LG K10 LTE - opinie
Telefony LG LG K10 LTE Opinie o LG K10 LTE

LG K10 LTE

w sumie: 32
  • 0

    1. ~Kamila  2016-02-10 00:57:02  host: 77-253-130-45.adsl.inetia.pl

    Witam, czy LG K10 posiada diodę powiadomień? Pozdrawiam.

  • 0

    2. ~paw3l  2016-02-15 11:47:48  host: 188.146.136.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    gdyby dali Snapdragon 615 telefon byłby super, Snapdragon 410 za tą kasę chyba nie bardzo, poza tym telefon wygląda super

  • 0

    3.  2016-04-05 11:36:39

    @1 nie ma diody powiadomień

  • 0

    4. ~Agata  2016-04-15 16:32:21  host: user-94-254-243-126.play-internet.pl

    Czy lg k10 posiada tryb cichy?

  • 0

    5. ~marczyslaw  2016-04-16 14:06:13  host: host-46-186-114-238.dynamic.mm.pl

    Dobry jest ten mlody dziadek plus ze duzy wyswietlacz :))

  • 0

    6. ~pablosox123  2016-04-21 13:58:36  host: 89-65-55-58.dynamic.chello.pl

    Świetny telefon mam go od tygodnia i wszystko jest cacy.Polecam

  • 0

    7. ~xy  2016-04-24 20:24:16  host: 178235139041.warszawa.vectranet.pl

    Jak trzyma bateria? 2300 wydaje się mało... Snapdragon 410 też na minus, ale bawiłem się trochę to chodził ładnie. Nie podobał mi się jeszcze aparat - ubogie ustawienia, nie widziałem HDR. Na plus jak dla mnie to co typowe dla LG (mam G2 mini i przyzwyczaiłem się) - klawisze z tyłu, odblokowanie dwukrotnym stuknięciem, spore możliwości personalizacji.

  • 0

    8. ~xy  2016-04-27 16:52:57  host: 178235139041.warszawa.vectranet.pl

    Co za... nierozgarnięty skasował mój komentarz? Na podstawie mojego kontaktu z tym telefonem podałem garść informacji - na pewno przydatnych zainteresowanym osobom, zadałem dodatkowe pytania, bo się zastanawiam nad zakupem tego wynalazku.

  • 0

    9.  2016-05-17 12:55:26

    Ktoś może powiedzieć z doświadczenia ile trzyma bateria?

  • 0

    10. ~  2016-05-18 19:51:37  host: user-94-254-129-152.play-internet.pl

    Slaboooooooo

  • 0

    11. ~Amigo007  2016-06-19 02:47:45  host: dynamic-78-8-28-133.ssp.dialog.net.pl

    Warto brać go za 440zł? Telefon prawie nowy.

  • 0

    15. ~Małłyyy24  2016-07-27 12:26:45  host: user-94-254-163-242.play-internet.pl

    On chyba nie ma NFC bateria w trybie energooszczędnym daje radę mam go 3 miesiące i mnie nie zawiódł. Polecam go

  • 0

    16. ~Bolec  2016-08-14 14:06:36  host: agov92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Procek tak sobie ale jak go sie nie katuje to daje rady. Duzy wyswietlacz ips cacy. Lekki i zgrabny.

  • 0

    17. ~piter  2016-09-05 21:03:46  host: 89-69-30-226.dynamic.chello.pl

    Telefon ma NFC i android bean, zdjęcia robi bardzo ładne, choć ustawienia są ubogie. Trzeba tylko palcem ustawić ostrość na ekranie, potem pstrykać. Odtwarzacz muzyki bez żadnych ustawień ale gra głośno i dynamicznie na słuchawkach. Głośnik głośno ale płytko, bez basów. Bateria starcza na 5 godzin świecenia ekranu. Spokojnie 2 dni wytrzymuje w normalnym użytkowaniu. GPS czuły i dokładny. Zastąpił mi poczciwego p8 lite, głownie ze względu na wyświetlacz - szkło to jednak szkło a nie plastyk na wyświetlaczu i właśnie bateria, choć tylko o 100 MA mocniejsza wytrzymuje 2 razy dłużej. W wymagające gry nie gram, choć czytałem, że fifę 16 pociągnie
    Polecam dla użytkowników, którzy nie rejestrują ilości fps-u oglądając film, czy grając w gry.

  • 0

    18. ~consolerro  2016-09-08 11:47:23  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    Niech się ktoś zlituje i napisze czy K10 ma wymienną baterię?

  • 0

    19. ~Adam  2016-09-09 14:32:55  host: n30-01-11.opera-mini.net

    Mam owy telefonik już od 3mcy i jestem z niego zadowolony.Bateria trzyma znakomicie i nie trzeba chowac powerbanka po kieszeni i jest odporny na zamulenie.Zrobiłem co prawda roota i pozbyłem sie smieci od operatora.Co skutkowało zwiększeniem pamięci i uwolnieniem większego ramu.Polecam Telefonik.

  • 0

    20. ~  2016-10-03 03:06:43  host: 89-69-21-155.dynamic.chello.pl

    Jak włączyć kompas?

  • 0

    21. ~Łodzianka  2016-10-04 08:33:29  host: ip120-116.iwacom.net.pl

    Wczoraj wieczorem odebrałam telefon z naprawy. Wszystko było okey do rana. Karta sim działała. Dzisiaj rano okazało się, że aparat przestał widzieć kartę sim. Mogę tylko wykonywać telefony alarmowe. W mojej ocenie aparat jest do bani. Ładny, owszem, ale patrz, a nie rusz mnie.
    Jestem zrozpaczona. Co to za telefon - bubel, jakaś niedoróbka. Już sama nie wiem, jak to określić.

  • 0

    22. ~x1x2x3x  2016-10-07 17:13:01  host: 178.217.194.108

    Mam następujący problem zacina mi sie blokada ekranu i zarówno dotyk ekranu jak i przycisk nie pomaga ekran pozostaje czarny nieraz po 10 wcisnieciach sie odblokuje innym razem bez problemu a w 3 przypadku nie idzie go odblokować jest jedna zależność która powtarza sie za każdym razem tel reaguję na swiatlo nawet sztuczne no lampke itp podstawie go pod swiatlo i odblokuje sie bez problemu nie wien dlaczego tak sie dzieje nie moge znalesc nic w ustawieniach a i probowalem przywracac juz ustawienia fabryczne i nie pomogło co radzicie ?

  • 0

    23. ~Olo  2016-10-11 15:54:20  host: 89-70-135-242.dynamic.chello.pl

    Nie ma Hosta USB (zlącze microUSB), czyli Pendrive'a nie widzi.

  • 0

    24. ~Olo  2016-10-11 16:28:14  host: 89-70-135-242.dynamic.chello.pl

    3 m-ce używania - PLAY. Ma NFC i Android Beam. Diody powiadomień brak, ekran się włącza z wygaszacza, więc można sobie diodę na ekranie ..... narysować. Bateria w stanie czuwania bez sieci, bez GPS, bez Bluetooth, wygaszony, 5 dni (zostało jakieś 15% , dalej nie czekałem). Przy intensywnym użyciu ( u mnie Yanosik, czyli wyświetlacz, gadułka, Sieć i GPS), bez zasilania zewnętrznego, 4-6 godz. Klawisze na spodzie, szczególnie w etui z klapką, niezbyt wygodne bo otwarta o 180st klapka, zasłania klawisze. Nie znalazłem etui z otworami pod przyciski w klapce. Jest to raczej kwestia przyzwyczajenia bo funkcje przycisków dostępne są przez dotyk. Uwaga na folie ekranowe, te w wersji SZYBKA (szkło) nie bardzo pasują bo ekran jest na brzegach sfazowany do dołu i szkiełko musi być nieco mniejsze niż ekran, folia lepiej się sprawuje. I największe rozczarowanie, brak HOST USB, czyli Pendrive'a nie zobaczy a pamięć SD wewnątrz. Ekran dla mnie OK, kolory (robię grafiki) oceniam na jakieś 90-95%, mogło być lepiej. Zdjęcia ....hm.... ilu użytkowników, tyle opinii. Wydaje mi się, że jest to kwestia albo czystości soczewki aparatu, albo trafienia dobrego egzemplarza. Ciekawostka w menu, możliwość ustawienia 3 proporcji obrazu, 1:1, 4:3 i 16:9 U mnie jest ok. Filmy płynne, bez zawieszek, bez pixelozy, ustawienia HD i FHD. Trochę mnie wk.... brak możliwości usuwania filmów i zdjęć zapisywanych na karcie SD, BEZPOŚREDNIO z aparatu/kamery. Trzeba przez Manager Plików. Może to kwestia ustawienia, na razie nie rozkminiłem. Poprzednie LG miałem z Polaris Office'm, w tej , brak. Natomias ABSOLUTNIE nie rozumiem braku kompatybilności Kalendarzy z wersji L9 (Android 4) i K10 (Android 6). Za cholerę nie mogłem zaimportować zrzutów z kalendarza L9 bo kalendarz w K10 ........ nie widzi pliku zrzutu. Musiałem przez Outlooka na WIN. Tym bardziej, że ksiązka tel. przeszła bezkonfliktowo przez kartę SD. Ogólnie, ocena 4,0 (na

  • 0

    25. ~Niki  2016-10-17 18:55:51  host: 91.193.160.194

    W jaki sposób telefon informuje, ze jest nieodebrane polaczenie? Czy tel da znac ze bylo takie polaczenie?

  • 0

    26. ~yogi  2016-10-17 18:57:41  host: aeu124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,czy dwuklik można wyłączyć???

  • 0

    27.  2016-11-03 13:26:01

    Jestem zadowolona z niego bardzo... Miałam drobne wątpliwości czy da radę, ale spisuje się na medal. Najbardziej zależało mi na zdjęciach i faktycznie wychodzą bardzo dobre. Trochę mnie irytuje, że sam się zapala, kiedy go zablokuję, ale pomału nie zwracam na to uwagi. A no i czasem klawisz blokady nie reaguje jak się go dusi "od góry".

  • 0

    28. ~NeroxPL  2016-11-21 22:01:20  host: public-gprs400507.centertel.pl

    Telefon bardzo dobry, wydajny ale słabo z ekranem, kolega mnie lekko uderzył w kieszeń gdzie miałem telefon no i pękł z szkłem hartowanym! tak to telefon bardzo POLECAM.

  • 0

    29. ~pies  2016-11-29 18:41:55  host: d94-135.icpnet.pl

    Baterie ma bardzo dobra, jest szybki, no i kupiłem go nówkę z salonu, z androidem 6.0

  • 0

    30. ~Beats  2016-12-20 07:59:23  host: nat50.toop.pl

    Telefon mam od dwóch miesięcy i powiem ze jestem bardzo zadowolona nie zawieszą się zdjęcia robi ładne bateria trzyma długo a co najważniejsze jest wymienna

  • 0

    31. ~ErinaXD  2017-01-06 21:58:56  host: dzf248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Który telefon jest lepszy :
    Lg spiryt czy Lg k10 ?

  • 0

    32. ~Ancia  2017-02-20 18:10:08  host: 91-232-190-49.static.ip.netia.com.pl

    Witam.
    Po naklejeniu szkła 3d na wyświetlacz w ciemnych miejscach nie idzie odblokować telefonu, dopiero w oświetlonym pomieszczeniu, bez szkła problem nie występuje, czy jest mozliwość zmiejszenia czułości czujnika na światło? Pozdrawiam :)

  • 0

    33. ~Mariusz  2017-03-07 17:04:37  host: host-89-229-242-16.dynamic.mm.pl

    Miałem wiele telefonów,wogóle lg są ok bo nie mają bocznych przycisków dobre rozwiązanie,lg k10 jest super i polecam,jedyny minus wystające szkło podatne na uszkodzenia.

  • 0

    34. ~Krapix  2017-05-17 14:15:42  host: djv33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tam pisz

  • 0

    35. ~Przem  2017-08-06 14:11:06  host: host-89-238-34-252.smgr.pl

    Telefon godny polecenia. Porządna robota LG. Ładny wygląd, przyzwoite parametry, dobra cena. Super wyświetlacz Gorilla Glas, który wogóle się nie palcuje, aż się chce ciągle go dotykać bo paluszek fajnie się ślizga po ekranie... Bateria super wytrzymuje nawet 2 dni przy normalnym użytkowaniu. Robi bardzo ładne zdjęcia. Ten telefon praktycznie nie ma wad.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-194-4.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Internetu mobilnego Orange?

Orange: Nowa oferta Internetu mobilnego

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet