LG K8 - opinie
Telefony LG LG K8 Opinie o LG K8

LG K8

w sumie: 4
  • 0

    1. ~lg  2016-05-25 17:56:26  host: apn-77-112-74-153.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo fajny smartfon w dobrej cenie

  • 0

    4. ~Iza  2016-07-19 10:34:26  host: user-94-254-227-43.play-internet.pl

    Jesli zależy na dorbym aparacie, nie polecam.

  • 0

    5. ~dajkow  2016-10-13 15:20:29  host: static-ip-87-248-69-213.promax.media.pl

    Ostrzegam przed zakupem telefonu LG K8 LTE Telefon kupiony w salonie, po przyjściu do domu zdjąłem oryginalną folie zabezpieczającą.
    Ustawiałem go może z dwadzieścia minut, odłożyłem na ławę.Po jakimś czasie jakoś tak spojrzałem na telefon pod innym kontem, i szok.
    Wyświetlacz porysowany jakby szczotką drucianą, nie wierzyłem własnym oczom.
    LG sprzedaje taki bubel, ciekawe jaku nich z kontrolą jakości na liniach produkcyjnych.
    Serwis nie do załatwienia, klient wziął telefon do domu zdjął folię, porysował wyświetlacz, i teraz chce oddać.
    Takie czasy, człowiek ciężko pracuje żeby sobie coś kupić, a i tak jest w d...e bity. Żal normalnie żal. LG dno....

  • 0

    6. ~Dawid  2016-10-15 16:40:49  host: 78.11.75.7

    Lipne jest u mnie to że mam od początku 1,4gb pamięci

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet