakupu..... Granie jest lepsze nawet od se K750I i nawet od w595i zdjecie robi piekne :))) POLECAM !!

  • 0

    190. ~Era GSM  2009-02-09 11:31:07  host: 87-239-47-81.ip.gronet.pl

    Szczerze mówiąc posiadam ten tel od roku , przywiozłem go z Anglii dokładnie z Londynu .. i powiem szczerze że jak na firmę LG której pozostałe telefony są poprostu lipne.. to LG KC 550 jest jednym z najlepszych modeli dostępnych na rynku. za tem nie polecam PRADY I nie wiem jak PRADA II (KU 900) jesli natomiast chodzi o LG KU990 Vievity Jest bardzo dobrym telefonem, SE K750i jest bardzo dobrym telefonem i starym (ale stoją w bardzo dobrej cenie) co do 702 to jest wiele zwrotów))

  • 0

    191. ~  2009-02-13 16:30:14  host: byk.onlinesc.net

    lg kc550 mam od pazidziernika 2008 jest bardzo bobry i ma fajne funkcje świetny aparat robi zdjecia jak z aparatu cyfrowego bateria trzyma dlugo choc duzo slucham muzyki gdy na telefon sciagamy tapety z neta to moze sie wylanczac ja tak przynajmniej mialem nie wiem jak inni wszystkim polecam ten fon jest dobry i tani

  • 0

    192. ~Krzanix  2009-02-14 02:44:39  host: aaqm121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadziejny telefon, chyba najgorszy jaki mialem! Kupilem nowy w €O za 600 zł (niby promocja) w pazdzierniku 08, po uzywaniu przez niecaly miesiac musialem oddac do serwisu bo zepsul sie mikrofon (bardzo slabo bylo mnie slychac podczas rozmowy).. Niestety po reperacji jakosc niewiele sie polepszyla. Obudowa kiepskiej jakosci, denerwowaly mnie trzeszczenia. Aparat tez zadna rewelacja, w ciemnosciach wychodzily beznadziejne zdjecia (o wiele lepsze robil moj poprzednik SE k810i). Jedyny chyba plus to bateria, potrafila trzymac 5-6 dni. Ale ogólnie - N i e p o l e c a m ! !

  • 0

    193. ~ja24  2009-02-16 22:27:47  host: inet20907ng-3.eranet.pl

    telefon ogulnie spoki ale bateria kiepska

  • 0

    194. ~ELO  2009-02-21 10:30:04  host: dwi236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 tygodnie kupilem go za 630 zł nie zacine sie robi mi ladne zdjecie chodzi szybko a wam jakims cudem sie zacina pierd....glupoty najpierw kupcie na serio a dopiero potem dawajcie komentarze

  • 0

    195.  2009-02-22 10:35:15

    Mam pytanie ponieważ zauważyłem że na zdjęciach umieszczonych powyżej są jak by dwie różne typy tego modelu, czy one się czymś różnią czy jeden ma większy wyświetlacz od drugiego? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    196. ~maniek1312  2009-02-22 13:44:29  host: 94-40-95-246.tktelekom.pl

    niedługo będę miał nowa kome i chyba ja wezmę.niczego jej nie brakuje...a czy jest w zestawie karta?

  • 0

    197. ~maniek1  2009-02-22 16:00:07  host: 94-40-95-246.tktelekom.pl

    fajny fon po prostu :)

  • 0

    198. ~rolka  2009-02-23 11:44:04  host: static-212-140.is.net.pl

    co to ten zyroskop i ten akcelometr???

  • 0

    199. ~kamrast  2009-02-24 08:37:30  host: 78-131-204-131.tktelekom.pl

    kupiłem ten telefon pod koniec grudnia dwa razy już udawałem na gwarancje i teraz widzi kartę pamięci a nie widzi żadnego pliku mp3

  • 0

    200. ~PYTON97  2009-02-26 11:21:20  host: chello089074002210.chello.pl

    Ludzie nie polecam tego telefony mi sie zrabał po paru tyg jak go wlaczam to mi pika taki obrazek "kc550" i nie chce doiść do wpisania pinu :/ I nie wiem co teraz zrobic :(

  • 0

    201. ~marcinferrarri  2009-03-01 22:05:48  host: 94.254.156.128

    bateria taka sobie mam ten telefon od tygodnia i może być. wgrałem już nawet do niego film w mp4 Casino Royal i chodzi świetnie.zdjęcia też robi git. pisze oczywiście o kc550,bo mam wrażenie że niektórzy moi że tak powiem przedmówcy główno o nim wiedzą i w życiu go na oczy nie widzieli.Mam jeszcze pytanie czy są jakie stronki z motywami do tego telefonu albo grami czy aplikacjami????????????????

  • 0

    202. ~Piotr  2009-03-04 22:22:24  host: 82.160.71.2

    Ciekawe ile Schneider - Kreuznach wziął kasy od LG za pozwolenie umieszczenia ich logo przy tak słabym obiektywie? :) Mam sporo zastrzeżeń wobec niego np. odnośnie pomiaru światła.

  • 0

    203. ~spec  2009-03-05 19:17:52  host: 082139048029.rad.vectranet.pl

    chello089074002210.chello.pl zamuliłeś totalnie nie może lepiej odtwarzać dżwięku od W%(%I bo to se a każdy se odtwarza lepiej dźwięk od lg i na dodatek w595i to walkman więc chyba się nie znasz na telefonach

  • 0

    204. ~KaMa  2009-03-07 17:58:35  host: 94-40-19-2.tktelekom.pl

    jak wyłaczyć i czy można dzwięk klapki?? i jak wyłaczyć dzwięk kiedy robie zdjęcie??

  • 0

    205. ~Kudzioo  2009-03-08 11:07:49  host: ajq134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakupilem ten teleofn 13 pazdziernika na moje 18 urodziny i uzytkowalem go przez 1 tydzien :( i sie popsul dzisaj mamy 8 marzec a ja go od pazdiednika uzytkuje moze 1 miesiac razem bo przez reszte czasu byl w serwisie ;/ NIE POLECAM TEGO TELEOFNU SZAJS ;/

  • 0

    206. ~masti76  2009-03-08 21:18:13  host: host892521196.waldex.3s.pl

    Mam telefon od 4 miesięcy.Nie polecam,siada oprogramowanie,zdjęcia są kiepskie a jakość połączeń średnia.

  • 0

    207. ~spec  2009-03-09 15:35:54  host: 082139048029.rad.vectranet.pl

    204. ~KaMa jak wyłaczyć i czy można dzwięk klapki?? i jak wyłaczyć dzwięk kiedy robie zdjęcie?? ingerencja w soft albo wyciszenie

  • 0

    208. ~michal  2009-03-10 20:12:10  host: caryl.static.korbank.pl

    Czy ta komurka ma zooma oprtycznego a jak ma to jakiego?

  • 0

    209. ~1243  2009-03-11 17:48:52  host: ebk148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ten telefon ale mam 1 sprawe tqak u gory sa 2 modele czym one sie roznia u mnie w abonamencie jest tylko ten mniejszy i teraz nie wiem pomozcie !!

  • 0

    210.  2009-03-13 12:48:26

    dźwięk klapki: profil-> personalizacja-> i tam będzie a co do aparatu to nie można ale polecam zasłaniać palcem głośnik i nie słychać :D

  • 0

    211. ~pyśkuu  2009-03-15 12:24:16  host: alu184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na ty fonie jest gadu gadu? a można zainstalować? ;]

  • 0

    212. ~pychol  2009-03-15 15:28:43  host: alu184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest gadu na tym fonie?;>

  • 0

    213. ~Maniek  2009-03-20 18:36:05  host: nat5.ekspres.net.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego fona.., wydaje mi sie ze tańsze telefony to jakies podruby co szybko siadają. A telefon nowy za kąkretną kase może być gid pozdro

  • 0

    214. ~tom@$  2009-03-24 13:38:22  host: bny52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od dzisiaj tel bardzo mi sie podoba polecam**)

  • 0

    215. ~dziewoja  2009-03-25 11:30:26  host: 77-253-89-168.adsl.inetia.pl

    mam ten sam problem odnośnie aparatu co ~KaMa wyciszenie nic nie daje ;/

  • 0

    216. ~  2009-03-28 21:29:38  host: aic79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nudne to weź zrób nowe

  • 0

    217. ~Lolo  2009-03-31 16:15:47  host: chello087206253114.chello.pl

    Czy flash w tym telefonie może działać jak latarka tak jak w niektórych SE?

  • 0

    218. ~DANIEL  2009-04-03 00:25:08  host: 217.96.118.9

    do pana 187. Padl soft ...hehe ale problem a od czego czlowieku masz gwarancje? w ogole poczytac wasze opinie to az zal mowicie ze aparat nie dobry a poprostu nie umiecie do ustawic.Albo pytania czemu kolega oglada filmy na nokii a ja nie moge bo program nie chodzi, bo najprawdopodobniej nokia jest na symbianie i dlatego jest inny format pliku :) Dla wiekszosci z tych co tak pisza polecam NOKIE 3310 - w niej sie napewno nie pogubicie xD

  • 0

    219. ~Marcin  2009-04-03 13:16:22  host: 89.191.147.252

    Mnie się fonik bardzo podoba ale mam pewien problem. Nie mogę odinstalować aplikacji firmowych takich jak eraGG czy gry. U dołu ekranu zamiast po lewej stronie pokazywać się powinny "opcje" pokazuje się tylko "info" w trybie serwisowym też nic nie znalałem proszę o pomoc

  • 0

    220. ~Rafi  2009-04-05 18:24:54  host: opole.airmax.pl

    Ja się zastanawiam nad kupnem tego telefonu. Nie wiem czy go kupić Lg kc550 czy samsunga d900i. może mi ktoś pomóc wybrać??

  • 0

    221. ~pedros  2009-04-09 15:19:39  host: chello089074035131.chello.pl

    Mam pytanie: jak w tym telefonie ustawić kontakty na widok tylko z pamięci telefonu lub tylko z karty SIM?

  • 0

    222. ~lolson  2009-04-12 16:28:11  host: ejr116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja w Erze na abonament za 65 zł dostałem go za 1 Zł, umowa na 2 lata, od razu miałem na nim GG ( POLECAM GO !!! )

  • 0

    223. ~Igma07  2009-04-12 21:03:18  host: bup160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam ten telefon dłuższy czas i patrząc ogolnie to bateria w normnie u mnie ok 2 dni trzyma, ale czego chciec wiecej przy takim uzytkowaniu (duzo muzyki i ok 100 smsow dziennie). Aparat robi ladne zdjecia ale nie na automacie, lecz gdy sami ustawimy go odpowiednio zaleznie od warunkow. Menu tez bardzo przejrzyste, lecz niewiem jak u innych ale u mnie wiesza sie na ok 5s gdy wchodze w skrzynke odbiorcza lub nadawcza, pozniej juz normalnie gladko moge przewijac smsy. No ale to moze wina softu...

  • 0

    224. ~LG KC550  2009-04-14 17:57:40  host: aag31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest ekstra!!! Mam go od tygodnia i bardzo mi się podoba. Ma wszystko czego potrzebuje. Zdjęcia są piękne, głośnik jest głośny i czysto gra. Polecam.

  • 0

    225. ~Franc  2009-04-17 01:39:19  host: gia235.internetdsl.tpnet.pl

    @pychol: gg możesz mmieć przez Bombus (mobilny klient jabber'a). Ja się zastanawiam nad tym fonem, a nokią 5310. Pomocy :D

  • 0

    226. ~  2009-05-01 07:49:22  host: 88-199-241-88.tktelekom.pl

    Telefon na plus, zakupiłem go tydzień temu w erze i działa rewelacyjnie zadnych zawiech czy zacieć, żyroskop też działa poprawnie, zdjęcia i filmy jak na telefon super Polecam :)

  • 0

    227. ~Video  2009-05-01 17:54:31  host: aaao231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zeby ogladac filmy w LG KC 550 trzeba miec porgram ktory zmienie pliki z NP. FLV na 3.GP Poniewaz innych ci czytac nie bedzie. (Pazera_Free_Video_to_3GP_Converter_1.2) Program ktory zmienie pliki na pliki video ktore czyta KC 550 :)

  • 0

    228. ~baron  2009-05-06 22:12:06  host: 078088131036.choszczno.vectranet.pl

    Ogólnie telefon super mam go niespełna pół roku, zdjęcia robi dobre jak na telefon(przeciez to nie cyfrówka), mp3 rzadko słucham ale na słuchawkach jest ok kiedyś próbowałem, ostatnio próbowałem wgrać filmy i nie ma problemu po skonwertowaniu poprzez program Total Video Converter w opcjach trzeba wybrać ze konwertuje się na SE i rozdz 320x240 i wszystko śmiga. Jeżeli chodzi o wady to wyłączał mi się czasami ale po oddaniu do serwisu na gwarancji wgrali nowy soft i skalibrowali i jak do tej pory działa a odebrałem go chyba 3 tyg temu, oprócz tego czasami się zamula przy robieniu wielu zdjęć za szybko. Ale ogólnie polecam jak na LG to super telefon, tylko mógłby być troszkę mniejszy.

  • 0

    229. ~PePe  2009-05-11 19:32:04  host: aaav76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie . Na zdjęciach dostrzec można dwa modele LG Kc550 .. jeden nie ma kolorowych słuchawek. Czy można ten drugi model gdzieś kupić ?? Oczywiście chodzi mi o ten z niekolorowymi słuchawkami .. Pomóżcie Bo mi się bardzo podoba .

  • 0

    230. ~Krisss  2009-05-13 23:16:25  host: 94.254.250.144

    Mam go od kilku dni i... jest całkiem w porządku robi fotki już znośnej jakości ;) po przeróbce w programach graficznych wyglądają naprawdę dobrze prawie jak z dobrej cyfrówki... Wadami są: -Długo ładująca się muzyka od razu po włożeniu karty pamięci -Czasem gubi zasięg(może to przez sieć-Play) -Czasami klawiatura po zamknięciu klapki się nie blokuje...

  • 0

    231. ~oMeoNn  2009-05-14 21:35:31  host: afgf26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik już od Marca i powiem, że do tego czasu nic mi się z nim nie stało. Slider jest SUPER, aparat robi ZAWODOWE zdięcia :)). Telefon jest głośny, fajne ma gry z sensorem ruchu. Ogólnie POLECAM LG KC 550 w 100% !! Ja go kupiłem i nie pożałowałem :)))))))

  • 0

    232. ~  2009-05-15 11:41:25  host: afk1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu ten lg siada troche pogieta sprawa tel ktury sam sie wylacza bez kitu

  • 0

    233. ~zaq  2009-05-16 16:32:16  host: apn-95-41-188-182.dynamic.gprs.plus.pl

    Spoczko telefon właśnie nie dawno go kupiłem tylko, zajefajnie robi zdjecia ful wypas, i jeszcze taki edytor do przerabiania twarzy to naj bardziej mi sie podoba, wkuza mnie jedna żecz że trzeba instalować gry a nie które nie działają

  • 0

    234. ~Buuuu  2009-05-18 15:20:22  host: bep138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 15 wrzesnia, bardzo dobrze sie spisuje,aparat,muzyka ekran czy tez sms i zasieg sa bardzo dobre, mam k800i n95 i c902 i moge smiało powiedziec ze KC 550 jest bardzo dobry i łączy wiele fajnych funkcji,design i porecznosc obsługi czego symbianowi brakuje na przykład. to ze gierki 3d nie chodza, chyba nie jestesmy dziecmi zeby były nam az do tego potrzebne,bateria bardzo dobra,filmy chodza naprawde dobrze do 30fps, wiec czego wiecej chciec od telefonu??.Chcesz dobre zdjecia = kup lustrzanke i nie mow ze ten ma takie a taki zdjecia.

  • 0

    235. ~Kanter  2009-05-20 23:42:45  host: 093105154251.starachowice.vectranet.pl

    No nie wiem ja mam ten telefon i oglądam na nim filmy w mp4 , a co do aparatu to robi dobre zdięcia gdy jest widno ale kiedy jest już odrobine ciemniej to zdiecia fatalne pełno szumów i strasznie zaczyna rwac obraz

  • 0

    236. ~Mysia  2009-05-25 12:08:00  host: host-232-158-remedium.igloonet.pl

    Kupiłam ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolona. Na trybie oszczędnościowym bateria trzyma bardzo długo, mimo że robię zdjęcia i słucham muzyki. Aparat 5 mpix jest świetny! Zdjęcia wychodzą po prostu genialne! Muzyka gra bardzo głośno! Tapety i animacje widoczne są na całym wyświetlaczu. Dla kobiety telefonik w sam raz! POLECAM! Aha... Nowego LG-ika kupiłam za 380 zł :).

  • 0

    237. ~kruszynka  2009-05-26 20:05:05  host: host-89-229-244-163.grudziadz.mm.pl

    mam prosbe... ma ktos softa do tego zloma ;/ prosze.... to pilne.... :(

  • 0

    238. ~jkonrad  2009-05-31 11:47:55  host: 126-189-251-94.net.stream.pl

    mam pytanie czy można w tym telefonie wyłączyć dźwik migawki aparat, bo jeśli tak to jak to zrobić?

  • 0

    239. ~a  2009-05-31 14:19:06  host: pc056145.godula.net

    szajs! telefon do d--y, albo ja szajs dostałam... mam go miesiąc, drugi raz idę do serwisu jutro. Za pierwszym razem blokowała się pokrywa obiektywu, przez co w kieszeni co chwile aparat mi się włączał. Teraz wogóle aparat nie widzi, że jest pokrywa otwarta - widzę obraz, mogę przybliżać, ale nie idzie pstryknąć zdjęcia i ciągle pisze "otwórz pokrywę aparatu".... Szajs jakich mało! Żałuję zakupu..

  • 0

    240. ~kb ????????"  2009-06-02 13:04:55  host: ip-85-198-255-145.broker.com.pl

    nie pieprzcie głupot mi działa wszystko extra ten telefon jest najlepszy i nie zamieniłbym go na żaden inny jak się nie umie obsługiwać telefonem to tak jest

  • 0

    241. ~syla  2009-06-02 13:58:21  host: 230-196-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam telefon juz 5 msc jest extra wzielismy sobie 2 w erze wraz z narzeczonym naprawde polecam. kiedy rozladowal nam sie benq w górach lg robiłza cyfówkę zdjęcia rewelacyjne (jezeli ktos wie jak ustawić opcj zdjęć) wiadomo ze jak sie ustawitryb nocny i swiatło zarowe to kicha wyjdzie

  • 0

    242. ~Nick  2009-06-02 22:12:11  host: 77-254-85-58.adsl.inetia.pl

    kupiłam nowy telefon "LG kc 550" czy muszę sformatować baterie ? jak tak to w jaki sposób ?

  • 0

    243. ~molo2  2009-06-02 22:15:34  host: chello084010243130.chello.pl

    Telefon kupiłem 4 miesiące temu i jestem bardzo zadowoly.Super fotki oraz filmiki, bateria długo trzyma.Jedyny minus według mnie to gówniane słuchawki w zestawie. PS. Bateria nie 1000mah tylko 900.

  • 0

    245. ~  2009-06-10 19:42:47  host: ip-093157118059.mikolow.net

    to NAJLEPSZY FON NA SWIECIE :P

  • 0

    246. ~  2009-06-11 11:04:45  host: dwv136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon:) wedlug mnie zaje**** zdjecia dobre tylko trzeba umiec robic i nie wiercic sie:PP najbardziej podoba mi sie w nim to ze ma cos takiego jak czujnik ruchu przez co sa na nim gry ze trzeba tylko telefonem ruszac:) cena tez mala ja kupilem nie uzywany za 500zl:O.Wiec polecam;)

  • 0

    247. ~Mysia  2009-06-18 17:59:05  host: host-232-158-remedium.igloonet.pl

    Akumulatorów Li-Ion podobno nie trzeba formatować. A jak Wam trzyma bateria za krótko, to mam sposób sprawdzony. Rozładować telefon do wyłączenia, wyjąć kartę sim i ładować przez całą noc. Bateria trzyma dwa razy dłużej :).

  • 0

    248. ~tretret  2009-06-25 12:36:10  host: 45-185-251-94.net.stream.pl

    a ja mam zamiar go kupić, ale czytając Wasze opinie, to juz sama nie wiem... raz, ze najlepszy, raz ze najgorszy... wiem ze poki sama nie sprobuje to nie bd wiedziec, ale boje sie troche... pomózcie... a moze macie jakies lepsze propozycje... czy samsung avila s5230 jest lepszy, kto wie?

  • 0

    249. ~kmwtw  2009-07-01 17:50:37  host: 77-254-129-244.adsl.inetia.pl

    tez mam ten telefon:) osobiscie wam go polecam jest naprawde super :) zdjecia robi zajebiste, miejsca jest duzo, on jest super :)

  • 0

    250. ~zmieszna  2009-07-03 13:48:59  host: apn-77-112-71-173.dynamic.gprs.plus.pl

    mysia gdzie tak tanio go kupiłaś chyba musiał być używany one chodzą od 560 zł do 700 zł czasami nawet więcej. Napisz pliska...

  • 0

    251. ~xddddd  2009-07-07 19:26:57  host: azr84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super, duzo zalet min.dobry wyswieltacz,aparat,video,ładny wyglad,ale mozna doszukac sie takze wad. Przy robieniu zdjęc, bynajmniej w moim wypadku, juz po 3 zrobionym zdjeciu telefon sie zacina i koniec,trzeba wyjac baterie i wlozyc od nowa bo inaczej nie ma rady. Nie mozna wylaczyc dzwieku migawki, nawet jesli telefon jest wyciszony. Ekran podatny na zarysowania...Po wgraniu nowej piosenki,zeby ja odtworzyc musze klikac kilka razy zanim sie otworzy bo 'aktualizuje' co jest dosc denerwujące. Ogolnie jestem zadowolona i polecam, nie wszystko jest idealne.

  • 0

    252. ~Gruby9649  2009-07-07 21:37:02  host: host7-65.btk.net.pl

    mam pytanie:czy można do niego wgrywac gry przez blutufa?

  • 0

    253. ~pzrermo  2009-07-12 21:28:02  host: aawc77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam juz 2 razy i jest po prostu super wszystko wykrywa filmiki nagrywa w dobrej jakosci i zdjecia tez robie bardzo dobre jedna wada 4 dni trzyma bateria

  • 0

    254. ~  2009-07-13 18:08:28  host: aeru57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super mam go tydzień kupiłem nowy na allegro za 420 zł bez simlocka

  • 0

    255.  2009-07-16 18:32:43

    kupilem go dzis i musze powiedziec ze telefon jest bardzo fajny.zdjecia bez zarzutu jesli chodzi o amatorstwo,dzwiek bdb.mi w menu nic sie nie zacina i dziala plynnie.ogolnie moj egzemplarz robi wrazenie solidnego.denerwuje mnie tylko ciezko odsuwajaca sie klapka aparatu,ale moze to dobrze bo sie nie otwiera w kieszeni.wada tego tel jest wg mnie to ze gdy bateria jest na wyczerpaniu nie mozna korzystac z aparatu, odtwarzac mp3 i...pisac sms-ow:(Przez to gdy bateria pada na telefonie procz grania nie mozna nic robic.To powazna wada.ale oceniam go i tak wysoko

  • 0

    256. ~Dominiq  2009-07-19 15:33:09  host: 108.217-171-56.tkchopin.pl

    czy mozna w nim zwiekszyc długosc dzwieku dzwonka sms ??? bo troszke przykrótki jest i czy sa na niego jakies inne motywy niz te standardowe???

  • 0

    257. ~Kasia  2009-07-21 09:58:15  host: adng253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyne co mi się psuje w tym telefonie to to że się samoczynnie wyłacza czasami. Reszta jest ekstra!

  • 0

    258. ~Beniamin  2009-07-21 11:39:41  host: systemy107.toya.net.pl

    wiec tak owszem czesc osob ktorzy pisza na forach nie maja pojecia o tym co pisza a co lepsze nie mieli nawet przedmiotu opisywanego w rekach. lg ladny fajnie chodzi przynajmniej w moim slider aparacik tez spox tylko ... no wlasnie. soft ;/ juz 3 raz sie zwalil i po za ekran startowy nie rusza. dziwie sie bo sa tele bardziej zaawansowane z wieksza liczba bajerow i dzialaja dobrze. lg chyba powinien nad tym duuuzo wiecej popracowac( wiem bo testowalem wsz modele lg-pracuje w salonie) hmm a ci ktorzy pisza ze slaby aparat gry i ze wolno chodzi-to ma byc telefon a nie wszystkomajacy gadzet;)

  • 0

    259. ~piotrek  2009-07-26 09:56:45  host: 78-131-163-18.tktelekom.pl

    telefon z dużym potencjałem, ale niedopracowany. Podstawowym problemem tego modelu jest to, że źle wskazuje poziom naładowania akumulatora. Po wymianie softu (zrobony update ze strony LG) nic się nie zmieniło. Brak możliwości wgrania nowych motywów, łąpiący luzy slide i legendarny już aparat to najsłabsze punkty tego telefonu. Jeżeli macie o nim inne zdanie to spójrzcie tylko na jego ogólną ocenę. Ta mówi wszystko.

  • 0

    260. ~Znawca  2009-08-01 16:02:26  host: srv1c.brochow.net

    Dla mnie sam napisy LG znaczy shit ..... Te ich ekstra softy dziurawe jak tarcza na strzelnicy ..... Miałem ku 311 tyle dziur że masakra .. Miałem praktyki w tym zakładzie i wiem że dla nich liczy się ilość a nie jakość . Pozdrawiam

  • 0

    261. ~kasia17  2009-08-07 14:20:02  host: 77-253-129-173.adsl.inetia.pl

    telefon ten mam od grudnia. Jeśli chodzi o różne bajery w nim, to jest okej. Ale już drugi raz idę z nim na gwarancję, gdyż padł wyświetlacz. Poza tym ten model LG słabo wyszukuje zasięg.

  • 0

    262. ~BEDMEN  2009-08-14 11:58:20  host: host-89-228-96-52.olsztyn.mm.pl

    TEL JEST NA WYPASIE APARAT ROBI KOSMICZNE FOTY AUTO FOCUS STABILZACJA OBRAZU WSZTKO CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE TYLKO SOFT SIADŁ MI PO PIERWSZYM DNIU ALE OD CZEGO JEST GWARANCJA PO TYGODNIU JUZ W DOMU JEST

  • 0

    263.  2009-08-14 12:07:41

    TELEFON JEST DOBRY JA ŻADNYCH PROBLEMÓW Z ZASIĘGIEM NIE MAM NIC NIE TRZESZCZY PODCZAS ROZMÓW WYŚWIETLACZ JEST SPORY APARAT WIADOMO 5 MPX ROBI SWOJE ZDJĘCIA ROBI ELEGANCKIE WSZYSTKO ŁADNI PIEKNIE GDYBY NIE SOFT (PADŁ PO 1 DNIU UŻYTKOWANIA)ALE OGULNIE JEST WART POLECENIA

  • 0

    264. ~mateo  2009-08-18 17:21:41  host: nat.paradowski.pl

    bdb

  • 0

    265.  2009-08-19 10:10:06

    Telefon mam od 3 miesięcy. Wady : brak motywów, smsy i słownik (bardzo wolno się pisze i telefon potrafi się przycinać -tak jakbym ja za szybko klawisze wciskał :)). Telefon na pierwszy rzut ok duży lecz po 2 dniach można się przyzwyczaić. Rozmowy słychać wyraźnie lecz jak dla mnie cicho. Gry - mało ale ciekawe. Wyświetlacz genialny. Aparat na 7/10. Ogólnie za tą cenę może być ale szału nie ma.

  • 0

    266. ~marek1608  2009-08-24 16:47:15  host: 89.200.149.185

    Telefon mam od 3 dni i zauważyłem dziwna rzecz. Fotki robi normalnie, natomiast gdy nakrece jakis film to przy jego odtwarzaniu widac ze: 1. Na poczatku film odrazu sie przycina na samym poczatku i po okolo sekundzie lub dwoch idzie juz w miare normalnie 2. W niektorych momentach(losowe momenty) obraz sie przycina podobnie jak w pkt1 z tym ze dochodza znieksztalcenia obrazu(czesc obrazu zamienia sie w mozaike z kwadratow) wyglada to tak jakby czesc obrazu podzielic na male kwadraciki i pozamieniac je miejscami. Spotkal sie ktos kiedys z czyms takim. Co moze byc tego wina? Czy gwarancja to obejmuje? Gdzie powinienem sie teraz udac?

  • 0

    267. ~Nautiii  2009-08-25 09:39:34  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Niezły telefon. Dobry zasięg. Ekran rewelacyjny. Aparat w słoneczne dni robi lepsze zdjęcia niż mój stary SE K800i. Lecz przy robieniu zdjęć jest mniej poręczny niż K800i. Bateria trzyma średnio 3 dni. Autorotacja obrazu - świetna sprawa! Gry też niczego sobie. Tryb głośnomówiący jest. Włącza się go bardzo prosto. W czasie rozmowy wystarczy nacisnąć środkowy przycisk w joy'u to wtedy pojawi się głośnik na ekranie. Głośnik mógłby być trochę głośniejszy. No i znana wada z Samsung'ów- gdy w telefonie bateria jest na wyczerpaniu to nic nie można robić (w K800i można było robić wszystko). Odtwarzanie muzyki trochę ubogie (brak ustawień korekcji dźwięku) ale jakość dobra. Przypomnienie (co jakiś czas) o przyjściu sms'a lub o nieodebranym połączeniu czego brakowało w SE a zawsze było w telefonach Motoroli. Pozdrawiam!

  • 0

    268. ~Nautiii  2009-08-25 13:18:35  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Niezły telefon. Dobry zasięg. Ekran rewelacyjny. Aparat w słoneczne dni robi lepsze zdjęcia niż mój stary SE K800i. Lecz przy robieniu zdjęć jest mniej poręczny niż K800i. Bateria trzyma średnio 3 dni. Autorotacja obrazu - świetna sprawa! Gry też niczego sobie. Tryb głośnomówiący jest. Włącza się go bardzo prosto. W czasie rozmowy wystarczy nacisnąć środkowy przycisk w joy'u to wtedy pojawi się głośnik na ekranie. Głośnik mógłby być trochę głośniejszy. No i znana wada z Samsung'ów- gdy w telefonie bateria jest na wyczerpaniu to nic nie można robić (w K800i można było robić wszystko). Odtwarzanie muzyki trochę ubogie (brak ustawień korekcji dźwięku) ale jakość dobra. Przypomnienie (co jakiś czas) o przyjściu sms'a lub o nieodebranym połączeniu czego brakowało w SE a zawsze było w telefonach Motoroli. Pozdrawiam!

  • 0

    269. ~Nauti  2009-08-27 13:34:52  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem fajny, solidnie wykonany-masywny. Duży i wyraźny ekran. W słoneczne dni zdjęcia wychodzą lepiej niż na moim starym SE K800i. Ma dobry zasięg oraz tryb głośnomówiący ale trochę za cichy głośnik. Przypomina o nadejściu wiadomości oraz o nieodebranych połączeniach (czego nie ma W SE i Samsungach a zawsze było w tel. Motoroli)

  • 0

    270. ~Nautiii  2009-08-27 13:36:31  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem fajny, solidnie wykonany-masywny. Duży i wyraźny ekran. W słoneczne dni zdjęcia wychodzą lepiej niż na moim starym SE K800i. Ma dobry zasięg oraz tryb głośnomówiący ale trochę za cichy głośnik. Przypomina o nadejściu wiadomości oraz o nieodebranych połączeniach (czego nie ma W SE i Samsungach a zawsze było w tel. Motoroli) Szkoda tylko,że nie ma 3G.

  • 0

    271. ~adasko  2009-08-29 13:46:56  host: 119-053-228.adsl.szeptel.net.pl

    mam ten telefon od ponad tygodnia, jak dla mnie jest genialny, bardzo szybko chodzi nie zamula i wcale sie nie zawiesza(przynajmniej u mnie) sms bardzo dobrze sie pisze, aparat na zewnatrz robi swietne zdjecia, gorzej jest w pomieszczeniach, na poczatku wydawal sie ciezki, ale po kilku dniach sie przyzwyczaiłem, słuchawki są kiepskie, głośnik w telefonie jest bardzo głośny, ale przy maxymalnym pogłoszeniu trzeszczy, podsumuwujac goraco polecam ten telefon

  • 0

    272. ~  2009-08-29 21:23:31  host: adnd216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 4 miesiące i nie polecam!! Wiesza się, nie odczytuje mi karty pamięci, zrąbało się wejście do ładowania! Jedyne co dobre to aparat ale nic po za tym! Jeśli chce go ktoś kupić to odradzam!!

  • 0

    273. ~angela123322  2009-09-01 18:20:30  host: amr162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik już od października, więc co nieco mogę na jego temat powiedzieć.. Telefonik ma mnóstwo zalet np. aparat, głośny dźwięk, Mp3 czy też jego elegancki i stylowy wygląd. Ale niestety tez ma drobne wady. Mi np. nie chce działać kabel USB tzn. raz działa a raz nie i to mnie najbardziej wkurza.. Poza tym potrafi się czasami zaciąć przy robieniu ogromnej ilości zdjęć. Jak dla mnie ten telefonik ma tylko te dwie wady.. Nigdy mi się tak z niczego nie zawieszał, czy też jak inni piszą że krótko trzyma bateria ( i dodam że non stop coś robię na kom : pisze esy, dzwonię czy sł muzy) Dla mnie rewelacja, warty zakupu!!

  • 0

    274. ~Mysia  2009-09-02 17:45:54  host: host-232-158-remedium.igloonet.pl

    ~zmieszna Telefon kupiłam na Allegro. Sprowadzony z Anglii albo Niemiec. Cały różowy, nowiuteńki. Soft polski. Nie kłamię z ceną, naprawdę 380 zł. Długo się zastanawiałam nad zakupem, bo sama zdziwiłam się tak niską kwotą. Telefon mam do dziś i działa nadal BEZ ZARZUTU! Szkoda tylko, że dźwięku migawki nie można wyciszyć. Pozdrawiam.

  • 0

    275. ~Bess  2009-09-07 16:41:19  host: nat-b2-112.tsi.tychy.pl

    ja również polecam lg ;) swietny telefon, a pomyslec, ze kiedys bylam bardzo mocno przywiozana do se, tylko nurtuje mnie jedna kwestia w czasie przegladania galeri obraz caly czas zmienia polozenie pionowo, poziomo, do gory nogami jest to strasznie irytujace... mozna cos z tym zrobic? prosze o jakies wskazowki

  • 0

    276. ~dżejson  2009-09-08 11:02:19  host: cgr147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, dla wszystkich zastanawiających się nad tym telefonem plusy i minusy (wcześniej byłem użytkownikiem Nokii i SonyEricssonów) Plusy: - Świetny wygląd - Intuicyjna obsługa - Świetny aparat (jak na telefon! - wiadomo nie jest to aparat cyfrowy) - dość dobra bateria - bardzo dobra jakość rozmów - bardzo dobra obsługa SMS i T9 Minusy: - Możliwość personalizacji profili tylko dla OGÓLNEGO - niemożliwość wyłączenia dźwięku robienia zdjęć (pewnie po wgraniu nowego softu problem znika) - wyświetlacz słabo widoczny przy mocnym słońcu - bateria oszustka, pokazuje 1 kreskę baterii po czym po kilku minutach pada całkowicie (trzeba się przyzwyczaić, poza tym wszystkie LG chyba tak mają) - slider lekko "chodzi" na boki pare słów na koniec: czytałem różne testy i oglądałem zdjęcia różnych telefonów z matrycą 5*MPX i wszyscy są raczej zgodni, że LG robi najlepsze zdjęcia. Faktycznie są rewelacyjne (jeśli chodzi o możliwości telefonu, proszę pamiętać, że nie jest to aparat cyfrowy!) kilka błędów w oprogramowaniu bym zmienił, delikatnie poprawił jakość wykonania oraz wskaźnik baterii, poza tym jest to rewelacyjny telefon, z jednym z najlepszych aparatów do 5MPX. Na pewno kupiłbym go ponownie, i już teraz wiem, że następnym telefonem też będzie LG. Za rok zmienie go na Viewty 2, dotykowego z 8MPX - wystarczy poczytać testy, LG wytacza standardy jeśli chodzi o aparaty w telefonie i dotykowe matryce!!

  • 0

    277. ~Angelika  2009-09-10 18:25:14  host: apn-95-40-22-81.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam kilka pytań do posiadaczy. Jak z baterią? Czy ma lampę błyskową? Czy w zestawie są jakieś akcesoria oprócz ładowarki? I czy bluetooth działa bez zarzutu?

  • 0

    278. ~an  2009-09-14 17:48:46  host: adip9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy ten tel ma joystick ?

  • 0

    279. ~aga  2009-09-18 19:23:00  host: dny4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rany fajny ten KC 550 ale gdzie tu jest blokada klawiatury? Nie włacza się po zsunięciu klawiatury..Help

  • 0

    280. ~benson  2009-09-20 22:11:44  host: 90-156-20-236.as.kn.pl

    Moj 1wszy LG i jestem miło zaskoczony...KC550 jest ze swietnych materialow wykonany, solidny i ladny. Nic sie nie wyciera jak to w innych tel. w tej klasie bywa. Bardzo dobre wyposazenie w stosunku do ceny!. POLECAM!

  • 0

    281. ~Annaa  2009-09-27 20:08:25  host: acal58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w sieci orange też jest ten telefon ?

  • 0

    282. ~Freeesh  2009-09-30 10:04:46  host: 88-199-252-222.tktelekom.pl

    Gdzie włącza się ten tryb oszczędzania energii,i jak włączyć funkcje przypominania o nieodebraniu wiadomości,sms'a ?

  • 0

    283. ~Carl  2009-10-04 11:36:34  host: chello089079071162.chello.pl

    Witam posiadam ten telefon od ok. 4 miesięcy . w chwili obecnej jest oddany na gwarancje . najpierw padła taśma lcd i wyświetlacz przestał wyświetlać po czym po 2 dniach wogóle przestał sie wlączac . jest co prawda naszpikowany bajerami jak za ta cene . co do aparatu to niby 5mpx w dzien zdjęcia ładne ale jak już jest troszke ciemniej to tragedia sie zaczyna robic. karta 2gb napakowana mp3 i filmami juz zaczynala sprawiac mu problemy ...tel wieszał sie i SAM WYŁACZAŁ . Z tego co wiem od znajomego sprzedawcy bardzo duzo osob narzekało wlasnie na ten tel . czekam na jego zwrot z serwisu i od razu go wymieniam to tyle . pozdro

  • 0

    284. ~8888  2009-10-09 18:04:58  host: 89.174.254.11

    coś sie zrobiło z telefonem ciągle pojawia sie i znika wiadomość na ekranie i nie jest to nadmiar wiadomości co mam zrobić ? ale bez tego telefon jest genialny.

  • 0

    285. ~sesek  2009-10-17 16:45:38  host: adlo166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam mały problem mam karte 1 gb ale jak ktos chce mi przesłac jakis filmik itp. to wyskakuje że niema miejsca na tel.Jak zmienic żeby zapisywało na karte a nie na tel.a tak to tel super z góry dzieki narka pozdro

  • 0

    286. ~kruszynka  2009-10-19 16:34:05  host: host-89-229-244-163.grudziadz.mm.pl

    co zrobic telefon padl mi na poczatku roku i nigdzie nie moga mi wgrac oprogramowania bo nie moga ( jestem z Grudziadza) gdzie szukac !!! sama nie wiem bo na telefonach w tym sensie nie bardzo sie znam.... pomozcie... w jakich miastach szukac... :(

  • 0

    287. ~cytrus1809  2009-10-28 14:56:34  host: aqc131.internetdsl.tpnet.pl

    co do softa ciężko go znalezc,ale razem z telefonem powinna byc plytka

  • 0

    288. ~nick  2009-10-29 20:48:14  host: chello084010008198.chello.pl

    mam tego fona i szczerze mowiac nie jestem zachwycona ;dd. cicho odtwarza muzyke, wolno chodzi i ma mało ustawień .

  • 0

    289. ~Rookie  2009-10-31 17:53:02  host: host-138-95.hstl3.put.poznan.pl

    mam go rok i nigdy więcej LG po miesiacu pękł mi klawisz po 5 miesiącach ludzie przestali mnie słyszeć a po 10 miesiącach pękła mi klawiatura. DZiwne bo szanuje tel zero rys i do tej pory folia na wyswietlaczu poprostu materiały sa żałosne.Zapomniałem dodac że mi tez padł wyświetlacz ale mi naprawili z gwarancji na której był juz 4 razy!!! z zalet cala reszta ale nie wart zachodu i późniejszych napraw

  • 0

    290. ~Wojtek  2009-11-03 17:27:37  host: bnx177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piszę duzo smsów na tym telefonie, i nie polecam, przy sumie >20smsów w skrzynkach po wejściu w menu telefon bardzo zwalnia, żeby przeczytać starszą wiadomości potrzeba dużo czasu, co dla mnie jest ogromnym minusem. Bateria nie jest zachwycająca w porównaniu do nokii albo SE. Czy ten telefon będzie dobry? Zależy od wymagań, przy moich wymaganiach ten telefon jest niewystarczający. Żałuję zakupu. Pozdrawiam

  • 0

    291. ~nick  2009-11-04 15:02:50  host: ejf212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik wypas ! Jedynie to macie rację, jest jak jest niski stan baterii to nie wyskakuje komunikat, że za chwile się wyłączy, tylko wyłącza się od razu. Bateria trzyma mi nawet do półtora tygodnia. Aparacik na spoko ( video nie długo może kręcić bo bateryjka siada ~2h ), do gier hmm idealny "lekki zamuł" ale to w zależności od gry. SĄ DO NIEGO MOTYWY ! TAK ! to prawda. Telefon też posiada kodeki DivX do Formatu 3Gpp ( mało znaczące, ale jak się ogląda filmy / teledyski to jest jakość jak na pc ) ale i tak ten telefon to WYPASIONA RZECZ ! ( pamięć na aplikacje / pamięć telefonu *mowa o wbudowanej* jest podzielona

  • 0

    292. ~Pablo  2009-11-13 14:10:43  host: ip-85-202-42-110.eltronik.net.pl

    to najgorsze badziewie jakie miałem bpo pierwszych trzech dniach padło oprogramowanie bateria krutko trzyma zacina sie nie polecam go jak kupować telefon to tylko nokie lub se.

  • 0

    293. ~MARTUCHA  2009-11-13 16:07:15  host: aejs13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM DO WAS PYTANIE MAM TEN TELEFON JUŻ OD 3 MIESIECY I OD JAKIEGOS CZASU GUBI MI ZASIEG A POZNIEJ NIE CHCE GO ZNALESC . WY TEŻ TAK MACIE ????

  • 0

    294. ~ziomu$  2009-11-20 00:03:35  host: bjz183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie zrobiła mi się plamka fioletowa na wyswietlaczu co to za objaw czy to zniknie czy juz tak zostanie??

  • 0

    295. ~prezez- Gaaarden  2009-11-20 23:54:05  host: aue234.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam takie samo pytanie jak kolega wyżej.. ile simlock ( jego zdjęcie ) kosztuje ?

  • 0

    296. ~manamana  2009-12-01 17:25:06  host: dynamic-78-8-235-91.ssp.dialog.net.pl

    telefon doprowadza mnie do szału. żyję sobie z nim już prawie rok i co raz poważniej myślę o wymianie. czujnik ruchu który wydawał się taki świetny po pewnym czasie zaczyna być bezwartościowym gadżetem. zdjęcia rewelacji nie dają. bateria trzyma strasznie krótko. telefon się zacina i działa straaasznie wolno. klawiatura już się sypie, mimo że maniakiem smsów nie jestem, w reklamacji był dwa razy i zapowiada się trzeci. potrafi nagle zaskoczyć i wyłączyć się sam z siebie albo usuwać pliki. zapisywanie smsów nie działa. dźwięk tragiczny, po miesiącu zepsute słuchawki.z czystym sumieniem - nie polecam nikomu.

  • 0

    297. ~frt  2009-12-03 12:57:32  host: chello089075032125.chello.pl

    kupilem sobie lg cookie majac kc550 i oddalem kc550 dziewczynie.... i teraz zaluje ze nie dostala ode mnie cookie. aparat w kc550 byl rewelacyjny w dobrym swietle ,a telefon wyglada bardzo ladnie i jest masywny

  • 0

    298. ~zan36  2009-12-22 20:48:21  host: host-80-238-118-39.jmdi.pl

    ja mam ten telefon od roku, w mojej opinii jest ok. Aparat dobry ale nie należy w ogóle ruszać ręką przy robieniu zdjęcia, dźwięk u mnie świetny, z wyświetlaczem miałam mały problem bo jakiś pasek się popsuł ale wymienili i jest ok. Jest wytrzymały niestety nie dbam i telefon i często upada ale cały czas działa. Jest z nim jeden problem jak trzymam go koło kluczy to się wyłącza i trzeba wtedy wyjąć i włożyć baterie.

  • 0

    299. ~Marco  2009-12-31 08:55:36  host: 195.116.43.123

    Problemy z zapisywaniem po pewnym czasie moj telefonik trafił do servisu. Objawy zatrzymanie obrazu. Na wyświetlaczu zatrzymany obraz w stylu Matrixa.(zamazane jakies linie róznokolorowe reset nie pomagał na stałe ) Aparat robi sliczne zdjecia, lecz zapisuje z pewnym opóźnieniem. Co to znaczy. To znaczy, że obiekt w ruchu zapisywany jest 3 razy. Uchwycona sylwetka w jednej pozycji widziana jest po naciśnieciu spustu w innej a zdjęcie zapisane zostaje jeszcze w innej. Podczas rozmowy załamuje się dzwiek.

  • 0

    300. ~  2010-01-02 16:05:10  host: 89.174.4.69

    bateria czyma całkiem spoko bo mi 5 dni no jest 1 wada że w filmikach na począdku sie zawiesza.Zdjęcia wychodzą spoko aczkolwiek wolno czeba czekać ąż zrobi zdjęcie nie wiem przycisk zjebany mam czy poprostu nie dopracowany aparat jest??Muj brat ma 5530 XpressMusic i jemu wychodzą zajebiste fotki takie ma żywe kolory chyba sie skusze na jego fonki

  • 0

    301. ~Anitek  2010-01-02 20:19:10  host: adcd231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ściągnięcie simlocka kosztuje tak ok 30 zł! :)

  • 0

    302. ~pytasiewicz  2010-01-03 22:44:08  host: 80.238.64.28.ip.abpl.pl

    Mam ten telefon jakis miesiac i jestem mega zadowolony.Zdjecia rewelacyjne glosnik dosc glosny...szkoda ze pamiec sms jest tylko do 500..i nie wiem czemnu bateria trzyma mi 2-3 dni.

  • 0

    303. ~kamejszka  2010-01-04 17:39:25  host: acqh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka polecam telefon mam 1 rok i bez problemowo kupilem za 400 zł nowy i cyka nadal polecam wszystkim

  • 0

    304. ~Tabaluga  2010-01-06 15:48:40  host: 188.146.205.99.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Nie wiecie może jak można przestwić ustawienia żeby jak ktoś coś to mnie wysyła to zapisywały się na karcie a nie na telefonie ??

  • 0

    305. ~lg  2010-01-07 12:31:23  host: 188.33.89.171

    Ja mam ten tel.około roku jest naprawde EXTRA.Robi super foty jest głośny,masywny,duzo ma funkcji,duzy wyswietlacz,spoko odtwarza muzyke,ale jak wszysko ma swe wady-Bateria trzyma bardzo krótko(2dni max bez bawienia sie nim)a przynajmniej mi tak trzyma i rysuje sie wyswietlacz,a pozatym fon jest super jest to mój pierwszy lg i jestem zadowolony,ale ta bateria duzy minus,a i reka niemoże drgnac przy robieniu foty:)ale polecam

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet