LG K10 LTE - opinie
Telefony LG LG K10 LTE Opinie o LG K10 LTE

LG K10 LTE

w sumie: 23
  • 0

    1. ~Kamila  2016-02-10 00:57:02  host: 77-253-130-45.adsl.inetia.pl

    Witam, czy LG K10 posiada diodę powiadomień? Pozdrawiam.

  • 0

    2. ~paw3l  2016-02-15 11:47:48  host: 188.146.136.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    gdyby dali Snapdragon 615 telefon byłby super, Snapdragon 410 za tą kasę chyba nie bardzo, poza tym telefon wygląda super

  • 0

    3.  2016-04-05 11:36:39

    @1 nie ma diody powiadomień

  • 0

    4. ~Agata  2016-04-15 16:32:21  host: user-94-254-243-126.play-internet.pl

    Czy lg k10 posiada tryb cichy?

  • 0

    5. ~marczyslaw  2016-04-16 14:06:13  host: host-46-186-114-238.dynamic.mm.pl

    Dobry jest ten mlody dziadek plus ze duzy wyswietlacz :))

  • 0

    6. ~pablosox123  2016-04-21 13:58:36  host: 89-65-55-58.dynamic.chello.pl

    Świetny telefon mam go od tygodnia i wszystko jest cacy.Polecam

  • 0

    7. ~xy  2016-04-24 20:24:16  host: 178235139041.warszawa.vectranet.pl

    Jak trzyma bateria? 2300 wydaje się mało... Snapdragon 410 też na minus, ale bawiłem się trochę to chodził ładnie. Nie podobał mi się jeszcze aparat - ubogie ustawienia, nie widziałem HDR. Na plus jak dla mnie to co typowe dla LG (mam G2 mini i przyzwyczaiłem się) - klawisze z tyłu, odblokowanie dwukrotnym stuknięciem, spore możliwości personalizacji.

  • 0

    8. ~xy  2016-04-27 16:52:57  host: 178235139041.warszawa.vectranet.pl

    Co za... nierozgarnięty skasował mój komentarz? Na podstawie mojego kontaktu z tym telefonem podałem garść informacji - na pewno przydatnych zainteresowanym osobom, zadałem dodatkowe pytania, bo się zastanawiam nad zakupem tego wynalazku.

  • 0

    9.  2016-05-17 12:55:26

    Ktoś może powiedzieć z doświadczenia ile trzyma bateria?

  • 0

    10. ~  2016-05-18 19:51:37  host: user-94-254-129-152.play-internet.pl

    Slaboooooooo

  • 0

    11. ~Amigo007  2016-06-19 02:47:45  host: dynamic-78-8-28-133.ssp.dialog.net.pl

    Warto brać go za 440zł? Telefon prawie nowy.

  • 0

    15. ~Małłyyy24  2016-07-27 12:26:45  host: user-94-254-163-242.play-internet.pl

    On chyba nie ma NFC bateria w trybie energooszczędnym daje radę mam go 3 miesiące i mnie nie zawiódł. Polecam go

  • 0

    16. ~Bolec  2016-08-14 14:06:36  host: agov92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Procek tak sobie ale jak go sie nie katuje to daje rady. Duzy wyswietlacz ips cacy. Lekki i zgrabny.

  • 0

    17. ~piter  2016-09-05 21:03:46  host: 89-69-30-226.dynamic.chello.pl

    Telefon ma NFC i android bean, zdjęcia robi bardzo ładne, choć ustawienia są ubogie. Trzeba tylko palcem ustawić ostrość na ekranie, potem pstrykać. Odtwarzacz muzyki bez żadnych ustawień ale gra głośno i dynamicznie na słuchawkach. Głośnik głośno ale płytko, bez basów. Bateria starcza na 5 godzin świecenia ekranu. Spokojnie 2 dni wytrzymuje w normalnym użytkowaniu. GPS czuły i dokładny. Zastąpił mi poczciwego p8 lite, głownie ze względu na wyświetlacz - szkło to jednak szkło a nie plastyk na wyświetlaczu i właśnie bateria, choć tylko o 100 MA mocniejsza wytrzymuje 2 razy dłużej. W wymagające gry nie gram, choć czytałem, że fifę 16 pociągnie
    Polecam dla użytkowników, którzy nie rejestrują ilości fps-u oglądając film, czy grając w gry.

  • 0

    18. ~consolerro  2016-09-08 11:47:23  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    Niech się ktoś zlituje i napisze czy K10 ma wymienną baterię?

  • 0

    19. ~Adam  2016-09-09 14:32:55  host: n30-01-11.opera-mini.net

    Mam owy telefonik już od 3mcy i jestem z niego zadowolony.Bateria trzyma znakomicie i nie trzeba chowac powerbanka po kieszeni i jest odporny na zamulenie.Zrobiłem co prawda roota i pozbyłem sie smieci od operatora.Co skutkowało zwiększeniem pamięci i uwolnieniem większego ramu.Polecam Telefonik.

  • 0

    20. ~  2016-10-03 03:06:43  host: 89-69-21-155.dynamic.chello.pl

    Jak włączyć kompas?

  • 0

    21. ~Łodzianka  2016-10-04 08:33:29  host: ip120-116.iwacom.net.pl

    Wczoraj wieczorem odebrałam telefon z naprawy. Wszystko było okey do rana. Karta sim działała. Dzisiaj rano okazało się, że aparat przestał widzieć kartę sim. Mogę tylko wykonywać telefony alarmowe. W mojej ocenie aparat jest do bani. Ładny, owszem, ale patrz, a nie rusz mnie.
    Jestem zrozpaczona. Co to za telefon - bubel, jakaś niedoróbka. Już sama nie wiem, jak to określić.

  • 0

    22. ~x1x2x3x  2016-10-07 17:13:01  host: 178.217.194.108

    Mam następujący problem zacina mi sie blokada ekranu i zarówno dotyk ekranu jak i przycisk nie pomaga ekran pozostaje czarny nieraz po 10 wcisnieciach sie odblokuje innym razem bez problemu a w 3 przypadku nie idzie go odblokować jest jedna zależność która powtarza sie za każdym razem tel reaguję na swiatlo nawet sztuczne no lampke itp podstawie go pod swiatlo i odblokuje sie bez problemu nie wien dlaczego tak sie dzieje nie moge znalesc nic w ustawieniach a i probowalem przywracac juz ustawienia fabryczne i nie pomogło co radzicie ?

  • 0

    23. ~Olo  2016-10-11 15:54:20  host: 89-70-135-242.dynamic.chello.pl

    Nie ma Hosta USB (zlącze microUSB), czyli Pendrive'a nie widzi.

  • 0

    24. ~Olo  2016-10-11 16:28:14  host: 89-70-135-242.dynamic.chello.pl

    3 m-ce używania - PLAY. Ma NFC i Android Beam. Diody powiadomień brak, ekran się włącza z wygaszacza, więc można sobie diodę na ekranie ..... narysować. Bateria w stanie czuwania bez sieci, bez GPS, bez Bluetooth, wygaszony, 5 dni (zostało jakieś 15% , dalej nie czekałem). Przy intensywnym użyciu ( u mnie Yanosik, czyli wyświetlacz, gadułka, Sieć i GPS), bez zasilania zewnętrznego, 4-6 godz. Klawisze na spodzie, szczególnie w etui z klapką, niezbyt wygodne bo otwarta o 180st klapka, zasłania klawisze. Nie znalazłem etui z otworami pod przyciski w klapce. Jest to raczej kwestia przyzwyczajenia bo funkcje przycisków dostępne są przez dotyk. Uwaga na folie ekranowe, te w wersji SZYBKA (szkło) nie bardzo pasują bo ekran jest na brzegach sfazowany do dołu i szkiełko musi być nieco mniejsze niż ekran, folia lepiej się sprawuje. I największe rozczarowanie, brak HOST USB, czyli Pendrive'a nie zobaczy a pamięć SD wewnątrz. Ekran dla mnie OK, kolory (robię grafiki) oceniam na jakieś 90-95%, mogło być lepiej. Zdjęcia ....hm.... ilu użytkowników, tyle opinii. Wydaje mi się, że jest to kwestia albo czystości soczewki aparatu, albo trafienia dobrego egzemplarza. Ciekawostka w menu, możliwość ustawienia 3 proporcji obrazu, 1:1, 4:3 i 16:9 U mnie jest ok. Filmy płynne, bez zawieszek, bez pixelozy, ustawienia HD i FHD. Trochę mnie wk.... brak możliwości usuwania filmów i zdjęć zapisywanych na karcie SD, BEZPOŚREDNIO z aparatu/kamery. Trzeba przez Manager Plików. Może to kwestia ustawienia, na razie nie rozkminiłem. Poprzednie LG miałem z Polaris Office'm, w tej , brak. Natomias ABSOLUTNIE nie rozumiem braku kompatybilności Kalendarzy z wersji L9 (Android 4) i K10 (Android 6). Za cholerę nie mogłem zaimportować zrzutów z kalendarza L9 bo kalendarz w K10 ........ nie widzi pliku zrzutu. Musiałem przez Outlooka na WIN. Tym bardziej, że ksiązka tel. przeszła bezkonfliktowo przez kartę SD. Ogólnie, ocena 4,0 (na

  • 0

    25. ~Niki  2016-10-17 18:55:51  host: 91.193.160.194

    W jaki sposób telefon informuje, ze jest nieodebrane polaczenie? Czy tel da znac ze bylo takie polaczenie?

  • 0

    26. ~yogi  2016-10-17 18:57:41  host: aeu124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,czy dwuklik można wyłączyć???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet