LG K8 - opinie
Telefony LG LG K8 Opinie o LG K8

LG K8

w sumie: 14
  • 0

    1. ~lg  2016-05-25 17:56:26  host: apn-77-112-74-153.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo fajny smartfon w dobrej cenie

  • 0

    4. ~Iza  2016-07-19 10:34:26  host: user-94-254-227-43.play-internet.pl

    Jesli zależy na dorbym aparacie, nie polecam.

  • -1

    5. ~dajkow  2016-10-13 15:20:29  host: static-ip-87-248-69-213.promax.media.pl

    Ostrzegam przed zakupem telefonu LG K8 LTE Telefon kupiony w salonie, po przyjściu do domu zdjąłem oryginalną folie zabezpieczającą.
    Ustawiałem go może z dwadzieścia minut, odłożyłem na ławę.Po jakimś czasie jakoś tak spojrzałem na telefon pod innym kontem, i szok.
    Wyświetlacz porysowany jakby szczotką drucianą, nie wierzyłem własnym oczom.
    LG sprzedaje taki bubel, ciekawe jaku nich z kontrolą jakości na liniach produkcyjnych.
    Serwis nie do załatwienia, klient wziął telefon do domu zdjął folię, porysował wyświetlacz, i teraz chce oddać.
    Takie czasy, człowiek ciężko pracuje żeby sobie coś kupić, a i tak jest w d...e bity. Żal normalnie żal. LG dno....

  • 0

    6. ~Dawid  2016-10-15 16:40:49  host: 78.11.75.7

    Lipne jest u mnie to że mam od początku 1,4gb pamięci

  • 0

    7. ~  2016-11-02 18:11:28  host: ip-31-0-122-52.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Ten telefon jest fajny dla osób z niskimi wymaganiami polecam

  • 0

    8. ~Karol987  2016-12-01 11:47:08  host: 62-111-143-122.static.libet.pl

    Dajkow- sprawdz ile godz. pracował, to będzie podstawa do reklamacji, jeżeli coś wykaże.

  • 0

    10. ~Remo  2017-01-09 19:06:34  host: 193.59.56.222

    Nie kupujcie ostrzegam brak pamięci wewnętrznej i przez to same problemy wystrzegajcie się tych pseudo smartfonów z pamięciami wbudowanymi 8gb i poniżej

  • 0

    11. ~KingaM  2017-01-18 13:25:20  host: 85.11.84.223

    Telefon fajny do zabawy (dobry wyświetlacz itd.) - kiepski do rozmów. Już dawno nie spotkałam telefonu z tak słabym głośnikiem.. Żałuję zakupu.

  • 0

    12. ~gość  2017-01-28 18:25:12  host: 46.238.202.157

    czy ten telefon ma funkcje usb otg?

  • 0

    13. ~Lgk8  2017-02-01 23:24:05  host: user-94-254-163-135.play-internet.pl

    Jak telefon informuje np o nieodebranych ? Jest dioda led?

  • 0

    14. ~kokos  2017-02-04 20:27:59  host: afmi5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wam zależy na dłogu trzymającej baterii,to nie polecam,nie gram w gry a telefon traci moc nawet wtedy kiedy sobie leży,bateria przez noc spadła 32 %,masakra

  • 0

    15. ~Arek  2017-02-05 00:45:09  host: apn-5-60-113-183.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo stabilny i dość szybki

  • 0

    16. ~Karol9876  2017-02-21 14:21:54  host: 62-111-143-122.static.libet.pl

    Nic lepszego przy tej cenie i znanej marce nie znajdziecie, polecam. Wady tu podawane u mnie się nie potwierdzają, pechowcy trafili po prostu na słabsze egzemplarze.

  • 0

    17. ~Boss  2017-03-11 00:10:12  host: d89-125.icpnet.pl

    Co się dziwicie, że nie macie pamięci. Większość z 8 GB pamięci wewnętrznej zajmuje Android, dlatego mało co można nagrać aplikacji do niego. Kupić trzeba telefon, który ma co najmniej 16 GB pamięci wewnętrznej.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-79-150.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy T-Mobile darmowymi 20 GB "uwolnił Internet"?

T-Mobile: 20 GB gratis dla każdego

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet