LG K8 - opinie
Telefony LG LG K8 Opinie o LG K8

LG K8

w sumie: 18
  • 0

    1. ~lg  2016-05-25 17:56:26  host: apn-77-112-74-153.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo fajny smartfon w dobrej cenie

  • 0

    4. ~Iza  2016-07-19 10:34:26  host: user-94-254-227-43.play-internet.pl

    Jesli zależy na dorbym aparacie, nie polecam.

  • -1

    5. ~dajkow  2016-10-13 15:20:29  host: static-ip-87-248-69-213.promax.media.pl

    Ostrzegam przed zakupem telefonu LG K8 LTE Telefon kupiony w salonie, po przyjściu do domu zdjąłem oryginalną folie zabezpieczającą.
    Ustawiałem go może z dwadzieścia minut, odłożyłem na ławę.Po jakimś czasie jakoś tak spojrzałem na telefon pod innym kontem, i szok.
    Wyświetlacz porysowany jakby szczotką drucianą, nie wierzyłem własnym oczom.
    LG sprzedaje taki bubel, ciekawe jaku nich z kontrolą jakości na liniach produkcyjnych.
    Serwis nie do załatwienia, klient wziął telefon do domu zdjął folię, porysował wyświetlacz, i teraz chce oddać.
    Takie czasy, człowiek ciężko pracuje żeby sobie coś kupić, a i tak jest w d...e bity. Żal normalnie żal. LG dno....

  • 0

    6. ~Dawid  2016-10-15 16:40:49  host: 78.11.75.7

    Lipne jest u mnie to że mam od początku 1,4gb pamięci

  • 0

    7. ~  2016-11-02 18:11:28  host: ip-31-0-122-52.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Ten telefon jest fajny dla osób z niskimi wymaganiami polecam

  • 0

    8. ~Karol987  2016-12-01 11:47:08  host: 62-111-143-122.static.libet.pl

    Dajkow- sprawdz ile godz. pracował, to będzie podstawa do reklamacji, jeżeli coś wykaże.

  • 0

    10. ~Remo  2017-01-09 19:06:34  host: 193.59.56.222

    Nie kupujcie ostrzegam brak pamięci wewnętrznej i przez to same problemy wystrzegajcie się tych pseudo smartfonów z pamięciami wbudowanymi 8gb i poniżej

  • 0

    11. ~KingaM  2017-01-18 13:25:20  host: 85.11.84.223

    Telefon fajny do zabawy (dobry wyświetlacz itd.) - kiepski do rozmów. Już dawno nie spotkałam telefonu z tak słabym głośnikiem.. Żałuję zakupu.

  • 0

    12. ~gość  2017-01-28 18:25:12  host: 46.238.202.157

    czy ten telefon ma funkcje usb otg?

  • 0

    13. ~Lgk8  2017-02-01 23:24:05  host: user-94-254-163-135.play-internet.pl

    Jak telefon informuje np o nieodebranych ? Jest dioda led?

  • 0

    14. ~kokos  2017-02-04 20:27:59  host: afmi5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wam zależy na dłogu trzymającej baterii,to nie polecam,nie gram w gry a telefon traci moc nawet wtedy kiedy sobie leży,bateria przez noc spadła 32 %,masakra

  • 0

    15. ~Arek  2017-02-05 00:45:09  host: apn-5-60-113-183.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo stabilny i dość szybki

  • 0

    16. ~Karol9876  2017-02-21 14:21:54  host: 62-111-143-122.static.libet.pl

    Nic lepszego przy tej cenie i znanej marce nie znajdziecie, polecam. Wady tu podawane u mnie się nie potwierdzają, pechowcy trafili po prostu na słabsze egzemplarze.

  • 0

    17. ~Boss  2017-03-11 00:10:12  host: d89-125.icpnet.pl

    Co się dziwicie, że nie macie pamięci. Większość z 8 GB pamięci wewnętrznej zajmuje Android, dlatego mało co można nagrać aplikacji do niego. Kupić trzeba telefon, który ma co najmniej 16 GB pamięci wewnętrznej.

  • 0

    18. ~dziobaQ  2017-04-03 23:53:40  host: afap98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wam zależy na dobrym aparacie,to Nie polecam, jak na 8 mpx to robi bardzo słabo, w słoneczny dzień jest dobrze,ale musi być słońce i zero chmur i dobre światło,w pochmurne dni wychodzą za mgłą, jak by za dymem te zdjęcia, bateria przy małym używaniu,ale bardzo małym,trzyma 3 dni a czasem i 4. Przy oglądaniu YT przez godzinę, baterii ubywa 25-30 %, przy używaniu facebooka pół godziny,bateria potrafi spaść nawet 45 %, straszne to jest,chętnie go sprzedam....

  • 1

    19. ~Anulka25062pp2  2017-04-17 22:42:23  host: 188.146.138.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jedyny minus to wieczny komunikat o braku pamieci. Pozatym ok

  • 0

    20. ~Anioł  2017-06-21 07:14:03  host: bnc106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na ławce w Upalne dni nie wolno telefonu trzymać!!!W ogóle telefonu na dużym słońcu na plaży czy na polu nie należy trzymać!!!

  • 0

    21. ~Marta  2017-07-11 19:14:22  host: user-94-254-167-14.play-internet.pl

    Telefon masakra mam go pól roku a już od dwóch mscy się strasznie zacina. Nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-156-42-165.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową generację iPhone'ów Apple'a?

Apple iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus zaprezentowane

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet